QARK.net — Jak komunikovat se ženami a vytvářet zájem
Jak komunikovat se ženami a vytvářet zájem

Jak komunikovat se ženami a vytvářet zájem

FireStormStalo se vám někdy, že jste se vraceli domů z „rande“ a věděli jste, že to mezi vámi už nikam dál nepovede? Na první pohled se sice zdálo, že slečna zájem měla, ale když jste seděli v kavárně a popíjeli kafe, měli jste pocit, že konverzace byla taková „suchá“.


Nebojte se, chyba nemusí být v tom, že byste se jí třeba nelíbili. Většina mužů totiž neví, jak správně komunikovat se ženami, protože muži se od žen liší!

Muži komunikují jednoduše a přímo, takže na každou otázku podají jasnou a krátkou odpověď. Na dotaz „Co děláš“ jednoduše odpoví: „Studuju vejšku“, a dál to už nerozvádějí. Navíc jejich komunikace bývá poměrně úsporná a dokáží odpovídat i jedním slovem.

Takové odpovědi jsou však dobré, když mluvíte s dalším mužem, ale když se takhle budete bavit se ženou, kterou chcete sbalit, bude konverzace váznout a žena bude mít pocit, že pokládá špatné otázky. Ženy totiž komunikuji emotivně, nezaleží tolik na tématu. Navíc umí i holá fakta rozvinout do delších vět a zabalit do nich své pocity. Proto toho ženy vždy tolik namluví, a proto si mnohokrát ženy neporozumí s chlapy.

Když budete ženě odpovídat na všechny dotazy jako robot (ano/ne) brzy jí pochopitelně otázky dojdou, bude o vás za chvíli vědět úplně všechno a nebude se už o čem dál bavit!

Každá žena většinou pokládá otázky. Některé to však dělají, jen aby udržely komunikaci. Jenže, proč jim dávat všechny odpovědi okamžitě a na pozlaceném talíři? Ať si trošku lámou hlavu a více se snaží, bude je to potom víc bavit.

Já osobně doporučuji dvě věci:

  • Odpovědět jen na část otázky – což vyvolává větší zájem, protože se potom bude chtít dívka dozvědět, co se za tím skrývá a napadne ji: „Proč to tají? Proč na to neodpověděl?“ Nenechá ji to spát, a může prožívat různé emoce…
  • Docela vhodné je přidat k tomu ještě nějaký tajný\záhadný prvek. Tajné věci jsou ještě víc zajímavější, protože vzbuzují zvědavost. Člověk vždy touží po rozluštění nějakého tajemství. A dokud ho nerozluští, tak o něm hodně přemýšlí.

Příklad:

Ot: Co děláš mimo školu?
Od: Nerad o tom mluvím, kdybych ti to řekl, tak utečeš jako všechny předchozí holky*) (přece ji neřeknete, že mimo školu balíte třeba další desítky holek)

Jen si vzpomeňte, jak James Bond říkával: „Když ti to povím, budu tě potom muset zabít.“ Teď už chápete, proč měl u žen úspěch?

Další možnost je vyhýbat se odpovědím a měnit téma:

Ot: Co děláš mimo školu?
Od: Jsem na pohovoru nebo co?*) A proč se pořád bavíme o mně?*)

Další příklad:

Ot: Kolik holek jsi v životě měl?
Od: Skupinka se počítá jako jedna? A proč se ptáš? Chceš být další na seznamu?*)

____

*) říkáte ironicky a s úsměvem.

Cíl je jednoduchý: Holky se musí bez práce dozvědět co nejmíň. Přímo totiž odpovídáte, pouze pokud chcete říct „Ne“ Dívky strašně baví takové hry, protože mohou vyzvídat a navíc tím dokážete, že komunikace s vámi nebude jen suchá, ale dívka bude zažívat i nějaké pocity.

Takovýmto jednoduchým způsobem, lze z každé obyčejné otázky udělat zajímavou konverzaci na několik minut a nebudete se nudit ani po pěti hodinách hovoru.



Qarkova poznámka: Vzhledem k tomu, že autor není původem z České republiky, článek jsem trochu (převážně stylisticky) upravil. Originál článku a další podobné články, najdete na webu autora.

(externí autor) FireStorm | 12. 05. 2006 18:21 | Komentáře: 104 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Komentáře


1
Mizera 12. 05. 2006 18:42

Jo tenhle chlápek má pravdu….chce to rozhovor něčím osvěžit!


