QARK.net — Starší ženy
Starší ženy

Starší ženy

Jennifer Aniston

Musím se přiznat, že mě vždycky přitahovaly starší ženy. Ať jsem se snažil sebevíc, tak jsem zatím nenašel mladou holku, která by měla rozhled, věděla co chce, uměla se chovat a byla inteligentní. U starších žen jsem problém s hledáním neměl.

Asi mladým děvčatům nerozumím. Nebaví mě mluvit celý den o škole, nebaví mě vysvětlovat jim základní cizí slova, nebaví mě jejich omezený rozhled a dětskost. Hloupé a omezené dítě pro mě není partner. Možná nějakého muže přitahuje vycvičit si vlastní opičku, ale já dávám přednost dospělé zralé ženě s vlastním názorem, před chichotající se náctiletou, která nic nedokázala, a ani nechce dokázat. Já si prostě musím ženy vážit.


Možná namítnete, že všechny mladé holky mají překrásné tělo. Asi jste se nebyli dlouho podívat venku. Velká část dnešních mladých holek má už v šestnácti letech nadváhu a velký zadek, přesto bez ostychu nosí bederky a trička z kterých jim vylízá pořádný pupek. Starší ženy jsou udržované, leckterá náctiletá by jim mohla závidět. Starší ženy mají úroveň a chování. Dospělá žena se nelepí na kluka kvůli jeho penězům, ale má hrdost a snaží se něco dokázat sama.

Starší žena je výzva. Na sbalení mladé holky vám stačí i hloupý úsměv. Ale dospělou ženu musíte krásně dobývat a dokázat, že za to stojíte. Nebojím se bývalých partnerů, nemusím balit panny. Když mě partnerka po milování pochválí, tak to má váhu, protože vím, že má s čím srovnávat.

Nechci vám vymlouvat vaše mladé přítelkyně, jsem rád, že jste s nimi spokojení. Mluvím tu o sobě a s mým názorem pochopitelně nemusíte souhlasit. Jen jsem měl dneska chuť napsat něco o dospělých ženách, kterých si vážím.

Poznámka

Pro upřesnění dodávám, že mladé holky jsou pro mě dívky do 22–23 let.

Qark | 01. 04. 2005 22:19 | Komentáře: 41 | ::O ženských


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pif 01. 04. 2005 23:16

a kolik mas to tech roku ? :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., flashback #18Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 01. 04. 2005 23:51

Reakce na pif #1Načítám náhled komentáře...: No co se myho veku tyce, tak se priznavam, ze v kvetnu mi bude 26 let ;-)

Reakce na komentář: ttajfunek #22Načítám náhled komentáře...

3
Marcellus 02. 04. 2005 02:19

"Ale dospělou ženu musíte krásně dobývat a dokázat, že za to stojíte." …moc pekne receno (napsano) Qarku :-) Jen bych chtel poznamenat, ze kdyz se zcistajasna objevi laska, tak se clovek na nic neohlizi..ani na vek :-)


4
gew 02. 04. 2005 22:20

on ten pojem "starsi zena" je behem zivota muze velice pohyblivy. kdyz zacnu nekde, kde to ma smysl – treba ve ctrnacti – tak pro ctrnactileteho kluka je starsi zena nedobytna patnactka az sestnactka z tridy nad nim. a chce ji proto, ze ma vetsi prsa a hezci telo nez jeho spoluzacky. postupne jak se chlapec dostava na takovych 17 a dostava rozum, je starsi holka uzasna, inteligentni, krasna a zivotem protrela dvacitka. a je porad stejne nedobytna. kolem takovych dvaceti najednou (u casti kluku – treba muj pripad) prestavate jevit vaznejsi zajem o ty mladsi (pokud bereme jako ucel "zajmu" nejaky vztah) a starsi zena (takovych 25) je neco, pro co byste obrazne receno polozili zivot. konecne (az na vyjimky) zadna pipina, vi co chce a hlavne vi co nechce – nechce v drtive vetsine dvacetileteho pritele ;-) ale jakmile se chlap dostane na 22–23, posunuje se vek idealni zeny smerem ke tricitce a meni se zasadne jedna vec – pri tehle vekove konstelaci uz je i moznost, ze by mela zena o onoho hocha zajem. vek totiz doopravdy prestava hrat vaznou roli. no a od takovych 25 vys se vek "starsi zeny" podle me ustali na necem mirne pres tricet a tam uz taky zustane. nebo se pletu? v tehle vekove oblasti jeste nemam zkusenosti :-)

Reakce na komentář: kuba-kubula #5Načítám náhled komentáře..., Ash #6Načítám náhled komentáře...

