QARK.net — Jaké chování přináší úspěch?
Jaké chování přináší úspěch?

Jaké chování přináší úspěch?

Zkoušeli jste se někdy zamyslet nad tím, jak se běžně chováte při kontaktu s lidmi a jaký to má dopad na vaši úspěšnost v balení holek?


Plaché chování

Při chůzi hledíte často do země. Když mluvíte s lidmi, tak se jim málo díváte do očí a pokud ano, je váš pohled krátký a plachý. Pokud zahlédnete nějakou dívku, prohlížíte si ji spíše tak, aby vás moc neviděla, a když se setkáte očima, často uhnete, jako byste se na ni předtím nedívali. Delšího zrakového kontaktu se většinou bojíte, protože nevíte, co byste měli udělat dál. Někdy zvládnete i delší pokukování, ale na víc se necítíte a tak čekáte na nějaké znamení, které však nepřichází, a proto neuděláte nic. Doma si to vyčítáte, případně si slibujete, že příště se už budete chovat jinak.

Jde o velmi časté chování. Prezentuje se tak mnoho introvertů. Tento typ hodně věří na náhody a často si říká: „Až ji znovu uvidím, určitě už něco udělám.“, a pak je schopný každý den jezdit schválně ve stejnou dobu a čekat, až tu dívku znovu narazí. Když ji však znovu potká, jen po ní víc pokukuje a nejraději by, aby ona udělala ten první krok.

Výhody: Tohle chování přitahuje mateřské typy, protože v nich vzbuzuje touhu ochraňovat. Působíte velmi milým dojmem. To se dá využít hlavně u starších žen na úřadech, když o něco žádáte, nebo potřebujete něco vysvětlit.

Nevýhody: S tímto přístupem nikoho nesbalíte. Některé holky budete jistě přitahovat, protože z vás nebudou mít strach, ale abyste je sbalili, musíte je oslovit první a to se často nestane. Ve vztahu s holkami jste proto nejčastěji kamarád, kterému se svěřují.

Otevřené chování

Chodíte s hlavou vztyčenou, usmíváte se na lidi a nevyhýbáte se přímému pohledu do očí. Nemáte problém bavit se s cizími lidmi, zvládnete dobře mluvit. Když vidíte zajímavou holku, nebojíte se ji oslovit. Vždyť si spolu jen normálně povídáte. V balení máte velkou šanci. Ženám většinou takové chování imponuje a občas je i překvapuje, protože jsou zvyklejší na Plaché typy. Některé dívky s vámi však nic nechtějí mít, protože vám nevěří a mají se před vámi na pozoru.

Tento typ si většinou nic nedělá z odmítnutí. Nebere jej jako prohru, když něco nevyjde, jde se dál. Nejčastěji se vyskytuje u extrovertních lidí a dalších lidí, kteří si se cítí v pohodě a věří si. Což znamená, že takového chování může dosáhnout každý. Většina Plachých lidí to už poznala, když se jim například něco povedlo a byli na sebe hrdí nebo si dali pár panáků, kterými odbourali svoje zábrany.

Výhody: Oslovení vám nedělá problém, cítíte se v pohodě a máte dostatek sebevědomí, takže dívky přitahujete. Znáte plno dívek/kamarádek. Některé vás dokonce tajně obdivují a usilují o vás.

Nevýhody: Existují i holky, které se vás bojí, protože jste pro ně příliš velký balič. Vzhledem k tomu, že jste hodně vidět, počítejte s tím, že budete i hodně pomlouvaný a pro mnoho slabších a závistivých můžete být frajírek.

Kombinované chování

Samozřejmě, že spousta lidí disponuje oběma typy chování. Nečastěji však u kluků bývá dominantní Plachý typ, jenž se časem a zkušenostmi obohatí o prvky Otevřeného chování. Tahle kombinace je velmi silná, protože si svojí jemnou plachostí získá důvěru dívky a díky následnému útoku zajistí výhru.

Opačná kombinace je častá o něco méně, protože Otevřeným typům plachost nechybí a nepotřebují ji k úspěchu u žen. Ten si umí zajistit i bez ostýchavosti.



Myslím, že je jasné, že samotný Plachý typ má nejmenší naději získat dívku. Takže pokud jste se v něm poznali, měli byste na sobě trošku pracovat, abyste svoji šanci zvýšili. Přitom stačí tak málo: Dívku oslovit.

Qark | 17. 03. 2006 12:44 | Komentáře: 165 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 165 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 16–165)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

16
Rustikann Kara 17. 03. 2006 23:01

Reakce na Darja #11Načítám náhled komentáře...: Jsou i Vodnáři, co dokážou být věrný.. :-O)

Reakce na komentář: Darja #18Načítám náhled komentáře...

17
Rejpal 17. 03. 2006 23:30

4 Bohouš: Uaaa, Qarku, to jsme zase objevili AMERIKU, že? :-)

4 plaché: Dívku oslovit není problém (jde to i bez panáků), k tomu se odhodláme dřív nebo později všici, jenže co plachý typ může skutečně těžce pošramotit, je blbá reakce slečny. Pokud vy, ve své velmi citlivé duši seberete veškerou odvahu a naprosto normálně (a podotýkám SLUŠNĚ) v klubu oslovíte/pozvete osamocenou holku a ona na vás to své "NE!" div nezařve, jak moc se jí nelíbíte, tak to je pro plachý typ docela zlý. A dodávám, nesmí se to několikrát za sebou zopakovat – to z té plachosti už jen tak nevybřednete.

Přebudovat se na extroverta není řešení, buďte tím, čím jste a hlavně prosím neztraťte odvahu to dál zkoušet…

Tímto také apeluji na všechny holky, ať klidně odmítají, ale ať to dělají proboha s CITEM! :-)

Reakce na komentář: sinner #21Načítám náhled komentáře...

18
Darja 17. 03. 2006 23:48

Reakce na chleba #12Načítám náhled komentáře...: Já pořád doufám v to, že někde existuje ten…,o) Až budu velká holka, tak budu prozkoumávat Vesmír, třeba tam někoho najdu. Nebo se stanu labutí,o)
Reakce na Mikey #13Načítám náhled komentáře...: Tak vidíte, dámy a pánové, že i takoví hoši jsou! Já jsem si vždycky myslela, že podvedu, koho můžu, ale když si ten člověk sakra řekne, že je to pitomost a že to nemá za potřebí, ztratit ten vztah a tu Lásku pro nějakou krávu, tak to je v pohodě, ne? Nevim, proč na to vy muži koukáte takhle,o( Já jsem v tomhle ohledu zkazila, co jsem mohla, všem jsem dala moc velkou volnost a takhle mi to opláceli,o(((
Reakce na Rustikann Kara #16Načítám náhled komentáře...: S tím určitě souhlasím!,o)


19
chleba 18. 03. 2006 00:04

Reakce na Mikey #13Načítám náhled komentáře...: Mi neříkej, že když máš stálou přítelkyni a nabídne se ti možnost si naprosto beztrestně (nikdo se to nedoví) užít s nějakou jinou kočkou, tak tuto možnost nevyužiješ?!

Někdo někdy řekl (možná na tomhle fóru, už nevim):
"Kdykoliv odmítáš sex, podvádíš sám sebe."

Reakce na komentář: sinner #20Načítám náhled komentáře..., Ash #28Načítám náhled komentáře..., shaq #79Načítám náhled komentáře...

20
sinner 18. 03. 2006 08:41

Reakce na chleba #19Načítám náhled komentáře...:
Pokud je clovek s tou pritelkyni naprosto spokojen, ona ho miluje, on miluje ji, ma s ni tolik sexu, kolik si jen preje a je ten sex skvelej, tak nevidim jedinej duvod, proc ji podvadet s jinou! Nehlede na to, ze sex je prave jeste lepsi, kdyz je to s clovekem, kteryho zname, mame radi a vime, co se mu libi a nelibi. Suknuti na jednu noc je v porovnani s timhle jako Skoda Octavia RS oproti Lamborghini Murciélago :-)

A s tim vyuzitim – budes se divit, ale existujou lidi, ktery maji takovou vec – rika se ji SVEDOMI…a clovek, kterej ho ma alespon kapanek rozvinute si proste podvest nedovoli – protoze pokazdy, kdyz je s tim svym partnerem, mel by tu neveru na pameti a nemohl by se poradne tomu druhemu ani do oci podivat.


21
sinner 18. 03. 2006 08:48

Reakce na Rejpal #17Načítám náhled komentáře...:
ad 4 plaché: Naprosto, naprosto, ale naprosto souhlasím!!!
To by se mělo tesat do kamene a každá ženská by si to měla přečíst :-)
Kdyz chlap (a este ktomu introvert) tak podobne "nese svoje srdce na zlatym podnosu" a zenska ho shodi na zem a podupe…a to cely se stane nekolikrat…tak pak zadne rady uz nepomuzou…a z chlapa se budto stane povrchni svine (teda pokud na to ma), ktera bude zenska srdce kosit jako kulometem a nebo, coz asi bude castejsi, se stahne jeste vice do sebe, stane se zahorklym a nestastnym clovekem…u labilnejsich jedincu to muze skoncit take sebevrazednymi tendencemi (viz. pripad z (pred)minuleho tydne, kdy se nejaky chlapec upalil kvuli nezajmu devcat :-(

Reakce na komentář: Mek #22Načítám náhled komentáře...

22
Mek 18. 03. 2006 09:56

Reakce na sinner #21Načítám náhled komentáře...:
To už ale trochu přeháníš, ne? :-)
Když "ho zenska shodi na zem a podupe…a to cely se stane nekolikrat…", tak je nejvyšší čas se zamyslet, jestli něco nedělám špatně, a ne fňukat jak stará baba…

Reakce na komentář: sinner #23Načítám náhled komentáře...

23
sinner 18. 03. 2006 10:33

Reakce na Mek #22Načítám náhled komentáře...:
Zrejme si nikdy nebyl v pozici takoveho cloveka – ne kazdej se s tim umi jednoduse vyporadat…kazdej clovek je jinej a bohuzel je spousta tech, kteri s tim maji problemy.
Krom toho teda tedka pomijim situaci, kdy ma proste ten kluk jen smulu na zensky a narazi jen na samy svine.
Jako jestli chces tedka radit ve smyslu, ze kdyz takle zensky klukovi ublizujou, taxe ma zacit takle chovat taky, tak to si radsi nech vod cesty, protoze snad neni horsi moznost, nez kdyz se z normalniho, hodnyho cloveka stane svine jen proto, ze porada nejakej "hon na carodejnice" a msti se :-(

Reakce na komentář: nter #24Načítám náhled komentáře..., Mek #25Načítám náhled komentáře...

24
nter 18. 03. 2006 10:55

Reakce na sinner #23Načítám náhled komentáře...:
Me prijde, ze v mnoha pripadech to osloveni divku ve skutecnosti velmi potesi, ale ona jaksi instinktivne dava najevo pravy opak – tedy ze ji to velmi otravuje, znechucuje, nudi, apod. Myslim si, ze timto jednanim se snazi dokazat (sama sobe i svemu okoli), ze je natolik uzasna, ze ji kluci oslovuji takrka neustale, tudiz uz je na to zvykla, neni to pro ni dulezite, nic to pro ni neznamena, nudi ji to a velmi otravuje. Cimz si zvysi sebevedomi…

Reakce na komentář: sinner #27Načítám náhled komentáře...

25
Mek 18. 03. 2006 11:04

Reakce na sinner #23Načítám náhled komentáře...:
Ale to víš, že jsem x-krát dostal kopačky. Náladu to nezvedne asi nikomu, jenže všechno má svoje hranice. Myšlenky na sebevraždu?! Za to fakt žádná nestojí… :-)
S tím druhým odstavcem souhlasím, nic takového jsem neměl na mysli. Spíš by to chtělo v kontextu věty "kdy ma proste ten kluk jen smulu na zensky a narazi jen na samy svine". zamyslet se nad tím, jestli je to doopravdy smůla – jestli třeba podvědomě nenavazuješ kontakty právě s tímto typem holek, případně jestli je ty sám něčím nepřitahuješ.

Reakce na komentář: sinner #26Načítám náhled komentáře...

