QARK.net — Seznamování se v klubech
Seznamování se v klubech

Seznamování se v klubech

Drink

Vzhledem k tomu, že jsou kluby místem, kam se lidi chodí nejen bavit, ale i často pátrat po někom, s kým by mohli strávit noc/měsíc/život asi nejčastěji, rozhodl jsem rozebrat pár základních a jednoduchých seznamovacích technik a zaměřit se i na to, jak byste se na na takovém místě rozhodně chovat neměli.


Ubožák

Běžný člověk přijde do klubu a tam se baví s kamarády a okolí si většinou všímá jen okrajově a nebo tam přišel balit a seznamovat se s ostatními lidmi a tak si klidně povídá s kýmkoliv, kdo je nablízku. Ovšem ubožák se chová jinak. Ubožák přijde většinou s kamarády (sám by si netroufl), posedává někde na baru a nebo je v místě, odkud má dobrý výhled na holky, ale nic víc neudělá.

Ubožák je takový slintač, na kterém to je strašně vidět. Není schopen žádnou dívku oslovit, protože neustále čeká na lepší příležitost. Později, s přibývající hladinou alkoholu, se může stát, že na kolemjdoucí krasavice zvládne i něco pokřiknout. (Například: „Ty seš ale kočička!“ nebo „Ahoj, kočko!“, a další.) Pokud holka nezareaguje, je to vše, co udělá.

Nejčastěji se ubožáci vyskytují v páru a můžete je spatřit v každém klubu. Poznáte je lehce, jdou velmi dobře vidět a pokukují po každé holce, ovšem nikdy za žádnou nejdou. Čekají nejspíš, že ona přijde za nimi. Pokud byste je chvilku poslouchali, zjistíte, že mají často velmi silácké řeči, ale skutek utek.

Pozor: Ubožáci často pijí alkohol, aby si dodali odvahu. Opilí pak bývají občas agresivní, aby si dokázali, že za něco stojí.


Pokud jste přišli balit, nikdy se nechovejte stejně jako ubožáci. Dívky mají šestý smysl a zpravidla si okamžitě všimnou, že jste zoufalec. A zoufalci přitahují zase jen zoufalce. V klubech lze oslovit kohokoliv naprosto jednoduše a ihned. V rychlosti je největší síla. Poletovat hodinu kolem jako hladová vosa, je hloupost. Také doporučuji bavit se s více holkami, ne hypnotizovat jen jednu jedinou celý večer a pak jít domů. Výhoda je hlavně v tom, že pokud se bavíte zcela normálně s více lidmi okolo, nevypadáte jako na lovecké výpravě za kořistí a nejste tudíž tak podezřelí.

Taktika s využitím stolu

V klubech je počet stolů vždy menší než počet návštěvníků v pokročilé hodině, kdy to žije. (Mluvíme-li o klubech, kam opravdu někdo chodí.) Proto můžete přijít dřív, s kamarády zabrat stůl a následně si královsky vybírat, které dovolíte, aby si přisednula. Takhle za vámi bez práce přijdou i pěkná děvčata a vy se s nimi můžete celý večer bavit.

Další možnost je opačná – přisedávací. Prostě přijdete ke stolu s dívkami a dovolíte se, zda-li si můžete přisednout. Šance, že řeknou ano, je velmi vysoká. Obzvláště, když jich u stolu sedí víc, protože nejsou schopny se rychle jednotně domluvit na záporné odpovědi a je značná naděje, že jedna z nich svolí.

Po přisednutí doporučuji, abyste se (alespoň ze začátku) věnovali všem dívkám, ne jen jedné z nich. Dozvíte se více věcí a získáte víc sympatií.

Poznámka: Pokud si chcete někam přisednout s kamarády, nenastrkujte jen jednoho, aby se zeptal za všechny, zatímco zbytek skupinky bude stát trapně opodál a čekat výsledek. Běžte všichni, vypadá to mnohem lépe.

Taktika barová

Hodně lidí podceňuje bar. Já osobně na něj ale kladu důraz a vždy když někam přijdu, ihned zamířím k baru objednat si pití. Během několika vteřin si už povídám s děvčaty okolo a moji kamarádi někde opodál suší hubu a potom vyzvídají, co že jsem těm holkám vlastně řekl, že se se mnou tak bavily. Jenže já nevím, prostě přijdu a něco plácnu. Jakoukoliv blbost, stejně se vždycky chytnou. Hlavně nic nevymýšlejte. Přišli jste si objednat, klidně o tom povídejte. Obsluha je pomalá, mluvte o tom. Nebo zkuste pokecat o tom, co holky pijí, či jestli se dobře baví… témat je strašně mnoho. Hlavně tam nestůjte jako ubožák, který si jen objedná a pak se hodinu rozhlíží a jen kolem pokukuje. Kašlete i na to, jaké jsou to holky. Přišli jste se pobavit a rozkecat se, tak oslovte jakoukoliv dívku, která tam stojí. Klidně to berte jako rozcvičku. Také si uvědomte, že ty holky, co stojí u baru, mají někde určitě další kamarádky a s těmi vás později mohou seznámit.

Taktika na toaletě

Toaleta je úžasné místo na seznámení. Je tam jen pár lidí, neřve tam hudba… toho by byla škoda nevyužít. Navíc dívky, které čekají v zástupu, až přijdou na řadu, se často nudí.

Nejlepší je zkusit nějakou pohotovou a vtipnou větu (klidně i blbou). Stejně jako v předchozím případě má úspěch každá hloupost. Stojí-li holky frontu, můžete se třeba žertem zeptat, co tam prodávají, že to vypadá jako fronta na banány. Nebo si nahlas povzdechnout, že to mají holky děsný, když musí na záchodě čekat a že je skvělý být kluk, protože to máte bez čekání. Ona se nějaká chytne a pustí se s vámi do rozhovoru, uvidíte.

Takhle při čtení tohoto článku vám mohou tyhle věty přijít děsně stupidní, ale v klubu to bude jiné. Lidé jsou tam úplně jinak naladěni, často i pod lehkým vlivem alkoholu, proto zabodujete i hloupostí. Cílem hlavně je, aby se nějaká dívka zapojila do rozhovoru, a pak už můžete konverzovat, o čem chcete.

Taktika vtírací

V klubech se dá lehce vetřít k mnoha lidem. Například si k někomu postavíte na stůl sklenici s pitím, abyste ji nemuseli držet pořád v ruce (napřed se samozřejmě zeptáte) a najednou máte téma k hovoru. Rozvíjet konverzaci můžete na každé banalitě. Vždycky jde jen o to, abyste na sebe nějak upoutali pozornost a toho druhého rozpovídali.

Taktika hudebního (ne)znalce

Další skvělá možnost k rozhovoru je hudba. Jestli znáte skupinu, která složila právě hranou skladbu, stačí směrem k nějaké blízko stojící dívce prohodit otázku: „Není tohle náhodou <název písničky> od <název skupiny>?“ nebo „Nezpívá tohle náhodou <jméno zpěváka>?“ a už máte skvělé téma. Holka se často zapojí (odpoví) a můžete začít konverzovat o hudbě.



V klubech vůbec nemá smysl vymýšlet nějaká skvělá a intelektuální oslovení, zbytečně se pak do nich zamotáte. Navíc vám řvoucí hudební kulisa může ukrást celou pointu a místo zabodování se budete cítit trapně.

Když nevíte jak lehce a neutrálně začít, tak si třeba představte, že jste někde na nějaké párty, kde jsou všude kolem vaši přátelé. Jak byste konverzovali s nimi? Nejdříve je určitě oslovíte (pozdravíte), potom nadhodíte nějaké společné téma a nakonec se budete bavit o místě, kde právě jste. Stejný postup lze využít i v klubech s tím, že společné téma může být i to místo, na kterém se nacházíte. Uvidíte, že potom vůbec nesejde na tom, jestli oslovovaný je váš známý, či cizí dívka.



Pokud máte nějakou vlastní vyzkoušenou taktiku, klidně se podělte v komentářích.
Qark | 18. 10. 2006 17:27 | Komentáře: 291 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 291 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 142–291)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

142
ahoj 29. 10. 2006 07:12

Reakce na Irit #141Načítám náhled komentáře...: a co tim řešením vyřešíme? …

Reakce na komentář: Irit #144Načítám náhled komentáře...

143
def 29. 10. 2006 08:28

Reakce na :) #140Načítám náhled komentáře...: Reakce na Irit #141Načítám náhled komentáře...: Nejlespi je sedet na zadku a premyslet nad tim proc to nejde. No klidne se dal vymluvejte a obelhavejte sami sebe – ja jenom dodelam neco do skoly a jdu vysukat jednu milou slecnu :-P

Reakce na komentář: erick007 #145Načítám náhled komentáře..., Irit #146Načítám náhled komentáře..., Idis #154Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #163Načítám náhled komentáře...

144
Irit 29. 10. 2006 12:53

Reakce na ahoj #142Načítám náhled komentáře...: Metodiku.


145
erick007 29. 10. 2006 13:01

Reakce na def #143Načítám náhled komentáře...: proc ti jenom neverim :-)

Reakce na komentář: def #147Načítám náhled komentáře...

146
Irit 29. 10. 2006 13:45

Reakce na def #143Načítám náhled komentáře...: Jo, sukani je pro decka.

Reakce na komentář: Idis #153Načítám náhled komentáře...

147
def 29. 10. 2006 15:44

Reakce na erick007 #145Načítám náhled komentáře...: Protoze se drzis zasady "podle sebe soudim tebe"?


148
Honza 29. 10. 2006 18:01

Tohle přísloví tu každý s oblibou používá :-D A proč asi? Tak si to už doprdele přiznejte! Budem všichni sami a žádnej Qark project nám od toho nepomůže! Buď se stane náhoda, nebo sbalí holka nás, nebo snad někdy po škole v práci najdeme osamělou maminku, nebo si hodíme mašli dřív než z toho totálně zmagoříme.
Nemyslet na to? To nejde sakra! Kdo to nezažil ať neradí! A kdo to zažil (a zažívá) ví že to nejde! Člověk nad tím musí přemýšlet pořád, každý den každou hodinu. Proč zrovna já musím být jiný než ostatní? Sem asociál? Nebo sem měl jen v životě zatím smůlu? Budu pořád sám? Neexistuje normální hodná holka pro mne? Jo můžu jít hrát fotbal, můžu se učit, můžu sportovat, hrát na počítači, pracovat, chlastat… jenže stejně je to ve mě a hlodá to ve mě každou sekundu kterou si nevyplním nějakou činností!!!

Nesoudím vás podle sebe… soudím jen sám sebe a na vás se můžu vykašlat. Jenže stejně hodně z vás v hloubi duše ví jak to skutečně je.


