QARK.net — Nenávidím ženský
Nenávidím ženský

Nenávidím ženský

Dneska jsem byl na jedné párty, bývalý spolužák si mě vzal bokem a svěřil se mi: „Nesnáším ženský, všechny jsou to hloupé krávy!“

Nebylo ani třeba ptát se proč si to myslí, bylo to totiž znát na první pohled. Rozešli se s přítelkyní před měsícem a zatímco on se z toho ještě nevzpamatoval, ona už má jiného. Běžná věc. Nedivím se, že ho to vzalo, jen mě překvapilo to jak myslel dál.


„Všechny ženský jsou ubohý krávy, jsou tak blbý a jednoduchý, je mi z nich zle! Stejně jsou jenom na šukání.“, pokračoval kamarád. Kýval jsem, přesně tak se cítí mnoho mužů, které jejich partnerka opustí a zatímco oni se tím doma užírají, ona má už dávno svůj život. Ona má přítele, s kterým určitě spí, jenže oni jsou sami. Jaká to nespravedlnost!

Zraněná mužská ješitnost. Znám to dobře, i já si tím párkrát prošel.

Jenže kamarád se taky hned svěřil, že chce jinou holku. Ne kvůli vztahu, vždyť přece ženy jsou krávy, raději ji chce na píchání. Užít si a odkopnout ji. Dát jí trošku ochutnat toho jak se on cítí právě teď. Jak typické. Problém však je, že ač kamarád jezdí drahým autem, nosí luxusní oblečení, ženy na něj najednou neletí. Proč? Tak na stejnou otázku se ptal i on mě. Přitom je to tak jednoduché.

Smál jsem se a snažil se mu to všechno vysvětlit. Vždyť nemůže nikdy sbalit žádnou holku, když si o ní myslí takové věci. Dokud se nezbaví nenávisti, nesbalí nikoho ani na ten hloupý sex. Dokud se nenaučí ženám věřit, dokud nenajde na ženách něco zajímavého, tak to pro něj budou jen hloupé kusy. A kusy si nikdy nemůžete získat, maximálně si je můžete koupit.

Vím, že bude trvat mnoho dní, než se z toho vzpamatuje. Nezazlívám mu to. Je to totiž úplně normální průběh. Chlapům prostě trvá déle než se zregenerují po minulém vztahu. Jenže dokud v sobě nenajde nějakou pozitivní myšlenku, něco co by mohl mít rád nebo obdivovat na ženách, nemá šanci si žádnou dívku najít.

Qark | 23. 04. 2005 01:03 | Komentáře: 22 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
black lemon 23. 04. 2005 08:03

Nejhorsi je, ze kamarad ma pravdu – jsou to hloupy kravy, ktery na tebe stejne nakonec hodej bobek, tak proc ztracet cas hledanim neceho zajimavyho. Na druhy strane ale rozumim i tomu, ze na tento pristup jich moc neleti…nezbyva nez nasadit usmev a predstirat jak moc je zeres….a odkoupnout je driv, nez ony tebe. Jojo, zjisteni, ze laska neni bylo pro me tim nejhorsim a nejosvobozujicim zjistenim…

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., yvo #14Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 23. 04. 2005 08:06

Reakce na black lemon #1Načítám náhled komentáře...: On je zatim ve fazi, kdy se nedokaze ani pretvarovat a predstirat :-)

> Jojo, zjisteni, ze laska neni bylo pro me tim nejhorsim a nejosvobozujicim zjistenim
A pockej, az zase zjistis, ze laska je… to teprve bude prekvapko :-D

Reakce na komentář: black lemon #5Načítám náhled komentáře...

3
MINO 23. 04. 2005 15:08

Kamarádovi fakt nezávidim.Bojím se aby mě to taky nepotkalo,ale asi to jednou bude muset přijít…….

TO BUDE SÍLA….


4
Navi 24. 04. 2005 17:05

Zeny jsou schopne jit, spalit veskere mosty (a vzit pri tom par nevinnych vesnic sebou), udelat tlustou caru a zacit nanovo (obcas spali i zkusenosti). Muzi se mi zdaji zodpovednejsi a pak to konci tim, ze jsou to oni, kdo se uziraji – vsak ostatne casto je to cil jejich ex – pomstit se jim, ukazat jim ze ony se maji krasne, zatimco on, hnusak se uzira ve sve neschopnosti.

