QARK.net — Víte jak správně v sexu na muže?
Víte jak správně v sexu na muže?

Víte jak správně v sexu na muže?

Vždycky se divím, proč tolik žen dělá neustále ty stejné chyby v přístupu k mužům při sexu. Proč chlapa tak často nesmyslně „smyslně“ hladí, proč neumí vzít jeho penis pořádně do ruky? Bohužel, obrovská spousta žen neví, jak se chlapa správně dotýkat a dělají to špatně při mazlení i při milování. Proč asi? Možná je to proto, že jim ještě nikdo nikdy neřekl, jak na to a tak soudí podle sebe. Proto jsem se rozhodl stručně sepsat ty nejčastější chyby, které dívky dělají.


Muž není žena

Muž není žena, a proto na něj nelze jít stejným stylem. Žena zpravidla nemá ráda, když se jí muž hned hrne do rozkroku nebo se sápe po prsou. A tak zatímco žena se dostane do varu tím, že se jí muž jemně a něžně dotýká, laská ji po celém těle a vynechává klín (nechává si ho na konec), u mužů je to jiné. Plno jich je nejcitlivějších především v rozkroku. Tomu místu se proto dlouho nevyhýbejte, nenechávejte ho bez dotyků. Zajeďte tam. Ovšem tyhle dotyky musí být silnější. Jemné hlazení bříšky prstů není ono, někdy to dokonce lechtá a to opravdu není ideální cesta ke vzrušení. Přitlačte, klidně vezměte i jeho penis do ruky, nebojte se toho. Muži potřebují tvrdší stimulaci. Až potom chlapa můžete hladit jinde a on se bude těšit na další doteky. Až potom se můžete schválně jeho rozkroku vyhýbat, nebo ho zase jen na vteřinku vzít do ruky a opět, jakoby nic, cestovat prsty po jeho těle někam jinam. Uvidíte, že po tom prvním silném doteku bude přímo „prosit“, a nastavovat se vám, abyste pokračovaly.

Bradavky

Osobně moc nechápu, proč se mužům tolik dívek sápe po bradavkách, hladí je a olizují. Jen malé procento mužů totiž takové chování vzrušuje. Plno chlapů není na bradavkách citlivých jako žena a už vůbec ne při tak jemném dotýkání prsty a jazykem. To že při hlazení bradavky ztvrdnou, neznamená, že to chlapa bere. Chcete-li je laskat, přitlačte. Ale jestli si nejste jisté, že se mu to opravdu líbí, tak se raději na jeho bradavky příliš nezaměřujte a věnujte spíše pozornost jiným částem jeho těla.

Penis není květina

  • Penis není květina, a proto se nedrží zlehka dvěma prsty. Dotýkejte se ho celou rukou, nejlepší je vzít ho do dlaně a prsty kolem něj pevně obtočit.
  • Penis není květina, tak nemusíte mít obavy, že rychle uvadne, když si s ním budete hrát. V tomto případě je to totiž přesně naopak.
  • Penis není květina a tak se k němu nemusíte chovat přehnaně jemně v obavě, aby se náhodou pod silnějším dotykem nezmačkal. Jemnost není na místě. Přitlačení chlapa neporazí, ale vzruší. Nebojte se při pohybu ruku kolem něj více sevřít, nejlépe, když přejíždíte přes špičku.
  • Penis není květina, takže s ním neškubejte, jako byste jej chtěly utrhnout. Křečovitý pohyb rukou po penisu není příliš vzrušující, ani se penis „nedojí“ jako kráva. A už vůbec není třeba lámat rekordy za nejrychlejší honičku. Nezáleží totiž ani tak na rychlosti, jako na správném stisku.
  • Penis není květina, a proto nemusíte mít strach, že opadá, když si budete hrát s jeho vrchní částí. Nejcitlivější je totiž na vrcholu, takže pohyb ruky pouze někde u kořene je zcela k ničemu.

Orální sex

K tomuto tématu mám jen dvě zásadní připomínky. Asi nejdůležitější je pomáhat si při něm i rukou, pouze pusa nestačí. A hlavně u toho schovejte zoubky, penis není párek v rohlíku.

Erotické prádlo

Erotické prádlo je skvělá věc, ale ženami někdy podceňovaná. Neuvědomují si totiž, že pro muže je žena v pěkném prádle rajcovnější, než kdyby tam ležela úplně nahá. Nahá žena znamená sex, žena ve spodním prádle znamená tajemství a erotiku. Překvapte muže v pěkném spodním prádle a uděláte mu radost. Na oplátku si s vámi bude dlouho a s potěšením hrát. Stane se zaujatým průzkumníkem a vůbec nebude vadit, že znovu objevuje co už má na vás zdánlivě dávno probádáno. Procestuje vaše tělo svými prstíky, bude vás něžně hladit a než z vás to prádlo sundá, věřte, že bude úplně promočené.

Hlazení

Uvědomte si, že muži potřebují při hlazení spíše tvrdší přístup. Vyžaduje to někdy pádnou, takřka „chlapskou“ ruku, takže se nebojte přitlačit či stisknout. Přílišná jemnost je na škodu. Také se chlapovi nebojte sáhnout na zadek – je to jedna z jeho velmi citlivých erotogenních zón, na kterou ženy občas zapomínají.

Slovo závěrem

Je jasné, že všichni muži nejsou stejní. Každému se samozřejmě může líbit něco jiného, takže se nebojte nechat se od něj vést, případně se ho zeptat, co a jak má rád. Zkuste naslouchat řeči jeho těla a nespoléhejte se jen na to, že když mlčí, že se mu to asi líbí. Komunikace je důležitá, ale musíte hlavně umět přijmout i kritiku a vědět, že není vyřčena proto, aby vám ublížila, ale aby vám ukázala správnou cestu.

Qark | 19. 07. 2006 17:55 | Komentáře: 109 | ::Jak na chlapy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
vidlak 19. 07. 2006 18:01

:-D :-D :-D pekny.-)


2
Safiman 19. 07. 2006 19:00

moc dobre… urcite to pošlu přítelkyni…


3
Mikey 19. 07. 2006 19:31

Moje přítelkyně to ani číst nemusí ;-) Umí to výborně i tak. Ale asi je to tím že to není žádná osmnáctka.

Reakce na komentář: carfisch #8Načítám náhled komentáře..., Suzanne #90Načítám náhled komentáře...

4
Tyna 19. 07. 2006 20:05

vazne se takove zeny jeste najdou? :-)

Reakce na komentář: vidlak #5Načítám náhled komentáře..., smíšek #23Načítám náhled komentáře...

