QARK.net — Láska na inzerát
Láska na inzerát

Láska na inzerát

V poslední době se mnoho kluků uchyluje k hledání partnerky přes inzerát. Nejde většinou ani tak o inzeráty v novinách, ale spíše o internetové seznamky.

Když už jsem se zmínil o inzerátu v tisku, chtěl bych poznamenat, že na většinu inzerátů vám nikdo neodpoví. Museli byste totiž těmi větami okamžitě zaujmout a taky mít to štěstí, že narazíte na holku, která je tak zoufalá, že hledá jako vy a ještě k tomu je natolik odvážná, aby vás kontaktovala. Šance je to opravdu mizivá.


Možná vás napadne, že internetové seznamky na tom budou o mnoho lépe. Vždyť tam lidé mohou komunikovat, dát o sobě více informací, či hledat podle mnoha atributů. Jenže problém seznamek je v tom, že se na nich kupí několik typů lidí, kteří:

  • Nehledají vztah, ale legraci,
  • dělají, že hledají, ale nechtějí najít,
  • chtějí hlavně sex (muži),
  • hledají, najít chtějí, ale už jsou z těch předchozích typů děsně otrávení.

Typ první – hledá jen zábavu

Psaní si na seznamce je pro něj jen veliká legrace, kterou si krátí dlouhou chvíli ve škole či v práci. Většinou jde dokonce o dva lidi, kteří spolu vymýšlí co odepíšou. Takový typ je dobrý, pokud stejně jako on hledáte zábavu. Tento typ bývá nejkomunikativnější.

Druhý typ – najít nechce

Tento typ je buď zadaný, vůbec neví co chce, nebo se léčí z předchozího vztahu. Dokáže si romanticky povídat, vylévá si srdce, ale nikam dál to nespěje. Často sám o sobě prohlašuje, že to jen zkouší a neví co mu to přinese. Jak se říká, kde je vůle, je i cesta. A tady žádná vůle není.

Třetí typ – sexuchtivý muž

V momentě, kdy se na seznamku registruje holka, začnou jí chodit desítky dopisů od kluků. Polovina je oplzlých, další část nezajímavá. Muži ji lákají na trojku, chvástají se jací jsou skvělí milenci, skrytí za svoji anonymitu se jí ptají na oplzlosti, atd. A tak to pokračuje den co den. Po čase to holku zcela otráví, takže když jí napíšete něco normálního vy, už ani neodpoví.

Čtvrtý typ – otrávený

Otrávený a znuděný se časem stane každý uživatel, který to zkouší a naráží na předchozí typy lidí. Není se čemu divit. Pokud někoho takového chcete dostat, musíte psát zcela jinak než ostatní, abyste zaujali. Potom máte šanci že to vyjde a že spolu začnete komunikovat. Ale ani tak ještě nemáte vyhráno. Seznamka je totiž jedna velká iluze. Muži se dělají úspěšnými, lepšími a silnějšími. Ženy jsou skvělé a krásné – ale skoro žádná vám nepošle fotku, protože prý žádnou nemá.

Problém písemné komunikace tkví v tom, že máte čas na sestavení slov do vět tak, aby byl výsledný efekt co nejvyšší. Obě strany si proto o tom druhém časem vytvoří mylnou představu báječného člověka plného pochopení a citu. Může se stát, že se tak do někoho zamilujete, aniž byste ho viděli a komunikovali s ním jinak, než písemně. Vyměníte si telefonní číslo, píšete si sms na dobrou noc… a to do doby, než se setkáte na živo. Potom vás to rychle přejde a vrátíte se z iluze do reality. Zklamaní si dáte pár dní oddech, a pak to zase zkusíte nanovo. Jednou to vyjít musí, že?

Nenechte se mýlit. Ztrácíte tak v iluzích jenom drahocenný čas.


Jednu výhodu však seznamka má. Poznáte sny a přání druhých lidí a časem se naučíte zaujmout jednou větou. Jen do toho neinvestujte veškerou svoji energii. Raději vyjděte ven do reálného světa.

Qark | 20. 07. 2005 11:00 | Komentáře: 94 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Jakub 20. 07. 2005 11:59

Já jsem se takhle zkoušel cca před rokem seznámit, a tak jsem na inzerát, který mi zaujal, odpověděl poměrně stručně s tím, že jsem takový a takový, a že bych se s tou danou dívkou raději krátce někde u kafe sešel, neboť si myslím, že stačí pohled, pár vět a obě strany v tom mají jasno … No, asi to nebyla nejlepší taktika. :-)

Reakce na komentář: pjotr #16Načítám náhled komentáře..., jakub #17Načítám náhled komentáře..., kristinka #71Načítám náhled komentáře...

2
pjotr 20. 07. 2005 12:17

Kto hľadá nájde, lenže ak ľudia hľadajú na zoznamkách lásku (myslím cit), po ktorej naozaj túžia, tak sú na omyle. Podľa mňa si tá ľudí hľadá sama, dvoch ľudí. Zoznamky sú len umalo vytvorené spojenia, ktoré majú veľkú šancu skončiť.

Reakce na komentář: pjotr #16Načítám náhled komentáře...

3
Jakub 20. 07. 2005 13:07

to Qark: Teď tedy trochu mimo téma. Zajímal by mě tvůj názor na to, když dva své kamarády (rozuměj většinou opačných pohlaví) dá dohromady někdo třetí. Já, jak se tak koukám kolem sebe, mám pocit, že to většinou docela vychází. To je jen námět na další z tvých článků.

Reakce na komentář: Ash #4Načítám náhled komentáře..., Navi #5Načítám náhled komentáře..., maruska #61Načítám náhled komentáře...

4
Ash 20. 07. 2005 21:18

Reakce na Jakub #3Načítám náhled komentáře...: Taková aktivní seznamka, kdy "agentura" sama hledá/vybírá si, resp. docela dobře zná lidi, kteří se opravdu chtějí seznámit a ještě jim zprostředkuje kontakt a často i doprovodný program, někdy i bez vědomí jednoho nebo obou (což může být docela výhoda, neb to víc připomíná "realitu"). Odpadají tam ty první 3 typy lidí, takže není divu, že to funguje :-)


5
Navi 21. 07. 2005 00:05

Reakce na Jakub #3Načítám náhled komentáře...: v dnesni dobe, kdy toho druheho co potkas na ulici ani neznas, mi to pripada jako nejcastejsi zpusob – takze nejdriv zapusobis na kamaradku, ta preda dobre reference a je zaseknuto :-)


6
Navi 21. 07. 2005 00:06

InetSeznamka muze fungovat – ale chce to dat si kvotu (napr. 2 tydny), do ktere musi dojit k fyzickemu kontaktu – neztracite tak cas a udelate si predstavu… 2 tydny jsou na otuknuti dost, zbytek je potreba v realu – a inet muze zustat komunikacnim mediem, kdyz uz vite, na cem jste.

Neztratite tak zbytecne mnoho casu na to, aby jste si jen nekomu postali pred vchodem pro fotku, ktera oblitne cele mageo :-)

Reakce na komentář: Tomáš #20Načítám náhled komentáře...

7
Catch 01. 08. 2005 08:43

By me zajimalo jestli jsi delal naky osobni pruzkum q :-O))) Jako jestli jsi se treba nekam registroval jako holka nebo jestli to jsou proste jen poznatky q :-O))) ktere jsi behem casu nazbiral q :-O)))

Reakce na komentář: Qark #8Načítám náhled komentáře...

