QARK.net — Mladší kluk a starší žena
Mladší kluk a starší žena

Mladší kluk a starší žena

V dnešní době není nic nezvyklého, vídat staršího pána v doprovodu mladé dívčiny. Holce imponují jeho zkušenosti, rozhled a třeba i peníze. Hledá si prostě svého ochránce. Starší pán si zase krásně pomazlí ego a vychutná si ve vztahu zcela dominantní roli. Oba partneři se navzájem spokojeně využívají a vše do sebe zapadá jako ozubená kola. Těžko někoho z nich odsuzovat, oba jsou spokojení.


Ale co to tak obrátit? Kolik jste viděli mladých kluků doprovázejících starší ženu? No já tedy moc ne. Ne, že by kluci nechtěli. Naopak, mnoho z nich by si se starší ženou více rozumělo a byli by za ni vděční. To ženy takovéto vztahy moc nevyhledávají, necítí z nich totiž jistotu a mladší kluk pro ně nebývá rovnocenný partner.

Faktem také je, že existuje plno předsudků bránících vztahům mladší muž–starší žena. Mnoha lidem se takový vztah zdá divný. Určitě víte, jak se všude probírala Demi Moorová a Ashton Kutcher a přitom nikomu nevadí, že si bývalý manžel Demi, Bruce Willis, užívá s mladýma kočičkama.

Získat starší ženu je trochu umění. Chce to strategii, vtip, inteligenci, sebejistotu a vědět na co se zaměřit. Starší žena se hned radostí nepočůrá, když ji začne balit mladší kluk. Spíš jí to bude velmi podezřelé a podle toho k tomu bude přistupovat. Bude se ptát „Proč?“ Musíte jí nejprve dokázat, že vám o ni doopravdy jde a že to není jen obyčejný úlet. Žena totiž často trne obavou, že je pro vás moc stará a mívá strach, že ji brzy opustíte kvůli mladší, místo toho aby si vztahu užívala. Vůbec si vlastně neuvědomuje fakt, že pokud by vám věkový rozdíl vadil, nikdy byste ji nebalili. Neuvědomuje si, že vás přitahuje taková jaká je, a to, že je ona starší, ničemu nebrání.

Přemýšlím, jestli existují nějaké zaručené tipy, jak sbalit starší ženu. Zaručené jistě ne, ale napíšu alespoň několik doporučení.

Zkuste jí být nablízku, povídat si s ní a netlačit ihned na pilu. Polichoťte jí, ale nenuceně. Nejlepší je vyjádřit nějaký obdiv, třeba nad tím jak všechno zvládá a podobně. Ukažte jí, že máte zájem, ale nevykládejte hned, že ji chcete. Starší ženu nelze nutit. Nejprve ji musíte správně naladit a dokázat, že váš zájem je upřímný a že to myslíte vážně. Sledujte, co jí schází a poučte se z toho. Povídejte si s ní. Obecně platí, že při balení starší ženy musíte používat hlavu a chovat se dospěle, aby ve vás cítila adekvátního partnera. Starší žena potřebuje partnera, který ji intelektuálně stačí a rozhodně nechce žádné dítě. Potřebuje chlapa. A jen málo mladých kluků dokáže být rovnocenným partnerem a tím pravým chlapem, kterého dospělá žena potřebuje.

Ještě jedna poznámka: Starší ženy bývají sexuálně náročnější, pokud vám stačí sex jednou týdně, najděte si raději nějakou osmnáctku.

Qark | 06. 08. 2005 13:04 | Komentáře: 61 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pjotr 06. 08. 2005 13:15

Ak mám hovoriť za seba, tak som vo vzťahu so staršou partnerkou a myslím, že pre mňa je to asi najideálnejšie, pretože si s ňou vynikajúco rozumiem, čo po rozumovej stránke.


2
pif 06. 08. 2005 15:45

s tou narocnosti sexu je to zradne i v 18…

Reakce na komentář: nick #52Načítám náhled komentáře...

3
Jossh 06. 08. 2005 20:23

Starsi zeny u me obstaly vzdy na jednicku-vi co chteji,vi co chce chlap,v sexu jsou uzasne-kam se na ne hrabou slecny dvacitky-je pravda ze neni tak jednoduche je zbalit,ale pokud to s nema myslite vazne,vyciti to a pak je to nadherny vztah

Reakce na komentář: hm #5Načítám náhled komentáře...

4
Anonym 07. 08. 2005 23:15

Beztak jsou to vsechno svine, mlady,stary to je uz jedno, jisty je ze baby jsou od prirody kurvy, chlapy ne jedine az kdyz si tu kurvu najdou, tak se stava i z chlapa kurva taky.Jsem stejne stary jako jedna slecna ktera po me touzi, ale zacina davat prednost starsim, je nam voboum 18.a dava prednost 30tnikum, asi vidi v nich penize auta a jine sracky,jsou to vsechno svine.


5
hm 08. 08. 2005 12:08

Reakce na Jossh #3Načítám náhled komentáře...: a prave kvuli takovymhle magorum (viz anonym) jsou slecny dvacitky takovy jaky jsou a neni se cemu divit. Kde ma holka vzit nejaky zkusenosti, kdyz stejne stari a nebo o trosku starsi borci jsou uplne nekde jinde nez ty holky a pro starsi borce jsou ty dvacitky uz zas maly zaby.

