QARK.net — O čem se s holkou bavit
O čem se s holkou bavit

O čem se s holkou bavit

Někdy se ve vztahu po nějaké době stane, že vám dojde řeč a nenapadají vás žádná témata k rozhovoru. Sedíte proti sobě v restauraci, nebo se procházíte v lese a cítíte, že je už dlouho ticho. A to ticho vás ubíjí, protože máte pocit, že prostě musíte něco říct. Jen vás nenapadá co, nebo napadá, ale zdá se vám to moc slabé a trapné, takže raději mlčíte. Potom přijdete domů a říkáte si: „To byl horor, místo abych byl okouzlující a vtipný, tak jsem mlčel jak ryba. Co si o mně teď asi myslí.“


Potěším vás, pokud vaše mlčení netrvá několik dní, tak si holky o vás nic špatného nemyslí. Prostě vás drží za ruku a naslouchají srdcem, zatímco vy se trápíte otázkou o čem mluvit.

Pár témat k rozhovoru

Pokud chcete holce něco sdělit, mluvte o sobě. Pokud chcete komunikovat, ptejte se na věci, které se týkají jí. Určitě má plno kamarádek, rodinu, školu, práci, koníčky. Tak se ptejte jak se měla, naslouchejte a rozhovor se snažte otázkami rozvíjet a ne přerušovat. To znamená, že použijete raději „A už je mamce/bratrovi/psovi lépe?“, než „A proč nešla/nešel k lékaři?“

Nejlepší komunikace je ta, kdy správně rozmluvíte partnerku. Ona má pak radost, že jí posloucháte a že se vám může svěřit, protože ji pořád neopravujete a neradíte jí. Tím získáte na ceně. Na druhou stranu budou holky po vás potom taky vyžadovat, abyste jim o všem vykládali, což bývá pro chlapa tragédie. Muž totiž na větu „Jak jsi se včera měl?“ umí odpovědět stručně „Dobře.“, a tím považuje záležitost za vyřízenou. Jedním slovem shrnul to nejdůležitější. Jenže holky chtějí něco víc. Když slyší, že se máte dobře, tak je samozřejmě zajímá proč. Chtějí slyšet nějaké nadšení, nějakou radost, která vám den zpříjemnila.

Chcete-li ji pobavit, tak odpovídejte třeba „Včera jsem se měl děsně špatně.“ Samozřejmě ji bude zajímat co se vám tak hrozného stalo, a proto můžete dodat „Protože jsem nebyl s tebou, ale dneska už je mi zase nádherně, protože tě můžu držet za ruku, políbit… atd.“ Kombinace s šibalským pohledem a prováděním vyjmenovávaných věcí přináší úspěch.

Pokud jste náctiletí, tak další zajímavé téma může být třeba Superstar. Probrat můžete jak kdo zpívá, kdo postoupí, nebo vypadl atd.

Najděte si společné zájmy a přátele, a máte v kapse další téma k rozhovoru. Můžete je společně prodrbat (Holky rády řeší vztahy druhých, teda neřeší, spíš o nich mluví. ;-)

Někdy není na škodu jít si s dívkou vybrat na sebe nějaké oblečení. Má to plno výhod. Dostanete ji do prostředí, v kterém se bude cítit dobře. (Vycházím z předpokladu, že holky rády kupují oblečení.) Provede vás po městě, projdete pár obchodů, vyzkoušíte si nějaké oblečení, předvedete se jí v něm (Při převlíkání ji můžete vtáhnout do kabinky, pokud se tam oba vlezete a nechat ji, ať vám se svlečením pomůže.) Ale hlavně spolu pěkně strávíte čas a ještě si koupíte pár věcí, ve kterých se budete líbit.



Témat je kolem nás plno. Není potřeba vždy přijít s něčím novým a inteligentním. Můžete vykládat i o obyčejnostech. Jen si uvědomte, že nemusíte pořád jen mluvit, měli byste totiž umět i naslouchat.

Qark | 16. 04. 2005 18:47 | Komentáře: 71 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Karl von Bahnhoff 22. 04. 2005 13:03

Zabít je málo,za takový kecy..nemyslíš si že je to dost ubohý??Nebo spíš že holky jsou dost ubohý,kdyby mělo platit to co tu píšeš?Jsi gay?

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., RAT #4Načítám náhled komentáře..., ernie #45Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 22. 04. 2005 13:50

Reakce na Karl von Bahnhoff #1Načítám náhled komentáře...: Škoda, že jsi se víc nerozepsal o tom, co se ti na tom nelíbí. Nemyslím si totiž, že to je ubohý. Kdyby to co jsem napsal nebyla pravda, určitě by tu byly naštvané názory i od nějakých děvčat.
Asi tě to překvapí, ale vážně to na holky platí. Ale řídit se tím nemusíš. Můžeš jim vykládat o fotbale, radit jim jak co mají v životě dělat, skákat jim do řeči nebo jim občas pěkně sprostě vynadat. Klidně se k nim můžeš chovat stejně jako ke kamarádům, ale vystavuješ se riziku, že ti takový vztah dlouho nevydrží. Naučit se ženskou vyslechnout není přece nic tak ubohého :-P
Gay nejsem, takže jestli to měl být nějaký návrh, musím tě zklamat :-O Já si prostě jen všímám těch rozdílů mezi mužem a ženou, které ostatní ke své škodě přehlížejí.

Reakce na komentář: Ash #3Načítám náhled komentáře...

3
Ash 22. 04. 2005 18:33

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...:
> Můžeš jim vykládat o fotbale, radit jim jak co mají v životě dělat, skákat jim do řeči nebo jim občas pěkně sprostě vynadat.
Karlíkův příspěvek byl určitě přínosný alespoň v tom, žes to tak pěkně shrnul :-) Je to fakt. Neunavovat, vyslechnout, nepřerušovat, neradit (sic!), nenadávat… To nejsou kecy Karle, to je normální "Howto"!


4
RAT 23. 04. 2005 15:18

Reakce na Karl von Bahnhoff #1Načítám náhled komentáře...:
Tak hele ty Bahnhof-.-.---..
Možnost komentáře tady neni pro takový jako si ty!!!
Tak si choď na ty tvoje GAYovský stránky ty hnuse!!!

Reakce na komentář: Ash #5Načítám náhled komentáře...

5
Ash 23. 04. 2005 18:08

Reakce na RAT #4Načítám náhled komentáře...: Teda snažil jsem se tu tvojí morseovku rozkódovat, ale nějak se mi to nepovedlo :-) Trochu mi to připomíná, jak sem teď četl v jedné knize, že kdosi dle dohodnutého signálu "zaklepal dvakrát dlouze a jednou krátce". Schválně si to zkuste :-) Dohodnout si takovéhle heslo mi připadá skoro nebezpečný…

Reakce na komentář: RAT #12Načítám náhled komentáře...

