QARK.net — Pěkný chlap má u žen smůlu
Pěkný chlap má u žen smůlu

Pěkný chlap má u žen smůlu

Znám plno pěkných kluků, a ti jsou většinou sami, bez přítelkyně. Právě proto, že vypadají dobře, mají ztížené šance si přítelkyni najít.

Zkuste se někdy projít ve městě po ulici a rozhlídnout se kolem sebe. Uvidíte, že pěkné holky mají obyčejné kluky, někdy dokonce hodně „obyčejné“. Holky se totiž hezkých kluků bojí.


No abych to uvedl na pravou míru. Holka se ráda podívá na pěkného chlapa, někdy po něm i vyjede, například posilněna alkoholem. Ale jinak se drží od takových kluků dál. Děvčata totiž mají pocit, že pěkný kluk má určitě plno holek, a že jim proto bude zahýbat. Ale to je hloupost. Pěkný kluk nemá plno holek, protože si každá holka myslí, že jich plno má. Je to taková zvláštní ženská logika, kterou obyčejný smrtelník nemůže pochopit.

Často se dokonce stává, že hezký kluk bývá věrnější než obyčejný kluk. Svět je plný paradoxů. Pěkní kluci také bývají loveni nepěknýma holkama, které si tak samy sobě něco dokazují. Hezká holka o ně ale zavadí málokdy. Na to totiž musí mít dostatek sebevědomí.

Občas mívám pocit, že se v dnešním světě nejvíc cení průměrnost a obyčejnost. Pokud jakkoliv vybočuješ, jsi podezřelý. Vypadáš dobře? No tak jsi zcela jistě kurevník, který má každý večer jinou holku. Staráš se o sebe? No proč to asi děláš? Jistě proto, abys mohl opíchat víc ženských. Proto jsi podezřelý a nehodíš se pro vztah. Jde ti jistě jen o jedno. Holka by si tě musela hlídat a mít o tebe strach. Nebyl bys jistota. A holka chce ve vztahu jistotu.

Pěkný kluk má proto míň šancí dotáhnout balení do zdárného konce. Navíc mnoho holek bývá tou představou „pěkný chlap=děvkař“ tak posedlých, že jim ji nevymluvíte, ať se snažíte jakkoliv.

Kdybyste postavili kluka obyčejného a pěkného vedle sebe, tak na toho pěkného se každá holka zálibně podívá, a pak začne chodit s tím obyčejným. Pěkný kluk přece jen balí holky kvůli sexu, že? Proto byste mu děvčata neměly nic věřit! Pěkný kluk často lže aby vás dostal do postele. Obyčejný kluk je pravda a počestnost sama. Holky často nevěří pěknému klukovi také proto, že nemá přítelkyni. Dívky nedokážou pochopit, proč hezký chlap nemá přítelkyni, přestože mu samotné dávají Černého Petra. ;-)

Skoro to vypadá, že z takového kruhu nejde ven. Možná zkusit podstoupit nějakou plastickou zeškareďující operaci. Vypěstovat si bříško, hrůzně se ostříhat, kulhat… no nevím, jestli by to pomohlo. Mnohem účinnější je naučit se s tou „nevýhodou“ žít. Naštěstí existuje pár inteligentních nepovrchních holek, které člověka neposuzují podle vzhledu.

Qark | 20. 06. 2005 01:05 | Komentáře: 80 | ::Muži a ženy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
aldo 20. 06. 2005 10:46

Nevim me se tento clanek zda trosku pritazeny za vlasy, jiste je v nem z casti pravda, holky maji z naseho muzskeho pohledu velice podivnou logiku a mozna pokud v prvni fazi lovi(ehm nebo nechaji ulovit) podle vzhledu tak si radeji vyberou zlaty stred (ani krasavce ani osklivce), protoze ti z opacneho spektra tedy ti osklivy urcite nemaji u zen na ruzich ustlano jen proto ze by si holka rekla ten mi bude verny.


2
hm 20. 06. 2005 13:13

Pod tenhle clanek bych se klidne podepsala, jen bych zmenila malickost, ze pekny chlap to ma tezky, protoze to co tady popisujes uplne presne sedi i na pekny zensky. Protoze i chlapi si radsi vyberou prumernou nez peknou, protoze nemusi tolik zarlit a jeste ten hlavni problem, mysleni, ze na tu peknou zenskou vubec nema a predsudek, ze na kazdym prste ma deset kluku a o neho by nemela vubec zadnej zajem. S tim mam dost velkou zkusenost a kdyz uz se malokdy nekdo osmely a zacne se se mnou bavit, tak je uplne zarazenej z toho, ze reknu, ze jsem sama bez pritele. To si jeste mysli, ze si vymyslim, protoze prece takova pekna holka nemuze byt bez chlapa.

Reakce na komentář: Ash #5Načítám náhled komentáře..., Navi #8Načítám náhled komentáře..., Ash #21Načítám náhled komentáře..., Joel #22Načítám náhled komentáře..., baba #26Načítám náhled komentáře..., Petr Dashan #27Načítám náhled komentáře..., petr #28Načítám náhled komentáře..., pepino #53Načítám náhled komentáře..., waratah #59Načítám náhled komentáře...

3
Jakub 20. 06. 2005 13:22

Já si taky myslím, že na tom něco je. A v případě, že je ten kluk ještě schopnej tu holku nějak bavit, tak ho má o to víc za závodního šukálistu.

Reakce na komentář: Marcela #58Načítám náhled komentáře...

4
Ash 20. 06. 2005 14:01

Pěknému chlapovi dávají dívky jen dvě možnosti. Být buď a) děvkař, nebo b) na kluky.

V podstatě záleží na tom, jak rychle po ní vyjede. Na prvním rande = děvkař. Až na druhém rande = HODNĚ velkej stylovej děvkař s charakterem (a možná by stál i za úvahu). Ani na třetím rande nic = gay.

S klukem, který je nějak extra nepřitahuje, si oproti tomu každé rande báječně užijí, protože ho nemusí celou dobu hlídat a nic neřeší, naopak se skvěle baví. Vždyť proto spolu jsou.

Naopak s klukem, který se jim líbí, třeba ani neví, kde vlastně byly, ví nakonec jen binární informaci, jestli během toho rande něco bylo, nebo nebylo. Konec konců to byl přece důvod, proč tam spolu byli.

Není to z mojí hlavy, to mi bylo takhle objasněno.

Jinak osobně vidím další problém v tom, že na ženskou krásu je hrozně velký tlak. Spousta normálních (= tedy velice hezkých) dívek pak ani neví, že jsou hezké. Sice v to tajně doufají, ale když se podívají do zrcadla, vidí hlavně své neduhy.

Taková dívka, a že jich není málo, pak spíš připustí, že ji balí děvkař, který na seznamu došel až k ní, než aby si přiznala, že se mu právě ona jednoduše děsně líbí a stál by zrovinka jen o ni. Takže – raději pryč od něj…

Naproti tomu průměrný mladý kluk se ráno podívá do zrcadla, rukou si pročísne vlasy a řekne si – vida, vždyť já jsem docela hezkej :-) a i když někdo třeba naopak zanadává, stejně pak jde balit tu nejzajímavější kost v okolí. Když se na něj taková dívka usměje, bere si to _zatraceně_ osobně a _rozhodně_ si oproti dívkám nemyslí, že by ta dívka byla do větru a balila každého :-) Chlapa zkrátka spousty dilemat ušetří jeho ego.

Reakce na komentář: mr.bebo@seznam.cz #29Načítám náhled komentáře...

5
Ash 20. 06. 2005 14:10

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: Tady je myslím problém čistě v tom, že krásnou dívku si člověk automaticky představí s nějakým frajerem nejlépe na jeho 17ti metrové jachtě brázdit Středozemní moře. No a pozvi pak takovou představu na výlet autobusem :-)

Takže je to ve výsledku to samé v bledě modrém, to je fakt.

Já už jsem si takhle přemýšlet odvykl, ale věřím, že někomu to třeba trvá déle.

Reakce na komentář: main #6Načítám náhled komentáře...

6
main 21. 06. 2005 01:31

Reakce na Ash #5Načítám náhled komentáře...:
jj zbavit se predsudku je proklata vec. ale to je trend nasi soucasne spolecnosti.


7
Navi 21. 06. 2005 03:52

Ehm, tady si imho spise delas reklamu sam na sebe :-D

co by zastupce tech vzhledove "obycejnych" muzu rict, ze vzhled je i u zen az na prvnim miste.

Holky maji podstatne mensi prioritu, co se vzhledu tyka – takze pokud projdete "spodni hranici" uz jste pomerovani podle povahy – ale ta hranice tu porad je a peknej chlap ji projede porad podstatne snaze nez obycejny.

Ona si rekne – bude to devkar – ale uz pudove vidi pritazliveho samecka (a co teprve jako doprovod ! :-) ) a staci par vhodne zvolenych vet a veskere pochyby o devkareni jsou pryc.

Takze nechci tim rict, ze obycejni jsou bez sance, ale rozhodne na tom nejsou lepe nez pekni.

Reakce na komentář: Qark #9Načítám náhled komentáře..., Ash #10Načítám náhled komentáře..., ´Tomek #35Načítám náhled komentáře...

8
Navi 21. 06. 2005 03:55

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: souhlas, ony opravdu ty pekne holky trpi na svou krasu – mam si snad vybrat nejakou krasnou inteligentni kocicku, kdyz mi po ni bude kdeko vyjizdet, jakmile uvidej, ze je se mnou a ne panem Bozskym ?

