QARK.net — Tři nejčastější výmluvy
Tři nejčastější výmluvy

Tři nejčastější výmluvy

Je zajímavé, jak se muži dokážou vymlouvat proč nemohli sbalit nějakou holku, místo toho, aby to zkusili a vymlouvali se potom. A tyhle vytáčky slyším denně kolem sebe.

Proto zkusím tři nejčastější výmluvy uvést na pravou míru, aby bylo zřejmé, že jediná překážka, která vám brání ve sbalení, jste vy sami.


Nevím co mám říct

„Hele to je ale pěkná holka.“
„Tak běž za ní a sbal ji.“
„Ale já nevím, co jí mám tak asi říct?“

Vzpomínám si, jak jsme jednou na základní škole psali slohovku. Přímo v hodině na nějaké vymyšlené téma. Pár jedinců se chopilo pera a psali a psali. Ostatní koukali do kolem sebe a na papíře neměli ani čárku. Učitelka se na ně podívala a zeptala se, proč nepíšou. „Nás nic nenapadá, my nevíme, o čem máme psát.“, stěžovali si. Učitelka se jen usmála a řekla: „Tak napište o tom, že nevíte, o čem máte psát!“

To stejné je i při balení. Jestli máte pocit, že když si připravíte první větu, máte vyhráno, jste na omylu. Stačí nějaká neočekávaná odpověď a jste nahraní stejně jako při recitaci básničky, když vám vypadne verš. Raději se seberte a běžte k holce. Nepřemýšlejte nad ničím, tím se jen stresujete. Dojděte k ní a pozdravte ji. Nemáte co ztratit. V té chvíli vás něco určitě napadne, a pokud ne, přiznejte se, že se vám moc líbí a vy nevíte co říct. To vás trošičku nakopne a posune v konverzaci dál.

Snažit se být rádoby vtipný, když se na to necítíte, je blbost. Raději s pravdou ven.

Pokud máte strach, že budete koktat a nic ze sebe nevypravíte, tak tomu nevěřte. Situace vás donutí. I kdybyste tam stáli jako solný sloup, je to lepší než neudělat nic. Za prvé, holky nemají centrální databázi "loserů", do které vás zařadí. A za druhé si o vás rozhodně nebudou myslet, že jste ubožák. Tak přemýšlí muž, ne žena. Ať uděláte cokoliv, nebudete na tom hůř, než když budete holku jen z povzdálí pozorovat.

Co když se jí nebudu líbit?

Mýtus: Jste škaredí a stojíte za houby. Každá holka vaše kvality pozná pouhým pohledem a hned vás pošle k šípku – blbost.

Nikdo to nepozná, kromě vás. Jste tak dobří jak se cítíte. Myslíte, že vás holky posuzují podle toho, jak vypadáte? Kdepak. Sice to hraje určitou roli, ale pokud se osmělíte, dostáváte bonusové body oproti ostatním soupeřícím. A tyhle body vám většinou zaručí vítězství. Sedět na prdeli a hledat výmluvy je blbost. Lepší je překřičet svoje rozbušené srdce a holku aspoň oslovit.

Co když se ztrapním

Mýtus: Každý neúspěch bude roznesen po celém městě. Všichni si na vás budou ukazovat prstem, že jste naprostý ubožák, co si dovolil balit nějakou holku :-) Holky jistě čekají, až se ztrapníte, aby vás roznesly na kopytech.

Po pravdě neznám žádného kluka, o kterém by si holky povídaly, že je chudák, protože je balil. Ale znám plno kluků, kteří jsou k smíchu, protože po holkách z povzdálí pokukují a nic nedělají.

Uvědomte si, že svojí aktivitou nemáte co ztratit. Když to nevyjde, tak vás nikdo nepomluví, protože jste to podělali. Nikdo si na vás nebude ukazovat prstem a nebude se vám smát. Pokud však neuděláte nic, budete pro holky prostě „divní“, protože si vašeho pokukování všimnou.


Těch výmluv by bylo mnohem víc. Třeba „Určitě je na prachy.“, když vidíte nějakou pěknou holku. Toho jsem už slyšel plno, ale jen párkrát jsem viděl někoho, jak to doopravdy zkusil.

Další výmluvy: „Ona jistě někoho má.“, „Dívá se po někom jiném.“, „Je to blbý, teď si povídá s kamarádkou.“, „Raději ještě chvilku počkám.“, atd.

Jak se říká, mít stovku a nemít stovku je dvě stě korun rozdíl. Stejně to platí při mít holku a nemít holku. Prostě, kdo nehraje, nevyhraje. Raději buďte hráči, než sr**i. Však vy víte ;-)



Související články:
Qark | 10. 08. 2005 21:16 | Komentáře: 243 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 243 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 94–243)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

94
Karel 24. 01. 2006 07:23

nevim jestli to maj kluci co posilujou snadnejsi, nekdy slysim ty pitomy kecy ze sipem a tak, nebo zas ze v posilovne travime moc casu
ps. taky trpim nesmelosti

Reakce na komentář: John #95Načítám náhled komentáře...

95
John 24. 01. 2006 09:08

Reakce na Karel #94Načítám náhled komentáře...: Nemají. Já neposiluji, nejsem taky top model a holky se o mně rvou, odkdy sem se naučil, jak se s nima bavit. Ale pokud ti posilovna zvýší sebevědomí, nebo tě to tam baví, je to samozřejmě k něčemu dobré.


96
Pejsvidek 26. 01. 2006 21:11

Reakce na Da Vinci #93Načítám náhled komentáře...: dobrej napad ;-)


97
Peter 02. 02. 2006 07:32

Panove, neco vam reknu. Ja byl taky takovej, i kdyz pravdou je, ze nejspis furt jsem, nicmene jsem jeste nikdy nemel holku jen kvuli tomu, ze jsem s nimi neumel mluvit. Byl jsem taky stydlivej a plno dalsiho co uz jste tady rekli, ale prave ted nejsem v CR ale v USA, jsem tu uz asi 5 mesecu, silene jsem se zamiloval do jedne zdejsi holky, ale balit ji v anglictine, jeste ke vsemu kdyz moje anglictina neni jeste tak dobra a ani nevim jaky slova a fraze zvolit abych ji oslovil, je pro me absolutne nepredstavitelny!! Je to strasne tezky, clovek nezna jejich humor, jejich fraze, jejich vyznamy… Prave proto si ted uvedomuji, jakej jsem byl blbec, ze jsem s holkou aspon nemluvil o pitomych kravinach, i kdyz k nicemu nevedly. Prave ted si uz umim predstavit, ze kdybych mel moznost balit holku v cestine, urcite bych se uz nebal a vim, ze pokud mi to tady v USA nevyjde, tak prvni co bude az prijedu zpet do Cech v cervenci, ze pujdu a budu balit nakou holku nebo i holky (snad jich je tu vic krasnych a hodnych, ne? ne jen jedna! a garantuju vam, ze kazda holka ma jiny chute a pokazdy se najde pri nejmensim jedna, ktera po vas bude silet!)
Lidi, vy si ani neumite predstavit, jaka vyhoda to je, kdyz muzete flirtovat ve svym rodnem jazyce!! Proc jsem si to neuvedomil driv?!!
ps:ale furt se potrebuju tohle naucit i v anglictine :-)


98
Peter 02. 02. 2006 07:56

Jeste par veci a sice jedna otazka a jedna uvaha:
Nejdrive zacnu tou uvahou. Vzdycky, kdyz jsem videl kluky bavici se s holkama, kteri proste jen tak kecali a ty holky je tak zraly az byly jejich, taky jsem zavidel jak to dokazou, jak proste dokazou jen tak z voleje vykladat takovy vtipny a prechytracely kraviny, ktery holky dostanou. Avsak pravdou je, ze tohle si mysli kazdej kluk o tom druhym. Kdyz vy zkousite mluvit s holkou a reknete neco, ceho potom litujete ze jste vubec rekli, myslite si to pouze vy, ze jen vy jste ti co nejsou cool a neumi mluvit s holkama, ale vsichni ostatni si vlastne naopak mysli, ze vy jste jim to natreli a ze vy jste ti vtipni co umi mluvit s holkama!! Opravdu, kazdej si o sobe mysli, ze je spatnej pokud si neveri, ale pokud si verite a je vam jedno co si druzi mysli, pak jste vyhrali, protoze i kdyz potom mluvite s holkama o kravinach a rikate pitomosti, uz jenom to ze s ni mluvite z vas dela hrdiny a pravy chlapy!!
Takze se nebojte, lepsi je mluvit aspon kraviny nez vubec!
A ted ta otazka. Vzdy jsem se bal mluvit s holky i proto, ze jsem mel strach z toho, co si asi o me pomysli, kdyz se ji pokusim sbalit a ona me potom odmitne. Ja nevim, ale fakt se takove holce bal znovu podivat do oci, protoze pak uz je to mezi vama trochu jiny nez predtim kdyz jste oba mysleli, ze jste jen kamaradi. A priznam se ze furt mam z toho strach i dnes….
Jo a posledni otazka, nevim jestli se na to uz nekdo zeptal, ale nemam moc casu projizdet vsechny prispevky abych to zjistil. Takze, co delat, kdyz jste zamilovani do strasne krasne holky, ktera nanestesti pro vas ma kluka, ale vy jste tak strasne zamilovani, ze tu holku musite za kazdou cenu mit??
Takze, pokud nekdo vite nebo jen mate komentare, strasne rad si o tom prectu, takze predem diky a doufam, ze jsem nekomu aspon drobet taky pomohl!!

Reakce na komentář: John #99Načítám náhled komentáře..., Ash #100Načítám náhled komentáře...

99
John 02. 02. 2006 09:20

Reakce na Peter #98Načítám náhled komentáře...: . Takze, co delat, kdyz jste zamilovani do strasne krasne holky, ktera nanestesti pro vas ma kluka, ale vy jste tak strasne zamilovani, ze tu holku musite za kazdou cenu mit??

http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku


100
Ash 02. 02. 2006 11:06

Reakce na Peter #98Načítám náhled komentáře...: bal znovu podivat do oci, protoze pak uz je to mezi vama trochu jiny nez predtim

Moc to žereš :-) Nicméně
1) jiné = zpravdla lepší
může se to navenek projevovat všelijak, třeba tím, že ona se s tebou nebaví a ty se jí vyhýbáš, ale ujišťuji tě, že to neznamená, že je mezi vámi horší vztah.

Záleží na tom, jak to bereš/berete. Pokud tak, že ses jí pokusil udělat něco strašnýho (!), asi se přes to nepřenesete.

Pokud to bereš tak, že holky to chtěj taky, a tys jí dal možnost volby (a ona si vybrala), lze to tím považovat víceméně za uzavřenou záležítost. Maximálně se pak budete mít o trochu radši, ale to je jen takovy late-effect.

Je dobré si stát za svým. Líbí se ti, chtěl bys ji, nicméně když ona nechce, což už teď víš, tak nic nebude.

2) Někdy (obecně platí pokud balíte víc než 1 dívku za několik let :-) ) ani není třeba něco předestírat, pokud to pro člověka nebyla ta opravdu osudová, tak ho její odmítnutí automaticky ochladí a on o ni OPRAVDU ztratí zájem. Neříkám každý, ale jsou takoví. Je to takové racionální (člověk by chtěl, aby ho chtěla, jenže ona ho nechce, takže z toho nic nekouká, takže co vlastně s ní, takže nic) i emoční (au), …jen se to nějak nedostane dostatečně z podvědomí do povědomí. Když se nad tím člověk zamyslí a uvědomí si to, nemá pak s takovou holkou žádný problém. (Jen její kamarádky jí budou říkat "kamarád taky rád", i když už to vlastně může být dočista zabitý).

U osudových záležitostí by se člověk někdy musel moc přemáhat, tam je to něco jiného a věc každého, jak to teda vlastně bere.


101
Maxalda 03. 02. 2006 17:35

Reakce na lily #18Načítám náhled komentáře...: Musím souhlasit s lily.Nekoušem a zájem o nás nás těší.Důležtý je přijít s odvahou,se zájmem, vtipností, není důležitý vzhled.A když už někoho má, tak třeba má i nějakou kamarádku, která je sama.


102
Johnny 05. 02. 2006 15:17

Ahoj…
Situace: Já 19 let ještě neměl holku. ONA asi tak 16 let nic o ni nevím.

Jezdím spolu autobusem a ta holka se mi hrozně líbí. Pákrát jsme se možná sektali pohledem ale vždycky to nějak přemošlo tak, že z toho nedokážu určit jestli mám sebemenší šanci. Oslovit přímo ji nikdy nedokážu…
Myslíte že je dobrý nápad koupit nějakou do očí nebijící valentýnku (no kdyby tam bylo velkým písmem MILUJU TĚ, tak to asi není nejlepší nápad) prostě jen že se mi líbí a dát k tomu můj telefon… co myslíte? Už jsem slyšel i názor že můžu vypadat jako nějakej úchyl… tak fakt nevím co dělat.

Reakce na komentář: Ash #104Načítám náhled komentáře...

103
OKi98 05. 02. 2006 21:35

Už jsem slyšel i názor že můžu vypadat jako nějakej úchyl
Ne, spíš jako roztomilej trouba – každopádně to nevyjde.

