QARK.net — Jak si získat chlapa
Jak si získat chlapa

Jak si získat chlapa

Už delší dobu si všímám jedné chyby, kterou ženy při komunikaci a ve vztahu s mužem dělají. Nezajímají se totiž dostatečně o jeho záliby. Muž je člověk ješitný a na své koníčky si potrpí. Jsou pro něj důležité, protože jim věnuje svůj čas a baví ho. Je jedno, jestli sbírá známky, fotí, hraje kulečník, či dokáže jako jediný plivnout na osmičku. Pokud o svých zálibách muž vypráví a žena odvede řeč jinam, muže to zamrzí. Bere to, jako že žena o něj nemá dostatečný zájem.

Je až s podivem, kolik žen tuhle chybu dělá i na prvním rande. Milé dámy, chcete-li si muže získat, dejte si na to pozor.


Pravidlo první: nehaňte jeho zájmy

Nejde jen o to, abyste uměly naslouchat, jde i o to, abyste uměly muže naučit o svém koníčku před vámi mluvit. Někteří muži svoje záliby tají, protože mají pocit, že by ženy nezajímaly. Vede je k tomu jejich vlastní zkušenost. Jakmile se totiž zmíní o něčem, co ženy nebaví (fotbal, počítače, auta, … a dalších milion věcí), dočkají se často nějaké zhnusené reakce. Takže muži nakonec docházejí k závěru, že si o svých zájmech můžou skvěle popovídat pouze s kamarády, kdežto s dívkou musí vykládat jen o blbostech (muž totiž ženu na oplátku přestane poslouchat taky). Výsledkem je představa, že ženy jsou hloupé a mluví jen o kravinách a on, chlap, je musí poslouchat, aby s nimi něco bylo. Chce-li rozhovor na úrovni, vytáhne kamaráda na pivo a popovídá si s ním, protože on má společný zájem a poslouchá ho. Nedivte se takovému názoru. Vy, ženy, si za to opravdu v takovém případě můžete samy.

Když se začnete chovat jinak, muže si vyslechnete bez odsuzování a vět typu: „A co tě na tom může jako bavit, taková kravina…“, „To mě by vůbec nebavilo.“, „Ach jo, co pořád všichni na těch počítačích vidíte…“, pokud ho dokážete poslouchat a naznačíte zájem o jeho koníčky, získáte si jej.

Pravidlo druhé: zajímejte se o to, co zajímá jeho

Nechte se vtáhnout do jeho koníčků. Není problém si přece cokoliv o jeho oblíbené činnosti nastudovat třeba na internetu. Stačí jen chtít. A pokud máte o nějakého kluka zájem, či máte rády svého partnera, je chtění opravdu na místě. Uvidíte, že ho potěší, když budete i třeba jen okrajově vědět, o čem mluví. Pokud něčemu neporozumíte, rád a velmi ochotně vám to jistě vysvětlí. Nebojte se proto zeptat. Když muž hovoří o tom, co ho zajímá, nadchne se a srší z něj radost a sebevědomí. Takovýmto způsobem dokážete lehce rozpovídat i zarytého nemluvu.

Pravidlo třetí: dejte mu na jeho koníček prostor

Muži berou svoje hobby jako možnost odreagování, u kterého si můžou popřemýšlet a pobavit se. Uvolní je to, načerpají energii a přijdou na jiné myšlenky. Rozhodně byste jim měly dát prostor na jejich koníčky a nenárokovat si všechen jejich volný čas. Existuje plno mužských koníčku, které mohou muži vykonávat sami a nebo s pár kamarády. Nemusíte být proto vždy a všude s nimi, jako koule na noze.

Zapomeňte také na věty: „Tak ty místo abys byl se mnou, budeš dělat --xxx--?“, „To se na to nemůžeš vykašlat a být aspoň jednou se mnou?“ Jediné čeho tím dosáhnete je, že se chlap stáhne do sebe a začne svůj zájem rozvíjet tajně. Ona ta rovnice totiž není dána tak, že by nějaká jeho záliba byla hodnotnější než vy. Jsou to dvě naprosto různorodé a nepoměřitelné věci.

Pravidlo čtvrté: chvalte ho za jeho úspěchy

I muž potřebuje ocenění. Když se přijde s něčím pochlubit, prohlížejte, chvalte a zajímejte se. On nad svým úspěchem strávil určitě hodně času, je na výsledek hrdý a očekává, že vy budete mít radost s ním.

Potřeba muže cítit, že pro vás jeho práce něco znamená, že je v něčem dobrý a že si ho vážíte, je zhruba stejná jako potřeba vaše, když po příchodu od kadeřníka, chcete slyšet, že vám to sluší a svému příteli se líbíte.



Stačí se zamyslet nad těmito čtyřmi jednoduchými pravidly a zkusit se jimi řídit. A najednou zjistíte, že jste u mužů mnohem oblíbenější. Věřte, že s tímto si prostě lehce získáte každého chlapa.

Qark | 16. 06. 2006 21:01 | Komentáře: 415 | ::Jak na chlapy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 415 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 266–415)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

266
Lenka 27. 06. 2006 13:40

Reakce na ricardo #261Načítám náhled komentáře...: Jůůů, Platón, Hegel, Kant, to byli nějaký chytrý kluci! Esli voni se taky nepotřebovali vytáhnout před nějakejma holkama… ? :-)
Tak trojúhelník bych viděla (půjčila jsem si ten s ryskou), ale co je to ta ontologická reflexe… tu neznám… Aha, to bude ta, jak tě porážela i v tenisu, viď? :-)
Mno, tak já si to přeložím do lenčiny: Jsem truhlář (individuální já) vyzvednu si z Absolutna(souhrn všech ideí, myšlenek) myšlenku, jak by mohla vypadat židle. Vezmu souhrn specificky a velmi rychle kmitajících kvantových pidičástic, co jim říkáme hmota (to zahrneme od Bytí nebo je to jen další forma myšlenky, protože hmota vlastně žádnou hmotou není, je to spíš vlnění? Tady trochu tápu, pančiteli.) Dejme tomu, že je to hmota, (on asi Platón toho moc z kvantové fyziky ještě nemohl umět), já ji vezmu, na základě oné myšlenkové formy o židli z ní vyrobím to, co si myslím, že židle je a posadím se na ni (to bude asi to Bytí).
Co se týče židle bych tomu rozuměla, ale co se týče manželství…??? Napadá mě: Přijde jiné individuální já– ženská varianta, to si vyzvedne ze světa Ideí jinou myšlenku (blbou!) a řekne (protože je menší), že to není žádná židle, ale spíš stůl, že to má moc dlouhý nohy a vezme tu mou hmotu (co hmotou není, jen zbytnělou myšlenkou) a uřeže jí nožičky. Načeš se střetne má idea s její ideou a to je to Bytí, co se může lehce zvrhnout v bití a máme manželskou ideu jako vyšitou. A všechno je to tím, že jsme si oba vyzvedli z Absolutna stejnou myšlenku – jednu z variant řešení konfliktů  – a to boj.
Rozumím tomu dobře, Ricardo??? :-)

A aby se někomu nezdálo, že je to off topic, připomínám, že jde o scénku nazvanou Jak poslouchat kluka se zájmem, i když tomu nerozumíte.
Dalším prvkem použitým je vyhledání komentáře č. 215, kde Racardo hovoří o své bývalé (já ji tu nazvala ontologickou reflexí :-) – doufám, že se to nedozví, sporťačka, ta by mi dala!)a tak vlastně dokazuji, že jej poslouchám a občas si i pamatuji, i když jsem vzdělání moc nepobrala. :-) :-) :-)

Reakce na komentář: Lenka #267Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #268Načítám náhled komentáře..., Patrick #271Načítám náhled komentáře..., ricardo #274Načítám náhled komentáře...

267
Lenka 27. 06. 2006 13:45

Reakce na Lenka #266Načítám náhled komentáře...: omlouvám přeťuk na 4. řádku v nicku. Správně samozřejmě Ricardo …


268
BERmaestro 27. 06. 2006 19:57

Reakce na Lenka #266Načítám náhled komentáře...: o jaj tohle je važně sila…myslím že je to dokonce off topic pro me myšlení tohle mi do hlavy vařžně nejde….ale myslím soi že žena by neměla byt považovana za tak duležitou osobu aby se stala 4tym vrcholem tohoto trojuhelnika(je to muj nazor a pokud ho budete dal rozvijet bude to offtopic jako celej tenhle přispěvek )

Reakce na komentář: Patrick #270Načítám náhled komentáře..., Lenka #280Načítám náhled komentáře...

269
Klea 27. 06. 2006 21:15

Reakce na Mawe #258Načítám náhled komentáře...: děkuji
Reakce na Ash #259Načítám náhled komentáře...: Ashi děkuji.
On si asi Ricardo potřebuje dokázat svou nadřazenost. Jen jaksi nedokážu pochopit jeho projev. Mě vyčetl, že se chubím tituly (což ani nedělám) a sám si tady čechrá peří…
Chtělo by to trochu sebekritiky od něj, ale to je možná mimo jeho možnosti…
Reakce na Lenka #260Načítám náhled komentáře...: Lenkoi Tobě dík, neboj, já jsem ok :-) mě něco takového nerozhází… ale pokud to má z horka, tak by to chtělo chladit, jinak se mu zavaří mozek a to by byla škoda :-D

Reakce na komentář: ricardo #273Načítám náhled komentáře...

270
Patrick 27. 06. 2006 21:59

Reakce na BERmaestro #268Načítám náhled komentáře...: Čtvrtý vrchol trojúhelníka??? :-D to by pak byl čtyřboký jehlan :-P

Reakce na komentář: Patrick #271Načítám náhled komentáře...

271
Patrick 27. 06. 2006 22:00

Reakce na Patrick #270Načítám náhled komentáře...: ježiš já kecám… čtyřstěn :-D :-D :-D
Reakce na Lenka #266Načítám náhled komentáře...: Lení zírám ;-) … Neděláš filozofii :-) ? Fakt se ti to moc povedlo :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #276Načítám náhled komentáře..., Lenka #280Načítám náhled komentáře...

272
jackblack 27. 06. 2006 22:26

jo holky to si vemte k srdci ;-)


273
ricardo 27. 06. 2006 22:30

Reakce na Klea #269Načítám náhled komentáře...: mé sebezpytování výše uvedené jsi mi omlátila o hlavu, takže teď ode mě nečekej nějaké další sypání popele na hlavu. Hough

Reakce na komentář: Klea #275Načítám náhled komentáře...

274
ricardo 27. 06. 2006 22:33

Reakce na Lenka #266Načítám náhled komentáře...: :-) jsi fakt třída. A mohla jsi mě ušetřit mého neumělého vysvětlení a rovnou říct, že jsi Doc. filozofie… :-D náš pan Dr. (Th.Dr. et Ph.Dr. et Mgr.) Šiler by asi mrkal závistí

Jsi bezva, hlavně to bití z tebe udělalo v mých očích hvězdu, alespoň po dobu čtení komentáře.

Reakce na komentář: Lenka #281Načítám náhled komentáře...


276
BERmaestro 27. 06. 2006 23:24

Reakce na Patrick #271Načítám náhled komentáře...: kecáš trojboký jehlan :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #277Načítám náhled komentáře...

277
BERmaestro 27. 06. 2006 23:25

Reakce na BERmaestro #276Načítám náhled komentáře...: o jaj čtyřstěn je ovecnější…asi bych měl jit spat

Reakce na komentář: BERmaestro #278Načítám náhled komentáře...

278
BERmaestro 27. 06. 2006 23:26

Reakce na BERmaestro #277Načítám náhled komentáře...: *obecnější ..jdu spat to je sila


279
ricardo 27. 06. 2006 23:28

Reakce na Klea #275Načítám náhled komentáře...: Uf, to se mi ale ulevilo. Co takhle otočit to naše špičkování v něco konstruktivního? Já vím já vím já vím já vím, JÁ JSEM SI ZAČAL !!! ANO! Už mě to totiž asi nebaví

Reakce na komentář: Klea #288Načítám náhled komentáře...

