QARK.net — Jak přežít rozchod
Jak přežít rozchod

Jak přežít rozchod

K napsání tohoto článku mě vedly nejen některé vaše komentáře na toto téma, ale hlavně můj kamarád, který právě prožívá docela těžký rozchod a prochází si nejrůznějšími stádii.

Rozchod je jako úmrtí. Když někdo umře, vzpomínáte jen na dobré věci, které jste s ním prožili. Stejně tak je to s rozchodem. Jakmile sedíte doma sami, míhají se vám v paměti jen dobré zážitky s vaší partnerkou. Ty ve vás vyvolávají emoce a vám je z toho strašně. Cítíte, jak byla vaše bývalá výjimečná a zjistíte, že jste ji velmi milovali a začínáte hledat chybu, kvůli které se s vámi rozešla. Tento postup je ale velmi špatný. V kombinaci s alkoholem je dokonce vražedný.


Na rozchod se nedá jen tak zapomenout. Možná to nechcete slyšet, ale na svoji bývalou nikdy nezapomenete, pokud jste s ní strávili nějaký čas. Nejde přece smazat jen tak pár let vašeho života. Smazali byste i kus sebe a životních zkušeností.

Pozitivní věc je, že vás to časem přestane štvát, přestanete u sebe hledat chybu, porovnávat jiné holky s bývalou a začnete žít. Na bývalou nezapomenete, jen na ni nebudete myslet.

Ideální je, znovu se zamilovat, a to rychle. Jenže v tom je u mužů kámen úrazu. Chlap se napřed musí oprostit od bývalého vztahu, než začne mít další. Nabízím vám pár pravidel, po kterých se z rozchodu rychleji dostanete.

Po rozchodu se vypovídejte

Po rozchodu je dobré sehnat si někoho, kdo vás bude chvilku poslouchat a vy mu o tom řeknete. Uleví se vám. Pokud takového člověka nemáte, běžte se někam vykřičet, vybrečet. Neduste to v sobě. Nahromaděné emoce z vás musí ven.

Jste-li v depresi, nepijte alkohol

Tohle je nejdůležitější pravidlo. Hodně mužů po rozchodu pije a tím se totálně psychicky zničí. Pokud si myslíte, že s alkoholem zapomenete, tak to jste na velikém omylu! Alkohol totiž prohlubuje deprese. Začnete se obviňovat, litovat. Budete mít pocit, že život za nic nestojí, že nemá smysl. Nechlastejte, bude vám lépe.

Poznámka: Zvláštní je, že na tuhle radu nikdo nedá, dokud si to nevyzkouší.

Proč je on lepší?

Klasická otázka, kterou si pokládá každý kluk, kterého opustila přítelkyně kvůli jinému. Chlap prostě začne poměřovat. Ten druhý je jistě hezčí, bohatší, má ho delšího… atd. Ale tak holky nemyslí. Nejsou to žádné závody. To že vyhrál nějaký druhý bývá třeba jen proto, že mezi vámi a bývalou už city ochladly. Ten druhý není lepší než vy, nepoměřujte se s ním. Hledání důvodu „proč on“ vám bere sílu a totálně vás může zlomit, když se dozvíte, že žádný takový důvod být nemusí. Nemusí být hezčí, bohatší ani porno herec. Stačí, když byl ve správný čas na správném místě a dal vaší přítelkyni to, co jí chybělo. Ale to už nezměníte. I kdybyste se snažili být hodnější, dokonalejší, tak to nic nezmění na faktu, že je konec.

Myslete i na špatné věci

Jak jsem zmínil v úvodu, po rozchodu myslíte hlavně na krásné chvíle s vaší přítelkyní. Podívejte se i na tu druhou stranu. To, jak jste se k sobě chovali ke konci vztahu, to jak s vámi někdy jednala, to čím vás štvala.. Každá mince má dvě strany, tak vyrovnejte misky vah. Možná zjistíte, že ten váš vztah nebyl až tak ideální. Možná zjistíte, že to co jste si idealizovali není tak krásné.

Neseďte doma

Sedět doma a užírat se je pěkná hloupost. Navíc to užírání ve vás může vypěstovat pocit, že všechny holky jsou špatné, a že vám stejně všechny ublíží jako vaše bývalá. Věřte tomu, že špatné všechny nejsou.

Zkuste se občas jít pobavit a rozptýlit se. Najděte si koníčky, běžte si zacvičit, budujte kariéru. Prostě něco dělejte. Tak nebudete stále myslet na bývalou.

Je samozřejmé, že rozchod bolí. Není nic nenormálního, když o tom přemýšlíte a mluvíte. Té bolesti je potřeba se zbavit, uvolnit ji ze sebe. To vám pomůže vrátit se do života.

Ona je špatná, protože má vztah

Hodně kluků nedokáže pochopit, proč ona má vztah a oni ne. Zatímco vy doma sušíte hubu, ona si určitě užívá s novým klukem. Jenže pozor, tahle představa je trošku mimo. Vy jí závidíte sex, který ona má a vy ne. Závidíte jí, že jí jde všechno snadno, protože je holka. Ona má přítele a vy jste sami. Z toho plyne, že všechny holky jsou svině a kurvy. Zatímco vy truchlíte, ony si užívají. No zkusme si to trošku uvést na pravou míru.

Uvědomte si, že holkám nejde o sex, takže jim ho nemůžete závidět. Navíc, vy kdybyste chtěli, můžete si taky užívat. Jenže vy nechcete. Plno lidí si raději stěžuje, než aby s tím něco udělalo. Je to základní lidská vlastnost, stejně jako fakt, že za svoje chyby viní ostatní. Holky nejsou svině, protože si užívají sexu, zatímco vy se užíráte. Zaprvé si sexu neužívají, holky nemají sex jako prioritu. Zadruhé, tyhle myšlenky vám novou přítelkyni nenajdou.

Balení

Pokud se na to necítíte, nikoho nebalte. Ale holkám se nevyhýbejte. Neberte je jako potencionální vztah, jen si s nimi povídejte. Když je nebudete srovnávat a posuzovat, tak vám nebudou vadit. Stranit se jich, je chyba.

Zahoďte nenávist

Pokud cítíte nenávist ke své bývalé, třeba za to jak vás opustila, pomůže vám, jí a sobě odpustit. Ať jste si udělali cokoliv. Nenávist vás pořád drží a nutí vás na ni myslet. Vím, že se mi to krásně říká, ale vážně to pomůže. Je lepší se s tím vyrovnat, než s tím bojovat.

Uvědomte si, že to, že si našla vaše bývalá nového partnera, není zpravidla žádný osobní útok proti vám. Nesnaží se vás tím ponížit, ani vám jinak ubližovat. Nejspíš se jen našel někdo, s kým je jí pro tuto chvíli lépe. Možná bude svého rozhodnutí litovat, možná ne, ale to vás už nemusí zajímat.

Chci se k ní vrátit

Nepotěším vás, slepované vztahy nemívají dlouhého trvání. Nemá cenu ztrácet síly v boji, který je předem prohraný. Stejně si to ale musí vyzkoušet každý. Hlavní problém slepovaných vztahů je, že navážete tam, kde jste skončili. A to je průšvih. I když byste se snažili vzít vše od začátku, vrátíte se brzy do vyjetých kolejí.


Je hloupost držet se myšlenky, že nám dobře může být jen s jediným člověkem, možná nám to krade šanci na skutečnou lásku a štěstí.

Letinka

A víte jak se pozná, že jste se už s rozchodem vyrovnali a jste v pořádku? Jednoduše, už o bývalé nebudete mluvit, vůbec vám nepřijde na mysl. Je to naprosto přesná definice. Dokud jste ještě zaháčkovaní, tak na bývalou myslíte a mluvíte o ní. Ale to přejde.

Držím palce, tímhle si musí projít jednou každý. Abyste mohli rozchod přežít, musíte si ho prožít. Nejde to přeskočit, jen urychlit.



Související články:
Qark | 20. 06. 2005 17:43 | Komentáře: 3000 | ::O mužích


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 3000 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 2851–3000)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

2851
Tom 03. 02. 2008 18:49

Reakce na honza #2849Načítám náhled komentáře...: To mi říkala taky, chci být sama, nechci se zavazovat.. a to by ses divil, jak rychle se dokázala zavázat… Nevěř v návrat, já věřil a ztratil jsem dlouhej čas, tím že ji budeš psát si bude jistá že tě má a nebude ji smutno, zatímco ty budeš čekat jak debil, jestli někdy odepíše a podobně.


2852
Tom 03. 02. 2008 18:52

Reakce na Sissinka #2850Načítám náhled komentáře...: Jdi sportovat s nějákým svalnatým kamarádem, víš kolik já toho nasportoval :-)


2853
Marek 03. 02. 2008 20:31

Je to pravda! kdyz se rozejde,tk uz ji nekontaktovat! prerusit kontakt! kdyz ji(jeho)potkate tk pozdravit a jit dal! to je svata pravda!! muzete verit cemukoliv,ale tkhle to je!kdyz uz se jednou rozejdete tak uz je to jednou"slepovane" a to je na houby!kazdy to musi prozit a pak uveri,vsechno je k necemu dobre! a kdyz prosite a zadate tak ste jen za ubozaky( u ni,neho)..nekdy spise to nekontaktovani pomuze a ji jemu zacne byt treba smutno..je to strasne slozite! hlavne se rychle snazte byt zase sami sebou,tkvi jaci ste byli predtim a ukazat o co ta druha polovicka prisla,mej te svou hrdost! ja o ni ted sice svou blbosti prisel ,ale aspon sem prisel na to ze za to aby ste se doprosovali zadna nestoji,mam ji strasne rad,hrozne mi chybi ale je ji lip ted beze me,tkze sem aspon rad ze je ted v pohode,vlastne sem ji (teda ona sebe) vysvobodila a jde "dal"..ja sem porad na ceste ktera nikam nevede,ale je ji dobre a to je hlavni!! nesnazte se ji nejak pospinit nadavat,proste mozna jen vam vadi ze ona uz nekoho ma a vy ste sami!! u me uz to sou 3 mesice a porad jak v den kdy mi to rekla!uslysim jeji jmeno v tv a uz tu postavu nesnasim! hruza! na hokeji vyhraje fanynku a mi to zhnusi cely hokej :-( je to trapeni ale budte silni!!!

Reakce na komentář: maiox #2859Načítám náhled komentáře...

2854
daniel 03. 02. 2008 20:41

Reakce na M. #2820Načítám náhled komentáře...: Ahoj M.Vypada to,že se trápiš,což me celkem mrzí.No napadlo me neco,když jsem si prečetl tvuj text.Ten chlapec neví co chce,což je to nejhorší co muže človeka potkat.Takže ruce od nej.Chová se k tobe hezky,protože te ma porad rád,jenže jenom rád.A rád te ma zrejme proto,že ma s tebou jistej sex když se mu zachce.Je jasne že ti nic nerekne otevrene,a jen bude mlžit.Asi je spousta veci,které ted nevidiš.Preju ti hodne štestí a brzké vyslobodení.

Reakce na komentář: M. #2856Načítám náhled komentáře...

2855
Qark url 03. 02. 2008 21:22

Rád bych upozornil, že tato diskuze bude po komentáři číslo 2999 automaticky ukončena. Už jsem to řekl dříve a žádal jsem vás o přesunutí další diskuze do fóra, nestalo se tak.

Reakce na komentář: Alex. #2858Načítám náhled komentáře..., Petr #2869Načítám náhled komentáře...

2856
M. 03. 02. 2008 22:21

Reakce na daniel #2854Načítám náhled komentáře...: mas pravdu,ze se trapim a kdyz to bude uz mesic,tak je to porad stejny. jen min brecim.. a mas pravdu i v tom,ze mu jde jen o sex. zeptala jsem se ho primo a on mi odpovedel :-(


2857
Tom 04. 02. 2008 08:58

Tak novinka po měsící přesvědčuje moje okolí, že já jsem ten špatnej a že jsem ji byl nevěrnej. No doufám, že jsem si to aspon užil… :-(


2858
Alex. 04. 02. 2008 10:31

Reakce na Qark #2855Načítám náhled komentáře...: Proč se tak nestalo? No nejspíš proto, že to "fórum" není uživatelsky dostatečně "přítulné".


2859
maiox 04. 02. 2008 13:13

Reakce na Marek #2853Načítám náhled komentáře...: mas pravdu marek..ja som po rozchode skoro 3 mesiace. Prerusil som vsetky kontakty s nou, ziadne sms, telefonaty, icq block…Bol som v relativnej pohode, spoznal som niekoho, s kym si viem fajn pokecat, zabavit sa. Vcera mi ale od mojej ex prisla sms, ze by potrebovala helfnut s pc… Povedal som ok, ved je to uz za mnou. Blbost :-( Po tych skoro 3 mesiacoch sme sa normalne porozpravali, hodili par vtipkov…bola velmi mila. Dokonca sa opytala, ci moze dojst niekedy na navstevu. Neviem co mi bolo, ale povedal som "ano". No…a mna to vratilo o par krokov spat. Takze moja terapia zacina znovu. Zase som zmateny, zase neviem co k nej citim…co citim k tej druhej. Nechcem uz nikomu ublizit, a preto sa radsej stiahnem. Vsetci sa drzte.


2860
Monča 04. 02. 2008 14:37

Reakce na Sissinka #2848Načítám náhled komentáře...: Pocit viny jsem měla a mám občas i teď…ale zas z opačné stránky, jsem spíš uzavřená…a bylo to zas přemýšlení o tom, kdybych se bavila víc, kdybych na něm nevysela a dokázala být víc ve společnosti sama…POCIT VINY NEMÁ CENU. Ty roky tě miloval takovou jaká jsi…až teď najednou byl problém…o tom to není. To že odešel, je jen jeho rozhodnutí a že odešel za šestnáctkou, stejně jako můj bývalý přítel, o NĚČEM svědčí!!! Kdyby s tebou nemohl být, ale toužil po rovnocenném partnerství, tak bude chvíli hledat…někoho věkově aspoň přibližně k sobě. Mě HODNĚ pomohlo si říkat, že po 6 krásných letech je schopný ve svým věku udržovat vztah s takovouhle holčinou…notabene to nechci snižovat, ale která studuje učňák…pro mě je nepochopitelný, že někdo může být s takovýmhle dítětem. Před půl rokem bych za přítele dala ruku do ohně…můj dojem byl, že je schopný, inteligentní, dokáže zařídit spoustu věcí…a přesto toto udělá, nechápu!!! Ale sám mi řekl, že s ní nic nemusí řešit, že si nepovídaj o práci, ale jen o věcech o kterých si může prostě povídat s šestnáctiletou holkou… Takže mé stanovisko je, že pokud vymění po 6 letech vysokoškolačku a trochu mě ještě mlží informace o rozchodu a je schopný oficiálně mít vztah s takovým dítětem…tak to není člověk, který by mě stál za takové trápení.