6
Karl von Bahnhoff 25. 04. 2005 14:39

Tak vidim, ze jsem vam znacne zcerila vody, ano, opravdu nejsem gay alebrz female, coz predpokladam vyvola jeste negativnejsi reakce..dost me zarazi, ze hazes vsechny devy do jednoho pytle. Ja treba radsi s klukama probiram fotbal, o superstar si pokecam lip s kamoskama a ze by predstava idealniho rande byla v shopping centru, to teda taky vazne nehrozi..a nemyslim si ze jsem jedina..nebo dokonce vyjimecna. Mozna jsi uz v posteli mel slusny vzorek zensky populace, ale pribrzdi s tema soudama. Jinak nechapu, proc s takovejma ubohejma stvorenima-jak nas popisujes-ztracis svuj drahocennej cas. Jo a ty homofobni poznamky….no toto..

Reakce na komentář: Qark #7Načítám náhled komentáře...

7
Qark url 25. 04. 2005 15:07

Reakce na Karl von Bahnhoff #6Načítám náhled komentáře...: :-D Já přece nic proti ženám nemám, naopak se snažím aby se k nim kluci chovali lépe. Jestli raději pobíráš fotbal, tak to chápu. Jen nevím jak dlouho bys to ráda probírala s přítelem, který by o ničem jiným nemluvil. Nebo si zkus místo "fotbal" dosadit "počítač". Moc dobře vím, jak holky "rády" poslouchají dlouho něco o počítačích.
A to s tím nakupováním nebylo ideální rande, jen možnost jak se svojí přítelkyní prožít odpoledne za oboustranné spokojenosti. To, že partneři dělají běžné věci dohromady, je jen přínosné.
Všechny holky do jednoho pytle neházím, ale kdybych měl vyjmenovat všechny ženy na planetě a ke každé napsat v čem je malinko jiná, tak takový článek vyjde jako román na pokračování – raději proto použiju obecnou formu a každý si tam najde co potřebuje. :-)

Reakce na komentář: Libor #63Načítám náhled komentáře...

8
Ash 25. 04. 2005 18:16

Karel je mimo. Vůbec nechápe, o co tady jde :-)

1) to že je dle vlastních slov "female", to tu kupodivu nevyvolává negativní reakce, jak "předpokládá". Proč taky :-)

2) To že s klukama ráda probírá fotbal je zajímavé, nicméně ne příliš obvyklé.

3) Že si o superstar ráda pokecá spíš s kámoškama, to věřím, ale kupodivu a nečekaně superstár je téma, které se dá opravdu použít i mezi klukem a dívkou, dokonce i u dívky, která už o tom celé odpoledne kecala s holkama. Jinak dívky si mezi sebou líp než s klukem popovídají o spoustě věcí, nejen o superstár, takže vo co go?

4) To že ideální rande není v nákupním centru rádi věříme, to si konce konců myslí málokdo, no ale proč tam nezajít a více viz. Qarkův článek

5) Počet sexuálních partnerů pramálo souvisí s tím, jak hezky/nehezky se člověk dokáže k dívkám chovat, nebo s tím, jestli by o vztazích měl nebo neměl psát. Vlastně ne pramálo ale vůbec to nesouvisí.

6) Dívku jako ubohé stvoření jsem si při četbě Qarkových článků nějak nikdy nepředstavil. Čim to asi bude?

7) Homofobní ti mohly připadat maximálně RATovy poznámky, ale podle mne to tvé Zabít je málo,za takový kecy.. a konstatování o ubohosti bylo poněkud iritující. No možná se mýlím?

Podtrženo sečteno, "Karle" napiš nám něco obecně o dívkách, ať víme. Qarkovi to docela jde. Jestli to na tebe vůbec nepasuje, to je možný, ale tady fakt nikdo nehází všechny do jednoho pytle. Jen se tu hledá to, co nic nepokazí a lecčemus prospěje. Já když něco okomentuju, tak vycházím taky ze života a ne z nějakého univerzálního pytle na všechny dívky. Podobně předpokládám Qark. Až potkám dívku, která si ráda povídá o fotbale, superstár ji se mnou nebere, nakupovat jít nechce tak to budu valit voči no a až takové potkam dvě, tři, tak třeba budu víc souhlasit s tebou než s Qarkem. No ale zatím vede Qark ;-)

Reakce na komentář: Karl von Bahnhoff #9Načítám náhled komentáře...

9
Karl von Bahnhoff 25. 04. 2005 19:15

Mozna jsem mimo, v nekterejch vecech teda urco, ale nemuzu si pomoct..me to proste vzdycky rozcaruje, kdyz nekdo takhle bagatelizuje situaci..kdyz si predstavim, ze to cte nejakej mladej, nezkusenej kluk a pak to bude na nejakou zkouset..no to teda potes! A kdyz pak nedejboze narazi na nejakou, ktera nezapada do vasi petiletky..
1)zcela opravnene se po precteni nekterych clanku a reakci na ne domnivam, ze tento web opravdu neni urcen zenam
2)treba i hokej..
3)kdyby si se mnou chtel kluk pokecat o superstar ze sve vlastni iniciativy, asi bych se dost lekla..
4)s tim nakupnim centrem je spis problem opet v tom, ze ne kazda holka rada nakupuje..takze nevidim duvod proc to delat kdyz to ani jednoho nebavi..
5)jaktoze to nesouvisi? Na zaklade ceho teda mily Bob tenhle web proboha tvori?? Strucny vycuc z odbornych knih??
6)ja jo, az mi nas bylo lito, jaxe nam podarilo si vytvorit image nebohych nakupuchtivych a ukecanych hus..
7)na RATa sem taky narazela, ze..

Podtrzeno secteno nic obecne ani o divkach ani o muzich psat nebudu, ponevac se na to rozhodne necitim a ani na to nemam dostatek zkusenosti..vlastne jste si sami tak trochu nabehli, ne? To, ze znate jenom holky, ktere do tech vasich statistik krasne zapadaji..moc nesvedci o kvalite ulovku,ne?Reakce na Ash #8Načítám náhled komentáře...:

Reakce na komentář: letinka #10Načítám náhled komentáře..., Burissek #38Načítám náhled komentáře...

