QARK.net — Za trest bez sexu
Za trest bez sexu

Za trest bez sexu

Ženy mají zvláštní nápady, jak muže potrestat. Například si myslí, že je vytrestají tím, když s nimi nebudou mluvit. Tak jako přítelkyně mého kamaráda.

Jednou přišel domů z práce a nějak zapomněl na jejich výročí seznámení. Přítelkyně mu neřekla ani slovo, ale přestala se s ním bavit. Jenže tichá domácnost ho moc nevytrestala a jediný kdo se tím užíral, byla ona sama. Dávat někomu tresty, kterých si ani nevšimne je značně neefektivní a tak ji napadlo mnohem zajímavější řešení – začít s ním trochu víc mluvit, ale potrestat ho sexuální abstinencí.


Za trest nebude žádný sex. Slyšeli jste tuhle větu někdy? Pravděpodobně ne, protože vyslovena nebývá. Nejspíš proto, že by okamžitě následovala otázka „Proč?“ a na to se ženám nechce odpovídat. Přece vám žena nebude říkat, čím jste jí ublížili! Vždyť na to musíte přijít sami, kát se a odprosit. A dokud na to nepřijdete, nebude sex.

Je to docela úsměvné. Ženy, které si běžně libují v komunikaci, vymyslí takovou hloupost. Budou vám denně povídat o všem možném, ale jak dojde na problém, místo řešení se mlčí a prapodivně trestá. A viník, místo aby byl s chybou seznámen, se sám musí dovtípit, co udělal a věc napravit. Škoda jen, že se mu nemusí podařit na to přijít. Často si totiž vůbec neuvědomí, že ženě nějak ublížil. Dělal přece totéž co jindy! Navíc, kdyby se ubližovalo jemu, ozve se ihned a proto předpokládá stejnou reakci. Takže se tím nejvíc trápí zase jen ženská, která to v sobě dusí. Kdyby komunikovala a řekla co se jí nelíbí, mohlo to být okamžitě vysvětleno a napraveno, problém by se vyřešil, zmizelo by dusno a vztah může úspěšně pokračovat dál. Když však chybí komunikace, chlap nedostane sex a nezná pro to důvod, považuje to za nějaké malicherné trucování. Zeptá se, a pokud se nedozví nic, tak se často přestane o ženu snažit úplně a časem si najde to, co mu chybí jinde. No řekněme si to na rovinu, co dělat jiného s protivnou a naštvanou ženskou, která nechce říct proč je naštvaná a nic s vámi nemá? Co s partnerem, který si slast milování plete s bičem a nemá zájem komunikovat? Doprošovat se? Proč? Nejlepší je rozejít se a neztrácet s ní dál čas. A to udělal i můj kamarád a je teď velmi spokojený. Po dlouhé době vypjatého vztahu a malicherných hádek má klid.

Vztah je založen na komunikaci. Bez ní to nebude klapat. Muže nebaví dělat detektiva ženským pocitům a hledat, kde udělal chybu, která navíc podle něj třeba vůbec trestuhodná není. Partneři se prostě musí naučit říkat si i to co se jim nelíbí, jinak k nápravě nedojde a nakonec to většinou dopadne tak, jako s mým kamarádem. A zkuste hádat, kdo tím vším bude zase nejvíce potrestaný…

Qark | 18. 01. 2006 21:10 | Komentáře: 63 | ::O ženských


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Maphodix 18. 01. 2006 21:23

Jupí, jsem první :-). Jak vždy je tvůj článek dobře napsaný a poučný. Tvoje stránky jsem objevil teprve nedávno, ale už jsem přečetl skoro vše, co jsi napsal. A myslím, že mi i pomohly. Ale to se uvidí až za nějakou dobu. Btw f-717 je nejlepší, mám ho též.


2
Jimmy Eat World 18. 01. 2006 21:38

Seš dobrej, máš mý uznání, znám tuhle stránku tak týden a budu to tu navštěvovat i nadále – tolik poznatků :-). Jen tak dál.