8
Qark url 02. 08. 2005 23:19

Reakce na Catch #7Načítám náhled komentáře...: Ano, byl jsem dva roky registrovany na rande.cz a zkoumal co a jak. Dokonce jsem byl prihlaseny i jako zena, abych zjistil co jim muzi pisou :-) Byla to docela zabava. Potom z Rande udelali trapnou komercni zalezitost o nicem. Nebyl jsem tam uz hodne dlouho.


9
Tom Cruise 17. 10. 2005 13:44

já hledal přes seznamku rok a povedlo se, byl z toho půlroční vztah, byl moc krásný, ale bohužel se to pokazilo…takže až se dostanu z agonie rozchodu, jdu hledat přes seznamku znova…

Reakce na komentář: Tomáš #20Načítám náhled komentáře...

10
kudykam 04. 11. 2005 20:38

Já si s začal povídat s jednou slečnou po icq, za mesic sme se sešli a ted sme spolu už dva roky….


11
Li 10. 11. 2005 23:04

Ja jsem zkousela driv..hned na zacatku jsem poznala skveleho kluka z druhe strany republiky, bohuzel po pul roce odjel do kanady, jeste rok to trvalo a ja nedokazala jet za nim i kdyz to melo byt a meli jsme se vzit, jeste jsem na to tenkrat nedozrala tu vse nechat. Priznam – doted lituji a myslim na nej..je to uz ctyri roky. Od te doby zkousim inzeraty,seznamky a vzdy s vysledkem, ze po chvili me uz prestane bavit i odpovidat, natoz se schazet..proste nikdy uz to nebylo takove spontanni, jako kdyz jsme si zacali psat spolu. A hovory se stale opakuji, otazky se opakuji..tak doufam spis v normalni kontakt nekde v realu..treba na skale :-)Ale hodne zdaru…


12
VK 13. 11. 2005 02:43

Pred sesti lety jsem se seznamila s mym manzelem pres seznamku, takze z vlastni zkusenosti vim, ze seznamky funguji. Clovek musi byt ale vzdy opatrny a opravdu si "vybirat", ne byt ten vybirany. To znamena ze je dobre byt sam sebou a neplytvat svym casem s tim "nepravym". Nahode se obcas musi dopomoct.

Reakce na komentář: ANNA #93Načítám náhled komentáře...

13
norwaiz 27. 11. 2005 14:30

No podľa mňa cez internetové zoznamky sa dá veľmi ľahko zoznámiť, aj keď mne osobne vyhovuje zoznámenie sa normálnym spôsobom resp. "naživo", ale pre tých, ktorý sa boja osloviť dámu na ulici to je celkom v pohode a na začiatok docela fajn.
Dnes som prvý krát skúsil int. zoznamku, a hneď som si dohodol dve rande, dostal som dve tel. čísla a to behom pár minút.
Stačí si prečítať info o niektorej osobe a ak vám vyhovuje, tak ju treba osloviť a ak jej budete sympatický (v prípade, že tám máte fotku) a budú jej vyhovovať vaše vlastnosti (v prípade, že ich tám máte uvedené) tak stretnutie je už len a len na vás.
Ja používam štýl "priamy", takže žiadne sranie sa, nebudem jej tam tlačiť kaleráby (nieje to môj štýl!) a hneď ju pozvem na kávičku, ak bude mať záujem tak ste vyhrali a ak nie tak idem hľadať ďaľšiu "obeť". Niekedy pomôže trošku ju poposunúť a trochu do nej hustiť ale zase niemoc dlho.
Takže v mojom prípade int. zoznamka je to isté akokeby ste hovoril s ňou na ulici len tu tie vaše slová ťukáte do klávesnice.
Takže lovu zdar!!!

Reakce na komentář: f222 #19Načítám náhled komentáře...

14
mladá Slovenka 11. 01. 2006 00:45

caute. ja som si nidky nemyslela, ze sa da namotat iba cez pismenka. tak to sa mi sice vlastne nestalo. s mojim prvym EXpriatelom sme sa prvy krat "stretli" na nete. nic zavezne. pravdupovediac prehliadala som ho a aspon tyzden som si nevedela zapamatat jeho meno. potom som si nasla papier, ze ved nech sa ho to kazdy den nepytam.. kecala som ako s kymkolvek inym. v tej dobe som nieco organizovala a oslovovala desiatky ludi denne, bolo treba presviedcat, ale nie nutit, zlate dobre casy, ach :-) Vobec to nebolo nieco ako zoznamka. len stranka s velkym forom. stretli sme sa, take male 6-clenne stretko v jednom peknom meste. zraz bol naobed a uz vecer som na nom nechala oci. nebol vobec pekny, co mi jedna kamoska dala dost na javo, ale ked som ho videla proste krasa sama. vystupovanie, jemnost, galantnost, ta bohovska ziara osobnosti (alebo len problemov a narkotik). charizmaticky ujo. mala som dokonca problem s tym, ze sme sa spoznali na nete. ved to si neviem nikoho najst mimo domu? zdalo sa mi to take…ine. ale ked si vezmem kolko casu som na nete vtedy travila, tak nie je divu, ze sa niekto taky vyskytol.nevyhody lasky cez net, ktora je casto aj vztahom na dialku, je, ze partnera (partnerku) mozno vobec nepoznate v jeho (jej) beznom prostredi. najlepsie je nesediet na zadocku, lebo rozkysne a šup šup von, na miesta, kde sa citite dobre a kde sa pohybuju aj ini ludia. aj tak plati, ked nikohonehladas pride a ked hladas nepride.


15
Zd75 20. 01. 2006 12:49

Jistě existuje i pátý typ, na kterého tento výstižný článek nepamatuje. Jak ho nazvat? Houževnatý? Na internetových seznamkách jsem něco přes rok, hledám zde vážný vztah, a postupně jsem se opravdu stal tím otráveným. Třeba proto, že musím opravdu hodně zaujmout, abych dostal odpověď a začal si pravidelně dopisovat. Dalším zjištěním mi bylo, že je normální, když při schůzce naslepo dojde k  deziluzi i po týdnech krásného psaní. Setřásl jsem ale onu rozmrzelost a začal elektronické hledání brát sportovně, s nadhledem. Snažím se nedělat se ve virtuálním světě a nejen tam lepším ani horším, zbytečně se nevnucovat, a psaní, které nikam nevede, slušně ukončím. Internetové seznamky příliš nepřeceňuji, spíš je pokládám za doplněk seznamování, jako něco, kde sbírám cenné zkušenosti.

Reakce na komentář: vruboun #31Načítám náhled komentáře...

16
pjotr 08. 02. 2006 20:42

Reakce na Jakub #1Načítám náhled komentáře...: no to viš nesmiš tolik spěchat ta spravna ežna chce to čas ahojReakce na pjotr #2Načítám náhled komentáře...:


17
jakub 08. 02. 2006 20:46

Reakce na Jakub #1Načítám náhled komentáře...: a co mas uz nekoho porad mi kdyz se ve vztahu už nudim a stoji to za dvě věci


18
Věra 14. 02. 2006 12:01

Ještě před rokem jsem měla stejný názor jako autor článku. Je to jako s tím pořekadlem: Kdo se má oběsit, ten se neutopí. Je to osud. Po nevydařeném vztahu jsem vsadila na seznamku. Ze zkušenosti vím, že muži mají rádi stručnost, zvolila jsem jednovětný inzerát. V odkazu na detailní informaci jsem zadala základní údaje, věk, stav ,zájmy a vzdělání. Ještě týž den se ozvali dva muži. Ten první byl velmi zajímavý, ale z velké dálky. Ten druhý byl Pražák, takže jsem se s ním hned domluvila na schůzce. Bohužel nepřišel a neomluvil se. Začala jsem si dopisovat s tím prvním. Podle psaní se mi moc líbil, ale nevěřila jsem, že nějak dopadne. Stal se zázrak. Přijel z USA a na první schůzce se do mne zamiloval, i mne zaujal na první pohled. Upozorňuji, že nám oběma už bylo čtyřicet a nejsme žádní krasavci z časopisů.Byl to rok vzdušných zámků, ale dnes už jsme tak daleko, že plánujeme rodinu. Chce to zkoušet jen tak mimochodem. Netlačit na pilu.