5
kuba-kubula 03. 04. 2005 11:53

Reakce na gew #4Načítám náhled komentáře...: Mno, skvělej kometář. Já osobně mám přítelkyni o 16 měsíců starší a klape nám to jak švýcarský hodinky… Nebo si to aspoň oba myslíme.
PS:Mě bude 19 za pár týdnů


6
Ash 03. 04. 2005 12:50

Reakce na gew #4Načítám náhled komentáře...:
"Starší žena" = žena o několik let starší, než vy. Srovej viz. "Žena".

"Žena" = přitažlivá bytost ženského pohlaví o trochu mladší nebo stejně stará jako vy, všeobecně velmi ceněná a vyhledávaná. Pozor: vědci nevyloučili, že může vznikat závislost. I přes toto reálné riziko však majoritní část mužské populace ujíždí na Ženách a za nic na světě by neměnili.

Jinak s tím ustálením bych to moc neviděl (když si v padesáti najdete třicítku…)

Reakce na komentář: gew #9Načítám náhled komentáře...

7
Ash 03. 04. 2005 13:18

Když jsem si to tak četl… to je takové to zobecňování… nejedna mladá dívka se místo chichotání usmívá, má vlastní názory i zájmy, není hloupá, nemá nadváhu, o škole se zmíní často, ale nemluví o ní dlouho, rozhodně se nelepí na kluka kvůli penězům (tímto jsem si 100% jist :-), chce něco dokázat, umí se chovat (sic!) i když někdy působí nejistě, a její přizpůsobivost má daleko ke srovnávání s cvičením opiček. More over je přirozená, příliš toho nepředstírá, spousty věcí se (ještě) nebojí, je otevřená a její celodenní dobrá nálada a bezstarostnost, kterou si ještě může dovolit je beznadějně nakažlivá.
Opravdu.

Reakce na komentář: Qark #8Načítám náhled komentáře..., gew #10Načítám náhled komentáře...

8
Qark url 03. 04. 2005 14:02

Reakce na Ash #7Načítám náhled komentáře...: No až takovou dívku poznám, tak o tom určitě napíšu. Zatím jsem neviděl, aby některá mladá dívka měla celou tuhle kombinaci vlastností, které jsou u starších dívek běžné.
Trošku mi tvá "nejedna mladá dívka" připomíná Yettiho, o kterém taky každý mluví, hodně lidí tvrdí že existuje, ale přitom ho ještě nikdo doopravdy neviděl. Ale což, možná, že doopravdy existuje ;-)


9
gew 03. 04. 2005 22:16

Reakce na Ash #6Načítám náhled komentáře...: myslel jsem to tak, ze jak se chlap dostane nad 30, tak prestava mit o starsi zeny zajem a opet se obraci na mladsi :-)


10
gew 03. 04. 2005 22:18

Reakce na Ash #7Načítám náhled komentáře...: mimochodem, znam jednu sedumnactiletou slecnu, ktera se chova jako ta "starsi". obcas se sice jeji pravy vek provali nejakou "hloupou" reakci, ale jinak je opravdu skvela. spojuji se v ni pozitiva mladeho masa a rozumu vyspelejsiho tvora. k sezrani :-)

Reakce na komentář: kuba-kubula #11Načítám náhled komentáře...

11
kuba-kubula 04. 04. 2005 10:39

Reakce na gew #10Načítám náhled komentáře...: Nechceš semka dát její číslo, jméno, adresu a tak ???

Reakce na komentář: Ash #12Načítám náhled komentáře...

12
Ash 04. 04. 2005 22:09

Reakce na kuba-kubula #11Načítám náhled komentáře...: Jako kdybys neznal odpověď ;-) Ale stačí chodit a koukat kolem sebe. Nečekej že bude někde středem pozornosti, spíš hledej u stěn či zcela mimo společnost, to už je takový osud, tak jako se zlatej valoun nehledá uprostřed václaváku, ale hluboko ve skále. Upoutá tě, že tě na ní nic neupoutá, kromě toho zvláštního světla, takové energie, která je všude kolem, a když ji oslovíš, víš, že to není naposledy, budeš se k ní chtít pořád vracet s tím zvláštním a neobvyklým klidem ve své mysli.
[ How To Get Yetti / Prague, 2005 ;]

Reakce na komentář: gew #13Načítám náhled komentáře..., kuba-kubula #14Načítám náhled komentáře...