149
sklerotik 29. 10. 2006 18:16

Jo to vy tu resite veci. Ja mam porad jeden problem pamatovat si jmena a kolikrat se mi to v noci stalo ze jsem ji rek jinak. To je situace ktera se mi stava dost casto….. jinak vsichni tu mate zajimavy prispevky :-)


150
chleba s hořčicí 29. 10. 2006 18:41

Mě se osvědčila jedna věc:
Konečně se vykašlat na pitomou sebelítost, přestat slintat po holkách a dělat, co se líbí mě samotnýmu.
Co si ostatně myslíte, že se stane, až konečně nějakym zázrakem začnete chodit s nějakou holkou? Stane se vaším novým středem světa? Pokud ano, co pak budete dělat, až se s váma rozejde? Nebudete rok vycházet z domu? Budete myslet na sebevraždu? Nebo co? Žijte pro svý záliby, učte se, stavte pyramidu, darujte krev, dělejte co sami chcete, jděte si za svým cílem života ale hlavně se nelitujte a nefňukejte, jste kurva chlapi ne?
Chovejte se normálně. Ženský přijdou.

Reakce na komentář: crusader #152Načítám náhled komentáře..., Idis #153Načítám náhled komentáře..., Majkl #157Načítám náhled komentáře...

151
Honza 29. 10. 2006 18:59

Mimochodem o tom dárcovství krve celkem vážnš uvažuju… jenže nevím kde sehnat informace, kam se přihlásit?

Reakce na komentář: Jarda #208Načítám náhled komentáře...

152
crusader 29. 10. 2006 19:27

Reakce na chleba s hořčicí #150Načítám náhled komentáře...: Absolutní souhlas.


153
Idis 29. 10. 2006 20:24

Reakce na chleba s hořčicí #150Načítám náhled komentáře...: Neprijdou. Samy ne… (protoze naleti :-) tem, co jsou "v pohode" – viz Reakce na Irit #146Načítám náhled komentáře...: (bleda zavist, at je pravda jakakoliv :-), nebo si nevsimnem, ze prisly a co s tim – prave proto, ze se chovame normalne)

Zmenit se to da – pomalu, tezko, ale snad ano. Ale ver Honzovi, ze se na to nekdy neda nemyslet.

Jen mi sedi o dost vic ton Qarkovych clanku, nez tvuj prispevek (protoze to, ze chlapi neplacou, rika kazdy a pravda to neni). Nehlede na to, ze muj cil zivota jsou teda deti + laska az za hrob :-) +…– a bez holky se za nim kraci strasne tezko.


154
Idis 29. 10. 2006 20:25

Sorry – ta druha reakce v minulem prispevku byla na Reakce na def #143Načítám náhled komentáře...:


155
nic 29. 10. 2006 23:17

Reakce na Mr.Bates #133Načítám náhled komentáře...: Konecne nekdo napsal to co sem cekal. Taky sem to furt resil a nedavno sem presne na toto prisel, ulevilo se me a su schopnej daleko vetsiho vykonu a soustredeni.

Reakce na komentář: nic #156Načítám náhled komentáře...

156
nic 29. 10. 2006 23:23

Reakce na nic #155Načítám náhled komentáře...: Ne ze bych mel v baleni nejak extra vetsi uspech, ale pripadam si volnej a svobobnej a je pryc stres z toho ze neco musim a resim to v cem su dobrej, coz zvysuje sebevedomi a su daleko stastnejsi, nez se piplat v necem co me nejde, nedejboze se kvuli tomu nenavidet.


157
Majkl 29. 10. 2006 23:33

Reakce na chleba s hořčicí #150Načítám náhled komentáře...: Dalsi clovek s kterym musim souhlasit. Ja patrim k tem blbcum, kteri to porad nemohli pochopit a prozil sem zbytecne nekolik let v sebelitosti. Ted sem na to konecne prisel a zacinam novej zivot, resp. vracim se tam kde jsem jednou skoncil. Chcu rict: nic se nesnazte silou a neplýtvejte energii na nesmyslech.


158
Michal 30. 10. 2006 09:24

Reakce na Pepino #128Načítám náhled komentáře...: Nechceš napsat trochu více o tvé zkušenosti jak jsi se stal Baličem za 3 dny :-)?


159
defekt 30. 10. 2006 14:26

Reakce na Michal #123Načítám náhled komentáře...:

hehe, no vidíš, nezkoušel jsem jen tak jít do davu tančících mařek a čekat až si mě všimnou jak se rádoby hýbu do rytmu :-)
myslel sem to tak,že PO TOM AŽ sbalíš nějakou holku, tak stoprocentně uspěješ(neboli dotáhneš balení do konce) když s ní pujdeš tancovat, ne jen si jít sednout na bar a vymýšlet otřepanou konverzaci….Nejdřív zkus nějakou holku sbalit(teda ji pozvat na ten drink nebo něco) a pak jdi tancovat :-)

Reakce na komentář: Michal #160Načítám náhled komentáře...

160
Michal 30. 10. 2006 14:50

Reakce na defekt #159Načítám náhled komentáře...:
Nojo, teď jsem si znova přečetl tvůj test ve foru a máš to tam napsaný :-).

A jakej způsob používáš na to balení? Ten drink nebo něco jiného?


161
Lucík 30. 10. 2006 16:16

Pánové, pánové, čtu si tu vaše názory k danému tématu a nevěřícně kroutím hlavou. Pár z vás se teda dost trefilo, tak vám sem dám jeden "dámský" názor na článek, abyste věděli, jak to vidíme my. Nechci se vyjadřovat ke konkrétním taktikám spíš k článku a vašim názorům. Podle mě je totiž hloupost seznamovat se v klubu, pokud čistě náhodou čekáte od holky víc než sex na jednu noc. Upřímně: když já jdu někam do klubíku, očekávám, že se pořádně vyblbnu, vyřádím v tom smyslu, že trošku popiju a pokecám s kamarády a pořádně si zatancuju. Jedna důležitá věc: k tomu tanci (i když v danou chvíli třeba tančím sama) nepotřebuju nikoho, kdo se na mě nalepí a začne mě osahávat – kvůli tomu jsem tam překvapivě nepřišla. Možná se budete divit, ale ne každá holka jde do klubu "na lov" a některé z nás i baví "osamocený" tanec. Já si to například dokážu perfektně vychutnat, sžít se sama se sebou, s parketem a s hudbou. Když se na mě někdo začne lepit a být vlezlej, tak mám tak akorát sto chutí mu jednu vrazit a s pocitem pokaženého večera odejít. Takže moje doporučení: pokud se opravdu chcete seznámit a ne jít rovnou na věc, buďte příjemní, milí, nedotěrní, klidně holku oslovte – pokud má zájem o konverzaci, neodejde, ale začne se s vámi normálně bavit, protože pokud nenajde téma kluk, holka (když ji kluk zajímá) si něco k hovoru vždycky najde :-O). No a když prostě nemá zájem, tak to dá většinou dostatečně najevo. V tom případě, zařaďte zpátečku… Nemusíte přeci nutně někoho sbalit tenhle večer, ne? Není všem dnům konec! Snad se dokážete bavit i bez lovení :-O) Tak přeju mnoho úspěchů…

Reakce na komentář: james #162Načítám náhled komentáře..., MIchal #164Načítám náhled komentáře..., james #167Načítám náhled komentáře...

162
james 30. 10. 2006 19:41

Reakce na Lucík #161Načítám náhled komentáře...: Lucko, naprosto s Tebou souhlasím. Byl jsem v klubech asi šestkrát, ale nešel jsem tam kvůli balení. Nelíbí se mi tam, tak už tam nechodím. Co se týče klubů, tak tyhle místa nedoporučuju, protože tam jsou týpci, kteří si vše vysvětlují po svém. A co se týče tance, tak vím že některý holky hodně baví tančit sama, popř. ve dvojici s kámoškou, a nikoho jiného nepotřebují. To jsem odsledoval a pochopil, protože jsem se zkusil párkrát přidat (nenuceně a bez nějakého osahávání – to aby to zas někteří nepochopili jinak), ale ani jednou to pro ně evidentně nebylo vítané. Tak jsem je nechal tancovat samotné. Každý je nějaký, a kdybych já se dobře bavil a začal se někdo vtírat, tak by mě to taky zrovna náladu nezlepšilo. Podle mě když se někdo dobře baví, tak tu momentální situaci nechce nijak měnit. Proč taky.


163
Selfmademan 30. 10. 2006 20:09

Reakce na def #143Načítám náhled komentáře...: Tak, když to tak čtu, tak mě napadá jenom taková věc, že vlastně se ta "mužská populace" dělí vpodstatě na takové dva tábory – jedni jsou zaměřeni citově a ti druzí sexuálně. Takový sexuchtivý týpek přijde za cizí slečnou a předstírá, že s ní chce jenom tak přátelsky pohovořit. A protože vnímá ženu pouze jako předmět k uspokojení své sexuální potřeby, nemá před ní žádných větších zábran ani ostychu. Naopak citově založený jedinec je zcela konsternovaný pouhou představou, že by měl oslovit to krásné stvoření a v očích takové slečny se jeví jako slintající erotoman, který byl právě propuštěn z léčebny pro sexuální devianty :-)

Reakce na komentář: Michal #166Načítám náhled komentáře...

164
MIchal 30. 10. 2006 20:19

Reakce na Lucík #161Načítám náhled komentáře...:
Právě proto je tady tento článek a diskuse, aby se ti nestalo, že se je někdo vlezlej, když o to nestojíš. :-). Když se ti to stane, tak většinou jde právě o kluka, který chce navázat kontakt a neví jak na to. Ty máš zkažený večer a on taky, protože si řekne: "nojo, na netu psali že se mám usmívat na holky a flirtovat s nimi. Tak jsem to tady na jednu zkusil a ona se na mě podívala jako na vlezlýho úchyla. Ach jo asi vypadám příšerně, příště radši zůstanu doma".
Kluci jdou na tyto stránky, aby:
-se naučili, jak poznat, že holka v klubu (nebo na ulici) má zájem o kontakt
-zjistili jak ten kontakt provést.
pokud se opravdu chcete seznámit a ne jít rovnou na věc, buďte příjemní, milí, nedotěrní, klidně holku oslovte – pokud má zájem o konverzaci, neodejde, ale začne se s vámi normálně bavit
Jo a jsou tady tací, co tvou radu zkusili třeba desetkrát, ale holka nikdy zájemne měla. No a oni teď řeší, jestli je třeba změnit úsměv nebo zajít na plastickou operaci :-)

Reakce na komentář: Selfmademan #165Načítám náhled komentáře..., Lucík #170Načítám náhled komentáře...

165
Selfmademan 30. 10. 2006 20:32

Reakce na MIchal #164Načítám náhled komentáře...: Ještě k té "ulici".. ženský většinou reagujou pozitivně, když se na ně jenom tak "po očku" díváš, takže je to asi dost těžký odhadnout, kdy je ten pravej moment a nechalo by se ji oslovit. Tady pořád někdo píše: ženský nekoušou, nekoušou … ale viděli jste Matrix, jak Nýjovi tkla krev z nosu po virtuálním pádu :-) ,člověk i tak někdy dostane zabrat …..


166
Michal 30. 10. 2006 20:41

Reakce na Selfmademan #163Načítám náhled komentáře...:
Muži se dělí na ty, co se ještě bojí sexuálně projevit a na ty co už ne. Snad všichni chlapi tím projdou, někdo v patnácti někdo v pětadvaceti. Tou změnou kluk projde v okamžiku, kdy zjistí, že pro normální holky je přitažlivý chlap, co se je nebojí balit třeba jen do postele. A naopak kluk, který je ani nezná a hned začne koktat něco o tom že je šíleně miluje a že ony jsou proto povinny opustit svůj dosavadní život a ztrávit zbytek živoat s ním, by se měl jít léčit. :-)
Jo a podle mě citové založení člověka moc s jeho sexualitou nesouvisí.