5
vidlak 19. 07. 2006 20:54

Reakce na Tyna #4Načítám náhled komentáře...: by ses divila… :-D


6
Kamcatka 19. 07. 2006 21:59

jj da se jedine plne souhlasitm, hlavne zacatek


7
Terka 19. 07. 2006 22:18

No, teda jednou mel jeden kluk tak desne dlouhou predehru a porad mi daval ruku z jeho penisu pryc, tak nevim nevim :-D samotnou me to nudilo….

Reakce na komentář: Maya #29Načítám náhled komentáře...

8
carfisch 19. 07. 2006 23:11

Reakce na Mikey #3Načítám náhled komentáře...: ja ze neni holka :-D


9
chleba 20. 07. 2006 00:12

Je to pěkný, ale nevim nevim, jestli si z toho vezmou ty "magazíny pro ženy" zdegenerované holky poučení…

Reakce na komentář: Dionyzos #85Načítám náhled komentáře...

10
Norwaiz 20. 07. 2006 03:55

Neviem či som sám, ale mám v oblasti brucha neuveritelne citlivé miesta – proste keď mi tam žena zájde a nežne prechádza bruškami prstov cítim šteklivý, vzrušujúci a bezmocný pocit, ktorý je sa síce nedá porovnávať s orgazmom ale aj tak má niečo do seba. Je to naozaj síla! A to ani nemusí zachádzať do rozkroku ;-)

Bradavky zase citlivé asi nemám – keď sa moja ex pokúšala sa s nimi hrať, nič to so mnou nerobilo, tak som jej povedal, že nech mi to nič nerobí. (aspoň nemusela robiť niečo zbytočne ;-) )
Ako vidím Qark má radšej "tvrdší prístup", ja mám radšej nežné hľadenie, aj keď niekedy je "hrubá sila" užitočná ;-)

P.S.: Sexu zdar ;-)

(Ne)sexujúci Norwaiz nevidiaci na monitor (píše po slepiačky spoliehajúc sa na hmat)

Reakce na komentář: Black_sun #15Načítám náhled komentáře...

11
Friko 20. 07. 2006 08:44

No čo k tomu dodať, Penis nie je kvetina, ale k tomu orálnemu sexu, keď to baba vie, tak to vie spraviť aj len pusou (jednu som si na to školil 3 mesiace, a potom to bolo "boží"), a ešte štastie že mám takmer všade nejakú tú erotogénnu zónu: zadok, predok, uši a špička :-D

Reakce na komentář: Suzanne #91Načítám náhled komentáře...

12
Mawe47 20. 07. 2006 09:31

hlavne by si chlap mel rict, co se mu libi a co ne. Pak to bude pro parnerku nejsnazsi, kdyz ji navede

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #13Načítám náhled komentáře...

13
Adalbert Stiftr 20. 07. 2006 15:05

Reakce na Mawe47 #12Načítám náhled komentáře...:
Presne tak…je to vo komunikaci a vzajemnym sdelovani si tehle veci. A jen u velmi maleho procenta paru tohle funguje uz od zacatku – je potreba se vzajemne znat a citit duveru, pak teprve muze takova "komunikace" fungovat.

Jinak k tomu clanku – umysl jiste dobry, ale stejne tak, jako je kazdy clovek jiny, tak na kazdeho zabira neco jineho v tehle vecech…takze se to rozhodne neda vzit jako presny navod pro vsechny


14
Arnold 20. 07. 2006 22:31

To s tema bradavkama je pravda.. problem je,ze ve vetsine casopisu pro zeny a divky tvrdi opak.. jinak proti hlazeni na jinych nez intimnich mistech nic nemam.. prilisny spech neprinasi ovoce,.. predehry jsou fajn..

Reakce na komentář: Petr #16Načítám náhled komentáře..., ScaryMovie4 #102Načítám náhled komentáře...

15
Black_sun 21. 07. 2006 03:11

Reakce na Norwaiz #10Načítám náhled komentáře...: jo, tak s tim brichem jsem na tom naprosto stejne, jemne konecky prstu a jsem skoro v sedmym nebi.. jsem rad ze nejsem sam :-D


16
Petr 21. 07. 2006 07:09

Reakce na Arnold #14Načítám náhled komentáře...:
Hmm … předehry jsou fajn, hmm … Po pětadvaceti letech s jednou a tou samou, hmmm …

Reakce na komentář: Arnold #17Načítám náhled komentáře...

17
Arnold 21. 07. 2006 08:33

Reakce na Petr #16Načítám náhled komentáře...: :-D :-P s jednou a tou samou 25 let, to uz by me asi nelakalo ani to,co obvykle prichazi po predehre. Urcitou ztratu vasne pocituji uz po nekolika mesicich, nedovedu si predstavit 25 let.. to uz je spis kamaradstvi.

Reakce na komentář: Mikey #18Načítám náhled komentáře..., Adalbert Stiftr #20Načítám náhled komentáře..., Anarien #35Načítám náhled komentáře...

18
Mikey 21. 07. 2006 09:32

Reakce na Arnold #17Načítám náhled komentáře...: Ve vztahu je pořád co objevovat i po dlouhý době…jen se musíš snažit; když se snažit nebudeš veškerá vášeň může zmizet klidně za 3 dny :-)


19
Petulka 21. 07. 2006 10:08

No konečně nějakej pořádnej návod :-) I když si myslim že většina žen už tohle stejně ví


20
Adalbert Stiftr 21. 07. 2006 10:21

Reakce na Arnold #17Načítám náhled komentáře...:
No dyk vis, co se rika – zenska po 25 letech manzelstvi neni nic jinyho nez tlustej kamarad… :-)

Reakce na komentář: Melinda #24Načítám náhled komentáře...

21
Alien de la Mars 21. 07. 2006 11:20

to Petulka: kdyz to teda vetsina zen vi, proc porad nachazim zeny ktere naprosto netusi jak na nas. .o)

Jinak dobry clanek a myslim ze zeny by si ho meli rozhodne precist.


