QARK.net — Jak si posedat u stolu na rande
Jak si posedat u stolu na rande

Jak si posedat u stolu na rande

V minulém článku se rozpoutala na téma „Jak si posedat u stolu na rande“ rozsáhlá diskuze. Sešlo se tam plno názorů, takže jsem se nad tímto problémem pokusil také zamyslet a sepsat nějaké doporučení.


Sezení naproti

Na prvním rande bych doporučil sedět proti sobě, ale u menšího stolku, třeba v kavárně. Můžete se tak dívce dívat přímo do očí a přitom na ni netlačíte svojí blízkostí. U malého stolku není problém chytit ji za ruku, a kdybyste nutně potřebovali dostat se k ní ještě blíž, dá se přece vždycky poposednout.

Sedět naproti má v tento moment, ale větší účinek. Když se vám podaří zapálit v ní sváděním a drobnými doteky plamínek touhy, bude mít sama chuť být k vám blíž a protože se jí to přání ihned nesplní, bude na to víc myslet. Tím pádem z toho můžete hodně vytěžit, když potom vyjdete ven, protože pro vás bude snazší jí vzít za ruku, nebo ji políbit. Holka bude v kavárně myslet na to, jak se jí dotýkáte a venku jí to splníte. Úspěch je skoro zaručen.

Sezení do „eL“

U většího stolu bych na prvním rande doporučil, sednout si do pravého úhlu přes roh stolu. Nebudete u holky moc blízko, ale ani moc daleko, jak byste byli, kdybyste si sedli proti sobě přes celý stůl. Můžete tak dívku lehce svádět, ale také zapojit doteky a podobné věci. Jen dejte pozor, abyste to neuspěchali.

První rande je více méně poznávací a sváděcí. Vykládáte si o sobě, flirtujete, ale neskáčete po sobě jako králíci. Je docela vhodné holku navnadit a potom, třeba až při pomáhání do kabátu ji říct, že jí to sluší a že jste na ni celé rande mohli nechat oči. Pokud to jde, políbit ji klidně teď a nebo ji vzít za ruku a políbit ji někde venku, či až nakonec při loučení. Chtít totiž všechno ihned, už u stolu, není moc dobré. Lepší je nechat holku pořádně „uzrát“, což znamená, dostat ji do fáze, aby k vám cítila to co vy k ní. Potom teprve útočit. Často se totiž stává, že zatímco vy jste o ní přemýšleli už nějakou dobu a máte ji vysněnou, ona o vás přemýšlí mnohem kratší čas a plně se pro vás mohla rozhodnout například až teprve teď na tomto rande.

Sezení vedle sebe

Sedět přímo vedle sebe můžete později, nebo pokud se už více znáte. Vesele se tak můžete ochmatávat a šeptat si přímo do ucha mazlivá slovíčka. V podstatě to budí dojem, jako by byla už dívka vaše a vy jí měli jen pro sebe – velká část stolu je prázdná a vy jste oba u sebe, jakoby odděleni od zbytku světa.



Pokud tápete v tom, kdo by měl vybrat vhodný stůl, či místo na sezení, tak se nejdřív zamyslete, do jaké kategorie mužů patříte. Některým mužům totiž dělá problém, když nesedí zády ke zdi a nebo nejsou čelem ke dveřím. Cítí se potom divně a pořád se kolem sebe dívají a otáčejí se. Pokud k takovým mužům patříte, doporučuji, abyste místo vybrali vy a dívce na to její pomohli přisunutím židle. Bude to galantní a nikomu nedojde, kdo vlastně místo vybral. Když najdete vhodný stůl, nebojte se klidně dívky zeptat, jestli jí vaše volba vyhovuje, čímž dáte najevo, že vám na ní záleží.

Pokud vám nevadí, kam se posadíte a cítíte se v pohodě kdekoliv, můžete nechat vybrat místo i dívku. Důležité pochopitelně je, abyste se oba cítili dobře.

Qark | 12. 01. 2006 22:15 | Komentáře: 27 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
"D" 12. 01. 2006 22:49

nad timhle jsem nikdy nepremyslel, bohuzel si myslim, ze to neni zrovna tak dulezity. Ovsem meznik je mezi ti msedet tak ze nekomu cucim do oci ci vedle nej to je pravda!!


2
Hondrej 12. 01. 2006 23:57

Tyhle stranky miluju, stejne jako clanky o zenskych, ale dle meho skromneho nazoru: pokud se tu rozpoutava diskuze na tema "jak sedet u stolu", je to spatne (prinejmensim krok vedle).

Doufam, ze slo o vyjimku a tesim se na spoustu zajimavejsich clanecku :-)

Reakce na komentář: Qark #3Načítám náhled komentáře..., djx #18Načítám náhled komentáře..., grf #24Načítám náhled komentáře...

