QARK.net — Jak přebrat holku
Jak přebrat holku

Jak přebrat holku

Každému z vás se určitě už někdy stalo, že jste se zamilovali do zadané holky. Chemie je prostě chemie. A pak začala hra na lepšího, kdy jste se snažili najít nějakou špínu na jejího kluka a pěkně ho jeho holce vybarvit. Ale to jste dělali chybu. Tím že na někoho nadáváte, ukazujete svoji slabost a jste spíše k smíchu. Na přebrání holky je potřeba lepší metoda. Donuťte ji, aby se do vás zamilovala.


Ještě než se rozepíšu o tom jak na to, chtěl bych upozornit na jedno důležité pravidlo: „Nikdy nebalte holku vašeho dobrého kamaráda.“ Je to ta nejhnusnější věc, jakou můžete udělat. Žádná holka nestojí za to, abyste zradili svého kamaráda. Ale dost už moralizování, jdeme konečně na věc.

Uvědomte si, že ten kdo vyhraje je ten, koho holka víc miluje. Nemá smysl balit holku, která je spokojená se svým přítelem, s kterým chodí krátkou dobu. Taková holka citově nestrádá a nepotřebuje dalšího kluka, který s ní chce spát. Holka chce hlavně lásku a tu už dostává.

Na druhou stranu, holka, která s klukem chodí už nějakou dobu, nebo s ním není spokojená, se přebrat dá. Ještě malé upozornění: „Nepřeměřujte se s jejím přítelem klučičíma očima.“ Musíte si nejdřív uvědomit, že holkám ve vztahu chybí cit. Na začátku je někdo dobývá, nosí jim květiny, dotýká se jich. Jde s nimi do kina, je na ně milý. Ale jak vztah pokračuje, vše se usadí a kluk poleví, protože dosáhl svého. Neuvědomuje si už, že holka citově strádá, a že by si přála aby vše bylo takové, jako na začátku. Zkuste si o tom popřemýšlet a podle toho upravte svoji strategii. Nyní musíte být lepší podle holčičích pravidel.

Když od holky uslyšíte, že nebyla v kině ani nepamatuje, tak nesmíte nadávat na jejího přítele. Neříkat, že je hlupák, že ji do kina nevezme. To si odpusťte. Raději se rozvyprávějte, jak chodíte rádi do kina (divadla, atd.) vy, popovídejte si o filmech a najděte společnou notu. Váš cíl je holku dostat, protože její city k jejímu příteli pomalu zmizí a ona zjistí, že ten pravý jste vy.

Holky si často v delších vztazích stěžují, že je kluk nikam nebere. Zkuste třeba – zcela nevinně – vzít foťák a zajít si s ní do ZOO. Nebo se psem na procházku, do kina. Prostě nezávazně. Než začnete tlačit na pilu, musíte ji donutit aby o vás přemýšlela. Občas jí poslat nějakou sms. („To kino bylo super, děkuji, že jsi tam se mnou šla.“) Prostě se připomeňte. Když s ní budete trávit víc času, přijde to samo. Jen nechtějte všechno hned. Dočkali byste se akorát vysvětlení, že nemůže, protože… bla bla bla. Přebrání chce prostě čas. Holka se napřed musí dokonale odmilovat, než přítele opustí. Pokud to uspěcháte, tak se může stát, že se za chvilku od vás zase vrátí k bývalýmu.


Na každou holku je třeba jiná strategie. Nejdůležitější je však dát holce cit, který postrádá a máte značné šance na úspěch. Přebírání se vlastně ze začátku maskuje jako kamarádství, kdy spolu trávíte čas, bavíte se, cukrujete, dokud se nedostanete za hranici, odkud není návratu.
Qark | 19. 05. 2005 23:44 | Komentáře: 249 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 249 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 100–249)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

100
Ash 13. 09. 2006 23:18

Reakce na David. #99Načítám náhled komentáře...: Ale jo, má tě ráda. Taky má ráda mistra. Jo a taky přítele :-) (Tedy pokud to není jen tvůj žárliveckej dojem…) Pokud ne, tak si buď zvykni na konkurenci (bude se to hodit), nebo hledej jinou se sklonem k věrnosti a výlučnému vztahu.


101
D8w1t 19. 09. 2006 23:26

Ahoj lidi…nikdy mě nenapadlo že bych do vyhledávače zadal někdy větu "jak přebrat holku" protože jsem si řikal že by se to nemělo chodit takhle do zelí..ovšem je to týden co ji znám..a hrozně moc moc jsem se do ní zamiloval..řeknu to narovinu a jsem v prdeli protože má kluka..asi to nevypadá moc vážně..sic jsou spolu jen 3 měsíce a vůbec o něm nemluvi když jsme venku ale prostě nechci vážně udělat nějakej špatnej krok..sic dneska jsem ji poprve chtil na chvíli kolem ramen a při příchodu a odchodu si dáme pusu ale to je zatim vše a nevim jakou formou ji mám prostě říct že bych s ní chtěl chodit a zaroven aby se rozesla s tim klukem…panove to je v prdeli..


102
David. 24. 09. 2006 18:22

Ahoj, Potkal jsem zajímavou slečnu která ma dlouhodobý vztach.Po pul roce kamárádství sme se začali do sebe zakoukávat víc a víc,až jsme se spolu začali scházet,líbat se.atd.Je o 6 let starší.Odjela pryč se svím přítelem,před jejím odjezdem jsem se k ní zachoval dost hnusně,a rád bych zmněnil její chladné chováni ke mne.Myslíš zda se to muže vrátit na náš vstach před jejím odjezdem?A jak na to?Dost mi na ní zaleží.


103
Bedi 11. 10. 2006 23:39

Ahoj lidi.Clanek je zajimavy i nektere komentare k nemu.Snad nyni pridam take jeden zajimavy.
Osobne se tomu vyhybam,abych balil zadanou divku,ale muze se to hodit i jinak.
Moje byvala pritelkyne se po roce a pul znamosti zakoukala do jineho.Pry se ji libil jiz predemnou a ani nedoufala…no a ma ho.Hlavne jsem si tady precetl o sve chybe,jak jsem dopustil,aby se se mnou rozesla.Ona to mozna davala vcas znat,ze neni vse jak by melo podle ni byt,ale podcenil jsem situaci.Pokud ji toto prominu a to bych mel,protoze mam na tom svuj podil viny a jde me o ni vazne,pak potrebuji pouzit taktiku tohoto clanku,abych ji dostal zpet.Ona je nyni velmi zamilovana jako byla na zacatku do me,tak to chce cas,jak je v clanku dobre zmineno.Kamaradime spolu a ja mam moznost sledovat,jak se citi v novem vztahu a slyset i to,ze on ma na ni malo casu a pod.Mozna si ona neco uvedomi vcas,mozna ze ja radeji zvolim jinou.Pokud se ke me ona vrati,nebudu mit v tomto pripade zadne vycitky k tomu druhemu.Proto tento clanek neodsuzuji,ale zalezi na kazdem,jak se zachova.I v lasce muzeme ctit pravidla,pratelstvi a cest.I kdyz byt cestny neni v lasce vzdy totez jako uspesny.A na zaver:"Lepe udelat spatny krok,nez zadny".Ona divka muze ocenit i neuspesny krok,kdyz ho udela kluk,ktery ji ma opravdu rad.Vse musi mit take spravne nacasovani a to prosim nepodcenujte.Bedi.

Reakce na komentář: orel235 #104Načítám náhled komentáře...

104
orel235 12. 10. 2006 09:43

Reakce na Bedi #103Načítám náhled komentáře...: Píšeš hlouposti! Očividně jsi do bývalky ještě zamilovaný. Je na čase uvědomit si, že tvoje bývalá se k tobě už nikdy nevrátí(!), a proto neztrácej čas, jdi ven a seznam se s 20 jinýma slečnama a zapomeň na bývalou přítelkyni a nebo… zabij další řekněme dva roky tím, že budeš vymýšlet nesmyslné plány a čekat na něco, co nikdy nenastane. Výběr je na tobě, hodně štěstí.

Reakce na komentář: Bedi #105Načítám náhled komentáře..., Bedi #106Načítám náhled komentáře...

105
Bedi 12. 10. 2006 17:27

Reakce na orel235 #104Načítám náhled komentáře...: Diky za upozorneni.Je to pravda co pises.
Nepsal jsem to jako danou skutecnost,spise jako priklad a samozdrejme,ze necekam na to,ze se vrati.Naopak vybiram si jinou.Take nevim,zda bych se chtel k ni vracet,kdyby ta moznost nastala.Nejspis ne,protoze bych nemel k duveru.Bedi.


106
Bedi 12. 10. 2006 23:04

Reakce na orel235 #104Načítám náhled komentáře...: Jeste k tomu tvrzeni,ze to nikdy nenastane.To nemusi byt pravda.Pred dvema roky jsem se setkal s jednou byvalou pritelkyni a doslova me prekvapila tim,ze sama projevila zajem.Potom co jsem sundal jeji ruku z me nohy,jsem delal ze jsem jeji poznamku "Tak dneska uz ne?" neslysel.Ona si uz drive jednu sanci vyplakala a ja Ji odpustil,co od te doby jiz neodpoustim.Mam Ji rad,protoze byla mou prvni velkou laskou,kdykoliv bych Ji podal pomocnou ruku,ale zit s ni proto nemusim.
Dodnes taky nevim,jak zdvorile bez urazky odpovedet na primou otazku "A me bys chtel?". Mozna si moc vybiram,ale zeptaly se zrovna Ty,ktere jsem chtel odmitnout,ale neurazit,protoze jsem ocenil prime jednani.Ale to je zase opacny problem,nez se tady resi.Bedi.


107
Dak 31. 10. 2006 12:06

Čauky Líbí se mi jedna kolegině,bohužel je už dlouhodobě zadaná.V létě se kněmu bude stěhovat,ale nechce se jí..Před pár měsici jsme prožili milostnou aferku,a po delších neschodách mezi námy,jsme dobří přátelé.Nechtěl bych to nějak pokazit,a ani nevím co by ona chtěla..Ale mě se pořád dost líbý,a k té aférce jsme se už nikdy nevraceli,a ani jsme se o tom víc nebavily.myslím si že by už bylo načase udělat první krok.Ale který to vlastně je?Ja za každou dobrou radu,jsem vám vděčný.Protože si myslím že právě ona je ta osudová žena v mím životě..Cya.a dík Dak.

Reakce na komentář: def #108Načítám náhled komentáře...

108
def 31. 10. 2006 12:36

Reakce na Dak #107Načítám náhled komentáře...: Tohle patri spis na dikuzni forum

Reakce na komentář: Dak #109Načítám náhled komentáře..., Dak #111Načítám náhled komentáře...

109
Dak 31. 10. 2006 12:49

Aproč si to myslíš?Reakce na def #108Načítám náhled komentáře...:

Reakce na komentář: def #110Načítám náhled komentáře...

110
def 31. 10. 2006 13:07

Reakce na Dak #109Načítám náhled komentáře...: Pravidla pro vkládání příspěvků; bod 3.


111
Dak 31. 10. 2006 13:08

Reakce na def #108Načítám náhled komentáře...: …Jen potřebuji malou radu,nebo snad asi nevíš jak poradit?


112
sss 31. 10. 2006 20:33

pls potrebuju poradit chci jednu holku ktery je 14 me je 15 a ona chodi s klukem kterymu je 18 a je docela hodne daleko od ni (jako myslim neco okolo 100km to je) a videj se o vikendu jednou za 2 tejdny mame stejny pohled na hudbu atd. a ja sem jakoby jeji kamos asi tak 2 dny chodim s ni do skoly pac bydlime kousek od sebe (ona s tim samozdrejme souhlasi) dnes sem byl u ni a rekla mi ze mi to slusi hral sem ji jeste na kytaru a rikala ze hraju pekne atd. myslite ze je to na dobry ceste?A kdy ji mam tak rict ze ji chci ze se mi moc libi atd.Jak se chova jak vypada atd.A co mam presne udelat aby proste si radsi vzala me a nechala toho jejiho kteryho stejne skoro poradne nevidi a jeste sou od sebe takovych roku dikky za odpovedi


113
chachar 02. 11. 2006 19:59

me nepripada prebrani holky jako svinarna kdyz toho kluka neznate
je to proste boj a on je vas nepritel a musite byt schopni vsecho abyste ji dostali


114
fraktik 16. 11. 2006 00:35

Balit zadanou? Na to nemam zaludek (pokud o nekoho mam zajem, pak ho musim mit rad, pokud mam nekoho rad, pak mu nechci pridelavat starosti)…
Asi jsem naiva.
Ale diskuse je tu pekna!


115
JIn 27. 11. 2006 00:18

Musim souhlasit. To přebírání takhle funguje. Neni to zase tak špatné. Tomu dotyčnému o jehiž přítelkyni usilujeme to aspoň ukáže, co v tom vztahu chybí…. Tento članek je podle mého tak z jedné poloviny a možná i více o tom, jak sbalit holku…..


116
Kain 12. 12. 2006 21:31

Ahoj Quarku mam celkem velkej problem ohledne jedny holky a potreboval bych to probrat s expertem tak jestli bys mi mohl napsat na ICQ 332–206–569 Moc by mi to pomohlo. dik

Reakce na komentář: Qark #117Načítám náhled komentáře...