26
sinner 18. 03. 2006 11:13

Reakce na Mek #25Načítám náhled komentáře...:
Nerikam, ze je to caste, jen sem chtel rict, ze se to stava. A souhlasim – zadna za to nestoji…mam se moc rad, abych cokoliv podobne silenyho delal kvuli komukoliv, natoz pak kvuli zensky :-)
No treba to fakt smula je, co ty vis…a to pritahovani urcitho typu holek, to tam taky muze hrat roli…tudiz je potreba to rozpoznat a nejak to zmenit…ale to neni prave snadne :-(


27
sinner 18. 03. 2006 11:18

Reakce na nter #24Načítám náhled komentáře...:
Souhlasim s tim, ze v naproste vetsine pripadu to holku potesi…koho taky ne, ze ano :-)?
Pak uz se jen vod sebe lisej holky podle toho, jak na to zareagujou – bud sou v pohode a stejne tak i reakce, nebo sou to proste svine a reakce je taky tomu odpovidajici. No a dal sou kombinace toho – ze je svine, ale zareaguje pozitivine (to, proc je tomu tak, na to tedka nemam cas se rozepisovat :-) ) no a nebo je to normanli, hodna holka a zareaguje jako svine…treba ma blby zkusenosti s chlapama, moc neumi reagovat na to, kdyz ji nekdo lichoti nebo proste jen nema svuj den…tech duvodu mohou byt spousty.
Ale pokud si takovym chovanim, co popisujes, zenska zveda sebevedomi na neci ukor, tak je to p*ca, ktery je i na vopreni kola skoda :-)


28
Ash 18. 03. 2006 12:11

Reakce na chleba #19Načítám náhled komentáře...: Každý je jiný. Někdo preferuje tu, se kterou chce (třeba přítelkyně), jinej s tou, s kterou "má možnost" (třeba ta náhodná známost).


29
Muschka 18. 03. 2006 12:42

Já bych tu uvítal zase nějaké ty testy z reality :-)


30
BERmaestro 18. 03. 2006 13:36

koukám dneska tu skoro nikdo není mimo mísu…rad bych poznamenal že jestli se ten synek upalil kvuli ženským nebylo to kvuli nim ale kvuli tomu ze se nenasel nikdo kdo by mu z te depky pomohl…takze neměl správné kamarády..kdo by se upaloval kvuli ženské když má dobré kamarády??? Zvláštní ve všech testech mi vycházelo že jsem introvert a ještě ten nejhorší typ toho jejich typu osobnosti…takže teoreticky bych měl být agresivní a zžírat se doma se svýma problémemama..no nevim ja jdu teda radši mezi lidi navazování nových přátelství mi nedělá problemy(pak už to je zajimavější) a pokud jde o zahybaní to je věc každeho z nas..

Reakce na komentář: sinner #33Načítám náhled komentáře...

31
url 18. 03. 2006 15:53

Nesouhlasim, ze je clanek neoriginalni – opak je pravdou.

Ja jsem treba opravdu sileny extrovert, okoli si o me mysli, ze jsem ze vsech nejvetsi playboy – ovsem pri kontaktu s zenami se ze me stava dokonalej reprezentant 'placheho chovani'.


32
FFreedie 18. 03. 2006 19:48

Jsem plachý typ.Já si o sobě myslim že moc krásy jsem nepobral takže mě žádná nebude chtít.Taky že mě zatim žádná nechce.Známejch mám hodně ale kamarádů málo.Takovejhle život bere člověku sebevědomí fakt ranec.Potom ho těžko získává když má pocit že se snim nikdo nechce bavit,žádná ho nechce a když mluví tak se mu klepe hlas.Je to fakt děs.Proto když mám možnost sexu tak ji hned využiju!To dá rozum když mám sex třeba jenom dvakrát třikrát do roka.

Reakce na komentář: Mikey #42Načítám náhled komentáře...

33
sinner 18. 03. 2006 20:03

Reakce na BERmaestro #30Načítám náhled komentáře...:
tady to je…ze nekecam :-)
http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krimi&c=A060310_110511_krimi_mr

Reakce na komentář: Benik #34Načítám náhled komentáře...

34
Benik 18. 03. 2006 22:49

Reakce na sinner #33Načítám náhled komentáře...: dopadnu uplne stejne

Reakce na komentář: Qark #35Načítám náhled komentáře...

35
Qark url 18. 03. 2006 23:04

Reakce na Benik #34Načítám náhled komentáře...: Doporučuji někde doma najít zapalovač nebo aspoň sirky. Škrtnout, nad plamenem podržet ruku a vyzkoušet jak dlouho vydržíš. A to je jen takové hodně očesané demo té smrti upálením, o jaké mluvíš :-) Tak abys viděl do čeho jdeš, než si objednáš plnou verzi. Možná ti dojde, jaké velká je to blbost.

Na druhou stranu, oslovení pěkné dívky nebolí vůbec a když ti nevyjde, máš víc pokusů. A to se vyplatí!

Reakce na komentář: BERmaestro #39Načítám náhled komentáře...

36
sem 18. 03. 2006 23:28

Tak sem se konečne přesvědčil, že bejt hodnej a milej tim myslim temeř stale je totalne na hovno a k ničemu :-) doted sem si to jenom myslel ale nekonal podle toho.. ted už to mam ověřený u takovejch připadu holek ktery sem přesne čekal že by to mohlo zapusobit.. a ono nic :-) akorat ted neim jestli se radovat ze sem na to prisel ted v 19ti nebo litovat ze sem se podle toho nezaridil driv :-) jj nevdek vladne svetem.) dpc proč už sem to nechapal od narození… aneb -striktne a zasadne se řidit heslem za dobrotu na žebrotu neboli nikam nedojdeš-

a ješte poznamka,myslite si že holka se z rozchodu oklepe podstatne dřiv a třeba do mesice/par tejdu si nekoho najde spiš než kluk? ja se o tom přesvědčuju pořad i u holek u kterejch bych řek že budou chvili rozhozeny ale ono nic… vesele se jede dal… ani nepotkavam vyjímky potvrzujici pravidlo :-) teda u kluku jo ale u holek fakt nee,přidou mi všechny jako chameleonky se schopnosti zmeny barvy rychlosti blesku :-)


37
Mr.Slider 19. 03. 2006 00:01

Tak to já patřím k tomu plachému typu, ale snažím se s tím něco dělat. Víc se snažím komunikovat s lidmi. Aspoň s těmi co znám a snažím se umět se s nimi bavit. A taky se snažím si všímat jaxe baví lidi mezi sebou a o čem. Je pravda, že bavit se s holkou mi dělá problémy, i když už možná menší než dřív. Ale jak se mi nějaká líbí, tak je to konec. Rozklepu se a konečná. Na tom musím ještě pracovat.


38
Mr.Slider 19. 03. 2006 00:09

Podle sebe si myslím, že u plachých lidí je i problém, že se neumí uvolnit a furt se kontrolují, aby neudělali chybu a to jim brání se projevit. To mi připomnělo, že se chystám s jednou slečnou do aquaparku a už teď se zabývám tím, jaxe k ní chovat a co tam provádět. Aby to nedopadlo tak, že tam budeme jen plavat. To by ji asi trochu nudilo. Co se tam tak dá se slečnou dělat, abych si ji získal?

Reakce na komentář: Sumix #40Načítám náhled komentáře..., dan #41Načítám náhled komentáře...

39
BERmaestro 19. 03. 2006 00:10

Reakce na Qark #35Načítám náhled komentáře...: Mno napadlo mně s těma pokusama to u upalení muzes taky zkusit treba 3 x kdyz to napoprvé nevyjde :-)


40
Sumix 19. 03. 2006 01:00

Reakce na Mr.Slider #38Načítám náhled komentáře...: Nj, mas pravdu – proste introvertni typy (teda aspon to tak soudim podle sebe) furt nad necim premysli, byt je to treba i irealny, a v hlave si to omilaji dokola… ale casem clovek prijde na to, ze je treba to obcas utnout, nebo aspon nad tim nemyslet tak do hloubky :-)


41
dan 19. 03. 2006 01:09

Reakce na Mr.Slider #38Načítám náhled komentáře...:
No tak vidis, to ses na dobry ceste, pokud s Tebou pude :-)
Ja bych si netroufnul takle holku pozvat na bazen – rad bych ji totiz usetril pohledu na mne v plavkach. To by ji presla chut se mnou cokoliv mit este nez by ji to vubec napadlo :-(
A sam bych tam taky teda nesel, protoze sem soudnej a nechci ostatni lidi nutit, aby se na me museli divat kdyz na sobe nemam skoro zadny obleceni…usetrim je toho neprijemneho pohledu.


42
Mikey 19. 03. 2006 11:15

Reakce na FFreedie #32Načítám náhled komentáře...: To je debilni vymluva. Ja jsem hezkej (rikaj to skoro vsichni) a delam kulturistiku takze se za mnou holky prece jen otacej a stene mi dela velkej problem nekam postoupit s holkou do ktery sem zabouchlej. Treba rande a prvni pusa….awwwww. Klepou se mi kolena tak asi metr od sebe. Ale taky znam spoustu lidi co vypadaji jako opice co se tyce ksichtu a postava taky neni zrovna vystavni a jsou naprosto v klidu…proste ke svoji novopecene holce prijsou a zacnou se s ni libat (prvni pusa).

Reakce na komentář: dan #43Načítám náhled komentáře...

43
dan 19. 03. 2006 11:51

Reakce na Mikey #42Načítám náhled komentáře...:
No mne to jako DEBILNI VYMLUVA nepripada…je to fakt! S cim nesouhlasis na tvrzeni, ze holky koukaj po hezkejch, aspon trosku svalnatejch chlapech??? Dyk je to normalni a prirozeny – prece mi nechces namluvit, ze Tobe se libej holky tlusty nebo podvziveny!
Vidis, tak ses peknej a namakanej – bud za to rad! A vyuzivej toho! Kazdej takovy stesti nema!

Reakce na komentář: Mikey #44Načítám náhled komentáře...

44
Mikey 19. 03. 2006 12:04

Reakce na dan #43Načítám náhled komentáře...: Neeee, tim jsem chtel rict ze je skoro jedno jak vypadas – sice po tebe holky hazi ockem, ale kdyz chces dosahnout neceho vic nez vizualniho kontaktu tak uz na tom nezalezi. (Napsal jsem to trochu blbe pac jsem celou noc nespal). Prave proto jsem rekl jaky mi dela problemy treba prvni pusa a jak klukum co nevypadaj nic moc to nedela problemy absolutne zadny. V tyhle fazi je dulezita uz jen sebeduvera a "umet se chovat" – vzhled de opravdu stranou. Kdyz si veris = mas ji; kdyz si neveris = nemas ji. Zrovna problem prvni pusy ted resim se svoji spoluzackou; preci jen bych to nerad prehnal uz jen proto ze ji mam fakt rad a i kdyz to nevyjde tak s ni este budu muset stravit nejaky ten cas…

Reakce na komentář: Benik #45Načítám náhled komentáře..., dan #48Načítám náhled komentáře...

45
Benik 19. 03. 2006 12:15

Reakce na Mikey #44Načítám náhled komentáře...: No vztahy s nekym ze tridy nejsou nejak vyhodne pac neco podelas a pak s ni budes muset jeste nejaky ten rok chodit do tridy, ale ja vim srdcy neporucis to chapu taky jsem miloval spoluzacku… Ale ted se snazim ridit pravidlem co je v dome neni pro me..

Reakce na komentář: Mikey #50Načítám náhled komentáře...

46
Mawe47 19. 03. 2006 12:17

Me se libi plachy typy co nevypadaj ze pred par minutama vylezli z posilky… a mam osobni zkusenost, ze takovy kluci sou na dlouhdobejsi vztah rozhode lepsi nez namakani frajirci co oslovuji kazdou holku kterou potkaj.
Sice pravda ze mozna znam jen spatne kousky populace…
a taky takovy kluci nemaj pocit ze potrebuju zhubnout 20 kilo aby se nestydeli se mnou vylezt na ulici

Reakce na komentář: Benik #47Načítám náhled komentáře..., dan #49Načítám náhled komentáře...

47
Benik 19. 03. 2006 12:24

Reakce na Mawe47 #46Načítám náhled komentáře...: Mno ja jsem se teda poznal hooodne v tom plachem typu ale ze by to nejak pritahovalo holky…


48
dan 19. 03. 2006 13:09

Reakce na Mikey #44Načítám náhled komentáře...:
No tak vidis! Hazi po tobe ockem…a to je ten zasadni a dulezity PRVNI DOJEM…mi povez, jak vybere slecna, kdyz v uplne stejne situaci vuci ni bude namakanej krasavec a normalni, ne moc peknej, hubenej kluk? To je prece pak jasny! Prave, ze zalezi na tom vizualim kontaktu…ten musi dopadnout uspesne, jinak je zbytecne pomyslet na neco jineho dalsiho! Proste neco jako takovy "postupovky" – kluk projde tim prvnim, vizualnim, kolem a pak postoupi dale.
Nezlob se, ale nechce se mi verit, ze Ti tohle dela problemy, kdyz po Tobe holky dou…a stejne tak neverim, ze klukum, co se holkam nelibej, to problemy nedela (kdyz pominu variantu, ze se na ni vrhnou jak na ulovenyho divocaka a vodtahnou ji do jeskyne :-) )
A ono "umet se chovat", to je taky asi zenska od zensky-sice sou nejaky univerzalni pravidla, ale to taky neni vsechno.
Je to vo tom, jestli ta holka chce, nebo ne…pokud ne, nepomuze ti ani sebeduvera az do nebe.
A problem prvni pusy – to podle mne musi vyplynout ze situace, tak nejak prirozene a samozrejme…pokud uz probehlo drzeni se za ruce, nebo jiny duvernejsi dotyk a divce se to libi (respektive nedava najevo, ze ji je to neprijemne ci lhostejne)…tak je to na dobre ceste…

Reakce na komentář: Mikey #50Načítám náhled komentáře..., Rustikann Kara #61Načítám náhled komentáře...

