QARK.net — Balení holek s kamarádem
Balení holek s kamarádem

Balení holek s kamarádem

Někteří kluci preferují balení s kamarádem. Cítí se tak jistější, zvlášť, když se chystají oslovit skupinku holek. Jenže takové balení je často mnohem těžší, než kdybyste šli na věc sami. Pokud netvoříte tým, často si s kamarádem si navzájem zavazíte, bojujete mezi sebou a házíte na sebe špínu. Holky nechápou o co jde a tak na vás jen vyděšeně koukají. Protože nejste s kamarádem sehraní, tak si navzájem děláte víc škody, než užitku.

Každý muž chce být ten nejlepší, ale při balení ve dvou si musíte ujasnit role a držet spolu. Nikdy byste neměli svádět boj mužských eg, i kdyby dámy byly sebezajímavější.


Sólový hráč

Kamarád na balení musí být týmový hráč a ne sólista. Jste dva a jdete balit více holek spolu, takže nikdo nesmí hrát jen sám za sebe, ale jako tým. Dřív, než se za holkami vypravíte, musíte si ujasnit, kdo bude jakou z nich chtít. Na tohle hodně lidí zapomíná a pak si navzájem lezou do zelí a soupeří mezi sebou. Nakonec to jeden z kamarádů v průběhu balení vzdá a naštve se na druhého za jeho chování. Uvědomte si, že váš kamarád dobře zná vaše slabiny, takže vás dokáže velmi dobře shodit, bude-li chtít.

Nechoďte balit se sólisty. Sólisté bývají často silní baliči, kteří neradi prohrávají a budou se snažit nad vámi vyhrát, i když třeba mají stálou přítelkyni. Jejich oblíbený způsob shazování, bývá často popírání toho, co řeknete. Dělají to tak, že vás jakoby usvědčují ze lži, ovšem bez argumentů. Vysvětlím na příkladě:

Mluvíte například o tom, že vás baví malování a docela vám to jde, že jste začali kreslit zajímavé portréty. Kamarád se na kolem sebe rozhlédne s ironickým pohledem a před všemi řekne: „No to tvoje malování, o tom bych raději moc nemluvil.“ A začne se u toho blbě usmívat. Tváří se jako by věděl, že jste totální nula, která lže. Zkusíte na to téma diskutovat a jeho argumenty budou pořád stejně žádné: „No ty seš asi takovej malíř, jako já prezident.“, a se smíchem mávne rukou. Prostě on bude za člověka, který je skvělý a vy jen ulhánek, dělající ze sebe něco lepšího.

Slabší z dvojice

Často se mi stává, že mi nějaký kamarád řekne: „Pojď, půjdeme za nimi a sbalíme je.“ Bohužel, on se k ničemu nemá a čeká, až se zvednu já, půjdu za holkama a oslovím je. On bude jen stát vedle mě a potom, když vše vyjde, se zapojí do rozhovoru.

Na tom zase není nic v nepořádku, vždyť od toho jsou kamarádi, aby si takhle pomáhali. Jenže má to háček. Ten slabší si často nárokuje nejkrásnější holku a nemíní ustoupit. Bez práce chce urvat to nejlepší.

Důležité pravidlo zní: Vybírá si první ten kamarád, který se nebojí holky oslovit, ne ten, který se veze. Takže neexistuje, že vás někdo zneužije k oslovení a balení a pak se bude snažit ještě bez práce utrhnout to nejlepší, co uvidí. A věřte, že se tohle stává velmi často. Nezřídka má ještě slabší kamarád před balením plnou hubu keců jak je sbalíme (avšak tím množným číslem nemluví o sobě), ale jak dojde na lámání chleba, k ničemu se nemá. Pokud se s vámi slabší článek nedomluví, nikdy mu v balení nepomáhejte. Nezaslouží si to.

Když mu pomůžete a přitom nebudete souhlasit s rozdělením podle jeho představ, často vás začne hodně shazovat, protože si je vědom, že je slabší a jiným způsobem by vás neporazil.

Vyrovnané schopnosti

Pokud jste schopní oba, zase se vždycky předtím domluvte. Pokud se nedokážete dohodnout, nechoďte nikoho balit. Zbytečně byste potom mezi sebou soupeřili o holku a snažili se toho druhého potopit. Každopádně, stejně se budete muset trošku sehrát, abyste si správně přihrávali příležitosti a dobře se doplňovali. Určitá rivalita nemusí být na škodu, ale nikdy by neměla přejít v podrazy a házení špíny. Pokud se tak stane, třeba po trošce alkoholu, doporučuji se zvednout a odejít pryč. Kamarádovi dojde, že přestřelil a protože zavčas odejdete, nebudete na něj tak naštvaní, jak byste byli, kdybyste tam zůstali a on v tom dál pokračoval. Sehrát se, je důležité v každém případě a někdy to chce jen trošku cviku.