280
Lenka 27. 06. 2006 23:29

Reakce na BERmaestro #268Načítám náhled komentáře...: Snažila jsem se v druhém odstavci vysvětlit, že to myslím k věci. Nakonec smazat se to dá vždycky a Qark to právo má. I tak jsi hodný BERmaestro, žes to četl a snažil se porozumět. 4. vrchol trojúhelníka žena není… se to pokusím vysvětlit, když už berete na to tu geometrii:

Reakce na Patrick #271Načítám náhled komentáře...: … vznikne vlastně druhý tojúhelník, ale jiný, který má s tím prvním dva společné vrcholy. Já bych brala jako že je to v jedné rovině, takže jsou to dva trojúhelníky (musela jsem si to nakreslit, abych to sama pochopila :-), které mají společný průnik a pak každý svou individuální část. Na tom společném se shodnou, kvůli tomu individuálnímu se hádaj. Takže by měl vzniknout vlastně nějaký nepravidelný čtyřúhelník. Ale já tomu zas tak moc nerozumím. Nakonec, není to fuk??? No, vám klukům asi ne, vy všechno musíte nějak popsat a do detailů a pak vám unikají věci důležité… :-) Ne Patricu, filozofii nedělám, nedělám ani matematiku ani geometrii (i když nějaké povšechné znalosti mám – např o tom, jak vypadá trojúhelník), jediné, co se snažím dělat pořádně, je ŽIVOT a přitom nemohu říci, že bych v tom byla nějaký přeborník. :-) Jestli je něco, co považuji za dobré, tak schopnost aplikace. Jakýkoli poznatek, který uslyším, se snažím napasovat do praktického života, to je ta ženská praktičnost, právě, víte? Nic víc, ale taky nic míň. :-) …… a taky umím dobrou bramboračku. :-) :-) :-)
Ale udělalo mi radost, že jste o tom, co jsem napsala, přemýšleli, to bylo právě k věci. Klidně jste si mohli říct: No jo, ženská, to budou zase nějaký bláboly. A věřte, že by se našlo mnoho těch, co by to řekli, aniž by to pořádně přečetli.

Reakce na komentář: ricardo #282Načítám náhled komentáře..., Partick #292Načítám náhled komentáře...

281
Lenka 27. 06. 2006 23:36

Reakce na ricardo #274Načítám náhled komentáře...: Jo, že pana … půl metru titulů před jménem… Š. pozdravuju. Ať se staví, kdyby něco nemohl rozlousknout, ráda mu to vysvětlím…. u tý výše zmíněný bramboračky. :-)

Reakce na komentář: ricardo #283Načítám náhled komentáře...

282
ricardo 27. 06. 2006 23:36

Reakce na Lenka #280Načítám náhled komentáře...: teď to byly ale řádné bláboly Leni. Prvotní byl trojúhelník rovinný, čili rovnostranný, dle Platóna tedy. Když přidám rovnocenný vrchol jako ženu, je z toho čtverec. Vše v jedné rovině, prosím! Tak mi z toho vy IT machři nedělejte výkladní skříň VŠB znalostí :-D

Kleo tohle je jako sranda, víš…taky maly pokus o ostravsku prču, bo my zme haviři kurde trochu od huby, neberem si jakesyk intelektualske servytky.

Reakce na komentář: Lenka #284Načítám náhled komentáře...

283
ricardo 27. 06. 2006 23:38

Reakce na Lenka #281Načítám náhled komentáře...: bramboračku brát všema deseti. A pan Š. je boreček, vymýšlí se Zaorálkem etický kodex poslance… :-D


284
Lenka 28. 06. 2006 00:02

Reakce na ricardo #282Načítám náhled komentáře...: I ne, Rici, nejsou to bláboly. – Je nutné se bavit o trojúhelnících? No, asi jo. Aby to nebyly ty "jako bláboly". Máš tam drobné chybičky:
1)Když máš 2 rovnostranné trojúhelníky a dáš je k sobě, nevznikne čtverec, anýbrž rovnostranný čtyřúhelník (ne pravoúhlý, takže to není čverec)
2) To první platí v př. že uvažujeme, že se bod – žena najde někde na druhém konci prostoru. Ale když jsou – a to je v praxi častější – oba na stejné straně (aby měli spolu aspoň něco společného) – a jeden je víc zatížen hmotou a druhý víc do filozofie, tak je to tak, jak jsem říkala. Ale je fakt, že to tedy nebudou rovnostranné trojúhelníky (to v zadání nebylo, tos mi neřek :-)
Končím s filozofií i geometrií a jdu na tu bramboračku. Dá si ještě někdo? :-) :-) :-)

Reakce na komentář: George #285Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #286Načítám náhled komentáře..., Klea #289Načítám náhled komentáře..., Cadet #308Načítám náhled komentáře...

285
George 28. 06. 2006 00:59

No je fakt, že se to tu s těma off-topicama trošku zvrhlo :-) Je to tady pěkná přehlídka komunikačních nešvarů.
Reakce na Klea #275Načítám náhled komentáře...: Kleo, s tím Tvým psychologickým vzděláním bych očekával, že nebudeš každou hlašku, která je vůči Tvé osobě či něčemu, co s ní souvisí, negativní, oplácet. (Kdo předchozí větu nepochopil, tomu se nedivím :-) Když nemá nikdo z komunikačních partnerů tolik rozumu, aby nehasil oheň hořlavinama, tak pak jsou z toho nezbytně flamy. Nicméně je to dobrej studijní materiál pro nezaujaté čtenáře :-)
Reakce na Lenka #284Načítám náhled komentáře...: Lenko, podle Tvýho projevu s Tebou asi v reálu bude docela sranda a věřím, že si tímto dokážeš získat chlapa :-), ale k tý Vaší debatě o čtvercích, trojúhelnících a jiných blbostech – radši si fakt dej tu bramboračku ;-)

Reakce na komentář: Lenka #287Načítám náhled komentáře..., Partick #292Načítám náhled komentáře..., Lenka #296Načítám náhled komentáře..., Lenka #296Načítám náhled komentáře..., Patrick #304Načítám náhled komentáře...

286
BERmaestro 28. 06. 2006 06:36

Reakce na Lenka #284Načítám náhled komentáře...: taky mužou byt s
podobne na jedné straně…ale osobně si myslím že platon byl filozof a pokud sem ženu nepřidal měl pro to duvod. je jedno jaky a nebudu přemýšlet proč budu slepě věřit(což taky asi nebude nejlepší ale je to celekm jedno)

jo ale myslím, si že společné zajmy nejsou nutné spíš je lepší taková ta společná vlna…třeba onehdá jsem šel s martinou na procházku a báječně jsme se doplňovali ale takovým způsobem že z nás z obou vypadla stejná věta v jedné sekundě…

Reakce na komentář: Lenka #287Načítám náhled komentáře...

287
Lenka 28. 06. 2006 07:41

Reakce na George #285Načítám náhled komentáře...: Reakce na BERmaestro #286Načítám náhled komentáře...: Kluci počkejte, "trojúhelníky" jsou "důležitý", ještě potřebuji, aby proběhlo pár komentářů, a pak doufám, že se dostanu tam, kde tuším pointu. :-)

Reakce na komentář: George #309Načítám náhled komentáře...

288
Klea 28. 06. 2006 08:28

Reakce na ricardo #279Načítám náhled komentáře...: Ok, beru :-)


289
Klea 28. 06. 2006 08:33

Reakce na Lenka #284Načítám náhled komentáře...: já ci takyyyyyyyyyyy :-D


290
OFFTOPIC 28. 06. 2006 11:53

OFFTOPIC..Jak koukam na ty stovky komentaru, tak si rikam, ze nas Qark MOOC POTESIL, kdyz by tu vytvoril diskusni forum,.. aspon by se ty komentare k clanku tolik nezasiraly..


291
Qark II. 28. 06. 2006 12:45

Až se Qark I. vrátí z léčebny, o vám tu všem ukáže!


292
Partick 28. 06. 2006 15:07

Reakce na Lenka #280Načítám náhled komentáře...: Bramboračku miluju, jestli ještě zbyla, tak si dám :-) … Jinak platonův trojúhelník nejde rozšířit o vrchol na jedné straně a spojit tak dva trojúhelníky v jedno. Všechno musí souviset se vším a tak i čtvrtý vrchol musí spojovat tři předchozí tzn. že se bude nacházet uprostřed těch tří původních (těžiště trojúhelníka) nebo bude nad a vytvoří čtyřstěn (což je prakticky jedno, protože efekt bude stejný)… Nově vzniklý bod pak bude reprezentovat často opomíjený časoprostor, ve kterém se všechny tři složky protínají.. Představuje nám tak budoucnost i minulost, z nichž čerpáme představy a vzpomínky ;-) (Ricardova bývalá :-D )… A problém je vyřešen… Jinak k příspěvku… Možná to někteří četli, ale po neporozumění prvotní části zbytek přeskočili, čímž se potvrzuje, že kluci se vedle inteligentních žen necítí dobře, ačkoliv dost dobře nechápu proč… Možná to souvisí s fyzičnem a metafyzičnem, neboť Ti kdo jsou zaměření materiálně nevyhledávají ve společnosti dívek vysoký intelekt, který je pro ně kolikrát "překážkou" jak v konverzaci, tak cestou do postele. Tito jedinci si neuvědomují, že partnerství nespočívá pouze v tělesné přitažlivosti, ale také "naladění na stejnou vlnu".

Jinak nic proti tomu, že se snažíš aplikovat obecné poznatky, já to dělám taky ;-) . Vlastně tady vařím jen z toho co mě naučili na gymplu :-D

Reakce na George #285Načítám náhled komentáře...: Tvoje reakce vůči Klee je zcestná, neboť bys měl minimálně podle všeobecných znalostí vědět, že vzdělání a charakter spolu nesouvisí :-P … Tzn. že psycholog resp. psychiatr jsou také lidé s emocemi a náladami. Je to úplně to samé, jako kdyby's kroutil hlavou nad tím, že zkrachuje ekonom, nebo že automechanik nenajde chybu v motoru ;-)

Reakce na komentář: Ash #293Načítám náhled komentáře..., George #294Načítám náhled komentáře..., George #295Načítám náhled komentáře..., Lenka #296Načítám náhled komentáře...

293
Ash 28. 06. 2006 17:03

Reakce na Partick #292Načítám náhled komentáře...: Mně to jednovětné nekonečné špačkování také přišlo divné, asi jako kdyby ekonom investoval do nákupu elektroniky, nebo automechanik volal žlutý anděly kvůli vypadlému kabelu u baterie, či psycholog někomu radil "ať se sakra vschopí". Ale ne druhou stranu zase vím, že má Klea poslední týden IRL docela záhul, takže jsem to nekomentoval. Je to o té náladě a emocích, jak říkáš…


294
George 28. 06. 2006 17:06

Reakce na Partick #292Načítám náhled komentáře...: Všeobecné znalosti? Díky, ale v sociálních vědách si vystačím se specializací :-) Zcestný na tom není vůbec nic. Kdo tu mluvil o charakteru? Charakter je pouze teoretickej konstrukt, kterej zahrnuje hodnocení osobnosti. Já jsem Kleu ničím nehodnotil, jen jsem komentoval její reakce. S charakterem to opravdu nemělo co do činění… A kdyby mi automechanik nenašel chybu v motoru, tak bych se tomu docela podivoval ;-)

Reakce na komentář: Patrick #301Načítám náhled komentáře...

295
George 28. 06. 2006 17:22

Reakce na Partick #292Načítám náhled komentáře...: Mimochodem: "Ti, kteří hledají podstatu charakteru v citech nebo ve vůli, obvykle také oddělují charakter a inteligenci, což je ovšem diskutabilní." (Nakonečný, M. Psychologie osobnosti. Praha: Academia, 1998. s. 255) :-)

Reakce na komentář: Lenka #296Načítám náhled komentáře..., Patrick #301Načítám náhled komentáře...