19
f222 19. 02. 2006 02:20

Reakce na norwaiz #13Načítám náhled komentáře...:
Takže v mojom prípade int. zoznamka je to isté akokeby ste hovoril s ňou na ulici len tu tie vaše slová ťukáte do klávesnice.
presne, presne… len potom treba uplatnit ten "priamy" styl, ktory sa mi tiez osvedcil…
najprv to nebolo z mojej iniciativy (posledne leto, niekedy v auguste, vecer okolo 8 mi napisala jedna baba/mimochodom bola vtedy prvykrat na chate/, ze sa jej paci moj profil… kecali sme dokopy asi tak 15 minut, ked ona napisala, ze by rada sla niekam von zatancovat si. …o 10 sme uz boli spolu v meste, do 4 rano. na druhy den som si hovoril,ze to snad ani nie je mozne stretnut tak milu, peknu a inteligentnu /dalo sa s nou pokecat o vselicom/ zensku viac-menej nahodou). hovoril som si, ze ak mi s nou nieco vyjde tak to bude super, ak nie – nevadi a budem vdacni aj za kamaratstvo s nou. nakoniec ostalo pri kamaratstve. To stretnutie s nou – 2 hodiny po prvom kontakte na nete ma naucilo, ze internetove zoznamovanie nie je zle, ale internet ma sluzit iba ako prostriedok na prvy kontakt a ostatne treba co najskor preniest do reality!!! …inak je to asi strata casu.
Onedlho ma caka dalsie stretnutie, tentokrat z mojej iniciativy :-), ktore som si dohodol tiez v priebehu jedneho vecera :-)


p.s.:autorovi tejto stranky – QARKOVI: tuto stranku som objavil dnes a nemozem sa od nej odtrhnut. tvoje clanky su naozaj poucne napisane. skoda len, ze som ju neobjavil skor. mozno by som mnoho veci, co sa tyka dievcat vyriesil v minulosti lepsie.


20
Tomáš 09. 03. 2006 18:22

Reakce na Navi #6Načítám náhled komentáře...: Reakce na Tom Cruise #9Načítám náhled komentáře...: Píšu diplomku na téma seznamování – mimo jiné přes inzerát, internet, seznamovací agenturu apod. a sháním jedince, kteří mají s tímto druhem seznámení nějaké zkušenosti. Piště na thetis@seznam.cz. Díky. Tomáš

Reakce na komentář: Martan #54Načítám náhled komentáře...

21
hela 08. 04. 2006 19:00

moje agonie z rozchodu taky ještě trvá, ale odmítám sedět doma a ničit se přemýšlením, rovnou přiznám, že teď hledám nové lidi za účelem relaxace, odpočinku, pokecání, a seznamka mi k tomu nepřijde zrovna to nejlepší. Žádný konkrétní vztah, jen tak někam vypadnout, znovu se naučit prožít příjemné chvíle i bez toho druhého, milovaného. Přestože vím, že do budoucna chci partnera, partnera pro všechno, radost, lásku, zázemí, pro dny blbé a protivné, pro pocit žití.Teď je ve mně blok, kdy schůzky ze seznamek mi přijdou trapné, ach jo. Ale už se těším, až zas zafunguje chemie…. :-)


22
lv 15. 04. 2006 09:23

i my jsme se seznámili na i-seznamce( oddáni jsme 4roky , ale žijeme spolu 8let), a znění inzerátu bylo vše říkajicí , mezi samými zklamanými životem bylo. "Dominiku , niku, niku ty jsi sám jak poustevník já hříšnou duši mám….." mimochodem přišlo 56 odpovědí. Kolik bylo z prvních 3 kategorií nevím, ale ta jedna správná se tam našla.


23
Petra 30. 04. 2006 21:07

ahojky Kubo,,jmenuji se Petra je mi 18let bude mi 19 let…mám blonďaté vlasy,modrý oči,178cm výška,štíhlá postava,,,prosím ozvy se a můžeme se někdy někde sejít můj telefon je:736786955 nebo e-mail :-Pata58@seznam.cz zatím papa Petra…

Reakce na komentář: millsew #25Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #27Načítám náhled komentáře..., Jakub #28Načítám náhled komentáře...

24
Jana 29. 05. 2006 12:06

Zdravím všechny, kteří tyto řádky čtou.
Když jsem na seznamovací stránky vstoupila, bylo mi zpočátku někdy trapně, někdy až špatně, ale nevzdala jsem to. Dnes mám hezký vztah, který začal právě touto cestou, a to je nám oběma už 58 let. Opravdu, za pokus to stojí, nenechte se otrávit a znechutit.

Reakce na komentář: millsew #26Načítám náhled komentáře...

25
millsew 06. 06. 2006 14:22

Reakce na Petra #23Načítám náhled komentáře...:
Nechci nic říkat a plést se do něčeho, co se mě vlastně ani netýká, ale jen tak sem se podíval na tvůj profil na seznamu, když si uvedla i mail, a tam máš uvedeno něco trochu jiného než jak se popisuješ tady :-) Buď si tak moc vyrostla a změnila se ti náhle barva vlasů a očí, a nebo prostě jenom si další z té většiny, co tohle všechno bere jako děsnou legraci :-) Tak kde je pravda? ;-)


26
millsew 06. 06. 2006 14:25

Reakce na Jana #24Načítám náhled komentáře...:
Kéž by tohle byl jeden z motivačních bodů, jak se nevzdávat… :-) Každopádně přeju hodně štěstí!!


27
Norwaiz 06. 06. 2006 14:36

Reakce na Petra #23Načítám náhled komentáře...:
Tie tvoje "parametre" vyzerajú celkom dobre, no skôr by človek (aspon teda ja)privítal nejaké tvoje črty povahy, vlastnosti, hobby, atd…


28
Jakub 06. 06. 2006 15:13

Reakce na Petra #23Načítám náhled komentáře...: Nejsem si 100% jistý, ale z toho tvého příspěvku cítím určitou ironii. Ano, kdybych se nyní chtěl touto cestou seznámit, tak bych se s tebou na základě podobné odpovědi klidně sešel.. Nic moc bych od toho ale raději neočekával..


29
lusina 08. 06. 2006 15:11

iseznamky asi rozčarují každému iluze, protože je bohužel názor autora článku velmi pravdivý – hodně lidí na nich díky možnosti anonymity jenom dobře baví či krátí dlouhé chvíle. já osobně jsem se přes seznamku seznámila s prima chlapem, dostat ho nna rande byl sice andlidský výkon, jelikož si se mnou téměř dva měsíce pouze dopisoval a s odkazem na neustálou pracovní či jinou vytížensot odmítal jít na kafe". Ale podařilo se a před počáteční rozpaky z obou stran z toho vznikl báječný vztah (lehké šrámy nepočítám, ty jsou vždy) a teď si jen přát aby to vydrželo!


