QARK.net — Jak pozvat holku na rande
Jak pozvat holku na rande

Jak pozvat holku na rande

Rande

Můžete mít cokoliv chcete, pokud to budete opravdu chtít. Nikde není napsáno, že ty nejlepší a nejkrásnější holky mají jen jedničkáři, krasavci, nebo boháči. Život nic nerozděluje podle zásluh, a proto je škoda, že lidé o svých snech jen kecají s rukama v kapsách. Když něco chcete, nebojte se pro to natáhnout ruku.

Jste sami a chcete holku? Doma ji neseženete, ani si ji nevymodlíte, když o tom budete vykládat kamarádům. Začněte si věřit, seberte se a běžte jich pár oslovit. Co můžete ztratit? Nic! Ale získat můžete všechno. Stačí jen chtít a nebát se. Možná budete mít při pár prvních osloveních srdce až v krku, ale to brzo přejde. Možná máte pocit, že plácáte hlouposti, nebo se bojíte, že nebudete vědět o čem mluvit. Ale stačí nějakou oslovit a půjde to samo.


Co potřebujete k balení holek?

Holku můžete sehnat kdekoliv, a přitom je to tak jednoduché. Stačí si věřit a cítit se dobře. Holky nechtějí uplakánky, kteří chodí se svěšenou hlavou a stěžují si, jak se jim nedaří. Holky chtějí rozhodného a sebevědomého chlapa, který ví co chce a umí se problémům postavit. Stačí přibalit do kapsy dobrou náladu, na tváři vyčarovat úsměv a vyrazit.

Jen si ale nedávejte žádný cíl, typu: „Dneska musím určitě někoho sbalit.“ Balit máte uvolněně, jako byste si chtěli jen popovídat. Pak vás neodradí ani žádný neúspěch. Proč taky? Sice to nevyšlo, ale aspoň jste to zkusili ;-)


Získat ženu je rozhodně snazší, než se jí zbavit.
Honoré de Balzac

Jak oslovit holku?

Přemýšlíte co říct, jak začít rozhovor? Jakkoliv! I hloupost má větší váhu, než mlčení.

Při komunikaci se snažte moc neprosit a být rozhodnější. Jste přece chlapi! Nejlepší je napřed upoutat pozornost, a potom nasadit přímou metodu. Nechoďte dlouho kolem horké kaše. Když někoho oslovíte, tak se předpokládá, že vám asi o něco půjde.

Ukázka první: v autobuse

Nedávno jsem jel v autobuse a vedle mě stála taková pěkná dívenka. Tak jsem se na ni otočil a pochválil jí, že má strašně pěkný zadeček. Celá zčervenala, ale bylo na ní vidět jak jí to moc těší. V další větě jsem se jí omluvil, že tak neomaleně mluvím o jejím zadečku, a přitom jsem se ještě ani nepředstavil. Hned jsem to napravil a dozvěděl se tak její jméno. Pak jsem se zeptal jestli náhodou nebude brzy vystupovat. Když se zeptala proč. Dodal jsem, že se ptám proto, abych ji stihl pozvat na kávu dřív než vystoupí… No a ještě ten večer jsem strávil s  ní.

Ukázka druhá: rychlobalení

Čekal jsem na svou přítelkyni ve městě a ona pořád nešla. Po půlhodině jsem jí zavolal a ona se děsně omlouvala, že na mě zapomněla. Tenkrát mě to naštvalo. Strčil jsem mobil do kapsy, rozhlédl se a uviděl dvě holky jak se spolu baví před kavárnou. Tak jsem za nimi šel a povídám „Ahoj holky, nevíte jestli tady v té kavárně mají dobrý kafe?“ Holky hned, že neví, že tam nikdy nebyly. Tak jsem hned pokračoval: „Tak to pojďme vyzkoušet, zvu vás.“ A ony šly.

Vevnitř jsem zjistil, že se ty dvě spolu neznají, a že jedna druhou potkala před kavárnou a ptala se jí, kde je poblíž pošta. Byla to velká legrace, s tou hezčí jsem pak pěkně dlouho chodil.

Doporučení

Nebojte se oslovovat holky, které se moc neusmívají a neukazují svůj zájem. Někdy bývá obtížnější je rozpovídat, ale jakmile se vám to povede, tak máte vyhráno. Nezapomínejte, že pokud se holce kluk líbí, tak se na něj podle „ženské logiky“ dívá co nejméně. Většinou ho dokonce ignoruje.


Žena, která chce odmítnout, řekne pouze ne. Žena, která vysvětluje, chce, aby ji přemluvili.
Alfred de Musset


Buďte něčím výjimeční. Já se třeba naučil svátky asi dvaceti nejčastějších ženských jmen a slavil s tím plno úspěchů. Stačí při představování zajásat nad dívčím jménem a přidat kdy má svátek, se slovy, že je to jméno vaše oblíbené.


Žena odpustí všechno kromě toho, že nevzbudila touhu.
Jean Jacques Rousseau


Buďte správný a sebevědomý chlap. Jestli jste někde slyšeli, že holka chce hodného kluka, tak na to zase rychle zapomeňte. Hodný kluk, který pro ni všechno dělá, je jen sen, který nesmí být splněný. Holky nevydrží s hodným klukem. Chtějí chlapa, kterého budou respektovat!


Chceš-li hodnou ženu, buď správným mužem.
Johann Wolfgang von Goethe


Na rande místo mluvení zkuste taky občas naslouchat.


Ženy nemilujeme proto, co říkají, ale posloucháme, co říkají, když je milujeme.
André Maurois

Smůla neexistuje

Neexistuje štěstí, ani smůla na holky, ani na nic jiného. Když se vám něco nedaří, nemůže za to žádná smůla, ale jen a pouze vy. Občas stojí za to se ohlédnout za sebe a uvědomit si, jaké chyby jste dělali… a hlavně se z nich poučit!


Jeden starý muž hospodařil se svým synem na malém statku; měli jediného koně. Jednoho dne jim kůň utekl. „To je strašné,“ litovali ho sousedi. „Taková smůla!“ „Kdož ví, jestli je to smůla nebo štěstí,“ odpověděl sedlák.
Za týden se kůň vrátil z hor a přivedl s sebou do stáje pět divokých klisen. „To je ale štěstí,“ říkali sousedi. „Štěstí, smůla? Kdož ví?“ Odpověděl starý muž.
Druhý den se jeho syn pokoušel zkrotit jednu z klisen a zlomil si nohu. „To je hrozné, taková smůla!“ „Smůla? Štěstí?“
Do kraje přišli verbíři a odváděli mladé muže do války. Sedlákův syn se jim nehodil, a proto ho nechali doma. „Štěstí? Smůla?“
Pokojný bojovník (Way of the Peaceful Warrior) od Dana Millmana
Qark | 06. 03. 2005 19:07 | Komentáře: 318 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 318 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 169–318)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

169
Ash 18. 04. 2006 08:38

Reakce na Da Vinci #168Načítám náhled komentáře...: Jo rozumím. Určitě to tu dívku víc naláká. Asi také záleží na tom, o co přesně člověku jde, a čemu vlastně říkáme "upřímný zájem".

Však já taky, když mi holka řekne "Víš Ashi, ty jsi takovej docela zvláštní, takovej…(+další info, vše upřímně pronesené+)… chtěla bych tě líp poznat" tak s ní na 90% půjdu a budu se s ní nějaký čas "bavit a neuteču" jak říkáš. Jen si nejsem jist tou svou upřímností. Respektive vím, že jsem takhle kdysi mladej blbej jednu dívku tahal za fusekli asi půl roku (nechtěně), než mi došlo, že jsem jen jednoduše sáhnul po zákusku, který předemne postavili na stůl. A utek jsem. U mne je upřímné vyjádření zájmu o zákusek to, že si pro něj dojdu do cukrárny. Stačí, když mi řeknou, kde je a kdy má otevřeno. Pak buď přijdu, nebo nepřijdu.

Jak říkám, zdá se mi to prostě celkově převrácená naruby. Jasně že ten, kdo říká "líbíš se mi, chci tě poznat" má zájem. To je evidentní. Ale má zájem i ten druhý?

Což je věc, která mne zajímá, a snažím se své zjišťování příliš nenarušovat svou vlastní intervencí (což by bylo například explicitní vyjádření mého zájmu). Snažím se jen naznačit. Ne jí to hned vpálit

Podlehnout pokušení je pro mne jedna věc, upřímný zájem druhá. Upřímný zájem rozeznávám podle toho, že se někdo snaží o něco, přestože výsledky jeho úsilí jsou nejisté (například tuší, ale neví, jesli mám zájem).

Takže když dívce řeknu, jestli by si v sobotu udělala čas, a nebudu jí říkat, že ji zvu proto, že se mi líbí a chtěl bych ji lépe poznat, tak to je pro ni imho tak akorát přiměřená dávka nejstoty :-D Pokud už z dřívějška ví, že si myslím, že je hezká a chytrá a nevím co ještě, tak pokud má zájem, tak půjde.

Jinak s Tebou ale souhlasím a nakonec i můj citát z roku 2002 "Chceš-li si někoho rychle získat, lichoť mu s fanatickým výrazem ve tváři – takovým, jaký ho nenechá na pochybách, že vlastně jen vyslovuješ své nejhlubší přesvědčení." cosi dokládá o tom, že o účinnosti zmiňovaného něco vím ;-) a na balení je to určitě dobré. Ale o "upřímnosti" téhož si nedělám moc iluze. Jasně. Chci ji "upřímně sbalit". To zas jo :-D

Asi to rozštípnu tou svojí větou co jsem napsal hned z kraje, protože ta to celkem řeší: "nikdy tak šmahem neříkám, že se mi líbí, pokud s ní mám nějaké čestné úmysly". Prostě když to myslím "vážně", jsem přiměřeně opatrnější, než když mi na ní tak nějak nezáleží.

Samozř. jestli je někdo odvážnější než já, a má s metodou "zteč" dobré zkušenosti i v delším časovém horizontu, tak "proč ne". Z mé strany je to asi fakt spíš opatrnost a zvědavost, k čemu se taková holka sama od sebe vlastně dokáže dokopat ;-)


170
Ivo 18. 04. 2006 11:32

Nevím jak zbalit znovu stejnou holku s kterou jsem uz chodil

Reakce na komentář: Theodeen #182Načítám náhled komentáře...