10
letinka 25. 04. 2005 20:55

Reakce na Karl von Bahnhoff #9Načítám náhled komentáře...: Krásný večer. Přemýšlela jsem proč se tak zlobíš a pořád na to nemůžu přijít. Zkusím to vzít postupně, třeba mi to po rekapitulaci bude jasnější.

ad tvé 1) Zcela oprávněně se myslím můžeš domnívat, že tento web opravdu není určen VŠEM ženám. Třeba takovým co je Qarkova písmenka rozčarovávají. Naštěstí na to stačí jediný klik myší. Tak si nenech otrávit den.
Já se tady velmi dobře bavím a i když bych našla věci ve kterých s Qarkem nesouhlasím, myslím, že jeho písmenka vůbec nejsou mimo.
Oprávněně se proto obávám, že se dopouštíš stejné chyby, jakou vytýkáš Qarkovi, totiž vyjadřuješ se jako by jsme všechny měly zapadat do jedné – tvé pětiletky.

ad tvé 3) Nevím proč se lekat jakýchkoliv témat k diskusi.
Pokud jsou pro mne nezajímavá, stačí říct, že mě tohle téma nezajímá a přejít na jiné.
Předpokládám, že většina i mladých kluků je intelektuálně tolik na výši, aby téma opustili, když dívku nezaujme.
Ostatně Qark napsal "může být třeba Superstar".
Slovo "třeba" znamená například myslím. :-)

ad tvé 4) Qark napsal "Někdy není na škodu jít si s dívkou…….". Slovo "někdy" opravdu neznamená pokaždé a s každou.
Je to jen návrh činnosti, která mnoho dívek baví.
Jiné nebaví, třeba tebe.
Qark ale nenapsal ani slovo o tom, že každou a pokaždé.
Čteš mezi řádky něco, co tam nikdo nevložil.
A myslím, že obecně je od muže velmi dobrý nápad zkusit trávit s dívkou čas i při činnostech, které nejsou právě jeho zamilovanými. Třeba proto, že ji to baví.
A je jedno zda je to nákup nebo hokej.
A stejné je to naopak.

ad tvé 5) Po pravdě je víc možností, jak se něco naučit.
Jak jsi napsala zkušenosti či knihy.
Ale třeba taky umět se dívat kolem a umět se vcítit.
Umět poslouchat a přemýšlet o tom co vidím a slyším a vnímám.
A Qark tyhle věci myslím docela umí.

ad tvé 6) Pokud je ti líto ženské populace, mě klidně vypusť.
Moje image Qarkovým psaním vůbec nijak netrpí. Cítím se skvěle.

Pokud někomu naznačíš směr neznamená to, že ho povedeš celou cestu za ruku.
Qark naznačuje. Chytrému napověz…..

A myslím, že děláš chybu, když a priori předpokládáš, že mladí kluci neumí pochopit "napověz" a najít cestu sami.
To vážně znáš jen kluky, kteří do téhle tvé představy krásně zapadají?

Tak je po rekapitulaci a upřímně přiznávám, že chápu tvé rozhořčení ještě méně než před ní.
Tak či tak ti přeji co nejméně klučičích písmenek, která tě rozlobí a taky moc hezký večer.


11
Ash 25. 04. 2005 22:43

1) web pro ženy
Ženy mohou myslím číst zcela bez obav, stačí, když budou mít trochu vlastního zdravého sebevědomí a nebudou kluky podezírat, že si o nich myslí něco špatného jen pro to, že jsou ženy. Bůh nás chraň dne, kdy budou dívky mluvit o fotbale, kouřit doutníky, plivat na zem a mluvit sprostě jen pro to, aby nevypadaly jako "nákupuchtivé ukecané husy".
2) fotbal
Mne osobně třeba fotbal ani hokej vůbec nic neříká. Baví mne ty sporty, kterým se alespoň trochu věnuju aktivně. Lidé jsou holt různí. Ale jestli se neshodnem na tom, že většina holek fotbal moc nežere, tak jsem teda asi divnej.
3) superstár
Když kluk začne o superstár, není důvod k obavám, je to normální. Ale pokud bude mít pro svýho idola předem koupenýho plyšáka, tak pozor.
4) nákupy
Když se holka zatváří kysele, tak asi nakupovat nepůjdou, ne? Nikdo snad holku nebude nutit jít nakupovat, protože "Qark sám" psal, že to je bezva nápad.
5) spousta holek v posteli
Nevím, já se neptal :-) ale fakt myslím, že dívky člověk dobře pozná i mimo postel. Nebo ne? A když se naopak vyspí se všema holkama v republice, rozhodně to přece neznamená, že z něj bude větší odborník na ženy, než když se vyspí jen …s polovinou holek řekněme :-)
6) holky =? nekupující ukecaný husy
> az mi nas bylo lito, jaxe nam podarilo si vytvorit image nebohych nakupuchtivych a ukecanych hus..


Jen jestli ta představa nesídlí někde v tvé hlavě…

Že /některé/ dívky rády nakupují? …může být, proč ne.
Že /některé/ divky rády mluví? …může být, proč ne.
Stále nevidím tu image "nákupuchtivých ukecaných hus". Vždyť tady nikdo nikoho neodsuzuje. Není za co.

Spousta kluků se třeba ráda (spolu) baví o fotbale nebo o počítačích. …a proč by ne? Nikdo tu neříká, "že je to banda trotlů, co furt omílaj ty samý kecy o blbostech". Proč taky. Když budeš chtít z někoho udělat blbce nebo husu, tak můžeš. Kdykoliv. Tady to ale nikdo nedělá. Jestli ti to tak připadá, bude za tím asi něco dalšího. Ne jen Qarkovy články. Tak jak?

Reakce na komentář: Karl von Bahnhof #14Načítám náhled komentáře...

12
RAT 26. 04. 2005 13:40

Reakce na Ash #5Načítám náhled komentáře...: :-)To nebyla žádná morseovka…..To jen tak,jako že má ten nick uplně na hovno….víš :-)


13
aTeo ;) 26. 04. 2005 20:47

Copak by na to asi řekl Jan Tleskač ?! :-)


14
Karl von Bahnhof 26. 04. 2005 22:28

Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: OK, ok, koukam, ze vas diskuze evidentne chytla vic nez me, nebudu vam tedy jiz narusovat vase panske "cosmo". Az nekdy budou davat v Tv "sex ve meste" v muzskem provedeni, bude mi jasny, ze v tom mate prsty. Ted se jenom modlim, abych se nikdy osobne nesetkala s nejakym pokusem o baleni, obslehlym z tohoto knowhow. Mimochodem jakej teda mate nazor na zensky casaky, ve kterejch radi, jak na chlapy-a to stylem-"pouzijte muze jako hracku a pak ho odkopnete, bude vam lezet u nohou.."? Me to urazi, a to nejsem chlap…a chlapum co znam se taky zrovna nelibi, v jakym svetle se o nich pise. Ale asi to nebude vas pripad..
P.S.Liga mistru je teda zabavnejsi nez cist a psat furt to stejny dokola a jeste lidem, ktery vubec neznam..

Reakce na komentář: Qark #15Načítám náhled komentáře..., k.eight.a #43Načítám náhled komentáře...

