QARK.net — Jak muži nakupují
Jak muži nakupují

Jak muži nakupují

Dneska u nás byla sousedka a vyprávěla, jak toho svého muže poslala nakoupit.

Každou sobotu ráno chodí nakupovat spolu, její muž veze vozík a ona do něj přidává co potřebují. Ale toto ráno měla sousedka moc práce, a tak muže poslala samotného. Požádala ho ať koupí rohlíky, chleba, něco k pití, ale ať nekupuje mlíko, že mají ve sklepě ještě čtyři litry. Muž vše odkýval a pak se jen zeptal, jestli může koupit i něco navíc, co by uviděl a dostal na to chuť. Sousedka to odsouhlasila a její manžel vyrazil do obchodu.

Když se nevracel po dvou hodinách, dostala sousedka strach. Mobil jí nezvedal. Vrátil se až za další hodinu a děsně nadával, že neměl drobný do vozíku a u sebe měl jen dvoutisícovku. Tu mu samozřejmě nikde nechtěli rozměnit, a proto musel k pokladně. Pokladní mu však řekla, že musí počkat, až odbaví zákazníka. Ten zákazník měl dva plný koše. Když mu konečně rozměnila, tak zase stál frontu na vozíky. Potom se přetahoval s lidma o chleba a rohlíky … no hrůza.

Sousedka nahlídla do kabele a tam se na ni, kromě pečiva, usmívala tři mlíka. "Proč jsi koupil mlíko," diví se sousedka, "vždyť ho máme ještě ve sklepě dost!" Manžel v klidu odpovídá: "Říkala's, že můžu koupit co uvídím a já uviděl mlíko. No co už, však se to vypije."


Qark | 15. 01. 2005 15:22 | Komentáře: 2 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
GORGI CESAČ 07. 08. 2006 03:48

Tohle je slabe…


2
jaja 15. 01. 2008 12:21

neodolala som, aby som si tento článok prečítala. a bol naozaj trefný, lebo väčšina mužov nákupy neznáša, komplikujú im život a väčšina si ich ani nezaslúži absolvovať. to už musia naozaj vyviesť niečo strašné, poslať chlapa na nákup beriem ako tichú pomstu. :-D ale zasa na druhú stranu, nie všetci to berú ako trest a keď to inak nejde tak aj v tomto sa naučia chodiť.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.