49
dan 19. 03. 2006 13:16

Reakce na Mawe47 #46Načítám náhled komentáře...:
Plachy typy holky nepritahujou…maximalne ty, ktere v sobe maji zvysene materske sklony :-)
Zenska maximalne rekne: "jezis, ten je roztomilej, jak se stydi" a to je tak cely.
Nemel sem na mysli namakany frajirky – jednak, kulturisti profici sou vetsine holek stejne docela odporny a ani se nedivim…mel sem na mysli proste kluka, kterej se vymakal v posilovne, aby byl videt nakej ten sval, ale ne nic extremniho. No a co se vztahu tyka, taxem samozrejme myslel neco jako ve styl "klidna sila" :-)

a cos myslela touhle vetou: "a taky takovy kluci nemaj pocit ze potrebuju zhubnout 20 kilo aby se nestydeli se mnou vylezt na ulici"….???

Reakce na komentář: Mawe47 #55Načítám náhled komentáře...

50
Mikey 19. 03. 2006 14:17

Reakce na Benik #45Načítám náhled komentáře...: Reakce na dan #48Načítám náhled komentáře...: Yey, zas jsem to rek nevystizne…ne, opravdu nemam problemy oslovovat cizi divky a hrat si na frajirka a dat zacit se s nima klidne i libat docela brzo.
Ale jsem asi vic citove zalozeny nez vetsina kluku, a zatim co ti co nevypadaji "nic moc" (moji pratele =) [nezobecnuji to na vsechny…] se do holek nezamilovavaji ale jen je proste bali a pak si uzivaji, ja se zamilovavam porad z zrovna ted jse se as po usi zabouch do jedny spoluzacky; takze tady je ten problem prvni pusy; nechci riskovat zadnou negativni reakci uz proto ze ji mam fakt rad a budu s ni muset stejne chodit este pres rok do skoly. Situace…koncert; dohraje hudba, pohled z oci do oci…jo, normalne by tam uz byla davno minimalne pusa (spis neco vic…), ale v tomhle pripade se fakt bojim riskovat :-/
Jak uz rekl Benik srdci neporoucis…vim ze je pekna blbost zkouset nekoho ze tridy…ale nemuzu nic delat kdyz jsem v tom az po usi :-) Bojim se abych to neprehnal a zaroven abych zas nebyl nedurazny… *sighs*

Reakce na komentář: Benik #52Načítám náhled komentáře..., Ash #62Načítám náhled komentáře...

51
dan 19. 03. 2006 18:13

No vidis to…zaklad, na kerym se da stavet :-)
O tom, ze ses vic citove zalozenej nez vostatni chlapi, to je klido mozny, ale z toho prikladu bych si to jeste usuzovat nedovolil. Kdyz to totiz vezmes u tech, jak rikas, co vypadaji "nic moc"…tak oni resi prave presne opacny problem, nez mas Ty. Jim dela problemy holku oslovit, povidat si s ni atd. No a kdyz se tohle zdarne u nich prekona, tak jim docvakne, ze ta holka asi nejspis o ne bude mit zajem kvuli tomu, jaci jsou…a pak nemaji jiz duvod mit moc obav (tech si uzili prece dost v zacatku)…pomijim lasku na prvni pohled do penezenky, na prvni pohled na sportovni vuz atd. :-)
A pokud je zase nekdo krasavec, jako treba Ty (sorry, ze si Te beru do huby)…tak ten treba muze mit i pochyby, proc ta holka s nim jako je…jestli jen proto, ze si chce uzit, dat se videt s modelem nebo se pochlubit kamoskam…nebo jestli fakt tam je neco vic.
Takze obe skupiny muzu, jak ti "nic moc", tak hezouni maji sva pro i proti…tedka je jen otazka, co je lepsi…osobne bych byl radsi hezounem a pracoval na eliminaci tech proti :-) ale bohuzel…nebylo mi takto dano.

A k tomu Tvemu pripadu – tezko rict, ale snad nejsi tupej a vidis, slysis, citis co ta holka vysila za signaly…treba kdyz to vezmu u sebe a svoji posledni slecny…tak to sme prokecali tak tri vecery (tim myslim tak od sedmi do jedny do rana) v kavarne…nez sme se dostali k tomu, ze sme se cestou na tramvaj drzeli za ruce…a to byl pro mne docela i signal…no a na dalsim rande, kdyz sem ji doprovodil na zastavku a cekal, az ji to pojede, tam ta pusa prisla tak nejak sama od sebe uz…sem si rikal, kdy uz, kdyz ne tedka :-) a ona nebyla proti…spise naopak… :-)
Jo a byla ze tridy… :-(…a tedka uz na to ctvrt roku dojizdim :-(…ale bejt znova na startu, du do toho znova…tech par hezkejch tejdnu za to stalo!!!

Jesli Ti muzu nejak poradit, rad pomuzu…ale asi neni jak…

Reakce na komentář: Mikey #60Načítám náhled komentáře...

52
Benik 19. 03. 2006 18:18

Reakce na Mikey #50Načítám náhled komentáře...: Mno ja jsem asi pred rokem zazival to same… Kamoska ze tridy nic v pohode jenom kamaradi a pak me zacala balit, furt smsky me a sladke sluvka a proste po me jela.Tak jsem se do tehle hry pridal, ale ji to potom asi prestalo bavit a chtela se nachat balit ona. Oki pokracoval jsem furt jsme byli spolu, vsechno jsem delali spolu a vecer kdyz jsme prisli domu treba z kina tak jsme si spolu az treba do 3 rana smskovali. No proste parada ja zamilovany az po usi ona asi taky. Ale ja debil jsem se tak bal ze ji ztratim ze jsem ji nikdy nerek co k ni citim a ze bych chtel aby mezi nama bylo i neco vic. A vsichni mi to rikali ona te miluje a tak ji to konecne rekni. Ale ja jsem to furt odkladal a furt byl s ni a nikdy nic nerek. A pak to prislo jeji laska zacala opadat a jelikoz jsem spolu nic nemeli tak nebyla nicim vazana a tak zacala vyjizdet po kamosovi. Mno takze jsem ji totalne ztratil a byl jsem tak blizko. Tehdy me to silene vzalo, byl jsem z toho uplne hotovy ( treba jsem celou noc nespal a myslel na ni, a ona na me uz kaslala ) Tak ale ted jsem ras ze to tak dopadlo, protoze se hodne zmenila a ted bych s ni nechtel mit ani cokoladu napul. Ale to ta tvoje asi nebude…. Takze jedine co ti muzu poradit je ODVAHA a hlavne to neodkladej protoze dopadnez jak ja a propasnes obrovskou sanci. A co ?? Kdyz rekne ze ne tak to nejak zahrajes do autu. Ale pokud ji pred tim nejak dobre naladis a potom ji vyznas lasku tak verim ze to vyjde… Drzim palce GOOD LUCK !!

Reakce na komentář: Mikey #60Načítám náhled komentáře...

53
sinner 19. 03. 2006 18:23

Tak to ses fakt teda trubec :-)…jinaxe to ani rict neda :-(
Ze se zmenila? A neomlouvas si to jen sam sobe? Kdyby byla stebou, zmenit se nemusela…ale to uz je fuk…shit happens…ale tohle je sakra krute vykoupena zkusenost…nicmene tedka uz bys tohle neudelal, co :-)?

Reakce na komentář: Benik #54Načítám náhled komentáře...

54
Benik 19. 03. 2006 18:31

Reakce na sinner #53Načítám náhled komentáře...: NO zacala chlastat a kourit takze by u me neuspela ani kdyby se rotkrajela a kdyby byla se mnou tak to mozna dopadlo jinak, ale to ted uz fakt neresim. Ona byla vzdycky takova nevinna, roztomila uzasna a dneska je z ni fetka. Svet se meni a my s nim. No ted bych to opravdu neudelal a vsechno zle je k necemu dobre takze ted uz nejsem tak nesmeli jako driv a mozna mi tahle zkusenost bude do budoucna hodne dobra…

Reakce na komentář: sinner #56Načítám náhled komentáře...

55
Mawe47 19. 03. 2006 19:22

Reakce na dan #49Načítám náhled komentáře...: myslim tim to, ze obycejnej kluk co sam nema ani tz svaly ze sem tam posilovny dokaze mnohem lepe akceptovat ze nemam postavu jako modelka

Ja teda matersky pudy nemam, deti nesnasim, ale proste radsi budu se stydlivym klukem nez s nejakym playboyem

Reakce na komentář: sinner #57Načítám náhled komentáře..., Mikey #60Načítám náhled komentáře...

56
sinner 19. 03. 2006 20:21

Reakce na Benik #54Načítám náhled komentáře...:
Jenze je prave otazka, jestli by se takovou stala, byt s Tebou…protoze takle se clovek nezmeni zniceho nic, sam od sebe…ale to je uz jedno v soucasnosti. Aspon Te totak nemrzi, vid :-)?
Si pis, ze Ti to prospeje…takovyhle zkusenosti sou nejlepsi, protoze si je clovek nejlip veme k srdci…priste uz proste nabizneou sanci nepohrdnes :-)

Reakce na komentář: Benik #70Načítám náhled komentáře...

57
sinner 19. 03. 2006 20:24

Reakce na Mawe47 #55Načítám náhled komentáře...:
No to nevim…mluvim o namakanejch klukach, ktery nemaj vsechno jen ve svalech, ale taky neco v hlave :-)
A ver mi, ze to, co se vsude prezentuje jako ideal krasy, tj. chodici reklamy na hlad, ktery z dalky pripominaj vesaky na saty a zblizka osvetimske deti, to vazne 90% chlapu nezajima…treba to nepriznaji, ale je to tak :-)
Mne se treba moc libi, kdyz ma klidne holka nejake to kilo navic…pokud neni hloupa a umi ta kila pekne "prezentovat"…bude mit kluku, kolik bude chtit :-)

Ty jo…snad prvni zenska, co znam, co nesnasi deti :-)

Reakce na komentář: Mawe47 #58Načítám náhled komentáře...

58
Mawe47 19. 03. 2006 21:45

Reakce na sinner #57Načítám náhled komentáře...: no tak taky mam par kil navic ale nouzi o chlapy nemam, ale teda v me blizkosti zadnej svalnatej co ma neco v hlave neni…
ale me se to stejne ani nelibi tak mi to nevadi, ale docela rada bych nekdy videla na vlastni oci kluka co posiluje a neni to nagelovanej frajirek co jde po sexu

Reakce na komentář: sinner #59Načítám náhled komentáře...

59
sinner 19. 03. 2006 22:03

Reakce na Mawe47 #58Načítám náhled komentáře...:
Mozna to bude tim, mezi jakejma lidma se pohybujes :-)
Tak mi ver, ze takovejch, ktery bys rada videla je celkem dost…ale je fakt, ze jde vetsinou o kluky starsi, ktery maji neco v hlave a posilovnu delat hlavne proto, ze je to bavi a ne proto, ze si potrebujou honit triko pred zenskejma

Reakce na komentář: Mawe47 #68Načítám náhled komentáře...

60
Mikey 19. 03. 2006 22:30

Reakce na Mawe47 #55Načítám náhled komentáře...: Hele to ze je kluk "namakany" neznamena ze se mu libi jen modelky a kulturistky…ja mam rad prirozeny typy holek; pokud mozno zadny liceni, prirozena postava s trochou tuku navic (ikdyz to byt nemusi :-) ) a myslim ze od nas z posilovny nejsem sam ;-) Ja rozhodne nejsem z tech co se narodily se svaly a bez mozku; spis naopak, jen jsem se to snazil nejak vykompenzovat az jsem to prekompenzoval :-) Rad na sobe hledam chyby a odstranuji je.
Reakce na Benik #52Načítám náhled komentáře...: Reakce na dan #51Načítám náhled komentáře...: Jo dik…ale bojim se toho jak moc by to slo zahrat do autu…samozrejme ze si vsimam naznaku ale naznaky od tyhle slecny jsou hodne rozporuplny…chvili jako by chtela abych se s ni na miste vyspal chvili jako ze se zname tak asi 5 minut… *sighs*
Quarku…moh bys napsat clanek "Jak se nezamilovat do lidi do kterych nechceme" :-)

Reakce na komentář: dan #64Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #68Načítám náhled komentáře...

61
Rustikann Kara 19. 03. 2006 22:31

Reakce na dan #48Načítám náhled komentáře...: Je to vo tom, jestli ta holka chce, nebo ne…pokud ne, nepomuze ti ani sebeduvera az do nebe.
A neni celý know-how balení přesně o tom.. co a jak udělat, aby slečna chtěla? Já myslim že je..

Když holka chce sama od sebe, většinou už stačí jen hrát její hru.