15
Qark url 26. 04. 2005 22:51

Reakce na Karl von Bahnhof #14Načítám náhled komentáře...: Mě to neuráží, proč taky. Na mě by to neplatilo, tak proč se vztekat. Já mám dostatek sebevědomí na to, abych se nerozčiloval nad texty, které mluví o mužské populaci výše uvedeným způsobem. Ani bych nepsal rozhorčené dopisy redakci. Bylo by mi to fuk. Já prostě do takového vyprávění nezapadám.
Jenže problém mých článků není v tom, že bych snad znevažoval ženy. Já si žen vážím a myslím že to všichni kromě tebe pěkně pochopili.
Tím bych rád ukončil tuhle diskuzi s tebou, která, zdá se mi, přesahuje rámec článku. Chceš-li mi něco osobního říct, můžeš tak učinit v kontaktu. Rád si tam přečtu tvůj názor na věc. Těší mě totiž, že jsi tak výjimečná dáma jak o sobě tvrdíš. ;-)

PS: děkuji za skvělý nápad s mužským "sexem ve městě", zkusím se poptat v novinách, jestli by o můj sloupek nebyl zájem.

Reakce na komentář: Ash #16Načítám náhled komentáře...

16
Ash 26. 04. 2005 23:14

Reakce na Qark #15Načítám náhled komentáře...: Pokud chce slečna dorazit, tak jí doporučuji výborný čtení na hulán.cz, jedná se tam sice o poruchu osobnosti, ale myslím, že pak pochopí, že Qarkovy články jsou OPRAVDU o něčem jiném.

Nikdo nechce být sám. Až holky začnou běžně balit kluky, a tím nemyslím svádění a čekání co to udělá, prostě že normálně přijdou a někam mě pozvou, tak si RÁD dám nohy na stůl a budu si číst hezkou knihu a jen zvedat telefony. Do té doby ovšem… sorry.


17
NoMusicHere 10. 05. 2005 17:03

Hehe, diskuze mnohem lepší než samotnej článek. Docela rád bych někdy tu "Karl von Bahnhof" potkal, nebo aspoň viděl na obrázku. Fakt by mě zajímalo, co to je za ženskou… :-P

Reakce na komentář: Ash #18Načítám náhled komentáře...

18
Ash 10. 05. 2005 23:57

Reakce na NoMusicHere #17Načítám náhled komentáře...: Ona bude v pohodě, akorát maličko předpojatá, takže jí zcela unikl rozdíl mezi "jak na ženský" a návodem "jak ženu 1) najít, 2) využit a užít si, 3) odpálkovat a najít jinou." Prostě nepozorně četla, měla v dalších oknech ligu mistrů a výsledky hafo sportovních utkání, to se pak člověk snadno splete. Nic víc bych za tím nehledal. Kdyby pochopila naše šlechetné a čisté úmysly, stopro by se takhle nečílila.


19
PicovinyBigBeat 16. 05. 2005 11:32

Nechapu proc lide ztraceji svuj cas psanim takovejchhle hlouposti. Qark si tady hraje na myslitele. Ostatni mu bud pochlebuji nebo se snim hadaj. Rozebirat tady veci co si vycte nekde z Bravicka a prida knim nejakej letitej odstup. Mno hruza. Zkuste taky chvilku zivot zit a ne se o tom jen bavit.

Reakce na komentář: Ash #20Načítám náhled komentáře..., k.eight.a #43Načítám náhled komentáře...

20
Ash 16. 05. 2005 12:51

Reakce na PicovinyBigBeat #19Načítám náhled komentáře...: Máš recht, krom toho že to nejsou hlouposti, Qark si tady nehraje na myslitele (hahaha), pochvala ta taky není pochlebování a hádání přísluší návštěvníkům hádačům, co jen kalí vody. Jako Ty, kaliči.
S tím Bravíčkem jsi mě pobavil :-) Máš celej ročník? Hahaha. Si di číst špunte. A buď klidnej, PicovinyBigBeate, my tady normálně žijem, … a trochu o tom kecáme …no jen to holt někdo jako ty třeba nechápe :-)


21
laura 16. 05. 2005 14:51

ahojky rošťáci :-) pěkně to tu máte rozebraný :-) škoda že takovýhle rady a porady nemáme taky na vás :-),tak hodně zdaruu při balení

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře...

22
Ash 16. 05. 2005 16:03

Reakce na laura #21Načítám náhled komentáře...: Typický způsob správného postupu. Pozdravit, usmát se, pochválit, usmát se, postesknout si, usmát se s přáním mnoha úspěchů a bez zanechání kontaktu odejít. Myslí, že ze začátku to maj holky zkrátka jednodušší :-)

Reakce na komentář: Ash #23Načítám náhled komentáře...

23
Ash 16. 05. 2005 16:04

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: Opr.: Myslím, že…


24
fift 16. 05. 2005 19:21

No hele ten Karl von Bahnhoff je peknej dement..tenhle clanek je dobrej,tak dik za radu ;-)


25
Karl von Bahnhof 16. 05. 2005 22:29

No uz sem tu dlouho nebyla a koukam, rozjeli jste se, chlapi..copak jste se nikdy nesetkali s dle mych slov "normalni" holkou? S takovou, se kterou muzete improvizovat a nemusite v prestavkach mezi silene zabavnym nakupovanim a debate o superstar listovat v nejaky prirucce? Copak vam jeste zadna nerekla :"Kdes prosimte vycet, ze se mas chovat jako submisivni nouma??",ja bych vam dala, resit se mnou vztahy druhych nebo drbat spolecne pratele..to muzu s nejakym gejem, ze..Kdybyste si radsi precetli jaxe zbavit ty pivni vany ci nezadouciho ochlupeni :-P Nicmene budiz vam ke cti, ze nejakou snahu vubec jevite..

Reakce na komentář: Ash #27Načítám náhled komentáře..., Burissek #39Načítám náhled komentáře...

26
:) 16. 05. 2005 22:42

Karl von Bahnhof go go go :-)


27
Ash 17. 05. 2005 10:41

Reakce na Karl von Bahnhof #25Načítám náhled komentáře...: Kájo Ty se nezdáš, z Tebe nakonec vypadne i něco konstruktivního! Ale cítím ještě rezervy, klidně přidej. Tak jen abychom to shrnuli

* kluk by měl s normální holkou improvizovat :-)
* mel by zpevnit přicho a odstranit nežádoucí ochlupení :-P

Zatím toho není moc, nemohla bys ještě něco aktivně přidat?
Soudě podle toho, že improvizuju často (snad jen místo a čas kde se sejdem vybírám předem :-) ) a pivní břuch ni nežádoucí chlup nemám, cítím, že jsem vlastně za vodou. Podobně na tom bude spousta dalších kluků, z nichž mnozí žádnou "normální" holku nemaj. Čím to bude?

Teď mě napadlo, že někdy jsou vlastně (možná) normální holky malinko na 2 věci. Ona i kdyby ta se normální holka nakrásně přemohla (kdyby měla důvod) a přišla a řekla "Ahoj, já jsem Oktávie, nezajdem někam?" Tak by třeba následovalo improvizované rande (pokud by i dokázala říct kdy a kde se sejdem), kdy bychom šli "nikam", nedělali bychom tam v podstatě nic, a ona by buď celou dobu mlčela (ze života, vyzkoušeno), nebo by pořád mluvila leč nikam by to nevedlo (taky ze života). Pak by poděkovala za hezký večer a já bych šel zklamaný domů.

