QARK.net — Balič, nebo kamarád
Balič, nebo kamarád

Balič, nebo kamarád

Modelová situace: Přisednete si s kamarádem za nějakými děvčaty ke stolu a začnete je balit. Vám se jedna hned od začátku zalíbí a tak se na ni zaměříte. Snažíte se nic neuspěchat a neudělat chybu, jste milý a přátelský. Dlouho si s dívkou povídáte. Máte pocit, že si rozumíte a že mezi vámi něco vzniká. Necháte ji postěžovat si na její bývalé, i vy si postěžujete. Říkáte si plno důvěrných věcí.

Váš kámoš zatím někam zmizel s ostatními holkami. Využijete proto příležitosti a začnete se ke své oběti víc mít a svěříte se jí se svými city, jenže ona vám najednou řekne: „Nezlob se, jsi fajn, ale raději bych tě chtěla jako kamaráda.“ Nevíte co dělat a přemýšlíte, kde jste udělali chybu. Naléháte na ni a ptáte se proč… Potom zklamaně odcházíte. Kluk, se kterým jste ke stolu přišli, si přitom zatím vesele užívá s dalšími holkami někde na parketu, s jednou z nich se už dávno líbá a vy se divíte, že vám to taky nevyšlo.


Jestli se vám stává, že jste častěji pasováni do role kamaráda, se kterým si sice holky rozumí a kterému se i svěřují (ale to je taky všechno co s ním dělají), poradím vám, jak z toho ven. Nejdřív si ale musíte uvědomit, že jsou místa, kde je potřeba jít na věc jako balič a ne jako kamarád. Těmi místy myslím například bary, kluby, diskotéky a podobně – a tam se od vás očekává, že budete chlap, dostatečně zajímavý, který dívku upoutá.

Troufám si říct, že v balení platí nejvíce tři zásady. Být pozitivní, vyrovnaný a ukázat svůj zájem. Budete-li se jich držet, stanete se zajímavým chlapem a ne jen hodným kamarádem. Obzvláště první dvě zásady jsou důležité a jejich porušení je hlavní příčinou nezdaru.

Zásada pozitivizmu

Uvědomte si, že holku musíte pozitivně naladit a ne si s ní vykládat o problémech. Problémy může rozebírat s kamarádkami, ne s klukem, který ji zrovna balí. Vy musíte nabídnout pohodu, nadhled nad věcí, usměv a zábavu. Má-li ona problémy, rozežeňte je vtipem, ale nenimrejte se v tom dál. Vyvarujte se negativních řečí, protože ty odvádí od balení ke stěžování. Porušíte-li tuhle zásadu, může se stát, že často budete jen kamarád, kterému se budou holky svěřovat.

Zásada vyrovnanosti

Jste chlapi a očekává se od vás, že budete vyrovnaní. Povídat holce o své bývalé, o problémech v práci, či v životě, více jak jednou větou, je hloupost. Pokud nejste vyrovnaní, nebalte. Jinak pro dívku nebudete žádná chlapská opora, ale zamindrákovaný kamarád.

Uvědomte si, že problémy má plno lidí. A ti, když vyrazí někam za zábavou, očekávají, že se budou bavit. Nejčastěji proto vyhledávají nějaké pohodové lidi, kteří na ně přenesou trošku té svojí vyrovnanosti. Buďte takovým vyrovnaným člověkem i vy.

Zásada jasného zájmu

Při balení musíte neustále navazovat nejrůznější kontakt. V první fázi to bývá delší pohled do dívčiných očí, třeba při představování. Potom s dívkou mluvíte, věnujete se jí, stále víc se k ní přibližujete a dotýkáte se jí. Nejprve, jen tak zlehka, se dotknete rukou jejího ramene. Později jí třeba prsty něžně vrátíte neposedné vlásky zpět za ouško a kombinujete to s pohledem do očí. Někdy od očí utíkáte pohledem ke rtům a tím dáváte najevo, že přemýšlíte o líbání. Svádíte ji! Ale hlavně jasně ukazujete, že o ni máte zájem.

Jestli vás holka bere jen jako kamaráda, přemýšlejte, jestli jste neudělal chybu třeba někde v tomto bodě. Zamyslete se, jestli jste dívku opravdu sváděli a jestli jste se snažili a nebo jste si jen vykládali, aniž byste se o něco pokusili. Možná vám dojde, že jste v té dívce vůbec nezažehli žádný plamínek, neproběhlo mezi vámi žádné kouzlo, ale jen jste si krásně povídali.



Pokud chcete dívku sbalit, musí vás od začátku brát jako samce, jako člověka, po kterém bude toužit. Můžete být něžní, schopní naslouchat a pohladit, ale zároveň musíte zůstat silní a přitažliví. A toho nedosáhnete, když ji nebudete svádět, nebudete v pohodě nebo si budete raději, z opatrnosti, hrát na kamaráda.