Místo toho nastup do autobusu, až ji uvidíš nahoď vřelej-známe-se-dlouho úsměv, kývni na ni a řekni ahoj. Bude zaskočená, dělej jakoby nic a jdi dál.

Pak vystup z autobusu a úplně to samý udělej dalším deseti holkám, KURVA!!!


104
Ash 05. 02. 2006 22:11

Reakce na Johnny #102Načítám náhled komentáře...: Jo to s tou valentýnkou je roztomilý :-) M.T. opravdu není nejlepší nápad. Už máš naplánovaný, jak jí ji předáš? Možná bys při té příležitosti mohl říct to OKiho "ahoj" a pak rychle vypadnout :-) Příště by ses mohl zeptat, jestli si ji přečetla… no hele ale upřímně, 16tky sou někdy děsně stydlivý – bude se ti vyhýbat, dělat že tě nevidí, bůh ví jestli vůbec něco řekne… to je fakt nadlouho…

X) Dam ti úplně konkrétní radu: až slečna vystoupí, vystup kousek za ní taky, na čerstvým vzduchu se nadechni, a zavolej "slečno". Nepokoušej se to předem trénovat, nešlo by ti to. Nicméně každej debil zvládne vystoupit z autobusu a zavolat "slečno", to mi můžeš věřit, už jsem to zkoušel ;-) Kdyby jí vypadla peněženka, zvládl bys to taky. Tohle je totéž, akorát bez peněženky *) "Slečno počkejte" funguje i na ty preventivně-nahluchlé. Slečna se zastaví, otočí se k tobě (nesnaž se ji stíhat za běhu) a tvoje druhá věta bude "slečno spěcháte?". Dej si na to čas. Je jedno co odpoví, pak se zeptáš jestli ji můžeš kousek doprovodit, vysvětlovat nic nemusíš, ona úplně ze začátku nebude vědět o co jde, ty se tvař že taky nevíš o co jde a kousek ji doprovoď.

Když se přemůžeš a budeš něco říkat, tak mluv pomalu a mezi věty dávej pauzy.

Je teoreticky možný, že se ti co nejdřív pokusí zdrhnout. To znamená že se stydí, bojí, a nechce mít s nikým nic společného, pokud to není její kamarádka nebo máma. Ovšem v tom případě by experiment s valentýnkou mohl způsobit, že už ji nikdy neuvidíš ;/

Přečti si ještě jednou odstavec X) a udělej to.

*) Albert Einstein vysvětloval funkci bezdrátového telegrafu. S drátovým telegrafem je to jako s dlouhatánskou kočkou. V N.Y. jí zataháte za ocas a ona v L.A. zamňouká. No a bezdrátový telegraf… to je totéž, akorát bez kočky.

Kdybys ji chtěl tykat, tak to ti teď nepovím, musel bych se zamyslet, ale vždycky se z toho můžeš vylhat, že to bylo impolsivní a žes hned nevěděl, jak na ní zavolat. Ovšem nejspíš to nebude potřeba, protože dívkám to vykání většinou nevadí, pokud to nejsou zrovna pub.telata co tě chtěj uzemnit aby se vytáhly před kámoškama (slyšel jsem z doslechu, neviděl nikdy). Což zde nehrozí, takže je to ok.

Přečti si ještě jednou odstavec X) a udělej to.

Nepiš dokud to neuděláš. Pak napiš jak to dopadlo, když budeš chtít.

Reakce na komentář: Johnny #105Načítám náhled komentáře...

105
Johnny 06. 02. 2006 17:29

Reakce na Ash #104Načítám náhled komentáře...:
Jo jenže já se bojím už tak… fakt jsem s holkou nikdynikde nebyl a sem hrozně stydlivej takže buď napíšu valentýnku nebo umřu jako starý panic

Reakce na komentář: Ash #106Načítám náhled komentáře..., OKi98 #114Načítám náhled komentáře...

106
Ash 06. 02. 2006 17:33

Reakce na Johnny #105Načítám náhled komentáře...: To se ale nevylučuje, chápeš? Udělej co sem napsal.


107
Johnny 06. 02. 2006 17:48

Já nemůžu zavolat na cizí holku o které nic nevím někam s ní jít a přitom budu mlčet je to trapnější než to psaní já abslutně nevím co bych měl říkat. Neumím jí dát nic najevo

Reakce na komentář: J. #108Načítám náhled komentáře..., Ash #109Načítám náhled komentáře..., Ash #110Načítám náhled komentáře...

108
J. 06. 02. 2006 18:38

Reakce na Johnny #107Načítám náhled komentáře...: Mám celkem podobný problémy jako ty. Celkem se mi osvědčilo začít se s holkou bavit o něčem naprosto banálním (i když to zní pitomě, není špatný zeptat se, co čte nebo jí nabídnou sušenku nebo tak něco) a přitom se na ní mile usmívat (úsměv je zbraň hromadného ničení v nejlepším slova smyslu) a dívat se jí do očí. Pak se s ní můžeš začít bavit o čemkoliv jiném, něco tě napadne a když ne, tak můžeš pokračovat příště, už budeš mít prolomené ledy. Hodně štěstí


109
Ash 06. 02. 2006 19:03

Reakce na Johnny #107Načítám náhled komentáře...: A s klukem bys to zvládnul?? Je to úplně stejný.

BTW já taky neumím jezdit na snowboardu, naprosto nevím jak na tom mam zatáčet nebo třeba zastavit. To ale neznamená, že si nemůžu vzít na nohy prkno a pustit se z kopečka. Mam pro Tebe blbou zprávu: ono to totiž jinak nejde.

Třeba neumíš matiku, no tak si vemeš skripta a začneš si je číst.

Když neumíš mluvit s lidma, případně obzvláště s holkama, tak nějakou oslovíš, zeptáš se kam má namířeno a kus jí doprovodíš. Když ti to mlčení bude vadit, tak si na ní vemeš maila a vypadneš. Co je na tom doháje těžkýho? Vůbec nic, akorát musíš začít.

I když mně mlčení připadá jako dobrá balící technika ;-) Aspoň si jí prohlédneš, no a třeba něco poví ona Tobě.

Uvědom si, že nejde o to, že bys to neuměl, ale o to, že se to bojíš udělat. TO JE ROZDÍL. Seš srab a sraby mi tady netolerujeme. Prostě to udělej, viz odstavec X).

Jinak jestli máš alespoň jednoho kamaráda, kterej si z tebe nebude dělat dobrej den, tak vám doporučuju si to vyzkoušet nanečisto. Ber to jako že "jen tak pro srandu". Nejdřív dělej holku ty, pak on. Zaručuju vám že legrace užijete spoustu. I když asi takového kamaráda nemáš, to bys sem nepsal… no takže to fakt budeš muset zvládnout sám. Opět opakuju, kdybys to náhodou zapomněl, že nejde o to, že bys to neuměl, akorát se bojíš to zkusit. Tak sem řek a je to tak.

Bože ještě že nemáš nějaký vážný životní problémy…


110
Ash 06. 02. 2006 19:25

Reakce na Johnny #107Načítám náhled komentáře...: Jo potěšim Tě, najevo jí nic dávat nemusíš. Nemusíš jí říkat že se Ti líbí a tak podobně. Úplně stačí, když se s ní seznámíš, nebo se jí aspoň zeptáš na jméno. To taky nezvládneš? Nezvládneš
"Slečno…"
"Ano?"
"Jak se jmenujete?"
"Jsem Manon."
"Děkuju."
A v klidu počkat až odejde?
Zvládneš. Ale bojíš se. Bohužel je to Tvůj strach, takže ho překonej Ty. Za Tebe to nikdo neudělá.

Reakce na komentář: Ash #111Načítám náhled komentáře...

111
Ash 06. 02. 2006 19:28

Reakce na Ash #110Načítám náhled komentáře...: Jestli chceš advanced-techniku, tak to uzavři: "Manon? To je hezké…". Je to lepší>


112
Smoky la Moka 06. 02. 2006 20:48

Ash to popsal dobře, jen aby se Johnny necejtil tolik jako sráč (i když trochu by asi měl), dodal bych, že oslovit z ničeho nic cizí holku na ulici je i dnes pro mnohé kluky v mé věkové kategorii (18) celkem problém. Řikám to v globálu. Něco jiného je balit na ulici a balit na diskotéce, která je k tomu určena. Z toho mi ale vyplývá, že (aspoň pro mě) je holka sbalená na ulici tak nějak "osudově" (to si myslí ona) mnohem cennější, než nějaká kurvička z diska. Resp. kdybych chtěl dívku pro delší vztah, na diskošku bych asi nevyrazil… ale to sem trochu odbočil…

Reakce na komentář: Ash #113Načítám náhled komentáře...

113
Ash 06. 02. 2006 22:00

Reakce na Smoky la Moka #112Načítám náhled komentáře...: Určitě máš pravdu, když proti Tobě jde slečna po ulici, tak jí těžko začneš najednou něco vykládat, v podstatě bys to taky musel dělat každou chvíli, žejo :-), takže je přirozené to nechat plavat.

Na druhou stranu když ji člověk vídá pravidelně v autobusu, tak to prostě musí zvládnout. Už proto, že pravidelně vídat slečnu v autobusu a nic víc je dost jalový, člověku to časem dojde. (Lépe včas než časem.) Trochu oživení by přineslo, až tam s ním jezdit najednou přestane, ale to určitě není ta změna po které člověk touží :-)

Snad jsem nikde neříkal, že to je snadný, teď už nevím :-) Ale zas tak těžký aby to kdokoliv nezvlád to není, takže počítam že J. už nebude balamutit a zvládne to.

A jako sráč ať se klidně cejtí, je tady anonymně, takže hele Johnny, jestli mi do tejnde nenapíšeš její jméno, seš sráč a dokaž mi že ne! GL ;-) Žádný úlitby, nejsme tady v mateřský škole. Gogogo Johnny, go.


114
OKi98 06. 02. 2006 23:02

Reakce na Johnny #105Načítám náhled komentáře...:
Jo jenže já se bojím už tak
řekni 10 holkám "Ahoj", nic jiného. Zaručuju ti, že ti to napomůže k odstranění studu.

fakt jsem s holkou nikdynikde nebyl
to je normální

napíšu valentýnku nebo umřu jako starý panic
Spíš by to mělo být "napíšu valentýnku a umřu jako starý panic".
100% to nevyjde. Pokud ta holka vypadá jen trochu k světu má takovejch jako ty na každým prstu deset. Jinak – myslíš si, že ona nad tebou přemýšlí? Samozřejmě, že ne (pochybuju, že vůbec ví, že existuješ). Viděls moc romantických slátanin, kde podobný nesmysly vychází. V reálném životě to je naopak.
Jediný čeho docílíš bude to, že jí tím zvýšíš sebedůvěru (řekne si "Jééé, starší kluk o mě projevil zájem, to hned musím říct Hedvice, Mileně a Květoslavě") a příště už v autobuse pojede s kámoškama, aby se ti pořádně vysmály.

Další věc je, že si uvědom, že té holce je 16 let. Měl by ses zaměřovat na zkušenější dámy, od kterých se budeš moct něčemu přiučit (23+).
S mladýma holkama si nepokecáš, ani neví, co je ta škaredá věc, co se klukům houpe mezi nohama natož, aby něco uměly v posteli. Radím ti – neber to!

Reálný příklad:
Sbalil jsem mladou holku (17 let). Šel jsem s ní na schůzku, když jsem jí viděl na denním světle, byla tak mladá, že jsem se začal stydět tak, že jsem jí vzal do nejhorší hospody, na kterou jsem po cestě natrefil (nechtěl jsem, aby mě s ní někdo viděl).
Tam mně, u kofoly za 6 Kč, vykládala, jak s holkama chodí za školu a jak falšuje podpis rodičů do žákovské knížky. To už na mě bylo moc, tak jsem se rozhodl pokročit dál – líbání bylo tak otřesný (funěla u toho jak divočák, jazykem mrskala jako úžovka, které je hodně vedro a ještě u toho vydávala zvuky jako, když se mrouskají kočky), že jsem se omluvil, že jdu na záchod a utekl jsem (pokud to čte, tak se omlouvám, příště platím já :-) ). Jediné, co mě omlouvá bylo, že vypadala přesně jako Bettie Ballhaus (se vším všudy).

Každopádně není důvod, proč bys měl mít obavu do takové holky jít. Když už tady byl napsán skript, tak ti poradím jiný, lepší:
Ty: "Ahoj"
Ona: "My se známe?"
Ty: Jasný, chodíš na základku s mou sestrou
tímto na ni zaútočíš, protože holky jejího věku chtějí působit dospěle, takže se začne obhajovat, ty pak už budeš na koni díky zákonu kongruence – má potřebu se před tebou obhajovat => chce se ti prezentovat v nejlepším světle => musíš se jí libit.

Nicméně JDI KURVA VEN a řekni 10 holkám "Ahoj", nic jiného.

Reakce na komentář: Pejsvidek #115Načítám náhled komentáře..., Ash #116Načítám náhled komentáře..., Hydr0gen #117Načítám náhled komentáře...

