QARK.net — Co přitahuje muže na ženách
Co přitahuje muže na ženách

Co přitahuje muže na ženách

Sexy dívka

Minule jsem psal o tom, co přitahuje ženy na mužích. Dnes se na to podíváme z druhé stránky.

Muže na první pohled nepřitahují žádné skvělé povahové vlastnosti ženy, ale její zevnějšek. Řekl bych, že nejdůležitější je sportovní postava. Žena by měla být štíhlá, vyšší, s pěkným zadečkem a mít pevná prsa. Také by měla být upravená. Muži dávají přednost ženám, které se o sebe starají a vypadají upraveně. Ovšem nic se nemá přehánět. Make-up by měl být jemný, aby zdůrazňoval ženskost, ale nedělal z dívky zmalovaného šaška.

Dalšími lákadly jsou dívčin úsměv, pěkné oči a dlouhé vlasy. Osobně se přikláním k názoru, že se mužům více líbí blondýnky. Prý je to tím, že mají vysšší hladinu estrogenu než brunetky. Velmi důležité je i celkové vystupování ženy. I překrásné dívky nemají šanci, pokud se neumí chovat.

Já osobně nikdy nejevím zájem o ženu, která ma nekoordinované pohyby, protože to svědčí o jednoduchosti a nízké inteligenci. Všimněte si jak se většinou chovají ty superkrásky. Jdou zmatené, mají trhané pohyby. Kolikrát to vypadá, že neví co mají dělat. Někteří muži na to letí a chtějí tuhle hloupou husičku do postele, ale tím to končí, protože si pak stejně nemají co říct.


Dlouhodobý vztah

Zevnějšek dívky zaujme muže na první pohled, ale neznamená to, že je to to nejdůležitější pro vztah. Ve vztahu muži preferují osobnost, smysl pro humor a inteligenci. Většina mužů dává přednost nekuřačkám a dívkám, které se dokážou postarat o domácnost. To znamená nakrmit je a umět udržet pořádek. Moderní ženy si myslí, že nemusí umět vařit, když to umí jejich chlap. Ale muži kteří vaří, nedělají běžná jídla, ale umí různé speciality. A to je brzy přestane bavit. Troufám si říct, že manželství, kde žena nevaří, je už předem odsouzeno k záhubě.

Další velmi důležitý bod je, umět muže podpořit. Žena by měla za mužem stát a pokud s něčím nesouhlasí, tak mu to má říct v soukromí. Ale tohle platí i obráceně, patrneři by měli vždy stát při sobě. Nikdy by neměl jeden o druhém říct, že je neschopný, někde před společností přátel.

Shrnutí

Ideální je štíhlá, inteligentní žena se smyslem pro humor, která o sebe pečuje. Ve vztahu se však preferuje nejen smysl pro humor, ale také to jak dívka přistupuje k domácím pracem. Nejde tu o to, mít doma služku, ale fungující domácnost. Stejně jako si ženy vybírají muže, který bude více pro rodinu, tak si i muži si vybírají pro vztah dívku, která se dokáže o rodinu postarat.

Ovšem tohle neznamená, že jedinou šanci mají vychrtlé, dlouhonohé blondýnky. Tak to není. Možná, že si takové ženy muž hnedka všimne, ale vztah není založený JEN na tom, jak kdo vypadá. Vztah je o důvěře, podpoře a o tom jak si lidé rozumí a jak dokážou najít společnou řeč. Proto má šanci každá dívka, která je veselá, usměvavá, komunikativní a inteligentní. A taky velkou roli hraje značná dávka chemie.

Qark | 26. 01. 2005 18:12 | Komentáře: 12 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Marcellus 26. 01. 2005 18:43

Qarku, nesouhlasim s tebou, ze manzelstvi ve kterem muz vari je odsouzeno k zahube. V rodine meho kamarada to takhle funguje velmi dobre uz peknou radku let. Ikdyz samozrejme to muze byt ona vyjmka potvrzujici pravidlo,ze? :-) Dale si myslim ze vstah by mel byt zalozen take na respektu. Oboustranemu respektu. Jinak s tou chemii mas zlatou pravdu :-)
P.S. Ja radsi brunety :-D

Reakce na komentář: hanka #2Načítám náhled komentáře...

2
hanka 16. 02. 2005 10:31

Reakce na Marcellus #1Načítám náhled komentáře...: no jo mě je to jasný.)…. eště jsi zapomněl dodat baletky :-D

Reakce na komentář: Marcellus #3Načítám náhled komentáře...