Qark | 29. 12. 2005 22:31 | Komentáře: 67 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
maraj 29. 12. 2005 23:40

Ehm, mozno budem mat trosku lamersku otazku, ale nejako ked dojdem za holkou neviem o com s nou kecat,… take ti ereci o flimoch a bla bla ma moc nebavia :-(

Reakce na komentář: markon #4Načítám náhled komentáře...

2
Ash 30. 12. 2005 01:36

Pěkně napsáno. Jojo, nestěžovat si, bavit, a hlavně taky balit. Taky to tak nějak cítím. První dva body jsou v pohodě, jenom ten třetí mi vždycky dělal problémy, vyjma těch pár smyslných dívek, které jsem v životě poznal.

Takže pokud máte někdo problém s některým ze zmiňovaných bodů, tak s 1čkou něco dělějte, to je váš problém, no a 2 nebo 3 je sice taky "váš" neúspěch a je dobré s tím něco dělat, tedy konstruktivně, ale na druhou stranu… si to zas netřeba brát příliš osobně, tedy destruktivně, což někteří jak vím dělají.

Mně osobně připadá lepší odcházet od dívky nikoliv s pocitem "ach jo, zase jsem asi něco pokazil", ale spíš s takový tím "panebože no to je materiál, s tím se přece nedá pracovat ;-)".

Přiznejme si upřímně, že někdy je to opravdu tak. I holky maj tuhle blok, tamhle mindrák, sem tam ta lenost, jejda tady ještě nějaká ta nejistota, celkově to má dost devastující účinek na jejich schopnost konverzovat, bavit se (jojo – i "se" jako sebe), či na jejich "dívčí" projev.. Netřeba si myslet, že holka má hned jasno a jde buď do toho nebo od toho, takhle fakt nefungujou.. Musíme s nima mít trpělivost, neni to jednoduchý a člověka často čeká práce za dva… :-)

Reakce na komentář: Navi #3Načítám náhled komentáře...

3
Navi 30. 12. 2005 02:27

Reakce na Ash #2Načítám náhled komentáře...: kdyby casto – spise mi to pripada, ze ocekavaji ze to vzdy oddre chlap – coz na me pusobi zcela asexualne a mizim :-)

Reakce na komentář: markon #4Načítám náhled komentáře...

4
markon 30. 12. 2005 10:46

Reakce na maraj #1Načítám náhled komentáře...: Tak nejlepší je bavit se o svých kamarádech a čekat, že začne mluvit o svých kamarádkách ;-)

Reakce na Navi #3Načítám náhled komentáře...: Nejlepší jsou vyjímky, které mluví sami :-)


5
Brown 30. 12. 2005 10:48

Qark, co si predstavujes pod pojmem "bavit holku"? O cem se chces bavit abys ji pobavil??? :-)

Reakce na komentář: Qark #15Načítám náhled komentáře...

6
Chuck Norris 30. 12. 2005 12:05

Já myslel, že láska může vzniknout i z přátelství. Když se mi holka svěří s problémem a já ji "odpálkuju" nějakym vtipem, řekně si možná že sem vtipnej, pohodovej a zábavnej, ale svuj problém bude mít stále. Holka potřebuje později ve vztahu oporu, nebude přece pořád lítat za kamarádky když se bude chtít vybrečet a o něčem si popovídat, od toho jste tu vy, nebo ne?

Reakce na komentář: Kade #11Načítám náhled komentáře..., Ash #13Načítám náhled komentáře..., Qark #15Načítám náhled komentáře..., medvídek #40Načítám náhled komentáře...

7
Funny 30. 12. 2005 12:06

Asi pokusit se rict neco vtipnyho,trochu si udelat z neceho srandu ale s mirou :-) at to holka neveme spatne ;-)


8
Smolda 30. 12. 2005 12:12

Lidi myslite ze mam sanci u holky ktera ma kluka ale hada se snim.Vzdy kdyz sem neco napsal odepsala hezky,byl sem i u ni doma(nic nebylo) ;-),stale se ptala ja taky a zdalo se mi ze nejakej ten zajem tam je no nevym co myslite? :/


9
Mayday 30. 12. 2005 13:05

Ja myslim ze ano, ale budes s tym mat dost prace. Osobne s tym mam skusenost. Spociatku ked som ju spoznal a balil, vyzerala vyrovnane a spokojna so svojim vztahom. Vtedy uz s nim chodila 2 roky. No casom sa mi zdoverila ze co neklape v jej vztahu, ze sa hadaju a bla bla bla… tak som sa chytil toho az nakoniec sa s nim rozisla az na 3 krat definitivne. Medzitym som to uz dalej nevydrzal ked som zistil co je zac a vykaslal som sa na nu.
Takze, smolda, sanca tam je dost velka, len aby sa to neskoncilo ako v mojom pripade. I kdyz byla moc hezka(8,5) S takou povahou jako ona by jsem nebral ani 10+


10
Smolda 30. 12. 2005 13:16

No prave ze ona mi pride takova prirodni krasa ma hodny rodice co sem poznal a ona je taky prijemna :-).Zkusim to kdyz slapnu vedle a upadnu tak se zvednu a du dal nic se nedeje :-),po svete beha holek jak mraky :-D

Reakce na komentář: Mayday #12Načítám náhled komentáře...