Reakce na komentář: Sissinka #2882Načítám náhled komentáře...

2861
Jiřík 04. 02. 2008 14:40

Tak jo, vysvětlete mi pls někdo tohle. Jak prej můžu spojovat do hromady tu věc,že jsem se rozešli s tím že mě 5 měsíců podváděla s jiným týpkem???????? Já prostě spíš nechápu jak ona to může rozdělovat(asi nechápe co to znamená důvěra,ikdyž u ní mě to dost překvapuje). Fakt tomu nerozumim osvětlete mi to prosím někdo. Na to musí být člověk asi nevěrná ženská aby to pochopil nebo co.


2862
Dave 04. 02. 2008 17:44

Reakce na peter #2821Načítám náhled komentáře...: Jo, člověče, já jsem tu asi s přehledem nejstarší (47), ale psal jsem holka, protože jí je 24. Jasně, že jsem blb, co jsem mohl s takovým věkovým rozdílem čekat, ale já jsem jí napsal, že jsem všechno pochopil a že jí novýho kluka přeju. Takže úplně naopak, než se tu doporučuje. Ale mám aspoň pocit, že jsem odešel středem a mám čistý svědomí.


2863
Dave 04. 02. 2008 17:50

Tome, máš ji rád, jako já tu svou, a strašně nás to svazuje. Pojď, zkusíme se fakt soustředit na sebe, a když se nám zadaří, ony možná jednou přiběhnou. Protože má pravdu Turgeněv: „Jděte kupředu, pokud můžete, a klesnou-li pod Vámi nohy, sedněte si na okraj cesty a dívejte se bez hněvu a závisti na ostatní kolemjdoucí, neboť ani oni daleko nedojdou.“

Reakce na komentář: Tom #2864Načítám náhled komentáře...

2864
Tom 04. 02. 2008 19:04

Reakce na Dave #2863Načítám náhled komentáře...: Hele schválně, kdo napíše ten příspěvek s číslem 2999 :-)


2865
Dave 04. 02. 2008 19:23

To nevím, spíš bychom se měli domluvit, v jakým vláknu se sejdeme v tom fóru :-)


2866
Dave 04. 02. 2008 19:34

Reakce na Monča #2840Načítám náhled komentáře...: To, co popisuješ, mám čerstvě za sebou. Před Vánocema říkala – mám v hlavě zmatek, chci být sama. Na konci ledna se přiznala, že má někoho ráda a že "už si jsou dost blízcí". To je názorová konzistence, co?

Reakce na komentář: Petr #2868Načítám náhled komentáře..., Monča #2875Načítám náhled komentáře...

2867
Tom 04. 02. 2008 20:35

Jsme tu jedna psychicky narušená rodina :-)


2868
Petr 04. 02. 2008 21:08

Reakce na Dave #2866Načítám náhled komentáře...:

"mám v hlavě zmatek, chci být sama". Přesně tohle mi říkala má ex. A já ji věřil. No nic, teď už jsem zkušenější a vím, co tahle slova ve skutečnosti znamenají.

Reakce na komentář: Brain Damage #2870Načítám náhled komentáře...

2869
Petr 04. 02. 2008 21:09

Reakce na Qark #2855Načítám náhled komentáře...:

Qarku, prosím, nechejte diskuzi pokračovat dále. Do fóra se musí registrovat, tady v diskuzi debata hezky plyne dál, ve fóru by to nebylo ono. Díky.


2870
Brain Damage 04. 02. 2008 22:35

Reakce na Petr #2868Načítám náhled komentáře...:
mám v hlavě zmatek, chci být chvíli sama Tuto vetu zeny asi zasadne pouzivaji, kdyz maji nekoho jineho a jsou mekke vam (nam) to rict do oci. Me tim moje ex. taky krmila a kdyz jsem nebyl doma, tak se s nim valela v nasi posteli… Mozna by stalo zato sepsat slovnik, co ktera veta znamena.

Takze:
1)
mám v hlavě zmatek, chci být chvíli sama
preklad
potkala jsem nekoho jineho, jsem zamilovana a nevim, jak to skoncit, abych nevypadala jako mrcha

Reakce na komentář: Petr #2871Načítám náhled komentáře..., Jiřík #2874Načítám náhled komentáře..., Dave #2894Načítám náhled komentáře...

2871
Petr 04. 02. 2008 23:04

Reakce na Brain Damage #2870Načítám náhled komentáře...:

Ano, tohle je přesné. Je až zarážející, jak moc se to shoduje, že každý od své ex slyšel přesně to samé.

Přidal bych k tomu další moudro: V momentě, kdy vám vaše partnerka začne přehnaně vyčítat, co všechno děláte blbě, přitom vám vyčítá i naprosté blbosti, tak vás srovnává se svým novým objevem.

Reakce na komentář: Oldys #2873Načítám náhled komentáře...

2872
cotin 05. 02. 2008 07:57

Tak to vyčítání jsem si taky prožil…bylo mi vyčteno, že nejím sladké, že se v zimě moc neoblékám, že s ní málo mluvím…atd. :-) Sranda musí být. Blbý je, že některý věci člověk fakt nepochopí… :-)


2873
Oldys 05. 02. 2008 08:04

Reakce na Petr #2871Načítám náhled komentáře...:
Souhlas
Nebo když, se ve spokojenym vztahu najednou poslední měsíc, pořád ptá jetli jí miluješ, a jestli jí nejsi nevěrný, když ani na to pivo bez ní nejdeš.A když jdeš na florbal a po něm ani nejdeš s klukama na dvě, ale hned za ní domů…
Proč jí to napadá, když jí nedáváš jedinou indícii k tomu, aby si tohle myslela.

To si holt musí vzít člověk pro příště, aby nebyl tak slepý…

Ale asi to zná každej, kdo někdy podvedl – výčitky svědomí a pak i přehnaný tulení.
Blbý je i to, že 2 dny před tím, než jsem se to dověděl, mi doma v náručí brečela, jak mě hrozně miluje…
Chlapy, jsou to ženský…Nejednaj racionálně jako my(nemyslim to jako urážku, chraň bůh), řídí je chemie a pocity a hormony, nemůžou za to, pak je to i mrzí, ale co se dá dělat…

Někde jsem slyšel zajímavou věc:

Když se ženě k uchu donese výraz – POCIT
Vyvolá stejnou reakci jako tělo muže když zaslechne slovo – SEX

Zajímavý…


2874
Jiřík 05. 02. 2008 08:49

Reakce na Brain Damage #2870Načítám náhled komentáře...:
Tak to je úplně přesný.
Mě osobně potom hrozně vadila ta snaha "nevypadat jako mrcha" ikdyž je to úplně jasné. Hlavně že jim víc záleží na tom co si o ní kdo myslí, než na tom že nejvíc ranila někoho kdo ji miloval a na kom jí udajně hrozně záleží … atd.

Reakce na komentář: Tom #2876Načítám náhled komentáře...

2875
Monča 05. 02. 2008 11:00

Reakce na Dave #2866Načítám náhled komentáře...: Jo, jo přesný…jenže já naivní, jak už tady někdo psal, se domnívala, že fakt má k řešení jenom nás DVA a ne TŘI :-)…Když zjišťuju kolik je vám většinou let, tak se sem stydím trochu psát, protože já jsem věkově "mládě" :-) ale pocity máme stejný. No hele, já si vždycky myslela, že kdyby mě přítel podvedl…musela bych to poznat. Přeci by ho svědomí tlačilo a on by mi to řek…haha, ptala jsem se, jestli se něco něděje a on mi se "zamilovaným" úsměvem, DO OČÍ řekl, že nic a nebylo to jen tato situace…takže přidávám se k vám nechápajícím.

Reakce na komentář: Dave #2893Načítám náhled komentáře...

2876
Tom 05. 02. 2008 11:05

Reakce na Jiřík #2874Načítám náhled komentáře...: JJ, přesně. Prostě ona je ted ta hvězda, která v podstatě musela trpět v nezáživným vztahu. Třeba se mnou byla týden před rozchodem na horách, byla spokojená, ve vlaku mi spala na rameni. A pak mi řekla, že to přežívala pomalu se zaťatýma zubama, že to byla poslední zoufalá možnost jak obnovit vztah… Nerozumím, nechápu. Přišlo mi, že by mi byla schopná vyčíst, i že jsem někdy místo 4 rohlíků koupil 5. Když člověk hledá špatné věci, tak je vždycky vyhrabe i v dokonalým vztahu. A pak mi dokonce řekla, že za to, že je s tím borcem můžu vlastně já. Ptž jsem ji první týden psal a volal a ona se chodila utěšovat k němu. Jsem myslel, že mě jebne..

Reakce na komentář: Oldys #2877Načítám náhled komentáře...

2877
Oldys 05. 02. 2008 12:13

Reakce na Tom #2876Načítám náhled komentáře...:
To je hnusná výmluva!!!
Nechápu, proč jsou pak ty ženský takhle zlý…
Bejvalka mě zradila, lhala mi do očí, když jí při tom viděli 4 různý lidi..Za to jsem jí dal facku(za to nestydatý lhaní)…A včera jsem jí s nim viděl…
A dnes po třech měsících, se od našich ,dlouho neviděných,různých, společných známých, dozvídám, že prej spolu nejsme, protože jsem jí prej bil…
To bych to musel vyprávět na potkání, abych se očistil…
A to jsem jí při rozchodu blbec sliboval, že nikde z ní nebudu dělat couru, že se nemusí bát, ale jak se doslechnu od lidí nějaký nesmysly, tak půjdu s pravdou ven…
Jenže to bych to musel asi vyprávět na potkání, abych se očistil.Na to nemám energii ani dost pomstychtivosti, řeknu jen: Pěkný h***o, začala se mi pelešit.Tim to pro mě zhasíná…
Včera jsem jí potkal asi po měsíci a půl, s nim, viděla mě, a ani se mi nedokázala podívat do očí,po 6 letech vztahu a roční snaze o malý…


2878
Oldys 05. 02. 2008 12:18

Navíc, on, její šéf, je o 12 let starší a má 8 týdnů narozenýho malýho…Chudák ta jeho :-(


2879
Oldys 05. 02. 2008 12:32

A nejvíc mě na tom štve, že když mi něco vadilo, tak jsme se třeba pohádali – Ale alespoň věděla na čem se mnou je…
Myslim si že je to lepší, než oblbovat, spát na ramínku ve vlaku a říkat, že je vše ok, a pak BUM

Reakce na komentář: Tom #2880Načítám náhled komentáře...

2880
Tom 05. 02. 2008 12:58

Reakce na Oldys #2879Načítám náhled komentáře...: No jo, z toho hodně lidí nepochápalo.. Ještě vlastně silvestra jsme strávili u nich doma s jejími rodiči. A 1. mě potáhala po babičkách. Přičemž jedna babička vyzvídala, kdy se vezmeme atd. No a 4. už přišla s tímhle. Nejhorší na tom byl ten šok, kdy člověk dlouho nic netuší. Zpětně přemýlám, co vše byla pravda a co lež. Kdy se přetvařovala a kdy ne. Upřímně, taky jsem na ni nechtěl říkat nic špatného,ale tím že mi lhala a když se ji na něco zeptám, tak odpovídá, do toho ti nic není.. no však on ji to život vrátí i s úroky.

Reakce na komentář: Oldys #2881Načítám náhled komentáře...

2881
Oldys 05. 02. 2008 13:41

Reakce na Tom #2880Načítám náhled komentáře...:
Já už to třeba teď beru tak, že se budu snažit si nic nezačít se zadanou holkou…Když jsem kdysi s Ex začínal, 3 měsíce oblbovala toho jejího.Mě to bylo fuk, jezdila z intru na víkendy domů, a my se mohli vídat.Pak přišla, že to s nim skončila(Vlastně až teď si říkám, když si vzpomenu, že mu prej řekla, že chce být o prázdninách sama :-D, že je to pořád stejný s těma ženskejma:Ale tenkrát jsem zamilovanej byl rád, že budeme už jen spolu)

No a hodně nad tim přemejšlim, když to holka udělá jemu, proč by to neudělala za pár let tobě, že jo:-/

Jenže to nevíš nikdy…

A právě to teď beru i tak, že ta bolest, co si tenkrát musel vyžrat on, se mě takhle vrátila…Jasně byl to vztah na škole, žádný společný bydlení, babičky, rodina, snažení se o mimčo – Ale ten princip…

Pravda je, že se tyhle věci vždycky nějak vrátí..Třeba Ex se s klukama vždycky rozcházela, přiznala, že neví jaký to je když by ona milovala nejvíc a najednou by nemohla v tom vztahu pokračovat, že by dal někdo kopačky jí, jak to bolí….Ale taky to pozná, to je holt život, ale to myslim teď všichni víme, jakej dokáže skutečně bejt:-/

Reakce na komentář: Brain Damage #2884Načítám náhled komentáře...

2882
Sissinka 05. 02. 2008 15:08

Reakce na Monča #2860Načítám náhled komentáře...: Nevím proč, ale tvůj scénař jako by z oka vypadl tomu mému…rozumově si to taky takto říkám..ale tam uvnitř mě to jaksi nechce pochopit…ale když čtu tvoje názory, dává mi to sílu…jelikož jsem vždycky měla taky takové názory a pohled na svět…děkuji Ti :-)

Reakce na komentář: Monča #2888Načítám náhled komentáře...

2883
raul 05. 02. 2008 15:41

qarku, taky se pridavam k zadosti o to, abys nechal diskuzi bezet. Byla by to skoda ji zrusit popr. presouvat do fora.


2884
Brain Damage 05. 02. 2008 22:30

Reakce na Oldys #2881Načítám náhled komentáře...:
Jj, zacinat si se zadanou je podle me nejvetsi hloupost. Sice si muzete rikat, ze me tohle nikdy neudela a ona vam i bude tvrdit, ze vam by to nikdy neudelala, protoze jste uplne jiny, lepsi, krasnejsi, inteligentnejsi nez ten jeji soucasny nouma, ale pravda je takova, ze lide maji zazite urcite stereotypy chovani a podle nich v tech vztazich jednaji…

Moje ex sice nebyla zadana, ale skoncila to se mnou presne stejnym zpusobem, jako s tim predchozim.

Reakce na komentář: Tom #2885Načítám náhled komentáře...

2885
Tom 05. 02. 2008 22:54

Reakce na Brain Damage #2884Načítám náhled komentáře...: Tak to bys měl vidět mě a jejího současnýho noumu, za kterýho mě vyměnila… :-D nemusí být vždy lepší, stačí že nabízí něco jiného


2886
kombajn1 06. 02. 2008 08:05

Zrušení "open" fora odradí spousty lidí, včetně těch, kteří si chtějí jen pročítat životní zkušenosti jiných…Ve chvíli, kdy se diskuze přesune do fora, tak končím, nemám chuť a čas se pořád někam logovat.

Reakce na komentář: Oldys #2887Načítám náhled komentáře...

