QARK.net — Ignis Brunensis
Ignis Brunensis

Ignis Brunensis

Ohňostroj

Brno každoročně pořádá velkolepé ohňostroje pod názvem Ignis Brunensis. Většina z nich se koná na Brněnské přehradě, závěrečný pak tradičně na hradě Špilberku.

Já osobně mám focení těchto ohňostojů spojeno s deštěm, který mi rok co rok krade plno nádherných záběrů. Předloni byla na závěrečném ohnňostroji naprostá průtrž mračen, loni alespoň lehce poprchávalo a dneska se počasí taky činilo. Přesto jsem rád, že se mi tentokrát podařilo získat pár slušných úlovků. Musím uznat, že to byla skvělá podívaná, i přes nepříznivé počasí.




Ohňostroje

Ohňostroje

Ohňostroje


Související články:

Autor fotografií: Qark
Qark | 31. 05. 2005 01:47 | Komentáře: 5 | ::Fotografie


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku
[ Prohlídnout] všechny fotografie

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Ash 31. 05. 2005 11:15

Hezké fotky, lepší než ty "dokumentaristické" které jsem zatím viděl. Jsou úplně jak živý.


2
Mike 31. 05. 2005 11:36

Sakra ani nevím o co jsem přišel. To je děsný stihl sem shlídnout jenom Rakousko a předevčírem sem dostal horečky 39.5… Ach jo, život je sviňa… Ale co všechno zlý je k něčemu dobrý, třeba kdybych tam jel tak mě přejede šalina nebo něco podobnýho :-)

Reakce na komentář: Kepi #3Načítám náhled komentáře...

3
Kepi 31. 05. 2005 12:56

Reakce na Mike #2Načítám náhled komentáře...: hehe, s tou šalinou je to dost možný :-) Ale jinak subjektivně bych řekl, že jsi alespoň prozatím shlédl ten nejlepší ohňostroj. Češi byli sice super, ale vídeňáci přinesli některý dost dobrý prvky a hlavně to slazení s hudbou bylo naprosto dokonalý. Britové včera byli naprosto megalomanští, prostě takový ohňostroj ve velkém stylu, ale na to rakousko to podle mě nemělo. S hudbou se ladilo jen chvílema. Nicméně všecny ohňostroje byly naprosto kulervoucí :-) a i přes ten déšť to včera stálo za to.

Reakce na komentář: Mike #4Načítám náhled komentáře...

4
Mike 31. 05. 2005 15:17

Reakce na Kepi #3Načítám náhled komentáře...: No tyjo, slyšel sem od bráchy, že tam jel s "kamoškou" a že hoďku před začátkem odešli, protože se blýskalo ze všech stran a nechtěli zmoknout. Pak říkal, že byla tak NEHORÁZNÁ průtrž mračen :-) Původně sem tam chtěl jít aji přesto, že sem nemocnej, ale z minulých zkušeností vím, že když lije, tak není vidět vůbec nic… Takže říkáš, že ten jejich mega ohňostroj přebšil aji takovej liják jo?… To mohlo bejt hafo good :-) Btw to sladění Rakušáků s hudbou sem moc neslyšel, protože jediný co bylo v mé blýzkosti za rádio byla taková děsně vychrchlaná šunka, ze které toho moc slyšet nebylo :-D


5
Petr3 09. 09. 2005 21:10

kdyz to tu tak ctu … sice pozde ale, povedla se mi fotka kde je ohnostroj a v pozadi blesk :-) : Ignis Brunensis – foto s bleskem to bylo prave v ten den kdy desne prselo .. no nakonec sem stejne fotil s destnikem nad hlavou a vyslo to ikdyz je to lehce v oparu :-(

jinac vsechny vyfoceny fotky mam na Ignis Brunensis 2005 – fotogalerie

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.