QARK.net — Nechcete se přidat?
Nechcete se přidat?

Nechcete se přidat?

Když jsem zhruba před půl rokem začal trošku pravidelněji psát na QARK.net, netušil jsem, že to bude mít takový ohlas. Z původní ubohé návštěvnosti jsem se vyhoupl až do první padesátky českých blogů. Dostávám denně několik mailů od kluků žádajících mě o radu. Těším se z reakcí na své články, které se snažím psát, i přesto, že mám plno práce. Píšu je totiž, protože mě to baví a teší. Píšu je pro sebe, i pro vás.

Přes to všechno mi nedá vás nevyzvat, jestli byste se nechtěli přidat. Tohle není pozváníi na grupensex, ale nabídka na „otisknutí“ vašich článků zde na této doméně. A nezáleží na tom, jestli jste žena či muž. Pokud máte nějaké nápady, se kterými se chcete tady podělit, neváhejte a napište mi do kontaktu. Budu rád, když se podělíte o své nápady, návody a rady. Nabídnete tak ostatním i jiný úhel pohledu, nebo pomůžete vyplnit nějakou mezeru.

Holky se tak mohou třeba rozepsat o tom „Jak na kluky“ :-)

Jestli se vám moje názory a články nelíbí, máte nyní možnost všem ukázat, že to umíte lépe.


Pravidla

Ano, bohužel, každá nabídka má svá pravidla. Šanci na publikování má pochopitelně článek, který nebude urážlivý a vulgární. To je doufám samozřejmé. Taky bych prosil o dobrou češtinu, správný pravopis, diakritiku. Však víte. Každý článek napsaný vaší osobou bude samozřejmě publikovaný s vaším jménem nebo přezdívkou.

Veškeré psaní na QARK.net je bez honoráře. Jedinou odměnou vám budou reakce vašich čtenářů. ;-)

Poznámka

Jestli psát neumíte, nechcete, nebo cokoliv jiného, tak mi třeba můžete alespoň poslat nějaké témata, která mohu zpracovat. Jistě je plno věcí, které vás zajímají. Já se o tom rád rozepíšu.

Qark | 17. 05. 2005 18:56 | Komentáře: 11 | ::QARK.net


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
lUpa 17. 05. 2005 22:26

cau: Co takhle tema: Jak rozesmat holku :-D
PS: posli mi prosim to tvi ICQ mi je 231 656 909, ja vim sem otravnej………….. :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 17. 05. 2005 22:32

Reakce na lUpa #1Načítám náhled komentáře...: K čertu, jen ne tohle téma! Už mě o to jeden kluk žádal a já to psal asi týden a pořád to bylo děsný. Na tohle téma nemám sílu… ach jo. ICQ pošlu zítra, teď něco dodělávám a nestíhám si psát.


3
Ash 18. 05. 2005 13:23

Ještě horší téma: "Řekni mi něco hezkého."
Občas tuhle větu slyším, občas ji vyřknu. A běda, když to "hezké" z vás nezačnete tryskat jak Křižík z fontány! :-)

Reakce na komentář: dgx #4Načítám náhled komentáře...

4
dgx 20. 05. 2005 07:51

Reakce na Ash #3Načítám náhled komentáře...: hehe, to je přesný, to odněkud znám :-)

Qarku, gratuluji ke vzrůstající návštěvnosti! Jen prosím odolávej svodům Toplistu seč to půjde (je to těžké odolávání) a neprodávej se levně za návštěvnost. Ztratil bys kontakt se čtenáři a najednou bys zjistil, že Ti sem chodí lidé, které tu vůbec nechceš…

Jsem nějakej chytrej po ránu, co? Jdu na pivo…

Reakce na komentář: Qark #5Načítám náhled komentáře...

5
Qark url 20. 05. 2005 10:10

Reakce na dgx #4Načítám náhled komentáře...: Zatím úspěšně odolávám. Snažím se nepsat to co mě nebaví, jen proto, že se tam vyskytují nejhledanější slova.