171
Norwaiz 19. 04. 2006 13:43

Reakce na Rix #156Načítám náhled komentáře...:
Človek si užíva sviatky, zopár dní je off, a hneď mám viacero tlmočníkov-hovorcov, ale w poho :-)

Ja som len chcel naznačiť, že v 16-ich má človek iné priority ako v 22-och. V 16-ich sa dievča alebo chlapec nezaujíma o to aký je ten potenc. partner vo vnútry, ale zaujíma ho najviac vzhľad, pretože si chce užívať a nehce sa ani poriadne viazať. Načo by pozýval na rande nejaké škaredé dievča a hľadať v nej to dobré, keď môže zbaliť nejakú peknú kočku, s ktorou sa môže pýšiť pred ostatnými spolužiakmi, kamarátmi…

Spomínam si, keď som bol na rande z jendou kočkou a sme sa bavili o jej živote a o jej bývalom, keď mala 16 rokov. Povedala mi, že si vyberala chalana podľa jeho fyz. krásy, stačilo jej, že mal peknú tváričku a už s ním chodila. Neskôr zistila, že fyz. krása nie je všetko a na tom stavať vzťah je blbosť. Teraz je už staršia a už si vyberá hlavne podľa toho aký ten chlapec je vo vnútry (samozrejme musia byť sympatie, ale fyz. krása nestačí, radšej zľaví z nárokov na fyz. krásu a vyžaduje duš. krásu). Ide o to, že človek sa učí, dospieva, a tym sa mu menia priority, priotity podľa, ktorých si vyberá potenc. partnera…

A pozor, ja som nepísal, že sa v 22-ich nezaujímam o fyz. vzhľad, holka ma musí niečím upútať (neznamená to ale, že musí byť pre ostatných pekná), inak povedané musia byť sympatie. Takže možem povedať, že v 22-ich človek nedáva fyz. kráse takú veľkú váhu ako v 16-ich…
Ale samozrejme, že vždy sa nájdu vínimky…

16 rokov: fyz. krása – 80% <> dušev. krása – 20%
22 rokov: fyz. krása – 30% <> dušev. krása – 70%


Poznámka: čísla sú zaokrúhlené a vychádzajú zo štatistiky NFMBA (Norwaiz's Fyzical & Mental Beauty Agency), vykonanej na 0 vzorkoch :-D

P.S. Raz sa mi stalo, že som sa najprv zamiloval do duš. krásy (a vôbec nezapadala do mojích predstáv) a až potom do fyz. krásy (čo iného mi ostávalo :-)


172
Norwaiz 19. 04. 2006 13:44

Reakce na Ash #160Načítám náhled komentáře...:
*Pro mne je dostatečným projevením zájmu o dívku to, že se jí zeptám, jestli by se semnou chtěla někdy vidět. To jí přece musí stačit

Ja si myslím tiež, že jej to musí stačiť a mala by pochopiť, že asi od nej niečo chcem;-) Lenže, nájdu sa aj holky, ktorým to nestačí resp. nedôjde im to, že za akým účelom vyvýjam záujem.
Spomínam si, že jedna holka si myslela, že budem s ňou chodiť len na nezáväzné kávičky a nič viac. No keď som po 5-om rande pritvrdil = zvýšil som záujem, tak sa mi už neozvala). Takže nájdu sa aj výnimky. Hold blondínky;-)


173
Joy 25. 04. 2006 08:42

Jé a mně by zajímalo, jak to vidí opačně chlapy, když bych chtěla pozvat kluka na kafe??? Mně 27, jemu 30, viděli jsme se pouze 2× ale byli jsme seznámeni a prohodili jsme spolu pár vět. Seznámil mně s ním můj teď už expřítel. Prej sem se mu líbila a ptal se na mně. Ale nejni blbý když mu zavolám nebo napíšu jestli by nezašel na kafe, aby to nebral jako nějaký uhánění. Je to fakt kus a krásně se směje :-). Díky jestli řekneš názor zas z druhý strany. :-)

Reakce na komentář: Ash #175Načítám náhled komentáře...

174
Ash 25. 04. 2006 09:02

Spomínam si, že jedna holka si myslela, že budem s ňou chodiť len na nezáväzné kávičky a nič viac.

A to jo… nemyslel jsem to tak, že by moje pozvání automaticky znamenalo zájem o něco "víc". Myslel jsem to tak, že by jí to mělo stačit pro její vlastní rozhodnutí/uvážení, jestli by ona měla zájem (je jedno o co), a podle toho aby šla/nešla a případně vzala svůj osud také trochu do svých rukou. Dívky, které by se rozhodovaly jen podle toho, o co zrovna mám/nemám zájem já, mne příliš neberou. Čili stačí pozvání, nepotřebuji jí ještě sdělovat… co všechno k ní cítím a co všechno s ní chci/nechci dělat. Ale to už jsem tu někde rozebral.

Reakce na komentář: Norwaiz #178Načítám náhled komentáře...

175
Ash 25. 04. 2006 09:19

Reakce na Joy #173Načítám náhled komentáře...: No včera jsem to tak trochu napsal, jen holt k nesouvisejícímu článku. Ono by to vydalo za článek, ale obávám se že ten by musel napsat nějaký větší a reprezentativní vzorek kluků :-) Já třeba mám zkušenost, že dívky tím kafem někdy opravdu nic nesledujou (tedy o žádné uhánění nejde), a někdy zase řeknou jen ahoj a sledují tím všechno. Já sám pozváním také často nic nesleduji, takže to tak prostě beru a nějaké uhánění/neuhánění neřeším, vyjma případu kdy se slečna nevyjádří dostatečně jasně. Tuhle jsem poznal jednu tuze milou a veselou slečnu, tak jsem jí taky pozval na sobotu, a nic jsem tím nesledoval, kromě zpříjemnění soboty.

Ale je možné, že to ředa kluků bere jinak. Já třeba zas nevím, jak se někomu třeba povede si po rozchodu za 3 měsíce najít jinou. To já než objevím nějakou, o kterou bych stál, tak to drvá xkrát déle, a to se s holkama vídam docela dost. Takže díky tomu takové pozvání beru jako něco milého, a půjdu kolikrát rád, už proto, že kdybych měl jít jen s tou, o kterou stojím, tak si těch rande moc neužiju :-D Takže proto to moc neřeším, a očekávám, že se věci časem vyjasní a stabilizují.

Reakce na komentář: Ash #176Načítám náhled komentáře..., Ash #177Načítám náhled komentáře...

176
Ash 25. 04. 2006 09:21

Reakce na Ash #175Načítám náhled komentáře...: Samozřejmě na místo dostatečně objemného a reprezentativního vzroku by to zvládl i Qark, mít čas :-D to zas neříkám že ne.


177
Ash 25. 04. 2006 09:23

Reakce na Ash #175Načítám náhled komentáře...: oprava: vyjma případu kdy se slečna nevyjádří dostatečně jasně = vyjma případu kdy se vyjádří jasně, tedy něco jako chci tě ještě dneska a pod.


178
Norwaiz 27. 04. 2006 17:32

Reakce na Ash #174Načítám náhled komentáře...:
Ash, ja viem ako si to myslel;-) Súhlas. Ja som tu pripomineku napísal preto, lebo až teraz som si vlastne uvedomil, že niekedy holky môžu brať pozvanie na kávu len fakt ako nezáväzné spríjemnenie volných chvíl;-) Holt sa musím ešte veľa učiť a asi si odložím tie moje ružové okuliare;-)


179
honza 02. 05. 2006 17:16

já už si balím holku asi půl roku ,aleneím pořát jak nato.


180
luboš 09. 05. 2006 01:00

S balenímm holek nemám opravdu problém..teda jen v práci..jsem číšník..flirtuji se slečnama, ale nedovolím si říct třeba o telefon, protože si myslím, že tam ta holka potom nepříjde, bude ji to trapný, samozřejmě když mě odmítne. Je nějaká moudrá rada? Díky


181
Mikke 11. 05. 2006 00:20

Ja nak nechapu lidi co se bojej odmitnuti(todle neni mysleny na luboše anebo nekoho jinyho)pokud je to na ulici, v baru atd. když v podstatě tu holku v životě neuviděj. Mě odmítlo spousta holek a vždycky sem se ti jenom bavil. Vůbec neřešim: co když mě odmítne, jak se na mě budou divat lidi kolem.
Např. asi před měsicem sem byl v kfc a tam seděly dvě. Jedna tmavovlaska a druha ,trochu hezči, blondýna, tušim že měla červenou kšiltovku. Přišel sem k nim a začal konverzaci :
ona1=ta stou červenou kšiltovkou ;ona2=ta druha ;Ja= toho nak neznam:-/
Ja:"Ahoj"
ona1:"My se známe?"
Ja: "zatim ne, vadi"
ona2: "Ani ne"
ona1:"Pockej ja se snim nechci seznamit"
Ja: "Kdo rika že se chce seznamit s tebou, ja se chci seznamit sni" chvili na me koukala s odevrenou pusou a ja mel co delat abych se nezacal smat a než něco vykokoktala tak: ona2 "promin ale mi tady na nekoho cekame"
ja "ok neva tak ahoj" du pryc. Jinak celkem utěr vim že se dalo pokračovat dal, ale koukat se na holku, která by vas nejradsi zabila a pritom vedle ni balit druhou je trosku tezsi. Ale stalo by to i za 10 odmitnutí ten xicht budu mit v hlave na celej zivot :-)


182
Theodeen 11. 05. 2006 08:13

Reakce na Ivo #170Načítám náhled komentáře...: to bych bejt tebou nedělal je to pěkná pitomost…když už si se s ni jednou rozešel tak to asi bylo z nějakyho důvodu a ten by se mam pocit opakoval i kdyby ste to dali znova do kupy, a ty bys byl akorat ještě vic nasranej…(vlastni zkušenost)


183
Čestr 12. 05. 2006 19:38

Mam takový velký problém. Když jdu na zábavu a chci s holkou pokecat(znám ji uz dlouho) vždy hrozde znervózním. A´t chci nebo ne. Co s tím?


184
LUKY 13. 05. 2006 22:16

co mám dělat kdyš se my líbí holka a chvíli se my zdá že je to docela nadějný a zachvíli je to naopak a takhle dokola když se jí zeptám jestli jde ven tak řekne že neví nebo že asi ne a tak nevím čím toje.poradte my prosím někdo.předem děkuji.naschle


185
LUKY 13. 05. 2006 22:23

prosím napište odpověd na muj dotaz na email lukyblack@centrum.cz děkuli


186
Jan Buka 14. 05. 2006 01:24

Reakce na Fešák #1Načítám náhled komentáře...: Ahoj, myslím, že to, že je dáma již zadaná se při troše snahy dá zjistit také… prostě se chová úplně jinak… a pokud tě vyprovodila rázně, spíš to vypovídá něco o tvém stylu… souhlasím naprosto s Qarkem, že je to vždy v nás… každý si ten svůj život tváříme sami a neseme za něj také i plnou odpovědnost… pokud to ale chceme jen svádět dále na smůlu, tak jsme ještě odpovědnost za své chování ani činy nepřevzali… v dobrém… :-) Honza


187
MiroslavVyborny 26. 05. 2006 18:38

holkam je tezke porozumet.hlavne moc pred holka neblbnete doplatite na to.vim to protoze jsem to uy zazil


188
Marcos 29. 05. 2006 21:52

No tak ted adoufam ze to stou zenskou logokou ej pravda….me se to nejak nezda!!! Ale kdo vi…….!


189
Anonym ;-) 07. 06. 2006 19:36

Potrebuju poradit ! Chodim s holkou uz pet mesicu a nevim , jak ji dat najevo , ze o ni mam zajem i v postely !
Moc diky !!!


190
jaro p 09. 06. 2006 13:01

Nasiel som dobry vtip o baleni:
Na diskoteke sa jednemu chlapikovi zapaci dievca. Riadna kost. Tak sa odhodla ist za nou a chce sa jej prihovorit, ale v tom dievca odide na WC.
Chlapik cely nazhaveny caka pred WC a rozmysla, co jej povie. Vtom dievca vyjde a chlapik cely bez seba vypusti:
– Cau, srala si?