Reakce na komentář: Selfmademan #168Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #169Načítám náhled komentáře..., ja #177Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #231Načítám náhled komentáře...

167
james 30. 10. 2006 20:49

Reakce na Lucík #161Načítám náhled komentáře...: Ale taky nechápu jednu věc. Když přijde za holkou kluk, kterej je citově založenej, a záleží mu na dobrým vztahu, tak u holky úspěch nemá. A když k holce přijde fakt třeba nějakej kterýmu jde jen o sex a ne o vztah, je sprostej a navíc je na něm na první pohled poznat že je to notor, tak takovýho ta holka bere všema deseti, a je na ní vidět že je z něho celá stěstím bez sebe jako kdyby on byl kdovíjak úžasnej. A takovým taky dovolí všechno možný, a na kluka kterýmu se ta holka líbí toli,že by ji pozval na rande, tak na takovýho kluka se zas ta holka dívá málem jako na nějakýho násilníka. A ten citově založenej kluk to pak těžce nese, když se mu tohle stává, a prakticky žádná holka se na něj nekouká jinak. Máte s tím taky někdo podobný zkušenosti?

Reakce na komentář: Michal #176Načítám náhled komentáře...

168
Selfmademan 30. 10. 2006 20:49

Reakce na Michal #166Načítám náhled komentáře...: No teda, kam ty na to chodíš :-)
Sem někde četl – víc šoustat, méně zabíjet – nevím jestli to platí na lidi, ale taková paralela – asi ten, kdo je samec jak se patří – bude asi tím alfa samcem – ten si může dovolit s každou, přece jsou to všechno jeho konkubíny. A ten co "na to nemá", ten pak jenom slintá a slintá a slintá


169
Selfmademan 30. 10. 2006 20:56

Reakce na Michal #166Načítám náhled komentáře...: Já sem to myslel tak, jako že "bere vše", umí pár otřepanejch frází a vtípků, a vlastně skoro pak ani neví, do čeho to zasouvá :-)


170
Lucík 30. 10. 2006 20:57

Reakce na MIchal #164Načítám náhled komentáře...: Jsem tady taky celkem často a to nejsem kluk :-) Zajímají mě rady kluka klukům ohledně holek. Občas mám pocit, že jak se říká "chlapi jsou z Marsu, ženský jsou z Venuše". Jen jsem chtěla vnést pár připomínek do vašeho uvažování, tak nějak "jak to vidíme my holky". Nevím teda, jestli mluvím za všechny, ale myslím si, že nebudu daleko, i když se za typickou slečnu, která tráví hodiny u zrcadla a další hodiny vybírá, co si vezme na sebe, nepovažuju. Vím, že se klukovi třeba 10× nepoštěstí – mám dost kamarádů, tak to vidím. Ale je to fakt o náhodě, jednou se štěstí unaví a sedne i na toho, kterýmu se většinou nedaří. Plastická operace podle mě není to pravé :-) Znám dost kluků, který by mě na první pohled vůbec nezaujali, ale umí na mě zapůsobit jinak, když se s nima začnu bavit. To jen pro úplnost :-)


171
Pepa 30. 10. 2006 21:19

hmm už je 30týho a já se pořád nedozvěděl jak oslovit holku na ulici :-D qark nejak nestíhá

Reakce na komentář: Qark #173Načítám náhled komentáře..., Michal #174Načítám náhled komentáře...

172
Rachel 30. 10. 2006 21:26

Já znám taky kluka, který nemá vůbec problém holku sbalit, protože je drzý, vtipný, umí kecat, a hlavně umí být ohromně pozorný a milý. Jenže je dost hloupý, takže většinou mu na to naletí jen holky o dost mladší, a když zjistí, že on vlastně nic pořádně neumí a nic ho nebaví (jenom kecat, chlastat a machrovat), tak se ten vztah pak brzy rozpadne. On by hloupou nechtěl, jenže chytrá zase nechce jeho…Takže v okamžiku, kdy chce dlouhodobý vztah, je mu vlasně na nic, že umí balit holky.

Reakce na komentář: Selfmademan #175Načítám náhled komentáře...

173
Qark url 30. 10. 2006 21:33

Reakce na Pepa #171Načítám náhled komentáře...: Do konce třicátýho je ještě trošku času, ještě tam něco ladím. Dneska to ale stoprocentně bude. Součástí toho článku je i příloha, tak ji upravuji pro tisk.


174
Michal 30. 10. 2006 21:33

Reakce na Pepa #171Načítám náhled komentáře...: qark má ještě dvě a půl hodiny času :-)


175
Selfmademan 30. 10. 2006 21:41

Reakce na Rachel #172Načítám náhled komentáře...: Tak teď nevím, co si představit pod slovem hloupý

Reakce na komentář: Rachel #179Načítám náhled komentáře...

176
Michal 30. 10. 2006 21:44

Reakce na james #167Načítám náhled komentáře...: Tak si zkus s těma holkama popovídat, jací kluci se jim líbí. Často ten kluk co "mu záleží na dobrým vztahu" nabízí něco, co holka nechce.

A když k holce přijde fakt třeba nějakej kterýmu jde jen o sex a ne o vztah

Zapomínáš na to, že tý holce taky může jít jen o sex :-)


177
ja 30. 10. 2006 21:46

Reakce na Michal #166Načítám náhled komentáře...: neda mi to a musim na tvuj prispevek reagovat. To je fakt strasny jak tady vsechno redukujete jen na sex. Jsem kluk a nechapu, proc bych mel nekoho balit do postele kdyz k te dotycne nic necitim – z tohoto pristupu se mi zveda zaludek. A jestli to tak funguje, tak je to hodne smutny… Docela by me zajimal nazor nejake holky…

Reakce na komentář: defka #178Načítám náhled komentáře..., Michal #181Načítám náhled komentáře...

178
defka 30. 10. 2006 21:50

Reakce na ja #177Načítám náhled komentáře...: ano funguje to tak a bezne to delame :-P

Reakce na komentář: Selfmademan #180Načítám náhled komentáře...

179
Rachel 30. 10. 2006 21:51

Reakce na Selfmademan #175Načítám náhled komentáře...: Jak jsem napsala – nic neumí, nic ho nebaví, jen chlastá a machruje. Nemá maturitu, nikdy to nikam nedotáhl a asi ani nedotáhne – leda že by se pořádně chytil za nos (samozřejmě že vzdělání není vždy ukazatelem chytrosti nebo hlouposti, ale…). Když měl slušnou práci, kzerá mu seděla, tak byl tak nespolehlivý, že ho vyhodili…a holka, která by s někým takovým chtěla založit rodinu, by byla blázen.


180
Selfmademan 30. 10. 2006 22:05

Reakce na defka #178Načítám náhled komentáře...: To dělení – sexuchtiví/ romantici jak sem to napsal podle mě reálně existuje. Třeba jestli ste viděli někdo včera ty superstar, jak tam ten bloňďatej říkal, že nemá babu, že si netroufne jenom tak za nějakou přijít.., a přitom vystupuje před celým národem :-). Samozřejmě může kecat, ale myslím si že je to i možný. Takže vo tom to není, že by někdo byl takovej sráč, co se nedokáže k něčemu rozhoupat a někdo je ten borec, co se přemůže a překoná ten strach. Podle mě jsou chlapi, co jaksi od přírody necítí ostych před ženskejma, protože to všechno převádí na tu funkční věcnou rovinu – má dáti/dala :-), takže je to pro ně jenom otázka kolikátá v pořadí z těch co osloví je připustí, a většinou jak se zdá a podle toho co tady čtu tak tihle borci nikdy moc dlouho nečekají .. Zkrátka, svět asi není moc romantické místo

Reakce na komentář: Michal #190Načítám náhled komentáře...

181
Michal 30. 10. 2006 22:08

Reakce na ja #177Načítám náhled komentáře...:
Lidé jsou různí a přistupují k sexualitě různě. Není moc dobré odsuzovat lidi za jiný přístup k životu.
Kromě toho, většina kluků stejně balí holky, ke kterým něco cítí. Vždyť součástí balení je i fáze, kdy o té holce zjištuješ, jestli ti vyhovuje. Pokud vím, tak i v qarkových testech jsou věty typu "byla sympatická, ale kouřila cigarety, takže nic pro mě".

Nicméně je podle mě je stejně tak nesprávné nejprve se do holky zamilovat a pak jí teprve poznávat po sexuální stránce.

Reakce na komentář: Pepa #182Načítám náhled komentáře..., Rachel #184Načítám náhled komentáře...

182
Pepa 30. 10. 2006 22:12

Reakce na Michal #181Načítám náhled komentáře...: cože? takže jednoduše řečeno – dokud ji nepřefiknu, nemůžu se do ní zamilovat? Docela haluz…doteď sem žil v iluzi, že se lidé nejdřív zamilují a teprve potom spolu začínají sexuálně žít

Reakce na komentář: Michal #185Načítám náhled komentáře...

183
Selfmademan 30. 10. 2006 22:13

stejně tak nesprávné nejprve se do holky zamilovat a pak jí teprve… mně se teda ještě nestalo, že bych odhadl dopředu, kdy to přinde


184
Rachel 30. 10. 2006 22:21

Reakce na Michal #181Načítám náhled komentáře...: To ale o dost přijdeš. Když se nejdřív zamiluješ a až pak dojde na sex, tak je to daleko lepší! :-) A mimochodem, ty se zamilováváš, když se ti zachce?

Reakce na komentář: ja #186Načítám náhled komentáře...

185
Michal 30. 10. 2006 22:22

Reakce na Pepa #182Načítám náhled komentáře...:
dobře nenapsal jsem to přesně. Myslel jsem tím, že při milování (schválně nepíšu sex) se o té holce hodně dozvíš.
Já jsem se jednou nejprve zamiloval a až potom jsem zjistil, že ten vztah je dokonalý… až na sexuální stránku. Byl jsem ale tak zamilovanej, že jsem nechtěl vztah ukončit. Tak jsem se zbytečně trápil…

Reakce na komentář: Rachel #188Načítám náhled komentáře...

186
ja 30. 10. 2006 22:23

Reakce na Rachel #184Načítám náhled komentáře...: konečně rozumný názor. Děkuji Rachel :-)


187
Pepa 30. 10. 2006 22:25

trápil :-D no vím jak to myslíš, ale člověk si většinou nevybírá, příjde to samo. Na rachel nebudu reagovat, protože to uplně překroutil :-D


188
Rachel 30. 10. 2006 22:28

Reakce na Michal #185Načítám náhled komentáře...: To se sice o ní trochu něco dozvíš, ale ve velmi omezené rovině. Měl bys ji dost dobře znát, ještě než na to milování dojde…anebo jsem staromódní? :-)
Když s tím člověkem žiješ několik let, tak ten sex stejně není to nejdůležitější.

Reakce na komentář: Michal #193Načítám náhled komentáře...

