QARK.net — Kočičku nebo opičku?
Kočičku nebo opičku?

Kočičku nebo opičku?

Možná to znáte. Vidíte dvě holky, kamarádky. Jedna je opravdová kočka, druhá více než obyčejná. Přemýšlíte, kterou si vybrat. Říkáte si, že když zvolíte tu kočku, nemáte šanci. Určitě někoho má a o vás by jistě nezavadila ani pohledem. Co tak zkusit tu druhou? Bude to lehčí a máte lepší vyhlídku, že to klapne a dostanete ji rychleji do postele.


Jenže to je osudová chyba. Když to budete zkoušet na tu horší, bude překvapená a bude za tím cítit něco divného. K sexu ji budete muset šíleně přemlouvat a dokazovat, že vám jde víc o ni, než o její krásnou kamarádku. A to je věru těžká práce, i kdybyste to tak mysleli doopravdy. Nedivte se proto, že vám ta nehezká nepadne k nohám, když tuší, že chcete její kamarádku a jen si netroufáte a zkoušíte to na ni, abyste ji jednodušeji dostali do postele. Potom se zákonitě budete muset snažit mnohem víc.

Pokud balíte, vyberte si na co máte chuť a ne to, co je jednodušší. Mnohdy se totiž můžete v odhadu mýlit! Na druhé straně ani nezatracujte z dvojice tu, které se vám líbí méně. Dvojice holek nebývají jen ve složení krásná a škaredá. A ta hezčí vždy neznamená lepší. Může se klidně stát, že během konverzace zjistíte, že ta kráska je třeba jen kývající panenka, zatímco ta její kamarádka je moc fajn holka. Najednou si třeba uvědomíte, že máte zájem o něco jiného, než pro co jste si přišli.

Kamarádka vaší vyvolené vám taky může hodně pomoci v balení. Jak?

  • Když budete slušní a budete si s ní pěkně povídat, nebude vás před kamarádkou pomlouvat a zatracovat. Naopak. Budete sympatičtí kamarádce i vyvolené.
  • Když ji začnete ze začátku balit a povídat si jen s ní, začne ta druhá žárlit a přemýšlet, proč se najednou svět netočí jen kolem ní. Trošku tím vyvolenou potrapte, stanete se zajímavější a chtěnější.
  • Plno informací o vyvolené se dozvíte, jak jinak, než od její kamarádky.

Nikdy neberte žádné holky, které nechcete, jen proto, že budete mít lehčí práci. Není to dobré pro vás, ani pro ně, protože váš zájem o ně není opravdový. Raději investujte svůj um do dívky, která vás opravdu zajímá. Vyplatí se to a z výsledku budete mít mnohem lepší pocit.

Qark | 15. 09. 2005 15:50 | Komentáře: 10 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
---- 15. 09. 2005 16:23

Kde chodíš na tak úžasný postřehy…;))


2
lUpa 15. 09. 2005 17:11

Na každém klepu, zrnko prvady :-D Fakt :-)
Ale musim uznat že je to většinou pravda!!! I když znam výjimky :-)


3
hm 15. 09. 2005 18:09

plne s tebou souhlasim :-)


4
Ghostwriter 15. 09. 2005 18:45

A co tohle:
Jsou dvě dívky, dívka A je dejme tomu trochu hezčí než dívka B, kterou chcete sbalit. Při konverzaci s oběma dívkami najednou, dívka A pozná, že máte zájem o dívku B, žárlí, štve jí, že nechcete ji a nesnese pocit že byste chodil s dívkou B místo toho abyste chodil s ní. Vy se však budete snažit navázat přátelský vztah s dívkou A buď proto, že se chcete dozvědět o dívce B co nejvíc a nebo proto, že doufáte, že dívka A o vás bude před dívkou B mluvit v dobrém. A je tu kámen úrazu; dívka A vás bude před dívkou B pomlouvat a shazovat, aby vás tak uvolnila od dívky B a zkusila tak získat pro sebe, nebo pokud jde o mrchu jen oddělila od dívky B (to v případě, že se dívce A líbíte a chce vás). Dívka B bude spíše věřit dívce A než vám, protože je to její kamarádka a zná ji déle než vás. Dívka B na vás tedy kašle, dívka A to na vás zkusí, vy ji samozřejmě odmítnete, takže nemáte nic.
Neřikám že to takhle funguje pokaždý, ale věřte, i tohle se stát může .-)

Reakce na komentář: Jirka* #6Načítám náhled komentáře..., Qark #7Načítám náhled komentáře...

