QARK.net — Jak a proč flirtovat s holkou
Jak a proč flirtovat s holkou

Jak a proč flirtovat s holkou

Často mi chodí různé žádosti o radu, jak dostat nějakou holku, a většina z nich je hodně podobná. Pisatel mi vypráví, že si s holkou rozumí, povídají si spolu, je mu s ní fajn a prosí mě, abych mu poradil co má udělat, aby nebyl jen kamarád. Závěrem často dodává, že je hodně nesmělý a neví, jak jí říct, že ji má rád, nebo se obává, aby to nějak nezkazil.

Když si čtu podobné dopisy, vždy se divím, kam se z toho všeho vytratilo svádění a flirtování. Jak je možné, že tolik lidí zapomíná na něco tak krásného? Není divu, že vás holka bere jako kamaráda, nebo se na vás po pár setkáních vykašle, protože jste nic neudělali. Dívka chce být lovena, hýčkána. Napřed v ní musíte něco zažehnout a potom teprve útočit. Když taková dívka přijde domů po setkání s vámi, nesmí vás jen tak pustit z hlavy. Musí mít pocit, že to bylo fajn a ne, že jste si jen krásně povídali. Musí přemýšlet o vašich pohledech do očí, cítit na sobě vaše lehké a jakoby nevinné doteky a sama si přát, aby to opravdu nebyla jen náhoda.


Žena odpustí všechno kromě toho, že nevzbudila touhu.
Jean Jacques Rousseau

Flirtování je úžasné, protože je vhodné i pro nesmělé. Nemusíte sbírat odvahu, abyste holce řekli, co k ní cítíte, protože je jednodušší jí to naznačit. A když se nepovede? No tak se to dá vždy zcela nevinně uhrát do ztracena, zvlášť pokud to děláte s úsměvem.

Flirtovat totiž můžete bezúhonně různými způsoby. Pohledy do očí, lichotky, doteky, vtípky, usměvy… a když budete mít pocit, že se to holce nelíbí, můžete s tím přestat a tvářit se, že to, co jste dělali je úplně normální.

Pohled do očí

Jednou z věcí, kterou hodně kluků pomíjí, je pozitivní oční kontakt. Holce se zpravidla bojí podívat do očí a uhýbají pohledem, aby si náhodou něco nemyslela. Ale vždyť o to přece jde, aby si myslela!

Možná se to nezdá, ale existuje mnoho druhů pohledů do očí. Neměli byste se proto spokojit jen s jedním. Určitě umíte ukázat úzkost, strach a další, ale zkuste se chvilku smát jen očima, a nebo udělejte lesknoucí se oči. A co taková radost v očích? Vyzkoušejte si to a přidejte i svádivý pohled. Vezměte si zrcadlo a trénujte.

Nevíte jak na to? Ze začátku to možná nepůjde, ale později zjistíte, že všechny tyhle pohledy odráží vaše pocity a vaši náladu. Nemusíte proto křivit obličej, ale stačí si tu správnou náladu navodit. Rozhodně byste měli zvládnout alespoň pohled svádivý, zamilovaný a pohled „jako byste právě rozbalili skvělý dárek“ Tyhle tři se vám budou určitě hodit a nejsou těžké, jen se musíte pokusit cítit se tak, jak chcete naznačit.

Nemusíte hrát podle nějakého scénáře, ale máte před sebou krásné stvoření, po kterém toužíte. Neměl by být problém dostat touhu do výrazu, do očí, a nebát se to ukázat.

Lichotky

Dokážete dívku pochválit? Děláte to? Vždyť každá je v něčem úžasná a jedinečná! Stačí jen zapojit fantazii.

Naučte se pochválit ji. A nemusíte chválit jen zřejmé věci, ale zkuste i něco nezvyklého. Nemusíte každý den říkat, jak je dívka skvělá a jak jí to sluší, jinak by se z toho mohla brzy stát fráze. Ale zkuste si všimnout hloupostí, které potěší. „Krásně se ti lesknou vlasy…“, „Obdivuji, jak se dokážeš vypořádat s něčím takovým…“, „Máš moc krásný usměv, vždycky mi skvěle projasní den.“, „Moc báječně se mi s tebou povídá…“

Uvědomte si, že není ani tak cílem lichotit, jak dát najevo její výjimečnost. Lichotit může každý, ale jen málokdo dokáže vyzdvihnout na vrchol i obyčejné věci.

Doteky

O dotecích jsem už psal v jednom starším článku, takže jen zopakuji pár nejdůležitějších věcí: Na holku se zpravidla nechmatá celou rukou, ani ji nehladíte jako koně. Naopak, používá se jen pár prstů a lehkých doteků. To vedle vás je jemná, skoro éterická bytost, takže si drsnější doteky schovejte na dobu, až budete mít jistotu, že ona po vás touží stejně jako vy po ní.

Nejprve můžete zkusit něco zcela nevinně, později otestovat v kombinaci s pohledem do očí, když budete vědět, že to předchozí zabralo. Pokud vás nenapadá jak a kdy se holky dotknout, přečtěte si článek o dotecích, nebo se můžete inspirovat těmito několika tipy.

  • Pochválíte jí skvělý svetr, vaše dva prsty se přitom dotknou její paže a urazí po ní zlehka několik centimetrů. Dotýkáte se přece jen toho svetru, ne?
  • Vtipkujete spolu, smějete se a vaše ruka se zlehka dotkne jejího ramene, jakoby chtěla naznačit „Ale, no tak, nepovídej.“
  • Obdivujete prstýnky a vezmete její ruku do dlaní.
  • Řeknete jí, že krásně voní a nezapomenete si zlehka přičichnout.
  • Spravíte jí límec, vrátíte neposedné vlásky zpět za ucho – na začátku svádění není tak úplně od věci se nejdřív zeptat jestli smíte, ale potom nečekat na odpověď a udělat to. Je to často lepší, než dělat něco mlčky. Zvláště tyhle intimnější věci by měly být ze začátku „odsouhlaseny“, pokud máte obavu, že by vám to nemuselo projít.

Věřím, že zbytek už určitě vymyslíte sami.

A nezapomeňte si všímat, jak se chová ona. Holka se totiž kluka může také dotýkat, a často to i dělá. Problém je v tom, že on si toho mnohdy vůbec nevšimne.

Úsměvy

I na tohle téma jsem už napsal článek.

Sami se zamyslete, která holka vás přitahuje. Ta, která se tváří naštvaně nebo ta, která se usmívá? Zkuste se podle toho chovat.

Stejně jako pohledů i úsměvů může být více druhů. Pokuste se maximálně využít svoje výrazové prostředky. Pro muže je typické, že ať se smějí nebo mají špatnou náladu, tak se tváří stejně. No dobře, trošku jsem to nadsadil, ale v zásadě je to tak. Muž svoje pocity obvykle na tváři neukazuje. Nechává si je pro sebe a navenek je neutrální. Ovšem tím úspěch u žen netrhnete. Ony se totiž těžko orientují ve vaší tváři, když nedáváte nic najevo.

Pomožte jim a radost projevte úsměvem. Přece vás těší, že jste s ní. Máte radost, že si s vámi povídá. Tak proč to neukázat? Navíc úsměv plodí zase úsměv, což je fakt, který si můžete kdykoliv zkusit v terénu. Usmějte se na člověka, který jde proti vám, a hádejte, co to s ním asi udělá.



Troufám si říct, že flirtování a svádění je na balení to nejkrásnější. Vyzkoušejte to někdy a nejen že budete mít skvělý pocit, že jste si výsledek opravdu zasloužili, ale dáte tím možnost se zamilovat i dívce, o kterou máte zájem. A to je přece důležité. Těžko můžete vzít do rukou pochodeň lásky a vyběhnout s ní k srdci své vyvolené, když ona vůbec netuší, jak ten váš oheň umí krásně hřát.

Qark | 05. 01. 2006 23:39 | Komentáře: 170 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 170 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 21–170)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

21
John 06. 01. 2006 21:53

Reakce na Ash #18Načítám náhled komentáře...:
No jo, tak jsem mu asi naletěl, doufám. :]
Lepší než kdyby to myslel vážně. ;-)


22
konec 06. 01. 2006 22:46

Reakce na PlayBoy #19Načítám náhled komentáře...: ty ses lol radsi nepis !!!!!!


23
PJ 06. 01. 2006 23:44

Reakce na Ghostwriter #17Načítám náhled komentáře...: :-D


24
Ancient 06. 01. 2006 23:53

Reakce na PlayBoy #19Načítám náhled komentáře...: ne, vylej ho do kanálu před tátou.


25
Mozkomor 07. 01. 2006 01:51

Doufal jsem, ze se z clanku dozvim PROC flirtovat. Uprime – nechapu, co je na nem krasneho. Flirtovani mi vzdy prislo nesmirne pubertalni a nehodne zralych lidi. Vdyt cloveku byl dan dar reci, aby sve pocity vyjadroval slovy. Neni ostatne podobna komedie v rozporu s proklamovanou primou metodou? Vdyt je to lez, pretvarka, fales. Vazne stojite o to, aby se divka zamilovala do pomrkavajiciho, gesty hyriciho herce, namisto do vas?

Reakce na komentář: rasti #26Načítám náhled komentáře..., glu #34Načítám náhled komentáře..., Ash #35Načítám náhled komentáře..., Black_sun #61Načítám náhled komentáře..., Jossh #106Načítám náhled komentáře...

26
rasti 07. 01. 2006 10:52

Reakce na Mozkomor #25Načítám náhled komentáře...: Ja flirt zboznujem,… je to super vec,…
a prejavujes sa len ty, ziaden herec, prejavujes sa svojim intelektom, sarmom, nic nepredstieras, ides priamo na vec,…

o tom to je


27
Sate 07. 01. 2006 10:57

Reakce na Smaky007 #20Načítám náhled komentáře...: tady


28
johnik 07. 01. 2006 11:29

Reakce na Ash #18Načítám náhled komentáře...: Ale jistě že pozná, ale proč na vtip nereagovat vtipem, hm?


29
ree2 07. 01. 2006 11:31

kua, proc jsem si to neprecet vcera!!!! :'-(


30
ree2 07. 01. 2006 12:01

ony jsou stejne vsechny navody na nic, kdyz je clovek trouba…

Reakce na komentář: glu #33Načítám náhled komentáře..., ree2 #38Načítám náhled komentáře...

31
Psavec 07. 01. 2006 13:11

Reakce na Navi #12Načítám náhled komentáře...: Řekl bych, že bádat o tom jak na "společenské dovednosti" nás nutí především fakt, že po vypnutí počítače kde-nic-tu-nic.

Spoléhat se na návod "krok za krokem" sice nejde, ale něco z toho uvízne v podvědomí a třeba to pomůže při učení se těch dovedností. Jde o to nesedět furt u počítače a v tom vidim největší přínos qark.net – dává naději, že to jde. Problém zůstává už jen jeden: Jak se donutit vypnout tu zatracenou bednu a jít někam ven?? Ven do zákeřného světa. :-) (Zamyslel jste se někdo někdy nad slovem "zákeřnost"? Zá-keřnost … kupříkladu nebezpečí schované za keřem.)

Reakce na komentář: ree2 #32Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #129Načítám náhled komentáře...

32
ree2 07. 01. 2006 13:51

Reakce na Psavec #31Načítám náhled komentáře...: to urcite vymysleli ve starym Rime..


33
glu 07. 01. 2006 21:12

Reakce na ree2 #30Načítám náhled komentáře...: Asi tak…

Reakce na komentář: ree2 #38Načítám náhled komentáře...

34
glu 07. 01. 2006 21:17

Reakce na Mozkomor #25Načítám náhled komentáře...: A neni to dokonalý, jenom koukneš na holku, necháš působit svý charisma, nasadíš výraz "Nazdar kotě…" a pokud to zabere, máš pořádnej náskok oproti těm, co balej jenom konverzaci…

A navíc: holky (zvlášť ty nezkušenější) hodně věřej na ty věci jako OSUD :-) Tak proč by si nemohla myslet, že to byl osud, že jste se potkali v autobuse a NA PRVNI POHLED…!

Reakce na komentář: BERmaestro #60Načítám náhled komentáře..., Reinhard #157Načítám náhled komentáře...

35
Ash 08. 01. 2006 00:46

Reakce na Mozkomor #25Načítám náhled komentáře...: >Vdyt cloveku byl dan dar reci, aby sve pocity vyjadroval slovy.
Ano… tato schopnost byla dána… mužům :-) haha

Ba ne, no flame, ale každopádně dobývat ženy (předpokládejme to jako jeden z účelu flirtování) tím, že jim budu slovy sdělovat své pocity, je z principu věci blbost. Ženy opravdu nejsou počítače, nemaj žádnou textovou konzoli. Čistě verbální komunikace je vhodná třeba pro slovní fotbal, ne pro mezilidské vztahy. I když je to nutný doplněk.

Asi nikdy nebudeš schopen ostatním sdělit slovy tolik a tak přesně, kolik jim toho sdělíš právě neverbálně. Jazyk a schopnost v něm něco vyjádřit nemá smysl přeceňovat, je to jen takový dost omezený prostředek, vhodný m.j. k vyjádření věcí, které neverbálně vyjádřit nejdou. Také jím lze dobře "ujistit" právě lidi, kteří si nejsou jisti, jestli správně dekódují tvůj mimoverbální projev. (Někdo holt víc věří tomu, co sám "vidí", jiný zas tomu, co se mu řekne.)

