QARK.net — Událost roku se blíží. Do Prahy se sjedou mistři v balení žen
Událost roku se blíží. Do Prahy se sjedou mistři v balení žen

Událost roku se blíží. Do Prahy se sjedou mistři v balení žen

Experti v  oblasti svádění a sexu vás na 3. ročníku Mezinárodní konference Správný chlap naučí, jak na to.

Už jen poslední dny zbývají do dalšího ročníku konference Správný chlap (dříve Czech Social Dynamics) v Praze. Dvoudenní program ve dnech 30. 4.1. 5. slibuje řadu skvělých řečníků a neopakovatelnou atmosféru, v níž nasajete energii a motivaci. Jako poslední novinku organizátoři do programu zařadili přednášku Roberta Rosenberga. V sobotu večer se navíc všichni účastníci konference mohou s řečníky potkat na neformálním setkání a vyrazit s nimi na sarge do klubů!


Kromě Roberta Rosenberga mezi lektory mj. přibyl Morten Hake, který se zabývá koučinkem osobního rozvoje a sváděním žen. Na konferenci vás nabudí ke změně životního přístupu. Můžete se těšit i na legendárního SmoothDoca. Mezi již dříve potvrzenými řečníky je guru svého oboru Michael Lassen, chorvatský učitel svádění BadBoy nebo britský specialista na svádění přes den Yad.

Na konferenci se vystupující budou zabývat jak obecnými principy, jako je pozitivní a upřímný přístup k ženám, tak konkrétními technikami, které vám jako mužům pomohou balit ženy, které jste chtěli. Konference nabízí okruhy jak pro začátečníky, tak pokročilé, kteří už ženy s úspěchem oslovují a s pickupem mají zkušenosti. Zkušení lektoři váš naučí taktiky a specifika svádění v klubech, při tanci, na internetu a dají vám konkrétní tipy na seznamování kdekoli přes den.

Součástí konference je simultánní překlad (sluchátka s českým překladem) pro všechny, kteří plně neovládají angličtinu. Jako bonus je pro všechny připravena soutěž o tandemový seskok padákem.



3. ročník Mezinárodní konference svádění a osobního rozvoje Správný chlap v České Republice
http://SpravnyChlap.cz
Termín: 30. 4. a 1. 5. 2011
Místo: Praha
Cena lístku: 1749,– Kč



Qark | 27. 04. 2011 13:00 | Komentáře: 0 | ::Muži a ženy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.