QARK.net — Oslovení dívky - krok za krokem
Oslovení dívky - krok za krokem

Oslovení dívky – krok za krokem

Máte pocit, že oslovení dívky je strašně těžké a že se k němu snad nikdy nedokážete rozhoupat? Je to pro vás příliš velký skok? A co to tak zkusit nejprve po menších krůčcích?


Krůček první

Je zvláštní, že žádný kluk nemá problém s holkou mluvit, pokud mu o nic nejde. Například když si půjde koupit do obchodu nové boty, klidně osloví pěknou prodavačku a zeptá se jí, třeba na jejich cenu. Jenže kdyby chtěl tu prodavačku sbalit, tak bude postávat kolem a přemýšlet jak ji oslovit, aby se s ní dal do řeči.

V prvním krůčku proto zkusíme právě to obyčejné oslovení za účelem získání informace, kterou potřebujete. Budete se jednoduše ptát holek, kolik je hodin. Řeknete pouze: „Ahoj, prosím tě, nevíš náhodou kolik je hodin?“. Dozvíte se čas, poděkujete a odejdete. Nic víc. Zkuste oslovit aspoň deset dívek, než se pustíte dál. Tím se to naučíte dělat bez přemýšlení a odpadne z vás stres.

Pokud některá nebude znát čas, jen poděkujte („Aha, to nevadí, díky.“) a odejděte – třeba za další.

Krůček druhý

K předchozímu kroku nyní přidáte jednu lichotku. Jakmile vám dívka odpoví na váš dotaz: „Kolik je hodin?“, poděkujete a doplníte například:

  • Mimochodem, máš moc pěkné hodinky/svetr/kabelku.
  • Jsi moc hodná.
  • Zachránila jsi mi život.

Jen tohle a nic víc. Nebudete konverzaci nijak dál rozvíjet, rozloučíte se a odejdete pryč.

Když některá nebude znát čas, uděláte to stejné jak v prvním případě a navrch přidáte lichotku. Například: „Aha, to nevadí. Každopádně děkuji za ochotu/jsi moc hodná.“

Krůček třetí

Oslovení jste zvládli už bez stresu, zjistili jste jak na to, a že to není tak hrozné. Teď stačí jen po prvních dvou krůčcích ihned neodcházet a zkusit se zdržet ještě alespoň na jednu další větu. Touhle větou se naučíte reagovat na různé situace a zjistíte, co se nepovedlo a co naopak vychází. Ať se bude či nebude dařit, opět se rozloučíte a odejdete pryč.

Například:

Po lichotce vám dívka poděkuje. Teď přichází na řadu jedna vaše další věta. Můžete se třeba vzájemně představit:

Vy: „Nemáš zač, mohl bych ještě vědět tvoje jméno?“
Ona: „Já jsem Eva.„
Vy: „Moc mě těší, Evo, já jsem XY. Jsem rád, že jsem tě poznal. Už ale musím jít, ahoj.“


Teď opět vůbec nezáleží na tom, co ta holka odpoví. Je to úplně jedno. Nemusíte si nic připravovat, abyste pokračovali.

Když vám při dotazu na jméno odpoví třeba otázkou: „A proč to chceš vědět?“ Normálně se usmějete a řeknete, že vás to jen zajímalo. Potom zase pokračujete: „Jsem rád, že jsem tě poznal. Už ale musím jít, ahoj.“

Tímhle odstraníte obavy z toho, jak máte reagovat, abyste se nějak neshodili a nebudete mít strach, že vás nenapadne, co máte říct. Bude vám totiž jedno, co odpoví. Pokračování je v obou případech stejné.

Krůček čtvrtý – poslední

No a teď stačí jen hned neodcházet a zkusit, jak dlouho se dokážete zdržet a konverzovat. Pokud jste zkoušeli všechny předchozí kroky (každý alespoň na deseti dívkách), uvidíte, že se bude cítit naprosto přirozeně a v pohodě. Předchozí části byste neměli uspěchat, ani si je zkracovat. Všechny totiž mají svůj smysl. Po nich už z vlastní zkušenosti znáte nějaké dívčí odpovědi a můžete podle nich reagovat.

Například:

Vy: -lichotka-
Ona: -poděkování-
Vy: „Nemáš zač, mohl bych ještě vědět tvoje jméno?“
Ona: „A proč to chceš vědět?„
Vy: „Pomohla jsi mi a tak mě zajímalo, jak se jmenuješ. Já prostě raději oslovuji milé lidí jménem, než jim říkám TY.“
Ona: „No já jsem Eva.“
Vy: „Moc mě těší, Evo, já jsem XY“


V předchozích částech jste se také naučili odejít. Když vám něco nevyjde i teď, nebojte se rozloučit se a jít pryč. Tím nic nezkazíte. Holku navíc potom napadne, že se asi zachovala hloupě, protože jste ji neotravovali, ani nebalili. Jen jste konverzovali a ona byla zbytečně odtažitá. Takže pokud byste ve zmiňovaném příkladu její jméno nedostali a necítili se ještě na další konverzaci, tak stačí zase jít pryč.


Ona: „Ale já ti svoje jméno říct nechci.“
Vy: „Chápu, však se nic neděje. (úsměv) Ještě jednou díky. Měj se krásně, já už musím běžet.“


Veškeré příklady jsou spíše ilustrativní. Nemohu tu nasimulovat všechny možné reakce dívek. Ale myslím, že to na ukázku stačí a že jste si udělali obrázek o tom, jak se dá klidně ze všeho vybruslit.

Navíc už také víte, že oslovení není stěžejní, můžete říct cokoliv. Plno kluků bohužel dává do oslovení veškerou svoji energii a přemýšlí, co dívce inteligentního a vtipného říct. A nad tím dumají a dumají, až holka zmizí a oni neřeknou nic. Jenže vymýšlet skvostné a originální úvodní věty není potřeba. Zbytečně vám to bere sílu na samotnou akci. Nejlepší je zkusit něco úplně obyčejného, čímž navodíte klidnou a konverzační atmosféru. Stačí začít normálním ahoj, a potom bez problémů pokračovat třeba o něčem, co vás právě oba spojuje nebo mít nějaký dotaz, či žádost.

Příklad – na zastávce:

Vy: „Ahoj, taky tu čekáš na jedničku?“
Ona: „Ano.“ / „Ne.“
Vy: „A nevíš, jestli mi náhodou neujela? Když jsem přicházel, tak jsem nějakou tramvaj viděl odjíždět.“
Ona: -Nějaká odpověď-
Vy: „Aha, díky. Mimochodem, já jsem XY…„



Po všech těchto krůčcích už nebudete mít obavy udělat celý krok, protože k němu získáte potřebnou sebedůvěru. Nebojte se také zapojit svoji fantazii a naučte se otázkou přizpůsobit situaci. Vždy se přece můžete holky zeptat na něco obyčejného a s úsměvem odejít, když se nebudete cítit na pokračování.



Související články:
Qark | 19. 03. 2006 15:36 | Komentáře: 184 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 184 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 35–184)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

35
sinner 19. 03. 2006 23:18

To "nema co rict" jsem samozrejme myslel nadnesene a obecne :-) urcite ne presne na to mluveni. Naopak, debata s introvertem, pokud se rozjede, je mnohem lepsi nez s vetsinou extrovertu, protoze zpravidla je o necem!
Spis sem to myslel na to, co rikas…na zpusob zabavy…a nemusi zrovna sedet na prdeli…jen treba ten clovek nema rad masove akce typu diskotek a podobnejch mist, kde se shlukuje spousty lidi, kteri stejne nejsou pres kour videt a pres hluk slyset :-)
Takovej clovek jde radsi jen pokecat do kavarny, zasportovat, na vystavu, do kina atd. Proste dela neco, co podle nej ma smysl…a to podle mne neznamena, ze sedi doma na prdeli


36
Ash 19. 03. 2006 23:30

Reakce na Nora #32Načítám náhled komentáře...: Nevadí Ti, že se ptám?
Ne, vůbec ne, proč?
No… mně to vlastně vůbec nezajímá.
Co?
Líbíš se mi, tak jsem chtěl slyšet také Tvůj hlas. Ale jestli říkáš, že je 12., tak to raději půjdu. 12. by se prý neměly navazovat nové známosti.

Nejlepší je se slečnou začít něco řešit. Slečny jsou 1) ochotné, 2) velmi obětavé, 3) když jim řeknete, že máte problém, že se vám opravdu líbí, a nebudete se u toho tlemit, tak to neberou jako že ji balíte, ale chcou vám upřímně pomoct. Sice se nedá čekat, že by něco samy vymyslely, ale jsou přístupné všelijakým návrhům. 3 z 5ti minimálně.

I když ta poslední, když jsem ji zvedl z ledu, tak říkala, že to nemusím, já že se na mne teď třeba alespoň konečně usměje, ona že neví proč by se na mne měla usmívat, já že by se mi to líbilo, ona že se na mne ale nemusí usmívat, já že to opravdu nemusí, já že se na ni tedy také nebudu usmívat, ona že jí to ale vůbec vadit nebude, tak objedu kolečko a pak ji ještě zalichotím, že je vážně dobrá, jak se na mne dokáže dvě hodiny ani nepodívat, jestli nedělá u hradní stráže, a ona "můžete mě nechat být, prosím vás?". No slečna byla prostě profík. A já opravdu nerad někoho obtěžuji :-D

Doporučuji s oslovováním moc neváhat, já po ní koukal asi 14 dní=2×=cca 4 hodiny, a teď abych na ni ještě myslel a psal o ní na web. Nemám snad nic jiného na práci?? Ale zážitek to byl zajímavý, mně takovéhle věci lákaj jako někoho třeba UFO :-D

Oslovit holku je prostě o tom, že to je zajímavý. Uspějete neuspějete.. je taky otázka co je úspěch. Nestalo se mi, že bych z toho měl někdy nějaký špatný pocit. To rozhodně ne.

Reakce na komentář: Hoch #43Načítám náhled komentáře...