13
gew 05. 04. 2005 08:14

Reakce na Ash #12Načítám náhled komentáře...: uplne jsem zaslzel :-)


14
kuba-kubula 05. 04. 2005 18:07

Reakce na Ash #12Načítám náhled komentáře...: ach… tak to je žúžo…


15
bara 26. 04. 2005 10:42

mno to nemyslis vazne, podle tebe jsou mlady holky nudny trupky bez rozhledu a vlastnich nazoru. ja to nechapu. myslim si, ze tady vubec nejde o vek, ale o typ cloveka.o to v jakym prostredi vyrustal, s kym se bavi, jaky jsou jeho zajmy atd. atd. mozna byses divil, ale treba i s sestnactkou si muzes rozumne popovidat. i sestnactka muze mit vlastni nazory na svy okoli a veci, co se dejou kolem. a nemusi ji jit jenom o to,aby si nasla typka s farem a plnou penezenkou.
a naopak i treba takova tricitka muze byt pitoma prachychtiva mrcha. chces tim rict, ze mladych holek si nevazis?? ze sou to obycejny naivni husicky.
mno. ja tvuj nazor opravdu nezdilim…..

Reakce na komentář: Qark #16Načítám náhled komentáře...

16
Qark url 26. 04. 2005 19:35

Reakce na bara #15Načítám náhled komentáře...: Máš pravdu. Já jen mluvil obecně. Nepopírám, že mladší holky nemůžou být skvělé. Netvrdím ani že starší ženy musí být skvělé. S věkem se ale pojí plno věcí. Jde o určité životní zkušenosti a názory, jde o všeobecný rozhled. Já si rozumím lépe se staršími, protože si s nimi mám co říct. Většina mladých holek nemá takový přehled, a ani názor na plno věcí podložený logickou argumentací, který by mě zaujal. Já si totiž ženy musím hlavně vážit a dělá mi problém vážit si partnerky, která třeba neumí ani pravopis :-|


17
fero 04. 05. 2005 17:48

ahoj Quark,
uplne s tebou suhlasim,mame rovnaky vkus aj preferencie. momentalne sa snazim ziskat jednu styridsiatku,dostal som sa po isty stupen a neviem ako dalej. rad by som to s tebou prebral a mozno by si mi aj vedel poradit,bol by som rad keby si mi napisal na: felatius@zoznam.sk


18
flashback 30. 05. 2005 12:24

Reakce na pif #1Načítám náhled komentáře...:
Ahoj.

No KAPO ak dovolis, poviem len tolko si sebec, do seba
zahladeni chlap. Vidis seba, ja ja jenom ja , ako sa spieva
v jednej pesnicke.

Mohol by si vysvetlit preco ta nebavi vysvetlovat a 
venovat sa mladym nactkam ?

Reakce na komentář: mlok #20Načítám náhled komentáře...

19
massto 05. 06. 2005 20:44

no ja poznam mladu krasnu usmievavu s vlastnym nazorom na vec a teda viac sebavedmu ako som ja …. inac ide o to ci holka ma vlastnosti take pri ktorych je predpoklad ze sa dopracuje k  veciam o ktorych sa tu pise .A ona ich ma no aj chlapca .


20
mlok 08. 08. 2005 18:35

Reakce na flashback #18Načítám náhled komentáře...:
Asi sis to mel precist jeste jednou ;-)


21
Sidonie 29. 08. 2005 18:44

To mi tedy přijde docela neobjektivní….Asi jsi holt měl smůlu na povrchní slípky, nevím, v jaké společnosti se pohybuješ, ale takhle mluvit o holkách…otázka je, co jsou ty mladší.A že nemají přehled?Hochu, asi lovíš ve špatných vodách.;-)


22
ttajfunek 12. 09. 2005 20:52

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Ty bláho, ve svých třiceti si mám najednout připadat jako "starší žena?!" To mám z Tebe tedy radost….. ;-)


23
Petr 24. 09. 2005 15:56

Tady Qark nepoužívá nejlepší formulaci. Pod pojmem "starší žena" si představím duchodkyni. Lepší by bylo "starší holka". U holek mezi 25–30 je prostě bobrej poměr mezi životní zkušeností a tím jak vypadaj.


