QARK.net — Přímá metoda jak dostat holku do postele
Přímá metoda jak dostat holku do postele

Přímá metoda jak dostat holku do postele

Na počest mého kamaráda, který se za pár týdnů žení, vám přináším nejúspěšnější metodu JAK DOSTAT HOLKU DO POSTELE.

Můj kamarád, říkejme mu třeba Jonáš, měl obrovské štestí. Od šestnácti let měl svůj vlastní byt plně sponzorovaný rodiči, který jsme mu všichni záviděli. Jonáš byl ovšem pravý kamarád a tak pro nás pořádal legendární akce a také nám byt občas půjčoval. Každopádně však vypracoval naprosto jednoduchou metodu, kterou praktikoval zprvu na diskotékách, později takřka kdekoliv.

Zatímco my jsme se snažili holky oblbovat a trávili dlouhé hodiny povídáním, on během pár minut a odcházel s dívkou domů.


Přímá metoda

Tahle metoda je úplně jednoduchá. Jonáš jen přišel za dívkou, prohodil pár slov na uvítanou a pak jí řekl že se mu líbí a že by chtěl aby s ním šla k němu domů. Nechodil prostě kolem horké kaše, neoblboval ji, netvrdil ji jak ji miluje, aby ji dostal do postele… prostě jednal na rovinu. Úspěšnost byla obrovská. Holky byly tak ohromeny jeho jednáním, že prostě šly.

Jonáš se však neomezoval jen na diskotéky, metodu používal všude. V tramvaji mu stačily dvě zastávky on měl další zářez na pažbě.

Výhody

Je to nejúspěšnější a nejrychlejší metoda co znám, zkoušel jsem ji porovnávat s jinýma metodama, ale tahle je bezkonkurenční. Nelžete, nikdo se na vás pak nezlobí, že jste mu slibovali lásku. Na čem jste víte během pár minut a když to nevyjde, jdete dál. Pokud vám jde jen o sex, je to pro vás ideální metoda.

Nevýhody

Kdo se bojí odmítnutí, kdo si nevěří, kdo není vyrovnanej, tak nesklidí úspěch. Kdo nemá vlastní byt, nemusí věšet hlavu, prostě se pozve k té holce.. jen je menší pravděpodobnost, že to vyjde. Ale i přesto je to lepší, než celý večer do holky tlačit jak se vám líbí a jak ji milujete a pak jít domů každý sám.

Dodatek

Jonáš si takhle užíval asi deset let. Za tu dobu se v jeho posteli vystřídaly stovky dívek. Za tu dobu Jonáš prošel několika krizemi, kdy se mu zdálo, že jsou všechny ženy stejné. Pak měl pocit, že ho to už nebaví, následně však zjistil, že bez dalších zářezů nedokáže žít. Vlastně mu nebylo co závidět. On místo aby si to užíval, tak trpěl.

Nedokázalo ho nic uspokojit, mohl mít všechno. Neměl žadnou motivaci, žádný cíl. Až jednou to zkusil na svou kolegyni z práce.

Oba se znali několik let. Jenže dívenka se nenechala pozvat k Jonášovi, ale pozvala jej k sobě. Tak když došlo na postel, zjistil Jonáš, že je úplná nula. Dívenka milovníkovi svázala ruce a mazlila se s ním a Jonáš tak prvně pocítil co je to něha.

Potom si role vyměnili a Jonáš poznal, co je to milování. Najednou nebyl král situace který dívku opíchá. Naopak. S tou něhou kterou dostal od dívky se nedokázal vypořádat. Najednou se svět netočil pro zářezy na pažbě, najednou ochutnával dívku s citem. Ochutnával a zjistil, že doteď jen píchal a najednou se miluje. Poprvé v životě mu záleželo víc na dívce, než na vlastním orgazmu. Najednou si uvědomil, že deset let vyhodil do povětří a nechtěl se vzdát toho, co právě našel.

S touto dívkou se za chvilku ožení. Já věřím, že budou mít spokojený život. Ona dostane vybouřeného muže, který se nepotřebuje otáčet za každou sukní. On zase našel něco, co hledal celý život: Lásku.