37
WannaBe 20. 03. 2006 00:55

Mozna by moh pribyt clanek o tom, jak pokrocit od vztahu typu "zname se, vidame se, povidame si, libime se jeden druhemu" k "chodime spolu". Spousta kluku ma totiz treba problem dotknout se holky trochu treba pri tanci, nebo ji dokonce obejmout, protoze se boji, aby je neodehnala…


38
Playboy 20. 03. 2006 08:43

Super clanek,
zatim jsem u bodu 2>
-------------------------
Ja: Ahoj, nevis kolik je hodin?
HezkaHolka: 16:30
Ja: Diky, mas moc hezky hodinky
HezkaHolka: A ty jsi zase hezkej kluk, das mi telefonni cislo?
Ja: Diky, jdu pryc, ahoj
-----
prece nebudu predbihat body, musim se pevne drzet navodu :-)

Reakce na komentář: Qark #46Načítám náhled komentáře..., + + Mikeee + + #51Načítám náhled komentáře...

39
Qark url 20. 03. 2006 09:31

Reakce na Ash #25Načítám náhled komentáře...: Datumová metoda by Ash, dotažená k dokonalosti:

Praha, léto 2005, 30 stupňů Celsia (86 stupňů Fahrenheita). Ash v zimní bundě s čepicí a rukavicemi přistupuje k pěkné dívce.

Ash: Ahoj, nevíš kolikátého je dnes?
Dívka (překvapeně třeštící oči na teplé oblečení): No, no je 10. července…
Ash: Hmm, díky. Ale jaký je rok?
Dívka (zmateně koktající): 2005

Ash podává dívce obálku a rychle, bez rozloučení, utíká pryč. Dívka, celá překvapená, sklouzne na obálku pohledem a čte: Projekt: stroj času – PŘÍSNĚ TAJNÉ

I přes tohle všechno obálku zvědavě otevře. V ní je bílý papír, na kterém je napsáno:

Můžeš zapomenout klíče, peněženku či mobil. Klidně můžeš i zapomenout, kolikátého dnes je. Ale na ČAS strávený se mnou nikdy nezapomeneš.
A pod tím je Ashovo telefonní číslo :-D

Reakce na komentář: Apollo #40Načítám náhled komentáře..., Arnold #41Načítám náhled komentáře..., + + Mikeee + + #45Načítám náhled komentáře..., buK #61Načítám náhled komentáře..., Klea #68Načítám náhled komentáře...

40
Apollo 20. 03. 2006 10:17

Reakce na Qark #39Načítám náhled komentáře...: Upřímně, takhle už jsem se dlouho nezasmál… Ale ještě by mě zajímalo jak to vlastně dopadlo …. ? :-)


41
Arnold 20. 03. 2006 10:24

Reakce na Qark #39Načítám náhled komentáře...:
Dokonaly, ale asi bych nemel odvahu to zkusit..
Dalo by se to pouzit i ted v zime (v letnim obleceni).

Ale myslite si, ze by nejaka holka mela opravdu zajem o schuzku s blaznem?

Reakce na komentář: Qark #42Načítám náhled komentáře...

42
Qark url 20. 03. 2006 10:33

Reakce na Arnold #41Načítám náhled komentáře...: Ta datumová metoda měl být vtip :-)
I když, možná bys natrefil při více pokusech na nějakou, která by zavolala, ale věř tomu, že by na tebe doopravdy žádná z nich nikdy nezapomněla.

Reakce na komentář: Isi #171Načítám náhled komentáře...

43
Hoch 20. 03. 2006 11:31

Reakce na Ash #36Načítám náhled komentáře...: A tos ji na tom ledu znasilnoval nebo proc jsi ji zvedal? :-)

Reakce na komentář: Ash #184Načítám náhled komentáře...

44
+ + Mikeee + + 20. 03. 2006 13:52

přesně tak Playboyi…a bod 3

Já: „Nemáš zač, mohl bych ještě vědět tvoje jméno?“
Ona: „Já jsem Jana a už dlouho jsem neměla pořádnýho mužskýho (se sexy zamrkáním)„
Já: „Moc mě těší, Jano, já jsem Mikeee. Jsem rád, že jsem tě poznal. Už ale musím jít, ahoj.

Reakce na komentář: Qark #46Načítám náhled komentáře..., renny #175Načítám náhled komentáře...

45
+ + Mikeee + + 20. 03. 2006 13:55

Reakce na Qark #39Načítám náhled komentáře...: To je jak návod na scénku se skrytou kamerou do ptákovin…ale po pravde, bych to docela zkusil, akorat bych se nevydrzel tvarit vazne :-D v tomhle jsem spatnej, musim trenovat


46
Qark url 20. 03. 2006 13:59

Reakce na + + Mikeee + + #44Načítám náhled komentáře...: Reakce na Playboy #38Načítám náhled komentáře...: Tak jsme si zasnili a teď honem zase zpátky do reality ;-) Myslím, že se moc se díváte na růžovou knihovnu a erotický filmy.
Ale dá rozum, že pokud byste vycítili šanci a měli pocit, že ji dokážete využít, tak klidně na to.


47
Tomas 20. 03. 2006 14:30

k 3.bodu: akorat ze kdyz cekas na tramvaj ,tak pak po skonceni koverzace neodejdes pryc,ale furt budes musat na tu tramvaj cekat….

Reakce na komentář: BERmaestro #49Načítám náhled komentáře...

48
Daves 20. 03. 2006 16:35

heh :-)

ON: nevíš kde jedou autobusy do Karviné?
ona: mno nevím …
on: ty nejsi odsud?
ona: jo jsem ..
on: tak proč to envíš ….

takhle to na mě ,zkoušel' jeden chlap a pak se mě ptal jestli pro něho nemám kšeft a jestli nechci točit porno :-D


49
BERmaestro 20. 03. 2006 16:49

Reakce na Tomas #47Načítám náhled komentáře...: joj ty púreci pojedes s ni protoze cekas na stejnou tramvaj!


50
BZimage 20. 03. 2006 19:30

Já bych navrhoval pro odvážnější či pokročilé se ptát: Ahoj, prosím tě, kolik kluků se tě v poslední době ptalo kolik je hodin? Tímto bychom získali statistiku návštěvnosti tohoto webu. :-) Případně pro Qarka: …kolik kluků se tě ptalo kolik kluků se tě ptalo kolik je hodin. :-D

Reakce na komentář: + + Mikeee + + #51Načítám náhled komentáře...

51
+ + Mikeee + + 20. 03. 2006 20:34

Reakce na BZimage #50Načítám náhled komentáře...: resp. kolik kluků v péřovce a rukavicích se tě v létě ptalo na rok?
ale k realitě: když už se člověk dostane k bodu tři a dívka "příjemná" řekne svoje jméno, tak by byla škoda to vzdát, ikdyž se chce někdo jenom protrénovat v odstranění nervozity při oslovování neznámých dívek…
a jak zmínil playboy s hodinkamiReakce na Playboy #38Načítám náhled komentáře...: , za skoro jakýchkoliv okolností, je důležité prohodit alespoň malinkou lichotku…holčiny to milujou / krásný hodinky, ta šála ti sluší, pěknej prstýnek – to musíš mít hodnýho manžela/přítele ;-)


52
Ash 20. 03. 2006 21:18

Reakce na Všichni: No pěkně jste se rozjeli. Dělat si srandu z chudáka Ashe. Tohle léto nebude mít smysl ani vytáhnout péřovku ze skříně. Tak vám pěkně děkuju.
Ash :-(


Ale v poho, už mám novej.
"Prosím tě, nevíš, jestli bude dneska pršet?
(Cokoliv odpoví)
No myslel jsem, že to budeš vědět. Mně totiž dneska utekla rosnička, a ty seš taková pěkná žába…"

:-P

Reakce na komentář: Klea #70Načítám náhled komentáře...

53
Smoky la Moka 20. 03. 2006 21:47

Hele a co když ta holka bude něčim hodně zajímavá, něčim co se vám bude skutečně líbit, ale ona z vašeho tónu hlasu a podání nepozná, zda to myslíte vážně nebo ironicky? Např. zvláštně nalakovaný nehty nebo nějakej neobvyklej doplněk oblečení…
Třeba já když někomu řeknu "Jéé to je hezkýý" tak se při tom automaticky gebim jak idiot a potom si každej myslí že si z něj dělám p*del :-)

Reakce na komentář: Ash #54Načítám náhled komentáře...

54
Ash 20. 03. 2006 23:54

Reakce na Smoky la Moka #53Načítám náhled komentáře...: No.. odpověděl sis sám. Když chceš působit důvěryhodně a přesvědčivě, tak holt přeřaď z automatiky na manuál :-D

Někteří lidé vysílají nesrozumitelné či falešné signály. Vlastně asi všichni, jen někteří víc. A při komunikaci s ostatními to lze považovat za docela zásadní handicap.

Pokud to o sobě ale vědí, není problém se naučit chovat jinak s přáteli (ti jsou zvyklí a berou to jako přátelské a milé) a jinak s někým, na koho nechci při prvním setkání zapůsobit jako… no řeks to… idiot (ještě si nezvykl/a;)

Asi nečekáš, že řeknu, že "všechny cizí holky které potkáš" by se nad tím měly zamyslet a lehce s tím něco udělat, že jo.. Chce to trošku zataktizovat.

Je dobré být přirozený, ale někdy se hodí (stojí za to) být spíš přiměřený (okolnostem).


55
chleba 21. 03. 2006 00:08

Zkusil jsem oslovení:

JÁ: Ahoj, já jsem ******* z Hradecké Zdravotní Osvěty a chci se tě zeptat, jestli dobře vidíš.
ONA: ???
JÁ: No, protože poslední dobou, jak jsou ty mrazy, tak se lidem deformujou zornice a oni špatně viděj.
ONA: ???
JÁ: Tak bych ti chtěl doporučit, aby sis příště uvazovala šálu jak kolem krku, tak i přes oči a pevně utáhnout.
ONA: ???