Co s tim ? Brat zeny jako milenky a nevazat se k nim ? Pripada mi, ze si o to koleduji.

Pak se ovsem budou pritelkyni vyplakavat, jak je ten jejich nemiluje, ze klidne sel na veceri s kamaradkou a ne s ni…

Cele je to kolecko, kdy se zklamani muzi msti zenam (byt i "nevinnym") – Užít si a odkopnout ji. – nasledne tato slecna ze msty se bude snazit takhle zlikvidovat co nejvic muzu, kteri se budou chtit pomstit co nejvice zenam,…

Jak z toho ven ?


5
black lemon 24. 04. 2005 19:26

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...:
Kamarad ma proti zklamani ze zen vybornou ochranu: nezamiluje se, jen s nima je. Prichazi sice o onen zaslepujici pocit blaha, ale si muze v klidu uzivat a nemuset se bat, ze prijde zase peklo…. Tento pristup mu nemam za zly, protoze se proste uci ze svych vlastnich chyb. Je mu 24 a uz je rozvedenej; vratil se z prace a na stole nasel vzkaz, ze se jeho zena stehuje k jednomu typkoj, se kterym se seznamila na chatu. Ten psychickej mazec si dokazete predstavit…
A pockej, az zase zjistis, ze laska je… to teprve bude prekvapko … vyborna hlaska qarku. Kez by to byla pravda, moc si to preju, jen realita je doposud jina…

Reakce na komentář: Navi #6Načítám náhled komentáře...

6
Navi 24. 04. 2005 22:16

Reakce na black lemon #5Načítám náhled komentáře...: no jak pisu – brat je jako milenky – osvezujici pritomnost, ale nejista budoucnost…


7
kuba-kubula 25. 04. 2005 10:27

a není lepší brát ženský jako kousek toho, co nám může přinést radost i starost, štěstí i zkázu… Ženy jsou stejně jako nejlepší kamarád schopné pomoct v nesnázích ale i nebezpečně ublížit. Tvrzení, že ženské jsou takové a makové mi připadá jako slova o ničem, protože každá je jiná, jen my se neměníme, my akorát zůstáváme stejnými pozorovateli situace a života a procházíme cestou poznání světa a zákonů lásky. Proč se bouřit proti zákonům náhody a hledat v nich nějaká pravidla ???


8
Mike 27. 04. 2005 09:49

Do jisty miry souhlasim s napsanym :-), zenske si davno nijak neidealizuju a porad jen pozoruju, co ta "draha polovicka" dela, jak se chova a reaguje. Vysledkem je nezaujaty obrazek o jeji osobnosti a verte mi, ze dnesni zenske se daji prokouknout celkem brzy. A dobrych holek je zoufale malo, spis dnes potkavam ty "korunkove husy" a holky bez jasneho nazoru. No jo, jenze to nesmite mit ruzove bryle a posuzovat to chladne rozumove, coz dokazi jen bezcitové mého formátu… :-)


9
Dana 10. 05. 2005 10:18

A kdyz uz jsem tu, tak pridam jeste jeden zpusob, jak se do takového hnus-stavu dostat (tak totiz dopadl muj kamarad): staci, aby jste coby lovci nemeli dlouho ani trochu stesticka, vase zamilování byla jen jednostranna a aby jste se z nasi strany setkavali jen s chladem a preziranim (i kdyz vubec nevypadate jako bezdomovci a povahy jste v zasade mile a okouzlujici), a pak se z vas stanou lidi, kteri v zajmu zachovani dusevniho zdravi uplne vytesni potrebu vubec nekoho vedle sebe mit, po nekom touzit a po takove mirne "vnitrni smrti" se uz sotva nekdy zamiluji…

Reakce na komentář: Ash #11Načítám náhled komentáře...

10
xtin 10. 05. 2005 14:53

Da se to promyslet, taky nemam dobre zkusenosti, ale v jiste mire mne to dokazalo obrnit se a pres me myslenky na zenskou vlastnost jednoduse poskodit muzskou jesitnost pres to prejit a byt vetsi svine nez ony samy… clovek se aspon nenudi.