Qark | 29. 12. 2004 22:31 | Komentáře: 39/1 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Jonáš 30. 12. 2004 23:36

Nevěřil jsem, že to sepíšeš.

Reakce na komentář: haha #21Načítám náhled komentáře...

2
hanka 03. 01. 2005 22:46

hmm… kdyby to tak platilo aji na záletníky….

Reakce na komentář: hanka #11Načítám náhled komentáře..., dr.vikys #19Načítám náhled komentáře...

3
ripáček 06. 01. 2005 17:27

Přímá historka s příjemným koncem ;-). Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. Zajímal by mě ale poměr oslovených úspěšných/oslovených neúspěšných holek.


4
Kubula 06. 01. 2005 19:42

Šťastný to člověk, ale zářezy jsou zářezy. Měl by mu někdo dát ke svadbě dar novou pažbu a jestli vydrží čistá. Tak se stal jedním ze šťastlivců.


5
Qark url 06. 01. 2005 21:41

No ale tech zarezu on uz ma tolik, ze by se nevlezly ani na pazbu delanou z topolu. Jak ho znam, tak dalsi zarezy uz nechce. Mel toho fakt uz dost. Ja verim, ze vydrzi i po svatbe s cistym stitem. Hlavne proto, ze ho to uz nelaka.


6
Alex 18. 02. 2005 16:03

Ten poměr úspěšných a neúžpěšných oslovení by mě fakt zajímal. Taky párkrát vyzkouším přímou metodu a pak sem napíšu, jestli to zabralo.

Reakce na komentář: Qark #7Načítám náhled komentáře...

7
Qark url 18. 02. 2005 17:14

Reakce na Alex #6Načítám náhled komentáře...: To by bylo super, tesim se na to. Pravda je, ze Jonas v tom mel uz praxi a umel si vybrat zeny. Takze mi tvrdil, ze je to tak 80–90%. Ja to tenkrat zkousel a bylo to vazne kolem 80%, pokud mate byt.. jinak 40–50% s tim, ze byt ma ona. Ale porad je to slusne cislo.
Jeste poznamka: ta procenta odpovidaji, az pokud se trosku zapracujes, jinak je to ze zacatku mizerne, protoze si neveris.


8
Pepa 18. 02. 2005 17:25

Jo a ještě dotaz. S kolika fackama mám ze začátku počítat? :-)

Reakce na komentář: Qark #9Načítám náhled komentáře...

9
Qark url 18. 02. 2005 18:34

Reakce na Pepa #8Načítám náhled komentáře...: No s zadnyma. Maloktera je tak bojovna. Ale nektery krici ;-) Vetsinou je to vsak naprosto v pohode. Zalezi na tom, jak dokazes mluvit. Vsechno by se to melo posadit do lehce vtipneho dialogu, a tak se z toho da potom vycouvat.


10
Alex 19. 02. 2005 20:20

Tak dnes jsem to poprvé vyzkoušel přímou metodu a vyšlo to. Ta holka po mně koukla, tak snad tím to bylo ulehčený. Opravdu krasavici jsem se oslovit zatím neodvážil Tahle ale taky není ošklivá, aspoň že to-). Musím říct, že jsem měl fakt sevřeném žaludek. Ale snad i to, tomu v tu chvíli přidá, určitým způsobem. Tahle ale taky není ošklivá, aspoň že to-) Je mladší, jinak se mi líbí spíš starší ženský-) Byt mám, ale nepoužitelném, pač v něm sou stále spolubydlící a taky moje holka. Vždycky, když jsem s někým déle, tak zjistím po čase, že to není ono. Potřebuji se vybouřit a nebo najít i opravdu tu pravou, bez výhrad, které popisuješ. Samozřejmě, žádná ženská není dokonalá. Snad ji brzo napíchnu. V pondělí máme v 19. hodin první rande, tak budu pravidelně informovat, jak se to vyvíjí.
Můžeš uvést, některé konkrétní případy 80% úspěšnosti.


