QARK.net — Flirtování s mužem
Flirtování s mužem

Flirtování s mužem

Flirtování je základ balení, bez něj by to snad ani nešlo. Jak může flirtovat kluk s holkou jsem už sepsal a tak se dnes pustíme do flirtování holek s kluky.

Je normální, že se do někoho zamilujete nebo vás zaujme a vy potom přemýšlíte, jak mu to sdělit. Použít při tom pouze slova je poměrně nevhodné, protože ho to může velmi překvapit, ne vždy příjemně. Svádění je naproti tomu skvělá metoda, jak v tom druhém probudit něco podobného, co vy cítíte k němu. Donutí ho to, aby na vás myslel, aby se na vás těšil, stanete se pro něj sympatickou. Potom všechno půjde mnohem lépe. Navíc se během svádění ujistíte, jak si stojíte a jestli o vás projevuje zájem. A když to nevyjde, nijak se neshodíte a nic tím neztratíte.


Hodně mužů si přeje být sbaleno dívkou, někteří v to doufají kus života a sami se většinou k činu nemají. Možná je můžete označit za zoufalce, protože naivně čekají, až za nimi holka přijde a někam je vytáhne. Většina z nich však naštěstí časem pochopí, že tak to prostě nefunguje a že musí sebrat srdce do hrsti a k činu se odhodlat. Pokud by tihle muži dostali nějakou pořádnou záminku a trošku se ujistili, že nebudou odpálkováni, našli by odvahu a šli na věc. Cílem tohoto článku proto bude pár námětů, jak muže k činu pobídnout.

Uznávám, sice tu mohu psát rady o tom, jak přímo přijít za klukem a co mu říct, kam ho pozvat a podobně, ale mám značné obavy, že by ty rady byly jen pro mizivé procento dívek, které by do takového balení naostro šly. Proto se zaměřím spíš na flirtování, které v klukovi vzbudí zájem a on tak bude pomalu lapen do vašich sítí. Takový kluk o vás nejen začne přemýšlet, ale díky vašim pozitivním reakcím najde snáze odvahu oslovit vás a možná i pozvat na rande.

Pokud tedy máte nějakého kluka vyhlídnutého a on o vás ještě neví, musíte mu dát šanci, aby si vás všiml. Vzhledem k tomu, že muži mají omezený zorný úhel, bývá často dobré (pokud se sám nerozhlíží kolem sebe) dojít co nejblíže k němu.

Prosba o pomoc

Chlap rád předvede, jak je užitečný a šikovný. K tomu ho stačí vybídnout prosbou o pomoc a přitom je úplně jedno, jestli vás zná od vidění, nebo vidí poprvé. Málokterý muž totiž odmítne pomoci ženě v nouzi (teda pokud nebudete chtít pomáhat s kočárkem do dopravního prostředku, to chlapi dělají neradi). Během pomoci je vhodný čas na konverzaci, takže toho využijte. Po té, co vám pomůže, přichází na řadu pomazlení jeho ega – pochvala. Muži jsou ješitní a pochvala jim dělá dobře, obzvláště od ženy. Většinou budou skromně vysvětlovat, že to byla maličkost, ale přitom se budou tetelit blahem.

Dát chlapovi důvod, abyste ho mohly pochválit, je klíčová záležitost. Upoutáte na sebe pozornost poměrně nenásilným způsobem a muž bude rád, že může ukázat vše, co v něm je. Pokud by se k ničemu dál sám neměl, je velmi jednoduché mu za jeho ochotu a čas nabídnout třeba pozvání na kávu.

Vyzývavé oblečení

Této zbraně si jsou ženy velmi dobře vědomy a užívají ji, když chtějí v životě u mužů něčeho dosáhnout. Bohužel při balení mají někdy pocit, že by je mohl chlap považovat za někoho, kdo se mu vnucuje a tak ji používají velmi spoře. To je ale škoda. Chlap je totiž naprogramovaný tak, že se vždycky rád podívá na křivky ženského těla a proto je to skvělá šance, jak vzbudit jeho zájem. Nebojte se toho. Když se vám líbí muž, kterého někde vídáváte, nemějte strach se trošku vyzývavěji obléknout. Důležité je vypadat pěkně, přitažlivě a zdůraznit ženské tvary. Zaujmout může i detail. Vypasované džíny, padnoucí šaty, obnažená ramínka, podpatky… Nesmíte to ale přehánět a být příliš odhalená či vypadat lacině nebo vulgárně.