115
Pejsvidek 14. 02. 2006 18:08

Reakce na OKi98 #114Načítám náhled komentáře...: No tohle se mi zda jako dobrej napad: Nicméně JDI KURVA VEN a řekni 10 holkám "Ahoj", nic jiného.


116
Ash 14. 02. 2006 19:42

Reakce na OKi98 #114Načítám náhled komentáře...: Myslím, že se svými zkušenostmi si bude s 16–17tkou docela rozumět, já bych mu ji doporučil.. Na prvním rande jí stejně nebude vocucávat a časem se to nějak vyvrbí, bude na to mít pěkně klid…

Však 23+ to muze byt jako autoskola v porsche, trosku to znam z vlastni zkusenosti, pripadne tehdejsi nezkusenosti. Vsadím se, že jí zdrhne i s postelí :-D Pokud by to chtěl mít jistý tak to by muselo být spíš tak 40.

No ale kdyby si to přecejen vzal k srdci tak k tomu snad jen dodam, že je dobré v takovém případě NEpředpokládat, že věci půjdou podle jeho plánu…

17 je OK, to je přece jedno z posledních stadií, kdy se holka ještě zdráhá a neví, 23+ už maj moc jasno (buď jo nebo ne :-)

Zlatý časty :-)

Škoda že zas oponuju :-) ale mně napadlo, že tak jako on si má uvědomit, že jí je 16, tak my si musíme uvědomit, že on není jako ty.


117
Hydr0gen 14. 02. 2006 20:21

Reakce na OKi98 #114Načítám náhled komentáře...: No nevim, jak by totální začátečník balil o 4 roky starší kočku…

Reakce na komentář: John #118Načítám náhled komentáře...

118
John 14. 02. 2006 22:17

Reakce na Hydr0gen #117Načítám náhled komentáře...:
Starší holky se svádějí snáze než puberťačky, protože už "ví, na co mají kundu". Svádění berou jako hru a umí být dobrými spoluhráči.

Mladé nezkušené holky neví kudy-kam, co a jako, a neumí dobře reagovat a spolupracovat, i když je vaše technika svádění dobrá. Což následně nezkušenému svůdníkovi zbytečně snižuje sebevědomí.

Jistěže to neplatí pro každou, ale statisticky jsou prostě puberťačky takové.

Reakce na komentář: Ash #120Načítám náhled komentáře...

119
Noob :( 25. 02. 2006 00:34

A co kdyz se nebojim samotnyho osloveni, ale toho co potom? Je mi 21 a taky sem nemel holku (to te snad Johny potesi ;-) ) ba co vic ani sem se nikdy nelibal a tak, proste mi fatalne ujel vlak. Takze se bojim ze holka bude ocekavat naky zkusenosti a ja se strapnim ze nic neumim :-(
A je to zacarovanej kruh, cim dyl cekam, tim to bude horsi, ja to vim a nic s tim nedelam jako nakej psychoblok :-/

Reakce na komentář: Ash #121Načítám náhled komentáře...

120
Ash 25. 02. 2006 10:30

Reakce na John #118Načítám náhled komentáře...: Dobrými spoluhráči pro hráče, nikoliv pro zelenáče. Což je to, o čem se tu bavíme :-)

Jde o to, že i zkušená holka čeká nějakou smysluplnou aktivitu od partnera, a když se jí nedočká, tak si to špatně vyloží. Samozřejmě existuje cesta otevřeného dialogu, ale pak z toho už není hra, ale zaučování :-D Jenže já bych byl rozhodně pro, aby si na určité věci John přišel sám. V 19 rozhodně není pozdě, tam bych ještě ručník do ringu neházel. Takže proto to doporučení najít si hráče na úrovni, nikoliv učitelku. Takhle jsme to mysleli…


121
Ash 25. 02. 2006 11:18

Reakce na Noob :( #119Načítám náhled komentáře...: No to se vsaď, že bude něco čekat :-D Jestli nevypadáš vyloženě jako MOF, tak bude předpokládat, že všechno víš a všechno znáš. Tak se na to pěkně psychicky připrav – je to totiž tvoje silná zbraň :-)

Ona totiž předpokládá, že všechno víš a všechno znáš, takže jí to co? Takže jí to nemusíme dokazovat. Ber to jako výhodu. U holky, která o Tebe zrovna dvakrát nestojí jsi v nevýhodě, protože jí neumíš bruteforce zblbnout hlavu. Ale to nevadí, to je stejně ztráta času. U holky, která o Tebe alespoň trochu stojí, můžeš dělat prostě jen to, na co se cítíš (ale něco by to být mělo, takže odvahu..). Nemusíš ze sebe dělat něco, co nejsi, protože ona i tak 100% dojde k přesvědčení, že ji máš asi rád, ale netroufáš si, protože jsi nesmělej.

Když/pokud máš třeba nějaký vhodný objekt, tak Ti taky nic nebrání, trochu otestovat ji, ať se holka předvede, ne?

"Manon.."
"Copak?"
"Pojď blíž."
"Cože?"
"Pojď ke mně blíž."
"Proč jako?"
"Prostě pojď ke mně."
"Jak jako?"
"Udělej to."

Udělá to
"To je málo.. ještě bliž."
"No a co jako teď.."
"Nevím, co myslíš ty?"
"Netuším o co Ti jde."

Ona: Tváří se buď svůdně, nebo jako že seš debíl. V obou případech to chce.
Ty: až Tě to přestane bavit, tak toho necháš.

Je to strašná prdel, netvrď mi, že toho nejsi schopen. Akorát je v rámci větší zábavy potřeba najít dívku, které se to bude líbit. To poznáš podle toho, že je ochotna se s Tebou vídat. Nemusíš s každou skočit hned do postele.

Jo ale dopouručuji opatrně s propadáním lásce, pokud není dostatečně kvalitní, tak Ti ji může přebrat nějakej blbeček. Raději s tím trochu počítej. Ale nenech se tím odrazovat.

P.S. Jo jestli si myslíš, že leckterá holka v 18ti, 20ti je nějaká přebornice, tak hahahaha pobavil bys mě :-D Rozhodně se neztrapníš. Naopak máš dobrou šanci ji zahřát na provozní teplotu, a pak se i ona přemůže k nějaké akci. Můžeš to akorát zvorat tím, že místo jedničky zařadíš spátečku. To nedělej. Jinak všechno v pohodě…

Existují i alternativní metody. Nicméně tahle je docela prima.

Reakce na komentář: simka #136Načítám náhled komentáře...

122
Smoky la Moka 25. 02. 2006 13:03

Myslim že spoustě holkám se může líbit fakt, že našly nezkušenýho kluka. Třeba se kolem nich celej život motali jenom frajeři co na ně místo pozdravu šermovali jazykama a drbali si pytel. Holky jsou od přírody samaritánky, myslim že většině to může přijít minimálně roztomilý, když potkaj kluka co se ještě nikdy nelíbal. Navíc která holka by nebyla ráda, že se tenhle kluk poprví zamiloval právě do ní?

Reakce na komentář: Mawe #123Načítám náhled komentáře...

123
Mawe 25. 02. 2006 16:08

Reakce na Smoky la Moka #122Načítám náhled komentáře...: s tim souhlasim
navic nezkusenej kluk je nebude chtit do postele po tydnu… no dobre, mozna bude chtit, ale stejne to neudela a ty holky tesi kdyz zrovna ony sou pro nej ty prvni
horsi je, ze takovy kluk zpravidla nevi jiste, co od takoveho vztahu ocekavat a pokud ta holka nebude naprosto dokonala v tom co pozaduje, malokdy s ni zustane dele.

Takze se nebojte. I spousta z nas je nesmela a vytrubovat do sveta to bude jen naprosta krava, ktera neni hodna ani vaseho pohledu, ale potrebuje se vytahnout pred kamoskama, jak nekde setrela nejakyho "usmrkance".
My nekousem :-)

ja sem taky mela poprve strasny strach, co kdyz neco reknu spatne, co kdyz bude zadanej… zadna libaci ani sexualni zkusenost.
a nakonec se chytil na kecani o spolecnych zajmech, coz tu v nejakem clanku taky je.

Takze pokud to nezkusite, muzete prijit o uzasnou holku

Reakce na komentář: Ash #125Načítám náhled komentáře...

124
millsew 28. 02. 2006 11:31

Naprosto geniální článek (podobně ale jako ostatní) přesně ke mně pasuje… Denně se pohybuju po venku, líbí se mi tolik holek (ne žádné modelky, ty mě spíš odpuzují, ani nevím proč :-) ale spíš takový ty normálně vypadající slečny), ale spíš po nich jenom tak koukám, a i když bych třeba chtěl se s ní dát nějak do řeči, zaboha nejsem tohoto schopen :-( Můj hlavní problém je v nedostatku sebevědomí, to vím, ale nevím, jak to mám odbourat :-( Snad mi tento článek (a i jiné) podobně jako ostatním pomůžou, je to fakt super web!!!! ;-) THANX!


125
Ash 28. 02. 2006 12:54

Reakce na Mawe #123Načítám náhled komentáře...: Heršoft u6 je pozdě, už jsi zadana ;-)


126
ja 02. 03. 2006 21:19

Reakce na lily #18Načítám náhled komentáře...: to jsem videl jak ji to potesilo… :-(


127
bolofir 03. 03. 2006 09:55

ale ono je to skutecne vetsinou potesi!
akorat ze davaji najevo pravy opak – predstiraji, jak moc je zajem ze strany ciziho kluka znechucuje, odpuzuje, apod. svemu okoli i samy sobe tim sdeluji nasledujici: "tohle se mi stava tak strasne casto, ze uz me to jen otravuje. ach jo, je to unavne, byt krasna, uzasna a obletovana."
a navic, kdyby byly uprimne a daly by najevo, ze je to potesilo, tak by tomu klukovy jeste mozna zvedly sevedomi (!).

Reakce na komentář: ja #128Načítám náhled komentáře...

128
ja 03. 03. 2006 10:22

Reakce na bolofir #127Načítám náhled komentáře...: jenze ja pro ni nebyl cizi…a navic to byla ona, kdo zacal projevovat zajem o mne, respektive ja jsem si to myslel. Znate to "myslet znamena h***o vedet"…


129
boby 10 15. 03. 2006 07:12

jestli tu znate Vercu Ceslovou tak tu balim rok a kdyby jste ji znali tak mi s ni pomoste prosimmmm…


130
Benik 18. 03. 2006 15:47

Very nice clanek!!


131
Cave 21. 03. 2006 10:49

Dnes to vypadá, jakoby měli kluci větší strach než ženy. Není čeho se bát, vždyť se nám nic nestane, když nás někdo odmítne. Na světě je tolik lidí! Ale jestli se opravdu chceme naučit sbalit druhé pohlaví beze strachů, může nám v tom pomoci tantra. Více o tantře na www.tantra-joga.cz


132
Benik 21. 03. 2006 16:45

Heledte lidi myslite ze exsituji holky ktere se bavi tim ze se predvadi pred klukama a jak si jich vsimnete tak vas kopnou do prdele a snazi se vam co nejvic ublizit ?? Jenom by me to tak zajimalo , vas nazor …

Reakce na komentář: Michal17 #133Načítám náhled komentáře...

133
Michal17 08. 04. 2006 23:54

Reakce na Benik #132Načítám náhled komentáře...: Bohužel ano!


134
L' Entranger 13. 04. 2006 15:26

supr clanek :-) ale k tem prachum: VSECHNY holky jdou na prachy. chodim na stredni, kde chodi tak 400 bab a kazda jednotliva je na prachy. pro me nejhezci holka z cele skoly chodi s typkem, kterymu je tak 40, zacina plesatet a pred skolou na ni ceka v superbu, takze asi tak. cim je holka hezci, tim ma vetsi naroky, tim vic si pripada, jako ze za svoji krasu, za tu kosmetiku, za to cviceni, pedikuru, manikuru, vlasy, vsechno se ji to musi vratit v podobe chlapa, kterej ji kupuje hadry, zradlo, sracky atd. jen muj nazor, nekamenovat.

Reakce na komentář: Nýmand #206Načítám náhled komentáře...

135
F 19. 04. 2006 16:07

chjo… proc ma tehle kluk vzdycky pravdu…


136
simka 19. 04. 2006 18:19

Reakce na Ash #121Načítám náhled komentáře...:
co je to "manon"? :-)

Reakce na komentář: Ash #138Načítám náhled komentáře...

137
BLEK. 19. 04. 2006 23:34

Ja mam vymluvu, ze mam poruchu osobnosti. Jsem totiz psychopat a tak vztah se zenou mit nemohu. Psychopatie zpusobuje problemy v mezilidskych vztazich.


138
Ash 20. 04. 2006 00:08

Reakce na simka #136Načítám náhled komentáře...: Oslovení. Oslovujeme voláme "Manon Lescaut". Oblíbená četba některých dívek. Zpravidla se to na nich velice rychle pozná, leze jim to totiž dobře do krve. Kdo se zamiluje do Manon a přežije to, je za vodou :-D

Já jsem si Nezvalovu Manon přečetl jednou, pak podruhé, a od té doby nemám žádné problémy s dívkami :-D Resp. jinak – problémům se sice vůbec nevyhnu, ale už to nejsou moje problémy. Dost mi pomohla i jedna Manon, kterou znám osobně, ale myslím, že to není podmínkou. Knihu – čtivo to lehké a svěží – rozhodně doporučuju.