30
nextwave 24. 06. 2006 00:06

nechceš udělat seznamku i tady? :-) Jsou tu docela zajímavý lidi a ještě poučený od tebe. Jsem ONA :-)


31
vruboun 24. 06. 2006 14:35

Reakce na Zd75 #15Načítám náhled komentáře...: ahoj ,tento článek mi sedl přesně do pismene je supr a přesně vystihuje moje zkušenosti s net seznamkou.Je potřeba nadhled a sportovního ducha .Nemalovat si v duchu obrázky.Když vycítím ,že něco nesedí slušně to ukončím.Já vím jen se opakuji.Jen bych doplnil,že nejlepší způsob je opravdu umět oslovovat ženy na ulici a učit se s nimi komunikovat.Pracuji na tom a sbírám zkušenosti .Je to ta cesta těžší ,ale nejlepší.Ušetří spoustu času a je naprosto nejrychlejší .Zdar


32
zuzka 25. 06. 2006 17:14

s tady tím mám velkou zkušenost. Na sezmakách jsem 4 roky a sesšla jsem se s 40.ti muži a poznala dohromady asi 80 lidí.Nemám dobrou zkušenost přes internet..scházení se ve dvou. Jsem momentálně na libimseti.cz..docela dlouho..mám hodně známých,ale vztah tam už nehledám..nemá to smysl.


33
Marek 06. 07. 2006 16:35

Zajímavý odkaz jak si udělat lepší obrázek o většině typu lidí na seznamkách je třeba tady :
http://www.extremnitypy.borec.cz/


34
Liquid 13. 07. 2006 12:35

Musím říct, že mě dost zaujal další z tvých článků Q. :-)
Sám mám se seznamkami pár zkušeností. Myslím, že i opravdová láska se dá přes net najít, jak tu i někteří uvádí :-) Jedno už jak dlouho pak jejich vztah trvá, ale "našli se", to je dobrá zpráva pro ty, co nevěří, a bojí se vyjít ven a "ulovit" nějakou kost "real". Já osobně jsem se seznámil na seznamkách se spoustou lidí, ale "našel" jsem hlavně fakt skvělou kámošku. Jak Q. říká, můžete vylévat své city, stěžovat si atd. Ale tohle bylo a je jiné. Můžeme si povídat o všem, bez jakýchkoliv výčitek svědomí, ať už jeden či druhý. Toho si cením, ona dokáže poradit, vyslechne vás, a to někteří lidé "neumí", i když je znáte z "realu". Takový je můj názor na věc. A ještě, abych nezapoměl, i svou lásku jsem našel přes seznamku, resp. ona si našla mě :-) A klape nám to suprově… Takže, lovu zdar :-)


35
Fedy 21. 07. 2006 12:55

podle ma autor članku pravdu,nejlepši je seznamit s enekde na živo at už diskoteky či jine kultur.akce.je to teda moje zkušenost.


36
Adriana 29. 07. 2006 10:22

[Ahoj tvá reakce a tvůj názor na zeznamku přes internet mě zaujala, souhlasím s tebou, pa Adriana15]


37
Adriana 29. 07. 2006 10:38

Ahoj tvá reakce a Tvůj názor na seznamku přes internet mě zaujala, souhlasím s Tebou, pa Adriana


38
Katka 29. 07. 2006 11:38

já si myslim že ty internetový seznamky kdy ani nemáte fotku toho druhýho jsou na hovno..a i když má fotku..stejně nepoznáte jak ten člověk vlastně vypadá,protože třeba takový bedary ap.na fotce nemusej bejt vidět a když si dáte sraz tak se třeba zděsíte co to přišlo za zrůdu..takže když už seznamka tak agentury…jasně,někdo může i tam najít svoji životní lásku,ale zas tak reálně bych to neviděla daleko lepší je seznámit se normálně naživo,v dnešní době to opravdu neni žádnej problém..já sem to na netu dvakrát zkusila abych nabrala i jiný zkušenosti než z reálu a málem se mi zvednul kýbl,můžeme to zkusit ale já si myslim že to jenom zbytečná ztráta času..

Reakce na komentář: afi #39Načítám náhled komentáře...

39
afi 29. 07. 2006 15:01

Reakce na Katka #38Načítám náhled komentáře...: ja mam taky trochu akne, jen trosku, ale jako zruda si teda nepripadam :-(trochu citu do tech tvych vylevu pls. jinak pres inzeraty se neseznamuju, dari se mi zaujmout obcas i normalne :-)

Reakce na komentář: Katka #40Načítám náhled komentáře...

40
Katka 02. 08. 2006 18:19

Reakce na afi #39Načítám náhled komentáře...: tak takle jsem to nemyslela jako že ten kdo má trochu akné je zrůda..já sice žádný akné nemám ale fotka vážně dost zkresluje at už chceš nebo ne..a to co za mnou přišlo,jako sorry ale kdybys ho viděla,třeba by sis názor trochu změnila,chápu že ten komentář vypadá jako názor naprostýho loosera ale stojim si za tim[

Reakce na komentář: afi #41Načítám náhled komentáře...

41
afi 02. 08. 2006 20:41

Reakce na Katka #40Načítám náhled komentáře...: ja jsem kluk, tak dystak napis tu reakci jeste jednou, jestli by treba pro kluka nebyla tvrdsi :-)a kluci jsou bohuzel na akne nachylnejsi :-(ale cim sem starsi, tim je to lepsi, mela ho i sestra a ted ma plet v pohode, takze doufam v lepsi zitrky :-)chtelo by to nakej clanek jak s tim bojovat, urcite by hodne lidi pridalo sve typy, aby meli vsichni tvaricku jak porcelan a libili se i katce :-Djinak, souhlas, fotka zkresluje dost. ale tos na tej jeho fotce ani naznakem nepoznala, ze ma akne? kdyz pises, ze vypadal jak zruda, tak ho asi musel mit hodne silny, a to je videt i na fotkach(pokud teda nebyl focen nekde v seru)

Reakce na komentář: Katka #42Načítám náhled komentáře...

42
Katka 03. 08. 2006 13:23

Reakce na afi #41Načítám náhled komentáře...: boužel,vážně jsem to nepoznala,ani náznakem..takže jsem z toho pak byla zklamaná,byla to docela síla,promin nevěděla jsem že jseš kluk,podle toho slovníku bych tě typla na holku..rozhodně tady nechci dělat nákou scénu s tim jak jsou lidi vošklivý,spíš to berte jako radu že seznamovat se jedině normálně,to je celý čeho jsem tim chtěla docílit

Reakce na komentář: afi #43Načítám náhled komentáře...

43
afi 03. 08. 2006 17:19

Reakce na Katka #42Načítám náhled komentáře...: no sem dobrej ve slohu a snazim se psat spisovne, aspon kdyz si pisu s holkou, sice to je makacka, ale vim jak je to stve :-)byl bych ti vdecny, kdybys mi tu fotku poslala na anotherplanet@centrum.cz;-). dik moc a na internetou seznamku se vyprdni. jo jeste by me zajimalo, kdyz jste se pak teda sesli, jak jsi reagovala? to na tobe ten zhnusenej vyraz musel poznat ne? :-)

Reakce na komentář: Katka #44Načítám náhled komentáře...