Reakce na komentář: Qark #6Načítám náhled komentáře..., Jossh #7Načítám náhled komentáře...

6
Qark url 08. 08. 2005 12:44

Reakce na hm #5Načítám náhled komentáře...: Aha, tak za všechno můžou TI ostatní :-)

Proč myslíš, že někdo má rád starší holky. No protože si s nimi víc rozumí a protože mají rozhled a je se s nimi o čem bavit. Plno mladých holek přečetlo za život jen pár knížek a to ještě většinou brak. Neříkám, že jsou všechny takové, ale je jich hodně. Já osobně si s nimi častokrát nemám o čem popovídat. Ale to přece není moje chyba, že?
Na druhé straně jsem potkal i mladé holky, které za to stály a něco pro sebe dělaly. S nimi bylo zajímavé i diskutovat o mnoha záležitostech, protože měly argumenty. Ty holky si pochopitelně raději našly starší kluky, kteří byli na podobné inteligenční úrovni.
Tím chci říct, že když je někdo dvacítka a její vrstevnící si hledají starší holky, není to chyba vrstevníků. Spíš si s tou dvacítkou asi moc "nerozumí". Takové holce bych doporučil nějaké ze tří řešení:
– něco se sebou udělat
– najít si mladšího kluka
– vykašlat se na to, že je svět proti ní a začít si světa užívat. Pak pozná, že je to možná všecko úplně jinak než si myslela ;-)

Snad jsem se tě tím nějak nedotkl, jen jsem chtěl říct, že si partneři hledají také jeden druhého podle toho, na jaké jsou úrovni myšlení, a jak si s tím druhým rozumí. Hodně věcí se dá ale vyrovnat správnou dávkou sebevědomí. S ním se dá dosáhnout mnoha cílů.
Každopádně děkuji za komentář, inspiroval mě k nějakému dalšímu článku.

Reakce na komentář: hm #8Načítám náhled komentáře..., Kvejk #9Načítám náhled komentáře...

7
Jossh 09. 08. 2005 09:57

Reakce na hm #5Načítám náhled komentáře...: Mas pravdu,kde maji ty mlade holky vzit zkusenosti a vyrovnat se tak strasim klukum,kteri maji mysleni na jine urovni? Myslim, ze Qark to vystihl zcela presne – a pak je tady jeste dalsi moznost :-) Pokud narazi na kluka,ktery ji ma rad a bude se ji snazit ty zkusenosti predat,treba ji podstrci zajimavou knizku,naznaci jake chovani je vhodne a jake ne,ukaze ji a nauci veci o kterych ani nemela poneti a dalsi,ale to chce opravdu svatou trpelivost a holka musi mit zajem :-)

Reakce na komentář: hm #8Načítám náhled komentáře...


9
Kvejk 12. 08. 2005 23:09

Reakce na Qark #6Načítám náhled komentáře...: Já chodim s holkou na intelektuálně nižšim levelu ale duchovně na vyšim.Dlouho sem si zakládal na moudrosti ale co z toho?-stejně všichni jednou umřeme a já chci svůj život prožít jako bezstarostnej motýl a klidně budu mít holku dutou jako poleno když semnou půjde lítat na louku

Reakce na komentář: Ash #10Načítám náhled komentáře...

10
Ash 13. 08. 2005 00:52

Reakce na Kvejk #9Načítám náhled komentáře...: To je zajímavý příspěvek. Je pravda, že člověk může narazit na někoho inteligentního, načež zjistí, že je nejen inteligentní, ale taky docela tupej na věci, pro které je potřeba buď vrozený cit, nebo pokud ten není tak moudrost, které mu umožní vidět i to, co by jinak neviděl.

Jestli mne něčím dívka úspěšně odradí, tak to je takový ten "nepročnechcismus". Ne nepůjdu; proč bych to a tohle měla dělat; nechci to a to a to a tamto. Naproti tomu dívka "proč ne" je můj osud (leč mnoho takových nepoznal jsem dosud). Taková by pak šla i lítat na louku a ani by nemusela být duchovně naladěná. Stačilo by, aby viděla, že mi to řekněme zkrátka dělá dobře, čili proč ne. Takže doporučuju… :-)


11
Jossh 15. 08. 2005 14:32

Reakce na hm #8Načítám náhled komentáře...: Potrebujes s necim pomoct?

Reakce na komentář: hm #13Načítám náhled komentáře...

12
Jossh 15. 08. 2005 14:41

Reakce na hm #8Načítám náhled komentáře...: Myslim si,ze DOBRY odhad na holky maji lide co s nema maji dost zkusenosti a nemusi to byt jen kluci – S prihlednutim k memu veku a zkusenostem si myslim,ze dokazu po case odhadnout holku,nemohu vsak prohlasit ze velmi dobre.

Reakce na komentář: hm #13Načítám náhled komentáře...