139
dity 04. 05. 2006 17:31

k tomu Nevim co mam rict: pripad ami to trosku jinak, kdyz k ni pridu a reknu treba Cau, ona odpovi a co dal?treba se da pouzit tohle "V té chvíli vás něco určitě napadne, a pokud ne, přiznejte se, že se vám moc líbí a vy nevíte co říct. To vás trošičku nakopne a posune v konverzaci dál." a odpoved treba bude hm diky…a zase je ten clovek ztracenej, takze urcite je si myslim pripravit jakdyz mensi "osnovu" aby tam nesedel vedle ni a necum predsebe na stul nebo na ni jak pero z gauca, to urcite nikam nevede…a takoch lidi co nevi co rict je urcite dost


140
Stoupa 09. 05. 2006 17:32

skvělý motivační článek, člověka to docela nakopne a dodá odvahu :-) zejtra to jdu zkusit na náměstí :-)


141
Ondra 30. 05. 2006 17:36

Čau,mazaný stránky…….
Hele prosím tě mohl bys mi pomoct: Na jedné akci sem se potkal jednu supr holku a vzal si od ní číslo,a řekl, že se jí ozvu,prozvonil sem jí,ona nazpět,napsal sem jí,ale neodepsala,když sem jí pak prozvonil,prozvonila na zpět,je dost možný že nemá kredit!Řekl bych, že sem u ní nezanechal špatnej dojem, kámoši ji potkali a mají mě pozdravovat(moc jim ale nevěřím)…..Porad mi prosím co jí mám napsat.Fakt by se mi to hodilo……
Díkec

Reakce na komentář: MarŤas #142Načítám náhled komentáře...

142
MarŤas 30. 05. 2006 18:17

Reakce na Ondra #141Načítám náhled komentáře...:
Já vím, že chceš pomoci přímo od Qarka, jestli bys dovolil, mohl bych mít jednu radu…..
Zkus napsat to, co zrovna cejtíš v tu danou chvíli, kdy jí píšeš….Když opravdu napíšeš to, co Ti poradí, nebo poradí tví kámoši, pak to nebudeš TY ale někdo JINÝ..Sice je možný, že se zamiluje do těch slovíček, která vyzněla z jiných úst než z tvých a pak budeš mít pocit, že zrovna se zamilovala do toho, kdo ty nežná slovíčka vytvořil. Pak bys byl smutnej z toho, že to nebylo od tebe. Já nevím, jak to berou všichni, ale mám dojem, že každý z nás je určítá osobnost a je jedinečná…
Zkus to a neboj se.

Reakce na komentář: MarŤas #143Načítám náhled komentáře...

143
MarŤas 30. 05. 2006 19:43

Reakce na MarŤas #142Načítám náhled komentáře...:
A nebo trochu jinak:
Když jí povíš to, co ti druzí poradili, Ti kolem krku nemusí padnout….a pak se nikdy nedozvíš, jestli by ti odpověděla, kdybys psal jen TY to co cejtíš….
Lepší je bejt svůj a když Ti neodepíše, nech to plavat.Já vím, že se to snadno říká, ale je to lepší řešení.Prostě budeš vědět na čem jsi a nebudeš žít v takový nejistotě


144
fishfucker 15. 06. 2006 01:52

Zaujalo mě označení „centrální databáze loserů“. Souhlasím, že nic takovýho neexistuje, ale…

Třeba zrovna moje situace: Studuju práva, v ročníku je nás přes 200, z toho víc než polovina jsou holky. Kvůli tomu počtu nejde mluvit o žádným jednolitým kolektivu, ale je tam určitá provázanost (A zná B, B zná C, C zná D, D zná od vidění A). Takže když budu balit nějakou holku a budu přitom působit jak mamlas, nebo naopak přestřelím, tak se to dost lidí dřív nebo později dozví. Stejně tak, když to bdu zkoušet na každou metodou pokus omyl, asi taky získám pověst zoufalce nebo dotěry. A že bych měl nějaký iluze o tom, jak shovívavě holky hodnotí nepříliš zkušený a neúspěšný chlapy, se říct nedá.
Prostě jsem radši hodně opatrnej, i když se mi dost kostí od nás docela líbí, protože tady ta databáze loserů fungovat bude.


145
vivazapata 21. 06. 2006 19:23

Nedavno jsem prisel na jednu zajimavou vec a castecne jsem se pri ni inspiroval i temito strankami…Baleni holek,slecen a zen je stejne jako skakani z vysokeho stromu do vody…Kazdy ma ze zacatku strach,ze se mu pri padu do vody neco stane,ze mu to ublizi.Clovek,aby se mu to podarilo musi prekousnot,prekonat nejakym zpusobem tento strach a odhodlat se k prvnimu skoku.Ten se nekdy nepovede,clovek si ho nevychutna,protoze ma velky strach,a proto dotycny musi skok parkrat zopakovat.Po par skocich si uz ale zvykne a provadena cinnost se zautomatizuje,i kdyz porad jeste je v tom dost adrenalinu a vzruseni..Kdyz uz se prestanete bat,paradne si muzete skok vychutnat a uzit.Kdyz ale neskocite,nikdy nepoznate,o cem to cele je…Je to z 99%(no mozna spis ze 100%)otazka psychologie…Kazda holka je rada,kdyz o ni projevite zajem…akorat si proste musite verit a neprovadet to nejak uchylne-napr.jenom civenim po "vyhlidnute obeti" a odhodlat se k prvnimu "skoku".(vzpomente treba na Koudelku)A kdyz vas holka nejak hodne drsne odpalkuje,tak to je vetsinou nejaka nana…a vy muzete byt radi,ze jste to poznali tak brzo,takze jste vlastne vitezove vy…No je to bohuzel jenom teorie..a i ja mam nekdy problem s uskutecnovanim ji do praxe.Nejdulezitejsi je vskutku cin…Howgh

Reakce na komentář: Mikey #146Načítám náhled komentáře...

146
Mikey 21. 06. 2006 19:59

Reakce na vivazapata #145Načítám náhled komentáře...: Přesně!


147
anonym 21. 06. 2006 23:02

Reakce na Jenda #33Načítám náhled komentáře...: kazdej ma sanci !!!nesmi se to vzdavat !!


148
LordAli 25. 06. 2006 16:00

Ja mam odvahu oslovit, ale pak nevim o cem kecat. Uz to sice zvladam lepe, ale cloveku se mluvi lepe, kdyz predtim treba sportuje nebo se nejak uvolni – je mu pak lepe.

Nekolik veci:
Na SS jsem mel spoluzaka – kurevnik. Obdivoval jsem to, ze po nem leti neustale holky a pritom nebyl ani tak pekny. Jednou se ptala znama holek co se jim na nem tolik libi a oni rekly USMEV. Od te doby jsem se obcas zasmal do zrcadla. Obcas zajdu na nedisko zabavu – jsem rocker a vidim, ze se po me kouka holka. Jednoduse zkusim se na ni usmat. Ne takovy usmev jako dira od granatu ale jen normalni. Kdyz opetuje usmev, je to jasne – libite se. Takze smat, smat a smat se na slecny, muzete zkusit i na ulici na prochazejici. Vzdy se bud usmeje, nebo dela ze nic.

Na libani nejsou zadna dana pravidla, takze nemuzete si stezovat ze neco neumite.

Kdyz dostanete cislo, zasadne NEPISEME -> VOLAME !!! Posledni ulovek jsem prekecal po ufonu.

Balit holky vic jak tri tydny nema cenu a lovit spise max. o 2 roky mladsi. Spise se me stalo, ze starsi si delaji z nas srandu a hodne mlade nevi co chteji. Asi tak.

Snad uz najdu odvahu taky si neco ulovit :-), lovu zdar

Reakce na komentář: Lord Ali #149Načítám náhled komentáře..., MarŤas #150Načítám náhled komentáře...

149
Lord Ali 25. 06. 2006 16:09

Reakce na LordAli #148Načítám náhled komentáře...:
Myslel jsem tedy volat, kdyz chcete s ni jit na prvni rande.


150
MarŤas 30. 06. 2006 14:34

ježiš, já se bojím léta…Taková blbá lovná sezona.

Reakce na LordAli #148Načítám náhled komentáře...:
No jasně, ale aby se pak člověk nesmál jak s prominutím blbec. Jednou jsem to zkoušel a smál se. Z každé to znělo tak, že se buď usmívám jak blbec, nebo si mě nevšimla….
Asi to bude blbá výmluva…já jsem takovej lenoch jít za ní a pozvat ji na rande.


151
moretti 08. 07. 2006 22:24

Za prvé, holky nemají centrální databázi "loserů", do které vás zařadí. A za druhé si o vás rozhodně nebudou myslet, že jste ubožák. Tak přemýšlí muž, ne žena. Ať uděláte cokoliv, nebudete na tom hůř, než když budete holku jen z povzdálí pozorovat.
tak to je kec…aspoň v mym případě…

Mýtus: Jste škaredí a stojíte za houby. Každá holka vaše kvality pozná pouhým pohledem a hned vás pošle k šípku – blbost.
Nikdo to nepozná, kromě vás. Jste tak dobří jak se cítíte. Myslíte, že vás holky posuzují podle toho, jak vypadáte? Kdepak.

Tak pravda je pravej opak…
aspoň v Karlovejch Varech…

Mýtus: Každý neúspěch bude roznesen po celém městě. Všichni si na vás budou ukazovat prstem, že jste naprostý ubožák, co si dovolil balit nějakou holku Holky jistě čekají, až se ztrapníte, aby vás roznesly na kopytech.
Tak přesně tohle se mi stalo…
Po pravdě neznám žádného kluka, o kterém by si holky povídaly, že je chudák, protože je balil.
Teď už znáš… jsem to Já…

Reakce na komentář: Marek #156Načítám náhled komentáře..., Adalbert Stiftr #159Načítám náhled komentáře...

152
Marek 14. 07. 2006 13:54

Reakce na 120picbumdohuby #25Načítám náhled komentáře...: hele já se k tobě taky možu přidat a to je fakt nekecám.. jsem uplně stejnej jak ty.


153
Marek 14. 07. 2006 14:07

Hele já řeknu že jsem byl na koupáku byl jsem tam s bratrem bratr tam byl pak s kamošema a já sem se tam nudil sám prostě jsem tam seděl koupal se sám a tak a myslím že kdybych nebyl takovej srab tak bych aj oslovil holku a nemusel jsem se tak nudit ale boužel jsem srab ale jak jsem si tu přečetl od koho si že si sní možem jen popovídat a až si sní popovídáš tak příjdeš na to že je namyšlená a tak a ještě chci říct že když tě ta holka pošle někam tak aspoň máš jistotu že ta by stála za nic že ta chce jen svalovce boháče krasavce a tak prostě ji nezajmá jaký je ten kluk ze vnitř kluk svině jak nevím co a ji je to jedno..


154
Marek 14. 07. 2006 14:08

Ale nejvíc se bojím oslovit holku když je s kamarádkou to mě štve..
Pamatuji se že jsem oslovil jednu holku která se mi dlouho libila jsem ji řek jen ahoj a ona mě pohladila po vlasech a řekla ahoj .. :-) jak milé


155
Marek 14. 07. 2006 14:58

a ještě mě trápí že se bojím oslovit holku kvuli tomu že je starší prostě hodně špatně hledám holky které jsou mi rovné když jsem někdy tak vidím samé starší nevím jestli jsou starší ale připadá mi to podle pohledu

Reakce na komentář: RVL-X #157Načítám náhled komentáře...

156
Marek 14. 07. 2006 15:00

Reakce na moretti #151Načítám náhled komentáře...: to jako fakt si o tobě myslí že jsi chudák? ale to nemuže být pravda ony budou chudáčky


157
RVL-X 14. 07. 2006 16:20

Reakce na Marek #155Načítám náhled komentáře...: To já mam taky vždycky problém poznat, kolik té holce vlastně je… občas prohádám i 4 roky :-/


158
Marek 15. 07. 2006 10:46

hm no a to je potom těžký tobě se zalibí holka chceš ji poznat a přijdeš kní a ona je o 4roky starší tak nevím neví


159
Adalbert Stiftr 15. 07. 2006 16:09

Reakce na moretti #151Načítám náhled komentáře...:
Jojo, na tom neco bohuzel bude :-(

Reakce na komentář: Marek #160Načítám náhled komentáře..., moretti #162Načítám náhled komentáře...

160
Marek 15. 07. 2006 22:53

Reakce na Adalbert Stiftr #159Načítám náhled komentáře...: no tak ti řeknu že musí být chudačky oni prostě všichni jsou pěkní ale někom use libí někdo jiný chapeš ne kdyby se každemu libila stejná věc tak tady jezdíš furt stejným autem máš stejný učes stejný hadry prostě to tak musí být a že je chudak stoho si nic nedělej takovej je kur.a život na hov.o na mě se každá holka akorát tak vždy naštve a odejde tak si stoho nic nedělej jsme na tom stejně


161
Marek 15. 07. 2006 22:54

Prostě o mě si myslí že nic neumí ale já sednout za PC a ukázat své schopnosti tak někteří padnou prostě já nejlíp umím s PC ve třídě ale boužel kterou holku zajma POČÍTAČ :-(


162
moretti 16. 07. 2006 20:12

Reakce na Adalbert Stiftr #159Načítám náhled komentáře...:

Hele víž že tvůj nick je vlastně název ulice?