Reakce na komentář: sinner #63Načítám náhled komentáře...

62
Ash 19. 03. 2006 22:39

Reakce na Mikey #50Načítám náhled komentáře...: Řeknu Ti to asi takhle. Je jedno, jak se rozhodneš, ale musíš se s tím smířit. Nebo obrácené – když se smíříš s tím, co uděláš, je jedno, co to vlastně bude.

Takže buď za A) si s ní začni, a smiř se s tím, že to může skončit (a nejspíš skončí), a taky že to může skončit dřív, než to začlo. (Ale jsou i lidé, kteří se po 10ti letech pak vemou, takže to není až tak úplně jistý :-D )

Nebo si s ní B) nic nezačínej, ale pak to ber prostě tak, že si s ní nic nezačneš. Mílá spolužačka, kterou máš m.j. rád. Tečka.

Každopádně doporučují se rozhodnout asap :-D Já zvolil variantu B, ale Tobě bych doporučil variantu A. V obou případech stejně bude jednoho dne konec, a myslím, že B je trochu větší sranda. A stejně až na to budeš vzpomínat tak v obou případech najdeš nějaké stinné i světlé stránky. Je trochu hloupost si říkat "nechci ztratit báječnou kamarádku", ona je báječná spíš proto, že se ti líbí, a jednoho dne už bude jen báječná, nikoliv nějaká extra kamarádka, no a zadruhé "žít/vydržet" v její blízkosti budeš muset tak jako tak, a nemyslím, že varianty A a B jsou některé zásadně jednodušší v tomto směru.


63
sinner 19. 03. 2006 22:39

Reakce na Rustikann Kara #61Načítám náhled komentáře...:
No to nevim protoze kdyz dovedes udelat to, aby slecna chtela, taxe jiste brzo najde nekdo, kdo s ni dovede to same, mozna jeste lepe…a dusledky si pak pricti sam :-)

Reakce na komentář: Rustikann Kara #67Načítám náhled komentáře...

64
dan 19. 03. 2006 22:43

Reakce na Mikey #60Načítám náhled komentáře...:
Aha…ze by Te takto zkousela :-)? To nevim…sam to musis vycitit…ty s ni komunikujes. Udelej to, co CHCES vic…


65
Rustikann Kara 19. 03. 2006 23:22

Stádiem plachýho klučíka introverta sem si dost prošel a nakonec naštěstí přešel. Hodně mě to sralo a tak chápu ty, kterým to vadí. Dobrá zpráva je, že to jde změnit a dokáže to každý, kdo dostatečně chce (je ochotný investovat potřebnou vůli a trpělivost).

Jak bylo výše nakousnuto, příčina plachýho chování je ta, že introvert moc řeší co má říct, co má udělat, proč to má nebo nemá udělat a moc se kontroluje. Bojí se totiž, aby neudělal chybu a byl odmítnut. To jsou vnitřní motivátory, který vedou k tomu, že člověk nakonec váhá při oslovení, flirtování, vyznání, políbení, apod..

Důležitý je změnit tyto motivátory. Zkuste se nad tím zamyslet, porovnat se sebou.. A vzpomeňte si na to až budete ve společnosti nějaké slečny(en). Jen tak pro zajímavost a experiment pak zkuste zapomenout na to, že vám o něco jde.. a komunikujte, říkejte věci co vás právě napadnou.. jako kdyby myšlenky(po lehkém přefiltrování :-) šly rovnou z mozku do úst(ne extrémně). Tohle mi hodně pomohlo. Ať vás provází síla ;-)


66
Cel 19. 03. 2006 23:25

tak to ja se zase vydim spis v tom otevrenem typu :-)


67
Rustikann Kara 19. 03. 2006 23:39

Reakce na sinner #63Načítám náhled komentáře...:
To, že slečna chce je určitá reakce.. reakce na akci kterou jsem zahájil já a měl sem v ní hlavní slovo. Ať už vědomě či nevědomě. Většina tohoto blogu je podle mého názoru o tom, jak vědomě řídit akce tak, aby způsobaovaly požadované reakce.. :-)

To, že pak přijde Oki a svede jí už je holt jen možnost tohodle světa.. jestli sem tu holku sbalil pomocí know-how z blogu qark.net nebo vypadám jako její idol z puberty už je pak opravdu jedno.. :-)


68
Mawe47 20. 03. 2006 15:08

Reakce na sinner #59Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mikey #60Načítám náhled komentáře...: no ja nepopiram ze nejsou, ale ja takoveho zadneho neznam a vetsinou mam spis pocit co vidim treba u kluku ve skole, ze jak neni hubena namalovana a s piercingem tak ji nechtej… i kdyz fakt ze kdyz ji chtej, tak urcite ne na mnoho noci :-)

Ale asi jen spatny vzorek populace :-)

Reakce na komentář: Mikey #69Načítám náhled komentáře..., sinner #74Načítám náhled komentáře...

69
Mikey 20. 03. 2006 15:23

Reakce na Mawe47 #68Načítám náhled komentáře...: Tvuj vzorek bude asi hodne specialni ;-)
Mne se zrovna takovy typy nelibi. Taky nezapomen ze spousta kluku rika ze sem jim tyhle typy holek libi ikdyz to neni pravda…proc, to ja fakt nevim.

Reakce na komentář: Mawe47 #71Načítám náhled komentáře..., sinner #75Načítám náhled komentáře...

70
Benik 20. 03. 2006 15:37

Reakce na sinner #56Načítám náhled komentáře...: Si pis, hodne jsem se poucil… A pokud by byla se mnou tak se ji to asi nestane…hold se chytla blbe bandy, ale tohle fakt uz neresim… Jak kokot jsem ji pul roku vtloukal do hlavy ze to co dela neni dobre a ona ze na svojem chovani nic nevadi. A tak asi po 50 hodinach nekonecneho meho nalehani mi slibila ze uz nebude pit ani kourit… Oki rekl jsem si, sice ji nemam ( coz jsem v te dobe uz ani nechtel ) ale aspon jsem ji nenechal zkazit si zivot. A za par dni jsme byli na parbe a ona se tam tak ozrala a zhulila ze ji kamosky museli nechat prespat u sebe jinak by ji mamina zabila. A od te doby je mi to ( kdysi ) uzasne devce tak u prdele jako treba ten snih co prave pada :-)


71
Mawe47 20. 03. 2006 16:20

Reakce na Mikey #69Načítám náhled komentáře...: treba se nechcou shodit kdyby priznali ze se jim libi mila slecna odvedle co ma o 20 kilo vic nez vsechny ostati, ale neni to "poradna kost"

Reakce na komentář: Mrcik #72Načítám náhled komentáře..., sinner #75Načítám náhled komentáře...

72
Mrcik 20. 03. 2006 19:50

Reakce na Mawe47 #71Načítám náhled komentáře...: Podle mě teda plíst do sebe svaly a to co má člověk v hlavě nejde, já chodím do fitka už poměrně dlouho a co vím, tak většinou ty namachrovaný frajírci buďto brzo odpodnou a nebo tvrdohlavě cvičej blbě a spíš si postavu kazej než vylepšujou. A ještě bych taky přidal poznámku že kdokoliv chodí do fitka proto aby byl svalnatej a pozvednul si tak sebevědomí ne co tak to stejně nejspíš brzo vzdá (asi 5 mejch kámošu už takhle skončilo).

Reakce na komentář: sinner #76Načítám náhled komentáře...

73
Mirek 20. 03. 2006 22:13

Reakce na Arnold #9Načítám náhled komentáře...: Uprimne, tohle je ale strasna blbost :-) …co to muze byt za stesti? Takovy clovek musi mit kur***vske komplexy a je na ceste do sracek. Vyrovnany clovek vidi stesti v jinych hodnotach nez jsou penize, drahe veci, sukat kazdou, ktera se mu libi apod. To neni naplneny zivot, ale mozna jen chvilkove stesti…pak deprese


74
sinner 20. 03. 2006 22:42

Reakce na Mawe47 #68Načítám náhled komentáře...:

Tak to asi vazne zijes v nejake uzke skupine lidi :-)
No a na jakou skolu chodis, smim-li se ptat?
Hubena? Tak to sem asi fakt teda vyjimka (ale urcite nejsem sam)…hubeny holky sou hrozny…holku ma jit za neco poradne "chytit" :-)
Namalovany? No jako nejsem proti…ale nevyhledavam to, protoze maloktera slecna se umi namalovat pekne, vkusne a pritazlive, aby nevypadala jako naka stetka. Navic nekterejm holkam mnohem vic slusi, kdyz se nemalujou.
Piercing? Co to ma spolecneho s touhle problematikou :-)? Nevim, mne se to moc nelibi…mam na to nazor, ze nevidim duvod, proc si takto hyzdit telo a narusovat jeho integritu :-)

Jo, asi fakt spatny vzorek :-)

Reakce na komentář: Mawe47 #77Načítám náhled komentáře...

75
sinner 20. 03. 2006 22:51

Reakce na Mikey #69Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mawe47 #71Načítám náhled komentáře...:
No na to je dle meho nazoru jednoducha odpoved. Naprosta vetsina lidi proste jde s davem – dneska se uz moc casto nevidi clovek s vlastnim nazorem, ktery neni ochoten menit pod vlivem ostatni vetsiny a drzet se jich i kdyz to pro nej muze mit jiste negativni dusledky.
A to je presne pripad i tohodle – ze vsech sdelovacich prostredku je prezentovan urcity "ideal krasy" a cokoliv je jinak, to je spatne, hnusne, hrozne, nebezpecne atd. Pritom, ze je to kravina a holky co vazej 40 kilo i s posteli sou dobry tak leda prave jako vesaky na nepouzitelny vytvory navrharu s ruznymi sexualnimi deviacemi, je jasny kazdymu, kdo ma neco v hlave. (kdyz to vezmu prakticky a cynicky, tak o takovou se chlap i pri sexu odre :-) ). Ovsem to, ze na to ma nekdo tento nazor jeste neznamena, ze se podle nej bude ridit a chovat se tak pred ostatnimi. Modelovy priklad – chlap…verejne je pro nej kazda holka "nechutne tlusta"…ale sam ve skutecnosti touzi po holce krev a mliko, velky prsa, zadek, par kilo navic. A proc to neprezentuje verejne? Pokrytectvi, zbabelost, neschopnost si udrzet vlastni nazor, neschopnost jit proti proudu? Nevim, at si kazdy dosadi duvod vlastni…ale je to proste tak…a je to docela smutny…jenze s tim clovek nic nenadela :-(

Reakce na komentář: Rustikann Kara #80Načítám náhled komentáře...

76
sinner 20. 03. 2006 23:07

Reakce na Mrcik #72Načítám náhled komentáře...:

No ono to plist do sebe jde…ale vim jak to myslis.
Kdyz to vezmu podle naseho fitka (takovy maly,rodinny), tak je tam takova "stala klientela"..proste fpohode kluci ve veku od 20 do 40 let, ktery tam chodej uz nekolik let, pravidelne, nekolikrat tydne. Chodej proste proto, ze je to bavi a stalo se to soucasti jejich zivotu. A je jedno, jestli zacli chodit proto, ze chteli zhubnout, nabrat, nebo meli problemy s pohybovym aparatem a potrebovali proto zpevnit telo…ono je to cviceni totiz tezce navykovy :-)…holt endorfiny sou svinstvo :-)
Ale stejne, vydrzet nekolik let, 3× tydne pres hodinu drit se zelezem neni zadnej med…hlavne je to o vuli a vydrzet to chodit pravidelne…a na tom se taky pozna, jak to ten clovek mysli…proto je mezi nima dost vysokoskolaku a fakt inteligentnich lidi.

Jak mluvis o tech namachrovanejch frajerech…takovi se tam taky obcas ukazou…ale bud zacinaji jako mlady a dlouho jim to nevydrzi…protoze zajit na pivko a špeka je mnohem jednodussi :-) Nebo jim to vydrzi a sou to vocasove, ktery nase male fitko opusti, protoze tam nechodi moc bab a nemaji tudiz pred kym machrovat (lidi, co tam chodej porad jim to nezerou a to neni malvaz na jejich ega)…takze se presunou do nejakejch "lepsich podniku" typu BBC atd. No a bud take tihle, nebo jeste i jini zacnou treba sypat…a to sou fakt bezmozkove, ktery maj v lebce akorat par ampuli syntolu :-)

Nesouhlasil bych s tim, ze kdo zacne chodit do fitka, aby mel svaly a zvednul si sebevedomi, tak ze ho to brzo pusti. Je to vsecko o ty vuli, jaxem uz psal…pokud ji clovek ma, tak vydrzi.
Nevim, proc si zacal cvicit ty, ale ja zacal primarne kvuli tomu, ze sem mel problemy se zadama…navic sem od prirody hubenour…takze to asi bylo taky i proto, ze sem ty zada nemel zpevneny svalama. Zkousel sem ruzny rehabilitace a prd z toho…taxem zacal opatrne cvicit a zlepsilo se to za par tydnu. No a dlasim duvodem taky bylo to, ze se mi nelibilo, jaxe mi vsichni smejou, ze vazim 30 kilo i s posteli…taxem si rek, ze je sance s tim neco takle udelat a kdyz mne to zacalo bavit, tak proc taky ne?
Svalovec ze mne nikdy nebude…proste nepribiram, at delam co delam…ikdyz dru jak hovado a s pomalejsim metabolismem bych byl korba jako prase :-) No ale aspon vypadam trosku jako normalni clovek a ne jako kdybych se vratil z Osvetimi :-)
A jako bonus – slouzi mi to jako nejlepsi relax…teda krome sexu asi :-)…at mam starosti ve skole, praci, s lidma atd. …tak tam zapadnu…na ten cas vypnu mozek…dru jak hovado…a kdyz pak po sprse vylezu ven na ulici, mam v hlave cisto jako po nejaky meditaci :-)

Reakce na komentář: Mrcik #83Načítám náhled komentáře...

