QARK.net — Velký ŠUKACÍ test v terénu
Velký ŠUKACÍ test v terénu

Velký ŠUKACÍ test v terénu

Šukací test v terénu

Myslíte, že je možné přijít za cizí holkou a zeptat se jí, jestli si s vámi nechce zašukat? Co vám na to odpoví? Jak bude reagovat? Kolik facek na vaši tvář asi po této otázce padne? A existuje vůbec reálná šance, že by na to nějaká holka přistoupila?

Jediná možnost, jak to zjistit, je otestovat si to v terénu.


Jak mě to vlastně napadlo?

Bavil jsem se jednou s kamarády, se kterými chodím často oslovovat holky na ulici, o uklidňování negativních reakcí pomocí určitých slov a gest. Svoji řeč jsem suverénně zakončil větou: „Věřím, že není problém zajít za jakoukoliv holkou a zeptat se jí, jestli si se mnou nechce zašukat, aniž by mě po tom okamžitě poslala do pr*ele.“

Jistě, je to smělé tvrzení, a tak není divu, že se ostatní ihned dožadovali ukázky, ze které se nedalo vycouvat.

Vybrali mi kolemjdoucí holku se sluchátky na uších a já to měl jít zkusit. Co se dalo dělat, šel jsem do toho. Doběhl jsem za ní, zastavil ji a ukázal na její sluchátka s otázkou: „Můžeš?“ Pochopila a sundala si je.


Já: „Už ti bylo osmnáct?“
Ona: „No jasně!“
Já: „Ok, to je super, protože jsem se tě přišel zeptat, jestli by sis se mnou nezašukala!“

Holka polkla na prázdno a pak povídá, že má přítele a vykročila pryč. Žádná ultra negativní reakce se nekonala, holka odpověděla naprosto normálně. Zajímalo mě tedy, co se jí při té otázce odehrávalo v hlavě.

Já: „Klid, já jen testoval tvoje reakce,“, zklidnil jsem ji gestem ruky, „zajímalo mě, jak na takovou otázku budeš reagovat.“

Holka se zase zastavila.

Já: „Docela mě zajímá, jak to na tebe působilo, když jsem se tě na něco takového zeptal.“
Ona: „No bylo to dost přímý!“
Já: „A dokážeš si představit, že bys na něco takového přistoupila?“
Ona: „No, kdybych neměla přítele…“, chvilka přemýšlení, „…tak kdybych si s tebou chtěla zašukat, tak si s tebou klidně zašukám!“


Toto oslovení pro mě otevřelo hodně témat k přemýšlení. Vyzkoušel jsem si, jak lehké je jednoduše se holky zeptat na něco takového a došlo mi, že s trochou cviku by to mohlo i v pohodě vyjít. Proto jsem se rozhodl udělat tento Velký test v terénu a otázku i řeč těla doladit tak, abych se dobral k úspěchu.


Den nultý – oslovena 1 dívka

Na příštím srazu s kamarády jsme se dohodli, že tuto otázku položí nějaké cizí holce každý z nás v rámci komunikačního cvičení.

Já s jednou dívkou zahájil rozhovor stylem: „Ahoj, rozumíš historii? Rád bych ti položil zajímavou historickou otázku. Nechceš si se mnou zašukat?“ Cílem bylo ze začátku odvést pozornost někam jinam a rozmělnit možnou negativní reakci na slovo zašukat. Nevyšlo to, protože dívce další můj kamarád zmateně pobíhal za zády (nevšiml si, že se jí na to ptám) a ona se ho lekla a odešla pryč.

Druhý můj kolega na to šel lépe: „Ahoj, zapomněl jsem si doma hodinky,“, ukázal na své zápěstí, „nechceš si se mnou zašukat?“, zeptal se dívky sedící na lavičce. Nechtěla, ale v pohodě si s ním povídala dalších několik minut. Opět se nekonala žádná facka, ani nic podobného.

Další člověk to vzal naprosto jiným směrem a zkusmo zahájil rozhovor, s dívkou jdoucí po ulici, stylem: „Ahoj, můžu ti položit jednu intimní otázku? Nechceš si se mnou zašukat?“ Jako jediný se ten den dočkal tvrdé odpovědi: „Běž do prdele!“, což byla logická reakce na parafrázi s „intimní otázkou“, která vedla k jasné obranné reakci gradované následujícím slovem „zašukat“. Už oslovení cizí dívky na ulici aktivuje její obrannou sekvenci a tady byla tato fáze dvojnásobně podpořená. Ale ani tak nepadla žádná facka, holka jen šla dál.


Den první – osloveno 5 dívek

Trošku jsem testoval v terénu a zjistil jsem, co nedělat. Rozhodně nemá smysl jít do toho přímo, když holka nestojí na místě.
Takové: „Ahoj, nechceš si zašukat?“ vede jen k „NE“ a holka zmizí (jde dál a už se nezastaví). Je to naprosto logické chování. Takže je evidentně potřeba nejprve začít tak, aby první věta ihned nevzbudila silně obrannou reakci. Chce to tedy vymyslet nějakou klidnější úvodní větu – třeba tu s hodinkami.

Bohužel jsem byl děsně utahaný z práce a tak jsem nechal další testování na příští den.


Den druhý – osloveno 10 dívek

Ještě předchozí den jsem si myslel, že je super první větou odvádět pozornost někam mimo. Například: „Ahoj, rozumíš historii? Mám na tebe zajímavou historickou otázku. Nechtěla by sis se mnou zašukat?“ anebo: „Ahoj, zapomněl jsem si doma hodinky. Nechceš si se mnou zašukat?“ Ale po otestování na dalších dívkách si to už nemyslím. V těchto případech to totiž holka sice vezme s humorem, ale od humoru a legrace je v tomto momentě k sexu docela daleko. Hovor se prostě rychle stočí tak, že téma šukání je odsunuto na druhou kolej a vy se s holkou normálně bavíte o čemkoliv dalším – kromě sexu. Je tedy potřeba vymyslet jinou úvodní větu.

Zatím nejzajímavější se jeví začít: „Ahoj, už ti bylo osmnáct?“, anebo „Ahoj, už jsi plnoletá?“ Tam už to nehraje na legraci, ale na záměr. Takže když holka odpoví, že jí už samozřejmě 18 bylo, tak to krásně navede k: „A nechtěla by sis se mnou zašukat?“
V tomto případě holka jednak neodejde ihned pryč, ale zároveň to nebere jako legraci a přemýšlí v reálné rovině. Vypadne z ní často nějaká upřímnost okořeněná překvapením (například dlooouze přemýšlí, než řekne NE – „Ne, nechci.“, „Ne, spěchám.“, „Ne, mám přítele.“, … – anebo cudně odpoví NEVÍM, atd.).

Tady se naskytl další prostor k testování, protože zatímco předchozí postup vedl k rychlému konci rozhovoru, teď za NE následovalo i vysvětlení – obhajoba, proč si se mnou nezašuká.


Ukázka:

Já: „Ahoj, doufám, že už jsi plnoletá.“
Ona: „No jsem, proč?“
Já: „Protože jsem se tě přišel zeptat, jestli si se mnou nechceš zašukat.“
Ona: „Co, cože?“, … , „Děláš si srandu?“
Já: „Ne, myslím to naprosto vážně.“
Ona: „No, ale já… já musím ještě do práce.“, vypadlo z ní.


Cítil jsem, že jsem opravdu na dobré cestě. Ihned jsem ji vzal na kafe a strávil s ní hodinku povídáním o všem možném. Předpokládám, že k sexu by došlo, kdybychom se ještě párkrát setkali, ale to nebylo předmětem tohoto testu.


Den třetí – osloveno 16 dívek

Nutno poznamenat, že jsem nehodlal ustoupit od formulace dotazu. Pro mnohé asi bude otázka: „Nechceš si se mnou zašukat?“, znít se záporem jako nesprávně sestavená, ale tady je to účel. Otázku jsem tak pokládal záměrně. Je cílená na slovo „zašukat“, které stahuje pozornost. V praxi je to tak, že dívka první část věty skoro vědomě nevnímá, protože je její pozornost zakotvená na slově „zašukat“, které ji šokuje. Přesto první část věty mění její náladu. Kdybych řekl: „Chceš si se mnou zašukat?“ je to moc ostré a řekne NE. Když řeknu „Nechceš si se mnou zašukat?“ je věta jemnější a ona o tom začne přemýšlet.
Trošku mi taky přijde, že ta negativní reakce na slovo zašukat nabízí automaticky nejrychlejší únikovou odpověď NE přidanou k začátku věty. Takže při „Chceš…“ vzniká ihned NEChci a při „Nechceš…“ – NENechci. A tento dvojitý zápor ve druhém případě má za následek, že o tom dívka chvilku přemýšlí, a podívá se na vás, protože neví, co má ihned odpovědět. Je prostě najednou v šoku, tápe ve vaší tváři a hledá záchytný bod, od kterého se může odrazit (Je to legrace?, Myslí to vážně?, Není to úchyl?, …) Tohle je moment, kdy je potřeba se správně tvářit. A přesně to jsem si vzal nyní za prioritu k vyzkoušení.

Po práci jsem šel do města, sluníčko krásně svítilo a já oslovil 15 holek. S každým pokusem jsem se posouval dál a dál. Bohužel se mi ani po patnácti osloveních nezadařilo, i když jsem byl mnohdy už velmi blízko.


Ukázka:

Já: „Ahoj, už ti bylo osmnáct?“
Ona: „Jo, bylo.“
Já: „A nechceš si se mnou zašukat?“
Ona: Chvilka přemýšlení. „Nevím.“ Další chvilka přemýšlení: „Asi ne.“
Já: „Ty to nevíš určitě?“
Ona: „No nevím, to je divná otázka. Vůbec jsem to nečekala. Nevím, co mám říct.“
Já: „Tak řekni ‘Ano můj princi.’ a je to.“
Začala se smát, ale pak řekla, že spěchá (a dala mi na sebe číslo)


I po patnácti nezdarech jsem se však cítil skvěle a tak jsem si řekl, že to dnes zkusím ještě jednou, naposledy, a dám do toho všechno. Šel jsem, rozhlížel se kolem sebe a vybíral si cíl. A pak jsem ji uviděl:

Holka, zhruba tak 25 let 8/10, si kupovala v podchodu lístky na MHD. Počkal jsem, až zaplatí a šel rovnou k ní:


Já: „Ahoj, jak vidím, tak ti už osmnáct bylo, že?“
Ona: „No … bylo.“
Já: „Skvělé, protože jsem se tě přišel zeptat, jestli si se mnou nechceš zašukat.“ – díval jsem se jí zpříma a rozhodně do očí.
Ona: „… A … a … a…, to myslíš vážně?“
Já: „Naprosto.“ – tvářil jsem se suverénně jako vítěz běžeckého závodu, který na trati nechal všechny ostatní kilometr za sebou.
Ona: Chvilku přemýšlela a prohlížela si mě nevěřícně: „A kdybych řekla, že chci?“
Já: „Tak bych se tě zeptal, jestli pojedeme ke mně anebo raději k tobě.“
Ona: „No asi raději ke mně.“, řekla po chvilce uvažování.


Teď mi teprve došlo, že to myslí vážně. Na to jsem nějak nebyl připravený. Představil jsem si, jak jedeme k ní někam daleko tramvají, stojíme naproti sobě a nemáme si co říct. Fuj, to byla hrozná myšlenka.


Já: „Ok, tak jedem. Navrhuji, vzít si taxi.“, vypadlo ze mě v zápětí.
Souhlasila.


Šli jsme na taxi a já stále vůbec netušil, o čem se s ní bavit. V hlavě se mi honila pouze témata, o kterých jsem s jistotou věděl, že nesmím vyslovit, jinak bude konec. Rozhovor se logicky nesměl dotýkat toho, co dělá či studuje a dalších věcí, které jsme vlastně mojí šukací otázkou přeskočili. Kdybychom se k nim vraceli, ocitnul bych se na začátku svádění a sex by se nekonal. Stejně tak jsem věděl, že nesmím dlouho mlčet, jinak je konec. Viditelně to tak cítila i ona, protože nakonec to ticho rozčísla otázkou: „To se takhle běžně ptáš holek na ulici, jestli s tebou nechtějí mít sex?“ Odpověděl jsem krátce a stručně: „Ne.“ Po chvilce ticha pokračovala: „A proč jsi vlastně přišel za mnou?“ Děkoval jsem Bohu za tuhle otázku, konečně jsem měl téma, o kterém se dalo mluvit a někam rozhovor směrovat. Popsal jsem té holce, že mě upoutalo, jak z ní pozitivní energie sálala na celé okolí. A že když jsem ji uviděl, měl jsem obrovskou chuť se ji obejmout, hladit, dotýkat se jí a líbat se s ní, … atd. Říkal jsem prostě, co jsem cítil a táhl jsem to přes emoce.

Zastavila se hodně blízko u mě a zeptala se, jestli to myslím vážně. Chvilku jsem přemýšlel, jestli to není nějaký test, ale podle jejího výrazu to spíš vypadalo, že jí něco takového už dlouho nikdo neřekl. Potvrdil jsem jí, že to vážně myslím a nahnul se k ní blíž. Neuhnula a tak jsem si jí rukou přitáhl k sobě a políbil. Vyšla mi vstříc, až jsme o sebe narazili zubama a začali jsme se hodně tvrdě líbat. Na taxík zbývalo ujít pár metrů, tak jsem po chvilce líbání zavelel a pokračovali jsme opět směr drožka.
Otevřeli jsme první taxi, které jsme uviděli, ale chlapík v něm nám vysvětlil, že je v řadě druhý a že musíme za kolegou před ním. Posunuli jsme se o auto vpřed, nasedli, ona řidiči nadiktovala svoji adresu – a jelo se.


Shrnutí

Přemýšlím, jak to celé shrnout. Na jedné straně mám radost, že se mi to povedlo, ale zároveň cítím, že tohle pro mě není. Potřebuji si s ženskou před milováním říct víc, jak deset vět. Něco by tam mělo vzniknout. A tady ten začátek byl fakt strašně divný až nepříjemný. Ono je prostě rozdíl, jít se milovat s dívkou, se kterou jste se předtím o trošku blíže poznali a zeptat se cizí holky na šukání a bez jakékoliv konverzace na to skočit.

Tímto bych tento test rád ukončil. Sice jsem si vyzkoušel nejrůznější reakce dívek a hodně mě to posunulo dál, ale pokračovat v tom, mě opravdu neláká. Přestože to milování nakonec nebylo vůbec špatné, tak mi to přišlo ze začátku (myslím tu cestu k ní a podobně) na můj vkus až příliš neosobní.