Adalbert stifter Strasse dnes tylova ulice v Karlových varech…

Reakce na komentář: Marek #163Načítám náhled komentáře..., Ash #164Načítám náhled komentáře..., Adalbert Stiftr #165Načítám náhled komentáře...

163
Marek 17. 07. 2006 13:27

Reakce na moretti #162Načítám náhled komentáře...: no třeba má ten nick podle té ulice co víš

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #165Načítám náhled komentáře...

164
Ash 17. 07. 2006 16:06

Reakce na moretti #162Načítám náhled komentáře...: Navrhuji upravenou verzi Adalbert Stifter Strasse, dnes Tylova ulice v Karlových Varech… s tím, že nick je na počest Adalberta Stiftera. Ale autosalon.dkm.cz nám to jistě objasní.


Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #165Načítám náhled komentáře...

165
Adalbert Stiftr 17. 07. 2006 21:22

Reakce na moretti #162Načítám náhled komentáře...: Reakce na Marek #163Načítám náhled komentáře...:
Muj nick neni nazev zadny ulice, ale jmeno jednoho prozaika, kterej psal romany o Sumave. A jesli nekdo z vas byl nekdy u jezer na Sumave, tak tam u jednoho z nich ma neco na zpusob pomniku.
Reakce na Ash #164Načítám náhled komentáře...:
Mno, Ashi, musis se asi dost nudit, kdyz tady resis takovy hovadiny, co :-)?

Reakce na komentář: Ash #166Načítám náhled komentáře...

166
Ash 17. 07. 2006 22:42

Reakce na Adalbert Stiftr #165Načítám náhled komentáře...: Hovadiny? To nejsou hovadiny :-) Díky těm dvou OT příspěvkům jsem si něco přečetl o Adalbertovi Stifterovi. Bylo to docela zajímavé. Ze školních lavic si toho bohužel moc nepamatuji :-( většinu znalostí sbírám v průběhu života (potřebuji k zafixování …jak se tomu řekne… situační paměť zkrátka… potřebuji kontext… třeba jdu se slečnou kolem kostela, tak se kouknu co to je zač, abych mohl dělat chytrýho :-D a už do smrti vím, kde je v Praze sv. Prokop.. a tak… nemám encyklopedickou paměť na takovéhle věci…) Většinou když něco dělám, tak to má nějaký smysl a je to pro mne přínosné. Jen máloco se ukáže jako slepá ulička.

To že někdo píše jak prase to samozř. člověka irituje nezávisle na míře znuděnosti :-D

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #167Načítám náhled komentáře...

167
Adalbert Stiftr 17. 07. 2006 23:27

Reakce na Ash #166Načítám náhled komentáře...:
Mno tak pro mne je neci nick treba nepodstatna marginalie, ale je to kazdyho vec. A dyz uz teda u toho sem – jednak sem mel na stredni tak skvelyho profesora na cestinu, ze mi toho hooodne zustane asi jeste dlouho v hlave a druhak, tak blby jmeno snad clovek ani zapomenout nemuze :-)
No a to co rikas vo tom kostelu a tak, to je spis asi takova mnemotechnicka pomucka – mas spojenej ten kostel s tou zenskou a kdyz na nej pride rec, vybavis si, zes tam byl s ni :-)
Nemyslim si, ze vetsina toho, co clovek dela, musi mit nejakej smysl…vetsinou to ani tak nejni.

Jojo, ja jako prase pisu…a je mi to buřt :-)

Reakce na komentář: Ash #168Načítám náhled komentáře...

168
Ash 18. 07. 2006 01:22

Reakce na Adalbert Stiftr #167Načítám náhled komentáře...: A to já zas detaily nepodceňuji ;-) Je jedno jestli jde o nick nebo o úsměv, podstatné je, podle mne, jestli je něčím zajímavý – a tedy i pozastaveníhodný. Pak už není marginální.

Myslím, že to je něco jiného než mnemotechnická pomůcka. Ta pomůže si něco vybavit, ale je třeba si zapamatovat také tu pomůcku :-D což býva stěžejní problém. Nejlepší je když se podaří spojit dvě věci co je potřeba znát…

Já mluvil o využívání…těžko klasifikovat… třeba emocionální nebo situační paměti. Není potřeba si vybavovat souvislosti (jako třeba že u A.S. šlo o nick nějakého maníka na Qark.net), ale prostě se tam ta informace "kdo to je A.S." zafixuje (díky nějakému "prožitku") a už tam je. Je stejně dostupná jako informace že auto má kola (opravdu si nevybavuji a ani nemusím vybavit žádnou osobu od které, ani situaci kdy jsem se to dozvěděl).

Předpokládám že to takhle má většina lidí, akorát někteří navíc jsou schopni si něco zapanatovat i následkem toho, že si to přečtou v …dějinách literatury třeba :-D (No možná je taková četba pro ně jen víc emocionální zážitek než pro mne?)

Píšeš ok, měl jsem na mysli jen ty Karlovy vary, tylovu uliciAdalbert stifter Strasse v podaní morettiho.


169
mirek 21. 07. 2006 09:31

Co si to tady tak čtu taknejsem sám……….btw moc pěknej článek, je to tak některý ty věty si taky říkám :
„Ale já nevím, co jí mám tak asi říct?


170
YaCooB 23. 07. 2006 02:43

Reakce na Jenda #33Načítám náhled komentáře...: zaludek…jo to je ta divna vec,co se tak houpe co? Taky nemam odvahu prijit k holce,ktera se mi libi a ozvat ji nekam.Nerikam ze mam zrovna smulu,ale znam spis holky,co me berou jako nej kamose.Nestaci mi to,ale je to taky fajn.Vetsinou mam "smulu" v tom,ze ta ci ona bydli trosku dal,nez bych to prekousl…treba jedna je z Olomouce a druha ze Zlina…a to z Ovy opravdu neni kousek…


171
YaCooB 23. 07. 2006 02:45

Reakce na lily #35Načítám náhled komentáře...: me kamaradky rikaly,Lasku nehledej,ona si najde Tebe…ale nejak to nefunguje…


172
ojej 30. 07. 2006 11:32

Reakce na Qark #21Načítám náhled komentáře...:
Reakce na 21:
Teda to by byla dost slaba utecha, co? Jeho, chudaka, roznesou a ty jen uznas, za ses spletl.


173
lili 31. 07. 2006 01:06

podivejte, neco me napadlo. co kdybyste vsichni, co tak mate problem s osloveni devcete si vyhradili treba sobotu nebo nedeli (nebo oboji), odjeli do mesta, kde vas nikdo nezna a zkusili to co qark a dalsi balici tady a od rana do vecera chodili a oslovovali cizi holky v cizim meste,na kterych vam absolutne nezalezi a ktere uz v zivote neuvidite a zkusili od nich vymamit telefonni cisla? spis cviceni sebevedomi, asi byste byli vsichni s vysledkem velice prekvapeni a uvedomili si sve nove moznosti :-) . pak treba zkusit zbalit tu, co se vam tak libi.
(?)


174
Darth 14. 08. 2006 19:42

Když mluviš o tom,nebát se a jít k holce,ikdyž se zrovna baví s kámoškou,tak co říct??Mě teda nic nenapadá,spíš že to bude pěknej trapas! :-)

Reakce na komentář: tinybutterfly #184Načítám náhled komentáře...

175
bus 15. 08. 2006 09:02

Reakce na Tom #4Načítám náhled komentáře...: Joo to je nejhorší, jak začít, pak už to jde jaksi samo. Chce to prostě zkoušet, cvičit na těch o které nám vůůbec nejde, vhodný je obchod atd.


176
bus 15. 08. 2006 09:19

Reakce na danuwaanalihi #42Načítám náhled komentáře...: joo, souhlasím, problém je v tom, že vždy asi hned vidíme sexuální objekt a to svazuje! Je třeba se na ně dívat jinak, brát to jen tak a počkat, co se z toho vyvine.

Reakce na komentář: Martin #177Načítám náhled komentáře...

177
Martin 15. 08. 2006 10:24

Reakce na bus #176Načítám náhled komentáře...: No jo, ale jak to brat jinak kdyz ten sexualni objekt je na nich ta nejlepsi vlastnost. Resp. jak se na ne divat – jestli jako na charakterni bytosti s kvalitni osobnosti tak se mi jezej vlasy na hlave a hned me odradi. Spis je lepsi to brat z humorem, pohodove, bavit se. Nic necekat, rict si ze sou to stejne vsechno potvurky, pretvarovat se.

Reakce na komentář: tinybutterfly #183Načítám náhled komentáře...

178
Mr.m00n 17. 08. 2006 23:29

Reakce na Qark #21Načítám náhled komentáře...: pokud vim tak nejake ,,roznase ni na kopytech, sireni mezi kamaradkami" se delo spise na zakladni skole tak do pate tridy :-)

jinak k tomu baleni.. nekdy se clovek citi a proste si troufne.. jenze nekdy a to u me tak ze 70% me neco zarazi nebo si netroufnu proste.. me prijde, ze de strasne o tom jak se clovek citi, kdyz je clovek z neceho zniceny, tak nemuze jit s dobrym sebevedomim na nejakou buchtu i kdyz ho nema ne ? muj tak napul dotaz zni jestli ma teda cenu jit treba do nejaky holky i kdyz se castecne necitim.. vim, ze jsi to nejak v clanku uvedl ale nejak bych to potreboval napsat ,,jinak"… :-) jestli vis co myslim..


179
Peter 24. 08. 2006 23:41

A co kdyz se mi libi holka a nejsem sam, libi se totiz i dvoum kamosum, kteri jsou s ni jak na zlost mnohem castejic ?? Jak se mam dostat na vysluni prave ja ?

Rada ani pomoc pro mne neni, kdyz mi nekdo napise at jsem s ni nejcasteji ja. Moje pracovni vytizeni mi to proste nedovoli.

Diky,

Reakce na komentář: tinybutterfly #182Načítám náhled komentáře...

180
Mr.m00n 29. 08. 2006 00:12

nebo kdyz rekne ze chce starsi kluky ze s mladsima nema dobry zkusenosti.. ??


181
A-ka 02. 09. 2006 21:13

Reakce na Jakub #44Načítám náhled komentáře...: Ano Ano !!! Správně!!!


182
tinybutterfly 02. 09. 2006 21:43

Reakce na Peter #179Načítám náhled komentáře...: mno… a zkus si zjistit jeji konicky…. Kam rada chodi… A treb ji tam zkus potkat… zacnete se spolu bavit… bud skromny… ale ne zas moc stydlivy… Navrhni ji jestli se nemuzete znova sejit… pokud se znate delsi dobu, rekni ji pri druhe schusce, ze k ni chovas urcite simpatie…
Hodne zalezi na tom jaka to je holka??? Myslim typ holky… Povaha a tak… Hm??? Zkus to … cekam na odpoved!!!!!!!;-)


183
tinybutterfly 02. 09. 2006 21:52

Reakce na Martin #177Načítám náhled komentáře...: Tak s tim daleko nedojdes frajere!!! Jestli to tak budes brat… tak milej zlatej toho moc nezbalis… Jde o to aby holka z tebe citila otevrenost…pač ja kdyz cíjtím ze si kluk vymýslí nebo se nejak pretvaruje… tak se zacnu take pretvarovat a delat si z neho srandu a neberu to vazne… Kdyz to kluk mysli vazne… Tak to z neho primo srsi!!!! Tááágze kluci… chlapi… zadna pretvarka!!! Narovinu a popravde!!!!!!!!!!!

Reakce na komentář: ja #199Načítám náhled komentáře...

184
tinybutterfly 02. 09. 2006 22:00

Reakce na Darth #174Načítám náhled komentáře...: heh…chlapi… co je na tom tak sloziteho??????? mohla bys prosim na minutku??? …k tomu mily usmev… nebo / Potreboval bych se te na neco zeptat… muzes stranou?…/ … Pokud holka nepostrada slusne vychovani, tak ti urcite vyhovi… Mnotak chlapi!!!! fantazii !!! fantazii musite zapojit!!!!!!!!


185
H@nes 03. 09. 2006 01:40

tobě se to řekne…já bych taky klikně pokecal s holkou, která by za mnou přišla. Jenže většinou je to na klukovi aby udělal první krok!!!


186
Mira 15. 09. 2006 16:08

Nejlíp se balí holka když ste oba aspoň trochu nalití nebo zhulení……to se pak oba smějete a máte furt očem kecat.


187
Mira 15. 09. 2006 20:29

Jo a jednou sem zbalil holku na ulici tak že sem ju plácl přes prdel. Měla ju parádní a uplně mě tu ruku přitáhla.Začal sem se sňou bavit a bylo to…..to jenom podporuje tu teoriu že se člověk nesmí stydět ale jednat.

Reakce na komentář: jaro p #188Načítám náhled komentáře...