22
Yves 21. 07. 2006 13:12

je to fajn návod, škoda jen, že jsem si ho nepřečetla dřív :-) Teď už většinu díky minulýmu vztahu vím, přišla jsem na to většinou sama (s pomocí partnera a jeho kyselých xichtíků nebo znechucenosti u dráždění bradavek nebo hlazení) :-D ale je to fajn, qark má super články a vždycky pravdivý ;-) držím palce a klepu se na další nový informace :-)


23
smíšek 21. 07. 2006 14:05

Reakce na Tyna #4Načítám náhled komentáře...: Najdou bohužel :-O( ten popis sedí. Motýlí doteky, stimulace jako s propiskou, bradavky!!! brrr. Ale kdo si umí říct, tak dostane co potřebuje :-O)


24
Melinda 21. 07. 2006 16:06

Reakce na Adalbert Stiftr #20Načítám náhled komentáře...: No jasne, ked ti chlapi k tomu pristupuju takto, tak to ani inak nedopadne… :-)
nastastie poznam dost parov, ktori to maju uplne inak a aj po striebornej svatbe si uzivali "druhu svadobnu noc" :-)


25
Melinda 21. 07. 2006 16:10

este k tomu clanku, i tak je to vzdycky individualne… mala som tri dlhe vztahy a vsetkym trom sa laskani bradaviek velmi pacilo, rovnako ako pusinkovanie, jemne dotyky na boku trupu a lahunke 'skriabanie' nechtikmi po rukach, trupe, chrbte a stehnach ich privadzalo do varu… keby som rovno chytila penis jak joystick a tlacila a mackala, tak by nebolo zo sexu vobec nic… :-)

Reakce na komentář: Mingan #26Načítám náhled komentáře...

26
Mingan 21. 07. 2006 22:37

Reakce na Melinda #25Načítám náhled komentáře...: Něco jinýho je jemný hlazení a jemný škrábání. já patřím k těm, co maj celoroční kožich a takový jemný hlazený plochou dlaně jen po konečcích chloupků může být fajn. Ale jen po určitou dobu. Alespoň občas přitlačit, zmáčkout nebo škrábnout je skvělý. Pak mají ty jemné doteky skvělý náboj.

Reakce na komentář: reono #27Načítám náhled komentáře...

27
reono 21. 07. 2006 22:48

Reakce na Mingan #26Načítám náhled komentáře...: Jen s tim skrabanim na bedrech by to chtelo s citem, aby clovek nebyl jak kdyz mu po zadech prejede sekacka. :-)

Reakce na komentář: Mingan #28Načítám náhled komentáře...

28
Mingan 22. 07. 2006 08:57

Reakce na reono #27Načítám náhled komentáře...: Vždyť píšu "jemné" :-).


29
Maya 23. 07. 2006 11:05

Reakce na Terka #7Načítám náhled komentáře...: někdy je chlap tak nardžený, že stačí pár dotyků a vybouchne… potom to ovšem znamená hůř pro tebe. Možná tě chtěl přivést do varu, protože holkám to trvá dél, a potom už jen dokončit všehcno spolu stejně nažhavení.


30
Inka 23. 07. 2006 13:10

No, Qarku, jsou chlapi a chlapi… Stejně jako ne všem ženám se líbí dlouhé předehry, něžnosti, romantika. Tak je to i u chlapů. Jeden má citlivé bradavky, většina ale ne. Líbí se jim, když si ženská hraje s jejich varlaty, jiný si na ně nenechá ani sáhnout. Jeden má rád pevnější sevření při honění, jiný si ho fakt honí jen tak lehce pár prsty. Je to individuální. A když se někomu zdá, že to ta jeho prostě neumí, tak ať jí to naučí tak, jak to má rád on. Ale je fakt těžký napsat takový návod k použití. Každý jsme jiný a dobrý sex je především o tom, aby si dva kápli do noty a uměli mluvit o tom, co se jim líbí a co ne, jak to dělat a jak ne… A jen tak mimochodem… většina chlapů, co jsem já poznala mělo na rozdíl ode mě rádo delší něžné předehry. Není pravda, že by je chlapi nenáviděli jak se říká. Ale jinak je článek fajn, měly by si ho přečíst všechny ženské alespoň pro ujasnění :-O)


31
zizala 23. 07. 2006 20:02

Taky me docela pobavilo, jakej je Qark profik ;-) Vim stoprocentne, ze jsou panove, na ktere jemne hlazeni a libani nejruznejsich casti tela funguje hodne hodne :-)
A ze nekdy k oralku ruka potreba neni.
A spicka penisu muze byt u nekoho citliva az tak, ze si s ni neni radno hrat…
Vsechno jsi to sice popsal moc hezky, ale ne vzdycky je to pravda ;-P


32
Mawe47 23. 07. 2006 23:00

treba je to rada, jak spravne na Qarka, az na nej narazime :-) jen se to bal napsat primo, tak to zaonacil do clanku;)


33
mekele 24. 07. 2006 00:00

self-promotion :-)


34
Benik 24. 07. 2006 14:22

Neuvědomují si totiž, že pro muže je žena v pěkném prádle rajcovnější, než kdyby tam ležela úplně nahá.

Hurra konecne jsem zjistil zhe nejsem uchyl :-D ale ze je to tak u vice muzu :-D ale tohle je sakra pravda….tohle je muj nazor uz tak 10 let a konecne ho nekdo nechal vyplout…

Reakce na komentář: Anarien #35Načítám náhled komentáře...

35
Anarien 24. 07. 2006 16:34

Reakce na Arnold #17Načítám náhled komentáře...: No i po pěti letech s jendím jsme se vzájemně sexuálně přitahovali a to sakra :-) Reakce na Benik #34Načítám náhled komentáře...: ty mé zkušenosti říkají že ani tak ne prádlo jako zakryté intimní partie třeba vlasy přes prsa a pak je pomalu odhalovat prstíkem, hmmm to dělalo divy.


36
mYsty 24. 07. 2006 19:36

cus qarku, zjistila sem ze te mozna znam… chodis na masarycku?


37
... 24. 07. 2006 20:25

Joy … blaho
stick … klacek
:-D


38
nazdar 25. 07. 2006 10:43

Tak u oralu mam nej zkusenost s tim, ze ho ma skoro celej v puse, rukama me objima a drzi za zadek a ja ji drzim hlavu a urcuju rytmus….mozna si nejaka holka muze pripadat ponizene jako nafukovaci panna, ale my pritelkyni to nevadi, musi vedet kdo je v sexu dominantni :-)


39
Arry 30. 07. 2006 22:30

No konečně já si to myslele. Na chlapa se musí tvrdě…


40
Jirka 31. 07. 2006 11:20

Naprosty souhlas s Quarkem a celym clankem.Na me to pasuje do posledniho pismena


41
Guru 01. 08. 2006 19:57

Ja osobne ma citlivou kuzi na krku takze kdyz me do nej slecna nezne kousne jako upir je to prijemnejsi nez nejake bradavky…


42
Petra 02. 08. 2006 14:25

hale myslíte že by nákýmu chlapovi vadilo,když ho při procházce hoka drží za zadek?

Reakce na komentář: afi #43Načítám náhled komentáře...