Od té chvíle se určitě už nestane, že by vás přehlížel, nebo vás ignoroval a vy tak získáte možnost s ním dál flirtovat. Rozhodně mu už nebudete lhostejná. Při balení je nutné upoutat pozornost a tímto způsobem se vám to může podařit. Potom stačí pár pohledů do očí a máte ho.

Úsměvy a pohledy do očí

Zatímco u mužů se preferuje pohled sebevědomého chlapa, u žen by něco takového mohlo vypadat zbytečně hodně vyzývavě. Sice si troufám tvrdit, že byste tím taky ve většině případů uspěly, ale svádělo by to spíše k sexu, než k navázání vztahu. Pokud tohle nechcete, zkuste to jinak.

Skvělé je podívat se na něj a až se vaše oči střetnou, lehce jakoby plaše se usmát a cudně uhnout pohledem. Potom se však na něj nesmíte schválně nedívat, ale naopak po něm zase kouknout a zopakovat usměv a sklopení očí. Každé další podívaní by mělo být delší než to předchozí. Chlapa to naláká a u druhého či třetího hození očka se na vás už pravděpodobně bude významně usmívat a hltat vás pohledem „velkého lovce“. Další postup záleží na vás. Buďto mu uděláte prostor, aby za vámi mohl přijít, nebo se na něj ještě jednou podíváte a odejdete (Předpokládejme, že jste si jistá, že ho určitě znovu potkáte, jinak by odchod neměl význam). Chlap se bude mlátit do čela a spílat si, že nic neudělal a až vás znovu potká, určitě se o něco pokusí. Zvláště, když se na něj příště zase usmějete.

Pohled do očí je určitý signál pro muže, že je vám sympatický a snižuje to u něj obavy z případného odmítnutí, pokud by se osmělil vás oslovit. Nikdy se neprojevujte opačně, pokud se vám nějaký chlap líbí. Mohl by dojít k závěru, že zájem nemáte.

Jestli jste sledovaly muže při balení, mohly jste si všimnout, že když muž balí, snaží se často o přímý oční kontakt a čeká nějakou odezvu. Holka, která nereaguje, bývá odepsaná, pokud nemá to štěstí a nenarazí na otrkaného baliče. Pokud tedy máte o kluka zájem a líbí se vám, věnujte mu svoji pozornost. Vyplatí se to ;-)

Qark | 15. 01. 2006 22:59 | Komentáře: 65 | ::Jak na chlapy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
ree2 15. 01. 2006 23:09

wow..jsem prvni…
mno imho staci, kdyz se na me hezka slecna usmiva a ja pak jdu na vec. kdyz se pak zamilujete do te s nejkrasnejsim usmevem a ona vam da kosem, tak to je tak akorat na legii…

Reakce na komentář: LaCo #9Načítám náhled komentáře...

2
pif 16. 01. 2006 06:30

no uvazuju, kolik % holek todle skutecne vyuzije – me prijde, ze vetsina jen stejne ceka na vysneneho prince :-) a jak sam rikas, casto uhybaji pohledem a vubec zadne naznaky sympatii nedavaji.


3
Pejsvidek 16. 01. 2006 07:11

No je fakt, ze typum jako se spatne zacina, tkze je dobry ze v pripade zajmu se holka aspon usmeje :-)


4
Smaky007 16. 01. 2006 07:22

No,tak holky,teď už vás chci vidět balit… a žádný výmluvy… A hodně štěstí,ať narazíte na mě… :-D


5
mojar 16. 01. 2006 14:54

no, zase pravda,…
potom uz je na chlapovi abyu sa po tych dlhych pohladoch do oci na nieco pokusil,…
som ja ale magor


6
Marcy 16. 01. 2006 15:39

Mno, ja bych rekl ze tento clanek spis muze pomoct muzum, kteri jsou mene vsimavi, aby si dokazali uvedomit ze po nic divka jde (pokud pouziva jen naznaky a nejde rovnou navec) :-)

Reakce na komentář: Ash #10Načítám náhled komentáře...

7
BERmaestro 16. 01. 2006 20:24

Teda qarku souhlasim ale nevadi mi nakladat kočárek do autobusu :-) ale je pravda že do takové děvuchy bych asi nešel :-)

Reakce na komentář: Seeger #15Načítám náhled komentáře...