Já tě chápu, ale flirt nemusí být přetvářka a faleš. To je něco jiného, spíš jde o to co si pod pojmem flirt člověk představí.

Je to asi tak jako když někdo řekne o někom, že má "co na srdci, to na jazyku". To je taky takový verbálně založený člověk :-) Někdo si řekne, jaký je upřímný, přímý, otevřený, "opravdový", no mně spíš zamrazí a říkám si, že bude spíš někdo sebestředný, kdo nejen že neví, že nemusí říkat všechno, co ho napadne, ale ještě navíc přitom abnormálně často nebere vůbec ohled na ostatní.

Takže řešit jesti je to dobré nebo špatné je zavádějící, dokud se dostatečně nezadefinujou pojmy. No a s flirtem to bude asi podobné…


36
sn3h 08. 01. 2006 10:00

"Jazyk a schopnost v něm něco vyjádřit nemá smysl přeceňovat"

ale jazyk je sikovna vecicka :-)

Tyhle navody na balani jsou dobry k inspiraci a rozhledu pro lidi co jsou co k cemu. Nemam rad lidi co si prectou navod a jedou jen podle toho co nekdo oskousel. Zadna inovace. Jen prizivovani.

Jinak nechapu co kdo vidi na flirtu jako pretvarku? Je to proste hra, ktera vyjadruje naklonost a vyuziva veskere dovednosti cloveka. Nechapu proc si zbytecne ubirat zbrane a omezovat se jen na mluveni :-)


37
SAM 08. 01. 2006 17:44

Hoši ten PLAYBOY. Je fakt machr. Všivměte si toho humoru. Hej super. Zkuste nad tím , přemýšlet. Takovejhle kluk, na něj holky letěj jen otevře pusu. Takže si tady z Vás dělá jenom srandu, neberte to vážně a uč te se od něj.

Reakce na komentář: andy #141Načítám náhled komentáře...

38
ree2 08. 01. 2006 20:19

Reakce na ree2 #30Načítám náhled komentáře...: Reakce na glu #33Načítám náhled komentáře...: …ale kdyz ma clovek vic stesti nez rozumu… ;-)

Reakce na komentář: sn3h #40Načítám náhled komentáře...

39
Smaky007 08. 01. 2006 21:30

Tak teď tu mám problém já,prosím vás o radu:
Mám kámošku (jo,líbí se mi,ale to je teď detail) a ona chodí s takovým jednim vypatlaným…no však vy víte… To by vcelku nebyl problém… Ovšem za předpokladu,že by jí nevyužíval a nesnažil se jí co nejvíc ublížit… Ona ho chce změnit,pořád věří v to,že ta možnost tam existuje,i když je strašně malinká… Jenže já vím,že už to nemá cenu a nevím,jak jí z toho pomoct,stojí si za svým a nechce mi věřit… Toho kluka už jsem párkrát seřval a málem došlo i na surovější metody,ale všechno bylo k ničemu… Ona ví,jaký je,ale přesto to nechce vzdát… Nevím jak jí pomoct,už jsem v koncích… Poradí někdo??? Omlouvám se,pokud je tento příspěvek brán jako nesouvisející…

Reakce na komentář: Jorge #42Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #43Načítám náhled komentáře..., Jay #44Načítám náhled komentáře..., Psavec #45Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #60Načítám náhled komentáře...

40
sn3h 08. 01. 2006 21:31

Reakce na ree2 #38Načítám náhled komentáře...: taky znam tyhle pripady….


41
Aesen 08. 01. 2006 21:43

myslim, že naprosto¨souhlasim…¨možná si mě někteří pamatujete, jako toho nesmělýho kluka,pár komentářů už jsem tu psal…mno a musim říct, že mě tyhle Oarkovo stránky velmi pomhly, ale hlavně, hlavně jsem si pomoch sám…prostě už mi balení holek nedělá takový problémy jako před časem…takže díky Oarku i díky mě

Reakce na komentář: chleba #139Načítám náhled komentáře...

42
Jorge 08. 01. 2006 23:20

Reakce na Smaky007 #39Načítám náhled komentáře...: komu není rady, tomu není pomoci.


43
Da Vinci 08. 01. 2006 23:50

Reakce na Smaky007 #39Načítám náhled komentáře...: Podle mě tím že s ní o tom budeš mluvit nic nevyřešíš. Ona s ním není proto, že došla k logickému záveru že s ním to bude nejlepši, takže ti logické argumenty nepomůžou. Musíš změnit její pocity – píšeš, že se ti líbí, takže bude asi nejlepší mu ji přebrat. Jako "kamarád" nic nevyřešíš…

Reakce na komentář: Smaky007 #46Načítám náhled komentáře..., beautiful lemon #65Načítám náhled komentáře...

44
Jay 09. 01. 2006 01:37

Reakce na Smaky007 #39Načítám náhled komentáře...: Zcela uprimne bych ti radila 'mind your own business'. Krome toho, ze michat se do vztahu dvou lidi je dost nevdecna vec, je to taky (aspon z myho pohledu) vec dost nesnesitelna. City se neridi logikou a holky vzdycky nemilujou jenom 'hodny kluky' a naopak. Tva kamoska je svepravna bytost a to ze v tom vztahu setrvava je jeji volba a vec jejich citu. Takze pokud na ni ten jeji navztahne ruku a 'jen' ji vyuziva, radim ti prestan resit a smir se s tim, byt se ti to nelibi…jejich vztah totiz vazne neni ani trochu tvoje vec.

Reakce na komentář: Smaky007 #47Načítám náhled komentáře...

45
Psavec 09. 01. 2006 11:47

Reakce na Smaky007 #39Načítám náhled komentáře...: Z toho co jsem se tady o ženských zatím dočetl :-) bych soudil, že aby tě měla ráda, musel by ses chovat jako ten její. Aby tě měla radši, potom ještě hůř než on. Takže se přikláním k řešení "nech jí plavat". (Nějakou dobu bys tu přetvářku třeba vydržel, ale pak bys jednou stejně začal bejt na ní hodnej no a ona by tě nechala.)

Reakce na komentář: Smaky007 #47Načítám náhled komentáře...

46
Smaky007 09. 01. 2006 14:03

Reakce na Da Vinci #43Načítám náhled komentáře...: Jo,to už mě napadlo.. Občas už to s nima bylo na spadnutí,ale zase jsem nechtěl bejt takovej "humusák",abych toho využil…


47
Smaky007 09. 01. 2006 14:09

Reakce na Jay #44Načítám náhled komentáře...: No jo,jenže jsem to já,ke komu chodí pro pomoc a komu se zpovídá (což se mezi lidma opačnýho pohlaví zase tak často nestává) a proto se snažim najít nějakej způsob,aby od toho šla… Ale neni to tak lehký,jak jsem si myslel… Už hodněkrát jsem jim pomáhal ten vztah udržet,ale po tom,co vidím,jak na tom je se snažím to vyřešit úplně opačně… Ale absolutně netuším,jak na to…
Reakce na Psavec #45Načítám náhled komentáře...: No zase jí znám natolik,že vím,že to tak neni,protože ten její se k ní zezačátku choval jako opravdu hodnej kluk… Ale pak to začalo skřípat… Vím sakra přesně jaká je,ale to je asi všechno,co vím jistě… Poznám chvíle,kdy jde domů se vybrečet,i když se to celkem dobře snaží zamaskovat… Proto jí chci pomoct…

Reakce na komentář: nevim #48Načítám náhled komentáře..., pLechiSek #143Načítám náhled komentáře...

48
nevim 09. 01. 2006 15:58

Reakce na Smaky007 #47Načítám náhled komentáře...: Hele je to od tebe hezký, ale každy svému štěstí strujce, nech ji ono ji to časem možná dojde co děla za chybu a chybama se človek kolikrat i učí a příšte uz to neudela :-)(možna)

Reakce na komentář: Jakub #49Načítám náhled komentáře..., Smaky007 #50Načítám náhled komentáře...

49
Jakub 09. 01. 2006 16:07

Reakce na nevim #48Načítám náhled komentáře...: Ale udělá :-)


50
Smaky007 09. 01. 2006 20:30

Reakce na nevim #48Načítám náhled komentáře...: No,nebejt to nejlepší kámoška,tak to nejspíš udělám,ale nejsem z těch,co umí jen přihlížet…


51
p3trik 09. 01. 2006 22:45

Reakce na PlayBoy #4Načítám náhled komentáře...: priste zkus neco min odvaznyho, treba "Máš krásně mastný vlasy" a pak ji tam strc ruku a poradne ji je prohrabni.


52
Arnold 10. 01. 2006 08:00

Nedavno jsme resili s kamosema takovej problem, je lepsi sedet v restauraci u stolu vedle slecny, nebo naproti?
Ja jsem spis pro druhou variantu.
Co myslite vy?

Reakce na komentář: Da Vinci #53Načítám náhled komentáře..., Mayday #54Načítám náhled komentáře..., Ash #55Načítám náhled komentáře..., lejol #68Načítám náhled komentáře..., Qark #87Načítám náhled komentáře...

53
Da Vinci 10. 01. 2006 08:28

Reakce na Arnold #52Načítám náhled komentáře...: Když sedíš naproti tak jsou tvoje možnosti jak se jí dotknout dost omezené, navíc se musíš naklánět přes celej stůl když ji chceš políbit, přivonět k vlasům nebo jenom něco pošeptat. Takže jednoznačně vedle


54
Mayday 10. 01. 2006 11:32

Reakce na Arnold #52Načítám náhled komentáře...: No ja myslim ze nejlepsi je kompromis a to sedet na dvou susednych stran stola. Tak mas na ni skvely vyhled a taky ji mas blizko po ruce na ty ostatni veci :-O)

Reakce na komentář: Da Vinci #56Načítám náhled komentáře...

55
Ash 10. 01. 2006 11:58

Reakce na Arnold #52Načítám náhled komentáře...: Nejlepší je sedět u jiného stolu a zády. Jinak se ani v klidu nenajíš :-P

Ale je fakt že pokud vím, tohle slečny docela dost řešej. Jednak maj zvláštní a nepředvídatelné požadavky na to, kde budou sedět, a také jakékoliv chování partnera, které se v tomto směru liší od jejich předpokladů, je dokáže viditelně rozhodit, a vůbec – přikládají tomu i všemu okolo zvláštní důležitost.

Asi jako my, když se na nás cizí holka usměje :-)

Záleží na tom, jak dlouoho a v jakém vztahu jste, ale pokud krátce a v žádném, tak je myslím standardní postup od face to faceas close as allowed, ne?

Reakce na komentář: Da Vinci #56Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #60Načítám náhled komentáře...

56
Da Vinci 10. 01. 2006 13:10

Reakce na Mayday #54Načítám náhled komentáře...: yo to je vpodstate taky vedle :-O)
Reakce na Ash #55Načítám náhled komentáře...: jsou to holky, kam je posadíš, tam si sednou :-) vždy sedím vedle nebo přes roh stolu a nikdy se mi nestalo že by protestovaly :-)


57
Arnold 10. 01. 2006 13:47

Problem je v tom, ze kdyz budu sedet vedle tak se budu muset neustale otacet, kdyz k ni budu mluvit, je to trochu neprakticky pokud jde o krcni pater,..

Reakce na komentář: Ash #59Načítám náhled komentáře...

58
Arnold 10. 01. 2006 13:50

Zato, kdyz sedimnaproti tak na ni stale vidim

Reakce na komentář: kyros #63Načítám náhled komentáře...

59
Ash 10. 01. 2006 15:25

Reakce na Arnold #57Načítám náhled komentáře...: Zdraví především!! :-D

Reakce na komentář: BERmaestro #60Načítám náhled komentáře...

60
BERmaestro 10. 01. 2006 19:51

Reakce na glu #34Načítám náhled komentáře...: Nevím proč by to mělo být neupřímné…proč by člověk měl lhát a kupříkladu se daleko lépe lže slovi než pohledem…A vubec nechceš být při balení radši upřímný a nepřetvařovat se?Reakce na Smaky007 #39Načítám náhled komentáře...: TAk to je v haji počkej chvilu ona na to musi prijit sama..Reakce na Ash #55Načítám náhled komentáře...: Teda holky řeší různý chujiny ale tohle mně nikdy nenapadlo..ja nevim nikdy jsem nad timhle nepremyslel ale jednoznacne naproti abych ji viděl do očí tedy ono pujde si podle toho jakej je stul ale nejlepsi bude asi stula u nej rohová lavice…vic moznosti :-) Reakce na Ash #59Načítám náhled komentáře...: hlavně duševní!

Reakce na komentář: Smaky007 #62Načítám náhled komentáře...