2
J. 12. 05. 2006 18:47

Ty příklady jsou podle mě dost násilné. Když holce odpovím na otázku, co dělám mimo školu, otázkou "Jsem snad u výslechu?", tak i když to řeknu ironicky a s úsměvem, budu vypadat jako když se trapně snažím být zajímavý. A vůbec ironie může vypadat lákavě, ale v důsledku odpuzuje, zvlášť když se opravdu dobře neznáte a nevíš přesně, co si dovolit.
Mnohem lepší než takovéhle ne moc vtipné fórky je být sám sebou, mluvit jako pozorný, vyrovnaný chlap.

Reakce na komentář: FireStorm #3Načítám náhled komentáře...

3
FireStorm 12. 05. 2006 18:54

Reakce na J. #2Načítám náhled komentáře...: Uvedom se taky ze jeji prvni otazka nebude hned: Kde studujes?. To samozrejme delas potom co ji uz trochu znas. Samozrejme ze musis poznat okamzik kdy to muzes udelat a kdy ne. Nikomu nerikam co ma delat. Vim ze to funguje! Kdyz jsi sam sebou mas velky uspech u holek? Kdyz ne tzn. ze neco neni v poradku. Zmenil jsem sam sebe a ted jsem sam sebou ale v lepsi verzi :-)

Reakce na komentář: J. #9Načítám náhled komentáře...

4
Nora 12. 05. 2006 19:18

No já nevim, mě by asi vyděsilo, kdybych se ho pořád na něco ptala a on by si se mnou jenom takhle hrál. Když se ptám, tak očekávám odpověď. Ale moh by do toho zakomponovat nějaký takovýhle "chytavý" prvky,o) Ale stejně bych to potom ráda věděla. Ale jestli jde o to, aby nebylo ticho, tak je dobrý asi cokoliv,o)
Já bych ale spíš těm mužů nabídla, aby svoje odpovědi prostě rozváděli. Jakou vejšku, co řek profesor, jaký boty má holky vedle a oblíbený fórek ročníku. A co studuje teda,o)))


5
Scrand 12. 05. 2006 19:32

Tenhle článek je dobrej, rozvíjet odpovědi je dost důležitý, někdy s tim máme problém :-) dřív sem ho měl taky a to i přes sms :-) no a ted mi ty smsky nestačej :-) a diky tomu sem se pak naučil rozvádět odpovědi i v normálním rozhovoru :-)

Reakce na komentář: Nora #6Načítám náhled komentáře...

6
Nora 12. 05. 2006 20:02

Reakce na Scrand #5Načítám náhled komentáře...: Jednou jsem nechala napsat kámošku ze svýho mobilu, psala mámě. Asi po deseti minutách, co tu sms odeslala, mi přišla sms: "PES BYL". Šíleně jsem se vyděsila a myslela jsem si, že někdo otrávil našeho psa, vůbec jsem se z toho nemohla vzpamatovat.
Potom mi ta kamarádka řekla, že to byla sms od její mámy a znamená to, že je ten pes vyvenčenej.

Reakce na komentář: Scrand #53Načítám náhled komentáře...

7
Marbl 12. 05. 2006 20:07

Tak s tím jsem v životě problém něměl :-) Většinou to bylo spíš naopak. Když jsem se rozpovídal chudák holka si připadala jako vrba. Je super mluvit v košatých větách, ale zase to moc nepřehánět, abyste s rande neměli monolog a pak se divili, že o dotičné nic nevíte. Takže nejlepší je mluvit barvitě, ale zároveň naslouchat. Holku potěší, když uvidí že o ni máte zájem a bude si připadat rozhodně lépe, když ji necháte taky něco říct :-)


8
MarŤas 12. 05. 2006 20:13

No, já spíš mám dojem, že jsem dost ukecanej. Nějak si nemůžu pomoct, furt něco vyklápím a jde to v pohodě. A když jde o to, jak ji sbalit, tak jsem úplně vystresovanej jak ratlík..
No, asi ta ukecanost je až moc na škodu a všechny pak ode mně utíkaj.No,já nevím, jestli opravdu dívky strpí i tu nadměrnou ukecanost při první schůzce…asi ne, že dámy? :-)
Jsem asi nějak divnej :-D

Reakce na komentář: Ash #11Načítám náhled komentáře..., Ash #12Načítám náhled komentáře..., Ash #12Načítám náhled komentáře...