11
Kade 30. 12. 2005 13:44

Reakce na Chuck Norris #6Načítám náhled komentáře...: Sice si myslim,ze Qark se trochu ulitlej, ale v tomhle ma pravdu. Proste kdyz holku holku balit nezapletat se do problemu a hlavne je neresit. Takhle se holka fakt nesbali. Oba jste si prisli bavit a ne resit problemy. Po pravde me taky stvou holky , ktere pri privnim seznameni vytahnou sve problemy … Myslim, ze plati jak pise Qark, byt pozitivni a byt vyrovnany. A dosahnout tohoto stavu vubec neni jednoduche (jeste jsem nedosahl). Podle me to souvisi se stavem mysli, jak je clovek spokojeny sam se sebou. A pokud s ni chces resit problemy, tak urcite ne na zacatku potencialniho vztahu.

Jak uz tu nekdo napsal s tim materialem … ja bych to takhle neprirovnaval … jedno svedske prislovi pravi "Mnoho stromu je v lese".

Reakce na komentář: Qark #15Načítám náhled komentáře...

12
Mayday 30. 12. 2005 15:36

Reakce na Smolda #10Načítám náhled komentáře...:
po svete beha holek jak mraky to je pekne heslo, tak by sa to malo brat, ale nikdy to nehovor ziadnej holke, to by si u nej stratil vela vela plusovych bodov


13
Ash 30. 12. 2005 22:11

Reakce na Chuck Norris #6Načítám náhled komentáře...: V něčem máš určitě pravdu. Hlavní je sice opravdu ty tzv. "problémy" neřešit :-), ale na druhou stranu, když se holka rozpovídá, může být pak snažší se k ní přiblížit (obrazně i fyzicky). Navíc se o ní leccos dozvíš. Ale musí to být tak, že ona povídá, a ty ji – pln pochopení – balíš. Ne že se budete oba nimrat v "problémech". Jinými slovy nenechat se tím příliš rozptylovat (což se může velice stadno stát a pak se to špatně dohání)… Určitě je to někdy lepší, než abys to přešel vtípkem a pak třeba marně přemýšlel o čem se s ní vlastně bavit.

Reakce na komentář: k.eight.a #58Načítám náhled komentáře...

14
Mori 30. 12. 2005 22:30

Tak konecne sem se dozvedel, kde delam chybu! Diky Qarku!!!!


15
Qark url 30. 12. 2005 22:33

Reakce na Chuck Norris #6Načítám náhled komentáře...: Mluvím o určitých místech kde je potřeba se tak chovat, nesmiš to vztahovat na každé balení.. viz: Těmi místy myslím například bary, kluby, diskotéky a podobně…
Láska vznikne i z přátelství, ale když jdeš na ta zmíněná místa.. nejdeš se kamarádit. Jdeš si najít holku a podle toho se musíš chovat.
Reakce na Brown #5Načítám náhled komentáře...: V balení často platí: Neber život moc vážně. Prostě se neboj zlehčovat těžké životní situace a dát jim humor a vtip. Tím pobavíš každou holku. Na život je dobřé mít učitý pohled s humorem. Při balení není přece problém hrát, bavit se.
Reakce na Kade #11Načítám náhled komentáře...: Dosáhnout toho stavu je jednoduché… ale musíš být tak trošku herec. Neber život tak děsně vážně. Balení bývá často jedno velké divadelní představení, kdy předkládáš divačce to, co chce vidět.

Reakce na komentář: Ash #19Načítám náhled komentáře..., Navi #20Načítám náhled komentáře..., Kade #35Načítám náhled komentáře...

16
Snak3r 30. 12. 2005 23:59

Qarku chtel bych se zeptat poznal sem jednu holku a ta me bere jako kamarada ale ja bych chtel byt vice nez jen kamarad je mozne kdybych se hodne snazil udelat z dobreho kamaradstvi jeste něco vice?

Reakce na komentář: Jorge #28Načítám náhled komentáře...