Qark | 06. 12. 2007 21:40 | Komentáře: 285 | ::Velký test v terénu


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 285 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 136–285)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

136
Ash 12. 05. 2008 22:52

Reakce na Lucka #134Načítám náhled komentáře...: Ale ne, nikdo tu z holek kurvy nedělá, to se jen tak řeklo jako že "někdo je tak může brát". A asi jsem to řekl já :-D Ono představ si to v reálu -– přijde ke mně dívka, a její první věta (jak už jsem psal) je "nechceš zašukat". První co mne hned napadne je: "heleme se, kurva". To není hanění, to je prostě empirická záležitost. Zatím mi na ulici nabízely sex opravdu jen kurvy, z ne-kurev zatím žádná, takže proto tato okamžitá asociace. Přece jen, ani v dnešní době není v určitých kruzích tak rozšířeným zvykem šukat s kdekým.

Každopádně souhlasím že to označení je opravdu nešťastné, většinou se třeba na kolejích říká rádodajka a pod., zkrátka se, logicky, používají méně hanlivá označení.

Jinak já třeba zase nechápu lidi co kývnou. Je to pro mne spíš věc kterou vezmu na vědomí, než kterou bych se snažil chápat.

Nevím jak ostatní, ale já si tedy sexuální partnerky vybírám dost obezřetně a pečlivé, rozhodně se u mne nejedná o proces, který lze stihnout během několika málo vět. Vždyť to si tu holku nestihnu ani pořádně prohlídnout :-) To prostě nejde, a to přesto, že základní rozdělení s tou možná ano/s tou ne zvládnu během klasických pár vteřin. Ale přechod od možná ano do ano, tu chci, to je delší proces.

A to neříkám, že se musím zamilovat, jde o to jestli se ukáže jako někdo, koho si pustím k tělu, nebo naopak jako někdo, koho poprosím, aby se raději vzdálil a zkusil štěstí jinde.

Asi se dá zjednodušeně říct, že zkrátka chci vědět, s kým spím. Není mi to jedno. Ale neříkám že to někdo musí chápat, nakonec sám tomu úplně přesně nerozumím. Jen vím že jít do postelejít do kina jsou pro mne natolik odlišné věci, že si žádají i odlišný přístup.

Reakce na komentář: Peca #139Načítám náhled komentáře...

137
Scientist 13. 05. 2008 01:14

Nj… jasny, pride za mnou uplne cizi zenska a rekne chces sex? ….. Nemam slov proste… Nejste sukaci zviratka… Ale lidi na urovni s mozkem…. Jestli mate takovy potreby tak je to dosti ubohe.

Reakce na komentář: smis #285Načítám náhled komentáře...

138
RobC 13. 05. 2008 08:25

Zdravim vsechny diskutujici. Zajimavy test s jeste zajimavejsim vysledkem. Cekal bych ze testovane damy budou trochu ostychavejsi. Otazkou je, zda uspechy pana Qarka jsou dany jeho sex appealem nebo sebevedomym vystupovanim, moment prekvapeni bude asi taky hrat svoji roli… No ja bych na to asi nemel, bal bych se, ze dostanu facku :-) Navic nez bych to ze sebe vykoktal, asi by se mi slecna spis zacala smat nez ze by na to pristoupila :-) Jinak kdosi tady psal, ze tim pan Qark asi vycerpal sve namety na testy. Me treba jeste napada testik, jehoz cilem by bylo ukecat 2 holciny na trojku O :-) Jinak urcite budu tyto stranky dale sledovat, treba se neco priucim…

Reakce na komentář: Peca #139Načítám náhled komentáře...

139
Peca 13. 05. 2008 11:33

Reakce na Ash #136Načítám náhled komentáře...: Tak nějak, možná jsem divnej, ale sex s nějakou, na které mi vůbec nezáleží nebo mi nepříjde něčím zajimavá je podle mě dost o ničem. Ale každému podle jeho chuti…

Reakce na RobC #138Načítám náhled komentáře...: Vzal bych to spíš něco zajimavého ohledně psychologie, tohle téma bych už moc nepitval. Třeba nějaké postřehy na téma "ostýchavému pomohl při balení kamarád"…

Reakce na komentář: RobC #140Načítám náhled komentáře...

140
RobC 13. 05. 2008 12:58

Reakce na Peca #139Načítám náhled komentáře...: [141] Tak ten sex nemusi byt o nicem, zalezi jak si ti dva padnou… Zajimal by me nejaky feedback od tech holek, ktery do toho sly, co je k tomu primelo :-P
To s tim kamaradem je dobrej napad, ale musis davat bacha, aby se z vas nestali souperi. Taky ta holka bude asi vydesena, kdyz na ni nabehnou 2 borci :-) Ale pokud by sli ke skupine holek, tak to je lepsi nez se tam jit ztrapnovat sam… :-)

Reakce na komentář: Panic #283Načítám náhled komentáře...

141
hm-... 13. 05. 2008 15:25

Sorry, ale tohle mi rict kluk a myslet to vazne, bez okolku mu jednu vlepim. Nelibi se mi to vubec, je to sproste a vulgarni. Nechapu, kam vsichni spejem, kdyz bereme tyhle veci jen jako zabavu a holky jen prostredek k orgasmu. Hm…

Reakce na komentář: RobC #140Načítám náhled komentáře...

142
Rixo 13. 05. 2008 20:52

Reakce na iluzionista #127Načítám náhled komentáře...: Panove nechci vam brat iluze, ale porady jako Rychly prachy a Public Invasion jsou hrane, zinscenovane. Pokud to nevite, tak nejvyssi cast prozrit. Takove pohadky pro dospele :-)

Reakce na komentář: Ash #148Načítám náhled komentáře...

143
Lucka 13. 05. 2008 21:24

reakce na Ash *136 Dík za vysvětlení, tak jak jsi to teď podal to na mě už působí přijatelně :-D :-)

A tvůj názor beru, z 99% to tak mám i já :-) hlavně to "možná ano/ano tu chci" (u mě samozřejmě "toho") – fakt se to nedá za pár minut.


144
Caplosch 13. 05. 2008 21:29

Jj, má pravdu, nevím jestli ve všem, ale třeba v otázce s "NEchceš" určitě ;-)


145
Lucka 13. 05. 2008 21:39

jj to taky každopádně :-)


146
Prasevžitě 13. 05. 2008 22:16

pořád mi někdo povídá…….proč jsou ženy tak složité??a ja vždycky odpovim že jenom mi si to děláme složitým………………zatraceně, ja věděl že mam pravdu :-D


147
ananas 13. 05. 2008 23:39

Nářez.


148
Ash 14. 05. 2008 02:01

Reakce na Rixo #142Načítám náhled komentáře...: Pro ještě dospělejší jsou tu pak logické hádanky jako: Kdyby si byli bývali mysleli, že hrané nejsou, kladli by si pak vlastně otázku "jestli to může fungovat ve skutečnosti"? Nebo: mohli si vůbec klást otázku "může to fungovat ve skutečnost", kdyby si bývali byli mysleli, že to hrané není?

V souvislosti s tím mne napadá, že ač jsem si myslel, že Qark už nemá moc kam pokračovat, tak teď si říkám možná ještě zdaleka neskončil. Příště přijde s nějakým videem, potom bude následovat live show v přímém přenosu, ve třetí fázi to bude live show v přímém přenostu s účastí čtenářů kde odměnou pro vítěze bude vlastnoručně ulovená kočka, a nakonec to bude live show čtenářů s účastí Qarka, kdy odměnou bude vlastnoručně ulovený… tajemný… Qark.


149
Honzík 14. 05. 2008 02:58

Tak smutně musím konstatovat že slečny 24 a víš dost dají na finanční zajištění muže. Zrovna jsem se sešel s "kamarádkou" se kterou sem randil v době kdy jsem žil zase u matky a byl bez práce, po pár týdnech se na mě naprosto vysrala, k ničemu to nakonec nevedlo. Ted když je to všechno jinak tak jsem najednou žádoucí. V době kdy jsem někoho potřeboval, protože jsem slaboch jsem akorát dostal deprese. At jdou do prdele. Jo a abych se dostal k tomu co jsem chtěl napsat – rychlý prachy = je to nahraný (nebo věříte tomu že to hovado si vybere vždycky holky s relatině pěknou postavou a poprsím?), ale nevidim důvod proč by to nefungovalo v reálu, zvlášt na moravě kde najde člověk pěkné dívky lehčích mravů téměř bez problému, a upozornuju že nejsem žádnej fešák. V Praze je to jiná káva. Ale můžu říct že po dnešku (včerejšku) jsem dosti deprimován, a začínám mít náběh ve smyslu že když dívku tak jenom sex (stejně se ráno pomazlí a v lepším případě udělá i snídani a pak at tahne k čertu), poněvadž se mnou stejně žádná dlouho nevydrží (sem divnej), sem moc vybíravej (a nemám na to, resp. mám, ale neměl bych mít) a nemůžu najít takovou kterou bych chtěl já – taková totiž neexistuje.

2 Ash: Ty si předtim psal něco o tom že radši jezdíš svým novým autem apd. Ukaž mi dneska jednu nejetou "pěknou" dívku… obvzlášt na moravě. Nejhorší je schůzka s dívkou která ti začne vyprávět o svých předchozích partnerech – z toho je mi na blití. Takže sex "na slepo" nebo po seznámení je v určitym smyslu naprosto nepodstatná záležitost.

Neberte to moc vážně, píšu pod vlivem a sem nasranej.

Reakce na komentář: Johannes #151Načítám náhled komentáře..., RobC #152Načítám náhled komentáře..., Ash #157Načítám náhled komentáře...

150
Honzík 14. 05. 2008 03:02

Jo a když musíš tak musíš, horší je když musíš a není s kym. Anča dlanča přeci jen není to pravé ořechové.


151
Johannes 14. 05. 2008 09:48

Reakce na Honzík #149Načítám náhled komentáře...: Nejenom slečny 24 a výš. Takovou sortu najdeš i v nižší věkové oblasti. Ani osmnáctky nejsou výjimkou.


152
RobC 14. 05. 2008 17:25

Reakce na Honzík #149Načítám náhled komentáře...: Hmm, docela pesimistickej pohled na svet chlape. Take it easy! Ne kazda je na prachy, ale na druhou stranu, je jich hodne, zalezi v jake spolecnosti se pohybujes a jaky si hledas kamarady/ky.
Jinak ja su z moravy, ale ze bych tady narazel pravidelne na divky lehcich mravu, to se rict neda… :-D
Jo a s tim mluvenim o predchozich partnerech na rande mas naprostou pravdu, to ja taky nesnasim, posledne mi s timto tematem jedna malem vykecala diru do palice :-)

Reakce na komentář: Honzík #155Načítám náhled komentáře...

153
Dam 14. 05. 2008 19:32

Tak to je naprostej mazec!
Ale velice qarku oceňuji, s jakou tvrdostí jsi do toho šel, oslovoval jsi docela velké počty dívek a i přes prvotní nezdary jsi měl motivaci jít dál… Každopádně opravdu skvělá práce, popřel jsi všechny pravidla o ženském myšlení :-D

Reakce na komentář: Honzík #155Načítám náhled komentáře...

154
h0n24 14. 05. 2008 22:39

Hmm… Qarku! Ty podněcuješ! Jdu taky něco zkusit ;-)


155
Honzík 15. 05. 2008 02:03

Reakce na RobC #152Načítám náhled komentáře...: No tak konkrétně mám na mysli piškotéky v Jihlavě a okolí, tam i jak řikám si nepříliš pohledný mladík relativně lehce najde pěknou dívku na ukojení svých mrzkých pudů. A Brno samo o sobě je celkem ráj, pokud se člověk příliš nestydí a nebojí. Třeba to co zabírá v Brně s tím se v Praze vůbec nečapu, resp. prostě pražáci a moraváci sou trochu jiní, teda hlavně mluvíme pražačky/moravačky. S těma ženskejma se o tom přesvědčuju čim dál víc – že prachy jsou hodně důležitý, jako chudas si taky muže najít pěknou holku, ale otázka je na jak dlouho. Ty peníze jsou taková v uvozovkách pojistka. A na rovinu, když si bude moc vybrat dívka příjemného mladíka chudého nebo bohatého, po kterém asi sáhne, což je pochopitelné ale bohužel i to jsou vyjímky. Ted sem nedávno viděl bývalou spolužačku po který sme na základce všichni slintali, s jejím manželem, opravdu "odpornej" padésátiletej chlap, od pohledu zazobanej jak svin, dal se popsat jednim slovem SLIZ.

PS: K těm předchozím partnerům, to je taky otázka – jednou jsem se prostě nebyl schopnej přenést přes to že moc pěkná dívka která o mě jevila zájem, přede mnou chodila a samozřejmě dělala prasečinky s takovym hnusnym fetakem (technar), kterýmu měl člověk chut dat po hube uz jen z principu kdyz tu trosku videl. Tohle jako fakt ne, na to abych něco takovýho překousl sem moc sebestřednej. Druhá věc je že třeba přítel kamarádky se kterym se rozešla a tak sme spolu trochu flirtovali a tak, beru ji tak trochu jako nevlastni segru (takže k ničemu podstatnému nedošlo), tak ten typ mi byl natolik sympatický, že by mi naprosto nevadilo kdybych věděl že je to bývalý přítel mé nynější partnerky, teda kdyby nějaká byla samozřejmě. Já se snažim tohle téma vždycky nerozebírat, protože fakt lepší žít v nevědomosti.

Reakce na Dam #153Načítám náhled komentáře...: Tak to teda nechápu jaký pravidla tim popřel? Jak tady někdo psal určitě už vybíral podvědomě dívky u kterých si byl jistý že min. nedostane tu facku. A víš co, kdyby qark vypadal jako nějaký ten hardcore intelektuál a přišel s tímhle článkem, to by bylo něco.

PS: Ted me napadl další zajímavý test, kdyby se Qark nějak trochu cíleně zhnusil, hrozně oblékl a šel do terénu balit. Fakt by mě zajímali výsledky.

Reakce na komentář:  #156Načítám náhled komentáře..., Sirion #159Načítám náhled komentáře...