9
J. 12. 05. 2006 20:29

Reakce na FireStorm #3Načítám náhled komentáře...: Jo, přesně tak, když jsem sám sebou, mám velký úspěchy u holek :-) Je to fakt o tom, nebát se, nedělat ze sebe nic co nejsem, být v pohodě. Když jsi v pohodě, holky se tě nebojí, cítí se s tebou bezpečně a tomu neodolá žádná :-) Nějaké tajnůstkaření a rádobyvtipné odpovědi-neodpovědi zaujmou, ale to je asi tak všechno.


10
Cadet 12. 05. 2006 20:30

Doufám, že tě to neurazí, ale nejhorší článek, co jsem tu kdy četl.

Fakt jsem nikdy v životě neviděl, že by chlapy odpovídali stroze, jak píšeš…

Všechno se to nějak musí v pohodě překecat a brát s nadhledem…

Reakce na komentář: FireStorm #21Načítám náhled komentáře...

11
Ash 12. 05. 2006 20:34

Reakce na MarŤas #8Načítám náhled komentáře...: Já když nepovažuju za důstojné na něco přímo odpovídat, většinou odpovídám na něco jiného, případně chvíli něco vyprávím… ono ji to pak přejde. A když se odváží zeptat znovu, tak řeknu něco jako "tebe to ještě nepřešlo?" a zase chvíli povídám… Na otázky, které se mi líbí, odpovídám rád :-)

"Kolik jsi měl holek?"
Mi připomínáš našeho profesora matematiky. Taky měl hrozně rád statistiku. Jednou nám vyprávěl… blah blah foo, něco o urychlovačích částic CERNu a pod.
"OK, tak kolik?"
Tebe to ještě nepřešlo? To jsou důvěrný informace a tak moc se zase neznáme, na to Ti odpovím tak možná poTom. Ale je zajímavé, že Tě to zajímá. Mně by nenapadlo se na něco takového ptát. Kolik jsi měla kluků?

(Nejsem si úplně jist, ale myslím, že někteří lidé dost špatně snáší, když jim na něco neodpovíte (třeba řeknete, že tohle vy lidem které moc neznáte neříkáte…) ale zároveň chcete stejnou informaci od nich. Přitom ale logicky na tom nic není, že? Vy přece máte právo si to nechat pro sebe, ale oni – když se na to ptají – tak to asi za nic tak osobního nebo tajného nepovažují, takže není důvod, proč by vám to neměli říct…

Na tomhle se daj lidé dost vydusit, a vůbec o tom rozvést i zajímavá debata, pokud vám už třeba jejich četné otázky trochu vadí ;-)

Reakce na komentář: FireStorm #21Načítám náhled komentáře...

12
Ash 12. 05. 2006 20:37

Reakce na MarŤas #8Načítám náhled komentáře...: Nevím jak se v předchozím komentáři tam vzalo to Reakce na MarŤas #8Načítám náhled komentáře...: :-)
Ale jinak k věci myslím, že to holky celkem snášej, jen by tě to nemélo moc odvádět od tématu schůzky, které může být třeba trochu jiné, než tvé vyprávění zážitků…


13
Ash 12. 05. 2006 21:02

Jinak článek tedy uff uff. Říct "Jsem na pohovoru nebo co", to i s ironií a úsměvem… jí rovnou můžete říct, ať jde do prdele :-( Na podobné averzní odpovědi dívky spíš řeknou "no tak promiň, takhle si ale moc nepopovídáme" a zbytek dne budou ticho :-( YMMV.
"Chceš být na seznamu?" Taky nahrávka, spíš vás utře, jako že jste trochu namyšlení…
Já treba bych spíš chvíli v dochu počítal a pak se zeptal, jesli spolu už jsme něco měli… (?), že se jen ujišťuju, nemůžu si přece taky pamatovat všechno/y a celkové bych to sice taky převedl na debatu co vlastně my dva spolu… ale tahle odpověd mi připadá hloupá.


14
Daves 12. 05. 2006 22:09

no aspon mám odkaz na jednu good stranku :-)
ALe jinak dobrej članek celkem :-)… a myslím že i ta ironie se často hodí na některé holky :-)


15
Daves 12. 05. 2006 22:15

aha takže pěkne de****ní stranka …. ael članek jakože ušel no … ale jsou to zaklady prakticky .-))

Reakce na komentář: FireStorm #21Načítám náhled komentáře...