3
stancza 18. 01. 2006 21:56

Jestli jsem se v posledním vztahu něco naučil, tak je to přesně to, co píšeš Quarku. Že bez komunikace to nikam nevede. Dusil jsem se já (taky jsem to moc neuměl, říct, co se mi nelíbí, uznávám…) i bývalá přítelkyně (i když o tom už teď nejsem tak přesvědčený jako dřív, protože jsem ztratil iluze o její upřímnosti, ale to je vedlejší…) a tak to muselo jednou vybuchnout a taky vybuchlo. Druhá věc, kterou jsem se naučil, bylo to, že slepovat takový vztah je plýtvání časem (zkusil jsem to, ale nešlo to, už jsem k ní necítil to, co předtím) a třetí věc je parafráze článku od OKI8: Q: „Moje dáma chce jít na zábavu beze mne – znamená to, že tam někoho chce sbalit, nebo si jen chce popovídat s kamarády?“
Stancza: „Schází se tam s bývalým!“ (BTW: to je v tomto případě správná odpověď, heh) Od teď si odpovídám jako
OKi98: „Jak to mám do prdele vědět? Není to tvoje věc, máš nízkou sebedůvěru. Zvyš si ji a respektuj soukromí ostatních.“
Nebaví mě studovat psychologii ženy, když stačí aby mi řekla, čím jsem jí ublížil. Přece to nedělám schválně! Jak se tomu mám teda příště vyhnout? Je to na palici… Inu, chybami se člověk učí.


4
Jirka* 18. 01. 2006 23:18

…a k tomu ještě žádnej večerníček! A bez vyjímky!!! Přemýšlej, čím sis to způsobil!…8^) ….."Hele Hani, von je úplně neschopnej, no představ si, že už spolu skoro druhej tejden nespíme! Asi si budu muset někoho najít…."


5
slick lemon 19. 01. 2006 01:37

Ano Qarku.
Jo, zensky to po chvilce vztahu zkousej, co si muzou dovolit, co ti muzou zakazat…dulezity je setrvat a nepolevit, pripadne se naferovku rozejit.


6
"D" 19. 01. 2006 01:57

ja bych rekl, ze zeny obecne z naseho muzskeho pohledu jsou neuprimne ! a nektery situace to jeste podpori


7
Hondrej 19. 01. 2006 09:21

Takova otazka: Uz nekdo z Vas zkousel partnerce rict, aby si:
a) precetla knihu, napr. od manzelu Peasovych pripadne Johna Graye, ktera se rozdili mezi pohlavimi zabyva?
b) pokusila přečíst nějaký web zabývající se podobnými věcmi, např. qark.net? :-)

Reakce na komentář: Muschka #8Načítám náhled komentáře..., Pekosek #37Načítám náhled komentáře...

8
Muschka 19. 01. 2006 10:17

Reakce na Hondrej #7Načítám náhled komentáře...: No tak já jsem odkaz na Quark.net poslal už pár slečnám a všechny z toho byly celkem nadšené :-)

Myslím, že nesdělování niterních křivd je základní ženská vlastnost, která dokáže rozhlodat celý vztah. Akorát by si tohoto měl být vědom nejen muž, ale i žena…


9
lidoop 19. 01. 2006 12:31

Nemohu 100% souhlasit s clankem – konkretne s resenim 'Nejlepší je rozejít se a neztrácet s ní dál čas.'

Jsem asi stara skola – spis se orientuju na dlouhodobe vztahy. Neni zadna prdel najit zenu vyhovujici fyzicky i psychicky, se shodou v zajmech i zivotnich postojech. A ktere navic vyhovuju ja. Kdyz uz s takovou zenou mam vztah, opati se do toho vztahu malinko investovat. Ukoncovat vztah pri jakekoliv nezhode nepovazuju za primerene.

Za predpokladu ze doma nemate Xantipu je popisovana situace pomerne snadno resitelna. Zeny maji taky sve potreby – staci jim sebrat doteky, objeti, polibky, muzskou pozornost, jistotu a za par dni se priplazi i s omluvou, veceri a blowjobem.

Predchazet teto situaci lze /dle me zkusenosti/ taky docela lehce. Staci abyste si zorganizovali pravidelne hadky :-) S bejvalkou jsme meli domluvu, ze si v nedeli rano pravidelne vymenima negativni postrehy, nasrani, zklamani a vubec tyhle zenske nesmysly. Takze kazdou nedeli rano jsem si skocili do vlasu, vyresili co bylo potreba, na usmireni zasexovali a u obeda zase 'svitilo slunicko'. Protoze ty veci nebyli cerstve, vetsinou se odbourali impulzivni sceny.

Ono neni odveci si uvedomit, ze zeny (se svyma citama, pocitama, prozitkama) ziji v muzskem svete a alespon doma si chteji vytvorit 'svuj ostrov'. No a my chlapi jsme natolik velkorysi, ze jim tu radost udelame, zejo? Stoji to sice nejakou namahu, ale zjistovat 'proc se zas ta husa urazila' nebo hledani nove 'husy' nas stoji energie daleko vic.

Reakce na komentář: Qark #10Načítám náhled komentáře...