156
15. 05. 2008 11:52

Reakce na Honzík #155Načítám náhled komentáře...: Hele a co teda na ne plati konkretne v Brne a co v Praze? Mne teda prijdou i v Brne docela odmereny a nafoukany… Ne ze bych nemel zadny uspechy, ale zadna slava to taky neni :-) Ja taky nejsem ten typ, co by je jen tak oslovoval na ulici… :-/
S tema penezma to asi bude pravda, zenska asi vzdycky trochu kalkuluje, zda bys ji (a pripadne vase deti) dokazal zajistit. A ty vztahy – ona 20 a on 50, to taky moc nechapu. Kdybych se na to podival z opacne strany, tak s 50 letou babou bych si asi nebyl schopnej zacit, ale never say never :-)
K tem predchozim partnerum, me nestvalo s kym chodila, ale ze ho na nasem rande celou dobu vychvalovala, coz me stvalo. Ale ja nejsem moc ukecanej, takze vzdycky necham mluvit zenskou a ja nasloucham :-) Jinak taky bych radsi nerozebiral minulost a resil na rande jiny temata. Ne ze by me to nezajimalo, ale mluvit o tom 2 hodiny a zachazet do podrobnosti, to uz se mi hnusilo… :-/


157
Ash 15. 05. 2008 12:25

Reakce na Honzík #149Načítám náhled komentáře...: Zcela určitě jsem nepsal nic o novém vlastním voze :-) Takže na 25leté panny které sis snad v mých komentářích vybájil zapomeň :-D

Psal jsem o tom, že když se s nějakou dívkou seznámíš a trochu ji poznáš, je to velký rozdíl oproti situaci, kdy se s dívkou neseznámíš, nepoznáš ji, pouze si s ní zajdeš někam užít anonymního sexu. Nevím tedy, z čeho děláš závěr že sex naslepo a po seznámení je stejný, patrně z jiných předpokladů než já, a tvé cíle jsou jiné než moje.

Pro mne opravdu není podstatné s kým se stýkala slečna před tím, než poznala mne. Ovšem -– vzhledem k tomu, že mám určité nároky na charakter -– je pravděpodobnost, že přede mnou udržovala nějaký delší vztah s nějakým hovadem podstatně menší, než kdybych se se slečnou prakticky nijak neseznámil a první den s ní šel rovnou do postele.

Jinak Tvé roztrpčení chápu, pokud se setkáš s pár dívkami za účelem seznámení, víc než 9 z 10ti, zvlášť blížící s třicítce, pokud ony třeba vydělávají průměrně, si budou první ze všeho všímat jestli máš byt, kde, jak velkej, kolik máš peněz, jak rychle ti přibývají… :-) Prostě když od prvního pohledu necítí nějaké neodolatelné napětí či jiskření tak začnou myslet hlavou a žádná jiskra => žádný plamen.

Právě proto pokud nejsi perspektivní zbohatlík je důležité se takovýmto praktickým ženám vyhýbat (ony chtějí od života něco jiného než lásku a milujícího partnera) a u těch zbývajících, kompatibilních, je důležité dělat jako že nic a snažit se slečnu utáhout na její vlastní touze, která jí zatmí mozek a přestane přemýšlet kde vlastně budete brát na chleba.

Takže musíš prezentovat to, že se Ti (možná) líbí, máš o ní (možná) zájem, toužíš po ní (máš ten dojem), protože asi nemůžeš být bez NÍ (patrně). Její vztahy, rodiče, domácí mazlíčky, spolupracovnice neřešit, jde ti (a i zbytek života asi půjde) jen o NI, nic víc nic míň. Ona stejně tak musí toužit po TOBĚ, musí se to TEBE zamilovat, protože… pouze s tvým autem nebo domem trávit zbytek života nebude, v první řadě ho bude trávit s tebou. Čily typy co chtěj být v první řadě zajištěné a na partnera mají základní nároky jako že milovat ho nemusí, ale neměl by je mlátit (nebo alespoň ne moc často) tak ty nebrat, buď rád že už se třeba neozvou, byla by to ztráta času. Potřebuješ nějakou skromnou idealistku, která k dosažení štěstí nemusí snídat kaviár, ale bez milujícího partnera být šťastná nemůže. Jo a také se do tebe právě musí zabouchnout jak zamlada ;-) Musí mít dojem že jí s tebou asi čeká něco, co s nikým jiným možná nepozná, a tedy by si tě neměla nechat ujít.

Strašný kecy, viď? Mnoho párů je postaveno na zajištění vlastní ekonomické stability, případně na tom, že si rozumí v sexu. Ty musíš nabízet dojem toho, co je úzký profil, a na co už řada lidí ani moc nevěří -– tedy lásku.

Sex v případě preference před láskou můžeš v základní kvalitě získat snadno na ulici, nebo v případě vyšších nároků na sex ale jisté nechuti k lásce můžeš získat postupným střídáním partnerek až najdeš sexuální bohyni -– pak jen vymyslet jak si ji udržet, nejspíš to ale bude otázka peněz, s láskou vzhledem ke způsobu hledání moc nepočítej.

Pozn.: láskou zde nemyslím nějaké neuchopitelné teoretikum, ale něco, co má v první řadě sice základ v sexu a vzájemné přitažlivosti, ale současně platí i to, že toho druhého máš rád a záleží ti na něm víc, než právě na tom sexu samém. A víš, že když se vzdáš jednoho, ztratíš druhé a obráceně. Je to taková… past :-)


158
wolf 15. 05. 2008 13:59

Reakce na venca #130Načítám náhled komentáře...: Reakce na Lucka #134Načítám náhled komentáře...: Moja ak mala chut tak nech si zozenie priatela ale ak take dievca odpovie okolo iducemu na otazku ci si chce zasukat? ANO tak je to 100% stetka lutujem jej buduceho manzela :-D


159
Sirion 15. 05. 2008 16:39

Reakce na Honzík #155Načítám náhled komentáře...: To by mě také celkem přesně zajímalo, co zabírá na dívky v Brně, ale v Praze naopak vůbec ne.
Mně osobně přijde, že většina věcí, co tu Qark radí, jde bez problémů použít v jakémkoliv velkém městě u nás.


160
venca 16. 05. 2008 07:12

Možná se pletu, ale předpokládám, že už další články na tomto blogu přibývat nebudou, protože autor už vyčerpal svá témata. :-P

Reakce na komentář: RobC #161Načítám náhled komentáře...

161
RobC 16. 05. 2008 10:39

Reakce na venca #160Načítám náhled komentáře...: Ja bych byl rad, kdyby dale pribyvaly. Nemusi to byt zrovna sukaci testy, ale empiricky overene zkusenosti s balenim se vzdycky hodi… :-P


162
Lada 16. 05. 2008 19:50

Kecáš :-D Udělám to přesně podle toho, budu to zkoušet a snad už nebudu panic :-D


163
Honzík 16. 05. 2008 20:59

2 Ash: Napsal si to docela pěkně, ale nesouhlasím s tím že je tak podstatný ženskou blíže poznat, z vlastních zkušeností (není jich ale zas tak moc, resp. já bohužel at už jsem v předchozím příspěvku napsal cokoli, nechci střídat partnerky, neuspokojuje mě to, naopak mi to víc připomíná že už mi neni 18, že už jsem v podstatě své ideály o dívkách/ženách ztratil a že asi zůstanu starým mládencem). Reaguju na to ohledně toho předchozího partnera, ted mluvím třeba o "kamarádkách" z práce, tam udržovala vztah fakt pěkná, sympatická, prostě fakt dobrá holka s takovym nechutnym hovadem, že ikdyž jsem o ní neměl zájem tak jsem žárlil, prostě vidět že takováhle holka může mít někoho takovýho bylo naprosto masakrální. Už s nim samozřejmě neni. A naopak třeba jednou "zrovna na moravě :-)" jsem v nejlepším nebyl schopnej pokračovat, když jsem zjistil že dotyčná je ještě panna. Taková docela fakt fajn holka, já myslel že dostatečně pochopila že jí chci jen v ten večer. A o ní jsem si myslel že je to zkušená rajdařka, takže to jaká dívka je o předchozích partnerech vůbec nic nevypovídá. A k tý lásce, viz. ztráta mých idálů. Jo ještě musim dát jeden příklad, když mi bylo 23, tak můj šef (32 tušim, ale vypadal hrozně sešle) chodil s 29 letou holkou která s nim byla jen pro prachy. V tý práci jsem skončil v podstatě ze dne na den, od záčatku jsem po sobě pokukovali (byla fakt hrozně hezká a příjemná) a vzhledem k tomu že já jsem spíš vzhledově podprůměr tak jsem akorát z povzdálí záviděl (prostě v tomhle případě bych nic neukusil, ani sem nezkusil). No a jednou po jednom úspěšném obchodu jsem byl pozván na večeři s jedním klientem, šéfem a TOU. Zase po mě celou dobu pokukovala a pak ze sebe vychrlila asi uprostřed večeře, když si všichni všimli že na mě pořád civí, že mám nádherný oči. Já zůstal jak opařenej, oba dva typové čuměli jak pucy (hlavně šéf) a já si mohl začít hledat novou práci. A pak jsem si uvědomil co jsem skutečně záviděl, že jí může šukat on, ale rozhodně bych nechtěl bejt na jeho místě.

PS k Moravě: No já nevim, ty holky z moravy jsou takový víc žensky hloupější a oproti pražačkám se s nima skvěle kecá (když už se rozhodnou že jim za to stojíte) a v neposlední řadě mi nepřijdou že jsou tolik na prachy. Já byl do svejch 21 let uplnej pičus bez zkušeností, pak jsem začal makat v ženskym kolektivu kde jsem se cejtil zezačátku fakt hrozně a teprve tam jsem se naučil mluvit s holkama (v podstatě to o čem tady píše ve článkách qark, tak na to sem si přišel sám díky práci, jen škoda že sem tohle nevěděl před tím, uštřil bych si mnoho zklamání), díky tomu že tam byly holky z moravy – většina pražaček jsou hrozný sucharky a jakmile člověk nemá vzezření šámpona tak jim nestojí pořádně ani za odpověd a když už odpoví tak to většinou stojí za to nebo jim vidíte na očích ten nezájem, což mi přijde že moravanky ikdyž nemaj zájem tak s váma rády pokecaj a vy si nepřipadáte jak looser. A možná že takový to klasický prážáci přijeli má taky něco do sebe, že je člověk hned trochu zajímavější. Konkrétně ty testy v térenu – nikdy jsem takovýhle věci nezkoušel, přesto si myslím že tady v Praze by v tomhle případě klidně tu jednu přes držku dostal. Jinak nevim co konkrétně platí tam a tady, ale myslim si že i našroceni qarkem budete mít větší šanci uspět na moravě než v Praze.


164
Honzík 16. 05. 2008 22:26

Ještě k tý moravě, s kámošem jsme tady v Praze v prosinci a lednu byli téměř každej pátek na diskotékách, a pokud jsme nebyli iniciativní my, tak nic. No a pak jsme v březnu jeli jen na výkend k němu nachatu a šli na tamní piškotéku a ejhle ihned si k nám přisedla skupinka holek a bylo. Možná náhoda, ale já bych řekl že spíš ne.

Reakce na komentář: RobC #165Načítám náhled komentáře...

165
RobC 17. 05. 2008 10:20

Reakce na Honzík #164Načítám náhled komentáře...: To jsi me moc nepotesil :-) Ja jsem zadnou prazacku zatim nebalil a na Morave taky moc uspechu nemam, takze v Praze by to bylo asi uplne zabity :-D


166
Michal 17. 05. 2008 14:35

Nevěřím, že v Praze se holky balí hůř. Bude to chtít nějakej test }:->

Reakce na komentář: RobC #167Načítám náhled komentáře...

167
RobC 17. 05. 2008 14:54

Reakce na Michal #166Načítám náhled komentáře...: Hehe, to je dobrej napad, ja jsem pro… A pokud by si slo vsadit, tak bych asi precejenom vsazel na vyssi uspesnost u moravacek :-P

Reakce na komentář: Ploutev #175Načítám náhled komentáře...

168
Peca 17. 05. 2008 19:09

Podle mě Praha už trpí syndromem velkoměsta, lidi mají jinou mentalitu (víc kosmpolitní) a proto to podle mě pro úspěch vyžaduje kapku jiný přístup… ale třeba se pletu ;-)


169
Tommy 18. 05. 2008 11:17

Jak mám rád tento web,tak tento článek mě rozhodně nějak pozitivně neoslovil.Myslím si že tento test je hrozně neobjektivní.Taky si nemyslím,že by všecky dívky co Qarkovy příkývli,by se s ním vyspali.Řeknu to tak,když se někdo cizí zeptá dívky jestli si nechce zašukat tak to může být ze dvou důvodů:1.buď jde od úchyla,který dívku svléká pohledem=>takového dívka ovšem hned pozná a takovému by nepřikývla 2.člověk který si z ní dělá srandu nebo chce zjisti jak je on sám na tom(viz tento test)=>dívka takovému člověku klidně řekne ano,aniž by to myslela vážně,protože ví,že dotyčný s ní vlasně "doopravdy" spát nechce.Tím chci říct,že rozhodně nevěřím tomu,že by takové procento dívek šlo do postele s naprosto neznámým klukem.Nedělal sem žádný průzkum,ale myslím si,že možná tak jedna hoka z 1000 by to myslela opravdu vážně.Sorry Qarku toť můj názor k tomuto testu.


PS:Věnováno všem nymfomankám

Reakce na komentář: Mx #170Načítám náhled komentáře...

170
Mx 18. 05. 2008 13:58

Reakce na Tommy #169Načítám náhled komentáře...: tak tommy,skús si ten článok prečítať ešte raz..qark to dotiahol až do konca….a dalšia vec..1 z 1000? to nemyslíš vážne…v akom naivnom svete to žiješ?

Reakce na komentář: Tm #171Načítám náhled komentáře..., Tommy #173Načítám náhled komentáře...

171
Tm 18. 05. 2008 15:17

Reakce na Mx #170Načítám náhled komentáře...: šukat chce každej i holky , sám to někdy vidím na kamarádkách. a docela mi kazí o sobě představu ty holky


172
Daniel 18. 05. 2008 17:29

Qarku, osobně si velmi vážím tvých stránek a jsem přesvědčen, že mnohým lidem pomahají. Přesto jsi mě tímto testem (a tím že jsi to dotáhl do konce) zklamal. Většina žen, se totiž tímto cítí opravdu sexuálně obtěžována, bohužel se něco takového nedá "měřit" jako osahávání atp. Normální ženu bolí, pokud se muži zabývají jako prvním jejím tělem – že jim jde o sex více, než o to poznat její srdce. Ta žena se s tebou vyspala, ale jakožto to bylo jen jednou, umím si představit, že po prvním pozitivním pocitu "někdo o mě stojí", přišlo rozčarování "chtěl si se mnou jen užít, kdybych byla také vnitřně přitažlivá, neskončilo by to prvním sexem"
Argumentace mnohých, že takový je svět neberu – takový je svět, protože tací, jako ty, Qarku, to děláš a navíc to prezentuješ jako OK! Líbí se mi, že dodáváš lidem sebevědomí, ale návody jak např. někomu přebrat holku?
Podrženo sečteno, máš dar komunikace, v tom jsi prostě dobrý a rád se od tebe přiučím, ale každý dar se dá sobecky zneužívat, hledajíce obdiv druhých…
Držím ti palce, aby se ti dařilo skrze tyto stránky šířit nejen komunikační schopnosti, ale také správné hodnoty. Líbil se mi článek "V čem tkví krása člověka", kdy umíš druhého potěšit. Tímto šukacím testem myslím že jsi spíše pár lidem ublížil.
Přesto díky za tvé stránky, je fajn že existují!


