QARK.net — Televizní programy
Televizní programy

Televizní programy

TV

Nechápu, co je to za módu dávat kvalitnější televizní programy až kolem půlnoci. Běžný člověk nemá šanci na klidný večer u televize, protože se nevydrží dívat na ty šílené kraviny, co jsou od osmi na programu. Vlastně si ani nevzpomínám, kdy jsem se naposledy těšil na osmou hodinu, že si odpočnu u nějakého filmu. Na druhou stranu si ale velmi dobře vzpomínám na nesčetné reprízy filmu Homolkovi, Slunce seno nebo seriálu Život na zámku a podobných hovadin.

Možná si televize myslí, že tímto dosáhne lepší sledovanosti za méně investovaných peněz. To se mi ale nezdá, protože na levný, stokrát viděný brak, se nikdo dívat v hlavním vysílacím čase nechce a nebude, a na kvalitnější (ještě neviděný) film zase nevydrží být vzhůru.

Nevím kam to spěje. Za chvilku budou po zprávách dávat Kačery z Kačerova nebo Chip a Dale. Kolem desáté se dostane na řadu telenovela, potom soutěž, seriál, okoukaný film a možná, až tak ve čtyři ráno, se lidé dočkají něčeho normálního.

Ještě, že existuje video!!


Qark | 08. 03. 2005 16:46 | Komentáře: 15 | ::Filmy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Marcellus 08. 03. 2005 15:49

Jeste ze existuje DIVX! :-D Ja uz se v podstate na telku ani moc nekoukam :-) …nebezi tam nic kloudnyho a kdyz uz jo, tak jsem to mel tak pred rokem a pul na kompu :-D Jeste ze nasim zakonodarcum to neprijde jako zlocin :-D

Reakce na komentář: Slada #9Načítám náhled komentáře...

2
Hondrej 08. 03. 2005 20:39

Vše jsem přečetl a souhlasím. Naštěstí tu máme DC++.
Ovšem Homolkovi podle mě nejsou brak – jde o výbornou komedii. Brak je jen to, že je pořád melou dokola a chtějí nám je, jako ostatní filmy znechutit. Grr


3
myeyes 09. 03. 2005 13:55

No to je přesný. Podle mě to dávají pro důchodce, protože těch je nejvíc. Logicky tím zvýší sledovanost :-) Ale přestalo mě to štvát. Na TV se asi 2 roky nedívám. Protože to se prostě nedá!


4
Jódlující bernardýn 09. 03. 2005 15:18

V něčem máš pravdu, ale když si vezmeš, jaká byla situace před takovými pěti lety… Samé americké seriály se strašným dabingem, z původní tvorby se dalo koukat snad jen na reprízy Chalupářů. Letos nás ale zastihla seriálová horečka. Tolik seriálů…no je pravda, že na nějaké se fakt nedalo koukat, ale myslím, že letos u nás vyšlo tolik nových seriálů, že každý si prostě musel vybrat. No a když nejsou seriály, vynahradí nám to nějaka reality show :-)

Reakce na komentář: E.Klein #12Načítám náhled komentáře...

5
Thomas 09. 03. 2005 18:44

Jsem dotčený … ráno v sobotu Chipa a Dalea nestíhám, protože většinou dospávám po pařbě. A nápad dávat je kolem osmé hodiny večer se mi líbí … ´s mě zklamal Bobe … nevíš co je dobrý … :-)

Reakce na komentář: Qark #6Načítám náhled komentáře...

6
Qark url 10. 03. 2005 00:06

Reakce na Thomas #5Načítám náhled komentáře...: Ja mam tu nevyhodu, ze si pamatuji dej filmu, takze mi dela problem se na nej divat znovu. Proto bych obcas vecer uvital, kdyby davali po osme filmy, ktere hraji o pulnoci. Po dni, kdy programuji pres 12h, bych ocenil nejaky zajimavy film na oddech. Ale dockavam se jen mnohokrat videnych serialu, nezajimavych soutezi a okoukanych filmu.