Reakce na komentář: Ash #11Načítám náhled komentáře...

11
Ash 10. 05. 2005 23:46

Reakce na Dana #9Načítám náhled komentáře...: Ale ja myslím, že zamilují ;-) Akorát tedy člověk nesmí přestat toužit… Jinak se vlastně odevzdává do rukou osudu (a to pravděpodobně ztělesněného v podobě nějaké boy-hunterky). A vlastně ani to není vůbec špatný zážitek, mohu doporučit :-) Ovšem může to trvat dlouho, náhoda je zapomnětlivej blbec.

Obrnit se přátelé člověk může i tak, když chce. Zkrátka se nebude zamilovávat jen tak od pohledu, vrhat se do předem ztracených bitev a nebude mít přehnaná očekávání. Znáte to – vyhlédnutá slečna se na vás usměje a už si říkáte, že vás možná miluje – a tak nějak s tím kalkulujete. Tak s tím je holt, bohužel, konec :-) Navíc někdy se slečny člověku vyhýbaj i proto, že je příliš přitažlivý, že ;-) ;-) a říkaj si, že má na každém prstě 10bab, že ano ;-) ;-) , tak přece s ním nebudou chodit, eště by jim zlomil srdce, kdepak… ;-) ;-) Je VELMI pravděpodobně, že přesně tohle je váš případ přátelé ;-) ;-) Klidně tomu věřte. Jste zkrátka moc dokonalí. No co se dá dělat. I tak se zkuste vnitřně ještě zlepšit, ale navenek dělejte jako že nic, jako že jdete na ryby ;-)

Slečna se usměje, no tak je asi usměvavá, možná si chce pokecat. Slečna si s váma povídá, fajn. Slečna šla na rande, no proč by vlastně nešla, o nic nejde. Slečna si nechala dát pusu = nic to neznamená, že. Slečna se s váma líbala (nechala se líbat :-), no proč ne, nic to neznamená, jak už víme… Rozhodně ji nebudete druhý den volat, proč taky. Znáte ji už přes půl roku, proč by se zrovna teď mělo něco dít. Má i jiné věci na práci než vás ;-) takže by se stejně vykrucovala "tak se někdy domluvíme" a pod. Slečna se s vámi vyspala = děkuji, bylo to od ní milé, no třeba se s ní zase někdy uvidíte.
No a takhle to zmiňovaný nešťastník může flikovat třeba po zbytek života (jen straším), nebo až zjistí, že je u nějaké dívky kupodivu na prvním místě na seznamu, a že by se s tím tedy třeba dalo něco dělat. To se pak samou radostí zamiluje, ani neví jak :-) Potřebu někoho vedle sebe mít má člověk pořád, myslím že nemá smysl to zapírat ;-) IMHO pokud toho člověk nechce po dívkách příliš a nechce to ani příliš často, s nějakým chladným přezíráním se skoro nesetká. Zato když si bude hned myslet bůhvícoseneděje a každá známka nelibosti ho bude viditelně trápit, tak to by měl potkat tu pravou na první pokus, jinak běda mu, je ztracen. I když na druhou stranu – možná tohle je ten pravej život. Žádná simulace.
V každém případě člověk nemusí být vůbec svině (Reakce na xtin #10Načítám náhled komentáře...: ), holky klukům povětšinou neubližujou ze sportu, imho si za to můžou pánové valnou měrou sami. Vždyť jsou to jenom lidi, ještě k tomu ženský. Co byste jako chtěli ;-) Kdo si ublížit nenechá, nemusí ani nikomu nic oplácet. Je nesmysl být svině, to fakt neberu :-(
P.S. Hlavní zásada: umějte být struční!!! Jedna jasná věta dokáže víc, než šum na čtyři odstavce :-) :-) :-)

Reakce na komentář: Dana #12Načítám náhled komentáře..., zorro #21Načítám náhled komentáře...