43
afi 02. 08. 2006 16:17

Reakce na Petra #42Načítám náhled komentáře...: tak tohle neni normalni :-O) fakt neznam nikoho, komu by to vadilo, navic kluci sahaj holkam na zadek furt :-)

Reakce na komentář: Petra #44Načítám náhled komentáře...

44
Petra 02. 08. 2006 18:29

tak to jsem asi zrovna neměla štěstí,my spolu chodíme,já ho chytnu a von totálně neví vo co de..no myslim že to bude tim že jsem jeho první holka,já už jsem jich měla hodně,takže mě to dost udivilo,myslíš že je možný že mu je to nepříjemný?ale zase se na mě pořád usmívá a žárlí tak nevimReakce na afi #43Načítám náhled komentáře...:


45
afi 02. 08. 2006 20:18

no jestli nemel holku, tak mozna fakt nevi o co jde. kolik mu je? a chytne te treba nekdy on? neprijemny mu to urcite neni, spis se tak chova, protoze nevi, jak na to spravne reagovat. ja treba taky nechapu, kdyz sahnu svoji holce na zadek a ona nechape… kazdej clovek je jinej, nekdo je proste vic impulzivni a nekdo ma problem libat se na verejnosti, ze to je blby a tak. doufam ze tvuj kluk neni tenhle pripad. drzim palce;-)

Reakce na komentář: Petra #46Načítám náhled komentáře...

46
Petra 03. 08. 2006 13:32

Reakce na afi #45Načítám náhled komentáře...: ježiši tak ten muj kluk asi zrovna bude tenhle případ,je mu patnáct,já jsem snim proto že je hrozně nádhernej,ná pěkný paže,sexy prdelku,přitahuje mě..von mě sám od sebe nikdy nechytnul,asi to taky bude tim že jsme spolu zatim vážně jenom chviličku,doufám že se to brzo zlepší,ale když na něj šáhnu tak se mi vážně nezdá že by mu to bylo nepříjemný,a neřeknul by mi že je to třeba blbý to ne,asi jenom prostě nemá odvahu,je takovej opatrnej,aby něco náhodou nezkazil ale já už si ho nák upravim

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #47Načítám náhled komentáře..., afi #48Načítám náhled komentáře...

47
Adalbert Stiftr 03. 08. 2006 15:26

Reakce na Petra #46Načítám náhled komentáře...:
ROFL :-)
A kolik je tobě, když jemu je 15? Zřejmě víc…a pak, že holky jsou na starší mužský…

Reakce na komentář: Petra #49Načítám náhled komentáře...

48
afi 03. 08. 2006 17:15

Reakce na Petra #46Načítám náhled komentáře...: 15? tak to sem vazne necekal :-O)kolik je tobe, asi budes zkusenejsi, to se pak nesmis divit :-)a sakra co maj vsechny holky s tema rukama? treba ruce sou posledni vec, kterej si na holce vsimnu :-) a to jako sledujes, jak jsou silny, jestli sou chlupaty a co jeste? :-D

Reakce na komentář: Petra #50Načítám náhled komentáře..., Ash #52Načítám náhled komentáře...

49
Petra 04. 08. 2006 14:20

Reakce na Adalbert Stiftr #47Načítám náhled komentáře...: mě je 17..


50
Petra 04. 08. 2006 14:35

Reakce na afi #48Načítám náhled komentáře...: tak takle podrobně to zase nesleduju,třeba jestli je má chlupatý a tak ale prostě mě ty ruce hodně přitahujou..vezmi si třeba nohy,kluk holce na nohy kouká,holka na ty jeho nohy moc nekouká,kluk nekouká holce na ruce,holka klukovi na ruce kouká,..když vidim nákou holku tak mě u ní vážně nebudou zajímat ruce,protože na nich nevidim nic zajímavýho..

Reakce na komentář: afi #51Načítám náhled komentáře..., Adalbert Stiftr #58Načítám náhled komentáře...

51
afi 04. 08. 2006 15:06

Reakce na Petra #50Načítám náhled komentáře...: me prijdou vsechny ruce stejny, jedinej rozdil sou prave ty chlupy :-D no nekdo ma ty ruce trochu sirsi no :-) tak na nohy se koukam, to je pravda pravdouci :-) ja mam ruce jak terminator, proste pohnu prstem a vidim na celej pazi, jak se hejbe kost :-D a slysel sem, ze nejakym holkam se prej libej vystouply zily, to je docela zajimavy. to u holek prakticky nikde nevidim. kdyz teda nepocitam angelinu jolie, ta ma ty ruce fakt ostry;-)

Reakce na komentář: Petra #53Načítám náhled komentáře...

52
Ash 04. 08. 2006 16:35

Reakce na afi #48Načítám náhled komentáře...: Taky sledují kde jsou. To asi úplně nejvíc a furt ;-)

Reakce na komentář: afi #54Načítám náhled komentáře...

53
Petra 04. 08. 2006 18:22

Reakce na afi #51Načítám náhled komentáře...: a už jsme u toho..chlupy,šířka..prostě chlapi maj nádherný ruce(ne uplně všichni)

Reakce na komentář: afi #54Načítám náhled komentáře..., trudi #55Načítám náhled komentáře...

54
afi 04. 08. 2006 20:04

Reakce na Ash #52Načítám náhled komentáře...: jak kde? jako jestli je ma v kalhotach :-D
Reakce na Petra #53Načítám náhled komentáře...: no ja asi budu ta vyjimka rek bych :-)

Reakce na komentář: Ash #56Načítám náhled komentáře..., Petra #57Načítám náhled komentáře...

55
trudi 04. 08. 2006 20:15

Reakce na Petra #53Načítám náhled komentáře...: Já teda taky souhlasím s těma rukama…mimo očí a tak se dívám i na ruce a hlavně na dlaně…Nevím proč, ale asi je to tím, že se tak člověk nejčastěji dotýká…

Reakce na komentář: afi #59Načítám náhled komentáře...

56
Ash 04. 08. 2006 20:26

Reakce na afi #54Načítám náhled komentáře...: Doporučuji zásadní a radikální změnu myšlení :-D

Reakce na komentář: afi #59Načítám náhled komentáře...

57
Petra 04. 08. 2006 22:11

Reakce na afi #54Načítám náhled komentáře...: já myslim že ty ta výjimka nejseš,sám si to napsal že některejm holkám se líběj vystouplý žíly,třeba já terminátorský ruce uplně miluju

Reakce na komentář: afi #59Načítám náhled komentáře...