10
Qark url 19. 01. 2006 13:45

Reakce na lidoop #9Načítám náhled komentáře...: No tvoje řešení předpokládá spolupráci ženy. Článek mluví o rozchodu v případě, že spolupáce není:

Zeptá se, a pokud se nedozví nic, tak se často přestane o ženu snažit úplně… No řekněme si to na rovinu, co dělat jiného s protivnou a naštvanou ženskou, která nechce říct proč je naštvaná a nic s vámi nemá?

Vztah nebyl ukončen kvůli jakékoliv neshodě, ale kvůli opakovaným problémům v komunikaci, které se muž snažil nějak vyřešit. Čím více se snažil, tím více komunikace vázla a tak ho to prostě přestalo bavit.
Možností jak to řešit je několik, ale pokud to už nějakou dobu vázne, partnerka ti vyčítá už úplně všechno a hledá na tobě jakoukoliv záminku, jak se pohádat. Jenže hádka není o hlavním problému, ale o těch záminkách a maličkostech.

A ještě dodám, že ne každá žena je stejná jako tvoje bývalá a nebojí se konfrontace.

Reakce na komentář: lidoop #11Načítám náhled komentáře..., wolf1111 #31Načítám náhled komentáře...

11
lidoop 19. 01. 2006 15:09

Reakce na Qark #10Načítám náhled komentáře...: mam zkusenost, ze zena NIKDY primo neodpovi na otazku proc je nastvana. Bud o tom zacne mlit sama nebo hraje nastvanou s tim, ze to chlapovi ma dojit. Kdybych vyrizoval reklamaci, rekl bych 'tohle neni chyba, to je vlastnost'.

Pro zenu jsou dulezitejsi jeji pocity nez konkretni ciny. Tudiz neni dulezite 'co udelal' ale 'jak se citila'. Zena v otazce 'co udelal' citi, ze je odsouvana na druhou kolej a utiskovana do te muzske analyticke pozice. (z ktere je tezke objasnovat vnitrne prozivani situace) To ji nastve jeste vic. Ke stastnemu vztahu je potreba trochu pochopeni a adaptaci. V tomto pripade staci naucit se zeny spravne ptat.

Btw samozrejme, pokud se vztah dostane do hadaveho cyklu, je lepsi to ukoncit v zajmu zachovani psychickeho zdravi vsech zucastnenych.

Reakce na komentář: Ymberka #46Načítám náhled komentáře...

12
mladá Slovenka 19. 01. 2006 16:13

na toto by som aj ja bola alergicka. fakt.

ked je ale zena nastvana, zvacsa ju to musi prejst. hmm. neodporucala by som to riesit silou mocou vo chvilach, ked prska a vyzera ze sa do niecoho uz-uz zahryzne. z tych skusenosti, ktorer som nadobudla mi vyplyva,. ze je dobre na niekoho kricat nech sa sam zbada a na niekoho zas milo, aj ho objat. ked sa ale partnery zacnu riadne osocovat a urazat sa, vztah uz nie je nic moc. je na rozpadnutie. v hadke sa povie kde co, no byva na tom aj kus pravdy, podla ktorych sa da dalej urcit, ci to vlastne stoji za to. nech uz je ta druha osoba akokolvek potvorska v tej chvily (chlap/zena) nevytahujte urazlive oznacenia, pokuste sa aspon trocha byt konstruktivny, nie ako jeden cholericky ujo, co ho poznam a x spoluziaciek.

ja som z jednych chlapom mala ten problem, ze on zas tvrdil, ze vsetko je v poriadku, stale sa tak tvaril, na otazky reagoval kludne, nevedel najst ziaden problem a potom proste pink a bol zo mna proste totalne na dne, bez sil, strasne som ho vycerpavala, nevedel zvladnut aka som. nemusela som sa ani branit, za par hodin bol vo mne uplne sklamany (asi cakal nieco dost ine a fetackeho zamerania) a uz mi nedaval sancu. nech si ju necha. najlepsia vec roku 2005 – rozchod s nim. tie dovody a dohady aka som boli… out
par veci mi nasiel, ale zas kecat dievcatu do toho ako sa ma spravat, kolko ma jest (!?) a ze sa musi usmievat na kazdeho.. to mi pripadalo ine. ako keby to on nebol. asi bol uz vtedy zhuleny :-/

Reakce na komentář: Pavel #13Načítám náhled komentáře...

13
Pavel 20. 01. 2006 00:15

Reakce na mladá Slovenka #12Načítám náhled komentáře...: promiň, ale ta čistá slovenština se nedá číst, pořádně jsem tomu nerozuměl :-) omlouvám se – co si říkala? je všechno v pořádku? Miláčku kde je pivo… :-)

Reakce na komentář: mladá Slovenka #16Načítám náhled komentáře...