To už jsem se smíchy neudržel, protože měla údivem tak vykulený voči, jako kdyby chtěla vyzvracet ropuchu.
Potom jsem s ní ještě pozdějc párkrát mluvil, ale nějak se jí se mnou nikam (ani do čajovny) nechtělo.
Byl to jenom pokus, ale když se při prvním kontaktu projevíte jako nějakej extrénmí typ, tak vás (zejména holky okolo 17) radši rychle pošlou k šípku, protože se tak trochu bojej. Si myslim.

Reakce na komentář: sinner #58Načítám náhled komentáře..., Ash #59Načítám náhled komentáře...

56
prej Plachej 21. 03. 2006 02:22

Nooo pripada mi to takovy ponekud legracni litat po ulici a ptat se holek kolik je hodin, ale pro me jako nejplachejsiho cloveka siroko daleko… proc ne…


57
Fruiko 21. 03. 2006 07:19

No super a teď se v celým Brně nemůžu zeptat holky na čas, protože jak je znám, tak všechny tenhle článek četli a teď si budou myslet, že je balím. Abych si teď koupil hodinky. :-)


58
sinner 21. 03. 2006 07:34

Reakce na chleba #55Načítám náhled komentáře...:
Tak nevim, ale rekl bych, ze po takovym uvodu Te asi posle k sipku (skoro) kazda a nejen ty, kerejm je okolo 17 let :-)


59
Ash 21. 03. 2006 08:37

Reakce na chleba #55Načítám náhled komentáře...: Chleba ty seš vůl :-D Nedělejte si tu z Qarka srandu, vždyť to myslí dobře :-(

Reakce na komentář: chleba #60Načítám náhled komentáře...

60
chleba 21. 03. 2006 16:51

Reakce na Ash #59Načítám náhled komentáře...: To byl jen takovej pokus, nechtěl jsem ji následně balit..
Chtěl jsem si jenom vyzkoušet, jak to dopadne, když to s originalitou přeženeš.
Jinak Qarkovi všechna čest.


61
buK 21. 03. 2006 21:21

Reakce na Qark #39Načítám náhled komentáře...: Dobrý – inspirovalo mě to k jednomu nápadu. Vhodné pro ty, kteří mají problém s prvním krokem (a to má podle mě naprostá většina Čechů – jsme prostě spíš národ introvertů). Představte si situaci: Pravidelně potkáváte hezkou holku – třeba ve škole. Ona s kámoškama, vy s kámošema, vyměníte si pohledy. Nic víc. Příležitostí pro oslovení pouze ve dvou málo. Jen tu a tam ráno u vchodu při příchodu do školy. To je dost zapeklitá situace – ráno je času málo a později už není možnost. Ale co takhle připravit nějaký ten Love Letter a ten ráno předat např. se slovy: "Ahoj, něco pro Tebe mám" (předáte psaní) a pro nažhavení poznamenat "Sluší Ti to." Holka přemýšlí – i když už tuší – a hoří nedočkavostí až to otevře. Že to otevře sama a ne s kamarádkama na to vemte jed – i když se kamarádkám později stejně svěří (podělí se o svoje dojmy; bude to chtít s nimi probrat a poradit se – to jsou prostě holky, tomu se nevyhnete a ani to ničemu nevadí). Co psát do toho dopisu je jasné. Krom toho, že si tam musíte vylít srdce (že se vám líbí, atd. atd.), nesmíte zapomenout na nějaký kontakt (nejspíš číslo mobilu – ale klidně přidejte i číslo ICQ – takové balení holek, které potkáváte i v reálu, přes ICQ totiž vůbec není od věci – minimálně to usnadní další rozhovor, protože už budete znát třeba zájmy, jméno, apod.).

Reakce na komentář: sinner #62Načítám náhled komentáře..., Mikey #67Načítám náhled komentáře..., chleba #69Načítám náhled komentáře...

62
sinner 21. 03. 2006 21:38

Reakce na buK #61Načítám náhled komentáře...:
Tak to jako nevim teda…mozna na zakladce…ale v pozdejsim veku :-)?

Reakce na komentář: buK #63Načítám náhled komentáře...

63
buK 21. 03. 2006 21:40

Reakce na sinner #62Načítám náhled komentáře...: Otázku věku jsem tam nezmínil, ale myslím, že to lze použít klidně ještě na střední škole. Pak už spíš ne. I když to je individuální.


64
sinner 21. 03. 2006 21:50

No zalezi asi taky ve kterem rocniku a co je to za skolu :-)
Ale jako na vejsce uz bych to nedoporucoval…

Reakce na komentář: buK #65Načítám náhled komentáře...

65
buK 21. 03. 2006 21:51

Reakce na sinner #64Načítám náhled komentáře...: No na vejšce nee. To už fakt ne. :-)

Reakce na komentář: sinner #66Načítám náhled komentáře...

66
sinner 21. 03. 2006 21:55

Reakce na buK #65Načítám náhled komentáře...:
:-)


67
Mikey 21. 03. 2006 22:48

Reakce na buK #61Načítám náhled komentáře...: Heeee to je dost divny ;-) Ale proc ne…muzes to pouzit IMO i v pozdejsim veku kdyz to trosku odlehcis aby to brala jako srandu…ale srandu uprime myslenou.


68
Klea 21. 03. 2006 22:50

Reakce na Qark #39Načítám náhled komentáře...: tak tohle nemělo chybu
taky bych nezapomněla…. :-)
a jinak, ten článek je dobrý (a v Praze tolik hodin, jako je v Brně není, takže i použitelnost dostatečná ;-)


69
chleba 21. 03. 2006 22:54

Reakce na buK #61Načítám náhled komentáře...: Zkoušel jsem hafo všemožnějch nápadů, jak si usnadnit balení, timhle způsobem jsem odeslal 2 dopisy– jeden jsem kolem 10 večer předal ve dveřích Její matce, aby jí ho dala a ujel jsem na kole, druhej jsem předal osobně, ale ani jeden neměl úspěch.
Podle mě je blbost si jí v tom dopise vylejt srdce, to nejde. Vyznávat se jí stejně nemůžeš hned na začátku, to by mělo přijít až po třeba delším chození, jinak ztratí motivaci se o tebe sama nějak snažit, měla by mít pořád trochu pocit, že tě nemá až tak jistýho, ale to jí tím dopisem zkazíš..
Nebylo to chybou toho dopisu, dával jsem ho přečís kámoškám, a podle nich to bylo úžasný (sebechvála smrdí, ale já nikdy neměl ze slohu 2,3,4 ani 5).

Prostě mi to dopisem už 2× nevyšlo a myslim si, že to NENÍ ideální metoda. Škoda.

Reakce na komentář: sinner #71Načítám náhled komentáře..., Tomfi #75Načítám náhled komentáře...

70
Klea 21. 03. 2006 22:56

Reakce na Ash #52Načítám náhled komentáře...: Dobrý nápad ;-)
na ulici bych asi němě koulela očima, když to čtu tak mě to rozesmálo… ale věř že tak či tak, tak bych na Tebe nezapomněla :-)
A když bych měla dobrou náladu, tak bych Ti třeba navrhla, že chytíme žábu novou :-)

Reakce na komentář: Ash #74Načítám náhled komentáře...

71
sinner 21. 03. 2006 23:08

Reakce na chleba #69Načítám náhled komentáře...:
No rozhodne je jako kravina ji na kusu papiru napsat, ze ji silene milujes, dyz vona sotva vi, ze existujes…jestli ma neco v hlave, tak ji dojde, ze je to blost, ktera nemuze byt pravda :-)

A vyznavat lasku i pak, pozdeji, kdyz uz jste spolu,v dopise, to je taky divny…takze podle mne taky nebrat :-)

Reakce na komentář: Klea #72Načítám náhled komentáře...

72
Klea 21. 03. 2006 23:15

Reakce na sinner #71Načítám náhled komentáře...: no nevím, můj expartner mi občas vyznával lásku romantickýma básničkama
(od prvních okamžiků po několik let až téměř po rozchod)
a věřte, nikdy se mi to neomrzelo (ale je fakt, že nikdy jsem hezčí básničky nečetla a dodnes vyvolají hezkou vzpomínku…)
takže ten papír nezatracovat zcela ;-)

Reakce na komentář: sinner #73Načítám náhled komentáře...

73
sinner 21. 03. 2006 23:34

Reakce na Klea #72Načítám náhled komentáře...:
Proti gustu…ale kazda takova asi nebude :-)
Ale ja nemluvil o basnich :-)


74
Ash 22. 03. 2006 07:48

Reakce na Klea #70Načítám náhled komentáře...: na ulici bych asi němě koulela očima
chápu, prostě jak žába…
tak bych Ti třeba navrhla, že chytíme žábu novou
no tak to seš moje holka :-) Přesně takhle nějak bych si to byl představoval.

I když jak tak koukám z okna… pod sněhem se žáby asi dost špatně hledaj.

Reakce na komentář: Klea #81Načítám náhled komentáře...

75
Tomfi 23. 03. 2006 07:21

Reakce na chleba #69Načítám náhled komentáře...: Dopisy nebrat, určitě ne,jako první krok.Taky s něma mám špatné zkušenosti.Nerad je píšu,ale kvůli jedné slečně jsem ho napsal,a výsledek byl nulový."Údajně už někoho měla :-)

Na střední škole to už funguje dost špatně.Na základce by s tím měl asi úspěch.

Reakce na komentář: ja #77Načítám náhled komentáře...