77
Mawe47 20. 03. 2006 23:11

no ja se hrde priznam ze se mi libi kluci co maj trochu pivni brisko a vetsinou svym vzrustem sou takovy nedomrli a spise introvertni a je mi fuk ze takovyho kluka kazda slepice pomluvi, protoze je proste ten muj :-)
Reakce na sinner #74Načítám náhled komentáře...: maturitni rocnik klicici tridy (25 kousku opacneho pohlavi) a ty jejich nazory mi fakt bohate staci…

Reakce na komentář: sinner #78Načítám náhled komentáře...

78
sinner 20. 03. 2006 23:22

Reakce na Mawe47 #77Načítám náhled komentáře...:
No jasne…proti gustu zadnej dysputat :-)

Co znamena "klicici trida"?
Jako jestli to chapu, studovalas (studujes) nakej obor, kde je prevaha chlapu…a zjevne kapku neotesanych…neni to nahodou neco kolem informatiky :-)nebo neco podobnyho?

Reakce na komentář: Mawe47 #81Načítám náhled komentáře...

79
shaq 21. 03. 2006 10:28

Reakce na chleba #19Načítám náhled komentáře...:
měl jsem tu možnost a opravdu jsem ji nevyužil… a to bylo hodně velké pokušení (spali jsme vedle sebe a byli celkem při chuti) ale jsem rád, že jsem odolal!


80
Rustikann Kara 21. 03. 2006 13:32

Reakce na sinner #75Načítám náhled komentáře...: Určitě na tom něco pravdy je.. Spousta kluků nepřizná, že se jim takový slečny líběj. Ovšem nezevšeobecnňoval bych to, je to stále otázka vkusu. To že se někomu nelíbí baculky, neznamená že se automaticky podřizuje společenským trendům a nemá vlastní názor. :-)

Reakce na komentář: sinner #85Načítám náhled komentáře...

81
Mawe47 21. 03. 2006 14:49

Reakce na sinner #78Načítám náhled komentáře...: ji myslela sem klucici… :-)
telekomunikacni obor. a neotesani sou docela dost :-)

Reakce na komentář: sinner #86Načítám náhled komentáře...

82
mladá Slovenka 21. 03. 2006 17:17

Reakce na Tomfi #2Načítám náhled komentáře...: neľutujte sa! verte si chlapčekovia.

Reakce na komentář: Tomfi #142Načítám náhled komentáře...

83
Mrcik 21. 03. 2006 18:23

Reakce na sinner #76Načítám náhled komentáře...: No uznávám trochu sem se mýlil, přesně jak to říkáš ty je teď podle mě pravda
A to s tím fitkem, aby ti narostli svaly tak musíš jíst často (minimálně tak 6 denně a dávat přednost hodně sacharidů nabytejm potravinám, nebylo by ani na škodu koupit si ňákej Gainer), pak pro tebe bude rychlej metabolizmus spíše výhodou (to jen kdybys chtěl v tomhle pomoct).

Reakce na komentář: sinner #88Načítám náhled komentáře...

84
Norwaiz 21. 03. 2006 19:50

Reakce na Darja #11Načítám náhled komentáře...:
No možno pre teba, nemôžeš to hodnotiť len subjektívne. Takže, lepšie by bolo nabudúce napísať: Nič som sa nového nedozvedela, nič mi to nedalo, no možno iným, neznalým to niečo dá…..
Možno vyzerá ako zopár suchých informácií, ktoré tu boli povedané už viackrát, no vedz, že niečo to čitateľom dá… napr.: čitateľovi pomôže sa zaradiť do jednej z tých kategórií, z čoho môže neskôr vychádzať, a to tak, že keď čitateľ je napr. introvert a pozrie si výhody aké majú v živote extroverti, tak si povie: „jéje, to by bolo squelé, sakra o čo prichádzam“, a možno sa bude snažiť niečo robiť aby mal také isté výhody ako má „extrovert“, jedným slovom – pomôže ho to nakopnúť….takže až taký „useless“ článok to nie je…


85
sinner 21. 03. 2006 20:50

Reakce na Rustikann Kara #80Načítám náhled komentáře...:
Ja to samozrejme nezevseobecnuji…ani to nejde…jen sem to uvadel jako nastin mozne priciny…na misto baculek samozrejme muzes dal maly, velky, s velkym zadkem, s malym zadkem, s brejlema, bez brejli… :-)…no myslim, ze si rozumime, ne :-)?

Reakce na komentář: Rustikann Kara #93Načítám náhled komentáře...

86
sinner 21. 03. 2006 20:54

Reakce na Mawe47 #81Načítám náhled komentáře...:
Jo aha, vidis…to mne nenapadlo…a pritom to U je hned vedle :-)

No tak to je pak jasny, kdyz je to takova banda :-)
Tam je podle mne problem, ze v tech tridach neni vic holek, ktere by ty osoby muzskeho pohlavi, jejichz chovani (a nezridkakdy vzezreni a projev) misty pripomina neandrtalce, kapanek "zkultivovaly" :-) Nejake ty socialni navyky, aby ti panove vedeli, co si jeste mohou a co uz nesmi dovolit, kdyz se jednou zacas zvednou od monitoru :-)
Ale kdyz jich je plna trida, tak to je pak tezke…a uprimne receno, docela kazdou jejich spoluzacku lituju. Jenze to pak pokracuje i na vysoky skole…treba u nas, co sou lidi na informatice, tak je tam taky slusny procento lidi s EQ pod bodem mrazu a s navykama dobytku :-)

Reakce na komentář: Mawe47 #87Načítám náhled komentáře...

87
Mawe47 21. 03. 2006 21:06

Reakce na sinner #86Načítám náhled komentáře...: No tak v tom pripade jeslti me na jednu y tech dvou informatik co se hlasim vezmou, tak porovnam vzorek vysokoskolaku se stredoskolakama :-) by me yajimalo jestli budou mit vic rozumu :-)

Reakce na komentář: sinner #89Načítám náhled komentáře...

88
sinner 21. 03. 2006 21:06

Reakce na Mrcik #83Načítám náhled komentáře...:

OK :-)
No s fitkem a jidlem…mimochodem, prave sem dojed pytlik rejze a plechovku tunaka…a za chvili si du na noc rozmichat kostku tvarohu s mlikem a cukrem :-)…myslim, ze se o to docela zajimam, ale nejak mi to nejde. Zeru jak kyselina, ale u mne je problem, ze nejsem schopen dodrzet klicovou podminku a tou je PRAVIDELNOST…treba tyden se cpu, staram se o to a paxem den dva ve skole, kdy proste jidlo nestiham a to de pak cely do haje :-(
Jinak jasne, po treninku sacharidak, po ranu protein…pres den jidlo, pred spanim tvaroh s mlikem…ale malo platny :-(
Navic se mi k tomu tedka pridala mensi komplikace v podobe rovnatek v puse, takze nemuzu skoro nic kousat…tudiz uz tyden mam tak 2× denne ryzi a tunakem nebo kuretem, protoze to nemusim kousat a da se to dobre polykat :-) No a k tomu ty tvarohy, jogurty atd. Treba dneska v menze ve skole nebylo jediny jidlo, ktery bych mohl se svejma bolavejma zubama jist…takze sem skoncil u misky strouhany mrkve :-( Jako ja ji miluju, ale jako zakusek po poradnym obede…jist to misto jidla, to je fakt tristni :-(
No uvidime… :-)

Reakce na komentář: Mikey #91Načítám náhled komentáře..., Mrcik #102Načítám náhled komentáře...

89
sinner 21. 03. 2006 21:17

Reakce na Mawe47 #87Načítám náhled komentáře...:
Letos teprve maturujes :-)? Takze jeste mezi temito mladymi muzi zijes :-)? Tak to asi musis bejt dost otrla :-)
Na jaky skoly se to hlasis na info?

Jo a ver mi, ze to bude ne-li stejny, tak podobny…myslis, ze nastane nejakaj "velkej tresk" a ze se tito lide zmeni kvuli tomu, ze "stredni" vymenej za "alma mater" :-)?

Reakce na komentář: Mawe47 #90Načítám náhled komentáře...

90
Mawe47 21. 03. 2006 21:38

Reakce na sinner #89Načítám náhled komentáře...: no to prave nevim jestli se to na vejsce zlepsi :-) ale treba se tam nedostanou ti nejvetsi idioti a bude to trochu lepsi :-)
do brna na VUT a MU
a jinak otrla… v hodne vecech myslim jako chlap, od monitoru bych se nehla… ale fakt ty nazory tech namachrovanejch frajirku, nekdy mam sto chuti jim rozhodit sandal… :-)

Reakce na komentář: sinner #92Načítám náhled komentáře...

91
Mikey 21. 03. 2006 22:45

Reakce na sinner #88Načítám náhled komentáře...: Popis mi konkretne jak trenujes a co jis a neco vymyslime =) Taky jsem se o to musel zajimat dlouho nez jsem pochopil co a jak; pribral jsem az po 9. mesicich ale pak hezky 12 kg behem 3 mesicu. (BTW muj dnesni rekord v mrtvym tahu je 100KD =)

Reakce na komentář: sinner #131Načítám náhled komentáře...

92
sinner 21. 03. 2006 23:00

Reakce na Mawe47 #90Načítám náhled komentáře...:
Jo tak Brno…aha…tak tam situaci neznam…ale vychazim z toho, ze lidi sou vsude stejny :-)…stejny dacani, takze tak :-)
No na to bych nespolehal :-) oni totiz ti nejvetsi idioti take casto byvaji velmi studijne nadani, takze je tam s velkou pravdepodobnosti potkas :-) Ale treba budes mit kliku.

To nesmis tak brat…ono totiz mluvit, to dokaze kazdej…ne nadarmo se rika, ze "chlap s kecama vydrží jen než se rozestele"…a to plati nejen na tu vec, ktere se to tyka primo :-) takze se clovek musi naucit tyhle mamlasy a zejmena jejich reci ignorovat…protoze je stejne nezmenis :-) tak proc to resit, ze :-)?

Reakce na komentář: ja #94Načítám náhled komentáře...

93
Rustikann Kara 22. 03. 2006 10:39

Reakce na sinner #85Načítám náhled komentáře...: Jo jasně :-)


94
ja 22. 03. 2006 11:04

Reakce na sinner #92Načítám náhled komentáře...: Kdyz uz to tady rozebirate, taky jsem absolvoval "klucici" tridu, respektive skolu. Za dobu studia na stredni se na skole objevilo asi 5 osob zenskeho pohlaví (za holky, by se daly oznacit asi dve)-kdyz jsme tam nastoupili, tak v cele skole by dve slecny – tretacky. Cela skola cca 500 kluku. Muzskej klaster hadra! Myslite, ze to na ty kluky nema vliv, kdyz se ctyri roky nepotkaji s holkou? Kdyz to vezmu podle sebe, tak jedine rozptyleni byly tanecni, ale jinak utrum. Mel jsem plno uceni a podobnych veci, na parby a diskoteky nejsem…
Pak jsem presel na VS, pri nastupu cca 900 lidi, pomer muzi:zeny asi tak 892:8. To je min jak 1%. Uz jsem slysel i nazor, ze v teto spolecnosti jsou na tom homosexualove lip – jsou jich prece 4%. :-)
Ale to jsem trochu odbocil…Chtel jsem rict, ze kdyz se to secte, tak se clovek 9 let pohybuje jenom mezi chlapama. A jak ma pak navazovat nejaky vztahy s holkama, to je proste tezky. Zvlast kdyz na me presne sedi charakteristika cislo 1, cili introvert. Navic ja holky nebalim, ja se zamilovavam, coz je dalsi chyba. Holky cit neoceni, spis vam s radosti podupou to "…srdce na zlatem podnosu…" Myslim, ze podobne zkusenosti ma hodne lidi – zivot je boj.

Reakce na komentář: Mawe47 #95Načítám náhled komentáře..., Martan #101Načítám náhled komentáře..., sinner #105Načítám náhled komentáře...