188
jaro p 16. 09. 2006 15:06

Reakce na Mira #187Načítám náhled komentáře...:
To je velmi zaujimave. Bratranec to raz urobil jednej slecne, on ju skoro vobec nepoznal, bolo to na chate, ona len tak oddychovala na posteli. Mali ste vidiet tu reakciu. Slecna uplne scervenela, usmev od ucha k uchu, a zacala sa nejako divne pretahovat – macacie pohyby ;-) .
Len sa obavam, ze ja by som kvoli mojej smole bol nasledne kvalitne preplesknuty.


189
Petr 04. 10. 2006 22:12

Ahoj,co to značí,když se holka při rozhovoru vyhýbá pohledem?Díky za názory.


190
jablos 06. 10. 2006 20:31

Si představte,že s jednou holkou sme po sobě pokukovali 4 roky.Po 4 letech a dvou měsících jsem sebral odvahu a oslovil jí a z ní vylezlo,že má víc než měsíc vážný vztah!!!No nekopli byste ji?

Reakce na komentář: tommo #211Načítám náhled komentáře...

191
ixicek 08. 10. 2006 10:35

Každý neúspěch bude roznesen po celém městě. Všichni si na vás budou ukazovat prstem, že jste naprostý ubožák, co si dovolil balit nějakou holku Holky jistě čekají, až se ztrapníte, aby vás roznesly na kopytech.

Mno…musím potvrdit že tohle se stane jen opravdu ve výjmečných případech. Já sám sem ušlápnutý a nudný blbeček a když se o něco pokusím tak je to jen výjmečně. Ale nedávno se mi stala taková situace, v níž byste čekali že právě tohle se stane.

Jednou za čas mě jedna partička drzých pubertaku vytahne ven. Jsou to pubertalni hulici takovy ti dnešní zhulení "týpci". Byla pozdní noc a stály sme před obchodem s pitím. Kolem šla parta holek docela pěkných. Chtěly napít a tak sme jim daly upít z naší flašky. Jedna se mi obvzlášt líbila a tak sem se rozhodl že se o něco pokusim. Chopil sem se slova a zeptal sem se co delaj dnes večer a jestli nechtej jit nekam s nama. Asi sme se jim nelibili nevim v cem to bylo ale odmitly a sly dal. Já nejsem nějaký extra krasavec a o to víc bych čekal že ted sklidím výsměch. Ale nestalo se. Naopak. Holka kdyz odmitla tak navic docela slusne. Mel sem v ten moment pocit ze v jejich ocich nejsem nejaky ubozak ale ze mam sebevedomi kdyz uvazim jak vypadam ze se o neco vubec pokousim. To vsechno ale nestacilo k tomu abych zabodoval a uhanet sem ji nechtel. Ale cekal bych ze parta zhulenych pubertaku se mi samozrejme vysmeje ze sem to podelal a tak. Naopak sem sklidil uspech. Prohlasovaly me ze sem docela dobry balic ale nejak to nevyslo a jeste me ujistovaly ze to priste vyjde. V situacich naprosto prikladnych kde byste cekaly ze sklidite vysmech naopak sklidite podporu a pomyslný potlesk.


192
.:ORO:. 11. 10. 2006 22:10

Mýtus: Jste škaredí a stojíte za houby. Každá holka vaše kvality pozná pouhým pohledem a hned vás pošle k šípku – blbost.

Nikdo to nepozná, kromě vás. Jste tak dobří jak se cítíte. Myslíte, že vás holky posuzují podle toho, jak vypadáte? Kdepak. Sice to hraje určitou roli, ale pokud se osmělíte, dostáváte bonusové body oproti ostatním soupeřícím. A tyhle body vám většinou zaručí vítězství. Sedět na prdeli a hledat výmluvy je blbost. Lepší je překřičet svoje rozbušené srdce a holku aspoň oslovit.

no jo jenze co kdyz mam hodne pigmentu a sem tak opalenej ze si nekdo mysli ze sem cikan. jenza ja cikan nejsem…a ted prichazi na řadu ta spravna otazka: Co kdyz se ji nebudu libit…nebo mi odvětí neco ve smyslu: tahni cikane!

to se bojim na holku i jen podivat aby mi neco podobneho nerekla a strasne se toho bojim a kvuli tomu sem tak trochu hodne plachej :-(


193
Mira 13. 10. 2006 19:58

Paráda.
Šel sem po škole – mám novou mikinu s Kurtem Cobainem a dost holek se po mě začlo dívat…šly 2 a zeptaly se mě esi bych si snima nevykašlal plíce…..tak sem začal chrčet jak hovado a oni 2 taky.Kdyby to nekdo slyšel tak nevim co by si o nás myslel že sme za hovada.
Po té jedné sem se díval už dřív a určitě bych ji za ňáký čas neco řekl ale ona mě předběhla a teť sme spolu.


194
FEDO 18. 10. 2006 16:30

JEdine co mozem odporucit vsetkym ludom na tejto stranke su knizky od Davida DeAngela: Attraction isn't a choice a Double your dating…


195
Petr 19. 10. 2006 08:40

Už půl roku jsem se zakoukal do jedné štíhlé tmavovlásky. Každé ráno se potkáváme v MHD, stojíme vedle sebe a co myslíte? Prostě jsem křečovitej, mám strach se pomalu na ni i podívat. Vyhledávám kontakt očima. Ona však dělá, že mě nevidí, ale já to cítím na 100% , že hraje puoze hru a čeká a čeká. Je to hodně vyčerpávající a už dál nemůžu. Čekám až mi bude aspon trošičku nápomocná aspoň úsměvem, ale pořád nic. Asi to celé vzdám , už nemůžu. Petr


196
Danushka 22. 10. 2006 23:00

No, některý spolužačky mě obdivujou, že mám odvahu klukovi říct, že se mi líbí (když jsme např kámoši a nějak dýl se známe), ale ona to není vlastně odvaha… Ve skutečnosti je to moje neuvěřitelná touha vědět, na čem jsem. Vždyť jsou jen tři možný odpovědi – 1) nechce mě a normálně si o tom promluvíme a můžeme být přátelé, 2) chce mě – super a třetí, kvůli který lidi mají strach dát něco najevo – nechce mě a rozkecá to všude po okolí a já budu za krávu, co si dovolila oslovit tohohle úúúžasnýho kluka… Tak tohle vůbec není pravda! Kluk, kterej bude zesměšňovat to, že jsem našla odvahu mu říct, co k němu cítím, je pod mojí úrovní a nezaslouží si, abych se kvůli němu trápila. Myslím, že tohle může v pohodě platit i obráceně, pro vás, pro kluky :-) Takže držím palce, a když se vám nějaká holka líbí, rozhodně se nebojte a oslovte ji, většina holek to ocení :-)


197
anitko 31. 10. 2006 18:48

kluci, nerada vám to říkám, ale ono vlastně moc nezáleží na tom co té dané slečně řeknete… ačkoli je lepší nesmělé:"Ahoj jak se máš?" než něco typu:"Čau kočko jak to jde?" nevím proč, ale ta první verze mi připadá mnohem lepší, než ta druhá… čím to bude nevím… ale jednou se mě ne tyto dvě otázky zeptal jeden kluk a začala jsem se s ním bavit až po onom "jak se máš"… hlavní je se nabát a zkoušet to… tak vám držim palečky a "Lovu zdar!" samozrějmě pomyslně…že


198
Petr 31. 10. 2006 21:29

Je mi 20 let a jsem stále panic a to mě strašlivě moc trápí a bojím se,že se toho snad nikdy nezbavím.Nikdy sem ještě nechodil s žádnou holkou,protože si připadám docela dost ošklivej a taky mi už celkem dost lidí řeklo,že sem ošklivej a smáli ¨se mi.Já si tak taky sám připadám,vůbec si nevěřím a nedovedu se sholkama vůbec bavit a osmělit se.Jsem už totálně zoufalej anevím,co stím mám dělat.Přemýšlím docela vážně o to,že půjdu do bordelu,abych aspoň o to panictví přišel,ale nevím,jestli to mám udělat.Poraďte mi,jak mám získat sebevědomí a naučit se balit holky nebo si asi vážně něco udělám…..jsem zoufalej,mnohem mladší kluci dávno holky mají a já pořád nic.Už nevím,jak dál!

Reakce na komentář: ja #200Načítám náhled komentáře..., ree2 #201Načítám náhled komentáře...

199
ja 11. 12. 2006 14:55

Reakce na tinybutterfly #183Načítám náhled komentáře...: Hlavne, ze vy holky a zeny s nama jednate narovinu, ze… :-(


200
ja 11. 12. 2006 14:59

Reakce na Petr #198Načítám náhled komentáře...: Tak si to tak neber, je plno starších kluků, kteří taky ještě neměli holku…


201
ree2 11. 12. 2006 22:30

Reakce na Petr #198Načítám náhled komentáře...: Zdarek, no nevim, jak vypadas, takze to treba tak zly nebude :-)… Ja si o sobe myslim, ze taky dvakrat krasavec nejsem, ale o to tu nejde..
Moje sestrenka (fakt pekna) chodi s typkem, kterej je podle me "osklivej", kdyz to tak musim napsat. Nevim, co na nem vidi, ale je to tak.. proste holky moc na to jak vypadas zas nekoukaj, pokud se k tomu nechovas jak trotl, nepachnes a nejsi spinavej – o cemz pochybuju :-)
Takze kamarade, neboj – chce to zkouset!;-)


202
Revin 24. 12. 2006 00:22

Ahoj, tak sem si přečetl asi všechny články co tady jsou a moc se mi líbí. Mě už je 26, holky sem nějaký měl ale teď poslední dobou mám nulový příležitosti k seznámení tak se musím vrhnout na to oslovení cizí dívky. No jsem taky docela dost plachej tak si asi začnu jen u toho "ahoj" a pak uvidíme. Vím že to ale určitě chci překonat a vím že to překonat můžu když budu opravdu chtít. Takže lovu zdar! :-)


203
Revin 24. 12. 2006 00:25

S tímhle sem měl taky dost velký problémy. Vůbec sem si nedokázal představit že by se mnou (SE MNOU) nějaká holka mohla chtít chodit. Měl sem sebevědomí na bodě mrazu… pak sem potkal jednu kamarádku která mi trochu otevřela oči. No ale stejně to s tím sebevědomím není pořád ideální.
Určitě na tom nebudeš tak špatně, úplně nejlepší by bylo zeptat se na to nějaký kámošky, jak si na tom a co by si případně měl změnit


204
Radek 05. 01. 2007 11:35

Podívejte, vzhled u kluka hraje menší roli, ale to neznamená, že na vzhledu nezáleží (teď nemluvím o upraveném zevnějšku, to je slušnost a samozřejmost). Pokud si někdo připadá ošklivý, většinou to tak i je. A samozřejmě to šance na sbal nezvýší. Nemá cenu si něco namlouvat, pokud člověk měří 163cm, má skla jak půllitry a přes břicho nevidí na zem, nebo jeho obličej působí nehezky, pak ty šance jsou prostě řádově nižší. Samozřejmě vy je můžete zvýšit tím, že jste milí, vtipní, pozorní a příjemní společníci – jenomže tímtéž dívku může zaujmout někdo jiný, kdo nevypadá jak skřítek z reklamy na MrProppera nebo bráška hrošíka liberijského.
Ptát se na vzhled kamarádek je ošidné, většinou se Vás budou snažit utěšit a pravdu do očí Vám nikdy neřeknou, tak jako vy neřeknete umírajícímu na rakovinu, že mu zbývají tři dny života.
Pravda je taky to, že úplní hezouni to mají těžké. To zní ale pro ošklivého člověka pochopitelně jako výsměch. Co tedy může dělat člověk, aby zvýšil svoje šance ? Především zlepšit všechno, co se zlepšit dá. Řídké mastné vlasy nemilosrdně zkrátit, přebytečná kila shodit. Vždy být upraven, ostříhán, oholen, čisté nehty, proboha. Křivé zuby dát srovnat. Zvyknout si usmívat se (je to těžké, ale jde to). Zvyknout si na to, že prostě budete mít hodně kamarádek, a méně holek na vztah. Přirozeně snědá pleť není na závadu, některé se líbí a některé ne, není to ale vůbec podstatné. Tetování, cingrlátka, oblečení s velými nápisy ať "kenvelo" nebo "nike" nebo "baník" nebrat. Důležité je splnit všechny předpoklady pro většinu z cílové skupiny dívek. Některé se tetování a viditelně značková móda líbit může, ale většinou je to mínus, tak pryč s tím.
Drtivou většinu dívek potěší zájem i ošklivého kluka, pokud je čistý, slušně oblečený a nevede trapné (sprosté, silácké) řeči. Dokonce vaše ošklivost vás může vyčlenit z davu a dívku zaujmout. Nedostali jste nic zadarmo, vzhled hraje roli třeba už ve škole, i učitelky jsou ženy se vším všudy. Proto jste zvyklí trochu bojovat. Samozřejmě série porážek (mám Tě ráda, ale jako kamaráda) vám zadupe sebevědomí do země. To je přirozené a není to vaše chyba. Ano, nesbalíte holky tak snadno jako +– stejně vtipný kamarád, který je ale fyzicky přitažlivější. To neznamená, že to musíte vzdát. Holky každopádně oslovujte, za hezkými přijdou často i samy, vy by jste ale čekali do smrti a to nechcete. Pro začátek úplně stačí říct to ahoj, ale jste to vy, kdo musí vést rozhovor, nečekejte že to holka udělá za vás. Jsou takové, ale právě proto jsou sbalené :-) Pokud nemáte smysl pro humor, je to škoda, ale není nic ztracené. V rozhovoru se hlavně nikomu a ničemu neposmívejte, holka si může myslet opak a jste vedle. Pokud si dáváte inzerát, pak se na fotce nesnažte vypadat lépe, dejte jich raději několik, ať holka ví na čem je. ušetříte si zbytečné zklamání. Hodně zdaru, vím, balit holky je těžké i pro hezouny, co teprv pro oškliváky, proto držím palce. A nenechte se zmást bohorovnými zkušenostmi hezkých kamarádů – učte se od těch ošklivých a úspěšných.