Až budu chtít trávit čas tímto způsobem, nebudu se starat, co dělám dobře nebo špatně, když je to vlastně asi jedno. Do té doby ale budu (fakt budu) trochu myslet, než někam s někým půjdu. Někdo jinej bude třeba celé dny vyprávět historky z dětství, co na tom, že tím každou holku otráví na měsíc dopředu. Bude přirozenej a třeba narazí na nějakou, které se to bude líbit. Proč ne. Taky způsob.

Pokud jde o to rande, neříkám, že jsou holky neschopný, možná jim to tak vyhovuje a možná (spíš) je už zkrátka zažité, že určité věci v páru zařizuje kluk a holka pak vynese verdikt :-) Také neříkám, že nevím, jak je hezké, když jde všechno hezky úplně samo, někdy se to i povede …tak jednou za 10 let cca.

Myslím že úplně normální a přirozené je být doma a hledět do zdi. A moc nemyslet. Někteří lidé to nemají rádi, takže se nutí do různých věcí. Třeba i do svých koníčků! Donutí se časně vstát a dojít je nakrmit. A dělá jim to dobře. Donutí se zamyslet nad tím, jak nebýt otravní pro své okolí. Donutí se udělat něco pro to, aby udělali radost dívce, která se jim líbí. Dokonce přemýšlí i o tom, kterým tématům se v rozhovoru raději vyhýbat a která naopak přiživovat. Zkrátka chtějí dosáhnou svého, ne se jen vézt odnikud nikam. Když to dívka neprokoukne a neřekne "Jé ten je takovej moc dokonalej, neni přirozenej" ale řekně "Jé ten je prima", mají z toho tito lidé bezmeznou radost.

A pak přijde Karl von Bahnhof a pěkně to tomuto submisivnímu umělákovi, co je ještě ke všemu ňouma vytmaví.


28
laura 17. 05. 2005 16:04

ash: čauky no právě že si nemyslim, že je to typycky správný pokus, protože to v realu na vás chlapy nezabírá.. :-)

Reakce na komentář: Ash(ame i am OT) #29Načítám náhled komentáře...

29
Ash(ame i am OT) 17. 05. 2005 16:42

Reakce na laura #28Načítám náhled komentáře...: No nevím, na mne to zabere a reálnej si připadám dost. Ale je fakt, že sice vím, co se mi líbí, ale asi jsem v životě nepřemýšlel o tom, co "zabírá na chlapy". Asi musíš být trochu jeho typ. V souvislosti s tím někdy může i zabrat změna vzhledu (ale důvody se musí tutlat – i před kámoškama;) ) – prostě najednou uvidí novou holku a zbystří. I když si tě před tím třeba nevšiml. Některé holky jsou v tomhle jak chameleonky, i když jich není moc :-) Jiné na sebe naopak ani nesahnou a navíc prý neví, že jsou hezké. Ty bych střílel (poplašňákem, aby se probraly).
Bojim se, že jsme už malinko mimo téma článku a navíc za to můžu já. …ale co, z cizího krev neteče :-)

Reakce na komentář: Ash #30Načítám náhled komentáře...

30
Ash 17. 05. 2005 16:44

Reakce na Ash(ame i am OT) #29Načítám náhled komentáře...: A vlastně tenhle článek byl o bavení se s dívkou :-)


31
laura 18. 05. 2005 08:24

Ash:tak ti nefim, asi ti nezbyde nic jiného než mi to přijít osobně vysvětlit :-)

Reakce na komentář: Brácha Ashe #32Načítám náhled komentáře...

32
Brácha Ashe 18. 05. 2005 14:34

Reakce na laura #31Načítám náhled komentáře...: Ash říká, že neví, co Ti na to má říct. Prý si myslí, že toho moc vysvětlovat nepotřebuješ. Přihlouple se usmívá a hledá krém na boty. Do teďka v klidu seděl u počítače a programoval. Kdyžtak mu napiš…

"Ashi, co děláš v mým šatníku!?"

…napiš mail, to ho potěší stopro.
Aha, dobrý, tohle tričko stejně bylo dřív jeho… ;-)


33
laura 18. 05. 2005 14:49

Ash: :-)

Reakce na komentář: Brácha Ashe #34Načítám náhled komentáře...

34
Brácha Ashe 19. 05. 2005 16:49

Reakce na laura #33Načítám náhled komentáře...: Story pokračuje:
Ash: právě překročil měsíční limit 5GigaByte přenesených dat, a to jen díky neustálému čekování nové pošty na poštovním serveru.
Také přidal další téma "o čem se s holkou bavit" do souboru laura.txt, který tímto přesáhl magickou hranici 12 000 řádek.
Ona: …už 26 hodin …nenapsala.


35
laura 20. 05. 2005 08:50

Ash: ahojky, nějak nevím čím ten mejlík začít .. :-)..když budeš chtít najdeš mě na icq: 221–908–435


36
lukas 16. 10. 2005 10:56

tak sem myslel že se něco dozvim a ono ne :-) zatim tu jen někdo nebatuje o ničem.

Reakce na komentář: Ash #37Načítám náhled komentáře...

37
Ash 16. 10. 2005 13:19

Reakce na lukas #36Načítám náhled komentáře...: No já nevím, máš tu reálný příklad, o čem se s holkou bavit a jak si domluvit rande. Vím, že to vlastně byla debata o ničem, ale asi to tak už chodí, no… Kolikrát není ani tak důležité o čem se bavit, důležité je, aby se rozhovor ubíral správným směrem.

Reality show jsou teď navíc v kurzu, neníliž pravda?


38
Burissek 23. 10. 2005 17:08

Reakce na Karl von Bahnhoff #9Načítám náhled komentáře...: No boze..Skoda ze jsem si tehle diskuze nevsiml drive. Slecno vy jste teda uplne vedle. Kdyby se nebagatelizovalo, tak si nikdy neprectes zadnou knizku o vztazich. Pokud si treba myslis..ze cist podobne knihy je k nicemu, pak si na to vzpomen az dostanes kopy. Podivej. Autor toho clanku chtel poradit..a hlavne chtel byt strucny..a nenudit. Kdyz si chce nekdo precist neco obsahlejsiho, tak at jde do KNIhovny. Uz vidim, jak tady pise..ze slecna Zdenky, Petra, Hanka…maji rady tohle, ale zel bohu…slecna Jana nejak nezapada. Tak at. Nikdy nedas presny navod..Ale muzes napsat par radku..a ostatni se do toho pusti..a maly Tonik si pak treba rekne, tyjo..zkusim dnes tohle..co pise slecna x..a zitra slecna y. A treba se trefi. Kazdopadne..at jste s kym jste..budte takovi jaci jste. Ono se to stejne jednou provali :-D Zvante kraviny..tupe se smejte, je-li to vase prirozenost. A pokud si vas takoveho jaky jste nekdo zamiluje. Mozna pak nedostanete za mesic GaRdE.