296
Lenka 28. 06. 2006 18:47

Reakce na George #285Načítám náhled komentáře...: Reakce na George #295Načítám náhled komentáře...: Musím se smát. Někomu tady vadily off topicové komentáře a byl nezaujatým čtenářem. A rázem se z nezaujatého stal "zaujatý" off-topicový komentátor. Hezké…o tom je život. A po komentáři 295 bych měla zas poslat na bramboračku já tebe, Georgi. Ale neudělám to, abych byla charakter a nehasila oheň benzínem. :-) – Jinak mě ta debata dost zajímá, musím říct, ale… zdá se mi fakt dost mimo a úzce zaměřená.
Reakce na Partick #292Načítám náhled komentáře...: Particku, díky za vysvětlení, budu o něm přemýšlet, ale když ono s těmi trojúhelníky to byla jenom taková hra. Veškeré geometrické příměry na vztah Bytí – Vědomí – Já … nebo jak to je, hrozně kulhají. Když Absolutno je všude, Individuální já je obsaženo v něm a je vlastně (může být!) také všude, o hmotě ani nemluvě, kde pak vezmeme jaké trojúhelníky a jehlany… Patřilo to jen k reakci na Ricarda, který měl bojovnou náladu, tak bylo třeba odvést jeho pozornost… :-) (Promin, Rici.)

Také jsi mi vypálil malinko rybník s tou pointou. Já ji trochu zjednoduším a postavím to na zem, dovolíš-li: Holky, chcete-li si získat chlapa, nezabývejte se filozofií, tu ocení málokdo, ale naučte se vařit, to ocení všichni, i onen filozof. …… Kluci, vždyť vy nás k tomu nutíte, abychom byly hloupoučké a o nic moc se nezajímaly.

Reakce na George #285Načítám náhled komentáře...: A ještě Georgi, říkáš, že si "umím získat chlapa"… no, jak kterého, dejme tomu… někdy taky spíš odradit, ale umíš si představit, že si málokdo dokáže získat mě??? Nejde o mě konkrétně, jde o holky, které jsou poměrně inteligentní nebo dělají obor, do kterého ten její vůbec nevidí a není toho schopen, je ješitný, takže má z inteligentní holky za chvíli trauma a raději jí vyčte první poslední, aby si nemusel přiznat, že se neumí vyrovnat s její převahou, třeba i v jednom jediném oboru. Hodně jsem to zjednodušila, ale něco na tom bude, co myslíte?

Reakce na komentář: George #297Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #319Načítám náhled komentáře...

297
George 28. 06. 2006 19:40

Reakce na Lenka #296Načítám náhled komentáře...: No ony můžou bejt off-topicový komentáře, který jsou věcný, i když mimo téma, nebo který věcný nejsou. Snažím se o tu první možnost, ale nakolik se mi to daří, to nechť posoudí jiní… :-) A na bramboračku mě klidně poslat můžeš, zasloužil bych si to ;-)
K poslední části komentáře: To si představit docela umím ;-) Mně inteligentní holky např. vůbec nevadí, ba naopak. Nemyslím si, že je potřeba hrát si na nějakou převahu nebo nepřevahu, to je dost černobílý a ne moc konstruktivní vidění světa…


298
Lenka 28. 06. 2006 21:41

Článek je opravdu supr, to se musí nechat. Teprve když jsem si ho přečetla, tak jsem si uvědomila, jaké mám štěstí. Od malička jsem totiž tíhla spíše k chlapským koníčkům – hrávala jsem závodně fotbal, chodím na ryby a dost sportuju. V tomhle s chlapama opravdu nemám problém. Vždycky když obeznámím dotyčného s tím, že jsem hrála fotbal tak vždy následuje velmi kladná reakce a hovor se okamžitě začne živě rozvíjet :-). Takže holky, zkuste ty fotbaly auta a všechno možné překousnout, i když vám to zrovna nevoní – určitě se to moc vyplatí!

Reakce na komentář: Lenka 1 #303Načítám náhled komentáře...

299
Skeewiff 28. 06. 2006 21:44

Který šťastlivec bude mít 300. příspěvěk? No, kdo to bude?


300
Skeewiff 28. 06. 2006 21:47

Jupííí.


301
Patrick 28. 06. 2006 22:17

Reakce na George #294Načítám náhled komentáře...: Reakce na George #295Načítám náhled komentáře...: Specializace sama o sobě je prohloubení znalosti určitého vědeckého odvětví, ale je ti celkem k ničemu, když máš probrat problém globálně… O čemž svědčí i tvá citace, neboť oddělování inteligence a charakteru na místě je. Člověk prožívá pocity (vesměs každý stejně, pokud je nazveme správně) a charakter pak vypovídá o tom s jakou intenzitou a délkou trvání. Kdežto inteligence je koeficient udávající schopnost tvořit logické konstrukce v určitém čase. Pak je tu ještě ekonomické pojetí preferencí a racionální neznalosti. Takže to shrňme a aplikujme: Neuvědomuješ si, že je Klea člověk z masa a kostí s vlastními pocity a náladami a to i přes své vzdělání a řeší teď jiné problémy, než ty, které jsou řešeny zde (preference). Možná to způsobuje tvá specializace (racionální neznalost), která ti pak překáží v pochopení globálu. Pak je tu také konstruktivita myšlení, kterou nazýváš inteligence. Ta ale není omezená na samotné IQ, ale také EQ, která má nad IQ (pro prosazení se ve společnosti) převahu. Ty se zřejmě cítíš dotčen mou reakcí vůči tvé osobě a mírně shozen mým poučováním, neboť bys pak "nemachroval" citátem, který je očividně vytržen z kontextu a autorem dále rozváděn. Tobě se ale hodil do krámu, tak proč ho nevyužít, že ;-) … Tak to je ukázka převahy IQ nad EQ… Můžeš dělat chytrýho jak chceš, ale když ti vysvětlím co tě k tomu motivuje, tak otevřu okolí oči a takto prohlédnut jsi pak v nevýhodě, neboť se lidé neřídí inteligencí, ale emocemi :-D

Reakce na komentář: George #302Načítám náhled komentáře..., George #307Načítám náhled komentáře...

302
George 28. 06. 2006 22:42

Reakce na Patrick #301Načítám náhled komentáře...: Opravdu? Tak jsi mě poučil a teď konec psychologickýho rozpitvávání někoho, koho neznáš, ano? ;-) Co si já uvědomuju nebo ne, to nemůžeš vůbec tušit, tak to, prosím, nekomentuj. Co řeší Klea, to tady nemusíš rozpitvávat, protože o tom vůbec nebyl můj původní příspěvek. Kdybys četl pozorně, tak bys zjistil, že jím bylo řečeno v podstatě jenom to, že nechat se vyprovokovat druhou osobou vede k nekonečnýmu řetězci reakcí bez věcnýho obsahu (neplatí to jenom pro Kleu a to o tom psychologickym vzdělání nebyla zásadní, ale vedlejší a nepodstatná část sdělení). O charakteru ani inteligenci jsem nezačal mluvit já a vůbec to s původním sdělením nesouvisí, ani se nehodlám vrtat v teoretickejch blafech. Dotčen se vůbec necítím, spíš nechápu, proč jsi na ten příspěvek reagoval. Shozen se taky vůbec necítím, protože mluvíme oba o něčem jinym a i kdyby, tak co z toho… A citát sice vytrženej z kontextu byl, nicméně nemyslim, že by to měnilo situaci, protože s charakterem a inteligencí se pohybujeme v rovině slovíčkaření, protože ty pojmy každej vnímá jinak. A taky jsem Tě aspoň donutil si to najít, nich wahr? ;-)

Reakce na komentář: Patrick #304Načítám náhled komentáře...

303
Lenka 1 28. 06. 2006 22:59

Reakce na Lenka #298Načítám náhled komentáře...: Nazdar jmenovkyně! – jen maličkost: myslím, že by se člověk měl zajímat o věci hlavně kvůli sobě, nikoli primárně proto, aby se měl s klukama o čem bavit. Ale určitě jsi to tak i myslela, to jenom dodávám, aby bylo jasno. …….. Ale zase!… kdyby se kluci zajímali o něco typicky holčičího, jen aby se s námi mohli bavit, asi bych to ocenila. Tak odvolávám, co jsem odvolala, a myslím, že když se to nepřežene, nemusí být ani jedna varianta špatná.

Reakce na komentář: LENKA #305Načítám náhled komentáře...

304
Patrick 28. 06. 2006 23:12

Reakce na George #302Načítám náhled komentáře...: Nic jsem nehledal, protože to postrádá smysl. Nebylo to, jak sám říkáš, k věci. Krom toho Reakce na George #285Načítám náhled komentáře...: "Kleo, s tím Tvým psychologickým vzděláním bych očekával, že nebudeš každou hlašku, která je vůči Tvé osobě či něčemu, co s ní souvisí, negativní, oplácet." je navezení se do Kleina vzdělání a jejího současného rozpoložení v souvislosti, tak neobracej ;-)


305
LENKA 28. 06. 2006 23:29

Reakce na Lenka 1 #303Načítám náhled komentáře...:
Já teda můžu s úplně čistým svědomím říct, že žádný ze svých koníčků jsem neprovozovala proto, abych se měla s chlapama o čem bavit. O své záliby jsem se totiž začala zajímat v takovém věku, kdy se o chlapech opravdu vůbec nepřemýšlí…Samozřejmě souhlasím s tvým názorem, že dělat něco jen kvůli chlapovi je blbost – zcela logicky to musí člověka časem otrávit.


306
George 28. 06. 2006 23:31

Smysl postrádá celá tahle debata. Není to "navežení se", je to neutrální konstatování. A Tebe se netýká, jsi placený obhájce? Končim, už nemám sílu se bavit o ničem.


307
George 28. 06. 2006 23:47

Reakce na Patrick #301Načítám náhled komentáře...: Ještě něco, Tvoji větu:
"Člověk prožívá pocity (vesměs každý stejně, pokud je nazveme správně) a charakter pak vypovídá o tom s jakou intenzitou a délkou trvání."
opravuji na:
"… temperament pak vypovídá o tom s jakou intenzitou a délkou trvání."

Reakce na komentář: Patrick #310Načítám náhled komentáře...

308
Cadet 28. 06. 2006 23:55

Reakce na Lenka #284Načítám náhled komentáře...: ad 1) a neni to pak koso-čtverec? :-)

Reakce na komentář: George #309Načítám náhled komentáře..., Lenka #316Načítám náhled komentáře...

309
George 29. 06. 2006 00:00

Reakce na Cadet #308Načítám náhled komentáře...: Teď ses konečně dostal tam, kde Lenka tušila pointu (viz Reakce na Lenka #287Načítám náhled komentáře...: ) :-)

Reakce na komentář: Lenka #316Načítám náhled komentáře...

310
Patrick 29. 06. 2006 01:03

Reakce na George #307Načítám náhled komentáře...: ona debata se netýkala ani tebe, než ses do ní vložil ;-) … a chceš-li, považuj mě za placeného obhájce, je vidět, že jsem dobrým obhájcem, když jsem tvé vlastní vyjadřování obrátil proti tobě :-) … takže smír?

Reakce na komentář: George #311Načítám náhled komentáře...

311
George 29. 06. 2006 01:14

Reakce na Patrick #310Načítám náhled komentáře...: Smír? A Ty jsi byl ve válce? ;-)

Reakce na komentář: Patrick #315Načítám náhled komentáře...

312
Norwaiz 29. 06. 2006 08:35

Shame on y'all for offtopics!!!


313
Klea 29. 06. 2006 09:27

Koukám, téhle diskusi pomůže snad již jen nový Qarkův čánek…

Reakce na komentář: Jirka #314Načítám náhled komentáře..., Patrick #315Načítám náhled komentáře..., ricardo #326Načítám náhled komentáře..., Lenka #327Načítám náhled komentáře...