117
Qark url 12. 12. 2006 21:53

Reakce na Kain #116Načítám náhled komentáře...: No promiň, ale tohle snad nemyslíš vážně!!! Já pracuji skoro celý den a svůj web píšu pouze ve svém vlastním volnu a v době, kdy JÁ chci. Jakým právem si dovoluješ nárokovat si můj čas takovýmto způsobem? Nikde nevidím ani žádné slovíčko "prosím", případně cokoliv, co by mě nějakým způsobem přesvědčilo pro tebe cokoliv udělat zdarma ve svém volném čase. Vždyť ty mě neumíš ani správně pojmenovat!! Navíc ani nerespektuješ moje pravidla pro vkládání příspěvků! (1-nesouvisející příspěvek,6-diakritika) S takovým hulvátem nemám chuť ztrácet čas. Tvůj příspěvek za 24 hodin smažu a dál budu mazat všechno, co v budoucnu napíšeš. Promiň, ale tvoje chování mě opravdu uráží.
Je to stejné jako bych ti řekl: "Zdar Lojzo, potřebuju porýt kus zahrady, napiš mi, kdy to uděláš. Moc by mi to pomohlo."
Tak takhle opravdu ne!

Reakce na komentář: afi #118Načítám náhled komentáře...

118
afi 12. 12. 2006 22:32

Reakce na Qark #117Načítám náhled komentáře...: no zas tak nasupene si na nej byt nemusel, sice sem ten koment nepatri, ale takhla ho setrit… vim ze asi nemas casu nazbyt, ale stacilo napsat ze ne a at dystak pise treba do posty nebo nekam… jo sorry ze taky nepisu diakritiku, ale to bych ten text psal asi pul hodiny :-) tak se zatim mej a preju hodne elanu do dalsich super clanku! jo a tenhle muj text samozrejme taky smaz, nema tady moc co delat no :-) zatim se mej

Reakce na komentář: Qark #119Načítám náhled komentáře...

119
Qark url 12. 12. 2006 23:03

Reakce na afi #118Načítám náhled komentáře...: Já vím, ale on je to takový pomyslný pohár, co nyní už opravdu přetekl. Tedy je pravdou, že dostávám i lepší lahůdky. Například mi někdo pošle telefonní číslo a stejně krásně urgentně žádá, abych mu okamžitě bezpodmínečně zavolal a další :-) Ale co se dá dělat. Denně mi průměrně dojde něco podobného asi 10× a ostatní se pak právem diví, že nemám čas jim odpovědět na jejich mail. Jenže já fakt nemám (no a taky mi toto vždy sebere chuť)
Zmíněný komentář byl ale opravdu mimo mísu. Hlavně kvůli naprosté ignoraci někoho jiného, než pisatele.

Co se týče diakritiky. Víš, já mám standardně zapnutou anglickou programátorskou klávesnici, protože ji používám skoro celý den. Přesto mi nedělá problém udělat alt+shift, či AltGr, abych napsal český znak. Proč to dělám? Protože mám češtinu rád a těch pár vteřin navíc mě opravdu nezabije.

Ale teďka trošku z jiného soudku. Za chvilku bude na ČT1 skvělý seriál = Párování. Je to skvělé na odreagování a naprosto super možnost se vzdělat v partnerském soužití. Opravdu doporučuji.

Reakce na komentář: afi #120Načítám náhled komentáře...

120
afi 12. 12. 2006 23:19

Reakce na Qark #119Načítám náhled komentáře...: jo me to je jasny ze ti toho musi chodit hafo a proto si reagoval tak jak reagoval. a s tim telefonnim cislem si me fakt pobavil :-D asi si myslej, ze jsi nejaka statem placena poradna ci co :-)

diakritika: je mi jasny ze to lip vypada a neni problem si prepnout do CZ klavesnice(ja to tak mam cely den kupodivu). ale ja jsem proste zvyklej a naucenej psat bez ni, nepamatuju si totiz umisteni pismenek s diakritikou a strasne by me to brzdilo, hledat u kazdeho druheho pismene, kde se nachazi… proto diakritiku nee. i tak u spousty veci je lepsi ji nepouzivat, treba email, hesla, atd. ale to je zas neco jinyho no :-)

na ct1 kouknu, dik za tip. zatim bye

Reakce na komentář: Alex #121Načítám náhled komentáře...

121
Alex 13. 12. 2006 07:45

Reakce na afi #120Načítám náhled komentáře...: Vy jste "zvyklej a naučenej" především egocentrismu, a tak své případné maily a příspěvky používáte ke svému uspokojení a seberealisaci. Jenomže dopisy, i ty v moderní formě, jsou určeny někomu jinému – nějakému adresátovi. Nikoli pisateli, leč adresátovi. Nesvědčí o hodnotě Vaší osobnosti, píšete-li dopisy tak, jak vyhovují Vám a na adresáta kašlete. Proč tedy vůbec někomu píšete, když na něj kašlete?
Zkuste aspoň někdy překročit úzký a zatemněný obzor své sebestředné povýšenosti a zamyslet se na druhými lidmi a jejich schopnostmi. Možná si vzpomenete že Vás ve škole v biologii učili také něco o refrekčních vadách, možná i něco o čití apod.
A pokud Vám to ještě nestačí, tak si vezměte nějaký cizí a Vám dosud neznámý text a kus papíru a překryjte si na řádce nejprve dolní polovinu a zkuste text přečíst a pak zakryjte na druhé řádce horní polovinu liter a zkuste text přečíst a pak se hluboce zamyslete, jste-li toho schopen.

Reakce na komentář: Mawe47 #122Načítám náhled komentáře..., afi #124Načítám náhled komentáře...

122
Mawe47 13. 12. 2006 09:50

Reakce na Alex #121Načítám náhled komentáře...: No jestli ti to vadi cist prispevky bez diakritiky, tak je necti. Ja ji taky nepouzivam, protoze na klavesnici ceske znaky nemam a protoze nejsem sekretarka, chvili mi trva, nez trefim spravne pismenko… a konkretne na tomto webu jde o OBSAH sdeleni a ne o formu sdeleni…


123
Ash 13. 12. 2006 13:15

Doporučuji si ty české znaky pořídit. Pokud to není Tvá klávesnice a nemůžeš si na ni nic lepit, lze za horní řadu zastrčit papírek.

Při tom množství příspěvků, které většina lidí píšících zde bez diakritiky již poslala, by většina z nich už měla umět psát jako blesk, včetně všech nabodeníček. Neexistuje něco jako "já bych se to stejně nikdy nenaučil". Po určitém množství napsaného textu se to naučí každý, tak jako jezdit na kole, plavat, číst..

Jako investici do budoucna neznám nic lepšího, než se naučit psát na klávesnici. Nebo někdo plánujete s tím definitivně přestat? :-D

Osobně nechápu, jaký někdo může mít jiný důvod psát bez diakritiky, než je prachsprostá lidská lenost. Skoro všechna písmenka s háčky a čárkami jsou v jedné řadě, hledají se tam velmi snadno…

Reakce na komentář: afi #124Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #128Načítám náhled komentáře...

124
afi 13. 12. 2006 13:42

Reakce na Ash #123Načítám náhled komentáře...: ne, neni to jen lenost, ale pokud si treba nekdo chce precist text v zahranici, tak oceni ze ma normalni pismenka misto ctvercu atd.
Reakce na Alex #121Načítám náhled komentáře...: neni to kvuli tomu, ze bych nemyslel na adresata. ja sem zvyklej psat bez diakritiky, a jsem rad, kdyz mi ostatni tez pisou bez ni. problem mi to vazne nedela

Reakce na komentář: Qark #125Načítám náhled komentáře...

125
Qark url 13. 12. 2006 14:30

Reakce na afi #124Načítám náhled komentáře...: neni to jen lenost, ale pokud si treba nekdo chce precist text v zahranici, tak oceni ze ma normalni pismenka misto ctvercu atd.
Jenže to JE JEN lenost. }:-> Protože tento web je v kódování utf-8 a tak tu klidně můžu mít text český, slovenský, Русский, Македонски, العربية, Ελληνικά, ქართული, 日本語, … a NIKDO NIKDE nebude vidět žádné čtverečky – je totiž úplně fuk, odkud se na ten text dívá :-D

Reakce na komentář: afi #126Načítám náhled komentáře...

126
afi 13. 12. 2006 17:04

Reakce na Qark #125Načítám náhled komentáře...: jasny, ale vsude to tak neni. a kdyz se uz naucim nekde psat plynule bez diakritiky, tak kdyz zapnu qark.net tak nebudu najednou psat s diakritikou, protoze na to proste nejsem zvyklej. a kdybych zas psal jen s ni, tak bych ji cpal vsude, i tam kde by misto ni byly ctverce, protoze bych si na ni zvyk proste :-) driv sem totiz psal jen s hackama a carkama, tak vim jak pak nekdy ty texty vypadali. psat bez diakritiky je proste univerzalnejsi, i kdyz uznavam ze trochu lenosti za tim je.

Reakce na komentář: Ash #127Načítám náhled komentáře...

127
Ash 14. 12. 2006 00:27

Reakce na afi #126Načítám náhled komentáře...: Afi hlavně tedy piš bez diakritiky, aby Ti to náhodou nezůstalo. Bože. A ještě na sebe práskneš, že psát s háčky umíš. To je vostuda :-D

Qark by mohl udělat anketu "čtu raději příspěvky psané česky / cesky", výsledek by Ti ukázal míru žádoucího studu :-D Jinak jsme dost OT, nemá smysl se vymlouvat, už všichni víme, že jsi líný, tak už nemá smysl to rozebíret :-P

Reakce na komentář: afi #129Načítám náhled komentáře...

128
Mawe47 14. 12. 2006 08:56

Reakce na Ash #123Načítám náhled komentáře...: tak já se teda pokusím taky psát česky, ale je to dost matoucí, protoze na irc se moc cesky psat neda a moje icq ma taky velký problém s háčky a čárkami…

Jinak teda s těma papírkama mě to nenapadlo, to je docela dobrý nápad…

To podle mě není zas tak velká lenost, ale holt každý na to máme asi svoje měřítka…

Reakce na komentář: afi #129Načítám náhled komentáře...

129
afi 14. 12. 2006 18:15

Reakce na Ash #127Načítám náhled komentáře...: nema cenu to dal rozebirat, proste mam uplne jiny nazor na to. a plynule prechazet z jednoho psani do druhyho bez nejake vetsi ztraty rychlosti proste neumim…
Reakce na Mawe47 #128Načítám náhled komentáře...: presne tak, mas u me bod :-D


130
Kate 17. 12. 2006 22:01

Ahoj Qarku, chtěla bych tě poprosit, jestli bys sem nemohl hodit odkaz na blog, který třeba radí holkám, jak dostat zadaného kluka, pokud teda nějaký takový blog existuje :-) docela by se mi to momentálně hodilo :-(
JIank tvůj blog/ww stránka je absolutně bezkonkurenční, čtu ho i jako holka, docela mě dostává fakt, že kluci taky řeší problémy typu : 'Nebude trapné, když ji oslovím? / Neodmítne mně?' Myslela jsem si, že tohle je doména čistě dívčí ;-)
A předem díky za odpověd či radu ohledně toho blogu či stránky, co by zase radil nám holkám, teda pokud bys nebyl tak laskav a neporadil mi rovnou ty :-)


131
FE 28. 12. 2006 02:46

Ahoj, dnes jsem právě tento web objevil a jsem jím nadšen :-) A rovnou bych si osazenstvo dovolil požádat o radu.

Poznal jsem jednu úchvatnou dívku.Tato se mnou udělala něo, co jsem dosud nezažil, totiž v její přítomnosti se nedokáži soustředit na nic jiného než jen na ni a jak to jen jde, snažím se ji vnímat/vnímám ji všemi, nebo o nejvíce smysly. A já jí též nejsem zcela lhostejný.
Ale problém je v tom, že má přítele, se kterým žije. Její okolí mi stále potvrzuje to, čeho jsem si již také všiml – a sice, že jim to moc neklape. Vždy, když je v blízkosti, ona se vytrácí, je jako mrtvá – horší nálada, menší komunikativnost, urychlený odchod do společné domácnosti. On na ni kašle, dokud nemá důvod žárlit (tedy můj příjezd do vesnice). Hádky jsou u nich téměř na denním pořádku.
Ale když jsem jednou chtěl, aby se mnou a její nejlepší kamarádkou zašla na pizzu (nezávazně), odpověděla mi, že ten večer bude patřit jen jim dvěma a že ho miluje.

A vás se ptám, jestli byste mi poradily, co dělat, resp. co byste v této pozici dělali VY ? Děkuji, Jirka – Aš


132
LukyVee 05. 01. 2007 05:54

Maw lidé, přečet jsem většinu této dizkuze a trochu mě zarazila jedna věc.. pač mám dojem, že existujou vlastně dvě verze "zadaný holky".. a dle toho i způsob balení.. první byl zcela osvětlen.. "letmě se známe, nebo vůbec", ale co když je to "známe se do morků kostí".. protože pak chození do kina, či sebedelší kecání bude stejně bráno jako kamarádské.. s tímto, mám pocit, zdejší válečné plány nepočítaly..