173
Tommy 18. 05. 2008 20:17

Reakce na Mx #170Načítám náhled komentáře...: Dočet sem to až do konce…Prostě postrádám cokoliv pozitivního na tomto testu.Je jasné,že holky chtějí sex při nejmenším stejně jako muži,ale rozhodně si nemyslím,že by běžně spali s kýmkoliv cizím kdo je osloví na ulici.Bavme se o oslovení na ulici,něco jiného sou diskotéky,kam chodí lidé často vyhledávat partnery na jednu noc a také tam velkou roli sehraje alkohol a jiné omamné látky…Taky je pravda,že není nic nemožné,tak proto se to Qarkovy povedlo dotáhnout dokonce…Nicméně si dokážu představit,co to bylo za dívku.Já nevím jak ty,ale rozhodně bych nestál o holku,která dává kamukoliv na potkání.A navíc když si sáhnu sám do svého svědomí,určitě bych nešel do postele s holkou,která by se mě na ulici zeptala,jestli si nechci zašukat.A mohla by být sebehezčí.Když sex,tak s holkou,kterou znám.Chápu ale,že existují chlapy,kteří mají naprosto opačný přístu než já,proto ta rozdílnost názoru.

Reakce na komentář: Ploutev #175Načítám náhled komentáře...

174
Tommy 18. 05. 2008 20:35

Výjma tohoto testu si taky vážím Qarkovi práce,stejně jak tu psal Daniel…Ostatně i já sám sem se z jeho článku velmi poučil…Každý má právo sem tam udělat chybu,toto podle mě byla jedna z chyb,kterou Qark udělal.Doufám,že jeho web se po tomto vrátí do těch správných kolejí.


175
Ploutev 20. 05. 2008 10:53

Reakce na RobC #167Načítám náhled komentáře...: Já jsem z Prahy (to nepovažuju za plus ani minus, prostě to tak je), můj názor je, že to, co Qarkovi vychází v Brně, by mu vycházelo i v Praze… :-D Respektive přímo bych řekl, že to vychází i v Praze. Sám už jsem ozkoušel v praxi použít pár jeho typů (i když na šukací test asi nemám koule :-) )… A s tim přístupem holek – i v Praze lze najít holku na 1 noc…

Reakce na Tommy #173Načítám náhled komentáře...: Nesouhlasím, ale pravda je, že každý má právo na svůj názor… K příspěvkům tebe a Daniela – "(Normální ženu bolí, pokud se muži zabývají jako prvním jejím tělem – že jim jde o sex více, než o to poznat její srdce. Ta žena se s tebou vyspala, ale jakožto to bylo jen jednou, umím si představit, že po prvním pozitivním pocitu "někdo o mě stojí", přišlo rozčarování "chtěl si se mnou jen užít, kdybych byla také vnitřně přitažlivá, neskončilo by to prvním sexem")" – pokud ta holka řekla ano na sex, tak nečekala nic jiného než sex… A řadit někoho do normální a nenormální – znám takový holky, který si rády JEN užívaj, ale nikdo by to do nich neřek, přijdou mi taky úplně normální…

Tolik můj jiný pohled na věc… Mimochodem přijde mi zajímavé a obohacující číst různé příspěvky, člověk se má stále co učit. A nikdy neškodí poznat i úplně odlišný přístup k věci…


176
Katčinka 20. 05. 2008 17:06

zajímalo by mě jak by to bylo obráceně…kdyby se holka ptala na to samí kluků…myslim, že by nebylo za potřebí takhle filozofovat, protože kluk by akorát zapřemýšlel, jestli se mu ta holka líbí nebo ne a kdyby jo, tak by prostě šel!! S holkou je to složitější, protože po světě běhaj samý úchyláci, takže se holka prostě bojí :-)

Reakce na komentář: Mx #179Načítám náhled komentáře...

177
Daniel 20. 05. 2008 18:56

Uznávám, že ohánět se argumentem "normální žena", jak jsem to učinil, je dost pochybné. Můj názor je, že "chladný sex" na jednu noc, není pro ženy typický – ženě více než muži záleží na tom, aby byl sex projevem hlubokého vztahu. Jistě je mnoho žen, které vyhledávají i tento sex, ale myslím si, že jsou to ženy, které už mají své srdce zraněné zklamáními ve vztazích.
Pokud vycházíme z toho, že žena která Qarkovi svolila, byla toho typu a že neočekávala nic jiného, můžeme si také klást otázku po objektivnosti celého tohoto testu, jak už bylo někým zmíněno: totiž vědomě či nevědomě si Qark mohl vybírat právě tento typ žen, které na první pohled zrovna "nejsou ostýchavé v těchto otázkách" na to má člověk s trochou zkušeností dobrý nos. Pokud je tomu ale tak, pak výsledek není až tak úspěch komunikace, jako úspěchem vytipování si druhé polovičky, která si chce prostě taky užít a která nemá žádné zábrany (tedy pro ni není takto otevřená otázka nějak pobuřující či šokující). Je to tedy otázka pouze zprostředkovat, že to není sranda, překonat pochybnosti jestli dotyčný není úchyl či nemá nějaké vedlejší úmysly a doufat, že ji nenakazí nějakou nemocí. Objektivně náhodný výběr žen, by myslím přinesl jiné výsledky, ale opakuji, že v takovém případě by se mi to zdálo opravdu neetické, protože jsem přesvědčen, že by to většině žen vnitřně ublížilo – či prohloubilo jejich negativní pohled na muže – a to předpokládám také nechceme, že? ;-) Myslím si, že není správné když jde muži jen o sex, a i když to tak někdy může vnímat, je to něco co by měl umět překonávat a učit se od žen spojení s dimenzí vztahu, věrnosti a také zodpovědnosti. Ne jen prohlásit, takový holt jsem.

Reakce na komentář: Ploutev #180Načítám náhled komentáře...

178
Boris 21. 05. 2008 12:16

Sakra, když to tady čtu, tak si říkám, má to vůbec dneska ještě cenu mít nějaký vztah. Kluk, aby se pomalu bál, jestli nechodí s nějakou lehkou holkou a naopak holky s největším sukničkářem. Chtělo by to možná udělat taky článek, jak si vážit jeden druhého, protože začínáme být horší než králíci :-)


179
Mx 21. 05. 2008 14:19

Reakce na Katčinka #176Načítám náhled komentáře...: Ty sama by si si dokázala niečo takéto predstaviť?..že,keby sa ťa niekto spýtal,je možnosť,že by s ním šla?


180
Ploutev 21. 05. 2008 15:39

Reakce na Daniel #177Načítám náhled komentáře...: Tvá předposlední věta ve mně zanechala hloubavého červíka … Možná přispěje svým dílem ke změně mé osobnosti :-)… Každopádně jinak s tebou vcelku souhlasim, navíc je mi sympatický, že neodsuzuješ jinej pohled na věc ;-)


181
Pry 21. 05. 2008 16:47

Já jen dodám, že by MI vůbec nevadilo takovýmto způsobem začít vážný vztah. Protože žijeme jen jednou a ta holka byla (podle mě) naprosto normální holka, která to chtěla. Nic víc. Určitě použili kondom, ona si třeba spravila sebevědomí (kdo ví?), rozhodně bych to neviděl tak černě. Že ji Qark předtím neznal? Nevím, docela si dokážu představit, že bych si to užil, však do ní nemusel bušit hned jak zavřel dveře – při troše fantazie si mohli užít krásné odpoledne. Když jdu s někým poprvé na kafe, tak ho taky neznám, taky ještě nemáme svá oblíbená témata a přesto je to příjemné a může mít člověk pocit, jako by ji znal roky. I když je to hrozně nárazové, asi bych se to snažil kompenzovat něžností, nenuceností, užívat si to (však je to poprvé a naposled) – jako nějaké vzácné víno, na které už nikdy nebudete mít. Ne ten superdrahý šampus protřepat, odbouchnout někam do stropu a půlku vylít na koberec a televizi. Ne, dát si na čas, udělat atmosféru, i když jsem třeba sám někde v anonymním hotelu. Je to všechno o tom, co si vsugeruju. Já bych se o to aspoň pokusil. I když všechno bude trochu zmatené a rozpačité a výsledek NEMŮŽE být stoprocentní.

Reakce na komentář: Qark #183Načítám náhled komentáře...

182
Pry 21. 05. 2008 16:53

Ještě dodám, že znám (podle mě) MOC pěkné ženské, které neměly chlap roky, dlouhé roky. Tahle holka NEMÁ co ztratit. Pravděpodobnost, že ji někdo osloví, pokud ji někdo neoslovil třeba pět let, je prostě čistá nula. Je to tak. Cítí se třeba jako hadr na podlahu. Myslím, že prostě jakýkoli zájem by v ní našel odezvu. Bohužel už se vůbec nic o té holce nedozvíme. Ačkoli to by mě zajímalo nejvíc. Jak jsem psal – myslím, že je naprosto nepravděpodobné, aby Qark ve 40ti pokusech potkal nějakou, co jde s každým. To je NESMÍRNĚ vzácné. A ona nejspíš nebyla ani tak nadržená (ostatně i Qark to přiznává), jako jí fatálně chyběla pozornost, pocit, že o ni někdo stojí. Nevím, jestli z toho neměla obrovskou kocovinu a nepodřezala si žíly, ale na druhou stranu ji nemůžeme pomlouvat.


183
Qark url 21. 05. 2008 17:31

Reakce na Pry #181Načítám náhled komentáře...: Díky! Na tento komentář jsem čekal. Jde vidět, že jsi vyrovnaný člověk, který přemýšlí. Takových komentujících tu ale bohužel bylo opravdu jako šafránu. :-(
-----------

Nesmysly a fikce:
Pobavilo mě, kolik zde komentujících jsou jasnovidci a telepati. Protože, já přece nikde záměrně nenapsal jaká ta holka je a proč to udělala, ale ONI to "věděli" (=protože je rádodajka, že?) a ještě ji dle své fantazie ihned odsoudili (nejlépe TAKOVÉ ženy lynčovat, že!) Fakt se musím smát, kolik lidí dokáže jiné odsoudit bez jakéhokoliv důkazu.

Takže teď fakta:
Holka to udělala, protože chodila přes čtyři roky s přítelem a on ji už delší dobu podváděl (což zjistila pár dní před testem). Vzalo jí to a přemýšlela, jak se s ním rozejít a bojovala sama se sebou, aby to dokázala (přece jen, byli spolu už dlouho, …) Do toho jsem přišel já a "pomohl" jí se rozhodnout a začít žít. V současné době se poměrně často vídáme a musím říct, že jí rozchod prospěl, úplně září.

Shrnutí:
Jsou ženy pěkné, zábavné, hodné, milé a úžasné… Jsou ženy otravné, nudné, na peníze, rádodajky… To je prostě fakt. Ale dokud budou muži automaticky předpokládat tu horší variantu, dokud nebudou milovat ženy takové, jaké jsou, nikdy nenajdou lásku! Platí tu zákon akce a reakce: Dokud nebudete milovat ženy, nebudou ženy milovat vás!

Reakce na komentář: houmr #186Načítám náhled komentáře..., IGI #244Načítám náhled komentáře..., Ash #246Načítám náhled komentáře...

184
sakanka 21. 05. 2008 19:48

Reakce na Pavel #39Načítám náhled komentáře...: Rosenberg to dovedl do dokonalosti a nakonec si na to téma založil několik life show :-)


185
pan.huu 22. 05. 2008 19:08

Větu "Dokud nebudete milovat ženy, nebudou ženy milovat vás!" bych nechal povinně zarámovat! Díky za ní!

Reakce na komentář: kossai #199Načítám náhled komentáře...

186
houmr 23. 05. 2008 10:17

Reakce na Qark #183Načítám náhled komentáře...:
Díky! Na tento komentář jsem čekal. Jde vidět, že jsi vyrovnaný člověk, který přemýšlí. :-)


187
rev 23. 05. 2008 22:13

Zajímavý článek. Mimochodem nejsem si jistý jestli to víš, ale když se ptáš záporně (nechtěla bys…?), rovnou vkládáš do úst negativní odpověď. Tady by se asi nic nezměnilo ani s "chtěla bys…?", ale v jiných případech ano.

Reakce na komentář: Ploutev #188Načítám náhled komentáře...

188
Ploutev 25. 05. 2008 23:34

Reakce na rev #187Načítám náhled komentáře...: Za prvé o této problematice má Qark jiný článek, za druhé v popisu tohoto "šukacího" testu vysvětluje, proč použil spojení Nechceš…


189
alča 27. 05. 2008 15:33

nemas ty nahodou pritelkyni??

Reakce na komentář: Ash #190Načítám náhled komentáře...

190
Ash 27. 05. 2008 21:55

Reakce na alča #189Načítám náhled komentáře...: Takové dotazy jsou nejlepší. Úplně to vidím. Probudí je sluníčko prodírající se žaluziemi, slečna se rozkouká, vybaví si průběh noci a dí "Hele, Qarku, chodíš teď s někým?" :-D


191
Ares 29. 05. 2008 00:49

Chlape ty seš génius :-D :-D :-D :-D Sice mě po dnešku bolí huba od smíchu, ale takový srandy jsem si neužil už hodně dlouho… Doporučuju zkusit… Ikdyž třeba nikoho neulovíte, tak nebudete litovat :-D :-D :-D


192
the one 29. 05. 2008 14:44

qark tady furt popisuje, jak by oslovil starsi 18 let. Ale co kdyz ta holka jeste neni starsi 18? nebo by se ji zeptate jestli ji bylo 18 a rekne ze ne…tak jak pokracovat?

Reakce na komentář: Lischai #193Načítám náhled komentáře...