11
hanka 19. 02. 2005 21:13

Reakce na hanka #2Načítám náhled komentáře...: no to by jsi opravdu mohl…. akorát mi to nepomůže v tom abych pochopila čím je tak řitahuju…..

Reakce na komentář: Qark #12Načítám náhled komentáře...

12
Qark url 19. 02. 2005 21:15

Reakce na hanka #11Načítám náhled komentáře...: O nevere jsem uz psal tady.


13
Alex 27. 02. 2005 20:12

Tak se začínají ptát lidi, jak to dopadlo? Všechno jak má být, seděli jsme v kavárně tři hodiny, růži také dostala-) Naneštěstí to byl ten typ, co mluví soustavně o svém klukovi-) Nakonec proběhlo i nějaké líbání, ale ty její řeči mne znechutili natolik, že jsem ji doprovodil tak ze dvou třetin cesty na kolej. Co nejdříve to vyzkouším znovu-))

Reakce na komentář: Qark #14Načítám náhled komentáře...

14
Qark url 27. 02. 2005 20:26

Reakce na Alex #13Načítám náhled komentáře...: Jsem rad, ze te to neznechutilo tak, ze bys to dal nezkusil. Dalsi pokusy te nauci vybrat ten spravny typ napoprve. Drzim palce a nezapomen zase informovat :-)


15
Tom5 03. 05. 2005 19:57

Ahoj, Qarku, kolik holek jsi takhle zkusil a kolik s tebou slo domu? To jsi skutecne jen rekl, ze se ti libi at jdou s tebou? Jak dlouhy ses s nima pred tim bavil? Jaky typy holek na to nejvic slysej? Dik


16
yvo 15. 05. 2005 01:10


No a clanok o nevere sa mi zdal rozumny a pravdivy.. ked som tak nad tym rozmyslal, presne take nieco som citil so svojej strany a videl u mojej byvalej priatelky, ked sme sa o nevere rozpravali.
Ale clanok Prime metoda… sa mi zdal tiez pravdivy, lebo aj take baby poznam.
No ale tieto dva clanky si navzajom odporuju… ako ked potrebuje zena citit lasku, by mohla ist s chlapom do postele v priebehu 5tich minut?
Neviem, ale myslim, ze clanok o nevere zeny aj muzov zbytocne zjednodusuje na biele a cierne. Myslim, ze su zeny, ktore sa dokazu vyspat s muzom aj bez lasky a bez problemov(a nie je ich malo)… myslim, ze je len rozdiel v tom, ako to kto zoberie, taky muz si povie "a tak dalsiu sa mi podarilo ohnut" a zena si povie "ten muz mal nieco preco by som ho mozno dokazala milovat". Tento rozdiel tam vydim ja.
Ale potom su naozaj zeny, ktore su muzovi verne ked ho miluju a vtom pripade ho nepodvedu(a v tomto suhlasim, ze takych je viac ako naopak). Ale myslim, ze su aj muzi, ktori to citia rovnako, alebo jednoducho uz vedie, ze nevera za to nestoji;)
Takze podla mna naozaj existuje rozdiel medzi neverou muza a zeny, ale az tak cierno-bielo by som to nevidel. tot vsjo.


17
nikdy 25. 07. 2005 16:47

Kecy!
Tohle nefunguje, stejně jako cokoli jiného. Placené služby, pravidelné od stejné agentury. to je jediné co jsem našel jako funkční věc. Jinak naně kašlat. Ať si ji doma třeba projížděj okurkou. www.nomarriage.com :-).


18
pochvala 29. 07. 2005 21:17

dost dobrej článek


19
dr.vikys 26. 10. 2005 21:53

Reakce na hanka #2Načítám náhled komentáře...: jestli to cceš tak mi napiš


20
jirka 05. 11. 2005 16:22

Fakt super typ a fakt super stranky musim pochvalit.Ja se nachazim v te fazi kdy jsem mel dost zen ,ale nejak to upada a asi je to i tim ze si clovek moc neveri pritom je to blbost .Tuhle taktiku rozhodne zacnu zkouset .Je fakt ze ze zacatku to bude pekna fuska jako zacatecnik.Diky za clanek tohle jsem hledal .Drz mi palce Jirka


21
haha 12. 01. 2006 19:24

Reakce na Jonáš #1Načítám náhled komentáře...: Tomu tak věřim, hahahahaha, a jestli je to pravda, je mi těch holek, který si takhle ponížil líto. Alespon sis zvedl sebevědomí.