8
TaurusTB 16. 01. 2006 21:51

Pane jo. Diky.
Ted uz si sem jisty, ze ta holka co ji obcas potkavam, po me "jede". He he he


9
LaCo 16. 01. 2006 23:38

Reakce na ree2 #1Načítám náhled komentáře...: Stejnej pripad.Dycky trefim na tyhle holky. s nej usmevem. neco na nich je a neco se na nich casem poser. . :-)


10
Ash 17. 01. 2006 01:11

Reakce na Marcy #6Načítám náhled komentáře...: Pak už jen zbyde doplnit článek "jak poznat a co dělat když jde dívka rovnou na věc" a bude to komplet :-D

Reakce na komentář: Pejsvidek #11Načítám náhled komentáře...

11
Pejsvidek 17. 01. 2006 06:59

Reakce na Ash #10Načítám náhled komentáře...: Hehe to bys to mel moc lehky! :-D


12
mladá Slovenka 17. 01. 2006 17:01

vsetko je v pohode a da sa kedykolvek aplikovat ak ten chlap nie je vysnivany idol (plati aj opacne – vysnivana bohyna). vsimla som si Qark, ze si tam pisal, ze nema byt dievca moc sebavedome, lebo to kamsi smeruje. mala by som otazocku, ci to plati aj po mesiaci balenia… a odkial sa zobralo, ze zena ma byt placha ako srnka, inak je asi divna. jasne ze mam obavu, ze ked sa vyjadrim, ako to vezme druha strana, no preco to musim davat az tak najavo? ved snad za nieco stojim. je to podla teba len preto, ze zeny maju byt lovene amuzi sa maju nechat nech "lovia"?

Reakce na komentář: Qark #14Načítám náhled komentáře...

13
mladá Slovenka 17. 01. 2006 17:18

ou a zabudla som. niekedy sa holka len bavi.ako trebars ja.este ani nie som oficialne rozidena a uz ma balili traja chalani. co som robila? USMIEVALA SA, potom som bola MILA, komunikativna, nespominala som, ze niekoho mam a kedze ten posledny nepriznal, ze ma bali, tak som si povedala dobre, tak to nepoviem, ze niekto este so mnou teraz je.

niekedy su chlapi ako kamarati fajn. preco teda nenadvezovat znamosti?
potom to u mna zvykne zaiskrit i skor tam. ale nemusi.

ked sa pozriem chlapovi na usta a mam taky divny pohlad, tak to by som sa chcela bozkavat.

okrem toho na mne podla vsetkych ostatnych indicii nezistite ci vas nahodou nebalim, lebo ste mi skor "iba" sympaticki. a keby ste s aspytali, nic by ste nepokazili? to neviem.


14
Qark url 17. 01. 2006 17:43

Reakce na mladá Slovenka #12Načítám náhled komentáře...: Kdepak, platí to při prvním balení. A holka být plachá nemusí, jenže většina holek má zbytečné obavy, aby si o nich někdo něco nemyslel (že jsou třeba lehké děvy) a tak je pro ně vhodnější plašší varianta. Pokud tento strach nemáš, a vypadá to že ne, je skvělé ukázat co v tobě je. To nepopírám. Na muže to působí.


15
Seeger 17. 01. 2006 17:46

Reakce na BERmaestro #7Načítám náhled komentáře...: Naprosty souhlas, nekdy jsem ochotny prijit za okocarkovanym devcetem i sam a nabidnout ji pomoc. Mozna by to chtelo anketu na tohle tema. Ale neni duvod nezkusit pak pokecat ani balit. Treba je to jeste panenska sestra nebo kamaradka :-) A i kdyby ne, za pokec nic nedas.


16
Hele 17. 01. 2006 17:49

Takze kdyz me holka pozdravy kdyz neco delam a nerad si ji nevsimnu a pak kdyz prochazi a udela to co tu psal Quark ze se koukne primo do oci usmeje se a ucukne pohledem, ale kdyz ji napisu SMS tak neodpovida tak nevim co to ma znamenat som trosku zmateny :/

Reakce na komentář: Qark #17Načítám náhled komentáře...

17
Qark url 17. 01. 2006 17:58

Reakce na Hele #16Načítám náhled komentáře...: Hmm, no kdyby to jediný na co se zmůžeš byla SMS, tak bych ti taky neodpověděl :-) Co to je za balení přes mobil? Holka očekává, že projevíš víc iniciativy.

Reakce na komentář: D.D. #62Načítám náhled komentáře...

18
Hele 17. 01. 2006 19:02

Fakt pres sms vubec, sem se ji i ptal jestli by nekam nesla pokecat ale nesla jela za kamaradem, navrhl sem i jiny termin ale odpoved sem nedostal :/,takze na to asi prdim a du dal :-)


19
Ash 17. 01. 2006 19:34

Možná by stála za připomenutí trocha fakt z logiky:

Qark psal, jak se může chovat dívka, když vás chce zaujmout. Nepsal nic o tom, co to znamená, když se tak chová. To je dost individuální záležitost.