76
konva 23. 03. 2006 11:16

Reakce na Seeger #3Načítám náhled komentáře...: taky jdu zkusit v brne sve stesti :-)


77
ja 23. 03. 2006 20:01

Reakce na Tomfi #75Načítám náhled komentáře...: zasada cislo 1: NIDKY zadne dopisy, psanicka a podobne blbosti. Tez jsem se poucil ;-) A k te zakladce, kdysi – to uz je hooodne davno, jsem holce napsal dopis. A co se nestalo, mila slecinka prisla k nam do tridy a se smichem to vyznani lasky prispendlila na nastenku…
To jen abyste vedeli, do ceho jdete ;-)


78
paja 23. 03. 2006 20:53

no v dnesni dobe kdy ma kazdej mobil a tam napsanej cas mi prijde divny ptat se kolik je hodin. A tak kdy ke me prisel kluk a rekl me ze jsem moc mila/hodna za to ze jsem mu rekla,ze nevim kolik je hodin,mi prijde padly na hlavu,ja bych si rekla,co je to jako za cvoka a za co me jako dekuje…ale to je jen muj nazor. Pokud bych teda mela dat radu jak se seznamit s holkou,tak to uz je lepsi se ji fakt zeptat na tu cestu jak na cas…pak na knizku co cte a nebo co zrovna posloucha ve sluchatkach…

Reakce na komentář: sinner #79Načítám náhled komentáře...

79
sinner 23. 03. 2006 20:58

Reakce na paja #78Načítám náhled komentáře...:
No nevim, jak ty…ale ja dyz mam narazeny sluchadla a nekdo po mne neco chce, sem celkem nakvasenej…vypnu prehravac, abych slysel, vo co jako de…a v momente, kdy bych po vypnuti uslysel dotaz "Co to poslouchas?", tak bych mel co delat, aby se udrzel a nebyl sprostej :-) Ale je asi fakt, ze kdyby se ptala slicna slecna…nejak bych to zvladnul :-) Bohuzel se mi to jeste nikdy nestalo :-(


80
Standa 23. 03. 2006 21:54

Ahoj, hezky clanek, jako tady spousta :-) Rad bych se zeptal trochu off-topic: Qark asi neni "normalni" cesky jmeno, kde si k tomu Qarku prisel ? Vzdy kdyz ctu nejaky Tvuj rozhovor s holkou z ulice tady zverejneny, tak po "Ja jsem Qark" cekam neco jako "Qark ? Co je to za jmeno?" :-) Nesmelym hodne zdaru!

Reakce na komentář: Ash #82Načítám náhled komentáře..., Britishboy #86Načítám náhled komentáře...

81
Klea 23. 03. 2006 23:04

Reakce na Ash #74Načítám náhled komentáře...: naštěstí už taje, ale když by to jinak nešlo, v ZOO se dají taky lovit ;-)

Reakce na komentář: Ash #83Načítám náhled komentáře...

82
Ash 24. 03. 2006 07:47

Reakce na Standa #80Načítám náhled komentáře...: No já se Qarka už také ptal, jestli se představuje jako Qark, což by bylo docela cool, nebo svým reálným jménem. Samozřejmě že říká to občankové :-D


83
Ash 24. 03. 2006 08:15

Reakce na Klea #81Načítám náhled komentáře...: Díky Kleo, ale – promiň – tos neměla psát na web. Takový dobrý nápad, tos mi přece měla napsat mailem…

Když půjdu v nedělil do ZOO, tak možná tak podívat se na medvědy, jestli už jsou vzhůru. Ale rosničky.. tam teď lidi všechny vychytaj :-(

To ledaže bych si vzal jednu s sebou a pak ji tam vypustil.. a chytal.. (Tak jako se to dělá s liškou, akorát teda bezepsů.. a bez střílení :-D )

-– Upozornění pro čtenáře Qark.net (kmomě Kley :-D ): Ze mne si teď příklad moc neberte, neboť 1) Klea stejně nenapíše (tedy může se stát, ale není to moc pravděpodobné), 2) ale pozor, stane se, že napíše nějaká jiná milá divka (trochu větší pravděpodobnost – je to smutné, že to tak je, ale je to tak) 3) ať to ale dopadne tak nebo tak, konkrétně a jmenovitě v neděli budete stejně dělat to, co jste měli v úmyslu, tedy v mém případě m.j. psát ten slíbený článek :-D

Welcome to the real world. The Matrix.

Reakce na komentář: Ash #84Načítám náhled komentáře..., Klea #113Načítám náhled komentáře...

84
Ash 24. 03. 2006 08:21

Reakce na Ash #83Načítám náhled komentáře...: No v neděli má být prý dost hezky (konečně)… Nevím nevím s tím článkem :-D

Reakce na komentář: sinner #85Načítám náhled komentáře...

85
sinner 24. 03. 2006 09:26

Reakce na Ash #84Načítám náhled komentáře...:
Jen se nevykrucuj :-)


86
Britishboy 24. 03. 2006 10:34

Reakce na Standa #80Načítám náhled komentáře...: quark je nejaka castice ve fysice, ale na podrobnosti se me neptejte…


87
igi 24. 03. 2006 10:55

quark je uplne ta najzakladnejsia castica, dalej sa neda delit. Z quarkov su poskladane protony a neutrony, z tych je atomove jadro, jadro + elektronovy obal = atom…
qark je neviem co :-)

Reakce na komentář: Martan #93Načítám náhled komentáře..., Britishboy #97Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #138Načítám náhled komentáře...

88
erinka 24. 03. 2006 12:47

Nenosím hodinky, protože vždy vím, že je teď a teď je tehdy, když bych to mela udělat.


89
erinka 24. 03. 2006 12:51

…tato hlaska si myslim ze tento clanek vystihuje, ale jinak super clanek…jen tak dal…;))


90
Hledac 24. 03. 2006 13:54

co pisi muzi zenam

Ahoj Lidi udelal sem si konto na jedne seznamce jako 21 leta holka bez foto a todle mi prislo ps 8 z 10 napadniku bydli u rodicu a vetsina ma fotku. Provedl jsem cenzuru jmen.

ON 20 / 175,
Ahoj SLECNA, rád bych se s tebou seznámil. Jmenuji se ON,
je mi 20 let, bydlím v Brně, studuji VOŠ, rád sportuji – 
hlavně volejbal, plavání. Napiš a poznáme se vzájemně blíž.
Ahoj ON

ON 23 / 185
Čau, jmenuji se ON, v Brně studuji. Jinak bydlím na
vesnici, mezi mé zájmy patří práce se dřevem, jízda na kole
a rád čtu, včelařím, plavání, myslivost , rád chodím mezi
lidi a do lesa , zajímám se o přírodu…rád bych tě poznal,
já 185cm 82kg 23 let, oči modré. také mám rád hudbu a tanec,
rád chodím do společnosti. PS: jsem upřímný tolerantní měj
se a o co se zajímáš ty ? jestli máš zájem tak odepiš
Ahoj ON

ON 22 / 173,
Ahoj slecna,
muzu se zeptat co cekas od vztahu? Jaky by mel byt tvuj
partner? Jde mi o to najit dobrou kamaradku, s kterou bych
si moh vzajemne promluvit o zivote vztazich, problemech
ktere nas trapi… Ale jde hlavne o to abych mel vdycky po
ruce nekoho komu muzu duverovat a s kym si muzu leckdy
nekam jen tak vyrazit.
S pozdravem ON

ON 23 / 188,
Ahoj SLECNA,
sympaťák, co se rád směje se Tě ptá jak se máš?
ON

ON 25 / 170
Dobrý den slecno,
jak se vlastně máte? Stalo se to dne dvacátéhočtvrtého,
měsíce druhého a roku dvoutisícíhošestého v hodinách
večerních kdy jsem svýma očima spočinul na textu vašeho
profilu… pokud se to tak dá nazvat. Zalíbila se mě myšlenka
odpovědět na něj, a píši tedy co píši… vlastně toho moc
nenapíši, už pomalu nevím co psát. Snad kdyby jste hledala
někoho… Tak mě najdete pravděpodobně v tom profilu mém.
Tak snad jen popřeji pěkný den, ráno či večer, ON

ON 24 / 183
Ahoj SLECNA,
tvuj profil vypada sympaticky Nechtela by sis o sobe
napsat neco vic..? Mej se hezky..

ON 26 / 180,
Ahoj Jano,
jsem docela obycejny kluk, rad se seznamuji s novymi lidmi a 
proto bych ti chtel navrhnout, co kdybychom se seznamili?
Budu se tesit na odpoved.
ON

ON 28 / 185
Ahoj SLECNA,
zaujal mě tvůj profil, takže pokud bys měla zájem i ty, ozvi
se a můžeme si o sobě říct něco bližšího.
Zatím ahoj, měj se fajn, ON.

ON 28 / 175
Ahoj SLECNA,
jako…., asi takhle: neznam nikoho pod 40 let, kdo by
nemel dnes mobil. Muzes mi to prosim nejak objasnit? Jo, a 
nechces mi o sobe neco napsat? Mimochodem, na prvni pohled
tvych pismenek vypadas sympaticky. ;-)
ON

Reakce na komentář: Daves #91Načítám náhled komentáře..., Mikey #92Načítám náhled komentáře..., Taky hledač #94Načítám náhled komentáře..., Martan #95Načítám náhled komentáře...

91
Daves 24. 03. 2006 16:05

Reakce na Hledac #90Načítám náhled komentáře...: heh zajímavé :-D ;-) :-)


92
Mikey 24. 03. 2006 16:21

Reakce na Hledac #90Načítám náhled komentáře...: Neni fer si z lidi delat srandu falesnymi inzeraty.

Reakce na komentář: Taky hledač #96Načítám náhled komentáře..., Hledac #98Načítám náhled komentáře...

93
Martan 24. 03. 2006 16:44

Reakce na igi #87Načítám náhled komentáře...: Nas vs profesor se vyhybal pojmum jako "zakladni" a "nedelitelny". Driv byl nedelitelny atom, potom neutron, pak byl objeven beta rozpad, ted mame teoreticke quarky. Kdovi co fyzikove objevi za 10 let. Treba rozpad fotonu na fotino a fotinino :-)


94
Taky hledač 24. 03. 2006 16:45

Reakce na Hledac #90Načítám náhled komentáře...: A zkusils napsat inzerát jako kluk, který hledá? Je borec, co napsal, že je jako cizinec u nás na pobočce zahraniční firmy a že si chce JEN dopisovat kvůli konversation. Napsal to stylem angličana, co umí česky, ale ne jak to je ve filmech, ale tak střízlivě a sem tam šoupnul nějakou english phrase. Během cca dvou dní deset bab mezi 20–35 let, z toho dvě, pokud lze soudit podle odpovědi, husy, zbytek de. Celkem na to berou, ne?