Reakce na komentář: TSI #31Načítám náhled komentáře...

22
konva 10. 02. 2006 12:57

prima metoda rulez…protoze to taky pouzivam…docela taky zabira,kdyz holce reknes,ze na ni pouzijes tuhle a tuhle metodu baleni,vysvetlis ji,v cem to spociva a jak to dopadne a pak ji pouzijes a holka udela presne to,co clovek rekne…je to nekdy az nekrestansky jednoduche..moc toho radsi nevyuzivam,ale sem tam to zabere..


23
sinner 11. 02. 2006 22:18

Tak todle udelat, musel bych sam sobe nablejt do xichtu!
Chran mne buh, pred takovejma kurvama…a argumenty, ze to zenska neudela, kdyz ma staly vztah, ze umi bejt verna? To sou kecy…dyz je zenska jednou kurva, tak je to kurva…a nic ji nebude delat problem v tom pokracovat…ani stalej vztah


24
ari 09. 04. 2006 17:43

Ahoj jsem cizinec tak se omlouvam za pravopisne chyby…ted jsem si četl to co psal o Jonášovy,
mužu vám z dovolenim říci svuj přiběh?
pracoval jsem pro jednu mobilni společnost,tam jsem potkaval hafo moc lidi deně-okolo 200 a ta ktera se mi libila,tak jsem ji oslovil a udělal ji pracovni nabitku do nabitky i otazku jestly ma přitele,tak nabitka byla čiste pracovni ale hned jak mi odpověděla tak jsem to na ni vybalil,jestly ho podvedla a takovy,za ten rok jsem nabalil takovy 400holek,s polovinou sem se vyděl jenom jednou v životě ale kdybych měl čas,věnoval bych se všem,celkově jsem jich měl za ty dva roky přes 180holek a taky to bylo jenom o tom,utratit prachy,tim myslim od tisicy koruny vejš do dobry restaurace a pak jěště ten večer jsem ji měl,nejrychleji co jsem měl holku v postely byl čas 11minut a nebyla to prostitutka!myslim od pozdraveni a uviděni až na postel,dělal jsem to sni tři měsice každy den,pořad dokola,deně jsem se udělal tak 5–10krat ona pod 30orgasmu nešla,kdo mi nevěři at si to vyzkouši tři měsice 8krat dene s tou samou a pořad intenzivne…
no nic
dal…
pak zase jak byl tenhle případ,ke mě nastoupila holka na zaučeni,prvni muj dojem byl,ježiš tu mam večer přefiknutou a ani mě moc nepřitahovala,měla tak 59kilo o hlavu menši jak ja,dali sme si pusu na seznameni,pak jsem ji začal ohmatavat ja uchylak a za tři dny jsem ji to strkal ze zadu ve vchodě u nas v baraku,pak jsem ji daval roztomily pohlavky ona mě pořad kousala do krku atd,časem jsem se dostaly do běžneho zamilovaneho vztahu,pak byla špatna situace a spal jsem u kamoše v bytě a vedle v pokoji jeho rodice a tak,udělaš tam malinkej zvuk,znate panelaky,hned je to vedle slišet,mi sme na to kašlal,ležel jsem vedle ni,ona byla nadržena,ja byl nadrženej a i když jsem měl tolik holek,jako kdybych byl největšim hnupem,lidi nekecam v životě jsem takovy sex nezažil a myslim že hodně lidi tohle nezažilo,co jsme to dělaly,ja prosil abych se neudělal,už jsem vyděl černě z toho a motala se mi hlava,ta dělal takovy pohyby :-)
když jsem se měl udělat tak se zvedla hned si ho strčila do pusinky až do krku a ja se klepal a nechtěl jsem držel jsem to jak jsem jen mohl,ale nešlo to a bylo to v ni,pry že se malem utopila v mim spermatu že to nestihala polikat ani sem se ji nedivil :-Dpak si lehla na moje rameno a vydejchavali sme ten nářez
vždycky s ni to bylo překrasny,ja jsem se jak debil zamiloval do ni a ona do mě,měly jsme mit dětsko a nedopatřnim o ni přišla :-(dneksa jsme bez sebe,ja už mam vlastni firmu a koupil jsem ji auto at se ke me vrati a on je z toho psychycky zdeptana a nechce mě a ja vždy když na ni kouknu na fotkach tak mě to strašně zaboli že jsem o ni přišel,už nikdy takovou holčičku nenajdu,to byla roztomilost sama,dneska foti,je to zpěvačka,neprozradim ktera,dotoho děla pracy a chodi z nějakym muslimem,ktery ji chce někam zatahnout do Sirie,i když to nebyla moje vina ale davam si tu celou cituaci za vynu..
no ale doufam že si to někdo přečte,pišu to hodinu…
kdyby ste náhodou mě poznali,tak mi to neřikejte,ja bych se stiděl to řici,a ta o ktery mluvim,jestly si to přečte,tak at vi jak to bylo doopravdy…
myslim s tim seznamenim,samozřejmě že neřeknu hele nepřitahuješ mě..byla obličejem hezka ale měla malinko větši zadek ale žadna kost,jen maso a mliko,prava žena…no nic jdu pracovat…
Ari