314
Jirka 29. 06. 2006 10:45

Reakce na Klea #313Načítám náhled komentáře...: Taky mám ten pocit…


315
Patrick 29. 06. 2006 11:16

Reakce na George #311Načítám náhled komentáře...: "smír" ne "mír"… "mír se užívá při uzavírání nepřátelského postoje, smír při rozhodování pře, kdy se přistoupí na dohodu navrhovatele a tato dohoda pak má stejnou váhu, jako pravomocné rozhodnutí soudu :-)
Reakce na Klea #313Načítám náhled komentáře...: Jj, taky bych uvítal novinku ;-)


316
Lenka 29. 06. 2006 11:16

Reakce na Cadet #308Načítám náhled komentáře...: Reakce na George #309Načítám náhled komentáře...: Názvu kosočtverec jsem s právě chtěla vyhnout. Ale vypadá to, že byla zřejmě konečně objevena PRAVÁ pointa, kterou jsem ani netušila. Už vím, co lidé na veřejných toaletách zkoumají a malují na dveře: jde jim o rozluštění Platónova troj-čtyřúhelníku! Jsme tedy národ filozofů!!! :-) Hned se mi ulevilo. – A tímto – za sebe – bych ráda ukončila debatu na toto téma. :-)

To Partick a George: Ráda bych vám něco řekla, ale ne veřejně, ozvete se mi na mail?


317
crusader 29. 06. 2006 13:11

Je tu spousta nesouvisejících komentářů k článku.

Reakce na komentář: Lenka #318Načítám náhled komentáře...

318
Lenka 29. 06. 2006 13:56

Reakce na crusader #317Načítám náhled komentáře...: To se ti jen povrchně zdá. – Koneckonců přidej něco souvisejícího a neoznamuj zbytěčně "známé".

Reakce na komentář: crusader #320Načítám náhled komentáře...

319
BERmaestro 29. 06. 2006 14:01

Reakce na Lenka #296Načítám náhled komentáře...: jo ženský pohled…řekněme že znam jednu slečnu…tak ona si myslí kdoví jak nemá rozhled, jak je inteligentní, kolik věcí umí jak je fajn, jak miluje adrenalin, jak je zajímavá… ja jako chlap ji citím trochu jinak..musim se přiznat že ze začátku mi to imponovalo..do určité chvile kdy se člověk dostal jakoby pod tu její image.. zjistil že je naprosto jiná…pro mně nezajímavá spíš nudná adrenalin nemiluje to co ona prohlašuje je její amgořina kterou by žádnej normální člověk neudělal ale normální adrenalin jako sjíždět divokou řeku to by se bala..její rozhled začínal u toho že v 15ti nejlíp ví dokonce i líp než ja 19 let starý chlap co je spravné co je špatné, že se s kamaraDAma nemá chdoit do hospody, a to i pokud piju nealko. její nálady byly unikátní– shrňme to jednou větou bud nasran nebbo vyčerpana a pokud měla dobrou naladu do všech rypala..tak že ona sice měla dobrou naladu ale ja byl napřiklad pořádně nasrany…nakonec jsem přišel že nejlepší komunikace s ní je žádná…jedním slovem pro dost lidí nesnesitelná…a pak vam takovýhle člověk s pílý vyčítá jaký jste člověk. ta osoba která se furt pta proč ji nikdo nechce mi rype do charakteru… jo občas bylo s ni fajn..to nepopiram..a vsadim se že to že mam někoho jineho někoho s kým jsme si padl do oka se kterým si naprosto rozumím..přičítá tomu že je na mně moc chytrá..znám pár chytrých holek…a ty o sobě nepíšou že jsou chytré… chlapovi nevadí to že jste byť v jednom oboru lepší púroč taky???

podivej se na to z druhé strany: kteremu chlapovi vadí že holka umí vařit líp než on?, že rychleji žehlí? nebo že zatímco on umývá nadobí 30 minut ona to ma za 15???

tak pročby mi mělo vadit že je lepší v parapsychologii nebo podobně??

nebo že má elpší průměr ve škole..nikomu to nevadí..ani jednomu z nás to nevadí nebo se stím zvlaádneme vyrovnat

ale pokud to ta slečna bude opakovat a bude furt říkat kdoví jak není lepší než vy co myslíš??

kdby ti chalp furt říkal že je lepší než ty třeba ve vaření, i když ti to řekne 2× za den už seš nasrana a tot o muže myslet ironicky nebo ze srandy….ty budeš nasrana netvrď že nebudeš.

Zatímco chlap to ten měsíc možná miň (individuelní) kvuli sexu vydrží. to je jediný rozdíl.

zas tak velek rozdíly v tom pohlaví nejsou tohle je obecné…
jenže to je to masírování ve škole kde říkají že v 15 ti holka vyspělejší než chlap…což je naprostá chujovina..možná tělesně ale to je tak idividuelní..a duševně promiň ale to žese mam na stejné urovni bavit s každou patnáctko mně děsí..ano existují světlé vyjímky ale jinak by to bylo asi…bl bl bla bla bla..hmmmm…bla bla bla..hmmm.. a budu si myslet svoje nedej bože když ji řeknu že vubec nemá pravdu..ona ta která ví vše nejlíp jaktože ona nemá pravdu??? jak je to možné???

koukám jsme se rozepsal až moc…

Reakce na komentář: Patrick #323Načítám náhled komentáře..., Patrick #324Načítám náhled komentáře...

320
crusader 29. 06. 2006 14:39

Reakce na Lenka #318Načítám náhled komentáře...: Asi jsem se nedostal dostatečně pod povrch několika komentářů o ničem.


321
crusader 29. 06. 2006 14:58

Když se holka klukovi nelíbí, pak jí zájem o jeho koníčky nepomůže. To samozřejmě platí i obráceně.

Reakce na komentář: BERmaestro #322Načítám náhled komentáře...

322
BERmaestro 29. 06. 2006 15:04

Reakce na crusader #321Načítám náhled komentáře...: nevím ono je nelibit a nelibit…bud se mi nelíbí nebo prostě něják mi neimponuje a tu taky nebalím a kdyby se zajimal o me koničky třeba bych stal o to ji poznaT

Reakce na komentář: crusader #325Načítám náhled komentáře...

323
Patrick 29. 06. 2006 15:41

Reakce na BERmaestro #319Načítám náhled komentáře...: To je taky paradox… Holka může být třřeba stokrát lepší než ty, ale je opravdu lepší, když to nebere jako běžnou věc a musí ti to pornamentně předhazovat? Podle mě není a taky by mě to štvalo. Vedle toho potom… I když už je lepší ve všem, tak se vedle ní cítit bezvýznemě nemusíme, protože bez nás není tak dobrá, jako když je s námi…

Reakce na komentář: Patrick #324Načítám náhled komentáře...

324
Patrick 29. 06. 2006 15:41

Reakce na Patrick #323Načítám náhled komentáře...: omluva, měla to být reakce na Reakce na BERmaestro #319Načítám náhled komentáře...:


325
crusader 29. 06. 2006 15:51

Reakce na BERmaestro #322Načítám náhled komentáře...: Je jasné, že balíš toho, kdo se ti líbí. Bral jsem to z pohledu toho, kdo je balenej. Jde o to, že ty se nemusíš líbit jí (jemu), ale to neznamená, že si s tebou nemůže hezky pokecat i když už předem ví, že s tebou nic víc nechce mít, protože zkrátka nejsi její (jeho) typ.

Reakce na komentář: SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...

326
ricardo 29. 06. 2006 17:57

Reakce na Klea #313Načítám náhled komentáře...: absolutely

Reakce na komentář: SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...

327
Lenka 30. 06. 2006 01:36

Reakce na Klea #313Načítám náhled komentáře...: Tak nějak přemýšlím, kdyby Qark už nic nenapsal, co by se dělo. Povídali byste si dál? Dokázali byste nastolit nějaké nosné téma? A pak další a další? Udržet směr a kultivovanost? Dokázali byste(bychom) to sami? Tak jenom mě to napadlo, co by bylo kdyby…Nechávám na zamyšlení.

Reakce na komentář: Ire #328Načítám náhled komentáře..., SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...

328
Ire 30. 06. 2006 12:22

Reakce na Lenka #327Načítám náhled komentáře...: Jestli mohu přidat vlastní skromný názor, tak prakticky vše bylo řečeno. Nenapadá mě co by se dalo dále napsat. Jediné co mě napadá, je rozpitvat problém, pokud se s ním někdo přihlásí. Ale nebudu házet klávesnici do popelnice a radši zkusím něco vymyslet. :-)

PS: v 01:36 by mě asi nic nenapadlo :-D

Reakce na komentář: SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...

329
SweetPusinka 30. 06. 2006 14:25

Reakce na Ire #328Načítám náhled komentáře...: Reakce na Lenka #327Načítám náhled komentáře...: Reakce na ricardo #326Načítám náhled komentáře...: Reakce na crusader #325Načítám náhled komentáře...:
Jste vsichni uplne vedle, chlapum prece nejde o to, jestli se zajimam nebo nezajimam o jejich zajmy.. jestli cenim jeho uspechy.. proste BLBOSTI

Staci,kdyz se na ne usmeju, obcas je trochu pohladim a jsou moji! Zadny me krase neodola,..
Na otazku "Jak si ziskat chlapa" je jednoducha odpoved, proste budte krasne.

Reakce na komentář: Denton #330Načítám náhled komentáře..., Paja #333Načítám náhled komentáře..., Ash #336Načítám náhled komentáře...

330
Denton 30. 06. 2006 14:36

Reakce na SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...:
Ano, mas naprostou pravdu. Jsi moje idealni vysnena holka!
Na jednu noc…

Reakce na komentář: SweetPusinka #331Načítám náhled komentáře...

331
SweetPusinka 30. 06. 2006 14:54

Reakce na Denton #330Načítám náhled komentáře...:
Tak to urcite ne, jsem si jista,ze bys me chtel mit ne jen na jednu noc,ale na milion dalsich noci a take dnu.. chlapum vazne nejde o to, jestli chvalite,jak dobre umi behat za micem..
Zadny chlap me nikdy neopustil, vzdycky ja jsem byla ta, kdo to ukoncila.. a oni za mnou jeste dlouho dolezali.. vazne vsechno,co tu pisete jsou jenom kecy a pretvarka.. vsem vam jde preci primarne o vzhled.

Reakce na komentář: Mawe #332Načítám náhled komentáře..., Denton #334Načítám náhled komentáře..., Lidohan #335Načítám náhled komentáře...

332
Mawe 30. 06. 2006 15:05

Reakce na SweetPusinka #331Načítám náhled komentáře...: neni pravda ze chlapum jde primarne o vzhled.
Ne tem obycejnym, beznym, milym, fajn klukum.

Podivej se po ulici nekdy, jak jde obycejnej kluk s holkou, ktera je treba sirsi nez on… drzi se za ruce a oba se smejou… nebo treba se slecnou stihlou, ale s jizvou na obliceji…
Ano, vzhled muze byt prvni vec, ktere si vsimnes kdyz vidis slecnu poprve, ale hodne kluku chce tu normalni obycejnou holku s nedokonalou pleti a silnejsi postavou, ktera s nima vyrazi na hory.
O krasku z plakatu v nejnovejsim obleceni maji zajem vetsinou nagelovani frajirci, kteri si chteji hlavne uzivat.
A tam o lasku jit sice muze, ale to ze dolizaj za krasavici ktera je necha svedci mozna jen o tom, ze potrebujou nejakej peknej privesek az pujdou na diskoteku

Reakce na komentář: Denton #334Načítám náhled komentáře...