193
Lischai 29. 05. 2008 15:18

Reakce na the one #192Načítám náhled komentáře...: Odejít a už nikdy, nikdy, nikdy nesvádět holky se školní aktovkou.


194
Franta 29. 05. 2008 15:44

Na tohle mi poslal odkaz kámoš a přijde mi to jako hodně nápaditá pomsta nevěrné ex! :-D
http://www.sexy-lena.com/?uid=478170


195
Organic 29. 05. 2008 17:39

a co mám dělat jako osoba co nemá ani přátele a ani holku ? už několik měsíců jsem sám po svojí první známosti a akorát se topim v depresi u PC protže pokaždý když si jdu skusit jakejkoliv Qarkův návod jak se před holkama nestydět tak stejně pohořim :/ a ani nemůžu použít pomoc od přátel protže žádný nemám :-( spíš než velký šukací test bych uvítal další rady jak se osmělit. ani oblečení nezabralo abych si dodal sebevědomí asi jsme už tak an dně že se z něj nedáá vyhrabat :-(

Reakce na komentář: Yorge #197Načítám náhled komentáře..., Alex #198Načítám náhled komentáře...

196
alča 29. 05. 2008 21:37

neptala jsem se kvuli sobe, ale kvuli tomu ze jeho pritelkyni by se asi sukaci test nelibil ne??

Reakce na komentář: Ash #201Načítám náhled komentáře...

197
Yorge 29. 05. 2008 23:56

Reakce na Organic #195Načítám náhled komentáře...: Tak si dej jednu velkou facku a rekni si kurva drat zitra to zkusim zas a vyjde to. A jestli nemas pratele tak to je uz hodne zle. Zabal PC do krabice, vykasli se na nejake zvasti na internetu a zacni zit realny zivot. Porid si boty na behani, trence a tricko a jdi behat, pak zajdi vecer na pivko a snaz se seznamit s nekym s kymkoliv, s lidmi z prace, ze skoly. Proste One Man Show nejde a na PC se fakt vyser. Minimalizuj cas u nej pac se akorat stanes jeste vic uzavrenym a introvertem. Clovek, ktery jen sedi u PC a nic nezazije preci nema potom co lidem vypravet. Nebo tebe by snad zajimalo, kdyby ti nekdo vypravel vcera jsem zas surfoval, stahoval neco, hral si na pc, cetl Quarka atd. Zivot je neco jineho nez tento imaginarni svet a to si malokdo uvedomuje. Hlavne live is very short!!!


198
Alex 30. 05. 2008 08:12

Reakce na Organic #195Načítám náhled komentáře...: Doma u poče nikoho nepotkáš.
Teď je hezky – choď plavat, jezdi na kole, potuluj se po hospodských zahradách… cokoli je lepší než strávit léto před počem.


199
kossai 30. 05. 2008 09:20

Reakce na pan.huu #185Načítám náhled komentáře...: Asi jsem fakt přehnaně dokonalej a každá holka se bojí jakkoli se mnou vůbec mluvit.


200
Andre 30. 05. 2008 12:30

no verte nebo ne ale jeste i dnes existuji lide co nekouri a sou abstinenti ,a ostatni ze sve generace nechapou.Nebo ve svych 23 nemeli jeste zenskou a co!Svet se nezbori.

Reakce na komentář: orel235 #207Načítám náhled komentáře...

201
Ash 31. 05. 2008 01:08

Reakce na alča #196Načítám náhled komentáře...: Asi nelíbil takže asi nemá. A pokud snad má, tak je asi zvláštní a asi se jí test líbil. Tedy ať tak nebo tak, vychází mi, že je všechno v pořádku :-)

Ale ok, jen se mi prostě líbí ta otázka. Vzpomněl jsem si na (nejen) jednu dívku, se kterou jsme se po kratším či delším běžném konverzování bez zabíhání do otázek partnerského života konečně vyhrabali na rande, a ona se v půlce zeptá jestli teď s někým chodím. No, já chápu že se prostě zeptat "musí", ale zároveň si představuji co by se dělo, kdybych řekl "jo nojo vlastně, vidíš, ještě žes mi připomněla, já vlastně s někým chodím, tak to budeme muset zabalit" :-D Já osobně se dívek neptám a preferuji takové typy, kterých kdybych se (na jednoznačném rande) býval byl zeptal, tak by mne flákly předmětem co by byl zrovna po ruce se slovy "no dovol, co si o mně myslíš" a šly by domů. Jo, to by byla paráda :-)

Reakce na komentář: Rakac #211Načítám náhled komentáře...

202
Organic 31. 05. 2008 21:50

Heh ono se to řekne jdi někam jenže ani nevim kam :/ vubec nevim kam se da zajit, navic sem si sehnal teprve ted brigadu takze nemam ani za co nekam jit :/ navic mam od mala pocit ze bez penez nic nejde takze ani si hledat pratele ten se ale mísí s pocitem že koupený přátele nebo nedej bože holku nechci. K tomu se bojim chorobne odmitnuti a neuspechu :/ Jako skousel sem parkrat (myslim tim najit si holku) ale i tak bez uspechu ani zadny kamosky sem si nenasel :-( Ono to bude tou obavou z neuspechu bo na brigade kdyz se apovidam s klientem z oci do oci tak je fuk kdo to je a kollik mu/ji je jen to nedokazu prevyst i mimo praci :-( zivot je moc slozitej ve wowku a ccs aspon vim co se stane kdyz udelam neco :/

Reakce na komentář: Tommy #203Načítám náhled komentáře...

203
Tommy 01. 06. 2008 11:54

Reakce na Organic #202Načítám náhled komentáře...: Chalpe!Jak tě tak poslouchám,tak je to s tebou hodně vážný.Tak pesimistické keci sem už hodně dlouho nečet.Řeknu ti jedno,začni se dívat na problém z opačné strany.Neříkej si proč něco nedělat ale naopak,proč něco dělat.Dívej se optimističtěji na svět.A hlavně se vyhni sebelítosti,kterou to v tvých příspěvcích nechutně zavání!!!

Reakce na komentář: Organic #204Načítám náhled komentáře...

204
Organic 01. 06. 2008 18:06

Reakce na Tommy #203Načítám náhled komentáře...: od mala se na mě akorát řve, potřebuju ten stres už ze sebe dostat. K tomu pohledu – neříkam si proč to nedělat to je zabiják čehokoliv jenže si řeknu ze něco skusim a stejně se to p*****, tj jako s první holkou co sme dokázal oslovit málem sem omdlel když sem před ní něco ze sebe soukal.

Reakce na komentář: Slowpoke Rodriguez #205Načítám náhled komentáře..., Bobo #208Načítám náhled komentáře...

205
Slowpoke Rodriguez 01. 06. 2008 19:13

Reakce na Organic #204Načítám náhled komentáře...: Hej ty!!! Jak si na tom s anglictinou??? Mam nieco co by ti mohlo (nie mohlo, ale aj urcite pomoze) pomoct ale je to "in english"!Ked tak sem zaves svoj mail, OK?

Reakce na komentář: Organic #206Načítám náhled komentáře...

206
Organic 01. 06. 2008 20:08

Reakce na Slowpoke Rodriguez #205Načítám náhled komentáře...: anglicky umim pismem dokonale a mluvenim nadprumerne aspon v necem mi ten cas u PC byl uzitecnej i v real life, btw maila mas u nicku ja ho sem zadaval pokazdy


207
orel235 01. 06. 2008 21:48

Reakce na Andre #200Načítám náhled komentáře...: heh, ještě si neměl ženskou chlape? A to čekáš na co? Až zahřmí? :-D


208
Bobo 01. 06. 2008 22:02

Reakce na Organic #204Načítám náhled komentáře...: Ono to chce cvik. Musíš byť trpezlivý. Nečakaj, že hneď prvá holka, ktorú oslovíš, bude z toho celá nadšená. Časom prídu aj skúsenosti aj vzťah. je to beh na dlhú trať, treba vydržať.

Reakce na komentář: Organic #209Načítám náhled komentáře...

209
Organic 01. 06. 2008 22:15

Reakce na Bobo #208Načítám náhled komentáře...: no cislo nan i jsme z ni dostal mam ale pocit ze prisli brzo pak jsme se videli jeste jednou ale tehdy jsme si to asi pokazil, jelikož se mi od té doby nejen neozvala, ale ani nereaguje na smsky takže nic :/ navíc kdyby mi nedávala ak jasně najevo že chce abych si ji ulovil tak bych se o nic nesnažil. Zase sem měl ale tehdy z toho přišernej adrenalin a celej den jsme nemohl na to přestat myslet a ani usnout jsem nemohl :-D

Reakce na komentář: Bobo #210Načítám náhled komentáře...

210
Bobo 02. 06. 2008 00:11

Reakce na Organic #209Načítám náhled komentáře...: Po svete behá veľa dievčat. keď na teba kašle jedna, nájdeš si inú, lepšiu.


211
Rakac 02. 06. 2008 09:28

Reakce na Ash #201Načítám náhled komentáře...: Me skoro prijde, ze spis rande neprobihalo, jak si slibovala, a tak se tou otazkou ujistovala, jestli je to opravdu rande :-).

Reakce na komentář: Ash #213Načítám náhled komentáře...

212
Terry 02. 06. 2008 18:07

No každopádně byla ta holka odvážná :-D :-D


213
Ash 03. 06. 2008 00:19

Reakce na Rakac #211Načítám náhled komentáře...: Jo to máš pravdu :-) Je to mizérie, dneska :-D holky neocení že si na ně uděláte čas a vyrazíte s nimi na rande, ony chtěj taky rovnou nějakou akci :-)

A obráceně -– když člověk nějakou odolnou slečnu konečně zláká, tak by pak taky chtěl všechno hned.

Jen v případě, že se potkají ti dva správní jedinci, co se vzájemně přemlouvat nemusí, tak se věci zjednoduší a nepadají žádné podobně hloupé otázky.

Reakce na komentář: wave #214Načítám náhled komentáře...

214
wave 03. 06. 2008 00:44

Reakce na Ash #213Načítám náhled komentáře...: To je ta tvoje spisovná čeština?

Reakce na komentář: Ash #219Načítám náhled komentáře...

215
Organic 03. 06. 2008 08:29

udělal sem progres už si dokážu psát s holkama na chatu :-) a neodejdu hned když si s nějakou začnu psát :-)


216
Michal 03. 06. 2008 10:25

Reakce na Lucka #69Načítám náhled komentáře...: Ahoj Lucko. A uz Ti bylo osmnact? Pokud ano,nechces si zasukat? …myslim to vazne!

Reakce na komentář: Lucka #218Načítám náhled komentáře...

217
Emko 03. 06. 2008 12:44

Otázka na Qarka: Kdy bude hotový již před časem slibovaný článek "Jak se nechovat ke svojí přítelkyni"? Díky za odpověď.


218
Lucka 03. 06. 2008 19:41

Reakce na Michal #216Načítám náhled komentáře...: Ahoj Michale :-D Jestli to fakt myslíš vážně, připadáš mi díky tomu divný – takže ne :-P :-D

Reakce na komentář: tyna #221Načítám náhled komentáře..., Michal #223Načítám náhled komentáře...

219
Ash 03. 06. 2008 21:47

Reakce na wave #214Načítám náhled komentáře...: Jojo, todlecto to je přesně vona :-) Jinak nevím na co přesně narážíš, ani jak to souvisí se sexem.

Reakce na komentář: Ash #220Načítám náhled komentáře...

220
Ash 03. 06. 2008 21:54

Reakce na Ash #219Načítám náhled komentáře...: Tak už vím, na co narážíš, protože google na "spisovně ash" našel na qark.net jen jeden thread :-) Tak to snad nemyslíš vážně -– ty si ještě pořád myslíš, že jsem do tebe ryl kvůli špatně koncovce?


221
tyna 04. 06. 2008 00:38

Reakce na Lucka #218Načítám náhled komentáře...: Ne jako nebylo 18? :-) Nechápu proč píšeš, že je to dobrý, ať se tak kluci konečně ptají a pak někoho takhle setřeš a ještě se divíš.

Reakce na komentář: Lucka #222Načítám náhled komentáře...

222
Lucka 04. 06. 2008 17:06

Reakce na tyna #221Načítám náhled komentáře...: NE bylo na nabidku, ne na otazku :-D omg :-D na netu je to snad neco jineho nez nazivo :-D a taky jsem nikdy nerekla ze bych souhlasila :-D :-D :-D


223
Michal 04. 06. 2008 22:51

Reakce na Lucka #218Načítám náhled komentáře...: Celkem me zajimalo jak zareagujes,vis…kdyz jsi se tak dozadovala toho aby to delalo vic kluku :-) Jinak nemam potrebu spat s nekym koho neznam… :-) Mej se krasne.

Reakce na komentář: Lucka #224Načítám náhled komentáře...

224
Lucka 05. 06. 2008 17:54

Reakce na Michal #223Načítám náhled komentáře...: opakuju, na netu je to neco uuuplne jineho nez nazivo :-) nazivo bych sice asi taky rekla NE :-D – ale je tam to "asi".Taky se mej :-D

Reakce na komentář: Pooky Pie #225Načítám náhled komentáře..., tyna #228Načítám náhled komentáře...

225
Pooky Pie 05. 06. 2008 19:37

Reakce na Lucka #224Načítám náhled komentáře...: Mam napad Lucka. Stretnime sa nazivo. Mam cas v sobotu vecer…Hmmm?

Reakce na komentář: :-) #226Načítám náhled komentáře...

226
:-) 05. 06. 2008 20:21

Regovat by mel spis asi Michal hele ;-)Reakce na Pooky Pie #225Načítám náhled komentáře...:

Reakce na komentář: Pooky Pie #227Načítám náhled komentáře...

227
Pooky Pie 05. 06. 2008 20:46

Reakce na :-) #226Načítám náhled komentáře...: LOL. No "mel" nebo "nemel"? Kto to posudi? Ja byt nim, tak by som urcite reagoval, pretoze zacal vyborne. Jeho prispevok c. 216 ani nemohol byt lepsie nacasovany :-) Potom ale priznal, ze nema potrebu spat s niekym, koho nepozna. Nuz, ja mam trochu iny postoj. Ten jeho plne respektujem, za svoj sa nehanbim ;-)


228
tyna 06. 06. 2008 00:02

Reakce na Lucka #224Načítám náhled komentáře...: Jasně. Takže se mají jen ptát (na ulici) a tím ti případně zvednout sebevědomí. Jinak rada pro kluky, tahle otázka nebude mít úspěch nikdy, když oslovíte neznámou holku, maximálně tak u kurvy. Já osobně bych zvažovala i pozvání na kafe od někoho z ulice bez toho, že bych ho znala.