3
Qark url 13. 01. 2006 00:05

Reakce na Hondrej #2Načítám náhled komentáře...: Ta diskuze byla u jiného tématu a tak jsem jen snažil ji přesunout tam kam patří (sem) a správně ji zaškatulkovat. Každopádně si myslím, že když už se o něčem diskutuje, tak to určitě i někoho zaujme, tak uvidíme ;-)


4
Amálka 13. 01. 2006 07:34

Ani netuším jak jsem se na těchto stránkách ocitla. Je to v celku zábavné. Například u těch pokusů balení holek jsem se nasmála. To mi připomíná, že v sobotu to na mě také jeden takový zkoušel. Ale bohužel. Zajímal se o jméno, věk, odkud jsem, atd, takové ty normální věci. Po odpovědi, že jsem přijela s manželem se krásně vypoklonkoval. Tak tohle mě opravdu baví. Jinak jak sedím u stolu? Jak kdy, ale je pravda, že chlapi jsou fakt hotoví, když mají sedět zády ke dvěřím.

Reakce na komentář: korn #21Načítám náhled komentáře...

5
Viktor 13. 01. 2006 09:34

Qarku, mel bych pro Tebe jeden namet. Rozebiral jsi na techto strankach seznamovani a svadeni ze vsech stran, ale jedno hledisko myslim porad jeste chybi – vek. Myslim si, ze nektere Tvoje rady jsou ucinnejsi pro jednu vekovou skupinu, nektere pro jinou. Sam zadny expert nejsem, ale rekl bych, ze je velky rozdil mezi hovorem s 20ti letou a s 30ti letou mladou damou. Schvalne to nebudu rozvadet vic, budu velmi zvedavy, jestli by se Ti neco podarilo neco vymyslet i na toto tema.

Reakce na komentář: George #9Načítám náhled komentáře...

6
Arnold 13. 01. 2006 09:39

Super clanek, moc ti za nej dekuju, vubec bych necekal, ze takhle rychle zareagujes na par mych prispevku


7
Arnold 13. 01. 2006 09:40

Klidne by se mohl stat soucasti tve nove knihy :-)
Materialu mas opravdu dost, uz je jen dat do kupy a udelat v tom system.


8
Llardius 13. 01. 2006 16:19

Myslím, že je vcelku jedno, jak se v restauraci posadíte, ale občas i na maličkostech záleží.. Jinak Qarku momentálně pro tebe píšu dva články, tak doufám, že se ti budou líbit (a hlavně, že je dokončím).


9
George 13. 01. 2006 16:34

Reakce na Viktor #5Načítám náhled komentáře...: Tohle by urcite byl dobry namet na novy clanek.


10
Pavel 13. 01. 2006 16:59

Zajímavý, to mě nikdy nenapadlo, takhle o tom uvažovat :-)
Každopádně, taď až půjdu na nějaké to rande, s úsměvem si vzpomenu na tvé rady :-)

pavel


11
Daves 13. 01. 2006 17:24

Tak jednou sem byl s kamošem v čajovně a on balil jednu holku jenomže seděl vedle ni a ještě se díval do blba… prostě lol… no tak sem se ho zeptal jednou jestli se nechce vyměnit …a podruhé sem mu napsal na svůj mobil esemesku kterou sem nechal otevřenou a v ní bylo napsano at se se mnou vymění a používa oční kontakt … světe div se posledních dvacet minut mu to vycházelo :-O))))


12
Arnold 14. 01. 2006 06:25

Kdyz uz jsme u toho prvniho rande, tak se nabizi take otazka prvniho polibku..
Dost se mi libila rada od Hitche: prvnich devadesat procent prvniho polibku udela muz, zbylych 10 procent dokonci zena. Quark tady nekde uvadel poznamku "kdyz to nevyjde, tak jste nahrany" Ja bych to mozna jeste zesilil, kdyz to nevyjde, tak jste v prdeli :-)
Vyhlasuji soutez o nejvtipnejsi radu, jak z takove situace vybruslit.

Reakce na komentář: silky lemon #13Načítám náhled komentáře..., ahoj #16Načítám náhled komentáře...

13
silky lemon 14. 01. 2006 11:29

Reakce na Arnold #12Načítám náhled komentáře...: Kdyz to nevyjde, tak mejte po ruce suicide pill.


14
Lukino 14. 01. 2006 15:36

Myslím, Quarku, že tvoje články by daly dohromady jednu knížku…


15
Playboy 14. 01. 2006 16:32

Arnold:co treba vzit do zajecich – utect, jak nejrychleji to jde.