2887
Oldys 06. 02. 2008 10:27

Reakce na kombajn1 #2886Načítám náhled komentáře...:
Souhlas, myslim, že tahle forma a styl nepřiroslt k srdci jen mě :-)


2888
Monča 06. 02. 2008 17:58

Reakce na Sissinka #2882Načítám náhled komentáře...: Vždycky je lepší, když vidíš, že podobné, v našem případě dost totožné trápení má i někdo jiný… :-)u mě je to taky o tom, že to byla v podstatě má první láska a já naivní káčátko si myslela, jak už to tak bývá, že i poslední. Asi to tak všechno mělo být… ÚPLNĚ tě chápu, o příteli se mi ještě pořád zdá, někdy mám takový stavy, že mám obrovskou zlost a chuť mu zavolat a všechno mu říct, spíš vykřičet do obličeje…někdy si zase říkám, že nikoho lepšího nenajdu…a s touhle myšlenkou si řeknu PROBER SE!!! po 6 krásných letech tě PODVEDL!!! Se šestnáctkou! Řekni si, že přeci taková malá holka ti nesahá ani po kotníky (ať to zní jakkoli, pomáhá to :-) )a že pokud tě přítel opustí a ještě je s takovým dítětem, tak zas tak úžasný nebyl…pokud odešel, tak to není ten pravý…ten teprve přijde. :-)
Zkus si občas říct, že: ŽIVOT NÁM VEZME NĚCO…ABY TO NAHRADIL JEŠTĚ NĚČÍM LEPŠÍM.

Reakce na komentář: Tom #2889Načítám náhled komentáře...

2889
Tom 06. 02. 2008 18:37

Reakce na Monča #2888Načítám náhled komentáře...: Mončo nechceš si začít psát bokem? :-)

Reakce na komentář: Monča #2890Načítám náhled komentáře...

2890
Monča 06. 02. 2008 19:07

Reakce na Tom #2889Načítám náhled komentáře...: Ahoj Tome, jasně že můžem. Budu ráda… :-) nechtěla jsem vám vstupovat do chlapské diskuze, ale některé ty příběhy jsou tak totožný, že jsem musela reagovat…

Reakce na komentář: Tom #2891Načítám náhled komentáře...

2891
Tom 06. 02. 2008 19:18

Reakce na Monča #2890Načítám náhled komentáře...: tak napiš na mail jablkaahrusky@seznam.cz celkem originální email :-) Já bych řekl, že jsou ty příběhy přímo přes kopírák


2892
Tom 06. 02. 2008 20:00

to QARK: Nechci Ti nic říkat, ale jako manager těchto stránek víš, že tohle vlákno má velkou návštěvnost, z toho samozřejmě plyne vyšší návštěvnost Tvých stránek celkově a z toho vyšší výdělek prostřednictvím reklamy. Tím, že je toto vlákno anonymní si získalo srdce všech, co tu chodí. Je super, že každý kolemjdoucí může přispět do diskuze, sdělit svůj příběh. Věřím, že lepší tah by byl částěčně vlákno promazat, než ho nechat zazdít a začínat někde jinde. Přeci jenom, když přijdeš na nějakou stránku, tak si přečteš článek a pak nehledáš jak se dostat na forum, jak se zaregistrovat. Ale spíš přemýšlíš, jak nejlehčeji přispět. A proto to tu tak funguje…


2893
Dave 07. 02. 2008 10:32

Reakce na Monča #2875Načítám náhled komentáře...: Mončo, když mě vyšplouchla kočka v mých 47, mám úplně stejný pocity, jako když tebe napálil kluk dejme tomu v tvých 23. Pro tebe to není o nic menší utrpení než pro mě a naopak. To je na týhle diskusi úžasný, že maže generační hranice.


2894
Dave 07. 02. 2008 10:52

Reakce na Brain Damage #2870Načítám náhled komentáře...: Vystihl jsi to dokonale. To, že si ta má bývalá našla jinýho, to je pro mě zlý. Jenže ustál bych to se ctí, kdyby to bývala řekla na rovinu, čestně. Vážil bych si jí pro její charakter, její ochota vyslovit tu nepříjemnou pravdu by byla důkazem, že si mě váží. Momentálně ale není mým nejhorším pocitem vize jejích rukou kolem JEHO krku, ale vědomí, že mně, kterej žil jen pro ni a nezalhal jí nikdy ani písmeno, lhala do očí možná v nejtěžší minutě mýho života. To lhaní je neuralgický bod mých nynějších pocitů k ní. Oscilujou od TAK SI BĚŽ po MILUJU TĚ NAVŽDY. Ale to lhaní tváří v tvář v momentě, kdy šlo O VŠECHNO ,myšlenku nějakýho našeho potenciálního comebacku ve mně samým hodně zpochybňuje, už si jí přestávám vážit. A ženskou, který si nevážím, nemůžu obdivovat. A tu, kterou neobdivuju, nemůžu milovat. Je to možná běžně spíš ženskej pohled na otázku, koho můžeme milovat, a koho ne, ale jako chlap funguju jinak normálně, a prej dobře :-)


2895
Klea 07. 02. 2008 22:59

Neuvěřitelné!!Moc vám lidi děkuji za vaše příspěvky. Otevřeli jste mi oči a snad i srdce. Vědět, že je možné, že někdo může prožívat stejné pocity jako já a navíc si s tím ví rady…určitě ví, nebot jde dál a věří, že je hodný aby ho někdo znova miloval. Je to poznat z těch příspěvků. Spousta z vás si prošla těmi težkými chvílemi, ale určitě stojí za to znova začít věřit, že budeme ještě milovaní. Vždyt vy všichni víte o čem láska je. Poznali jsme její hodnotu a dokážeme si jí ted, po tom všem, víc vážit. Je to bolestné, ale jen tak se dá zjistit co má v životě smysl a jestli mě k tomu přivedl rozchod….fajn…ještě že tak!!Až jednou potkám někoho, kdo ví o čem život je a že stojí za to,si lásku hýčkat a starat se o ni, protože ví jak moc bolí když ji ztratí, bude mi v náruči takového člověka krásně. Děkuji osudu, že jsem na tuto stránku narazila..už jsem si myslela, že jsem divná, když mužu cítit takovou bolest a opuštěnost a nemám dost síli to potlačit. Nejde to a chce to čas, ale jak už tu někdo psal..budeme jiní, vyzrálejší, moudřejší.


2896
cotin 08. 02. 2008 06:14

Dave, tak to mám úplně stejný pohled na otázku koho milovat. Potom co jsem zjistil, že mě podváděla a snažil se ji odpustit, už jsem si ji nemohl vážit (i když jsem fakt chtěl) natož obdivovat a jasně, že tím utrpěla i láska. Začal jsem se k ní chovat špatně…nakonec sama odešla. Když byla šance začít to spravovat a udělal bych pro to tenkrát všechno, ukončila to podruhé. Tím se to ve mě zlomilo a ukončil jsem všechny kontakty. Bohužel jsem ji v pondělí asi po 2 měsících poprvé potkal, bylo mi z toho zle a ji očividně taky. Taky mi začala psát SMS, jestli to setkání byla náhoda, ..atd. Odepsal jsem ji a napsal vlastně všechno, co mi leželo na srdci…jako že ji nepřeji nic špatného a že proti ní nic nemám…atd. Vylezlo z ní, že prý se ke mě tenkrát chtěla vrátit…Nevím, já si to pamatuji jinak…Věty jako:jsi skvělý kluk, ale nevím jestli pro mě….jsme ještě mladí a budeme si užívat…nechci se vracet do stereotypu… :-) pomohlo mi to akorát se utvrdit v tom, že konec tohoto vztahu bylo to nejlepší řešení.


2897
M. 08. 02. 2008 10:27

tak vcera jsem se dozvedela pravy duvod rozchodu. a musim rict,ze me to docela rozhodilo. pry se se mnou nerozesel kvuli tomu,ze uz by me nemel rad,ale kvuli tomu,ze nedokaze s holkou chodit dlouho a i kdyz ji muluje,tak mu pry precvakne a rozejde se s ni. takhle to mel i se mnou. pry se mu styskalo a chybela jsem mu,ale uz s tim nejde nic udelat. to vazne nechapu.. konecne jsem se pomalu smirila s tim,ze uz me nema rad a on mi nakonec napise tohle.. :-(

Reakce na komentář: Dave #2898Načítám náhled komentáře..., kombajn1 #2899Načítám náhled komentáře..., Loci #2901Načítám náhled komentáře...

2898
Dave 08. 02. 2008 14:06

Reakce na M. #2897Načítám náhled komentáře...: Netrap se tím, to není pravý důvod rozchodu. Buď se chce věnovat jiné nebo Tě neměl dost rád, což je totéž. Několik svých posledních příspěvků jsem věnoval neupřímnosti při zdůvodňování rozchodů a další lidi to zde potvrzují. Nemá cenu poslouchat, co ten, kdo odchází, říká. Ve většině případů jsou to nepravdy, maskující vlastní špatné svědomí.


2899
kombajn1 08. 02. 2008 14:10

Reakce na M. #2897Načítám náhled komentáře...: jestli to není jen trapná výmluva, skoro bych tomu věřil, tak se jedná o psychouše…A nebo o mladíka co se nechce ve svých dvaceti letech vázat na jednu slečnu, čemuž nakonec rozumím…
Teď už víš cos potřebovala, tak vem rozum do hrsti a kašli na něj. Čím dřív se z toho dostaneš, tím dřív budeš schopná poznat jiný kluky.


2900
luca 08. 02. 2008 16:15

no tak teda to bude fakt nanic ked sa to tu zrusi….a to chces vsetko vymazat?…aaach jo stare zle-dobre casy ked som tu pisala a gizmo mi venoval 1000 prispevok…som def proti foru, ale mrzelo by ma keby som po rozchode nemala qark diskusi :-(


2901
Loci 08. 02. 2008 17:13

Reakce na M. #2897Načítám náhled komentáře...: Ahoj, četla jsem co jsi napsala a bohužel musím říct, že můj byvalý přítel, který má dvacet ode mě odešel také s tím že mě miluje,ale že už to nemá smysl, zůstali jsme v kontaktu,ozývá se mi neustále on, dělá mi scény že na něj nemám čas a že na něj kašlu. Když jsem ho upozornila že se se mnou rozešel on, a že je sice hezký že mi nabídl i pokračovat v sexíku, ale že ho mám pořád v hlavě že by mě to bolelo, tak mi napsal že mě má taky pořád rád. No mám z toho v hlavě taky hokej a jako bonus to bolí. Ale nevidím v tom smysl buď někoho mám rád a chci s ním být, a nebo nemám a proto od něj odcházím, pokud není nějaký závažný problém proč nebýt spolu, pak přeci opravdovému "mám tě rád" nic nebrání. Bolí mě to, ale nějak nezbývá než s tím bojovat a věnovat se sobě a kamarádům, i když sama přiznávám že dost často se najde den kdy mi to všechno v hlavě lítá a není absolutně chuť cokoliv dělat(jen bulet nebo čučet do prázdna) a až ve chvíli kdy si s tím sama začnu lézt na nervy tak jsem schopná se rozhejbat. Nejvíc ale opravdu pomáhá se vypovídat s někým kdo je mi blízko kamarádi, rodiče kdokoli kdo pochopí.Mám za sebou dva měsíce, dny běží ani nevím jak, ale je už o něco líp..je nás takových hodně..a potěší když někdo kdo už je z toho venku to sem napíše, vím pak že to jde žít dál a s úsměvem.


2902
Dave 08. 02. 2008 21:42

Já se loučím se všemi na diskusi, protože 1. jsem přece jen trochu starý (47) oproti zde přítomnému průměru (20–30) 2. jsem svůj rozchod (spíš odchod mé 24leté partnerky) sám v sobě vyřešil. Dnes jsem jí totiž po pár týdnech znovu uviděl (aniž ona viděla mě) a uvědomil si, že ji pořád miluju a nic s tím nenadělám, novou ženskou po ní nechci, a dělá mi radost, alespoň ji sem tam potkat a promluvit si s ní. Tak jsem jí napsal, že za nic nemohla a že jí rád uvidím, a že jí přeju, ať se jí všechno daří, že mi dala moc a čas s ní byl ten nejlepší v mým životě. V souladu se zde uváděnými doporučeními jsem začal pracovat sám na sobě, abych byl kvalitnější partie po všech stránkách, a přiznávám, že hlavní motivací je naděje, že třeba za rok-dva bych pro ni opět mohl být ON. Ale i kdyby ne, stojí za to, stát se lepším. Já vím, že tenhle postup vychází z našeho věkového rozdílu, prostě ona má teď mladšího, a ten ji naplňuje, a pro vás cca 20–30letý mladý lidi se nedá dost dobře použít, vy si můžete nabrnknout pozítří někoho jinýho, a třeba lepšího. Já bych taky mohl mít leckterou, a nemusela by být stará, ale prostě po té své ex žádnou nechci, nemám na ni v hlavě místo. Díky těmto stránkám taky vidím, že i ten mladší ji může omrzet-zklamat-opustit, nebo co já vím, a třeba by si ještě mohla jednou vzpomenout, kdo ji nikdy nezklamal a miloval ji i po tom, co ona přestala milovat jeho. Závěrem bych chtěl říct, že tahle diskuse mi moc pomohla a moc se přimlouvám za to, aby mohla pokračovat v nezměněném formátu dál. Čau všichni!

Reakce na komentář: Fix #2903Načítám náhled komentáře...

2903
Fix 08. 02. 2008 23:07

Reakce na Dave #2902Načítám náhled komentáře...: Pripada mi, ze si v urcitym smeru rezignoval, podle me je jeste brzo … casem zjistis, ze to je jinak, nadeje je dobra, ale v tomhle pripade si myslim, ze nema cenu doufat, ublizis tim akorat jen sam sobe, musis to proste prijmout. Podle me je stejne tezky si najit kvalitniho partnera pro zivot jak ve 30 tak ve 47.

Reakce na komentář: Dave #2904Načítám náhled komentáře...

2904
Dave 09. 02. 2008 02:54

Reakce na Fix #2903Načítám náhled komentáře...: No, já jsem si vymyslel takovou strategii, jako že budu doufat, a mezi tím ty chorobný chemický procesy v mým mozku ustanou. A až poznám, že naděje byla planá, už mi to bude volný :-)

Reakce na komentář: Sissinka #2905Načítám náhled komentáře..., Kate #2906Načítám náhled komentáře...