133
Týpek 05. 01. 2007 18:33

Dear Mr.QARK,
teda všechna čest,myslim,že některý lidi nedokážou ocenit,co děláš. Objevil jsem to teprve nedávno,ale musim řćt,že takhle dlouho jsem se nikde nezasek a nepobavil…
Zažíval jsem stejnej scénář jako v tomhle článku a dosáhl jsem spousta jejího času,milování se se mnou a dokonce rozchodu s jejím přítelem,ale pak,když jsem myslel,že budem spolu,tak mi řekla,že jsme jen přátelé…Myslím tím,že je každá jiná a nikdy nevíš,co se může stát…


134
Orpheus 06. 01. 2007 15:30

Já jsem se asi před měsícem potkal z jednou hodně pěknou holkou. Začali jsme se bavit a zjistili jsme, že máme téměř totožný zájmy, celkově jsme dost podobný typy a hodně si rozumíme. Tak jsme si začali psát a časem to došlo tak, že jsem z hodně náznaků už věděl, že jí nejsem asi uplně ukradenej a ona mi taky uplně ukradená nebyla. Tak jsem začal přemýšlet jestli jí někam pozvu. Trochu jsem se bál, že by to bylo možná moc vážný, nechtěl jsem jí nějak ublížit a nevěděl jsem jestli ted mám čas na vážný vztah. Po několika dnech takovýho přemýšlení mi došlo, že jsem se do ní asi zamiloval a že jí musím někam pozvat. Když jsem jí hned něco naznačil a pozval jí do kina, tak mi řekla, že zrovna předevčírem se jí vyznal kamarád a že se do něj taky zabouchla. Tu asi ted nepřeberu a ani se o to pokoušet nebudu. :-( Hrozně mě to bolí a užírá mě když ji vídím s ním, štastnou a zamilovanou, jak si to hrozně užívají. Kdybych nebyl hlupák a nepřemýšlel nad tím tolik, tak jsem ted mohl být na jeho místě a užívat si to. Místo toho je mi ted z toho hodně smutno a mám z deprese. Na podobnou úžasnou holku asi jen tak nenarazím a stačilo tak málo :-( :-( :-( :-( :-(

Reakce na komentář: jackblack #138Načítám náhled komentáře...

135
Orpheus 06. 01. 2007 15:52

Ještě mám dotaz, jestli se vám někdy stalo, že jste se do někoho zadanýho zamilovali tak moc, že jste mu upřímně přáli i toho jinýho partnera? Asi jsem sobec, nebo jsem nikdy nikoho tak nemiloval, ale mě se to teda nestalo. Vždycky u mě převažovala ta úzkost nad tím, že to nejsem já a připadá mi to jen jako takový klišé :-I

Reakce na komentář: orel235 #136Načítám náhled komentáře...

136
orel235 08. 01. 2007 14:07

Reakce na Orpheus #135Načítám náhled komentáře...: To je nějaká blbost ne? Bejt zamilovanej do někoho zadanýho a ještě mu upřímně přát toho druhýho partnera. Mám dojem, že seš až moc hodnej a jde ti jen o dobro ostatních lidí. Zkus víc přemýšlet nad tím, co chceš ty a né jen o tom, co by chtěli ti druzí. Taky se příště zkus zamilovat až po té, co s ní začneš chodit, opačný způsob je cesta do záhuby.


137
orbi 10. 01. 2007 10:20

a co ked vam ta zadana holka povie ze vas ma strasne rada, ale nevie sa rozhodnut medzi vami a nim a boji sa ze by to nevyslo. mam cakat kym sa rozhodne? alebo ju mam nejako spracovavat?

Reakce na komentář: afi #139Načítám náhled komentáře...

138
jackblack 10. 01. 2007 12:58

Reakce na Orpheus #134Načítám náhled komentáře...: skus se chovat ublizene…treba kdyz si na icq davej si statusy:je mi nanic,miluju cloveka ktery je zadany… nebo to co si sem napsal skus rozkecat,az se to k ni donese,tak by mela mit aspon minimalni vycitky…jen sleduj jejich vztah a hned jak uvidis ze to mezi nima skripe,vrhni se na ni….pak uz jen staci byt sni vice nez on a dokonci to viz clanek uplne nahore……P.S hodne stesti :-) P.P.S sory ale mam duvod nepsat s diakritikou…dik za pochopeni

Reakce na komentář: afi #139Načítám náhled komentáře...

139
afi 10. 01. 2007 13:51

Reakce na orbi #137Načítám náhled komentáře...: nech ji bejt, ty tomu nepomuzes. jen se chovej prirozene, aby v tobe videla toho nejuzasnejsiho kluka na svete a prileze sama… podlejzat ji muze ten druhej a nakonec pak vyhrajes ty. a kdyby ne, tak bude nestastna, ale to uz neni tvuj problem
Reakce na jackblack #138Načítám náhled komentáře...: lol, tak tohle je fakt hodne pitoma rada a doufam ze se podle ni orbi ridit nebude. nejlip: neridte se podle ni nikdo, je to cesta do zahuby

Reakce na komentář: jackblack #142Načítám náhled komentáře...

140
xy 10. 01. 2007 16:25

kua chlapi to sa mi stalo ta pipina zacala chodit na tanecnu a zacala si s tanecnym partnerom a mna po vyse roku nechala lebo on bol proste "uzasny"… je to sice uz 5 mesiacov ale keby som ich stretol spolu tak mu rozkopem cicinu… takze si rozmyslite komu preberate babu… ci je to trtko co sa zvali na postel a rozplace alebo niekto kto ta zmaluje od modra :-)


141
orbi 10. 01. 2007 20:55

aby on nerozkopal cicinu tebe ;-)


142
jackblack 11. 01. 2007 20:13

Reakce na afi #139Načítám náhled komentáře...: …nech ho at se ridi podle sebe…me to takhle funguje a jestli ji chce,jak pise tak sem mu radil jak na ni…kdyby premejslel o tom jak prijit na jinou taky bych mu taky jinak poradil….a je smesny delat ze sebe nejuzasnejsiho kluka,kdyz sam vi ze pro ni je ten "druhej"….P.S je to muj nazor


143
Jirka2s 13. 01. 2007 14:35

Muj celej zivot se toci okolo tohoto problemu. Vetsinou se zamiluju do zadanne holky. Nejdriv zjistim jak na tom je se svym klukem, a jestli jim to skripe, pak mam nadeji. Ze zacatku se snazim ukazat ji ze ja jsem pro ni lepsi, ale tim ze nemuzu pospichat jinak receno "tlacit na pilu" je to psychicky narocny a lepsi nez se trapit a myslet na ni, vykaslu se na to.
Ted jsem zamilovanej do holky, jak jinak nez do zadanny :-) Znam ji sice od videni uz od malicka ale zhruba pred tremi lety jsme se zacali spolu bavit. V te dobe nikoho nemela a projevil jsem o ni zajem, jenze dilema mezi dvema kluky ji donutilo si najit nekoho tretiho, se kterym je mimojine do dnes. Nechal jsem ji byt. Ale behem tech trech let nas vzdy nejaka udalost svedla dohromady na nekolik tydnu, kdy jsme se dost casto vidali ale pokazde jsme se zas na dost dlouho odloucili, protoze si nechtela komplikovat vztah, kterej ma.
Na podzim jsme se opat zacali vidat, sice to vypadalo ze po dvou mesicich zas bude konec ale dali jsme si pravidla a zatim to funguje. Libime se jeden druhemu a pritahujeme se, ale porad si je vedoma ze ma kluka a nesmi ho podvest a ani ja bych to asi takle nechtel. Pak se mi sverila ze uz ten jijich vztah neni ono ale ze ho ma moc rada a chtela by poradit jak vztahu vratit jisku, kdyz on je porad tak moc zamilovanej (on je takovej milej na pohled a kdyz maj problem, udela na ni ocka a na chvilku je problem vyresen, ale kdyz ji nastve, obcas prijde zamnou abych ji rozveselil. Jeho plus je ze je zabavnej a nenudi se s nim). Je to tezky, kdyz porad na ni myslim ale jdu do toho.


144
orbi 14. 01. 2007 19:56

ideš do čoho? do oživovania ich vzťahu? šibe ti?
ak som ťa zle pochopil tak ma oprav…


145
Jirka2s 15. 01. 2007 17:13

Nene :-D Prave ze naopak. Zacala o me premyslet, kazdy den si pisem a chodime dost casto na prochazky se psem nebo si sednout ke sklence. On totiz nebydli tady a vidaji se jen o vikendech, takze pracovni dny jsme spolu. Jeho nijak bliz neznam a ani o to nestojim, pac mam zasadu ze do kamosovo holek se nemontuju. Jen doufam ze si to nepokazim.


146
orbi 15. 01. 2007 20:19

aha, ok, tak to je v pohode. Keď ho nepoznáš,kľudne choď do toho, teda ak si pripravený na tú možnosť, že zostane predsa len s ním… Ak si s ňou častejšie než on, a rozumiete si, tak sa podľa mňa časom namotá ;-) Len na ňu netlač, musí to byť jej rozhodnutie


147
Jirka2s 15. 01. 2007 22:23

No to je prave ono. Moznost ze ji neziskam je, ale snazim se na to nemyslet. To vis, ze se bojim, ze jsem pro ni jen dobrej kamos, se kterym se bavi kdyz neni s tim svym a nakonec se k nemu odstehuje a ja si reknu: tak dlouho jsem se snazil a uz ji neuvidim. Nekde jsem cetl, ze kazda holka ma jednoho dobreho kamarada, ktery ji nasloucha a kdykoliv pomuze a podle ktereho hodnoti svy kluky. S nim pak nechce nic mit, aby mela v nekom rezervu a jistotu. Jak se vyvarovat abych se nestal pro ni takovym blbeckem? Vcera jsme si psali, tak psala ze by to mohlo byt mezi nami hezky a ze jestli ji nevyjde vztah, tak jestli bych se pro ni obetoval :-) Vidime se skoro denne a ta touha me laka udelat nejakou unahlenou blbost. Hlavne nikam nepospichat a nedavat ji jistotu, ze me muze mit kdykoliv rekne. To uz se mi vymstilo a pak jsem za toho blbecka vise zminovanyho uz jednou byl.


148
orbi 16. 01. 2007 15:45

tak jej naznač že ju síce máš rád, ale že na ňu nebudeš čakať donekonečna ;-) Inak keď špekuluje ake by to bolo keby ste boli spolu, tak už je asi dosť namotana ;-)


149
Jirka2s 17. 01. 2007 16:05

Jojo asi trochu namotana uz je, obcas udela neco, cim me dokaze zamilovanost ale nekdy se drzi odtazita, takze to prisuzuju momentalni nalade ve spojeni s jejim klukem. Ted jde o to jestli by dokazala jemu ublizit a nechat ho? Je to jeji prvni kluk, tekze nevi co je to zklamani a rekl bych ze ma strach. A urcite opravnene, nebot kazdej se boji svyho prvniho zklamani a ja nechci aby to dopadlo jako vzdycky: prestane se semnou stykat!

Reakce na komentář: tweety #150Načítám náhled komentáře...

150
tweety 27. 01. 2007 23:34

Reakce na Jirka2s #149Načítám náhled komentáře...:

Jirko, muzes mi napsat email prosim, rad bych se na neco zeptal, diky.


151
Venca 07. 02. 2007 21:22

chtěl jsem přebrat jednomu klukovi holku ona si snim furt nebyla jistá jestli to sní myslí vážně atd.. nakonec se pohádali a přišla chvíle zabojovat řekl jsem ji že ve čtvrtek jdu bruslit a ona na to jo na bruselní jsem už nebyla dlouho a ja tak mužem jit spolu aspon se odreaguješ a ona tak jo ale dej mi číslo na tel… abych se náhodou nezměnila situace a ja nemohla jít a tak se stalo bohužel ten den jsem byl ve škole a přišla sms že ona nemuže že je nemocna a leží trochu jsem se naštval a vzápětí mi řekla že at se nezlobím a že mužem jit další týden …ale to se vrátila ke svýmu bývalýmu a zase si ju omotal kolem prstu řekl jsem si nema to cenu …kašlu na to proč se sni budu zahazovat je pěkná ale nestojí mi za to a tak se chci zeptat jestli jsem udělal dobře a nebo jestli jsem měl čekat na další příležitost ja si myslim že jsem udělal dobře když jsem se na nu vykašlal


152
vince 09. 02. 2007 06:55

mam takovy problem, v praci mame novou holku,je velice pritazliva,chytra ,, nikdy semnou nemluvila ale po case coz je asi mesic uz se rozhoupala ,bavime se divame se po sobe ,a dvakrat jsem ji vezl domu,flirtoval jsem sni a vypadala ze se ji to libi,o priteli ani slovo a kecali jsme celou dobu,rekla mi dokonce ze ma narozeniny tak jsem ji pekne popral a polibil ruku,dneska jsem ji chtel pozvat na rande ale zdala se mi nejaka divna , usmivala se na me ale pul hodinu pred tim nez mela konec ,uz se na me ani nepodivala,, ja jsem byl trochu zarazeny, uz jsem doni trochu blazen ,,,a pak to prislo jeji pritel proni prijel , ve me jakoby vsechno vybouchlo takova bolest,,, ted vim ze ji mam rad ale nevm co delat ,jak jsem odjizdel byla snim v aute divala se na mne jak jsem projizdel ale nevim co si mam o tom myslet ,,, stalo se mi top tak pred hodinou tak jsem jeste roztrepany …co mam delat ??????VINCE
mame spolu zase za dva dny spoolecnou dobu asi 3 hodiny v praci co mam delat??? chtel jsem se ji zeptat jak se mela na narozeni a dat ruzi ,ale nevim jestli je to dobry napad ???


153
orbi 09. 02. 2007 09:15

no ružu jej nedávaj, to je fakt blbý nápad. Musíš sa rozhodnúť, či ju chceš prebrať jej priateľovi, alebo sa na to vykašleš. Preberanie je beh na dlhé trate, ale ak nie je s priateľom štastná, tak máš šancu. Skús vo vhodnej chvíli stočiť rozhovor na jej citový život a zistiť, či je spokojná s tým čo má. Viac sa teraz asi nedá robiť ;-)

Reakce na komentář: vince #154Načítám náhled komentáře...

