QARK.net — Teplý jako prase
Teplý jako prase

Teplý jako prase

Přijel jsem z obchodu a začal vybalovat, co jsem nakoupil. Samozřejmě, jak jinak, první vytahuji pivo a hrnu se s ním k mrazáku. Zbytek tašky mě už tak nezajímá, to počká.

Přítelkyně mě při tom sleduje a má ve tváři stejný výraz, jako když se lidi dívají na zvířata v ZOO. Spiklenecky na ni mrkám, přitom otevírám mrazák a …


… a ten je plný. Zmrazené rohlíky, chleba, zelenina, pizza a jedna obrovská dvoulitrová láhev s kolou – nezmrazená. Chvilku tu láhev hypnotizuji očima, ale ona ne a ne uhnout. Není totiž kam.

Na to se musí psychologicky, říkám si. Otáčím se na přítelkyni a povídám: „Miláčku, máš v mrazáku zmrzlé pití.“ Ona však klidně odvětí: „Není zmrzlé, teď jsem si ho tam dala.“

Tak to neprošlo. Přemýšlím, jak se zbavit hloupé koly a nahradit ji skvělým pivem. A taky, jak to udělat v klidu. A v klidu znamená bez řečí.

S nevinným výrazem vytahuji dvoulitovku z mrazáku, fikaně na její místo vkládám pivo, ale když se snažím zavřít mrazák, zastaví mě ruka. Její ruka, která se z ničeho nic objevila na mé. Sklouznu pohledem na tu ruku a očima postupuji víš, dokud se nesetkají s jejími rty. Rty se na mě usmějí a medovým hláskem pronesou „Nech mi to pití v mrazáku, miláčku. Prosím. Chladím si ho tam, je děsné vedro.“

Tak to taky neprošlo. Já se ale nevzdávám a zkouším smlouvat. Smlouvám každou vteřinu navíc pro mé pivo, které se během diskuse bude stále chladit.

„Broučku, vždyť tu kolu máš úplně ledovou. Sáhni si.“ Beru kolu demonstrativně do ruky a hned cítím, že jsem přestřelil. Láhev není ani zdaleka studená, při troše optimismu by se dalo maximálně říct, že je vlažná.

Sakra přece to nevzdám. Musím vybalit přesvědčivé argumenty, to jistě zabere.

„Neměla bys pít studené pití, bude ti vedro.“, zkouším to na ni. „Proč vedro? Krásně to osvěží.“, nenechá se zviklat ona. Nadechuji se a začínám ze sebe sypat argumenty. „No protože v puse je takové teplotní čidlo, víš? A když piješ studené pití…“, zvedám kolu do výšky, „…tak si tělo řekne, že je zima a začneš se potit. Něco takového tě rozhodně neosvěží. Naopak.“

Nastává pár vteřin ticha. Pár bonusových vteřin, pro mé pivo.

Chvilku se zasním a živě si představuji, jak se moje dvanáctka Budvárek parádě chladí v mrazivých -18°C. A sen pokračuje. Zdá se mi jak sedím u stolu a moje nahá přítelkyně mi podává otvírák. Otevírám vychlazené pivo a piju ho přímo z lahve. Přítelkyně mě přitom něžně hladí po vlasech a těší ji, že mi tak chutná… a já jsem šťastný.

„Teplá kole je hnusná.“, přerušuje přítelkyně moji fantazii a vrací mě do reality. „Ale vždyť není teplá!“, namítám. Svižně otevírám kolu a ukázkově ji polykám. Sakra, je teplá jako prase.

„Hmm, je báječná.“, rychle zalžu, a potom dodávám, „Víc bych ji už nechladil. Mohlo by tě bolet v krku.“ Nahýbám se abych ji políbil na tvář. Ona však před polibkem lehce uhýbá, bere mi kolu z ruky a se slovy „Je teplá jako prase.“, ji v mrazáku mění za mé pivo. Asi mi čte myšlenky.

„Co blázníš?“, snažím se ji zastavit, „nech mi ho tam vychladit.“ „A proč? Vždyť ti pak bude vedro, broučku.“, pronáší s úsměvem přítelkyně, „Navíc ho máš už studené, podívej.“ Přikládá si pivo na hruď a já vidím, jak se jí pod tričkem začínají rýsovat bradavky. „Dobře.“, rezignuji. Otevírám pivo a upíjím. Sakra, je teplý jako prase.

Qark | 29. 05. 2005 20:25 | Komentáře: 18 | ::Povídky


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pjotr 29. 05. 2005 23:54

Pekné :-) kto vie ako to skončilo nakoniec.. ;-)


2
Kepi 30. 05. 2005 10:05

Jááá. Qark se napil teplýho piva, nasral se a přítelkyni už nikdy neviděl :-)


3
Jossh 30. 05. 2005 10:29

I když je to jen povídka, podle mě je možná qark moc hodný-ženská si ho nejprve oťuká co si k němu může dovolit, a když zjistí že je to hodnej trouba tak mu umí pěkně osladit život – neříkám že pořád,ale někdy je nejlepší být na ženskou nekompromisní-divili byste se ale funguje to dokonale, ze začátku je naštvaná a odmítavá tak jí v tom nechám a jedu si svoje a za chvíli už je zase hodná holka – snad někdo bude odporovat,ale za posledních 5 vztahů jsem dával kopačky jen já takže to opravdu funguje :-)

Reakce na komentář: Qark #4Načítám náhled komentáře..., poe #16Načítám náhled komentáře...