58
Adalbert Stiftr 04. 08. 2006 22:49

Reakce na Petra #50Načítám náhled komentáře...:
Mno, tak ja se teda holkam divam nejdriv na zadek :-) ale to je trosku OT.

Ze se holky chlapum divaj na ruce, to je notoricky znamy. Opacne to tak asi neni, ale treba mne uplne odpuzuje, kdyz vidim krasnou holku, ktera ma chlupaty predlokti – nemyslim takvoy ty droboucky svetly chloupky, co skoro nejsou videt – myslim dlouhy tmavy chlupy – to je fakt sila, kdyz ma holka chlupatejsi predlokti nez mam ja :-)

No a stran toho, co se libi holkam – asi to bude tim, ze ruce berou jako urcitej symbol sily…navic na rozdil treba od zad, nebo stehen, jsou dobre videt v kratkem tricku :-)
Ty vystouply zily, to je individualni…jak s tim, komu se to libi, tak s tim, kdo je ma videt a kdo ne.
Jinak co sem tak slysel, holky se koukaj na to, jestli ma kluk cisty a ostrihany nehty – to je celkem logicky, ale jestli holky pozadujou, nejakou manikuru ze salonu, tak to si myslim, ze asi splacou nad vejdelkem :-)
No a ty dlane? To se pozna fakt pri dotyku a pri podani ruky – clovek pozna, jestli je "majitel" rukou pouziva pri fyzicke praci, nebo ne atd.
Tak nam povez, co se holkam libi :-)? Jestli dlane jako detska prdelka, nebo spis drsnejsi s mozolama…posloucham…

Reakce na komentář: afi #59Načítám náhled komentáře..., nextwave #60Načítám náhled komentáře..., Petra #67Načítám náhled komentáře..., hebron #72Načítám náhled komentáře...

59
afi 04. 08. 2006 23:17

Reakce na Petra #57Načítám náhled komentáře...: ne žíly(no ty taky obcas), to spis kosti :-D
Reakce na trudi #55Načítám náhled komentáře...: sakra jaka to delas, ze si dokazes prohlidnout chlapoj dlane? a ty maj podle me vsichni chlapi stejny(akorat nekdo ma pracky vetsi no… a chlupy na dlanich vetsinou nerostou :-D)oči mam pěkný, s tím souhlasím, no oči se koukej;)
Reakce na Ash #56Načítám náhled komentáře...: ty uz ses jak oki, hned toho nech :-D
Reakce na Adalbert Stiftr #58Načítám náhled komentáře...: tak ja mam takovy kratsi hnedy chlupy na rukach, ale zas docela husty… jo tys vlastne mluvil o holkach, tak to nic :-D

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře..., Ash #65Načítám náhled komentáře...

60
nextwave 04. 08. 2006 23:27

Reakce na Adalbert Stiftr #58Načítám náhled komentáře...: holky se dívají na ruce, ale myslí se tím od zápěstí k prstům, rozhodně nejde o celou ruku, jako jaký má kdo svaly. Taky se na psty dívám, ani jsem nevěděla proč, jde o celkový dojem. Ale pak jsem četla o tom, že pokud má kluk delší prteníček než ukazováček, tak má víc testosteronu (u holky by měl být naopak delší nebo stejný ukazováček). Tak asi proto to podvědomě sledujeme

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře...

61
Qark url 04. 08. 2006 23:34

Jen na okraj, jednou jsem zjišťoval, proč se ženám líbí u chlapa ruce.. je to proto, že mužské ruce ženu hladí, dotýkají se jí, laskají, a proto musí být pěkné. Nehledejte v tom nic konkrétního. Každé se líbí jiné, ale všechny chtějí, aby je laskaly ruce pěkné, silné.. zajímavé. Ne špinavé s dlouhými nehty. Každopádně jde i o prezentaci.


62
Adalbert Stiftr 04. 08. 2006 23:36

Reakce na afi #59Načítám náhled komentáře...:
Všichni stejný dlaně nemaj – jak už sem psal – podle toho, na jakou praci se "využívaj".
Jo, to máš pravdu…tvoje chlupy na rukách mně fakt nezajímaj :-)

Reakce na nextwave #60Načítám náhled komentáře...:
Tak to bych nerekl…co ja vim od holek, tak ruce sledujou komplet celý…treba po castech, ale rozhodne nesledujou podle mne jen kousek od zapesti k prstum.
Divas se na prsty? A proc? A jaky se holkam libej? Kratky, tlusty…nebo dlouhy, stihlejsi?
Hehe…tak to mi pride jako kravina – souvislost mezi delkou prstu a a mnozstvim pohlavniho hormonu v tele :-) Tedka kdyz se podivam na ruce, tak a jedny ruce mam prstenicek delsi a na druhe je mam stejne dlouhe…je to vazne blbost :-)

Reakce na komentář: afi #63Načítám náhled komentáře..., nextwave #64Načítám náhled komentáře..., Suzanne #92Načítám náhled komentáře..., zuzka #109Načítám náhled komentáře...

63
afi 05. 08. 2006 00:04

Reakce na Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře...: jak nezajimaj? ti poslu vzorek a bude te to zajimat :-D ne ted vazne. uz sem od vic holek slysel, ze sledujou opravdu jen dlane, prsty, celou ruku ne. btw. mam o dost delsi prstenicek, a to na obou rukach, takze na tom neco bude;)


64
nextwave 05. 08. 2006 00:23

Reakce na Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře...: už jsem to psala, nejde o to jaký, ale o celkový dojem z nich. Možná to některý holky zajímá jaký má kdo celý ruce (svaly), ale myslím, že většinu ne, stejně jako tebe to nezajímá u holek.
Kravina to není, může za to množství testosteronu během embryonálního vývoje. Jsou i studie, že lidé s delším prsteníčkem než ukazováčkem podávají větší fyzický výkon např. ve sportu.

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #66Načítám náhled komentáře...

65
Ash 05. 08. 2006 01:04

Reakce na afi #59Načítám náhled komentáře...: Ale huš, to snad ne. Chtěl jsem tím říct, že když Tě první napadne že dívka řeší jestli máš ruce v kapse (to je naopak dobré když jí chceš zbavit nervozity a hrát si na kamaráda), místo toho, že ruce jsou pro dívku jedna z nejdůležitějších částí těla úplně logicky proto, že s ní jsou nejdříve a nejčastěji v kontaktu, no a že si je tedy také hlídá, třeba když jdete na rande, a že se do těch rukou pak klidně i zamiluje jak do svýho plyšáka… Bojím se že některé dívky by si nějaký čas vystačily asi i jen s těma rukama :-D

Ženský na to maj čuch, poznaj i vteřinu před tím, než se jich dotknete (zmiňovanou rukou), že se jich chcete dotknout. Zachytí váš pohled nebo už ten "rozhodovací signál" ve vašem mozku ještě dřív, než si to uvědomíte vy, to je vědecky dokázaný :-D a baba určitě potvrdí, žejo Nextwave ;-)

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #66Načítám náhled komentáře...