44
Katka 04. 08. 2006 18:39

Reakce na afi #43Načítám náhled komentáře...: ne,neni důvod aby na mě viděl zhnusenej výraz..já jsem totiž skvělej komediant..místo toho jsem se na něj usmívala,chovala jsem se jako kdybysme už spolu dávno chodili…ale pak mi napsal jak jsem strašně skvělá a že mě miluje,tak jsem mu napsala kopačky a vážně to s nim dost seklo ale nikdo po mě nemůže chtít abych chodila s někym,kdo se mi nelíbí
Jo jinak tu fotku už nemám.Smazala jsem ji a ani mi nemusíš řikat abych se na internetovou seznamku vykašlala,upo týhle zkušenosti mi fakt nehrozí další seznamování

Reakce na komentář: ahoj #45Načítám náhled komentáře..., afi #47Načítám náhled komentáře...

45
ahoj 04. 08. 2006 19:04

Reakce na Katka #44Načítám náhled komentáře...: Katko, prozradíš mi prosím svůj věk? díky =)

Reakce na komentář: Katka #46Načítám náhled komentáře...

46
Katka 04. 08. 2006 19:30

Reakce na ahoj #45Načítám náhled komentáře...: jo prozradim a poroč ho chceš vědět?

Reakce na komentář: afi #48Načítám náhled komentáře...

47
afi 04. 08. 2006 20:08

Reakce na Katka #44Načítám náhled komentáře...: no to je jasny ze budes chodit jen s kym chces :-)tak hodne stesti do dalsich vzahu.


48
afi 07. 08. 2006 11:33

Reakce na Katka #46Načítám náhled komentáře...: jo ten vek by me taky moc zajimal :-) vzdycky se hodi, kdyz vim jaka vekova skupina ma ten a ten kterej nazor :-O)


49
vrabecek 13. 08. 2006 22:04

hele nahodou ja sem pres internet sel uz parkrat ven s holkou a dvakrat to vyslo ,proste od prvniho dne sme spolu chodili :-) staci mesic oblbovat…


50
faithful 14. 08. 2006 14:53

Hmm, taky jsem se pres net parkrat sesel s holkou.. Chce to premyslet, je jasny ze holka kdyz chce, tak si kluka najde vetsinou bez problemu normalne. Kluku je vic, taky to maji horsi. No a kdyz uz je ta holka opravdu tak tragicka ze si normalne kluka najit nemuze, jde na seznamku. Opravdu necekejte ze tam najdete normalni holku. Kdyby jenom prisery, ale jeste ke vsemu zakl. vzdelani nebo s nejakou dusevni poruchou. Rikal jsem si zkusit si najit nejakou na sex, ale kdyz jsem videl co se tam nachazi tak sem se dal radsi na chlast. A i kdyz vam prijde ze zacatku treba dobra… no nechte se prekvapit :-O)


51
Mordae 17. 08. 2006 21:13

Ahoj. Nevlastni tatka si dal pred asi osmi lety inzerat. Nechal ho tam ani ne tri dny. Byl mimo z mizerneho manzelstvi a zrovna se nejak rafli, nebo co.

Mamka mu odpovedela. Tata byl pryc v cizine a skoro rok se neozval. Kdovi, co si mama myslela, ale zacali si psat maily. Nakonec spolu jeli na Moravu, na nejakou akci a jsou spolu az doted. Konec pohadky.


52
Angel 22. 08. 2006 16:28

Ahoj holky (vím že tohle neni seznamka ale chtel bych se takhle seznamit) hledam fajn holčinu z Opavy napište pls


53
Marek 23. 08. 2006 13:38

S tvým pohledem na věc se ani nedivím, snad bych raději neviděl toho, z koho se ti "kýbl" nezvedá.


54
Martan 03. 09. 2006 22:52

Reakce na Tomáš #20Načítám náhled komentáře...: To ti tak bastim ze pises diplomku, kdyz ani neumis napsat "thesis".


55
O'Niel 04. 09. 2006 19:44

Seznamka není nejlepší nástroj na seznámení 99% z inzerátů je buďto laciný žert nebo jen takový ppokus z legrace. Ale to 1% má dost velkou šanci na úspěch. A to je můj případ :-) Díky seznamce sem získal dívku svých snů… Kdo hledá, najde…


56
Lukin 06. 09. 2006 23:44

Pro Qarka.
Jseš dobrej Qarku,ty a tvoje články by se hodily do Maxima!!!!! Opravdu….asi jim tam o tobě napíšu :-)
Mám přesně jednu zkušenost co tady popisuješ.Ozvala se mi dívka na libimseti.cz.Určitě to každý znáte,máte tam profil a svoje fotky.Ona se mi ozvala.Začali jsme si psát,první vzkazy,pár za den.Potom jsme si vyměnily maily a obsahy byly delší se soukromějším obsahem.Pak přišly na ředu mobilní čísla a čísla na icq.Takhle to trvalo týden.Po týdnu,kdy jsem si oba mysleli že se známe dokonale,jsem si domluvili rande.Začali jsem spolu chodit,bavili se,výlety,přátele,jel jsem s ní a její rodinou plus se známýma na tři dny na dovolenou.Začal jsem u nich spát,ona u mě,tykal jsem si rodiči.To všechno za tři měsíce, pak jsem poznal její zažité zvyky a její ,,pravou tvář'' Nechal jsem ji a rychle utíkal pryč. Je pravda, že oba jsme hodně chtěli vztah,ale tohle byl přímo fičák.. Qark má pravdu v tom,že u psaní zpráv má člověk čas na rozmyšlenou a poté dokáže zaujmout třeba i v jedné větě.Ale co je hlavní,nikdy se nedá poznat pravý charakter člověka. Nicméně jsem nedávno poznal další ,,skvělou'' holku přes net.Jsme a budem kamarádi…..

Reakce na komentář: afi #57Načítám náhled komentáře...

57
afi 07. 09. 2006 15:32

Reakce na Lukin #56Načítám náhled komentáře...: mozna by nebylo spatny napsat, co ti na ni tak vadilo, tyhle pribehy s nezodpovezenejma otazkama nemam rad :-)

Reakce na komentář: Lukin #58Načítám náhled komentáře...

58
Lukin 07. 09. 2006 20:20

Reakce na afi #57Načítám náhled komentáře...: Nemyslím malicherné chyby,těch máme všichni dost.Prostě životní styl,zájmy.Mám rád sport a dávám mu dost volného času,ona sport nemusela a přitom mi ze začátku říkala jak se sportu věnuje.Tak to bylo se vším.Prostě psala věci, které jak čas ukázal nebyly pravda.Snad jsem to vysvětli srozumitelně :-)


59
hawkey71 11. 09. 2006 07:24

Lukin: ale to nie je "iba netom" ze si na nieco dosiel neskor. Aj pri "normalnom baleni" sa najprv tlacia do hlavy kaleraby – teda upravene informacie (ucel svati prostriedky). Uz dr. Plzak urcil 3 eliminacne pasma – mesiac, 3 mesiace a pol roka – ako typicke doby, po ktorych sa "prevalia" rozne zaporne vlastnosti a indispozicie.
Ja hovorim, ze net je proste iba dalsie komunikacne medium. Nie je ani horsie, ani lepsie, je ine a doplna tie ostatne. Mne napr. celkom vyhovuje, z mojich 3 vztahov VSETKY zacali na nete (!!!). Poloz si otazku, co mas prve kedykolvek poruke pri praci VS ucitela (net), a este si uvedom, ze nadejna matka mojich deti (poziadavky asi na urovni Penelopy :-) ) sa asi neda najst na diskoteke alebo v krcme… Prvy raz to bolo 5 rokov (mali sme sa brat, pricina rozchodu mi nebola povedana), druhy asi pol roka (potom sa ukazalo ze je workoholicka a nemieni s tym nic robit, a to sa naozaj neda znasat) a treti asi 4 mesiace (realnu pricinu tiez netusim, pretoze mi povedala veci ktore min. pre mna neboli ziadny problem a nic co by sa nedalo rozchodit).
Co sa tyka tych "parazitnych kategorii inzerentov", ja osobne ich eliminujem na max. druhy pohlad (prvy na inzerat, druhy do profilu) – eliminovat magora nie je ziadny problem a tie moje zname to tvrdia tiez. A kedze stretnutiu predchadza spravidla par mailov alebo ICQ tak uz mavam (pri komunikacii by fair means) jasnu predstavu o naprotivku – ak prezijeme prvy naraz, tak to pokracuje dalej. A musim povedat, ze v zivote som sa stretol takto mozno 5–6 krat, takze na max. 2. pokus sa zacal obojstranne vazne mysleny pokus spolu chodit. A to rozhodne nie som nijaky Luke Perry.
Patrim do generacie, ktora s netom zacinala hned ako k nam prisiel a poznam desiatky dvojic, ktore sa dali dokopy ci kedysi na IRC ci inom chate alebo cez zoznamky. Tym myslim natrvalo.