Dalsi duvod proc mohou byt samy jsou i pozadavky – vedi ze jsou krasne a chteji to same – a to uz je problem, v top10 maji pomerne omezeny vyber strany panske top10


9
Qark url 21. 06. 2005 10:20

Reakce na Navi #7Načítám náhled komentáře...: Musím říct, že se velmi mýlíš. Holka se sice podívá na pěkného kluka, ale nebude s ním chtít chodit. Pravda je, že pěkného kluka si holka dřív všimne. Ale v ní se okamžitě přiřadí k jeho jménu nálepka děvkař a tu už jen tak neodlepí. Pár vhodně zvolených vět nezabírá. Jak si holka něco umane, je sakra obtížné ji přesvědčit o opaku. Hlavně proto, že na ni nezabírají argumenty ani vysvětlování, protože má pocit, že řekneš cokoliv abys je sbalil ;-)
Obyčejný kluk má větší šanci s holkou chodit. Jemu se věří každé slovo.

Reakce na komentář: Navi #11Načítám náhled komentáře...

10
Ash 21. 06. 2005 11:15

Reakce na Navi #7Načítám náhled komentáře...: Jasně že dělá, chlap jestli má rozum, tak se považuje za pohledného a žádoucího, kdo jiný by si to totiž měl myslet, když ne on :-) Obzvlášť, když neexistuje žádné absolutní měřítko. Vždycky bude někdo hezčí, i ošklivější. Pokud jde o mne, potkávám na ulici skoro samé hezké dívky a skoro samé hezké kluky. Pravda, řadě z nich by imho neškodila trochu revize, ale to je tak "kdyby chtěli tak by mohli", protože samo od sebe nejde nic no a ani každý nejde třeba zrovna ten den do opery, žejo.

Jinak myslím, že pokud jde o doprovod, tam opravdu není problém. Jenže být módní doplněk, po tom obvykle ti fešáci netouží :-) Ono v duchu Quarkova článku z toho ti "průměrní" sice můžou mít docela vítr, můžou i závidět, ale nakonec to stejně budou oni, kdo slízne smetanu…

Do třetice bych chtěl slyšet těch pár vět. Protože přesvědčit dívku, že se v něčem zásadním mýli a to tak že v několika větách, to mi přijde opravdu majstrštyk :-)

Reakce na komentář: Navi #11Načítám náhled komentáře...

11
Navi 21. 06. 2005 12:25

Reakce na Qark #9Načítám náhled komentáře...: imho. podcenujes cervicka "codkyby" a vnitrni prani, aby zrovna tenhle byl normalni, nedevkar.

Reakce na Ash #10Načítám náhled komentáře...: s tim presvedcovanim je to podobne jako u chlapu – musi si myslet, ze to vymyslela ona, je to jeji napad a ty ji jen obdivujes :-)

Reakce na komentář: Ash #12Načítám náhled komentáře...

12
Ash 21. 06. 2005 12:38

Reakce na Navi #11Načítám náhled komentáře...: Aha, čili něco jako "Nejvíc se mi na tobě líbí, že Ty víš, že mi záleží jen na Tobě a nepochybuješ o mně :-)". No dobrý, …ale stejně to nefunguje viz Qark #9.


13
Me 23. 06. 2005 00:41

Tyto stranky jsou zajimave a poucne, rad je ctu a nikdy se u nich nenudim. Nicmene premyslim proc jsem zatim nenapsal krome jedne basnicky prakticky zadne komentare. Bud nemam co dodat, a nebo mam pocit ze bych svym komentarem jenom poukazal na to ze jsem neschopny loser. Mam pocit ze autor a stali dopisovatele jsou lidi z jine planety. Prohlaseni typu, kdyz jsem byl rok bez pritelkyne, zacala mit moje rodina strach o moji sexuální orientaci me fascinují. Mnoho z mých kamarádů podezřívám z toho že nikdy žádnou přítelkyni neměli. Já jsem na tom o mnoho lépe než mnozí z nich, nicméně daleko hůř než mnozí zde. Když jsem ted uz rok bez pritelkyne


14
Me 23. 06. 2005 00:46

reakce mych pratel byla spis typu "vitej zpatky". Pritom moji pratele nejsou priserne obludy. Jou to vetsinou pekne vypadajici upraveni mladi vysokoskolaci, dodrzuji pravidla zakladni hygieny a vetsinou daleko vic nez to. Abych reklpravdu neznam osobne prakticky nikoho kdo by na tom byl nejak vyrazne jinak. Zajimalo by me jak se dostat na tu vasi planetu…

Reakce na komentář: Ash #16Načítám náhled komentáře..., Ash #17Načítám náhled komentáře...

15
feader 23. 06. 2005 21:52

dle meho nazoru vzhled dela pouze prvni dojem, ktery je samozrejme hodne dulezity, ale charakter se pozna z  chovani, gest atd.

Reakce na komentář: masfeild #18Načítám náhled komentáře...

16
Ash 24. 06. 2005 00:02

Reakce na Me #14Načítám náhled komentáře...: Musím potvrdit, že mě ta Qarkova poznámka také zarazila, pro mne rok bez slečny není vůbec žádná doba a přátelé mne předpokládám také z ničeho nepodezírají :-) , protože přiznejme si ono jednak všechno má své výhody tak proč si dělat násilí :-) a druhak se s každým ani nevidím tak často, aby se jim vůbec něco doneslo. Takže jejich informovanost je v tomto směru značně sporá a saturovaná maximálně nějakým náhodným přistižením inflagranti jednou za uherský rok.


17
Ash 24. 06. 2005 00:10

Reakce na Me #14Načítám náhled komentáře...: Jinak u holek jsem vysledoval střední dobu zadání se opravdu tak 3/4 roku, max. rok, pokud vynechám oba okrajové extrémy. U kluků ale fakt nevím, já to s nimi moc neřeším.


18
masfeild 26. 06. 2005 12:38

Reakce na feader #15Načítám náhled komentáře...: Rikam ti, ze mas absolutni pravdu.Ale kazda prumerna divka chce to nej treba i nekdy bez ohledu na to jaky vlastne je.

Reakce na komentář: Ash #19Načítám náhled komentáře...

19
Ash 26. 06. 2005 16:24

Reakce na masfeild #18Načítám náhled komentáře...: To by bylo dost překvápko, kdyby to tak bylo :-O


20
Kleopatra 27. 06. 2005 20:40

Ja bych se jen pridala k Hm. Mam stejnou zkusenost. Jako pry "hezka holka" mam smulu…

Reakce na komentář: Ash #21Načítám náhled komentáře...

21
Ash 27. 06. 2005 21:33

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: Reakce na Kleopatra #20Načítám náhled komentáře...: Tak to jste mě holky docela dostaly. Nikdy bych neřekl, že si kluci vybírají holku, na kterou nebudou muset žárlit [hm]. Mne osobně by to ani nenapadlo. I když se snažím nebýt moc povrchní :-), objektivně vzato si asi podvědomě stejně vždycky vyhlídnu tu, která se mi nejvíc líbí :-)

To s nedostatečným sebevědomím i ty předsudky [hm] bych chápal; na druhou stranu, když na "hezkou holku" kluk alespoň promluví, tak potom už je míra jeho sebevědomí z 90% v rukách té holky. Myslím, že nikdo není tak impotentní, aby se mu nezvedlo alespoň to sebevědomí.

Pocit, že je jeden z mnoha, to bude asi na dýl, na druhou stranu má svým způsobem pravdu. Námi zmiňovaná hezká holka sice nemusí mít na každém prstě deset kluků [hm] …když nechce, ale slušná tlupa jich stejně brousí kolem. Třeba (asi určitě) to nejsou ti praví, ale jsou tam…

Pocit, že by zrovna o něho neměla zájem [hm] – no to je jak z jiné planety :-) Kluci tráví až nemorálně velkou část života číháním na jakýkoliv náznak zájmu vyhlédnutých slečen. Kdyby na sobě dívky měly cedulky ano/ne, a nemuselo se tedy na nic číhat, produktivita práce by stoupla o 20%, to je prokázaná věc.

Podtrženo sečteno, hezké holky mají mít věci pevně ve svých rukou. A pokud nemají, není to proto, že jsou moc hezké. To fakt ne :-) Přiznávám snad jen to, že ty nápadně hezké mne trochu svádějí k tomu, abych si z nich dělal spíš malinko srandu, ale to je opravdu tak jediný handicap.

Kleopatře bych doporučil, ať sem hodí nějaký kontakt. Pak se můžem bavit o tom, že má smůlu, protože kluci a) …ji nebudou chtít, aby nemuseli žárlit :-) nebo b) že maj malé sebevědomí, nebo c) neuvěří, že o ně stojí …no to bych vážně chtěl vidět :-)

Vím, co to je žárlit, sebevědomím neoplývám, desítky kluků na prstech z principu předpokládám, sklon k počáteční nedůvěřivosti řekněme mám… no zrkátka řekněme že splňuji ty uvedené předpoklady toho "nepoužitelného" pratnera, ale stejně se hlásím na prvním místě. Viděli jste Přelet nad kukaččím hnízdem? Tak to je totiž přesně ono. "Alespoň jsem to zkusil, kristaboha. Alespoň jsem to zkusil" :-)


22
Joel 03. 07. 2005 11:43

Tak tohle teda podepisu! Pac ja se v tom "bohuzel" poznal… A mam zrovna tak krasne kamaradky, se kteryma sme to uz tolikrat probirali! Jsou nestastne z toho, ze vlastne za cely zivot nemely jeden normalni vztah!! A spolecneho mame to, ze jsme vsichni sami :-) Uz me to diveni se okoli bavi :-) Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...:


23
míša 03. 07. 2005 12:12

No..možná na tom něco bude..ale popravdě řečeno, já si myslím, že to je spíš naopak. Že hezký holky(myslím ty opravdu pěkný, co ale nejsou děvky)maj problémy najít normálního chlapa, protože se jich ti "normální" chlapi prostě bojí. a ti, co se nebojí, jsou ti frajírkové a náfukové, co mají v baru oplzlé poznámky a je jasný na první pohled, že by jí nejraši přefikli teď hned. Ve skutečnosti, pokud ten kluk by už s tou holkou chodit tak to bude proto že 1.)se s ní chce ukazovat(protože kamarádi budou slintat a říkat: to je ale parádní kunda) a 2.) protože chlapi žijou v šílený předtavě, že pokud je holka krásná, sex s ní musí být fantastický.
Ve skutečnosti s ní ale nebude, protože chlapi jsou ješitní a dřív nebo později by se žárlivostí zbláznili, protože kamkoli by přišli, všichni by jí věnovali pozornost.
Nepočítám se mezi ty nejkrásnější, ale když sedíme s přítelem v baru, a chlapi o mě jeví zájem, vždycky říkám: měl bys bejt hrdej, že jsem tvoje a že se líbím a že Ti mě někdo závidí ne? (ženská logika) ale je vidět, že by mě nejraši někam schoval, aby mu mě někdo nevykoukal(mužská logika)
no a pak si vyber……..