Reakce na komentář: p@lo #229Načítám náhled komentáře..., Bobo #230Načítám náhled komentáře...

229
p@lo 06. 06. 2008 08:09

Reakce na tyna #228Načítám náhled komentáře...: qark je ale zivym dokazom, ze to to oslovenie uspech ma;-)

Reakce na komentář: Ash #231Načítám náhled komentáře..., tyna #232Načítám náhled komentáře...

230
Bobo 06. 06. 2008 11:16

Reakce na tyna #228Načítám náhled komentáře...: Pozvanie na kávu alebo zmrzlinu tiež funguje. Len za posledné dva týždne mi to vyšlo 2 razy a to som neoslovil až tak veľa dievčat.

Reakce na komentář: Ash #231Načítám náhled komentáře...

231
Ash 06. 06. 2008 15:56

Reakce na p@lo #229Načítám náhled komentáře...: Reakce na Bobo #230Načítám náhled komentáře...: A podle tyny ta Qarkova je kurva, a ta Bobova není tyna.

Osobně myslím že ať uděláte úplně cokoliv, vždycky se najde někdo, u koho s tím uspějete. V životě bohužel častěji nastávají situace, že potřebujete u někoho konkrétního uspět alespoň s něčím, to pak teoreticky musíte udělat skoro všechno aby se alespoň něco ujalo. Případně u někoho konkrétního chcete uspět s něčím konkrétním, tak to je pak ta vůbec nejhorší možnost :-)


232
tyna 06. 06. 2008 20:58

Reakce na p@lo #229Načítám náhled komentáře...: Tak to zkus a dej pak vědět, přeji ti příjemné chvíle :-) Jinak otázka na Qarka – máš tak tolerantní přítelkyni nebo žádná není?

Reakce na komentář: p@lo #236Načítám náhled komentáře...

233
tyna 06. 06. 2008 21:02

to věřím, zmrzlina ve vedru je dobrý nápad i to kafe, psala jsem, že bych se rozmýšlela a podle prvního dojmu bych buď šla nebo ne


234
joei 08. 06. 2008 13:54

Reakce na WhoCares #65Načítám náhled komentáře...: slovenska agresivita a temperament se zase projevuje… divas se na to moc naprimo, hledej v tom neco dalsiho…

btw, naprosto souhlasim s tím, že to není o vzhledu, ale o sebevědomí a ke zvednutí sebevědomí stačí jen úsměv… a to s tim vzhledem myslim vazne a mam to podlozene zkusenosti… jsem prumernej vzhledem jak se jen da, vypadam mladsi a libej se mi o neco strasi holky, takze moje cilova skupina na me kouka spis jak na mladsiho brachu nez na moznyho partnera. mam pivasek a kdyz se napiju, rudnu v obliceji jak malokdo, takze z toho plyne, že jsem si moc nevěřil. ovšem ke změně stačí si uvědomit, co chci (stanovit si cíl) a podniknout nějaký kroky pro přiblížení se cíly. zkrátka jsem chodil asi 2 měsíce do posilky a nevypadal sjem namakanější, ale zkrátka jsem se dobře cítil, chodil rovně, usmíval se a během 2. měsíce jsem svedl víc holek než za 5 let předtím. takže sebevědomí a správný naladění je jedinná cesta vpřed. takže po hezouncích holky jdou ani en tak proto, že jsou krasní, ale proto, že se oni krásní cítí a dávají to najevo.


235
joei 08. 06. 2008 14:05

jednoduchá pomůcka…. vezmi si papír, napiš o co ti jde a pak si napiš pro a proti, co můžeš získat a co ztratíš?

modelová situace: jdeš s kímošema zahrát fotbálek do parku a přijde tam s nima hezká holka (výhoda je, že ti neuteče, pač je tam s těma kámošema), hodíš oko, jestli nějak pozitivně zareaguje :-) zkus fakt jen úsměv a když opětuje, máš šanci… super, jdeme na seznam pro a proti proti:když se jí blbě zeptám, naštve se a odejde (na druhou stranu když se jí nezeptám, taky odejde… to je to nejlepší – nemáš co ztratit… aspon z mojeho pohledu) a teď pro: dobře zareaguje – pokecáš, vznikne přátelství, zvedneš si sebevědomí a pokud ji "sbalíš", získáš i obdiv přátel a větší uznání, z toho plyne zase větší sebevědomí a jako velké PLUS vidím to, že bude mít možnost investovat čas jinde než na WOWku, MMORPG jsou super zábava, ale pokud se na to podíváš jinak a napíšeš si pro a proti…sílu a rozhodnutí chlape :-) dej ten závazek sobě a nenech se paralizovat strachem a pokud je to těžký začít(jako že je to hodně těžký), vezmi kámoše a hecujte se…nepotřebuješ k tomu peníze, dneska nechce každá holka, aby jsi ji všechno platil(teda pokud jí jde o vztah a ne o cvičenýho králíka), jdeš napůl, takže máš náklady v podstatě stejný … aspoň můj názor, poopravte mě, pokud máte jiné zkušenosti

Reakce na komentář: Organic #241Načítám náhled komentáře..., Rakac #245Načítám náhled komentáře...

236
p@lo 08. 06. 2008 16:53

Reakce na tyna #232Načítám náhled komentáře...: no rad by som ale ja uz priatelku mam a toto by mi pripadalo ako nefer voci nej, takze nie :-)


237
Samo 09. 06. 2008 01:41

Ahoj,
to ste už na čisto ohlúpli? Chodiť po ulici a pýtať sa dievčat či si nechcú zašukať? To len pre whocares sa to zdá divné.
Sú určité hranice, ktoré by slušný ľudia nemali prekračovať. Takto obťažovať moju sestru alebo priateľku, tak si Qark koleduje o facku.

Reakce na komentář: lim #239Načítám náhled komentáře...

238
valmont 09. 06. 2008 11:10

joei : jednoznacne co pises vsetko je pravda na sto percent
a qark : myslim ze si tej slecne maximalne pomohol neviem ci si to vedel od zaciatku to je uz teraz jedno ale uz len to ze sa napriklad stretavate svedci o tom ze je vsetko v poriadku nejde o nic prizemne obidvaja ste inteligentne dospele bytosti co vedia co chcu aj ked ona mozno menej ale teraz uz aspon ano a tak to ma byt…
for ostatni : bud zavist alebo zakomplexovane pohorsenie…nic viac


239
lim 09. 06. 2008 13:40

Reakce na Samo #237Načítám náhled komentáře...:
Přečti si ten článek a nejlépe i diskuzi ještě jednou. To není návod, jak napíchnout (zdravím Speedmastera :-) každou kolemjdoucí! Je to o komunikaci, psychologii a sebevědomí. Ty tu píšeš o fackách, ale Qark jasně napsal, že k žádné přehnaně negativní reakci nedošlo. Ono od stolu to vypadá trochu jinak. Jsem přesvědčený o tom, že nejméně každá druhá oslovená se chlubila nějaké kamarádce, že dostala takovou nabídku. A to s pocitem, že asi bude něčím zajímavá, i když nahlas říká, co to bylo za úchyla. Spousta holek má taky nízké sebevědomí a i takovýhle zájem ocení, i když ne hned a třeba ne nahlas. Ale řeknou si: "To musím vypadat docela dopře, když na mě ten borec dostal chuť!"

S přáním více nadržených děvčat v ulících a pořádné dávky sebevědomí
lim

PS: Qark takové chování nikomu nedoporučuje, sám naznačil, že by do toho příště nešel.

Reakce na komentář: Carl #240Načítám náhled komentáře...

240
Carl 09. 06. 2008 17:30

Reakce na lim #239Načítám náhled komentáře...: Skoro souhlasím. Slečna se bude cítit "polichocena" od někoho kdo je pořádný "samec", protože to z toho že nad ní slintá nějaký obrýlený uhrovitý já usoudí jenom to, že je tam tom "tak špatně", že má o ni zájem "tohle" :-D


241
Organic 10. 06. 2008 22:49

Reakce na joei #235Načítám náhled komentáře...: to bylo na me nebo jsi reagoval na nekoho jinyho ? pokud na me tak je tam prave ten problem ze nemam zadny znamy ani kamose se kterejma bych mohl jit nekam do parku nebo dealt cokoliv jinyho, mam jen jendnoho uz od zakladky jenze s nim chodime bud trenit thaibox nebo freerun u toho prvniho jsme vzdy nekde na osamoceny louce bo uz jsme zazily ze nas v zapalu treningu sli od sebe rozdelit panove od policie a ve freerunu jsme uz natolik skuseni ze trenujeme na mistech kde neni ziva noha :/ a s tema PC hrama uz neni takovej problem posledni tejden to dost omezuju tak snad vydrzim.

Reakce na komentář: zigzag #247Načítám náhled komentáře...

242
Adam 11. 06. 2008 23:35

Qarku, hod sem fotku? zajimalo by me, jestli ses nakej fesak nebo jen prumernej kluk…

Reakce na komentář: Ash #243Načítám náhled komentáře...

243
Ash 12. 06. 2008 00:02

Reakce na Adam #242Načítám náhled komentáře...: Průměrnej fešák… už se to tu párkrát řešilo :-)


244
IGI 12. 06. 2008 21:53

Reakce na Qark #183Načítám náhled komentáře...: Qark, o tej poslednej myslienke by si mohol napisat kratky clanocek, aby tu v diskusii nezapadla prachom. Podla mna to je velmi dolezite, donedavna som mal ja osobne problem prave takyto – zeny sa mi tak znechutili, ze som kazdu okamzite povazoval za piiitchu. To samozrejme nie je dobre, velmi ma to brzdilo v nadvazovani vztahov.

Cize: Dokud nebudete milovat ženy, nebudou ženy milovat vás!


245
Rakac 12. 06. 2008 23:57

Reakce na joei #235Načítám náhled komentáře...: O co muzes prijit? O to hlavni: prijdes o sanci uspet.

Reakce na komentář: joei #250Načítám náhled komentáře...

246
Ash 13. 06. 2008 00:48

Jak tak čtu Qarkovo dovysvětlení, mám o slečnu trochu obavy. Po čtyřech letech jí podvede přítel, a ona si začne s člověkem, který se s ní seznámil šukáním (resp. na ulici ji oslovil a zeptal se jestli si nechce zašukat). No, hlavně že je to myslící bytost, která ví, co chce, jak tu někdo konstatoval. Ale… co když chudák holka začne ke Qarkovi nakonec něco cítit? :-)

Ale ne, nebudu rejpat, jestli jí to pomohlo zvýšit si sebevědomí a zpřetrhat staré vazby, tak dobře že tak, je klidně i možné že třeba také od Qarka chtěla získat nějaké know-how (nebo spíš know-why) stran mužské promiskuity. Také je možné že třeba chtěla přejít na druhý břeh k lidem, kteří se "s tím sexem tak nes….".

Nicméně Qarkovo vysvětlení kupodivu nic nemění na tom, že bez ohledu na účel celé akce, prostředek, který k dosažení cíle použila, ji čtenářům dostatečně vybarvil, a vysvětlení proč to udělala na jejich názoru myslím mnoho nezmění.

Reakce na Qark #183Načítám náhled komentáře...: já přece nikde záměrně nenapsal jaká ta holka je a proč to udělala, ale ONI to "věděli" (=protože je rádodajka, že?) a ještě ji dle své fantazie ihned odsoudili (nejlépe TAKOVÉ ženy lynčovat, že!) Fakt se musím smát, kolik lidí dokáže jiné odsoudit bez jakéhokoliv důkazu.

Přiznávám že tuto diskuzi nesleduji až tak pečlivě, ale mám takový vnitřní pocit, že většina diskutujících odsuzovala hlavně Tebe :-) Třeba Tvé konání označovali za neslušné a pod. A to bez ohledu na to, že jsi k tomu měl veřejně známé "zdůvodnění" (a sice testování). V tomto případě je pro některé lidi prostě úplně jedno, jestli jsi to udělal za účelem testování, nebo za účelem večerního orgasmu. Prostě jsi chodil po ulici, a dotazoval se kolemjdoucích (třeba i slušných™) slečen na jejich šukatelnost. A někteří to nepovažují za správné a vyřkli to.

Analogicky je to s tou slečnou -– pokud o ní napsali, že je poněkud lehčího ražení, a takové chování kritizují a označují za nešťastné, tak k tomu opět nepotřebují aby jim to někdo "vysvětlil". O slečně ví, že si šla zašukat s cizím klukem z ulice, se kterým se seznámila větou "nechceš si zašukat" a do té doby ho neznala. V tomhle případě je úplně jedno, řkuli irelevantní, jestli to udělala proto, že je do větru, nebo proto, že "ji zrovna podvedl přítel a ona se z toho potřebovala nějak dostat a rozhodnout se". Pokud má člověk nějaké vlastní představy o tom, co ještě je mravné, a co už naopak svědčí o pokleslosti mravů, a navíc je třeba i zásadový, tak je úplně jedno, jaké byly "důvody" k tomu všemu. Leda bys řekl žes jí u hlavy držel pistoli, pak by se odhad její mravnosti dal na základě nových faktů přehodnotit :-D Jinak ale když takový člověk třeba jánevím chodí s dívkou a nechce, aby ho podváděla, tak tím automaticky myslí aby ho nepodvedla ani "když je pátek 13., bolí ji zub a ona má den blbec", což by naopak někomu méně zásadovému mohlo jako ospravedlnění nevěry stačit.

Možná jsem to napsal moc složitě, ale chěl jsem říct, že někomu k hodnocení druhého mohou stačit jeho činy, nepotřebuje k tomu znát i pohnutky. A až vůbec ne nějaké vysvětlování. Prostě šla první den s cizím klukem, způsob iniciace sexu také známe, obrázek o ní je kompletní. Jestli to udělala proto, že je rádodajka, nebo chtěla zpřetrhat vazby, to je jedno -– lidé kteří to kritizují to budou kritizovat bez ohledu na takovéto "detaily" okolo.

Jinak se ztotožňuji s tím, že nějaké odsuzování ve smyslu že "takové lidi by měli lynčovat" (teď mluvím o ní) je od čtenářů spíš úsměvné. Co je komu do toho, že ;-) Udělat si názor je jedna věc, veřejně vyslovit vlastní názor či postoj a ideje rovněž, ale soudit, to přísluší opravdu málokomu…

Reakce na komentář: king666 #259Načítám náhled komentáře...

