QARK.net — Plnotučné škopek
Plnotučné škopek

Plnotučné škopek

Troška hantecu nikoho nezabije.

Večer sme valili na plnotučné škopek. Spich byl dohókané na sedum naproti role. Kemoši dovalili rovnó z hokny a jeden ještě dlachnil svó koc s keró déchá. Měla betelný dudy, ale nám se eklovala, protože měla sandál jak žaba, blbý žgrindy a v rypáku špinku. Ještě že šla hned pali a my mohli sypat na Zelňák do paluše.


Jen jsme hodili sicnu, už pingl doltačil škopky. Vyžahli jsme je na ex, takovó sme měli šlajznu! Než dovalil druhé, tak sme hodili hantec o rachotě a babáčích. Najednó se votočím a zbliknu polonahó koc. Dvorce ven, v pazórách škopky a už si to tlačila k nám. Kemoši na to házeli čučku jako telata, čela orosený jako Elvisův šnuptychl. Tlačím do ní jako vo co go a jestli ji není kosa a vona, že tam fachčí jako pinglica bez hadrů. Tož štýlko měla tak betelný, že nám stála hůlka jako guma před cajzlhradem. Byla to fakt dobrá koc, augle jako vasrůvku, dlóhý vanilky a háro jako goldna. Všeci sme ju začali balit jako rybízci a cukrovali tak, že nestačila nosit čechr. Zvali sme ju, aby si s náma cvakla panáky, ale ona se krótila jako tasemnica.

Po pár rundách se nám začaly mlžit čočmeny, a tak Franta hodil drát staré, aby pro něj dovalila fárem. Další kéma zacáloval, šel s pískem a pali dom. Ostatní taky sbalili kramle a nakonec sem tam sicnoval sám. Jazyk se mně plemcal, tak sem si dal maló chálku a pak hodil řeč s tó kozató koc a házel na ňu fligny. Naštěstí měla padla a tak sem to do ní mohl tačit furt, až se mi ju podařilo klofnót. Když sme spolu vylezli aus, motala se mně bedna jak na šauklách, tak jsem ju hňápl za haluzu a začali sme se kósat. Já se sotva córal. Ale vona pípla, že má vlastní bórák, a tak sme hrnuli k ní na kér do betle, kde jsme pořádně vykropili hrobku.

Tož taková to byla betálná pařba.

Qark | 27. 01. 2005 15:51 | Komentáře: 3 | ::Zajímavosti


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
De Marco 27. 01. 2005 20:45

Fajne moc fajne taky bych vykropil hrobku ;o) A pamatuješ si z toho vůbec něco nebo si to hodil do hantecu ta jak ostravak.bloguje, bo si zteho guvno pamatuješ?! ;oD Nic ve zlym je to dost dobrý komu se poštěstí . . .

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 27. 01. 2005 22:02

Reakce na De Marco #1Načítám náhled komentáře...: Pamatuju si jen ty dudy a to betelný štýlko :-)

Reakce na komentář: Marcellus #3Načítám náhled komentáře...

3
Marcellus 27. 01. 2005 22:31

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: ROFL :-D …Qarku, ses koren :-D
Takhle ma vypadat poradna parba :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.