189
Selfmademan 30. 10. 2006 22:31

No a nakonec, co je to vlastně to zamilovat, stejně si pod tím každej představí něco jinýho a taky každej si nemůže vybrat babu podle jeho představ

Reakce na komentář: Michal #190Načítám náhled komentáře..., Rachel #211Načítám náhled komentáře...

190
Michal 30. 10. 2006 22:33

Reakce na Selfmademan #180Načítám náhled komentáře...: Reakce na Selfmademan #189Načítám náhled komentáře...:
Zkrátka, svět asi není moc romantické místo
Já o své romantické představy definitivně přišel, když jsem zjistil, že zamilovanost nezpůsobuje nahatý andílek amor co vystřeluje šípy lásky, ale chemická reakce – vylučování hormonů v čele se fenyletylaminem :-)

Reakce na komentář: Selfmademan #192Načítám náhled komentáře...

191
Pepa 30. 10. 2006 22:34

Rachel promin já sem si předtím něco špatně přelouskal… ;-) uplně s tebou souhlasím


192
Selfmademan 30. 10. 2006 22:39

Reakce na Michal #190Načítám náhled komentáře...: andílek přezbrojil :-)


193
Michal 30. 10. 2006 22:41

Reakce na Rachel #188Načítám náhled komentáře...: Jenže než někoho dobře poznáš, to trvá několik měsíců. Myslíš, že je dobré čekat tak dlouho?

Reakce na komentář: Pepa #194Načítám náhled komentáře..., ja #195Načítám náhled komentáře..., Rachel #202Načítám náhled komentáře...

194
Pepa 30. 10. 2006 22:43

Reakce na Michal #193Načítám náhled komentáře...: většinou to záleží na holce, a když je panna tak hodně dlouho nedá :-D jinak já si myslím, že je správný počkat třeba 2, 3 měsíce


195
ja 30. 10. 2006 22:48

Reakce na Michal #193Načítám náhled komentáře...: vis, jsou taky i kluci, kteri kdyz se zamiluji do holky, tak vubec nemysli na sex…

aneb "Zena je jako kvetina. Opravdovy muz se ji neodvazi ani dotknout, aby ji neublizil… A pak prijde nejaky osel a celou ji sezere." ;-)

Reakce na komentář: Selfmademan #197Načítám náhled komentáře..., Michal #198Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #199Načítám náhled komentáře...

196
Pepa 30. 10. 2006 22:49

navíc čím dýl čekáš, tím větší máš pak na ni chuť :-D taky proto nějaká "láska" na jednu noc není tak uspokojivá jako když máš tu holku rád a záleží ti na ní…není to jenom vo tvým péru


197
Selfmademan 30. 10. 2006 22:53

Reakce na ja #195Načítám náhled komentáře...: Tak to je dost hustý i na mě. Kolik Ti je let, 15 ?

Reakce na komentář: ja #201Načítám náhled komentáře...

198
Michal 30. 10. 2006 22:53

Reakce na ja #195Načítám náhled komentáře...:
Když nemyslim na sex najdu si kamarádku.

Reakce na komentář: ja #201Načítám náhled komentáře...

199
Selfmademan 30. 10. 2006 22:57

Reakce na ja #195Načítám náhled komentáře...: To oddělování "lásky" a sexu, to je taky docela zajímavej fenomén – jestli právě v tom často není zakopanej pes tady nás "singlů"


200
def 30. 10. 2006 22:57

Lidi jsou ruzni – jak kluci, tak holky. Nekomu jde o kratkodoby sex, nekomu jde o dlouhodoby sex (vztah). Kazdopadne ten zacatek je prakticky stejny – oslovit a zaujmout slecnu, bavit se s ni a pak se teprve nekam muzete dostat – at uz k srdci nebo pod kalhotky.
Kdyz nechcete balit nemusite, kazdopadne je dobre alespon bavit.

Schema vypada asi takto:

1.rozhovor (svadeni)
2. zamilovani
3. chozeni
4. sex


Ty body muzete libovolne prehazovat jenom ten prvni nechte jak je.

Kdyz zacnete bodem:
2)Zamilujete se do slecny a ani jste s ni treba nemluvili – je to spatne (psalo se tu o prehnane fixaci etc.). Navic – jak byste asi zareagovali vy sami, pokud by prisla cizi slecna s tim, ze vas moc miluje a chce s vami chodit (spat)? Takze pokud se vam to zamilovani stane, delejte jakoby jste nic tak intenzivne necitili, dokud se do vas holka taky nezamiluje.

3) zrejme uplatnujete islamske pravo
4) jste nasilnik nebo si platite devku

Jedinny mozny zacatek je rozhovor. Potom uz si delejte, co chcete – jenom pokecat nebo neco vic. V druhem pripade zacit svadet a pak je jedno, co je drive – jestli sex, nebo vztah (pripadne sex bez vztahu nebo vztah bez sexu…vsechno je mozne). Nejdriv je ale treba se k tem holkam dostat a zaujmout, pobavit, okouzlit…


201
ja 30. 10. 2006 22:58

Reakce na Selfmademan #197Načítám náhled komentáře...: je mi 24

Reakce na Michal #198Načítám náhled komentáře...: kamaradka je nekdo, ke komu necitim lasku.

Ale je mi jasny, ze nektere veci se nekterym lidem nedaji vysvetlit ;-)

Reakce na komentář: Selfmademan #203Načítám náhled komentáře...

202
Rachel 30. 10. 2006 23:04

Reakce na Michal #193Načítám náhled komentáře...: Většinou to chce aspoň pár týdnů, ale každý vztah má svoje tempo – proč ne pár měsíců? Odměna je sladká… :-)

Reakce na komentář: Michal #204Načítám náhled komentáře...

203
Selfmademan 30. 10. 2006 23:04

Reakce na ja #201Načítám náhled komentáře...:
A tady se mně to potvrzuje zrovna na dvou exemplářích – Michal upřednostňuje sex a ja je romantik, já asi někde uprostřed, Michal zjevně nemá problémy s ženskejma, ja nevím

Reakce na komentář: Michal #206Načítám náhled komentáře...

204
Michal 30. 10. 2006 23:09

Reakce na Rachel #202Načítám náhled komentáře...:
U jedné jsem čekal tři měsíce, jenže jsem pak zjistil, že příště to zase chtěla až za tři měsíce….
U jiné to bylo na třetím rande… a pak na každým dalším…
Proto chci tu holku poznat ze všech stran :-)

Reakce na komentář: Pepa #205Načítám náhled komentáře..., Rachel #210Načítám náhled komentáře...

205
Pepa 30. 10. 2006 23:13

Reakce na Michal #204Načítám náhled komentáře...: tak jestli to holka chtěla jednou za tři měsíce, tak si ji asi dost neuspokojoval nebo nepřitahoval, nebo byla divná :-D


206
Michal 30. 10. 2006 23:15

Reakce na Selfmademan #203Načítám náhled komentáře...:
Tak to se musím ohradit :-). Už jednou jsem psal že míra touhy po sexu nemá NIC společného s mírou touhy po romantice.

A když už mluvíme o romantice, zepteptej se nějaký holky co si pod tou romantikou představuje :-)

Reakce na komentář: Selfmademan #207Načítám náhled komentáře...

207
Selfmademan 30. 10. 2006 23:21

Reakce na Michal #206Načítám náhled komentáře...: Jenomže Ty jsi: bez sexu ani ránu, a ja by klidně mohl jít do kláštera, stejně si s tímhle přístupem nic nenajde, takže to takhle nějak funguje, ten co to bere komplexně i s tím sexem je na tom vždycky líp :-)

Reakce na komentář: ja #209Načítám náhled komentáře...

208
Jarda 30. 10. 2006 23:39

Reakce na Honza #151Načítám náhled komentáře...:

V nemocnici na transfůzím oddělení, nebo se zeptej na vrátnici


209
ja 30. 10. 2006 23:54

Reakce na Selfmademan #207Načítám náhled komentáře...: no ja v tom klastere (technicke skoly) ziju uz skoro 9 let, takze jsem zvyklej ;-) ;-)
Ale ted vazne, s tim romantikem jsi me odhadl dobre a problemy s zenskyma mam taky, co bych taky jinak delal na techto strankach ;-) Resp. problemy jsem zacal mit pote, co mi nekdo dlouho daval najevo svuj zajem a potom prisla ledova sprcha…
Do te doby me holky nijak zvlast nezajimaly, proste jsem s nimi neprichazel do kontaktu a nevadilo mi to – vubec. Taky jsem si dobre pamatoval jaky o me jevily "(ne)zajem" kdysi v tanecnich. A tak nejak jsem je eliminoval ze sveho zivota.
Ostatne kolem te jedne jsem ze zacatku taky chodil jako kdyby neexistovala, nikdy by me nenapadlo ji "balit" nebo neco takoveho. Ona s tim zacala a davala mi pocit, ze o me nekdo stoji. Velmi to mezi nami jiskrilo. Podrobne jsem sam v sobe analyzoval vsechny moznosti, ale porad jsem mel divny pocit,aby zrovna me chtela takova holka…No nechtela.Co presne chtela jsem se nikdy nedozvedel, vim, ze ji potom taky nebylo dobre…
Od te doby si rikam, ze by me treba nekdo mohl chtit. Ale na to abych holku zaradil do kategorie "mam zajem", tak musi byt napred znama nebo kamoska. proste az si na ni zvyknu, tak teprve potom si umim predstavit i neco vic. A s tim sexem je to tak, ze bych tomu nechal volny prubeh – az to prijde, tak to bude. A ne, ze si kazdou peknou holku na ulici predstavuji v posteli…

Reakce na komentář: Selfmademan #221Načítám náhled komentáře..., Honza #223Načítám náhled komentáře...

210
Rachel 31. 10. 2006 09:10

Reakce na Michal #204Načítám náhled komentáře...: To tím určitě nebylo, žes čekal tři měsíce :-)Asi to nebyl ten pravý vztah.
Ta doba je asi opravdu individuální – taky znám lidi, kteří do toho šli hned (i když, spíš je to věc dívky, jak daleko to nechá dojít) – ale můj šálek kávy to není. Když jsou ti dva nezkušení, asi je lepší to protahovat déle (však to neznamená, že se sebe ani nedotknou – můžou spolu mezitím trochu experimentovat); když je jim pětatřicet, tak už taky uvažují jinak.


211
Rachel 31. 10. 2006 09:47

[Reakce na Selfmademan #189Načítám náhled komentáře...: Myslím, že tohle je dost jasné. Buď je člověk zamilovaný nebo není. Když váhá a přemýšlí, jestli je nebo ne, tak není. A když není, tak by do toho sexu podle mě neměl pouštět – pokud mu tedy nejde jen o ten sex, že, chlapi :-). A když s ním za těchto okolností nějaká dívka jde a diví se pak, že vztah neměl trvání, tak je to její problém.

Reakce na komentář: Rachel #212Načítám náhled komentáře..., Michal #213Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #222Načítám náhled komentáře...

212
Rachel 31. 10. 2006 09:48

Reakce na Rachel #211Načítám náhled komentáře...: Nebo nezkušenost.