17
The black sun 31. 12. 2005 00:27

mno imho holka kdyz nekam vyrazi, vyrazi primo s podvedomim
A) bavit se
B) snazit se nemyslet na problemy/doufat, ze ji nekdo vyslechne, pohladi, utesi
podle me se da pracovat s obema typy, ale ke kazdemu je treba pristupovat kapku jinak.. tedy.. nejen kapku, ale uplne jinak :-)
s osobou typu A je mozne postupovat podle rad qarka. s osobu typu B je to podstatne slozitejsi a pokud jsou ty problemy po citove strance, je mozne ze bude mit nejaky psychicky blok na hledani (lec podvedome) partnera. neni vsak vyloucene ulovit oba typy a myslim, ze je podstatne jednodussi pretvorit v onen den typ B na typ A, ale s nekterymy se opravdu "neda pracovat" :-) kazdopadne nezatezovat je svymy problemy, od toho tu prece nejsme, ze? :-) (zarny priklad varianty B napr. komedie Nesvatbovi – wedding crashers – vrele doporucuju ;-)

Reakce na komentář: Ash #18Načítám náhled komentáře...

18
Ash 31. 12. 2005 01:18

Reakce na The black sun #17Načítám náhled komentáře...: Tak tak.


19
Ash 31. 12. 2005 01:45

Reakce na Qark #15Načítám náhled komentáře...: Což je jeden z důvodů, které mi kdy vadily, když mne balila nějaká holka. (Kdybych chtěl do divadla, tak bych si koupil lístky.) Zkrátka když holka hraje a hraje, a já vlastně pořád nevím, s kým že mám tu čest. (A nabudu dojmu že bohužel asi s herečkou.) Jinak tě chápu, takže snad jen doplním – když hrát, tak hrát buď dost přesvědčivě, nebo nezapomenout ukázat (vázne-li to) alespoň na chvíli své pravé já (to je myslím taky věc, kterou chce vidět, a… a snažme se ať je na co koukat ;-) ). Je to poslední ale důležitej střípek mozaiky.


20
Navi 31. 12. 2005 06:23

Reakce na Qark #15Načítám náhled komentáře...: holt dnes uz nezaujme zkuseny kovar, mistr remesla, dnes je potreba komediant :-)


21
black lemon 31. 12. 2005 11:50

jeden z nejlepsich clanku.

PF 2006!!!

Reakce na komentář: Psavec #22Načítám náhled komentáře...

22
Psavec 31. 12. 2005 13:52

Reakce na black lemon #21Načítám náhled komentáře...: … souhlasím. Zase máme jedno průzračné sklíčko v záhadné mozaice. :-O) Tak si někdy říkám, proč nás ve škole neučili nic pro život, ale jenom samé zbytečnosti. (Možná jsou všechny tyhle informace tajné! Cenzurované! Co když za to Qarka zavřou?!! :-) )

Reakce na komentář: Navi #24Načítám náhled komentáře...

23
Rob 31. 12. 2005 19:27

Kdepak holky s tema je to fakt tezky proste na kazdou plati neco jinyho…ale asi fakt nastve kdyz se znáte s nějakou holkou nějakej ten čas a potom ji chcete pozvat na rande protoze vám přijde fajn když se s ní bavíte… a potom jí někam pozvete a přijde tohle nechci ti ublížit ale si pro mě jen kámoš! tak tohle je fakt na poradnou depku….ale ted jde spis o holku ze skoly nebo proste ne z baru a takovejch mist..jo jinak stasnej novej rok a hodne uspechu pri baleni..


24
Navi 31. 12. 2005 21:16

Reakce na Psavec #22Načítám náhled komentáře...: dokazes si predstavit, ze by tyhle znalosti mel kazdy? naprosto by to zlikvidovalo soucasny konkurencni boj, musel by kazdy vyvinout nove "featurky" jak osukat samicku / upoutat samecka :-)


25
streetrock 01. 01. 2006 03:10

bacha na holky, je hodně takovejch co jsou nevyspitatelný kurvy, baca na ně, jenom se jim vysmějte a rychle pryč

Reakce na komentář: Jorge #29Načítám náhled komentáře...

26
Jossh 01. 01. 2006 13:44

Me se nejvíc vyplácí,když jsem drzej-během pár minut si už jen vybírám,když mám dobrý den,někdy se,ale člověk zasekne a nic.


27
Mr. Jack 01. 01. 2006 19:01

A co kdyz je vyborna kamaradka, se kterou si vsechno rikam a jsme spolu denne a travime spolu hodne casu ale jsem uz nekolik let jenom kamaradi? Ja bych chtel neco vic… Obcas probehne neco trosku vic s obou stran ale zadne libani ani nic takoveho.. Reknete urcite tak se ji zeptej nebo neco ale bojim se ze kdyz by me odmitla tak to kamaradstvi uz nebude…

Reakce na komentář: Jorge #30Načítám náhled komentáře..., Emil #31Načítám náhled komentáře...

28
Jorge 01. 01. 2006 23:17

Reakce na Snak3r #16Načítám náhled komentáře...: To je špatně položená otázka.. Jak tě bere jako kamaráda? Podle mě neexistujou dva protipóly kamarád-potenciální partner… každá holka si tě vždycky zařadí někam mezi a od toho se odvíjí tvé šance..