2905
Sissinka 09. 02. 2008 10:39

Reakce na Dave #2904Načítám náhled komentáře...: Myslím, že doufat, není nic zlého..řekla bych že tajně ve skrytu duše každý na tédo diskusi doufá…a i když nedoufá, tak aspoň tajně sní…já to tak třeba mám…ani to nikomu nechci říkat, jelikož by si o mě asi myslel, že jsem fakt pitomá, když chci zpět takovýho..ale prostě chci..pořád ho miluji a i když už o tom před ostatníma tolik nemluvím (tedy spíše snažím se nemluvit, abych s tím lidem nelezla na nervy)..tak si tajně sním a každý večer mu v mysli posílám pusu na dobrou noc..je to šílené..já vím..ale nejde s tím momentálně nic udělat..musím počkat až to samo odejde…jinak bych chtěla říct, že mi tato diskuse také moc pomohla..panikařila jsem a nevěděla jak dál..a když jsem si pak přečetla vaše příběhy, tak mi to dodávalo sílu..


2906
Kate 09. 02. 2008 13:05

Reakce na Dave #2904Načítám náhled komentáře...: Dave, neustanou. Stačí, když ji potkáš nebo třeba najdeš nějakou její fotku, budeš v tom zas. Jako by to bylo všechno včera. Ale jestli ti na ní záleží, tak pro ni chceš to nejlepší, ne?

Reakce na komentář: Dave #2908Načítám náhled komentáře..., Dave #2909Načítám náhled komentáře...

2907
Andy 11. 02. 2008 12:30

Zdar, před rokem jsem se tady léčil po rozchodu po 5 letém vztahu, pak v červnu jsem se znovu zamiloval, ale teď to vypadá dost divně, myslím, že má něco s kolegou v práci,chová se odtažitě a tak. Chtěl bych to sám ukončit – jenže nemůžu na to sebrat dost sil. Kromě toho mám pocit, že to stejně asi skončí špatně. Má s tím někdo zkušenosti, že mu rozum velel skonči to!, ale nemohl se k tomu odhodlat?


2908
Dave 11. 02. 2008 13:03

Reakce na Kate #2906Načítám náhled komentáře...: Máš asi pravdu, Kate, a trochu mě to děsí. Jak jsem nahoře psal, že jsem ji teď znovu uviděl, a to po 2 měsících od rozchodu, tak mě přes víkend přepadl úplně stejný stres, jako v prvním týdnu. Je to tím, že už je mi přes 40, a vzal jsem to s ní příliš vážně (prostě jsem se do ní zabouchl) nebo s tím máte i vy ostatní, mladší, podobnou zkušenost? Já už fakt nevím, jak si pomoct. Ještě možná zkusím zajít k nějakýmu psychologovi nebo začnu brát nějaký prášky proti depresem, nevím, jak je možný, že normální zdravej silnej chlap takhle zblbne kvůli ženský…

Reakce na komentář: born #2910Načítám náhled komentáře...

2909
Dave 11. 02. 2008 13:07

Reakce na Kate #2906Načítám náhled komentáře...: Jo, a co prosím tě myslíš tím, že pro ni mám chtít to nejlepší? Jako že jí mám přát kluka, kterýho má ráda? Jestli myslíš tohle, tak jo, přeju jí ho, i když si mnozí asi klepají na čelo. Přeju. Jen bych potřeboval být v pořádku i já sám.


2910
born 11. 02. 2008 21:47

Reakce na Dave #2908Načítám náhled komentáře...: Vim o cem mluvis.Taky je mi 46let a dva roky ziju s 24letou holkou.Odstehoval jsem se ze sveho bytu a bydlime spolu v podnajmu.Posledni dobou se strasne zmenila uz neni takova jako byla driv.Nejaky cas se mnou nechce spat a rekla mi ze vse zvazuje jestli by nebylo lepsi abychom se rozesli,ze me ma rada ale nevi co ma delat.Mam ji dat nejaky cas na rozmyslenou ale kdyz se ji zeptam jak dlouho tak nevi.Moc me to trapi ziju jenom pro ni a mam ji opravdu moc rad.Nevim co bude.Nabidl jsem ji vse co mam i svuj byt ze tam muzeme zit spolu ale vsechno odmita a nechce abych se o ni staral.Svoje detstvi prozila v decaku a zivot ji jen fackoval tak jsem si myslel ze by si zaslouzila aby se mela dobre a mela se o koho oprit.Bojim budoucnosti.Srdce se mi zastavuje pri pomysleni ze me opusti a ja zustanu zase sam.Bojim se samoty.Moc!!

Reakce na komentář: Dave #2911Načítám náhled komentáře...

2911
Dave 11. 02. 2008 23:24

Reakce na born #2910Načítám náhled komentáře...: Asi Tě nepotěším… Ta má byla z rozvedený rodiny, je taková zvláštní, oduševnělá, ne typ krasavice na první pohled, ale jemná, nadaná holka s roztomilým souměrným ksichtíkem, a napřed mi byla jen strašně sympatická, a od počátku jsem miloval její oči, zdálo se mi, že mi pronikají až do srdce…Měla přede mnou jen 2 kluky a značnej sexuální deficit. Se mnou se vyřádila, byl jsem k ní ale i něžnej, starostlivej, jednou mi řekla, že jsem ji úplně zparchantěl, protože ji pořád obskakuju…Před seznámením se mnou si připadala nedostatečně atraktivní pro mladý kluky a asi jí imponovalo, že já jsem jí dal od začátku veškerý svý sympatie a volnej čas. Po roce – kdy já jsem se do ní hluboce a naplno zamiloval – začala pochybovat, to jsem ale já netušil, mladej kluk jí totiž řekl, že se mu líbí… Po 5 dalších měsících, co si to rozmejšlela, se se mnou rozešla…Brečela u toho, pak psala, že kdykoliv na mě pomyslí, má stažený krk a slzy v očích – ale je pryč a randí s mladým klukem jejího věku. Máme smůlu, brachu, to je volání mládí, a asi nic nezmůžem, jen počkat, a když nic, tak se smířit. Já Ti naprosto rozumím, chlap po pětačtyřicítce miluje opravdovějc a trvalejc než kluk v pětadvaceti, jenže ta holka jde za mladým, právě proto, že ji přitahuje ta jeho nevázanost, nezodpovědnost, lehkost, s jakou ji dnes má a zítra nemá…jediná možnost, jak si ji můžeš připoutat víc, je dát ji najevo, že může jít, nic se nestane, máš ji rád, ale nedržíš ji proti její vůli…Je to strašně těžký pro chlapy našeho věku, ale teď už vím, že to je jediná cesta, jak s o 20 let mladší holkou uspět. Mně už to bude možná k ničemu, Ty to ještě zkus.

Reakce na komentář: Tom #2912Načítám náhled komentáře...

2912
Tom 11. 02. 2008 23:50

Reakce na Dave #2911Načítám náhled komentáře...: Jelikož dle IP vidím, že jsi z muni, tak bych ti poslal odkaz na svou bývalou a na toho vola, za kterýho mě vyměnila, by ses zasmál…

Reakce na komentář: Dave #2913Načítám náhled komentáře...

2913
Dave 12. 02. 2008 00:43

Reakce na Tom #2912Načítám náhled komentáře...: Jo, jsem, tak pošli – 1847@mail.muni.cz


2914
imoen 12. 02. 2008 12:28

Reakce na Dave #2815Načítám náhled komentáře...: ahoj něco podobného také prožívám, nejím, nespím, když už usnu, zdá se mi o něm. Po probuzení zjistím, že už to nikdy takové nebude. Jsou to teprve čtyři dny a já už se jen modlím, ať mám alespoň první měsíc za sebou, abych už trošičku otupěla. Vybavuji si poslední polibky, naposled, kdy mě vzal do náruče. A opravdu nejhorší pro mě je to, že si představím, že takhle krásně se teď chová k ní. Modlím se, abych v sobě našla sílu a odpustila, ale zatím to nejde. Nejsem ničeho schopná, už jsem to rozebrala s tolika lidmi a útěcha stále nepřichází, ano musí se to prostě "prožít" a nějakým způsobem přežít.

Reakce na komentář: Dave #2915Načítám náhled komentáře...

2915
Dave 12. 02. 2008 13:34

Reakce na imoen #2914Načítám náhled komentáře...: Rozumím ti, já jsem taky nemohl na začátku pochopit, jak to, že ONA, která byla přece MOJE, je teď J E H O!!! Ty důvěrnosti, ke kterejm bezpochyby mezi nima dochází, mně pořád hrnou krev do tváře, ale přece jenom je to po 2 měsících už slabší. Uvědom si, že tělesnej styk ze sebe oba zase umejou – pokud se mejou :-), horší je asi ten kontakt duševní, ale zase – mě uklidňuje, že i k nim po prvních 3 bouřlivých měsících dorazí fáze zvyku, zevšednění, a pak se teprve bude lámat chleba, co bylo silnější, jestli vztah původní nebo novej. Záleží taky na tobě, a to za tebe nikdo nevyřeší. Buď ti bude stát za to ho přijmout zpátky, jestli bude chtít, nebo se ti zprotiví, popř. tě urazil, a pošleš ho k šípku. Já to teď mám v sobě tak půl na půl, ale postupně se to kloní k preferenci mýho hrdýho já. Vydrž to, a věř, že je plno kluků, kteří by tě rádi nosili na rukou :-)

Reakce na komentář: imoen #2921Načítám náhled komentáře...

2916
vose 12. 02. 2008 15:52

Ahojte, dobry den.Chtel bych se zeptat jestli to nekomu zase vyslo.Ze ho partner opusitil a pak se vratil.Mam pul roku od rozchodu a po pul roce se se svym byvalim partnerem zase trochu vidam ale nevim co od toho cekat.Pokud to nekomu vyslo zajimalo by me jak to probihalo jaky ten navrat mel prubeh? Mozna to tu v diskuzi uz nekde bylo ale opravdu jsem si ji precetl skoro celou a nic moc jsem nenasel.Prosim ne reakce typu nic od toho necekej a jine podobne … Dekuji moc.Hezky den

Reakce na komentář: simca #2917Načítám náhled komentáře..., Oldys #2919Načítám náhled komentáře...

2917
simca 12. 02. 2008 17:14

Reakce na vose #2916Načítám náhled komentáře...: se mnou se rozesel v lednu, po dvou tydnech jsem zjistila, ze to bylo kvuli jine…a da se rict, ze na konci ledna se ke me vratil opravdu se vsim. (jen je nutne, ze dodat, ze jsme spolu celou dobu bydleli,ale opravdu si az na sex drzel odstup)….ted je to takove, ze on se snazi, ale ja uz mu neverim a dost casto kvuli malickostem vybuchnu, kdyz se zdrzi , premyslim jestli neni s ni…ted me ceka par mesicu v zahranici a sice si moc preji, aby nam to vyslo, ale tak nejak se pripravuju na to, ze az se vratim budu sama…a i kdyby on byl verny, ta ja se asi zblaznim z predstavy, co tada delal – proste duvera je pryc a tezko se obnovuje :-(

Reakce na komentář: imoen #2922Načítám náhled komentáře...

2918
born 12. 02. 2008 21:22

[[2911 Zasnu jak je muj pribeh podobny tomu tvemu.Jako by si psal o moji holce.Diky za radu.Jak se zachovat to podvedome citim taky tak.Je to ovsem moc tezke a nevim jestli dokazu svoje emoce potlacit.Vis,kdyz to bylo mezi nama nejhezci tak jsem si jen tak v duchu rikal jak se asi zachovam kdybychom se meli rozejit.Jo chlape,to jsem byl machr a sam sebe jsem presvedcoval ze to mam pod kontrolou a rozchod pro me bude hracka.Za poslednich 10let jsem zazil rozvod po 16letem manzelstvi kvuli zensky do ktere jsem se zamiloval.Po roce souziti mi zacala vyhazovat veci z jejiho bytu kde jsem bydlel.Bylo mi 40let a ja sem zjistil ze jsem prisel o vse co jsem do te doby dokazal.Svet se mi zhroutil.Premyslel jsem na nejhorsi.Pomohl psychous a antidepresiva.Pracoval jsem 20hodin denne.Znova jsem se dokazal postavit na vlastni nohy,koupit si svuj vlastni byt,hezky zaridit a pomalu se zacal poohlizet po zene ktera by me chtela.Nejsem osklivy ale sebevedomi uz neni takovy jako za mlada.Nepustim si k telu jen tak nekoho takze budim dojem ze jsem nafoukany.Nekolik zen jsem mel ale citil jsem ze to neni ono, trapila me samota a deprese.A v tom jsem potkal v praci mladou holku ktera me chapala a dodavala patricne sebevedomi.Nejdriv jsem se branil ten vztah nejak rozsirovat,hezky jsme si povidali bylo to fajn na moji bolavou dusi.Zacal jsem si ji vozit rovnou z prace domu do sveho bytu.A uz jsem v tom byl az po usi.Zamiloval jsem se a muj zivot se zacal podrizovat jejimu.Mam ji rad to vim jiste a opravdu rad neni to zadny ulet.Planuji si budoucnost s ni ale bojim se ze ona je uz myslenkama jinde.Nestoji o moji pomoc a rika mi ze se o ni staram jak o dceru.Jestli ze mi tenkrat sebevedomi davala tak ted mi ho 10krat vic bere.Vim co bych mel ale nikdy to neudelam protoze jsem nikdy neumel opoustet zeny a ted v mem veku je to uz primo hazard.Nedokazu si predstavit ze bych mel mit vedla sebe jinou zenu.Uz koncim.Diky,ze jsem si mohl vylit srdicko.

Reakce na komentář: Dave  #2925Načítám náhled komentáře...

2919
Oldys 12. 02. 2008 21:25

Reakce na vose #2916Načítám náhled komentáře...:
My jsme se s bývalkou rozešli 2× ,nejdříve po roce vztahu, a pak po 4 letech, nakonec nám to vydrželo 5 a půl roku….
Prožili jsme spolu věk od mých 19 do 24(17 do 23).Spoustu krásnýho, co nikdy 2 rozchody nesmažou, ale prostě ta ztráta důvěry časem vypluje na povrch, staré šrámy a tak..V člověku to zůstává i když si myslí že ne…Jak se říká slepovanej hrnek nedrží…on drží – chvíli, pak třeba znova, než se, ale vyhodí…
I po tom návratu člověk zažije věci a zapomene na všechno, znovu třeba funguje fascinace tim druhym, ale nevim nevim….


2920
Tom 12. 02. 2008 21:30

2 dave: došel ti mail?