13
hm 15. 08. 2005 15:50

Reakce na Jossh #11Načítám náhled komentáře...: ne dekuju, pomoc nepotrebuju Reakce na Jossh #12Načítám náhled komentáře...: akorat jsem chtela vedet odpoved na svoji otazku a tu jsem ziskala


14
Qark url 15. 08. 2005 17:18

Reakce na hm #8Načítám náhled komentáře...: Aha, já ti ještě neodpověděl. Takže: Já hrozně rád pozoruji lidi. Časem jsem si všiml, že existují určité typy žen, které lze zařadit do určitých skupin na základě nějakého vzorce chování. Podle počtu úspěšných zařazení a neúspěšných mohu říct, že mám odhad velmi dobrý. Slovo výborný nelze použít. Není člověk, který by se nikdy nemýlil.

Reakce na komentář: Mikesh #15Načítám náhled komentáře...

15
Mikesh 23. 08. 2005 19:41

Reakce na Qark #14Načítám náhled komentáře...: Máme, Qarku, stejného koníčka, ale i ty vzorce chování mi opravdu častokrát selžou – za poslední měsíc jsem potkal hned několik lidí, kteří vyloženě mátli tělem, vizáží, pohledy, dokonale vším – teda dokud nepromluvili, ale hlavně dokud nezačali JEDNAT… :-)


16
Cid 27. 08. 2005 22:15

Ale co to tak obrátit? Kolik jste viděli mladých kluků doprovázejících starší ženu? To ženy takovéto vztahy moc nevyhledávají, necítí z nich totiž jistotu a mladší kluk pro ně nebývá rovnocenný partner.
Ja mam uplne opacne zkusenosti, u 90% mych znamych je zena ta starsi a ma mladsiho partnera. Je pravda ze rozdily jsou cca 1–5 let, a treba je to novy nastupujici trend ;-) Kdovi…

Reakce na komentář: Qark #17Načítám náhled komentáře...

17
Qark url 27. 08. 2005 22:27

Reakce na Cid #16Načítám náhled komentáře...: To je něco jiného, těch pár let bych ani nepočítal. To je zcela běžné. Takových svazků znám plno. Má to jen jednu nevýhodu. Starší žena brzy dojde do stádia, kdy začne mluvit o rodině a svatbě a mladší kluk uteče, protože se do toho necítí.

Reakce na komentář: Mikey #33Načítám náhled komentáře...

18
Dušan 31. 08. 2005 14:42

Pěkný hezký den přeji.
Měl bych za prvé dotaz ohledně věkovéhé rozdílu a soužití.
Je mi 24 Let.Můj problém.
V životě chci jít cestou"milionůa peněz",chystám se založit vlastní "porno agenturu a porno produkci"+ datový mezinárodní
sklad "pornomateriálu" tzv.Pornoserver.
Parchanty nechci naprosto nikdy mít a naprosto mne nezajímají
a názor měnit nehodlám,protože,nehodlám nabíhat,jak přiblblá "cvičená opice s prominutím do nesmyslné práce,protože je to pro mne pod úroveň a hlavně na konci měsíce být ohodnocen ubohou až primitivní částkou,která v našem státě číní 12–15 000 Kč,to je pro mne směšné smetí !!!!!!!!!!"
A nabíhat jak cvičená opice na MHD den co den až do důchodu,no nezlobte se na mne,ale nejsem žádný debil a krypl,abych se den co den hnal za autobusem,metrem či tramvají,jak ubožák,"ve stresu" a večer po příchodu z práce být "fyzicky a psychicky strhán jak čokl" !!!!!!!!!!
ne to není pro mne !!!!
Já si chci život užít naplno a ne%

Reakce na komentář: Lidohan #20Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #28Načítám náhled komentáře...

19
jaroslav kura 04. 10. 2005 13:41

myslím,že nejhezčí žena je taková které je padesát a více let,a je plnoštíhlá,a takovou hledám.sedmdvajednačtyřipětdvadvanuladevět.

Reakce na komentář: lampasik #49Načítám náhled komentáře...

20
Lidohan 21. 10. 2005 21:36

Reakce na Dušan #18Načítám náhled komentáře...: ja bych spis rekl ze ten kripl jses. Myslels vubec kdyz si to psal, byls ozrales nebo si jen nekdo kdo pise p*****y na net??


21
Lukáš 30. 10. 2005 14:55

Nevíte někdo, kam chodí takový ženy balit mladší kluky? Je nějaký takový místo třeba v Praze?

Reakce na komentář: Qwick18 #22Načítám náhled komentáře...

22
Qwick18 19. 11. 2005 14:02

Reakce na Lukáš #21Načítám náhled komentáře...:
No jasně vždyť v Praze je tolik domovů pro důchodce.Stačí jenom zájít do nejbližšího a vybrat si nějakou pořádnou "kost"(zájímavý dvojsmysl).


23
jarda 14. 02. 2006 16:33

Me je 26 a chodim sportovat do posilovny a tam chodi jedna 36 leta ktera se mi moc libi.Nevim jak ji dat na jevo ze se mi libi dik za kazdy tip.jarda

Reakce na komentář: Newmik #24Načítám náhled komentáře...