16
Stoupa 12. 05. 2006 23:12

No já nevim, spíš jsem se setkal s opakem – kdy holka odpovídala stroze, já takhle tahal z posledních sil nějaký otázky a témata k hovoru, zatimco ona mě sklepla jednou krátkou větou a už jsem z toho byl na prášky. A pak v smskách se zase rozjela, úplnej psychologickej výlev…Každá je jiná, chce to prostě nějak rozumně odhadnout, co si můžem k dotyčné dovolit a co ne, člověk se i pak trochu přizpůsobí a i ty fórky se daj zařadit…

Reakce na komentář: Benik #17Načítám náhled komentáře...

17
Benik 13. 05. 2006 00:25

Reakce na Stoupa #16Načítám náhled komentáře...: Tak to same jsem chtel napsat taky…jak kkt jsme se ji ptal na otazky a ona ano, ne, hihihi , ne, ano , nevim, nemam…
To je pak tezke


18
Klea 13. 05. 2006 02:16

Tak teda chtěla bych vidět ty úspěchy při tomhle stylu hovoru. Já bych takovýho kluka poslala ryhle někam. Když se na něco ptám, tak očekávám odpoveď a ne výmluvu (ale to myslím vy kluci taky). Tím spíš od kluka, který by mě chtěl sbalit. Tam bych jen čekala, že se pokusí ty odpovědi prostě rozvést, ale k tematu!!! O klukovi, který by se mnou jednal, jak je popsáno výše, bych si asi rychle myslela něco ve smyslu, že je to namyšlený frajer, který už neví, jak se udělat zajímavější a moc mu to nejde. A na 100% bych se s ním víckrát nesešla.

Reakce na komentář: FireStorm #21Načítám náhled komentáře...

19
Asitak 13. 05. 2006 03:07

Spis si myslim ze jde o tema hovoru a to uz bylo popsano v nekterem z predeslych clanku. Kdyz se budu s holkou bavit treba o fotbale tak asi nemuzu cekat jinou odpoved nez "hm", "jasne", "asi jo", "nevim". Je treba rozvinout tema ktere ji zajima a na vsechno se ptat a tvarit se ze te to maximalne zajima. Ze zacatku nekdy byva tezke najit to spravne tema ale pak uz to jde samo. Hlavne poslouchat a sikovne se ptat. Muj nazor laika, porad se ucim…


20
Tavares 13. 05. 2006 13:28

NO tak tenhle článek se mi zdá poněkud dem.ntní. Ty příklady jsou jak z jinýho světa, no prostě mimo realitu.

Reakce na komentář: FireStorm #21Načítám náhled komentáře...

21
FireStorm 13. 05. 2006 14:12

Reakce na Cadet #10Načítám náhled komentáře...: Doufam ze te to taky neurazi ale asi malo komunikujes s zenskyma. Snad budes mit odvahu to jednou zkusit a pochopis hodne veci. Samoztejme musisi to taky umet rict tak aby to nevypadalo njak blbe ze se opravdu snazis na neco hrat. Rika se tomu TAKT. Kdyz zacinas koktat kdyz se bavis se zenskou (nerikam ze to delas) tak to rozhodne nedoporucuju. Vlastne tenhle clanek je pro pokrocilejsi.


Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: Jsi me spravno pochopil ale nezapominej na city. A tohle mimochodem neni jen o baleni na prvnim rande ale spis o baleni nejake nove holky-kamaradky. Na 13 reakci reknu jen to ze to pouzivas az potom co jsi videl "jiskru" v jeji ocich. Kdyz poklada otazky znamena to ze ji to zajima, mame zajem-vyuzivame pro vytvoreni vetsiho zajmu.


Reakce na Daves #15Načítám náhled komentáře...: Je tam asi 100× napsano ze musis pockat na schvaleni. Uz tam muzes. :-) Enjoy

Reakce na Klea #18Načítám náhled komentáře...: Uspesnost zatim 100% u me a u kamose kt. jsem tomu naucil.
Nerikam ze na vsechny otazky odpovedi jsou takoveho duchu.

Reakce na Tavares #20Načítám náhled komentáře...: Ty priklady jsou jen ilustracni ale vyzkouseli jsme je (uspesne). Pokud jsi serioznejsi typ ignoruj tento clanek.

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře..., Klea #23Načítám náhled komentáře..., Cadet #35Načítám náhled komentáře...