Reakce na komentář: Snak3r #32Načítám náhled komentáře...

29
Jorge 01. 01. 2006 23:18

Reakce na streetrock #25Načítám náhled komentáře...: jenže ono poznat takovou je někdy dost složitý…


30
Jorge 01. 01. 2006 23:20

Reakce na Mr. Jack #27Načítám náhled komentáře...: Hehe :-) tak tohle jsem já před nějakou dobou… chceš bejt její kluk? Tak se o to pokus.. je to lepší než žít v naději, že někdy v budoucnu možná bude něco víc… Teď buď k sobě upřímný.. kamarádil bys s tou slečnou, kdybys věděl, že tě bere jen jako kamaráda a nic víc?


31
Emil 01. 01. 2006 23:25

Reakce na Mr. Jack #27Načítám náhled komentáře...: Jo přeně tak, buď ji máš rád a řekneš jí to a uvidíš jak zareaguje, nebo prostě budete jen dál "kamarádi". Ono s kamarádství může být lehce láska ale z lásky kamarádství už moc nefunguje. A když ji máš opravdu rád, musíš to risknout. třeba to vyjde…držím palce;)


32
Snak3r 02. 01. 2006 01:52

Reakce na Jorge #28Načítám náhled komentáře...: Uz sem to sni otevrne pohovoril a zjistil ze nejsem jeji typ a proto me nechtela brat jako neco vic.Jsem sklamany ale zivod jde dal a na svete je jeste plno dobrych holek.A asi vas zajma jestli to kamaradstvi nejak neposkodilo.Ne,prave jeste jsme si bliz jako kamaradi.Nekdy se vyplati riskovat a ja sem to ryskl.A sem hodne rad.

Reakce na komentář: Jorge #33Načítám náhled komentáře..., MIchal #34Načítám náhled komentáře..., Kade #35Načítám náhled komentáře..., Continent #43Načítám náhled komentáře...

33
Jorge 02. 01. 2006 09:54

Reakce na Snak3r #32Načítám náhled komentáře...: tak vidis.. je to lepsi nez zit z falesnych nadeji


34
MIchal 02. 01. 2006 12:50

Reakce na Snak3r #32Načítám náhled komentáře...: Heh tohle sem na kamaosku taky zkusil a tedko sme nejlepsi kamosi jeste lepsi nez predtim muzu ji rict plno veci a vim ze ji muzu veri to samy ona me sem rad ze sem to udelal :-)


35
Kade 02. 01. 2006 13:36

Reakce na Snak3r #32Načítám náhled komentáře...: Ja si myslim, ze u zenskejch neexistuje nic jako cerna bila. Kamaradstvi je dobry, ale holku ti to nikdy nenahradi. Ja si osobne myslim, ze zenska namuze byt nikdy kamarad, tedy pokud to neni oboustrane vyhodne. Stejne si myslim, ze ty na ni budes pohlizet vzdycky tak, co kdyby nahodou … jako vetsina chlapu.

Reakce na Qark #15Načítám náhled komentáře...: Zivot fakt opravdu vazne neberu, i kdyz lhal bych. Ale proste baleni je opravdu divadlo. Existuje spousta frazi, ktera zabiraji v 80% pripadu. Baleni je zabava, ale timto zpusobem nechci najit tu "pravou". Je pravda, ze to rozsiruje obzory. Jeste k tomu hrani a brani zivota vazne, urcite se clovek muze dostat do stavu spokojenosti tim, ze zivot nebere tak vazne… ale ono co je to nebrat zivot vazne? To se clovek pak muze stat hercem sam pred sebou … a to "hrani" nebude jen nastrojem sbalit holku, ale i uspokojit sam sebe. On se pak clovek muze dostat do stavu, kdy mu bude delat vetsi radost ziskavani stale novych holek nez byt s jednou.

Reakce na komentář: John #36Načítám náhled komentáře..., sem #39Načítám náhled komentáře...

36
John 02. 01. 2006 13:48

Reakce na Kade #35Načítám náhled komentáře...:
To záleží na tom, jakou hru a roli v ní si zvolíš. ;-)

Život je jedna velká hra a je jenom na tobě, jak ji budeš hrát, co v ní dosáhneš, a co pro to uděláš.

Good Luck :->


37
Mirek 02. 01. 2006 19:02

Mám přesně opačný problém. Když holku balím, kolikrát zapomenu být trošku víc kamarád než lovec a od první chvíle do ní tlačím, takže to je v prdeli, pokud je to slušná holka, protože tyhle chtějí trochu pohladit na duši, aby s váma chtěla být. Diskotékové kurvičky…tam to funguje, ale radost z vítězství je menší a menší. Proto časem zatoužím po obyčejné, hodné holce, kterou lehce zaujmu, ale nakonec to poseru, protože na ni moc tlačím. To se obvykle strašně naseru a jdu si to vykompenzovat na dikotékové kurvičky :-)…a koloběh se opakuje a opakuje. Hodně štěstí v GREAT.NEW.YEARU všem! A přestaňte řešit takové pi..viny jako já. Přeju vám, abyste byli moudřejší!