95
Martan 24. 03. 2006 16:51

Reakce na Hledac #90Načítám náhled komentáře...: U sedmeho ti vypadla cenzura Jano :-) Jinak je to dobry napad. Zaprve se zjisti jak lide odpovidaji, zadruhe se zjisti kolik lidi na jeden inzerat odpovida. Vekove rozpeti -1 az +7 je docela huste.

Reakce na komentář: Hledac #98Načítám náhled komentáře...

96
Taky hledač 24. 03. 2006 16:56

Reakce na Mikey #92Načítám náhled komentáře...: No, já myslím, že pokud se nic víc, než že ty lidi odepsali, nestalo, tak je to v poho. Lidi naletěli na daleko horší věci. Já bych to, netroufám si tvrdit přirovnal, ale tak nějak připodobnil Qarkovým testům, ale to by se k tomu musel vyjádřit sám Q.

Reakce na komentář: Hledac #98Načítám náhled komentáře...

97
Britishboy 24. 03. 2006 17:22

Reakce na igi #87Načítám náhled komentáře...: Ha, uz me neco napadlo! Der Quark je prece nemecky tvaroh :-)

Ale spise se tu asi jedna o souvislost s tou fysikou…

Reakce na komentář: Qark #99Načítám náhled komentáře...

98
Hledac 24. 03. 2006 17:46

Reakce na Mikey #92Načítám náhled komentáře...: nedelam si srandu, ale zkoumam zvyky a konkurenci a kdyz to takhle zverejnim cenzurovane tak se nekteri pouci a nekteri ten test nemuseji delat samy.. Reakce na Taky hledač #96Načítám náhled komentáře...: zvazuji, ze tem panum to taky poslu at vedi na cem sou a at taky z toho neco majou jen nevim co budou reakce a jestli by nestalo to tam jeste nechat…Reakce na Martan #95Načítám náhled komentáře...: nebo naschval klamu : ) kdo vi : ) treba jsem Jitka, takova Eliska je taky pekne.. no a k tomu veku nektere 21 lete hledaji pany i do 38 … a nektere 15 ky milence/platce… : (

qarku vzdar!


99
Qark url 24. 03. 2006 18:42

Reakce na Britishboy #97Načítám náhled komentáře...: Já sám nevím, jak Qark přesně vznikl a to je už co říct! Ale asi to má něco společného se Startrekem (Startrek – hluboký vesmír devět). Myslím, že v nějakém díle byl Qark a když jsem kdysi dávno hledal nějakou neobvyklou přezdívku, napadlo mě tohle. Tak v tom nehledejte nic tajemného, je to prostě jen zcela náhodný počin lidské mysli vzniknuvší v asociaci na určitý seriálový podnět. A i přesto, že tento Qark nutí některé lidi psát ho s U, nic nezmění na tom, že se stává čím dál tím známější. A vo vo vo votom to je :-)

Reakce na komentář: Martan #101Načítám náhled komentáře...

100
Rejpal 24. 03. 2006 20:03

4 Author: Na endlich hast du etwas geschrieben, was man bis zu Ende lesen kann!


101
Martan 24. 03. 2006 20:34

Reakce na Qark #99Načítám náhled komentáře...: Myslim ze Quark byl ve vetsine dilu (je tam 'u' jako v te castici).


102
Black_sun 25. 03. 2006 13:28

to Qark: celkem peknej walkthrought… co takhle jeste napsat clanek o tom "jak se z kamarada stat jejim pritelem"? :-P myslim, ze by to dost lidem taky pomohlo, ovsem v tomhle pripade to bude asi kapku slozitejsi.. nicmene, troufnul by sis na to? :-)

Reakce na komentář: Benik #103Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #108Načítám náhled komentáře..., rejny #129Načítám náhled komentáře...

103
Benik 25. 03. 2006 14:13

Reakce na Black_sun #102Načítám náhled komentáře...: Fakt bezva napad, ktery by se celkem hodil…. A taky jak se holky zbavit..

Reakce na komentář: sinner #104Načítám náhled komentáře...

104
sinner 25. 03. 2006 15:44

Reakce na Benik #103Načítám náhled komentáře...:
No, to uz trosku prehanis, ne :-)?

Reakce na komentář: Benik #105Načítám náhled komentáře...

105
Benik 25. 03. 2006 16:23

Reakce na sinner #104Načítám náhled komentáře...: No ja si myslim ze to je dobry napad, ne ?? Jak zde pravi jeden citat, "Mnohdy je jednodussi zenu ziskat nez se ji potom zbavit" a tak si myslim ze je to dobry napad ne ?? Jako ja to nejak nepotrebuju, ja spis heldam a jeste abych se nekoho zbavoval :-D Tak Qarku zvaz…

Reakce na komentář: sinner #106Načítám náhled komentáře...

106
sinner 25. 03. 2006 16:27

Reakce na Benik #105Načítám náhled komentáře...:
Nepride mi, ze je tak tezky se baby zbavit :-) Je to ovsem trochu komplikovanejsi, pokud chces zustat "pozitivni" v jejich ocich…ale k tomu casto ani nepomuze, kdyz se chlap chova slusne, protoze to zalezi na tom, jak te ta zenska videt chce a ne jakej fakt ses :-)

Reakce na komentář: Benik #112Načítám náhled komentáře...

107
****[NVP]****master enemy tiritory 25. 03. 2006 17:00

no to mas blby ale na druhou stranu jo to good ze ji potkavas kazdy den


108
Da Vinci 25. 03. 2006 17:13

Reakce na Black_sun #102Načítám náhled komentáře...: Jo jo to by bylo docela zajímavý. Jsem nedávno četl něco na toto téma tady
(ale je to anglicky a musí se tam registrovat)


109
jawo 25. 03. 2006 19:06

mam jeden problem a dufam ze mi stym poradite, paci sa mi jedna baba a malokedy ju stretavam vonku, no pravdupovediac som ju ja este nestretol ale viem ze chodi von a hrozne sa mi paci a nevem co mam robit, lebo keby som ju stretaval tak by to bolo v pohode ale takto neviem,jedine by som mohol mat snou zatial kontakt cez mobil lebo mam jej t.c. ale nevem co jej mam napisat poradte :-O)))


110
Mario 25. 03. 2006 20:41

Chtěl jsem říct, že tento článek je do detailů pravdivý….
Když jsem si ho přečetl, docela jsem se nad sebou zamyslel, a je pravda, že mi nedělá problém oslovit sebekrásnější holku, když se jen ptám na cestu, ale když jen jedu Prahou a sleduju holky, tak nikdy žádnou neoslovím, i kdybych sebevíc chtěl….
Budu muset na sobě zapracovat, pak vám napíšu výsledek


111
Han-ys 25. 03. 2006 21:19

Je to fakt skvělý článek stejně jako všechny ostatní :-)…smekám před tebou :-)…ale opravdu by nebylo od věsi napsat článek (jak už tu pár lidí taky psalo) "jak se stát z kamaráda přítelem" nebo něco podobnýho…předem díky..!!i jinak hodně štěstí při dalších "lovech" :-)


112
Benik 26. 03. 2006 00:55

Reakce na sinner #106Načítám náhled komentáře...: No prave, ted uz dlouho flirtuju s jednou kamaradkou, byla moc fajn holka a ted v posledni dobe se stalo neco cim u me klesla na absolutni dno, a jak ji ted dat najevo ze uz o ni nemam zajem a ze uz nechci to co bylo driv…Rekl jsem ji to uz nekolikrat, nepochopil. Nechci se ji zprotivit, jenom chci byt jeji ani ne kluk, ani ne kamarad ale jenom znamy…

Reakce na komentář: sinner #114Načítám náhled komentáře...

113
Klea 26. 03. 2006 03:25

Reakce na Ash #83Načítám náhled komentáře...: Tak mi asi něco uniklo.
1) proč bych Ti už neměla napsat, když jsme se tak hezky shodli ohledně žab
2) to také není špatný nápad, tu žábu v ZOO narafičit. Jenže už je tam nějak moc proměnných, které by se musely setkat. No řekni, jaká je – vlastně byla – prevděpodobnost, že Ti nějaká slečna navrhne, že chytíte novou, než jsem to sem napsala???? A na Tvůj argument, že teď žáby spěj by navrhla zoo. No a dál… musel bys mít komplice, který by tu 1 žábu v zoo hlídal, abyste měli šanci ji najít a nenechal ji aby si odskákala za žabákem…
…a tak by se toho našlo mnoho…

Reakce na komentář: Ash #118Načítám náhled komentáře...

114
sinner 26. 03. 2006 08:31

Reakce na Benik #112Načítám náhled komentáře...:
Ty jo…to zni vazne…a muzes napsat, co se stalo tak vaznyho, ze z potencionalni pritelkyne se tedka stane jen znamou?

No, jestli dobre chapu, pises, ze uz si ji to rekl a nepochopila to? To je divny…

Reakce na komentář: Benik #115Načítám náhled komentáře...