2921
imoen 12. 02. 2008 23:41

Reakce na Dave #2915Načítám náhled komentáře...: moc díky za reakci :-) jo máš naprostou pravdu. Víš co v těchto dnech dělám? Obcházím spoustu svých známých, kamarádů, přátel, probíráme to a víš co jsem si dneska uvědomila? Že už dnes jsem na ně nechrlila jen své problémy s rozchodem, ale že jsem schopná poslouchat i jejich radosti i starosti a to je strašně fajn. Odpoutávám se od toho, pomaličku ale jde to. Jo jasně, právě jsem se vrátila od kamarádky a jsem plná optimismu a síly, jak to všechno zvládám a vím přitom, že za půl hodiny si budu brečet do polštáře, ale i tak jsem vděčná za každou vteřinu, kdy na něj nemyslím a je mi lépe. Hlavně se snažím k němu necítit nic zlého, vím moc dobře, že tohle se mohlo stát i mě a taky vím dobře, že náš vztah nebyl takový, jaký jsme si nalhávali. Možná se tím konejším, namlouvám si to, ale svým způsobem mi to pomáhá. Musím mu to odpustit, abych se zbavila bolesti a mohla jít dál a možná i do nového vztahu. Nesmí to ve mě zůstat. A jestli bych ho vzala zpátky? Ještě včera bych 100% odpověděla že ano, ale dnes si nejsem jistá, nevěřila bych mu, né že bych nechtěla, ale neuměla bych to a tím by to všechno bylo poznamenané a stejně by to vedlo ke konci. Ráno jsem si udělala test, zda nejsem těhotná a lhala bych, kdybych přiznala, že jsem si to tak trošku nepřála, že by se ke mě vrátil, ale honem rychle jsem tu myšlenku uklidila kamsi do sebe. Nemělo by to cenu. Vrátil by se, ale chtěl by být stejně s ní (nakonec by i byl) a šance, že by mě a mé dítě začal milovat je nulová. Takže jsem nakonec zajásala nad jednou čárkou na testu a vyrazila jsem vstříc novým zítřkům. Vím, že pokud se mi o něm opět bude zdát (doufám že ne) že budu zítra zase zlomená, ale taky vím, že den ode dne je to lepší a lepší. A i když to těžce prožívám a fakt mi o nás šlo, miluji ho, tak s tím, že mě nechce, nic neudělám. A čekat, jestli on si to s ní na pár měsíců vyzkouší a pak se třeba vrátí, to fakt nehodlám. Nevážila bych si ho a ani sama sebe. Sakra, to jsem se rozepsala, všem se omlouvám :-) přeji dobrou noc a žádné noční můry. Jo a věřte, že bude líp (musí) :-)

Reakce na komentář: dave #2926Načítám náhled komentáře...

2922
imoen 13. 02. 2008 00:01

Reakce na simca #2917Načítám náhled komentáře...: jo máš pravdu, pokud je důvěra pryč je to naprd. A jak znám sebe tak bych se v tom zahraničí představami, že je s ní, utýrala. Je to těžké.


2923
Andy 15. 02. 2008 10:31

Psal jsem tady před pár dny a dopadlo to, jak muselo. Ještě mi lhala do očí, dokud jsem ji neseřval, ať už přestane lhát, že je mi zní na blití. Spala s náma oběma asi 3 měsíce (dopoledne s ním, večer se mnou). Ten její "nový" je ženáč s malým děckem – výborná budoucnost. Nevím, jestli mi je víc zle z rozchodu, nebo z toho, že mě takhle podváděla, když jsem jí bezmezně věřil. Hnus…..

Reakce na komentář: Petr  #2924Načítám náhled komentáře..., Alex. #2927Načítám náhled komentáře...

2924
Petr 15. 02. 2008 12:26

Reakce na Andy #2923Načítám náhled komentáře...: Na straně druhé, všechno zle je k něčemu dobré. Aspoň nemusíš litovat toho, že jsi ztratil holku, která stala za to. Takhle si k ní, dle mě musel získat okamžitý odpor a tvé trápení by mělo být o to menší. Přejí hodně sil a optimizmu v následujících měsících..

Reakce na komentář: Andy #2934Načítám náhled komentáře...

2925
Dave 15. 02. 2008 13:24

Reakce na born #2918Načítám náhled komentáře...: Naše příběhy jsou opravdu neskutečně podobný. Díky za ten tvůj. Jsme na tom úplně stejně, jak věkem svým, tak těch holek, tak i tím, co jsme prožili a co právě prožíváme. Já to v sobě furt nemám uzavřený, ale už o tom přestávám s kýmkoliv ve svém okolí mluvit, připadám si už trapně. Jediný, co mi zbývá, a co bezpochyby udělám, je nahodit fasádu kliďase a jít tupě dál, jako polární pes, kterýho zapřáhnou do saní. Pomaličku to ve mně umírá, ale kolega v práci, kterýho postihlo to samý, říkal, že OK byl až za rok.


2926
dave 15. 02. 2008 13:30

Reakce na imoen #2921Načítám náhled komentáře...: Napsalas to krásně, to, co tam píšeš, cítím i já k té své, akorát, že bych ji bral hned zpět. To, že včeras ho chtěla a dneska už si nejseš jistá, se v tobě ještě asi tak 150× otočí. Až pak budeš za vodou :-)

Reakce na komentář: imoen #2951Načítám náhled komentáře...

2927
Alex. 15. 02. 2008 13:41

Reakce na Andy #2923Načítám náhled komentáře...: Buďte rád, že to dopadlo takto. Ten ženáč ji třeba mohl přivést do jiného stavu a ona Vám mohla nakukat, že je to dítě Vaše. Takových je…
S Vámi totiž spala pro jistotu, s ním pro radost.
Ony to tak často dělají.


2928
cert.81 17. 02. 2008 13:34

Tak jsem rad,ze jsem narazil na tuhle stranku.Me opustila pritelkyne po trech letech nadhernyho vztahu bez hadek a krasnyho milovani.Uz je to skoro mesic a ja na ni nemuzu zapomenout jeste horsi je to,ze kazdej den se vracim do naseho pronajatyho bytu a tam na me koukaj jeji veci.Ktery jsem sice nahazel do pytlu,ale stejnak to boli.Pripadam si strasne podvedenej a chtel bych ji zpatky,ale pomalu me dochazi,ze to nema cenu.Je me 26 a nejhorsi je to,ze vsichni moji kamaradi se snad na potvoru chteji zenit
Jestli to cte nejaka holcina tak mam profil na libimseti cert.81 aspon na pokec

Reakce na komentář: Alex #2938Načítám náhled komentáře...

2929
anti-star 17. 02. 2008 22:34

ja nevim…
jak si to tak ctu, tak mi dochazi ze me ti jeste nepreslo..
s mym byvalym jsem se rozesla pred skoro 2 lety, ale mezitim sem byla rok pryc…kdyz sem se vratila bylo to peklo..on je s nekym jinym, a me kazda malickost pripomene nas vztah a nasi minulost..je to strasne tezky..nejak se s tim nejde vyrovnat…
nemuzu a ani nechci na nej zapomenout, takze takovyhle rady mi moc nepomahaj…to ze si najdu jinyho atd atd se mi vubec nechce poslouchlat…znate to asi sami

Reakce na komentář: Tom #2930Načítám náhled komentáře...

2930
Tom 17. 02. 2008 23:43

Reakce na anti-star #2929Načítám náhled komentáře...: Ty jo, 2 roky, to je trošku psycho, na tvým místě bych vyhledal odborníka…

Reakce na komentář: anti-star #2931Načítám náhled komentáře...

2931
anti-star 18. 02. 2008 08:21



Reakce na Tom #2930Načítám náhled komentáře...:

no, 2 roky rozchod…jenze kdyz s tim clovekem vlastne porad ses…
Navic sme se rozesli ale tak nak sme spolu porad byli, nedokazali sme asi byt bez sebe..
Jenze pak sem na rok odjela pryc, bylo to v pohode, nejak sem na to ani nemyslela, ale ted se, zpatky a je to proste tezky….


2932
Petr 18. 02. 2008 09:04

Doporučuji ti, si co nejdříve najít nový vztah, protože takhle ztrácíš čas a iluze. Vždyť nás pohledných a hodných kluků je, jen musíš otevřít oči a začít se dívat kolem sebe :-)

Reakce na komentář: anti-star #2933Načítám náhled komentáře...

2933
anti-star 18. 02. 2008 14:34

Reakce na Petr #2932Načítám náhled komentáře...:

hehe, jasne..;)

dekuju za radu.. :-D :-D


2934
Andy 20. 02. 2008 12:56

Reakce na Petr  #2924Načítám náhled komentáře...: To nemusím, ale je to dvakrát tak hnusný, než když jsme se rozešli s bývalou přítelkyní, která mi snad nevěrná nebyla. Teď jsem zklamanej samozřejmě z rozchodu (měl jsem ji hodně rád), ale taky z toho podrazu.

Reakce na komentář: Petr #2935Načítám náhled komentáře...

2935
Petr 20. 02. 2008 14:30

Reakce na Andy #2934Načítám náhled komentáře...: Vím, že je to složité, také procházím stavem po rozchodu. Před rokem, jsem se rozešel s přítelkyní a trpěl jsem asi 3 měsíce jako kůň. Říkal jsem si, že už nikdy takovou nenajdu, že to byla ta nej,nej, ženu atd. A za 3 měsíce jsem začal chodit s ženou, která byla 10× tak lepší. Bohužel nám to nevydrželo, protože ještě byla mladá a já už mám přes 30 a chci už více klidu. Nemám ji to za zlé, i když to bolí, ale už tak netrpím, protože vím, že určitě zase někde potkám někoho, kdo mi pomůže zapomenout a nakonec zjistím, že je to třeba ta pravá. Takže hlavu vzhůru, protože život jde dál a ubíhá ti mezi prsty, tak nemá cenu se tím tak týrat. Bojuješ jen sám se sebou, nemáš žádného soupeře a to přece nestojí za to. Navíc stejně nic nezměníme, jen si ubližujeme.


2936
maiox 20. 02. 2008 18:41

Ahoj vsetci…maiox si myslel ze je za vodou :-D 3 mesiace su dost, ale dnes som sa dozvedel veci, ktore o mne hovori ex, ze je mi z toho na vracanie. Takze sa radsej idem opit. Erase/replace :-) 4 roky vztahu skracuje na 3…asi som bol nevyrazny ten 1 rok :-D O ostatnych veciach pomlcim. Ozve sa samozrejme, len ked nieco potrebuje…doteraz som pomohol. Oddnes menim strategiu. Block na vsetko aj na mobil. Nesnazim sa pochopit…to sa neda. Poruuuucam sa.


2937
Tereza 20. 02. 2008 19:15

Zdravím všechny lidičky.. hledám něco, co by mi pomohlo se vyrovnat s rozchodem.. jen je to u nás trochu složitější.. Hodně sme si ubližovali a to psychycky i fyzicky..v neděli jsem to ukončila přibližně po roce a půl..samozdřejmě všechno obrečela a přemýšlela nad tím ve dne v noci.. Došla jsem k závěru, že ho vlastně strašně miluju a to co říkal on.. že nedokážeme být spolu, ani bez sebe je pravda.. Tudíž jsem ho chtěla zpátky ale on už nechce..na jednu stranu se mu nedivím, na tu druhou když mi tvrdí, že mě moc miluje a že mu na mě záleží.. prostě mě to štve.. budu moc ráda, když mi někdo napíše svůj názor na to co sem teď napsala, nebo radu.. jakoukoliv..

Reakce na komentář: Dave #2942Načítám náhled komentáře...

2938
Alex 21. 02. 2008 08:28

Reakce na cert.81 #2928Načítám náhled komentáře...: Našla si holt lepšího živitele a opatrovatele.
Ale nebojte se – potencionální hostitel bez parazita nezůstane. Zachvíli si Vás zase nějaká najde a začne vysávat.


2939
Marek 21. 02. 2008 09:06

tk uz to je skoro 5 mesicu a me to vubec neopousti,je to nepochopitelne ale porad na ni myslim a z hlavy nejde dat pryc! rikam si kdyz uz se rozesla tak to nema cenu,ale tak moc pro me znamena ze bez ni nejde byt :-( chvilkami je mi fajn ale staci se podivat na jeji fotku nebo ji potkat a uz je to cele v haji! nejde mi ted byt sam sebou,ale vubec!ve snech ji mam porad a rana sou o to horsi,a tim i cely den! novou holku si hledat nechci ptz vim ze bych to stejne nezvladl a mel porad myslenky na ni,myslel sem ze uz po takove dobe budu vv klidu ale NE!Ona uz ma svuj zivot,sice taky rika ze nikoho nechce,ale jen kvuli toho ze ted hleda opravdu nekoho nej.,aby se uz nespalila!porad mi pripada jako by to bylo vcera! asi sem se zblaznil :-) :-(! Jak moc bych ji chtel zpet!

Reakce na komentář: Petr #2940Načítám náhled komentáře...

2940
Petr 21. 02. 2008 10:30

Reakce na Marek #2939Načítám náhled komentáře...: Jestli nebude právě problém v tom, že jsi, chceš tak moc zpět!!! Buď svůj, začni něco se sebou dělat, ať se ti zvedne sebevědomí, ať jsi na sebe hrdý a tím i ona tě třeba přestane vnímat, jako chudáčka a naopak ji začne vrtat v hlavě, že to byla třeba chyba se rozejit. Všichni chceme naše ex. ze začátku zpět, ale ty to nijak nemáš šanci změnit. Já také bych chtěl svojí bývalou dívku zpět, jenže po zkušenostech co mám už vím, že to musí přijít z její strany. Jediné, co můžeš dělat je, že začneš na sobě pracovat a tím si posílíš sebevědomí a uvidíš, že to přijde samo. Potkáš někoho, která bude nakonec několikanásobně lepší než tvoje bejvalka.Nenech se tím týrat, je to cesta do pekla….

Reakce na komentář: Oldys #2941Načítám náhled komentáře...

2941
Oldys 21. 02. 2008 11:54

Reakce na Petr #2940Načítám náhled komentáře...:
Já mám třeba teď po 4 měsících(ty jo, to už jsou 4 měsíce?), problém s tím, že jako bych nevěděl, kdo vlastně jsem…navíc si říkám, buď v klidu, přijd domů, odpočiň si, dneska budu pěkně doma, jenže relaxuju tak 30 minut a už je to k nevydržení, a nic mě doma neudrží…Objíždim kámoše, tady chvílí, támhle chvíli, domů se vracim tak v 10 večer a každý ráno si říkám, že DNES si už konečně odpočinu, jenže doma mě fakt nic neudrží(těm stavům říkám, že mi chybí social – Kdo viděl někdy počítačovou hru The Sims, ví přesně o čem mluvím)
Je to 4 měsíce a já jsem teď ve stavu totální citový letargie, otupělej…
Poznal jsem 3 nové holky, porůznu se stýkáme, i intimně.Ale vůbec se v sobě nevyznám, je s nimi třeba sranda, je ti fajn, odvezeš jí a choděj ti SMSky, že to dnes bylo fajn atd..A já se v sobě nevyznám, je mi s ní fajn, člověk vypne, ale po citové stránce si přijdu jak největší svině..
Prostě nic moc necítím,chtěl bych si třeba některou připustit k tělu, ale ono to prostě nejde.Je to asi spíš o tom, že člověku chybí to "přitulení", jak je z toho rozchodu citově rozbombardovanej :-(

Ale je fakt, že je to i tom(tady tisíckrát omílaném) sebevědomí. To je základ, bez toho se dál jít nedá..