3
Marcellus 19. 02. 2005 21:20

Reakce na hanka #2Načítám náhled komentáře...: Ee…no dobre…ale jen troshicku :-D


4
Kesi 02. 04. 2005 21:51

Můj zcela osobní názor na tento článek je, že tuto představu o ideální ženě zastává asi 90 % pánské populace. Ale nikdy jsem to nepochopila. Proč chtějí hubenou dlouhovlasou blondýnu?
Bylo mi vysvětleno, že je to nepřekonatelný blok. I chlapi si prý uvědomují, že je tohle jejich největší nedokonalost. Kdyby se totiž smířili s méně pěknou ženou, zato ale naprosto skvělou, tak že by se jim žilo líp.

Obecně ale nesouhlasím s tou definicí, že žena by měla mít pěkný pevný zadeček a pevná prsa. Proč? Jsou muži, kteří prsa nepreferují vůbec. A já mám přímo bych řekla prdel, ale zatím mi všichni chlapi řekli, že je luxusní, i když tak pevná, jak bych si přála, rozhodně není.

Reakce na komentář: Navi #5Načítám náhled komentáře..., tamtam #6Načítám náhled komentáře...

5
Navi 24. 04. 2005 22:22

Reakce na Kesi #4Načítám náhled komentáře...: hubenou dlouhovlasou blondynu ? ja zas "slysel", ze blondyny na vyskakani, tmavovlasky na zivot – osobne v barve vlasu nevidim zadny rozdil (krom blondynek v IT, coz se mi in-real potvrdilo).

imho. dlouhe vlasy vetsine zen slusi vice.

a ze by mela byt hubena je jasne, bohuzel CR se zacina podobat USA… :\

ostatni – pevny zadecek, pevne trojky – to jsou jen prani, ne nezbytny pozadavek :-)


6
tamtam 08. 02. 2006 22:51

Reakce na Kesi #4Načítám náhled komentáře...: Podstata přitažlivosti mužů a žen je dána úplně něčím jiným. Viz:<a href='http://www.tantra-joga.cz'>www.tantra-joga.cz</a>


7
S 21. 07. 2006 19:40

Hmm, tak jak to, ze se tyhle "idealy" kluci tak boji oslovit???


8
Jana 22. 10. 2006 02:13

No já nevím,ale myslím,že někteří chlapy nekoukaj vůbec na to jaká je ženská dobrá hospodyně, Taky se mi zdá, že jejich pohled na ženu je dost povrchní. Dá se pochopit,že ho zaujme pěkná blondýna, ale pokud do 10ti minut nepozná,že je úplně blbá tak je blbej on.Není to urážka na blondýnky,pouze příklad.


9
Nikki 03. 05. 2007 18:17

Blbost….blbost….BLBOST!!!….Ano je pravda,že zevnějšek zaume na první pohled…ALE…nemyslím si,že pro všechny muže bylo důležité jestli je žena blondýna,či bruneta,myslím si,že žena působí jako celek,všem ženám dlouhé vlasy nesluší,k někomu se blond barva nehodí…je to individuální.Tady se rozebírá,co se líbí jenom autorovi.Každý má jiný styl…A i ženy,které neumí vařit mají šanci na spokojený partnerský život…Ještě sme nezažila chlapa,který by mě miloval za to,ž jsem vydrhla podlahu…BLBOST!!


10
Tommy 22. 07. 2007 12:10

taky nemám rád kuřačky.když ke mě příjde jakákoliv holka se slovy: "nemáš cígo" nebo "nemáš oheň",tak je mi to doslovně odporné a hnusí se mi to.


11
Alangor 08. 08. 2007 12:25

Jak tady pises ze kluci vetsinou chodi s blondynkami tak jsem kdesi tedka nedavno cetl toto: Panove radeji chodi s bolndynkama ale berou si brunetky. To jen tak pro zajimavost


12
Buffy 18. 03. 2008 22:43

Pekný článok! Nesúhlasím však s časťou, v ktorej píšeš, že žena ktorá má nekoordinované pohyby alebo pôsobí zmätene, pravdepodobne bude jednoduchá alebo ma nízke IQ. Mnohé dievčatá tak pôsobia, keď sa cítia neisto – napríklad v podniku, kde nemajú veľa známych, alebo v ktorom sa ešte nevyznajú.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.