39
Burissek 23. 10. 2005 17:39

Reakce na Karl von Bahnhof #25Načítám náhled komentáře...: No ja se asi poseru :-D Ted jsem si nasel chvilku a koukl i na ty ostatni reakce. Karle..pises tu a co veta..to hloupost. Hlavne me pak nenapadni..ze te napadam, protoze jsi divka. Ale vubec bych se nedivil. Podivej.. Nevim co to ma byt..ty pivni vany…a ochlupeni. Do boha. Co to meles. A co ten Submisivni nouma? Podivej.. Ty zastavas jednoduse postoj, kdy je u tebe kazdej chlap submisivni nouma. A to jen proto, ze je chlap. Par takovych slecen jako ty znam. A na zaklade toho co pises..si to muzu dovolit. Jsi ten typ..co¨se bude za neco bit..a hadat..i kdyz je uplne vedle. A proc? Protoze z ni nekdo udelal feministku. Kdyz ji dal kopy. Damo proberte se.

Reakce na komentář: BERmaestro #40Načítám náhled komentáře...

40
BERmaestro 03. 11. 2005 19:04

Reakce na Burissek #39Načítám náhled komentáře...: Zcela souhlasím znám jednu holku co ji baví fotbal jednu co ji baví matika ale ty ostatní si radši než o fotbalu a o pivu popovidaj jen tak o čemkoliv jiném a fotbal hokej a jiné sporty vyjímaje..asi nebudu pokládán za normálního když zde napíšu že fotbal například vubec nesleduju protože je totálně nezáživný nechci nikoho odsuzovat ale slečno vy byste se měla přestat pokládat za normální dívenku protože co znám holky ty jdou na fotbal tak maximálně kvůli svému drahému klukovi a ne fandit..Je třeba se zamyslet..Všem ostatním s quarkem souhlasím není to špatný nápad…


41
BERmaestro 03. 11. 2005 19:05

qarku sorry za ten nick :-)


42
T.D.XTXjonny 01. 01. 2006 04:39

Nic proti tak sem si cet ten Qark-uv uvodni clanek A !
Pripadne me dobry ohodnotil bych ho 2 z 1–5 s tim ze je znamkovani jak ve skole 1 je nejlepsi !
No pravda je sice v tom ze je docela strucnej ALE me je 14 a skusil sem to podle Qark-ovyho clanku !Podle Karl von Bahnhoff sem nezkusene ( je to urcite tak v mym veku !!!).
Rozhodl sem se takhle !Hele 1. Tenhle clanek me pripadne docela fakt dobrej !ALE je fakt Strucnej ! 2. Pisu si na ICQ s kamaradkou (vic si rozumim s holkama nez s klukama ! je to diny ale je to tak !) a nekdy se nam stane ze nevime uz o cem si povidat !urcite se vam to taky stalo (a pokod ne tak ste dobri a de videt ze ste zkusenejsi)!A po precteni tohoto clanku sem se naucil naslouchat vice JI ! A vazne Slo to ! Bylo o cem se bavit vecinu jejich dotazu sem vyslech zkusil sem si predstavit jak bych se choval ja v jeji situaci a zhodnotil to a odpovidal ji jinac nez kdybych si toto neprecet !!! Asi jsem sem napsal troch neco Co s tim Clankem moc nesouvisi ale je tam jen prece neco co me naucilo !!! (Jo a chci jeste dodat S tou holkou jak si pisu cez icq tak s tou nechodim) !!! Jen me tenhle clanek pomo najit cestu jak JI vic naslouchat A to si myslym ze je dobre !!!
Jo a este neco Proc se tu vseci tak urazite ??? Tohle ma byt Neco jako Forum o nerymujicich se Dizz Trackech (ktery se nerymuji ale cloveka urazi ?)
Proc nenapise Karl von Bahnhoff taky neco o Holkach
Je prece holka ne tak by ji to melo jit lip ne ???


43
k.eight.a 19. 01. 2006 03:25

Reakce na Karl von Bahnhof #14Načítám náhled komentáře...: Srovnávat ženské časopisy a Qarkův web je dost mimo…
Reakce na PicovinyBigBeat #19Načítám náhled komentáře...: …a stejně tak říkat, že to, co je tu ke čtení jsou jen rady z Bravíčka s letitým odstupem… :-/
Karl von Bahnhoff & PicovinyBigBeat: Podejte si ruce a nebo, ještě lépe, vytvořte pár a přestaňte se navážet do ostatních!

Reakce na komentář: Pejsvidek #44Načítám náhled komentáře...

44
Pejsvidek 19. 01. 2006 05:57

Reakce na k.eight.a #43Načítám náhled komentáře...: hehe, spravne! dete na jiny forum :-D


45
ernie 10. 02. 2006 11:54

Reakce na Karl von Bahnhoff #1Načítám náhled komentáře...: Ty máš komplexy, dej na pár QARKových rad a uvidíš změny…


46
Razor 22. 05. 2006 15:41

Dobrej web dovela pomáhá ale nevyřešil můj hlavní problém
O čem se bavit s holkou toto je článek který sem hledal a snad jako jediný na webu mi nepomohl


47
Gore 29. 06. 2006 20:52

Vy ste fakt dementi hádátese tu kvůli takový p***vině,Qark má pravdu a vi děte do hajzlu


48
Mawe 30. 06. 2006 08:49

nemyslim, ze tenhle clanek je k nicemu, ale teda objevny taky neni…
a ono prochazet se lesem, drzet se za ruce a mlcet je dostacujici. oba si premyslite o svych vecech, ale ste spolu… ja na otazku jak ses mela vcera odpovidam "dobre" a ne kazda slecna to musi rozvadet. znam dost takovych, ktere to moc nerozvadi.

Navic proste ve vztahu se nemusi mluvit kazdou chvili, jen aby nebylo trapne ticho. To ticho malokdy s pritelem trapne byva, protoze nametu na hovor je spousta.
A kdyz, tak mi prijde lepsi v takove tiche chvili nadhodit "nepujdem zitra na kolotoce, na kolo, na tobogan", budete tim rozvijet diskuzi, ne ze jeden mluvi a druhej mlci… a navic se u toho da dobre odreagovat, budete vymyslet kam zajedete, vzpomenete jak ste si minule pichli gumu vprostred lesa…

anebo proste jen prohodit "vis ze mi je s tebou fajn"… a dal se uz to vyviji samo

Reakce na komentář: Denton #49Načítám náhled komentáře...