Změna herního plánu

Stane se, že během balení třeba zjistíte, že se vám líbí nějaká jiná, nebo že se vy líbíte jiné, než jste předtím zamýšleli. Pokud máte sehraného kamaráda, není problém si gesty přerozdělit kořist v průběhu lovení, případně někam spolu na chvilku odejít a domluvit se tam. Většinou je ta domluva jasná, protože se zakládá na sympatiích, které k vám chovají jednotlivé holky. Dívky si občas prostě rozeberou vás. Každopádně jestli jste opravdu sehraní a jednáte jako tým, není problém někdy ustoupit kamarádovi a naopak, protože se může stát, že jeden z vás těm holkám nepadne do oka, nebo si žádnou nevybere.


Pravidla:

  • Neberte sólové hráče,
  • zkuste se sehrát a potom si navzájem pomáhejte,
  • pracujte jako tým, ne jako dva jedinci,
  • rozdělte si holky PŘED balením,
  • nemůžete-li se dohodnout na tom, komu z vás se která líbí, nemá smysl přistupovat k balení,
  • pokud dojde ke změnám v rozdělení během balení, domluvte se na dalším postupu,
  • neuspějete-li vy, snažte se alespoň o úspěch kamaráda.
Qark | 05. 11. 2005 21:05 | Komentáře: 32 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Jirka* 05. 11. 2005 23:53

Jedna z možností to je, ale určitě ne nejlepší. Je to alespoň dobrý odrazový můstek pro příště. Mně se to kdysi nevyplatilo…


2
pif 06. 11. 2005 08:18

dobre tipy, davaji smysl. Mas i opet konkretni priklady? :-)

Reakce na komentář: Qark #4Načítám náhled komentáře...

3
Portio 06. 11. 2005 11:39

konkretni priklad jak jsem dopadnul ja mas v diskuzi pod predchozim clankem Double test v terenu…


4
Qark url 06. 11. 2005 18:35

Reakce na pif #2Načítám náhled komentáře...: Konkrétní příklady budou v nějakém dalším Velkém testu, který plánuji s kamarádem. Ale předtím bude ještě Velký KISStest. O co v něm půjde, se musíte nechat překvapit, ale bude to opravdu zajímavé. Už teď mám pár úlovků a během příštího týdne určitě nasbírám další.

Reakce na komentář: Ash #5Načítám náhled komentáře...

5
Ash 06. 11. 2005 18:48

Reakce na Qark #4Načítám náhled komentáře...: Spíš se nechám překvapit, co bude následovat jako další po něm :-)

Reakce na komentář: black lemon #8Načítám náhled komentáře...

6
pif 06. 11. 2005 19:01

kiss test? :-) to zni az moc zajimave x))) tak to co nejrychleji sepis at muzu cist x)


7
lidoop 07. 11. 2005 19:31

Kiss test? To asi budes zjistovat, kolik holek ti rekne 'polib si prdel' za urcitych podminek :-)


8
black lemon 07. 11. 2005 22:29

Reakce na Ash #5Načítám náhled komentáře...: Potom prijde velky Shag Test a nakonec Shag Test s kamaradem.


9
Ash 08. 11. 2005 00:15

:-D
Taky by mohl být test balení holek s kamarádkou ;-)

Reakce na komentář: Smaky007 #10Načítám náhled komentáře...

10
Smaky007 08. 11. 2005 07:22

Reakce na Ash #9Načítám náhled komentáře...: Nooo,to by bylo zajímavý,ale tomu nějak nevěřim… :-) Ale Qark někde psal (teda aspoň doufám,že to bylo tady) o balení se psem,to by taky bylo zajímavý… ;-)

Reakce na komentář: Qark #11Načítám náhled komentáře...

11
Qark url 08. 11. 2005 07:32

Reakce na Smaky007 #10Načítám náhled komentáře...: No kvůli jednomu testu si psa kupovat nehodlám :-)

Reakce na komentář: Smaky007 #16Načítám náhled komentáře..., D4rkS3der #31Načítám náhled komentáře...

12
Richi 08. 11. 2005 15:34

Já psa mám a není na balení nic lepšího :-)

Reakce na komentář: Mr.Slider #13Načítám náhled komentáře...

13
Mr.Slider 08. 11. 2005 16:39

Reakce na Richi #12Načítám náhled komentáře...: A jak to děláš? Poraď.

Reakce na komentář: Richi #26Načítám náhled komentáře...

14
LaCo 08. 11. 2005 19:18

Zdar.Zase cool clanek. Ta zmena herniho stylu se mi jednou povedla. Jel jsem na zabavu s par kamosama a jel jsem tam cilene za jednou slecnou. Seznamil jsem ji se svymi kamarady a zjistil, ze zabrala na jednoho z nich. No a po mne zase pokukovala jeji kamaradka, taxem si rekl, ze nejlepsi je cesta nejmensiho odporu. JA i kamos jsme pak meli pekny holky, tak co natom, kdo kterou :-).