95
Mawe47 22. 03. 2006 15:24

Reakce na ja #94Načítám náhled komentáře...: "Navic ja holky nebalim, ja se zamilovavam" tohle je asi problem hodne velkeho poctu introvertnich lidi…

Reakce na komentář: Mikey #96Načítám náhled komentáře..., sinner #106Načítám náhled komentáře...

96
Mikey 22. 03. 2006 15:56

Reakce na Mawe47 #95Načítám náhled komentáře...: Jo to je i muj problem…vzdychy se do nekoho zamiluju a pak stracim zajem o ostatni holky…
Ikdyz prijde mi to vic fer nez balit holky jen tak ze srandy a po prvnim sexu se na ne vykaslat…

Reakce na komentář: Mawe47 #97Načítám náhled komentáře..., ja #99Načítám náhled komentáře..., sinner #107Načítám náhled komentáře..., Hanz #154Načítám náhled komentáře...

97
Mawe47 22. 03. 2006 16:25

Reakce na Mikey #96Načítám náhled komentáře...: taky vzhledem ke sve introvertnosti nebalim ale zamilovavam se… jako sem tam balim kluky… kdyz se zamiluju a oni vypadaj ze maj zajem…
ale jen tak ze srandy, to fakt asi ne


98
Dionyzos 22. 03. 2006 17:16

V niektorych situaciach reagujem tak, v inych inak :-) Cize neviem to objektivne posudit :-)


99
ja 22. 03. 2006 17:27

Reakce na Mikey #96Načítám náhled komentáře...: ja na to mam stejnej nazor, neprijde mi fer chodit s nekym "jen tak" bez citu. Myslim si, ze to neni spravny. Ale asi to jednou budu muset udelat, jestli nebudu chtit zustat sam po zbytek zivota. A ted mi povezte neco o "neznych stvorenich, ktera funguji pres city"…

Reakce na komentář: Mawe47 #100Načítám náhled komentáře..., sinner #107Načítám náhled komentáře...

100
Mawe47 22. 03. 2006 17:33

Reakce na ja #99Načítám náhled komentáře...: ja myslim ze spousta neznych stcorenich funguje pres city a docela dost takovych slecen znam


101
Martan 22. 03. 2006 18:27

Reakce na ja #94Načítám náhled komentáře...: Tak to mi připomíná jeden článek.
Tak trochu v tom vidím sám sebe – samá škola, počítač, televize a najednou je tu matura, státnice, práce.

Reakce na komentář: Ash #103Načítám náhled komentáře..., ja #113Načítám náhled komentáře...

102
Mrcik 22. 03. 2006 19:21

Reakce na sinner #88Načítám náhled komentáře...: Ráno je protejn blbej, mělo by se jíst spíš sacharidy (např. cornflakes, který navíc když se rozmočej v mlíce tak se nemusej ani moc žvejkat), protože bílkoviny potřebujou poměrně dost energie jen na to aby byli stráveny, ale rozhodně to neublíží, jde jen o to že tak strácíš část protejnu na to aby byl strávenej, je přecel levnější to strávit sacharidem. :-) Jinak super jídelníček(o 100% lepší než ten můj), jen bych tam přidal mnohem víc tučnýho jídla, aby ten den co máš školu bylo z čeho trávit a zbytečně se netrávila bílkovina ze svalů a taky ten den si sebou můžeš brát sachariďák, pak by to mělo bejt o něco lepší, tak jestli ani tohle nepomůže tak to už nevím.

Reakce na komentář: sinner #132Načítám náhled komentáře...

103
Ash 22. 03. 2006 19:39

Reakce na Martan #101Načítám náhled komentáře...: Ad článek.. někdy je lepší chodit na FELd po druhém chodníku (VSCHT girls, FArch-girls++). Ale je fakt, že introvert si spočítá, že po prvním chodníku je cesta na autobus kratší, a že balit někoho nemá cenu, protože "on se zamilovává". Smůla je, že už zpravidla neřeší, kde kdy a jak by se do někoho asi tak mohl zamilovat.

Osobně beru za lepší strategii holčičí styl, které to (některé) berou tak, že je lepší s někým chvíli chodit (no nebo vídat se, přijde na to..) jen tak, a pak se "uvidí" (což danej kluk pak třeba i špatně nese), než stragegii klučičí "dokud se nezamiluji, tak na žádnou nepromluvím, s následným zjištěním, že a až se náhodou zamilují, tak také ne, protože se stydí".

Ale je pravda, že mě k tomu musela přivést – právě holka a trochu nudnej večer. Jinak bych možná taky čekal a horoval za to, že nemá cenu se nějak snažit a že "až se něco stane" tak se stane :-D
To je imho nevhodně aplikovaná opatrnost na nesprávném místě.

Reakce na komentář: sinner #107Načítám náhled komentáře...

104
Mawe47 22. 03. 2006 20:24

ono navic kdyz je kluk introvertni a jeste na nejake technice, pak vetsinou "zna holku maximalne z obrazku na netu" takze se neni co divit…


105
sinner 22. 03. 2006 21:40

Reakce na ja #94Načítám náhled komentáře...:
No jasne…tomu se ani nedivim…myslim, ze s tim bude vetsina lidi souhlasit


106
sinner 22. 03. 2006 21:43

Reakce na Mawe47 #95Načítám náhled komentáře...:
Ano…to je presne…a je docela smutne, ze to je vlastne problem :-(

Reakce na komentář: Mawe47 #111Načítám náhled komentáře...

107
sinner 22. 03. 2006 21:53

Reakce na Mikey #96Načítám náhled komentáře...: Reakce na ja #99Načítám náhled komentáře...: Reakce na Ash #103Načítám náhled komentáře...:
No…tak to je myslim docela dobry tema na clanek, jaxe naucit aby se clovek zbavil hesla, ktere teda treba ja razim…"nez byt s nekym jen proto, abych nebyl sam, tak to radsi nic". Spousta zenskejch, co znam to maji presne naopak…za dejme tomu posledniho rok a pul sem absolvoval jeden vztah a zensky kolem mne klido 4 – 6 "vztahu"…a jaxe jedna z nich vyjadrila, tak "ja proste neumim bejt sama". A tedka babo rad! Pomijim, ze pak muze bejt chlap za devkare. Ja proste nemam povahu na to delat tyhlety veci…kdyz neco delam, tak to chci delat poradne…a ne na pul nebo takle nejak. Navic bych mel mozna problem s tim, abych to casem nezacal brat vazne (respektive vazneji nez ta slecna)…protoze logicky, kdyz je clovek s nekym vic atd. a navic se dali dohromady asi proto, ze si nejak "padli do oka", tak je logickym vyustenim toho, ze to muze jeden z nich (idealne oba) zacit brat vazneji.
Nevim, no…mozna sem magor a nebo je to tim, ze mam na zensky takovy pozadavky, ze takovou casto nenachazim…takze jako klido napiste vase nazory…rad se priucim.

No treba ty, Ashi, muzes popsat onen nudny vecer a tu holku…samozrejme ve vsi pocestnosti :-)…a rict nam, jaxes dovedl takto "preorientovat" :-)

Reakce na komentář: Ash #108Načítám náhled komentáře..., Ash #109Načítám náhled komentáře..., Mikey #110Načítám náhled komentáře...

108
Ash 22. 03. 2006 23:44

Reakce na sinner #107Načítám náhled komentáře...: Jo já slíbil článek no.. ale slib zatím nedodržel. Jinak nemyslim, že je potřeba za rok vystřídat 6 holek, ale opačný extrém jako že je někdo sám furtemc "dokud se něco nestane", to je taky špatně. Pak by si myslím měl s někým něco začít, i když se zrovna "šíleně nezamiloval", třeba to bude ten případ že si padnou do oka časem oba :-) I když se mu "vlastně ani moc nechce" tak by měl :-) Člověku se nechce hodně věcí, ale když je přecejen udělá… známe to.

Reakce na komentář: sinner #119Načítám náhled komentáře...

109
Ash 22. 03. 2006 23:47

Reakce na sinner #107Načítám náhled komentáře...: Jo asi něco fakt zbastlim, i když teda času malounko, no ale zkusim..

Reakce na komentář: sinner #119Načítám náhled komentáře...

110
Mikey 23. 03. 2006 00:46

Reakce na sinner #107Načítám náhled komentáře...: Jo souhlasim…tak proc mi to sakra vychazi jen s holkama ktery beru jako psychickou terapii po nepodarenym zamilovani…


111
Mawe47 23. 03. 2006 08:27

Reakce na sinner #106Načítám náhled komentáře...: slovo problem nebylo mysleno jako ze je to vada
spis ze takovy lidi proste nebali holky na potkani, protoze dokud k ni nic neciti tak proc by to delali…
taky balim az kluka, do kteryho se zamiluju… ale zatim sem se zamilovala do 3, takze moc zkusenosti teda taky nemam

Reakce na komentář: ja #112Načítám náhled komentáře..., DogG-rmaN #115Načítám náhled komentáře..., sinner #120Načítám náhled komentáře...

112
ja 23. 03. 2006 14:57

Reakce na Mawe47 #111Načítám náhled komentáře...: spis ze takovy lidi proste nebali holky na potkani, protoze dokud k ni nic neciti tak proc by to delali…

jo tak to je presne muj pripad…

Reakce na komentář: Mawe47 #114Načítám náhled komentáře...

113
ja 23. 03. 2006 14:59

Reakce na Martan #101Načítám náhled komentáře...: ten článek znám a musím říct, že přesně vystihuje skutečný stav věcí


114
Mawe47 23. 03. 2006 15:21

Reakce na ja #112Načítám náhled komentáře...: aspon ze je nas takovych vic :-)


115
DogG-rmaN 23. 03. 2006 15:40

Reakce na Mawe47 #111Načítám náhled komentáře...: Jo tak takhle to mívám taky , nebo spíš míval sem … Teď i když se mi nějaká zamlouvá i když jí neznám tak proč to nezkusit , třeba bude nakonec tak fayn jak vypadá… Co na tom že sice fayn sou ale nějak tro nevychází… Prostě asi na mě to že za nejlepší přátele mám holky nějak ovlivnilo a začínám mít ten jejich styl – i když já teda umim bejt sám a i mi to ve spoustě věcí vyhovuje – jenže proč to nezkusit… sou dvě možnosti buď to vyjde je to good nebo to nevyjde a neni to horší než předtim takže vlstně neni moc co řešit…

Reakce na komentář: Mawe47 #116Načítám náhled komentáře...

116
Mawe47 23. 03. 2006 16:04

Reakce na DogG-rmaN #115Načítám náhled komentáře...: jenze me prijde mnohem horsi ten pocit ze by me odmitli nez byt sama…

Reakce na komentář: ja #118Načítám náhled komentáře..., sinner #122Načítám náhled komentáře...

117
igi 23. 03. 2006 16:39

zaujimave, ze niektore pocity pridu, aj ked su uplne iracionalne. Nemam problem oslovit dievca, ked potrebujem trebars poradit cestu, alebo sa spytat na cas, ale ked ju chcem oslovit s tym, ze by som sa s nou chcel zoznamit, tak hnet zovrete hrdlo, nervozita… Pritom o nic nejde, ak ma posle dakam, aj tak ju uz asi nikdy neuvidim, moze mi byt jedno, co si mysli. Ale aj ked som si toho vedomy, ten nervozny pocit sa aj tak dostavi. Asi zacnem tiez "trenovat", uvidime


118
ja 23. 03. 2006 19:53

Reakce na Mawe47 #116Načítám náhled komentáře...: Ted jsi to spatne pochopila, DogG-rmaN to myslel tak, ze kdyz to jen "zkousis" bez toho aby v tom figurovaly nejake city, tak to odmitnuti vlastne nic neznamena. Prece je jich spousta na rade, ze…To je take to, o cem je v podstate cely tento blog, aspon ja to tak z mnohych clanku i komentaru citim. Problem je, ze ne kazdej ma povahu (zaludek, svedomi…) na takove jednani. Ja neumim byt tak lehkomyslnej a nezodpovednej. Asi jsem nejakej divnej nebo co ;-) ;-) ;-)

Reakce na komentář: sinner #121Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #124Načítám náhled komentáře..., DogG-rmaN #143Načítám náhled komentáře...