191
forever 27. 06. 2006 21:29

hochu…víš co se mě zdá že toto je věnovanej web pro 10 letý kluky,můžu ti říct že to co tady píšeš sou hlody první třídy…a neboj nemusíš mě říkat že si to číst nemusím prtž toto je druhej tvůj článek co sem četl a určitě je poslední neboj…..neříkám že su mistr v balení…..to ani omylem,ale to co ty tady vykládáš za kecy tak to sem si četl u babičky na půdě v rudým právu..co tam měla schovaný kavárna….dvě holyk co se neznají to ti je asi hodně co…promiň ae zdá se mě to strašně trapný…FOREVER;-)


192
Bennyto 04. 07. 2006 20:46

Já bych klidně pozval holku na rande, jen kdybych neměl tak ošklivej obličej.No jo, ale co s tim mám dělat.

Reakce na komentář: BERmaestro #193Načítám náhled komentáře...

193
BERmaestro 04. 07. 2006 20:57

Reakce na Bennyto #192Načítám náhled komentáře...: zkus to večer

Reakce na komentář: Pivoda #195Načítám náhled komentáře...

194
cimmmmo 11. 07. 2006 09:59

ja mam problem uz 2 roky sa mi vidi zenska ktora o tom vie ze as mi paci a je moc pokna takze sa paci aj spuste inich chalanou je odomna starsia o 2 roky a pozname sa len z videna rozpravali sme sa spolu len zar ked som napral odvahu a opytal som sa jej ci nejde von ale odmietla ma povedala ze viekedy na buduce ale myslim ze ani na buduce nebude chciet ist preto mi prosim poradte ako ju mam presvedcit aby sla somnou von alebo ju zbalit


195
Pivoda 12. 07. 2006 20:06

:-DReakce na BERmaestro #193Načítám náhled komentáře...: Dobrá rada :-)


196
tony 21. 07. 2006 13:01

Reakce na Fešák #1Načítám náhled komentáře...: to není smůla, ale tvoje blbost: je jednoduše zadaná a má ho ráda: takových holek si máš vážit!


197
chlapec 21. 07. 2006 13:13

Tyo ten probeh z toho buse ja nářez…to musis mit aspon 98 level…coz ??


198
Jiřík 29. 07. 2006 19:02

Ahojky. Včera jsem měl takovou menší oslavu. Pozval jsem na ni i jednu holku, kterou jsem před týdnem viděl poprvé. Moc se mi zalíbila, tak jsem neváhal pozvat ji taky. Přijela vlakem a já na ni čekal na zastavce. Šli jsme pomalu k místu, kde se ta moje oslava konala. Jenže ještě nebylo vše připravené, tak jsem ji navrhl, že bychom mohli někam zajít. Celou cestu jsme si povídali, celkem se i smáli. V zápětí jsem ji pozval i na zmrzlinu, a pak si šli sednout na zastávku. Stačila chvíle a už jsme zase šli na místo konání té moji akce. Ještě to nebylo hotové, tak jsme se šli znovu projít. Sedli jsme si do parku a pořád jsme kecali a smáli se. Po chvíli jsme už konečně vyrazili, už to bylo všechno připravené. Jen jedna taková nemilá věc se přihodila. Říkal jsem ji, že tam bude bečka kofoly-jenže pípa netěsnila, takže jsme byli bez kofoly. Měl jsem na svoji akci i hrát, ale po pár tracích jsem usoudil, že se tenhle styl hudby páru lidem nelíbí. Koukal jsem pořád na ni, jak je hezká, ale co mi taky neuniklo, že se trochu nudila. Ale kecala tam se svoji kámoškou… Měl jsem tam hodně přátel, tak jsem se bavil s nima, ale vždycky jsem k ní přišel a na chvilku pokecal…. Jak bylo už ráno, čím dál míň mluvila. Pak jsme se i s kamarády fotily, i já jenom s ní :-) Pak nějak kolem čtvrté hodiny raní, už odjela domů(bydlíme od sebe asi 12 km). Moc se mi stýská. Bojím se, že na mě zapomene. Už kvůli tomu, že jsem viděl, jak se tam nudila, ale se snažil ji trochu rozveselit a rozpovídat. Chtěl bych se s ní ještě sejít, jen nevím jestli by ona chtěla… Tyo, strašně bych s ní rád pokecal…. Ted si tak vybavuju tu včerejší akci, musím přiznat, byl jsem trochu smutný a zklamaný z několika věcí, možná bych mohl se s ní víc bavit…ale to je jen možná…V téhle holce jsou snad všechny kladné věci, které chci, aby holka měla mít. Mám ji třeba napsat, že bych se s ní rád sešel? Co myslíte? Co když mi třeba napíše, že už něco má, a víte, že holky lžou, když se jim nikam nechce…ale já věřím, že taková není. Já vím, možná je to jasné, ale víte jak asi jedná zamilovaný člověk :-) Děkuju, za případné rady.Mějte see

Reakce na komentář: Mikey #199Načítám náhled komentáře...

199
Mikey 29. 07. 2006 19:39

Reakce na Jiřík #198Načítám náhled komentáře...: Jo, někam ji pozvi :-) …a zkus to na ni konečně vybalit…povídat si je fajn, ale aspoň by ses ji mohl dotknout a dát ji pusu…


200
Křovis 07. 08. 2006 15:44

Čau všichni, pročítal jsem tendle článek a myslim si že je fakt poučnej, ale zarazilo mě na něm to, jak tam qarku píšeš o tom že holky nevydržej s hodnym klukem. To mi příde trochu divný, to jako mám bejt na holku ošklivej nebo co myslíš tim bejt správnej chlap. Chápu že pro ni nemusim udělat první a poslední ale todle to jsem moc nepochopil, takže jestli by si mi to nemohl vysvětlit nebo aspon trochu přiblížit. Moc děkuju za rady a zatim čau.


201
Křovis 07. 08. 2006 15:50

A mám ještě jeden dotaz. Někdy v minulosti jsem bud na této stránce nebo někde jinde četl o tom jestli je dobrý nebo špatný mít s holkou spolešný kamarády. Nějak se mi to v hlavě pomotalo, takže ted si njsem jistej jestli to dobře je nebo ne.Je jasný že každej má svoje kámoše, ale jestli by sme měli mít aspon nějaký společný. Moc děkuji za rady a zatim……

Reakce na komentář: def #202Načítám náhled komentáře...

202
def 07. 08. 2006 17:30

Reakce na Křovis #201Načítám náhled komentáře...: Mit spolecny kamarady ma treba tu vyhodu, ze si o nich muzes se svou holkou povidat. Zensky rady mluvi o jinych lidech, jejich vztazich etc.


203
trubka 07. 08. 2006 21:22

Reakce na Ivory #21Načítám náhled komentáře...: No jako bych to psal já…Mám do puntíku stejnej problém. Přijde mi, že holka, co člověka pozná trošku víc nikdy neřekne nic na rovinu – zvlášť, když je to pro kluka "životně" důležitý. A tak ho dostane ještě do většího splínu!! Jako by si nechávala pootevřený zadní vrátka, pokud si nenajde někoho lepšího nebo co.


204
Mr.m00n 09. 08. 2006 00:58

Potrebuji radu, kdyz jsem s jednou holkou uz neco zazil a ona ma pocit, ze by to neslo dal, ze muzeme byt kamaradi a pak treba uvidime… Ma to cenu si udrzovat kontakt ? Muze to treba vyjit ? Je to docela slozity..

Reakce na komentář: def #206Načítám náhled komentáře...

205
Mr.m00n 09. 08. 2006 00:59

vim, ze hodne lidi by mi reklo ,,ser na to" ale nevim.. ja bych strasne rad drzel dal.. ale je toho na ni ted moc a nejak to nezvlada :-(


206
def 09. 08. 2006 09:51

Reakce na Mr.m00n #204Načítám náhled komentáře...: Tezko ti nekdo rekne jestli to na 100% vyjde nebo nevyjde. I kdyz neznam podrobnosti, myslim ze na 90% to nevyjde a ty budes jen ztracet cas trapenim sam sebe a touzenim po holce, ktera s tebou byt nechce. I kdyby toho na ni bylo nevim kolik, tak pokud by te milovala, prece by se na tebe nevykaslala, ne?

Reakce na komentář: Mr.m00n #208Načítám náhled komentáře...

207
Pete 09. 08. 2006 10:27

Ahoj lidi.Mám taky zajímavý příběh a navím jak dál.
Asi před půl rokem mně kámoš představil jednu svoji kámarádku. Tak jsme se spolu docela dlouho bavili a smáli.
Postupem času, jak jsme spolu pořád někam jezdili,chodili se mi začala líbit. Po nějaký době jsem se od ní dozvěděl ,že než jsem ji poznal, se rozešla s přítelem po 5 letech!!!!
Čas plynul dál, začali jsem spolu chodit jako kamarádi, třeba na fotbal, vyjížděli na výlety atd. Nedávno jsem ji napsal, že je fakt super, no prostě nej holka a jestli by se mnou nešla na večeři, že ji potřebuju něco důležitýho sdělit. Odepsla, že jsem fajn atd, ale že zatím nechce žádný vztah, atd že 5 let je strašně dlouho a že mi nechce ublížit, že mě má ráda jako kamaráda atd. Co mám dělat???? Fakt nevím jak dál!!!!

Reakce na komentář: trubka #209Načítám náhled komentáře...

208
Mr.m00n 09. 08. 2006 12:03

Reakce na def #206Načítám náhled komentáře...: no ono to zacalo na zajezdu a ona se boji po zajezdu dal pokracovat.. pry se boji aby mi neublizila, aby nemilovala nekoho jineho.. ja fakt nevim.. hlavne nevim ani co si mam myslet, je to tezky..

Reakce na komentář: trubka #209Načítám náhled komentáře...

209
trubka 09. 08. 2006 15:42

Reakce na Pete #207Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mr.m00n #208Načítám náhled komentáře...: Balte jiný holky a třeba se to mezi tím vyvrbí ve váš prospěch!!Hlavní je na to netlačit


210
Pete 09. 08. 2006 16:10

No zkusím to, za to nic nedám :-), ba naopak :-)


211
Mr.m00n 09. 08. 2006 18:26

ono se to rekne.. jako ja to chapu, taky kdyz jsem byl v poho a nekdo byl v prdeli jak ja tak sem si myslel, ze to de vyresit takhle ale je to tezky.. fakt je, ze kdyz si clovek najde nekoho jineho, ze je to vlastne takovy ,,lek"

Reakce na komentář: trubka #212Načítám náhled komentáře...

212
trubka 10. 08. 2006 15:48

Reakce na Mr.m00n #211Načítám náhled komentáře...: Já sem právě ve stejné situaci jako ty! A jiný holky mně pomohly se z toho dostat za 2 dny… Neříkám, že si máš najít někoho jinýho (i když podle mě nemáš moc velkou šanci). Ale je dobrý mít tu svoji vyvolenou trochu na háku, jenom tím si u ní zvýšíš kredit. Nemysli na ni,mysli na sebe!!

Reakce na komentář: Mr.m00n #213Načítám náhled komentáře...

213
Mr.m00n 10. 08. 2006 23:02

Reakce na trubka #212Načítám náhled komentáře...: je to docela tezky hledat nekoho jineho, kdyz citis neco k nekomu jinemu…

Reakce na komentář: BERmaestro #215Načítám náhled komentáře...

214
dusan 11. 08. 2006 21:04

ten článek je perfekní,zvlášť ten příběh že smůla neexistuje.