Reakce na komentář: Ash #38Načítám náhled komentáře...

38
Ash 02. 01. 2006 19:16

Reakce na Mirek #37Načítám náhled komentáře...: Nic víc než jen špatně zvolená strategie.. Se stává. Ale naštve to hodně, to jo. Stop the world, think twice, release the world, go ahead.

Normálně si třeba napiš upomínku do mobilu nebo něco, aby sis to zavčas "připomněl". Případně opakovanou… To funguje :-)


39
sem 03. 01. 2006 00:55

Reakce na Kade #35Načítám náhled komentáře...: Dostavaj me ty vety co obcas nekdo tady napise,napriklad ted tady Kade: "Existuje spousta frazi, ktera zabiraji v 80% pripadu."
takovy fraze sem jeste neslysel,co je to zac?? snazim se přistupovat k holce vzdycky jinak,individualne.. takze tohle torsku neznam..
Jinak souhlasim s tim co pišeš.. jeden z podle me nejlepšich nazoru tady v ty diskuzy. hlavne to s kamaradkama.. mam jenom takovy od kterejch muzu cekat neco vic.. nebo mam takovy presne jak pises že je to pro oba vyhodny.. jinak spolu nic nemame..neco mezi podle me neni.

Reakce na komentář: Kade #41Načítám náhled komentáře...

40
medvídek 03. 01. 2006 12:57

Reakce na Chuck Norris #6Načítám náhled komentáře...: Je fakt že ve vztahu by se měli řešit i problémy a nevynechávat je, aby si ty dva lidé rozuměli. Protože když jeden z těch dvou bude mít problém, přenese se to na náladu a ten druhý nebude vědět co se děje, tak to v nějakém případě může skončit i rozchodem. Důležité je mluvit i s tím koho chceme, ne jen utíkat za kamarádama ;-)


41
Kade 03. 01. 2006 22:37

Reakce na sem #39Načítám náhled komentáře...: Mozna jsem se spatne vyjadril. Nemyslil jsem jen fraze, ale napriklad i postupy, ktere plati na vetsinu holek v urcitych situacich. A jake jsou? Zkus tady. :-)

"mam jenom takovy od kterejch muzu cekat neco vic", tak pozor, aby to vic nenastalo u vice z nich najednou, pak nebudes vedet, kde ti hlava stoji :-). A ze zivot je takova mrcha, ze se ti to stane. Myslim, ze si s tim poradis :-). Hodne stesti!

Kamaradky… az si "kamaradka" najde pritele, jak se s ni budete povidat? stejne? Nebo si budete rikat, to jsem mel byt ja! … lepsi je zapomenout a netrapit se. Neni nic horsiho, kdyz je clovek s holkou a pak nic. Ona se dobre bavila, pujde znovu, ale jen jako kamaradka. V podstate jedinem, co tato kamaradka dokaze, je zneuzivat.


42
Ives 04. 01. 2006 15:30

Mno… Občas je lepší se na nějaké to zamilování, balení a zkoušení někoho okouzlit …raději vybodnout. Stalo se mi, že jsem se zamiloval (to se mi opravdu moc často neděje :-) do jedné koncertní mistrině v Německu (vidíme se jen občas, když máme společný koncert – hrajeme v jednom evropském orchestru) …je o šest let mladší než já :-) mluví pouze německy a polsky, trochu anglicky, ale tuze nerada.. Já jsem relativně dost mladý (ale pořád o šest let starší :-) hovořím jen česky a anglicky.. No je tohle normální?! "Chemie" říká (je velice přetažlivá, inteligentní v jednání ke svému věku, má značné schopnost, talent, dokáže se dobře začlenit do kolektivu atd..) ale zdraví rozum říká (…pořádně si nerozumíme – pokud si nepíšeme e-meily, bydlí relativně daleko, studuje sice na umělecké škole jako já, ale opět značně daleko a přes to že vypadá daleko starší, její věk hraničí s mírou zákona, vidíme se jen občas a pořád je tu ten fakt ona je němka a on je čech… -i když na němku má krásné jméno :-)
Takže se na to musím vybodnou i když to jak se říká -uvnitř značně "bolí" (…Někdy je přeci jen lepší být kamarád ..než zoufalý balič :-)


43
Continent 04. 01. 2006 21:59

Reakce na Snak3r #32Načítám náhled komentáře...: Tak tohle bych taky rád zkusil, aspoň se dozvěděl, jak na tom jsem. Ale asi se neodvážím, jsem si téměř jistý, že ona to nevezme.