333
Paja 30. 06. 2006 15:15

Reakce na SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...: Kluka skutecne krasa muze omamit, ale zkuseneho chlapa, ktery vi co chce vetsinou ne. Znam spoustu hezkych holek, za kterym se clovek otoci. Pak kdyz s nimi mluvim, tak me obcas mrazi v zadech, jak muze nekdo tak bl.. co je to asi za kra.. Sex pak vetsinou neni zabavny ale otravne a nezajive prirazeni.


334
Denton 30. 06. 2006 15:28

Reakce na SweetPusinka #331Načítám náhled komentáře...: Reakce na Mawe #332Načítám náhled komentáře...:
Ale samozrejme ze chlapum jde primarne o vzhled. Tim zpusobem ze to je to prvni, kvuli cemu si kluk ty holky vubec vsimne. Ale kdyz uz si ji vsimne, (a hleda holku pro vztah), kouka pak i na jine veci.

Nehezke holky maji bohuzel horsi sanci upoutat pozornost. Druha vec je, ze spousta holek si o sobe mysli ze nejsou hezke, pritom nazor vetsiny kluku muze byt uplne jiny. To jim pak snizuje sebevedomi a tim padem realne sance. (Sakra, uz jsem jak OKI98 :-)

Neznam kluka, kterej by si vydrzoval holku JEN kvuli vhledu. Znam ale spoustu kluku, ktery se radi chlubi: "Vidite tamhletu kocku? Tak tu jsem vcera mel".

Koukam, ze jsem vlastne napsal to same co prave prede mnou Mawe. :-)

A to ze te SweetPusinko vsichni chteji a nikdy neopousti je bud tim, ze vedle sve dokonale krasy mas i spoustu jinych kladu, nebo Te vsichni Tvi byvali meli jako ozdobu do auta. Tim se te nechci nijak dotkout a pevne verim v prvni moznost. Jeste by me zajimalo kde beres tu jistotu ze bych te chtel na milion dnu a noci?


335
Lidohan 30. 06. 2006 16:32

Reakce na SweetPusinka #331Načítám náhled komentáře...: No bud jses jen nekdo, kdo si z nas dela prdel(pravdepodobnejsi moznost) nebo jsi proste typicka pekna blba zenska, kterou kazdej jen vyuziva a chce si s ni jen uzit a mluvi o tom, jak ma vsechny chlapy na haku :-D heh

Reakce na komentář: Ash #337Načítám náhled komentáře...

336
Ash 30. 06. 2006 17:39

Reakce na SweetPusinka #329Načítám náhled komentáře...:
Krása je důležitá také hlavně pro dívky, nejen pro chlapy ;-)

Dívka: Vědomí si krásy => setrvalé sebevědomí => schopnost svádět (úsměv, pohlazení) => úspěch

Dívka: Pochybnosti o kráse => čas od času odvaha ale nestabilní => svádění nic moc, stačí když se na ni "divně podívá" a už pochybuje => neúspěch

Což už tu jistě párkrát zaznělo.

Pár postřehů ze života: sebehezčí dívka se okouká. Jsem si tím jist, znám několik dříve "nejhezčích dívek na světě". Takže pokud nemá ještě něco, co z ní udělá dívku nezaměnitelnou, bude s největší pravděpodobností zaměněna. Pokud tedy nesbalila nějaké nesebevědomé trdlo… :-) Vyhnout záměně se lze například tím zmiňovaným včasným košováním, kdy se do role měnitele dostává dívka, což je vůbec fikaná strategie :-D

Výborná kombinace je krása s dostupností, protože klukům se a) dívky libíb) jsou líní. Takže jestli se na ně usměješ a párkrát je pohladíš… tak už to není jen o kráse, že?

Ale krásnádostupná dívka je bohužel pořád jen… však víte co :-) pokud nemá například vlastnost V, která z ní dělá dívku D, která není zaměnitelná s jinou hezkou dívkou D2.

Pro mne vlastnost V je například smyslnost, láska, spolehlivost, inteligence, vtip, pochopení, důvěra… To jsou hodnoty, které se neopouštějí. "Jen" smyslná dívka by mne od "jen" hezké odlákala levou zadní a tak podobně ;-)

Takže krása ano, ale sama o sobě nestačí a není to ani nejvyšší karta ve hře. Je jen nejlépe vidět. A v čase ztrácí svou hodnotu pro držitele.

Reakce na komentář: Denton #338Načítám náhled komentáře...

337
Ash 30. 06. 2006 17:43

Reakce na Lidohan #335Načítám náhled komentáře...: Podle toho co píše si spíš užívá ona s nimi :-) Nutno možná i říct, že krása některým dívkám život docela zkomplikuje (například zhloupnou, k tomu se přidaj problémy s chlapama, bo ne každá v tom umí mistrně chodit a pod.)


338
Denton 30. 06. 2006 18:10

Reakce na Ash #336Načítám náhled komentáře...:
Ano, tak nejak jsem to myslel, jen jsi to zase rozvedl a dovedl dal…

Kde na to sakra beres ten cas?

Asi to budu delat tak, ze si vzdycky nejdriv pockam na tvou reakci a pak jen pripisu "souhlasim s Ashem" a usetreny cas vyuziju jinde :-)

Reakce na komentář: Ash #339Načítám náhled komentáře...

339
Ash 30. 06. 2006 18:38

Reakce na Denton #338Načítám náhled komentáře...: Dobrej fór :-D

Jinak samozřejmě využívám známej urychlovák copy&paste.. jen to kopíruju z mozku do počítače.

Čas jsem získal díky Klee :-D ona má teď dost práce, takže já mám zase dost času… i jsem s přehledem během psaní příspěvku uvařil, vypral… :-D

Reakce na komentář: Klea #341Načítám náhled komentáře...

340
Mizera 30. 06. 2006 19:25

Že by nový rekord v počtu příspěvků!??


341
Klea 30. 06. 2006 20:06

Reakce na Ash #339Načítám náhled komentáře...: Neboj, však já si to zase upsořádám a ten čas Ti zase zmizí!! takže mi tu neflirtuj, však víš, že se to hned dovím ;-)


342
Honza 30. 06. 2006 21:18

Chápete to????? Před nějakým časem jsem tu několikrát psal o holce, kterou sem tam vídám v autobuse a která se mi líbí. Ovšem o které nevím vůbec nic a bojí se ji cokoli říct…

no tak teď mám po maturitě. Do školy tím pádem nejezdím a tu slečnu jsem už 3 týdny ani nezahlédl.

Nudím se při pomaturitních dlouhých prázdninách… klikám na libimseti… a zničehonic mi vyjede ONA!!! Chápete to? Naše maloměsto má 7 tisíc obyvatel. Z toho na libku je tak kdoví jestli 50. A z celé republiky mi na obrazovku vyjede ta, která se mi líbí!!!!!!!
A aby to nebyo málo tak její kamarádka vypadá jako klon jedné slečny z tanečních do které jsem byl svého času děsně zamilovaný (a taky ji nikdy nic neřekl).

Takže jsem autobusové slečně napsal vzkazík na to libimseti a doufám že se mi ozve. Jinak budu zase smutný… o to více že jsem konečně měl možnost ji konaktovat.

Asi vás to nezajímá já vím… ale mám z toho děsnou radost. Vůbec jsem nepočítal že ji ještě uvidím. A že bych ji mohl něco napsat o tom se mi ani nesnilo. Mimochodem chodí na gymnázium a umí krásně fotit… Qark je oproti ni žabař :-) a to je ji teprv 17 ;-)

Reakce na komentář: Klea #343Načítám náhled komentáře...

343
Klea 30. 06. 2006 22:21

Reakce na Honza #342Načítám náhled komentáře...: Tak to je fajn, ať to má nějaké fajn pokračování ;-)

Reakce na komentář: Honza #345Načítám náhled komentáře...

344
afi 30. 06. 2006 22:54

nechces hodit odkaz? ne ze bych ti do ni chtel rejt, jen me zajima jak vypada, kdyz ses z ni tak odvarenej :-)

Reakce na komentář: Honza #345Načítám náhled komentáře...

345
Honza 01. 07. 2006 11:48

Reakce na Klea #343Načítám náhled komentáře...:
děkuju taky doufám

Reakce na afi #344Načítám náhled komentáře...:
no já nevím.. nechtěl bych aby ji lidi otravovali nebo co víš jak to je ne… vypadá úplně normálně. Není to žádná superTopModelka… jen je přirozeně hezká :-)

Reakce na komentář: afi #346Načítám náhled komentáře...

346
afi 01. 07. 2006 12:05

Reakce na Honza #345Načítám náhled komentáře...: nevim proc by ji meli lidi otravovat, na libimseti mas milion dva profilu a vsadim se, ze spousta holek bude urcite hezci, nez je ona(bez urazky)

Reakce na komentář: Honza #347Načítám náhled komentáře...

347
Honza 01. 07. 2006 12:12

Reakce na afi #346Načítám náhled komentáře...:
No tak si mě ukecal no. Snad nedělám chybu.

http://libimseti.cz/m.a.j.u.l.k.a/

Reakce na komentář: afi #348Načítám náhled komentáře...

348
afi 01. 07. 2006 13:00

Reakce na Honza #347Načítám náhled komentáře...: no tak me se treba vubec nelibi, tak necekej ze ji budu otravovat :-) kazdopane doufam, ze napises jak to dopadlo, nemam rad pribehy bez konce :-)

Reakce na komentář: Honza #350Načítám náhled komentáře...

349
star 01. 07. 2006 15:05

Super clanek a uznavam, ze ma ve vsem pravdu. Mam jen malou poznamku, obcas to chce trochu reciprocity a podporit zase zenskou v koniccich a dat ji prostor a treba ji zkusit nekdz poslouchat…uvidite ona se taky pak bude vic zajimat o Vas :-)


350
Honza 01. 07. 2006 17:49

Reakce na afi #348Načítám náhled komentáře...:
Krása je relativní

Reakce na komentář: afi #351Načítám náhled komentáře...

351
afi 01. 07. 2006 20:46

Reakce na Honza #350Načítám náhled komentáře...: souhlasim, nerekl sem prece, ze je to sereda, nebo tak neco :-) je mi jasny, ze holky co se libej me, tak by u tebe tezko obstali, kazdej ma proste jinej vkus no :-)

Reakce na komentář: Honza #352Načítám náhled komentáře...

352
Honza 02. 07. 2006 19:49

Reakce na afi #351Načítám náhled komentáře...:
Samozřejmě. Já taky ani nikdy netvrdil že si řekl že je šereda. Mě se zkrátka líbí… a jestli by se mi líbily holky které se líbí tobě nemohu posoudit.

Jinak jsem ji napsal, ona odepsala… a docela se mnou komunikuje. Když se na něco zeptám tak mi vždycky odepíše… jenže s takovou všechna základní témata vyplýtvám po netu a jestli by nešla ven se stejně nezeptám…

Reakce na komentář: Klea #353Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #354Načítám náhled komentáře..., Aker #355Načítám náhled komentáře..., afi #356Načítám náhled komentáře..., Ire #357Načítám náhled komentáře..., Ash #358Načítám náhled komentáře...

353
Klea 02. 07. 2006 20:03

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: tak se zeptej!!!!


354
Mawe47 02. 07. 2006 20:07

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: no tak to doporucuju vzit odvahu do hrsti a zeptat se, kdyz si dostal druhou sanci ji oslovit, tak aspon podruhe bys ji vyuzit mohl

a podle profilu na libimseti se jmenuje marketa, a marketa ma tusim svatek nekdy v cervenci (13), tak co ti brani ji na svatek pozvat treba na zmrzku


355
Aker 02. 07. 2006 20:58

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: kdyz se nezeptas, ver mi, ze si to pak budes vycitat. Tak seber malou kapku odvahy, drzim palce…


356
afi 02. 07. 2006 21:29

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: no nevim, ale podle me je mnohem jednodusi pozvat holku ven, nez se nutit a hledat temata k rozhovoru, navic komunikovat pres pocitac. dyt je to tak jednoduchy do nakyho vzakazu proste pridat vetu:"a nehces jit se mnou ven? tahle komunikace me zas tak nebere". a uvidis ze bude rada ze nasla kluka, co sni nekam zajde, misto aby prosedel den u kompu


357
Ire 02. 07. 2006 21:43

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: Určitě doporučuji se s ní sejít a prohodit pár slov osobně. Věř mi, že mnohem lépe se témata nachází pokud s někým mluvíš, než když si s někým píšeš.