61
Black_sun 10. 01. 2006 21:35

Reakce na Mozkomor #25Načítám náhled komentáře...: rika ti neco pojem "neverbalni komunikace"? dojem z toho co rikas z vice nez 70% nepochazi z toho CO reknes, ale JAK to reknes.. vyraz tvare, smer a "barva" pohledu, ton hlasu…
jen tak pro upresneni…


62
Smaky007 11. 01. 2006 07:32

Reakce na BERmaestro #60Načítám náhled komentáře...: No,asi mi nic jinýho nezbyde… Zatím zkouším tu metodu,co popisoval Da Vinci a to změnit její pocity… A abych se přiznal,skoro bych řekl,že mi to začíná vycházet…


63
kyros 11. 01. 2006 20:14

Reakce na Arnold #58Načítám náhled komentáře...: Ako uplne idealne mi pripada sediet obaja v jednej rohovej sedacke. Je to pomerne blizko a ak by doslo k dotykom a dalej, nieje to problem. Btw. nedavno som rozoberal s kamaratkami, ako je to podla bontonu. Stol vybera muz a zena si vybera miesto(aspon dufam, ze som sa nepomylil)

Reakce na komentář: beautiful lemon #64Načítám náhled komentáře..., ree2 #66Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #67Načítám náhled komentáře...

64
beautiful lemon 11. 01. 2006 22:05

Reakce na kyros #63Načítám náhled komentáře...: jo, taky to tak citim.


65
beautiful lemon 11. 01. 2006 22:09

Reakce na Da Vinci #43Načítám náhled komentáře...: Ona s ním není proto, že došla k logickému záveru že s ním to bude nejlepši, takže ti logické argumenty nepomůžou.
tak to presne je.


66
ree2 11. 01. 2006 22:17

Reakce na kyros #63Načítám náhled komentáře...: to je opravdu asi nejlepsi. nedavno jsem na to taky prisel…


67
Da Vinci 12. 01. 2006 00:16

Reakce na kyros #63Načítám náhled komentáře...: Ako uplne idealne mi pripada sediet obaja v jednej rohovej sedacke
Jo to je fajn, jen je docela škoda že míst kde jsou rohové sedačky moc není

nedavno som rozoberal s kamaratkami, ako je to podla bontonu. Stol vybera muz a zena si vybera miesto
Hmm nevím mně přijde přirozenější když vybírá místo muž, navíc se mi ještě nestalo že by mi holka vybrala místo…

Reakce na komentář: lejol #69Načítám náhled komentáře..., šaman #70Načítám náhled komentáře...

68
lejol 12. 01. 2006 00:38

Reakce na Arnold #52Načítám náhled komentáře...: Pamatuj si, VEDLE !


69
lejol 12. 01. 2006 00:48

Reakce na Da Vinci #67Načítám náhled komentáře...: Holky bývají v těchto situacích docela zmatené. Vždycky vybírej místo, restauraci, podnik ty, a pak se jen zeptej jestli to tak může být. Ty jsi přece ten, kdo se vyzná ne?


70
šaman 12. 01. 2006 07:53

Reakce na Da Vinci #67Načítám náhled komentáře...: Žena vybírá místo muži tím, že si sama nejprve vybere své a usadí se. Muž má potom na výběr ze zbývajících míst u stolu. Je chyba přijít do podniku a buransky si dřepnout na místo bez ohledu na přání partnerky a dřív než usedá ona.

Reakce na komentář: Da Vinci #71Načítám náhled komentáře...

71
Da Vinci 12. 01. 2006 10:04

Reakce na šaman #70Načítám náhled komentáře...: Když vycítíš že si třeba sama nevybere tak je lepší jí místo vybrat, prisunout jí židli jako pravý gentleman a nechat ji posadit se, než jen čekat až se konečně rozhodne. Sedat si jako první je hloupost z taktického hlediska – nemůžeš vybrat, jestli budeš sedět naproti nebo přes roh či vedle.


72
Jakub 12. 01. 2006 10:38

Mě na téma "Místo k sezení" zajímá pouze názor Oki98!!!


73
Honza 12. 01. 2006 15:32

Chlapi volám akutně SOS…
Mám problém, mám 19 a nikdy sem neměl holku tak si to asi dokážete představit nejsem nic moc hezký a šíleně nesmělý. Ale k věci: Bydlím na malém městě a denně jezdím autobuse s jednou slečnou. Vůbec neznáme. Do vánoc se mi zdálo že tak občas po mě koukla. Ale říkal jsem si že se mi to jen zdá, jak by se taky mohla nějaká holka na mě podívat že? Po vánocích se mi zdálo že po mě kouká ještě víc. A pak jednou jsme stáli vedle sebe a dostali jsme stejný nápad že se chytneme na stejném místě… a nějak jsme se střetli rukama. Jen se omluvila a usmáli jsme se na sebe. A od té doby mi připadá že kdykoli nastoupím do autobusu tak se nějak divně usměje a začnou si něco štěbetat s kámoškou přičemž se občas nenápadně podívají na mě. Já fakt nevím co to znamená. Když jsem naposledy byl v takové situaci byly holky ještě v pubertě. A šeptali si co je to za kreténa nebo že má flek na triku. Znamená to něco? Nevím co mám dělat, bojím se že mě začne balit ještě víc. Ona se mi docela líbí ale já v tom absolutně neumím chodit, nikdy jsem s holkou nic neměl. Já vím každý jiný kluk by za to možná byl rád. I já jsem si tohle vždycky přál. Jenže teď si zase říkám že na to nemám že nejsem připravenej (je mi 19). A když udělám nějakou blbost budu pak muset jezdit každý den s ní autobusem. Prosím poraďte co bych měl udělat?

Reakce na komentář: Smoky la Moka #74Načítám náhled komentáře..., rejny #88Načítám náhled komentáře..., Big boss Bonsei #152Načítám náhled komentáře..., Big boss Bonsei #153Načítám náhled komentáře...

74
Smoky la Moka 12. 01. 2006 15:50

Reakce na Honza #73Načítám náhled komentáře...: Kouká po tobě, líbíš se jí, to je jasný. Nemusíš se bát že na tebe kouká proto, že se jí nelíbíš, že se ti třeba směje atd., to určitě ne. Ty by se totiž nedívala pravidelně, jak píšeš.
Běž s ní hodit řeč. Normálně jí třeba řekni, že se stydíš, ale že se ti líbí. Uvidíš jak bude reagovat. Pokud všechno klapne, začnete se spolu normálně bavit a pak už to jde ráz na ráz. Než se s ní půjdeš seznámit, zkus nějakej delší oční kontakt (když tak si nacvič před zrcadlem pár pohledů), třeba právě při nastupování. Možná by ale bylo lepší, v tém postavení, kdybys za ní šel až bude sama, tedy třeba v den kdy pojede bez kamarádek.
Hlavně buď ale v klidu a nezapomeň, že holky celej proces balení a seznamování berou trochu jinak než kluci. Tobě se třeba může zdát že je divný abys z ničeho nic šel za neznámou holkou, jenže holkám to divný nepřijde. Holkám to přijde odvážný a obdivujou to, a už je celkem jedno jak vypadáš, což by však u tebe neměl být problém když píšeš že po tobě kouká. Tak hodně štěstí! :-)

Reakce na komentář: Honza #75Načítám náhled komentáře..., Portio #80Načítám náhled komentáře...

75
Honza 12. 01. 2006 17:04

Reakce na Smoky la Moka #74Načítám náhled komentáře...:
Děkuji za radu. Ono to není tak jednoduché, já se fakt bojím. Třeba dneska to byl extrém… seděla vedla mě přes uličku. Něco šeptali s kámoškou hihňaly se a občas se podívali na mě. Já se z ní strašně nervózní. Fakt nemůžu jít jen tak za cizí holkou! Ani nevím co říct! A co když se mi to fakt jen zdá? Já nejsem vůbec pohledný, holky na mě vždycky kašlaly takže mi příjde divný že bych se mohl nějaké snad i líbit. Já sem vůl co? Čekám celý život že mi třeba nějaká dá náznak a když se to snad děje nemám na to dotáhnout to dál. Když ji vidím sem šíleně nervózní, mám šimrání v žalůdku křeče v nohách sevře se mi v krku… a pak na ni mám něco koktat? Je mi strašně

Reakce na komentář: Ymberka #76Načítám náhled komentáře..., Tomfi #78Načítám náhled komentáře...

76
Ymberka 12. 01. 2006 17:10

Reakce na Honza #75Načítám náhled komentáře...: Qark tu má někde článek, jak odbourávat stres při balení, ten by mohl být akorát pro tebe :-) A jinak v klidu, potvrzuju jakožto holka, že k nervozitě opravdu nemáš nejmenší objektivní důvod ;-)

Reakce na komentář: Tomfi #77Načítám náhled komentáře...

77
Tomfi 12. 01. 2006 17:48

Reakce na Ymberka #76Načítám náhled komentáře...:
Jo má pravdu :-).Holky to berou asi úplně jinak.Pro ně je "normální".Naopak pro kluka je to děsnej stres,aby něco nepodělal.Neřekl něco co by si mohl vyčítat.


78
Tomfi 12. 01. 2006 18:23

Reakce na Honza #75Načítám náhled komentáře...: Chlape plně s tebou souhlasím.Není tak tak dávno,co jsem byl v podobné situaci.Docela se mi líbila holka od nás z druháku.No docela spíše až moc.Normálně jsme se míjeli na chodbě.Jenže pořád tak nějak jsem nemohl sebrat odvahu ji oslovit.Buď šla s kamarádkou,což je fakt blbý,v tomto případě člověk málokdy pochodí.Nakonec to dopadlo až na tanečních a to tím nejhorším způsobem, my jsme měli upito,a já idiot se prokecl kámošovi a ten to vůl prokecl hnedka kámošce taky z druháku.No umíte si tu rychlost představit.Už byla u nás u stolu.No pak to šlo ráz na ráz.No naštěstí jsem docela brzo vystřízlivěl! No ale tu část předtím si tak detailně nepatuju :-).Jó chybama se člověk učí.Pak jsme šli ven,povídali o všem možným.Zdálo se to celkem fajn.Docela se nasmívala.Druhý den proběhlo pár sms.Další týden jsem jui dvakrát doprovadil na bus.Pak jsem ji pozval na kafčo.Všchno pohodička,zdálo se mi,že je vše na dobré cestě.Když jsem jí teda řekl,že bych s ňou chtěl chodit,tak mě docela převezla.řekla mi,že to brala jako srandu, a že "prý někoho má".No docela jsem z toho byl špatnej tak dva dny.ale tak ani se tomu nedivím,ty taneční nejdou jen tak vymazat.Přišly Vánoce,a teď zase do školy.A světe div se.Vždycky mě zdraví a úsmívá se.A teď,co s tím.Už jenom to, že to napoprvé nevyšlo a předtím jsem chodil s jednou její spolužačkou.Teďka ty ostatní druhačky,před nima si člověk připadá ja vůl, už to ani nevnímám, ale ty pohledy někdy stojí za to!!!! Jsem zvědavej,co vy na to.
A teď ještě k Honzovi.Fakt bych neváhal.Zkus něco, třeba ju jenom pozdravit,nebo jak se máš.Pokud ona bude chtít tak to pak půjde samo.Čím dřív to uděláš, i za cenu trapáku bude to pro tebe lepší.Prakticky fakt není co ztratit.Já vím připadá to strašný,ale jde o to párkrát to zkusit.Taky jsem dřív měl z toho hroznýho nerva, že to všecko ztrátím,ale když vedle ní budeš chodit tak nic nezískáš.POZOR: todle neplatí u někoho koho znáš dlouhou dobu!!!!Třeba u kamarádek je todle smrt kamarádství i komunikace.

Reakce na komentář: Honza #79Načítám náhled komentáře...

79
Honza 12. 01. 2006 19:22

Reakce na Tomfi #78Načítám náhled komentáře...:
No já ji vůbec neznáme. Nic o sobě nevíme. Docela si mě vystrašil tím příběhem. A nakonec teda radíš jít do toho? Po tom co si zkusil bys do toho jako šel jo? Já prakticky nemám co ztratit jen co získat. Ale i tak se bojím že je to další z těch co si jen dělají srandu…

Kdyby si věděl co mi provedla kámoška pochopil bys… naprostá smrt kamarádství i komunikace. Ale z mé strany. Něco tak hnusného se nedělá. Ona mě balí dala mi moji první "opravdovou" pusu. Pak se mi neozývá nebere telefony a půl roku sem ji neviděl. A pak sem z ní dostal že to moc žeru že ten francouzák byl jen taková sranda že se to v hospodě dělá. Pro mě teda ne! Když dám někomu pusu myslím to vážně a zvlášť když je to dobrá kamarádka. Tímhle u mě skončila.

Reakce na komentář: Portio #81Načítám náhled komentáře..., Tomfi #82Načítám náhled komentáře..., Ash #84Načítám náhled komentáře..., ree2 #85Načítám náhled komentáře...