14
Pavel 20. 01. 2006 00:19

PS: qarku – slušná práce – velmi poučné, něco mi to připomíná…
že by nějaký můj zkrachovalý vztah. Ano, tak přesně to bylo, hlavně že jsem jí říkal, "když máš sebemenší problém, přijď a vyřešíme to, všechno vědět nemůžu. Všechno se dá vyřešit, ale musíš mi to říct." Škoda že to nepomohlo :-)


15
Lewis 20. 01. 2006 07:49

Ano, zkusil jsem ty knížky navrhnout, ale… Ona ví všechno líp! Nepotřebuje nic číst… o vztazích… jinak se učí poctivě…


16
mladá Slovenka 20. 01. 2006 12:46

Reakce na Pavel #13Načítám náhled komentáře...:
ech vy.kulturnejsi narod s lepsimi knihami, co ja mozem za to, ze vy mate lepsie knihy a ja vam rozumiem skoro tak ako keby ste pisali po slovensky. nebyt tych y-onov na konci slovies…a toho piva, ktore u nas nechuti skoro nikomu… aj by som si myslela ze je to tu asi slovenske.
som vyhostena? O :-)

Reakce na komentář: Ash #18Načítám náhled komentáře..., PeterBA #19Načítám náhled komentáře..., Sumix #22Načítám náhled komentáře..., mlady slovak #26Načítám náhled komentáře...

17
Tyninka 20. 01. 2006 13:00

Ahoj Qarku, velmi ocenuji že Tvoříš taková zajímavá témata Vám pánům mužům,aniž bys použil odbornou literaturu :-)Což musím ocenit.


18
Ash 20. 01. 2006 13:20

Reakce na mladá Slovenka #16Načítám náhled komentáře...: Já sice se srozumitelností problémy nemám, ale docela bych se přimlouval za používání diakritiky, bylo-li by to trochu možné :-) Alespoň občas.
Za slovenštinu krásnější <3
Jinak.. žádnej sex, jasný? :-D


19
PeterBA 20. 01. 2006 13:21

Qark, chválim článok. ;-)

Reakce na mladá Slovenka #16Načítám náhled komentáře...: Som Slovák a tiež som tvojim vetám neporozumel. Nabudúce odporúčam diakritiku + prečítať si po sebe už napísané + korektúry. :-) Celkovo mi unikla pointa komentáru – a to som sa snažil porozumieť.


20
Fix hymlhergot 20. 01. 2006 14:02

No ja sem to jaks taks prelouskal, ale neco mi stejne uniklo… mozna by slecna tu diakritiku mohla zvazit :-) Na slovensku skoro nikomu nechutna pivo? Ste divni :-D


21
Jameson 20. 01. 2006 18:05

Cesi, cesi… som bol 2× v zivote v cesku, ale dokazem hovorit plynule po cesky, v jednom online manazerovi som hackol kamosovi tym,tem uz je moj, doteraz prispievam po cesky do ceskej konferencie, a vsetci si veselo myslia, ze som cech :-). trosku Offtopic, ale mali by ste s tym nieco robit. Alebo som to mal napisat po cesky?

Reakce na komentář: Ash #23Načítám náhled komentáře...

22
Sumix 20. 01. 2006 20:54

Reakce na mladá Slovenka #16Načítám náhled komentáře...: No nic proti, me rozumet slovenstine nedela problem, ale to s tim pivem myslis vazne?! To je prece jedno z nasich narodnich bohatstvi, a takhle se o nem vyjadrovat… ehm… to teda vazne nevim, co pijete za hruzy, kdyz ne vyborny cesky pivo .)


23
Ash 20. 01. 2006 22:31

Reakce na Jameson #21Načítám náhled komentáře...: Nemusels to psát vůbec.


24
Jonatána 20. 01. 2006 22:54

Zatím se mi všechno, co jsem od Tebe četla, líbilo buď moc nebo docela. Ale s tímto článkem musím nesouhlasit. Já mám zkušenost, že je to právě naopak. Komunikuje ženská, chlapi jen někteří. Když se mi něco nelíbí, řeknu to a očekávám dospělou reakci. Tedy to, že se o problému bude mluvit. Ale to pánové moc rádi nedělají. Možná mám smůlu na chlapy :-O(

Reakce na komentář: trakturek #34Načítám náhled komentáře..., Enrique #62Načítám náhled komentáře...