25
Zhoubi 18. 04. 2006 23:39

Pravý kouzelník se nikdy nezamiluje. Alespoň ne tak, aby mu to ublížilo, až vše skončí. Souhlasím s přímou metodou. Je to to nejlepší a nejůčinnější, co jsme od dob pravěku na ženy vymysleli. Kyjem přes hlavu a zatáhnout do jeskyně. (Tedy jenom trošku kultivovaněji:"Líbíš se mi, pojď si z**u**t ke mě do bytu." Opravdu to zabírá, bohužel to nic nedává, kromě úlevy v rozkroku. Souhlasím s Jonášem, každý se jednou vyškolí a zjistí, co je to něha a porozumění.

Zhoubi


26
Mikey 19. 05. 2006 12:22

Hele moh bys uvist priklad takovyho jednoho dialogu..? Ktery konci tim ze je tebou holka behem par minut v posteli…
Myslim ze vetsina holek by urcite nesla kdybys za ni prisel a rek "Cau, nechces si uzit trochu sexu?" I kdyby chtely, tak myslim ze na tak moc primou nabidku by nesly. Verim ale ze to de stihout behem par minut…proto by me zajimalo jak :-)


27
michal 05. 07. 2006 11:00

kamos to tak dela taky, a pomer uspesnosti je tak 20:1


28
michal 13. 08. 2006 18:02

Ahoj Qark, moh bys uvist priklad takovyho jednoho dialogu..? Ktery konci tim ze je tebou holka behem par minut v posteli…


29
Carl114 07. 01. 2007 19:00

tak tohle bylo napsano opravdu krasne :-)


30
Martin 11. 01. 2007 15:03

Dělám to stejně, úspěšnost je u mě cca 50:50, je naprosto jedno, jestli je ta holka zadaná nebo ne. Oslovím ji,někam ji na odpoledne pozvu. Ona se zeptá, proč tak brzo a né třeba až večer a já ji řeknu, že musíme dřív, abychom všechno stihli, protože večer se budeme milovat. Ty překvapené oči stojí za to, neví, jestli si z ní dělám srandu ale na druhou stranu je to asi láká. Asi si řeknou, že když se jim odpoledne budu zdát divný, tak ještě mohou vycouvat. Jenomže já si dám na nich záležet a navíc už mám nějaké zkušenosti :-). Je zajímavé, že většina z těchto koček má přítele, některé jsou i vdané….Kdyby mě to někdo vyprávěl, tak mu neuvěřím ale funguje to!! Chce to drzost a nebát se neúspěchu, časem získáte praxi! Na tuhle fintu jsem nepřišel sám, odkoukal jsem ji od jednoho známého. Je to takový tuctový chlapík, menší postavy, nohy do O. Ale je usměvavý, kočkám se dívá do očí a mluví s něma na "rovinu". Tuto fintu použil na jednu velice hezkou brunetku a když jsem viděl, že ráno v 9 hodin od něj odchází z baráku, tak jsem uvěřil…..