Reakce na komentář: shaq #33Načítám náhled komentáře...

24
kikipetra 04. 07. 2005 12:38

Tento článek a komentáře k němu jsou velice zajímavé. Většinou zde máte pravdu.Jak holky, tak kluci koukají na hlavně na vzhled a podle vzhledu posuzují tu druhou polovičku.Je to tak a je to smutné.Ale neni hezké házet všechny do jednoho pytle,protože to nedělají všichni.Jsou i tací (jak holky,tak kluci) kteří se třeba podívají na vzhled, jak ten druhý vypadá, ale neposuzuje podle vzhledu jeho chování.Přijde mi to od těch lidí,co to dělají dost sobecký.To neznamená,že když je kluk (holka) hezkej(hezká), tak že to hned musí být ,,svině´´.Není tomu tak.Neměli bychom lidi posuzovat podle vzhledu,když je ani neznáme.A myslim,že ani ve vztahu nezáleží tak na vzhledu jako na charakteru té druhé osoby.Ať je ten druhý ošklivý,nebo hezký, tak záleží jak se chová a jaký charakterově,abychom si s tím druhý rozuměli. Mněli bychom se všichni nejdříve zamyslet nad sebou a teprv pak posuzovat ostatní.Ale to co tu píše míša, tak je pravda.Většina kluků by chtěla hezkou dívku, ale už jim vadí,když se na ní podívají jiní kluci.Nejradši by ji mněli někde kde ji nikdo neuvidí..Ale v tom případě,proč chtějí aby ta dívka vypadala hezky,když by jí nejraději před všema skrývali.Ale také neříkam že všichni jsou tací,protože vim že tomu tak není. Ale je to strašně nelogické.

Reakce na komentář: masfeild #25Načítám náhled komentáře...

25
masfeild 04. 07. 2005 20:41

Reakce na kikipetra #24Načítám náhled komentáře...: Takových lidí jako tady píšeš je na světě dost málo, protože kamkoliv se podíváš tak všichni se dívají jen na vzhled.Pokud tomu tak není a stane se, že narazíš na tu pravou(pravýho) a bude mít vlastnost hodnotit lidi podle charakteru tak má třeba už partnera.nevim.Život je sice boj ale "ŽIVOT SE MÁ PROŽÍT, NE PŘEŽÍT!!!";-)


26
baba 08. 07. 2005 00:23

naprosto souhlasim!hezka holka, to nema zase tak super!Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...:


27
Petr Dashan 08. 07. 2005 16:11

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: No souhlasím. Něco na tom bude. Žil jsem před časem s naprosto nádhernou holkou a ta měla naprosto totožnou zkušenost. Tehdy mne to docela zaujalo a možná na základě toho jsem možná ztratil lecos z bývalých ostychů. No a poté mi to navíc docela hodně krásných holek potvrdilo.


28
petr 22. 08. 2005 11:40

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: Takže především se tady řeší úplné blbosti. :-O) A pak lepší je, když se na hezkýho kluka holka aspoň usměje než na škaredého nahodí vražedný ksicht. :-O)


29
mr.bebo@seznam.cz 22. 08. 2005 11:43

Reakce na Ash #4Načítám náhled komentáře...: To jsou žvásty, já padnu. :-O) To fakt nemají lidi mozek na nic jinýho?Poslouchej, když jsi v kontaktu jen s takovýma příslušnicema IQ tykve, tak se nediv těm názorům. :-O)))

Reakce na komentář: Ash #31Načítám náhled komentáře...

30
lamiksicht 16. 11. 2005 21:46

Podle mne to moc řešíte. Když mám o nějakou holku vážnej zájem a stojí za to, tak o ni sakra bojuju a dokážu jí že je pro mě ta jediná. Když něco opravdu chceš, tak pro to něco objetuj. Trvalýmu nátlaku neodolá, uvěří ti že o ni stojíš ať vypadáš jakkoliv.

"JAKY CHLAP JE PODLE TEBE NEJLEPSI?"
"TEN KTERY MĚ SHLEDÁ ÚŽASNOU."


31
Ash 17. 11. 2005 00:26

Reakce na mr.bebo@seznam.cz #29Načítám náhled komentáře...: Nedivím se, jen reprodukuji :-) Jinak souhlas – čím starší a inteligentnější holka, tím spíš si je vědoma svých předností a ani není na větvi z nějakého idola :-)


32
ed 26. 01. 2006 20:56

slysel jsem tuhle zenskou klasifikaci muzu (sorry pokud uz to nekdo shora zminoval):

a) chlapi hezky – po tech pry zeny nejedou, nebo jedou ale ne uplne (moc jsem to nepochopil, no znate to, kdyz vam zensky tyhle veci vysvetlujou);

b) chlapi sympaticky – to je pry to pravy.

dalo by se to vysvetlit i tak, jak pise qark…


33
shaq 02. 03. 2006 14:43

Reakce na míša #23Načítám náhled komentáře...: Nepočítám se mezi ty nejkrásnější, ale když sedíme s přítelem v baru, a chlapi o mě jeví zájem, vždycky říkám: měl bys bejt hrdej, že jsem tvoje a že se líbím a že Ti mě někdo závidí ne? (ženská logika) ale je vidět, že by mě nejraši někam schoval, aby mu mě někdo nevykoukal(mužská logika)
no a pak si vyber……..


Tak s tímhle jsem problémy s bývalou přítelkyní opravdu nemíval. Asi nebyla nejkrásnější (i když tohle je hodně subjektivní záležitost), ale když jsme spolu někde byli a začala např. tančit, tak dokázala na sebe strnout hodně velkou pozornost a chlapy mohla odhánět po tuctech. A já se jen spokojeně a hrdě usmíval, protože jsem vědel, že je jen moje a ostaní mají bohužel smulů :-)


34
Mawe47 29. 04. 2006 08:20

pokud je kluk fakt povahou v pohode pro holku, ktera se ho pokusi zbalit, tak podle me na tom vzhledu vubec nezalezi. protoze s nim je prepe proto jaky je. navic takovy lidi se asi pohybujou v pohodovym prostredi.
pokud to prostredi je plny holek kterym nesedne, tak co se da delat.

pokud je ten kluk hezoun a frajer, tak jiste bude mit slecen taky dost, ale tupejch.

no a predpoklad ze protoze je hezkej, musi jich mit spoustu je taky pitomost, protoze odkdy na nejaky trvalejsi vztah zalezi na vzhledu a ne na povaze?


35
´Tomek 04. 06. 2006 01:19

Reakce na Navi #7Načítám náhled komentáře...: Plně souhlasím.


36
Tomek 04. 06. 2006 07:59

Nedá mi to a musím se ještě jednou ozvat.Ať mi někdo ukáže kluka hezouna který má problém,že ho holky nechtějí k vůli jeho vzhledu!!!Pěkná pitomost.Jestli to nějaká tvrdí tak jen proto,že ji takový kluk neosloví.Já sám měl v životě tři vztahy a všechny zkrachovali,ne z důvodu ,že bych se k holkám choval špatně ba naopak,ale právě proto,že toužili po dokonalé kráse(a to si ještě myslím,že nejsem na tom tak špatně).Dnešní priorita žen je jasná:SNĚDÝ,VYSOKÝ,SPORTOVNÍ POSTAVA A DVACET V KLIDU.Ono totiž těch hezounů moc není tak proto často potkáš obyč kluka s pěknou holkou,ale jak dlouho jim to vydrží?Jakmile se takový krasavec objeví a danou kopretinku osloví je po vztahu.Taky záleží na lokalitě.Kde je holek málo uvidíš Pěkného kluka s obyč holkou a obráceně?Rozhodně to mají hezouni jednodušší!!!!!!!!!!!!!!

Reakce na komentář: Smoky la Moka #37Načítám náhled komentáře..., Cloony #41Načítám náhled komentáře...

37
Smoky la Moka 04. 06. 2006 11:54

Reakce na Tomek #36Načítám náhled komentáře...: Hezouni to mají jednodušší, ale jen u určitých slečen. Vyloženě pěkný kluky vyhledávaj takový ty kravky co celej den čtou časopisy, lakujou si nechty a drbaj s kámoškama jakej je kdo v posteli. Prostě barbíny a jim podobný. Jenže "obyčejný", resp. normální holce nejde o to mít hezouna, tý jde o něco úplně jinýho.

Reakce na komentář: Tomek #38Načítám náhled komentáře...