119
sinner 23. 03. 2006 20:47

Reakce na Ash #108Načítám náhled komentáře...: Reakce na Ash #109Načítám náhled komentáře...:

No ten priklad s tim poctem 6 lidi sem myslel jako ilustrativne :-)
Jasne, ale podle mne prave, kdyz takle dva lidi spolu sou "jen tak", taxi museli uz predtim padnout do oka – jinak by se preci nedali dohromady, ne? Zde totiz nemuze byt moc reci o tom, ze s tim clovekem sem, protoze ho miluju, dobre znam atd. Tudiz tyhle vztahy asi zacinaji primarne na vzajemnych vizualnich sympatiich s tim, ze treba "krom toho, ze je hezkej (hezka) bude mit i neco v hlave a bude fajn". No a clovek, ktery nedostal v tomhle moc dano, ten nema prilis sanci…ten musi zaujmout necim jinym, toho druhyho "ukecat"…a to je prace na dlouho a vetsinou z toho pak byva vazny vztah…

Jo a na ten clanek samozrejme cekam(e) :-)


120
sinner 23. 03. 2006 20:50

Reakce na Mawe47 #111Načítám náhled komentáře...:
No, jasne…to je ono…a dodavam asi i pro sebe…BOHUZEL. Ikdyz vzhledem ke sve povaze nevim, zda bych byl spokojenejsi, kdyz bych to dovedl a holkam sem se libil. Zrejme ne…chtelo by to totiz "vymazat" z hlavy nebo kde to je, ten divnej psychyckej blok :-(


121
sinner 23. 03. 2006 20:52

Reakce na ja #118Načítám náhled komentáře...:
Ale znamena…a muze znamenat! Treba to, ze ten clovek ma pocit, ze je neschopnej, ze se nikomu nelibi a ze ho nikdo nechce…a prave, kdyz je to takle na blink to pak muze brat jeste hur mozna


122
sinner 23. 03. 2006 20:53

Reakce na Mawe47 #116Načítám náhled komentáře...:
Tak nejak! Navic pak muze bejt clovek za devkare (to v tom lepsim pripade, kdyz ma uspechy) a nebo za ubozaka, trageda a zoufalce, kterej se porad snazi a nic z toho…


123
jencek 23. 03. 2006 21:25

nojo celej ja, uz sem se poznal ve dvou clancich :-D, jsem introvert a vyznacuju se plachym chovanim :-D :-D :-D


124
Mawe47 23. 03. 2006 21:35

Reakce na ja #118Načítám náhled komentáře...: No sem to asi blbe precetla…
v kazdem pripade zkouset to jen tak na nekoho, na to zaludek opravdu nemam a porad je to odmitnuti, ktery mi vpodstate rika ze nestojim za nic… ze nestojim za to aby se ten clovek zastavil, zamyslel a rekl: prece me jedno kafe nezabije a treba bude fajn…
vetsinou to zkousim az kdyz se zamiluju, ale v zasade uz poznam jestli druha strana je na tom podobne a jestli ma smysl do toho jit nebo ne…
No ja vim, pristup nic moc… ale na druhou stranu prozit zivot za kompem ve svete introvertu je lepsi nez zit s pocitem ze nestojim za nic…

Reakce na komentář: sinner #125Načítám náhled komentáře..., Mikey #126Načítám náhled komentáře..., ja #127Načítám náhled komentáře...

125
sinner 23. 03. 2006 21:55

Reakce na Mawe47 #124Načítám náhled komentáře...:
tak ten prvni odstavec, to u mne sedi jak ta legendarni "prdel na hrnec"…bohuzel :-(


126
Mikey 23. 03. 2006 22:02

Reakce na Mawe47 #124Načítám náhled komentáře...: Tak to nesouhlasim. Prozit jakoukoliv nahrazku zivota je naprosto strasny.


127
ja 24. 03. 2006 00:44

Reakce na Mawe47 #124Načítám náhled komentáře...: ja Te naprosto chapu…taky "balim" az nekoho, do koho jsem se zamiloval a kdyz ta holka dava najevo svou prizen…Ale musim bohuzel rict, ze naposledy se mi to zase skarede vymstilo.
Mam to uz odpozorovane, jednou za tri, ctyri roky se v mem okoli objevi holka. Ze zacatku se nic nedeje, pak zacne byt kamoska a pak zacne davat najevo sve sympatie ke mne => ja se do ni zamiluju…a kdyz pak dam najevo svuj zajem, tak konec.
Co se tyce toho zivota za kompem – v nasem pripade je to slozity, clovek je uzavrenej do sebe, ma jen par opravdovych kamaradu a pak urcitou skupinu lidi, ktere registruje jako zname…v mem pripade sami muzi. Vlastne tak mas svuj svet, pohybujes se v urcite uzavrene skupine lidi, nikoho si k telu nepustis jen tak. Venujes se skole, praci, svym konickum = mas malo casu. A jestli mame stejne mysleni, tak v pripade, ze neni nikdo "v dosahu", tak vlastne ani nepremyslis o partnerovi.
A kdyz si na tenhle zpusob zivota zvyknes, je tezky to pak nejak menit. To jde jen v pripade, ze o Tebe nekdo zacne jevit zajem…to Te povzbudi. A pak Te posle nekam a Ty se zritis do propasti. Po case se z ni vyhrabes a s radosti se vratis do "sveho sveta". A jak uz jsem psal, za tri, ctyri roky se to zopakuje…
Obcas mam pocit, ze patrim do jineho sveta :-)

Reakce na komentář: Mawe47 #129Načítám náhled komentáře...

128
igi 24. 03. 2006 09:07

"Obcas mam pocit, ze patrim do jineho sveta"

Vitaj v klube :-)


129
Mawe47 24. 03. 2006 14:06

Reakce na ja #127Načítám náhled komentáře...: v tomhle mam vyhodu… protoze k tomu sezeni za kompem patri urcita skupina kamaradu… sami chlapi, takze kamosky ani nemam… jenze me zase ti chlapi takhle berou za kamosku se kterou pokecaj o vsem ale chodit budou s mou peknejsi kamaradkou…
A protoze vetsinou nikdo v tom dosahu zajmu neni, tak nad tim ani nepremyslim.
i kdyz jeden extrovertni kluk me zbalil, a docela me prekvapilo co ho na te introvertni slecne od pocitacu tak zaujalo… no a mam strach ze brzo jen tak pujde a sbali nejakou neintrovertni normalni holku…

Reakce na komentář: ja #137Načítám náhled komentáře...

130
Mrcik 24. 03. 2006 20:34

Zalíbila se mi jedna holka ze třídy, ona to vý (od debilního kámoše), moc se spolu nebavíme (není k tomu příležistost) a já nevím zda je vhodný jí jen tak z ničeho nic pozvat na rande, nikdy před tím mě totiž holky ňák moc nebraly, ale teď sem zřejmě ňák dospěl nebo co a v 9. třidě to na mě přilo. Tak co mi radíte.

Reakce na komentář: Tomfi #142Načítám náhled komentáře...

131
sinner 24. 03. 2006 22:43

Reakce na Mikey #91Načítám náhled komentáře...:

No tak mrtvolu nejezdim :-( Mam uz dlouho problemy s pravym kolenem, ani kvuli nemu nemuzu drepovat, coz mne pekne stve a tak nohy sidim na legpressu. Taky mam u MT problemy s technikou pri vyssich vahach…bez ohledu na to, jak ji mam predtim natrenovanou s lehkejma :-(
Na zada misto toho jedu hyperextenzi, coz je jen solichani, ale aspon si k tomu beru kotouc. No a dal pritahy v predklonu, veslovani a hlavne moje oblibeny SHYBY :-)
Ale zacal sem zobat gelatinu a ortoprim, tak uvidim, treba se to zlepsi…ale uz v to moc neverim :-(
No, tak to je hodne dobry, 12 kilo za 3 mesice :-) To spise povez Ty mne, cos jedl a jaxi trenoval :-)
Protoze mne to proste nejde :-( Po treninku klasika – svaly rozpumpovany, natekly…no a den dva po tom neni ani poznat, ze ten sval byl kdy podroben zatezi :-( A to zeru jako prase…dybych nejed, tak este budu hubnout…ale nabrat? Ani zdani… :-(

Reakce na komentář: Mikey #133Načítám náhled komentáře...

132
sinner 24. 03. 2006 22:54

Reakce na Mrcik #102Načítám náhled komentáře...:

No podle mne rano protein blbej prave neni…dyz vemes treba takovou padesatku, tak tam sou i naky sacharidy atd. To mi pride pred snidani jako idealni "zacatek dne"…proskrabnu voko, kopnu to do sebe a nez se prevliknu, umeju, udelam snidani atd., tak aspon nemam takovej hlad. No a jinak, k snidani…musli…ikdyz tedka je musim dlouho nechat rozmocit v mlice a pak je jen polykat :-( no a pak treba jogurt k tomu este.
No je jasny, ze po ranu je potreba hlavne sachry, dyz je telo po noci hladovy…ale dyz je to treba noc po treninku a pred spanim sem dal tvaroh…tak diky jeho vlastnostem stacily ty bilkoviny prubezne na celou noc…no a rano je potreba co nejdrive dodat naky rychly dalsi…tak proto ten protein.

Tak prave, ze super ten jidelnicek moc neni :-( Ja povazuju za super jidelnicek, po kterym se nabira :-) a to se mi nedari…bych klidne jedl jen chleba s brokolici (kterou xmrti nesnasim), kdybych pribral tak treba 5–10 kilo :-)

Tucny jidlo…tak mi ale porad co? Jako diky jidelnicku pri cviceni sem odvyknul vecem jako parky, salamy a podobny nahrazky masa…a zacinat stim znovu nehodlam, navic, kdyz tak clovek zna slozeni, taxe divi, ze jeste vubec zije :-) Rad se poucim…
Jinak, tedka co mam ten drat v hube, nosim kazdej den do skoly flasku s nasypanym proteinem…a dyz mam hlad a dosel mi tvaroh, kerej taky nosim a v menze nic neni, tak to do sebe kopnu…to je jasny :-)
No, ja u prave taky nevim… :-(


133
Mikey 25. 03. 2006 00:17

Reakce na sinner #131Načítám náhled komentáře...: No pockej az se ti spravi ty klouby, bez toho to pujde spatne…a na nabirani jsou super vicekloubovy cviky jako drep/MT/benchpress/shyby…jen se neboj o poradne osolit. Ja je jedu porad + doplnkovy cviky (split na 3 casti) a funguje to ;-)
Jinak ja jim porad cocku/rejzi/testoviny + maso/syry…a beru maltodextrin a proteiny + BCAA. A hlavne hodne spat! To je sakra dulezity a trvalo mi dlouho nez jsem ne to prisel :-)
Na druhou strany neprecenuj fyzicky vzhled…na holky daleko vic pusobi poradne sebeduvera =)

Reakce na komentář: sinner #134Načítám náhled komentáře...

134
sinner 25. 03. 2006 00:36

Reakce na Mikey #133Načítám náhled komentáře...:
No, otazka je, jestli se spravi to koleno vubec nekdy :-(
Jasne…proste zakladni, tezky cviky…tak drep a MT nemuzu…shyby jedu, to je muj oblibenej cvik a misto benche delam tlaky s jednoruckama, vic mi vyhovujou.
Tak cocku bych nemoh, k lusteninam mam odpor :-) Maltodextrin, ani beceacka neberu.
No, s tim spanim na to asi neco bude…takze du na kute :-)

Ja to neprecenuju – duvody, proc cvicim, sem uvedl vyse…a sem zvyklej delat poradne vsecko, co delam :-)
Ale jinak…na holky fyzickej vzhled pusobi…a na prvni dojem tak u 99% holek…a na vsechny pusobi sebeduvera v kombinaci s tim vzhledem…


135
Mikey 26. 03. 2006 11:26

Ach jo…Qarku prosim napis jak sbalit znamou s kterou jsi zatim kamarad…zkousel jsem na tu svoji spoluzacku zapomenout…ale nejde to :-( Je to o hrozne moc jiny nez balit holky v tramvaji…uz jsi u ni nejak zapsany, ma pocit ze uz te zna…a ma zazity to ze jste kamaradi a nic vic. Help please :-(

Reakce na komentář: Benik #136Načítám náhled komentáře...

136
Benik 26. 03. 2006 11:37

Reakce na Mikey #135Načítám náhled komentáře...: Tak neco podobneho jsem zazival kdysi davno ( zas tak moc ne ) Uplne latonicky jsem miloval jednu spoluzacku a ani za boha jsem ji nemohl sbalit, furt jsem kvuli ni trpel,nespal no proste jsem byl z ni hotovy. A potom jsem se asi 14 dni nevideli a ja jsem se uplne odmiloval. No proste vim jake to je a tak ti preju HODNE STESTI ale neni lehke sbalit kamaradku…


137
ja 26. 03. 2006 23:58

Reakce na Mawe47 #129Načítám náhled komentáře...: jen tak pujde a sbali nejakou neintrovertni normalni holku…

Hmm, to je právě to, co nejsem schopnej pochopit. Ja si totiz neumim predstavit, co bych s ni delal, kdyz bych k nic necitil.

Reakce na komentář: Mawe47 #138Načítám náhled komentáře...

138
Mawe47 27. 03. 2006 15:35

Reakce na ja #137Načítám náhled komentáře...: no ja si to tez neumim predstavit…
jenze introvertni kluk ma slecnu, ma ji rad tak vse ok a neni co resit
neintrovertni kluk ma slecnu, ma ji rad, ale vidi nekde peknou kost, pozve ji na kafe a a neco vic… je tam asi vetsi sance ze ty vztahy moc dlouhodobe nebudou…
ale to same si teda myslim i o extrovertnich slecnach

Reakce na komentář: Ash #139Načítám náhled komentáře...