80
Portio 12. 01. 2006 20:17

Reakce na Smoky la Moka #74Načítám náhled komentáře...:
Honzo, bude mi taky 19 a věř mi, že nějaký zkušenosti s tím už mám. A všechny ty zkušenosti mě stály tolik práce, snahy a bolesti! Takže nemám důvod někomu radit, protože jen ať si každej pěkně na vlastní kůži ověří pravdivost těch zkušeností! Ale zrovna mám náladu. Takže k věci:
1) Až přečteš tenhle článek, už nad tím nepřemejšlej! Fakt mi věř, čím víc o tom budeš přemejšlet (ve stylu "dneska tam bude, sednu si tam a tam a řeknu to a to") tím víc se do toho budeš zahryzávat a tím víc budeš stydlivej! Takže nejdřív NĚCO UDĚLEJ. Mimochodem, jestli si tak stydlivej dokážeš si fakt představit že s ní budeš chodit a že jí budeš líbat? Chceš ji líbat? To ale vyžaduje 100× větší odvahu než to, nad čím se tady zabýváme! To si uvědom! Takže nějaký oslovení je úplně TO NEJMENŠÍ co můžeš udělat. Ale TY CHCEŠ PŘECE VÍC! A je to TVOJE volba, nikdo tě nenutí ale ty sám od sebe chceš něco dokázat!
2) Je nutný se odvázat. TO NEPŘECHČIJEŠ! Je potřba se aspoň na chvíli změnit ze stydlivýho introverta na volnomyšlenkáře! Mě osobně pomohla právě metoda tzv. volných myšlenek. Prostě nepřemejšlíš, jenom vnímáš věci který ti jdou do hlavy a bez přemejšlení na ně hned hlasitě odpovídáš! Děláš přesně to co tě napadne jako první. Jasný, zní to divně ale fakt to vychází a někdy je to děsná prdel! V reálu to vypadá takhle: sedíš v autobuse, ona je přes uličku a zase se s tou kámoškou hihňá… Ty to slyšíš a co tě jako 1. napadne? NO přece čemu se hihňaj, ne? Takže se na ně dlouze podíváš a zeptáš se ve stylu: ČEMU SE HIHŇÁTE?! HIHŇÁTE SE SNAD MNĚ?? když ti na to nic neodpoví a ty to chceš rozjet: VY SE HIHŇÁTE MĚ ŽE JO? JÁ TO VIM. A HIHŇÁTE SE KVŮLI TOMU JAK SEM HNUSNEJ NEBO JAKO ŽE JSEM HEZKEJ A ŽE SE VÁM LÍBIM??!
Prostě říkáš přesně to co tě zajímá metodou volnejch asociací… nepřemejšlíš a nebojíš se že řekneš kravinu, protože i kdybys řekl kravinu, ohromil si je odvahou, šokující upřímností bez kompromisů! Tebe přece nezajímá názor okolí, protože si budeš říkat co chceš, protože NA VŠECHNO najdeš logickej důvod! To je výhra! Řekl si kravinu? Má logickej důvod! Kde je ten důvod? Řekni ho naplno! "SORRY HOLKY, TAK TOHLE CO SEM TEĎ ŘEKL TO BYLA ALE TOTÁLNÍ KRAVINA, JENŽE JÁ SEM DĚSNĚ NESMĚLEJ A STYDLIVEJ A CHTĚL SEM VYPADAT VTIPNĚ, ALE ZROVNA MI TO NEVYŠLO. TAK ASI VYMYSLIM NĚCO JINÝHO. NENAPADÁ VÁS NĚCO? a zase pokračuješ v celym tomhle cirkuse… muhehehe :-)
3) Tohle je jen taková hra, stejně jako celý to dobývání… cílem je zaujmout a s trochou štěstí zabavit… pak už jen musíš vědět kdy s hrou přestat a začít se chovat normálně… ale to je už to nejmenší
4) Máš problém s tím začít? Lechtá tě v břiše, nervy, máš pocit že budeš koktat? Máš problém udělat tzv. první impuls? Tak zkus tohle: tři,dva,jedna, teď! "Ahoj…" nic jinýho nezbývá, prostě není na co čekat. A nebo ještě lepší: Vzpomeň si na něco co tě FAKT DĚSNĚ SERE. Tak sere, že když si na vzpomeneš, vstal bys a všechno kolem sebe rozmlátil… nevím co by to mohlo být… tak třeba ty holky co ti zničili sebevědomí.. ty tě serou! Představ si jak jim teď říkáš: Jó, holky, fakt sem ten ošklivej nesebevědomej humusák? Jó, holky fakt ve svejch nejlepších letech života, 19ti letech, nestojim aby mě měla nějaká holka ráda? Jó, fakt se mi má to nejkrásnější v životě (a žijeme jen jednou), láska, vyhýbat jen kvůli tomu, že nejsem stoprocentní a že nevypadám jako Pitt?? Asi ne, že jo? Protože já o/za lásku fakt stojim! Jedinou překážkou jste byly vy, co jste mi zničili sebevědomí, ale tomu je teď konec! Takže se klidně všichni koukejte na ten hurikán, sem desně nasranej a právě si jdu vyřídit účty!!! Jdu na věc!!!

Reakce na komentář: Ash #84Načítám náhled komentáře...

81
Portio 12. 01. 2006 20:28

Reakce na Honza #79Načítám náhled komentáře...:
No jako vůbec neuvažuj nad tím jesli do toho jít! Tak nad tím ani nepřemejšlej! Prostě do toho jdi, protože ty fakt nic ztratit nemůžeš! Nebo to snad může být ještě horší??!
A když zjistíš že jsou to pindy co si zase dělaly srandu? A co jako? Tys nehledal pindy, kterejm se budeš třeba líbit, ty hledáš holku která tě bude mít ráda takovýho jakej si! A tu mezi pindama nenajdeš. Takže i tak, ztratil bys něco?
A BTW: budeš nekompromisní, žádná sranda, ta holka se ti fakt líbí a nechceš s ní kamarádit. žádnej hodnej kamarád, nejseš kamarádskej, CHCEŠ JI SBALIT, pokud bude dost dobrá :-)


82
Tomfi 12. 01. 2006 20:31

Reakce na Honza #79Načítám náhled komentáře...: Prosím tě, neber to radu jako radu někoho, kdo je v tom sběhlej.Taky je mi čerstvě devenáct.Statistiky nejsou taky moc růžové. :-).Ale jedno je jasný, když se sebereš a i když to bohužel nevyjde, můžeš být na sebe hrdej, že jsi to zkusil.A získáš další sílu a zkušenost.


83
Portio 12. 01. 2006 20:33

a u tý metody volných asociací… pochopitelně musíš tomu přizpůsobit intonaci… celkovej neverbální projev…kterej je fakt nejdůlžitější s tím nesmí být v rozporu… když to bude znít nesměle, nebude to ono, říkáš to tak jak to má odpovídat situaci: drze, upřímě, rozhodně, nekomrpomisně…


84
Ash 12. 01. 2006 20:51

Reakce na Honza #79Načítám náhled komentáře...: Ty to Honzo fakt strašně žereš. Ujišťuju tě, jestli chceš holky něčím odradit, tak ber všechny věci velice vážně a s rozvahou. Utečou od Tebe pak všechny. Holky se v první řadě nechtěj zavazovat, dokud nemusí. A maj k tomu dost dobrý důvody.

Takže když holku oslovíš stylem, ze kterého bude čišet, jak dlouho a důležitě jsi to zvažoval, a ona bude vědět, že když Ti odpoví, bude to znamenat že už Ti bude muset odpovídat vždycky, že k tomu bude zavázaná, protože se na Tebe DOKONCE usmála, no a pak že se vemete a pak vychováte potomky… a nebo 2. možnost že Ti dá košem a ty se pak kvůli tomu pověsíš u ní na zahradě na jabloni, …tak ti ani neodpoví a uteče, ještě dřív, než Tě její případně nedostatečně opětovaná láska naprosto zničí. Holky se v tomto směru cítí velmi zodpovědné …v podstatě za všechno (kdo jinej by za to taky mohl).

Teoreticky je možný, že existuje dívka, která to ocení a nebude se toho bát, ale 99% holek se BOJÍ. Tak ji prosímtě nějak nevyděs svým vážným zájmem.

Všechno co psal "Reakce na Portio #80Načítám náhled komentáře...: " je dobrý, tak prosímtě zapomeň že spolu budete chodit, zapomeň že se jí kdy dotkneš, zapomeň že spolu pak budete aspoň kamarádít, zapomeň že se na Tebe ještě někdy třeba jen podívá, protože nic z toho neni jistý a hlavně to po ní v téhle fázi nemůžeš ani chtít, ani to od ní nemůžeš očekávat. Tak prosím nic neočekávej a jdi konečně do toho.


85
ree2 12. 01. 2006 21:23

Reakce na Honza #79Načítám náhled komentáře...: každopádně bys ji měl spíš podle mě oslovit třeba "ahoj" (pak samozřejmě pokračovat v konverzaci), protože si osobně myslím, že ČEMU SE HIHŇÁTE?! HIHŇÁTE SE SNAD MNĚ??….VY SE HIHŇÁTE MĚ ŽE JO? JÁ TO VIM. A HIHŇÁTE SE KVŮLI TOMU JAK SEM HNUSNEJ NEBO JAKO ŽE JSEM HEZKEJ A ŽE SE VÁM LÍBIM??! by v týhle situaci moc nepomohlo. Prostě "ahoj" bys to mohl začít a pak už dál pokračoval…jak? No myslim, že tu byl článek o tom, jak balit holku – a navíc tu jsou testy v terénu, takže z nich by ses mohl taky přiučit.
Každopádně, když říkáš, že jsi s holkou ještě nic neměl (hlavně kvůli tý, co si z tebe udělala dobrej den), tak je nejvyšší čas s tím něco udělat. A věř mi, že ať už to dopadne jakkoliv, tak budeš spokojenej, protože budeš mít to nejcennější a to jsou zkušenosti! A kdyby to nedopadlo dobře, tak ty zkušenosti se ti dál budou hodit a hlavně se ti zvýší sebevědomí.
Takže se přidám ke kazdému, kdo ti tu radí jdi do toho!

Reakce na komentář: ree2 #86Načítám náhled komentáře...

86
ree2 12. 01. 2006 21:26

Reakce na ree2 #85Načítám náhled komentáře...: a jak říká můj kamarád Mike "Hlavně žádnej štres.."


87
Qark url 13. 01. 2006 00:11

Reakce na Arnold #52Načítám náhled komentáře...: Zkusil jsem tento problém podrobněji rozebrat v článku Jak si posedat u stolu na rande. Takže další případné komentáře na tohle téma můžete nechávat tam.


88
rejny 13. 01. 2006 09:44

Reakce na Honza #73Načítám náhled komentáře...: Holky berou fyzickou krásu trochu jinak než my. Myšlenky, že nejsi dost hezký, klidně pusť z hlavy, na kráse vůbec nezáleží. Důležité je zaujmout, a to se ti už povedlo, když na tebe kouká. Pokud se jí líbíš, tak skoro nezáleží co řekneš – pokud se jí nelíbíš, můžeš říct tu nejlepší a nejvtipnější větu a stejně tě odpálkuje. Rozhodně jí oslov co nejdříve, ztratit opravdu nemáš co. Vždycky vyhraješ, buď na tebe bude reagovat pozitivně, a pak je to jasný. No a pokud negativně, tak aspoň víš na čem jsi, chvíli to bude bolet, ale pak se zase můžeš pořádně rozhlédnout kolem sebe. Teď jsi tak moc fixovaný na tu jedinou, že ostatní nevidíš. Třeba na tebe v tom autobusu kouká ještě jiná slečna…
Jsem sice o pár let starší a zkušeností mám také mnohem víc, ale plácám se v tom teď úplně stejně jako ty. Takže jsem asi ten poslední, kdo by ti mohl radit, dodávám tím asi odvahu i sobě. Věř že čím déle to budeš odkládat, tím to bude horší. Nakonec se dostaneš do stavu (v tom jsem asi teď já), kdy se budeš cítit trapně, že jsi nic neudělal a ona se už také bude cítit trapně, že jsi nic neudělal?


89
Hele 13. 01. 2006 15:59

PO nejakym case sledovani tehle sranky pomalu stracim zabrany oslovit cizi holku,a vubec uz se bavim s holkama jako normalni clovek, vtipky, lichotky atd, taky se mi to zacina vyplacet DIKY QUARKU,pomalu ale jiste se dopracovavam k nejakejmu vztahu vsecko chce cas;), ale HOnzo jak rikaj nic nemuzes stratit fakt nic ja sem na to prisel taky a uz du do toho hlava nehlava(Protoze uz me nebavy bejt sam sice se bojim taky prvniho vztahu,co kdyz me holka odmitne jen kvuli tomu ze sem nikdy zadnou nemel a nevim jak se libat,ale kdyz te ta holka bude mit rada tak si myslim te to nauci a kdyz ne a odmitne te jen kvuli tomu,tak je to nejaka Frajerka a radsi ji nech ;-) a kdyz to nejvyjde hold nevyjde jak Quark napsal kdyz zakopnes zvednes se a des dal a to je cista pravda!Chybama se clovek uci ale jak se muze ucit kdyz chyby nedela?? Bezchybnej Clovek neni i ty co si myslej ze sou proste nejlepsi MACHRICI(nesnasim je) tak maj chyby.