215
BERmaestro 11. 08. 2006 21:40

Reakce na Mr.m00n #213Načítám náhled komentáře...: tak si uvědom ze je sice pěkný že na ní myslíš a když nemůžeš byt s holkama tak bud s kamaradma nebo zkus nejakej sport nebo jed na vandr cokoliv hlavně něco dělej!


216
Norks 13. 08. 2006 13:53

Supr.


217
vrabecek 13. 08. 2006 21:44

"Neexistuje štěstí, ani smůla na holky, ani na nic jiného. Když se vám něco nedaří, nemůže za to žádná smůla, ale jen a pouze vy."

tak s timhle naprosto souhlasim ,lidi by si meli uvedomit ze stesti ani smula neexistuje…existuje mozna tak nahoda kterou si hodne lidi vyklada treba jako stesti…


218
wenca 13. 08. 2006 21:49

tak tak


219
Mr.m00n 13. 08. 2006 23:37

mozny to je, ale v tu chvili, ve ktere dany clovek je si radsi rekne, ze to je smula, nez aby si rek, ze za to muze on..


220
riccardo17 14. 08. 2006 12:35

ahoj qarku..!
tento tyden mam jit ven s jednou velmi krasnou slecnou.. ale mam problemy s tim jak sem hodnej.. uz se kvuli tomu i jedna holka rozesla.. ted prijde ma otazka.. jak to udelat abych hodnej nebyl? co mam delat?

Reakce na komentář: trubka #222Načítám náhled komentáře...

221
Mr.m00n 14. 08. 2006 17:30

jestli mohu vstoupit do dotazu.. nevim jestli to je nejaky ,,problem" pac mi to holky rikaji taky, spis bych rekl, ze je to nejaka jejich ,,vymluva" nebo tak neco…
-> ,,kdyz ty jsi tak strasne hodnej/milej, ja si te nezaslouzim…"

Reakce na komentář: trubka #222Načítám náhled komentáře..., Frnd4 #248Načítám náhled komentáře...

222
trubka 15. 08. 2006 01:58

Reakce na riccardo17 #220Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mr.m00n #221Načítám náhled komentáře...: Borci, fakt sorráč, ale musím se strašně, stráááášně smát!!To se nedá :-)Be yourself rulezzz

Reakce na komentář: Mr.m00n #223Načítám náhled komentáře...

223
Mr.m00n 15. 08. 2006 12:03

Reakce na trubka #222Načítám náhled komentáře...: Kdyz ti holka rika ,,jsi tak strasne hodnej, ja si te nezaslouzim" tak je videt, ze te nechce a ne, ze jsi hodnej a milej, tak sem to myslel.. kapito ?


224
Křovis 02. 09. 2006 23:49

čau všichni! Chci se zeptat… Napsal jsem jedný holce že se mi líví a že bych to s ní chtěl zkusit(nebo tak něco). Ona se ale cca před třemi týdny rozešla s klukem a říkala mi že ho má pořád ráda že to prej ještě nepřebolelo. řekla mi že se jí líbím ale že mě má ráda jenom jako kamaráda a že na tamtoho musí zapomenout. Jak dlouho myslíte že to může trvat? Má cenu čekat? Díky za názory. :-)

Reakce na komentář: xyz #227Načítám náhled komentáře..., Alchenar #229Načítám náhled komentáře...

225
Venca/26 03. 09. 2006 18:09

Jak tak tady na to koukam jsem rad do ted jsem si myslel ze jsem snad jedinej kterej nemuze najit holku jsem z mensiho mestecka bez auta tak vite as jak to myslim tech odmitnuti mam uz plne zuby copak uz vymrely slusne a hodne holky kterym nezalezi na penezech atd.

Reakce na komentář: ja #226Načítám náhled komentáře...

226
ja 03. 09. 2006 20:56

Reakce na Venca/26 #225Načítám náhled komentáře...: vymřely… aneb jak mi nedávno řekl jeden známej: " Dneska všechny koukají co máš ve šrajtofli, jaký máš auto a jestli máš barák. A když to nemáš, tak můžeš být jakej chceš a máš smůlu…"

Reakce na komentář: Widowmaker #315Načítám náhled komentáře...

227
xyz 03. 09. 2006 21:32

Reakce na Křovis #224Načítám náhled komentáře...: No jasně že počkej!!!


228
McL 06. 09. 2006 15:26

Přesně, každé oběti se dostane odměny :-)


229
Alchenar 11. 09. 2006 15:30

Reakce na Křovis #224Načítám náhled komentáře...: Zapomenout – jak kdy, nekdy se nejlepe zapomina s chapavym kamaradem. Ja bych hlasovala pro (ne)zistne pratelstvi, protoze jinak hrozi, ze zapomene s nekym jinym :-(


230
misa 21. 09. 2006 09:21

cautě.. vis nekdy narazis na holku ktera uprimna neni,ale myslim ze je to tim ze se ti treba boji rict pravdu do oci aby te neranila… ja sem uprimna..radsi vsechno rikam na rovinu-je to lepsi..takovejch holek sice moc neni ale kdyz na nakou takovou narazis tak se ji urcite drz..caw


231
svaty bochal 05. 10. 2006 17:11

nazdar chodím do 6.třídy práve sem se pristehoval do boskovic z brna 4.září sem sel do novy třídy a hned mi tam padla jedna do oka asi o 2 dny později se po mě začla dívat a  pak nic a v posledních dnech se na mne pousmala (dvakrat( jinak me ignoruje ale totálně!!! myslíte že mě balí nebo si ze mně dělá trotla !!!!!??????


232
Denuna 06. 10. 2006 23:21

Zdravím, jsem uz pomerne zoufaly ze situace ve ktere se nachazim a myslim, ze mi muzete pomoci, vlastne poradit :-).
Moje sestra s ni chodi do skoly a ona me tam videla (ja ji asi 10 vterin a byla perfektni), nijak jsem na ni nemyslel. Az asi po 5 dnech prisla moje sestra s tim, ze rikala, ze se ji libim a ze chce na me cislo. Ok, dostala ho. Kontaktovat jsem ji ale musel ja, coz jsem taky udelal, esemeskou jsem ji pozval na dnesni odpoledne na ICQ. Cekal jsem tam jak blb (proc jak, uz nevim ani jak vypada) a prisla az v 19:00, coz me s*alo (omlouvam se za ten vyraz, ale bylo to tak)– ale ma anginu (nebyla ve skole – informace od sestry), takze jsem se s ni pustil do reci (trvalo to asi 5 minut), jeji matka ji pry poslala do postele. Ale uz za tu kratickou dobu jsem poznal, jak jsem v edeli, kdyz jsem se ji zeptal, co ji bavi, nebo se ji libi tak rekla TITANIC (vetsi kravinu sem teda nevidel). Potrebuju do zitrejsiho rana zjistit zpusob, jak ji rozkecat. JO, abych nezapemnel na to nejdulezitejsi – velky problem je, ze prej ma nejakeho 16 kluka, to mi rekla sestra DNESKA!!!. Proboha to si ze me dela edel, proc ty reci okolo a zadost o telefon, co mam delat, je to docela kost (aspon myslim, estli se dobre pamatuju), na co se ji zitra ptat a zaujmout, jestli dostanu aspon 10 minut, o sobe bych mohl mluvit dva dny…diky komukoliv


233
zdruk 24. 10. 2006 11:32

kamo ty jsi hotovej…


234
Danushka 24. 10. 2006 21:02

Nechci bejt sprosta, ale jestli ti jde jenom o to, jak vypada, tak staci zaujmout sebevetsi blbosti… A jestli ti jde o "vztah", tak by sis mel (jak soudim ze zaliby v Titanicu) najit nekoho jinyho….


235
M 26. 10. 2006 22:55

Myslíte, že je blbý chodit s holkou ze třídy? Máte s tim někdo nějaký zkušenosti? A hlavně jaký? Docela by mě to zajímalo… Díky všem..


236
cross 07. 11. 2006 20:12

ja mam problem uz 2 roky sa mi vidi zenska ktora o tom vie ze as mi paci a je moc pokna takze sa paci aj spuste inich chalanou je odomna starsia o 2 roky a pozname sa len z videna rozpravali sme sa spolu len zar ked som nabral odvahu a opytal som sa jej ci nejde von ale odmietla ma povedala ze niekedy na buduce ale myslim ze ani na buduce nebude chciet ist preto mi prosim poradte ako ju mam presvedcit aby sla somnou von alebo ju zbalit usmev mozno trochu pomaha aj ked som sa s nou rozpraval sa smiala ale aj ja a frajera nema len si myslim ze nechce ist so mnou preto ze som mladsi skus poradit ako ju presvedcit

Reakce na komentář: Ash #237Načítám náhled komentáře...

237
Ash 07. 11. 2006 23:44

Reakce na cross #236Načítám náhled komentáře...: Začni tím, že si uspořádáš myšlenky. Takže když něco píšeš, dělej na začátku vět Velká písmena, piš čárky tam, kam patří, a na konci věty udělej tečku. Jednotlivé myšlenky čleň do odstavců.

Není to vtip ani zbytečná provokace, myslím, že to je dobré pro to, aby člověk neměl zmatek v hlavě a věděl, co dělá, a také věděl, co má dělat. Když nebudeš podceňovat detaily, třeba najednou zjistíš, žes třeba napsal otázku, na kterou si umíš sám odpovědět, místo toho abys jen vyblil proud slov který má sice obsah má také hlavu i patu ale neumožní ti přijít do klidu protože slova tečou jako voda a nemůžeš je zastavit stejně tak jako nezastavíš myšlenky které ti pak utečou a budou ti chybět snad to pochopíš ash


238
M 09. 11. 2006 21:59

KOukám, že mi tady asi nikdo neporadí….. :-(

Reakce na komentář: Rachel #239Načítám náhled komentáře...

239
Rachel 09. 11. 2006 22:07

Reakce na M #238Načítám náhled komentáře...: Myslím, že to výbec není blbý – podívej se na fórum, někde se to tam řeší.