12
Dana 11. 05. 2005 15:32

Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: Koukám, že jsi kus veselého kluka Ashi! :-) Musím s ťebou souhlasit, to byl rozbor! To byl přesně jeho případ, byl dlouho sám, no a při prvních známkách náklonnosti do toho vlítl po hlavě a holka "ucukla".
Povětšinou si s ním chtěly max. pokecat a po jeho vážně míněné nabídce už ani to ne, což ho, prudkou povahu přirozeně rozčílilo. "Tak co po mě hází oči, když mě nechce??" To mi říká často a já se ho při jeho smůle snažím pochopit, on opravdu touží, jenže ho to spíš ničí, protože všichni kolem něj mají léta partnery, které si našli za fakt pár měsíců, jen on už léta suší hubu a cítí se mezi nimi čím dál blběji a o frustraci, kterou nejspíš dost pravděpodobně prožívá, ani nemluvím. On tu schopnost zamilovat se opravdu ještě úplně neztratil, jen jeho zamilování jsou čím dál slabší, s tím jak (jak mi řekl) ztrácí šťávu coby člověk… Asi tak – STRUČNĚ :-)

Reakce na komentář: Ash #13Načítám náhled komentáře...

13
Ash 11. 05. 2005 19:34

Reakce na Dana #12Načítám náhled komentáře...: Chlapi jsou totiž často pánové tvorstva, tedy i žen, a v souladu s tím očekávají, že všechno půjde podle jejich představ. Svým způsobem je to samozřejmě dobře, protože dívky jsou zase často zase těmi, které když na to přijde kouzelně leč nehybně vyčkávají, co bude. Zkrátka někdo jednat musí, a dívky přeberou iniciativu, až když se dlouho nic neděje.

Čímž je zaděláno na problém, který spočívá v tom, umět odlišit ty, které napjatě očekávají a opravdu chtějí, od těch, které napjatě očekávají leč opravdu nechtějí.
Muži pro jednoduchost předpokládají, že ty, u kterých předpokládají, že chtějí, jsou ty, které opravdu chtějí. Protože …přece není možné, že by nechtěla. Co by proti mně mohla mít? Jsem snad tak protivnej? Vždyť když je semnou, pořád se směje! A tváří se potěšeně. A je na mne milá. Pořád se na mne usmívá! Flirtuje se mnou! Leccos mi dovolí, to jako nic neznamená?

Odpověď zní, že dost možná neznamená. Protivnej jí nejste, jste vlastně moc milej, rozesmát ji umíte, tak proč by se nesmála, teší ji vaše společnost, tak proč by se mračila, je na vás milá, protože vás má svým způsobem ráda, flirtuje s vámi, protože je normální, leccos vám dovolí, protože se jí to líbí. Podtrženo sečteno, nikde není řečeno, že by vás měla chtít. Takže jestli nechce, tak na tom není nic divného.

Ověřovací test je trifka. Jednoduše se na 14 dní vypařte. Mrtvej brouk. Když se neozve, nedělejte si iluze. Když se ozve, je možné, že na tom něco bude. ……..nepochybně jste jí přirostl k srdci ……..jako kamarád :-) Dělam si srandu.

Jak přesvědčit dívku, aby s vámi chtěla chodit? No… to je jednoduché. Tedy nemělo by to být nijak extra složité. Já osobně vím velice přesně… že to nevím. Myslím, že to nejde :-) Když s tím nepřijde ona, jsem nahranej. A u mne to nepomůže ani tak. Já bych musel totiž nejdřív přesvědčit sám sebe, že chci, což ovšem nechci. Protože já teď vlastně nechci – na dobu neurčitou. Velmi osvobozující zjištění, řeknu vám :-) Nějaký čas jsem při mámení slečny sabotoval sám sebe, než mi to došlo. To bylo dílo :-) Jednoho dne se do nějaké zamiluju, ona do mne, já kapituluju a bude to. Do té doby je ještě spousta hezkých a velmi, velmi zábavných dní :-)

Reakce na komentář: Dana #15Načítám náhled komentáře...

14
yvo 12. 05. 2005 00:15

Reakce na black lemon #1Načítám náhled komentáře...: tak to je pekna pitchovina… a asi by som mal aj povedat aj preco ked uz nadavam.. takze: NO PROSTE LEBO JE;)


15
Dana 12. 05. 2005 17:08

Reakce na Ash #13Načítám náhled komentáře...: No zase je to vyčerpávající, néjni co dodat :-). Trochu mě při čtení hryzlo svědomí, protože jsem se taky tak dřív chovala, takže si ti from me zmatení kluci dělali marné naděje. Teď se snažím být rovná jako oni jsou k nám, ať jim nepůsobím zbytečná zklamání. Ale s tím "nechtěním" opatrně, ať náhodou nezarosteš mechem :-). "Milování se nesmí ZANEDBÁVAT!" :-)

Reakce na komentář: Ash #16Načítám náhled komentáře...