90
Hele 13. 01. 2006 16:02

Pro me snad nejlepsi odbourani stresu pri mluveni s cizi holkou je muzika v jednom uchu sluchatko pusteny tak aby si ji slysel ale kazdej ma jinej zpusob :-)ale RIKAM jako ostatni DI DO TOHO!!! ;-)


91
Honza 13. 01. 2006 17:17

Já vám fakt strašně moc děkuju za podporu. Skoro už se mi zdá že to mám v kapse. Když jsem doma sám tak fakt není problém. Říkám si že na tom přece nic není že? Buď řekne je nebo ne. ALe jak stojím vedle ní tak sem jiný člověk. Jako by mi vymazali paměť, zavázali pusu a bodli mě do slabin…
Doufám že se to nějak vyvrbí… šance že by ona když tak šla dál asi moc není a je to na mě co? Ach jo sem z toho úplně v…. kýblu

Reakce na komentář: Psavec #97Načítám náhled komentáře..., Big boss Bonsei #154Načítám náhled komentáře...

92
Hele 13. 01. 2006 19:25

Proste se seber a di do toho pak treba bude pozde a ty toho budes litovat di do toho !!!!!!!!!


93
Hele 13. 01. 2006 19:31

Kdyz sme u toho taky mam takovej problem :-) o nas na praxy je jedna Cisnice z prvaku moc se mi libi,predevcirem sme byli v Mcdonaldu jeste s jeji kamoskou, pokecali sme pak sme sli na metro ja se sni rozloucil a pak sem ji vecer napsal ze je hezka a simpaticka holka a ze bych ji rad nekam pozval,dneska me pozdravila a kdyz kolem me prochazela tak se na me usmivala.Kdyz sem se zeptal jestli by teda nekam zasla,rekla ze jede dneska za nekym ze nemuze, pak sem zjistil ze je to jeji kamarad ale kdyz ji napisu SMS tak mi neodpovi co si myslite mam sanci?? :-)

Reakce na komentář: Ash #95Načítám náhled komentáře...

94
funny lemon 13. 01. 2006 20:07

Ja chci diskuzi na tema Jak a proc se milovat s holkou.


95
Ash 13. 01. 2006 22:26

Reakce na Hele #93Načítám náhled komentáře...: Hloupý je, když holka hraje trochu nefér a nechá Tě v tom plácat, protože jí třeba Tvůj zájem dělá dobře, ale přitom ví, že stejně stojí o někoho jiného, takže o Tobě neuvažuje. A nebo uvažuje, ale jen natolik teoreticky, že to je jako by neuvažovala.

Faktem ale je i to, že se třeba necítí povinna ti něco ozřejmovat, protože ty se taky nějak konkrétně -podle ní– nevyjádřil, tobě to sice připadá velmi konkrétní, ale ono podle holek se to dá takhle v podstatě vždycky nějak okecat :-). Ne že by s tím měl člověk primárně počítat, ale tak nějak v záloze vědomí by to mít měl.

Takže být Tebou nějak přehnaně nepřemýšlím nad tím, jestli mám šanci nebo nemám, ale zkusím to nějak zkoulet, jako kdybych šanci měl, a ono se uvidí. Buď to vyjde, nebo to nevyjde.

Neber to moc jako koupi typu – máš zájem / nemáš zájem, spíš jako "zkusím ji naladit aby zájem měla".

Když Ti to začne připadat dlouhý a bezcílný, tak buď jsi to zvoral, nebo zájem nemá, pak je dobrý udělat nějakou důstojnou tečku a jít od toho, jinak by se to s Tebou vleklo.

Pokud to naopak vyjde, tak ok.

Samozřejmě je těžké na někoho působit, když Ti k tomu nedává čas ani příležitost, ale někdy to holt jinak nejde…

Přemejšlej, třeba Tě něco napadne. Mezitím dělej to, co budeš cítit jako příhodné. Dobrý rady, co? :-)


96
Hele 13. 01. 2006 23:09

yop :-)


97
Psavec 13. 01. 2006 23:22

Reakce na Honza #91Načítám náhled komentáře...: Jo hochu, tohle znám. Tady když si pročítám ty články, vím přesně co říct co dělat. Dokázal bych ty rady odvyprávět nazpaměť. Ale v terénu jsem dutej. Dneska například, jsem se sešel s jednou bezva kamarádkou, kterou bych rád "zkonvertoval" (někoho samosebou má), nebo alespoň … no to je jedno. Zaboha jsem si nemohl na nic tady z toho vzpomenout! Zaboha ne! Nedokázal jsem žádný flirtování ani zimprovizovat. Totálně zamlženo. Přitom to byla ona kdo se chtěl sejít a vysílala docela zřetelný signály. Jenže když je někdo dutohlav, tak je každá rada marná. Začínám si myslet, že se chlap s těma dovednostma už musí narodit. Učit se tomu dá jen dost těžko. (Jedině snad praxí, ale určitě ne kecáním nebo přemýšlením o tom.)


98
Hele 14. 01. 2006 12:07

Da jen clovek musi chtit ;-) vsecko de kdyz se chce


99
Psavec 14. 01. 2006 13:27

Příště si napíšu tahák! :-) A dam si ho do rukávu! ( Sice jsem teď za blbce, ale třeba to pomůže. :-) )

Reakce na komentář: Sprt #100Načítám náhled komentáře...

100
Sprt 14. 01. 2006 13:44

Reakce na Psavec #99Načítám náhled komentáře...: Nezavrhoval bych to. Vazne! Uz jen to, ze si diky sepsani tahaku utridis myslenky a temata hovoru, ti doda kapku sebeduvery a kdyz budes vedet, ze ti tahak v kapse "jisti zada", budes v pohode a nakonec ho ani nevytahnes. Kdysi jsem si takto pomahal ;-).

Reakce na komentář: jab #101Načítám náhled komentáře...

101
jab 14. 01. 2006 15:52

Reakce na Sprt #100Načítám náhled komentáře...: A to já bych to zase klidně zavrhnul. Kluk, kterej chce oslovit holku a přemýšlí nad tím, má myšlenky utříděné a přerovnané už tisíckrát. Žádnej tahák ti nepomůže ve chvíli, kdy máš jít na věc.

Přirovnal bych to k prvnímu skoku do vody z desetimetrový výšky. Víte, že skáčou všichni, víte, že se vám nic nestane, ale stejně poprvé postáváte u kraje můstku a hrozně to promýšlíte a říkáte si – tak už. Ne? Tak ještě chvilku. Teď. Anebo ještě ne.

A pak člověk skočí a ono to nějak dopadne – dobře nebo špatně, každopádně už nebudete zaseknutý tam nahoře a budete rádi. Ani podruhý to není jednoduchý – a když si dáte delší pauzu, je to pak stejně těžký, jako poprvý.

Chce to jenom praxi, ne taháky.
;)

Reakce na komentář: Sprt #102Načítám náhled komentáře...

102
Sprt 14. 01. 2006 16:21

Reakce na jab #101Načítám náhled komentáře...: Nepochopils :-). Pointa byla, ze stejne, jako tvuj skok jisti plavcik, te onen zmineny tahak jen hreje v kapse a vubec ho nepotrebujes. Alespon u me to tak fungovalo.


103
ree2 15. 01. 2006 10:55

Panove, podle me funguje jedna vec. Kdyz se vam treba stane, ze se zaseknete s nejakou holkou (znamena to, ze nevite na cem s ni jste, mate pocit na jednu stranu, ze to je nadejny, ale na druhou, ze to je totalne v hajzlu), tak je nejlepsi zacit balit jinou. ziskate tim vetsi odvahu, protoze si budete pripadat, ze kdyz neuspejete, tak se prece nic nedeje, je tu porad ta prvni. a zase kdyz uspejete, tak to je prece ok, protoze s tou prvni vam to asi nevyslo.
Chapete jak to myslim?! Proste kdyz mate jakoby nekoho v zaloze (nemusi to byt ani pravda, ale treba si to myslite), tak vam to pak vsehno jde snaz…
Konkretni priklad:
Balite nejakou holku uz treba tyden. parkrat jste s ni nekde byli, ale jednou mate pocit podle toho, jak se k vam chova, ze to je nanic a nema cenu a jindy zase, ze to je super nadejny… takze se akorat trapite, jste nastvani na sebe a na okoli a nevite, co delat…
A tady je nejlepsi cas jit balit jinou…
Jeden muj kamarad mi rikal, ze at s nejakou chodi nebo ne, tak jich ma par rozdelanych pro pripad kdyby nahodou – tak nejak takhle. Samozrejme nerikam hledat si nekoho, kdyz s nekym chodite.
Tak tohle jsem asi tak chtel napsat…

Reakce na komentář: James #104Načítám náhled komentáře..., pif #113Načítám náhled komentáře...

104
James 15. 01. 2006 13:58

Reakce na ree2 #103Načítám náhled komentáře...: jj. Říká se, že je lepší nebalit žádnou holku, než balit jenom jednu. To že máš víc známostí s kterýma randíš ti dává NADHLED, který ti přidává u žen na atraktivitě. To už tu Oki psal mnohokrát a já souhlasim. Jen dodávám: je nevýhoda, když žiješ v malym městě.. ;-)


105
síťar 15. 01. 2006 14:37

Ahoj
Potřeboval bych poradit,s jednou holkou už nějakou dobu venčímje psy,ale to je tak všechno asi se mi líbí ale já proste nevím co mám dělat stydím se na naí promluvit a říct jí co k ní cítím,bojím se že mi řekne že mě bere jen jako kamaráda nevím jak mám poznat,že se jí taky líbím….
Prosím poraďte mi..

Reakce na komentář: Smaky007 #110Načítám náhled komentáře..., proutník #114Načítám náhled komentáře...

106
Jossh 15. 01. 2006 15:13

Reakce na Mozkomor #25Načítám náhled komentáře...: Je to hra – taky mám rád přímou metodu,ale flirt je o zábavě a hře a ne o přetvářce a falši.


107
Jossh 15. 01. 2006 15:37

Praxe z předvčerejška – tančil jsem s úsměvem a temperamentem,na jedné z nejlepších diskoték,koukám s úsměvem na všechny krásné holky a cíl je vyprovokovat jednu z nich,aby se o mě zajímala.Za chvíli,cítím pohlazení na zádech,když chce kolem jakoby jedna projít,další do mě až moc často vráží při tanci,tak ji jakoby utíkám a i když jsem vlevo,na opačném konci,pořád je přede mnou,byly tam i dvě top modelky(Kobzanová a Průšová) – ty už se mě nedotýkaly,ale taky jsme si neverbálně zatančili.Nakonec si vybírám hodně živou holčinu,která má temperament,směju se na ni,koukám do očí a tančím na ni(moje podmínka je,že se jí nesmím dotknout první,ale zaujmout ji a vyprovokovat k tomu,aby po mě vyjela) tančím na ni na pár milimetrů,smějeme se z očí do očí a už mě chytá kolem pasu.Další cíl je,aby mě políbíla jako první – takže jdem tělo na tělo,objímám ji,tančíme nejhříšnější tanec na parketu a v nejlepším od ní odcházím.Určitě jsem v ní vyvolal hezké pocity a nebude o to chtít přijít – asi za 5minut se vrací a tančí decentně s kamarádem s kterým přišla.Tančím vedle a už na mě ukazuje prstem,ale podle hesla za ženskou a za trmavají se neběhá-buď přijdou samy,nebo přijde další – odmítám a naznačuju ať přijde sama – přišla,ale tentokrát už mě políbila první-jdem na panáka,já teda na vodu a nechám se pozvat – jak to skončilo? Ptala se kde bydlím,místo odpovědi se ptám,jestli se chce projít,říká,že ráda,ale že musí jít s kamarádkou,protože mají jen jeden klíč.Bohužel já měl v bytě taky plno,takže jsme se hezky rozloučili a snad někdy příště. Doteky fungují dobře,ale pozor na holky,které baví svádět a pak odejít-baví je jak po nich kluci šílí a ony si to užívají,s těma nemá smysl se zabývat,ale hrát si s něma o tom až příště.

Reakce na komentář: Tomfi #109Načítám náhled komentáře..., norwaiz #124Načítám náhled komentáře...

108
rcorp 15. 01. 2006 16:21

jj, ses king ;-)


109
Tomfi 15. 01. 2006 19:40

Reakce na Jossh #107Načítám náhled komentáře...: Ha když někdo umí tančit :-). Taky taktika.

Reakce na komentář: Jossh #116Načítám náhled komentáře...

110
Smaky007 15. 01. 2006 21:17

Reakce na síťar #105Načítám náhled komentáře...: Neber to tak vážně,na tom to povětšinou krachuje… Prostě si s ní hraj… Když budeš moc vážnej,tak si nepomůžeš… Jde o to,aby jsi s ní flirtoval a dělal,že to přece nic neznamená,že je to nevinný… Ona začně přemýšlet a ty pomalu přitvrzuj… ;-)

Reakce na komentář: ree2 #111Načítám náhled komentáře...

111
ree2 15. 01. 2006 22:38

Reakce na Smaky007 #110Načítám náhled komentáře...: to je nejhorsi, nebrat to moc vazne… :-(
Clovek muze radit kolem dokola porad, ale sam dela porad "chyby".. :-( God help me!