24
Mistle 28. 02. 2006 21:39

Qarku, já s tebou taky nemůžu než nesouhlasit. Nehodlám opakovat v plné šíři všecko řečené – nemusí být husička, možná lovíš ve špatných vodách atd. atd. Ale nemůžu si to odpustit. Já se občas se svými vrstevníky dost nudím. A vrstevníky myslím i kluky tak o dva, tři roky výš (samozřejmě ne všechny!!!). Pokud si chci s někým dejme tomu popovídat o semináři, který mě třeba zajímal, dostane se mi jenom odpovědi typu: jó, nuda jako obvykle. I já si musím kluka vážit – ale jak si mám vážit pořád ještě puberťáků, které zajímají jenom nový skateparky..? Mě přijde, že svět není plný povrchních mladých holek, ale spíš povrchních, častokrát přihlouplých a dětinských kluků.
Myslím si, že chápu, cos chtěl článkem říct, ale přijde mi to trošku subjektivní – jsi trochu zaujatý právě proti těm mladým, atd. atd….. Ale i můj pohled je taky zaujatý. Važ si svých starších žen, jenom jsem ti chtěla říct, že si myslím, že člověk si může vážit i mladý holky – byť je zákonitě méně zkušená, nemyslím si, že by se to dalo brát jako určitý handicap… Jeden rád vdolky, druhý zase holky a myslím, že není důvod zatracovat ty mladší.


25
Grf 11. 03. 2006 17:50

plne souhlasim..ale porad jak mam asi zbalit nejakou "starsi zenu"na urovni(ktera by mi vyhovovala)kdyz mam 17…

Reakce na komentář: donork #26Načítám náhled komentáře...

26
donork 27. 03. 2006 19:20

Reakce na Grf #25Načítám náhled komentáře...: tak to máš smule ale starší žena je jak zralí ovoce jen si kousnout


27
Benik 19. 05. 2006 14:31

Heh tak ted soihlasim na 100% je mi sice jenom 15, ale holky nehledam ani tak mezi vrstevnicemi jako o neco starsi holky. Proste nechapu holky v mem veku, ja si s nema nemam co rict, ale kdyz jdu s nejakou rekneme 16ctkou tak je to uplne o necem jinem…


28
paja 02. 06. 2006 20:23

myslím že si to vystihl uplně přesně,až na ty peníze starší ženy mají závasky ke svým ratolestem a láska k nim je větší než k ostatním,tak pod tíhou okolností se řítí do odporných ale výdělečných vztahů


29
Monika 16. 08. 2006 08:02

Hmm…to máš asi velmi špatné zkušenosti s mladými dívkami.
Čím začít?!..Třeba tím,že neznám ani jednu slečnu,která by hledala chlapa kvůli penězům.To sis asi trošku spletl.Mladý holky,jako jsem třeba já,na peníze ani tak nemyslí.Když už bych nám měla něco vyčíst,tak je to to,že hledáme spíše kluka,kterej by nás miloval.S tou naivitou máš ale trošku pravdu.Protože každá z nás,ikdyž si to třeba navenek nepřizná,hledá neustále toho prince na bílém koni.Ale neřekla bych,že jenom my.I straší ženy.A tohle mě opravdu zaskočilo.Kde si byl na tom,že pro sbalení nějaký mladý holky stačí hloupý usměv?To teda opravdu nevim,o které dívce si mluvil,ale o mě a o mích vrstevnicích rozhodně ne.A za druhé,asi nejsi moc velký odborník přes ženské pohlaví.Ale je celosvětově známo,že když žena dospívá,tak se zakulacuje,a tím pádem jí aji přibývá na váze.Já sice s tímto žádný prolbém nemám,ale znám hodně lidí,kteří to mají.Dobývat se nechává spousta holek.Takže myslím,že se z části mýlíš.Líbí se ti starší ženy,protože tě asi více vzrušují,a mladé holky se ti zdají dětinské.Sice to není pravda,ale tobě to tak připadá.A to má každý muž jinak…No myslím,že už jsem napsala dost.Tak o tom trošinku uvažuj..

Reakce na komentář: Lucka #30Načítám náhled komentáře..., Wentworth #31Načítám náhled komentáře...

30
Lucka 16. 08. 2006 13:52

Reakce na Monika #29Načítám náhled komentáře...: Já zas nemohu souhlasit s tebou…Qark nemluvil o tom, že by se mladé slečny zakulacovaly, ale o nadváze a to je rozdíl! S Qarkem souhlasím, hlavně s tím, že pokud už má někdo nadváhu, tak by se měl vhodněji oblékat, i když toto asi tak s tím věkem nesouvisí, stejně jako to, že si slečna hledá chlapa kvůli penězům – znám několik takových slečen a jsou to jak -náctileté, tak i starší. Každopádně s Qarkem souhlasím a myslím že ne proto, že už patřím mezi "ty starší" :-) Starší slečny už mají ty zkušenosti, které mladé slečny nemají ať jsou sebeinteligentnější… No, Qark tu říkal jen svůj názor, který mu nakonec nikdo vyvrátit nemůže :-) BTW, Qarku, byla jsem v sobotu v Brně (ačkoliv jsem Pražačka, opravdu to město miluju a mám tam i kamarádku, takže tam vždy ráda zavítám) a tak jsem si na tebe vzpomněla a doufala jsem, že budeš dělat jeden ze svých testů. Bohužel jsme na tebe ale nenarazily :-( Tak snad příště… ;-)