25
Black_sun 21. 01. 2006 01:31

zish, snad ne valka CZ/SK… vzdyt jsme predsa bratia ;-)
mno, nemam se slovenstinou zadne problemy a vy mate s cestinou vyhodu, ze vam na slovenskych televizich davaji spoustu filmu cesky (asi se jim s tim nechtelo dabovat ^^ ), takze nam porozumite mnohem lepe.. kdezto my nemame v televizi ani jeden slovensky porad/film za cely rok… takze asi tak.. ;-)


26
mlady slovak 21. 01. 2006 15:46

Reakce na mladá Slovenka #16Načítám náhled komentáře...: Hadam zartujes s tym pivom ? :-) Nic proti bazantu alebo topvaru, ale plzen je plzen. A y na konci slovies ma uz nerozculuje, ked si slovaci vymysleli taku gramatiku, ze polovica ludu ju nevie pouzit ( ved mrkni dake forum alebo aj normalne slov. stranky :-) ) ,tak to je ich problem.

Reakce na komentář: mekele #27Načítám náhled komentáře...

27
mekele 21. 01. 2006 17:51

Reakce na mlady slovak #26Načítám náhled komentáře...: Slovaci si nevymysleli gramatiku, dnesnim obyvatelum Slovenska byla gramatika dana a je svatou povinnosti a projevem hrdosti a ucty ke svym predkum ovladat rodnou rec. Bez diskuze.

Reakce na komentář: Ash #28Načítám náhled komentáře..., mlady slovak #32Načítám náhled komentáře...

28
Ash 21. 01. 2006 19:52

Reakce na mekele #27Načítám náhled komentáře...: On Topic:
Jinak rok bez sexu. Bez diskuze. Připravuje se na to zákon, tak bacha!


29
Arne 21. 01. 2006 19:52

Čus Qarku. Nevim co na to ostatni, ale asi nejakych 90% toho, co pises na tomhle webu mi pripada trefne a ze zivota. Diky tvym clankum jsem se naucil trochu lepe jednat s zenskyma takze uz nejsem takovy outsider jako kdysi. Bohuzel to ma ale i jeden hacek, uz mi totiz tolik zenskycgh neopripada tak skvelych jako predtim, protoze si zacinam uvedomovat zasadni chyby ktere jsou jim vlastni, takze mam trochu slozitejsi hledani, ale zase na druhou stranu mi to usetrilo hodne problemu a bolesti co se tyce vztahu. Takze jen tak dal :-O)


30
psyché 21. 01. 2006 22:52

trestať za niečo odobratím sexu. no.. k tomu asi dodám toľko, že keď som fest nasraná, ani na to nemám chuť, ale ked nie som tak sa trescem aj ja. a inak nemám čas všetko okomentovať. bolo by toho viacej. majete sa zatial a neberte zeny majoritne ako ZENY a len zeny a zeny su vzdy len take. aj vy chlapy ste nejaki, ale spoľahnúť sa na jedno pravidlo 100 percentne znamená popáliť sa!


31
wolf1111 22. 01. 2006 13:22

Reakce na Qark #10Načítám náhled komentáře...: tak sem si teďka pročítal ty tvoje stránky a pěkný, akorát je něco jinýho balit holky v Brně a něco jinýho v 10-ti tisícovém městě, kde znáš spoustu lidí


32
mlady slovak 22. 01. 2006 13:29

Reakce na mekele #27Načítám náhled komentáře...: S uctou ku vsetkym predkom, ale ked uz aj nemci sa rozhodli zjednodusit si gramatiku tak to stoji za "dakou diskuzi" .

Reakce na komentář: Jago #48Načítám náhled komentáře...

33
stancza 22. 01. 2006 17:00

já osobně slovenštinu považuju za nejvíce sexy jazyk. není většího lákadla než představa, že do ouška smyslné rtíky šeptají hezké zamilované slovíčka slovensky. to je situace, kdy dochází k porušování humánnímu zacházení s válečnými zajatci podle ženevské konvence :-)


34
trakturek 23. 01. 2006 00:21

Reakce na Jonatána #24Načítám náhled komentáře...: tak to vidíš a já to znám ale přesně naopak! Nicméně uznávám, že to nebývá zvykem, zřejmě jsem vyjímka, která potvrzuje pravidlo a svou ochotou a snahou věci řešit a komunikovat ženy doháním až k šílenství :-D :-D Zřejmě jsem měl smůlu, jako ty na muže, já na ženy.


35
SocPredator 23. 01. 2006 10:20

Jakmile tohle holka udělá, tak běžte pryč.
Sex není něco, co ženy mají a muži chtějí.