38
Tomek 04. 06. 2006 20:37

Reakce na Smoky la Moka #37Načítám náhled komentáře...: No neřekl bych,že jsem měl zrovna Barbíny i když mé bývalky vypadaly celkem k světu.Zastávám názor,že každá holka může být krásná jen chtít.Poslední vztah byl naprosto ideální.Nikdy jsme se nenudili pořád jsem vymýšlel nějakou činnost.kina bazén grilování,výlety do přírody atd.O postelových scénách ani nemluvím.Nemusel jsem se ptát jestli je se mnou šťastná.Bylo to na ní vidět.A stejně se seznámila přes internet s nějakým hezounem vyhazovačem na diskotéce.Ani jsem netušil,že si z někým dopisuje.Nakonec si vzala své věci a bez rozloučení odjela na druhý konec republiky.Je to už tři čtvrtě roku.Jsme spolu neustále v kontaktu.Co naplat,že píše jak ji je smutno na otázku co ji tam tak drží mi odpověděla velmi jasně :-On je krasavec s břichem jak struhadlo a když jdeme spolu každý se dívá jak jsme nádherný pár.To je pro mne důležité.O těch předchozích už raději nepíši to samé v bledě modrém.A to ta jedna měla dokonce dítě.

Reakce na komentář: Mawe47 #39Načítám náhled komentáře...

39
Mawe47 04. 06. 2006 23:14

Reakce na Tomek #38Načítám náhled komentáře...: takova holka pak stejne neni vhodna na nejaky vetsi vztah, jestli ji jde o to at ji zavidi ostatni kravy, pak bud rad ze ty nejsi ten chudak co ji k tomu slouzi

A nejde o to, ze barbina = krasavice, ale barbina = holka ktera prehnane pecuje o to jak vypada, v hlave nic nema a dobre vi ze je pekna a dovede toho vyuzit

Ja mam vzdycky takovy kluky s nedomrlou postavou, trosku briskem, ale hodny a vesely a to je hlavni.

Reakce na komentář: Tomek #40Načítám náhled komentáře...

40
Tomek 05. 06. 2006 03:40

Reakce na Mawe47 #39Načítám náhled komentáře...: A si si jistá,že když by o Tebe projevil zájem atraktivní kluk veselý a hodný,že zůstaneš u těch nedomrlců s bříškem?

Reakce na komentář: Mawe47 #42Načítám náhled komentáře...

41
Cloony 30. 06. 2006 17:00

Reakce na Tomek #36Načítám náhled komentáře...: Přesně tak. Hezcí kluci – raději říkám atraktivní (Říci o chlapovi, že je pěkný zní divně. Pěkná může být holka, jablko, hruška, ale kluk – to mi moc nesedí.) to opravdu mají alespoň při prvním seznámení snadnější. Nemusí se totiž téměř vůbec snažit. Ovšem při dalším pokračování vztahu si většinou pouze s atraktivitou nevystačí. To totiž většinou holkám, s výjimkou puberťaček a vymaštěných pipinnestačí. Více o tom píši na <a href="www.svadeni.cz">www.svadeni.cz</a>

Reakce na komentář: Mawe47 #42Načítám náhled komentáře...

42
Mawe47 30. 06. 2006 17:35

Reakce na Tomek #40Načítám náhled komentáře...: pokud by ten atraktivni kluk byl pohavou stejnej, jako ten muj s briskem, tak proc ne, ale rozhodne bych toho s briskem nevymenila za hezouna.

Reakce na Cloony #41Načítám náhled komentáře...: souhlas


43
Karel 06. 07. 2006 01:54

Jsem už dost starý a musím sem jasně napsat, že jediné, co ženské zajímá je VZHLED!!
Sám nevypadám vůbec dobře a mnohokrát jsem na vlastní kůži pocítil, co to znamená.
Především vůbec neplatí to, co kdosi napsal shora, totiž že ,,když mám o nějakou holku vážnej zájem a stojí za to, tak o ni sakra bojuju a dokážu jí že je pro mě ta jediná. Když něco opravdu chceš, tak pro to něco objetuj…".Usiloval jsem takto o jednu, a opravdu dlouho.A ta osoba pro mě měla jediné – POSMĚCH (tentýž posměch, který mi kvůli vzhledu nabízeli léta předtím např.moje spolužačky).Jenom dodávám, že dnes už bych jí nepřál nic jiného než neštěstí, protože to, jak se mnou nakonec jednala, to snad je lepší ani nezmiňovat.Podotýkám, že dobře vypadala (a dodávám, že nebyla vůbec blbá).
Nejedná tak sama.Každá, která dobře vypadá, každou takovou je lepší obejít velkým obloukem.Pase po VZHLEDU.
Je to dokonce ještě horší.Nejen ty, které opravdu, tj.na první pohled dobře vypadají, chtějí hezounka z top10, dokonce i ty obyčejnější, které si o sobě myslí, že (a jak) dobře vypadají, chtějí seladona z top10.
Jediné, kterým na vzhledu obvykle vůbec nezáleží, jsou maminy s malým děckem (výjimky se ovšem najdou).
Vzhled je pro ty šlápoty důležitější než cokoliv jiného; neslyšel jsem otázky typu jak a z čeho žiješ, co chceš v životě dělat, co tě baví ap.Jen jedno se počítá: VZHLED, VZHLED, VZHLED……..
Uvedu jeden konkrétní příklad: pozvu obyč.babu na rande, pokud vůbec jde, resp.přijde, pak – a stalo se mi to zrovna teď – spustí o tom, že nejsem její typ, což ovšem přeloženo do srozumitelného jazyka znamená, že nemám ten jí vysněný vzhled (protože to, že příp.nejsem její typ viděla už na
diskotéce).Jiná slibuje, že ráda půjde, několikrát jí o to prosím, domluvíme se … a dvě hodiny před schůzkou schůzku zruší (stalo se mi to mockrát)…a důvod: vzpomněla si, že má přítele…ve skutečnosti ho samozřejmě nemá, je to jen výmluva, skutečný důvod je zase jeden a tentýž : VZHLED!!
A dnes, dneska už jednám stejně jako ty princezny – konkrétně: když vidím buchtu, co stojí za houby, tak jí to dám pěkně pocítit…Je to hnusný, ale mě se taky nikdo neptal, jestli jsem celý léta chtěl poslouchat nadávky kvůli tomu, že vypadám tak, jak jsem se narodil…


CHOVEJ SE K LIDEM SLUŠNĚ, UVIDÍŠ, JAK SE TI TO VYPLATÍ!
TOHLE SI DNESKA ŘÍKÁM PRO ZASMÁTÍ – TAKOVÁ JE TO KRAVINA!







Reakce na komentář: Tomek #44Načítám náhled komentáře..., hebron #46Načítám náhled komentáře..., Monča #47Načítám náhled komentáře..., Seeger #48Načítám náhled komentáře..., trnka #51Načítám náhled komentáře...

44
Tomek 06. 07. 2006 10:04

Reakce na Karel #43Načítám náhled komentáře...: K tomu není co dodat.Naprostý souhlas.O povahu už dávno nejde.Ono taky neznamená,že pěkný chlap musí být zákonitě trouba a taky u ženských.Když je pěkná a dbá o sebe tak určitě není vypatlaná ,ale naopak umí využít svého vzhledu.To je plná huba keců aby byl chlap hodný a aby jí miloval atd.Na prvním místě u žen je vzhled a raději budou mít drsňáka kterému budou ledacos odpouštět než oddaného troubu.Přesně jak píšeš jen maminy a to taky už zdaleka není pravda,ale ty hledají hlavně sponzora pro svou cizí výměnu genetických informací.

Reakce na komentář: Rado1 #45Načítám náhled komentáře..., Seeger #48Načítám náhled komentáře...

45
Rado1 06. 07. 2006 19:36

Reakce na Tomek #44Načítám náhled komentáře...: Vzhlad je vzdy na prvom mieste. Ako u muzov, tak u zien. Netvrdim, ze muz musi byt ako manekyn – toto zvlast vela zien odradza. Ale musi zenu fyzicky pritahovat. Ak je pre nu sexi [a kazda zena ma svoje vlastne kriteria; niektora "vlhne" pri jeho hlase alebo pohlade a pritom ma pivne brucho], moze byt alkoholik, nasilnik, workoholik, vypatlanec a co ja viem, co este. Ale ma uzasne telo z kopania kanalov a taky ten drsny hlas z hulenia a chlastu!!!

Z inteligentnych, scitanych, ochotnych, obetavych, pohladnych, ale sexualne nepritazlivych sa stavaju KAMARATI.

Neviem, ci tu uz bol niekde link na Teoriu rebrika, ale malo by to byt asi povinne citanie. Citat to skor, nebol by som si cely zivot nabijal drzku…

Reakce na komentář: Seeger #48Načítám náhled komentáře...

46
hebron 27. 08. 2006 22:28

Reakce na Karel #43Načítám náhled komentáře...: Chapu, ze tvuj nazor na tohle tema je zalozenej na tvych mnohaletych (negativnich) zkusenostech, ale nemuzu s tebou souhlasit. Je mi jasny, ze nestojis o zadnou kritiku ani hranou litost a verim, ze nejsi na tom ( vzhledove ) zdaleka tak spatne, spis bych rek, ze neuspechy prikladas svymu vzhledu. Na tvym miste bych zkusil spis neco udelat se svou osobnosti, osobne znam lidi, ktery opravdu nevypadaji dobre, ale presto to sou uzasny lidi…A urcite tuhle zkusenost nemam jenom ja ;-) Zdravim h.