4
Qark url 30. 05. 2005 10:37

Reakce na Jossh #3Načítám náhled komentáře...: Vážně je to JEN povídka. Já bych si tam to pivo dal bez řečí a bez smlouvání. ;-)

Reakce na komentář: Navi #5Načítám náhled komentáře...

5
Navi 31. 05. 2005 02:41

Reakce na Qark #4Načítám náhled komentáře...: hlavne co s rohlikama, vzdyt po mikrovlnne kure jsou gumovy :-)


6
Lukáš 31. 05. 2005 16:14

jj teplý pivo je hnus


7
kuba-kubula 31. 05. 2005 23:54

hm… a nemyslíš Quarku, že pak kdyžs viděl ty stoupající bradavky (a pak ti něco stouplo taky) jste skončili oba v posteli ??? Nebo radši jen v kuchyni na chladivé zemi ???

Reakce na komentář: Qark #9Načítám náhled komentáře...

8
WoKiS 31. 05. 2005 23:55

To je cely shit, zenska by mela ustoupit na skopky a pak si s chlapem jednodo taky dat :-O)

Reakce na komentář: Qark #9Načítám náhled komentáře...

9
Qark url 01. 06. 2005 00:02

Reakce na kuba-kubula #7Načítám náhled komentáře...: Reakce na WoKiS #8Načítám náhled komentáře...: Je to jen povídka, která mě o víkendu napadla. Nic víc, nic míň.


10
letinka 01. 06. 2005 08:04

Tedy já bych opravdu nechtěla partnera, který mojí kolu (už uvelebenou v mrazáku) vyhodí kvůli svému pivu. S takovou by velmi rychle dopartneroval. Nejde o kolu, ale o bezohledný přístup k tomu druhému.
Stejně tak nikdy nebudu partnerkou, které bude jedno, že je vedro a  mazlík má pít hnusné teplé pivo, hlavně když moje pití má správnou teplotu.
Každý vztah je o kompromisech, tak by fajn mělo být oběma myslím.
A jak bych řešila situaci? Kola se dá pít i s ledem, pivo ne. A ve vedrech má led udělaný v mrazáku do zásoby většina myslících lidí. Takže kola by dobrovolně šupajdila do skleničky na led a pivo do mrazáku.A pokud by náhodou led nebyl, stačí kolu přelít do menší lahve, aby se vešlo i pivo a pak dochladit zbytek. Nemám vůbec ráda, když se z banalit dělá boj o mužské a ženské ego, lepší je mít pohodu a energii na řešení skutečných problémů. :-) Jinak zábavná povídka Qarku. Krásný den


11
lefik 23. 11. 2005 22:01

Fakr skvělá povídka,lol


12
Llardius 13. 01. 2006 16:33

Mě se tam líbí ten erotický nádech :-)


13
McJAC 16. 04. 2006 16:05

„Neměla bys pít studené pití, bude ti vedro.“, zkouším to na ni. „Proč vedro? Krásně to osvěží.“, nenechá se zviklat ona. Nadechuji se a začínám ze sebe sypat argumenty. „No protože v puse je takové teplotní čidlo, víš? A když piješ studené pití…“, zvedám kolu do výšky, „…tak si tělo řekne, že je zima a začneš se potit. Něco takového tě rozhodně neosvěží. Naopak.“

no todle je trochu postaveny na hlavu =), kdyz je ti zima tak se prece nepotis…a navic sem kdesi videl, ze v pousti piji horke napoje aby se jim ten pot vytvoril a tim odebyral teplo z tela

ale az na todle dobra povidka ;-)

Reakce na komentář: Qark #14Načítám náhled komentáře...

14
Qark url 16. 04. 2006 16:20

Reakce na McJAC #13Načítám náhled komentáře...: Když je zima, tak tělo začne víc topit. To je jasný. Pokud se to stane v zimě, potit se nebudeš – vyrovnáš teplotu, ale co když se to stejné stane v létě, protože to teplotní čidlo v puse/na těle prostě oblbneš? A o tom to právě bylo.

Postavené na hlavu to rozhodně není, jen je to v povídce možná hůře vysvětlené. Zkus se v létě osprchovat studenou vodou – to bude úleva, ale ještě než se stihneš utřít, budeš zase zpocenej. Je to proto, že jsi tělu řekl "je zima, zatop". A stejně je to i se studeným nápojem.


15
Benik 01. 05. 2006 12:17

Aji bych chtel videt jak si prytelkyne prilozila pivo a potom reakci jejich cudliku :-D :-D


16
poe 11. 10. 2006 18:16

Reakce na Jossh #3Načítám náhled komentáře...: Milý pane, neznámVaše životní zkušenosti, ale dost se mýlíte!!!


17
Sischa 17. 01. 2007 12:26

Bože, to je úžasná povídka… sqěle píšete… zábavně a živě… :-) Jaký by ten svět byl bez kompromisů, že?! :-)


18
r@da 06. 04. 2007 11:17

LoL :-D good povidka

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.