205
Radek 05. 01. 2007 11:46

Ještě bych rád vyvrátil rozšířenou dívčí lež, a totiž, že zrovna jim na vzhledu nezáleží. Není to pravda. Na vzhledu také záleží. Dívky to ve skutečnosti myslí tak, že jim záleží nejen na vzhledu, neznamená to ale, že je jim váš vzhled fuk. Stejně tak není pravda, že kluci touží především po nějakých prsatých modelkách. Jsou tu samozřejmě veliké individuální rozdíly, ale všeobecně to pravda není, a sami podle sebe to víte. Podvědomě je jak pro holky, tak pro kluky nejatraktivnější postava a vzhled průměrný s mírnou odchylkou. Toho úplného průměru si na ulici nevšimneme, mírná odchylka (individuálně) bude velmi přitažlivá, s narůstající odchylkou se bude atraktivita snižovat až k nule.


206
Nýmand 21. 01. 2007 12:14

Reakce na L' Entranger #134Načítám náhled komentáře...: Naprostý souhlas, tak to chodí


207
Matyas 11. 02. 2007 20:19

Reakce na mike #2Načítám náhled komentáře...: Čau Mike, pravda je že báby jsou různé a hodně jich dá na vzhled a na hadry, jestli máš čistou pleť a jsi v pohodě. Na to mají báby čich. Když balíte na diskotékách je docela problém nějakou holku jinak zaujmout. Hudba hrozně křičí. Na druhou stranu všímejte si rybízků kolem kterých se báby točí – nagelovaní metropolitáni, u nich je úplně jedno co říkají, i když řeknou nějakou blbost, nakonec to báby vnímají kladně protože už jsou rozhozený hormonama, protože se jim ten kluk libí. Takže pánové, abych to shrnul buď se té holce líbíte nebo ne, teď myslim vzhledově. Potom jsou určitý týpci, kteří umí dobře mluvit, ale mají třeba asymetrický obličej. Pro tu holku pak budete dobrý kamarád, protože jí budete oblažovat mysl, ale spát s vámi nejspíš nebude, kvůli vašemu obličeji.
Holka to chce taky, ale funguje zde přirozený výběr. To znamená, že s boje jsou již předem vyřazování určití jedinci. Zatímco jiní, kteří působí vyrovnaně jsou preferováni, bohužel získat si takovou vyrovnanost není jednoduché, je to souhra více faktorů. Když jste slabší intelektuálně nemusí to ještě vadit, vykompenzuje si to s kamarádkami a kamarádi. Výše uvedené platí spíše pro mladší holky do 25 let. Některé starší už jsou "rozumnější" a u nich zas uspějete pokud máte skvělej džob a postavení ve společnosti. A pánové pamatujte si holka si vždy vybírá, můžete jí oslovit to je to nejmenší, problém však je zda se s vámi bude chtít dál bavit, buď vás slušně pošle do prdele nebo uteče. Proto tyto stránky pomůžou spíše lidem, kteří jsou relativně v pohodě a dobře vypadají a jsou spíše nesmělí a byli třeba nějakým způsobem od holek izolováni, brzy najdou to co potřebují. Pro všechny ostatní platí dělejte spíše na sobě, zdokonalujte se, sportujte, studujte, protože musíte tímto vylepšit svůj genetický potenciál, teprve potom možná uspějete u pěkných holek. Mějte se!


208
Kozel 14. 02. 2007 18:38

Nejhorší na světě je fakt, že mýty jsou vždy pravdivé.


209
Štíby 03. 03. 2007 15:23

Hochu tak to sem přesně já!!!


210
nechtějte mě znát 04. 03. 2007 04:10

Tak si tady čtu tenhle článek, a napadá mě, co takhle trochu logiky? Kdyby se holky nechtěli nechat balit, kdo by je potom zbalil? Pak by se totiž asi nenechali sbalit ani kluci a jestli tomu dobře rozumím, nikdo by se tu nebalil a nezbalil…

Další věc je jestli holka někoho má… Jak to jako chcete zjistit jinak než se zeptat?? Pravda, můžete ji měsíc sledovat a zjišťovat, ale za tu dobu se s někým pravděpodobně seznámí… a navíc, kdo říká že s tím s kým je chce být i nadále…

Tak takhle nad tím obvykle dlouze přemýšlím a pak se ohlédnu a tam kde sem chtěl stát už stojí někdo jiný :-D

Chlapi sobě


211
tommo 13. 03. 2007 00:25

Reakce na jablos #190Načítám náhled komentáře...:
Myslels tím nakopnout sebe? Aspoň si do budoucna vezmeš ponaučení že je lepší jednat hned jak tě něco napadne. Zapojit fantazii a nějak se to vždycky vyvrbí. Každej sme už prošvihli tolik šancí ale většina se z toho někdy poučí a tyhle stránky jsou hlavně aby jsme si ty možnosti začli uvědomovat, popřípadě se zdokonalovat.
Ještě bych chtěl vyzdvihnout Ashovy bezvadný rady a způsoby jak někoho dokopat k činu i když každý se hned jen tak neodváží. Bez něho by ta diskuze klesla o pár stupínků níž :-)


212
miska 08. 04. 2007 23:47

jop presne… nieje zas uplne jedno ako chalan vyzera atd…
ale to co nas pritahuje najviac je sebavedomie…chalan nemusi byt nejaky uzasne pekny… ale kd baba vidi ze ma vysoke sebavedomie a ze si veri … proste nas to pritahuje viac…

Reakce na komentář: pete #214Načítám náhled komentáře...

213
miirnej 17. 04. 2007 15:19

Reakce na Sticky Fingaz #86Načítám náhled komentáře...: se přidávám do skupinky! :-) jestli nemáme na rukou všichni kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru, tak příbuzný asi nebudem, ale sakra! jen sem si to tu začal číst, a jelikož se dávám do kupy po rozchodu a sem odhodlanej na sobě pracovat, ta říkám dřímá v nás velkej potenciál!

Reakce na komentář: Ondrášovka #232Načítám náhled komentáře...

214
pete 24. 04. 2007 10:28

Reakce na miska #212Načítám náhled komentáře...: To bych neřek mužu delat všechno možny a každa ženska me pošle někam když budu jinej tak mam veštší šanci aspon podle mych zkušeností.


215
cz_termix 30. 04. 2007 20:35

mate to tu pekny ale nikde sem nenasel co znamena slovo mačos zadal sem to do seznamu videl sem to v sinmsnovich jak to rikal jeden prezident houmrovi a rikal jestli nechce zajit na mačos nahodou kdyby to nekdo vedel tak se ozvete


216
cz_termix 30. 04. 2007 20:37

kazdou mařku zbalite jen tak kdys na ni vyvalite tu vec z mačos je to super zeptejte se ji jestli to ma rada /mačos/ a ona nebude vedet o co de to nebudete vedet ani vi ale bude sranda


217
Mike330 10. 05. 2007 17:13

Dobrý postřech, opravdu to tak je… Zajimá mě ale, od kud na to chodíš? Google nebo si to vycítil sám?


218
Pipa 17. 06. 2007 22:12

Zajímalo by mně, jestli holce vážně říkáte "Ahoj" , mě to přijde takový divný, ahoj bych jí asi nemohl říct, něco jako čau, zdar, čest atd. mi přijde normálnější, z tohohle ais je nejlepší to čau, cítím to tak sám nebo se to někomu taky zdá?

Reakce na komentář: Fandop #219Načítám náhled komentáře..., Ash #221Načítám náhled komentáře...

219
Fandop 18. 06. 2007 12:05

Reakce na Pipa #218Načítám náhled komentáře...: No vidíš – a já většině holek jinak neřeknu, přijde mi to takový "nejpřiměřenější" .. čau, zdar a podobně zdravím jen takový ty "klučičí typy" .. Prostě podle mě ahoj doplněné o úsměv a pohled z očí do očí nikdy neurazí ani cizí holku.. :-)


220
Nsis 19. 06. 2007 10:54

Nice clanek… neco na tom bude… :-)


221
Ash 19. 06. 2007 11:59

Reakce na Pipa #218Načítám náhled komentáře...: Cítíš to sám. Čau je tuctový, kamarádský, je to zkratka, to vůbec nezaregistruje žes ji pozdravil. Dívky zásadně oslovujeme voláme :-) pozdravem a jménem. Tedy nikoliv "Čau!", ale například "Ahoj, Maruško…".

Je potřeba to natrénovat, protože člověk často vyhrkne čau a pak už je pozdě :-) Rozdíl musí být asi jako mezi pusou k svátku a medovým polibkem. Nepamatuji že by mi nějaká dívka co o mně stála oslovovala "čau". To by mne opravdu nikterak nezaujalo. Také změna pozdravu je dobrý způsob, jak dát najevo, že je něco jinak.

Reakce na komentář: Ash #222Načítám náhled komentáře..., bus #228Načítám náhled komentáře...

222
Ash 19. 06. 2007 12:02

Reakce na Ash #221Načítám náhled komentáře...: Omg :-O mi->mě, mně->mne and so on…


223
Tommy 30. 07. 2007 11:48

velká pravda!když kluk nemůže najít holku může si za to sám a nikdo jiný,protože vše začíná s vůlí člověka.

Reakce na komentář: jentak #224Načítám náhled komentáře...

224
jentak 25. 09. 2007 01:31

Reakce na Tommy #223Načítám náhled komentáře...: no nevim, s tim bych asi 1000 nesouhlasil, je mi 34 a pritelkyni jako takovou sem doposud nemel, dokazu se s zenami kamaradit, nekolik kamaradek ci kolegyn se kteryma si tykam mam , 5 let zkouseni pres ruzne seznamky uplne na ho…, 99 % oslovenych ani neodpovi, z tech co odpovi se s 60% ani nesejdu, a s tech se kteryma sem se za tu dobu sesel nic nevzniklo , jen se 3 sem se sesel 2× a tim to wskoncilo, 2 po prvni schuzce rekly ze maji zajem se jeste sejit ale jedna pak uplne prestala odpovidat na maily SMS volani a druha mi napsala ze jsem jako fajn a ze se se mnou dobre povida ale ani sama nevedela kvuli cemu je lepsi aby jsme se dale nevidali, v praci sance minimalni, neni tam zadna vhodna kandidatka po praci vetsinou nemam ani moc naladu litat nekde po mistech kde by nejaka sance byla, proste nejsem takovy "lovec" co si nekam sedne a vyhlizi a "utoci" , co si myslim ze stejne v tomhle veku jsou fajn zensky zadany a volny sou jen takovy co se mi na prvni pohled nelibi , nebo takovy co cekaj ze si pro ne prijde princ na bilym koni, pripadne s zeny s detma , deti bych pokud mozno radeji vlastni, nejsem ani pohledny, majetek jsem taky nenahromadil (mam nekolik celkem financne narocnych konicku) takze ani nemam krom sebe moc co nabidnout, byl jsem pripraven i na to ze konicky omezim, jenze neni pro koho tak co, jsem holt takovy ze me dlouho nebavi delat neco z ceho nekouka zadny vysledek a ten stavu me myslim uz nastal i v oblasti hledani partnerky

Reakce na komentář: Dr.Marek #227Načítám náhled komentáře...

225
jentak 25. 09. 2007 01:34

v prvni vete nemelo byt 1000 ale 100%


226
dAfKo 02. 10. 2007 17:04

sry ze to seru sem ale vono tenhle web je stejne ve smes o jedny věci ( nahowno ne :-) ) o lidsky psychice v stazích, ok to co jsem sem chtel postnout je jak berete rozvody … ja beru rozvod jako výhru v prohře zní to dobře co :-) ale az to ozvedu uvidíte, takze za prvý kdykoly jsem se rozved s holkou co jsem mel rád dělalo to se mnou velký věci kupředu … totiž tu "zlost" co mam ve svym kameno-betonovo-ocelovim srdci převádim na věci co dělám doslova mi RUPNE v hlavě a dělám ty věci nehorázně dobře (samochvala smrdí ja vim)neco jako frustrace, a následně chtíč a posedlost stát se lepšim … ZNATE NECO PODOBNYHO ??? dycky jsem z toho benefitoval mozna vic nez bylo sutku z rochodu


227
Dr.Marek 23. 12. 2007 20:29

Reakce na jentak #224Načítám náhled komentáře...:
Pane kolego, je to především o vůli.
Žádné poraženecké nálady. Za ženou musíš jít s tím, že je to tvá potenciální partnerka( přítulkyně, kamarádka, ..). Ne tvůj nepřítel nebo snad stroj, který jen neguje.
Asi každý muž zažil odmítnutí, ale asi každý muž zažil tu záři v očích ženy a její neverbální "ano", které pak v různých podobách a při různých příležitostech tato žena, nyní už partnerka, opakuje.
Všichni, co tu jsme, jsme tu i skrze to, že se jednoho dne naši rodiče poznali, řekli si nějaké ano, a řekli si ho vícekrát. Jejich rodiče taky. A rodiče jejich rodičů také. Konečně, i ten pramuž a pražena před 2,000.000 lety si to řekli. Zkrátka, všichni to dovedli, a ti, co ne, ti neměli potomky a z genetického hlediska vymřeli jako neproduktivní lidé. Polož sám sobě otázku, zda chceš geneticky vymřít, nebo zda chceš žít, jak se sluší a patří na příslušníky Homo sapiens sapiens. Hlavu vzhůru a do toho, pane kolego. Chci, abys tu za pár dnů referoval o novém úspěchu a pocitech, provázejících štěstí.