A jestli má po rozchodu někdo k holkám, podobný (ne)přístup, možná nedůvěru, pocit, že si s žádnou nemá co říct, jako teď já…tak bych chtěl říct, že si myslím, že to přijde samo, to , že tě bude neskutečně bavit se s ní bavit, a pusa se ti nezastaví :-) Snad…

Reakce na komentář: kombajn1 #2945Načítám náhled komentáře...

2942
Dave 21. 02. 2008 12:43

Reakce na Tereza #2937Načítám náhled komentáře...: Kluci to pod tvým příspěvkem napsali dobře – dát se dohromady, zamakat na sobě, zvednout si sebevědomí, pak se člověk stane žádanějším. Kecám o tom, jakobych byl vševědoucí, pravda je, že to i sám dělám, aspoň se snažím, je to ale proces min. na několik týdnů až měsíců, mezitím mám 2 a půl měsíce po rozchodu a těžký chvíle přicházejí pořád, jako na na začátku. Ona mi ještě navíc napsala, že se nemůžeme ani uvidět, když jsem to chtěl (mně by to pomohlo, mám to vyzkoušený), protože prý "by to celé probrečela, ty emoce z minulosti jsou v ní ještě hrozně silný". Chápeš to? Ona chodí měsíc s jiným a tohle mi napíše. Tím mě zase úplně rozložila. Ale vracím se tak okruhem k tvému příběhu, píšeš, že nemůžete být spolu ani bez sebe, tzn. rozešli jste se, ale vlastně se milujete – strašná situace, sám to prožívám, já ji mám pořád rád a myslím, že ona mě taky. JENŽE – dělá to s JINÝM! A u vás – ROZEŠLI JSTE SE! To jsou skutečnosti, který jsou důraznější než jakýsi naše pocity a my se podle nich musíme zachovat. Je to strááááášně složitý, ale zkus to, já zkouším to samý, jde to jen po centimetrech, ale jde. Nemáme jinou volbu.

Reakce na komentář: Oldys #2943Načítám náhled komentáře..., Oldys #2944Načítám náhled komentáře...

2943
Oldys 21. 02. 2008 12:49

Reakce na Dave #2942Načítám náhled komentáře...:
Po centimetrech – To je fakt, Dave
Mě pomáhá si říkat, že se těšim, až se zamiluju, a bude to skvěle oboustraný, to člověk zas bude lítat :-D..To mi dodává super náladu, aspoň na čas vždycky :-)


2944
Oldys 21. 02. 2008 12:52

Reakce na Dave #2942Načítám náhled komentáře...:
A lidi,
Za chvíli začne zase pořádně hřát sluníčko a taky to bude lepší, uvidíte :-)


2945
kombajn1 21. 02. 2008 13:10

Reakce na Oldys #2941Načítám náhled komentáře...: Nazdys Oldys,
oj to je "sranda" co? Ja to mám velmi podobně. Slečny, sms, domů chodím až v 10, jen to necítím tak negativně. To nepřipouštění k tělu má z mého pohledu i jinou podstatu, žít sám na sebe a přesto mít nějakou slečnu "na zavolání" je velmi pohodlý život.
Teď jsem narazil na jednu, která je sympatická, pohledná, pracovitá, má mě ráda, jen jsem jí prostě nepropadl a nezamiloval jsem se. Chtěl jsem to s ní zkusit, ale raději to utnu. Kdybych ji potkal hned po mém rozchodu, asi bych s ní už byl, ale teď bych si to vyčítal… proto říkám, nehledejte berličku po rozchodu v jiném vztahu.

Reakce na komentář: Petr #2947Načítám náhled komentáře..., Oldys #2948Načítám náhled komentáře...

2946
Lucie 21. 02. 2008 14:38

ahoj všichni.Je mi 22 a zažívám první rozchod po 4 letech,kdy jsme spolu stavěli barák , měli 2 psi a v létě jsme se měli brát.Paradoxně trpím já i když jsem to zkončila já.Prostě už jsem toho člověka nesnesla hromada lží,nevěr,podrazů.Mámnového přítele bez kterého bych to asi vůbec nezvládla.Fakt jsem toho parch…milovala a věřte že i já jsem ho při rozchodu držela a brečela, ale to je tím že jste s tím člověkem všechno prožívali dobrý a zlý a když mu nebylo dobře pomohli jste mu a to se ze dne na den
nezmění.Ty stavy jsou fakt na mašli to prázdno…hrůza a zaplňovat díru fiktivní láskou je na nic,fakt radši si to vytrpět a s čistou hlavou jít dál…občas si přeju bejt bezcitná nestvůra,ale nejde to žere to zevnitř a myšlenkám se nedá bohužel utíct…tak jsem se vypovídala a držím všem ať to přežijete ve zdraví a v pohodě..hlavy vzhůru


2947
Petr 21. 02. 2008 14:49

Reakce na kombajn1 #2945Načítám náhled komentáře...: Upřimě ti poradím, ja byl ve stejné situaci,měla vše jak pišeš jako ty,ale nějak jsem pořad porovnával se svojí ex. a nechtěl jsem ji.Až mi řekla, že ji to nebaví jak ji využívám, tak mi to došlo, jak ji vlastně miluji a mužu ti říct, že to byla ta nej holka co jsem doposud měl.Radim ti zkus to,protože až už nebudeš mít tu duši, které se pořád chodiš vybrečet a svým způsobem ji využívaš,muže být nakonec pozdě,ať nelituješ.


2948
Oldys 21. 02. 2008 15:02

Reakce na kombajn1 #2945Načítám náhled komentáře...:
Sakra to je všechno tak složitý…. :-)

Jak by řekl klasik: S ženskýma je to hrozný, a bez nich ještě horší…

Chce to se bavit s holkama, a nebrat je v tu chvíli, tak že, jí chceme do postele, povídat, jako s člověkem.
Bavit ji pro radost, né za účelem ji dostat.Alespoň u mě to tak funguje, dává to člověku dobrou náladu a neškrábe se třeba z bahna po centimetrech, ale naopak jich vezme třeba několik najednou

P.s.:Kombajne tvůj příběh znám, tak ti přeju ať se ti daří :-)


2949
Petr 22. 02. 2008 08:16

Tak mě včera po skoro roce kontaktovala moje ex. A že chce se sejít na kafe. Vzhledem tomu, že už jsem dávno v pohodě a rok jsem ji neviděl, tak jsem pozváni přijal. Moc pěkně jsme si popovídali a zasmáli, ale výsledek je vlastně ten, že mi přišla říct, jak nešťastná je v novém vztahu, a že už neví jak dál a co má dělat. Fakt zajímavé, před rokem bych byl vděčný za to, že se chce sejit a že mi bude říkat, jak to nefunguje, ale teď už mi to připadá jako problém kamarádky. Jo, něco na tom je, chcete-li zpět Vaši ex., nezbývá Vám než čekat, až ji to v hlavě uzraje a třeba někdy dojde, že to s Vámi zase tak strašné nebylo :-) Ale otázkou je, jestli ještě po té době máte zájem. :-)

Reakce na komentář: Alex. #2950Načítám náhled komentáře...

2950
Alex. 22. 02. 2008 11:54

Reakce na Petr #2949Načítám náhled komentáře...: Nenech se nachytat. Ženy mají přetvářku v krvi. Jejich mozek obsahuje mnohem víc bílé hmoty a jejich mozkové buňky jsou mnohem prospojovanější, a tak se jim mnohem snáz lže než mužům. Jednak si své lži líp pamatují, jinak také dovedou lépe vytvářet jejich komplexní síť.


2951
imoen 23. 02. 2008 11:09

Reakce na dave #2926Načítám náhled komentáře...: ahojda, hlásím se po pár dnech. Musím říct, že je to lepší, pomalu jsem se smířila s tím, že s ním nebudu. Nejsme v kontaktu, sice jsem mu jednou napsala své pocity, ale nic vyčítavého, napsala jsem mu, že mi je hrozně ale že se z toho postupně dostávám, že doufám, že se rozhodl správně a že mu přeji štěstí. A že mu odpouštím, abych mohla jít dál. Daří se mi to. I když teď zpětně, když jsem vystřízlivěla z oparu zamilovanosti vidím, jak to byl nevyvážený vztah a že není tím, čím se zdál být. No jo no, to patří k životu. A vyhlídky na budoucnost? Vím, že někdo příjde, že se někdo najde, ale momentálně nemůžu věřit, nejde to. Chvíli se bavím se zajímavým chlapem a po chvilce si řeknu, jak to myslí? Je upřímný? Nebo zase hraje nějakou hru a já už hry hrát nechci. No jo, chvíli to potrvá. Ale i když jsem pesimista, tak přeci jen věřím, že to bude dobré :-) Mějte se všici, pa. PS: dneska tu máme krásně, sluníčko svítí, už aby tu bylo jaro :-)


2952
radsine 24. 02. 2008 22:38

Ahoj vubec nevim jak zacit a uprimne pripadam si jak nejvetsi trapak, ze sem pisu, ale je mi to nejak jedno :-(. Je mi devatenact a po dvou letech jsem se rozesel se svoji holkou. Bylo to spatny uz delsi dobu a doslo to az do stadia kdy ma v hlave totalni zmatek. Asi za to muzu ja, hodne casto sme se kvuli kravinam hadali kydyz nekam sla s kamaradkama treba porad jsem se vyptal jestli ji nekdo nebalil a casem ji to asi zacalo lezt na nervy.

Asi chorobne zarlim nebo nevim. Jenze po posledni hadce je to vsechno v prdeli a uz se to nikdy neudobri protoez sme se rozesli. Proste uz to neni takova idylka jako driv problem je v tom ze ja si porad rikam ze by to mohl byt hezky jako na zacatku :-(

Nez jsem ji poznal vymetal jsem kazdej vikend s kamosema diskoteky a kdyz jsem ji videl a zacal s ni chodit vsechno se zmenilo. Nelakalo me chodit na diskoteky mezi ty lidi mezi ty ostatni holky tak jako driv. Sel jsem tak jednou za mesic. Nejlip mi proste bylo s ni, u nas doma v pohode nez nekde v baru. Co je jeste horsi ze mela perfektni vztah s moji mamou, ktery ji bere jako vlastni. Byl jsem strasne rad ze nebyla jako tuctova holka, kterou by zajima jen penize a podobny veci. Ke vsemu ze je strasne hezka byla i strasne hodna, jenze to se casem kvuli mejm scenam zacalo menit az to doslo do stadia kdy zacala byt na me tvrdsi

Ja vazne vubec nevim co mam delat a je mi jasny ze sem asi pisu hrozny kraviny. Fakt si pripadam v 19 hrozne trapne ale tajne doufam ze mi dokazete alespon malinko pomoct. diky

Reakce na komentář: Tom #2953Načítám náhled komentáře...

2953
Tom 24. 02. 2008 22:51

Reakce na radsine #2952Načítám náhled komentáře...: Tomu se říká udušení láskou… ser na to, dej si týden oraz.. a pak ji pozvi na kafe a vše si vyříkejte. Ale ten týden ji opravdu nech. Lepší rada není. Jestli tě miluje, tak do té doby nikoho mít nebude, když bude tak to nemělo smysl. Hodně štěstí


2954
Dingo 25. 02. 2008 14:50

Doufám , že mě neukamenujete s mojím mín tradičním vztahem ;-)
Jinak sem , myslím úplně zapadnu. Je to uz dva tydny co se se mnou rozešla moje přítelkyně. Myslím , že jinou holku nemá. Moc jsme se milovaly ,ale malo jsme si rozumely. Ja něco řekla a ona si to přeložila úplně jinak a obráceně. No teď po dvou letech řekla , že už dál nechce plus oblibená věta , že mě stále miluje. Veselé je , že spolu bydlíme a nějakou dobu ješte bydlet budeme takže jí vidím každý den. Když mi říkala , že uz se mnou nechce být brečela u toho a objímala mě , ale každý den od té chvíle vidím , že uz ke mne cítí mín a mín. Způsob jak se na mě diva ..znáte to jiskření v očích už tam není.Taky mi od té chvíle přijde mnohem šťastnějši, když se potkáme u společných kamarádů je hvězdou společnosti ,přitom jedna z věcí, která jí na mne štvala bylo právě to , že jsem ji občas vyčítala jak se vubec neumi bavit. No beze mě ji to jde dobre.A proč píšu , krom vypovídáni se? Protože na cokoliv se jí zeptám mi odpovida , ze neví. Když se jí zeptám jak chce abychom se k sobě chovaly, kdyz spolu bydlíme..odpovi ,že to záleži na mne.Ať dělám co cítím. Ale jak já to mam vědet , kdyz neznám její názor. Nechá mě se jí dotknout , pohladit ji po tváři, po vlasech ,ale vetšinou mi to nijak nevraci. Nevim co mám dělat, jak se k ní mám chovat, jak s ní mám bydlet. Hlavně nechápu proč jí nevadí, když jí třeba pohladím , když už se mnou nechce být? No jen jak někdo kdysi v tehle debatě rikal , že muži a ženy si nerozumí, tak ženy a ženy je stejna bida.

Reakce na komentář: Tom #2955Načítám náhled komentáře..., Dave #2958Načítám náhled komentáře...

2955
Tom 25. 02. 2008 15:10

Reakce na Dingo #2954Načítám náhled komentáře...: Ahoj, upřímně jsem rád, že nejsem jedinej, kdo nerozumí ženám :-) Pochopit rozchod je snad nejtěžší úkol co jsem kdy zažil, když je ten druhej s Tebou rád. No každopádně, moje rada zní, zkus kluka, třeba mě :-) jsem hodnej, čistotnej.. :-) a lesbičky mi nevadí. Možná Ti to přijde divný co píšu, ale nic jinýho než to zlehčovat se bohužel nedá.

Reakce na komentář: Dingo #2956Načítám náhled komentáře...

2956
Dingo 25. 02. 2008 15:20

Reakce na Tom #2955Načítám náhled komentáře...: to Tom: ba ne po dlouhe dobe se mi zase do tvare vloudil usmev ;-)

Reakce na komentář: Tom #2957Načítám náhled komentáře...

2957
Tom 25. 02. 2008 17:00

Reakce na Dingo #2956Načítám náhled komentáře...: Tolik pěkných kluků okolo (já a chlapi z fóra) a ty si vybereš škaredou holku :-) styd se a něco se sebou udělej;-)


2958
Dave 26. 02. 2008 02:17

Reakce na Dingo #2954Načítám náhled komentáře...: Já bych to nezlehčoval (Tome, nic proti tobě :-) ), je to úplně stejný, jako mezi ženskou a chlapem. Latentní fáze rozchodu – jeden (jedna) už zvažuje, druhej (druhá) ještě netuší. Dneska jsem si koupil knížku PARTNEŘI A ROZCHODY od J. Klimeše a jen žasnu, jak je to tam dokonale popsaný. Pan K. si mě nezaplatil, vyjadřuju jen svůj spontánní dojem.