154
vince 09. 02. 2007 14:54

Reakce na orbi #153Načítám náhled komentáře...: za celou dobu co u nas pracuje se snikym nebavila ,vsechny frajery drzela odsebe ,me taky ale pomalu jsme se zacli seznamovat,je totiz velice pekna a proto jsem do toho sel,,doufam ze mam u ni sanci ,ona vedela kde mirim
a prece by mi rekla ze je zadana a nenechala by me pokrcovat,az na to jak to skoncilo,, rikala mi ze ma narozeniny ,ja se ji ptal co bude delat jestli nekam jde ,ona ze ne e bude se divat na nejaky film,chtel bych vedet kam mam jit co takova pekna holka co muze mit kazdeho,hleda za city,,,prece ten jeji frajer neni takovy vul kdyz je snim kde mam zacit???ta kytka me napadla jako darek k narozeninam,,protoze nic moc na ne nedostala ,mela to byt takova pozornost ale asi by to bylo moc a upone bych to tim pokazil,,,

Reakce na komentář: orbi #160Načítám náhled komentáře...

155
vince 09. 02. 2007 14:56

a jeste co mam delat abych na ni potad nemyslel uvidim ji az za dva dny a mam dost prace ale nemuzu se soustredit!!!!!!!!!!!!!!!!


156
fred 10. 02. 2007 20:59

Čau,

mám problém – seznámil jsem se s holkou, které je přibližně stějně stará jako já (19 let), a ke svý smůle (štěstí) jsem zjistil, že je to nejlepší holka, kterou jsem kdy potkal. Má všechny přednosti. Ale chodí s jedním mým kamarádem.

Jsem proti přebírání holky – zásadně pokud je to holka kámoše, ale teď jsem se našel fakt ve svízelný situaci – tu holku prostě musim mit. Normálně bych to nikomu neudělal – ale tahle za to opravdu stojí. Chtěl bych ji mít aspoň za kamarádku, ale normálně ji nepotkávám, a po smskách mě vtipně odpálkovává.

Na tu holku si myslim už delší dobu – a k vlastní blbosti jsem se dozvěděl, že ji ten dotyčný před 14 dny sbalil na jednom plese, na kterym jsem nebyl. Takže spolu choděj relativně krátkou dobu, je to čerstvý. Myslim, že se jí taky líbim, taky na mě asi myslela, než přišel tamten, ale teď má prostě novýho kluka a nevim jak na ní.

Poraďte prosiiim! Zkušenosti ze života… Je to fakt dobrá hezká a slušná (a vtipná) holka. Díky!

Reakce na komentář: orbi #161Načítám náhled komentáře...

157
Martina 10. 02. 2007 23:24

To fred: No, myslim, že nezbývá nic jiného, než jí někam vzít (na kafe, čaj…) a prostě jí tohle všechno říct tak, jak si to tady napsal (že je nejlepší holka, co si kdy potkal, že má všechny přednosti apod.) … Budu ti držet palce!

Reakce na komentář: orel235 #158Načítám náhled komentáře...

158
orel235 11. 02. 2007 12:37

Reakce na Martina #157Načítám náhled komentáře...: To Fred: jestli už něco, tak rozhodně nedělej to, co ti popsala Martina, tím vše leda zkazíš


159
jirka 11. 02. 2007 18:05

Potřeboval bych poradit…Velmi mě zajímá jedna kolegyně z práce, myslím, že jsem se zamiloval. Začalo to relativně nevinně, chození na obědy, nošení snídaní do práce apod. Můj zájem byl opětovaný i z její strany, nicméně ona má přítele. Náš vztah začal být bližší a bližší, začala se mi svěřovat s problémy v jejím vztahu, vím, že není o tom vztahu 100% přesvědčená, navíc jí má její přítel za pár měsíců odjet na rok pryč. V okamžiku, kdy zatlačím na pilu, tak se stáhne a řekne mi, že má přítele a chce s ním zůstat. Nicméně uběhne pár dní, znovu se naskytne příležitost být spolu a znovu se to začíná vyvíjet z mého pohledu dobrým směrem. Je to jak na houpačce… Stále mi říká ne, ale chová se úplně opačně. Tento týden mi řekla, že to musíme úplně skončit, že to takto nejde, že ji sice moc přitahuju, je jí se mnou fajn, ale má strach cokoli měnit a hlavně, že ho má ráda. Den poté jsme měli nějakou firemní akci a já jí odvážel domů a skončilo to tak, že jsme zůstali před jejím domem asi 3 hodiny v autě, došlo na líbání, skončilo to ale pláčem. Byla úplně zoufalá, jak teď ublížila sobě, příteli i mně. Teď se zase stáhla a znovu stejná písnička, že to musíme skončit, ale že ničeho nelituje a že jí na mně záleží. Říká, že mě nechce ztratit jako kamaráda apod. Co mám teď dělat? Mám ještě šanci? Asi bych se na to měl úplně vykašlat, začít ji odmítat a uvidí se za pár dní či týdnů, jestli o mě má skutečně zájem. Prosím, poraďte.


160
orbi 12. 02. 2007 09:37

Reakce na vince #154Načítám náhled komentáře...: Ak ju chceš prebrať frajerovi, musíš byť vtipnejší, pozornejší a zaujímať sa ňu viac než jej frajer ;-) Daj jej to čo potrebuje, a čo od frajera nedostáva, a je tvoja. Musíš jej dať najavo, že ti na nej záleží, ale pritom si udržať odstup, aby si nebol za vola, keby to nevyšlo. Ta kytka je fakt blbosť, vyložíš tým všetky karty a je to moc hrr. Radšej jej pošli nejakú vtipnú blbosť, niečo osobné, na čom sa zasmeje a iba ona a ty budete vedieť prečo ;-) No a čo robiť aby si na ňu furt nemyslel? Neviem, riešim podobný problém ;-)

Reakce na komentář: fred #162Načítám náhled komentáře...

161
orbi 12. 02. 2007 09:40

Reakce na fred #156Načítám náhled komentáře...: Tak do toho by som teda nešiel. Kamarátom sa holky nepreberajú, ani keď sú najsamlepšie na svete. A ak sú spolu iba krátko, tak nemáš šancu, dievča je čerstvo zaľúbené a na iného vôbec nepomýšľa. Môžeš akurát tak čakať, či sa nerozídu…


162
fred 12. 02. 2007 12:03

Reakce na orbi #160Načítám náhled komentáře...:

No já jsem to zkusil aspoň jako kamarád. Napsal jsem ji, že jsem to vzal za špatnej konec :-), že bych chtěl být její kamarád. A pak jestli by nešla třeba na kafe. Ale na to mi neodpověděla, asi bude z toho frajera hodně nadšená. A já bych jí opravdu chtěl aspoň jako kámošku. Ale teď se se mnou ani nebaví, protože se bojí, že bych ji chtěl rozbít vztah. :-(

Reakce na komentář: orbi #163Načítám náhled komentáře...

163
orbi 12. 02. 2007 13:11

Reakce na fred #162Načítám náhled komentáře...: No vidíš, pojekakal si to ;-) Vyložil si karty na stôl a nevedel si aké má ona. Keď už chceš prebalovať baby, nerob to tak okato, hlavne keď sú čerstvo zaláskované. Najprv sa musí namotať ona, musí to byť JEJ nápad a JEJ pocit, že ťa chce. Keď na ňu tak hrr vybehneš, tak sa akurát uzavrie do ochrannej ulity a máš smolu. :-(


164
doli 13. 02. 2007 20:26

Hele hosi mam problem a potrebuju poradit nevim proste.Potrebuju poradit s jednou holkou jak ji prebret no spis potrebuju zabodovat na schuzce (du s ni na kafe).Znam ji docela dobre ona me taky sme kamaradi ale myslim ze je tam trochu vic ale ma kluka to je porblem a nevim co k nemu citi pred casem se pohadali a potom zase usmirili tak nevim no.Pls moc prosim poradte je to nejlepsi holka co sem poznal.posle te mi radu na email dik moc budu vam vdecnej.


165
Milan 18. 02. 2007 18:20

Reakce na OKi98 #15Načítám náhled komentáře...: hele dobrej navod ale obcas to moc nefunguje


166
Thori 19. 02. 2007 19:43

Na tohle sem slyšel skutečně skvelé přirovnání. Doufám, že to tu už někde není.. holt sem línej číst. Zkuste si představit dívku jako hrad. Na hrad se ze všech koutů sjíždějí dobyvatelé, aby se do hradu dostali. Přičemž samozřejmě existují různé taktiky jak hrad dobít. Nejhorší asi plenitel, který zaťuká na bránu do hradu, pomocí lstí se dostane dovnitř a celý hrad vyplení. Ale dívka si nejvíce cení dobyvatelů, kteří musí postupně věž za věží dobýt celý hrad, což jim zabere značnou dobu. Až nakonec získají celý hrad a spokojeně si v něm žijí. I přesto že hrad patří vám, chtějí jej pro sebe i druzí a tak jej musíte neustále bránit a nemusí se vám to taky povést.
Takhle to platí v životě nejde o to jestli přebírání je morální nebo není. Ale správná otázka zní: Jesli se vaše svědomí vypořádá s tím, že zkazí vztah dvojici partnerů, která mohla mít před sebou slibnou budoucnost.


167
Marek 22. 02. 2007 22:42

Qark v článku píše :
„Nikdy nebalte holku vašeho dobrého kamaráda.“ Je to ta nejhnusnější věc, jakou můžete udělat. Žádná holka nestojí za to, abyste zradili svého kamaráda. " …vzápětí radí, jak na to.

ale co je potom přebrání holky, ženy, dívenky jakémukoliv jinému chlapovi, klukovi, muži? Tento muž, chlap, kluk je také kamarád a také má rád, je to také člověk.
Proč mu brát to , co si ( často pracně) získal?

Pomyslím na sebe, jak by se mi líbilo, kdyby měl někdo snahu mou drahou přebrat– v pořádku, řeknu si. Ale ono mu jde o přebrání se všemi jeho důsledky : odchod ode mne, odcizení, smutek, náhlá prázdnota, žádný milý smích mé drahé, žádná drahá v osamělé posteli, žádná drahá v mé duši. To není v pořádku. To není slučitelné s tím, co jsem měl.

No zkrátka, řada negativních a nehezkých emocí se pojí se sobeckostí. Sobeckostí toho, co chce přebírat zadané .
Proč bych někomu kazil vztah, kazil něco hezkého, když to sám nemám rád?
Navíc pak člověk tak nějak začne pociťovat, vedle smutku, (že drahou už nemá ) i vztek.
Vzteká se na původce toho všeho, těch nehezkých pocitů, té ztráty. Vzteká se a chce mu to nějak oplatit, něco mu také z života vzít, utrhnout. Kolik máme v naší zemi vražd a jiných násilností z podobných důvodů, že je někdo sobec a nevnímá krásu vztahů, natož lásku komplexně, v jejich širokém kontextu.

Užívejme si života, užívejme si svobody, užívejme si našeho demokratického zřízení.
Ale buďme si vědomi, že k našim svobodám se neodmyslitelně pojí i naše povinnosti. Ať již jsou morální, zákonné či lidské, měli bychom zůstat lidmi, a ne ledasjakými:
Kvalitními, slušnými, korektními.
Žijme tedy lidský život , se všemi láskami, krásami, pozitivy, nádherami, ženami, muži, vztahy, orgasmy, poznáváním, prací, a zamezujme žití s neláskou, nekrásou, negativy, neženami, nemuži, nepoznáním, nevztahy, neorgasmy.
Buďme lidmi. Ne likvidátory lidského života.

Reakce na komentář: orel235 #172Načítám náhled komentáře...

168
mik2 28. 02. 2007 18:59

Osobně si myslim, že přebírání holek komukoliv je nemorální a hnusný! Myslim, že nikomu z nás, kdo tento článek četli (mimochodem dost dobrej) by se nelíbilo, kdyby mu kdokoliv přebalil holku. Jo, možná si řeknete, další moralista na scéně, ale pravdou zůstává, že i když jsem se na jedný akci setkal s báječnou holkou a dost sem si s ní rozuměl (až moc :-D ), tak když jsem zjistil, že je zadaná, tak jsem se už neozval, i když bych jí sbalit moch celkem snadno. Myslim, že víc lidí by mělo vzít na mysl tohle moje přesvědčení.


169
wilson 10. 03. 2007 08:18

cau , mam takovy problem,, libi se mi zadana holka,a nevim jestli ma o mne zajem ,vim ze zezacatku o mne nemela zajem ale ,po nejake dobe pracujeme spolu se zacla na me usmivat a rikat ahoj a tak,,, jednou potrebovala hodit do,mu tak jsem ji svezl,,bavili jksme se celou ceestu jak jsme byli na miste tam mi zamavala, od te doby kazdy den co jsem v praci na me mava a usmivase,, nekdy si vsimnu ze se na me diva ale jak se ja otocim tak uhne ,nebo zacn neco delat…
tak jsem se rozhodnul o rande rekla ano ,ale pul hodiny pred ti mmi zavolala ze na rande nejde ,,dalsi den v praci se mi omlouvala ze je zaneprazdnena , tak jsem to bral jako ze si neni jista jestli ma o me zajem nebo ne,,, cas plynul my separkrat bavili velice pekne vyptavala se me na ruzne otaazky ja ji vyslichal a myslim ze jsem mel uspech ,,,rika kazdemu jaky jsem bezva kluk ,ale na rande neni jeste jista jeslti pujde,,,, vcera ale me pozdravila jenom tak nijak a moc sime nevsimala tak jsem sni zacal kecat a hralla si z vlasy a prupiskou a rekla mi ze jsem super ale ma pritele ktery je ted zrovna mimo ale ze to ji nevadi,,, chce pry byt kamaradem,,, jednu dobu je ke mme prilepena a nekdy jako by nic,,,nechci byt jenom kamarad ketry ji nasloucha a ona to vi ale co mam delat???????co znamenaji ty smichane signaly ???? diva se na me ,hrtaje si zvlasy ,mava na me,a potom jakoby nic

Reakce na komentář: Orel235 #171Načítám náhled komentáře...