Něco to ale každopádně znamená, takže musíte zjistit co to je, jestli se to dá využít ve váš prospěch, a pak toho případně využít. Ale je to jako zneškodňovat bombu. V kterékoliv fázi to může bouchnout.

Jen s vámi flirtovala, nechtěla navazovat žádný vztah, vy jí vyznáte lásku bum. Jen s vámi flirtovala, myslela že nechce navazovat vztah (i když chtěla), vy jí vyznáte lásku dřív než jste jí ujistili že to vlastně chce bum. Líbili jste se jí, ale pak seděla nad mobilem s vaší sms a vůbec nevěděla co odepsat, tak se vám radši zbytek života vyhýbala bum. Líbili jste se jí, ale myslela že jste jiní než jste bum. Líbili jste se jí stajně jako 2 další z nichž jeden (ne vy) to vyhrál bum. Chtěla všechno, ale bála se toho a když na to přišlo, tak raději začla dělat, že nechce nic bum. Myslela, že budete kamarádit (hahaha) a když se ukázalo že vy to tak třeba neberete vzala do zaječích bum. Myslela, že vás zná, což bylo snadné, když jste spolu nemluvili, ale pak zjistila, že do vás vůbec nevidí, což dost překáží důvěře, která je důležitá, bum. Hrála si s váma, vy s ní, na nový rok si snad dala předsevzetí nebo co, že toho raději nechá (KATKO! NO TAK!) bum. Je toho hodně co se může podělat.

Doporučuju nadhled a rozhodně se nenechat mást.

Reakce na komentář: ahoj #20Načítám náhled komentáře..., Tomfi #25Načítám náhled komentáře..., ja #29Načítám náhled komentáře..., ja #31Načítám náhled komentáře...

20
ahoj 17. 01. 2006 21:07

Reakce na Ash #19Načítám náhled komentáře...: hah… tak to je vostře sepsaný! no jo jak na to koukám už jsem párkrát "přestřihnul špatnej drát" bum…


21
Hondrej 17. 01. 2006 22:01

Zarazi me, jak zeny, tak citlive na nejaky kontakt (upraveni vlasu, pohlazeni, …) jsou na rande (alespon dle me zkusenosti) necitlive. Ja ji koukam do oci, a ona proste mluvi k oknu.
To stejne pri pokusu navazat kontakt. Vim, ze je to stara znama vec, ale prosim Vas.

Jak se lisi holka, ktera o Vas ma zajem (a nedava to najevo) a ta, ktera nema zajem :-D Asi to musim odzkouset. Ale rekl bych, ze s frazi "Vy se na me nedivate. To je Ta Vase tajna zbran jak ulovit chlapa" castokrat nazaboduji.

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře..., Ash #23Načítám náhled komentáře..., ree2 #26Načítám náhled komentáře...

22
Ash 18. 01. 2006 00:06

Reakce na Hondrej #21Načítám náhled komentáře...: Jo jsou to dost extrémy.

Některá dělá že jsi vzduch, aby si náhodou nezadala nebo ty sis moc nemyslel (uniká jí že to že je na rande už o něčem svědčí) – těch je hodně, asi nejvíc,

jiná tě zas je schopná skoro týrat svou pozorností a pohledem do očí (ale je to supr) – těch je velice málo,

nejlepší je asi ta, která se třeba nedívá, ale poslouchá v vnímá a umí se ve správnou chvíli podívat, přimhouřit oči a člověk ví, že se třeba s něčím trefil, že jste na stejné vlně a není úplně mimo. (Přesně ta chvíle kdy se ta "první" dívá ještě intenzivněji do dálky :-) ) Těch 3 je trochu víc, ale taky moc málo :-( K.P.

Nejhorší je varianta 4, kdy tě ani nevnímá a ještě se diví když se třeba významněji podíváš ty na ni. To je na zabití :-D

Reakce na komentář: Ash #24Načítám náhled komentáře..., ree2 #26Načítám náhled komentáře...

23
Ash 18. 01. 2006 00:12

Reakce na Hondrej #21Načítám náhled komentáře...: Někdy (asi většinou) prostě k člověku nemají ještě dostatečnou důvěru, moc se neznáte, takže tak nějak neví.. Holka, se kterou si už trochu rozumíš, se zas tak odtažitě chovat nebude.
Na 1 je asi dobré být milý a pozorný, na 2 se dívat jinam ony si ti pak samy stoupnou do zorného úhlu a je s tím sranda, 3 je ok a 4 nechat plavat.
Frázi… no zkusil bych kdyžtak i jiné varianty :-) Ale nesmíš ani moc tnout do živého ani se moc netrefit :-) Nejlépe tak něco mezi..