44
Quiark 05. 01. 2006 01:10

No já jsem se jednou zeptal, dozvěděl se, že ne a nějak jsem to neunesl ;-)


45
Mayday 05. 01. 2006 21:25

Lidicky, ja jsem nedavno zkusil virtualni baleni. Ne jako nejaka PC hra ale hra ve sve fantazi. Nato staci mit nejakou kamaradku nebo segru (ale ne pitomou) a chvili casu. Jde o to ze zena vymysli nejakou situaci kterou bliz popise… A pak nasleduje rozhovor Mezi vami a kamaradkou, ktera hraje roli obete. Ja to skusil se segrou a taky jsem se necemu priucil a byla to taky legrace :-O)Taky se da roli vymenit ze zena bali muze :-O)


46
06. 01. 2006 02:00

btw. tady je mozny mit vice autoru, tak co napsat clanek na tohle tema divadla? :-)


47
Ymberka 06. 01. 2006 16:31

Rady v článku dobré a určitě by fungovaly (umím si to představit na sobě :-). Ale! Musíte to zároveň mít tak trochu v krvi. Pokud jste notorický introvert nebo trošku zamindrákovaný týpek, který se jen bude snažit řídit podle (skutečně dobrých a pro jiného účinných) rad, tak – nesupějete. Holka to pozná, i ta hloupější. Funguje to na úrovni jakéhosi šestého smyslu. Ono se Qarkovi řekne – buďte vyrovnaní. Ale pokud opravdu, OPRAVDU uvnitř vyrovnaní nebudete, tak to nezahrajete.
V tom hledejte odpověď na otázku, proč se vám balení nepovedlo, i když jste podle vlastního názoru objektivně neudělali žádnou chybu.

Reakce na komentář: Snak3r #48Načítám náhled komentáře...

48
Snak3r 06. 01. 2006 20:09

Reakce na Ymberka #47Načítám náhled komentáře...: Mozna ze to holka pozna.Ale tyhle sranky tu sou i pro to aby jsme i my nerozeni balici vedely ze nejsme na tom sami a aby jsme nasli alespon malou podporu v qarkovich clancich.
Je to muj nazor.


49
Crewman 09. 01. 2006 16:54

Shánim manual v pdf :-D najdu ho někde?


50
Pájinda 09. 01. 2006 18:10

Ahojky :-) ja mam zas trochu jinej problem pokazdy kdyz se s nakym klukem bavim tak ho beru jako kamose,ale ty kluci me ne…Skoro fakt uplne vsichni chtej hned se mnou chodit a ja nechapu co sem udelala za chybu,myslim si ze sem se s nima bavila uplne normalne jako s kamoskama. Je mi to pak lito,ze je ranim,ale ja je nesvadela a tak a nechci s nima chodit jen se bavit a kamaradit a to oni ne a pak se proste se mnou uz ani nechteji bavit a ni kamaradit :-(

Reakce na komentář: Ash #53Načítám náhled komentáře...

51
wenc@ 09. 01. 2006 20:08

protože kluci si myslí, že když se s nima holka baví, a třeba je sama od sebe pozdraví, tak že hned k nim cítí něco víc..já to znám od svý holky..ona je milá, kamarádská, když se s někým seznámí tak ho příště hned sama na dálku zdraví..ale taky jenom kamarádsky…no a ty kluci ji hned píšou jak ji milujou…ještě že jsme si věrný a věříme si…


52
Wenca 09. 01. 2006 20:11

Pájinda: pamatuj: většinou skoro každej kluk, kterej se s tebou seznámí, a tak nějak se s tebou víc baví, tak nikdy nechce být jenom kamarád, ty ho tak vnímáš, ale on tebe jinak, protože plno kluků, kdyby tě chtěli mít jen jako kámošku, tak se na tebe vykašlou…! Takový prostě nějací kluci jsou…


53
Ash 09. 01. 2006 20:53

Reakce na Pájinda #50Načítám náhled komentáře...: To zní tak smutně, normálně mi teď začíná být holek líto. Ale víš co – ty to máš těžší s kamaráděním, kluci zas s chozením :-) Tak se to celkem vyrovná…


54
Pájinda 10. 01. 2006 21:23

Jo jasne asi mate pravdu,ale ja bych chtela mit kluky za kamarady,casto je s nima o hodne vetsi sranda nez s holkama.. :-)no co se da delat treba se nekdy nakej takovej najde;)

Reakce na komentář: Pejsvidek #55Načítám náhled komentáře...

55
Pejsvidek 10. 01. 2006 21:35

Reakce na Pájinda #54Načítám náhled komentáře...: Asi proste moc atraktivni tk to s tebou nikdo nechce mit "jan" jako kamarad :-)


56
Pájinda 11. 01. 2006 16:09

Jo diky to je fajn odpoved tak to si budu myslet!;)

Reakce na komentář: Pejsvidek #57Načítám náhled komentáře...