47
Monča 06. 09. 2006 10:03

Reakce na Karel #43Načítám náhled komentáře...: Ahojky, to vůbec není pravda, že holkám jde jen o vzhled. Je jasný, že tě ten člověk musí alspoň trošku přitahovat, sám nevěříš tomu, že by jsi šel na rande s holkou, která by tě odpuzovala. Ale jak se s tím dotyčným seznámíš a zaujme tě charakter, tak ti vůbec nevadí že je moc hezký, průměrný, nebo dokonce není nijak hezký( i když já jsem přesvědčená, že v každým z nás je určitý klouzlo, někdo dokáže ze svých slabin udělat přednost). A pokud je člověk charizmatický, tak na vzhledu v podstatě nezáleží.Tak se měj krásně pá Monča


48
Seeger 06. 09. 2006 13:22

Reakce na Karel #43Načítám náhled komentáře...: Reakce na Rado1 #45Načítám náhled komentáře...: Reakce na Tomek #44Načítám náhled komentáře...:
Pánové, nesouhlasím. Myslím, že je příliš snadné se vymlouvat na nedostatky ve vzhledu. Myslím, že se vinu za neúspěhy snažíte svést na něco, co nemůžete změnit, protože je to to nejjednodušší.

Karle, v životě jsem neslyšel otázku na vzhled. Zato spousty otázek na můj život a názory. Kdybych odpovídal stejným stylem, jako jsi ty napsal svůj názor, tak bych se zřejmě též dozvěděl, že nejsem její typ.

Rado, strávil jsem půlhodinu pročítáním Ladder theory. Proč s tím nesouhlasím? Za prvé – na to, jak vědecky se to tváří a jak už v úvodu autor vyhrožoval průzkumy a výzkumy, je v teorii prekérně málo vychozích údajů. Krátce – vycucal si to z prstu. Za druhé (teď k jeho názorům) – neznám příčetnou ženu, která by se s radostí vyspala s klukem s příjmy 15000, po měsíci by přešla ke klukovi s příjmy 20000 a za další měsíc by byla s klukem s 25000 na výplatní pásce. Bez změny ve vzhledu nebo charakteru(ech, charakter se přece nepočítá. Zanedbejme ho!). Přesně tohle ta teorie tvrdí.
Podle mého názoru se tupému a hrubému mladému Adonisovi, kterému papínek dává kapesné v palackých, budou holky v lepším případě jen smát. Ovšem – jestli má i charisma a využije peněz k balení, to je věc zcela jiná a závist je zbytečná.
Protiargumentů na ten dvacetistrankový balast se dá najít víc. Kluci, myslete – holky se nechovají sobecky, ale logicky(hmmm, někdy až z hodně vysoké perspektivy :-) )

No nic, přeji vám všem hodně štěstí a zkuste do nových známostí vložit trochu důvěry. Bude líp, věřte.

Reakce na komentář: Tomek #49Načítám náhled komentáře...

49
Tomek 23. 09. 2006 04:44

Reakce na Seeger #48Načítám náhled komentáře...: Ještě se budeš muset hodně učit v životě.Jednou to poznáš,jako mnoho z nás.Nevěř ničemu co je schopné týden krvácet a nevzdechne to.


50
pedrio 07. 10. 2006 11:12

cista pravda, mozem povedat na vlastnej kozi. niezeby som sa pokladal za pekneho ale vzdy ked sa snazim zbalit nejaku babu tak si mysli ze som kurevnik a pritom ma vobec nepozna


51
trnka 31. 10. 2006 14:04

Reakce na Karel #43Načítám náhled komentáře...: Zabrouzdala jsem ted na tyto stranky a precetla si nazor Karla. Chci jen rict, ze pro me neni dulezite jak ten kluk vypada, ale jak me dokaze zaujnout, tzn. ze musi byt silna osobnost, ne nafuka, ale charizmaticky clovek. Nezajimaji me kluci, kteri vypadaji jako ze zurnalu a chovaji se jako maly kluci. Chapu,ze jsi zatrpkly, byla bych mozna s tvym osudem stejna. Ahoj


52
Tom Riddle 09. 12. 2006 16:00

clanok som si precital az teraz a mozem povedat len jedno – mna sa tato problematika, nastastie (?), absolutne netyka.. :-)


53
pepino 16. 12. 2006 18:20

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: já si myslím, že pokud se krásná žena nemůže seznámit, tak bude problém určitě někde jinde než v její kráse. Stejně jako u mužů. Možná je to tím, že nemá co nabídnout krom své krásy… i když spousta mužů by se s tím i spokojila. Myslím si, že pokud krásná žena se začne usmívat na toho kdo se jí líbí, tak má úspěch téměř zaručen. Navíc může být i sama aktivní a dát se s mužem do řeči… a tomu by asi málokterý muž odolal…
A u chlapů je to stejné… je hloupost si myslet, že krása je ke škodě. Myslím si, že je lepší být hezký a bohatý než chudý a škaredý.


54
Pavel 02. 01. 2007 16:19

No frajirci,nemyslim si ze jsem nejaky vyrazny hezoun co to osobe vi i kdyz mi to kazda holka se kterou si duverneji pokecam rekne,ale jestli je to tak tak musim jen s Qarkem souhlasit.Po kazde kdyz jsem zbalil nejakou kocku at to bylo na disce nebo na obede to je jedno vzdycky mi dala na jevo ze jsem kurevnik ze mam urcite nejakou pritelkyni.Znam borce kterym by holky daly z deseti bodu za 4 a vymrdavaji devcata jako gumove pany presto ze maji jednu peknou 9tku doma,ale je to jejich blbost at si to pekne vyzerou ze maji smradlavyho brylatyho frajera ktere to souka kde muze.Ted jsem si podlouhe dobe nasel holku tu nepovrchni vyjimku, panove, muzu vam rict ze jsem stastny.Na druhou stranu maji hezouni vyhodu v tom ze maji zenske co nejsou povrchni, mozna az na par vyjimek. A to je vyhra!!


55
Pavel 02. 01. 2007 16:23

hej Pepino, jak muzes vedet co muze hezkej protejsek nabidnout.To je zase ale moudry predpoklad se asi smichy po….


56
Lovec 02. 01. 2007 16:29

Souhlas s tim ze zeny daji hodne na charizma a osobnost, jinak je blbost vsechny hazet do jednoho pytle.


57
Pavel 02. 01. 2007 19:37

sorry soudruhu pepino jsem ten tvuj clanek necetl celej, a co kdyz je hezkej a chudej a nebo bohatej, serdnej a smradlavej jak berani prdel.


58
Marcela 09. 01. 2007 14:00

Reakce na Jakub #3Načítám náhled komentáře...: co že :-O


59
waratah 24. 01. 2007 00:37

Reakce na hm #2Načítám náhled komentáře...: Mám sestru, která je fakt dost pěkná, prostě krásná…a o nápadníky v žádném případě nemá nouzi(můžou se počítat do desítek). Stejně tak mám asi dvě další kamarádky, které jsou nejmín 9/10 a nápadníků mají taky mraky…záleží v tomto i na tom, jak se holky chovají ke klukům,tváří se, vystupují, mluví a tak podobně…Je ale fakt, že v 9O% ti kluci podle mého a myslím, že i objektivního soudu :-) za moc nestojí.V tom asi hezké holky opravdu problém mají, na světě to ale zkrátka tak někdy chodí, že se ve vztahu sejdou dva nerovnocenní partneři…prostě si nemyslím, že by o pěkné ženy muži neprojevovali zájem..určitě se počet nápadníků odvíjí i podle životního stylu a to, jak je žena ve společnosti viděna očima mužů a kam a s kým se chodí bavit…ale samozřejmě, že nic neplatí paušálně a prakticky asi každý z vás najde výjimku, o které může prohlásit, že je pravým opakem popisovaného stavu…


60
bára 18. 02. 2007 20:21

Muži se tu klasifikují na dvě skupiny -atraktivní a na ten zbytek. Ti atraktivní to mají jednodušší. Dejme tomu že: 50% atraktivních mužů je inteligentních a 50% buď hloupých nebo vyloženě frajírků, stejně tak je to i u "neatraktivních" mužů. Logicky vyplývá, že nejlíp se má duchaplný atraktivní muž. Otázka by teda měla znít kdo se má líp -nepříliš bystrý pohledný kluk nebo ten inteligentní a zábavný, který příliš krásy nepobral?

Reakce na komentář: afi #61Načítám náhled komentáře...

61
afi 18. 02. 2007 22:48

Reakce na bára #60Načítám náhled komentáře...: myslim ze tohle je otazka spis pro holku, ne pro kluka :-) tak koukej odpovedet :-D