170
Aleck 10. 03. 2007 10:43

Poslyste proc resit jestli se to ma nebo nema? Kazdy ma nejaky zivotni styl, svy sny a vize do budocnosti a pokud se dva sobe sympaticky protejsky potkaji a poznaji ze je maji stejny, tak se proste zacnou jeden o druheho zajimat, stykat a vypestuji si k sobe citovy pouto. Je jim spolu dobre a rozumi si, tak i kdyz oba nebo jeden z nich nekoho ma, spise da prednost tomu jit si za svym, pokud maji pocit ze jim ve svem vztahu toto chybi. Neudelaji s tim hned neco protoze to ma mnoho ale… a snazi se hledat alternativni reseni, jenze az budou mit pocit ze jsou na krizovatce a musi se rozhodnout. Je to prirozeny a obostranny, takze se nemuze mluvit o brebirani. Flirtovat s kamosovo holkou za ucelem sexu je svinarna ale pokud je v tom vic, tak se to proste stane a holka to nebude brat jako zradu kamarada. Kazdej si hleda pro sebe toho nejlepsiho, bud to stoji za to, ztratit nekoho pro jinyho a udelat to, nebo to uplne ukonci. To je muj nazor.

Reakce na komentář: Zalaskovany #237Načítám náhled komentáře...

171
Orel235 10. 03. 2007 11:39

Reakce na wilson #169Načítám náhled komentáře...:
Pokud nechceš být jejím kamarádem, tak se tak přestaň chovat. Řeči kolem jejího přítele kompletně ignoruj a nepřikládej jim žádný význam, zaměř se hlavně na to jak se skutečně chová. Nezvi ji na rande, ale na přátelský pokec, říkej jí, že jste jen kamarádi, ale nechovej se jako kamarád! Flirtuj s ní, dotýkej se jí, líbej ji.
Jo a taky ze sebe nedělej otloukánka, když ti napíše půl hodiny před schůzkou, že na ni nejde, zavolej ji a asertivně ji seřvi, jestli si jako myslí, že tvůj čas je jí pro srandu… asertivně ne agresivně. Uvědomí si chybu.
Pokud by to stejně nemělo s tou holkou vyjít… vrátí se její přítel, zamiluje se do jinýho, přestaň se o ni komletně zajímat a starej se o jinou, jinak na to leda doplatíš.
Takže abych to shrnul:

0)Udělal si chybu, že jsi ji zval na to rande, to je blbost.

1)Pozvi ji jen tak mezi řečí na přátelskej pokec a zdůrazni,že je fajn, že jste kamarádi (bude se divit, proč s ní nechceš zatraceně chodit?)

2)Chovej se jakoby kamarádsky, ale dotýkej se jí – důležité je sledovat její reakce a pokud si doteky nechá líbit, dotýkej se jí víc a víc…

3)Pokud by to šlo opravdu dobře rozhodně neváhej a polib ji ještě na tý schůzce (ona to chce! je to jen na tobě). Při nejmenším ji polib aspoň na rozloučenou.

4)Uvědom si, že to co ženský říkají a to jak se doopravdy zachovají jsou dvě různé věci! Tzn. až budeš mít příště ruku v jejích kalhotkách a ona bude vzdychat: "ach ne to nejde, oooh ja mam přítele..to nemůžeš, ohh ach…" už víš, co uděláš? :-)


172
orel235 10. 03. 2007 11:48

Reakce na Marek #167Načítám náhled komentáře...:
To, že někdo má nějakou snahu ti přebrat tvoji holku, neznamená nic. V konečným důsledku to je jen její rozhodnutí a pokud s tebou nezůstane, nejspíš jí v tom vztahu něco chybělo. Pak je jen na tobě si uvědomit, kde jsi dělal chybu a zapracovat na sobě a zlepšit se. Nakonec ti ten rozchod může v životě pomoci stát se lepším chlapem. Tak jako se to stalo mě :-)

Reakce na komentář: PedroAAA #230Načítám náhled komentáře...

173
Aleck 10. 03. 2007 17:18

dodatek:
Kdyz se kluk zamiluje do zadanny holky, dela vse proto aby ji dostal, pokud se ji on libi. Bud to jde samo a nebo si kluk musi hrat a predstirat aby byl pro ni co nejlepsi. Cim vic se snazi, tim pak bude mit taky vetsi praci si ji udrzet, pokud se pro nej rozhodne. Jenze pak muze prijit nekdo dalsi a nebo poznate ze snaha byla vetsi nez co jste za to ziskali. Je to risk a proto se nejdriv samy sebe zeptejte jestli to ma cenu a je v tom vic, nebo vas pritahuje jen fyzicky.


174
wilson 12. 03. 2007 06:24

cau ,dik za radu orel 235 ,,
vcera jem sni stravil jeji patnact minut pauzu ,bavili jsme se o praci a najednou mi rekla no mam tady fotky chces je viet a zacala mi ukazovat sve fotky ,jak pozuje doma ,venku s brachou a nevoidel jsem tam toho pritele co to znamena kdyz ti holka ukazuje fotky,,,
jo stim randem mas pravdu bylo to ai moc narychlo,,, ale jak mam vyzuzit situaci se ji dotknout kdyz sni mluvim <<, priklad mluvime onecem a divame si do oci jak dal????

Reakce na komentář: orel235 #175Načítám náhled komentáře...

175
orel235 12. 03. 2007 13:09

Reakce na wilson #174Načítám náhled komentáře...: O dotycich tu už jednou někde psal Qark. Z mojí vlastní zkušenosti existuje fůra příležitostí, jak se tý holky dotknout. Nesmí se to samosebou přehnat, jinak na tebe bude koukat jako na blázna (už se mi stalo :-) ). Na úvod stačí jeden,dva dotyky. Jak to udělat?
Příklady pro ilustraci:

1)bavíte se spolu, něco jí zaujatě vysvětluješ a pak se jí se zájmem v očích a úsměvem zeptaš: "Co si o tom myslíš ty?" a ukážeš na ni prstem a dotkneš se jí na rameni.

2)ruce s prstýnky, náušnice na uších, oblečení… tohle všechno se dá jednoduše využít k dotykům… "Jééé, co to máš za nové náušnice?" jemně se jí dotkneš na uchu, "wow, ty máš tolik prstýnků?" a vezmeš jí její ruku, "moc pěknej svetr, je novej?" a pohladíš ji po rameni jako že zkoumáš materiál svetru.

Jestli se chceš naučit žen dotýkat, pozoruj jiné ženy jak spolu komunikují.

Doufám, že ti moje rada pomůže. Každopádně jestli ses už dostal do Lets-Just-Be-Friends pasti,tak ti už nepomůže ani svěcená voda :-D. V tom případě nech tu holku být. Hodně štěstí. čau


176
wilson 12. 03. 2007 14:36

cau orel ,
souhlasim ze vsim co rikas ale co kdyz vi ze mam oni zajem a nedava mi najevo at si davam odstup ,co kdyz me zkousi jestli mam vetsi cenu nez jeji pritel,,,???kdyz ja vim ze nemam o nekoho zajem tak a vim ze on ma tak se mu nesveruju a nedavam mu ruzne otazky,???a nemluvim s kamarady o nem <<,Doufam ze sem se do te pasti friends nedostal ,,,verim ze budu mit stesti a vsechno vyjde ..je to super zenska nemuzu jenom tak kdyz chce byt pritel se vzdat nadeje ze by me mohla mit i rada jako pritele,


177
wilson 12. 03. 2007 14:43

jeste ktomu chci dodat vcera jak jsem stal na chodbe ,,vedel jsem ze odchazi,,prichazela ke me zezadu ja delal ze nevim ze tam je ona telefonovala a ja jsem cekal co udela jestli mi rekne aspon ahoj a ona me pohladila na po ruce a rekla ahoj uvidime se za dva dny ,,, ja nechci se vzdat nadeje ze porad si neni jista a chci vedet co jsou hlavni fakty na ktere se muze divat kdyz me bude srovnavat s jejim pritelem,,prece ,divani se do oci ,,usmev ,sanhani mi na ruce nejsou znamky budme jen kamaradi,coz rika ???

Reakce na komentář: orel235 #178Načítám náhled komentáře...

178
orel235 13. 03. 2007 10:53

Reakce na wilson #177Načítám náhled komentáře...:
Čau, už se nám ta debata natahuje a začíná přesahovat rámec komentářů k článku. Takže, když tak se pak přesuň na fórum.

Teoreticky z toho píšeš o tebe má asi zájem. Ruku do ohně bych za to ale nedal, může si s tebou jen hrát, může se tak defaultně chovat ke všem, kdoví jak to je. To, že tě pohladila po ruce spíš něco znamená než ne, ale jak jsem řekl, může to být všelijak. Každopádně tyhle věci neřeš. Nestarej se o jejího přítele, ona to vůbec nebere tak, že by vás dva srovnávala, kdo je lepší v čem, a podle toho se rozhodla. Tak to opravdu není! Z jejího pohledu ji buď přitahuješ a nebo ne.

Pozvi ji někam na kamarádský pokec (ale neplať za ni!nepodlézej jí), říkej, že jste kamarádi, dotýkej se jí, líbej ji, chovej se jako chlap. V žádným případě nebuď "needy". Tohle prostě udělej a pak uvidíš, co se stane.

Můžu ti jen říct, že už teď seš na ní dost zafixovanej, což je jedna z nejlepších cest jak to podělat. Všechny tyhle útržky rad, co ti dávám, zanikají v kontextu, pokud nemáš zkušenosti, který získáš jedině tak, že se budeš opravdu věnovat PICK UPu a zkoušet věci v terénu.

Většina lidí tady by chtěla být úspěčná se ženami, ale jen pár z nich pro to je ochotno i něco udělat. Přes tenhle web jsem se dostal k pickupu a tímto Qarkovi děkuju ;-). čus


179
slawa 14. 03. 2007 11:28

Tak nevim dva tydny sem s holkou.6let ma pritele,ale nechce se snim rozejit kvuli rodicum,to sem ale nevedel nez sem si sni zacal.Porad ji vola a breci(on) do telefonu,ona je z toho v prdeli ze mu nejak ublizila a dela neco spatnyho.Oni spolu uz ale prakticky nejsou a on ji ma jenom na sex.U me spi skoro kazdej den a jeste sme spolu nespali(jako mit sex-nechci dokud nebudu vedet ze semnou je kvuli me ne kvuli posteli…)Navic minulej tyden mela svatek,tak sem ji koupil kytku a vzal na veceri,prej ji jeste nikdo nikam nepozval a kytku dostala jenom k 18.Kouri,on kvuli tomu dela sceny,ja reknu ze mi to vadi,ale prejdu to(jakoze mi to vazne vadi,ale nechci se kvuli 3cigeretam dene hadat)On je nudnej a rika o nem ze ji priprravilo o smysl pro humor,semnou se smeje porad.Ja toho borca neznam,ale 90% lidi co ho znaj na nej nerekli nic peknyho…Tak mi reknete co mam jeste delat abych byl lepsi nez on,ja sem prkticky ve vetsine lepsi(a to si nechci nejak kasat triko).Navic dnes ma jeho trida ples,ja tam jedu kvuli kamosum a ona kvuli nemu,takze spolu tam moc byt urcite nebudem…sem trochu nervak,tak nevim jestli mu tam dneska nedam pres hubu,ikdyz bych si asi zaslouzil spis ja za to co delam…

Reakce na komentář: Aleck #180Načítám náhled komentáře...

180
Aleck 14. 03. 2007 22:24

Reakce na slawa #179Načítám náhled komentáře...:
Nechapu proc kvuli rodicum? Ale pokud ti muzu poradit, vsad vse na jednu kartu. Ty uz nemuzes udelat nic, tohle je na ni. Pokud citis, ze te ma rada a zalezi ji na tobe vic nez na nem, dej ji na vyber. Bude se muset rozhodnout koho radeji ztratit, dej ji cas a ver mi ze pujde za tim co je pro no lepsi. Bud svuj a jdi si za svym. Musi nejdriv poznat jaky to je kdyby te ztratila, pak teprve bude neco resit. Pokud to neudelas – utrapis se… a pak ji treba stejne ztratis. Hodne stesti

Reakce na komentář: slawa #181Načítám náhled komentáře...

181
slawa 15. 03. 2007 18:07

Reakce na Aleck #180Načítám náhled komentáře...: Tak teda nevim,vcera nas videl jak ji davam pusu.Kazdej jinej chlap na jeho miste by prisel a dal mi pres hubu,ale on nic…vubec zadna reakce.Kvuli tem rodicum proto ze ho maji radi jak vlastni dite,takova ty typicka pata pri rozchidu…

Reakce na komentář: Aleck #182Načítám náhled komentáře...