60
katka 23. 11. 2006 08:31

Čauky lidi jsem se svým klukem už 2 a půl roku a strašně nám to skřípe ale je to kvůli tomu že on mi lhal a ja mu pořád nevěřím je to rok co mě podved a řek mi že s ní se jen libal ale ja se dozvěděla od mé kamarádky uplně něco jiiného-přistihla je na záchodě komu by jste věřili víc??Kamarádce nebo klukovi který vám tvrdí že to není pravda??A to píšu o jednom z vice mích příhod jsem z toho na prášky nevím komu maam věřit navíc mam problémi s tátou,..prosím poradte mi

Reakce na komentář: Rachel #62Načítám náhled komentáře...

61
maruska 26. 11. 2006 10:40

Reakce na Jakub #3Načítám náhled komentáře...: ale je to celkom dobra taktika….len asi to nebola ta prava…a naviac, mne sa stalo, ze sa dotycny nevedel zmierit s tym, ze ho nechcem..ze proste ta iskra nepreskocila a ja som potom mala problemy, ci som nenerazila na psychopata….no zisk je risk …tak to skusam nadalej


62
Rachel 26. 11. 2006 11:17

Reakce na katka #60Načítám náhled komentáře...: Podle toho, jak moc dobrá je to kamarádka…to asi musíš vědět ty. Kdyby byla opravdu dobrá, tak věřím spíš jí, protože chlap většinou zatlouká, zatlouká, zatlouká.
Ale záleží na tom, jestli on ten rok opravdu seká dobrotu nebo jestli máte i jiné problémy než tu nevěru.


63
Klarusa 02. 12. 2006 23:11

Svého současného manžela jsem poznala přes seznamku. Takže bych to tak úplně nezavrhovala. Ale je fakt, že to chce hooooodně trpělivosti. Trvalo to dost dlouho, než jsem našla "toho pravého" :-)


64
Marki 07. 12. 2006 08:48

Já jsem přítele taky poznala přes seznamku. Rozešla jsem se s bývalým, byla jsem zo toho špatná a brácha najel ze srandy na seznamku……napsali jsme jednomu klukovi, ale nic jsem si neslibovala…za tři dny jsme šli na kafe….a teď jsme spolu skoro rok a půl,hodně zamilovaní a bez vidiny konce :-) :-)


65
iHonza 07. 12. 2006 14:09

Seznamky teoreticky můžou být úspěšný, znám jeden sezdanej pár z rande.cz. Nicméně pokud si chlap, co má se seznámením problém kvůli ksichtu, nebo jinačím tělesným nedostatkům myslí, že to zlomí nějakým inzerátem, na kterej se mu přihlásí spousta duševně a tělesně krásnejch koček, tak to se plete. Pokud je někdo míň poptávaný zboží v reálu, bude to tak i na seznamce. Možná ještě horší, vzhledem k tomu, že holek je na seznamkách podstatně míň a i ty celkově podprůměrný, o který si jinak nikdo ani kolo neopře se cítí díky množství nabídek na schůzku jako hrozně chtěný, tím pádem se nebudou s někým obyč zahazovat. (nakonec mají taky prd, ale to už je jiná) Samozřejmě může takovej chlap/kluk o sobě lhát a doufat, jak ji pak podle zdejších článků ohromí svým nádherným duchovnem a ukecá, ale to mu vydrží do prvního rande, ze kterýho odejdou zklamaní oba. Takže opět nic, žádný zázračný řešení pro všechny :-O)

Reakce na komentář: Klarusa #66Načítám náhled komentáře...

66
Klarusa 07. 12. 2006 18:29

Reakce na iHonza #65Načítám náhled komentáře...: Já si nemyslím, že seznamka=smetiště ošklivých zoufalců (i když někdy to teda stojí za to :-)Můj drahoušek naprosto splňuje veškeré mé estetické nároky, přestože jsme se našli právě přes seznamku.

Reakce na komentář: iHonza #67Načítám náhled komentáře...

67
iHonza 07. 12. 2006 20:33

Reakce na Klarusa #66Načítám náhled komentáře...: Vždyť já taky nepíšu, že jsou tam jenom samý zrůdy :-D , ale že se to od reálu moc neliší a jestli chlapa ženský nechtějí live, tak ani seznamka tomu moc nepomůže a maopak.


68
pavel 29. 12. 2006 06:18

je to velice pravdivé a konečně to někdo řekl na celou obrazovku.takové hrdiny by měly odměnit


69
radek 04. 01. 2007 23:10

pravda, pravda, na seznamkách je většina kluků, holka co si dá inzerát musí být už dost zoufalá – a holka, kterou nesbalí/nezaujme žádný kluk v reálu je buď velmi neatraktivní nebo naopak velmi vybíravá, také proto najdete na inzerátech většinou "baculky se dvěma andílky" nebo dívky hledající "vysokého milého pohledného finančně zajištěného chlapa s duší kluka"
na druhou stranu i já vím o lidech, kteří se našli přes internet a jsou spolu šťastní, internet je výhoda pro lidi, kteří by se v reálu nepotkali (specifické zájmy, zvláštní nároky)
pravda taky je, že "pouliční" balení postupně ustupuje – co bylo dříve naprosto normální se stává téměř exotikou, bohužel

Reakce na komentář: madelaine #70Načítám náhled komentáře...

70
madelaine 10. 01. 2007 19:31

Reakce na radek #69Načítám náhled komentáře...: no a myslíš, že by ženy měla napsat, že hledají příšerku zpodkamene, nejlépe s nějakou úchylkou nebo hrbem?

Reakce na komentář: Radek #77Načítám náhled komentáře...

71
kristinka 19. 01. 2007 14:16

Reakce na Jakub #1Načítám náhled komentáře...: ahoj kluci hledam partnera chce me nekdo je mi 18  let mate zajem o krasnou kocku????????????????????????????????

Reakce na komentář: Jakub #74Načítám náhled komentáře..., Martin #94Načítám náhled komentáře...