62
Karel 05. 04. 2007 23:54

Tak po dlouhý době jsem jakousi náhodou dospěl opět na tyto stránky…
Vážení, musím bohužel konstatovat, že to, co jsem napsal shora, platí. Mohl bych připojit řadu dalších zbytečných pokusů, kdy jsem svým vzhledem obtěžovat jednu nebo druhou pičku…
Pár poznámek k tomu, co někteří shora napsali:
Tomek a Rado1 se mnou souhlasili a svůj souhlas vyjádřili velmi přesvědčivě, tak to skutečně je!Stejně rozumná slova uvádí i Pepino, je to přesně tak.
Nevím na základě čeho Hebron soudí, že na tom, nejsem vzhledově tak špatně..A tvrdí, abych něco dělal se svou osobností… Taková rada je sice pěkná, ale nepomůže už jen proto, že nic neříká …Co bych jako měl se svou osobností dělat? A kromě toho proč? Já jsem ještě nepotkal babu, která by se pídila po mé osobnosti? Milý Hebrone, probuď se do reality, zkus si sám vzpomenout, která z nich se vážně zajímala o tvoji osobnost…Pokud je mi známo, zajímají se všechny o bankovní účet a o vzhled…
Fajn, Mončo, rád se s tebou sejdu…a popovídáme si o tom, jak je to s tím zaujetím charakterem …Můj charakter a zejména moje komunikační schopnosti jsou za ta léta marného obtěžování velmi dobře rozvinuté…..Uvidíme, jak dlouhou dobu tě to všechno bude zajímat, až se setkáš s mou tváří…
Vrcholem je Seeger…Svou větou, že se snažíme neúspěch shodit na něco, co nemůžeme změnit, protože je to – prý – nejjednodušší, prokázal míru svého logického uvažování. Zamysleme se nad tou větou! Uděláme-li to, zjistíme, že je to nesmysl! Proč bysme – proboha – všichni sváděli svůj neúspěch zrovna na vzhled, když bychom nezávisle na sobě nedospěli ke stejným zkušenostem, totiž že právě vzhled je to jediné, relevantní kritérium…V téhle souvislosti vůbec nejde o to, zda se ,,to“ dá nebo nedá změnit….Otázka zní nikoliv, zda se vzhled dá nebo nedá změnit, nýbrž zda je tím základním měřítkem, kterým nás děvky poměřují…………..Takže nikdo nic nesvádí na vzhled, protože ten se nedá změnit, nýbrž pouze tvrdíme, že vzhled, i když se nedá změnit, resp. obtížně dá (abych autora poopravil), je tím, co je podstatné…Kromě toho, pokud už Seeger odmítá Teorii žebříku, rád si poslechnu jeho názor na podstatně rozsáhlejší výzkum, doplněný řadou fotografií a zejména řadou hodnocení, který je k mání v němčině na www.beautycheck.de!!!
A co nám píše Trnka? Mě nezajímá, jak kluk vypadá, ale jak mě zaujme, musí být silná osobnost a charismatický…blal, bla, bla….. Aha! Fajn. Tak si představme takovou obligátní situaci někde na diskotéce..Přijde za tebou nějaký kluk, co zrovna nebude vypadat jako Lex Barker nebo Brad Pitt…spíš bude vypadat tak nějak podprůměrně….Opravdu by mě zajímalo, jak poznáš, jestli je silná osobnost….? První, co uděláš, je, že se podíváš na to, jak vypadá, a tvůj mozek –automaticky a bezmyšlenkovitě –  vyhodnotí, jestli vypadá dobře nebo ne…Z toho se odvine další…Nefunguje to opačně, nejdřív poznám, jaký je, pak hodnotím vzhled….Živý důkaz, že to takto nefunguje, je internetová seznamka…Kolik inzerátů jsem už napsal….Pička vždycky odepíše, jak se jí můj inzerát líbil, a – CO UDĚLÁ DÁL – řekne si o fotku…Pošlu fotku a už neodpoví….(Mimochodem, základní problém vidím v tom, že jim jejich ubohost a neschopnost korektní komunikace ani nedovolí, aby se s tím dotyčným sešly a pak třeba vyjádřily – osobně – svůj nezájem; nemají na to, tak píšou maily a chtějí FOTO!). A navíc, dívko, pokud zauvažuješ, zjistíš, že jako silná osobnost obvykle vystupují ti hezcí! Proč? Poněvadž ti o sobě poslouchali jen to pěkné, takže si měli na základě čeho to své ego vybudovat….K tomuto závěru ostatně dospívá – složitějšími slovy – i výzkum uvedený na shora zmíněné webové adrese….S tou mojí zatrpklostí máš ovšem pravdu…Ona je stále větší…A jednou ji některá z vás šeredně odnese….

Karel



P.S.:Byl jsem při psaní tohoto textu jen velmi stručný a povrchní---za to se omlouvám!

Reakce na komentář: Tomek #63Načítám náhled komentáře..., Ash #64Načítám náhled komentáře..., Krásná holka :-P #65Načítám náhled komentáře..., pete #67Načítám náhled komentáře...

63
Tomek 17. 05. 2007 21:46

Reakce na Karel #62Načítám náhled komentáře...: Perfektní :-)


64
Ash 18. 05. 2007 01:34

Reakce na Karel #62Načítám náhled komentáře...: Nejde o to, že jsi ošklivý. Větší problém je, že jsi hloupý a ošklivý. Pokud Ti někdo radí, abys něco udělal se svou osobností, tak se k němu přidávám. Měl by ses deblbizovat.

Neúspěch u žen Tě zřejmě natolik poznamenal, že se z Tebe pomalu ale jistě stává blb, pro kterého jsou holky pičky, když mu neodepíšou po poslání fotky tak to je samozř. kvůli vzhledu (proč taky jinak, že…) a tak podobně.

To, že hezcí lidé si mohli snáz vybudovat silnou osobnost je sice hezké, ale nijak to nevylučuje možnost vybudování silné osobnosti u člověka, který tak hezký není. Tobě se to evidentně nepovedlo, připadně o to ani nemáš zájem. Akorát tu s tím otravuješ. Omg, víc takových ať se tu navzájem zadusí.

Vidíš – ještě jsem Tě neviděl, a už na Tebe mám těžce negativní názor. Předpokládám, že to je kvůli Tvému vzhledu. Protože kdybys byl hezký, byl by přece svět růžový, holubi padali pečení a všechno by bylo krásné, měl bys plno holek, tlustou káru… ehm.. říkals, že nejsi zrovna mladík, tak jestli jsi "dozrál" k tomuhle, tak pozdrav pámbůh. Evidentně jsi na to šel úplně špatně. Samozřejmě kvůli vzhledu, jak jinak taky že, přece připustit že by to bylo tím, že se prostě sám nejsi schopen sebrat by pro Tebe bylo nepřijatelné.

Ale odpusť mi prosím ty (byť oprávněné) urážky. Sexuální frustrace je prevít, to je jasný. Nevím, jestli si to někdy odskáče nějaká holka, v každém případě Ty už sis to odskákal stoprocentně.

Takže – když už jsi to svépomocí dotáhl až na dno, tak co začít s tím budováním sebevědomí? Ale ono to vlastně stejně není potřeba, že. Ono je to zbytečné, protože vzhled rulez a tak to vlastně ani nejde, viď. Na to, aby byl člověk sebevědomý, přece musí být také hezký, což Ty nejsi, takže nemá cenu, abys se sebou něco dělal po stránce duševní. Hlavně když holky na diskotéce to stejně nezajímá, tak proč vlastně s tím něco dělat. Holky na diskotéce jsou totiž to, co je v životě nejdůležitější, jejich názor je měřítkem všeho, takže když se nezajímají o Tvou osobnost, tak logicky ani nemá cenu ji budovat.

Pozn. pro začátečníky: sebevědomí nelze stavět na počtu dívek, jimž se podlamují kolena. Tomu se říká "falešné sebevědomí", což je rozdíl, byť leckterá děva to na první pohled nepozná. Sebevědomí je něco, co je stabilní, a odmítnutí nebo zájem dívky s ním hne jen nepatrně, na rozdíl od toho falešného, které přesně kopíruje aktuální situaci jak na tom člověk "u dívek je".

Jsi alespoň rád, že nejsi holka? Znám jednu, která měla taky trochu pech, a přitom je úplně supr. Rozhodně nemá tak přiblblé názory, jako Ty.

Možná mi řekneš, že je takové nemá proto, že holka být hezká nemusí, že u holek je to jedno, případně cokoliv podobného, co se bude týkat vzhledu, v každém případě to bude nějaká pitomost.

Ještě jednou se omlouvám za ty urážky, ale je to s Tebou fakt špatný. Jestli nevíš, na základě čeho si ego vybudovat, tak můžeš začít třeba na základě toho, že si myslím, že seš fakt looser největší. A když já si to o někom myslím, tak by se na nad tím dotyčný opravdu měl zamyslet, protože na tom něco dost bude. By mě fakt zajímalo, kolik Ti je let. Jestli jako má cenu s tím něco ještě dělat, nebo už to nějak doklepeš :-D

P.S. Jestli jsi předtím byl stručný, prosím nepokoušej se to rozvádět, z toho už bych pošel. Napiš jen jednu inteligentní větu, a můžem se začít bavit. V opačném případě – běž za mámou.

Jestli jsi na rodiče neměl štěstí, tak se omlouvám a poslední větu beru zpět. GL

Reakce na komentář: Tomek #69Načítám náhled komentáře..., anonymous #80Načítám náhled komentáře...

65
Krásná holka :-P 18. 05. 2007 09:41

Reakce na Karel #62Načítám náhled komentáře...: Dost silně se musím ohradit proti tomuto názoru. Jako každý člověk, tedy i my ženy śi u neznámého člověka všimneme většinou nejprve vzhledu, a pokud nedojde k jakekoli slovni výměně, je to obvykle také to jediné, co můžeme "soudit" (pokud bychom tedy chtěly a byly tak povrchní, aby nám to stálo za zmínku pri povrchnich setkáních jako třeba na té diskotéce).
Jasně, že se nám líbí "hezcí" kluci, jenže:
1) definice krásy je diametrálně odlišná. Já se nikdy neshodla ani s jednou z mých kamarádek, a to ani náznakově (snad kromě Breda Pitta :-D
2) nejpozději po 5 minutách konverzace se začíná ta "tvář" před námi tak nějak měnit. Podle toho, co z toho kluka vypadne. Takže pak si třeba řeknem: No jo, byl hezký, ale totálně blbý… (a nebo taky ne). A nebo byl hezký i chytrý, a možná, že i hezčí než ten, koho máme doma, jenže : No a co????

Kde žiješ???? Nechápu, že člověk v Tvém věku může mít takovéhle názory, je mi z nich špatně…. Jediný, kdo mi přijde posedlý krásou, jsi tady Ty. Když jsi nepochopil pár životně důležitých věcí o vztazích, vnímání a důležitosti "krásy", lásce, úcty a respektu k druhým, nediv se, že Tě ani druzí neberou – a i když Ti třeba zrovna nebylo shůry dáno, tak ty názory lidí na Tebe mají podle mne velmi málo co dělat s Tvým ať už jakýmkoli výzorem. Lidi Tě vždycky berou tak, jak se vidíš Ty sám. Takže když Ty si myslíš, že jsi škaredý, hloupý, nezajímavý, přistupuješ k ženám s dávkou nedůvery, odporu a negativního očekávání, tak, proč si myslíš, že by ses nám jako měl líbit????