24
Newmik 17. 02. 2006 10:30

Reakce na jarda #23Načítám náhled komentáře...: ji pozvi na sklenicku ;o) pochval ji jak cvici :-O) ja osobne mam pritelkyni o 10 let starsi a nemuzu byt spokojenejsi…a cetl jsem tu v diskuzi to o tom, ze si clovek nema s dvacitkou co rict…s tim souhlasim…asi sem mel smulu na holky, ale vetsinou se mi nechtelo povidat si o "laku na nehty"…ted mam jak skvelou partnerku na pokec..do zivota…ale i do postele (kam se hrabe mladice :-O) )


25
Jarda 18. 02. 2006 07:28

Akorat to ma chybu ona je vdana ma 2 deti ;-( to je prusvih.


26
HH 01. 03. 2006 13:27

Myslím, že jsem se dostala do pěkné šlamastiky, je mi přes 40, jsem vdaná a s manželem není žádný sex už dlouho.Začal o mě usilovat kluk o 20 let mladší a já mu podlehla, jenže on mě miluje tak moc, že chce abych si ho vzala a odešla s ním. Nevím co mám dělat, přeci si nevezmu o 20 let mladšího kluka, i když ho miluju a je mi s ním dobře, rozumíme si je úplně jiný jak mladý kluci, ví co chce je chytrý a já ho i obdivuju. Nevím, co na mě vidí.On vypadá na 30 a já prý taky, ale jsme od sebe hodně let. Co mám dělat? Rozum radí rozejít se , ale srdce to nějak nechce pochopit.Možná to je moje poslední šance na lásku.

Reakce na komentář: hedvika #50Načítám náhled komentáře...

27
black50cent 06. 03. 2006 11:29

ja nevím jak vy vsichni co sem píšete, ale zní mi to jako kdybyste se chlubyli a přitom stejně jste pořád nespokojeni se svími partnery .ja jsem na starší ženy už od mala a ještě nikdy jsem neměl sex s mladší než 27 let a to mi je 22roků.a to přitom když má k něčemu dojít s mladší holkou tak mě to vždy připadá jako bych byl malí klouček. tak se milujte jak umíte a když tak mi napište na můj e-mail a můžeme si to spolu prodiskutovat v posteli. říkaji mi -boris-


28
BERmaestro 06. 03. 2006 13:39

Reakce na Dušan #18Načítám náhled komentáře...: nic proti ale to jak s blata do louže a chci tě vidět jak budeš mít porno aqgenturu co třeba radši někam dleko od civilizace s nějákou pěknou slečnou postavit srub a lovit jen pro svoji potřebu ne abys měl peníze ale abys byl spokojený protože peníze je to v zásadě ani nechci…četl jsem na to tem vtip..

Sedí Indián na břehu moře a pozoruje přicházející noc. Přijde k němu běloch a ptá se proč tu sedí. Indián odpoví, že jen tak. Běloch namítne, že tak si nevydělá na své živobytí. Indián mu začal vyprávět, jak byl dnes na rybolovu a že tak nasytil celou svoji rodinu. Běloch se ale nedá a tvrdí, že kdyby na moři pobyl déle, mohl by nachytat více ryb a ty prodat. Indián se podivuje, proč by to měl dělat. Běloch argumentuje, že by získal peníze navíc. Ale k čemu by to bylo dobré, ptá se Indián. No za to by se dala koupit větší loď. A k čemu to, opět se ptá Indián. No tím by se dalo nachytat více ryb, prodat je a mít větší zisk. A na co by to bylo dobré, opět se dotazuje Indián. No přece za víc peněz by bylo na víc lodí, ale i na sonary a vrtulníky, který by naháněly další hejna ryb a tím by byly ještě větší zisky. A proč to, ptá se udivený a zaskočený Indián. No proto abys byl tak bohatý, že bys nemusel pracovat a měl by jsi čas tady sedět a pozorovat přicházející noc. Ale to tu přece dělám, říká nakonec Indián a kroutí zmateně hlavou nad tím „bělošským mudrováním“.


proč ja se vždycky chytnu na takový offtopic..for QARK: sorry ale mně ta životní filozofie něják zajímá nechceš na t tema napsat članek??


29
Zdenka 08. 03. 2006 23:14

Pomooc me je 36 let pryc vdana 2 deti.A zamylovala jsem se do 18 leteho a on do me.Neni to hrozne mohla bych byt jeho mama.Co mam delat???

Reakce na komentář: Darja #30Načítám náhled komentáře...

30
Darja 11. 03. 2006 15:36

Reakce na Zdenka #29Načítám náhled komentáře...: Pokud jsi se zamYlovala, tak je to asi hodně špatný,o)))


31
Ilona 19. 03. 2006 15:40

Muze me nektera z vas rict jaky je sex s mladikem 18–20 let?Kdyz vam je 40??
Velice by me to zajimalo.Ilona

Reakce na komentář: Nora #32Načítám náhled komentáře..., lejlinka #58Načítám náhled komentáře...

32
Nora 19. 03. 2006 17:43

Reakce na Ilona #31Načítám náhled komentáře...: tak to zkus a dej vědět,o)))


33
Mikey 18. 07. 2006 23:06

Reakce na Qark #17Načítám náhled komentáře...: A co bys počítal za starší..? Je mi 17 a chodím s 23-kou…a je to SUPER…bral bys to jako mladší kluk/starší žena nebo jako "normálné věkový rozdíl"..?