22
Ash 13. 05. 2006 15:05

Reakce na FireStorm #21Načítám náhled komentáře...: Ten můj příklad byla nová holka/kamarádka. A pokud jde o city tak myslím, že "Jsem na pohovoru nebo co? A proč se pořád bavíme o mně?" prostě není jako ilustrační příklad vůbec šťastné. Trochu duchaplná holka v tu chvíli před sebou najednou vidí někoho slabšího, někoho kdo pro vedení dialogu potřebuje takovéto násilné/silové formulace a (třeba v duchu) si řekne "no protože Ty se na nic neptáš, tak proto".

Někoho občas uzemnit je dobrý, ale proč zrovna holku, která o člověka stoji? Zajímavá taktika, tím spíš zajímavá jestli Ti jak říkáš vychází :-)

Jinak myšlenka je dobrá, nevyzvonit na sebe během půl hodiny všechno větami ano/ne a pak nemít o čem mluvit, to jo. Ale musím souhlasit s kolegy, že většinou kluk se rozpovídá i bez výše uvedených rad, aby udržel příjemnou atmosféru, a naopak holka je ta stručná ano/ne, protože ona se kluka bavit nesnaží :-) Což je stav, který je dobré zvrátit.

Reakce na komentář: FireStorm #24Načítám náhled komentáře...

23
Klea 13. 05. 2006 15:28

Reakce na FireStorm #21Načítám náhled komentáře...: inu nevím… možná si vybíráš typ holek, které Ti na tohle naletí… u mě bys neuspěl.

Reakce na komentář: FireStorm #24Načítám náhled komentáře...

24
FireStorm 13. 05. 2006 15:40

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: Kdo rika ze se na nic neptam? Probiha obycejna konverzace bavite se o vsem moznem a mezitim na njake otazky odpovidas takovim to zpusobem. Ne za na kazdou otazkou odpovim otazkou :-) mi to ted pripomina film 40 let panic.

Reakce na Klea #23Načítám náhled komentáře...: Otazkou je jestli bych te vubec balil. Holky balim vsude mozne takze nerekl bych ze to funguje JEN u nejakeho typu, zas nezkousel jsem to na vsech holkach. Tohle je jen 1 ze stovky metod kt. pouzivam a je jasne ze zadna z nich se nebude libit zadne holce

Reakce na komentář: Klea #26Načítám náhled komentáře...

25
Hunsstorm 13. 05. 2006 16:28

Samozrejme je to jedna z mnoha technik, ale chlap by mel bejt originalni. Kolik myslite, ze ta slecinka potkala chlapu, kteri mluvili priblizne stejne. Rande ji uz prijde relativne fadni. Timhle ji donutite aspon trochu premyslet – proc mi to nerekl atd. Je to jedna z veci, kterou si u nas muzete precist.

Reakce na komentář: Klea #27Načítám náhled komentáře...

26
Klea 13. 05. 2006 18:18

Reakce na FireStorm #24Načítám náhled komentáře...: to by bylo jediné Tvé štěstí, že bys to nezkusil, narušila bych Ti statistiku :-D
(stejně si myslím, že to funguje jen na určitý typ holek, to je jendo, že se je snažíš balit na různých místech, ale prostě Tě nějaké typy přitahují a za nimi jdeš, chvála Pánu, že já mezi ně nepatřím…)


27
Klea 13. 05. 2006 18:19

Reakce na Hunsstorm #25Načítám náhled komentáře...: Promiň, přijde mi spíš trapné neodpovídat na otázku, než vtipné či přitažlivé…


28
Ta-jemna 13. 05. 2006 18:25

Teda kdyby mi kluk na nekterou z mych otazek odpovedel stylem "jsem snad u pohovoru?"tak asi pak budu mlcet a uz se teda na nic ptat nebudu!Jo a taky neznam holku, ktera by se na poprve zeptala, kolik mel dotycny holek…(mozna sem ja a my znamy vyjimky,ale stejne mi to prijde ujety :-)

Reakce na komentář: Dusty  #104Načítám náhled komentáře...

29
Radim22 13. 05. 2006 18:46

no me se teda nestava ze by se me holka porad na neco ptala… bud je ticho a nebo se ptam ja :-(


30
Romy 13. 05. 2006 19:07

Nevim co to vsichni resite.Proste jak sem nekde na rande z holkou tak ji nasloucham a temata vybiram vetsinou ja.Nevim co byste delali kdyby se holka na nic neptala.Musite mluvit hlavne vy,ne?
A tu metodu co je v tom clanku tu bych asi nikdy nepouzil.