36
Pekosek 23. 01. 2006 15:12

Svata pravda! – To je jeden z kamenu urazu, zenska proste automaticky neco ceka, proste pocita s tim, ze ji chlap vidi do hlavy a vsecko hned uhodne…

Reakce na komentář: Evan #54Načítám náhled komentáře...

37
Pekosek 23. 01. 2006 15:14

Reakce na Hondrej #7Načítám náhled komentáře...: Dobra knizka (knizky) !


38
Nomusichere 23. 01. 2006 18:12

Příběh ze života. :-P


39
Michal 23. 01. 2006 18:26

Qarku, ja se tu zas posledni dobou fakt nudim. Ty clanky jsou plne omracujicich zaveru, na ktere bych vazne neprisel a temata tvych poslednich textu mi pripadaji tak zoufale banalni, ze nad nimi uz jasaji budto jen uplni neznalci nebo skalni priznivci qark.net. Chci jen rict, ze pises o vecech, na ktere si my odvaznejsi umime v terenu prijit rychle sami a podle toho, co pises, nejsou ani tvoje psychologicke zavery co se vztahu muz-zena tyce, nic extra objevneho.

Pro koho to vlastne je? Pro zabednence nebo pro lidi, kteri jsou cely den zavreni v cimře a vubec neznaji okolni svet? Nekdy mi to uz pripada jako navody na zivot krok za krokem Zn."pro chronicke zacatecniky". Tohle nejsou temata na clanek…

Reakce na komentář: Sumix #40Načítám náhled komentáře..., sunny lemon #41Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #42Načítám náhled komentáře..., Ash #43Načítám náhled komentáře...

40
Sumix 23. 01. 2006 20:41

Reakce na Michal #39Načítám náhled komentáře...: Vzdyt te taky nikdo nenuti, abys to cetl. A ten, komu se to libi/hodi/zajima ho to, si to precte rad.


41
sunny lemon 23. 01. 2006 21:17

Reakce na Michal #39Načítám náhled komentáře...: posli nam adresu na Tvoje stranky, at se pobavime.


42
BERmaestro 24. 01. 2006 00:46

Reakce na Michal #39Načítám náhled komentáře...: Ne myslím že Qark nepíše návod na život Qark píše o jistých životních situacícha o tom jak je lepe zvládnout podle něj a vychází ze zkušenosti kterou jistě má musíš uznat že pokud jsem mlady a nezkušeny tak spadnu na hubu alespoň 3× a pomrvím si kvuli tomu vztah a to jen kvuli temu že jsme zrovna nikdy před tím takovou situaci neřešil a pokud ti Qark chce poradit a pokud nahodou vis jak z toho ven lip tak mu to napiš na email a nekritizuj to že píše o banalitách..banality jsouv životě tuležitý..představ si že tim že jeden člověk třeba neotočí hlavu o 90 stupňů zahyne spoustu lidí..je to banalita když ten chlapek stoji na křižovatce s naklaďakem a nepodiva se a bude tam autobus..uplně blbá banalita a je tak duležitá…A my ho jako spravedlivá společnost pošlem do vězení za zabití z nedbalosti..ale co to bylo banalita otočení hlavy o 90 stupňů…takže pokud si člověk diky nějákému článku uvědomí že je lepší se dvakrát rozhlédnout než to riskovat je to jenom dobře… Ted jsem to sice vysvětlil docela krutě ale vztah blbou banalitou můžeš zabit stejně jako člověka…tak si přiště až ho budeš kritizovat uvědom kolik tě stalo usili než sis přišel na to co dělat nemaš a co máš a pak hodnoť článek o banalitách.

Reakce na komentář: Ash #44Načítám náhled komentáře...

43
Ash 24. 01. 2006 01:38

Reakce na Michal #39Načítám náhled komentáře...: V jistém smyslu Tě chápu, asi víš, kam si sednout v restauraci, ale… přesto myslím, že kritika by měla být alespoň trochu konstruktivní. Dej alespoň 1 námět na článek, který budeš považovat za dostatečně nebanální. Nebo raděj 2, ať je z čeho vybírat. Budou pak spokojení všichni a nevyvoláš zbytečný flame.


44
Ash 24. 01. 2006 02:02

Reakce na BERmaestro #42Načítám náhled komentáře...: Jojo, vzpomínám když jsem poprvé instaloval Windows… Trvalo mi to docela dlouho… spousta disket… (Ony ty 3.11tky už tam byly nainstalovaný, stačilo napsat "win", jenže… to mě jaksi nenapadlo. Byla to taková… banalita. :-D )

Za trest bez sexu, to se ještě dá nějak usmlouvat, horší je jak tu psala ta jedna slečna, že vlastně pak ani sama nemá chuť, takže to je takový side-effect trest, vlastně pro oba. To je hloupý. Tyhle věci by se neměly spojovat.