7
Kepi 11. 03. 2005 21:23

Mno teroeticky bych řekl, že dávání filmů pozdě v noci mi vyhovuje. Už dlouho se mi nestalo, abych byl v osum hodin hotovej s prací :-)

A k těm Homolkum… tak na to bacha, nebo si u mě mrtvej Homolka. A kačeri a chipa klidně beru v osum po zprávách. Doufám, že to tu čtou i lidé z televize.


8
Aduš 15. 07. 2005 22:22

Homolkovi nam neberte. Sou komedie, na ktery se muzu koukat treba petkrat a stejne me to bavi viz Pelisky. Je ale pravda, že telenovel pro duchodce je az az! Jo a taky milionare, riskuj a podobny ptakoviny, co uz bezej 100let mame uz vsichni po krk. Musim, ale uznat, ze CT, se posledni dobou hodne zlepsila a propadak tech dvou velice vyuzila. myslim, ze se opet pomalu vrci do cela, alespon v mem zebricku ceskych televizi!


9
Slada 10. 09. 2005 00:06

Reakce na Marcellus #1Načítám náhled komentáře...: Jeste ze existuje DIVX! :-D
Nebo HBO ! ! !


10
Jarda 13. 09. 2005 06:46

Klidně se mohu podepsat a proto si dovoluji tvrdit, že mne nikdo nepřiměje k tomu, abych platil koncesní poplatky za
takovou nehoráznou nabídku televizních programů typu VyVolení a pod. Styďte se za takovou nabídku.
Jako advokát musím protestovat.


11
Kaštan 30. 10. 2005 22:20

Pokleslost není jenom v nabídce televizních programů. Je to obrazová funkce stavu naší doby. U bratrů chybí už jenom brko na zvracení. V té době brk a elit římské spol. to také tak dopadlo.


12
E.Klein 13. 11. 2005 17:08

Reakce na Jódlující bernardýn #4Načítám náhled komentáře...: Vyvoleni a Big Brother jsou zatim nejvetsi blbosti co si televizee vymysleli.Bud z lidi delaji hlupaky anebo skutecne 80 procent naroda jsou hlupaci.


13
Jarda II 01. 10. 2007 21:38

Tak tobě vaděj kačeři
Přiště se budeš navážet do Gumídků, co?!!!


14
Vojta 20. 10. 2007 23:32

A je to horší. Dávají seriály typu ordinace v růžové zahradě, a filmy od osmý hodiny už nedávají vůbec. Kdysi se člověk těšil, že od osmý hodiny uvidí nějakej kvalitní film, a nevadilo, že už ho viděl před rokem jednou a ještě před rokem jednou, prostě byl rád, že je na co koukat, teď než skončí ordinace a Ulice a podobný věci, tak si člověk rozmyslí, jestli se bude na TV koukat. :-)


15
Ash 21. 10. 2007 00:51

Nojo, v hlavním vysílacím čase se nemůže dostat na všechny a přednost má většina. Na (třeba) ČT2 může být sebeúchvatnější film či dokument, ale když na Nově dají necenzurovaný sestřih záběrů na lidi, kteří na objektiv zvrací, stejně se většina národa bude dívat na tu Novu. Takže tito lidé mají přednost. Až u televize usnou (kolem půlnoci), dostane se i na ty ostatní. Ti do té doby třeba pracují nebo jsou v divadle, takže když dopracují či přijdou domů, zapnou video a jdou spát. O víkendu si to pak pustí.

I kdyby byl bylo televizní vysílání na takové úrovní, že by si každý mohl úplně každý streamovat program na přání, stejně by pořady, které mají nějakou myšlenku či vědomostní nebo kulturní přínost koléče sledovanosti netrhly :-) Americká komedie, český seriál nebo tlupa neandrtálců zavřená v baráku bude stejně na špici. Člověk si občas dělá iluze stran vlastního národa či společnosti, ve které žije, ale chce to být nohama na zemi. Průměrné IQ je 100 a i mí kamarádi co jsou či byli vysokoškoláci mě někdy dost vykolejí informací na co že to jdou do kina :-D Rozhodně nehledají estetický či kulturní zážitek.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.