182
Aleck 15. 03. 2007 19:56

Reakce na slawa #181Načítám náhled komentáře...:
Jeji rodice si muzou oblibit tebe vic nez jeho. Kazdy rodice nevidi radi, jak jejich dcera strida kluky a sest let je docela dost. Ale snad je to jeji vec a rodicum to muze byt ukradeny. Ona se pro tebe jentak nerozhodne, musi se neco stat, aby mela duvod…ten spravny impulz. Ona je na nej zvykla za tu dobu a nechce ho hned odepsat. Pokud citi ze by se s tebou mela lip tak si vybere tebe. Kamaradka mi rekla ze uz si jednou takle mela vybrat a ikdyz to bylo tezky a bolelo to, presto nechala moc hodnyho kluka, kvuli novymu, se kterym mela pocit ze by si splnila svy sny. Pokud vis co ona chce a dokazes ji to dat, pak bych necekal. Pozvi ji nekam na veceri, vyznej ji lasku a dej ji vybrat a hlavne na ni netlac. At se rozhodne sama.

Reakce na komentář: slawa #183Načítám náhled komentáře...

183
slawa 16. 03. 2007 23:57

Reakce na Aleck #182Načítám náhled komentáře...: Slibila mi ze si to s nim prez vikend vyrika.A pak uvidim co dal,pokud chce byt s nim tak ji v tom nebudu nijak branit…na takoy veci se neumira :-) jinka diky ti za rady…

Reakce na komentář: Aleck #184Načítám náhled komentáře...

184
Aleck 18. 03. 2007 21:19

Reakce na slawa #183Načítám náhled komentáře...:
Ja si ted prozil svy. Celou dobu mi naznacovala ze ma zajem a ke svymu byla hnusna a z jejiho vypraveni nebyla uplne spokojena. Psala mi i kdyz byla u nej, nebo se tesila na me, ze hned jak prijela sla ke me. Tak jsem si rekl ze neco musim udelat, protoze mluvit o tom nechtela a ani to nijak resit a i mi priznala ze je do me zamilovana, tak jsem ji rekl at si vybere. Sice brecela, ze me nechce ztratit a nemuzu zahodit vsechno co mezi nami je, ale nenasla odvahu neco udelat a zustala s tim svym. Je to dva dny a vubec spolu nekomunikujeme. Ja to proste citil tak, ze vsechno nebo nic, protoze jinak bych se utrapil. Mozna tajne doufam, ze pociti tu ztratu a neco udela ale tezko rict, kazdopadne mi chybi ale je to pro me uzavreny a ja se ji zpatky ozvat nemuzu.

Reakce na komentář: Lukáš #187Načítám náhled komentáře..., Alex #188Načítám náhled komentáře..., crusader #190Načítám náhled komentáře..., slawa #191Načítám náhled komentáře..., Tomáš #196Načítám náhled komentáře...

185
vince 22. 03. 2007 06:41

cau ,, davno jsem psal ze mam znamou v praci a nekdy si povidame dava mi znameni zajmu,diva se mi do oci smeje se vyhledava me ,,hraje si zvlasy pta se na intimni otazky a tak,,druhy den nic,,,a tak me to dost bralo jestli ma nebo nema zajem pozval sjem ji na rande rekla ano ale pak si to rozmyslela a omluvila se mi ze jeste si to promysli,,, ale ja zjistil od jinych lidi kterym se konecne sverila ze se ji libim lae byla v jednom vztahu ve kterem si byla jista ze je ok, a vsichni ji rikalai ze ma spatneho kluka ,,ten ji nakonec zlomil srdce a ona nechce pry vubec uz vubec snikim chodit,, jenom mit kamarady,, Co mam delat ,,vim ze me ma rada ale pomalu citim ze ji sracim ,,,a to kdyz vim ze nechce randit protze ji nejaky vul ublizil me stve jeste vice ,,,ja nerikam ze jsem nejlepsi ale kdyz mam nekoho rad tak se o ni postaram co mam delat???

Reakce na komentář: Lukas #186Načítám náhled komentáře..., slawa #192Načítám náhled komentáře...

186
Lukas 22. 03. 2007 08:16

Reakce na vince #185Načítám náhled komentáře...: ty s tim přece nic moc nenaděláš, to ona se musí rozhodnout co chce. V tvém případě bych také počítal s tím, že to bude trvat trochu déle než je obvyklé


187
Lukáš 22. 03. 2007 08:18

Reakce na Aleck #184Načítám náhled komentáře...: Měl jsem podobnou zkušenost. Byly tam ještě existenční problémy, kdy ta holka byla na něm prakticky závislá, takže jsem to taky nedržel zbytečně naživu a ukončil, je to lepší řešení než s tím ztratit měsíce života


188
Alex 23. 03. 2007 08:30

Reakce na Aleck #184Načítám náhled komentáře...: Kašli na ni, nic dobrého z ní nekouká. Jednoho má a s jiným flirtuje – kdyby měla napevno Tebe, flirtovala by zase s někým jiným.


189
Alex 23. 03. 2007 08:33

Netrap se s ní. Ona si s Tebou jenom hrála, bavila se tím. Její srdce bylo ve skutečnosti jinde.
Není dobré nastoupit jako utěšovatel místo někoho ztraceného – to se hodí tak na jednu noc, ale ne pro známost. To bys byl pořád jenom náhražka a náhražka se přece vždycky dá vyměnit, ne?


190
crusader 23. 03. 2007 19:43

Reakce na Aleck #184Načítám náhled komentáře...: Vybrala si jeho a tím to pro tebe končí. Neřeš to. Alex (189) má pravdu. Přijde jiná a tahle si možná časem uvědomí, že si vybrala blbě, ale to už nebude tvůj problém. Buď chlap a raději zapař nějakou pořádnou gamesu ;-).


191
slawa 26. 03. 2007 11:53

Reakce na Aleck #184Načítám náhled komentáře...: No tak vcera sem uvaril veceri,pujcil par filmu,ze si udelame peknej vecer. Pak sme se nejak zecli zase bavit o tom jejim, a pak to skoncilo jak u tebe,ze ho nema rada,ale ze se snim nemuze rozejit.Rek sem ji ze sni chci byt,ale ne s ni a jeste nekym… Nejhorsi bylo ze pak my rekla jestli u me muze spat a to sem fakt nevedel co ji na to mam rict… Nakonec spala u sebe a ja se sel ze sousedkama opit,jeste ze mam ten chlast :-)


192
slawa 26. 03. 2007 11:57

Reakce na vince #185Načítám náhled komentáře...: Nevim jestli to pujde,ale bud pro ni zatim kamarad.Az ji to casem prboli(jako ze kyzdyho to preboli,ikdyz se to nezda),tak bude vedet kdo byl porad u ni…teda dokut to neprejde driv tebe


193
spalek 31. 03. 2007 21:28

Reakce na Navi #2Načítám náhled komentáře...: souhlasim s tebou


194
Aeyou 19. 04. 2007 23:45

Reakce na Kat #22Načítám náhled komentáře...: Velmi dobře, křepelko! Svatá pravda.


195
Luky 25. 04. 2007 01:55

Když bych načapal svojí holku s nejakym jinym tak nejsem vubec nasranej na něj.Trochu na ni ale nejvic na sebe.Protoze si myslim ze kdyby bylo vsechno O.K tak se to vubec nestalo.Začal bych hledat priciny proc se to stalo.Třeba nepadal nas vztah do stereotypu?Zacal jsem ji nudit?atd.Je jasny ze clovek se muze snazit jak chce ale proste se to stane.Ten druhej se do ni treba i zamiloval a byl lepsi nez ja.Je pravda ze neco jinyho je u dobryho kamose.Kdybych vedel ze mu slo jenom o to jedno.Taky jsem se zabouchnul do kamose holky.Neni to dobrej kamos ale nechci bejt ten -*HAJZL*-,Takze si spolu ted pokecame,posloucham vety jako:Ty ses tak super,tohle by pro me ten muj neudelal,jeste ze te mam.Nedelam to proze ji chci za kazdou cenu uhanat.Nerikam ji :Ser na nej je to hajzl kasle na tebe.Delam to protoze ji miluju a cekam az to prijde samo.Mozna uz chce abych byl jenom kamos a mozna mi ji vyfoukne nekdo jinej.


196
Tomáš 23. 05. 2007 23:28

Reakce na Aleck #184Načítám náhled komentáře...: Holky dost často čekaj až něco udělá kluk. Třeba jsi moh zkusit přebrat iniciativu. Já jsem nechtěl na jednu holku tlačit když mi řekla že před pár dny ukončila půl roční vztah. Pak sem ji dva týdny neviděl, protože bydlí v jiným městě a já měl školy nad hlavu. Teď je šťastná úplně s někým jiným. V nejbližší době ji nemůžu přebrat a později ji asi neuvidím protože je čerstvě zamilovaná. No co už když jeden zaspí napraví to druhej.


197
matt86 04. 06. 2007 02:18

Tak já přidám další problém do řádky. :-) Před rokem a půl jsem se poznal s jednou holkou. Je asi o 4 roky starší, než jsem já a má už, myslím, 5 let kluka. Když jsem se s ní tehdy seznámil, byl jsem zadanej a nic mě nějak nenutilo si na ni myslet. Líbila se mi, to ano, ale byl jsem ve vztahu spokojenej. Z jejího chování jsem měl pocit, že o mě stojí, což se mi později potvrdilo. Asi před čtvrt rokem se mi můj vztah z mně neznámýho důvodu rozpadl (teď si myslím, že to bylo tím, že se má ex prostě zakoukala do někoho jinýho). A mně, ač jsem si toho dřív nevšímal, začla připadat ta "kamarádka" strašně krásná, chytrá a fajn a hned jsem si maloval, jaký by to bylo mít ji. No a jednou jsem si s ní byl zas někde sednout, a když jsem ji doprovázel, tak jsem jí řekl, že se mi líbí a jak je mi s ní dobře. A ona se se mnou začala líbat, pak řekla, že až se vrátí z dovolený, na kterou jede, ozve se. Když se vrátila, zas jsme se viděli a já jí řekl, že jsem do ní zamilovanej. Ona na to, že o mě celou tu dobu stála, ale že poslední dobou nějak rezignovala a smířila se s kamarádstvím, a že to nejde jen tak změnit, že jí pořád přitahuju, že jí je se mnou krásně, ALE. Na druhej den, tedy předevčírem, jí odpadl večerní program a já jí navrhl, jestli nechce jít do kina. Šli jsme a při filmu mě opět políbila a přitulila se (že by si to rozmyslela? Těžko říct.). Zoufale po ní toužím a jak jsem tím zaslepenej, bojím se, že udělám botu. Rád bych, aby to v tomhle duchu pokračovalo až ke zdárnému konci, bohužel to ale nezáleží na mně. Mám strach, že k těm pár krásnejm chvílím, který mi věnovala, byla donucena silou okamžiku, pak se jí to možná rozleželo a nakonec z toho nic nebude. Komunikuju s ní, píšem si, ale obávám se, že takhle to nikam nepovede. :-| Jí je pomalu pětadvacet, má práci a oficiálního kluka. Těžko s ní můžu komunikovat osobně a láska fakt přes internet nekvete, a že to vyšlo zrovna teď hned dvakrát za sebou, je náhoda. Co s tím? :-(


198
Alexander 03. 07. 2007 01:02

a co když jsem přebral holku a chci s ní mít pevnější vztah.. co mám udělat, aby jsem neměl strach, že mi ji přebere někdo jiný?


199
Martin 26. 07. 2007 20:58

ahoj qarku prisel sem o svoji holku…duvod ani ho poradne nevim proste chlasta jak duha a kdyz je zlita tak se neumi ovladat nadava mi a dela ze me kretena a obcas sme se pekne pohadaly atd..


200
Martin 26. 07. 2007 21:14

ja neveril ze to pujde takze pokracujem….moje bejvala je moc krasna hola kterou bohuzel fakt miluju sem bez ni tejden a priupadam si na pul mrtev…at jsem delal co jsem delal …( nechtela bydlet doma u rodicu sla bydlet ke mne,satil sem ji,penize ji daval,na dovolenou sem ji vzal ani korunou neprispela,vcetne veskery lasky co ve me byla)…. vim ze to zni jen jako by me vysavala ale z pocatku naseho vztahu tomu tak nebylo takle se to vyvrbylo az cca po roce…mno jednou sme se pohadaly kdyz sme byly na diskotece totalne se zlila a poslala me totalne do prdele atd… druhy den sem se dozvedel zeme podvedla..mluvik sem sni o tom a brecela mi na rameni ze to bylo jen z duvodu ze byla na sracky a on ji prisel utesit..od ty doby uz nam to neklapalo jako pred tim…jednou mi rekla ze jede pomoct kamaradce na chatu s uklizenim ze je to jeji nej kamoska a proste ji hcce pomoct tak sem ji pustil…moc se mi to nezdalo ze by v patek chtela sedet nekde na chate uklizet a opejkat naky burty…tak jsem vyrazil tam kde jsme se tenkrat pohadaly ona vi ze to tam nesnasim a sam bych tam nikdy nesel ale tentokrat sem se tam proste vydal pac mi to nedalo…prisel sem tam a co nevidim ona se tam s tim sracem vykusovala objimala atd…nedal sem o sove znat a pozoroval je cca celej vecer z povzdaly….a to az k tomu sracovi domu… ploste mi jen celou dobu lhala a delala ze me blbce a parohace….tedka me to moc trapi nevim kde jsem udelal chybu asi v tom ze sem si po case prestal budovat respekt kterej mezi nama byl zpocatku nebo nevim splnil sem ji vsechno co sem ji videl na ocich a stejne sem to podelal a prohral….proste bohuzel tydle holce je pouhych 17 a me 21 ona to asi brala na lehkou vahu uz od pocatku a ja to videl na vaznej vztah proste to byla nejkrasnejsi holka co sem kdy potkal a mel….tedka mam jen bolavy srdicko a nevim co delat :-( :-( :-(

Reakce na komentář: Next #201Načítám náhled komentáře...