31
Wentworth 18. 08. 2006 15:56

Reakce na Monika #29Načítám náhled komentáře...: Popravde chlapi si nemysli ze zeny hledaji jen penize, oni vi ze hledaji celkove majetek, zabezpeceni a ostatni vyhody. Jakmile treba ztrati praci nebo ma muz jiny problem tak se na nej vetsinou holka vykasle, protoze ona si prece najde jineho, ktery na tom bude lepe. Zkratka zeny miluji dokud maji vyhody a neco ze vztahu tezi, jakmile by naopak ony meli byt oporou muzi, laska se vypari jako para nad hrncem. Takze neni to jen o penezich ale o celkovem profitu. Je asi mysleno ze ty starsi jsou ferovejsi, ale kdo vi..


32
protera 18. 08. 2006 19:44

…Nebojím se bývalých partnerů, nemusím balit panny…, jak je tohle mysleno? Jako ze se muzi boji srovnavani s byvalymi partnery? Nebo nechteji zenu, kterou uz mel nekdo pred nima? proto radsi pannu?


33
pavicka 18. 08. 2006 19:57

Neco pravdy na tvem clanku bude…….ale ja to citim stjene…nepritahuji me muzi(kluci)meho veku….nemyslim jen po fyzicke strance ale mam na mysli celkovou zralost osoby…v jejich chovani,rozhledu,nazoru…schoponosti prosadit se…..takoveho kluka jsem jeste nenasla a proto moji partneri byli(i muj soucasny partner) o dost starsi nez jsem ja sama…..


34
Vašek 05. 12. 2006 16:39

Moji kamarádi,hledají taky samé mladé holky.Jenže ja si s nimi nemám co říct.Zato ze starší ženou si skvělě rozumím a popovídam .Nevím čím to je ,ale je to tak.Prostě starší ženy mě přitahují ,asi to bude tou vyzrálostí.


35
Roman Mácal 15. 03. 2007 20:02

Přišel jsem opanictví ve svých 19 letech s mladou paničkou o pár let starší nežli já….dodnesmě to mrzí že to nebyla ta pravá láska.


36
tak to teda ne! 16. 03. 2007 09:05

rozhodne nesouhlasim s tim , ze starsi zensky nejdou po penezich a uz vubec , ze vsechny nactilete holky jsou takove dilinky jak je tu vyobrazujes!!
tím se citim byti hozena opet do jednoho pytle s temito barbínkami , ackoliv se snazim vymanit se z jejich zivotniho stylu cely zivot … a musim rict , ze se mi to zaplatpanbuh dari…nesouhlasim s jejich povrchnimi problemy , s tim ze se smeji temer cemukoli a s mnoha dalsimi vecmi !


37
Next 24. 07. 2007 20:44

Qark do toho clanku urcite nenapsal uplne vsechno, co mel v hlave a proto taky padaji takove ruzne a divne komentare, ktere jsou zase z meho pohledu docela mimo misu. Nemuzu psat za nej, ale za sebe muzu rict, ze i kdyz znam zajimave a hodne chytre osoby opacneho pohlavi, kolem 18–20 let, tak mi tam neco schazi. A to nepopsatelne 'neco' prichazi s vyssim vekem. Premyslim, jak to pojmenovat..protoze osobni kouzlo to neni. Jedine, co z toho vychadzi, jsou zkusenosti..Zkusenosti s zivotnimi situacemi, s lidma a tak vubec se vsim kolem samostatneho zivota.

Reakce na komentář: Karel Štědrý #38Načítám náhled komentáře...

38
Karel Štědrý 27. 07. 2007 11:33

Reakce na Next #37Načítám náhled komentáře...: Inu asi nejpopisněji by se tomu dalo říct sociální vyspělost :-) nebo možná dostatečná sociální zkušenost.


39
Marie 05. 01. 2008 22:57

Pěkný – zrovna právě teď mě dobývá nejúžasnější chlap na světě. Po přečtení tohoto článku dozajista dostane košem, dělá se mi špatně, jste jediná banda lhářů :-(


40
Marie 05. 01. 2008 23:19

Sorry, chtěla jsem říct ne jediná, ale "jedna celistvá a křivá banda lhářů" vyučená docela šikovným komediantem Quarkem – jediné co si zasloužíte je banda chytrých potvor, z nich ani jedna nemá IQ nižší než 130…


41
lol 04. 08. 2008 22:46

IQ terení berušky že

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.