Zkus zapracovat na své osobnosti…

a pokud jsi tohle nepochopil, nechej si dát kompletní plastiku, a uvidíš tu velkou ZMĚNU!!! }:->




66
Azazel 18. 05. 2007 12:54

Karle kámo, máš velice zajímavý pohled na svět. Nedá mě to, musím tu zprostředkovat nějaké zážitky z "druhé strany barikády". Je mě 20 let, zajímám se o společenskovědní obory a historii (čímž odpadá ta, pro holky nezájímavá, technika, která se u mnoha "problematických" kluků vyskytuje), mám poměrně dost kamarádek, o většině z nich si myslím že sou velmi hezké (jeden spolužák to okomentoval "Ježiši, vždyť ty znáš víc holek, než kolik já jsem v životě viděl, tak co si stěžuješ"), taky nevypadám nijak hrůzně (nedokážu zhodnotit, nějaká řekne "Ach, vy krásní metrouši", jiná "určitě je to gay", sám bych si dal tak 6,5/10), myslím si že umím docela pěkně mluvit (kurzy rétoriky), nějakým nedostatkem peněz taky netrpím (žádný zbohatlík z Beverly Hills, ale pozvat holku někam na výlet a zaplatit jí to mě rozhodně nezrujnuje). A víš co? Nikdy se mnou žádná holka nechodila. A je to kvůli charakteru. Mám tendence k arogantnímu chování (ne že bych se někdy choval nějak povýšeně k nějaké holce, bože to ne, ale prostě je to moje reputace) a občas přibarvuju (je to sice výhradně při vyprávění néjakých historek a slouží k pobavení, nicméně nehledě na to, lež jako lež). I takovéto 2 charakterové banality bez problému přebijí veškerý pozitivní zbytek, a i ta nejobyčenější dívka pozná, že (teď budu zveličovat) namyšlený prolhaný kluk není vhodný pro vztah. A má pravdu. Tohle není žádné moje "brečení na fóru", jelikož su si svých chyb plně vědom (byť jsou logicky opodstatnělé, často např. inklinuju či su pověřen organizováním/řízením, z čehož v průběhu času prostě trocha té arogance vyvstane), pouze poukazuju na fakt, že tvé tvrzení o nedůležitosti či nepodstatnosti charakteru jsou naprosto zcestné. Osobně si totiž myslím, že přívlastky jako "namyšlený" a "prolhaný" jsou mnohem, mnohem horší, než "nehezký". Těšilo mě a přeju hodně úspěchů do dalších bojů.


67
pete 20. 05. 2007 23:09

Reakce na Karel #62Načítám náhled komentáře...: Ja z tebou souhlasím je vidět že žiješ v realu možna kdybys měl prachy tak nějaka z tebou pude.A ty odpovědí co ti tady píšou jako asch a krasna holka je vídět že sito vubec nezažíli tak vubec nevědi o co de.exit


68
Hans 04. 07. 2007 09:15

Na základní myšlence tohoto článku opravdu něco je. Pohlednej chlap (pokud má i postavu a něco v hlavě) je automaticky pasován do role notorického proutníka. Holky zoufale touží po tom, aby si jich všiml a oslovil je, ale když to udělá, je mnohdy nevybíravě odmítnut…jsou to prostě předsudky a s těmi se holt musí bojovat. Když člověk v prvním okamžiku nabídne přitažlivou vizáž, nevědomě tak sám sobě nasadí laťku mnohem víš než ostatní a také se od něho víc očekává, takže k dosažení téhož cíle se nadře daleko víc než ten "průměrný". A pak stačí, aby udělal jednu jedinou chybu (špatná věta, gesto)…a vše je ztraceno. Slečna si řekne, že její podezření se potvrdilo:je to lump. Takže hezouni to zase tak lehký nemají a hlavně jim trvá hrozně dlouho než pochopí, proč jsou pořád odmítáni.


69
Tomek 31. 07. 2007 18:13

Reakce na Ash #64Načítám náhled komentáře...: Tady mi pípá:BUZOMETR.


70
DeFuckt0 21. 10. 2007 22:17

Přesně můj problém !:-/


71
Karel 01. 12. 2007 21:57


Jeden z mých posledních příspěvků do diskuse, dávám ho i sem.

Vůbec bohužel není pravda, že by krása byla subjektivní (to říkají jen hlupáci, kteří o celém problému nic nevědí, nebo , a to častěji , si nechtějí přiznat, že realita je jiná, než by se jim líbilo). Existují vědecké výzkumy, které jasně dokládají, že to, zda je ten či onen člověk fyzicky přitažlivý či nikoliv, je nahlíženo okolní společností vesměs jednotně. Přitom z porovnání mezi fyzicky přitažlivými a fyzicky nepřitažlivými vyplývají tyto základní rozdíly. Prototyp sexuálně přitažlivé ženy oproti prototypu té nepřitažlivé vykazuje : tmavší pokožku (proč je asi neustále v módě opálená pleť (?), i když je opalování krajně nezdravé); užší obličej; méně tuku v obličeji (!); plnější rty; větší vzdálenost očí (!); tmavší a užší obočí; husté, delší a tmavší řasy; vyšší lícní kosti (!); užší nos; absence kruhů pod očima; tenčí oční víčka. Prototyp sexuálně přitažlivého muže oproti prototypu muže nepřitažlivého vykazuje : tmavší pokožka; užší obličej; plnější rty; méně tuku v obličeji; symetrická ústa; tmavší obočí; tmavší a husté řasy; horní část obličeje ve srovnání s dolní širší; vyšší lícní kosti; markantní dolní čelist; markantnější brada; absence vlasových koutů; tenčí oční víčka; absence rýh mezi nosem a koutky úst. Jak vidno, jde o v řadě ohledů o parametry dosti podobné. Co z toho vyplývá? Např. to, že čím chlap vypadá svými rysy v obličeji více jako ženská (vyjma tvaru lebky, včetně brady), tím je pro ženskou přitažlivější apod.
Tytéž výzkumy dokládají, že lidem fyzicky přitažlivým jsou apriorně připisovány vlastnosti typu : hodný, chytrý, slušný, spolehlivý, pracovitý apod., tedy vlastnosti vysoce pozitivní, kdežto těm nepřitažlivým vlastnosti právě opačné (skutečnost taková ovšem není!!); odborně řečeno, je korelace mezi fyzickou přitažlivostí a apriorně pozitivním hodnocením člověka téměř 90% (!!!), což je naprosto závratné číslo. To je též nepochybně důvod, proč fyzicky přitažliví lidé získávají takovou pozornost svého okolí, mají širokou možnost získávat přátele, kontakty, nemusí trávit večery sami, v práci se jim leccos odpustí apod.
Rovněž nesouhlasím s tvrzením, že krásnou holku často doprovází nehezký kluk a naopak. Ověřuji si již dlouho pravdivost, resp. nepravdivost tohoto tvrzení tím, že kudy chodím, tudy porovnávám složení párů, které potkávám. Pokud uděláte totéž, zjistíte, že kombinace nehezký kluk a hezká holka/ hezký kluk a nehezká holka je spíše výjimečná. Realita je taková, že v 90 % je pár kombinován ze dvou lidí, kteří jsou si vzhledově rovnocenní.
Shora uvedené je také odpovědí na otázku, proč tolik chlapů nemůže uspět u ,,dívky svých snů“. Ano, ta odpověď je vzhled. Jestliže totiž vzhledově (pod)průměrný chlap usiluje o ženu, která je ve věku do cca. 26 let a která stojí z hlediska vzhledu o 2 stupně výše (nebo ještě výše) než on, nemá šanci (existují , jako ve všem , výjimky a ten, koho taková výjimka potká, může mluvit o štěstí). Nemá šanci ani tehdy, jak se někteří mylně domnívají, když jí nabídne skvělé chování, báječnou rétoriku, výlety a kdovíco ještě.
Výše uvedené mohu dokumentovat na řadě příkladů, ze své vlastní zkušenosti, neboť sám jsem ten, kdo se řadí do kategorie těch méně přitažlivých či nepřitažlivých. Uvědomil jsem si to již v 16 letech (kdy jindy než v pubertě, že?) , kdy mě společnost mých vrstevníků začala vytlačovat. Příčinnou toho byl pouze můj zevnějšek; ten mi též v konečném důsledku zničil moji budoucnost a život.
Pro ty, kteří chtějí vidět velmi výmluvné fotografie prototypu přitažlivé a nepřitažlivé ženy a prototypu přitažlivého a nepřitažlivého muže, odkazuji na webovou adresu www.beautycheck.de. Po naskočení stránky klikněte vlevo v menu na MERKMALE SCHONER GESICHTER.


72
Fal 07. 12. 2007 18:17

Karle, z 90% souhlasím. Mám částečně stejné problémy, na základní škole jsem byl bavič – tím jsem kompenzoval to že nejsem hezký, ale asi od 8. třídy jsem začal ztrácet i vlasy a objevily se i zdravotní problémy a vše šlo do pryč. Vzhled nebo spíš fyzická přitažlivost (prostě chemie) je to nejdůležitější. Mně to naprosto zničilo sebevědomí a protože jsem dost citlivá povaha ani jsem kvůli tomu nedostudoval a to jsem vysoce inteligentní člověk a ve škole jsem měl nadprůměrné výsledky. Ale kdo by tam chodil, když den co den musí snášet poznámky a posměšky na jeho vzhled nebo prostě jen sledovat ty pobavené pohledy. Takže můžu jen říci že fyzická přitažlivost je pro muže (a hlavně pro ženu) to nejdůležitější a z ní vychází i sebevědomí. A ten kdo ji nemá je ztracen – dříve nebo později (To že i takový člověk má přítelkyni neznamená vůbec nic, protože nevim o páru kterému by to vydrželo). A jinak mě docela baví tvrzení o nehezký/hezká a obráceně párech. Často když se člověk pozorně zadívá na toho nehezkého, zjistí že třeba kdyby zhubnul vypadal by zatraceně dobře nebo že přesto že budí dojem takovýho blbečka, má pěkný rysy obličeje, apd. Vyjímky samozřejmě mohou být. A ten kdo napíše že je to jinak, neví o čem mluví. Je totiž rozdíl být ošklivý a být průměrný nebo ten méně hezký. Ale je pravda, že existují i jiné zbraně – když mám dobrou náladu a dívka neuteče hned jak mě vidí, mám příjemný hlas (alespoň pro opačné pohlaví) a dokážu rozumně komunikovat, ale je tu jedno ale. Totiž to že i kdybych s tou slečnou začal chodit, dříve nebo později se objeví někdo jiný – ten více fyzicky přitažlivý. A to jsem naprosto vynechal finanční stránku.