49
Denton 30. 06. 2006 14:16

Reakce na Mawe #48Načítám náhled komentáře...:
"vzpomenete jak ste si minule pichli gumu vprostred lesa…"

No, tak to me hned napada jak rozvinout konverzaci na tohle tema :-)

Reakce na komentář: Mawe #50Načítám náhled komentáře...

50
Mawe 30. 06. 2006 14:41

Reakce na Denton #49Načítám náhled komentáře...: at ziji dvojsmysly :-)

Reakce na komentář: Denton #51Načítám náhled komentáře...

51
Denton 30. 06. 2006 14:53

Reakce na Mawe #50Načítám náhled komentáře...:

:-)

Na dvojsmyslech hodne a rad stavim konverzaci.

Nesmi se to ale prehanet a divka to musi brat (=chapat). Pokud to nechape, ztracim o ni pak zajem, protoze se pak vlastne bavim na jeji ucet, aniz ona by o tom vedela – a co s takovou, kdyz si s ni nemuzu ani nezavazne zalaškovat.

Mam jednu moc fajn kamaradku (bohuzel jen kamaradku), se kterou jsme se jednu dobu bavili skoro jen v dojsmyslech. :-)

Reakce na komentář: Mawe #52Načítám náhled komentáře...

52
Mawe 30. 06. 2006 15:00

Reakce na Denton #51Načítám náhled komentáře...: a mas stesti na slecny, ktere to chapu, nebo ktere to nechapou?
ja dvojsmysli tvorim vetsinou nevedome a neumyslne :-)

Reakce na komentář: Denton #53Načítám náhled komentáře...

53
Denton 30. 06. 2006 16:27

Reakce na Mawe #52Načítám náhled komentáře...:
Teda, to jsi me zaskocila, asi tak i tak…

I ty neumyslne dvojsmysly jsou fajn, vzdyt podivej jak jsme to paradne rozvedli :-)

Reakce na komentář: Mawe #54Načítám náhled komentáře..., Ash #55Načítám náhled komentáře...

54
Mawe 30. 06. 2006 16:33

Reakce na Denton #53Načítám náhled komentáře...:
tak to je idealni pomer, ne?
hlavne ty neumyslne mnohdy fakt stoji za to :-)

nojo, trochu sme jim to tu zaplacali :-)

Reakce na komentář: Ash #55Načítám náhled komentáře...

55
Ash 30. 06. 2006 17:55

Reakce na Denton #53Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mawe #54Načítám náhled komentáře...: Rozvedli? Zaplácali? Doslova jste si to tu spolu rozdali, tak bacha aby z toho něco nebylo, když to začlo píchlou gumou.

Ale pro flirt jsou dvojsmysly samozř. potřeba. Dvojsmysly začíná, a sladkými nesmysly končí, že :-D

Reakce na komentář: Denton #56Načítám náhled komentáře...

56
Denton 30. 06. 2006 18:22

Reakce na Ash #55Načítám náhled komentáře...:
:-D No jo, no…


57
Lenka 22. 07. 2006 14:51

Já bych měla jenom strach, aby to případné chlapce/muže moc nevysilovalo. Ono to totiž není moc pro muže přírozené od přírody, drbat s holkama o kamarádkách,… nedejbože chodit nakoupovat oblečení. :-) Nepředstavitelná muka. Radši buďte pánové svoji, my to poznáme, že nás máte rádi, i když s námi probíráte článek z PC World nebo se bavíte o fotbale. Dokonce ani nemusíte mluvit vůbec. Stačí, že si budete vážit toho, že jsme spolu, vezmete nás za ruku, dáte pusu a pohladíte. Klidně beze slov. My už si s tím poradíme. A když ne, tak to probereme s kamarádkama, vypláčeme se z toho. Nakonec nás taková zkušenost posílí a po nějakém roce vztahu zjistíme, že muži o svých pocitech prostě nemluví. Není to mužné. Někdy jsem četla, že muži mluví pouze v případě, když nastane nějaký problém. Jakmile mlčí, je všechno O.K. a v pořádku. A z toho se snažíme vycházet.

Reakce na komentář: odyssea #58Načítám náhled komentáře...

58
odyssea 23. 07. 2006 22:06

Reakce na Lenka #57Načítám náhled komentáře...: šťastný muž, který potká takhle smýšlející holku..


59
Malda 26. 11. 2006 01:41

Tak so jsi řekl moc dobře! Je to debil… Jestli ho tyhle věci nezajímaj tak proč sem leze… Fandim ti a jsem vděčnej za každej tvuj článek, protože je vidět, že rozumíš tomu co píšeš! Měj se :-)


60
Lukes 30. 11. 2006 21:18

Pánové, muži, týpci…trochu nechápu tady některé, kteří "karlův" text buzerují a mají k tomu kecy..asi si myslí že jsou strašně drsní. Potom ale vy "SRANDYSTI" nechápu jak jste se sem vůbec dostali, to asi proto, že jste si něco zadali do vyhledávače, protože jste nevěděli jak to zničující ticho při srazu s ženskou přemluvit…já jsem vlezl právě proto, že jsem včera jednu takovou schůzku měl a fakt se to vůbec nepovedlo!! prostě krize jak hajzl, nešlo to a dokonce už jsem se musel ptát i na ty nejtrapnější otázky co mě napadli, např…věříš v boha? a jakou máš ráda barvu? no fakt zoufalost, ale samozřejmě jsem jí na to že se ted asi začnu ptát hodně trapně upozornil a řekl že to ticho mě fakt ubíjí, no byly i chvíle kdy to tak hrozné nebylo, ale jinak na prd. Už to nechci zažít, proto jsem tady, abych se něco nového dozvěděl, co s ní řešit atd. Sice si mi moc neporadil, protože jsem tohle všechno věděl, ale jinak fakt díky, je dobré pro ty méně zkušené že se někdo touhle problematikou této doby někdo zabývá…fakt si asi před takovýma těma prvníma schůzkama které jsou dá se říci jenom o poznávání nějčeho napiju, protože když jsem ji balil na diskotéce a měl v sobě nějakých 6 pivek tak to šlo všechno samo!!!! žijte, milujte, věřte….moc nepijte zdarek


61
Lukes 30. 11. 2006 21:36

ty jo..posral jsem to, sorry…to není "karlův" text, karel je ten kdo měl výhrady..jsem to kráva, debil fakt sorry..nějak to poberte!!