240
Ivan 11. 11. 2006 20:12

Hezký článek


241
BRANCO 18. 11. 2006 02:21

Cawko…takto vám poviem…neviem či je dobré stúpať po stupnici ..alebo ako by som to nazval…ja som si vybral cestu sebazničenia…idem po slečnách ktoré sú nedostupné…a tak sa dá povedať ,že sa snažim dostať k holkám kilometrovími krokmi…ako babu som ešte nemal. Ale tak raz som sa tak neskutočne zamiloval ale rozpatlávať to neidem. Ide o to ,že keď idete za holkou ktorá je max. nedostupná chlapom tak sa toho veľa naučíte. Fakt ,že hej. Je to namáhavé a citovo vás to vyčerpá. Skončíte ako prázdna pokrčená plechovka ,ale aj do tej sa dá vdýchnuť vzduch. A vaším vzduchom je sebavedomie. A to na dievčatá naozaj zaberá. Nie tak ,že sa tvárite ,že vyplieskaťe polku baru ale dať jej proste pocit bezpečia. Napríklad na prvom rande jej trocha znížiť sebavedomie a to len narážkou na tému rozhovoru, upravenia prstami napríklad jej vlasov(a tam nastáva celkom príjemný dotyk)…viete je to prdel babu dostať trocha do nervozity ,je to fajn pocit ,a nebudete sa báť to posunúť do vyšŠích sfér. Pretože ju budete zaujímať a ak jej ukážete ako jej zabehané taktiky: "Ako vyhecovať muža" nezaberajú tak jej ukážete nejakú tú vynimočnosť. Je to zaujímavé ale nič viac nezničí babu ako váš nezáujem ale nie urážlivý proste taký príjemnejši a provokatívny. Začne to buď to viditelne alebo tak potajomky riešiť. A vám to dosť pomôže ju spoznať. Lebo ak si myslí že ostávate na rande zo slušnosti a ešte sa na tom bavíte a komunikujete tak to celkom v pohode vychádza. Fakt je super keď si dohodnete stretko s holkou ktoré je vám sympatickás Ale je tu jedna podstatná rada! Ja by som na tom prvom stretku nič nikde nehnal a ani prvé bozky nemusia padnúť. Hlavne sa nemusíte stresovať či sa jej zapáčite. Na to s kľudom kašlite ,lebo už si s vami predsa vyšla ale na hygienu a upravenosť nezabúdať!!!!! To fakt ,že nie. Vypadať upravene, lebo aj to je spôsob ako ukázať babe ako vám na nej záleží. Ja to sebavedomie získavam poznatkami.A viem že raz to určite dotiahnem k nejakej tej holke. Fakt som sa zranil a tak som sa pustil do taktiky: "Urobiť dojem" ísť proste od začiatku ale s tou výhodou ,že mám veľa skúseností z predošlej záležitosti a tak tam kde som sa dostával mesiac tak sa dostanem behom jedného večera. Fakt že ma musí dievča vyhecovať aby som sa si s ňou vyšiel viackrát. Áno nechcem sa zraniť ale tu nejde ani tak o sebavedomie ale o to aby som sa uchránil pred vplivom žien na moje srdce. Dať im práve ten pocit ,že naozaj nieje pre každú a ,že som pre nich tak trocha výzva!Fakt ,že sa netreba zverovať napr. s minulosťou ak je smutná lebo potom pôsobíte ako úbožiak ktorý túži po tom aby ho šetrili. A fakt ,že ak holke nieje moc do rečí zmena podniku to zlepší. A kino ako prvé rande by som tiež nebral lebo do kina berieme baby iba kvôli tomu aby sme mohli rozmýšľať čo hovoriť a ak nič nevymyslíme môžeme rozoberať film a dáť na to pár inteligentných pripomienok a tak zapôsobiť. A to pri tom ako odprevádzate babu z kina domov. A to je práve smutné! Takže určite radšej podnik – je to výzva pre vás ako zapôsobiť a môžete sa tak partnerke lepšie ukázať. Oproti kinu je to nevýhoda že nieste pri nej ale oproti nej. Ale zasa keď ste v podniku a sedíte oproti sebe je tam stôl ktorý slúži ako bariéra ale zasa je tam očný kontakt čo je veľké pozitívum. Zasa treba počúvať čo hovorí a reagovať na to. Nie si poklepkávať nohou lebo pôsobite neisto. Ale tak zasa keď nič nehovorí – prečo ju za to nesprdnúť. Ale slušne a vtipne. Napr: Bolí ťa zub?
ona na to: Nie prećo sa pýtaš? No lebo si nejaká opcuchnutá ale asi to nebude tým zubom ale slovami ktoré tak držíš a nechceš pustiť von – viem je to trápne ale je Štvrť na tri a nič lepšie ma nenapadlo! Ja si myslím ,že odchod z rande nič nerieši. Lebo väčšina chalanov keď sa s nimi holka moc nebaví tak radšej odíde lebo si myslía ,že tým holkám daju pocit viny. No asi nedajú keď ich na to stretko volali! Takže je taktné už len voči svojej partnerke aby ste to dokončili a potom to prebrali ako inteligentný ľudia. Takže to je môj názor. Zrananie citov je hnusná vec. Ale zasa aby ste voči tej bolesti vedeli nejako čeliť tak treba byť zo začiatku riadne opatrný a získavať tak po tichu sebavedomie
aby ste boli ready na riadnu skúšku. Sklamanie po dlhšiom čase je lepšie ako hneď sa sklamať a to z dôvodu získania skúseností. Takže takto vám poviem: Moja cesta je cesta sebevraha, často na dne. Ale zasa to sebavedomie je moje a nik iný mi ho nedodáva. Takže tie pocity stoja za to. Ak sa to vydarí časom tak vám určite poviem. Ale snáĎ hej!


242
agent 47 01. 12. 2006 10:54

čau , potřeboval bych radu. chci zbalit jednu šestnáctku, ale je mi "pouze" čtrnact. zatim jsem nenašel odvahu, řikam si, že se na mě vykašle už jenom kvuli věku a pak, že ji nezaujmu. potom dalsi problem, znam ji uz asi dva roky, ale vsechno co si reknem, je asi: ahoj a cau.pls, poradte, sem v koncich! planuju ji proste nekam pozvat a jestli prijme, aspon budu vedet, ze mám (sice malou, ale mam) nejakou šanci. myslíte, že by to mohlo vyjít?

Reakce na komentář: Ehm #243Načítám náhled komentáře...

243
Ehm 02. 12. 2006 00:44

Reakce na agent 47 #242Načítám náhled komentáře...: Nazdar…pozri…choď za ňou a vyskúšaj to..vôbec sa nad ničím nestresuj…šancu má predsa každý no nie? Tak proste ju schmatni za ruku a povedz jej ,že či by na teba nemala čas.

Reakce na komentář: Agent 47 #247Načítám náhled komentáře...

244
Lio 03. 12. 2006 22:33

Ahoj,
Mel bych dotaz, nevite nekdo, jak postupovat v baleni s divkou(23 let), ktera ani po deseti mesicich jeste nema zameteno pred pomyslnym prahem(mela dlouhy ,,prvni,,vztah-cca 7 let)?

Pokukuji po ni v praci a je to hrozne zmateny, jeden den si pisem jako divi, usmevy atd. a druhy den chladno a kdyz kolem mne prochazi sklopi oci atd….no znate to. Jenze mne zacina fakt prirustat k srdci a stal bych o ni, ale nechci ji vyplasit, dokazu zabojovat, to vim, ale taky vim, ze jsem se z prvniho vztahu tenkrat smodrchal pekne dlouho, takze chapu, ze to je jen o case…ale bohuzel ted nevidim ten impuls, jak…Mam totiz pocit, ze kdykoliv pritlacim trochu na pilu, samozrejme opatrne, tak se zub zasekne, takze okamzite backdoor…no neni to lehky…zacina mi dochazet, ze to tentokrat vubec nezalezi na me a budu to muset nechat na ni a na case. No je to zvlastni..co Vy na to, nemate pls nakou radu ci doporuceni? :-)
Nak nevim estli pustit nebo cekat…
Diky

Reakce na komentář: J. #255Načítám náhled komentáře...

245
orel235 03. 12. 2006 22:43

Mám pro tebe radu nad zlato: jdi ven, ošukej deset dalších holek… a pak už budeš vědět jak na to :-)


246
Lio 04. 12. 2006 22:59

Jo, dik za radu, ale budes se divit, ja uz to prubnul mezitim se dvema dalsima a nak to nepomaha, tak proc s deseti :-) o tom sukani to tentokrat asi nebude…Nemas jinou radu?


247
Agent 47 09. 12. 2006 22:03

Reakce na Ehm #243Načítám náhled komentáře...: dobra, pisnu jak to dopadlo…dik


248
Frnd4 12. 12. 2006 14:59

Reakce na Mr.m00n #221Načítám náhled komentáře...: No tak to je hezky přesně řečeno mám s tým svoje zkušeonosti mě to říkaj furt :-) Hodnej=Blbej a s blbostí se nedá nic dělat muhehe


249
Vítek K 16. 12. 2006 09:18

čawes lidi… smůla neexistuje??? tak já vám povím smůlu a jestli to neni smůla.. pro mě to rozhodně štěstí není… Včera nám končily taneční.. Věneček… bylo všechno nádherný… byl jsem šťastný a poslední tanec jsem chtěl vyznat lásku jedné holce… polozhasnutý sál.. poslední písnička-ploužák) jenže ona ho protančila s kámoškou… a teďka mi odpovězte=Smůla nebo štěstí

Reakce na komentář: ahoj #250Načítám náhled komentáře..., J. #256Načítám náhled komentáře...

250
ahoj 16. 12. 2006 09:54

Reakce na Vítek K #249Načítám náhled komentáře...: štěstí, protože kdyby si to na ni všecko vybalil tak to akorát pokazíš!

Reakce na komentář: Vitek K #251Načítám náhled komentáře...

251
Vitek K 16. 12. 2006 14:14

Reakce na ahoj #250Načítám náhled komentáře...: teďka mi napsala že věděla že to chci říct a proto se mnou netančila… řekla že mě nechce ale ž echce abychom byly jenom kamarádi=smůla nebo štěstí

Reakce na komentář: orel235 #253Načítám náhled komentáře...

252
ahoj 16. 12. 2006 14:21

štěstí, máš další super kámošku, která má minimálně 10 kámošek se kterýma si můžeš něco začít :-) … + další "dobrá" zkušenost :-)


253
orel235 16. 12. 2006 16:03

Reakce na Vitek K #251Načítám náhled komentáře...: Ani štěstí ani smůla, prostě jsi to jen podělal :-) to, že s tebou chce být kamarádkou nepovažuju za nějakou výhru, ale lepší než nic, jako zkušenost to je dobrý.


254
Ondra 18. 12. 2006 19:27

vim že to patří do fora, ale tam mi to nejde


255
J. 28. 12. 2006 22:10

Reakce na Lio #244Načítám náhled komentáře...: Ja bych na tu pilu tlacil, i kdyz je zub zaseklej :-)
Aspon mne se tahle taktika tak nejak vzdycky vyplacela, samozrejme provadena s rozumem.


256
J. 28. 12. 2006 22:11

Reakce na Vítek K #249Načítám náhled komentáře...: To není smůla, ale tvoje váhavost. Měls jí to říct dřív. Teda, ne že by se mi to nikdy nestalo :-)


257
Ali 02. 01. 2007 15:03

Ten krásný článek o tom že smůla neexistu jsem četl v knize Cesta pokojného bojovníka od Dana Milmana, tys ji Qarku četl taky ??


258
Lovec 02. 01. 2007 19:48

Hehe fešaku tomu se neříka smula ale zkušenost.Smula by byla kdyby jsi ji trosku znal a na rande by jste se nedomluvili, protoze by ji do toho zazvonil dulezity telefonat a pak by na ni cekal jeji pritel na zastavce.


259
Vilibush 14. 01. 2007 11:12

Tady pišete že smula neexistuje sem byl na akci a dam sem kutil do 21 lete holky na to ze mi bude 18 se chytala dobre jsme sedeli v boxu sem ji pekne drzel hladil sem ji po brisku a tak porad e smala jenze ja sem vedel za ma kluka ale sem si rikal no co ma kluka to je jeste v poho ne kdyz tu tak semnou sedi a to vsecko tak treba neco bude a ona se na neho vykasle ale pak sem zjistil ze je zasnoubena co je potom tohle xD :-D


260
citatel 14. 01. 2007 20:08

Ahoj Qarku,

Trochu si ma povzbudil. Už dlhší čas mám nepríjemný pocit, že si ma žiadna žena nevšíma, ignoruje ma a teda sa na mňa ani neusmieva. Vždy, keď sa na nejakú ženu skúsim pozrieť, jej pohľad smeruje niekam inam. Obyčajne registrujem iba rýchlu zmenu pohľadu. Som trocha krátkozraký. Nosím síce okuliare ale ´zaostrujem´ veľmi pomaly. Nikdy nie som si istý či si ma vobec všimli. Na ulici sa cítim ako 'invisible man'.
Ak je tvoja teoria o ženskej logike pravdivá, potom by som mal na tom byť ozaj skvele. Sebadoveru mi to však nepridáva. Akonáhle sa k nejakej žene priblížim odhodlaný ju osloviť, zovrie mi hrdlo, sklopím zrak a .. prejdem bez slova popri nej. Ako prekonať tú neskutočnú trému? Čoho sa vlastne bojím? Mám pocit, že to nikdy nedokážem prekonať.