Takže odvahu a schůzka :-) . Věř mi, že já sem jednu holku bohužel nestíh a ne zrovna vlastní vinou pozvat na kafe a teďka už asi pár let nebudu mit možnost. Asi tušíš co mě napadne každé ráno po probuzení (a to je to více půl roku). Neudělej stejnou chybu jako já.

A nezapomeň nás informovat :-) "taky sme zvědavý"


358
Ash 02. 07. 2006 22:05

Reakce na Honza #352Načítám náhled komentáře...: Když komunikuje, tak to je z 1/3 dobrý. Jestli by šla ven to je druhá třetina, no a poslední je, jestli s Tebou bude chtít něco mít.

Prostě takovej hokej.

Takže se zeptej, jak říká Klea a všichni ostatní. Abys s ní v první třetině neprokomunikoval zbytek života ;-) Když bude chtít tak půjde, když ne tak ne…

Vím o čem mluvím, takové Kley jsem se také zeptal, no … a vidíš jak si teď pěkně rozumíme, v blíže neupřesněné třetině :-D

P.S. Mne se jedna Markéta zeptala sama, a jakou mi to udělalo radost, hned mám až minimálně do úterka lepší náladu. Líná huba holý neštěstí ;-) tak to už neprotahuj, koho by bavilo spisovat romány do mailu :-D

Reakce na komentář: Patrick #359Načítám náhled komentáře...

359
Patrick 03. 07. 2006 12:29

Reakce na Ash #358Načítám náhled komentáře...: V prodloužení? :-D


360
BERmaestro 03. 07. 2006 21:20

pro všechny: kdo spolehaj na net. nikdy na něj nespolehejte na netu je člověk naprosto jiny nežv normálním prostředím..kdybych chtěl mužu byt třeba japonským cisařem..že martine…není nad nahodné osobní setkání.-..


361
Honza 03. 07. 2006 23:02

Děkuji vám všem za rady. Ten svátek se mi celkem líbí… ani jsem nevěděl že příští týden je Markéty. Jinak já nevím ona se se mnou moc nebaví, resp. nečte mé vzkazy. Ještě můžu zkusit sehnat její tel. číslo a pozvat ji naprudko…

Jinak… co by jsi teda doporučil klukovi, který ve skoro dvaceti neměl holku. A když se mu nějaká líbí tak se rozklepe strachy. Myslíš že můžu jít po ulici a sbalit první která se mi líbí? Já???? ani za sto let se na tohle nezmůžu. Takže po netu se aspoň nebojím oslovit… sice z toho taky nikdy nic není. Ale aspoň trošku komunikuju s holkama když to jinak nejde.

Reakce na komentář: BERmaestro #362Načítám náhled komentáře...

362
BERmaestro 04. 07. 2006 13:18

Reakce na Honza #361Načítám náhled komentáře...: co bych mu doporučil?

a) zajdi doobchodu kup si žvykačky
b) zajdi do hospody dej si 2 pulky rumu např.
c) vem žvykačky a dvě si vraž do ust
d) počkej 15 minut
e) vyjdi ven a oslov prvni holku ktera se ti bude libit(to by mělo jit bez problemu pokud zde bude problem opakuj to od bodu b.
f) zeptáš se te holky jak se dostaneš…nebo na cokoliv jineho je to naprosto jedno (doporučuji si před oslovením alespon něco vymyslet-cokoliv jakoukoliv volovinu..pokud víš že se ptáš třeba na to kde je autobusová zastávka a ona jde tím směrem jdi s ní…a kecej o chujovinách kampak se chystá o prazdninách atd…
g) pokud je fajn vem si čislo když ne tak ne..

mělo by ti to pomoct se přemoct..prostě až vystřízlivíš tak si řekneš dyť to bylo jednoduchý…

jinak seznamit se dá všude..třeba ja ted jel na kole apotkal jednu slečnu co mně předjížděla cyklistka..asi zavodní poněvadž jsem to fakt nestíhal..a řeknu ti na to že jsem se s ní seznamil a pokecal jsem pyšný poněvadž to byla asimoje nejrychlejší jizda na kole…a byla fakt hezká..jde to všude..jen se nesmíš bát…žádná tě přímo neodpalkuje a pokud to udělá je hloupá…a ty o ni nestojíš.

Prostě si musíš uvědomit že chceš sice holku ale ne každoua ne tu jednu určitou…ale chceš holkus určitýma vlastnostma a ta co tě odpálkovala je nemá.

Reakce na komentář: Black_sun #363Načítám náhled komentáře..., Koholik #364Načítám náhled komentáře...

363
Black_sun 05. 07. 2006 00:10

Reakce na BERmaestro #362Načítám náhled komentáře...: pekne napsany :-)
smekam


364
Koholik 05. 07. 2006 03:19

Reakce na BERmaestro #362Načítám náhled komentáře...: Na alkohol pozor, neb na kazdyho pusobi trochu jinak. U me i mala davka zpusobi, ze se uzavru do sebe a svych myslenek, coz me naopak dost odcizi od kolektivu. Ztracim chut komunikovat a natoz potom balit holky! :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #365Načítám náhled komentáře...

365
BERmaestro 05. 07. 2006 10:00

Reakce na Koholik #364Načítám náhled komentáře...: tak to jsi první.


366
Honza 05. 07. 2006 13:19

No to právě já když si dám dvě pivka tak teprv začnu s každým vykládat, dělat srandu a tak… Někdy si říkám že bych měl pít každý den. S troškou alkoholu se teprve dokážu uvolnit a opravdu mluvit s každým a každou… otázka je, jak to působí na okolí…

Reakce na komentář: BERmaestro #367Načítám náhled komentáře...

367
BERmaestro 05. 07. 2006 19:02

Reakce na Honza #366Načítám náhled komentáře...: rozhodně ne každý den, ale uvědom si to že je to v tobě že ty piva nepotřebuješ.

Reakce na komentář: Honza #368Načítám náhled komentáře...

368
Honza 05. 07. 2006 22:38

Reakce na BERmaestro #367Načítám náhled komentáře...:
No to možná jo… ale já se jinak nedokážu uvolnit. Sem taková tichá šedá myška v rohu… s nikým se moc nebavím a neříká to co bych chtěl.

PRO VŠECHNY: Lidi neuvěříte mi. Svět není fér. Není vůbec fér. Tak jsem se odhodlal a napsal ji jestli by nechtěla někam zajít na ten její svátek. No a napsala mi že nebude doma… Tak jsem ji odepsal že je mi jedno kdy… že můžeme někam zajít kdykoli. A odpověď? To mi neuvěříte :-( Svět není fér. Ona má rodinu na slovensku. A na svůj svátek nebude doma proto, že odjíždí na celé prázdniny na to slovensko :-( Chápete to??????? Rok se dokopávám nějak ji oslovit nebo aspoň na sebe upoutat. Potom mám možnost. Udělám to… a zjistím že ona odjíždí na celé prázdniny :-( Co mám dělat??? Nezvládnu být doma dva měsíce sám. Tak trošku jsem počítal s tím že někam s ní občas zajdu a tohle mi vyrazilo dech…

Reakce na komentář: BERmaestro #369Načítám náhled komentáře..., afi #370Načítám náhled komentáře..., Koholik #373Načítám náhled komentáře...

369
BERmaestro 05. 07. 2006 22:52

Reakce na Honza #368Načítám náhled komentáře...: Nic si z toho nedělej..ber to z té lepší stránky..žádné nervy, žádné neočekávané tahy tveho protějšku žádné nasrání, žádné deprese, klid a pohoda. Ted ti je smutno ale řeknu ti vem kolo a jed k vodě někam do přírody kde není moc lidí. tam si hod ručník na zem lehni si a řekni si není mi takhle fajn? sluníčko praží, na nikoho nemusím čekat na nikoho nemusím brát ohledy prostě si stačím sám. pale to asi nezvládneš..tak jed mezi lidi. na koupaliště(ja je nesnáším– proč platit za chemicky zničenou vodu?????) nebo nejlíp k vodě sedni si do hospůdky kup si kolu přisedni si k nějáké slečně..a nemysli na tamtu…je ti vic jak 18 máš po maturitě užívej si života.

máš proč. třeba to tak mělo být třeba to takhle je správně ber to takhle. a nelituj se!


370
afi 05. 07. 2006 22:55

Reakce na Honza #368Načítám náhled komentáře...: nemuzes prece pocitat jen s jednou holkou, prilis se na ni upinas, na svete je spousta krasnejch holek, ktery cekaj, az je nekdo nekam pozve, tak sup hledat jiny samicky :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #371Načítám náhled komentáře..., Black_sun #372Načítám náhled komentáře...

371
BERmaestro 05. 07. 2006 23:33

Reakce na afi #370Načítám náhled komentáře...: jop toť pravdou


372
Black_sun 06. 07. 2006 01:03

Reakce na afi #370Načítám náhled komentáře...: no to je hezky, ale zalezi jak moc se mu libi.. jestli jen libi, tak souhlas, jestli i neco vic.. srdci neporucis.. ja ted prozivam neco kapku vic traumatizujiciho, ale to by bylo na hodne dlouhy povidani a imho by vas to ani nezajimalo.. :-)


373
Koholik 06. 07. 2006 02:38

Reakce na Honza #368Načítám náhled komentáře...: Co resis? Jed za ni na Slovensko na vylet. Treba nekam pobliz pod stan a od ni si nech poradit kam. A hned mate, co resit, o cem se bavit. A zaujmes :-).

Reakce na komentář: Rupik #374Načítám náhled komentáře...

374
Rupik 07. 07. 2006 18:18

Reakce na Koholik #373Načítám náhled komentáře...:

Přesně tak, vždyť Slovensko je hned vedle :-) Prostě za ní zajeď a je to v suchu :-)


375
Honza 08. 07. 2006 12:47

Vy jste nějací chytří :-) Mám po maturitě. Peněz mi nezbývá ani na žvýkačku :-D Brigádu sehnat bez známostí je asi nemožné…
Tak asi kde bych vzal prachy na slovensko?

Prostě už jsem doma měsíc po maturitě a začíná mi z toho hrabat.
A nápad s tím že mi je samotnému vlastně fajn… je dobrý ALE až na to že jsem sám posledních 19 let. A leze mi to drasticky na mozek. Hlavně poslední dobou.

Reakce na komentář: Black_sun #376Načítám náhled komentáře..., afi #377Načítám náhled komentáře..., jaro p #385Načítám náhled komentáře...

376
Black_sun 08. 07. 2006 15:28

Reakce na Honza #375Načítám náhled komentáře...: hmm, naprosto te chapu, me ta samota taky zacina stvat hlavne posledni dobou… nedavno mi kamos doporucil at se jdu v noci projit a koukat na hvezdy… mam pozorovani hvezd rad, ale presto si myslim, ze by se nemely pozorovat pokud je clovek sam, pak to taky tak dopadlo, ze misto abych si procistil hlavu, citil jsem se osamocenej jako snad nikdy… spis bych ti doporucoval vyrazit s prateli nekam do hospudky. Nejlip do takove kde se schazi i pekny holky at ji vyzenes z hlavy… alespon do doby nez se vrati do CR…


377
afi 08. 07. 2006 20:37

Reakce na Honza #375Načítám náhled komentáře...: no brigadu sehnat bez znamejch jde v poho, staci jen chtit a ptat se, otravovat :-) i kdyz znami poomuzou no. ja mam letos dve brigady a jednu sem si nasel sam, jedno pres znami, takze ok :-) jinak vijed si treba s kamosem nekam do prirody, uvidis, kolik potkas cestou peknejch bab(je az neuveritelny, jak holky radi jezdej na kole, pripadne na bruslich). vetsinou se chtej i seznamit, jen to nesmis posrat jako ja a oslovit je :-) nebo zajdi do hospody, tam urcite taky nakou peknou holku vyhmatnes. prestan hledat vymluvy a zacni neco podnikat, holky se pak obevej sami

Reakce na komentář: LordAli #378Načítám náhled komentáře...