Reakce na komentář: Tom #2959Načítám náhled komentáře...

2959
Tom 26. 02. 2008 18:43

Reakce na Dave #2958Načítám náhled komentáře...: Jo, jasně, já to chápu, ale tak nevím jak slečně víc pomoci. Vypovídala si, přečetla si hodně příspěvků a tím bohužel naše spolupráce asi končí. Ted je to na ní. No to já ted pokukoval po knížce Muž na mateřské dovolené :-) Ale nemám čas to číst, však víš jak ti kantoři na vysoké zlobí :-)


2960
Andulí 26. 02. 2008 20:24

Ahojky všichni!
Koukám, že jsem tady správně… Je to už 14 dní co se semnou rozešl můj přítel, člověk, ne kterého každý večer, když usínám, myslím, člověk, se kterým jsem byla poprvé ve vztahu svobodná. A proč se semnou rozešel? Už od Vánoc jsme měli lehčí krizovky, ale vše jsme nějak společne zvládli!! Pak ale přišel ten ples, na kterém jsem mu řekla, že ho miluju a on? On mi řekl, že je z těch hádek tak unavený, že vlastně neví… Takhle, když si to zpětně uvědomuju, tak v lasntě je to pochopitelné, ale v ten večer? Byla jsem opilá a prostě mimo.. Pohádali jsme se a on odjel ve 3 ráno taxíkem, za kterým se běžela v letních šatech (takže jsem pak onemocněla). Rozešel se semnou (poprvé), za týden jsme to dali dohromady na typ vztahu – ONLY SEX. Sex, to byla jediná činost, která nás oba bavila a uspokojovala nejvíc v našem společném vztahu. Asi 14 dní se to dalo zvládat, ale které ženě to po roce a půl vztahu stačí? Mi teda ne, pokud taková je, tak klobouk dolů! Blížily se jarní prázdniny a tím i napětí mezi námi… Odjela jsem.. Pak mi má milá kamarádka psala, že bych si měla dávat na co má drahá polovička dělá, že se nechová, tak jako by mě měl. Jelikož jsme už během naše vztahu měli s ní takovéto problémy, tak mě to vytočila. Napsala jsem sms a tam bylo napsáno, že Když si chce řádit, tak at si řádí, ale at si zajistí, že se to ke mě nedonese! On mi odepsal, že se nemám do něj s*át..Myslím, že jsem mu to napsala správně (pokud si myslíte, že ne, tak mi to prosím napište, potřebuju slyšet vaše názory, protože se v tom dost ztrácím). Když jsem přijela z Alp, tak už jsem cítíla. že není vše OK… Pak hned v pondělí napsal jednou sms, že je konec… Od té doby jsem zhubla 3 kila, ani nespím, nemám k ničemu chut… snažím se chodit s kamarády ven, cvičit, plavat… porstě žít, ale jde to velmi špatně… Kord ted když začíná být krásně.. Minulý rok jsme pořád jezdili na kolobkách a víte s kým na nich jezdí ted? Se svou bývalou!!! To mě dokřupuje úplně nejvíc!!! Snažím se s ním spojit, sejít… Ale nic se nedaří… Něco řeknu, on po mě vystartuje a položí to! Píše, že je v ted v citové apatii, že necítí jestli je mu smutno nebo jestli je štastný, čím vždy všechno zakončí je, že jsem dělala v tom a v tom chyby… Je mi to moc líto… Asi potřebuje čas na to aby se s tím vším vyrovnala urovnal si myšlenky, ale je tu ten problém s jeho bývalou, vím, že ho má moc ráda, že by se nejraději k němu vrátila… Nechci s ní o něj bojovat… Vždyt je ještě pořád muj… Teda není, ale pořád si myslím, že jsme spolu.. Snažím se s ním sejít, ted v pátek 29.2… Snad mi odpoví, že jo… Uvidíme… Bojím se toho, že už nebudu usínat v jeho náruči…[code

Reakce na komentář: Peca #2961Načítám náhled komentáře...

2961
Peca 26. 02. 2008 23:17

Reakce na Andulí #2960Načítám náhled komentáře...: Asi je to dost tvrdý, ale takovej borec tě podle mě nemiluje. Dřív, nebo později by ho to přestalo bavit a poslal by tě ke dnu… podle mě nejlepší věc, kterou můžeš udělat je najít si někoho jinýho a zapomenout na to. Je super, že se snažíš žít, takovej přístup ti hodně pomůže, pokračuj v tom. Hlavně nebuď zavřená doma a nezaobírej se pocitama. Choď ven, bav se s kámoškama, vždycky, když se přistihneš, že na to myslíš, okřikni se a mysli na něco jiného. Nejlepší protijed na otravu způsobenou partnerem je jiný partner…


2962
Maggie 27. 02. 2008 07:39

Zdravim vsechny spolutrpitele :-)
Pred tremi hodinami jsme se rozesli s pritelem (nebyl zas az tak cestny, jak se tvaril) a je to bida, znate to…Nejvic me prekvapilo, ze rozchod po mesicnim vztahu (o prosim nesmejte se) muze byt stejne bolestivy jako po 3 letech (dostat se z toho mi trvalo 2 roky). Proste jsem do toho po 5 letech spokojeny samoty zase spadla a ze se to stalo v Australii, kde jsem sama bez rodiny a pratel, o to jsem vsechno prozivala a prozivam intenzivneji (nemuzu navstivit sve stare a duveryhodne pratele, abych se jim vypovidala :-( ). Nicmene vase pribehy a uplne stejne pocity mi moc pomohly a drzim nam vsem pesti, abychom to rychleji prekonali a v budoucnu potkali uz jen ty spravny lidi.

Musim verit, i kdyz nekdy je to doopravdy tezke: Bude lip!
A mozna uz zitra :-)


2963
Lucinka 27. 02. 2008 13:44

Ahoj všichni.. Tak já se taky přidám se svým trápením. Před třemi dny mě opustila má první opravdová láska. Byli jsme spolu 3 roky a i když jsme se semtam pohádali, bylo to moc krásný a moc jsme se milovali. Já ho tedy miluju pořád, ale on mě už asi ne.. Neřekl mi to, řekl, že už mu ten vztah moc neříkal.. Ale proč mi teda tak lhal? Ještě minulý týden jsme se bavili o jeho svátku, o prázdninách, jak pojedeme na Maledivy..!! :'-( Pak jsme se v sobotu pohádali a v neděli mi napsal(!!!), že ten vztah chce ukončit.. Vůbec jsem na to nebyla připravená a nějak jsem tomu nemohla uvěřit.. Nechápu jak mohl říkat a psát že mě moc miluje a přitom to asi nebyla pravda..

Reakce na komentář: M. #2964Načítám náhled komentáře...

2964
M. 27. 02. 2008 15:37

Reakce na Lucinka #2963Načítám náhled komentáře...: to moc dobre znam. nez se se mnou muj byvaly rozesel,tak taky do posledni chvile delal,ze se nic nedeje, taky planoval, co vsechno spolu podniknem. a pak najednou z niceho nic konec. taky mi to napsal smskou. nejdriv mi neco naznacil,kdyz uvidel,ze jsem se rozbrecela,tak rekl,ze me nemuze videt brecet a odesel. pak mi prisla smska.. a ted? po 2 mesicich? porad ho mam rada, obcas si pobrecim,ale pak si reknu,ze to nema cenu,ze mi ho to nevrati. pry me ma porad rad,ale uz ne tolik jako pred tim a nechce mi podruhy ublizit. mozna je to zvlastni,ale dost mi pomaha to,ze se porad dal schazime. na pokec, na pivko s kamosema, zajdeme do kina, piseme si … proste to chce cas. taky jsem tomu neverila,ale pomaha to

Reakce na komentář: Lucinka #2965Načítám náhled komentáře...

2965
Lucinka 27. 02. 2008 18:35

Reakce na M. #2964Načítám náhled komentáře...:
Přesně.. Taky mě prý má pořád rád a záleží mu na mě.. A chce, abych byla šťastná.. Taky jsme se dohodli, že po třech letech nedokážeme úplně rozdělit naše životy a že se občas budeme vídat a můžem si volat. V pátek se uvidíme, ještě si musíme předat věci a pak na plese, kam jdeme oba. Snad to zvládnu.. Já už ani moc nebrečím, spíš je mi strašně smutno.. Jako bych měla na prsou balvan. Samozřejmě bych mu nejradši řekla, jak se cítím a jak moc mi ublížil, ale nechci, aby mě litoval. Chci, aby mě miloval jako já pořád jeho. Ale nutit ho k tomu nemůžu :-)

Reakce na komentář: M. #2966Načítám náhled komentáře...

2966
M. 27. 02. 2008 19:46

Reakce na Lucinka #2965Načítám náhled komentáře...: to zvladnes. prvni setkani s nim pro me bylo hrozny. ten pocit,ze tu sedi skoro vedle me,ale uz se ho nemuzu dotknout,dat mu pusu a on uz me taky neobejme byl hroznej. ale zvyknes si.. tezky je pro me pochopit to,ze se ke mne obcas chova tak, jako bysme spolu porad chodili. objima me, na rozloucenou mi da pusu, na dobrou noc mi posila pusinky. kdyz u nej obcas prespim,tak me drzi za ruku nez usnu a tak ruzne.. jen na jedinou vec si nemuzu zvyknout. a to, ze me ted oslovuje jen jmenem. kdyz jsme spolu chodili,tak mi jmenem skoro vubec nerikal, vzdycky jen lasko, milacku a tak. i kdyz o mne mluvil,tak nerikal moje jmeno, mluvil o mne jako o lasce.. asi to zni divne,ale tohle me vzdycky zamrzi..

Reakce na komentář: cert.81 #2967Načítám náhled komentáře..., Peca #2968Načítám náhled komentáře...

2967
cert.81 27. 02. 2008 22:02

Reakce na M. #2966Načítám náhled komentáře...: tak to ja mam podobny az na to ,ze u me neprespava a tak jak me rikala driv me uz taky asi nikdy nerekne.Coz zaboli,ale naposled jsem ji objal a ona me a vim,ze ji muzu do budoucna verit a ona se mnou pocitat.To je hezky ne?Tri roky stesti a ted konec boli,ale clovek asi musi jit dal nebo se z toho fakt zblazni.


2968
Peca 28. 02. 2008 11:58

Reakce na M. #2966Načítám náhled komentáře...: Možná nechtěl, aby to došlo do stavu, ve kterém byste se hádali a pak byste na sebe vzpomínali ve zlým…
Upřímně řečeno taky zvažuju něco podobného udělat protože jsem ve vztahu, který postrádá kouzlo, které bylo dřív, protože bohužel věci které mi vadí převážily to, co se mi líbí. Prostě jsem zjistil, že to není holka s kterou bych mohl být celý život. Bohužel rozejít se s někým komu na tobě záleží nejde bez toho, aby mu člověk ublížil :-|

Reakce na komentář: Lucinka #2969Načítám náhled komentáře..., M. #2970Načítám náhled komentáře...

2969
Lucinka 28. 02. 2008 13:36

Reakce na Peca #2968Načítám náhled komentáře...:
Asi takhle nějak to měl můj přítel.. A taky mi tak chybí jeho objetí a mazlení a jak mi říkal lásko, čumáčku.. Hlavně to neříkej své přitelkyni z ničeho nic.. Můj přítel předstíral až do posledního dne, že mě miluje a pak to pro mě byla rána, když jsem zjistila, že to nebyla pravda.. To fakt asi bolí nejvíc..


2970
M. 28. 02. 2008 15:30

Reakce na Peca #2968Načítám náhled komentáře...: souhlasim s lucinkou. zkus ji neco naznacit, chovat se trochu jinak. ptz delat do posledni chvile,ze se nic nedeje pak hodne boli. kdybych neco tusila nebo vedela,ze ve vztahu neni spokojenej,ze se neco deje,tak by to nebyl takovej sok

Reakce na komentář: Peca #2973Načítám náhled komentáře...

2971
Daran 29. 02. 2008 06:51

Zdravím všechny. K tomuto článku a do této diskuze sem nakoukl poprvé a asi víte proč. Ano, je v tom rozchod s přítelkyní-ted spíš já to chápu začátek rozchodu, protože si ted chce dát pauzu. Prý si potřebuje udělat v hlavě jasno a že sama neví co chce. Byli jsme spolu 5let, ale problém byl asi v tom, že toho společného času bylo méně než by sme si představovali a nějak to začínalo asi vyprchávat, ale já ji pořád miluji. Věříte na tyto partnerské pauzy? Mám eště vubec nějakou naději, ji dostat zpět a co vlastně ted mám a můžu dělat?

Reakce na komentář: Dave #2972Načítám náhled komentáře..., M. #2978Načítám náhled komentáře..., GIZMO #2982Načítám náhled komentáře..., Brain Damage #2986Načítám náhled komentáře...

2972
Dave 29. 02. 2008 07:52

Reakce na Daran #2971Načítám náhled komentáře...: Takovou pauzu mám teď s přítelkyní, naříkám tu skoro čtvrt roku a včera jsem něco zjistil. Poprvé po 7 týdnech jsme se potkali vis-à-vis, trvalo to 10 vteřin, dal jsem jí pusu na tvář, odplul, a pak jsme si napsali, že jsme se moc rádi viděli. Ale podle mě teď není ani jeden z nás připravený začít hned něco znova. Jestli vůbec, tak to chce víc času. U ní proto, protože ona byla iniciátor rozchodu. Já jsem se zase právě jakžtakž vyhrabal z díry na světlo, ale ten šok z její "pauzy" ve mně pořád sedí a napřed ho musím vstřebat. Už mám totiž 2 zkušenosti s mladýma holkama, kdy byla pauza, a pak to začalo znova, jenomže po 3 měsících definitivní šlus. S touhle to tak nechci, proto s ní určitě brzo znova chodit nezačnu, i kdyby to chtěla (brzy znamená zítra, za týden, za měsíc).


2973
Peca 29. 02. 2008 09:02

Reakce na M. #2970Načítám náhled komentáře...: Díky za rady, zkusím se toho vyvarovat…


2974
martymarty 29. 02. 2008 10:51

zdravím všecky! tuhle jsem v počítači objevil fotky/nechtěně/ bývalého přítele mojí přítelkyně, nové a aktuální!!! zabrousil js na ICQ a ejhle, marty jede na dovolenou, přijeď na víkend!žijeme spolu rok a půl, v mém bytě… co si o tom myslíte, on není ze stejného města ale bydlí 100–300km od nás.