247
zigzag 13. 06. 2008 17:05

Reakce na Organic #241Načítám náhled komentáře...: Ahoj chlape. Promiň, že se do toho pletu, moc často sem na toto fórum nepřispívám. Ale jak čtu tvoje komentáře, moc nevím, o co Ti vlastně jde, protože si pořád jen stěžuješ.

Holky nemusíš balit jen, když si jdeš s kámošema zahrát fotbálek, to byl pouhý příklad :-). Snad nesedíš jen doma u PC, určitě chodíš někam do práce, do školy, do kavárny…co já vim :-) Zkrátka se pohybuješ občas na ulici. A i když se Ti to možná nezdá, je to fakt to nejideálnější místo k seznámení.

Chápu, že Ti dělá problém oslovit na ulici neznámou holku, to je normální. Ale doporučuju Ti nejdřív zkusit Qarkovy metody z článků Oslovení dívky krok za krokem a nebo Jak se stát baličem za 3 dny. Zkus se na holky zezačátku třeba jen usmívat.

Určitě se na ulici koukáš po pěknejch holkách, to dělá každý. Ale většina kluků to dělá nenápadně, aby si toho ta holka nedej bože nevšimla. Jenže ona si toho stejně většinou všimne a kluk je pak pro ni zajíčkem, který se neodváží nic udělat. Zkus to dělat zcela nápadně a když se vaše pohledy setkají, usměj se na ni. Když Ti úsměv oplatí, je to skvělý pocit a neuvěřitelně Ti to dodá sebevědomí a zlepší náladu (a jak se zdá, to bys právě potřeboval)
Nemusíš dělat nic dalšího, pro začátek to stačí. Nezní to tak těžce ne? :-) Tak hodně zdaru!

Reakce na komentář: Organic #251Načítám náhled komentáře...

248
Martin 13. 06. 2008 17:32

Ahoj,
Mám takový vědecký dotaz, rád bych aby mi odpověděl někdo kdo se v tom vyzná: Určitě jste se někdy zamýšleli nad tím, kolik asi lidí musí být v škole/domě/městě/světě kteří jsou pro vás ti praví a se kterými byste prožili krásný život. A jak je škoda že většinu z nich nikdy nepotkáte. Přesto však si většina lidí vybere svého partnera z okolí, jako je práce nebo škola nebo sport. Tj z cca 500 lidí které člověk pozná za život nějak důvěrněji (pokud samozřejmě nejste profi baliči a nevybíráte si na ulici). A jsou většinou štastni. A je pravděpodobné že kdyby bydleli místo v praze v plzni, najdou si partnera se kterým budou stejně štastni. Když se s někým rozejde holka, určitě má pocit že už takovou nepotká – co je na tom ale pravdy??
Dík za odpovědi a popř. kdybyste znali nějakou literaturu na toto téma, budu vděčný. Určitě se tím už někdo zabýval

Reakce na komentář: coolair #249Načítám náhled komentáře...

249
coolair 14. 06. 2008 18:54

Reakce na Martin #248Načítám náhled komentáře...: Možná bys mohl formulovat otázku, když se chceš na něco zeptat… :-/


250
joei 15. 06. 2008 12:08

Reakce na Rakac #245Načítám náhled komentáře...: to je dobra prohra? nejak nevim, co jsi tim myslel?


251
Organic 15. 06. 2008 23:45

Reakce na zigzag #247Načítám náhled komentáře...: ty rady jak se ve trech dnech sta balicem jsem skousel, usmat se neni problem marne sme si lamal hlavu jak na sebe upozornit aby se mi podivala do oci a ja se na ni mohl usmat, coz castecne vyresil novej uces. ale treba tohle jsem se tu nidke nedocetl

Reakce na komentář: Comodor W. Falkon #261Načítám náhled komentáře...

252
LordAli 17. 06. 2008 23:13

Mě napadla taková myšlenka, že kdyby tohle zkoušely holky na klukách, tak by byla zřejmě úspěšnost nad 90% ;-)

Reakce na komentář: Comodor W. Falkon #261Načítám náhled komentáře...

253
Nibbiru 17. 06. 2008 23:21

No tak chlape nedej se!Ty jsi člověk, kterej naučil spoustu z nás líp komunikovat,nebát se bavit s holkama a bejt otevřenější, což si myslim jsou jedny z nejlepších základních kamenů pro úspějšnější život!Ukázal jsi, že jdou věci s pomocí komunikace dělat mnohem lehčeji a efektivněji.Mě osobně jsi dost otevřel oči.A já ti za to chci poděkovat.
Tohle píšu ,protože se mi zdá, že už sem náˇk nechceš vkládat další články, ale to je obrovská škoda, protože Tvoje články jsou dost kvalitní a vždycky se nemužu dočkat ,až vyjde něco novýho.
A to, že někteří Tvojí práci kritizují, neznamená nic špatnýho.Na každou myšlenku nebo děj se jde koukat kriticky.Na každou myšlenku nebo děj se jde koukat pesimisticky i optimisticky.Záleží jen tobě, jak budeš o daný věci přemejšlet.
Jinak jestli sem budeš vkládat ješte náký články, tak je to jen na Tobě, ale je škoda, že se tu už moc neobjevujou(určitě dost práce a věcí okolo)
Takže Ti přeju plno nových nápadů a spoustu inspirující práce

Thanks for all Qarku



Reakce na komentář: Nibbiru #254Načítám náhled komentáře...

254
Nibbiru 20. 06. 2008 00:38

Reakce na Nibbiru #253Načítám náhled komentáře...: čekal jsem až mi to někdo zkritizuje, ale nakonec v pohodě.Jinak se mi prostě zdá, že tu někteří anekdoti ryli do Qarka trochu moc a on se pak na všechnu tu práci vykašlal.Což je dost velká škoda,protože má plno nadšených čtenářů že?.Na co se sakra ovlivňovat ostatníma?Je jasný, že někomu se to co dělá líbit může a někomu nemusí.Mě se to ale líbí.Jsme rád,když zjistim další pravdu o lidech…v tomhle článku jsem prostě zjistil, že si holky chtěj zašukat.Jestli mají přítele, tak by to neudělali.Ale jestli jsou svobodné a nebo neštastné, tak proč ne.A jak řikal Lord Ali:zajímalo by mě, kolik kluků by odmítlo šukačku na ulici(mimochodem já jsem jednou odmíntnul ale to proto že ta holka byla fakt na hadry a měla tam sebou nákýho kluka jinak bych do toho asi šel) :-)…hau domluvil sjem..čekám až mě všichni zlinčujou za moje názory :-P


255
čurcek 23. 06. 2008 17:22

moc rád bych tu měl další článek, kterej by mě navedl k dalšímu experimentování s holkama, jen těmhle stránkám vděčím za to že jsem se rozpovídal, díky


256
Jarek 26. 06. 2008 12:47

Nechápu takovou kritiku. Qark podle mně nikomu neublížil. Ty holky řekly "Ne" a tím to skončilo, už je neobtěžoval, neslintal a neosahával. Jak už někdo napsal, mohlo to některým naopak lichotit, když přišel slušně vypadající mladík s takovou otázkou. I kdyby to snad některou urazilo, tak to je její problém. I kdyby snad někomu znepříjemnil den, tak (z hlediska utilitární etiky) se tolik nestalo, protože pozitivní přínos tohoto testu pro nesmělé mladíky daleko větší. Cílem přece bylo ukázat, že holky nekoušou. Taky bylo jasně řečeno, že nejde o dobrý způsob navazování známostí nebo získání sexu (alespoň ne pro Qarka). Opravdu si nemyslím, že by se všichni čtenáři tohoto webu najednou sebrali a šli se ptát kolemjdoucích holek na šukání.

Taky si myslím, že bylo v rámci testu nezbytné to dotáhnout do konce. Kdyby řekla "Jo" a Qark se rozloučil, nevěděli bychom, jestli to myslí vážně. Jestli jsem to správně pochopil, tak sex byl nakonec jen s jednou z 32. I když pomineme zkreslení dané výběrem, tak to opravdu není moc a o holkách si rozhodně nezačnu myslet, že jsou všechny k***y. A ani o té jedné si to nemyslím.


257
Comodor W. Falkon 02. 07. 2008 01:32

Reakce na Ash #81Načítám náhled komentáře...: …roufnu si jít dál a dokonce tvrdit, že člověk kolikrát přivře oči (i obě)…

Nejen přivře, ale i zavře… Vlastně v učité chvíli (týden, dva..?) člověk už prakticky vůbec nemyslí, ergo není schopen se vzhledem a  vlastně ani povahou, zabývat – o to tvrdší bývá vystřízlivění…
______________________________
Reakce na WhoCares #65Načítám náhled komentáře...: Reakce na WhoCares #84Načítám náhled komentáře...: ….
Pominu-li projevenou agresivitu a něco, co mi zavání až chorobnou žárlivostí či chápáním partnerky jako majetku, nedá mi to nereagovat na Tvé ohánění se morálkou…
…není to takhle náhodou už spíše "falešná morálka"…? Tedy morálka ritualizovaná a bezúčelná?
(dříve patrně související s tím, že Judaismus a tedy i Křesťanství a Islám chápou ženy jako podřadné, či spíše jako majetek)
Dá se pochopit, pokud někdo argumentuje morálkou v případě, že někdo někoho vyloženě obtěžuje, nebo dokonce poškodí – ať přímo, či zprostředkovaně – avšak kdo je poškozen v tomto případě…? Slečna…? Nikoliv… A kdo jiný by měl být poškozen soukromým jednáním…? Záletný partner…? (Byl to vlastně ještě partner..?)
Behem testu byla položena pouze jednoduchá otázka, na kterou se dalo odpovědět buď ANO, nebo NE – a v takovém případě o tazateli nikdy neslyšet…
V čem se taková otázka liší od případných otázek týkajících se ostatních primárních potřeb…?
Trochu to zavání pokrytectvím a dvojím standartem…
______________________________
Reakce na orel235 #95Načítám náhled komentáře...: Myslím, že tento test ani nebyl zastavitelný.. Není tam nikde prostor pro únik, aniž by to tu slečnu naštvalo.. Ostatně proč prchat..? (což už jsi rozvedl)
______________________________
Reakce na Ash #104Načítám náhled komentáře...: Také mi přijde, že to trochu přeháníte, omlouvám se, ale poslední dva odstavce jsou zcela zcestné a přijde mi je, jako by je psal nějaký pánbíčkář…
Především – co si budem povídat, každý má nějaké sexuální touhy a to i tehdy pokud zrovna nemá stálého partnera – nejde to vypnout…
Ovšem jakou má logiku, si kvůli třeba ani ne souložení, třeba jen kvůli mazlení, pořizovat nějaký speciální šatník, který má s dotyčnou osobou ještě méně společného než běžná konfekce…?
A naopak – proč by nemohla dívka, která má vůči tomuto z nějakého důvodu negativní postoj (panna/věřící/něco jiného, jedno co) chodit odívaná vyzývavě, pokud se v tom oblečení sítí dobře…?

Nebo co hůř – kvůli svým touhám si pořizovat "partnera-nepartnera"… Nevím jak Vám, ale mně by to připadalo vůči dotyčné osobě skutečně velmi, velmi podlé – přesto, jak již bylo popsáno (Reakce na Honzík #110Načítám náhled komentáře...: ) je dost takových, kteří patrně shlížeje ze stejných pozic jako Vy, taková partnerství udržují…
______________________________
Rád bych reagoval ještě na vícero věcí, však nedostává se mi času, proto prosím i dosavadní text berte trochu s rezervou, chtěl jsem se k tomu ještě vrátit z vlastní pozice, což už nestíhám…
(Jen podotknu, že ač se to z mých výše uvedených reakcí může zdát nemyslitelné, donedávna mi i na počítání dívek s kterými jsem s byť jen líbal, stačily prsty jedné ruky…)


258
čurcek 02. 07. 2008 09:54

Pro mě je Qark člověk, který není žádný obtěžovatel, jen nám ukázal, že když se chce, tak jde všechno, i ošukat neznámou holku, stejně mu to všichni závidíte (a kdo ne, tak ať to to nečte a basta, nikdo vás přece nenutí a stejně tu jen melete kraviny, kvůli kterým sem Qark přestal psát, nebo to aspoň tak vypadá)

Ještě k tomu obtěžování. Když jde slečna po městě a otázku, jestli by si nezašukala jí položí 10 chlapů, tak jí to 100% obtěžuje, ale ona přece může odpovědět NE(může si mezi těma chlapama třeba vybrat a ta holka rozhodně nebude rádodajka).

Ten chlap se jí slušně ptá, ona mu může slušně odpovědět. Co odpoví je jen na ní, ani její případný přítel se do toho "nemá co srát", dívka se přece může svobodně rozhodnout, je jen na ní, jestli si chce, nebo nechce zašukat. Kecy, že bych mu "rozbil hubu" mě docela namíchly, proč by jste se rvali ? To byste v očích dotyčné slečny ještě více klesly, protože by jste se nevyrovnali tázajícímu, který se jen zeptal(nic jí nedělá).

Tuhle otázku jsem položil deseti slečnám na diskotéce a jedna řekla ano. Jasně je rádodajka, všichni to hned ví. Udělala to, protože jí opustil kluk a ona měla na "to" hroznou chuť. Tak jsme si užili a šli domů a teď si spolu normálně povídáme. Nic na tom není. Doporučioval bych všem, kteří píšou mravokárné komentáře, aby to zkusily, třeba zrovna na diskotéce. Jen to zkuste a pak něco pište.

Qarku, nedej se !!!

Reakce na komentář: Kingkong #273Načítám náhled komentáře...

259
king666 03. 07. 2008 01:26

Reakce na Ash #246Načítám náhled komentáře...:
Celkem chápu, že jsou věci, které člověk "správné" morálky neudělá… problém je ale v tom, že pojem "správnost" má poněkud široké hranice => je tedy možné říct, že pokud člověk udělá nějákou věc, automaticky není "správný" bez ohledu na pohnutky? Nechci shazovat tvůj názor, to v žádném případě… Rád bych pouze podotknul v souvislosti s tvým názorem a názorem jiných lidí dvě poznámky…

1. I "správný" člověk může v určitých situacích z určitých důvodů dělat věci, které za "správné" nepovažujeme… hodnotit člověka nelze jen "černobíle" podle skutků bez uvážení vnitřních pohnutek…

2. I otázku "Nechceš si zašukat?" lze položit způsobem, který není tak obtěžující, jako žebrák dožadující se almužny… Nepodezírám Qarka z toho, že by se při pokládání otázky tvářil jako nadržené slintající individuum – to by potom jednoznačně obtěžující bylo… stačí po odmítavé reakci moc netlačit na pilu a včas se stáhnout => holka je sice vyvedená z míry, ale má možnost se pohodlně a v bezpečí vzpamatovat…


260
Organic 14. 07. 2008 09:02

hele a není to jedno ? Chtěl to zkusit tak zkusil…

Chováte se jak banda rozvášněných moralistů, zkuste si představit že by to nebly test ale pouze skutečnost. No a ve skutečnosti když něco chcete zkusit tak do toho prostě dete – a Qark ukazuje že i v realu to jde ;-)

tak proč ta hádka ? to je tu tolik pomatenejch věřících ?