Pivo po ránu? No to mi řekni, kde je tak brzo ráno točený. Vzpomínám si, jak jsem jednou dělal dvanáctky v centru města a každé ráno v osm chodil domů a nikde neměli otevřenou hospodu. :-( Ten pocit nikomu nepřeju :-)


6
krtek 04. 01. 2006 20:34

co takhle tema kluku nebud linej

kazdopadne qarku tve stranky jsou bozi a jsem rad ze jsem sem vcera zabloudil

DIK ZA DOBROU NALADU A DOBROU HLAVU


7
JohnyPine 13. 07. 2006 22:15

Doufám,že si nemyslíš,že tvoje stránky čtou jen lide v Brně.Dostalo se to i k nám do Prahy,musim říct,že je to ta nejlepší stránka o ženách,na kterou jsem během brouzdání internetem narazil.Doporučil mi ji jeden kluk na internetu,od té doby jsem tu každý den.Škoda jen,že už mám všechny články o ženách přečtené :-).Každopádně,napadlo mě, že by se sem hodila rubrika,kde by čtenáři psali svoje zkušenosti s balením holek,ať už dobré či špatné.Lidé by se mohli pobavit i poučit.A byly by tu vždy nové metody balení pro ty,kteří už mají tuto stránku přečtenou,jako já.
Ale abych jen nežvanil,přidám sem i svou nejnovější zkušenost s balením.

Jeli jsme s kamarády na koupaliště do Mělníka.Ke konci zavírací doby jsme si šli koupit s klukama pivo do stánku,a sedli jsme si ke stolu.Mezitím tam přišli dvě slečny,tak sem nahodil úsměv a sledoval je.Po chvíly to nevydrželi a začali se také smát.Pak odešli.Byli jsme u stolu čtyři.Dva kámoši odešli a já tam zůstal s jedním,s Ondrou a povídali jsme si o nich,že by nebylo špatné za nimi zajít,a pozvat je někam na večer.Rozešli jsme se tedy po koupališti a hledali je.Za nedlouho jsme je našli.Chvíly jsme tam stáli,a radili se,nebyli jsme si jistí,že to jsou ony.Pak jsme se k nim rozešli,sedli jsme si k nim na trávu.Čekal jsem že Ondra něco řekne,ale jen tak seděl,tak sem začal já
„Ahoj holky,prosim vás,nevíte kolik je hodin?”
„Jo,je tři čtvrtě na sedm”
Pokračoval jsem dál:”No a tady to v sedm zavíraj co?”
„ano,za chvíly to zavřou”
Tady jsem byl trochu v koncích „tak to budete taky odcházet co?”
”Tak to je snad jasný když budou zavírat”
Pak už se chytl i Ondra a společně jsme je pozvali někam v Mělníku,doporučili nám biliar,ale zároveň řekli,že už jdou s klukama z Mělníku.Navrhl jsem,aby šli raději s námi,že s nimi mohou jít každý den.
Nakonec si na nás vzali číslo, a mi jsme odešli.
Myslel jsem,že je to v suchu,a měl jsme alespoň radost,že jsem se odhodlal jít za nimi a oslovit je.Poté ale dívka jednoho kamaráda,která bydlí v Mělníku,a kvuli které jsme tam také jeli,slyšela rozhovor těch dívek,které říkali,že jeden z nás byl „dobrej”,ale ten druhý byl divný.
Mám takovej pocit,že ten divnej jsem byl já,i když samozřejmě si nemůžu být jistý.Od té dívky jsme se pak teké dozvěděli,že ty děvčata jsou největší slepice z Mělníka,což by sedělo vzhledem k tomu,že naše debata s nimi probýhala způsobem,kdy ony k nám byly otočeny zády,a částečně se obracela pouze ta prostřední.To mě dost rozčílilo.Ale co,příště to bude určitě lepší,doufám :-)


8
hebron 03. 08. 2006 20:18

Hm tak to asi mas chlape pravdu, zes byl ty ten divnej… Aspon to podle tvyho pravopYsu vIpada :-D Vypada to jako, kdybych si z tebe utahoval, ale spis sem chtel rict, ze byses mel aspon chvili ucit cestinu. Verim, ze vetsi slovni zasoba ti pomuze pozdeji i k vetsim uspechum u holek.


9
hebron 03. 08. 2006 20:22

Cau Qarku, mel bych par napadu, ktery bych mohl i zverejnit. Akorat psat do tvyho kontaktu mi prijde trochu ne uplne pohodlny :/ Plz posli mi vzkaz na ICQ : 59561981. Nejsem tam porad, ale obcas se objevim a mohl bych ti cas od casu poslat nejaky to cteni. Diky


10
DerJi 16. 08. 2006 17:35

ja mam napadu dost ale psat naky clanky zatim nic moc neumim
tak ty napady na clanky:
treba o tom co říct když ti holka řekne abys řek něco hezkyho ale nejen slovne ale i podobou sms.

treba neco o holkach mladsich 15 let zajima me qarkuv nazor

a hebron ma pravdu o tom s tim kontaktem mohl by si se ozvaz na icq
moje je 264–334–683


11
mathes 12. 02. 2007 23:14

Tak na tyhle stranky jsem zabrouzdal uplnou nahodou, ale jsou vice nez zajimave… uz maji svou zalozku :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.