115
Benik 26. 03. 2006 15:20

Reakce na sinner #114Načítám náhled komentáře...: No takhle vzdycky to byla takova "nevinna" holka, byla uzasna , slusna no proste co budu povidat bezva baba. A potom se nejak zacali poradat parby u kamose, nejdriv jenom tak tancovani, zabava… potom tam zacal byt alkohol.. Mno ja jsem ablosutni odpurce alokoholu a tak jsem se samozrejmne nenapil, a to same jsem si nejak tak myslel o ni, ale co tak se pila, to jsem sice byl trochu zarazeny ( protoze fakt jsem si myslel ze ona je takova hodne slusnacka ) ale navadilo mi to nejak extra. Potom tam byli parby cim dal vic, vseci jenom chlastali a potom cely vecer lezeli a zvraceli a tak jsem tam prestalo chodit. A potom jsem se tam jednou rozhodl opet prijit ( jenom chci rict ze jeste v te dobe jsem k ni jeste citil neco vic ) . Tak jsem tam prisel, ale tentokrat to nebylo tak zle, kazdy se trochu napil a pak jsem si uzivali vecera a zabavy… Jenom "ona" to do sebe lila po litrech… a asi po 10ti minutach spadla na zem a zustala lezet…nikdo si ji nevsimal, hned jsem k ni pribehl a ona ze v pohode ze se ji jenom toci hlava ( jeste aby ne ) a tak jsem ji vzal do naruce a odnesl do pokoje, prikryl a rekl at spi. O.K. vseci se bavili jenom ona to trochu prehnala. Jenomze jsem se dozvedel ze ona tohle dela pokazde a ze jak ji nekdo rekl at nepije tak ho poslala do **** a zacala mit histericky zachvat. Tak jsem byl uz hodne zklamany… Potom co se vyspala ( uz rano dalsiho dne ) a byla opet strizliva jsem za ni prisel a rekl jestli ji je dobre a ona ze jo a ze se tesi na pristi patek az se zase ozere a ted at ji necham na pokoji a co jsem na ni vcera vubec sahal… Dalsi patek jsem chtel opet videt jak to s ni bude a tak jsem tam jel zase… Prisel jsem ona si me ani nevsimla, akorat jsem videla jak se "cuca" ( opravdu jinak to rict nejde ) se vsema pritomnyma ( asi 10 kluku ) a tak uz ne jenom alkoholicka ale i kurva, potom se opakovalo to ze se ozrala lezela pod schodama zvracela kolem sebe, ale tentokrat jsem ji uz ale prekrocil a sel dal… Po peti minutach jsem si ale vsimnul ze tam porad lezi a tak jsem prisel… byla v bezvedomi. Hned jsem volal sanitku. Ale fakt jsem nevedel co mam delat… tak jsme jenom cekali. Po prijezd sanitky, lekar konstatoval otravu alkoholem….
Tak z toho mela obrovsky problem a asi rok se neukazala venku ani na zadne parbe, ja jsem o ni totalne ztratil zajem a ani nechapu jak jsem k ni mohl neco citit. Kdyz se po dlouhe dobe zase ukazala na te parbe kde skolabovala, tak jsem kolem ni prosel a sel si sednout za jednou kamoskou a ani jsem si ji nevsimnul. Potom se na stole objevila vodka, tak jsem samozrejmne cekal ze uz pit nebude naopak. Skocila po ni a rekla debilni doktori a rodice aspon rok jsem nic nepila tak tahle je cela moje. Vsichny ji to zacali vymlouvat jak to dopadlo minule a ted to dopadne stejne a ona ze at ji vsichni nechaji na pokoji ze je to jeji rozhodnuti a zacala pit tu vodku…. tak jsem ji ji sebrali a ona chytla takovy zachvat ze prevratila stul a vsechno kolem sebe rozbila… A to bylo hodne i na me, vzal jsem tu kamosku se kterou jsem tam byl a pozval ji do jednoho tanecniho klubu. Dalsi den jsem se dozvedel ze ji nakonec tu flasku nechali a ona sama vypila 0,7 l vodky na posezeni. Musel jsem neco udelat a tak :Napsal jsem ji zpravu jestli je spokojena se svym zivotnim stylem a jestli ji na sobe nic nevadi. Asi po dvou dnech mi prisla zprava : Je mi uplne jedno co si o me myslis ja jsem absolutne spokojena se sebou a zadnou chybu na sobe nevidim.Od te doby si ji nevsimam a nechci s ni mit nic spolecneho, znami staci pozdavim ji a jdu dal. Promin jestli je to blbe napsane ale opravdu neni lehke mluvit o tom jak se z holky ktera z pusy nevipustila sproste slovo holka alkoholicka….

Reakce na komentář: Mikey #116Načítám náhled komentáře..., sinner #121Načítám náhled komentáře...

116
Mikey 26. 03. 2006 15:44

Reakce na Benik #115Načítám náhled komentáře...: To je hrozny…proc se proboha tak zmenila? Vazne…zkus najit pricinu…abychom mi ostatni mohli nase slecny ochranit pred timhle…
Jinak nechapu proc ji na ty parby jeste ostatni zvali kdyz vzdycky predvedla tohle..?

Reakce na komentář: Benik #117Načítám náhled komentáře..., Ash #119Načítám náhled komentáře..., sinner #122Načítám náhled komentáře...

117
Benik 26. 03. 2006 16:33

Reakce na Mikey #116Načítám náhled komentáře...: Mno pricinu….vzdycky mela nalepku slusne holky, a to ji asi stavlo.. potom potkala jednu holku a te se chce strasne podobat a z toho se vyvinulo tohle. Ona si hraje na neco co neni a pritom je to na co si hrajem mnohem horsi nez jaka je doopravdy. A jestli chces svoji slecnu ochranit tak ver ze to asi nejde, pokud je normalni a inteligentni tak se ji to nemuze stat, pokud ji neprdne v bedne jak "ji" . Je to jenom na holkach jakou chteji jit cestou…. dobro – zlo jako v pohadkach


118
Ash 26. 03. 2006 16:54

Reakce na Klea #113Načítám náhled komentáře...: Tak mi asi něco uniklo.
Jo, to asi jo :-) Ale nic si z toho nedělej, já Ti to vysvětlím.

Ta "jedna žába, kterou bych vzal do Zoo", by se jmenovala Klea.

NESMĚLA BY BÝT OVŠEM NATVRDLÁ :-D

Nemám k tomu víc co říct :-D Prosím, abych nebyl žádán se k čemukoliv dalšímu ohledně žab vyjadřovat prostředníctvím médií (Qark.net). Kontakt na mne je v záhlaví příspěvku. Hezký zbytek dne ;-)

Reakce na komentář: Klea #125Načítám náhled komentáře..., Klea #126Načítám náhled komentáře...

119
Ash 26. 03. 2006 17:00

Reakce na Mikey #116Načítám náhled komentáře...: Rodiče s nimiž žije, "kamarádi" s nimiž se stýka, ona sama, a proti nim všem Benik. Ti první tři to naprosto nezvládli. Co chtít po jednom klukovi? :-(

Reakce na komentář: Benik #120Načítám náhled komentáře..., sinner #123Načítám náhled komentáře...

120
Benik 26. 03. 2006 18:10

Reakce na Ash #119Načítám náhled komentáře...: Mno to jo mela by zacit u sebe, ja na ni nemam absolutne vliv. rodice – sou silene prisni a myslim ze ji celkem chybi laska

"kamaradi" – perfektne jsi to vystihl kdyz jsi to dal do uvozovek, jsou to lide kteri k ni absolutne nic neciti,je to pro ne jenom holka ktera se ozere a oni z toho maji prdel.

ona – palicata, tvrdohlava, proste si mysli ze tenhle zpusob zivota je pro ni idealni a zpravny, a zkuste ji nekdo neco vysvetlit…

ja – posledni clovek ketry se ji snazil zmenit, ale opet perfektne vystihnuto, co zmuzu ??

Reakce na komentář: sinner #124Načítám náhled komentáře...

121
sinner 26. 03. 2006 18:33

Reakce na Benik #115Načítám náhled komentáře...:
No tak cekal sem hodne, ale tohle vazne jako ne :-)
Jako jesli to je fak takova haluz, jak rikas, spis by to byla asi problem uz pro doktora.
Ale jinak je to asi tim, jak rikas…slusnacka, ktera uz bejt slusnackou nechce…a tak dela vsecko mozny – zejmena pak veci nelogicke a sebedevastujici – akurat se divim, ze zustala jen u toho chlastu…takovy lidi vetsinou koncivaj s buchnama po kapsach. No ale asi to bude taky tim, ze se nedostala mezi lid, kery by ji to mohli naucit – klido se totiz vsadim, ze dyby se tam misto vodky konzumovalo peří nebo to byla nejaká kokešpárty…tak by se priste uz nevezla na zachytku, ale na detox.

Nicmene v tomhle pripade ti chvalim, zes dal ruce pryc…jiny reseni ani nebylo, ikdyz to asi docela muselo bolet, pokud si ji mel rad. V tomhle pripade plati, ze kazdy sveho stesti strujcem a jaky si to udela, takovy to ma. Prozil sem neco podobnyho na stredni – taky sem byl do ni zabouchlej az po usi, jenze sem ji to nikdy nerek…slusnacka, prisni rodice, dobre se ucila…no a paxe zaclo kalit a stala se z ni fakt smažka a nejvetsi a k tomu taky pekna stetka. A to, co mne definitvne vylecilo z citu k ni bylo, kdyz sem ji videl nametenou tak, ze nemohla absolutne kontrolovat svoje jednani – to se mi u zensky obrovsky hnusi…jak takle holku vidim, totalne u mne klesne a vytrati se pro mne neco, co by se dalo vyjadrit onim okridlenym, ze "zena je bytost mezi clovekem a andelem".

Reakce na komentář: Benik #127Načítám náhled komentáře..., jaro p. #150Načítám náhled komentáře...

122
sinner 26. 03. 2006 18:35

Reakce na Mikey #116Načítám náhled komentáře...:
Rekl bych, ze tohle je dost specificky pripad. Ale pokud mas zenskou, ktera neco takovyho provozuje, tak radeji rychle od ni :-) o opaku ji nepresvedcis, pokud ona sama nebude chtit…kdyz se o to budes pokouset, jeste budes za vola…a nejhur z toho taky muzes mit naky problemy a za to to urcite nestoji


123
sinner 26. 03. 2006 18:36

Reakce na Ash #119Načítám náhled komentáře...:
Hlavne to nezvladla ona sama :-(


124
sinner 26. 03. 2006 18:39

Reakce na Benik #120Načítám náhled komentáře...:
Rodice ji maji radi, jen to nedvaji najevo – mam podobneho otce.
Lidi kolem, dejme tomu "známí"…to je skoda mluvit.
Budto na to sama nekdy pride, nebo to bude jeji konec.
No a pak je jasny, ze jeden clovek s tim nic nezmuze ani kdyby se rozkrajel :-(


125
Klea 26. 03. 2006 20:17

Reakce na Ash #118Načítám náhled komentáře...: :-D
tak si mě opět rozesmál!!!!