201
Next 26. 07. 2007 21:45

Reakce na Martin #200Načítám náhled komentáře...:
Ty ses strasne naivni a slepy a nechapu, jak sis mohl myslet, ze ti tak uzasne krasna holka v 17 letech nebude zahybat. A kdyz to tak ctu, jak si ji dal cos ji na ocich uvidel, tak to je jasny pripad. Holky jsou k*rvy a mel by sis na to zacit zvykat a vyhybat se jim obloukem. To mas aspon jako pouceni do zivota.

Precti si clanek a komentare "Jak prezit rozchod" ..je tam i takova docela hezka myslenka o tom, jak si partnera idalizujeme..myslime si, jak je strasne moc skvely a ze uz nikdy nesetkame nikoho, s kym bychom mohli byt tak stastni, jak s byvalym partnerem. Na tebe to plati hned tri krat. Takze se vzpamatuj a nedelej ze sebe ubozaka. Vlastne..ona ho z tebe uz udelala pocas toho vztahu. Takze zacni myslet pozitivne a ber to tak, ze je to skutecne jenom dobre, ze je pryc.

Ta holka te jenom hnusne vyuzila a tobe ted chybi?!
Vis kolik holek ceka na to, nez je nekdo u sebe ubytuje, osati je, da jim prachy, zaplati jim dovolenou…jezisi..ja to radsi nedopisu.

Jdi na diskoteku, a jen tak namatkove si zkus sbalit par nejhezsich holek na prachy. Otevrene a naprimo. A dostanes presne tu svoji bejvalku. Ona to jen umela zaobalit do toho ruzoveho "oblacku lasky".

Doufam, ze uz doma nemas zadne jeji veci. Pokud mas, doporucuji sbalit, polozit pred dvere a at si to odnese. Priapdne vyhodit oknem.


202
Next 26. 07. 2007 21:49

Omlouvam se za chyby v pravopisu. Neprecetla jsem si to po sobe a takto to dopadlo :-)


203
David 30. 07. 2007 11:49

Ahoj má bejvalá co se semnou rozešla kvuli jinému přítelovy má za týden narozeniny měl bych jí napsat alespon sms k narozeninám?

Reakce na komentář: Next #204Načítám náhled komentáře...

204
Next 30. 07. 2007 11:58

Reakce na David #203Načítám náhled komentáře...:
To zalezi od toho, jaky vztah s ni ted mas..rozesli jste se v dobrem?..byls na ni nastvany? nebo jak to probihalo?..

Reakce na komentář: David #205Načítám náhled komentáře...

205
David 30. 07. 2007 12:23

Reakce na Next #204Načítám náhled komentáře...: no byla to kolegině z práce a v tu dobu co sme se spolu milovaly tak měla ještě svýho přítele s kterým je 7 let a který si jí nastěhoval k sobě domu a dal jí práci u sebe ve firmě.Jinak si myslím že by to ještě mezi námy trvalo dál.Někdy mi posílá takový ty přeposílatelný emaily a já nevím jak na to mám reagovat.V dobrém no byl sem na nínaštvanej že mě opustila ale když jí onemocněl tatínek tak sem jí napsal že mi kdy koliv muže napsat když jí bude nejhuř.Měl sem jí moc rád a ona mě byla to opravdová láska nevím co ted mám dělat porad mi prosím tě..

Reakce na komentář: Next #206Načítám náhled komentáře..., Dani #207Načítám náhled komentáře...

206
Next 30. 07. 2007 13:35

Reakce na David #205Načítám náhled komentáře...:
Takze ona vas mela oba najednou, s tim, ze tebe sice milovala, ale jinak milovala vic penize a moc toho puvodniho pritele, s kterym byla 7 let, ktery ji dal pocit jistoty a bezpeci, teplou postel kazdy den, misto, kde muze bydlet, financi jistotu, ze jeji deti nebudou stradat…hmm…divis se?..

Lehce se mi to rika, hur se to dela, ale sms ji samozrejme napsat muzes, kazdopadne bys ji podle me nemel chtit zpet. Pokud si ona zvolila tuto cestu, tak ver tomu, ze i kdyby ted s tebou na par mesicu byla, za nejakou dobu by utekla znova za nekym jinym. A tomu ja nerikam laska.

Dalsi vec – jak mas reagovat na preposlane emaily..odpoved zni: uplne nijak. Stejne jak vetsina ostatnich lidi. Ten mail je od toho, aby ses odreagoval od beznych starosti, ne abys dotycne osobe psal, jak moc ses pobavil, potesil, whatever. (Ja osobne ty maily nesnasim a bez otevreni to mazu, at je v tom cokoliv. Otravuje me to a z meho pohledu je to spam.)

Divim se, na zaklade ceho vis, ze to byla opravdova laska. Z jeji strany to opravdova laska nebyla..Pokud by byla, tak byste byli ted spolu.

Snaz se zduvodnit si, proc si vybrala jeho a ne tebe. A pokud te ani jeji duvody neodradi od toho, abys ji nadale tak neskonale miloval, tak v tom pripade mam jedno doporuceni na zaver: hodne studena sprcha.

No a kdyz se pak po te sprse dostanes k zaveru, ze te vazne nemilovala, tak na sobe zacni pracovat, vylepsuj, co se da. (Po dusevni strance. Zacala bych ctenim clanku na tomto webu.)


Reakce na komentář: David #208Načítám náhled komentáře...

207
Dani 30. 07. 2007 14:11

Reakce na David #205Načítám náhled komentáře...: také bych – být Tebou -na té cestě za zlepšením oprášila gramatiku naší krásné rodné řeči.

Jen ty chyby vidím a už mám z Tebe špatný dojem.

Sorry.




208
David 30. 07. 2007 19:34

Reakce na Next #206Načítám náhled komentáře...: Mužeš mi tedy říct proč se mnou spala,a říkala mi že mě miluje,a že bezemě nemuže být..Jinak ti dík za odpověd.


209
Next 30. 07. 2007 21:53

Bohudik nemam jeji hlavu, takze se na to otevrene zeptej primo dotycne.

Ja bych to videla na to, jak tady Qark psal v clanku "byls ve spravne dobe na spravnem miste a dals ji to, co v te chvili potrebovala." Ale tam to konci, protoze to, cos ji dal ty, ji nechybi porad, ale jenom nekdy. A tak to muze mit s kymkoliv, a vice-mene kdykoliv si rekne. Jenom se obmeni jeden parametr – ty.

Proc ti rikala ty blaboly?..mozna proto, ze v posteli to rika kazdemu. Pro zeny to je takova chvilka, kdy mas chut rikat prave ty veci, ze toho cloveka milujes a blabla.

Nebudu rikat, ze se mozna pletu, protoze si to nemyslim. I kydz ti nebranim myslet si to, co si myslis, protoze mas vic informaci nez ja. Kazdopadne me staci vedet, ze neni s tebou, ale s nim. To vlastne mluvi za vsechno.

Reakce na komentář: David #210Načítám náhled komentáře...

210
David 31. 07. 2007 20:00

Reakce na Next #209Načítám náhled komentáře...: Ahojky já jsem už u ní ztratil veškerou duvěru,ale mám jí ještě pořád rád.Je nějaká možnost abych jí jednou dokázal zas uvěřit? Co si mám o takoví holce myslet?

Reakce na komentář: Next #211Načítám náhled komentáře...

211
Next 31. 07. 2007 22:13

Reakce na David #210Načítám náhled komentáře...:
Vsechno jsem uz napsala, takze na tvoji otazku najdes odpoved v predchozich postech.

Jestli ji mas verit? Ne. Na 100% nemas verit nikomu, krome sebe.

Reakce na komentář: Stratený #223Načítám náhled komentáře...

212
Věrek 01. 08. 2007 19:27

Zdravim vsechny, jen chci rict ze prebrat nekomu holku je pekna ubohost, pokud ta dotycna neni spokojena tak by si mela aspon trochu toho neschopneho vazit a rozejit se snim a ne jen tak par tydnu/mesicu se schazet s jinym a pak mu jen rict hm sorry mam jineho dal mi to co ty ne, jo vetsinou ma pravdu, proste my chlapy jsme takovy kdyz neco chcem tak bojujem a snazime se a kdyz to dostanem tak to pomalu opada, ale to neznamena ze nam, na vas nezalezi, tak proc tomu nedat druhou sanci, a proste rict hela stves me, stve me to a to, promin ale chci pauzu ne jen pro mne ale i pro tebe jesli to ma vubec cenu dal!?

Reakce na komentář: Next #213Načítám náhled komentáře..., lukee #215Načítám náhled komentáře...

213
Next 01. 08. 2007 19:46

Reakce na Věrek #212Načítám náhled komentáře...:
tady ma nekdo spatnou zkusenost, vid :-)


214
Magický rádce 24. 08. 2007 23:24

,,ta holka se musí nejdříve dokonale odmilovat"


Užasné, naprosto užasné! Ten člověk naprosto přesně ví co píše.


215
lukee 25. 08. 2007 00:37

Reakce na Věrek #212Načítám náhled komentáře...:
možná sis špatně přečetl nadpis….jak přebrat holku….ne jak přimet holku aby byla nevěrná….chápes? pokud jde o přebráni, je to čiste biologická záležitost….právo silnějšího ( nemyslím fyzicky ). je na holce jak se rozhodne. a pokud jde o nějake podvádeni, tak to s tebou souhlasím. to je ubohost


216
Joey 26. 08. 2007 02:35

A je to tady…Chodil jsem od vánoc minulýho roku s jednou holkou, náš vztah semtam skřípal, ale dalo se to ustát. Před prázkama sem se vážně snažil sekat dobrotu a mělo to svůj ůspěch :-). ALE. Na prázky odjela do prahy vydělat něco peněz, vrátila se na víkend a byla jako by mě neznala :-(. Vůbec se mi nevěnovala akorát z pátku na sobotu. V neděli večer na začátku srpna sme se měli rozloučit ale byl sem fakt naštvanej a napsal jí ať přijede ona že nejsem cvičenej pudl a ať se taky trochu snaží. Nicméně efekt se dostavil úplně opačnej a odpověď zněla že chce pauzu. řikám fajn…dal sem jí měsíc. No a během toho měsíce nic nepsali sme si neviděli se. Já ji pak napsal omluvnou sms a po delším rozhovoru mi oznámila že s někým je a pořád se mi omlouvala :-(. Podle těch příspevků, nemá cenu teďka něco chtít pač je do něho asi zamilovaná, a to mě neskutečně se*e. (mimochodem, taky míváte chuť zmlátit konkurenci?) Zítra nebo po zítřku si s ní jdu sednout(jsme domluvení) a chci jí požádat ať mi do očí řekne, že mě už nemá ráda. Fakt nevím jak odpoví..uvidíme. Tento příspěvek jak se tak dívám nemá žádnou otázku :-). Doufám že to neva. jo a včera sem si jenom tak nezávazně vyrazil s "kamarádkou" a řekla mi že má problémy se svým klukem a že je to doslova kok*t a na konci schůzky bylo velký objímání :-). Tak se teďka když to nevyjde budem kamarádit víc a mámě domluvený kino :-). To jentak na okraj. A pro rejpaly, ano mám ji rád, ale truchlit nehodlám, hodlám žít…poučenej kde sem dělal chyby atd… :-) gn

Reakce na komentář: orel235 #219Načítám náhled komentáře...

217
Joey 06. 09. 2007 15:38

Tak to klaplo ;-)


218
AriusII 16. 09. 2007 23:02

Hele kup si teleskopickej obušek a ukaž mu co si zaš., pár ran a bude jako jehně. věř mi. PS: nikdy sem to nedělal, jen slyšel :-D


219
orel235 17. 09. 2007 10:03

Reakce na Joey #216Načítám náhled komentáře...: Heh, to je k smíchu. To ti mělo být hned jasný, že "měsíc pauza" = rozchod a že někoho nejspíš má. Pro příště to už víš. (zkušenosti jsou holt k nezaplacení)


220
Menelkir 27. 09. 2007 17:45

Reakce na crusader #72Načítám náhled komentáře...:
je to normalni, znam vic holek ktery se nechaj od svych kluku mlatit, ponizovat a tak… proc myslis ze je tolik domaciho nasili v manzelstvi? to co vidis v televizi ze nakej chlap zmlatil svoji zenu je fakt zlomecek pripadu… Holky se na nekoho zafixuji, a dokazou strpet ledacos kdyz jim kluk rekne ze uz se to nikdy nestane, kdyz se omluvi a tak… nesnasim tyhle lidi…


221
Jarda 03. 10. 2007 16:02

Chlapi já nevim jak vy,ale já jsem si s ženskýma už užil své.Ať už s navazováním vztahů,či přebíráním holek.A po tom všem,co jsem si už prožil,můžu jen říct,že už ženskou nechci nikdy vidět.Uvědomte si,že ženský mají obrácený krevní oběh,a ty už jiné nebudou.Jsou schopné buchnout za týden dvacet miliard,a ještě vám vynadaj,proč jste jim dali tak málo peněz. Jsou to prostě plemena hadí,jinak to nedovedu nazvat.

Reakce na komentář: Mirek #227Načítám náhled komentáře...