112
Oskar 16. 01. 2006 14:54

Benzín vylej určitě!!! Kdyby náhodou přeskočila jistra :-)


113
pif 16. 01. 2006 16:07

Reakce na ree2 #103Načítám náhled komentáře...: to je skvele, osobne se to taky tak snazim delat. Aspon mi to pomaha se neupnout na tu jednu :-D a nadhled, taky pravda. Ma to samy vyhody ;-)


114
proutník 17. 01. 2006 10:49

Reakce na síťar #105Načítám náhled komentáře...: Tak kámo prostě jdi a tu pusu jí dej a potom uvidíš jak bude reagovat ale počkej si spíš ,až budete sami protože ,znám takový to jak tam jsou kolem ní ty její kamarádky ,který jen trapčej….takže až budeš příště venčit toho pesana vlítni na to a ničeho se neboj prostě tě buď má ráda nebo tak hodně štěstí

Reakce na komentář: Pejsvidek #115Načítám náhled komentáře...

115
Pejsvidek 19. 01. 2006 06:03

Reakce na proutník #114Načítám náhled komentáře...: Hm to se mi nezda dobra rada podle toho ze psal ze se stydi ji vubec oslovit…


116
Jossh 20. 01. 2006 17:34

Reakce na Tomfi #109Načítám náhled komentáře...: Něčím musíš zaujmout – to je první a nejdůležitější bod.


117
Pierre 21. 01. 2006 14:52

====OT========
Omlouvam se za OT, ale vzhledem k tomu, ze zde neni diskusni forum, tak jsem nevedel, kam psat a predpokladam,ze na diskusi posledniho clanku se bude divat nejvice lidi.
Je mi 24 let a jeste jsem nikdy v zivote nemel rande
Tyto stranky mi moc pomohly si spoustu veci uvedomit.. Takze jsem se pokusil 5 nahodnych (uplne nahodnych holek ne, vybiral jsem si samozrejme ty hezci) pozvat pristi tyden na veceri. K memu prekvapeni 4 z 5 holek pozvani prijali.

Takze zbyvaji 4 hoky:
Co myslite? Jaky jsou sance?
Jak moc zalezi na prvnim rande? asi se toho da dost podelat? Ale na druhou stranu si rikam, ze kdyz pozvani prijaly, tak asi trochu zajem maji, nebo to tak NENI?
kolik z nich bude zadanych?
Na co si mam dat pozor, jaka je nejkritictejsi vec? Trochu mam strach z "ticha na prvnim rande",.. proste ze mi dojdou temata k mluveni, nejsem moc ukecanej clovek. Diky za odpoved
=========OT==========

Reakce na komentář: ree2 #119Načítám náhled komentáře..., Ash #120Načítám náhled komentáře...

118
ree2 21. 01. 2006 16:42

– neboj se jich – nekousou!
– to, ze pozvani prijaly podle me znamena, ze se jim asi libis… ale! podelat se to da vzdycky
– vzhledem k tomu, ze jsi rikal, ze je to prvni rande, tak si precti poradne tyhle stranky – neber to jako presny navod, ale podle me ti to pomuze s tim, jak se v ruznych situacich zachovat – inspiruj se
– no a co se tyce toho "ticha na prvnim rande" – ja s tim mam osobne taky problemy. diky temhle strankam a kamaradum mam dost sebevedomi na to, abych holku oslovil a pak se snazim se s ni "nejak" bavit… kdyz se ty holce budes libit, tak urcite nebude stroha a mlcet. Ja mam zkusenosti hlavne z diskotek, kde kdyz prijdu k holce, tak nevim jestli se ji vubec libim, ale poznam to po chvili, hlavne podle toho, jak se se mnou bavi. Ale kdyz rikas, ze prijaly pozvani, tak to bude asi jednodussi…
– jo a pokud se ti bude libit, hlavne ji nerikej, ze ji milujes. kamarad to rekl jedny holce, kdyz se sotva znali (asi po tydnu – ani ne) a to ji odradilo.
– hlavne si ver a nehraj si na neco co nejsi
To je par rad, ktery se mne osvedcili, uvidis jestli se ti budou zamlouvat. (Napadnou me dalsi veci az tohle odeslu, ale co…)
Tak hodne stesti :-)


119
ree2 21. 01. 2006 16:43

Reakce na Pierre #117Načítám náhled komentáře...: jo zapomnel jsem tam dat, ze jde o odpoved…


120
Ash 21. 01. 2006 19:41

Reakce na Pierre #117Načítám náhled komentáře...: Tak to budeš mít docela rušný týden :-) Užij si to. Zbav se očekávání a užij si příjemné prostředí, dobrou večeři s jak říkáš pohlednou dívkou. První rande za to stojí, tak se samou snahou něco "nepodělat" nestrhej.

Shrnuto: BUĎ V kl.i.du.

Promiň budu velice nekonkrétní, takže tužku a papír klidně odlož.

Přečti si Qarkovy články typu "jak se připravit", pokud tam najdeš něco, co normálně neděláš, tak to zapoj do svého běžného denního režimu, aby ses s tím už příště nemusel sejřit.

Buď vnímavý, pozoruj lidi. Nesoustřeď se na sebe, jestli mluvíš moc nebo málo, nebo jestli říkáš to, co máš, nebo ne. Soustřeď se na slečnu a vnímej to, co říká, dávej jejím slovům smysl, když něčemu přesně nerozumíš, tak se zeptej, ať to rozvede (pokud ani to nempmůže, tak se v tom už nešťourej, někdy třeba ani sama neví co říká), vnímej zda-li a jak se na Tebe dívá, jestli vypadá spokojeně, nebo se jí něco nezamlouvá. Nepřežeň to. Nejsi tam kvůli ní.

Shrnuto: VNÍMEJ.

Je to lepší, než kdybys (krajní případ) pořád myslel na to, že musíš něco říkat a mlel jak kafemlejnek, případně naopak nevěděl co říct, a tak celý večer mlčel a přemýšlel, co vlastně říkat.

S informacemi o sobě – především o sobě a dívkách – šetři, když slečna bude chtít může mít spoustu dalších příležitostí něco zjistit. Když chtít nebude, její věc. Nemusíš jí všechno naservírovat na prvním rande, aby se pak o tobě bez tebe mohla v klidu rozhodovat.

Pro Tvůj lepší pocit: záchranná témata, která jsem objevil, jsou dětství a kamarádi (zde se dá najít spousta výborných stručných historek, které ničemu neuškodí), no a součastnost (zde je lepší slečnu buď něčím ohromit, je-li čím, nebo to raději nechat na někdy jindy – současné historky ze školy a práce totiž nemají ten správný drive, protože nejsou dostatečně uleželé a vytříděné).

Shrnuto: NEŽVAŇ.

Narazíš na věci, které Tě překvapí a zaskočí. Ale pozor – když máš pocit, že něco něco znamená, tak to neznamená, že to to znamená a obráceně. Nevyznáš se v tom o moc víc, než v tom, co jsem teď řekl. Takže to moc neanalyzuj, spíš na sebe nech informace působit. Co na Tebe působí dobře, je dobré. Co špatně, to odlož. Když nebude dost dobých věcí, je to asi špatné. Hledáš ty dívku pro sebe, nikoliv kluka pro ni (tedy – předpokládám že Ti nejde o skalp).

Takže – zamysli se, o co Ti jde. (Předpokládám, že nepotřebuješ klofnout 4 buchty za týden, pokud ano, hledej manuály, vypracuj bojovej plán, analyzuj, improvizuj, taktizuj, a na závěr si udělej koeficient úspěšnosti

PKD
Kus = -----
PVD
Kus – koeficient úspěšnosti
PKD – počet klofnutých dívek
PVD – počet všech dívek

)
Pokud se chceš spíš seznámit s nějakou dívkou, se kterou si budeš rozumět, nezbyde Ti než se chovat přirozeně a za úspěch považovat například to, že se nebudeš dále zdržovat s dívkou, se kterou si evidentně nerozumíš.

Jediné, co musíš během svého přirozeného chování mít na zřeteli, je ..tah na branku. S dívkou, která je Ti sympatická, se můžeš léta stýkat (ona si během té krásné doby někoho najde) a pak to tak nějak vyšumí. Je to BÁJEČNĚ zabitej čas, ideální třeba pro -jinak– samotáře, mám bohaté zkušenosti a mohu vřele doporučit, ale… předpokládám, že o to Ti tak úplně nejde.

Výhoda usilování o dívku je, že se to dá řešit až od druhého rande. První rande stačí, když bude příjemné. Kluk, který se o nic nepokusí hned na prvním rande, rozhodně není diskvalifikován. Často si spíš polepší. Na druhém rande už je to ale u většiny dívek na penalizaci, bohužel. Pokus ovšem znamená pokus, nikoliv slepou snahu toho dosáhnout. Ono to může vyjít hned, nebo taky ještě dlouho ne, to už je dost (hodně moc) individuální záležitost. Podstatné je ale zahájit, tak na to mysli.

Shrnuto: JDI DO NÍ, zkus to.

Podstatná informace: pokud už jsi dívku alespoň jednou z dálky viděl a slyšel, tak se rozmysli, co uděláš, když budeš mít šanci něco udělat. Menší část dívek Ti tu šanci naservíruje sama (je blíž, déle, a čeká. Na cokoliv), zbytek třeba kupodivu "nějak" přesvědčíš (180° obrat a najednou není proti ničemu), někdy ani pořádně nebudeš vědět jak, to Ti dojde až pozdějc, ale je blbost to pak řešit "on the fly". Strategie "koupila jsem husu, tak nevim" nesklízí úspěch, chce to mít ve věcech jasno :-)

Shrnuto: NEVÁHEJ.

Odpovědi (konečně):

Šance nelze odhadnout. Nevím, kdes ty holky sebral, co jsou zač. Šance, že navážeš nějaký zajímavý a svým způsobem cenný vztah jsou dobré. Vzpomínám v životě na jednu dívku, s tou jsem se viděl 4×, to byl rekord, zbytek bylo vždy víckrát a rozhodně to nebyla ztráta času. Fakt ovšem je, že jsem nikdy nebyl takovej frajer jako ty a nebral jsem tak plošně hahaha :-D

Jak moc zalezi… Na prvním rande bys neměl holku ničím odradit. Tedy se projevit jako primitiv, surovec, úchylák atp. Pokud ji neodradíš, máš šanci pokračovat druhým rande ;-)

Když pozvání přijaly… no já jsem si zvykl, že pozvání prostě přijímají. Jistě… bylo by svým způsobem jednodušší, kdyby šly jen ty, které opravdu "mají zájem"… Ale nemohu potvrdit. Nemám tuto zkušenost. Asi nejsem dostatečný playboy :-D

Osobně doporučuju nepočítat s tím, že má zájem s Tebou chodit, případně že má zájem se s Tebou vyspat. Zkus si to představit obráceně. Když Tebe pozve nějaká holka. Půjdeš. K čemukoliv dalšímu je to sice dobře našlápnutej směr, ale žádná cesta tam vést nemusí. Holky jsou třeba zvědavý, třeba hledaj nějaké rozptýlení, nějaké vzrůšo, nebo někoho, kdo je bude chápat, případně si chtěj zvednot ego že se ukážou s nějakým sympaťákem na veřejnosti, se kterým by mohly COKOLIV, KDYBY chtěly, no a taky maj o čem mluvit s kamoškama :-) Nebo jsou to prostě slušný holky a raději slušné pozvání přijmou, vždyť o nic nejde, než aby se vymlouvaly, a pak to třeba vypadalo, jako že o něco jde :-D No a třeba… jeden (jedna) nikdy neví.

.. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. zde místo pro slečny doplnit chybějící info, proč chodí s klukama na rande :-D .. ..
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Stane se, že holka vysílá naprosto matoucí signály. Myslíš, že jedeš na Plzeň a najdenou "Kóó-lí-ne Kóó-líí-néééé". Vzpomeň si na pejska a kočičku. Do ženský nevidíš. Black box s nedokumentovaným interfejsem. Může to fungovat jak myslíš a očekáváš, nebo naopak jak Windows.

Zadané.. no nějaká asi bude. Zkus zjistit, proč tam jsou. Jinak s nima nalož, jak uznáš za vhodné, to by bylo na dlouho.

Nejkritičtější věc není. Většinou to ztroskotá na nějaké blbosti. Good Luck.

Reakce na komentář: Tomfi #121Načítám náhled komentáře...

121
Tomfi 21. 01. 2006 20:21

Reakce na Ash #120Načítám náhled komentáře...:
Opravdu vyčerpávající, tam není co dodat.

Reakce na komentář: Ash #122Načítám náhled komentáře...

122
Ash 22. 01. 2006 08:58

Reakce na Tomfi #121Načítám náhled komentáře...: Ale je :-) Jsou lidé, kterým by pomohlo tunit zase v opačném směru (rozhodně jim není třeba říkat "jdi do toho a neváhej", když se na každou hned sápou, spíš "klídek dej tomu čas").

Doporučuju stáhnout ty extrémy, což se v podstatě = mít věci pod kontrolou.

Skutečným nezájmem či přílišným zájmem člověk holku snadno odradí. Když to neudělá, bývá šance někam pokročit. Ale chce to pořád držet správnej směr, kormidlo v kursu řekl bych. Furt.

Reakce na komentář: Tomfi #123Načítám náhled komentáře...