34
Tonda 18. 07. 2006 23:19

Je mi 16 a chci zbalit 20ku co myslíte mamšanci?


35
roberto 24. 07. 2006 21:21

HH : tak toto znie ako uplne zidealizovana predstava vsetkych zien…mat milenca so vzhladom o 10 rokov mladsim, rozumneho…ktory ich miluje…ale zobudte sa vy stareny, kto by vas chcel…Rovny nech si rovneho hlada…


36
Tomas 25. 07. 2006 18:58

Ahoj Jmenuji se Tomas a je mi letos 24 roku.Je to presne osum mesicu co jsem si zacal z 32 letou pritelkyni z prace.Ja jsem se do ni od zacatku moc zamiloval ale u ni to prislo az casem.Na zacatku jsem vubec nevedel do ceho jdu a ted uz je to uplnej pruser.Ona je vdana za 42 leteho chlapa a ma 7 leteho syna.To jsem sice vedel hned od zacatku ale bylo to silnejsi nez ja i nez ona.To co jsem netusil je ze to vydrzi dyl nez par noci a jeste ze ona mi taky podlehne a zamiluje se do me.Jenze jak ted ven?! ja jsem v tom uz tak namoceny ze mi vadi ze ma muze a chtel bych aby byla se mnou.Uz mesic z toho mam hlavu jak kopacak a pekne se trapim proto jsem take zacal z vyhledavanim techto clanku abch vedel jak to maji druzi a jestli to ma sanci na uspech!Ja ji chci nabidnout aby se rozvedla a zila se mnou!Na jedne strane mam strach ze nebude chtit protoze ona rika ze i kdyz me miluje tak nedokaze tak ubkizit svemu muzi ktery ji nic zleho neudelal, jenze uz ho nemiluje!A nadruhou stranu mam strach jestli by to nebyla chyba!Tak ja uz nevim je to me nejtesi rozhodnuti v zivote a jeji bude asi taky.Kazdopadne at uz to dopadne jakoliv tak jsem rad ze jsem si mohl precist tyto prispevky ktere mi davaji trochu nove nadeje a sily!Vsem kteri jsou na tom podobne preji moc stesti a sily se s tim vsim prat, protoze jestli je to jejich cesta ke stesti a to nikdo nevi! tak to za to stoji!!!At uz to dopadne jakoliv tak vim ze tech osm mesicu bylo zatim tech osm nejkrasnejsich v memzivote.Kdo chce a muj prispevuk ho zaujal tak at mi napise na nezapomento@seznam.cz predem diky vsem A jk vse dopadne vam napisi za nejaky cac Drzte mi palce budu to potrebovat.Pro predstavu je to ma 8sma partnerka takze neni to laska uplne z hlouposti.Predchozi partnerky jak sli za sebou teda jen ty se kteryma jsem se miloval 30,16,16,17,20,18,17,a ted 32.

Reakce na komentář: Mikey #37Načítám náhled komentáře..., Marekx #38Načítám náhled komentáře...

37
Mikey 25. 07. 2006 19:05

Reakce na Tomas #36Načítám náhled komentáře...: Ty vole dobrý extrémy…30,16,16,17 [BTW nepřijde ti že není správný píchat tak malý holky? 16 let…].
Moje rada Tobě – ikdyž se to bude zdát jako nemožný, rozejdi se, najdi si jinou práci…jinak tě to stáhne do sraček. No…ať už se rozhodneš jak chceš; přeju hodně štěstí.

Reakce na komentář: Tomas #39Načítám náhled komentáře...

38
Marekx 26. 07. 2006 12:44

Reakce na Tomas #36Načítám náhled komentáře...:
Koukám, že si holky vybíráš +/-8let :-).
Měl by sis uvědomit především několik důležitých věcí. Ona je o 8 let starší s již 7 letým dítětem, věkový rozdíl je tady již přece jenom výraznější (opačně by to až tak nevadilo), ale pokud pomineme onen věkový rozdíl je tady daleko podstatnější otázka, budeš schopen být "zastupujícím rodičem" jejímu dítěti a budeš schopen jej akceptovat?
Né každý toto dokáže, zvlášť někdo kdo nemá v této oblasti ještě žádné zkušenosti. Budeš muset počítat s tím, že je to již matka a veškeré potřeby a aktivity se budou odvíjet v závisloti na jejím dítěti, což ti časem může začít vadit.
Rovněž hodně také záleží na dítěti jak tě bude brát. Pokud bude vnímavější bude to velký problém, ať se budeš snažit sebevíc, vím o čem mluvím…
Pokud je člověk zamilovanej až po uši (což je tvůj případ, vzhledem k tomu, že už se u tebe projevuje žárlivost vůči jejímu manželovi), tyto věci moc nevnímá a nebo je bere ve smyslu "to se nějak pořeší", ale ono to časem může být dosti velký problém na jehož základě se vztah rozpadne.
Samozřejmě může to i vyjít, ale spíše ne.
Osobně bych ti radil se do toho nepouštět, pokud to ještě lze zvrátit, ale jak se rozhodneš je na tobě.