66
Adalbert Stiftr 05. 08. 2006 13:31

Reakce na nextwave #64Načítám náhled komentáře...:
No a muzes ten CELKOVY DOJEM nejak konkretizovat? Jako treba nejaky priklady co jako jo a co uz ne?

Jako ze vetsi mnozstvi hormonu behem prenatalniho stadia pusobi, se pozna podle toho, ze jeden prst je delsi nez nejakej jinej? Hele to mi pride stejna blbost jako ze kerej chlap ma velky nohy (chodidla), ten ma velky pero :-)

Studie, jo? Tak na nejakou dej odkaz…nebo aspon priklad nejaky publikace, kde by se to nechalo najit…jinak to Tvoje tvrzeni fakt nema relevanci.


Reakce na Ash #65Načítám náhled komentáře...:
Jako to myslis tak, ze pro zenskou sou na chlapovi dulezity ruce, protoze se jejiho tela nejcasteji dotykaji? A pro chlapa sou teda analogicky dulezity na zensky mista, kterejch se dotyka :-) jako prsa, zadek atd. …ROFL…ale zajimava myslenka :-)

Reakce na komentář: nextwave #70Načítám náhled komentáře...

67
Petra 05. 08. 2006 14:47

Reakce na Adalbert Stiftr #58Načítám náhled komentáře...: no a řikala jsem snad že kluci se nejdřív koukaj na nohy?ne.já jen řikala že na ně koukaj,pořadí jsem nejmenovala..jinak když má holka takový ty tmavý chlupy na rukou to s tebou souhlasim,to je humus..jinak s těma holkama co se jim líbí to je vážně hodně individuální,myslim že ale po zmozolnatělej rukách moc letět nebudou ale dětská prdelka taky zrovna neni nejlepší,..hlavně spíš aby ruce byly čistý a když má kluk na ruce náramek tak se mi to hodně líbí

Reakce na komentář: afi #68Načítám náhled komentáře..., Adalbert Stiftr #71Načítám náhled komentáře...

68
afi 06. 08. 2006 10:29

Reakce na Petra #67Načítám náhled komentáře...: no ja nosim potitko :-)jinak ty cerny chlupy sou fakt hnus, ale to i na klukach ne?

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #71Načítám náhled komentáře...

69
protera 06. 08. 2006 20:26

no,a co se vlastne klukum libi na nohach? me se na klukovi libi zada, takze asi proporce postavy, jinak nejsou spatne ramena a jemnost kuze na rukach

Reakce na komentář: Adalbert Stiftr #71Načítám náhled komentáře...

70
nextwave 06. 08. 2006 23:16

Reakce na Adalbert Stiftr #66Načítám náhled komentáře...: konkretizovat to nemůžu. Ale jestli tě zajímají tvoje ruce, tak pošli fotku.
Článek si snad můžeš najít sám, když tě to tak moc zajímá např. na Pubmedu. Tady máš pár článků, jestli ti nešlo vyhledat je..


71
Adalbert Stiftr 07. 08. 2006 00:23

Reakce na Petra #67Načítám náhled komentáře...:
Jojo, presne tak…u holky je to odporny.
No jasne, takze takovej zlatej stred, to je fakt. Ja sem teda nazoru, ze hebky a jemny ruce ma mit holka, jako ta neznejsi a hezci polovicka…no je jasny, ze dyz ma chlap pracky jak drevorubec, to neni prave vyhra…ale zase je potreba, aby z nich mozna taky byla poznat "prace a sila".
Tak ta cistota, to je snad samozrejmost, ne :-)?
Naramky? Hmmm…

Reakce na afi #68Načítám náhled komentáře...:
Jezis, jaky potitko? Jako tenisti nebo skejtaci? Tak to teda nevim clovece – mit furt na zapesti kus spoceny latky, to mi nepride jako moc pritazlivy…ale kazdymu se libi neco jinyho.
A k tem chlupum – rozhodne mi to pride prirozenejsi a vic akceptovatelne u chlapa.

Reakce na protera #69Načítám náhled komentáře...:
Ja nevim, ja se na nohy nedivam :-)
Aaa…slecna je znalec…to je fajn :-) A muzu se optat, jak ta zada posuzujes? Neni to prae cast tela, ktera by byla casto videt…
Jemnost kuze na rukach…aha…no tak plati co clovek, to nazor :-)

Reakce na komentář: afi #77Načítám náhled komentáře..., protera #79Načítám náhled komentáře...

72
hebron 07. 08. 2006 08:36

Reakce na Adalbert Stiftr #58Načítám náhled komentáře...: Jestli dlane jako detska prdelka, nebo spis drsnejsi s mozolama…posloucham… – To je neco, co by hodne zajimalo i me. Btw chlapi: komu z vas chvalej zensky casto ruce? Ja teda mezi stastnymi majiteli "krasnych rukou" nepatrim…Moje ruce chvalila snad jenom matka :-D

Reakce na komentář: Petra #73Načítám náhled komentáře...

73
Petra 07. 08. 2006 08:42

Reakce na hebron #72Načítám náhled komentáře...: a proč si to myslíš že nepatříš mezi ty štastné majitele?já myslim že holky moc klukům ruce nechválej

Reakce na komentář: hebron #74Načítám náhled komentáře...

74
hebron 07. 08. 2006 09:24

Reakce na Petra #73Načítám náhled komentáře...: Protoze jinak na mne obcas holky neco pochvali – oci, vlasy, obleceni, styl atd. Ale jak sem se uz zminil, moje ruce chvalila snad jenom matka…Tady je situace uplne jina. Asi dlane jemny jako novorozene nejsou moc pritazlivy :-D
já myslim že holky moc klukům ruce nechválej – jo, asi to ani neni uplne bezny :-) Diky za nazor.

Reakce na komentář: Petra #75Načítám náhled komentáře..., afi #77Načítám náhled komentáře..., Suzanne #93Načítám náhled komentáře...