126
Klea 26. 03. 2006 20:23

Reakce na Ash #118Načítám náhled komentáře...: navíc, co bys chtěl, jsem přece jenom pouhopouhá žába :-D


127
Benik 26. 03. 2006 22:30

Reakce na sinner #121Načítám náhled komentáře...: taky sem byl do ni zabouchlej az po usi, jenze sem ji to nikdy nerek…slusnacka, prisni rodice, dobre se ucila…no a paxe zaclo kalit a stala se z ni fakt smažka a nejvetsi a k tomu taky pekna stetka. A to, co mne definitvne vylecilo z citu k ni bylo, kdyz sem ji videl nametenou tak, ze nemohla absolutne kontrolovat svoje jednani – to se mi u zensky obrovsky hnusi Mno tak to jsem cely ja…. opravdu uplne stejny pripad ale totalne stejny fakt…


128
sinner 26. 03. 2006 22:39

To je klidne i mozne :-)
Ja to porad rikam, ze se vsechno uz stalo…jenom se to vopakuje a lidi sou porad novy a novy :-) Teda jako fyzicky bytosti (kusy masa)…jinak ta jejich psychika je furt stejna :-(


129
rejny 27. 03. 2006 13:04

Reakce na Black_sun #102Načítám náhled komentáře...: Jak udelat z kamaradky svoji pritelkyni? To je beh na velmi dlouhou trat, me to trvalo rok, musite ji proste ukecat :-)
Byt ji nablizku co nejvice, kdyz potrebuje podporu aby se o vas mohla oprit, vzdy stat za ni, stat se tim komu vola kdyz ma problem, davat ji to, co ji chybi, ale nestat se ani tim hodnym blbcem. Idealni je dohodit ji nejakeho kluka – hajzlika, aby mohla srovnavat. Proste si musi uvedomit ze vy jste ti nejlepsi a pak uz staci vytahnout ji nekam pod sirak, vybrat si nejakou strasne studenou noc, takze abyste nezmrzli musite si vlezt do jednoho spacaku a vzajemne se zahrivat. A je vymalovano…
Ale nevim jestli to bude fungovat na 100%, zkusil jsem to jen jednou.

Reakce na komentář: donork #130Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #131Načítám náhled komentáře..., DarkSpark #167Načítám náhled komentáře..., Jarda #168Načítám náhled komentáře...

130
donork 27. 03. 2006 18:41

Reakce na rejny #129Načítám náhled komentáře...: a jak tito višlo ???

Reakce na komentář: rejny #133Načítám náhled komentáře...

131
Da Vinci 27. 03. 2006 19:07

Reakce na rejny #129Načítám náhled komentáře...: No to je ale krkolomnej plán :-O) Co takhle jí říct co k ní cítíš, že bys s ní chtěl něco víc. Podívat se jí do očí, vzít její hlavu do dlaní a políbit ji ;o)

Reakce na komentář: rejny #134Načítám náhled komentáře..., Ash #135Načítám náhled komentáře...

132
jawo 27. 03. 2006 22:38

mam problem, hrozne sa mi paci jedna baba a jedine co nanu mam je t.c. ked som jej pisal tak to vyzeralo ze ma ma dost nahaku ale to mozno aj preto ze ma nepozna, len trosku vie ze ako vyzeram, poradte co mam robit


133
rejny 28. 03. 2006 08:29

Reakce na donork #130Načítám náhled komentáře...: Nejlepsi a nejdelsi (4 roky) vztah jaky jsem zatim mel, ale stejne skoncil.

Reakce na komentář: donork #140Načítám náhled komentáře...

134
rejny 28. 03. 2006 08:30

Reakce na Da Vinci #131Načítám náhled komentáře...: To jsem zkusil jako prvni, ale nezabralo to, tak jsem trochu improvizoval :-)


135
Ash 28. 03. 2006 08:37

Reakce na Da Vinci #131Načítám náhled komentáře...: U dobré kamarádky člověk většinou pozná předem, jestli takováhle strategie/nestrategie má šanci na úspěch.

Reakce na komentář: Da Vinci #136Načítám náhled komentáře..., Denton #137Načítám náhled komentáře...

136
Da Vinci 28. 03. 2006 08:51

Reakce na Ash #135Načítám náhled komentáře...: Přesně tak :-) Podle mně nemusí být ani moc dobrá kamarádka – když jí vidíš na očích že tě chce tak by to mělo fungovat :-)

Reakce na komentář: Denton #137Načítám náhled komentáře...

137
Denton 28. 03. 2006 08:57

Reakce na Ash #135Načítám náhled komentáře...: Reakce na Da Vinci #136Načítám náhled komentáře...: Tak to s Vama nesouhlasim. Clovek kterej je zamilovanej vidi leccos. Hlave to co videt chce.

Reakce na komentář: Ash #139Načítám náhled komentáře...

138
Norwaiz 28. 03. 2006 15:25

Reakce na igi #87Načítám náhled komentáře...:
Quark nie je tá najzákladnješia častica! Je to len najmenšia častica, ktorú vedci dokázali nájsť a popísať. Tak ako pred určitou dobou sme si mysleli, že napr. atóm je najmenšia častica, tak teraz si myslíme, že quark je najmenšia častica. Vedci dokonca predpokladajú, že Quark je zložený ešte z menších častíc ako je samotný Quark. Takže je to najzákladnejšia známa častica, možno deliteľná možno nie. Takže tak.

Reakce na komentář: igi #145Načítám náhled komentáře...

139
Ash 29. 03. 2006 23:02

Reakce na Denton #137Načítám náhled komentáře...: To bude asi hodně optimista :-) Já když byl jednostranně zamilovaný, tak mne spíš trápilo, že nevidím a nevidím to, co vidět chci :-) Ještě dřív, než jsem si to jak se věci mají ověřil. Ale věřím, že se někdo naopak blamuje a vidí i to, co neexistuje.


140
donork 02. 04. 2006 21:49

Reakce na rejny #133Načítám náhled komentáře...: tak tos vidržel poměrně dloho všechna čest promě dlouhodobej vztah není ale říkam nikdy neřikej nikdy


141
pan tau 08. 04. 2006 17:06

Reakce na + + Mikeee + + #5Načítám náhled komentáře...: jo tak to je este lepsi


142
Paulinu 28. 04. 2006 00:51

Co na to rict???tak by to snad melo zabrat


143
R3sidento 28. 04. 2006 22:09

Myslim ze tohle Fungovat nebude aspon ne u mne.Nemam na ne proste stesti :-(

Reakce na komentář: miluj #147Načítám náhled komentáře...

144
Radim22 03. 05. 2006 11:31

nemel bych problem holku oslovit, kdybych vedel co mam pak rict, aj s nekteryma kamoskama stojim jak trubka a nic me nenapada :/


145
igi 03. 05. 2006 13:32

Reakce na Norwaiz #138Načítám náhled komentáře...:
Vychadzat treba z toho, co vieme, nie z toho, co predpokladame alebo tusime alebo dufame… Takto sa da napadnut kazde vedecke tvrdenie – "pred sto rokmi sme si mysleli, ze je to tak, a potom sme zistili, ze je to inak…" Veda proste funguje tak, ze nieco tvrdi, a s tym sa pracuje az do doby, kym sa to tvrdenie nevyvrati. Nema zmysel sa tu tahat za slovicka, ci je quark fakt ta najzakladnejsia, alebo len najmensia najdena. Proste zatial sa vychadza z toho, ze najmensou casticou je quark (superstruny sa nerataju, nie su dokazane a teda je to zatial len velmi pekna teoria) Tot vsjo.
Spat k teme: Vcera som prehodil par viet z jednou sympatickou kockou, po ktorej pokukujem uz par dni. Nic zavratne, ale zistil som, ze ked sa clovek prekona a zacne, dalej uz to fakt ide samo a navyse potom mate dobry pocit, ze nejste az taky srab :-)


146
miluj 17. 05. 2006 16:34

No já myslím že je to určitě fajn ..jen bych rád dodal chlapi..vůbec ale vůbec se nestiďte…když vás nějaká tzv. okopne jděte a zkoušejte 2× víc uvidíte, že pak nebudete vědět kam dřív (vlastní zkušenost). Hlavně mluvit mluvit hezky oslovovat..usmívat se a když něco říká naslouchat*90* alespon to si každá zaslouží*4*..Hech a v baru..je nej se rozhlídnout ..nebo se na některou chvilku dívat když se pousměje jít za ní a zeptat se třeba:Chodíte sem často??Ona odpoví a pak říct: No je tu docela hezky. A pak hlavně otočit se a dělat chvilku nezájem a pak se na ní podívat. Uvidíte, že se vás na něco zeptá a pak už to jde samo…Jooo a kdyby se nějaká zaksichtila(co chceš ty ….) tak se usmát a zkusit vedle.Třebe hned její kámošku..At pak soptí :-)
Tak LOVU ZDAR…Já jdu do lesa na srnce..ženských už jsme měl dost


147
miluj 17. 05. 2006 16:36

Reakce na R3sidento #143Načítám náhled komentáře...:
první věc je nepodceňovat se!!!!!!!!!!


148
Nickmaster 17. 05. 2006 20:56

Dobrej otužovací kurz…. asi budu muset vyrazit do terénu :-) Zajímalo by mě ale, jak oslovit holku, kterou delší dobu znám, a sem do ní zabouchlej…. se potkáváme, taky bych potřeboval náký dobrý typi, jak na sebe upozornit, a říct toho víc než jenom ahoj….