57
Pejsvidek 11. 01. 2006 21:12

Reakce na Pájinda #56Načítám náhled komentáře...: To zalezi jen a jen na tobe :-)


58
k.eight.a 18. 01. 2006 01:30

Reakce na Ash #13Načítám náhled komentáře...: "Ale musí to být tak, že ona povídá, a ty ji – pln pochopení – balíš. Ne, že se budete oba nimrat v "problémech". Jinými slovy nenechat se tím příliš rozptylovat (což se může velice stadno stát a pak se to špatně dohání)…" <= Ash-i, prosím můžeš to nějak rozvést, myslím, že to není jen u mě ten kámen úrazu, proč se stávám jen kamarádem a vrbou… :-(


59
pepa 17. 02. 2006 03:54

poradte mi, znam jednu holku asi 3tydny, obcas nekde zajdeme sednout a rozumime si spolu a myslim, te mame vzajemnou sympatii, ale problem je v tom, ze tvrdi, ze nechce zadny vazny vztah a chce si uzivat protoze se dojebala!!

Poradte mi jak na ni zautocit, aby to vzala trochu jinak, myslim za spravny konec, nebo co mam delat diky vsem za odpovedi!!

Reakce na komentář: Tom #60Načítám náhled komentáře..., Ash #61Načítám náhled komentáře...

60
Tom 17. 02. 2006 19:40

Reakce na pepa #59Načítám náhled komentáře...: Z vlastnich zkušeností si Pepo myslim, že pokud by s tebou chtěla něco mít, nebude hledět do minulosti a bude s tebou hned… Protože bývalého jí vyžene budouci… ale, spis si myslim, ze te bere jen jako kamarada a tohle je jen vymluva. Ale může to být jak říkáš, i když bych tomu nevěřil.
Můžeš se s ní zkusit přestat vídat, jestli jsi ji to dal dostatečně najevo. Jestli se ti neozve, tak bys to asi beztak o moc dál nedotáhl.. Kdoví, je těžké tu líp poradit..


61
Ash 17. 02. 2006 22:48

Reakce na pepa #59Načítám náhled komentáře...: Osobně to považuji jeden ze způsobů, jak říct "ne". Jak říct ne, když někdo něco říct musí, a "ano" říct nechce. Pokud máš to štěstí a je to vskutku tak, jak říká, tak ji samozřejmě můžeš zkusit přesvědčit, že jsi ten pravý ;-), no ale to víš…


62
pepa 18. 02. 2006 19:39

To bych asi mel skusit, je to moc hezka holka a myslim, ze stoji za to!! Jinak diky vsem!!


63
LordAli 27. 06. 2006 19:17

Jinak jeste kdysi jsem studoval psychologii z oblasti tajne reci tela a tam se psalo, ze clovek si vytvari obraz o tom druhem prvni 4 minuty. Takze podle toho to znamena, ze co zpackate na zacatku, tak pozdeji horko, tezko napravujete. Dalo by se i rict, ze to by_oko funguje okolo 5 min, zkousel jsem to.

Reakce na komentář: LordAli #64Načítám náhled komentáře...

64
LordAli 27. 06. 2006 19:19

Reakce na LordAli #63Načítám náhled komentáře...: Tim jsem chtel rici, ze zacatku nemate byti zadny chudacek, ale ukazat se v nejlepsim svetle, co umite, co jste dokazali atd. PS: Chudackama nebudte nikdy! :-)


65
Martinnnn 02. 01. 2007 18:40

jak poznam ze me od zacaku bere jako samce ,jak je to psany v tom clanku?????


66
Pry 29. 11. 2007 12:49

Já osobně mám jiný problém (jako vždy proti proudu). Být pozitivní, vyrovnaný, jasný zájem .. NO PROBLEM. Problém je, že ONA není pozitivní a vyrovnaná. Mám tendenci z miliónového davu vyhmátnout tu jedinou takovou. Obrana? Snažím se jí nějak vtipně "uchlácholit", ale zvrhává se to v etudu "a tohle a tohle se mi děje". Já se nakonec unavím a je to v duchu "máš pravdu, jaký TY jsi chudáček, to je smůla…". To není balení, to je psychologický trest.
..
Takže si uhlídat okamžik "Chodíš se mnou, nebo chceš jenom ušetřit za psychologa?!" je pro mě problém.


67
maclik 13. 06. 2008 19:40

to o těch problémech není tak uplně pravda…pokud se najde kluk, kterej se mnou začne ochotně probírat moje problémy aniž bych na to nějak upozornovala, dává mi to pocit že mu na mě záleží.to je hodně důleřitý a tím si mě kluci můžou hodně získat.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.