213
Michal 31. 10. 2006 10:52

Reakce na Rachel #211Načítám náhled komentáře...:
Tahle tvoje rada je sice pěkná, ale pokud se jí kluci budou řídit, tak budou mít problémy holku najít.
Pokud se kluk nejdřív zamiluje, riskuje, že se zamiluje do slečny dříve než ona do něho. No a většina holek reaguje stejně, když potká kluka, který je do ní zamilovaný, kdežto ona ho zatím poznává a neví co k němu cítí – takový kluk jí okamžitě přestane přitahovat a ztratí o něj zájem.

Reakce na komentář: Rachel #214Načítám náhled komentáře...

214
Rachel 31. 10. 2006 11:25

Reakce na Michal #213Načítám náhled komentáře...: To tedy není pravda. Za "většinu holek" radši nemluv. Když potkám sympatického kluka, tak se do něj buď zamiluju nebo ne, bez ohledu na to, jestli on je zamilovaný. Když je on zamilovaný dřív, tak ho to rozhodně nediskvalifikuje, naopak to může vše urychlit – pokud se mi líbí. Pokud se mi nelíbí, tak má prostě smůlu, zamilovaný-nezamilovaný.
Úvaha stylu "jen se proboha nezamilovat dřív, abych nemusel riskovat" je dost sobecká. V životě už to tak chodí, že když chceme někoho najít, tak riskujeme – a to na obou stranách.

Reakce na komentář: Lucík #215Načítám náhled komentáře...

215
Lucík 31. 10. 2006 12:52

Reakce na Rachel #214Načítám náhled komentáře...: Naprosto souhlasím s Rachel. Když potkám někoho, kdo se mi líbí, kdo mě přitahuje, je něčím originální (pánové, přiznejte si to, dost často postupujete všichni stejně a pokud je holka pěkná a chytrá, tak těchhle "postupů" zažila už dost a ten stereotyp ji nudí, takže vyhledává originalitu), prostě zaujme, tak je jí jedno, jestli je do ní zamilovaný dřív než ona do něj. A důležité pravidlo: opravdu platí, že v lásce vyhrává ten, kdo miluje míň (zní to sice divně, jenže většinou člověk, který miluje "víc" je na tom druhým míň nebo víc závislý a to lásce neprospívá – bohužel to znám ze své vlastní zkušenosti, několikrát jsem byla bezhlavě zamilovaná sama). Co se týče sexu, neurčovala bych nějaké pravidlo – jako jestli na prvním rande nebo po třech měsících. To prostě přijde, pokud se to má stát. A upřímně ani bych neoddělovala vztah od sexu – bez sexu to nejde, pokud vám není třeba 15 a třeba pro mě je důležité, aby mi partner po sexuální stránce vyhovoval. Chci sice poznat partnera dřív než se s ním vyspím, ale zase můžu být potom docela zklamaná, když "ztratím" řekněme půl roku chozením bez sexu, a pak nám to v posteli neklape. Tolik k posledním několika příspěvkům :-)

Reakce na komentář: Divny #216Načítám náhled komentáře..., Rachel #218Načítám náhled komentáře...

216
Divny 31. 10. 2006 13:26

Reakce na Lucík #215Načítám náhled komentáře...: …dost často postupujete všichni stejně a pokud je holka pěkná a chytrá, tak těchhle "postupů" zažila už dost a ten stereotyp ji nudí, takže vyhledává originalitu…

Vyzadovat originalitu prave na tejto stranke nie je velmi rozumne. Vacsina citatelov ma problemy sa vobec vyjadrit a nie este vymyslat originalne sposoby.

A sposobov balenia tiez nie je neobmedzene vela. Velmi by ste nam to ulahcili, keby ste na sebe nosili velku cedulu, kde by bolo napisane, ktore sposoby uz poznate a nevyhovuju vam.

Ale vlastne podstatne je to, ze vsetky slecny su "original".

Reakce na komentář: Lucík #217Načítám náhled komentáře..., Martin84 #278Načítám náhled komentáře...

217
Lucík 31. 10. 2006 14:03

Reakce na Divny #216Načítám náhled komentáře...: Nevyžaduju originalitu na této stránce, jen jsem chtěla trošku vysvětlit, proč se některé holky chovají, jak se chovají, pokud má kluk zájem. Pokud si o sobě myslíte, že nemáte dost okouzlující tvář, aby se na vás nalepilo 10 holek na základě toho, jak vypadáte, měli byste to dohnat jinde. Nejde o způsoby balení jako takové ale spíš o to, jak holku zaujmout. Nemusíš se hned pro upoutání pozornosti stavět na hlavu, stačí jen zaujmout třeba rozhovorem – protože bez toho to nejde. Nemůžeš sbalit holku, pokud s ní vůbec nezačneš komunikovat. A ještě jedna věc: proč někam jdete jen a pouze za účelem někoho sbalit a ne se třeba jen dobře bavit? Přeci to není středobod vesmíru. Stačí, když se začnete s někým bavit, nemusíte být hned nervózní, že to zase neklapne a předem házet flintu do žita, pokud si hned nedomluvíte rande. Úspěch je už to, že se s nějakou holkou třeba dokážete bavit. Je fakt, že čím víc se s holkama kolem bavíte, tím víc odbouráte ostych a příště to půjde samo. Znám ale bohužel dost lidí, kterým se boří svět, když hned po první akci v klubu neuspějou třeba v tom, že nedostanou ani telefonní číslo. O tom to přeci není. A člověk přeci může žít i nějakou dobu bez drahé polovičky.


218
Rachel 31. 10. 2006 14:07

Reakce na Lucík #215Načítám náhled komentáře...: Ale ale, nebuď na ně tak přísná ;-)
Když se mi chlap líbí, tak je mi jedno, jestli mě balí originálně nebo ne, hlavně aby se vůbec nějak projevil a mohli jsme přejít do další fáze. Jaký je on sám, to už je pak jiná věc, ale na způsobu balení zase tak moc nezáleží :-)
(Pravda, to ale předpokládá, že ho znám aspoň od vidění.)

Reakce na komentář: Lucík #219Načítám náhled komentáře...

219
Lucík 31. 10. 2006 14:26

Reakce na Rachel #218Načítám náhled komentáře...: Nechci být přísná, jen prostě fráze typu "pojď na panáka" třeba u mě vůbec nefunguje (taky je to způsob balení, jenže tohohle člověka si zařadím do kategorie kluků, se kterýma nechci nic mít) a ani nezáleží na způsobu balení, jak jsem psala v reakci č. 217, ale spíš to, jak s Tebou ten člověk vůbec mluví. Z prvního rozhovoru jsi schopná poznat, jestli ten kluk má něco v hlavě a mohl by tě zajímat nebo mu jde jen o jedno.

Reakce na komentář: Rachel #220Načítám náhled komentáře...

220
Rachel 31. 10. 2006 14:35

Reakce na Lucík #219Načítám náhled komentáře...: Hmm, "Pojď na panáka" by na mě taky nefungovalo. :-)


221
Selfmademan 31. 10. 2006 17:39

Reakce na ja #209Načítám náhled komentáře...:
problemy jsem zacal mit pote, co mi nekdo dlouho daval najevo svuj zajem a potom prisla ledova sprcha…
Do te doby me holky nijak zvlast nezajimal, … eliminoval

Zatraceně, ty seš asi nějakej můj dvojník, a taky sem se nedozvěděl o co přesně tehdy šlo, což je asi jediný co mě na tom dneska ještě sere :-)


222
Selfmademan 31. 10. 2006 17:48

Reakce na Rachel #211Načítám náhled komentáře...:
A jak si to představuješ, do oka ti padne tak možná jedna ze 100 – na té úrovni o které píšeme, ale samozřejmě to neznamená, že to musí být ta nejhezčí, někdy možná právě naopak (z pohledu ostatních) a taky velkej vliv má, když o tebe třeba sama projeví nějakej zájem :-)
No a ta tvoje vyvolená si vybere taky tak 1/100, takže to máme čistě matematicky šanci 1:10 000 – přeji šťastné hledání :-)
A pak je tady spousta (cca 60%), co tě dostatečně "přitahují", nevím teda jak tohle funguje u ženskejch, a takhle se nějak pořádá sex bez "lásky" :-)

Reakce na komentář: Rachel #224Načítám náhled komentáře..., Michal #226Načítám náhled komentáře...

223
Honza 31. 10. 2006 20:56

Reakce na ja #209Načítám náhled komentáře...:
asi je nás dvojníků víc :-)
akorát že já mám těch let v klášteře zatím jen 5…
A sakra aspoň kdyby mi ta holka řekla PROČ!!! Sakra když máš s holkama totální smůlu a pak potkáš jednou se kterou si maximálně rozumíš, je ti s ní fajn, po každé schůzce s ní si připadáš že umíš lítat, zažiješ první opravdu pusu o které si myslíš že je z lásky. Prostě když máš poprvé v životě pocit, že o tebe nějaká holka stojí a dokáže tě mít ráda… No a pak příjde ta ledová sprcha… myslíte tím ledovou vodu? No v mém případě mě spíš polila tekutým dusíkem. Je to skoro tři roky co sem ji neviděl… a nikdy mi neřekla PROČ! co na tom bylo??? A co je na tom nejlepší? Je jí 20 (jako mě) a za měsíc má termín… čeká dítě s člověkem kterého ani nezná :-(
Kdyby mě vyfackala dala koleno mezi nohy, podřezala… pochopil bych to… nebo aspoň kdyby mi řekla proč? co sem udělal tak blbě?
Já vím že si to moc beru! Samotnému je mi blbý že od té doby sem se nezamiloval… nepoznal to zvláštní šimrání žaludku, roztřepená kolena… vlastně od té doby nebylo ani žádné rande nic… jako bych umřel

Reakce na komentář: Rachel #225Načítám náhled komentáře..., Michal #227Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #232Načítám náhled komentáře...

224
Rachel 31. 10. 2006 21:44

Reakce na Selfmademan #222Načítám náhled komentáře...: Jojo, není to psina, a kdyby byla, tak by všichni chodili spokojeně v páru a tenhle web by neexistoval :-)
Myslím, že se to nedá brát 1/100 a podobně matematicky, snad tam nějaká chemie funguje – aspoň mám ověřeno, že když jsem "něco" k někomu cítila (i když to bylo na úrovni zcela nezávazného, nevysloveného jiskření), skoro vždycky to bylo i z jeho strany.
Takže trochu života do toho umírání, chlapi! :-)

Reakce na komentář: Selfmademan #230Načítám náhled komentáře...

225
Rachel 31. 10. 2006 21:45

Reakce na Honza #223Načítám náhled komentáře...: A ptal ses jí, PROČ?


226
Michal 31. 10. 2006 21:45

Reakce na Selfmademan #222Načítám náhled komentáře...:
A jak tu jednu ze 100 hledáš? Něříkej, že ji na první pohled poznáš, až ji potkáš. Jedíný způsob jak ji potkat je postupně (nebo najednou :-)?) balit 100 holek, poznávat je a pak se rozhodnout.
Vzhledem k počtu pravděpodobnosti, se dá očekávat že jich budeš muset vyzkoušet daleko méně :-)

Kromě toho asi tak u páté nebo šesté holky poznáš, že tvoje původní teorie – že ti vyhovuje 1 holka ze 100 – potřebuje opravit. Začneš poznávat holky, které sice nebudou úplně tvůj ideál, ale bude ti s nimi celkem dobře, takže si řekneš "zkusím to s ní chíli a uvidím".