24
Ash 18. 01. 2006 00:17

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: Jo taky je teoreticky možný, že nějaká už zjistila, že když se na tebe půl roku nepodívá, tak jí pak bude stačit jeden upřený pohled a má tě na několik let na háku :-D


25
Tomfi 18. 01. 2006 07:49

Reakce na Ash #19Načítám náhled komentáře...:
To je úplnej vohňostroj :-).Já ho mám jednou za čas hojnej :-P.


26
ree2 18. 01. 2006 10:04

Reakce na Hondrej #21Načítám náhled komentáře...: Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: já bych si radši ochočil jiný zvíře…


27
Jossh 20. 01. 2006 17:46

Tak to jsem nesbalitelnej-prosbou o pomoc mě žádná nesbalí,vyzývavým oblečením,pokud si nechci užít taky ne,ale hezký pohled a úsměv-hmm,to si dám říct..


28
al 22. 01. 2006 09:52

doprdele… ja jenom ziram


29
ja 24. 01. 2006 23:27

Reakce na Ash #19Načítám náhled komentáře...: To mi neco pripomina :-) jj, bum…ale tenkrat mi moc do smichu nebylo

Reakce na komentář: ja #30Načítám náhled komentáře...

30
ja 24. 01. 2006 23:30

Reakce na ja #29Načítám náhled komentáře...: Jeste doplnim, ze o me VELMI projevovala zajem…Nikdy se mi nestalo, aby se holka tak snazila. Pak nasledovalo pozvani a BUM. A pak se zacali dit veci…brrrr


31
ja 24. 01. 2006 23:36

Reakce na Ash #19Načítám náhled komentáře...: NAPROSTO PŘESNĚ VYSTIŽENO, respekt Ash :-)


32
X-tina.mar 29. 01. 2006 19:16

Pánové… Vy si to představujete jako Hurvínek válku… Co byste po těch holkách ještě nechtěli? Víte jak je těžký upoutat vaši pozornost??? Hodně moc… A vy k tomu ještě máte výhrady, nebo koukáte na nějakou prsatou bloncku…

Reakce na komentář: Ash #33Načítám náhled komentáře..., reno #34Načítám náhled komentáře..., ja #35Načítám náhled komentáře...

33
Ash 29. 01. 2006 20:40

Reakce na X-tina.mar #32Načítám náhled komentáře...: Taková demagogie, no toto :-O Asi nějaká provokace :-) Kdokoliv, kdo nemá zrovna já nevim.. třeba červené vlasy a zelené oči, může snadno upoutat koho chce. To ví přece každej…


34
reno 29. 01. 2006 21:03

Reakce na X-tina.mar #32Načítám náhled komentáře...: No to vis, to je ta genetika, prsata bloncka lepsi nez… Uvedom si, ze nektera se chova presne jak pise Qark a nektera dava najevo svuj zajem totalnim nezajmem. Oboji skoncilo stejne sladce :-D. A ted babo rad…


35
ja 29. 01. 2006 22:05

Reakce na X-tina.mar #32Načítám náhled komentáře...: Problem je v tom, ze vy se casto chcete "jen pobavit" na ukor neci duse…


36
Mawe47 30. 01. 2006 16:42

Dobre stranky, dobre clanky, urcite sem budu chodit pravidelne :-)

ja si vetsinou beru velke vystrihy nebo obtahla tricka, a az se kluk chyti, nejaky ten pohled taky nezaskodi, pak ho staci pozvat na Unreal po siti, pokecat s nim o Startreku a prekvapit ho tim, ze vim k cemu slouzi CPU a mam to v kapse;)
teda zatim to byla uspesna balici techika;)

Reakce na komentář: Pejsvidek #37Načítám náhled komentáře..., daeel<> #39Načítám náhled komentáře...

37
Pejsvidek 30. 01. 2006 17:52

Reakce na Mawe47 #36Načítám náhled komentáře...: :-D tak tady mame dost chytrou a znalou osobu!!!! ;-)

Reakce na komentář: Mawe47 #38Načítám náhled komentáře...

38
Mawe47 31. 01. 2006 09:01

Reakce na Pejsvidek #37Načítám náhled komentáře...: dik :-)


39
daeel<> 01. 02. 2006 22:18

Reakce na Mawe47 #36Načítám náhled komentáře...: vice takovych jako ty a hned by bylo vice spolecnych temat k rozhovorum :-/

Reakce na komentář: Ash #40Načítám náhled komentáře...