72
Beru 04. 02. 2007 00:24

Ahoj :-) tak co se me tyce, seznamovani pres internet uznavam … seznamila jsem se takto s pritelem, byl z toho krasny vztah, mela jsem s nim spolecneho tolik jako s malokym … bohuzel se to nedavno nejak pokazilo, ale az budu pripravena hledat nekoho noveho urcite ti zkusim i pres internet … napr. byvaleho pritele bych v realu jen tezko mohla potkat, nebydlime sice daleko od sebe, ale nase "trasy" se za normalnich okolnosti nijak nekrizi, krome toho mi pripada, ze na internetu mnoho lidi muzu vyloucit rovnou aniz bych s nimi vubec komunikovala, pokud je na nich neco zasadniho co mi vadi (napr. nesnasim typy machr/mazak, hodne mi vadi koureni, apod.)
btw. byla jsem zaregistrovana na libimseti.cz a pripada mi to daleko lepsi nez treba inzeraty, takhle rovnou na profilu vidim fotku a spoustu zakladnich informaci o tom cloveku…


73
trollungen 05. 02. 2007 10:26

Rekl bych, ze zakladni pravidlo zni, ze clovek musi mit sam v sobe misto pro neco/nekoho jineho. Toto si bohuzel spousta lidi neuvedomuje a zbytecne tlaci na pilu. A paradoxne, kdyz nehledam tak najdu…


74
Jakub 08. 02. 2007 15:09

Reakce na kristinka #71Načítám náhled komentáře...: Vždycky :-)


75
mik2 28. 02. 2007 19:07

Nikomu bych nedoporučoval seznamování přes internet. Dřív sem byl strašnej stydlín a řešil sem to takhle, a ty debakly fakt stály za to. Dcera bohatýho podnikatele (nafoukaná a vylízaná), jedna přecitlivělá a naivní a jedna senzační z druhýho konce republiky, takže … Mimochodem druhá z jmenovaných, když jsem jí po pěti dnech, co sme se znali řek, že tohle by nešlo mi udělala ze života menší peklo (prozvánění pod anonymem, e-maily, sms apod.). Prostě šanci máte docela malou a spíš jsou to šťastný náhody. To si myslim já!


76
Otík 14. 03. 2007 15:08

tohle je obdivuhodný případ…
ale můj osobní názor na seznamky je dost negativní…jenom když se podíváte na jaké úrovni se tam komunikuje :'-(


77
Radek 23. 03. 2007 20:13

Reakce na madelaine #70Načítám náhled komentáře...:
nikoliv, pouze by měly být zhruba stejně (ne)náročné i na sebe :-) a tedy nečekat, že když jsem děvče někde kolem dolní třetiny průměru, tak že se kolem mne sletí tlupa pohádkových princů … kdepak, nesletí, proto si taky holka musí číst/podávát inzeráty
no zkuste se na ty inzeráty čistě sociologicky podívat – musím se kluků zastat, když vyloučím extrémy z obou skupin, tak jejich požadavky jsou realitě mnohem bližší

ono to pravidlo že nerovný pár většinou nevydrží prostě platí – proto zůstávají méně atraktivní ženy samy a do inzerátů nenápadně komponují ty andílky, zatímco jejich bývalí atraktivní partneři si našli nové partnerky :-)


78
prostě já 10. 04. 2007 17:54

Já si myslím, že seznamky jsou na nic. Zkoušel jsem se seznámit a je to horší, něž oslovit slečnu někde na ulici. Je to strašně zdlouhavý a mnohdy to nikam nevede. A to jsem si původně myslel, že je to jednoduší :-D . Doufám, že zítra natrefím na jednu dívčinu, co jezdí čtyřkou šalinou na Českou a promluvím s ní. Sice už se na mě neusmívá, když mě vidí, ale to je nejspíš moje chyba :-) Třeba to není ztracený.
Zdravím všechny, ahoj.


79
BL 13. 04. 2007 17:21

U inzerátu platí nadhled, humor, vtip a odlišnost. Běžný inzerát se ztratí v tisících dalších, velmi podobných. Podívejte se na rande.cz na inzerát Pearshape. Ten chlap na ty svoje komentáře chytil spoustu ženských. Tvrdí, že nemusel žádné z nich psát, že se mu ozývaly samy. Stačilo jen domluvit místo, kam si sednou na kafe, co bylo dál, záleželo na tom, jak se mu líbila v reálu. Osobně jsem viděl 3 z jeho úlovků (během jediného jara) a všechny byly velice zajímavé. Samozřejmě Pearshape i jeho rybičky jsou trochu vyšší věková kategorie, než většina čtenářů QARKnetu tady, ale právě proto na něj upozorňuji. Provedl to velmi zkušeně a dva roky se skvěle bavil, na webu, u kafe i v postelích. škoda, že se mi ho nepodařilo přemluvit, aby svoje zážitky popsal na webu. Bylo by to skvělé humoristické čtení.

Reakce na komentář: prostě já #80Načítám náhled komentáře...

80
prostě já 15. 04. 2007 12:50

Reakce na BL #79Načítám náhled komentáře...: Nejhorší teda je, když na seznamku "obyčejný" člověk jako já napíše úplně obyčejný inzerát. :-)
To pak ale seznamka není pro obyčejné lidi, ne?


81
pete 18. 04. 2007 19:19

Seznamky a inzeraty podle me zkusenosti sou o nicem za ctyri mesice ruzneho hledani povidani dopisovani se nenasel nikdo kdo se chtel seznamit nebo poznat.Davaj si tam inzeraty na seznameni a vubec to ani nehledaj chtej si jenom dopisovat a hledaj kamarady.A ty co se chtej zatim sem nepoznal seznamit pride tolik odpovedi ze jako chlap nemate skoro sanci.A dat si vlasti inzerat odpoved nepride vubec zadna a kdyz tak jedna odpoved a ta vysumy.Vetsina holek se vubec nechodi seznamovat.exit

Reakce na komentář: prostě já #82Načítám náhled komentáře...

82
prostě já 21. 04. 2007 15:15

Reakce na pete #81Načítám náhled komentáře...: Přesně :-) A taky si myslím, že na těch sezanmkách chybí takové to překvapení a nečekanost situace do které se dostanete vy a dívčina, o kterou jevíte zájem.
Jinak se seznamkami moc zkušeností nemám. Beru je jako podružný způsob pro seznámení, a myslím si, že nejsem sám. Našel jsem několik inzerátů, kdy měla jejich podavatelka absolutně prázdný profil. Já si ve svém profilu téměř vše vyplnil, když jsem si ho zřizoval, a to jsem vcelku líný člověk :-D Tak si myslím, že nikoho nezabije, když tam napíše (nebo zaznačí) aspoň ty informace, co mohou druhé zajímat.
Jestli si některá myslí, že to tam psát nemusí, protože to nikoho zajímat nebude, tak proč si tam vůbec nějaký inzerát dává?

Reakce na komentář: pete #83Načítám náhled komentáře...

83
pete 24. 04. 2007 10:05

[Reakce na prostě já #82Načítám náhled komentáře...: To je taky pravda.Naštesti je se pořad možnost seznamit v realu.A díky bohu.Jenom seto zkusilo a zkušenost že tady to nejde.