139
Ash 27. 03. 2006 18:14

Reakce na Mawe47 #138Načítám náhled komentáře...: Tohle rozdělení trochu opomíjí aktivitu druhé strany. Znám introvertní holku, kterou může mít skoro každej, pokud za ní přijde. Je fakt, že to většina lidí neudělá prostě proto, že to je jako chytat ochočenou slepici, takže je to prostě a jednoduše nenapadne :-), navíc u ní odpadá častá cesta přes "žertování", protože žádná veselá kopa co by s člověkem blbla to samozř. také není, ale je to zkrátka tak. Sice nikoho nemá, ale když se někdo nabídne, zábrany tedy… také nemá.

Stejnětak když chce introvertního kluka sbalit extrovertka, je to opět otázka toho, nakolik má zábrany ten kluk, a pokud je nemá, a extrovertka nebude čekat na nějaké potvrzení a řekněme si vystačí, tak je sbalenej ani nemrkne.

Takže to podle mne záleží víc na přesvědčení každého, co je ok a co není ok.

Ale je fakt, že introvert má často rád svůj klid a pořádek, takže ani nevidí důvod měnit partnera, když už si zvykl :-) Zato extrovert má zase třeba rád změnu, tak je otázka, nakolik tenhe char. rys promítne i to oblasti partnerských vztahů.. No… asi jo :-) Asi to bude ten, kdo spíš bere věci tak, že když jsou tak teď, tak to neznemaná, že to musí být zároveň nafurt.

Stálo by za to udělat průzkum – jednak stavu věcí jak je, a pak v umělých podmínkách odolnost proti nevěře (extrovertovi by byla nabídnuta kořist, introvert by byl spíš předhozen lovci :-) ).. což je zase otázka, zda dělat rovníce
extrovert = ten, kdo si spíš začne = potenciálně spíš nevěrný
a
introvert = ten, kdo je spíš pasivní = potenciálně spíš věrný

…Evidentně o tom vůbec nic nevím, ale kecam hodně. To jo :-D :-D Asi proto, že nejsem ani in, ani ex, ale spíš …ash asi.

Reakce na komentář: Denton #140Načítám náhled komentáře...

140
Denton 27. 03. 2006 22:42

Reakce na Ash #139Načítám náhled komentáře...:
Nemyslim ze potencionalni vernost/nevernost souvisi primo s tim jestli nekdo je nebo neni extrovert, ale urcita souvislost tam je.
Vidim to tak, ze extrovert se nachomytne k vic prilezitostem. A prilezitost dela zlodeje…

Reakce na komentář: Mawe47 #141Načítám náhled komentáře...

141
Mawe47 27. 03. 2006 22:49

Reakce na Denton #140Načítám náhled komentáře...: tak tak. dobre receno


142
Tomfi 28. 03. 2006 08:01

Reakce na mladá Slovenka #82Načítám náhled komentáře...:
Ne já se nelituju.Já jsem u tohodle poznal nejvíc,ale ne úplně. :-)
Reakce na Mrcik #130Načítám náhled komentáře...:
Je to normální,aspoň u mě ten přelom "zajímání" o holky začal v prváku na gy.Možná je lepší,že to ví,můžeš jednat na rovinu.

Reakce na komentář: Mrcik #148Načítám náhled komentáře...

143
DogG-rmaN 29. 03. 2006 00:23

Reakce na ja #118Načítám náhled komentáře...: No já taky nemám na to abych chodil s holkou ke který nic necejtim , ale jde spíš o to že holka se ti líbí a přijde ti v pohodě – nedá se mluvit o zamilování – neni podle mě nic špatnýho na tom jí někam pozvat a zjisti jestli by to fungovalo … já osobně bych chodit s holkou bez toho abych k ní něco cejtil taky asi nezvlád.


144
DogG-rmaN 29. 03. 2006 00:33

a ještě dodám že sem introvert :-) i když je fakt že poslední dobou se sám sobě zdám často spíš extrovertní…
Já taky nejdu sbalit každou hezkou holku co vidim, spíš se překecávám tak dlouho až už neni k čemu ale jindy je to zas že prostě to jde nějak samo… ale je to zvláštní že jak kdy…


145
Bug 29. 03. 2006 20:18

Vidim se v plachym chovani. To sem asi v haji co

Reakce na komentář: kristyna hajlekova #150Načítám náhled komentáře...

146
mladá Slovenka 30. 03. 2006 10:28

Reakce na Tomfi #2Načítám náhled komentáře...: tak to je dobre, ale asi to viac patrilo Lukasovi..

Reakce na komentář: Lukáš #147Načítám náhled komentáře...

147
Lukáš 02. 04. 2006 02:12

Reakce na mladá Slovenka #146Načítám náhled komentáře...: Já se taky nelituju, už jsem si zvykl;). Jen konstatuju…


148
Mrcik 02. 04. 2006 12:39

Reakce na Tomfi #142Načítám náhled komentáře...: Tak přesně to sem udělal a musím říct vůbec toho nelituju, sice z toho nic není, ale tak ňák sme si to vyříkali a spíš s ní kamarádím, neopak dozvěděl sem se že jí se líbí jinej kluk a přeju jim to. Prostě sem jí pozval na rande a vona byla tak zaskočená že nedřív přijala, nakonec teda nešla no.


149
kristyna hajlekova 04. 04. 2006 14:50

Reakce na Arnold #9Načítám náhled komentáře...: to bylo fakt vtipny


150
kristyna hajlekova 04. 04. 2006 14:53

Reakce na Bug #145Načítám náhled komentáře...: ja si myslim ze v haji nejsi jenom se trochu vic kontroluj treba to pomuze odepis muj e mail je kristynahajlekova@centrum.cz


151
Pejsvidek 09. 04. 2006 20:47

Tak tohle je naprasto trefnej clanek a myslim ze kdybych se objektivne popsal tk to je presna ta prvni skupina lidi :-D


152
Johnny.cz 06. 05. 2006 12:19

Reakce na Lukáš #1Načítám náhled komentáře...: nejsi v tom sam , ja taky :-)


153
rada 14. 05. 2006 15:56

myslim ze lidi co se radi do "otevreneho chovani" by sem na tyto stranky s nejvetsi prevdepodobnosti nesly pac jim nechybi sebevedomí a reknou si ze sem chodi samy "suchari" jako ja :-)


154
Hanz 14. 05. 2006 17:43

Reakce na Mikey #96Načítám náhled komentáře...: Dlouho jsem se plácal v té první kategorii a byl z toho jaksepatří nešťastný.
Pak jsem to po jednom obzvláště zpackaném pokusu zkusil po extrovertovsku a hle! ono to fungovalo! Reakce slečen mne ale překvapila nadvakrát.. o nějaké vytváření vztahu neměly zájem, představoval jsem si takové to vzájemné poznávání, držení za ruce apod. ale ony chtěly sex a pokudmožno co nejdřív. Řekl jsem si uau!!! tak takhle to v tom životě chodí. A skutečně se mi povedlo prožít to, čemu se říká "si užít". Tyto vztahy však skončily stejně rychle jako začaly.
No a řeknu vám chlapi, nevpomínám na ně moc rád. Mnohem hezčí a lidsky cennější jsou vzpomínky na ty skutečné byť nenaplněné lásky. Jediný dotek ruky, letmé políbení od někoho, koho máte opravdu rádi, je mnohem cennější než "úspěšný sex" s holkou na které vám zas až tak moc nezáleželo, to mi věřte. Při zpětném pohledu se ta rozklepaná kolena jeví jako o moc hezčí zážitek, který vám něco dal.

Teď jsem zase "nešťastný" intovert, ale navíc s několika nepěknými šrámy. Jde o to najít si ten svůj způsob a ne kopírovat cizí.


155
Honzik 31. 05. 2006 07:04

Reakce na Lukáš #1Načítám náhled komentáře...: jj – fakticky nejsi – pridavam se – musi se s tim neco delat…


156
Marek 14. 07. 2006 13:14

No tak já jistě patřím do te první kategorie a trápí mě to dlouho ale vím že když jsem se zeptal plno holek jestli by jim vadilo kdybych jim řekl ahoj a kdybych to aj spackal co by si o mě mysleli.. všechny mi řekli prostě že by jim to nevadilo stejně by potom na to zapoměli vůbec by prej byly ještě rádí vím tohle už dlouho ale je mi furt kničemu :-(


157
adob.e 27. 07. 2006 15:00

no ja se poznam asi v tom kombinovanem chovani….kdyz potkam divku tak ji vetsinou neoslovim ale po precteni par z qarkovych clanku se o to urcite pokusim


158
Martin 01. 09. 2006 10:18

Poznal sem se v plachym chování


159
Yurii 05. 09. 2006 22:09

Ja jsem tyk ten plachý… musím s tím něco udělat :-)


160
vtaman 23. 11. 2006 19:42

Ja som strašne plachý…všetko čo tam je ma vystihuje :-D
Dlho som túžil po jednej babe ktorú som vídal často v autobuse…každý deň som na ňu pozeral a rozmýšľal ako ju osloviť…Vlastne som ju nevicel len v autobuse…chodila na tie isté koncerty ako ja na rovnaké akcie a ja som ju tam vždy videl a povedal si tak to je zas ona . :-D Po istom čase som prestal rozmýšľať ako ju už konečne zbaliť a nechal som to plávať…A zrazu keď som raz bol v bare-mierne posmelený alkoholom zistím že je kamarátkou môjho spolužiaka, tak som si k nemu prisadol a dal sa tak s ním do rečí a postupne som sa dával do reči aj s ňou :-D a tak nejak to skončilo tak že teraz spolu chodíme :-D a hodíme sa k sebe ako vajce k vajcu.

Reakce na komentář: Alex. #163Načítám náhled komentáře...

161
imatri 11. 03. 2007 18:21

Já netuším co v tom hledáte :-) jsem už od narození člověk dost otevřenej ikdyž v některých vecech mi to spíš tadle vlastnost ztěžuje ale zpravidla se snažím hrát "fair play". S tím pomlouváním od "slabších jedinců" máte recht, ale co… takoví lidé jsou a budou :-) a jejich názor je mi maximálně ukradenej :-P

Reakce na komentář: Carl114 #162Načítám náhled komentáře...

162
Carl114 24. 10. 2007 22:47

Reakce na imatri #161Načítám náhled komentáře...: njn a někdo se zas narodil jako uzavřený typ. Třeba já :-) teď bych se přirovnal sice k takovému něco mezi, ale dřív jsem byl strašnej. A pomlouvání? Mno ono to je podle mě jedno pomlouvají se oboje strany ;-) Jinak moc díky za článek je god


163
Alex. 25. 10. 2007 09:51

Reakce na vtaman #160Načítám náhled komentáře...: Plachost a nesmělost jsou znakem inteligence. Jen primitivové a blbouni jsou vždycky sebejistí a dělají frajery.
Čím je ale člověk inteligentnější, tím je nesmělejší a tepre positivní zkušenosti se smělostí tu jeho nesmělost rozpouštějí, a to bývá až ve vyšším věku. U mladých lidí se spolehlivě dá odhadnout výše IQ od chování – čím větší blbec, tím hlasitější a drzejší frajírek.
Samozřejmě jako ve všem i v tomhle existují výjimky.

Reakce na komentář: Vladimír #164Načítám náhled komentáře...

164
Vladimír 27. 12. 2007 16:25

Reakce na Alex. #163Načítám náhled komentáře...: s tím nemůžu souhlasit..já sám jsem nadprůměrně inteligentní a zároveň extrovert, který se rád ukazuje a ano, možná bych se dal označit za "frajírka", protože se tak často chovám. No a? Co je to za nesmyslné tvrzení, že "jen primitivové a blbouni jsou vždycky sebejistí a dělají frajery"??? Spíš z toho cítím komplexy a určitou dávku závisti. Hele..řekl bych to asi tak..představ si, že když bůh rozdával krásu a intelekt, tak si někdo prostě vystál pomyslnou frontu na jedno, někdo na druhé a někdo na obojí..a když vypadáš dobře, tak si to samozřejmě brzo uvědomíš a s tím souvisí postupně narůstající ego a seběvědomí..no a pak už jde všechno tak nějak "samo" :-)
Co se týče odhadu chování u mladých lidí – jak sám píšeš – zase nemohu souhlasit. Na základní i střední škole jsem měl celou dobu problémy, často jsem měl podmínečné vyloučení apod., a když mě ve 3. třídě moje učitelka poslala k výchovnému poradci kvůli neochotě soustředit se na její výklad (protože jsem se nudil), naměřili mi IQ 146. Stejnou zkušenost může potvrdit hrstka mých kamarádů, na škole parchanti, teď úspěšní v profesním i osobním životě..

Reakce na komentář: citat #165Načítám náhled komentáře...

165
citat 05. 05. 2008 16:41

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
Bertrand Russell
British author, mathematician, & philosopher (1872 – 1970)
Reakce na Vladimír #164Načítám náhled komentáře...:

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.