40
Ash 01. 02. 2006 22:49

Reakce na daeel<> #39Načítám náhled komentáře...: Taky bys mohl mluvit přirozenou řečí, žejo ;-) Žádný

Víš, líbí se mi Tvoje oči. Jsou jako takové dvě třpitivé hvězdičky. Vždy, když se večer podívám z okna, vzpomenu si na Tebe.

prostě

Víš, líbí se mi Tvoje oči. Připomínají mi indikátor aktivity na portu. Vždycky když doma sedím u routeru, vzpomenu si na Tebe.

:-P

Reakce na komentář: ed #41Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #42Načítám náhled komentáře...

41
ed 01. 02. 2006 22:53

Reakce na Ash #40Načítám náhled komentáře...: lol


42
Mawe47 02. 02. 2006 21:14

Reakce na Ash #40Načítám náhled komentáře...: ty vis jak zalichpotit zene, ze;)

Reakce na komentář: Ash #44Načítám náhled komentáře...

43
Markét... 05. 02. 2006 19:41

No jo,vono se to lehce řekne..S klukama o který nemám zájem flirtuju ůplně v pohodě a užívám si to,jenže jakmile mám projevit zájem o kluka,se kterým to myslím vážně,tak sem v kelu.Melu kraviny,nevim co mám říkat a jak se mám chovat a je to prostě děs běs,a tak si nakonec nejspíš pomyslí,že sem divná a vykašle se na mě=0(Ale u ostatních kluků sem ůplně v pohodě,tak nevim jak na něho..

Reakce na komentář: Mawe47 #45Načítám náhled komentáře...

44
Ash 05. 02. 2006 22:29

Reakce na Mawe47 #42Načítám náhled komentáře...: No… původně jsem tam chtěl dát "u switche", ale "u růtru" mi pak přišlo lepší;)

Každopádně ale smutná pravda: Chceš-li si někoho rychle získat, lichoť mu s fanatickým výrazem ve tváři – takovým, jaký ho nenechá na pochybách, že vlastně jen vyslovuješ své nejhlubší přesvědčení.
-– Ash

Reakce na komentář: Mawe47 #45Načítám náhled komentáře...

45
Mawe47 12. 02. 2006 21:34

Reakce na Markét... #43Načítám náhled komentáře...: to je asi problem hodne lidi…
protoze dokud jim na tom moc nezalezi, nemaji co ztratit a jdou do toho, ale jak se nekdo libi, clovek se boji aby neco neplacnul, neztrapnil se a neodradil objekt touhy jeste driv, nez by mel sanci poznat ze ste docela fajn

Reakce na Ash #44Načítám náhled komentáře...: no taky myslim, ze ten router tam fakt sedi lepe;)


46
ech 20. 02. 2006 20:34

kluci, některé z dam mají fakt pravdu. za prvý občas neni možný zachytit vaše pohledy, protože se prostě koukáte po jinejch. potom holka, která vypadá -řekněme– průměrně, byť sebelepších intelektuálních/konverzačních/jakýchkoliv… kvalit, která neholduje hlubokým výstřihům, prostě nemá šanci… a potom, holka skutečně jedná úplně v klidu před klukem pro "vyšší cíle" ;-) pro ni nevhodným, narozdíl od toho s klukem, který spadá do pole jejího vážného zájmu, se zakoktává, rudne, mluví o hovadinách a přitom třeba zakopne na schodech.. (z vlastní zkušenosti) no a než se holka uvolní, tak tento vysněný idol dívčího srdce radši honem uteče, než aby byl někým z vybrané společnosti viděn z holkou, která ani pořádně nevysloví celou větu a ještě si při tom málem rozbije hubu…

Reakce na komentář: Augi #47Načítám náhled komentáře..., John #48Načítám náhled komentáře..., Ash #49Načítám náhled komentáře...

47
Augi 20. 02. 2006 20:52

Reakce na ech #46Načítám náhled komentáře...: potom holka, která vypadá -řekněme– průměrně, byť sebelepších intelektuálních/konverzačních/jakýchkoliv… kvalit, která neholduje hlubokým výstřihům, prostě nemá šanci
No rekl bych, ze je tohle je dost individualni…mne se treba libi vice "normalni" holky nez nejaky zmalovany s vystrihem…ale mozna nejsem normalni :-)

Reakce na komentář: ech is back #50Načítám náhled komentáře...