75
Petra 07. 08. 2006 09:28

Reakce na hebron #74Načítám náhled komentáře...: no tak vidíš,když tě holky jinak chválej tak to máš v pohodě


76
hebron 07. 08. 2006 09:33

Jo, v pohode to mam. Na to sem si ani nestezoval. Akorat me proste zajimaly ty ruce :-D


77
afi 07. 08. 2006 11:21

Reakce na hebron #74Načítám náhled komentáře...: to sem podobnej pripad, taky vlasy, hodne oci a hadry. ty hadry me teda moc neberou, protoze to vlastne nechvalej me, ale neco na me, takze kdyby to nosil nekdo jinej, tak si me treba vubec nevsimnou a budou to chvalit na nem :-) s tema rukama souhlasim, nevim jestli to je tim ze je mam fakt hnusny, nebo tim, ze holky vedej, ze by to chlapa moc nezajimalo. kdyby me naka holka pochvalila jen ruce, tak si reknu neco o tom, ze musim mit asi vazne hodne debilni xicht, kdyz uz mi musi chvalil i neco tak nepodstatnyho jako jsou ruce :-)
Reakce na Adalbert Stiftr #71Načítám náhled komentáře...: jako skejtaci :-) a nenosim ho tam samozrejme porad a moc propoceny taky neni, takze nevim, v cem vidis problem

Reakce na komentář: hebron #78Načítám náhled komentáře...

78
hebron 07. 08. 2006 11:39

Reakce na afi #77Načítám náhled komentáře...: otazka je, co sou podle nich hnusny ruce :-D


79
protera 07. 08. 2006 20:00

Reakce na Adalbert Stiftr #71Načítám náhled komentáře...: no,kdyz ti to neco da, tak si vsimam, jestli ten kluk ma na zadech nejake svaly a jestli primerene :-), jake ma drzeni tela, pomer pas a ramena a hlavne celkovy dojem porovnavam s vyskou, a kdyz to neni videt,tak smula :-) , ale vetsinou neco malo odhadnes

Reakce na komentář: protera #80Načítám náhled komentáře...

80
protera 11. 08. 2006 20:45

Reakce na protera #79Načítám náhled komentáře...: jinak chci dodat, ze ty kriteria nejsou tak drsne, proslo by dost kluku a partnera si clovek stejne vybira podle neceho jineho


81
Eva 15. 08. 2006 19:04

SUPER článek!! Skvěle napsáno, až neuvěřitelné. Veliká pochvala, fakt mooooc pěkné.Eva


82
Terezka 18. 08. 2006 01:15

skvělý článek, konečně jsem si potvrdila, že všchno dělám správně, když ten moula se neuměl ozvat :-)


83
Ilcitka 22. 08. 2006 12:23

Tak si myslím že všechny ty rady sem odzkoušela a celkem to funguje. Ale ten můj Bobišek neví jak chci být pro něj přitažlivá. Ale já sem s ním spokojená. :-)


84
Manon Lescaut 24. 08. 2006 17:36

Moc dobrý, pokračuj ve školení. ;-)


85
Dionyzos 31. 08. 2006 11:56

Reakce na chleba #9Načítám náhled komentáře...: Mas velmi velmi velku pravdu :-) Tie stupidne magaziny skor deformuju zensku povahu ako by ju mali zlepsovat. Nehovoriac o tych mladych 11–13 rocnych dievcatach co pisu do brava dost kvalitne veci. :-)
Ale clanok je mocz mocz dobry :-) velmi poucny a moje dievca ostalo z neho dost hotowe :-)
Dikz :-)


86
Deedee 31. 08. 2006 22:31

Říká se, že ženy nevědí co chtějí, ale nedají pokoj, dokud toho nedosáhnou. Chlapi to sice možná vědí, ale narozdíl od Qarka (a některých dalších zde) to nedokážou vyjádřit. Takže místo přání přitvrď, tohle není erotická stimulace, ale dotek motýlích křídel (podle Vás, my nemáme sílu jak Terminátor :-) mi odpovědí bylo podlehnutí únavě a chvilkový spánek :-( Takže díky za poučný článek, abych neopakovala staré chyby.


87
Simona 02. 09. 2006 12:31

Qarku seš borec, teď sem si to přečetla a moc sem se u toho nasmála :-O)))


88
milla 02. 09. 2006 17:27

Mě taky chlapi nemusej hladit po bradavkách. Nic to se mnou nedělá.

Reakce na komentář: jablos #89Načítám náhled komentáře...

89
jablos 05. 10. 2006 20:23

Reakce na milla #88Načítám náhled komentáře...: Tak to jsi asi jedna z mála kterou to nevzrušuje.S moji bývalou to dělalo divya když jsem jí zajel jazykem mezi nohy tak vzdychala až jsem čekal, že si budou sousedi ztěžovat. :-)


90
Suzanne 07. 10. 2006 13:04

Reakce na Mikey #3Načítám náhled komentáře...: Já jsem 18ka a taky to umím :-)


91
Suzanne 07. 10. 2006 13:08

Reakce na Friko #11Načítám náhled komentáře...: Já to dělám porůznu-s rukou i bez ní…Můj přítel to má rád když mám třeba svázané ruce za zády a dělám mu to jen pusou ;-)


92
Suzanne 07. 10. 2006 13:15

Reakce na Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře...: Když koukám na ruce tak koukám na to jestli je má chlap čistý a upravený protože to první co mě napadne je že žádnou špinavou ruku s dlouhýma špinavýma nehtama mi mezi nohy strkat nebude :-) A taky koukám na svaly-ne že by to muselo být ale moc se mi líbí když má chlap vyrýsované svaly (tím nemyslím že to musím být nějaký svalovec).. Celkově jsem tak nějak na ty ruce zaměřená… Koukám nejdřív na rty,oči a ruce-nevím na co úplně nejdřív ale tyhle tři věci vždycky okukuju první…


93
Suzanne 07. 10. 2006 13:20

Reakce na hebron #74Načítám náhled komentáře...: Nooo..já chválím tak nějak obecně :-)Při zaměřování se na určité části by mohlo dojít k trapným situacím :-) Např. že postupně vyjmenuju všechno :-) U "déle známých" chválím konkrétně pokud si všimnu nějaké novinky… No a zjistila jsem že všichni chlapi jsou něčím pěkný-na každém se něco najde co stojí za to :-)


94
poe 11. 10. 2006 18:21

Milý autore, nezneobecňujte… Znám případy, kdy žena právě "drsně bere" a muž se tomu brání.., co Vy na to?Doufám, že statečně odpovíte…

Reakce na komentář: def #95Načítám náhled komentáře...