PS: Jinak k povaze – od téměř každého děvčete jsem vždy slyšel jen slova chvály a jak jsem skvělý. Bohužel povaha je člověku k ničemu, když vypadá tak jak vypadá.


73
Mx 03. 01. 2008 20:09

Súhlasím s článkom..Qark má pravdu.Možno to bude znieť namyslene,ale proste viem,že sa holkám páčim.Ale niekedy sa to fakt ako výhoda brať nedá. A keď spoznám nejakú holku,tak prvé,čo sa ma pýta,prečo taký chalan ako ja nemá holku a že to proste nie je možné…A absolútne si nepripustí,že by som mohol mať záujem o ňu..A stále sa vypytuje.V podstate je veľmi veľmi ťažké presvedčiť ju,že človek to myslí úprimne a nexe ju len do postele.


74
nekdokdomeluzdavnospat 04. 01. 2008 00:47

Clovek ma v prvni rade pracovat sam na sobe, aby byl se sebou spokojeny a sam se sebou stastny. Kdyz se mu to podari, celkem snadno pak najde i dalsi lidi, kteri s nim budou spokojeni i stastni a to vcetne opacneho pohlavi.

Vzhled je jen jednou ze soucasti slozite oblasti ktera udava krasu a pritazlivost (dalsi jsou treba vystupovani, vune, hlas a jeho ton, drzeni tela, pohled oci, obleceni, okolnosti…) pro nekoho jineho a i krasa a pritazlivost je jen jednou casti toho, jak vas ostatni budou nakonec hodnotit (dalsi treba prosperita – jejiz mensi soucasti je i stale probirany majetek, charakter, spolecne zajmy a cile, ruzne okolnosti – treba to, ze chlapa boli zuby a zene je ho lito :-) ).

Takze vzhled ma svou dulezitost, ale nic se nema prehanet. Znam nekolik i vylozene osklivych chlapu, kteri na nektere sve jine prednosti (treba drzou hubu a schopnost bavit) "ulovili" i docela pekne zeny.

A mimochodem osobne si umim predstavit, ze bych se zamiloval presne do toho prototypu asexualni zeny, na ktery sem daval odkaz Karel. A pripadala by mi velmi krasna – proste bych upravil sve vnimani tak, aby to tak bylo a basta. Takze ve chvili, kdy bych ji rekl, ze je pro mne tou nejkrasnejsi zenou na svete, byla by to uplna pravda a klidne bych se pritom mohl divat na jeji nedokonalou postavu, nejaky ten faldik nebo cokoli dalsiho.

Mimochodem. Ja jsem krasny chlap. Jsem vazne kus a mam z toho radost. :-)

PS: a je uplne fuk, jak vypadam.


75
Tom 05. 01. 2008 19:54

Stejně mě osobně nejvíc usadila věta: "taková zvláštní ženská logika, kterou obyčejný smrtelník nemůže pochopit"

Nic výstižnějšího jsem totiž v této době nečetl


76
zigzag 02. 07. 2008 21:15

No, v zásadě je tento článek pravdivý, ale nemyslím si, že by to bylo způsobené ženskou logikou.

My, drsní chlapi se mimořádně krásných holek taky tak trochu bojíme (jen si to přiznejme!). Pokud je holka vyložená krasavice, sexy, a navíc třeba mimořádně inteligentní, začne nám to připadat podezřelé a v lepším případě si pomyslíme, že musí mít určitě na každým prstě deset borců, a přitom to vůbec nemusí být pravda…právě naopak.

V životě jsem poznal pár takových holek, které byly v soukromém životě nešťastné, protože si téměř nikdo netroufl je balit, maximálně několik buranů.

Samozřejmě že je to kvůli rozdílnosti dvou pohlaví trochu jiné, ale v zásadě hodně podobné.


77
radek 16. 07. 2008 11:35

Musím naprosto pochválit tyto stránky, jsou naprosto perfektní :-)
Akorát mě zaráží ti chlapi, co tady řeší svůj vzhled, kvůli kterému mají neúspěch u žen.Jsem-li nespokojen se svým vzhledem, není nic jednoduššího než s tím něco udělat!Začni sportovat, kvalitně se oblékej, jez zdravě, přiměřeně se opaluj,buď v pohodě…vím o čem mluvím, nemám taky od přírody zrovna tvářičku modýlka z časopisu ale když člověk chce, dokáže to!


78
Caligari 16. 07. 2008 17:18

Tak, tak. Taky nejsem od přírody dokonalost sama, ale pořádný hadry, upravenost, nějakej ten korektor, to všechno dělá zázraky na počkání :-)


79
ujkopajko 20. 07. 2008 08:48

nezmysli. ono je to tak, že atraktívny muž, je pre ženy to čo pre muchy maso. má u nich vačšie úspechy. však si nenahovarajme nezmysli, nie ste tu hadam všetko neurotici :-)
samozrejme nie každa si trúfne na takeho, ale vačšina žien po takych mužoch ide, bo vačšina žien si trúfne a trúfnu si preto lebo maju dosť sebavedomia. dnešnym mladym pipkam nechyba ostrielanosť a sebaistota, minimálne v balení mužov.
a pekná žena detto, má to lahké podobne ako pekný muž.


80
anonymous 23. 08. 2008 17:54

Reakce na Ash #64Načítám náhled komentáře...: Přátelé – je moc zvláštní si pročítat Vaše názory. Musím říct, že Vaše názory, byť obsahem na jednen dva formáty A4, jsou stále málo. Kdyby každý z nás mohl, asi by o tom napsal malou knihu, Karel možná větší. ALe co chci říct – já jsem asi jeden z těch, kteří za celý svůj život (lépe řečeno mezi 14. a 29.rokem – je mi 29) prošel stádiem, ve kterém byl Karel – řekněme, že trvalo deset let, no a v průběhu toho jsem na sobě pracoval (taky 10 let) u psychiatra, vůbec se za to nestydím, a dneska si říkám, že je to paráda. Pocit, jako byste utíkali z potápějícího se Titanicu a dívali se za sebe, z jakých neskutečných sraček jste se byli schopni vyhrabat. Když jsem četl Kralovy příspěvky, viděl jsem se v nich, jako bych to byl já před lety,smál jsem se sám sobě pod nos, protože jsem to byl skutečně já. Dneska bych asi mohl psát postřehy děvkaře. Přitom o co šlo? Opravdu jsem si myslel, že jsem nepěkný, nezajímavý, přitom jsem věděl, že toho v ostatních směrech můžu fakt hodně nabídnout – s prominutím.No nicméně jak má jednou člověk sebevědomí na nule, což byl můj případ v nejlepších letech, což mě dodnes tak trochu mrzí, i přestože už jsem z toho venku…, tak je to prostě v hajzlu. Připadá si mimojiné právě nezajímavý, škaredý, sebemenší faux pass bere jako světovou tragedii, hlavně pak v souvislosti s balením opačného pohlaví. Prostě tohle jsem poznal. I když, samozřejmě nevím, jak Karel vypadá… Ale díky této mé životní proměně, která se udála jen a jen v hlavě, se začaly dít neskutečné věci. Ať už to recenzenti z veřejnosti berou jako čistě primitivní měřítko nebo ne, musím uznat, že u mě jako hodnota číslo jedna v životě jsou a byly ženské – a úspěchy u nich. Samozřejmě mám taky duchovní hodnoty. Ale asi to známe všichni, nebo aspoň většina z nás, když se nám daří s partnerem, pak jde najednou všechno v životě líp a i hrůzy se dají přejít relativně s nadhledem. Nemluvím jako teoretik, ale jako člověk, který si to všechno prožil, přečetl navíc ze zajímavosti mnoho mnoho názoru, diskusních blogů, knížek, a vyslech taky mnoho přátel, kteří měli podobné problémy..a navíc i klienty od psychiatra, ke kterému jsem chodil – taky obrovská zkušenost a posunutí vpřed, jen tak mimochodem. Není to tak, že by to bylo to falešné sebevědomí, jak napsal tushim Ash (myslím konkrétně u mě), naopak – díky tomu, že jsem na sobě těžce zapracoval a kolikrát jsem byl na pokraji psychického krachu, jsem si začal věřit a seznamovat se s těma nejkrásnějšíma holkama, které jsem si vysnil. No to je fuk, popisuju jen svou životní kapitolu a věřím, že někdo si z toho něco vezme, uvidí se v tom, pomůže mu to , co já vím, někdo mě samozřejmě pošle do prdelky, protože tak to na světě chodí, že nemůžuou věichni souhlasit s jedním názorem, i kdyby 1 a 1 byly dvě. Původně jsem chtěl vlastně jen dodat, že chápu Karla(s odstupem času) i Ashe a další ostatní, co tady vložili svůj příspěvek. Každý máme něco. Mějte se.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.