31
TSI 30. 01. 2007 18:20

Reakce na haha #21Načítám náhled komentáře...: Zkus si ten clanek precist jeste jednou. Jaky ponizovani? Kdyz prijdes k holce a reknes ji ze se s ni chces vyspat, ona souhlasi, tak se s ni vyspis. To je ponizovani?


32
Jakub 02. 02. 2007 03:16

No já bych tomu docela věřil ale zajímalo by mě jak starý holky na to jdou.Řekl bych že když se to zkusí na takovou 16ti,17ti letou holkou tak je šance hodně malá,taková dívka podle mě ještě pořádně ani neví co chce.Ale možná že se mýlim,ale každopádně mam ted skoro dva týdny na vyzkoušení ,,přímé metody" takže času a večerů celkem dost.No nic kdyby to náhodou vyšlo tak dam vědět.Mohlo by to vyjít a když ne tak se vrátim ke staré osvědčené metodě ,,nedala by sis se mnou panáka?"…………….


33
adsf 13. 08. 2007 00:34

všechny članky co jsi napsal jsou v pohodě až na tento chtěl bych videt jestli to opravdu funguje jak jinak dostaneš holku do postele než že ji budeš cely večer oblbovat když ji to rekneš narovinu tak akorat sklidiš par facek misto sexu :-D


34
Turbo 02. 10. 2007 09:30

Chlapy…. Tenhle článek našla moje přítelkyně a podezřívá mě že jsem tuhle metodu na ni aplikoval :-D Musím vám říct že je skutečně účiná, ale jed obré ji proložit i pár Panákama ( pro větší úspěšnost ) jinak.. Nejsem žádnej děvkař ! na to bacha ;-)


35
Terez 05. 12. 2007 17:24

Já si myslím,že zrovna todle 100% vychází…
když totiž kolem ěmchodí nějaký kokot s trapnějma lichottkama řeknu si: Debil…ale když někdo vyrukuju z realitou,řeknu si pohoda,alespoń nelže…prohodíme spolu do tý doby pár slov a pak už jde vše podle sympatijí…


36
Niggas 15. 01. 2008 20:45

ja se na nic neptam…vemu a jdu :-D


37
neo.fighter 27. 01. 2008 21:38

Jednoslovně NÁŘEZ! Síla v každym ohledu…


38
07. 08. 2008 22:29

no je určitě fajn si pěkně "zašukat" ale kdyby mi nekdo rek libis se mi a chci s tebou spat tag si reknu ze je to kreten a poslu ho doprdele…fakt sry ale podle me sex neni sport a chce to taky neco cemu se rika "laska" myslim ze pak je to hezci kdyz vim ze to delam s nekym kdo me ma rad a koho uvidim este hodne dlouho po tom co se s nim vyspim a ne ze rano najdu vedle sebe prazdnou postel-………..


39
Martas 08. 08. 2008 12:15

Já bych o nevěře nemluvil, a souhlasil bych lehce s článkem o nevěře, kde se píše, že chlap dokáže mít sex bez citů a lásky, kdežto ženská to nepochopí. Pokud chlap potřebuje prostě a jen ukojit lidskou potřebu, tak je to stejný jako když má hlad, ale jeho oblíbená restaurace zrovna není při ruce, tak se de najíst do jiné, ale nezamiluje se do ni a příště se zas pude najíst do té své (trošku hodně zbarvené přirovnání, ale takhle by to mohlo být :-). Čili touto přímou metodou si jen člověk říká o kus žvance pokud zrovna nemá kdo ho nakrmit :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.