95
def 11. 10. 2006 19:26

Reakce na poe #94Načítám náhled komentáře...: Co by na to mel mily autor asi tak rict? :-) No pokud to treba v 5% pripadu nastane, rekne muz divce aby byla jemnejsi. Nic sloziteho…


96
lila 14. 10. 2006 22:05

Já taky koukám na ruce. Ruce jsou velmi důležité!!!Nejde jen o vzhled ( i když chlupaté jsou lepší). To, co je na nich fascinující, je POHYB! Vyjadřují temperament, podtrhují slova, všímáme si, jak je používáte (berete prsty různé nástroje a věci – jemně? unáhleně? ), jak se jima dotýkáte sami sebe (např.si projedete vlasy, poškrábete na bradě…).Je to tolik erotických, přitažlivých gest!A právě to, že si to muži neuvědomují ( neb se sami soustředí jen na tu svou CHLOUBU, příp.bicepsy apod.), činí paže jedny z nejvíce sexy částí jejich těla!!!!

Reakce na komentář: afi #98Načítám náhled komentáře...

97
amazonka 22. 10. 2006 12:42

Sto lidi, sto chuti. Taky me na chlapovi vzdy zaujmou ruce.Libi se mi jemne ruce,ciste,co nejmene chlupate.Svalousi me nepritahujou, ale uplne normalni postavy,libi se mi,kdyz ma
chlap trochu brisko.Tenhle clanek ma neco do sebe,ale je prilis obecny.Znam kluky,kteri napr.libani bradavek vyzadovali.

Reakce na komentář: afi #98Načítám náhled komentáře...

98
afi 12. 11. 2006 10:25

Reakce na amazonka #97Načítám náhled komentáře...: Reakce na lila #96Načítám náhled komentáře...: tak se dohodnete, prece nemuzou byt chlupaty lepsi a zaroven co nejmene chlupu :-) nebo by mohla bejt kazda ruka jina, abyste byli spokojeny obe :-O)


99
Deaners 24. 11. 2006 16:19

Ja si tiež všímam ako prvé oči a ruky…Ale hlavne zápästia a prsty. Bude to asi tým, že si automaticky predstavujem že sa ma tie ruky dotýkajú. No a najviac sa mi páčia jemné ruky s jemnou pokožkou a tenké prsty…To s tou hrúbkou prstov už ale neviem vysvetliť, proste sa mi také páčia :-P A žilnaté ruky? Na prelaktia veľmi nepozerám, ale nepáčia sa mi chlpaté predlaktia (čo je, podľa mňa, individuálne u každej ženy).


100
Marki 07. 12. 2006 08:26

Tak s článkem musím souhlasit, na přítele rozhodně žádné mazlení neplatí. Pěkně tvrdě a přímo do rozkroku :-)
Ale s tím prádlem…přítel se rád podívá, to jo, ale stejně mi ho velice rychle sundá, jelikož mě má radší v Evině rouše… :-)


101
Lara 13. 12. 2006 19:55

Super článek,patří ti pochvala. Dneska jsem v práci byla k tvým stránkám přikurtovaná tři hodiny. Fakt se tady člověk hodně dozví a taky se pěkně zasměje :-)
Mě na chlapovi taky přitahujou ruce(celý-nejen dlaně),a to svalnatý, podtrhnutý jedním nebo dvěma řetízky, který se blyští na zápěstí ;-)


102
ScaryMovie4 26. 12. 2006 21:20

Reakce na Arnold #14Načítám náhled komentáře...: JJ ale já nechápu proč třeba neudělá někdo čásák(nejlépe chlap) a píše tam pro ženy a holky tyhle věci podle pravdy třeba takovýmu Bravu,Dívce a ostat. se věřit nedá já osobně neříkam že jsem v posteli fantastická ale určitě vim co chlap chce a co ne!Můj přítel když už tak si o to umí říct a já taky a to oceňuju občas musíte holce jemně poradit co od ní očekáváte.Tenhle článek je prima ale je pravda že se každému líbí něco jiného musíte si říct těm nezkušeným jinak se to samo nezmění já sama sex miluju a neberu to jako urážku když mi můj kluk řekne co mam a co nemam dělat


103
Pavel 21. 01. 2007 12:56

Tenhle článek by mé přítelkyni byl už k ničemu.Je jí sice teprve 18 let,ale v posteli je naprostá bohyně.Sem sice její první,ale svůj jazyk,ústa,ruce a teoreticky všechny části svýho těla umí na 100% využít! Sem sice jen o tři roky starší,ale měl jsem už hodně skušeností z holkama i staršíma jak je ona a s ní se nedá žádná ani z malililinkatý části rovnat.Sám jsem nikdy nevěřil, že tak fajn holka ať už charakteristickými vlastnostmi,tak už vzhledem a svou oddaností v posteli může někdě na světě existovat.Opravdu jí nemám co vyčíst.Když na mě poprvé šáhla já byl ní jenom v sedmím nebi, ale nejmíň v milióntým nebi :-D Zřejmě se to zdá asi přehnaný pro toho kdo si to momentálně čte, ale kdybyste takovou holku měli,tak byste věděli o čem mluvím.Tahle holka je dokonalá ať už ve společenskm životě tak v osobním a intimním životě <3 Chlapi přál bych vám takovu babu všem ;-)

Reakce na komentář: Jakub #104Načítám náhled komentáře...

104
Jakub 21. 01. 2007 14:33

Reakce na Pavel  #103Načítám náhled komentáře...: Pavle, děkujeme :-)


105
sisa 16. 02. 2007 09:33

je to super článok


106
ilec 16. 03. 2007 15:54

dobrej clanek , ale rekla bych , ze tohle vetsina holek vi , ne?
krom toho to s tou stimulaci bradavek … chlapy to mozna nevzrusuje , ale me vzrusuje , kdyz to muzu delat!!!! takze obcas proste :-) ujedu a udelam to …


107
Safiré 12. 05. 2007 12:51

Ej kluci….jak se vám nevíc líbí,když vám ho holka kouří?
:-P
Dotaz i a Qarka…Mohl bys tu ukutečnit článek o tom, jak se to klukům nejvíc líbí??? :-)


108
schlogelovamisa 04. 10. 2007 08:58

Téééda…..hele a nemáš čas? :-)


109
zuzka 04. 11. 2007 13:00

Reakce na Adalbert Stiftr #62Načítám náhled komentáře...: Já se třeba dívám, jestli má ruce (celé paže) trošku svalnaté (zas ne moc) nebo tuk a nic jiného (brr) nebo tak…a co se dlaní a prstů týče…sleduju hlavně, jak s nimi zachází, rozuměj: co s nimi dělá, když něco delá, tak jakým způsobem…asi hlavně, páč z toho chci poznat jestli v nich má cit nebo je takový ten nešika…jestli je proste umí správně použít i v …jiných případech :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.