Reakce na komentář: Tomas #40Načítám náhled komentáře...

39
Tomas 26. 07. 2006 16:38

Reakce na Mikey #37Načítám náhled komentáře...: Ahoj Miky dik za tvuj prispevek, tak rychlou odezvu jsem necekal, jen na dokresleni s tou 30letou jsem spal kdyz mi bzlo 18 a byla prvni.Byl jsem strasne zamilovanej a jaem rad ze jsem mel sve poprve s nekym koho jsem mel opravdu rad.Pral bych to kazdymu.Ale to jsem chtel jen navazat a rict, ze si jeste pamatuji jak dlouho mi trvalo na ni zapomenout! a citim ze tohle je o hodne horsi!Vzdycky jsem to mel jaks taks pod kantrolou a nejakym zpusobem jsem to zvladal ale ted jsem asi narazil.No a kdyz jsem spal s temi mladsimi tak mi bylo taky min cca 20–22 ale zvrhli mi to neprijde.Byli to sexy zabky ktere to chteli a vzdy byla oboustrana spokojenost :-)


40
Tomas 26. 07. 2006 17:01

Reakce na Marekx #38Načítám náhled komentáře...: Ahoj Marku i tobe musim valmi podekovat za tvuj prispevek a doufam ze si mou odpoved prectes a neprijde tak v nivec.Zavedl jsi me myslenky na nove tema!Ja si porad predstavuji jake to bude s ni! a musim priznat ze na toho prcka dost zapominam!Ne ze bych si neuvedomoval ze bude s nami ale tezko odhadnu jeho chovani a reakce.Deti jsou nevizpitatelne mozna i vic jak zeny a to je co rict.Vis ja ho trsku znam jsme z jedne vesnice :-O ale musim priznat ze s toho mam strach protoze on je sice jeste mali a opravdu hodny ale je taky tak trochu rozmazleny.Ma to vic pricin 1,Je jedinacek. 2,ma skoro vse co si rekne. 3,maminka na nem dost visi aon na ni jeste vic. Je mi treba dost divne ze zarli i na sveho biologickehi otce, prijde mi to ze je do sve mamiky zamilovany ale trochu jinak a vic nez jen syn.Divne ze?Je od mala jen s ni a je na ni srasne zavisli nevydrzi ani nikde dlouho na prazdninach k me i jeji smule :-( Musim o tom popremyslet, vim ze ho bude vzdy uprednostnovat a radit nad me protoze on je cast ji!Ja bych s ni chtel ale svoje dite a to by se pak situace dost zmenila.Ale moc ti dik za radu je opravdu k zamysleni.Tomas ps :-Dobra pripominka potesi ;-)

Reakce na komentář: Marekx #41Načítám náhled komentáře...

41
Marekx 26. 07. 2006 18:25

Reakce na Tomas #40Načítám náhled komentáře...:
Sice toto téma není předmětem qarkových stránek, protože tohle je už spíše 2 fáze vztahu.
Nicméně ze tvé odpovědi je patrno, že jsi odhodlán jít do toho poněkud po hlavě, což není dobré…taky jsem byl takový :-)
"on je sice jeste mali a opravdu hodny ale je taky tak trochu rozmazleny.Ma to vic pricin 1,Je jedinacek. 2,ma skoro vse co si rekne. 3,maminka na nem dost visi a on na ni jeste vic."
To co tady popisuješ, je mi dosti povědomé a hodně mi to připomíná soužití s jednou z mojich předešlích partnerek.
Taky tam bylo dítě v té době 5 letý kluk a také strašně na svoji matce visel, dokonce tak, že za ní chodil i na záchod a to si nedělám srandu, prostě nedokázal být chvíli bez ní, pokud se nějak nezabavil.
Navíc byl spíše introvertní typ, nicméně jak přítelkyně musela jednou odjet pracovně na několik dní pryč, nechápal jsem tu změnu, byl naprosto v pohodě i ona rozmazlenost byla tatam, ovšem jenom do té doby než se vrátila přítelkyně, rázem to bylo zase při starém.
Nakonec to došlo tak daleko, že cokoliv udělal špatně bylo mojí vinou, např. že špatně spal, vybíral si v jídle, apod. nesmysly.
Sice ze začátku cca. půl roku tomu bylo jinak, bral jsem ho všude sebou a dost si na mě zvyknul, ale ono především záleží jak dalece tě ve výchově nechá zajít partnerka, pokud ti dovolí, aby jsi jej mohl vychovávat jako "plnohodnotný rodič" je vše ok, v opačném případě tě dítě nebude respektovat a nakonec budeš mít obavu ho jenom napomenout, aby se to nezměnilo ve výměnu názoru s jeho matkou. Což podle toho "vzájemného visení na sobě", které jsi uvedl je dosti pravděpodobné.
Osobně jsem to vydržel 3 roky, pak jsem to vzdal.
Tím, že pokud budeš mít vlastní dítě se vše změní bych si tak jistý nebyl. Nebude žárlit už jenom na tebe, ale především na to novorozeně, protože se pozornost jeho matky upře na někoho jiného a né na něj, tím spíše, že dokonce žárlí i na svého vlastního otce, ale jak říkám, je to především dáno přístupem ve výchově jeho matky.
Takže pokud chceš podstoupit toto riziko můžeš to zkusit, ale dle mě a tebou poskytnutých informací je to ztráta času a radši bych se poohlédnul jinde.