Každopádne vďaka za články, sú poučné, aspoň nasajem teóriu.
A prajem veľa šťastia tým odvážnejším.





261
David 17. 01. 2007 16:21

Perfektně napsáno, hlavně věta: Jestli jste někde slyšeli, že holka chce hodného kluka, tak na to zase rychle zapomeňte. Hodný kluk, který pro ni všechno dělá, je jen sen, který nesmí být splněný. Holky nevydrží s hodným klukem. Chtějí chlapa, kterého budou respektovat!
Jak to ale udělat, nebýt na ně hodný a přitom zaujmout? Když nebudu hodný, nebudou se se mnou bavit, když budu, získají pocit, že mě mají v kapse.


262
David 17. 01. 2007 16:24

Doplním dotaz: Jak ze sebe sakra udělat chlapa, kterého budou respektovat? Takový článek tu myslím chybí. Předem moc díky za odpověď.


263
Beliar 18. 01. 2007 21:16

Ahoj … mno stojím o jednu holčinu, kterou celkem znám, skvěe si pokecáme, ale na rovinu mi řekla, že v otázce chození má momentálně v hlavě někoho jiného, tak jsem ji v tu chvíli popřál pěkný den a vypl jsem počítač … Teď nevím jak mám začít s balením … když ji někam vezmu, tak je to takové … bojím se že to zeseru … ne že bych si nevěřil, ale nedokažu ovlivnit to, že když jsem s holkou tak se chovám jinak … dokážete mi poradit, kde bych měl začít ? mimochodem je to super inteligentní rozumná holka …


264
Jack 08. 02. 2007 21:47

Ahoj, asi jsem blázen do jedný holky…Ona ví, že "do ní jdu", řekl jsem jí to…a pozval na čokoládu. Bezva jsme si pokecali a zasmáli se, potom jsem se jí na četu zeptal, jestli by si to nechtěla zopakovat. Probíhalo to asi takhle, nevim co si o tom mám myslet. Já-nechtěla bys si to zopakovat? Ona-Ty bys chtěl? Já-jo Ona:TAK ASI JO
takhle to skončilo…a teď nevim, najednu stranu si řikám, že by mi snad řekla, že to ani nemám zkoušet….ale proč mi něco nenaznačí nebo tak…Teď nevim co mám dělat…kam ji mám pozvat, jak to udělat abych se dostal k tý puse a už byl v klidu…

Reakce na komentář: Lonely One :P #265Načítám náhled komentáře..., orbi #266Načítám náhled komentáře...

265
Lonely One :P 09. 02. 2007 04:08

Reakce na Jack #264Načítám náhled komentáře...: ROFL, co kua resis? Chce pozvat, tak ji pozvi! Treba do cajovny (treba ta v Liberci u kamenny zelvy je vzor romantiky – pritmi (ale okna maji, takze lepe chodit vecer), vune vodni dymky, poticha hudba – nevim jestli je to tak i jinde). No a tam ji po chvili nezavazne konverzace, az budes pripravenej, rekni co k ni citis, ze je pro tebe moc dulezita, ze ti dala smysl zivota, ze kdyz si s ni tak mas skvelou naladu, ze je tvoje slunicko, ze ti pomaha, kdyz je ti zle, proste cokoli co citis. A jestli to nejni uplne studenej cumak, tak dostanes pusu… hlavne se neboj ji trosku s tou pusou pomoct, holky se boji zacit (to mi sice taky, ale my to mame za ukol). *Hodne*Stesti* *GetKissed*

Reakce na komentář: Jack #267Načítám náhled komentáře...

266
orbi 09. 02. 2007 09:20

Reakce na Jack #264Načítám náhled komentáře...: Tiež nechápem čo riešiš, vie že ju chceš a nevyhýba sa ti, naopak prijala pozvanie… Máš to viacmenej vo vrecku, tak zober odvahu a daj jej pusu ;-)


267
Jack 09. 02. 2007 14:23

Reakce na Lonely One :P #265Načítám náhled komentáře...:
Kluci moc díky, asi máte pravdu, seberu odvahu a dám jí pusu…jen jsem se chtěl optat, vy jste zkušený…teď jsme byli v kavárně…kam zvete? to chodíte pořád po kavárnách? nebo pozvete třeba na romantickou večeři? bojim se, že na večeři by se jí asi nechtělo (nechce za sebe nechávat platit nějaký velký částky). Tak kam byste zašli na druhou zchůzku? díky moc

Reakce na komentář: Lonely One :P #269Načítám náhled komentáře...

268
Teri. 21. 02. 2007 16:10

kdys si nervozni ze te naka holka nechce nebud vsechno de kdys se chce i kdys to nevipada de to mas ztrach se nake zeptat seber odvahu ale nesmis byt sprosty a zase ne moc na rovinu nejdriv ju oslov pak pomalu zatahuj do toho co chces doopravdy rict a uvidis ze to pujde a kdys ne tak aspon vis ze mas odvahu na druhou.


269
Lonely One :P 21. 02. 2007 19:30

Reakce na Jack #267Načítám náhled komentáře...: kino, cajovna, nebo proste treba na pizzu? Muzete si ji treba objednat nekam do parku, nebo jinam, kde budete :-D nemusi to byt zas az takova romantika, snad, ne? Nebo bude to romantika, protoze romantiku nedela prostredi ale lidi :-D


270
Baddy 24. 02. 2007 21:45

Hj – pleas poradte mi. Libí se mě jedna slečna, kterou vídám, když chodím na praxi. Patrně pracuje vedle, kde mám praxi. Rád bych ji někam pozval, ale nevim jak a mám trochu strach. Nejsem žádný krasavec :-D


271
Tomas 27. 02. 2007 18:00

Ja jsem se zamiloval do jedny holky, nejdriv mi rekne ze me ma trochu rada, pak me zacina odmitat, a ted spolu vychazime..lip./…co mam delat abych ji dostal na rande?..je to holka..ktera se rada smeje zabavna pritazliva


272
RIkiki 27. 02. 2007 20:36

Marcellus: nebojse nejsi v tom sam mě se to stalo před tejdem, ale hlavní je to hodit za hlavu a jit znova jak řika muj kamoš na lov :-)
jo jinak tydle stranky jsou super ten autor je docela dobrej chlapík tedy jestli je to chlapík :-D

Reakce na komentář: Axonite #273Načítám náhled komentáře...

273
Axonite 02. 03. 2007 20:40

Reakce na RIkiki #272Načítám náhled komentáře...: nedávno sem to zkoušel na jednu slečinku přes icq…tipněte co řekla…: ouuu…já nevim jak to říct…ale kdybych řekla že jo tak bych byla sama proti sobě…prostě sem zamilovaná do někoho s kym to vypadá nadějně takže asi promiň…to se hrozně špatně řiká… skvělý, že?


274
Sven 18. 03. 2007 12:51

Čau,hrozně se mi líbí jedna holka co semnou jezdí autobusem, jsem do ní blázen, má tak krásný oči… Nevím co dělat, bojím se jí oslovit, protože by si pak třeba řikala že sem otravnej kripl. co mám dělat?? :-(

Reakce na komentář: Ja_Cz #275Načítám náhled komentáře...

275
Ja_Cz 05. 04. 2007 21:32

Reakce na Sven #274Načítám náhled komentáře...: možnost a nebo to vyjde :-D nebo muze rict ze kluka ma a hotovo mas po starostech…


276
Dan 06. 04. 2007 13:29

by me zajimalo,jednou jsem jen tak lezel doma a za maminou prisla na navstevu jeji kamaradka z prace,ale vzala sebou mladou hezkou holku.v te dobe jsem mel svoji holku tak jsem ji neresil,jen jsem rekl ze je hezka a tak.jenze mam rypla a tak nejak se dozvedela ze jsem se ji celkem libil,opet jsem to neresil.no ted jsem bez holky a tak nejak nahodou jsem dostal jeji cislo.no tak jsem si rekl ze nemam co ztratit.napsal jsem jak se mam a kdo vubec jsem(pamatovala si :-)a jestli by nechtela jit na kafe a treba do kina(takova ta klasika)no teda slovo dalo slovo a rekla ze pujde rada.melo by se to spachat pristi tyden,jenze dlasi dny jsem ji semtam napsal jak se ma atak.jde o to se prakticky vubec nezname,mel bych ji psat sms,nemuze ji to treba otravovat?ja teda nasms moc nejsem,ale zase ji nechci nahanet kdyz uz jsme na kino domluveni

Reakce na komentář: ANdy #279Načítám náhled komentáře...

277
John 09. 04. 2007 18:39

Mám problém vím že to je ten kde to záleží čistě na mě. Zalíbila se mi jedna holka od nás ze skoly nevim jestli je to problem ale ona chodí do třetáku a ja jsem teprv v prváku. Odvahu oslovit bych snad i nasel, ale nevim co az ji na tej chodbe potkam mam rict. Prijde mi to jako naprosto sileny zvlast kdyz u ni nic krome toho do jake tridy chodi nevim.

Reakce na komentář: Pepek Námořník #278Načítám náhled komentáře...

278
Pepek Námořník 24. 04. 2007 14:01

Reakce na John #277Načítám náhled komentáře...: Hey… take mám stejnou potíž-já prvák, ona třeťačka….CO teď? :-O


279
ANdy 10. 05. 2007 09:38

Reakce na Dan #276Načítám náhled komentáře...: Radím nepřehánět to. Trocha nedostupnosti nezaškodí, uvidíš po tom kině…. Když to bude fajn, navrhni pak třeba výlet nebo něco podobného.


280
Sranda 17. 05. 2007 17:17

Hoj, možná to bude trochu off topic(možná trochu víc páč v téhle superdlouhé diskuzy sem se dočetl tak do poloviny :-) ), ale rád bych znal váš názor na moje řešení jedné situace

Ze školy znám jednu holku, která je tak o 3 roky starší než já (ale na to kašlu). Potkal sem ji poprvé před 3 týdny páč ona chodí do úplně jiné budovy a potkávám ji jen strašně sporadicky, proto jsem zatím nic neudělal a ona mi pěkně odmaturovala čili už ji znova ve škole nepotkám :-). Ale… já vím kde bydlí, a tak mě napadlo následující: Poslat jí domů kytku s pozvánkou někam, třeba na náměstí, aby se nebála přijít, páč neví od koho to je, takže to chce logicky otevřené místo plné lidí. Myslíte že příjde nebo bych měl udělat něco jiného? Díky

Btw: otázky jak se mi může líbit a proč dělám takové kraviny když ji vůbec neznám si nechte pro sebe.

Reakce na komentář: David #281Načítám náhled komentáře...