A k těm 60% holek – řada lidí tady staví příliš ostrou hranici mezi "velkou láskou" a "sexem bez lásky". Ale život tak jednoduchej není. Třeba se ti stane tohle – potkáš sympatickou holku začneš se s ní scházet, dojde i na ten sex, ale po nějaké době oba poznáte, že se k sobě až zase tak nehodíte. Protože ale nejste do sebe moc zamilovaní, rozejtete se smírně a zůstanou vám milé vzpomínky. Možná zůstanete kamarádi na celý život.


227
Michal 31. 10. 2006 21:59

Reakce na Honza #223Načítám náhled komentáře...:
Honzo, mě se stalo něco podobnýho. Byly to krásný tři roky a pak mě najednou ze dne na den nechala. Taky dodnes nevím proč. Celý rok jsem to řešil. Naštěsti jsem na rozdíl od tebe poznal, že nejlepší lék je začít se scházet s jinejma holkama. Dodatečně jsem si uvědomil, že to bylo možná dobře, když to skončilo. Každá nová holka, kterou jsem poznal byla v něčem lepší než ta "moje velká láska" a v něčem novém mě obohatila.

Ty by jsi si měl znovu přečíst všechny články co tady jsou, hlavě ten OKIho o Přehnané fixaci :-)


228
trnka 01. 11. 2006 14:14

Reakce na Barney Gamble #53Načítám náhled komentáře...: Je to pravda, jestli chce chlap najit holku na vztah, tak ji 100% nenajde na diskotece. Tam najde jen holku na sex, coz nekomu staci, ze ano, panove!


229
Kossai 01. 11. 2006 16:55

Reakce na German/8 #88Načítám náhled komentáře...: Ono totiž jde taky o to, že když se jí zeptám a ona kluka nemá a řekne mně to, tak chytne podezření a začne se bránit.


230
Selfmademan 01. 11. 2006 17:53

Reakce na Rachel #224Načítám náhled komentáře...:
Spíš's ho dostala tím, že's o něj projevila zájem :-)
Apropos, zamilovaný ženský jsou skoro všechny hezký :-)


231
Selfmademan 01. 11. 2006 17:59

Reakce na Michal #166Načítám náhled komentáře...: Sexuálně se projevit – to mě zajímá, možná klíčový problém ? – proč se teda bojím sexuálně projevit, a Ty ses nikdy nebál sexuálně projevit, a co takový ty holky, co čumí bezostyšně po klukách snad už od školky. Jak to teda je?

Reakce na komentář: Michal #235Načítám náhled komentáře...

232
Selfmademan 01. 11. 2006 19:55

Reakce na Honza #223Načítám náhled komentáře...: To by mě taky zajímalo, přoč ženský dají vždycky přednost nějakýmu chlívákovi, co si jich vůbec neváží a člověk, co by jí byl věrnej a měl ji rád zůstane sám.

Reakce na komentář: Rachel #234Načítám náhled komentáře...

233
Zítra vstávám v pět 01. 11. 2006 20:41

Hej hoši já bych to tam klidně zkusil, akorát mám problém, že nemám nikoho, kdo by tam se mnou zašel… A prostě mi přijde divný, jít do klubu sám, když tam každý chodí v partě nebo aspon ve dvojici. Tak je asi nezvyklý když se tam někdo ukáže sám a ještě je pak obdařen dotazy, proč tam nikdo není….

Reakce na komentář: Martin #259Načítám náhled komentáře...

234
Rachel 01. 11. 2006 21:27

Reakce na Selfmademan #232Načítám náhled komentáře...: No, vždycky snad ne! Tak zlý to s náma snad není! :-)
Ale je to tím, že ten "chlívák" má většinou v pořádku sebevědomí, umí kecat, lichotit, umí být roztomilý – a na holky tohle opravdu funguje, zvlášť pokud jsou nezkušené. Takže nejlepší by bylo, kdyby ten "věrnej, co ji má rád" tohle uměl aspoň trochu taky, aspoň pro ten moment seznámení…a jsme zase u toho :-(

Reakce na komentář: Martin #260Načítám náhled komentáře...

235
Michal 01. 11. 2006 21:44

Reakce na Selfmademan #231Načítám náhled komentáře...:
Na to je fakt těžký odpovědět, to je spíše na něajaký článek. Ale já asi nejsem ten pravej kdo by ho měl napsat :-). Na některých zahrančních webech podobných qarkovu tomu věnujou dost prostoru (to co jsem předtím napsal nebyly čistě moje myšlenky). A i tady v článcích je to (i když většinou nepřímo) zmíněno.
Nevím jestli je to klíčový problém, ale rozhodně jeden z hlavních, který musí chlap vyřešit aby si zvednul sebevědomí.
Připomen si znova příspěvek od ja195, nad kterým jsi se i ty podivoval. Je opravdu možné, že on fakt nemyslí na sex, když se zamiluje, ale u většiny jím podobných (já taky takový byl) jde o něco jiného. Prostě se bojí přiznat sami sobě, že je ta holka zajímá také (schválně nepíši jen :-) jako tvor opačného pohlaví.
Někde na netu jsem četl krásnou větu (cituji):A Man is a guy who is not scared of his testosterone!
A proč se někdy kluci bojí projevit? Protože si myslí, že holky to nechtějí, že by se s hrůzou odvrátily.
Jenomže holky chtějí aby se chlap projevil jako chlap :-)
Teď koukám, že Rachel přidala příspěvek 234, kde vlastně něco podobného říká také :-)

Reakce na komentář: Rachel #236Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #237Načítám náhled komentáře...

236
Rachel 01. 11. 2006 22:00

Reakce na Michal #235Načítám náhled komentáře...: Sexuálně se projevit je úplně v pořádku, ale musí to přijít v pravý čas. Když to chlap projeví moc brzo, tak to holku může zaskočit, protože je to na ní moc rychlé. Když s tím moc otálí, tak si holka zase říká, co s ním je (a odpoví si: a)má ke mně ohledy, b) asi jsem ho zas tak moc neuchvátila, c)je to hňup).

Co si budeme povídat, člověk to tam stejně cítí od začátku, ale to je taková hra, aby si to napětí mohl vychutnat a při tom přemýšlet, jestli do toho půjde nebo ne (tedy, zjistí, jestli se zamiloval nebo ne). Tím myslím ten druh vztahů, kdy nejde o ten sex v první řadě.

Reakce na komentář: Michal #238Načítám náhled komentáře...

237
Selfmademan 01. 11. 2006 22:21

Reakce na Michal #235Načítám náhled komentáře...:
No je vidět, že to máš už v hlavě srovnaný, narozdíl ode mě :-(. Je zajímavý, že Qark to z tohodle úhlu pohledu nikdy moc nepopisuje. Qark se vždycky zaměřuje na tu praktickou část (usmát se na 10 bab, pozdravit 10 bab …) Já si myslím, že by to chtělo, aby si ti čtenáři taky někdy trochu zapřemýšleli, v čem je konkrétně jejich problém, protože něco asi zkoušel každej, ale někteří řeknou vždycky – tohle nezvládnu, tohle nepůjde – ale proč? Někdo s tím nemá vůbec problém a jinej má problém třeba i s delším očním kontaktem?
Jak oddělují sex od té zamilovanosti, nebo tak nějak – já jsem se toho zbavil teprv nedávno :-) – o tomhle problému jsem tady vlastně taky ještě asi nic nečetl.
No, a mylím si, že fakt ten problém je asi někde tam, že člověk považuje flirtování s cizí slečnou za něco neslušného, nemístného, co se prostě nedělá, nevím k čemu bych to přirovnal – prdět na veřejnosti :-)? Někteří jedinci si vytvoří takovou představu, že takový projev přízně je cosi na hranici konvencí, co musí zůstat v tajnosti. Nebo si prostě jenom nevěří, necítí se být dost hezcí, schopní – pravda je, že čím je ta slečna přitažlivější, tím je to z tohodle ohledu horší. Třeba já se taky bojím víc starších holek (nemyslím tím starších než já), asi v očekávání sofistikovanější obrany a horších následků mýho chování :-), nevím. Když se mně třeba ta holka ani nelíbí a připadá mně taková nesebevědomá, opuštěná, tak z ní nemám respekt a nejsem nervózní. Tím nechci říct, že snad vodím schválně někoho za nos. Možná to ale vůbec není tím, že se míň "bojíš" takové holky, ale může to být tím, že nějaký projev své přízně v tomhle případě bys nepovažoval právě za to "sexuálně se projevit" – a jsem zase u toho, ale pořád jsem nepřišel na to, o co přesně jde, ale možná jsem už blízko :-)
To Rachel – Tím sexuálně se projevit je tady myšlený asi trochu něco jinýho, tzn. asi vůbec se nějak projevit :-)

Reakce na komentář: Michal #241Načítám náhled komentáře...

238
Michal 01. 11. 2006 22:33

Reakce na Rachel #236Načítám náhled komentáře...:
Přesně… problém kluků co jsou tady je spíše to, že prošvihnou ten správný okamžik :-)
Často je to nezkušeností

Reakce na komentář: Michal #239Načítám náhled komentáře..., Martin #258Načítám náhled komentáře...

239
Michal 01. 11. 2006 22:41

Reakce na Michal #238Načítám náhled komentáře...:
A tím sexuálním projevením jsem nemyslel přímo sex.. ale, to že ten chlap když tě balí, se od začátku chová jako chlap.


240
Selfmademan 01. 11. 2006 22:49

Jenom ještě mě napadlo – asi je to potřeba oddělit – ten problém, že člověk nedokáže oslovit ženskou má asi dva základy.
1) to klasický, co se tady pořád a většínou bohužel asi neúspěšně řeší – nemám na to, nejsem dost hezký, X výmluv proč neoslovit, … Tahle část se dá odbourat tím "Baličem za 3 dny", apod.
2) tahle příčina je asi vlastní většíně těch co tady brečí v komentářích, že zkusili všechno a stejně to nikdy nepůjde. Teď tím nemyslím nějaké extrémní případy ošklivosti, řečových vad, … Ten zakopaný pes bude asi někde hluboko, možná bych sáhnul k archetypům, nebo něčemu takovýmu. Ten maník se prostě bojí sám sebe, instrukcí svýho mozku, hluboko zakořeněných tabu, … Necítí se být tím "vůdčím samcem" a možná má i určité vrozené vlastnosti, nebo možná něco okoukal od svého otce, který také není tím "vůdčím samcem". Něco zevnitř mu brání "sexuálně se projevit". Jeho mozek sám hledá výmluvy, proč to neudělat, věnuje tomu spoustu energie, priorita těchto obranných procesů je nastavena na maximum :-), takže už nemá dost sil k smysluplnému verbálnímu projevu. Tělo se připravuje k boji, nebo na útěk? – tep stoupá k infarktovým hodnotám. Jako kdyby všechno v tu chvíli říkalo: ty nejsi ten pravý samec, kliď se odsud, nebo bude zle.
Někteří jedinci popisují zaručný způsob jak se tohodle problému zbavit – posilovna. Nemůžu potvrdit z vlastní zkušenosti jestli to funguje. Ale jestli je to tak jak říkají, tak by to asi potvrzovalo to, co sem teď napsal.