BTW. Ber to jako můj osobní názor a vlastní zkušenost, se kterým samozřejmě nemusíš souhlasit ;o).

Reakce na komentář: Tomas #42Načítám náhled komentáře...

42
Tomas 26. 07. 2006 20:29

Reakce na Marekx #41Načítám náhled komentáře...: No vis ono pokud by slo jen o me tak do toho jdu hned.I kdzby to byly treba tri roky jak rikas ze jsi to vydrzel ty, pokud budou stat za to tak proc ne.Ale nevim jak se pak vyrovnat s tim az ji opustim a ona zustane sama.Ja budu relativne mlady ale co ona!?Zahodi manzelstvi kvuli me a pak zustane sama z ditetem.Kdyz rikam ze ji miluji, tak ji miluji natolik ze bych nikdy nechtel aby to tak dopadlo a nikdy bych ji nechtel takovym zpusobem ublizit.Navic by mi to asi dost vycitala.Jeste to zvazim.

Reakce na komentář: Mikey #43Načítám náhled komentáře..., Marekx #44Načítám náhled komentáře...

43
Mikey 26. 07. 2006 21:29

Reakce na Tomas #42Načítám náhled komentáře...: No vidíš – sám si dospěl podle mě k jedinému rozumnému závěru – vykašlat se na to dokud to jde a než vám oboum strašně ublížíš.


44
Marekx 27. 07. 2006 09:06

Reakce na Tomas #42Načítám náhled komentáře...:
Jsem rád, že jsi si nakonec sám položil onu správnou otázku a objektivně sis na ní i odpověděl, né každý je ochoten si toto připustit.
Také nechci aby to vyznělo, že matka s dítětem znamená automaticky problém, což samozřejmě není pravda,
jenom je potřeba si uvědomit některé důležité věci a zvážit okolnosti s chladnou hlavou, což není jednoduché, protože tady už jde o více než u svobodné a bezdětné ženy.


45
Iva 29. 09. 2006 18:26

Pro všechny
Jmenuji se Iva. zadejte si do vyhledavače mladší muž a starší žena. Dneska jsem se poprvé svěřila do éteru, tak si to přečtěte. IVA


46
Pastva 25. 12. 2006 14:09

Podle mě je ti maximálně tak 18 let a dle tvého primitivního názoru, jež se vymyká lidské a společenské přirozenosti a rovněž také všem v normálních mezích racionálním individuálnostem, se ti nikdy nepovede dosáhnout o nic víc výše než na ten 12-tisícový plad a to si ještě budeš pískat, když tato tvá mzda bude vůbec v čistém výdělku ty komediante. Kdyby bylo normální nemít děti, tak tady všichni vychcípáme a v podstatě i ten sex na kterém planuješ postavit své astronomické výdělky by byl k ničemu.


47
hvězdička06 03. 02. 2007 08:10

hmm..bohužel jeden takovej párek znám…a klape jim to:´-(…jsou od sebe asi jen pět let-to není
taková hrůza.zvláštní je, že ta baba má už dítě z předešlýho manželství :-D.musím říct, že on vedle ní vypadá celkem nepřirozeně…ale to je individuální-někdo vypadá mladší, někdo starší…Ale o tohle nejde, hlavně že si rozumí a chápu to. Ta baba mu může dát daleko víc než mladší, ví co chce a má v ní už větší jistotu do budoucna…takže všem hodně štěstí :-) !!


48
lampasik 13. 02. 2007 18:03

ahoj moc Ti děkuji za ten krásny článek. Když jsem ho četla mněla jsem co dělat s emocema. Víš mněla jsem přítele o pár let mladšího. Bylo to krásne, ale jednoho dne mi přestal dvíhat telefón, odpovídat na sms. Vědel kdo a co jsem.Udělala jsem vašechno co chtěl, ale taky jsem to chtěla ja a milování s ním bylo nádherné. Je to už dost dlouho ale stale to moc bolí. Je to fajn, že Vy mladši muži se nestydíte za svojí starší přítelkyni. Všem Vám držím palce a přeji hodně lásky. I když mně nějak obchází


49
lampasik 14. 02. 2007 11:37

Reakce na jaroslav kura #19Načítám náhled komentáře...: doufam, žes takovou našel. Moc Ti držím palce, protože je to príma, že ne všichni nas odsuzují do starého železa. Mněla jsem přítele mladšího o pár let, byla jsem velmi štastná, ale pak mně doslova ze dne na den odkop. Moc to boli