123
Tomfi 22. 01. 2006 09:59

Reakce na Ash #122Načítám náhled komentáře...:
"klídek dej tomu čas"Todle je takové fópá.
Mnohdy právě tady hledáme tu příčinu, na které si myslíme, že to ztroskotává.
Já osobně nedokážu jít jen tak za úplně neznámou slečnou.Naštěstí teďka k tomu nemám důvod :-P.Ale zpět k problému, malinko to rozvedu.Jde kolem Vás na ulici hezká holka,podíváte se na ni určitě, jako každý chlap, ale jen málokdo dokáže aspoň něco kváknout.Nemyslím si, že bych nějakej děsně nesmělej,spíše naopak,ale potřebuju toho člověka aspoň znát.Jinak težce nevím,co říct.A tyhle super qarkovi stránečky skýtají pod pokličkou mnoho užitečných rad, ze kterých poznáte, jak si vlastně vedete.Mnohdy víte už po pár větách,že jste na špatné cestě.Ale když moc dlouho čekáte je to špatný.Je to necelé dva roky zpátky,to jsem tenkrát chodil do tanečních.Moc se mi líbila jedna holka,dokonce jsem si zjistil přes kámošku číslo (první velká chyba,protože to byla i její kámoška,takže samozřejmě se jí to hned doneslo)Další taneční jsme spolu tancovali, určitě mě nijak nežrala,ale kdybych tenkrát nebyl ještě vyplašenej zajíc mohlo to dopadnout.Nějak jsem furt očekával její reakci, na smsky odpovídala,ale v tanečních jsme se nějak ve strachu míjeli.Jó,každej nějak začínal :-) Nakonec jsem to dost těžce nesl i když z toho nic nebylo.Osobně si myslím,že kdybych se tenkrát o něco pokusil mohlo to dopadnout,zvlášť,kolik bylo příležitostí.
Druhej případ je tak 3měsíce zpátky,chodí na stejnou školu,Shodou okolností v tom hraje roli opět taneční,konkrétně Věneček.Kapku jsme s klukama vožrali a jak jste v náladě tak si mezi kamarádama řeknete hodně věcí, já samozřejmě blbec se prokecl,že se mi líbí.A kamarád vůl to hned vyslepičil(Takhle rychle to nedokážou ani vesnický drbny) jeho holce,a už byla u nás u stolu.Pak jsme šli ven, popovídali jsme o škole, vo čem jiným má člověk v začínajícím ožraleckém stádiu mluvit,že? naštěstí mě ten vzduch pomohl :-P.Rozloučili jsme, nezdálo se že by měla něco proti, aspoň mě mohla poslat k šípku hned, ani bych se nedivil.Spíše bych ji plně chápal.Druhej den hned omluvná sms,do teďka se děsně stydím.Příští týden jsem ji dvakrát doprovodil na bus, než jsem se dozvěděl,že to bere pouze jako srandu.
Tydle dva případy mají hodně společného,možná by vyšly,kdyby člověk malinko více přitlačil na pilu.

---

Rozhodně to,ale není pravidlo.Je to pouze o zkušenostech, netrvdím,že bych teďka uspěl,ale člověk to nějak musí vycítit, a když tam cítěte šanci,musíte aspoň hodně naznačit.Jinak to může brát, že ji nechcete,nebo že nemáte odvahu.
Naopak,když je více lidí kolem,chce to klid a čas.tam to opravdu zbrklostí můžete jen dokurvit.

A vůbec nejlepší,když to tak nějak vypline ze situace,ale to stává málo, mě zatím pouze dvakrát a doufám,že teď to vydrží.

---

Určitě je tady daleko více lepších "baličů než jsem já" a najdou tu mnoho chyb,ale chtělo se mi něco napsat :-)


124
norwaiz 25. 01. 2006 21:25

Reakce na Jossh #107Načítám náhled komentáře...:
No ja si myslím Jossh, že keby si nebol "hezoun" resp. model, tak by sa tie dievčence ani na tebe nepozreli a nevenovali pozornosť a žiadne tanečné schopnosti by ti nepomohli, aj keď by si tancoval aj ako Patrick Swayzee vo filme "Dirty Dancing", a tiež tie pohľady do očí, úsmevy by ti boli márne keby si nebol "hezoun". Takže tento prípad sa stane asi tak 1% mužov;-)

moje podmínka je,že se jí nesmím dotknout první,ale zaujmout ji a vyprovokovat k tomu,aby po mě vyjela)


Neviem o čo presne ti išlo v ten daný večer, asi iba o taký nezáväzný flirtík, neviem, ale keby som ju chcel dostať do postele, tak čakať keď urobí ona prvý krok je dosť riskantné, a toto si môže dovoliť iba taký muž, ktorý vie, že na to má a má žene čo ponúknuť (hezoun…) Tá dotyčná holka by mohla považovať tvoje kroky resp. žiadne kroky, za tvoju hanblivosť, nesmelosť a hneď by si povedala: "aha, tak to viac nedokáže?, to je ale slaboch…". Ale samozrejme sa nájdu aj také, ktorým to nevadí, a stačí im, že muž je "hezoun" a tak sa činia oni namiesto muža.

Ale myslím si, že ty si sa s nimi iba hral, a to je squelé, keď sa muž hrá zo ženami a nie ženy s mužmi :-) Ale to dokáže len málokto (opäť "hezoun" s vysokým sebavedomím).

Ale musím uznať, že ten pocit ktorý muž zažíva, keď je žiadaný u ženách, u viacerých ženách, a že si môže vybrať je fakt na nezaplatenie!!!

Ja osobne už tiež začínam inak rozmýšľať (vďaka tejto stránke;-), robím veci tak aby ženy po mne túžili a nie ja po nich a vcelku sa mi to darí. Napr. si neviete predstaviť tie pocity, keď idete z dvomi kamoškami (sestrami) na kávičku, a keď vidíte, že medzi sebou o vás bojujú (nielen potajomky), vtedy máte tú moc, moc si vybrať, nechávať ich v neistote, nevedomosti, proste sa s nimi hráte. Ale to už som off-topic trocha, ale chcel som len uviesť príklad, keď muž flirtuje zo ženami tak je to krásne, keď vynútite u nich túžbu po vás!!!

Použijem už známu myšlienku:
Nie je umenie sa zaľúbiť sa do niekoho, ale prinútiť niekoho sa zaľúbiť do vás!

Trošku mi tvoj príspevok vyznel ako chvastanie (ja by som to napísal tak isto ko ty :-), ale možno sa mýlim;-), ale nič v zlom, dobrý príspevok, človek si z toho niečo zoberie a možno neskôr využije (no najprv musí absolvovať nejaké ti okrášľovacie kúry a samozrejme plastické operácie aby som sa podobal tým akože "krásavcom" modelom;-) ale dúfam, že sa mýlim, že až taký pekný ako Jossh nemusím byť, aby som zažil taký "nádherný večer" :-)



And some poetry in the end….

"
Flirt is a game
doesn't have a name
Flirt is great fun
you shoot without gun"

(Norwaiz)


125
ree2 28. 01. 2006 11:41

docela by me zajimalo, jak to Pierrovi dopadlo…

Reakce na komentář: Ash #126Načítám náhled komentáře...

126
Ash 28. 01. 2006 13:34

Reakce na ree2 #125Načítám náhled komentáře...: Jojo, Pierre, v pondělí ráno ať máme report na stole ;-)


127
rejny 28. 01. 2006 23:39

Trochu off – včera jsem jen tak z hecu a pro zábavu zkoušel balit holky podle rad tady. Vykašlal jsem se na své osvědčené postupy a metody a zkusil to jinak. A výsledek? Sice ne se všemi postupy souhlasím, ale fungují. Každopádně to byla zajímavá zkušenost, a fajn večer.

Reakce na komentář: Smaky007 #128Načítám náhled komentáře...

128
Smaky007 29. 01. 2006 12:47

Reakce na rejny #127Načítám náhled komentáře...: No tak tyhle postupy jsou spíš pro lidi,co jsou takový nesmělejší (teda aspoň podle mě)… Protože v praxi ať oslovíš jak chceš,tak to nikdy nebejvá nic těžkýho a úspěšnost je docela dost velká…;)


129
Mawe47 31. 01. 2006 14:13

Reakce na Psavec #31Načítám náhled komentáře...: jo to je trochu problem, donutit se vypnout ten komp…
ale kdyz ten kluk stoji za to, tak ho klidne vypnu :-)
a ten muj mi vzal promrzle ruce do svych zahrat a bylo jasne ze to nedela jen tak…
to pak cloveka hned prestane mrzet, ze musel vypnout komp :-)


130
ja zlobiva holsiska 14. 02. 2006 20:05

tak sem sem úplně nááááhodou přišla…. náštěva nikdy neuškodí… zvláště ne vám co? ale neberte si to nijak osobně… aspon sem si něco přečetla…. =) no… zajímavý…. – no coment….


131
Hančaa 23. 02. 2006 14:22

100%tně souhlasím, že svádění a flirtování je naprosto úúžasná a navýsost příjemná věc ;-) A to ať už sem objektem já nebo naopak svádím nějakýho chlapa :-O)) Kamarád to nazval "bruslením na tenkém ledě"……už sme tuto hranici překročili (=probořili sme led), a já mohu jen s lítostí vzpomínat, jaké to bylo předtím: ty náznaky, letmé doteky a pohledy….obrovské místo pro fantazii: co by kdyby….BOMBA!!
Flirtíky a svádění mohu vřele DOPORUČIT!
Pánové, s chutí do toho!!


132
johny9993 26. 02. 2006 02:36

hoši já se při čtení těch playboyových odpovědí skoro posral smíchy-úplně mi tečou slzy smíchem,když si představím tu horu pičovin,kterou napsal jako dotazy :-)


133
merida 26. 02. 2006 15:31

tak jsem si tady pročetla valnou většinu komentářů. s většinou z nich určitě souhlasim, ovšem u některejch dost koukám. mooooc mě pobavil mozkomor, kterej tu hlásá verbální dovednosti, život čistý a bez přetvářky atd atd. ale přestože nemusíte být úspěšní, tak holka, se kterou si trochu zaflirtujete, tak až se dostane do někam za roh, bude zvesela poskakovat štěstím, že vzbudila zájem – a to nikoliv coby partner do konverzace, ale jako holka, která někoho přitahuje.
neuvěřitelně mě pobavil playboy :-D – kluci, to snad při líbání jenom ochutnáváte holce rtěnku??
ale taky mě tu někteří zarazili – hlavně jossh. takové hříčky si můžou dovolit jenom další patrickové a bradové pittové ;-) na to tak, jak si přeješ ty, zareaguje jenom minimum holek. můžeš si bejt fantastickej jak chceš, ale nechtěj vědět, co si o takové myslí ostatní holky. "proboha, kdyby tam nebylo tolik lidí, bůhvíco by tam dělali.." "nemyslíš, že to občas trochu přeháníš?" atd.. je to tvrdý, ale je to tak – netvrdím, že to tak dělaj všcky holky (jsem přesvědčená), ovšem v okolí těch tvejch krásek určitě nějaká bude – a takový věci se šířej jak nepříjemná nákaza:rychle a na každýho v dosahu. před něčím takovým tu holku prostě neuchráníš. pokud jí na tobě nezálaží hooooooodně moc, pravděpodobně si ty kecy a pohledy ušetří a dá si příště hooodně velikýho majzla, co dělá. a taky:za ženskou a za trmavají se neběhá-buď přijdou samy,nebo přijde další možná přijde jedna, dvě, ovšem pokud očekáváš něco takovýho u více holek, budeš je muset pravděpodobně pokaždé opít…


134
michal 24. 03. 2006 21:33

jak se liba pestře


135
heek 10. 04. 2006 11:19

Reakce na nesmrtelny #11Načítám náhled komentáře...: mno, neco podobnyho se mi stalo s jednou spoluyackou na stredni..a ta holka se mnou, jak jsem posleze zjistil, fakt chtela chodit :-) ale tehdy jsem jaksi nevedel, co s tim, tak z toho nebylo nic :-/


136
eagle 01. 05. 2006 14:54

hele lidicky ja bych nerekl ze je tu vse na ho… jelikoz par vecí se dá použít


137
cipej 23. 06. 2006 15:24

lidi pomocte mi ja miluju jednu holku a nevim jestli ona me jak na to pridu????

Reakce na komentář: Mawe47 #138Načítám náhled komentáře...

138
Mawe47 23. 06. 2006 16:34

Reakce na cipej #137Načítám náhled komentáře...: tak ze se ji zeptas?


139
chleba 21. 07. 2006 23:46

Reakce na Aesen #41Načítám náhled komentáře...: Souhlas. Tyhle "návody a rady" nejdou brát doslova, ale když si o tom popřemejšlíš, srovnáš si to v hlavě, tak ti to může dost dát.


140
cuclek 02. 09. 2006 21:02

teda nevím kde tohle vzal ale je to dost dobrý vyskouším to :-)


141
andy 05. 10. 2006 15:12

Reakce na SAM #37Načítám náhled komentáře...: vážne si to myslíš?