241
Michal 01. 11. 2006 22:56

Reakce na Selfmademan #237Načítám náhled komentáře...:
No, a mylím si, že fakt ten problém je asi někde tam, že člověk považuje flirtování s cizí slečnou za něco neslušného, nemístného, co se prostě nedělá
Někteří jedinci si vytvoří takovou představu, že takový projev přízně je cosi na hranici konvencí, co musí zůstat v tajnosti.

Přesně jsi to vystihl. Musíš poznat, že flirtovat s holkama není nic špatného, ale naopak to holky (většinou) považují za důkaz toho, že chlap je zdravě sebevědomej.
Na druhou stranu, jedna věc je vědět to a druhá začít se podle toho chovat :-).

Schválně to vyzkoušej, třeba jen nezávazně na holky co znáš ve svém okolí. Stačí jen trochu, aby je nešokovala ta tvoje změna v chování :-) Sám brzo poznáš, která to přijme s úsměvem a se kterou je lepší neflirtovat. Jo a aby nedošlo k nedorozumění, flirt nemusí být vždycky něco přímo sexuálního.


Reakce na komentář: Selfmademan #242Načítám náhled komentáře...

242
Selfmademan 01. 11. 2006 23:18

Reakce na Michal #241Načítám náhled komentáře...: Jasně, já a mně podobní jedince tady se asi stydíme hlavně za tu "citovou složku". K té sexuální jaksi, ehm, ještě nikdy nedošlo :-)

Reakce na komentář: Michal #243Načítám náhled komentáře...

243
Michal 02. 11. 2006 21:59

Reakce na Selfmademan #242Načítám náhled komentáře...:
Teď jsou mi některé věci jasnější. Když jsem byl v takové situaci, tak jsem se také zajímal hlavně o tu "citovou složku".


244
HEAVY 08. 11. 2006 12:38

Docela dobrý,i když ne se vším úplně souhlasím,ale to by bylo na dlouho..
Takže k věci-zapomněls napsat metodu taneční
Spočívá v tom,že za A-stojíš,popíjíš a čekáš co za holky k tobě přitancuje a ty se můžeš připojit :-)
Nebo za B tancuješ,děláš všelijaký směšný kreace a usmíváš se na vyhlídnutou koc,ona se usměje na tebe,přitancujete k sobě blíž a chytneš ju za boky,otíráte se o sebe spodními partiemi a líbáte se…
To je pro mě taková klasika do každýho klubu-na to berou všude a téměř všechny.

Reakce na komentář: Honza #245Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #248Načítám náhled komentáře..., Michal #255Načítám náhled komentáře..., Michal #256Načítám náhled komentáře..., Martin #257Načítám náhled komentáře...

245
Honza 11. 11. 2006 20:18

Reakce na HEAVY #244Načítám náhled komentáře...:
No tak tohle je naprosto úžasná metoda… jeko než to tohle, tak si radši vystřelím mozek z hlavy.
Tohle se hodí asi jen lidi jako si ty a pro stejně FREE holky. Nám ostatním to příjde divné až úchylné
To můžeš rovnou za kteroukoliv jít a zeptat se jestli se s tebou vyspí ne?

Reakce na komentář: Selfmademan #246Načítám náhled komentáře..., HEAVY #251Načítám náhled komentáře..., Michal #254Načítám náhled komentáře...

246
Selfmademan 11. 11. 2006 20:45

Reakce na Honza #245Načítám náhled komentáře...:
Na to musí být xicht

Reakce na komentář: Honza #247Načítám náhled komentáře..., HEAVY #252Načítám náhled komentáře...

247
Honza 12. 11. 2006 17:54

Reakce na Selfmademan #246Načítám náhled komentáře...:
ale taky povaha


248
Selfmademan 13. 11. 2006 17:38

Reakce na HEAVY #244Načítám náhled komentáře...:
Další "veselý chlapec", takový ten týpek, co po nich všechny jedou, co se s ničím sprosté slovo, co dokáže donekonečna další sprosté slovo o jakékoliv podobné sprosté slovo, každá ho chce mít mezi nohama, pak se na ni sprosté slovo podobné tomu prvnímu, případně jí nařeže a ona je spokojená, že mohla strávit čas s takovým samcem

Reakce na komentář: Rachel #249Načítám náhled komentáře..., HEAVY #253Načítám náhled komentáře...

249
Rachel 13. 11. 2006 21:41

Reakce na Selfmademan #248Načítám náhled komentáře...: Ale no fuj, příště už mě nepřesvědčíš, že si o ženských nemyslíš nic špatného! :-P. Ale s těma sprostýma slovama jsi to zformuloval ohromně (nebo Qark?)! ;-)


250
Selfmademan 13. 11. 2006 22:18

Že by Qark měl takový převaděč sprostých slov?
To by mě zajímalo, jestli by to fungovalo i obráceně: nejsprostší slovo ze všech sprostých slov nic?

Omlouvám se za slovo každá v druhém řádku.


251
HEAVY 13. 11. 2006 22:30

Reakce na Honza #245Načítám náhled komentáře...: spíš se teda ptaj ony :-)


252
HEAVY 13. 11. 2006 22:32

Reakce na Selfmademan #246Načítám náhled komentáře...: xicht,ale i tělo,hadry a prostě celková přitažlivost

Reakce na komentář: Selfmademan #261Načítám náhled komentáře...

253
HEAVY 13. 11. 2006 22:34

Reakce na Selfmademan #248Načítám náhled komentáře...: Klidni se,holce bych NIKDY neublížil.


254
Michal 13. 11. 2006 22:53

Reakce na Honza #245Načítám náhled komentáře...:
No možná ti to připadne divné, ale podle mě to je naprosto normální. Chlap přijde, vybere si holku co se mu nejvíc líbí a začne jí balit. Je jedno jestli je to disko, ulice nebo třída. A je úplně jedno, jestli to je na jednu noc, nebo na celý život.
Použil jsi slovo úchylné. Dalo by se říci, že úchylné je to, když se někdo zamiluje do holky se kterou pořádně ani nepromluvil a už s ní plánuje společný život. A ještě úchylnější je, když přitom vůbec nepomyslí na sex.

Reakce na komentář: Selfmademan #266Načítám náhled komentáře...

255
Michal 13. 11. 2006 22:58

Reakce na HEAVY #244Načítám náhled komentáře...:
Tak jsem schválně ukázal tvou taktiku B jedné kamarádce. A pro všechny co ti nevěří, přepisuji její reakci

"jo, přesně takhle to funguje", "to otírání dolníma partiema je moooc fajn" A přidala k tomu toho smajlíka s tím vyplazeným jazykem… nevím jak ho sem vložit

Reakce na komentář: Selfmademan #263Načítám náhled komentáře...

256
Michal 13. 11. 2006 23:10

Reakce na HEAVY #244Načítám náhled komentáře...:
Ještě mám k té metodě B dotaz. Jak poznáš, že ta dotyčná má zájem o nějaké sbližování a není to jedna z těch jako Lucik v dotazu 161, tedy ta co chce tančit sama. Ony se na tom parketu usmívaj všechny holky

Reakce na komentář: HEAVY #264Načítám náhled komentáře...

257
Martin 14. 11. 2006 00:46

Reakce na HEAVY #244Načítám náhled komentáře...: Mě tedy, ale připadá, že takové slečny jsou jen sex, si představ, že si někde se svojí přítelkyní, jdeš na drink a pak dole vidíš, jak se o ni někdo otírá. Fajn představa.


258
Martin 14. 11. 2006 00:50

Reakce na Michal #238Načítám náhled komentáře...: Přesně tak, my starší poznáme většinou ten správný okamžik. Ale to se každý naučí časem.


259
Martin 14. 11. 2006 00:55

Reakce na Zítra vstávám v pět #233Načítám náhled komentáře...: Tak běž klidně sám, já už to tak aplikuju delší dobu, protože kamarádi jsou úplně marní. Stačí říct, že si tam s někým byl a právě odešel. Nebo si prostě cokoliv vymyslet.


260
Martin 14. 11. 2006 01:00

Reakce na Rachel #234Načítám náhled komentáře...: Tak ale to sebevědomí, lichotky a kecání zabere vždy. A ti nesmělí mají smůlu. To je jasné.


261
Selfmademan 14. 11. 2006 19:33

Reakce na HEAVY #252Načítám náhled komentáře...:
pošli fotku, ať mám čím živit svou sebelítost

Reakce na komentář: HEAVY #265Načítám náhled komentáře...

262
Selfmademan 14. 11. 2006 19:37

a co když si vybere holku – "snadnou kořist" – jenom třeba, aby měl nějakou odezvu, nemusí s ní hned jít do postele – jak zhodnotíš morálnost takové hry


263
Selfmademan 14. 11. 2006 19:44

Reakce na Michal #255Načítám náhled komentáře...:
hlavně na to otírání nesmí být moc velký výškový rozdíl


264
HEAVY 14. 11. 2006 21:35

Reakce na Michal #256Načítám náhled komentáře...: Tak poznáš,jestli se usmívá na tebe,nebo na kamarádku…
Chce to cvik,ale je to metoda fakt asi jenom pro hezčí a sebevědomější.

Reakce na komentář: Michal #270Načítám náhled komentáře...

265
HEAVY 14. 11. 2006 21:36

Reakce na Selfmademan #261Načítám náhled komentáře...: Jestli mi jako nevěříš,tak jesli seš z Brna,nebo okolí ,tak ti to můžu ukázat v praxi…

Reakce na komentář: Selfmademan #267Načítám náhled komentáře...

266
Selfmademan 14. 11. 2006 21:53

Reakce na Michal #254Načítám náhled komentáře...:
Hele, když o tebe roky žádná ani kolo neopře a pak se objeví slečinka, co má asi fakt o tebe zájem a dá ti to téměř řekl bych explicitně najevo, tak je to potom ta jediná ve vesmíru – ta jediná ve vesmíru, co má o tebe zájem, má pro tebe 100procentní hodnotu, je to tvoje 100procentní šance, 100procentně se do ní zamiluješ na 99 procent to pos…š a nezajímá tě, že je hnusná, blbá a třeba má už dávno někoho jinýho


267
Selfmademan 14. 11. 2006 21:58

Reakce na HEAVY #265Načítám náhled komentáře...:
Já jsem chtěl jenom tu fotku, abych se měl nad čím užírat, užít si trochu toho sebemrskačství, bledé závisti atp.

Reakce na komentář: HEAVY #268Načítám náhled komentáře...

268
HEAVY 14. 11. 2006 22:03

Reakce na Selfmademan #267Načítám náhled komentáře...: Tak sem hod mail nebo icq

Reakce na komentář: Selfmademan #269Načítám náhled komentáře...

269
Selfmademan 14. 11. 2006 22:26

Reakce na HEAVY #268Načítám náhled komentáře...:
Ale předem ti říkám, že svou fotku ti nepošlu, protože bys třeba zejtra ani nemohl snídat a jestli jsi citlivá povaha tak možná ani obědvat a já, i když se to možná nezdá nejsem až do té míry zlomyslný člověk.