5
Skeeter 15. 09. 2005 20:07

Malej off-topic…dyž holka řekne sory já mam přítele a zeptam se jí třeba v tramce…co mám pak říct abych nevypadal jak úplnej kokot? Já bych ze sebe vymáčk maximálně hmm..to je pech…(2há varianta= to je škoda) to je docela smutný ne?! Poraďte někdo…Dík

Reakce na komentář: Qark #7Načítám náhled komentáře..., Ash #8Načítám náhled komentáře...

6
Jirka* 15. 09. 2005 20:13

Reakce na Ghostwriter #4Načítám náhled komentáře...: A potom přijde dívka C, řekne, že už máš jít domů a všechny varianty A,B,C jsou v….tahu 8^)


7
Qark url 15. 09. 2005 20:32

Reakce na Ghostwriter #4Načítám náhled komentáře...: Myslím, že holky svoje dívčí intriky znají. Pokud budeš jedné sympatický, ta druhá tě už nemůže tak moc ohrozit. Svoje místo už jsi získal. Holky budou buď soutěžit, nebo se s tebou nebude jedna moc bavit, aby té druhé ukázala jak jsi nezajímavý a taky jak je na tebe naštvaná, že jsi si nevybral ji. Situace, že jedna domluví té druhé a ta na její radu dá a ty ostrouháš u obou je málo častá. A mluví to o tvojí chybě, že jsi málo dokázal zaujmout.
Reakce na Skeeter #5Načítám náhled komentáře...: Zítra tahle varianta bude ukázaná ve Velkém testu :-)


8
Ash 03. 10. 2005 12:07

Reakce na Skeeter #5Načítám náhled komentáře...: Pokud to chceš opravdu zabalit, tak "to je škoda" je tak akorát. Smutný to nebude, pokud se na ní přitom usměješ a podíváš se jí do očí, aby i ona pochopila, te to OPRAVDU JE škoda.


9
nois 23. 11. 2006 20:17

Ja mám zaujímavú situáciu :-D Stretol som kamaráta v bare s nejakými babami a chalanmi a tak… Ja som sa k nim pridal a zbalil jednu babu o ktorej som sa potom dozvedel že je už dlho kamarátkou môjho kamaráta ktorý po nej túži :-D že dokonca chvíľku spolu aj chodili :-D :-D a ten hajzlík vás začne pred ňou ohovárať…začne jej hovoriť všetko o čom vie že ma v jej očiach zmenší všetky trápne príhody všetky veci ktoré spravím nafukuje a tak….proste hnusný hajzel…ale aj tak ho máte rád ako kamaráta a ste mu to všetko schopný odpustiť pretože to dievča to odpustilo vám a vy sa viete vžiť do jeho situácie :-D A čo sa nestane on sa pokúsi ešte o posledný krok. Vytiahne na vás tú najväčšiu špinu ktorú o vás vie…ktorú nevie nikto iný len on lebo ste mu to ako ešte dobrému kamarádovi kedysi prezradili…a vy o tom ani neviete len sa tá baba zrazu prestane s vami stýkať…Ako sa pomstiť takému človeku? dá sa mu ešte odpustiť? Dajú sa napraviť popretŕhané väzby s ňou?


10
kocicak 03. 01. 2007 17:39

Já nesouhlasím s tím, že by se chlap měl zajímat jen o dívku po které touží. Pokud k tomu má odvahu, tak to je samozřejmě OK. Ale pokud je z toho podělaný až za ušima (myslím, že tuhle situaci skoro každý kluk zažil), je myslím dobré se zkusit seznámit nejprve s nějakou, která mu nepřijde tak atraktivní (samozřejmě by to měl dělat tak, aby jí neublížil), aby zjistil, že holky nekoušou, a po získání potřebné sebedůvěry to může skusit i na ty, co mu dřív připadaly nedostupné.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.