QARK.net — Počet bývalých partnerek
Počet bývalých partnerek

Počet bývalých partnerek

Sedím si tak u svého počítače a zamýšlím se nad tím, jaký význam přikládáme množství našich bývalých sexuálních partnerů. Vypovídá to o nás vůbec něco podstatného? Je třeba tomu přikládat nějaký význam? Znamená víc automaticky kvalitněji?


Je velmi romantické chodit s přítelkyní od patnácti let a ve dvaceti si ji vzít. Ale tím romantika končí. Těžko lze předpokládat, že takový kluk své partnerce bude celý život věrný. Není to totiž ani možné. Kluk potřebuje za život víc jak jednu sexuální partnerku, aby neměl pocit, že pak musí něco dohánět. S manželstvím je totiž jedna potíž. Kluci si vždy představí o co manželstvím přijdou a holky to, co manželstvím získají. A pro kluka je děsná představa přijít o svobodu, kterou ani neochutnal.

Ale tohle neplatí jen o klucích. Holky si můžou klidně maximálně užívat sex se svým jediným partnerem, ale časem v nich začne hlodat červík a budou si říkat „Je to se všemi takové?“ Je to horší, je to snad dokonce lepší? Začnou uvažovat, jestli to s jiným nebude jiné. Nezáleží na pohlaví, prostě platí fakt, že jeden partner je dostačující pro lásku, ale pro sex je to strašně málo.

Jenže kde je ta laťka? Jaký je počet holek, které musí kluk zkusit aby byl dostatečně „vybouřený“? Přesná odpověď neexistuje. Jedno je však jisté. Kluk by si měl něco zažít, stejně tak, jako jeho partnerka. Opačný extrém však taky není nejlepší. S velkým množstvím partnerů ztrácíte schopnost rozlišovat a milovat.

Zajímavé je, že kluk který měl víc jak deset partnerek je považován za zkušeného a nikde se s tím netají a každý si myslí, jaký že to je milovník. Jenže chlubit se číslem svých bývalých je k ničemu. To číslo o kvalitě nic neřekne. Maximálně vás kamarádi v hospodě závistivě pochválí, jací jste píchači.

Je hloupé domnívat se, že kluk s třiceti partnerkami, je vynikající milenec. Sex s holkou na jednu noc z vás dobrého milence neudělá. Nic se totiž nenaučíte. U takové holky nemáte šanci ani zjistit co ji nejvíc nažhaví, protože k sobě nemáte takovou důvěru aby vám to ukázala a taky je vám to jedno. Nejlepší milenci proto můžou být paradoxně ti, co měli partnerek méně, ale za to s nimi trávili více času a měli tak možnost zjistit co se ženám líbí a jak se jim to líbí.

Pravidlo tří

Teď jsem si ještě vzpomněl na pravidlo „tří“ z filmu Prci, prci, prcičky. Kluci se rádi chlubí a snaží se být větší chlapi, a proto rozkřikují, kolik že to holek měli. Vydělte jejich počet třemi a získáte pravdivou hodnotu. Holky se zase bojí, aby nikdo neřekl, že jsou děvky, a tak je prý nutné jejich zveřejňovaný počet třemi vynásobit a máte pravdivé číslo. No, něco na tom bude ;-)

Qark | 15. 05. 2005 20:42 | Komentáře: 2 | ::Muži a ženy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
David 17. 05. 2005 12:54

Kvantita není kvalita. Svatá pravda. Ve dvaceti jsem se také snažil mít co nejvíce "zářezů" ale po čase vám to přijde stejně fádní jako sbírání angličáků v deseti letech. Žena se musí vnímat. Ne jen užívat.

Co je ve vztahu, ať už sexuálním nebo v tom partnerském, důležité je otevřenost a respekt. Pokud tohle není nemůže to fungovat. Alespoň ne naplno. Tvrdit, že se za jednu noc nedá poznat co se ženě líbí je dost zavádějící. Dá se to. Jen se člověk nesmí bát komunikovat. Když už na to dva "vlítnou" po tak krátké známosti myslím, že ostych není na místě. Neptat se a neříkat si – to je ztráta času. Pokud nejsem schopen tohoto pak nemá cenu si holku domů na jednu noc brát. Je to jen další nic neříkající, bezvýznamný bod.

P.S. všem nedočkavcům: S kvalitou přichází kvantita.

Reakce na komentář: Friko #2Načítám náhled komentáře...

2
Friko 05. 07. 2006 14:29

Reakce na David #1Načítám náhled komentáře...:
Tak neviem, či s Kvalitou prichádza Kvantita,
tak ja, mám iba 20, a tých zárezov bolo viac ako mám rokov,
no pravda je taká, že asi tých prvých 20 bolo len na užitie, či rýchlovka mala 3 alebo 15 minút, bolo mi to jedno, len aby som nemusel namáhať svoju ruku.
Potom to prišlo, keď som mal 18,5 roka, tak som mal asi prvý poriadny vzťah, som empatický takže som sa moc nemusel pýtať že kde sa jej to páči, ale i tak som sa jej to spýtal,
a postupom času sa človek naučí odhalovať vždy nové a nové pôžitky sexu, a jak mi môj kamarát vraví (bývalý čašník s preyívkou "Royal Gigolo")
Najlepší sex, je aj až po manželstve ;D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.