261
Comodor W. Falkon 15. 07. 2008 02:49

Reakce na LordAli #252Načítám náhled komentáře...: Nebyla… Znám řadu takových, jako jsem sám, kteří raději jednou budou mít na náhrobním kameni bílé květy, než ustoupit z určitých "minimálních parametrů"

Reakce na Organic #251Načítám náhled komentáře...: Jak Tě tak čtu, tak z toho mám takový dojem, že Tvůj čas se dělí na tréninky a počítač… S tím nemáš šanci… Chce to vyrážet víc mezi lidi – aklimatizovat se… Bude to náročné, bude to pár let trvat a mnohokrát z toho budeš totálně vyklepaný, ale pokud to zvládneš, tak s postupem času Ti nebude činit problém bavit se s úplně cizími lidmi – a třeba i flirtovat…
…a pak už je to jen krůček k tomu, flirtovat s těmi, u kterých Ti na výsledku skutečně záleží…


262
Raiky 18. 07. 2008 10:47

caw…tenhle muj koment se nevztahuje ani tak k tomuhle članku ale spiš obecne k většině…..tak tedy otazka na qarka..zajimalo by me jestli se všechny ty postupy daji praktikovat i na trochu mladších holkách (15–17) ? :-D dik


263
King666 18. 07. 2008 14:18

Mám takovou otázečku… jak sbalit holku když je sama je podle tohohle fóra celkem jasný… akorát mám problém s tím, že mně se vždycky zalíbí nějáká holka která jde ve dvojičce s další holkou nebo ve skupince… jak se dá sbalit v takovém případě???

Reakce na komentář: j. #264Načítám náhled komentáře...

264
j. 19. 07. 2008 14:17

Reakce na King666 #263Načítám náhled komentáře...: vezmi kámoše :-) dopředu si je rozdělte a on ať třeba nezávazně zabaví ty další holky :-) a budeš se cítit sebejistěji, když budete aspoň 2

Reakce na komentář: king666 #265Načítám náhled komentáře...

265
king666 20. 07. 2008 20:55

Reakce na j. #264Načítám náhled komentáře...: Jde to i něják bez kámoše? Rada je to dobrá, ale preferoval bych jiné řešení…

Reakce na komentář: Bobo #266Načítám náhled komentáře...

266
Bobo 20. 07. 2008 22:23

Reakce na king666 #265Načítám náhled komentáře...: Áno, ide to aj bez kamoša. Ja to takto používam a celkom to funguje. Problém je v tom, že to chce väčšiu dávku odvahy. Ak si ale na to trúfaš, tak do toho. Navyše to má výhodu, že tam nemáš žiadneho potenciálneho soka. Takže ako na to? Jednoducho príď za dievčatami, použi nejaký otvárak konverzácie. Debatuj so všetkými, tak aby sa necítila ani jedna zanedbávaná. Doporučujem venovať sa tvojmu cieľu čo najmenej, ale nie úplne ignorovať. Keď už budeš vidieť, že ťa ostatné dievčatá berú, môžeš sa zamerať na tvoj cieľ.


267
... 21. 07. 2008 16:38

caw…tenhle muj koment se nevztahuje ani tak k tomuhle članku ale spiš obecne k většině…..tak tedy otazka na qarka..zajimalo by me jestli se všechny ty postupy daji praktikovat i na trochu mladších holkách (15–17) ? dik

Reakce na komentář: čurcek #268Načítám náhled komentáře...

268
čurcek 21. 07. 2008 17:42

Reakce na ... #267Načítám náhled komentáře...: nejsem sice Qark, ale řeknu ti že jsem tohle zkoušel u nás na diskošce a jedna 16 letá se chytla, takže to funguje :-)

Reakce na komentář: Raiky #270Načítám náhled komentáře...

269
calimero 21. 07. 2008 21:57

mr. qark co sa s vami deje ? chceme dalsie clanky … snad ste sa nezamiloval do nejakej a nezacal hlupo posluchat :-) … ale vazne urcite je este toho kopa co napisat

Reakce na komentář: hm #272Načítám náhled komentáře...

270
Raiky 21. 07. 2008 22:28

Reakce na čurcek #268Načítám náhled komentáře...: diky :-) btw…..myslite ze by mohl by pri seznameni mirny problem s ohledem na okolnost ze ja i ona jsme introverti ?


271
Filosof 22. 07. 2008 02:15

Tak na otázku "Nechceš si se mnou zašukat?" se dá jednoduše odpovědět "NE" a jít dál. A funguje to lépe než delší odpovědi. Stejně jako když po vás někdo mámí peníze – ať už bezdomovec nebo nějaký aktivista. Když odpovíte dlouze, riskujete diskusi, nebo že vás nakonec ukecá.

A co se tý týče sexu – já nevím jak vy – já CHCI s holkou spát. To je jeden z důvodů proč vůbec chci mít holku. A docela důležitý. Jinak nepotřebuji holku a stačí mi kamarád Pepa.

Jestli jste si s holkou navzájem sexuálně přitažliví, jestli
máte chemii, to poznáte za chvilku. Takže to můžete zkusit.
Jde o to, že pokud vám to v sexu nepůjde, tak vztah také nebude mít žádné pokračování, ať už se sex nebude líbit vám nebo jí. Noste s sebou kondomy a naučte se je používat. Nechcete přece chytnout AIDS nebo jí udělat dítě.

Nicméně důvod proč se sexem posečkat až když o dotyčném něco víte existuje a je docela dobrý – pohlavní nemoci. Na některé prostě kondomy nestačí. A některých už se pak nelze zbavit – navždycky už ve vás zůstanou, nejdou úplně vyléčit – občas se objeví příznaky a pak zase zmizí. Pokud váš partner je hodně promiskuitní (tedy, vystřídal spoustu partnerů), máte šanci něco chytit.


272
hm 22. 07. 2008 10:16

Reakce na calimero #269Načítám náhled komentáře...: http://forum.qark.net/qarknet/hodlam-zavrit-qarknet-a-pokracovat-jinde-t2347.0.html


273
Kingkong 23. 07. 2008 18:13

Reakce na čurcek #258Načítám náhled komentáře...: Tak Ty jsi mě docela pobavil… A pokud jsi se touhle větou zeptal na diskotéce 10 holek a nedostal si přes hubu, považuj to za zázrak…

Jinak, souhlasim hodně s Ashem – je mi jedno jaký máš pohnutky, důležitý jsou činy. Protože když by se někdo zeptal Tvojí matky: "Hej, už si dneska kouřila čůr..y?", tak si myslim, že je Ti jedno, že si frajer zkouší komunikaci a na místě z něj uděláš 7 malejch s dudlikama…

A totéž kdyby se stalo sestře v mojí přítomnosti nebo nedejbože slečně se kterou chodim. Je mi úplně jedno, proč si to udělal, i to, že ona může říct normálně ne. V tu chvíli si jí vystavil dost nechutný situaci a navíc se podlě mě neumíš chovat. A u mě máš v tu chvíli šanci tak 90/10, že z toho bez újmy neodejdeš. A je úplně jedno jak vypadáš Ty nebo já. Tady jde o princip…

Jinak upozorňuju, že Qarkovy články se mi vesměs hodně líběj a i Ty co ne, tak mi přijdou minimálně hodně poučný.

Ovšem tohle už bylo podlě mě za čárou, ale co chcete od typa, kterýmu se nepozdává už i líbací test… :-) – tam by frajer dopad úplně stejně…


274
venca 28. 07. 2008 21:44

hmm…. velice zajímavé a poučné…


275
Ash 29. 07. 2008 01:05

Pro mě je Qark člověk, který není žádný obtěžovatel, jen nám ukázal, že když se chce, tak jde všechno, i ošukat neznámou holku, stejně mu to všichni závidíte

My víme co Qark chtěl, je to tématem článku :-) Když nám bude chtít ukázat, že jde zastřelit chlapa, tak taky nebude vrah, prostě jen někoho sejmul ;-)

Ještě k tomu obtěžování. Když jde slečna po městě a otázku, jestli by si nezašukala jí položí 10 chlapů, tak jí to 100% obtěžuje, ale ona přece může odpovědět NE(může si mezi těma chlapama třeba vybrat a ta holka rozhodně nebude rádodajka).

Ano, jistě že může odpovědět NE, ano, některé z dotazovaných to i obtěžuje, ano, může a nemusí být rádodajka. Pointa myšlenky je v čem?

Ten chlap se jí slušně ptá, ona mu může slušně odpovědět. Co odpoví je jen na ní, ani její případný přítel se do toho "nemá co srát", dívka se přece může svobodně rozhodnout, je jen na ní, jestli si chce, nebo nechce zašukat. Kecy, že bych mu "rozbil hubu" mě docela namíchly, proč by jste se rvali ? To byste v očích dotyčné slečny ještě více klesly, protože by jste se nevyrovnali tázajícímu, který se jen zeptal(nic jí nedělá).

Ale dělá, obtěžuji ji nevhodnými dotazy :-) O tom že to je nevhodný dotaz a přítelkyni obtěžuje jsem rozhodl já, jako muž, tazatel se mi nemá (jak říkáš) "co srát" do toho, že mu jednu ubalim. Chápej, mé přítelkyně se nikdo nemá co ptát podobným způsobem, a je mi úplně jedno že "se jenom zeptal", rozhodně se nebudu cítit méněcenný nebo pokleslé úrovně, když mu to vysvětlím ručně. Jak se říká, jedna správně mířená facka… :-) Nic to nemění na tom, že bych mu to mohl vysvětlit slovně a "na úrovni". Mohl. Ale… rozuměj… nějak se mi prostě nechce

Tuhle otázku jsem položil deseti slečnám na diskotéce a jedna řekla ano. Jasně je rádodajka, všichni to hned ví. Udělala to, protože jí opustil kluk a ona měla na "to" hroznou chuť. Tak jsme si užili…

No však říkáme, rádodajka. Opustil ji frajer, tak šup na to s nějakým, kdo "se zeptá". Tím neříkám že je méněcenná nebo tak. Jen by mě zajímalo, co udělá, až se zase někdo zeptá, a ona zase bude mít hroznou chuť. Chápej, tyhle věci člověka tak nějak provází, to není něco, co se stane tak, že jeden/dva/tři dny v životě "máš hroznou chuť". Pokud někdo "má hroznou chuť" a vlítne na to s někým, kdo se zrovna zeptal, tak je zákonitě "chuťavej", a ta chuť zase přijde ;-)

Doporučioval bych všem, kteří píšou mravokárné komentáře, aby to zkusily, třeba zrovna na diskotéce. Jen to zkuste a pak něco pište.

Už zase zkusily? Když mluvíš o mužích, tak se píše měkké i. Jinak tvou logiku opět nechápu. Mám začít zabíjet, abych se mohl vyjadřovat k vraždám?

Qarku, nedej se !!!

Qarkovi nikdo nic nedělá, negativní kritika je kritika jako každá jiná. Pokud to Qarka motivovalo k tomu, aby začal jinde a jinak (osobně nemyslím že by to byl zrovna tenhle článek a komentáře) tak to je asi správně, už jsem to někomu říkal v listopadu minulého roku: "Podle mne vyčerpal sebe, vyčerpal téma, vyčerpal i některé čtenáře :-)a to je pro takovou one-man-show víceméně konec, muselo by se přijít s něčím radikálně novým, neotřelým, zajímavým… Zkusil to s tím "manipulováním" ale to (text redakčně zkrácen). Třeba ještě překvapí s něčím jiným."

Rozhodně Qarkovi držím palce, ať se mu v novém projektu daří a trefí to správné, po čem čtenáři touží. A ať ho to hlavně baví.


276
Lei 29. 07. 2008 10:01

Pekne a poucne. Neni to sice ukazka charakteru chodit od jedny ke druhy a ptat se jesli si holka nechce zasukat, ale na druhou stranu jsou krasne videt reakce. Je to jen otazka zdraveho sebevedomi zda se vsechno povede nebo ne. Byla jen otazka casu nez tenhle clanek prijde. Je ukazkou toho ze kdyz chcete jde vsechno i to co nejde :-).


277
kasinka 01. 08. 2008 01:51

Mno docela tož zajímavý ale nikdy by mě nenapadlo si zeptat na ulici chlapa jestli si se mnou zašuká myslim si že by mě ojel každej co nemá přítelkyni… :-P což pro mě nejni reálný…protože jsem jen na vztah a nikdy bych nešla do postel bez toho abych toho druhýho člověka znala!!!Ale když sis to užil OK beru to… :-)

Reakce na komentář: RobC #278Načítám náhled komentáře..., mat #279Načítám náhled komentáře...

278
RobC 01. 08. 2008 20:13

Reakce na kasinka #277Načítám náhled komentáře...: "myslim si že by mě ojel každej co nemá přítelkyni…" Trochu sebevedome tvrzeni, ja bych do toho treba nesel…


279
mat 01. 08. 2008 23:28

Reakce na kasinka #277Načítám náhled komentáře...: Jasne…hned bych Te ojel..uz jen podle pisma :-D vsak se ozvi :-D :-D


280
phl 02. 08. 2008 14:20

omg g!!! ty si bůh!!!!!!


281
Aný 02. 08. 2008 15:14

to je drsné :-D


282
Honza 03. 08. 2008 12:17

zdar neposle mi nekdo prosim na email….Jan.Kuceraa@seznam.cz
Tu jiz nekolikrat zminovanou knizku o svadeni v anglickem jazyku.
Predem diky


283
Panic 04. 08. 2008 01:16

Reakce na RobC #140Načítám náhled komentáře...: sám v davu holek musí vyvolat soutěživost a zažvat "tak která si se mnou chcete za*ukat?"

Reakce na komentář: RobC #284Načítám náhled komentáře...

284
RobC 04. 08. 2008 16:29

Reakce na Panic #283Načítám náhled komentáře...: No a kdyz budou chtit vsechny, tak budou chodit postupne, pripadne v mensich skupinkach ne? :-)


285
smis 05. 08. 2008 14:28

Reakce na Scientist #137Načítám náhled komentáře...: neřvi wole

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.