84
prostě já 26. 04. 2007 18:30

Tak si to představte, já tady kritizuji seznamky a co se mi nestane :-D Měl jsem takovou špatnější náladu, tak jsem na dva odpověděl. Ony mi taky odpověděly a navíc mi jedna, kterou jsem nekontaktoval, odepsala na ten můj obyčejný inzerát. (no a napsal mi ještě jeden chlap, to nevím proč, tak jsem to ignoroval) Navíc jsem se potkal s tou z šaliny (mluvil jsem o ní kousek nahoře). Prostě je jich moc, nezvládám to a různě to kazím :-D Jedna z té sezmanky mi dlouho nenapsala… Ono je to taky dobře :-) Prostě tu z šaliny mám jistou a hlavně už jsem se s ní viděl naživo.
No, aby tenhle komentář nebyl jenom o tom, co se mi stalo, že? :-)
Ty inzeráty, na které jsem odpovídal se netýkaly vážného seznámení, ale dopisování. Ty holky, co mi odepsaly si rozhodně nechtěly jen dopisovat. Podle mě si na vážném seznámení většina hledá kamarády a na dopisování partnery. Myslím, že je to vcelku logické, protože rozumná holka neskočí do vztahu jen tak s někým. Kluka si chce oskoušet dopisní formou a pak se uvidí. Nápis VÁŽNÉ SEZNÁMENÍ v ni vzbuzuje pocit, že se tam prostě musí s někým seznámit za každou cenu, na pořád, a že ji tam budou všichni jenom balit, aby ji prostě dostali. když si s někým "jenom" dopisuje, tak je to v klidu, počítá s tím, že se o klukovi dozví dost informací, než se s ním dá dohromady, a že si může všechno pěkně v klídku rozmyslet.
To znamená, že když si chce jen dopisovat, tak hledá kluka a když se chce vážně seznámit, tak hledá kámoše. (trošku přehneně řečeno, ale myslím, že to vystihuje)
Jinak jsem zvědavý na vaše názory na můj názor :-)
A kdybych objevil už objevené, tak se nezlobte, jsem t oprostě já :-D Zdravím všechny.

Reakce na komentář: dextera #85Načítám náhled komentáře...

85
dextera 30. 04. 2007 15:52

Reakce na prostě já #84Načítám náhled komentáře...: Mě už by odradilo jen to znění těch inzerátů: "jsem sám a chci to změnit. Najde se nějaká slečna, která by mě milovala?" No, fuj…co to je za trosku. Uplně na mě z toho padá neschopnost člověka zvládnout to chvilku sám…úzkost a deprese, ale hlavně ta neschopnost…nebrat :-)

Reakce na komentář: prostě já #86Načítám náhled komentáře..., prostě já #87Načítám náhled komentáře..., pete #88Načítám náhled komentáře..., Ash #90Načítám náhled komentáře...

86
prostě já 01. 05. 2007 15:56

Reakce na dextera #85Načítám náhled komentáře...: No, jsi trochu radikální :-) ale rozumím ti.
Každý chce něco jiného, ale zadarmo ani kuře nehrabe.
:-|


87
prostě já 02. 05. 2007 10:33

Reakce na dextera #85Načítám náhled komentáře...: Jo a ještě jsem zapomněl :-)
Člověk, který podá takovýhle inzerát asi nečetl Qarka ;-)


88
pete 02. 05. 2007 23:56

Reakce na dextera #85Načítám náhled komentáře...: Jaká neschopnost?Tak si vem nejsou přiležitosti není šance tak co budeš dělat?Pak to tady samozřejmě stojí za kulový.


89
blbabssf 06. 05. 2007 21:37

Stručně. Na seznamkách se vyskytují dva typy slečen. Jedny jdou na kafe hned a druhé v životě neuvidíte ani kdybyste si dopisovali rok. pokud odpovíte na takových 300 inzerátů, s tímže jestli chce jít dotyčná hned na kafe a řeknete si o číslo tak si můžete založit blok kdy kam s kým máte vyrazit, na dopisování se vyserte,stejně tak se vyserte navybirání krasavic, jenom budete sedět sami u počítače, šance najít holku takhle je 0, ale pomůže vám to si vyjasnit si spoustu věcí a otrkat se abyste měli šanci poznat tu pravou až přijde,dost mi to pomohlo srovnat se sám se sebou, normálním způsobem takovou kvantitu mít nebudete, je to prostě úplně něco jiného sedět s holkou u kafe než někde načínat konverzaci


90
Ash 06. 05. 2007 23:06

Reakce na dextera #85Načítám náhled komentáře...: "Chvilku" prej :-) Asi Tě zklamu, ale ono někdy člověku ta chvilka po letech začne lézt trochu na nervy, a řekne si, že by to chtělo změnu. A chodit s těma "nepravýma" může být někdy i kontraproduktivní.

Chápu jak to myslíš, mně to také připadá násilné a nepřirozené, ale popravdě mi na rozdíl od Tebe nepřipadá troskoidní.

Když budu mluvit za sebe, mně třeba nedělá problém seznámit se s nějakou dívkou, vždy jsem měl i mám docela dost příležitostí, většinu jsem využil, ale musím ze zkušenosti říct, že "najít dívku která by mne milovala" a kterou bych zároveň já miloval může být docela heroický úkol, zvlášť když se člověk nezamiluje do každých kukadel, která zrovna potká. Není to tak jednoduché, aby se dalo říct, že ten, komu se to ještě nepovedlo, je troska. Takže mi nepřipadá divné, pokud se někdo rozhodne zvýšit pravděpodobnost úspěchu seznámením na inzerát. Je to prostě jedna z možných cest. Já bych asi takhle "cílevědomý až přímý" být nedokázal, mám raději "když už tak ať je to první setkání spíš náhoda", ale pokud to někdo dokáže, tím imho lépe pro něj.

Pokud si někdo takový inzerát podá, myslím, že to nutně neznamená, že "nezvládne být chvilku sám", ale podle mne to spíš znamená, že zatím neměl štěstí, a chce tomu pomoct všemi prostředky, včetně možnosti seznámit se na inzerát. Základní myšlenkou seznámení na inzerát by imho mělo být, že se dva lidé, kteří nechtějí být sami, setkají, podívají se na sebe, no a buď zjistí, že to vyšlo, nebo ne. V principu je to docela dobrý systém, ne?

Když budu chtít koupit obraz, můžu chodit na párty s kámošema, a třeba někdo bude mít doma nějaký, který se mi bude líbit. No a nebo můžu jít na aukci či si podat inzerát :-D Připadalo by mi hloupé, kdyby si někdo myslel, že "jsem troska když nevydržím být chvíli bez obrazu a podávám si kvůli touze po obrazu dokonce (!) inzerát". Mně to naopak připadá docela odvážné (možná proto, že sám bych si inzerát nepodal :-D).


91
MIRKA 07. 05. 2007 22:32

Nikdy jsem si inzerát v seznamce nepodala a ani jsem se nikde neregistrovala na netu. Jen jedenkrát mně kamarádky založily potají účet na www.libimseti.cz. Jak jsem se to dozvěděla, stránky jsem navštívila. Přiznávám, že se mi tam nahromadily vzkazy ohledně nezávislých sexuálních hrátek (i od ženatých mužů), během týdne jsem celý účet zrušila. Myslím, že ti, kteří jsou odhodlaní podat si inzerát na seznámení, jsou dost odvážní, ale určitě jimi neopovrhuji. Věřím, že člověk může získat sympatie i skrze internet, atd… Mně připadne například Qark, přestože se osobně neznáme, moc milý. :-)


92
igi-samuel 31. 07. 2007 01:33

Na toto sa neda nereagovat: v uvode clanku si uviedol, ze zena, ktora si poda inzerat musi byt ZUFALA!!!

TO NIE JE PRAVDA… NESUHLASIM…

ja som sa zo svojou zoznamil cez inzerat ktory si podala na netovaj stranke a je nam skvele…

A NIE JE ZUFALA, ALE UZASNA…!!!


93
ANNA 05. 12. 2007 13:57

Reakce na VK #12Načítám náhled komentáře...: Ahoj kolik ti je roků? Tvůj názor je super a v nynější mé situaci mi dává hodně porozumění a uspořádání mého dalšího žívota.Dík.Anna


94
Martin 30. 03. 2008 03:38

Reakce na kristinka #71Načítám náhled komentáře...: aha, další krásná kočka bez fotky :-D No já stejně radši rybičky než kočky :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.