149
Jerry 22 14. 06. 2006 19:51

Myslím,že to oslovování začnu trénovat co nejdřív. Wow, už se těším, až se mi nějakou podaří zaujmout. Krok po kroku a hurá na ženský! :-)


150
jaro p. 19. 06. 2006 19:59

Reakce na sinner #121Načítám náhled komentáře...:
Zdravim,
Síce trochu pozde ale predsa len niečo dodám.
Možno by pomohla šoková metóda. Ukázať jej
pár trosiek – čo ju čaká ak bude takto pokračovať.
Proste dať jej varovanie do jej hlavy tak silné ako keď blesk udrie zopár metrov od teba.
Je jasné, že kto má roblémy s alkoholom, nepripúšťa si to, až kým nie je závislý.
Napr. pozvať ju na 'výlet' do protialkoholickej liečebne.
Ja som začal tak varovať pred fajčením na jednom blogu.
Niekto tam začal šíriť reči, že to proste ani neškodí a všetky problémy sú zapríčinené niečim iným.
Tak som im bez servítky povedal, kterak v našej rodine už traja huliči voňajú fialky odspodu a čím prešli, než ich to sklátilo.
Ale to musí byť triezva.

Reakce na komentář: jaro p #151Načítám náhled komentáře...

151
jaro p 19. 06. 2006 20:00

Reakce na jaro p. #150Načítám náhled komentáře...:
Caramba, to mala byť reakcia na Benik 115.


152
J1rik 23. 06. 2006 00:36

No nevím…nepřipadne mi, že by to na holky nějak zapůsobilo. Aby si spíš neřekly, raději tomu magorovi odpovím, než aby mě otravoval dál! :-) Ale je pravda, že když člověku o nic nejde, tak se mu daří. Ať je to cokoli!!! Všechno je jenom psychika! Kdo ji zvládá, tak má do života vystaráno. Nejtěžší je smířit se sám se sebou!

Poznají holky na klucích, že jsou nejistí? Jako třeba se kluk nechce smát a připadá si blbě, protože má rovnátka, ale přitom ji nic neřekne? Vycítí to? Jako pes strach? :-)


153
Nokiac14 09. 07. 2006 15:54

Víte co by byla docela prdel? Kdyby se někdo představil jako qark, a pak by se z toho vymotával ještě půl roku heh :-)


154
Alice! 21. 07. 2006 16:06

No tak hoši! do toho!!!


155
adob.e 27. 07. 2006 14:56

skveli myslim ze se insipiruji a udelam to tak jak to qark napsal urcite to bude fungovat


156
Homre 29. 07. 2006 23:24

Jeee zenske teste se :-)


157
igi 01. 08. 2006 10:16

hoshi, predstavte si situaciu: sedite s kamosmi (nebalicmi) dakde pri pivku, zbadate nadhernu holku o dva stoly dalej, jak tam sedi s kamoskami a klabosi. Jak sa da v takej situacii nejak normalne nadviazat s nou kontakt? Ked tam ma clovek kamosov, ona tam ma kamosky – len tak za nou prist, to je hrozne divne, nemate nejaky lepsi napad? (zdoraznujem kamosi – nebalici, volat holky k nasmu stolu neprichadza do uvahy…)


158
homer 08. 08. 2006 20:51

100000% díky já sem chtěl totiž jednu sbalit, ale nevěděl jsem jak na to.


159
jan 22. 09. 2006 18:27

jo je to dobry ale navim jak to viskouset protoze byvam na vesnici.tak diky.


160
Carlos 03. 10. 2006 23:23

tyhle stranky sou proste nej ….


161
Aleš Gebauer 27. 10. 2006 23:37

Dost dobrý :-D


162
pepino4ever 23. 11. 2006 21:37

jo ale v tom treim kruce co ak kdyz se ji zeptam na jmeno?proc by mela odpovedet?co ak zekne nestarej se or di do prdele uchylaku :-|) anebo tak niak…no co odpovis na tohle…prosiim :-)

Reakce na komentář: orbi #163Načítám náhled komentáře...

163
orbi 24. 11. 2006 09:42

Reakce na pepino4ever #162Načítám náhled komentáře...: pozri clanok cely vesmir neni jako vas maly svet ;-)


164
FE 30. 12. 2006 00:28

opět výborná inspirace :-)

Před chvilkou jsem si pročetl i návod, jak se naučit balit ve 3 krocích. Teď si jenom říkám, že je škoda, že su odřízlej od světa – kdybych postupoval podle obou příruček, v půlce by mi "došly holky" Bydlím kousíček od Aše (to je jediné "použitelné" město v okolí) a tolik dívek skoro potkat nejde :-D

Ale já to nějak vymyslím :-)

Reakce na komentář: NO.small #165Načítám náhled komentáře...

165
NO.small 03. 01. 2007 19:12

Reakce na FE #164Načítám náhled komentáře...:
Podobnej problém :-D


166
Kartmen 11. 09. 2007 20:30

ahojky lidi mam tu problem vždy nevym když podkam novou holku a seznamíme se jestli ji mam podat ruku nebo poradtě


167
DarkSpark 12. 09. 2007 20:21

Reakce na rejny #129Načítám náhled komentáře...: Jj tak tenhle systém je úplně zaručenej, vyzkoušel sem ho na hodně holkách a funguje ;-) ale jak už bylo řečeno, je to běh na hóóóódně dlouhou trať ale někdy stojí za to

Reakce na komentář: Jarda #168Načítám náhled komentáře...

168
Jarda 13. 09. 2007 11:24

Reakce na DarkSpark #167Načítám náhled komentáře...: Reakce na rejny #129Načítám náhled komentáře...: jednodušší a rychlejší je mít peníze. Nebo slávu. Nebo moc.
Podívejte se na Paroubka, Zemana, Gota, Nedvěda… jak se k nim mladý holky tisknou a jak se o ně rvou.
Když budete mít dost peněz, nebudete se muset vůbec snažit a holky se kolem vás budou točit samy od sebe.


169
keibi 02. 10. 2007 22:29

Reakce na Da Vinci #20Načítám náhled komentáře...: K tomu STOP… Neni ti to trochu blby?? to prejde do obrany


170
Fornum 04. 10. 2007 23:42

Dobře napsáno a vysvětleno. Jedna věc by mě ale zajímala: jak je to vlastně s tykáním a vykáním. Kdy holce/slečně tykat a kdy spíš vykat? Má s tímhle někdo zkušenosti?


171
Isi 21. 10. 2007 14:32

Reakce na Qark #42Načítám náhled komentáře...: No ja bych si na něj vzpomnela :-)…. ale asi bych umřela smíchy, takže taky nic :-D


172
Ondra 29. 10. 2007 20:22

každý rok jezdim do karlových lázní, a tam tu onu nějakou holku potkam asi tak 5× za den a proto lze zbalit tu onu už první den . No neni to nádhera , potom si užívat a dozvídat se o ní celý měsíc?A když už se s ní nikdy nevidět tak alespoň krásné vzpomínky na tu onu.


173
pirik 04. 11. 2007 12:05

ahoj,mám tento příběh. Byl jsem na zastávce a byla tam spolu se mnou i jedna pohledná slečna. Stála ode mne asi tak 3m a koukala po mě. Já jsem po ní taky pokukoval to dá rozum, ale nic víc jsem neudělal a teď toho dost lituji, ale doufám, že jí znova potkám a nebo jinou a po přečtění Vašich rad už tak hloupí nebudu. A moc děkuji za ty rady.


174
Mira 04. 02. 2008 16:19

Ahojky lidicky, vim je mam podobnej problem jako PIRIK, ale s tim rozdilem jak mam oslovit slecnu vedouci ve vlaku? Dneska sedela naproti jedna hezka slecna. Nevim jak navazat kontakt? Vetsinou jezdi kdyz uz je plnej vlak :-( Dekuju za rady


175
renny 31. 03. 2008 16:53

Reakce na + + Mikeee + + #44Načítám náhled komentáře...: Tak tím " už musím jít ahoj" ji totálně odradíš! Naznačíš, že na ni nemáš čas, a že si hraješ na zaneprázděného. Takové kluky nesnáším.

Reakce na komentář: teka #181Načítám náhled komentáře...

176
renny 31. 03. 2008 16:56

No to jo. Je to jako francouzský příběh z Přátel, znáte to?


177
Jan-j 13. 04. 2008 22:04

Ahoj Co znamená u žen když si sahá na ucho a neustále hladí po vlasech?? díky

Reakce na komentář: vtipalek #180Načítám náhled komentáře...

178
JCD 15. 04. 2008 21:42

Řeknl jsem jí, že sem XY, ale nějak divně se na mně dívala a byl z toho trapas. ;-)


179
MONGOL 09. 05. 2008 21:21

tjn ja sem jí to řekl taky že sem xy a ona mi řekla že nejsem XY ale IT tak nwm třeba to vyjde jindy :-D


180
vtipalek 02. 06. 2008 21:35

Reakce na Jan-j #177Načítám náhled komentáře...:
Dlouho se nekoupala :-)


181
teka 03. 06. 2008 00:01

Reakce na renny #175Načítám náhled komentáře...: Presne tak.


182
teka 03. 06. 2008 00:08

Tohle je pro holku sexy asi tak, jako pro kluka vzhled holky. Takze kdo si z kluků myslí, že je to taky vzhled tak se pletou a zbytečně se snaží (posilovna apod). Je to tak stejně sexy jako pro kluka úspěšná a schopná holka.


183
tom 08. 08. 2008 14:32

a co když se ta holka začne smát?? úplně hloupě, že si připadáte jak debil, že si myslíte že máte flek na triku nebo vás pokakal pták…to se mi většinou stává at se zeptám na cokoliv a kdekoliv…třeba i někde na akci je holka u baru, sama, něco pije tak za ní jdu, zeptám se co to má, že to vypadá dobře, nebo že mám pocit že jsme se už na nějaké akci viděli a ona se začne smát a řekne: promin já už musím..a se záchvatem smíchu odejde..???


184
Ash 08. 08. 2008 18:34

Reakce na Hoch #43Načítám náhled komentáře...: Někdy vám prostě dívky padají k nohám samy, i když třeba nechcete. Nedá se tomu zabránit, dokud budou na krasobruslích dělat takové ty zoubky…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.