Partnerka mne může něčím štvát, může to být i něco zásadního… no ale že bych k ní kvůli tomu přestal cítit to, co k ní citím, to by mne asi mrzelo ještě víc.

Navíc přetrvávající ozbrojený konflikt vyčerpává víc, než jeho příčina.


45
Monča 24. 01. 2006 12:24

Dobrý Majkle :-) – jednodušeji: "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí!"


46
Ymberka 24. 01. 2006 18:34

Reakce na lidoop #11Načítám náhled komentáře...: Jo, jo a ještě jednou jo. Pod tenhle příspěvek se podepisuju a souhlasím do posledního písmene :-)


47
Spike 24. 01. 2006 23:16

By to chtělo zase nějakej test do terénu, nemyslíte?

Reakce na komentář: Pierre #49Načítám náhled komentáře...

48
Jago 25. 01. 2006 13:37

Reakce na mlady slovak #32Načítám náhled komentáře...: Jo? A já dodneška myslel, že Němci si upravili pravopis. A prý se tam kvůli tomu chystá nějaké povstání…


49
Pierre 25. 01. 2006 14:00

Reakce na Spike #47Načítám náhled komentáře...: Dalsi test v terenu by se hodil, patri mezi nejpraktictejsi a nejzabavnejsi clanky..


50
Inka 26. 01. 2006 21:34

To víš, ženský jsou v tomhle trochu postavený na hlavu. Je ale všeobecně známo, že málokterý chlap vede v evidenci datumy – ať už jakkoli důležité, tak je lepší mu to nenásilně připomenout než ho pak trestat nesmyslnými věcmi. Vztah je fakt jen o komunikaci a taky o tom, aby jeden uměl předcházet anebo se smířit s nedostatky toho druhého…


51
alo 27. 01. 2006 19:54

Qarku k tomu clanku se tu opet hodi ten kresleny vtipek s temi zraloky nebo co to bylo ;-) mas ho tu v nejakem starsim clanku. Ten jejich dialog to dobre vystihuje…hodilo by se ho k tomuto clanku prilozit ;-)


52
Mawe47 31. 01. 2006 13:43

je to problem jak chlapu, tak i zenskejch
kdyz chlap nerekne co se mu nelibi, nechava zenskou v predstave ze je vse ok a pak ji necha protoze se mu neco nelibilo…
ja nastesti umim veci resit na rovinu, a proto mi nekdy nedochazi, ze partner to umet nemusi…
a k tem vyrocim… beru vyroci svatby nebo nejakeho fakt okamziku, ale pamatovat si presne datum kdy sem videla chlapa poprvy mi prijde jako blbost. staci ze vim, kdy ma narozeniny, ne?


53
pytia 31. 01. 2006 15:33

Zdravím :-)
Prečítala som si tvoj životný postreh a musím povedať, že som sa pobavila a žiaľ vo veľa veciach aj spoznala. Som zástancom názoru, že najdôležitejšia vo všetkých vzťahoch je komunikácia a preto sa snažím všetky tieto ženské malichernosti potláčať a niekedy sa mi to aj podari :-)
A ešte jeden postreh: odmietaním sexu sa žena trestá rovnako, ako tichou domácnosťou, nie? A potom je ešte viac naštvaná, lebo zase z toho vyšla najhoršie a uvedomí si, aká je vlastne hlúpa.
Veľa zdaru


54
Evan 06. 02. 2006 20:39

Reakce na Pekosek #36Načítám náhled komentáře...: …od té doby, co čtu Qarka, se přesně tohohle snažím vyvarovat :-) Došlo mi, že pánové myšlenky číst neumí a musí se jim všechno říct pěkně zpříma :-)


55
Dionyzos 22. 03. 2006 17:06

Z clankom suhlasim z istej casti. Co sa tyka toho trestu ze nebude ziaden sex njeje to si myslim adekvatne. To mi pripada ako keby z muzou robili nieakych nadrzanych byvolou, co im ide len o jedno a to iste, s cim ja absolutne nesuhlasim. Mi to pride ako keby zena nam dala nieco, po com ona absolutne netuzi. Co je samozrejme nezmysel. Na druhej strane suhlasim s clankom v tom, ze zeny casto si nedokazu z partnermi vydiskutovat krizove situacie, miesto toho len mlcia. Je malo vynimiek co je skoda. Neviem cim to je. Snad sa to niekedy napravi :-)