281
David 18. 05. 2007 19:48

Reakce na Sranda #280Načítám náhled komentáře...: Tohle je podle mě překombinované. Udělej něco jiného: místo posílání kytky přijď sám (pro začátek bez kytky) a někam ji pozvi. Nemáš co ztratit, chce to "jenom" trochu odvahy.


282
Sranda 19. 05. 2007 14:20

Mno to mi připadá trochu divné, ne? Zaklepe na dveře cizí člověk, kterého si jenom mooožná pamatuje ze školy a někam ji pozve? S těma kytkama aspon můžu říct, že je to výjmečná pozvánka pro výjmečně krásnou dívku nebo něco takového


283
LA4 fan 09. 06. 2007 18:41

Tak v pondělí mi držte palce… Konečně se musim odhodlat…. Jinak tyhle návody jsou v nečem dobrý, ale ten zbytek je příšernej…. :-)


284
Pavel 29. 07. 2007 11:56

Ahoj, četl jsem si úvodní články jak se balí holky a Vaše komentáře k tomu. Ty články byly dobré, stejně jako ty komentáře (aspoň některé) A potřebuji pomoc. O co jde? Je mi už 30 let a do konce května tohoto roku jsem pět let chodil s jednou holkou. Normálně jsme spolu bydlely apod. A jak jsme se seznámili? Znal jsem ji odvidění ze zaměstnání a ona jednoho dne stála na zastávce, tak jsem k ní přišel začal jsem se s ní bavit a pak jsem jí pozval na schůzku a začali jsme spolu chodit.
A v čem je můj problém? Nevím jak mám v tomhle věku sbalit holku. Mám to udělat podle toho Vašeho návodu?


285
THONE 02. 08. 2007 07:06

mam takovy problem, v praci jsem sivypracoval pozici nejzadanejsiho chlapa ,90 procent zen se o me zajima ,,ale to neni dulezite ,, mam takovy dotaz.. hraval jssem ze sebe dost nedosupneho a to je jeste vice na me navazalo ale ted jsem si jednu z polu pracovnici vybral a dal ji znameni ze mam zajem ,,ona pry o me cely den mluvila a a cekala az me uvidi a pokecame,,ale me zarazilo jedno ze hned o tom zacla ze vsemi mluvit ze ona ja ta vyvoplena a to se mi moc nelibilo ,,co kdyz to nebude klapat budou o tom vsichni vedet a strati o me zajem take ostatni .co mam delat o ccem se bavit abych a jak se chovat ???


286
NICK 09. 08. 2007 05:02

Cau lidi,potrebuju pomoct[necekane]
je mi 18 a nikdy sem nemel holku, kdyz sem chodil na zakladku chodila se mnou do tridy jedna holka ktere sem se libil a naopak jenze si nakonec zacla s jednim synkem ze stejne tridy.
Ted pujdu do tretaku a chodi se mnou do tridy jedna holka[nejchytrejsi ze tridy,uprimna,sympaticka a moc hezka-tez nemela v zivote kluka],je to moje kamoska LIBI se mi uz dooost dlouho,ale nemel sem odvahuji nekam pozvat[ze me odmitne nebo vubec neodpovi].Kdyz spolu mluvime tak jen kratce,nevim proc.Vzdy nahodim tema,ale ona ho behem chvilicky ukonci a nezepta se me na nic:[. Normalne bych se tu nesveroval, ALE pokazde kdyz se na ni podivam tak uhne pohledem,o prestavkach se mnou neprohodi temer pul slova.Na ICQ mi nenapsala temer nikdy sama od sebe jen ja ji napsal a pak kecali nekdy aj 2hodiny.[pres SMS nebo ICQ to jde snaz nez kdyz sedi vedle vas].Podle toho co tu pise ten borec tak to vypada ze bych se ji mohl libit aspon trosku libit jinak bych se pokusil najit jinou ale me to neda porad se mi libi nehorazne.Chova se tak nedobytne[jen ke mne] a se vsema se bavi moc dobre az se mnou to skripe:[[[ mozna se stydi fakt nevim.Vzhledem nejsem krasavec ani zadny osklivec[SNAD]
PROSIM PORADTE JAK NA NI nechci uz prijit o takovou holku jak na zakladce to by me znicilo.
ZA KAZDOU RADU NEBO ODPOVED BUDU MOOOC VDECNY.

Reakce na komentář: Dani #287Načítám náhled komentáře...

287
Dani 09. 08. 2007 06:51

Reakce na NICK #286Načítám náhled komentáře...: Mam dojem, že se jí taky moc líbíš (takhle se my holky normálně v tomhle věku chováme, když se nám někdo líbí). Chová se tak proto, protože 1/ je nám to dané, 2/ je z Tebe asi taky pěkně nervózní, není si jistá a nechce se ztrapnit…100%!!!
Tak třeba po tom večeru na ICQ, až budete uprostřed jakékoli zajímavé diskuse, přeruš konverzaci s tím, že tě někdo vyrušil a ty musíš letět a že byste to mohli dokončit třeba někde na kafi.( s vtipným zakončením, abys neměl strach z případného odmítnutí, třeba jí ani nedej šanci zareagovat – ona si v tu chvili nebude jistá, jak má reagovat, jestli má hned říct ano, nebo má dělat drahoty). No, ale už to bude nadhozené.
Pak jí kdykoli, až jí uvidíš, můžeš říct např.tak co bude s tím kafem? Dneska nebo zítra? A pokud řekne, že nemůže, tak se netvař umučeně, ale začni v pohodě mluvit o něčem jiném, a usmívej se, jako by nic..Ale podle mne neodmítne. Pokud ano, může to být poprvé ještě takový automatický reflex, který u nás taky často bohužel zafunguje, i když bychom děsně rády na to kafe šly (proto je lepší, když to kafe zmíníš dopředu na ICQ, aby měla čas připravit si doma odpověď. Pak budeš mít jistotu, že to nezafungoval právě tady ten reflex, ale že je to promyšlená odpověď).
Pokud přesto odmítne, tak se jí za 14 dní zeptej podobným odlehčeným způsobem ještě jednou (některé slečny se hodně stydí). Pokud odmítne znovu, pak už skutečně nechce.

Good luck


288
NICK 09. 08. 2007 15:46

to je dost chytre DANI diky moc ma jeste nekdo nejaky napad???
protoze si myslim ze to spis pochopi jako srandu.


289
NICK 09. 08. 2007 15:48

mimochodem DANI to mas asi 100procent pravdu-vypada nervozne a 
s tim ztrapnenim si to trefila do cerneho


290
NICK 12. 08. 2007 19:02

Tak uz to vim ona si nasla nekoho jineho to mam zas smulu musim se s tim vyrivnat


291
ChatNoir 13. 08. 2007 14:40

A poradí mi někdo, jak pozvat kluka na rande?

Reakce na komentář: Etin #292Načítám náhled komentáře..., Etin #293Načítám náhled komentáře..., Karel P. #294Načítám náhled komentáře...

292
Etin 13. 08. 2007 15:13

Reakce na ChatNoir #291Načítám náhled komentáře...: No to záleží na tom, jestli jsi kluk nebo holka :-D Každopádně nejlehčí je zeptat se ho ^^ doporučuji chvíli, kdy nemá kolem sebe kamarády, aby z toho nebyl nějak víc nervózní :-)


293
Etin 13. 08. 2007 16:44

Reakce na ChatNoir #291Načítám náhled komentáře...: Pardon, že píšu podruhé, ale zde jsou nějaké ty návody, přímo na tomto webu !!!


294
Karel P. 19. 08. 2007 15:50

Reakce na ChatNoir #291Načítám náhled komentáře...: No já jako kluk bych to nejradši slyšel na rovinu…žádný drahoty, naznačování a tak… ;-)


295
Study 23. 08. 2007 11:03

Ahoj, mám taky problém.

Teď jsem skončil v červnu základku a ve třídě seděla předemnou jedna holka, která o mě projevovala zájem, furt se otáčela, usmívala se na mě apod. a tak jsem hledal vhodnou příležitost ji někam pozvat protože ona se furt bavila s kamarádkama (jinak je ale strašně tichá) a před nima mi to blbý a tak jsme pak byli se třídou na exkurzi ve městě po jejímž konci (v pátek) jsme měli rozchod ve městě takže pak šel každej s nějakým kámošem někam. Já jsem šel s kamarádem a ona šla taky s kamarádkou, můj kamarád šel k babičce a tak jsem pak šel sám (ona už s kámoškou byla někde jinde) na zastávku a nic mi nejelo a tak jsem šel pěšky na další zastávku a pak ještě na dál na další, na které ona čekala na bus a tak jsem se s ní dal do řeči ( povídal sem furt já ona akorát vždycky něco odpověděla jinak by bylo ticho nepodařilo se mně jí rozpodvídat) pak nás přerušila nějaká paní která něco hledala tak jsem ji poradil a pak už ji jel autobus a tak jsem jel s ní. Za tři zastávky jsem musel vystoupit (řidič navíc jel dost rychle než normálně, to abych měl ještě míň času :-( ) a tak jsem jí pozval do kina a ona mě odpověděla, že už někam jede s rodičema na dovolenou na to sem reagoval no tak potom a ona na to (bylo na ni vidět jak se snaží něco rychle vymyslet, jak se z toho vyvlíct) že do kina moc nechodí a to už řidič přijel na zastávku na které jsem musel vystoupit a tak jsem se s ní rozloučil a vystoupil, už jsem stejně nevěděl co mám na to říct. Přitom ale nikam na dovolenou s rodiči nejela protože normálně chodila do školy. Ve škole to zase bylo normální furt se otáčela apod. Pak jsem za pár týdnů ve škole viděl (spíš slyšel) jak se s kamarádkou domlouvaj na co půjdou do kina, takže jsem se ujistil, že to byla výmluva (co už jsem věděl v autobuse). Mám se jí snažit někam pozvat, když o ni mám zájem nebo co mám dělat? Mám na ni pouze e-mail (ICQ ani číslo na mobil né) Chtěl bych slyšet názor někoho z vás jak byste to řešili vy. Díky za pomoc/rady/odpověď – když tak mi můžete napsat na e-mail.


296
Carl114 01. 09. 2007 00:02

Reakce na Michal17 #148Načítám náhled komentáře...: Ale ne michale. Stačí úsměv a jeto. Nejsem žádnej krasavec, jsem normální nic moc na vzhledu kluk, ale stačí se pěkně usmát a ta na koho se usmívám se usměje taky a najednou můžete povídat a máš už kousek zasebou. Na vzhledu záleží, ale když se budeš stažit určitě se ti to povede ;-)


297
Kaerdark 03. 09. 2007 21:19

caou lidy tak nejdrim menuji se david palek narodil jsem se 25.12.1994 tak no z mrho pohledu nejdriv musite rospoznat jestli se vam jenom holka liby nebo ji mylujete natolik ze byste pro ni udelal co koliv..no tak a ja si myslim ze to je jak rika ten tipek na netu ale nesmite se bat nebo vam holka utece a zivot je kratkej nevite co se stane zitra nebo hnet hlavne se nesmite bat a jit do toho pohlave ale nesmite byt doterny a podobne ja taky potkal krasnou divku na tabore nejdriv sme se kamaradili zaclo to tak nejak dotykama ale ji bylo 16 a me 11 let tak to nejak bylo kamaradi ale pak me nejak zacla pritahovat a vijela po me me to nedalo a nevedel jsem jak zacit ale pak me napadlo ze ji to napisu v takove sutezi na tabore a tam se ji to rek ona si toho nevsimla a to sem to psal primo vedle ni a pak sem ji to rekl ze sem to ja ale dejte pozor kluci kdis ji to napisete ze se vam liby tak musite prepokladat to ze se na to vas zepta a vi ji bude te muset odpovedet no pak sme spolu zaceli chodit mazleni libani a podobne zaclo to nejdriv ze sem ji to rek pak sem skusil pusu na dobrou noc a pak me nechtela nechat odejit a tak sem tam stravil noc a takhle celi 5 dni ale pak mi odjela a ja ji vubec nikdy uz nepotkam …a pozor holky vetsinou pockaj as si kluk neco zacne as pak se pridaji…vubec neschazovat atd jo.. jo kdyby me nikdo chtel napsat nebo si jen tak popovidat tak at pise na emal 1994175@centrum.cz a nebo na ICQ 354853285 tak caou ;-)

Reakce na komentář: Lukee #299Načítám náhled komentáře...