142
Heno 26. 11. 2006 17:38

chodil som z jednou babou ktora sa somnou rozisla po mesiaci ,ale nejak ma to moc neznicilo.potom som sadozvedel ohladne nasho rozchodu vela zaujimavych veci co mna dost nasralo ale preniesol som sa.Zaujimave bolo ked mi to hovorila dobre ,ze sa nerozplakala a este sa mi aj ospravedlnovala a o mesiac nato prestala somnou kominikovat(doteraz neviem preco)…a cely problem spociva v tom ,ze to bola sestra mojho naj. kamarata a chodim k nemu pravidelne a tak som ju v kuse vidaval co ma nici (je stale krajsia a krajsia) som sa do nej zamiloval a neviem co mam s tym robyt.V poslednom case sa uz aj rozpravame a mam strach z niecim zacat aby som zas nepadol nato mieso , ze sa somnou nebude rozpravat..Raz som sa o to pokusil ale rozhovor neprebiehal tak ako som si to predstavoval,lebo sme skocily pri nasom rozchode… a zacala mi hovorit ,ze je to jej vina ,ze sme sa nerozpravali atd…… fakt som vkoncoch neviem co mam robit


143
pLechiSek 24. 01. 2007 18:48

Reakce na Smaky007 #47Načítám náhled komentáře...: svest ji, jedine svest, nebo pokud s ni nechces mit nic blizsiho, tak ji dohodit kamosovi, to ze bys i dosahl toho, ze se na nej vykasle, tak to nevydrzi dlouho a vrati se k nemu, muzu rict ze sve vlastni zkusenosti, v jednom podobnem pripadu jsem figuroval i ja..
.. ja ji svedl, pak si nasla jineho kluka a je to OK, taky tu holku mam rad, a to strasne moc, jen uz mam jinou, no :-)
a tu mam taky moc rad a asi bych se s ni zase nedokazal rozejit kvuli te druhe… ach ach, proc nemuzu byt dvakrat :-D


144
pavel 24. 01. 2007 23:22

Ahoj vsem dlouho jsem se potkaval s jednou holkou vzdycky jsme prohodili par slov a vymenili uzasny usmevy az jsem se osmelil a pozval ji na drink neco jsme popili a asi po 3 hodkach se rozloucili jel ji posledni vlak rozloucili jsme se odesla z meho pohledu jsme se celkem bavili trapne ticho nebylo delsi nez pul minuty potom jsem ji psal jak dojela a at da vedet ze se dostala v pohode domu slibila ze az bude v posteli da vedet neozvala se,psal jsem ji druhy den rano a nic pri tom vedela ze se dalsi den uvidime a stavim se prohodilo se par slov rikala ze me chtela za chvili napsat(mel jsem docela strach jestli se ji neco nestalo ze nenapsala a docela me to nastvalo)no bylo to takovy divny jeste ten den jsem s ni jel MHD celkem jsme si povidali ale nejak to nebylo ono rikala ze nekdy by jsme mohli zajit na kafe tak co da me podle vas sanci nebo me uz odepsala

Reakce na komentář: Ash #145Načítám náhled komentáře...

145
Ash 25. 01. 2007 13:21

Reakce na pavel #144Načítám náhled komentáře...: Jestli to není osudově-srdeční záležitost a pokud to vypadá, že tímto způsobem jedná normálně, tak bych se na to vykašlal. Nemam holky co něco řeknou a pak dělají, jako že vlastně nic neřekly zrovna v lásce, člověka to akorát rozhodí z duševní rovnováhy, když na to není zvyklý a navrch mu připadá, že on je ten d'Bill. Nevím, chtělo by to holčičí pohled na věc, já tomu nerozumím, vidím jen ty důsledky. Zkus se na to zeptat Kley :-D


146
pavel 26. 01. 2007 12:11

Díky Ashi,těší mě žes odepsal zrovna Ty,tvé názory většinou beru.No asi vyčkám jak se bude chovat dál když se potkáme,nemám totiž ponětí co si od toho setkání slibovala a já vlastně taky ne. Nic méně člověku to stále vrtá hlavou a čím víc na to myslí tím je z toho víc v pasti.Kley bych se zeptal rád ale nejak nemúžu najít kontakt.No možná bude nejlepší to nechat plavat ale když toho člověka téměř denně vídáte není to tak lehký.


147
VelkýBubák 12. 08. 2007 01:38

Přetvářka je hra a naopak hra není nutně přetvářka.


148
krk 19. 09. 2007 07:30

tak uz mi asi doslo proc se na me kamoska svalila potom co mi pochvalila novou mikinu :-D :-P


149
Baldy 06. 10. 2007 00:13

Hezkej článek,.. Co se týká flirtu, dle mě je to moc hezký, ale i když vycítim, že se mnou nějká holka flirtuje, asi to neznamená ještě že se mnou něco chce mít, spoustu lidí flirtuje asi jen tak pro zábavu a tím to končí,…


150
Blaueminence 06. 11. 2007 23:34

Omlouvám se, jestli na to již někdo upozorňoval, ale mám podezření, že někdo tento článek víceméně zkopíroval na jiný web: http://www.samuraj.cz/clanek/769--jak-s-holkou-flirtovat-.html …. myslim že to je vůči Qarkovi dost sprostý tohle udělat…


151
uedus 23. 11. 2007 10:29

No lidi, to je sice hezký, ale na podobný pitomosti ja nemám čas


152
Big boss Bonsei 01. 12. 2007 10:10

Reakce na Honza #73Načítám náhled komentáře...: maš šanci! Využí toho! Nejspis se ji libiš! skus se s ni dat do reči nebo jí někam pozvi! a nepřemýšlej o tom co by se stalo kdyby to nevišlo… Nic by se beztak nestalo… Vetšina holek přenechává prvni krok klukovi.. Takze bez do toho jeden den se pekne oblikni treba se nejak uces a rekni si neska ji skusim nekam pozvat a nobo si s ni jen tak popovidam…


153
Big boss Bonsei 01. 12. 2007 10:14

Reakce na Honza #73Načítám náhled komentáře...: a z toho ze se s zadnou nechodil? To mas jedno ty hlavni veci pridou sami.. A zvladnes je urcite taky….


154
Big boss Bonsei 01. 12. 2007 11:00

Reakce na Honza #91Načítám náhled komentáře...: Jeste mne napadlo neco nesouvisi to primo s timhle problemem… Vlastne i jo..
Zpusob jak si zvetsit sebevedomi? Mne pomohly tanecni! Prihlas do tanecnich… Tak budes s holkou tancovat dotykat se ji takze kdyz pak budes chtit nakou jen oslovit.. Tak to bude brnkacka…


155
Šmoula 05. 12. 2007 20:38

nic neříkám, protože by to stejně nemělo smysl..jenom byste nadavali pres internet :-D


156
thone 15. 12. 2007 15:40

potrebuju pordit byl jsem zamilovany do jedne holky mela pritele ,nevyslomi to zlomila mi srdce,,, vcera jsem ji potkal znovu pritele yz nema,, ja jsem delal hodne chyb se zenami ,ale precetl jsem si knihu GAME kde vsechno poradne vysvetlili od te doby jsem, uz nemel se zenami problem delal jsem si snimi co chtel …kdyz jsem ji potkalz zkusil jsem nani stejny pokrok a chytla se zacla me svadet a snazila se me zaujmout mel jsem ji dnes ale jsem ji potkal v praci a nekdo ji poradil ze jsem hrac ze si na me musi dat pozor ze bych mel chytat ja ji ne ona me a ted ji nekdo radi ,,a zacala me ignorovat ,
neviom jestli se me chce zbavit nebo sio hraje na ;;tezko ji dostat""zitra ji uvidim a bude zase sama musim nejak se dostat nahoru a zase ji prijmout aby me chytala ona,ale jak


157
Reinhard 22. 02. 2008 16:58

Reakce na glu #34Načítám náhled komentáře...: Na prvni pohled – asi neznaji definici tohoto vyrazu: Laska na prvni pohled = setkani dvou totalne nadrzenych lidi :-D


158
anti john( smelinka:-) 01. 04. 2008 16:52

Johne, z toho co tady píšeš, tipuju ti ho tak na 13, jsi fakt mimo, ty už sem radši nic nepiš, ,….. :-)


159
jirka no1 08. 05. 2008 12:56

flirtuju s holkou po icq a chci jí zbalit a nevim jak na to! :'-(


160
johnny89 28. 05. 2008 18:45

forum ;-) a po icq flirtovať je blbosť


161
EX-Bitch 30. 05. 2008 22:23

čus hele potřebuju jak pořádně flirtovat s holkou přes net našel sem jednu a chci udělat co nejvíc ale ja z vetsi dalky takže se uvidíme až o prázdninách chtěl bych radu jak nato aby už to bylo při našem setkání na dobrý cestě


162
uf 16. 07. 2008 00:09

cau muzeste mi pomoct kdyz mam holku rad a ona ma kluka co mam delat chodim s ni ven ale nevim co si k ni muzu dovolit kdyz ma kluka poradte ?


163
Páže 19. 07. 2008 13:13

Lidi já doufám že nepotřebuji radu jak se dotýkat nějaké rošťěnky;)sakra to je drsny jak a PROČ flirtovat nebo milovat apod s holkou….to jak mi nevadi každej chce nějakou pomoc ale proč mno to už kapku moc;)


164
chazzy 31. 07. 2008 13:28

Lidi, prosím, poradtě mi. Líbí se mi jedna spolužačka, v hodině sem si s ní psal a troji ji polichotil. V další hodině sem se na ní koukal, ona se na mne taky podívala, já sem se jí podíval do očí, ona taky. Co o pro mne znamená? Byl to jen nevinný pohled nebo se mi do očí podívala schválně a tím něco chtěla naznačit?

Reakce na komentář: V1teX #165Načítám náhled komentáře...

165
V1teX 31. 07. 2008 20:57

Reakce na chazzy #164Načítám náhled komentáře...: asi má o tebe zájem, nebo se ti jen podívala do očí :-D (to jsem ti pomohl, co)Každopádně s ní promluv

Reakce na komentář: chazzy #166Načítám náhled komentáře...

166
chazzy 01. 08. 2008 10:34

Reakce na V1teX #165Načítám náhled komentáře...: díky :-P


167
P. 03. 08. 2008 02:24

Zdravím, mám za sebou první větší úspěch s holkou. Problém je v tom, že nevím jak velký ten úspěch je. Právě jsem se vrátil z tábora a hned první den mě zaujala jistá slečna Klára. Během prvních dvou dnů jsem se s ní začal tak nějak neutrálně bavit a ona se ke mě kupodivu také měla. Kdybych jel striktně podle The Game, tak bych napočítal spousty IZ. Oplácela úsměvy, zajímala se, povídala. Postupem času jsme se docela sblížili, a když jsme se spolu bavili, tak jsme se opravdu bavili, smáli jsme se, cítil jsem se sebevědomě, relaxovaně, naprosto v pohodě. Aplikoval jsem i pohledy do očí a podobně, akorát jsem ji téměř nelichotil. Asi vedlejší efekt The Game, kde se to považuje za low-value chování, ačkoli vím, že u nás by to ještě mělo fungovat.
Hlodal ve mě červík, jestli má o mě opravdu zájem nebo jestli se se mnou prostě baví, jako by se mohla bavit s kýmkoli jiným. Také z toho důvodu jsem to nedotáhl nikam dál. Seděli jsme vedle sebe dvě hodiny u táboráku a povídali si, ale k žádnému přitulení nebo tělesnému kontaktu nedošlo. Teoreticky ty chyby asi znám – nedostatek KINOšky – nevinných doteků a nedostatek sebevědomí a odvahy, ale jelikož jsem holku nikdy neměl, tak mi chyběla jakási psychická opora pro to odhodlat se a něco zkusit. Psychický blok z dřívějších časů. Doufám, že víte co mám na mysli.
Prostě nevím, jak to ta holka doopravdy má. Je tam ta nejistota. Měli byste pro mě nějaké rady? Víte co, asi se zeptám přímo zdroje. Mám na ní totiž e-mail a pokud mi upřímně napíše, že jsem u ní měl šanci, bude to další velký krok ku předu na mé cestě. Dám vědět jak to dopadlo.

Reakce na komentář: mat #168Načítám náhled komentáře...

168
mat 03. 08. 2008 17:45

Reakce na P. #167Načítám náhled komentáře...: To beres trochu moc vedecky :-D


169
speedy 06. 08. 2008 20:43

xDu mý bejvalky sem ji zbalil hned první den co sme byli poprvý venku a to měla kluka ten den už sme se "mazlily" není se čeho bát ten dotek je duležitej když je načnutá poznáš to i na ní


170
P. 08. 08. 2008 02:29

@mat: To máš pravdu. Asi mi nic jiného nezbývá :-D.
@speedy: OK, příště si prostě řeknu po vzoru Rosse Jeffriese "Go for it!" a pudu na věc :-D
Nechci aby jí to třeba nebylo nepříjemný nebo tak. Zdálo se mi jako by tam ta nesmělost a nezkušenost byla z obou stran a tak mi to v tý daný situaci nepřišlo úplně vhodný, ale věřím, že i tohle je otázka frame of mind. Když věříš tomu, že to správný je, tak sakra je! :-P

A hele, chlapi já fakt nejsem tak divnej jak se z těch mejch příspěvků zdá ;-)

Dík moc za pomoc.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.