62
FE 31. 12. 2006 16:59

Někdo moudrý řekl: "Ve vztahu není zapotřebí jen umění mluvit, ale také umění mlčet"
Vždyť když někoho máte rádi, stačí se koukat do očí, usmívat se, líbat se, … a nemusí přitom padnout jediné slovo. Samozřejmě to jde těžko aplikovat při seznamování nebo při prvním rande ;-)
to že je mlčení trapné si myslíme většinou jen my, holky to třeba prožívají jinak (a třeba tak ne, aby Karla nenamítala :-) )


63
Libor 13. 03. 2007 02:14

Reakce na Qark #7Načítám náhled komentáře...: Mas naprostoy pravdu Quarku. Ja myslim, ze ta rozhorcena slecna to asi proste nikdy nepochopi… Toto je chlapska kominikace a chlapsky pohled na vec a ona asi ani nemuze 100% pochopit vyznam vsech poznamek a komentaru. Ne proto, ze by byla hloupa, ale proto, ze je to zenska. Nic proti zenskym nemam(je to to nejlepsi co se da na ulici potkat :-) JEn poukazuji na rozdilne chapani…


64
Gil-galad 17. 03. 2007 13:30

Chapani muzu a zen je rozdilne a co teprve chapani zen toho, jak chapou muzi a naopak…
Podle me je clanek vice nez dobry, sam mlceni nemam moc rad, ale kdyz je dvema lidem spolu dobre i beze slov, tak proc to hrotit, ze?
Z moji zkusenosti souhlasim s clankem, ze je dobre slecnu "rozkecat". Kdyz se cloveku otevre se svymi starostmi, myslenkami, zalezitostmi kamaradek atp., pak uz o slova v konverzaci nebyva nouze, jde to samo. Dokonce to pro me vetsinou byva problem vubec vsechno stihat vnimat :-D


65
Beru 18. 03. 2007 15:54

Článek pěkný a myslím, že to na hodně slečen platí … na mě ale určitě ne :-) Já jsem přesně ten typ co na otázku jak jsem se měla odpoví "dobře", představa společného nakupování mě opravdu neláká a nakupování oblečení obecně nepatří mezi mé záliby, spíš naopak (ale zase se snažím vypadat dobře ;-) ). No a poslouchat něco o počítačích to já klidně můžu :-) nejenom, že řeč nestojí, ale třeba se i něco zajímavého přiučím … fakt ale je, že jestli něco nesnáším, tak je to fotbal…
To jenom tak na ilustraci, že to chce INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP A ROZMYSLET TO S OHLEDEM NA DANOU SLEČNU (já jsem holt speciální případ…)

Reakce na komentář: LUCKA #66Načítám náhled komentáře...

66
LUCKA 24. 05. 2007 14:48

Reakce na Beru  #65Načítám náhled komentáře...: Já myslím, že zvláštní případ jsme všichni. Každý je jiný. Na mě osobně platí většina. Také jsem si myslela že je lepší když kluk mluví o něčem co mě nezajímá než kdyz mlčí. Ale když se se mnou baví 9 měsíců o motorkách a nic jiného ho nezajímá tak jsem změnila názor. Myslím že by to kluci neměli se svými zálibami přehánět. A co se týče nakupování ,nikdy jsem si nedokázala představit že bych šla nakupovat s klukem ale když jste spolu dlouho a nevíte co podniknout tak je to dobré odreagování. není sladké jak se kvůli nám ten kluk obětuje i přes to že ho to nebaví??

Reakce na komentář: Luky #67Načítám náhled komentáře...

67
Luky 24. 05. 2007 15:43

Reakce na LUCKA #66Načítám náhled komentáře...: Kdyz jste spolu dlouho a nevite co podniknout, tak byste se meli rozejit. To uz neni vztah, ale obycejny zvyk


68
Tomas 11. 09. 2007 20:21

Náhodou je to krásně napsaný.. doufam, že mi to pomůže… děkuji


69
Brutus 20. 09. 2007 21:59

já jsem s článkem spokojen, komu se nelíbí, at napiše svůj


70
yosh 05. 01. 2008 01:11

Hola hombre, mujer,
výborné příspěvky. Řekl bych co člověk to názor, dokonce i karl a další …echm jiní lidé mají svoji pravdu, jde totiž o to nebát se a komunikovat, každý má svoji metodu, a každý děláme co uznáváme za vhodné, každý kdo se narodil se narodil jako někdo jiný než druhej, proto na každého jiná metoda, pak už ovšem věc ta jaká to je motoda?toď otázka, na tohle se odpovědět nedá, zkoušíme, dobíváme.Jakákoliv snaha se cení, každý buďtě samy sebou, jakej by byl život kdyby se nám pořád dařilo?no nevážily by jsme si dob kdy se nám něco podařilo, je moc dobře že je to tak jak je, totiž jednou jsme nahoře, jednou taky dole, když jsme dole myslíme si že se nahoru už nikdy nedostanem.Musíme si věřit a také naslouchat ostatním, zní to jako jehovah myšlenka?tak si asi nerozumíme, jak by na tom světě bylo fajn kdyby byly všichni na sebe hodní a pomáhaly si? možná skvěle.Ale jsem realista, to by nebyl ten onen svět.Sleduji tuhle diskuzi přes dva roky, píšu sem až teď.A jsem rád že se i holky připojily do diskuze, ve vztahu je stále co vylepšovat, poznávat nové lidi není od věci, hlavně ženy :-) je moc dobře že tady jsou, kdybych se ránno vzbudil, a nebyla by na světě žádná žena, byl by to konec světa, samozřejmě tak to platí i u mužů, je skvělé dávat rady a pomáhat si ve věcech, které jsou pro nás důležité, a obklopují nás, jsou lidé s kterými si nerozumíme, jsou lidé s kterými si rozumíme.Prostě tak na světě chodí, nejdůležitější taky je to přiznat co neumíme a včem se musíme zlepšit, nebýt sobeckej, paličatej a další negativní vlastnosti které k nám patří.Na to dávat bacha.A obecně o sobě přiznat v čem chybujeme a na to si dát POZOR!Qark-u smekám před tebou kámo, opravdu tu éres kabron senior QARK(jsi fakt dobrej seňore QARK) prostě se ti povedlo to co nikomu, s těch co zde psali a píší máš u mě obdiv dal bych ti známku 2 jako ve škole, ale zasloužíš si víc než známku 1, vysvětlím proč, protože jsi pomohl velkému počtu lidí kteří chodí kolem horké kaše bez lžičky a neví jak kaši ochutnat, a ty jsi ten co jim řekl že se dá použít i jiný nástroj k ochutnání kaše, stačí se zamyslet a snažit se.(Myslím to ovšem jako příklad).Ti co s tebou nesouhlasí, tak ti prostě nerozumí, prostě tě nepochopily, jsou to lidé kteří si myslí že mají pravdu(ovšem mají pravdu,ale pouze svoji)Tito lidé prostě ještě rozumově nevyspěli, až se to stane budou ti rozumět.Pokud ne, tak si nerozumíte.Nebo ti nechtějí rozumět, což není tvoje chyba.Přeji vám všem mnoho úspěchů, hlavně při navazování novích kontaktů ;-) QARK, myslím že by web potřeboval vylepšit, pisni možná s tím něco uděláme.Hasta la vista přátelé…..


71
kuba 27. 03. 2008 14:50

no jo ale přece se nemužu ptát holky pořád na to samí né?

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.