48
John 20. 02. 2006 21:20

Reakce na ech #46Načítám náhled komentáře...: byť sebelepších intelektuálních/konverzačních/jakýchkoliv… kvalit

Kecy. Holka, která s klukama umí mluvit a nevypadá zrovna jako by ji srazil náklaďák (sorry za výraz), si může vesele vybírat.

Reakce na komentář: ech is back #50Načítám náhled komentáře...

49
Ash 20. 02. 2006 22:42

Reakce na ech #46Načítám náhled komentáře...: Šanci určitě má, ale velmi pravděpodobně ji nevyužije – a to třeba ke škodě obou. (Když je přece ta "průměrná", že..)

Reakce na komentář: ech is back #50Načítám náhled komentáře...

50
ech is back 21. 02. 2006 18:57

Reakce na Augi #47Načítám náhled komentáře...: bohužel, vás je spíš menšina :-)
Reakce na John #48Načítám náhled komentáře...: naopak, srovnání mě moooooc pobavilo :-D. no, vyrážím vesele do ulic na výběr;-)
Reakce na Ash #49Načítám náhled komentáře...: jo,tohle bohužel totiž absolutně sedí…


51
moja 28. 07. 2006 18:06

a co říkáte na ženský,které vezmou vizitku a třeba,že se znají,začnou první posílat zákazníkovi dvousmyslné sms,pak er.mms a to je baba po 40 a on mladší má to brát jako flirt?hlavně manželka,když na to divným chování manžela přijde a má věřit že to nic nebylo a že ho to mrzí.jeho to mrzí a kamarádka je na játra.jo takto se baví dámy po 40 co pracují ve skladu.


52
misa 06. 11. 2006 20:17

No u holek je to takovy jiny, ale zase dobre se to pozna :-D


53
Kejty 01. 01. 2007 19:49

tak k tomuhle bych se ráda vyjádřila. ženská to bere tak že ,,když už ho má.." tak se nemusí o nic snažit. omlouvám se, ale já to tak také dělávám.jsem zabraná do svých myšlenek nebo něčeho jiného a jednoduše pakvám nestíháme vysílat "rozněžněný pohledy" . jó, ale na to asi rada neexistuje. možná ano….ale sorýáč nechce se mi to vypisovat…


54
tynka 25. 01. 2007 10:33

ono se to hezky druhymu radi. Ja tohle vsechno vim, ale stejne, kdyz ho potom potkam pozdravi me, usmeje se ja taky a konec. Prchaaaaam……. nevim jestli nekoho nema a nemuzu na nej proste zirat. Vsichni mi radi, at jen tak neco prohodim, ale co?, vidam ho v posilovne uz par mesicu, sam me zacal zdravit, naposledy vcera, ale to jsem uz nebyla schopna se na nej ani usmat a taky mi prijde blby mu ted neco rikat, kdyz jsem to pul roku neudelala a on taky ne. Jen po sobe koukame. Ja vim, ze nemuze tusit, ze bych se s nim chtela seznamit, ale nedokazu se nad to uz povznest. Mohl by mi nekdo poradit neco inteligentniho, at vim na cem jsem?


55
Ufff 25. 02. 2007 20:18

Zkusit to můžu.. držte mi palečky.. :-)


56
ilec 16. 03. 2007 16:07

pekne , pekne , ale pokud si zena nevěří , tak jako třeba já … pak je schopna očního kontaktu , ale když užž by to konečně vypadalo , že by … tak radši zdrhnu …
Pokud mě někdy někdo chtěl sbalit , pak musel s nadsázkou řečeno přijít , kopnout do mne a říct , jestli bych nešla třeba na kafe!
já sama nejsem naprosto schopna v tomto směru vlastně nic udělat! je to smutné , ale je to tak!


57
gfds 21. 04. 2007 19:59

JAK už tu padlo, čím víc se mi někdo líbí-tím hůř. Já nejsem typ holky, která se každý týden do někoho zamiluje– tohle se mi nestává, jsem nezávislá. Chlapi ,kteří se na mě dívají jak James Bond– mě dohánějí k smíchu. Ale před časem jsem někoho potkala – nedokážu na něj přestat myslet (vraždil abych pro něj). Potkávám ho v autobuse– vždycky se těším jak malej Jarda, ale když pak stojí před mnou– jsem jak v transu.
Spíš bych vyjela Mont Everest na kolečkovejch bruslích než se na něj podívat a usmát se– na kohokoli jinýho jo, ale na NĚJ ani náhodou.