15
traged 09. 11. 2005 07:03

kdybys potreboval trageda na ten tvuj dalsi test "baleni s kamaradem" tak se hlasim :x aspon bys mel uspesnost 0% a zjistil ze to je jen o vzhledu :X

Reakce na komentář: black power #17Načítám náhled komentáře...

16
Smaky007 09. 11. 2005 16:55

Reakce na Qark #11Načítám náhled komentáře...: Tak jsem to aspoň zkusil… :-) Jen jsem chtěl poukázat na to,že jsi se tu o tom zmínil,tak by jsi nám to mohl ukázat v praxi… Pes se dá i vypůjčit… :-)


17
black power 09. 11. 2005 17:27

Reakce na traged #15Načítám náhled komentáře...: Jestli si myslis, ze jsi traged, tak jsi treged.


18
traged 09. 11. 2005 17:48

15: bylo na qarka


19
luciana 10. 11. 2005 07:57

To si děláte srandu? :-)


20
t 13. 11. 2005 20:40

Ted me jen tak napada, Quarku, jestli bys treba nekdy balil divku i v pritomnosti jeji matky??? Vypada to, ze jsi schopny vseho, docela Te obdivuji, ja bych takovou odvahu nemel. Tady by byl test zajimavy :-)


21
OKi98 15. 11. 2005 18:09

Ten kdo, má s balením zkušenosti nikdy nejde po dámě, kterou si zarezervoval ten druhý, protože mu to za to nestojí. Může si klidně sbalit jakoukoliv jinou, takže nemá důvod proč by to měl kazit kamarádovi.

Z druhé strany by oba měli být schopni objektivně zhodnotit situaci. Pokud se stane, že slečna dává najevo zájem tomu druhému neměl by mít dotyčný problém ji přenechat kamarádovi.


22
OKi98 15. 11. 2005 18:24

Mezi pravidla bych ještě zařadil rozdělení. Holky se před sebou krotí – třeba mají přítele a před kamarádkou nechtějí vypadat jako děvky (třeba tím, že by se s vámi před ní líbaly).

Nejjednodušší varianta je:
po několika minutách nezávazného povídání řekněte
"Měli bychom nechat Janu s Frantou o samotě.." (vzít ji za ruku a odvést ji někam jinam).

..dáma si bude myslet, že ji nechcete balit, ale pouze chcete být diskrétní, tím získá omluvu proč s vámi odejde. Pak už je svádění stejné jakoby dáma byla samotná.
Pokud chcete, aby na vás začala sexuálně myslet tak po prohloubení konverzace zmiňte:
(s rošťáckým usměvěm) "To by mě zajímalo, co tam ti dva spolu dělají."


23
Aesen 17. 11. 2005 21:34

Jak balíte vy, třeba v situaci, když vidíte nějakou pěknou holku…

??

Reakce na komentář: Ash #24Načítám náhled komentáře...

24
Ash 17. 11. 2005 23:43

Reakce na Aesen #23Načítám náhled komentáře...: Frapantní situace :-D

Reakce na komentář: Aesen #25Načítám náhled komentáře...

25
Aesen 17. 11. 2005 23:59

Reakce na Ash #24Načítám náhled komentáře...: co??


26
Richi 26. 11. 2005 18:15

Reakce na Mr.Slider #13Načítám náhled komentáře...:
No vemu psa na Letnou a když jde kolem hezká ženská řeknu mu at se jde k ní tulit no a pak se přidám :-)


27
drak 29. 11. 2005 19:34

qarku muzes pridat o rubriku o baleni holek ktery znam


28
kenshin 30. 04. 2006 00:07

nazdar…odporucam vam toto: ked idete s kamaratom tak mate vzdy po ruke papier a pero…ked uvidite naku kocku, tak napiste svoje cislo na papier a pripiste tam svoje meno…staci prve…a poproste kamosa nech jej ten listok odnesie…moj kamarat vzdy hovori ze toto ti posiela moj sef…zabera to skoro na 90%…lebo ta holka vecsinou prezvoni…a tak….dufam ze som pomohol….majte sa…..

Reakce na komentář: Benik #29Načítám náhled komentáře..., Ash #30Načítám náhled komentáře...

29
Benik 30. 04. 2006 11:08

Reakce na kenshin #28Načítám náhled komentáře...: MUHEHE !!! Rafinovany plan :-D


30
Ash 30. 04. 2006 15:21

Reakce na kenshin #28Načítám náhled komentáře...: Třeba by se to dalo použít i bez kamaráda? :-D


31
D4rkS3der 30. 04. 2006 15:51

Reakce na Qark #11Načítám náhled komentáře...: tak si ho puč :-)


32
Entik 31. 08. 2006 00:55

PS: Když chceš zůstat v anonymitě, neregistruj si domenu pod vlástním jménem, adresou… ;-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.