50
hedvika 23. 02. 2007 11:09

Reakce na HH #26Načítám náhled komentáře...: určitě do toho jdi.Nevím proč by se měli lidi koukat na to kolik jim je, vzhledem k tomu, že vipadáte na stejnou úroveň už vůbec není co řešit. představ si, kdyby lidi nepočítali čas, jako v některých kmenech v džungli, a vy dva byste zrovna v tom kmeni byli a zabouchli se do sebe, juj, tak by se vás sotva někdo ptal a kolik že vám to je…vím je to absurdní tohle přirovnání, ale vždycky když řeším nějakou nepříjemnou krizi, pomyslím na nějaké takové absurdní, leč logické přirovnání,,,a jestli ti to nestačí, představ si sebe jak sedíš někde v praze na kafi a hloubáš nad otázkou chodit s ním, či ne?…tak si představ jako ve filmu jak se kamera nad tebou vzdaluje od země k nebi až je z tebe úplná tečka a kamera jde výš a výš, až je z prahy úplná tečka a výš, proletí mraky a výš a výš a už vidíš tu obrovskou kouli…ne, není to tvoje tchýně, ale Země…kamera se dál vzdaluje a vidíš měsíc, pak slunce, a vůbec celou mléčnou dráhu, pak naši galaxii, a potom ostatní galaxie, pak tisíce galaxií a vesmír, z prvu jeden, postupně víc a víc, nekonečné množství vesmírů….a tak dál a dál…můžeš si představit jako tu scénu z man in black jak si ti mimozemšŤani hrajou s kuličkami našich vesmírů a jeden může třeba říct,,,ta je ale pošetilá, řeší věkový rozdíl…HAHAHA druhý se olízne a říká za chvíli začínají simpsnovi…tím chci jen říct:nekoukej na trendy, ať jsou jakkoli zaběhnuté, protože lidi si neuvědomují že jediný smysl bytí je být šťastný. takže jsi-li s ním šťastná tak proč to řešíš…jde tady přece o tebe a ne o to, co si myslí ostatní


51
Jenda 08. 03. 2007 00:31

To výše napsané je sice pravda, ale nemuzu souhlasit se vsim, vlastne to neni nesouhlas, chtel bych jen doplnit, ze je dulezity brat v uvahu to, ze kazda zena je jina, ma jine poreby, pocity, proste chce neco jineho. Proto bychom nemeli brat vsechno vyse napsane uplne doslova, ze by to tak melo byt. Dulezity je vedet, jaka ona dotyčná žena je a podle toho se k ní zachovat, protože vím stoprocentně, že udělat všechno podle tohoto článku není nejlepší nápad, neboť jsou ženy , kterým by to vadilo. Jak sem psal, poznejte nejdřív, co každá žena chce, než začnete dělat nějaké zažité praktiky s vírou, že všechno bude OK…


52
nick 10. 03. 2007 13:06

Reakce na pif #2Načítám náhled komentáře...: já se z vlastní zkušenosti přikláním ke qarkovi, starší ženy jsou sexuálně hodně nezvladatelné. Nejde snad o to jí uspokojit, ale udržet tempo.


53
P 18. 03. 2007 23:03

dnes mi je už 37,ale ve 30 letech jsem měl o 16 let starší ženu.A bylo to super.Jsme milenci do dnešních dnů.A nemám co bych tomuto vztahu vytknul.


54
verka 29. 03. 2007 09:20

Tak jsem si se zájmem přečetla tvůj problém. Je to psáno, jako bych to napsala já, jen ten můj je o 15 let mladší. Situace je však úplně stejná. Já jsem se rozhodla jít do toho a nebát se věkováho rozdílu.Rozhodni se, jak to cítíš srdcem a věř si. Riskuješ i u partnera věkově přiměřeného. Pa a drž se


55
onipeta 09. 04. 2007 17:08

jdi za štěstím.mam něco podobného a neda se to normálně zvladnout,taky mi pořad leze do hlavy.jemu je 21 mi 37


56
Clay 14. 06. 2007 14:10

Rád bych to zkusil je mi 22let pokud má některá zájem at prosím napíše…Clay


57
Karel P. 21. 09. 2007 22:06

Je mi 19 a mojí přítelkyni 23. Je moje první. Je to moc fajn, protože si myslím, že holka v ke mně adekvátnímu věku, tj. 15–19, by mě asi nedokázala naplnit jako tahle…


58
lejlinka 08. 12. 2007 23:11

Reakce na Ilona #31Načítám náhled komentáře...: úplně supr…dokonce jsem se i něco naučila a to si myslím,že nejsem žádné béčko..


59
jou 09. 12. 2007 00:27

přátele, mam problem , velky problem, zamiloval sem se do učitelky, mi je 17 a ji asi 45, potřebuju nutně help od nekho kdo ma podobne zkušenosti, napište mi na mail….


60
Cernovláska 02. 08. 2008 19:20

ahoj chtěla jsem se zeptat je mi 20 a chodím s přítelem, kterému je 17 myslíte si,že je na tom něco špatného?ze svého okolí slyším jak s někým takovým můžu být,ale my se milujeme.ráda bych slyšela váš názor

Reakce na komentář: killli #61Načítám náhled komentáře...

61
killli 02. 08. 2008 21:02

Reakce na Cernovláska #60Načítám náhled komentáře...: Ahojky Černovlásko, pokud se milujete, není co řešit, ne? Okolí se tohle netýká, je to vaše soukromá věc, a třeba jen závidí :-) Takový poznámky jsou sice nepříjemný, ale časem to lidi taky přestane bavit a dají pokoj! Držím pěsti ať vám to klape i dál!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.