378
LordAli 08. 07. 2006 20:47

Reakce na afi #377Načítám náhled komentáře...: No ale pozor, zensky z hospody bych zrovna moc neduveroval. Znamy ma taky zenskou z hospody, po roce s ni mel dite a ted se ho ta zenska snazi vyhnat z jeho vlastniho bytu. Nerikam, ze vas neco takoveho zrovna potka, hlavne v 19, ale na loveni v hospode opravdu moc pozor. Radsi bych volil cokoliv jineho nez je hospoda. Vzdyt je vsude tolik diskotek. Problem je v tom, co kdo posloucha. Ja disco neposloucham a tak lovim jen na dvou mistech :-(

Samozrejme i pekne a slusne holky nekam zajdou, treba na kavu nebo pivo, ale do hospody opravdu malo.
Zaver: Hospodu nedoporucuji.

Reakce na komentář: afi #379Načítám náhled komentáře..., reno #380Načítám náhled komentáře...

379
afi 08. 07. 2006 22:32

Reakce na LordAli #378Načítám náhled komentáře...: ja taky disko nak moc nemusim, tak by me zajimaly ty dve mista, kde lovis. k hledani holek v hospodach: ne kazdej chce slusnou holku ze jo :-)

Reakce na komentář: LordAli #382Načítám náhled komentáře...

380
reno 08. 07. 2006 23:49

Reakce na LordAli #378Načítám náhled komentáře...: Lovit v hospode tak leda na kratke hratky, to je jasny. :-) Jen bacha aby nebyla po 10 pivu jak ona, tak ty. Prece jen po 10tym pivu je kazda princezna, pak to ranni vystrizliveni s necim v postylce je desny. :-OD

Hledat dlouhodobou znamost, napr. na disku v centru Prahy je taky pekna chujovina, jak se jiz nektere me mimoprazske zname presvedcily. Kde nabidky typu "pujdes se mnou nebo cau" nebyly zrovna vzacne. :-)

Reakce na komentář: reno #381Načítám náhled komentáře..., LordAli #382Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #383Načítám náhled komentáře...

381
reno 08. 07. 2006 23:51

Reakce na reno #380Načítám náhled komentáře...: Ty nabidky nebyly ode mne, ja je jaksi hlidal. Nakonec jsem dostal sprdana, ze jsem sve zajmy rozhodil jinde. :-)


382
LordAli 09. 07. 2006 17:47

Reakce na afi #379Načítám náhled komentáře...: Ty dve mista jsou Rock&roll night v KUD a vysokoskolsky klub Zanzibar (LBC).

Reakce na reno #380Načítám náhled komentáře...: Chtel jsem spise poukazat na to, ze je lepsi a uspesnejsi lovit na zabavach, nez v hospode :-). Ja byl na diskotece 3× v zivote a ani jednou se mi tam nelibilo. Nevim jak tam ty lidi muzou vydrzet.

A jeste s tou dlouhodobou znamosti, ze svych zkusenosti vim, ze je to dneska velky problem sehnat si neco slusnyho a peknyho na delsi dobu. Musis mit holt stesti


383
BERmaestro 10. 07. 2006 00:42

Reakce na reno #380Načítám náhled komentáře...: potvrzuju raní vystřízlivění kdy se probereš s tim že ležiš nahej někde v posteli a boli tě levá strana a vedle tebe slečna nemusi byt přijemne…ale tamta byla pěkná…

Shrnuto: po 10 tym pivu rano neni přijemný.


384
Mladá Slovenka 11. 07. 2006 12:48

ja ked som bole este omnoho mladsia, asi vtedy, ked mi zacinala puberta, co bolo podla tabuliek stale velmi skoro, tak som sa rozcitala v jednej knizke a tam bol krasne rozpisany svet muza-partnera a zeny-partnerky. toto tu, co Quak napisal je dobre, i ked je to vlastne o tom, co som citala v tej knihe.

AHA a chalpci, prosim Vas, ak sa o ziaden z Vasich konickov dama nezaujima, nebudete si rozumiet. Ak aj ano, bude to casto tazke a ubijajuce. Hladajte si seberovnu damu s ktorou vas spajaju nejake spolocne dobre zaujmy. To tak na zopakovanie


385
jaro p 11. 07. 2006 18:39

Reakce na Honza #375Načítám náhled komentáře...:
Pridám ti ešte chrobáka do hlavy.
Ja som sa v 20tke zoznámil s istou slečnou, u ktorej som dlho váhal či ju mám baliť alebo nie. To trvalo asi 9 mesiacov. Potom prišli prázdniny a ona sa rozbehla do sveta. A práve vtedy som sa do nej skutočne zamiloval. Povedal som si, hneď ako sa vráti nabalím ju.
Iné slečny som si vôbec nevšímal, hoci som mal príležitosti , len na ňu som myslel.
Prešli prázdniny, pozval som ju von, spýtal som sa…a vysvitlo, že si tesne pred prázdninami našla priateľa. Nasledujúceho pol roka som potom bol chodil ako mátoha s depkami.
Tak si daj pozor, choď radšej za ňou teraz, aby si nedopadol na hubu ako ja.
Alebo sa prestaň na ňu tak silno viazať a keď budeš mať príležitosť nájdi si aj iné známosti-zatiaľ nezávazne, aby si mal niečo v zálohe.
Toto nemá byť strašenie, to sa úplne bežne stáva a je to klasika v živote. Takže dobre si to zváž aby si potom neľutoval.


386
Tomek 11. 07. 2006 18:45

Kluk si vybírá holku s kterou by chtěl chodit.Holka si vybírá kluka s kterým bude chodit.


387
Míša 13. 07. 2006 02:54

Reakce na Norwaiz #25Načítám náhled komentáře...: ahoj, nesouhlasim s tebou!Pripadas mi jako "frajer",ktery si mysli,ze ma kazdou zenskou a umi to s nema.Jsi na omylu.Nechapes zeny,vztah,ktery u tebe trva 6–8mesicu,je zrejme rekord.Gratuluji!Ja bych te zpacifikovala hned.Pretvarka je o nicem, snad na to nekdy prijdes.Mej se hezky pa

Reakce na komentář: BER 3 #388Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #389Načítám náhled komentáře...

388
BER 3 13. 07. 2006 22:49

Reakce na Míša #387Načítám náhled komentáře...: hele kdo vas ma chapat???? Mužeš o sobě tvrdit že zcela chapeš chlapy…protože ja mužu o většině slečen co sjem se s nima setkal že my nechapem je a ony nas..je pěkné když to polopaticky vysvětlíš..ale když tomu chlapovi řekneš na větu co se stalo ..nic tak tě asi těžko pochopí….


389
Norwaiz 14. 07. 2006 09:27

Reakce na Míša #387Načítám náhled komentáře...:
Míša nepomýlila si si náhodou číslo príspevku? Nemala to byť reakcia na Reakce na Martin #24Načítám náhled komentáře...: ?? Hmm?


390
bubersson 15. 07. 2006 16:21

Hm, moc pěkně se tu hádáte. Já jenom přidam jeden postřeh který mě na mé partnerce dokázal pěkně vytočit. Vadilo mi totiž když sme byli mezi známýma lidma a moje partnerka se na někoho koukala a usmívala se, protože buď zrovna něco zábavného řikal, nebo dělal, a pak se podívala na mě a v tu chvíli jí pokles úsměv a nasadila takový ustaraný pohled. Ve mě v tu chvíli samozřejmě začlo šrotovat proč se tak tváří zrovna na mě a jestli jí něčim působim problémy, nebo důvody k takovému pohledu.
V tomhle smyslu jsem to řekl našemu společnému kamarádovi. A za nějaký čas jsem si všimnul že když se na mě moje přítelkyně otočí, tak nejdřív chytne ten problémovej výraz a vzápětí jí to scvakne a ona se takňák křečovitě usměje. Když jsem se s ní o tom bavil, tak to byla zas ta bezcilná debata kdy jsem se snažil zjistit co je špatně a ona (jako většina holek) čekala že já na to přijdu asi sám. A to je zas ten kolotoč ze kterého není úniku. Ona naštvaná že jí nechápu a já (nechápající) naštvanej na sebe (i na ní) že nevidim žádnou chybu. Nakonec jsme se rozešli a to jenom vlastně kvůli blbýmu úsměvu…
Tak to jenom tak mimo abyste si na to holky dávaly bacha, protože nám na vašem úsměvu dost záleží, ale měl by jít takňák od srdce.
(jo, ps: šqarku, máš dobrý články a vždy mam u nich pocit že je to přesně to co jsem měl na jazyku, jenom jsem to nedokázal takhle seřadit a promyslet do detailů. Dobrá práce!)

Reakce na komentář: Anarien #391Načítám náhled komentáře...

391
Anarien 15. 07. 2006 23:09

Jo ten posmutnělý úsměv znám a občas se mu též neubráním. Je to tím, že holky časem dostanou pocit, že ti na ni už nezáleží a pak berou každou snahu jen tak jako samozřejmou maličkost.Reakce na bubersson #390Načítám náhled komentáře...: Ale občas se přítel rozhodne, že mě něco prostě nezajímá a nemám šanci se cokoliv dozvědět.


392
JaF 19. 07. 2006 00:11

Reakce na Arnold #118Načítám náhled komentáře...: Muj nazor uz asi k debate moc neprispeje – a taky bude dost ojedinely – ale ja volam: Slava za Martina! Bez nej by to tu byla hrozna nuda, nemyslite?
A jeste neco – nas dokonaly mistr Martinek urcite casem sam prijde na to, co dela spatne. Kdybys prece jen nahodou na to neprisel sam Marto, muzu Ti zkusit pomoct. V nejblizsi dobe bych si chtela otevrit psychologickou poradnu. :-)

Reakce na komentář: Ash #393Načítám náhled komentáře...

393
Ash 19. 07. 2006 02:14

Reakce na JaF #392Načítám náhled komentáře...: Psychologickou pomoc bys potřebovala Ty. To jsou nápady, vyvolávat Martina :-( To se opravdu tak moc nudíš? Kdyby zedníci na sousední stavbě přestali dělat hluk, měl bych doma hrozné ticho. Naštěstí na tom ale ještě nejsem tak špatně, abych křičel "sláva za hluk". Martin to byl také takový bezcílný hluk, který měl opravdu směřovat do tvé poradny. Takže buď té lásky a uveď na sebe kontaktní mail, aby se Martin mohl obrátit na to správné místo. Díky ;-)

Nebo mám třeba také začít spamovat diskusi smyšlenkami a fantaziemi, jen aby se tu "lidi nenudili"? Jsou na tom čtenáři opravdu tak špatně? Doufám že ne.

Reakce na komentář: JaF #394Načítám náhled komentáře...

394
JaF 20. 07. 2006 10:23

Reakce na Ash #393Načítám náhled komentáře...: Ne ze bych se chtela Martina zastavat, ale Tvoje prirovnani k hluku na stavbe mi nepripada jako padny argument. Verim, ze hluk ze stavby lze jen tezko prestat nebo potlacit, a ze Te to muze stvat. Jenze Martinovy neprilis duchaplne pripominky Te nikdo nenuti ani cist, staci je preskocit.
A neoznacila bych stav, kdy nekdo bere zivot s humorem, za spatny.
P.S. pro Martina – erain@seznam.cz ;-)


395
trudi 22. 07. 2006 08:55

S přítelem jsme se rozešli po sedmy letech a něco…Miloval auta, motorky…ve všem jsem se prizpůsobila, naučila jsem se všechno poznávat, auta jsem čistila a umývala s ním. Za každou kravinu jsem ho pochválila, zdůraznila jak jsem pyšná. Měl dostatek prostoru…On ani neměl čas jít mi na promoce…To všechno jen pro tu zasranou lásku…Myslím, že vše by mělo být oboustranné…

Reakce na komentář: ricardo #396Načítám náhled komentáře...