2975
martymarty 29. 02. 2008 11:17

TO DARAN: zdravim te,5 let je hodne dlouha doba, ja js svoji pritelkyni po roce požádal na vánoce o ruku,myslel jsem že to pro ni něco bude znamet, vložil jsem v ní svojí důvěru… viz cti dal muj prispevek.
je to hrozny,ale nikoho bych zpatky nedostaval!zvlášť pokud má třeba myšlenky na někoho jinýho! už žádný city!nesměj nás dostat, ja vím, je to těžký! mě je taky do breku když jdu ráno do práce z bytu který jsme spolu budovali, vidím jak leží na posteli, pejsek se loučí-kterýho už nikdy neuvidím… a já myslím jen na to až ji řeknu že je konec, ale nepříjde mi fér,pokud nejsem doma aby si zvala bývalého přítele-prý kamaráda!!šachy asi hrát nebudou, a když to je jen kamarád,proč nemůže přijet když tam jsem já :-)

Reakce na komentář: Peca #2976Načítám náhled komentáře...

2976
Peca 29. 02. 2008 12:35

Reakce na martymarty #2975Načítám náhled komentáře...: Uff, tak to je hodně tvrdý :-( Ale máš pravdu, asi to nejde jinak… pochybuju že ti to racionálně vysvětlí aniž by ti dala důvod k rozchodu, ale asi bych zkusil se jí na to zeptat… pokud nemá čistý svědomí, aspoň si to vyžere.


2977
Peca 29. 02. 2008 13:10

Jinak QARKovi bych doporučil aby tady zavedl rozdělení na stránky, SQL dotaz na 5s musí neuvěřitelně prudit správce serveru :-) Kdyby se zobrazovalo jenom třeba posledních 50 příspěvků, bylo by to hnedka mnohem rychlejší…


2978
M. 29. 02. 2008 15:12

Reakce na Daran #2971Načítám náhled komentáře...: ja jsem vzdycky pauzu brala jako oddalenou formu rozchodu


2979
Dave 29. 02. 2008 16:24

A nebylo by od ženský férovější říct svýmu protějšku rovnou – hele, už si nějak nejsem jistá, stopneme to, necítím se na to?
Proč oddálená forma? Proč to děláte (je to podle mě ženská specialita)? Je Ti příjemnější vyvrtání zubního kazu za 5 minut nebo za hodinu? Proč ženský oddalují tzv. pauzou rozchod? Je to z tzv. ohledů k partnerovi? Vždyť tak se mu to akorát prodlouží a zintenzivní trápení.

Reakce na komentář: M. #2980Načítám náhled komentáře..., Peca #2981Načítám náhled komentáře...

2980
M. 29. 02. 2008 16:42

Reakce na Dave #2979Načítám náhled komentáře...: tim jsem ale nechtela rict,ze to tak praktikuju. ja si myslim,ze by zadna pauza byt nemela. bud se chci rozejit nebo nechci. pokud chci, tak jednam na rovinu. a ne,ze se budu vymlouvat na pauzu, ktera stejne vede k rozchodu


2981
Peca 29. 02. 2008 17:58

Reakce na Dave #2979Načítám náhled komentáře...: Pauza mě připadá jako "teď s tebou být nechci, ale rád/a bych měl/a zadní vrátka pro případ, že by to s novým /ovou neklaplo"… Osobně se radši rozejdu, stejně to výjde na stejno a toho druhýho to aspoň nemučí že má ještě někdy v budoucnu šanci.
U holek jsem si ovšem všiml, že častěji používají fráze tohohle typu, podle mě to plyne z toho, že u nich rozhodnutí není tak spontánní a nejsou si jím tak jisté. Prostě podle mě přemýšlejí víc plánovačně a s ohledem na životní jistoty… Asi jim to nejde zazlívat, je to prostě jiná genová adaptace. Pro muže bylo v rámci evoluce vždycky lepší zalítávat od ženy k ženě, pro ženu bylo naopak lepší držet se toho nejlepšího který ji zajistil spokojenou výchovu potomstva.
Aneb "žena se s životníma jistotama uklidní po svatbě, muž naopak" :-D


2982
GIZMO 29. 02. 2008 21:50

Reakce na Daran #2971Načítám náhled komentáře...: Pauza znamená konec vztahu, bohužel z nedostatku rozhodnosti a sebevědomí navrhovatele se tomu říká "pauza" :-(

Připrav se na nejhorší a přečti si diskuzi, pomůže ti…

HOWG….


2983
Marek 29. 02. 2008 22:19

JJ pauza je KONEC! a i kdyby ne tak jako co to je?? jednou uz se rozhodl(a) ze si asi neni jista(y) a tim to konci! Clovek udela spoustu "hezkych" veci,ale v hlave se utkvi treba jen ta spatna jedna ktera se udelala..tk to je..pauza neexistuje..na to neverte..ja mel pauz spouty a jak to skoncilo?! pauzy byly cim dal tim casteji a ted je konec definitivni!nezbyva nez hledat a cekat nez "prijde"nekdo dalsi :-)a verte ze prijde!!treba je tomu jen trochu pomoct!


2984
martymarty 01. 03. 2008 08:11

poraďte někdo pls!nebo ji mám z fleku poslat do háje?

Reakce na komentář: Ančí #2985Načítám náhled komentáře..., Peca #2988Načítám náhled komentáře...

2985
Ančí 01. 03. 2008 10:45

Reakce na martymarty #2984Načítám náhled komentáře...: Ahojky martymarty… Pokud si jsi jistý, že tě podvádí, tak i kopni do hader.. Jednorázová nevěra v opilosti– to jde ještě překoussnout, ale takhle plánovaná?, To ne.. Ztratila k tobě úctu a pokud by jsi s ní zůstal, tak by s tebou orala. Musíš dát jasně najevo, že máš nějakou cenu!!!


2986
Brain Damage 01. 03. 2008 17:50

Reakce na Daran #2971Načítám náhled komentáře...:
Ahoj, vim, ze je to tvrde, ale nezbyva mi, nez Te odkazat na muj prispevek c. 2870 BTW: Taky jsme spolu byli 5 let :-( Zivot je svina


2987
Muzzy 01. 03. 2008 21:02

Jako hustý… :-O) Přesto, že mě sem vyhodil vyhledávač s řetězcem KATALOG MINCÍ, nestiham… Sotva dejcham, neboť tech par odstavcu me naprosto rozebralo… Jsem totiž přesně v tom ACHJOJABEZNISNADUMRU období a toto je presne ono, co jsem potreboval.. Autorovi bych chtel timto vyseknout obrovskou poklonu a dik, protoze mi velmi laskavou a ucelnou formou pomohl vyresit obrovska srdecni krveproliti… Mockrat diky.


2988
Peca 01. 03. 2008 21:51

Reakce na martymarty #2984Načítám náhled komentáře...: Zeptal bych se jí to co má být. Pokud došlo k omylu, vysvětlí ti to, pokud nevysvětlí, aspoň se pěkně podusí ve vlastní šťávě. V druhém případě bych to osobně určitě ukončil, pokud s ní chceš fakt žít, tak tohle prostě nejde…


2989
Luboš 02. 03. 2008 15:02

V lednu jsem se rozešel se svou přítelkyní po sedmi letech, bral jsem to jen jako pauzu, stále jsem ji chtěl. Ale ona začala spát s jiným, ale prý jen proto, že je nešťastná a že ho nemiluje, že chce mě. Ale on miluje ji. Nejhorší na tom je, že já bych jí chtěl zpátky, ona by také chtěla zpátky, ale nechce ztratit toho "kamaráda" a to já nepřekousnu, nemůžu být s ní, když vím, že by si s ním sem tam psala, občas ho potkala a on by se jí stále snažil udolat. Před pár dny jsem se rozhodl, že se už nebudu snažit ji přesvědčovat, aby se na něj vykašlala a odstěhoval jsem ji domů všechny její věci co měla u mě. Ale nijak mi to nepomohlo. Poraďte mi co mám dělat, stále bych chtěl být s ní.

Reakce na komentář: martymarty #2990Načítám náhled komentáře...

2990
martymarty 02. 03. 2008 15:12

Reakce na Luboš #2989Načítám náhled komentáře...: ahoj mám úplně stejnej problém, taky asi budu stěhovat, rvát si srdce!!ale je otázkou jestli si ho rve ona když s ním chrápe, jestli jí to je líto… myslím že NE,aspoň ne tý mojí!!taky poslouchám že chce mě,ale jen tak by se s někým vyspala, třeba 2× do roka když nejsem doma!!!!! aby tam ten druhej SUPERBOREC nebyl sám, bolí mě to jako svin!ale nedá se nic dělat!!!chceš ji posluhovat a dělat jistotu!!??ja ne a bolí to,bohužel,MY JSME TO NEPODĚLALI


2991
Luboš 02. 03. 2008 15:43

Už s nim nespí, teď mu vysvětluje, že ho chce jen jako kamaráda, což je kravina, já jí taky jen kamaráda nikdy dělat nemůžu. Všechno nebo nic. Ale bohužel to vypadá na to nic :-( Ale 7let je děsně dlouhá doba, znám ji snad lépe než sebe. Jsem z toho teď úplně v pr…

Reakce na komentář: Tom #2992Načítám náhled komentáře..., martymarty #2993Načítám náhled komentáře...

2992
Tom 02. 03. 2008 17:57

Reakce na Luboš #2991Načítám náhled komentáře...: Vítej v klubu po 7 letým vztahu….už se z toho vzpamatovávám 2 měsíce,. stejně se mě pořád lidi ptají jak se má… a jak já to mám kurwa vědět…


2993
martymarty 02. 03. 2008 19:13

Reakce na Luboš #2991Načítám náhled komentáře...: 7 let je hodně dlouho! je to na nic… chápu tvoje pocity,moje nejdelší zkušenost je 1,5 roku, což je nic oproti tobě!! já se ještě nerozešel ale sápe mě to na kusy :-( jenže ten pocit, "že tě doopravdy miluju"-už je asi jen v nás a ne v našich partnerkách.ja se vždy kouknu v kompu na jeh fotky a mám jasno


2994
Andulí 02. 03. 2008 19:32

Ahojky všichni!!
Potřebovala bych radu.. Přítel mě opustil, protože měl pocit, že si ho nevážím a že jsem sobecká. Přišlo mi to jako blbost, ale za tu dobu co jsem bez něj jsem si uvědomila v kolika věcech měl pravdu. Strašně jsem se z toho poučila a hodně na sobě zapracovala. Miluju jeho a vím, že on mě má taky moc rád. Pozvala jsem ho na večeři, jsem zvědavá jestli to příjme.Moc bych si přála aby to vyšlo. Je to strašně zásadový člověka vím, že když se jednou rozhodne, tak to platí, ale i tak mám prostě naději, že by své rozhodnutí mohl změnit, nelhala jsem mu ani ho nepodvedla.. A  tak se ptám, jak mu mám ukázat, že jsem se změnila, že jsem přišla na to co je pro mě důležité? strašně záleží co mu při té večeři řeknu, ale co mu mám říct?

Reakce na komentář: Dave #2996Načítám náhled komentáře..., Peca #2997Načítám náhled komentáře...

2995
writer 02. 03. 2008 20:05

prece to co si tady popsala. pekne uprimne a narovinu. pak bude zalezet jen na nem, jak se rozhodne…


2996
Dave 03. 03. 2008 09:44

Reakce na Andulí #2994Načítám náhled komentáře...: Řekni mu, že už sobecká nikdy nebudeš, a že jestli bude chtít, může sníst i Tvou porci :-)


2997
Peca 03. 03. 2008 09:46

Reakce na Andulí #2994Načítám náhled komentáře...: Nechej za sebe mluvit činy, ty vydají za 1000 slov…


2998
zuzu 03. 03. 2008 10:43

Po pěti letech se se mnou před dvěma měsíci rozešel přítel. Před 4 lety jsem přišla na první nevěru a tu jsem odpustila a pak byly další a další i přesto jsem s ním zůstala, protože jsem ho opravdu velmi milovala. Tento rok v červnu jsem zjistila, že jsem těhotná.Miminko jsem chtěla ale přítel ne. Když jsem ho pak žádala o psychickou podporu odpověděl mi, že mě neumí pochopit protože to miminko pro něj byla věc, protože ho měl se mnou a kdybych si ho nechala tak by bylo chudák.Podstoupila jsem proto potrat, což si až do smrti budu vyčítat. Týden před Vánocemi mi oznámil, že se s nikým stýká a se mnou už být nechce. Vánoce pro mě byly stašné celé jsem probrečela a strávila na lexaurinu. O Silvestra mi volala jestli ho s ním nechci strávit, že s tou přítelkyní to byl to není takové jako by si představoval, odmítla jsem. Teď už skoro měsíc má novou přítelkyni, kterou miluje a je s ní šťastný a nechce se mnou být v kontaktu aby jí neubližoval. A já si teď po pěti letech příjdu jako kus hardu.Nejhorší je že bydlíme ve stejném domě a já ho tam s ní vídám. Chodím k psychologovi dělám vše proto abych na něj zapoměla. I když mi hrozně ublížil a udělal spostu hnusných věcí nemohu na něj zapomenout a nevím jak dál

Reakce na komentář: Dave #3000Načítám náhled komentáře...

2999
Tom 03. 03. 2008 10:49

No to co píšeš je silné kafe, vyloženě s tebou zametal. Jak to tak čtu, tak mi přijdeš jako super holka. Tudiž se nebojím, že bys nenarazila na někoho, kdo by si vážil tvých předností. Chce to jen čas, i já nemůžu zapomenout, ale to nikdo tady, jinak by tyto stránky ani nenavštívili. Základem jsou kamarádi a neustálá aktivita, zajdi si na diskotéku, uvidíš, že po pěti minutách budeš odhrnovat neposedné ručičky opačného pohlaví, a i když to může být nepříjemné, dodá ti to sebevědomí, že je o tebe zájem. Přeji ti hodně štěstí, obávám se, že tímto se diskuze uzavírá, jelikož je to příspěvek 2999. Snad s tím QARK něco udělá.


3000
Dave 03. 03. 2008 11:05

Reakce na zuzu #2998Načítám náhled komentáře...: Teda zuzu promiň, ale dělalas všechno pro to, aby ses dostala do blázince. Takhle neuvěřitelně někomu zvyšovat sebevědomí a snižovat to svoje, to ti měl někdo v Tvém okolí už dávno zakázat. A proto si našel jinou, protože Tvoje oddaná láska už ho nudila. Ve Tvém případě vidím jako nejrychlejší pomoc honem honem si někoho najít. Nehledej teď trvalý vztah, a nemusíš tím nutně škodit, spousta kluků si ráda jen tak zaflirtuje. Není to příliš zásadové, na těchto stránkách se to nedoporučuje, jenže Ty jsi teď podle mě v takové situaci, že jedině náruč jinýho partnera rychle odvede Tvou pozornost od toho ničemy. Jedna z mých ex-partnerek (bylo jí tenkrát cca 26) takhle chodila 3 měsíce s klukem po tom, co jí těsně před svatbou její nastávající řekl, že ji opouští. Holka prý 14 dní nic nejedla a jen zvracela a ty 3 měsíce jí pak prý bezvadně pomohly, aby mohla normálně začít fungovat.



Komentování bylo ukončeno. Již nelze přidávat žádné další komentáře.