222
... 13. 10. 2007 23:02

Zdravim….potkal jsme jednu, přes kamarádku….má přítele asi rok, ale teďkon zjišťuje, že to neni uplně to pravý, ale je z toho nešťastná, protože to byl pro ní ten pravej, atd…. ale jejich krize je asi už skoro 3 týdenní a kámoška samozřejmě jí nahlodává v můj prospěch…..tlačit na pilu neni ais to pravý…viděli jsme se včera večer na docela dlouho, fakt supr holka se kterou s emužu pořád o něčem bavit…. no a je to den a strašně rád bych jí chtěl vidět…ale neuspěchat….jak to mám udělat? třeba s ní v tejdnu někam na chvíli zajít? abych se jí zase jako moc nevnucoval…jak řikám, pořád aště myslí na toho svýho….


223
Stratený 26. 10. 2007 22:25

Reakce na Next #211Načítám náhled komentáře...:
súhlasím s tebou :-) ….100 bodov.


224
romantic lady 30. 10. 2007 23:20

Ahojky kluci a chlapi,drive jsem byla ovlivnena husa,ktera si myslela ze chyba musi byt nutne jen v muzi,co se tyce vztahu,ale jakmile jsem se z zenskeho kolektivu vymanila,zacala jsem na to koukat vice svyma ocima a musim uznat ze to mate s nami nekdy pekne tezke a hlavne v tom ze se v nas musite hrozne tezko orientovat.jsem clovek,kterej dokaze uznat svou chybu,nekdy driv a nekdy pozdeji,ale snazim se o to.vite,my zensky se spatne orientuje sami v sobe natoz aby ste se orientovali vy v nas…jsme naladove a preletave z nazoru na nazor.vsimnete si jak se holka zmeni kdyz ma jinou novou kamaradku..jsme citove nestale a nazorove take.vetsinou se neda s nami pocitat do te doby pokud neporodime,mnoho zen az tehdy dostane rozum…a nekterym neni pomoci a to jsou vetsinou takove ty nevyzrale zeny,ktere maji zastydlou pubertu snad na cely zivot,neni jich malo!vim,asi jsem vas ted nepotesila,me hodnoceni nebo spis muj nazor je malo optimisticky,ale snad jen toto..milujte nas tak,abychom to vedeli,ale nezneuzivali toho,stujte pri nas,budte romanticti a vynalezavy,ale take mazani a svy.neztracejte svou tvar,svuj nazor a mejte omyte nohy a aspon trosku charizma,jakoze mnozi z vas vim,ze mate!Jsem zenska,ktera vas cti a miluje a umi ocenit,kdyz se snazite…nenechte si vzit sve konicky,sve sny,naucte se zit ve vztahu ta,abyste neubirali svobodu druhemu ani sobe a hlavne,vim,ze ten sex tak milujete..ale opravdu vas prosim,budte nam verni a nebo vzath ukoncete,nevera boli vas i nas uplne stejne.dekuju bohu za to ze jsem zenska,nechtela bych prijit o to,mit tu cest zit po boku muze!a to i pres neblahe zkusenosti s mnohymi..lasce a vsemu krasnemu zdar!!omluva za pismo..


225
Jarek 05. 11. 2007 16:29

cus..chci holku co ma kluka..chodi s nim asi trictvrte roku,jak je s nim spokojena nevim,ale rika ze ho miluje…pred tydnem sem se s dotycnou vyspal a de to docela dobre dal…akorat nevim jestli sem to tim neposral nebo jestli sem udelal dobre..dik za odpoved…jarek,zlín

Reakce na komentář: Mirek #226Načítám náhled komentáře...

226
Mirek 06. 11. 2007 09:52

Reakce na Jarek #225Načítám náhled komentáře...: Na takovou holku bych se vykaslal. Pises, ze chodi s klukem a rika, ze ho miluje a podvede ho s tebou. Fakt usmevne :-).A taky mi neni jasne, kdyz pises, ze ji chces. Chces s ni chodit, nebo si jenom uzit? Coz uz se tedy stalo. Od takove radsi ruce pryc, jelikoz ikdyby jste se dali dohromady, tak to same jako tomu klukovi mozna casem udela i tobe.
Ach jo deti :-).


227
Mirek 06. 11. 2007 10:08

Reakce na Jarda #221Načítám náhled komentáře...: Jardo ted jsi zklamanej, nastvanej, ale casem ten nazor zas poupravis. Zkusenosti mam podobne. Mel jsem holku, ktera byla na prachy, nedokazala me podrzet, kdyz jsem mel problem, byla strasne sobecka a to jsem bohuzel poznal az po peti letech. Takze takova ta iluze o normalni holce se rozplynula a tezko se zpet nabyva, ale zenske nehazim do jednoho pytle.
Jsem ted uz nejaky ten mesic sam a mel jsem moznost si vsechno v hlave poradne urovnat.
A mozna jsem jesitny, ale nechci ji videt, nechci s ni byt kamarad a bohuzel ji preji, aby to co udelala me se ji mnohonasobne vratilo. Nevera je hnusna vec.


228
Fix 13. 11. 2007 01:24

Mam zadanou nejlepsi kamaradku, kamaradime spolu hodne cca 20 let, uz me nebavi si hrat na kocku a mys, vim, ze to je u nas oboustranny a to delsi dobu, proste jsme to necekali a prislo to, ted je na tyden pracovne mimo CR, akorat se oba bojime to tomu druhymu rict. Ja uz to proste nezvladam a chystam se to rozseknout az se vrati, nevybalim to hrrr, dame asi vinko a az bude uvolnena atmosfera, tak ji to vklidku nejak reknu … nevim jeste jak, ale udelam to.


229
Fix 13. 11. 2007 01:25

To melo byt jinam … k jinymu tematu :-) ale castecne to sem vlastne taky patri …


230
PedroAAA 02. 12. 2007 00:10

Reakce na orel235 #172Načítám náhled komentáře...: Přesně tak, to je přirozené a pravdivé.


231
lolipop 15. 01. 2008 20:56

Reakce na girl #86Načítám náhled komentáře...: to je pravda


232
Gnomon 20. 01. 2008 08:06

Lidi, ja potřebuju pomoct, mám holku, kerá má kluka, ano je to ak, sme spolu tajně a ona ho nedokáže opustit a semnou chce bejt taky, na ultimátum ale nemyslím! Zadny tlačení na pilu, jenže takhle to dál nejde, nedokážu koukat jak ho líbá a pak je semnou a děláme zas jiný věci, ta holka ale nikdy nikoho nepodvedla, poradte co mám dělat, ona proste nechápe, ze já ji miluju na plno a nedokazu koukat na to co se děje, ale taky neokazu ji rict ahoj, to radsi sem spokojenej stim co mám, ale jak říkal Qark " ze zacatku ste kamarádi a pouze cukrujete, ale pak e dostanete za nebezpecnou hranici odkud neni navratu " My dva uz davno za tou hranici sme, ale návrat je tu pořád a to nedokážu přenýst.

Reakce na komentář: Kate #233Načítám náhled komentáře...

233
Kate 20. 01. 2008 12:28

Reakce na Gnomon #232Načítám náhled komentáře...: Asi záleží na tom, co je to za holku. Mám kámošku, která chodí s několika kluky najednou a je úplně v pohodě. Mám dojem, že jí to dokonce vyhovuje víc, než být jen s jedním. Jestli je ta tvoje opravdu věrná, je možné, že je s tebou jen do té míry, do jaké je schopná s tebou být. Třeba by si připadala jako děvka nebo měla výčitky. Já bych jí na tvém místě řekla, že to takhle nechci a že mi tím, jak se chová, ubližuje. Pokud jí na tobě opravdu záleží, nebude tě chtít dál trápit.


234
Jiří 10. 02. 2008 04:28

ja tak tu holku miluju ale problém on ji nenecha už sem sním mluvil říkal ne! tak jsem jse sním popral řekl ne! muj nej kamoš.2

Reakce na komentář: Alex. #238Načítám náhled komentáře...

235
dominik 10. 02. 2008 19:40

potřebuju pomoc mam rád jednu holku už jsem sní chodil.Poprve mi napsala na moje icq ze me ma ráda a ještě jíneho kluka potom mi napsal ze me ma ráda ale potom ,že nema.Mam ji moc rád prosim pomoc.


236
Tomas L. 02. 03. 2008 07:35

Ahoj, potreboval bych pomoct s jednou holkou. Seznamil jsem se s ni pred tydnem na skolni akci, kde mela i pritele. Libila se mi uz od zacatku co jsem ji zahlidl a tak jsem ji oslovil a zacal se sni bavit..bavily jsme se nakonec spolu 7hodin v kuse(!)sami, porad se smala a bylo na ni videt, ze se se mnou rada bavi. Se svym klukem je teprve 5–6 mesicu a jiz spolu bydli.. sverila se mi jak ji jeji pritel neumi ani pochvalit a zacala rikat jak neni moc spokojena s nim..dala mi na sebe cislo a at se ji ozvu. Uz ubehl tyden a jeste jsem se ji neozval.. mam v planu to udelat nejak za par dnu.. a tak se vas tu ptam jak na ni? Mame toho hodne spolecneho..zajmy, pohled na svet…. diky za kazdou radu :-)

Reakce na komentář: Harrier #239Načítám náhled komentáře...

237
Zalaskovany 04. 03. 2008 21:56

Reakce na Aleck #170Načítám náhled komentáře...: Nejlepší názor v celé diskuzi :-)
krása


238
Alex. 05. 03. 2008 08:22

Reakce na Jiří #234Načítám náhled komentáře...: Poprat se s kamarádem kvůli holce?
To je vrcholný důkaz idiocie.


239
Harrier 09. 03. 2008 17:21

Reakce na Tomas L. #236Načítám náhled komentáře...: Ozvi se jí co nejdřív! Neodkládej to a zkus ji někam pozvat. Zatím jenom odpoledne na nevinnou procházku. A když zkusíš jen tak mimochodem naplánovat nějaký další společný výlet nebo návštěvu nějaké výstavy (třebe motorek,pokud se vám oběma líbí),zkrátka nějaké akce a ona zareaguje kladně tak je to na dobré cestě. Jenom na ni nespěchej, pokus se s ní časem trávit víc a víc času a ono to půjde;) Sám teď už nějaký čas řeším velmi podobný "problém" :-)


240
krabb 11. 03. 2008 08:23

Ahoj, mám otázku. Znám se s jednou slečnou, která se cca před půl rokem rozešla se svým klukem, který byl o hodně starší než ona. Důvodem k tomu bylo asi to, že byla na stáži v německu, sama bez rodiny a došlo jí, že je na ní ještě moc brzo na zakládání rodiny. No a teď spolu chodíme na stejnou vysokou a jsme dost často spolu, po večerech i zajdem sem tam někam, ale bere mě prostě jenom jako kamaráda, ačkoli si spolu moc dobře rozumíme smějeme se a je nám spolu dobře. Nechápu proč, myslím ale že chyba bude ve mě, tohle se mi totiž stáva hrozně často :-(. Nemůže mi někdo poradit, jsem už z toho celkem zoufalý, dík.


241
Anonym 26. 04. 2008 20:01

Ahoj, musim rict ze tento clanek ,, Jak přebrat holku,, je opravdu jeden z nejlepsich. Fakt se mi to libylo , je to presne tak jak je tam. :-)


242
johana 10. 06. 2008 21:31

moc by mě zajímalo úplně totéž u druhého pohlaví – tj. jak na kluka, který se tváří, že mu nejsem protivná, ale je zadaný? poradíte, pánové?


243
Ivosek.... 23. 06. 2008 16:55

Borec má recht… tak se to děla… Já vtom mám skušenosti 90%
holek jsem kdy chtěl tak byli zadané… ale časem se to změnilo…

Duležíte je seběvědomí můsite samy věrit že jste lepší než ten JEJÍ… ALE NEŘIKEJTE TO JÍ… bude akorát nasraná že si moc osobě myslíte a že jsi SEBESTŘEDNEJ…..


244
Patrikcz 01. 07. 2008 08:46

zdravim mám takovy problem , holka se kterou chci chodit ma kluka jenze uz ho nemiluje a chodi s nim jenom kvuli tomu aby ji nezmlatili jeho kamosi , nevite jak ji ziskat ? budu rad kdyz napisete na icq : 462694229


245
LUFFLE 02. 07. 2008 22:08

jj pravda Qark


246
lukas 16. 07. 2008 09:09

hele pomohl by mi nekdo libi se mi holka a ta ma kluka ale vubec o nem nemluvi znam ji tejden a uz jsme spolu byli venku bylo to super poradte mi nekdo co s tim ani nevim jestli ji mam dat pusu ?


247
Dennt 23. 07. 2008 23:00

Hmm, zajimavý článek :-)
Ale co když má holka svého klukem někde jinde (v cizím městě apod.) Nejsou spolu tak často, takže i třeba po roce chození jsou spolu spokojeni, protože spolu netraví tolik času, aby na sobě našly nějaké chyby. Tráví spolu všechen možný čas, ale přeci jen to není nijaký extrém. Holka je spokojena…


248
Poiuz 30. 07. 2008 20:34

Šmejdi mizerný! Nechte cizí holky na pokoji!!!!!!

Reakce na komentář: Bjúkenen #249Načítám náhled komentáře...

249
Bjúkenen 11. 08. 2008 20:39

Reakce na Poiuz #248Načítám náhled komentáře...: Heh, takhle to na svete chodi, takze klidas. ¨
Ale je zase pravda ze clovek bere uplne jinak to,že přebere holku cizimu klukovi a to mu pripada normalni a kdyz mu ji zase nekdo jinej prebere tak je nas*anej a ani si neuvedomi ze to samy udelal on sam.
jo a btw.: aby nekdo z vas nezapomel– nekdtery ´macho kanci´ maji IQ vykastrovanyho mrtvyho tulene, takze se nekdy i uchyli k promasirovani Vasich oblicejovych svalu

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.