228
bus 29. 01. 2008 11:43

Reakce na Ash #221Načítám náhled komentáře...: A jinak, mě to Čau uráží, asi jako místo pořádného pozdravu "Dobrý den" jen "BRÝ". To je tak pro děcka. A někteří, podívejte se jak píšete, pravopis atd. to by mi také vadilo. Jak s tím chcete někoho utáhnout?


229
Tano 18. 02. 2008 01:09

Reakce na Da Vinci #93Načítám náhled komentáře...: Pekna blbost, takhle se ukolovat! Az nejaka skutecne pujde, zustanes tam civet jako puk a nevypadne z tebe ani: buuu.


230
Roc 10. 03. 2008 03:01

No já oslovil jednu holku :-D to bylo něco. Ona je spolužačka a prostě jednoho dne se mi zalíbila a říkal jsem si jakto že jsem si jí dřív nevšim. Ale ona je fakt extrém, skoro nikdo ze třídy o ní nic neví dokonce i její nejlepší kamarádka co už na jejich vztahu pracuje asi rok a půl mi řekla že sama ji nezná ani s půlky (hh řekla mi to je to totiž trochu i moje kámoška). Nemá kamarády skoro s nikým nepromluví, ale co že :-D jednou jsem se jí prostě na icq zeptal estli někdy pokecá třeba když čeká na bus. Ona mi řekla že asi ne, že si to plánuje aby nečekala. A další den tam čeká tak jsem za ní zašel a začal ,,Ahoj, takže stejně čekáš?" No a pak něco kecal… Ale víte jak je těžký mluvit s někým kdo vám na všechno úplně lhostejně řekne Tak to jo a jo a ne. Maximálně se optá jestli Ty. (třeba posloucháš rock? ona: Ne a Ty?). Navíc s naprosto lhostejným výrazem a vám to všecko uplně sráží sebevědomí připadáte si jako trapák. 8-)

Reakce na komentář: Alex #231Načítám náhled komentáře...

231
Alex 10. 03. 2008 13:23

Reakce na Roc #230Načítám náhled komentáře...: Ona to třeba vůbec nedělá schválně. Třeba je jenom extrémně introvertní => není sběhlá v hovorech s jinými lidmi => čím víc si přeje si s Tebou popovídat, tím je "zaseklejší".


232
Ondrášovka 04. 05. 2008 11:54

Reakce na miirnej #213Načítám náhled komentáře...: A potence! :-)


233
lamka 25. 05. 2008 21:45

no ja uz mel tolik sanci , ktere jsem nedokazal vyuzit….navic nevim kdyz se na me holka diva "treba v buse" tak jak to vnima ona …. ja se treba divam jen na pekne holky nekdy se i otocim a ona taky … ale proste se otoci a mysli si co na me cumi magor jeden :-P ale co kdyz se u toho netvari jako by me chtela zabit tak je to snad v poradku :-) …. na diskotece to same … holky me chitaji sahaj na zadek ja s nima parim .. proste jim nic nevadi ….ale nejsem schopnej neco udelat dat ji pusu nebo tak …. holky me z niceho nic zvou do divadla a ja se vselijak vymlouvam :-( .. ale to je asi tom ze na me vyskoci hned s takovou otazkou .. " nesel by jste s nama do kina?? tak asi vetsina neodpovi "ano samozrejme v kolik" ? :-D … pak s kamosem odprovazime uplne opile "modelky" ktere jsme vubec neznali …a za 20 sekund uz jsme se drzeli za ruce … jste meli videt jak ti magori zavideli :-) …. ale nakonec z toho nic nebylo ..proste sanci jsem mel az az ale nejsem schopnej je vyuzit…. holky jsem nejake mel .. s nekterejma uplne vsechno paradni ale s nekterejma proste des!!!! radim vam dobre kdyz vam holka odpovi na takovou otazku treba " co si das za piti jake mas rada ? " jaaaa neeeviiimm …. nebo faaakt ty znas Lucku "? jo znam ….. tak ruce od takovych !!!! je to vsechno o nicem a nuda … proste se s nima neda bavit normalne kdyz vam odpovi na kazdou otazku ..jo , nee , mozna , nevim …. jak uz tady nekdo psal …..!!!! takze nebrat!!! jo a zjistil jsem ze kdyz mi o nic nejde tak se dokazu bavit s holkama uplne normalne treba kdyz vim ze ma kluka at uz vypada jakkoli tak mi konverzace nedela problem …ale jak se snazim na nejakou zapusobit nebo ji pozvat na rande …. tak to mi dela problemy ale kdyz si s holkou date sraz nekde na dize… tam date 2–34-,4 piva nebo nejakej drinka .. tak uz by to melo bejt snazsi .. nesmi vam odpovidat … noo , joo , moznaa… apodobne!!! … a tem co moc stesti nepreje tak drzim palce … a rad vam pomuzu …. ale nesmite psat uplne kraviny ….!! zatim caute a gl @ hf ..

Reakce na komentář: Ivosek.... #235Načítám náhled komentáře...

234
Ivosek.... 23. 06. 2008 16:36

Zbalit holku je podobná "bitce"… omlouvám se za to prirovnaní ale je to tak…

1) Vidíte…
2) Jdete ( nesmíte vystresnou to je na H***0 )
3) Začněte první…
4) Nebát se , musíte si věrit
5) Nesmíte, ale hovorit pořád o sobě a nechte holku mluvit…ať se necíti špatně ( Tenhle bod se liší od bitky, tam je to ůplně na opak )
A pak zaleží jestli sni chcete být dál, nebo jestli sní chcete jen spát

Chci sní chodit
6) jdete sní zapaři
7) a jak odchází si řekněte o číslo

Chci sní spát

6) Pozvete slečnu na panaka, prda ( Cannabis) , aby se líp pařilo…
7) Jdete sní pařit… berte tanec jako takovou předehrou před předehrou … snažte na ni zapůsobyt tancem a hlavně se vyvarjte nějake trapasu…
8) při tanci poznáte jestli váš slečna chce (kdo moc nikam pařit nechodí tak se zeptá jak to poznam, věrte že kdyby jste šli pařit poprvé tak to poznát…
9) Tančete sní.. slečna je ráda když se na ni dívate a odpočívate třeba…dobre je ji pochválit…
10) Pokuď se slečna chytne tak máte skoro vyhráno…n
11) Neptej te se jí při odchodu za Akce…Musí mít čas domluvit z kamradkama….
10) Neptejtese přímo ( Jdememe knám na kavu? ) a pokuď ( Skočím si pro pro něco do Auta,, třeba mikinu.. )
11) Po cestě do Auta.. nahodtě temá aby jste se ji nepřímo naznačili že chte souložit v Autě..
12) Buďto vás odpalkuje nebo začne dělat nášupy…
13) A v Autě nebo v bytě se to rojde až se zěme bude otřásat


235
Ivosek.... 23. 06. 2008 21:03

Reakce na lamka #233Načítám náhled komentáře...: Tak co bych ti řekl nemáš sebědůvěru…. Musíš si věrit.. a musí to být z tebe cítit.. jak ti rikáš chytnou "Modernu za Ruku" jo doobrý, ale tak do 1–2 třídy.. věř si a plácni ji po zadečku… nebo ji chytni za pas… prostě ukaž že na ni máš. Věčina moderen nemá ráda zajčky…některé sice jo…ale to musíš dlouho hledat hledat… na to se nezpolehej ty jsi Muž (samec) ty musiš "ůtočit" . Na ty odpovědi co ti odpovídají holky… Nesmíš jim dávat otazky na ktere jim stačí odpověd ano ne nefim mozna… Davej otazky tak aby se holka musela rozpovídat… ale ne zase moc… musis ji do toho obcas skočit.. aby nemluvila jen ona.. a tak vytvoříž DOKONALY rozhovor kdy mluví oba dva…

Hlavně ji nech aji trochu volnosti…

Reakce na komentář: lamka #236Načítám náhled komentáře...

236
lamka 29. 06. 2008 17:09

Reakce na Ivosek.... #235Načítám náhled komentáře...: thanks.. :-)
asi mas fakt pravdu .


237
BigBulva 04. 08. 2008 18:27

Nazdárek všichni tahle diskuze je fakt supr a hrozně se to krásně čte ale realita je podle mě naprosto jiná… jako tady čtu například že neni důležitý to jak člověk vypadá(nebo něco v tom smyslu) ale to jaké má sebevědomí a vůbec celkeově vlastnosti což je podle mě naprostej(nebo aspoň poloviční) kec..nebo alespoň v mim případě…je mi 14(skoro 15) a ještě jsem neměl holku za prvý jsem dost nesmělej a mám problém s holkama komunikovat ale to všechno je tedy alespoň podle mého názoru výústěno nedostatkem sebevědomí kvůli mé postavě…bohužel mám už odmalička problémy s váhou…nemyslím si že bych byl jinak namachrovanej debílek a myslim že se se mnou dá i v poho kecat nebo že bych byl nějak ošklivej jako naříklad obličej mám řekl bych v pohodě nebo je to takovej průměr ale prostě mám trochu prsa,břicho a zadek i naproti tomu že od svých 6 let sportuju na celkem vysoké úrovni a kromě samotného běhu (myslím tim atletického protože třeba u fotbálku mi běhání nevadí)mě sport opravdu baví a miluju ho ale mám bohužel i rád jídlo + to mám i v genech a tak bych se chtěl zeptat (je to otázka spíš pro holky i když názory kluků mě taky zajímají) myslíte že mám vůbec šanci si najít někdy nějakou holku pokud najednou z ničeho nic nezhubnu????Nebo třeba zažili jste třeba případy kdy ,,silnější" kluk chodil třeba s celkem hezkou holkou nebo by mě třeba zajímalo(otázka pro holky) co si vůbec myslíte o objemnějších klucích a jestli se vám třeba i líběj protože mám pocit že jsou skoro všechny holky stejný a posuzujou kluky jenom podle toho jak vypadaj(neříkám že kluci takový nejsou) a nezajímá je kvůli čemu jste tlustý nebo jestli sportujete nebo ne nebo jestli jste třeba jinak naprosto v pohodě…já osobně nesnášim ty tlusťochy co se jenom cpou a nic nedělaj a jenom ležej na gauči ale já prostě takovej nejsem a fakt se snažim akorát se mi to nedaří a hrozně mě to trápí tak mi prosím někdo dejte aspoň nějakou naději nebo tak… :-(

Reakce na komentář: lamka #238Načítám náhled komentáře...

238
lamka 10. 08. 2008 21:44

Reakce na BigBulva #237Načítám náhled komentáře...: noo v tom ti pomuzu leda tak , ze ti napisu , ze jsem videl a ne jednou nejakeho kluka co moch mejt tak 100kilo a v klidecku si s holkama povidal , nevim jestli primo chodil ale treba uz jsem videl takove maniky na veceri s hodne peknou holkou .. ne vsechny holky jsou takovy "svine" ---– ) :-)


239
BigBulva 11. 08. 2008 08:56

No aspoň něco :-) …. ale jak to tak vypadá tak je to asi daný hodně štěstim….buď prostě potkám holku který to vadit nebude a nebo budu dokonce života panic :-(

Reakce na komentář: lamka #240Načítám náhled komentáře...

240
lamka 13. 08. 2008 00:25

Reakce na BigBulva #239Načítám náhled komentáře...: jezis , ty to hrotis , vsak od ceho jsou kurvy?? :-P :-)


241
BigBulva 13. 08. 2008 14:03

No to máš asi v pravdu ale v mim případě mě to asi bude stát hodně aby se se mnou vůbec vyspali. :-)


242
lamka 14. 08. 2008 00:10

jo a kdyz ti nejde komunikaze nebo navazani kontaktu , sice me to taky nejde nejak extra … no tak se proste a jednoduse ožer ale ne tak aby si blil :-D .. a potom uz je to seznamovani mnohem lepsi a navic po 5 pivech je pekna skoro kazda tak alespon si nebudes vybirat tak jak za strizliva .-)….


243
BigBulva 14. 08. 2008 11:55

To máš pravdu…asi dám na tvý rady ale to si musim ještě počkat…ve 14 mě těžko pustěj někam kde je alkohol a i kdyby jo tak mi ten alkohol neprodaj…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.