16
Ash 13. 05. 2005 00:51

Reakce na Dana #15Načítám náhled komentáře...: No… když kluk dá najevo, že mu nejsi zrovna lhostejná, a ty víš jistě, že nic nebude a to ani omylem, neškodí dát jasně najevo, kde jsou hranice. Konec konců je docela pravděpodobné, že má alespoň trochu v merku i jinou slečnu, takže když má aktivní ještě alespoň zbyteček rozumu, je šance, že nebude sebe ani tebe trápit. A třeba pak i navážete hezký vztah založený na něčem méně tradičním, než je VSL :-)

Mech… a tak to já zas randim normálně, takže mech se čas od času sleze :-) … před časem mě zpovídal kamarád, co a jak, tak povídám dobrý, že jsem natrefil na jednu milou slečnu, a on hned ožil a chtěl vědět všechny pikantnosti, povídá jak často se vídáte, já povídám no tak jednou do týdne, když to vyjde …se smál :-)

P.S. Qarku máš tu prima chat ;-)

Reakce na komentář: Jana #17Načítám náhled komentáře...

17
Jana 04. 06. 2005 15:04

Reakce na Ash #16Načítám náhled komentáře...: Četla jsem tento celý rozhovor a musím říct,že jsem se celkem pobavila.Myslím,že hledání partnera a následně harmonické soužití je především o tom,co člověk hledá a hlavně jestli to,co hledá najde ve svém partnerovi.Jsem z tohoto hlediska prakticky založená,pokud mi partner vyhovuje v několika základních požadavcích,zamiluju se prakticky na povel,jelikož mám to,co jsem si přála.Je to velice jednoduché.A pokud tento stav setrvává i nadále,nemám nejmenší potřebu to jakkoliv měnit.Faktem zůstává,že spousta lidí neví,co vlastně chce.Z toho vyplívá,že pokud se sejdou dva lidé tohoto ražení,po určité době společného soužití to jeden zabalí.Zpravidla to bývá žena,protože ženy jsou celkově praktičtější,pokud jsou nespokojené,sbalí si své kufry a odtáhnou o dům dál.Proto když k tomuto dojde,je potřeba si sednout a rozumně si probrat,co vlastně hledám,najít si vhodný protějšek a naopak.Vztahy založené na romantické lásce většinou nevydrží :-)


18
mass 05. 06. 2005 22:03

No ja si myslim ze laska aj je aj neni a teda na lasku treba dvoch, davat aj dostavat,, lebo inac to je iba stupidna manipulativna hra. Teda aj tak to je hra ale fakt ze musi byt obojstranna a uprimna , kedy si clovek zachovava detsku naivitu a pristup s nadhladom dospeleho .
Inac ked sa stretnu dvaja kt nie su na rovnakehj urovni tak to pre menej skuseneho vyzneje ako manipulacia … pri me tot moj nazor na lasku . Ako reakcia na par odkazov

Reakce na komentář: Qark #19Načítám náhled komentáře...

19
Qark url 05. 06. 2005 22:11

Reakce na mass #18Načítám náhled komentáře...: Vždy se musí dělat víc, než brát. Tento konkrétní článek je o pocitech běžného kluka, kterému se stane z jeho pohledu "křivda". Takový kluk je zaslepený nenávistí, která časem naštěstí odezní. Myslím, že to zná většina z nás.


20
mass 05. 06. 2005 22:20

jo Ash fakt ze tak to je netreba brat vsetko velmi vazne hned po prvom "usmeve " ved aj my chlapi sa radi smejeme na krasne holky , treba byt sebavedomi a vediet to to prave vycitit dat na javo a potom to je v poho. A v pripade odmietnutia nerobyt z toho vedu


21
zorro 15. 07. 2006 22:04

Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: vo co tady ku.va jde?


22
:D 18. 03. 2008 13:03

:-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.