56
03. 04. 2006 15:11

Zaujal mě ten obrat z hlavního článku, kdy žena (partnerka) nekomunikuje a tají své zranění, svou uraženost. Co si myslíte o situaci, kdy vaše drahá by hodínu, dvě denně trávila na chatu a vám (podle ní) do toho nic není s kým a o čem…
Trestání odepřením sexu jen potvrzuje hypotézu podle níž je ženské libido v průměru asi 7× méně intezivní než mužské… Chlapa by to asi nenapadlo. Připlazení s omluvou a blowjobem (příspěvek lidoopa) jsem v životě nezažil a myslím, že patří do říše snů…


57
Jirka T 20. 08. 2006 20:20

Nejhorší je, že většina žen si tohle uvědomuje, ale stejně proti tomu nic nedokážou dělat. Někdy mám pocit, že ženská povaha je určitá forma duševní poruchy. Na jejich obranu bych, ale řekl, že to dělají jen některé. Znám pár dívek co by tohle nikdy neudělali.


58
Wentworth 21. 08. 2006 14:06

Zenska ma holt monopol na sex a jsou si tim vedomi. No tak si otevru lahvace, dva, tri.. a at se treba pos..e! Nejhorsi je se vnucovat a omlouvat kdyz ani nevite za co.


59
poe 11. 10. 2006 16:56

Fakt nechápu…to si myslíte, že všechny ženský skutečně můžete brát podle šablony???A nejvíc mě dostal názor, že ženská povaha je forma duševní poruchy!!!!Definujte, pane Jirko T, "ženskou povahu"!? Nemají tyto projevy, které přisuzujete "ženské povaze" také náhodou i muži? Zkuste se zamyslet, jistě najdete příklady, které potvrzují můj názor!


60
poe 11. 10. 2006 17:07

A ještě dovětek pro pana autora…Zajímalo by mě, na jakých základech stavíte své teorie? To, co tu prezentujete, mi připadá spíš jako pouhé plkání…Někdy mám dojem, že se pak u těch příspěvků musíte ohromně bavit!!! Nevěřím totiž, že to, co píšete je míněno vážně.


61
jaro p 20. 10. 2006 18:43

Ono sú aj ďalšie zložitosti. Niektorí ľudia majú takzvaný samonasierací systém. Niečo im prejde popod nos, zle sa vyspia a podobne a potom len vrčia a ceria zuby.
Existuje aj sorta ľudí, ktorí musia mať všetko, čo si zaumienia hneď a zaraz. Niekto im nevyhovie a začnú fňukať a robiť drahoty.
Ako písal kedysi Z.Plzák, niektorí sú pre vzťah nepoužiteľní.
Ešte čo sa týka žien, nesúvisia niektoré ich komunikačné problémy aj s ich ženskými problémami a zmenami hormonov ?


62
Enrique 29. 03. 2007 09:10

Reakce na Jonatána #24Načítám náhled komentáře...: To máš pravdu, ale ženská většinou přijde s nějakou nepodstatnou věcí a ještě v ten nejnevhodnější čas. Takto to mam zažitý zase já


63
Pokus o vtip 24. 04. 2007 12:30

Sejdou se tři kamarádky v kavárně a dají se do řeči. Náhodou jsou každá z jiné země – Němka, Američanka a Češka. Všechny si skvěle rozumí, zvláště když přijde řeč na chlapy. Tak drbou, drbou až Němka řekne: Víte holky, mě ten můj starej dřív tak zlobil – pořád chodil do hospody, doma nic neudělal, jenom se válel a to bylo všechno. Tak jsem si řekla….a dost. Dala jsem mu ultimátum, že pokud bude chodit chlastat a nebude mi doma pomáhat, tak nebude sex. Holky musím říct, že první tejden nebylo nic vidět, ale po tejdnu přestal chodit do hospody a doma začal uklízet, mýt nádobí – zkrátka, co jsem chtěla – prostě paráda.
Američanka řekne: No holky, já přesně tohle taky zkusila a vážně to funguje. Dala jsem mu ultimátum, že pokud nebude pomáhat, tak nebude sex. První tejden nebylo nic vidět, druhej tejden nebylo nic vidět, ale po dvou tejdnech skutečně začal doma pomáhat a dělal, co jsem chtěla – dokonce i pral a žehlil – prostě paráda.
Češka řekne: Hmmmm, já tohle na toho svýho taky zkusila a musim říct, že tejden nebylo nic vidět, dva tejdny nebylo nic vidět a teprve po třech tejdnech jsem pomalu začala vidět na pravý oko………

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.