58
Break 03. 05. 2007 18:39

V práci se mi líbí jeden kolega.Problém je v tom,že už je zadanej,ale zřejmě mu věrnost příliš neříká.Nechci nikomu rozbíjet vztah a chtěla jsem si to nechat jen sama pro sebe a nějak to prostě už přežít.Už pár dní se ale chová uplně jinak než předtím.Pořád mě láká,abych si to s ním rozdala,abych mu ho vy…,kdykoli se potkáme,záhadně se na mě usmívá a má dvojsmyslný narážky..Dělá ze sebe děvkaře,s tím,že tu ,,svojí" údajně pořád podvádí.Nějak najednou nevím,co si o tom mám myslet.Než s tím začal,měla jsem z něj spíš pocit ,,slušnýho" a jemnýho kluka(ted zrovna nevím,jak líp to vyjádřit),kterej by něčeho takovýho nikdy nebyl schopnej.. ;-).
Pokud jde o mě,klidně bych si to s ním rozdala,protože spíš něž láska nebo zamilovanost je to spíš nadr… (je potřeba to rozlišovat),nechci s ním za každou cenu hned chodit,nebo si ho brát ;-) ,prostě si užít a konec.Na nic víc ted nemám chut.Ale pořád je tu ta ,,jeho" slečna a do toho prostě já jít nechci.A navíc,pořád je to taky kolega a začít si něco s někým z práce je vždycky trochu problém,zvlášt pokud je jeden zadanej..Situace je asi taková,že on chce a zřejmě muže a já taky chci,ale nemužu,protože zdravej rozum mi prostě říká NE ! Ale když je vedle mě,myslím většinou na něco uplně jinýho ;-) .
A ze všeho nejvíc mám pocit,že že možná i zamiloval,ale zvolil uplně tu nejhorší taktiku ;-) a ted možná najednou neví,jak to vzít zpátky..
Pokud jde o ty sváděcí signály,vysílala jsem je samozřejmě taky,něž jsem se dozvěděla,že někoho má..Ted s tím mám už trochu problém.Taky uhýbám očima,když se na mě dívá,možná mu už nechci dávat duvody pro to,aby se o mě snažil(i když ho pořád chci).Možná čekám,že ho to přejde a začně se chovat rozumně,pro nás oba..


59
Maqure 30. 06. 2007 15:47

Hm, tady sice píšeš, že když se pohledy ženy a muže setkají, muž by měl nutně reagovat. Ovšem pokaždé, když se můj pohled, úsměv či jiné náznaky shodnou s podobnými toho daného člověka, prostě dál už to nepokračuje. I když třeba stojím na zastávce autobusu, ve škole a tak… Zvláštní, že?


60
Hunts 19. 11. 2007 16:48

JJ, s tím pohledem do očí je to pravda a dá se z toho mnohé vypozorovat. Ale nesmí to holka přehánět. Když na vás například delší dobu holka kouká – přímo "civí". To mě dokáže hodně odradit. Mám pak pocit, že sbalit ji nebude žádnej problém a že je zoufalá. Jinak pěknej článek :-)


61
lucia 06. 02. 2008 18:57

ja vzdy flirtuji ocami a vzdy to zabere hehe takze to odporuciiim sem tam se esmat a tak hm… nejlepsi vec jak zbalit chlapa haha… cmukhttp://www.qark.net/smile/smajlici.gif
Smajlíci
nooo lae problem je ze ten chlapik co se mi libi ma 25 a jaa jenom 16 ale mne to vubec nevadi jako vazne a doufam ze ani jemu neee drzte mi palce


62
D.D. 10. 02. 2008 18:48

Reakce na Qark #17Načítám náhled komentáře...: Přesně tak, holka očekává, trochu víc zájmu, víc přesvědčování, víc důkazů, že je to myšlený vážně :-)


63
klara 23. 02. 2008 13:33

Pomos mi jede po me kluk libi se mi ale nechci ho mit rada miluju ho ale nechci ho milovat protoze se mi libi nekdo jiny a celá trida si misli ze jsme si k sobe souzeny ale neni to pravda chci s nim jenom kamaradit pomoste mi prosim moc co mam delat je to jako by ve me drimal nekdo jiny ach jo jsem zoufalá


64
denča 19. 03. 2008 22:54

no kláro tak to nefim ale sem na tom stejně.. hehe


65
nikolka 23. 04. 2008 17:55

ahojky, tak timto zpusobem se mi to jeste nikdy nepodarilo, ale zkusim to znova, ikdyz vim, ze si vetsinou kluk chce vyhlidnout sam holku a tu si sbalit. :-) ale chtelo by to taky neco noveho uz, tohle znají vseci:-/

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.