270
Michal 15. 11. 2006 01:45

Reakce na HEAVY #264Načítám náhled komentáře...: Párkrát jsem to zkoušel, slečny se usmívaly, ale já nikdy neodhadl, jestli mají jen dobrou náladu, nebo jsou svolné k flirtování při tanci :-) Bylo to už před pár lety, a já se tenkrát bál to risknout. Když to teď tady čtu, tak to zkusím znova a nějak na to snad příjdu. Asi na to budu muset přijít sám, když nikdo nenapíše nic konkrétního. Jedna kamarádka mi taky řekla: "to poznáš podle toho, jakým způsobem se na tebe usmívá". Ale nic konkrétnějšího :-)

Reakce na komentář: HEAVY #271Načítám náhled komentáře...

271
HEAVY 15. 11. 2006 14:45

Reakce na Michal #270Načítám náhled komentáře...: Dej si něco málo pití na kuráž,ale nepřežen to!To sem si jednou taky takhle dával na rozehřátí,a pak sem šel tancovat,sice si mě tam nějaký holky odchytly,ale když viděli,že nemůžu ani chodit,tak mě nechaly :-D


272
gula 18. 11. 2006 01:09

Reakce na Pako #131Načítám náhled komentáře...: Naprosto s tim souhlasim, sam bych to neformuloval lip! Jen z vlastni zkusenosti – momentalne jsem zamilovany a s dotycnou zatim nechodim. A uplne citim jak to beru prehnane vazne a uplne jinak, nez kdyz jenom flituju – tak se bojim, ze to nevyjde :-(.
PS Sakra prave takhle bat bych se nemel..

Reakce na komentář: jarop #274Načítám náhled komentáře...

273
Michal 18. 11. 2006 17:32

Podle mě je tohle dost dobrej článek!! Určitě si zkusím nějakou tvou taktiku :-)


274
jarop 21. 11. 2006 23:06

Reakce na gula #272Načítám náhled komentáře...:
I ja mám k tomu sklon. Kedysi som sa vedel dobre zabaviť s dievčatami, ak som ich bral ako kamarádky.
Keď om sa zamiloval, príliš som sa naviazal. Potom som bol nemožný. Ale poučil som sa na vlastnej koži.
Hlavne netreba veľa snívať o vyvolenej slečne ako s ňou budeš to a ono, kým nie je tvoja. To sa človek veľmi ľahko zamiluje až k závislosti.


275
umpalumpa 24. 11. 2006 09:48

hmm tak ted si me nazval ubozakem sasku jako trochu blby od cloveka kterej radi lidem nadavat ostatnim kterym to nejde jako "tobe" do ubozaku beztak taky jenom meles hovna a skutek utek jenom tady pises hloupy kidy a skutek utek dokaz ze nabalujes ty baby no tak udelej nejaky video at vidime jak "mistr" sveho oboru pracuje !


276
TomiQ 28. 11. 2006 00:23

Reakce na Barney Gamble #53Načítám náhled komentáře...: tak to jako respekt…presne takhle si to nak myslim i ja… nevim no co na tom každej vidi…ale ja se do toho nak stourat nebudu…to je vec lidi co tam chodej…ja chodim na pokec do kavarny nebo cajky popripade restaurace a sem v klidu :-) GL všem ;-)

Reakce na komentář: Mawe47 #277Načítám náhled komentáře...

277
Mawe47 28. 11. 2006 08:12

Reakce na TomiQ #276Načítám náhled komentáře...: pravda pravdouci :-)


278
Martin84 09. 12. 2006 18:44

Reakce na Divny #216Načítám náhled komentáře...: Na margo tej cedule, mna zas napadlo, ze by nebolo odveci zaviest daky standardny prstienok, podobne ako zasnubny, ktory by signalizoval, ze je dievca nie zasnubene, ale zadane. Ach…kooolko prace by to nam hanblivym chlapcom usetrilo…

Reakce na komentář: Martin84 #279Načítám náhled komentáře...

279
Martin84 09. 12. 2006 19:00

Reakce na Martin84 #278Načítám náhled komentáře...: A nie len nam chlapcom. Aj dievcatam by to usetrilo kopec prace v odhanani zienchtivych chalanov. A pre potreby diskotek by mohol byt fosforeskujuci 8D A mohol by sa nosit na prostredniku, aby, v pripade, ze by si prstienok chalan nevsimol a velmi naliehal, mu to mohla dama patricne ukazat 8D


280
weny 16. 12. 2006 15:51

Může mi někdo vysvětlit (nejléoe nějaká holka), proč současný mladý holky nechtějí chodit tancovat na diskotéce ploužáky s klukama? Byl jsem včera na discotéce s bráchou a kámošem, a dohromady jsme se zeptali asi 7 holek co znuděně stáli u parketu…a každá odpověď NE…a co mi nejvíc dostalo, že asi po 5 vteřinách co jsem se jí zeptal, přišla k ní její kámoška a šli tancovat spolu!!!!


281
HEAVY 20. 12. 2006 23:48

Na to se neptá :-)Musíš ju prostě vytáhnout a už to nějak dopadne


282
Athan 28. 12. 2006 22:37

Reakce na Honza #66Načítám náhled komentáře...: Honzo,přečetl jsem si tvoje komentáře.Myslím,že ty a tobě podobní si svoji bolest hýčkají a používají ji k omluvě své neschopnosti,případně citovému vydírání.Furt dokola vykládáš jak jsi ublížený a jak tě samota ničí a čekáš,až se někdo slituje a všimne si tě.Nic jiného ale ani neumíš,že?Divíš se,že tě žádná nechce?Nikdo není zvědavý na tvoje věčné fňukání.Můžeš si za všechno sám.Tak s tím přestaň.


283
lubos 07. 02. 2007 11:57

Reakce na Barney Gamble #53Načítám náhled komentáře...: no nemohu souhlasit… a uz vubecne ne stemi lidmi co tam chodej…mozna jsem tak trochu sampon no :-P obcas tam odnekteryhc lidi slichavam i gay ale to spis odtech co mi zavidi (myslim si teda ze zadnje krasavec nejsem ale natom nesejde) a nekdy i od zenskech kdyz se one patricne nezajimam (kor kdyz se snazi upoutat pozornost veselijak od osahavani az po to ze tam name vystrkuji kozy)… ale proste ja tam nechodim balit baby ja si tam jdu zatancovat a pobavit se ksamosema …s nazorem ze baba na trvalej stah se tam neda najit az tak nesouhlasim ale je jich opravdu malo a clovek musi mit stesti a spravnou ruku ji najit


284
Jonny Storm 15. 02. 2007 21:39

No zní to snadně ale,, já většinou sázím na vetření se k holce parket s dobrou hudbou. Tím že předstírám tanec :-D

Reakce na komentář: Henshaw #285Načítám náhled komentáře...

285
Henshaw 26. 02. 2007 18:56

Reakce na Jonny Storm #284Načítám náhled komentáře...: Tak nějak pěkná písnička to podpoří jednu půlu a druho dodělá upřímnej úsměv. Mam to vozkoušený je to paráda :-)


286
Tom 19. 03. 2007 19:47

Zajímavý, ale připadámi, že autor článku je snad autor kamasutry (pozn. nikdy neměl sex, ale psal jak špílmachr)… Teorií plnou hlavu, ale skutečnost je trochu jiná :-)


287
msankh 19. 03. 2007 22:20

Po přečtení prvních padesáti komentářů jsem došel k závěru, že dál číst asi bych usnul, ale jedno je podle mě jasný. Vykašlete se na nějaký městský kluby bo co a děte na normální diskotéku někde za městem, kde sou třeba i holky z vesnic apod. Je to 100% lepší. Z deseti holek, který pozvete jich pude minimálně pět (myslim tancovat). Problém zůstává s tou bitkou, ale věřte, že když znáte někoho z tý vesnice, ten se za Vás postaví, za něj dalších deset atd. atd. Tak potom těžko dostanete přes hubu, protože druhá strana se radši otočí a odejde. Nikdy jsem nebyl v nějakym klubu třeba v Praze nebo v Olomouci, takže to nemůžu posoudit.


288
dalsi z elektra 19. 04. 2007 22:02

Reakce na Honza #112Načítám náhled komentáře...: mas recht. Nemyslim si o sobe ze bych byl stydlivej nebo nejak neoblibenej, kdyz me nekdo s nekym seznami casto z toho neco je ale KDE se ma seznamit kluk ze skoly plnej kluku, kde znaj vsichni hlavne dalsi kluky, jinde nez na disku? oslovovat zensky na ulici nebo ruzne v dopravnich prostredcich sem taky skousel ale bez valnyho vysledku, plesy sou dobry ale jen v zime, tak kde proboha jinde potkat pekny baby nez na dyze? jestli mate nekdo napad, sem s nim, sem jedno velky ucho :-D


289
Kristýna 12. 05. 2007 12:27

hm, na tom článku určitě něco bude. Každá holka chce, aby ji kluci oslovovali. A i když se jí zrovna ten dotyčný moc nelíbí, pokud není kráva, stejně se s ním bavit bude. A pak ho třeba představí kamarádkám, u kterých může mít úspěch. Takže hlavu vzhůru a hlavně se nebojte! Věřte mi, holky se chodí do klubů nebo do hospod bavit a chtějí, aby je někdo bavil. Jestli mám mluvit za sebe, tak je hrozně vzrušující, když mě osloví cizí kluk, v podstatě na to v klubu čekám – bohužel je odrazují kamarádi mužského pohlaví, kteří často chodí se mnou. Nebojte se ani ostatních kluků, pokud se s nimi vaše "zvolená" zrovna nelíbá, věřte, že jsou to jen kamarádi a ona nebude mít nic proti tomu se bavit i s někým jiným..


290
michalli 12. 05. 2007 13:09

Reakce na Honza #112Načítám náhled komentáře...: no asi tak, sice nejsem z elektra ale s kamarádem jsme byli a doted jsme typičtí počítačníci se všema neduhama. až na to že jsem se s tím něco snažil dělat a tak jsem se snažil získat co nejvíc kamarádek, přes známý, v hospodě apod. a pokud to není fakt hodně hezká holka tak v dnešní době nemám naprosto žádné problémy se s někým bavit natož ji balit (no u těch hodně hezkejch je to dost těžký ale výhra je pak velmi zajímavá, že? :-) )
teď už je mi 30, s přítelkyní bylím přes 1/2 roku a chodíme spolu přes 5 let (5,25).
takže sice budu asi nudnej ale heslo když se chce tak to jde opravdu platí.
musíte prostě překonat ostych a neříkat si že jsem jen na hovno a pořád se litovat. quark tu má pěkný články a je potřeba je vzít v úvahu.
jinak hezoun zrovna nejsem (nějakej model asi ne), je to spíš o ukecánosti. dokud dovedete žvanit a máte o čem a hlavně dokážete poslouchat holky (a pamatovat si to a rozumně na to reagovat) tak 70% toho seznamování máte za sebou. :-)

Reakce na komentář: michalli #291Načítám náhled komentáře...

291
michalli 12. 05. 2007 13:10

Reakce na michalli #290Načítám náhled komentáře...: P.S.: já se se svou holkou seznámil v šalině :-) seznamovat se můžete opravdu všude :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.