396
ricardo 22. 07. 2006 21:17

Reakce na trudi #395Načítám náhled komentáře...: …když jsi kravka, a ještě k tomu zamilovaná…prober se. MOžná ses už probrala. PROČ mají potřebu lézt zamilované ženy chlapovi ("můj střed vesmíru" mi řekla dnes jedna holka) do řiti?! Ano mělo to být oboustrabbé a tobě kravko trvalo 7 let (moje nervy!!!) než sis všimla, že ti jaksi neopětuje tvoje snažení? Nezlob se, ale zasloužíš za to ještě nakopat, ne litovat

Reakce na komentář: trudi #397Načítám náhled komentáře...

397
trudi 22. 07. 2006 21:39

Reakce na ricardo #396Načítám náhled komentáře...: No to byla trocha drsná odpověď, ale když je to tvůj názor…Třeba tě jiná naštvala…Jsem kapku špatná z rozchodu a vidím věci jednostranně. Až tak jednostranné to ale nebylo, i on mi plnil přání a vycházel vstříc. To spíš ta poslední fáze vztahu…Chtěla jsem tím jen naznačit, že i když se člověk snaží, nemusí to vyjít a všechny baby nejsou tupé a netolerantní, i my některé koukáme na fotbal,baví nás, co nás nového naučíte. Ale již to oslovení, kterým jsi mě častoval mi ukazuje, že není třeba nic vysvětlovat…

Reakce na komentář: BERmaestro #398Načítám náhled komentáře...

398
BERmaestro 23. 07. 2006 20:56

Reakce na trudi #397Načítám náhled komentáře...: Ja jsem tolerantní ale promin napřiklad věta ja jsem inteligentní z ust holky(chytrá holka to o sobě nikdy neprohlásí) a taky musíš pochopit že člověk někdy chce byt sam. A pokud jako velice intreligentrní slečna ho chválíš takovm způsobem že to vyznívá ještě blbě…není co dodat(třeba to tak není)

Reakce na komentář: Anarien #399Načítám náhled komentáře..., trudi #403Načítám náhled komentáře...

399
Anarien 24. 07. 2006 16:46

Reakce na BERmaestro #398Načítám náhled komentáře...: Trudi se tu nechvástala, že je inteligentní, vzájemné by to mělo být! A pokud ty a ricardo máte ve zvyku soudit holky dříve než je poznáte, tak můžete být jedině rádi že nějaké ty kravky jsou jinak by jste zůstali odsouzeni k věčné onanii.

Reakce na komentář: BERmaestro #400Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #402Načítám náhled komentáře..., trudi #403Načítám náhled komentáře...

400
BERmaestro 27. 07. 2006 01:33

Reakce na Anarien #399Načítám náhled komentáře...: obdivuji tvou panenskost.

Reakce na komentář: BERmaestro #401Načítám náhled komentáře...

401
BERmaestro 27. 07. 2006 01:37

Reakce na BERmaestro #400Načítám náhled komentáře...: ona totiž když kolem tebe holak furt skače tak pak už nemáš žádnou volnost ono vše má své pro a proti a ty to mužeš bud přijmout nebo ne neymslet si že je něco co ma samé plus…. k te panenskosti..nemužeš si myslet že na světě existují jen inteligentní slečny..promin ale tenhle nazor mi vyrazil dech je kunšt narazit na chytrou holku…a to obrovskej.


402
BERmaestro 27. 07. 2006 01:40

Reakce na Anarien #399Načítám náhled komentáře...: a taky to nebyla přímá naražka an trudi tak mlč!


403
trudi 29. 07. 2006 11:57

Reakce na BERmaestro #398Načítám náhled komentáře...: Už mnohokrát jsem se setkala s názorem, že dívky nepodporují svého přítele v koníčkách, zájmech atd. Stejně tak o tom mluví i tento článek. Jenže všechny to nedělají a tak jsem se ozvala za sebe. Bohužel pro mě to bylo v opravdu špatný čas, zavzala jsem do toho své osobní trápení a odpověď ricarda mě moc nepovznesla. Někdy to prostě na vztah nestačí, i když člověk plní "papírově" všechna očekávání.
Nikde jsem o sobě neprohlásila, že jsem inteligentní, jen to, že všechny ženy nejsou tupé a dosebe zahleděné. Máš pravdu v tom, že je těžké potkat inteligentního člověka, ale platí to samozřejmě na obou stranách.
Reakce na Anarien #399Načítám náhled komentáře...: A děkuji mnohokrát za tvůj názor.


404
sn3h 09. 08. 2006 21:44

Rozhodne martin neni ten, za koho se tu vydava. Za dokonaleho herce a kdesi cosi. Sebejisti a bezchybni lide si zpravidla nic nedokazuji. Tam kde neni zajem, se proste otoci na podpatkua bez hnuti brvou odchazi. Pouhopuohy komik, dle meho skromneho nazoru a pohledu na lidi.


405
pavla 13. 08. 2006 18:52

Reakce na rjd2 #20Načítám náhled komentáře...: vidis to moc cerne.
Jsem holka – venuji se pocitacovy grafice. S 3D jsem chtela zacit, ale nejak nestiham – spis ted sprtam html,css….atd.
A hudba…elektronika,EBM… to moc holek neznam co poslouchaj, ale sama rozhodne nejsem. ;-)
Nepodcenuj nas – sice k tomu pocitaci mne pred lety strcil pritel a jeste jsem od te doby od nej nevstala…ale myslim, ze by mne pohltil tak jako tak i bez nej (ten pocitac bez pritele)
Jen s tim sportem to je u mne spatny, bavilo mne kolo a lyzovani, ale treba veskery hry kde se pouziva mic a jsou kolektivni mne desej.
Proste…nebudu to okecavat…holku s kterou pokecas o 3D rozhodne lze najit a treba to zonglovani by kdejakou myslim minimalne imponovalo ;-)
Mam pritele 6 let mame nejake spolecne zajmy, ale i ty kterym ten druhy vubec nerozumi, ale vim, ze muzu priteli ukazat fotku, kterou udelam i kdyz tomu nerozumi, stejne jako on mi pusti hudbu, kterou slozil i kdyz jsem na hudbu trochu tupa (tedy asi jen ve srovnanim s nim)


406
DyBoy 23. 08. 2006 23:19

Jo kdyby to tak fungovalo i v životě :-)


407
káťa 04. 09. 2006 18:27

líbí se mi jeden kluk a hraje fotbal. Dřív mě fotbal nebavil, ale jen co sem to zjistila(že hraje fotbal) tak sem si o něm dokonce přečetla nějakou teorii abych byla v obraze. :-)

Reakce na komentář: afi #408Načítám náhled komentáře...

408
afi 04. 09. 2006 19:58

Reakce na káťa #407Načítám náhled komentáře...: to je pristup :-) fotbal je bezva, koukej ho chvalit a hodne se ptat, to je cesta :-)


409
Pan začínající na písmeno W 21. 09. 2006 19:35

fakt je to pravda mazec nikdy me to nenapadlo že to vlastně chci ale když se bavím s holkou a ta my přesně takové věci udělá tak mě to sere


410
katka 28. 09. 2006 15:31

Náhodou jsem se sem dostala a jsem úplně nadšená.
Nemá to tady asi co dělat, ale potřebovala bych poradit a přijde mi, že tady máte všichni dobré názory a já už si nevím rady, tak bych byla moc vděčná za všechny názory a rady.
Chodím se svým klukem 3 roky, rok spolu bydlíme a i přes to, že ho strašně miluju, tak se pořád hádáme.
Myslím si o sobě, že nejsem hádávý typ a jsem docela dost tolerantní a proto mi to hodně ubližuje.Od začátku našeho vztahu se snažím, chválím ho i za docela zbytečné věci, Formuli 1, kterou on tak miluje, sleduji i přes veškerý odpor s ním a přes to všechno jsem to já, kdo na něj pořád čeká a koho odmítá. Teď to asi vypadá, že jsem blbá a nepoznám, že už mě nechce, ale tak to není, sám mi řekl, že to ví, ale nemůže si pomoct, je jedináček a tak mu kluci asi suplovali sourozence, ale já už takhle prostě dál nemůžu, neříkám pořád, chápu, že kamarádi jsou důležití, že je důležité si pokecat bez přítomnosti holky a zajít na pivo aniž bych u toho asistovala, ale tohle je strašný extrém, kamarádi odchází, když jsem v posteli a probudí mě zvonek u dveří. Poraďte. Děkuju. Katka, katerinahavlickovaa@seznam.cz-klidně i sem.


411
gumák 28. 09. 2006 16:04

Lidi, tak jsem si pročítal příspěvky toho Martina – a můžu konstatovat, že jde o těžkou schyzofrenii. A tím, že jste s ním přestali komunikovat, tak jste ho s největší pravděpodobností odsoudili k sebedestrukci. Kdoví, co s ním teď je. Ten kluk potřebuje péči psychiatrické léčebny.


412
SPimy 19. 12. 2006 11:14

Perfektni, jen doufam, ze chlapi si se mnou na oplatku popovidaji o mych zajmech, tedy tech zajmech divcich :-D
Vy si myslite, ze muz a zena by si meli najit spolecnou rec o fotbale, ci kosmetice? Pokud nenajdou jina temata, nemaji hodnotnejsi konicky, asi bych si ani s jednim opravdu nepopovidala.
Ma zkusenost hlavne z prvnich rendes-voux je spise takova, ze muz si vykecava o vsem moznem, vetsinou jsou to temata jeho konicku a na konci se divi, ze o mne vlastne nic nevi. Zato ja toho vim az moc. Mozna je to ale ma specialita a neplati to vseobecne pro zenske pohlavi.
Joo, jeste dnes jako zive vzpominam na krasny cas straveny v zahulenem prostredi, kde mi jeden nadsenec celou dobu vypravel o knizkach z koncentraku. Krasne prvni rande.


413
seepi 17. 02. 2007 18:18

Jo holt problém je v tom že zájem o "chlapské " koníčky nemůžete očekávat u ženských v pravym slova smyslu.
Normální ženská vždycky bude jiná a to je ten důvod proč se odlišuje od chlapa, než kdyby spolu zapařili CSko po netu a pak šli na pivo! Na tom přece něco je!
Mluvim z vlastní zkušenosti, chlapce;chlapy hodně potěší zájem o jejich koníčky, hlavně když se člověk vyzná a neprojeví se jako idiot, jenomže ve finále chlap zjistí že ta holka, která na něj tak pozitivně a dobře působí, se chová vlastně spíš jako chlap a nakonec to nemůže skončit jinak než rozchodem, dojde-li vůbec k tomu chození.
Holku dělá holkou vpodstatě jenom to "hraní si na panenku ", což zahrnuje veškerý trapný pohledy do země, hladovění a loupání brabor navíc…. Nezlobte se, to se na to můžu VYS*AT a jít si radši po SVÝCH koníčcích.
…A rozhodně nemluvim o návštěvě kadeřníka.


414
katka 28. 02. 2007 12:22

jo to všechno jsem dělala a stejně mi utekl takže co????


415
ilec 16. 03. 2007 15:57

dobry no, ale jde o to jaky zajem ma , ze?
pokud muj ex hrál na bicí … prosím! dokonce jsem se na ně učila hrát taky , ačkoli mi to moc nešlo
ale pokud třeba další chlastal (ale jako moc) , tak mi přijde docela zbytečné chválit ho za to kolik dneska kousků dneska nalámal!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.