298
Maron 04. 09. 2007 13:33

Co říkáš na vztah se starší holkou?


299
Lukee 04. 09. 2007 19:08

Reakce na Kaerdark #297Načítám náhled komentáře...: Hej tak to si snad děláš srandu ne? jestli jo tak, se ti to povedlo :-D :-D :-D ." no tak a ja si myslim ze to je jak rika ten tipek na netu ". To je taky dost drsné, Qark má asi konkurenci :-D. O gramatice a hrubkách se ani nezmiňuju. Ale v 11 letech s 16kou??….to ses asi pak probudil a měl jsi mokré prostěradlo ne? …a to byla tvoje první poluce….

P.S: nic ve zlém casanovo, to se stává i velkým klukům :-D


300
Luboš 04. 09. 2007 19:27

Reakce na Norwaiz #152Načítám náhled komentáře...: :-D a co má pak dělat kluk, kterymu je 16 a neni zrovna krasavec? To má čekat než mu bude 22? Ale pak bude úplnej zajíca a bude řešit zase to jak je nezkušenej a stejně se bude bát nějakou holku oslovit. Takhle by to bylo, kdyby to co jsi napsal, byla pravda. Ale z vlastních zkušeností můžu říct, že to pravda neni :-) žádnej krasavec nejsem, ale jsem na holky hodnej a sbalil jsem tak dvě z nejhezčích holek na škole. A ta druhá po čase dokonce přišla sama a překvapila mě polibkem a určitě to nebylo kvůli tomu jak vypadám. Později, když jsem se jí na to ptal, proč to udělala, tak mi řekla, že kvůli tomu, že jí prostě tak nějak hezky voním :-) ,že ji prostě přitahuju a hezky se se mnou povídá. Tak takhle to máte z pohledu puberťáka, kterej má zkušenost s tím, že pěkná tvářicka neni všechno :-) samozřejmě, že jinak to je u namyšlených ***** (nechci být sprostej).

Reakce na komentář: Luboš #301Načítám náhled komentáře...

301
Luboš 04. 09. 2007 19:30

Reakce na Luboš #300Načítám náhled komentáře...: jo menší dodatek! NECHCI tim říct, že neni rozdíl mezi 22ti letou holkou a 16ti letou. TO co jsem napsal se týká jen a jen vzhledu!


302
Lukas 19. 09. 2007 19:26

K balení holek, se podle mě docela hodí jedno motto: Lepší litovat toho, co jsem udělal, než toho, co jsem ani nezkusil. Jinak řečeno, alespoň to zkusit, ikdyž to třeba nemusí vyjít.


303
27. 09. 2007 21:04

Ten ("poslední odstavec") příběh nemá chybu!


304
annonym 11. 10. 2007 20:54

caw lidi hele uz par tejdnu chodim ven s jednou holkou……..venku je upe supr…ale ve skole se chova jinak…….oba na sebe mame stejnej nazor….ona vi ze ji chci to samy rekla ona me a stejne nic …. co mam delat????


305
Teemu 07. 11. 2007 08:06

Nevim cim to je, ale ty nejlepsi holky "vyzerou" zrovna ty nejvetsi gumy…


306
Anonymni kyticka 13. 11. 2007 18:13

Mno je to urcite zajimave a zabavne cteni, ale jako holka musim s nekterymi vecmi i nesouhlasit :-) Konkretne k citatu:
Žena, která chce odmítnout, řekne pouze ne. Žena, která vysvětluje, chce, aby ji přemluvili.
Alfred de Musset

Ja osobne vysvetluji casto.. Ale spis z duvodu, ze mam pocit, ze nejaky ten argument by mohl odmitnuti nejak logicky oduvodnit nebo by druha osoba mohla pochopit, proc odmitam :-) Je pravda, ze obycejne asertivni NE zmuze casto vice. To uz je ale kazdeho vec – jakou taktiku odmitani zvoli. :-)
btw tahle logika mi pripomina ono zname heslo, ze kdyz zena rika ne, mysli ano. To je stejny pripad. Nevim, proc to nekteri nemohou pochopit, ale aspon u nekterych holek opravdu No Means No! :-D
Jinak ale velmi pekne clanky :-) Chvalim, na zabiti nudy je to super poctenicko :-P A mnoho veci sedi :-) Ale kazdy (kazda) jsme jiny.. Neco sedi, neco ne :-)


307
Ivan 21. 11. 2007 22:14

miluju ty citáty :-D


308
atex 29. 11. 2007 22:02

Reakce na Rix #159Načítám náhled komentáře...: Nezalezi jak holka vypada ,ale jestli te miluje , a jestli je inteligentni a ne nejaka modelka co ma v hlave pyliny tot 15 chalan


309
NICK 21. 12. 2007 20:42

CAU,
prosim Vas myslite, ze mam sanci u holky, ktera se rozesla s jednim klukem asi pred 2mesici dost spatne to nesla, ale uz zacina byt POMALU v pohode, myslite ze mam sanci??? V posledni dobe si moc dobre rozumime.


310
M.Daw 07. 01. 2008 20:16

Líbí semi jedna holka už strašně dlouho chodim s ni do třídy ale ona mi řekla že nechce chodit s klukem ktery je s ni ve třídě


311
Adam 08. 02. 2008 19:17

prosim lidi potřebuju zbalit 12 letou holku kterou chce vážně každej:´-( prosim pomoc


312
Víťa 14. 02. 2008 00:00

Reakce na Ash #165Načítám náhled komentáře...: Jak poznáš z dálky inteligentní holku, aby ses za ní mohl otočit??? :-) Jo a taky se říká že ženy se šlechtí (snaží se být krásnější) hlavně kvůli druhým ženám


313
GT 15. 03. 2008 19:56

Jak zbalit holku se kterou už jsem chodil???Když někdo bude vědět at mi napíše na mail abrejs@seznam.cz každá pomoc je vítána tak pište pls :-(


314
Filip 20. 03. 2008 14:18

líbí se mi jedna holka ale vidím ju jen ve skole ani nevim kde bydlí jak to mam udelat dyztak poslete na mail xparal@seznam.cz


315
Widowmaker 08. 05. 2008 19:21

Reakce na ja #226Načítám náhled komentáře...: mno těm co se zajímají o majetek se říká "Zlatokopky"… mám s tím zkušenosti a radím Vám dobře… ruce pryč… našel jsem si mladší(17) hodnou a smyslnou divku. Nestačila pochytit ty nepříjemný manýry některých slečen… nemůžu si to vynachválit :-)


316
Raziel 01. 06. 2008 21:48

Jn, v tom autobuse bych to taky chtěl zkusit… ;-)
Pravda je, že hlavní je se odhodlat, nemáte co ztratit… :-)
A ještě jedna… Holky fakt nevydrží s hodnýma klukama… S někým, kdo jim splní skoro první/poslední a je na ni hodný… ee, to mohu říct z vlastní zkušenosti…


317
ujkopajko 20. 07. 2008 10:17

"Můžete mít cokoliv chcete, pokud to budete opravdu chtít. Nikde není napsáno, že ty nejlepší a nejkrásnější holky mají jen jedničkáři, krasavci, nebo boháči. Život nic nerozděluje podle zásluh"

no tak už len podla tejto vety a toho príkladu v autobuse som si vytvoril názor na serioznosť a inteligenciu tohto článku.
to s autobusom vo vačšine prípadov nevyjde, a dočkate sa skôr trapasu. takto sa to nerobí. ked už tak medzi tými, ako by som to, medzi tými z nižších vrstiev. romovia a podobne.
"Můžete mít cokoliv chcete, pokud to budete opravdu chtít."
nie, nemôžete vždy. toto je väčšinou len taká prázdna fráza ktorá sa pekne číta a počúva. realita je niekde MEDZI TÝM.
"Život nic nerozděluje podle zásluh"
všetko si treba nejak zaslúžiť.

ale aby som len nekritizoval :-)
univerzálny recept skoro neexistuje, na rôzny typ musíte zvoliť rôzne postupy. neplatí však že by bola každá žena iná. skôr sa delia na nejake kasty, skupiny. preto záleží akú ženu z akej skupiny balíte. vždy však pomáha to o čom sa tu všade veselo píše, a síce sebaistota, nie však nafúkanosť, a nadhlad, ked vám na tom bude privelmi záležať budete pôsobiť ako zúfalec a budete aj v strese. ale to už viete


318
Mirka 22. 08. 2008 23:20

Jednou jsem měla takovou zvláštní náladu po ránu v autobuse cetou do školy a seděl naproti mně docela hezký kluk a já začla mít pocit, že bych se s ním ráda sešla. Doufala jsem, že jede do Prahy, jako všichni, celou dobu jsem vymýšlela, co bych mu měla říct. Jsem totiž baculka a ono to není jednoduchý, někoho oslovit, ani když nemáte problém s postavou. Tak jsem zkoušela různé varianty a nakonec jsem mu napsala na kousek papíru, že má hezký úsměv a že pokud by mi chtěl zavolat, tak tady je moje číslo. Dala jsem mu ho se slovy "pro tebe" a zmizela jsem v metru. Jen podotýkám, že se neozval a potom se mnou jezdil občas autobusem, možná ai ani nestihl v té rychlosti zapamatovat, jak vypadám, protože se nikdy nijak neschovával. Popravdě mi to ale dost zvedlo sebevědomí, ta zkušenost, že jsem schopná říct, i když jenom napsat, klukovi, že kdyby se ozval, byla bych ráda. Teď už vím, že kdybych chtěla, znovu bych to zvládla i když si nejsem jistá, jestli by tohle u holky nepůsobilo divně.
Lidé kolem mě mi neustále opakují, že dneska holky balí kluky a že je život prostě boj o kluka. Ze své vlastní optimistické povahy jsem tomu nikdy nevěřila a tyhle stránky, na které jsem dnes byla odkázaná z baculčího fóra mě ujistily, že se nepletu a že pořád balí kluci holky a že to pro ně není jednoduché a že nemyslí pořád jenom na sex a pokud jsem zatím potkala pouze ty, kteří o něm hned mluvili, je to prostě jenom náhoda. Tak vám chlapci děkuji všem, kteří jste přispěli k diskusím svými potížemi nebo názory a stejně tak tvůrci těchto stránek a pošlu odkaz dál bráškovi, tomu e bude hodit. :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.