QARK.net — Sex bez lásky
Sex bez lásky

Sex bez lásky

Dneska jsem četl moc pěkné povídání o sexu na blogu Letinky, které doporučuji k přečtení. Musím uznat, že to Letinka vyjádřila velmi pěkně a hlavně nestranně, což se tak často nevidí.

Závěrem Letinka dodává: „Prostě neumím říct sex a mluvit jen o konzumaci a nemám chuť se to učit. Takže to za mě musí případně vymyslet jiní.“

Moje noční zamyšlení bude proto o sexu bez lásky.


Ženy nedokáží s někým spát jen tak, bez citu. Muži ano. Muži prostě potřebují sex a jsou k němu kdykoliv připraveni. Představte si muže, který sedí ve vlaku naproti cizí dívce. Ta si chvíli čte, pak se na něj usměje a sdělí mu, že se s ním chce milovat. Teď mi řekněte kolik mužů řekne ANO! Skoro každý. Přitom je jim jedno, že neznají jméno dívky, že o ní nic neví. Stačí, že se chce milovat. Dokážete si však tu stejnou situaci představit obráceně, se stejným závěrem?

Nelze soudit jestli je dobré, nebo špatné s někým spát bez citové vazby. Je to prostě jen jiné pojetí. Muži jsou ovládáni sexem. Když se kluk rozejde s dívkou, tak se jen tak rychle znovu nezamiluje. Trvá mu, než se s tím vyrovná, a proto vyhledává sex bez lásky, kde se nemusí citově angažovat. Dělá to proto, že mu sex chybí. Dívka si klidně přejde do dalšího vztahu, protože jí chybí cit, a tak jen využije možnosti dostat ho jinde od jiného. Nelze říct, které pojetí je správné. Je to prostě jen jiné.

Nemohu s jistotou tvrdit, že sex s milovaným člověkem je lepší, či horší, než s cizím. Je to prostě jiné. Na jedné straně je nádherné milovat se se svou dívkou, líbat se s ní, objímat se s ní a nechat ji usínat ve svém náručí. (Tuhle variantu pochopí obě pohlaví.) Ale taky není špatné si užít divoký sex bez předsudků, bez hodnocení partnera, bez pocitu, že musíte dělat něco dobře, s cizí holkou. Tohle je zase krásně uvolňující. (To však pochopí jen muži.)

Upozornění

S mým názorem pochopitelně nemusíte souhlasit, ale chtěl bych jen upozornit, že nikde neříkám „Všechny ženy…“, ani „Všichni muži…“

A ať jsou už rozdíly mezi pohlavími jakékoliv, tak věřím, že nikdo na smrtelné posteli neřekne: „Mohl jsem se milovat méně!“

Qark | 22. 02. 2005 23:42 | Komentáře: 1 | ::Zajímavosti


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
muhehe 31. 01. 2008 17:04

ne,zensky si UMEJ brat,co chtej.. chci sex,vezmu si sex.. Ale porad jako zena nechapu,proc chlap nedokaze mit jen sex? Proc porad hrajou na city… proc u toho lzou… Kdyz se s nekym vidam jen sexualne, ocekavam, ze lzi nejsou nutny. At se tykaj cehokoli. Mas holku? No a!Ja chci jen sex! To chlapy porad nejak nechapou.. "ne,nikoho nemam" --proooooooc? Nechapu to… sex je fajn, dozvim se,ze mi dotycnej v necem lze a je po sexu,chapete? Zavani to citama…… nebo to tak neni? Vysvetli mi to snad nekdo?

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.