16
ahoj 14. 01. 2006 18:15

Reakce na Arnold #12Načítám náhled komentáře...: mno… když už jsi dokázal těch 90% tak zbývajících 10% už není žádnej problém ne? ;-) … jinak Hitch je dobrej filmek


17
Arnold 14. 01. 2006 19:46

No tech zbyvajicich 10% uz je na partnerce :-)
kdyz to nevyjde, tak je to v p*****
to, co rikal playboy ma neco do sebe> kdo utece, vyhraje


18
djx 15. 01. 2006 14:36

Reakce na Hondrej #2Načítám náhled komentáře...: Rozhodně si nemyslím, že by byl nějaký "úpadek" psát články na tato témata. Nedávno jsem totiž podobný problém řešil. Je to dost podstatné, kde a taky jak se usadíte. Později je to už samozřejmě jedno, ale při prvním setkání je to podle mě dost důležitý.

Třeba špatnej výběr místa to může celý zkazit (kde je např. moc hluku, takže se vzájemně neslyšíte, nebo je za vámi plochá televize s metrovou úhlopříčkou, po které daná slečna šilhá atd.).


19
mladá Slovenka 15. 01. 2006 18:03

no hej, ale vždy sa dá presadnúť a spýtať as dievčata kami i ako si sadnete. u mna je to jedno, ale ked sa mi sedenie nepaci, ozvem sa. taktiez rande na diskoteke a v kine zrovna nie je naj pre rozhovory. zabava je to dobr, ale nie na zaciatok. trocha sa treba len zamysliet a kecat spolu.


20
norwaiz 15. 01. 2006 18:25

Ja som sa tieto veci ako sediet naučil pri finanč.poradenstve, kde je to naozaj dôležité, keď sa pracuje s klientami… A musím priznať, že som osoba, ktorej vadí, keď sedí chrbátom otočený ku dverám alebo k miestu kde sa niečo deje, proste musí mať rozhľad o okolí, a preto keď idem na rande z nejakou holkou tak miesto vyberám ja, resp. si sadnem ako prvý (samozrejme smerom k dverám) a dievčina si sadne kde sama chce (aspoň zistím jej postoj ku mne tj. či sa ma bojí :-) alebo je sebavedomejšia :-), či je ku mne viac naklonenejšia :-), a ak si postupne zbližujeme tak sa neskôr kľudne prisuniem k nej bližšie…nenápadne :-)
Raz som nehal miesto vybrať dievčaťu a sadol som chrbtom ku dverám, a potom po skočení rande som premýšlal, že prečo som bol taký nesvoj, a nakoniec som prišiel na to, že som sedel chrbátok ku dverám a z toho som bol nervózny (stále som sa obzeral za seba, čo určite narúšalo spoločnú atmosféru….)

Osobne odporúčam sedenie do "eL" aj na prvom rande, bo sedieť oproti sebe s neodporúča v takýchto situáciach, bo dotyčný si môžu pripadať ako na "výsluchu", napr.osoba je konfrontovaná otázkam, na ktoré nechce odpovedať, tak sa veľmi ťažko vyhýba pohľadu druhej osoby a je z toho nervózny – je akoby pod tlakom, že musí odpovedať…atď…


21
korn 22. 01. 2006 23:59

Reakce na Amálka #4Načítám náhled komentáře...: Tak hlavně že se dobře bavíš…


22
X-tina.mar 29. 01. 2006 19:40

Vám to asi tak nepřijde, ale nedávno jsem byla na rande a světe div se, sedli jsme si k malému stolku naproti sobě… Díky tomu jsme se věnovali sobě navzájem a nezajímali se o okolí, byl tam i oční kontakt a tak… Teď máme další rande… Možná byste ale mohli více pitvat první ppolibky, protože když se holka nemůže rozhoupat a kluk taky ne… Je to trošku trapný…


23
Nemesis 20. 02. 2006 19:56

a koho potom mozem zabit ked v tom neuspejem asi roho co to napisal


24
grf 11. 05. 2006 18:42

Reakce na Hondrej #2Načítám náhled komentáře...: ja si myslim ze tento clanek je napsan na dobre tema protoze ja uz sem nad tim chvili uvazoval a kdyz sem si ted precetl qarkuv nazor jenom to utvrdilo muj prvotni a myslim ze par lidem to precejen pomuze


25
myisa 30. 08. 2006 14:58

jo, tohle je hodně důležitý-a nejen u rande…tady se totiž pracuje i s psychikou obou dvou ( v tomhle případě spíš tý dívky), takže je lepší opravdu ze začátku narušovat osobní prostor co nejmíň a až pak se pokusit o něco víc…


26
stefan 09. 10. 2006 12:01

cau chces na pokec


27
MiSHAK 10. 09. 2007 14:50

Podle pravidel etikety, by slečna měla sedět zády ke zdi a rozesazuje se pokud možno podle pravidla opačná pohlaví proti sobě a společná vedle sebe. Představte si dva býky (může) proti sobě, snad si to tak zapamatujete. Pravidlo o přisunutí je myslím taky a má smysl, jak ho popisoval Qark, je to galantní gesto a zároveň i skrytá manipulace :-). Jo a do hospody vchází první můž, to aby slečna nedostala ranu krýglem do hlavy, v kavárnách to to většinou nehrozí.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.