31
Richi 13. 05. 2006 22:56

<^_^> A co kdyz je holka (nechci aby to vyznelo nejak spatne :-) ) doslova poleno a na nic se nepta ? mam se ptat ja ji ?

Reakce na komentář: Klea #33Načítám náhled komentáře...

32
Richi 13. 05. 2006 22:59

I kdyz na druhou stranu zase kdyz ji dobre rozkecam tak to docela jde :-) </^_^>


33
Klea 13. 05. 2006 23:35

Reakce na Richi #31Načítám náhled komentáře...: proč by ses nemohl ptát Ty??? Což maj holky monopol na otázky??? Nemaj, že jo… tak se klííííííííííííííííďo ptej ;-)

Reakce na komentář: Signum #34Načítám náhled komentáře...

34
Signum 14. 05. 2006 10:31

Reakce na Klea #33Načítám náhled komentáře...: Mnonopol sice nemaj ale když se furt ptaš tak mi to přide trapny a jedna holka mi po chvíli řekla: …tyjo se pořád tak nevyptávej… přičemž jeji odpovedi byly max o 3 slovech:/


35
Cadet 14. 05. 2006 10:49

Reakce na FireStorm #21Načítám náhled komentáře...: Doufam ze te to taky neurazi ale asi malo komunikujes s zenskyma. Snad budes mit odvahu to jednou zkusit a pochopis hodne veci. Samoztejme musisi to taky umet rict tak aby to nevypadalo njak blbe ze se opravdu snazis na neco hrat. Rika se tomu TAKT. Kdyz zacinas koktat kdyz se bavis se zenskou (nerikam ze to delas) tak to rozhodne nedoporucuju. Vlastne tenhle clanek je pro pokrocilejsi.

Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám vůbec reagovat.Ano zajisté ´máš pravdu´, nekomunikuju s holkama a nemám odvahu to ani zkusit…

Nechápu, jak svedeš zhodnotit člověka jen podle pár řádků. Příště než budeš dávat nepodložené rady, tak se zamysli!

Čekáš snad, že ti tu budeme s tvojí úspěšností tleskat? Nejhorší článek, co jsem tu kdy četl a Tvoje komentáře to jen potvrzují.

Ostatním:
Zdá se vám ten článek a názory rozumné, já s nima nějak moc nesouhlasím…

Reakce na komentář: Ash #36Načítám náhled komentáře...

36
Ash 14. 05. 2006 11:16

Reakce na Cadet #35Načítám náhled komentáře...: Také jsem čekal, co na to asi odpovíš :-) Zhostil ses toho diplomaticky, takže ve stejném duchu jen dodám, že si myslím, že z článku je patrná určitá snaha a rovněž dobrý úmysl autora, což mu nelze /a ani nechci/ upřít. Mně osobně cimrmanovsky ukázal "tudy ne přátelé, tudy cesta nevede". Přestože cíl, respektive směr, máme jak známo všichni stejný :-)

Jak říkám, myšlenka je dobrá. Je dobré, když holce člověk všechno nevyklopí, když má také o čem přemýšlet, a pak ji má také čím překvapit, než když má pocit, že o něm už všechno ví, a nic víc ji už nečeká. K čemuž je ale potřeba umět vést dialog tak, jak chcete vy, nikoliv tak, jak si "vás podá" ta slečna. Uvedené příklady mi připadají dost nešťastné a neohrabané, nicméně cvičení dělá mistra, tak třeba se časem dočkáme i něčeho duchaplnějšího. Jsem optimista.

Reakce na komentář: Klea #37Načítám náhled komentáře...

37
Klea 14. 05. 2006 12:07

Reakce na Ash #36Načítám náhled komentáře...: hezky jsi to napsal … :-)


38
Richi 14. 05. 2006 12:55

Reakce: Když je "suchá" komunikace znamená to že jste si vybrali hloupou ženu a rychle od ní utíkajete :-)


39
LUKY 14. 05. 2006 13:38

qarku prosím tě znám jednu holku a chtěl bych jí zblalit jenže když sní chci pokecat na icq tak se ptám pořád já a ona ne a když jí řeknu jestli by se nechtěla ptát ona tak mi napíše že neví na co .prosím porad mi nevím si stím rady.email lukyblack@centrum.cz.díky

Reakce na komentář: OOO #42Načítám náhled komentáře...

40
Denny 14. 05. 2006 15:21

jo bude na tom něco pravdy :-),tak to tedy vyzkouším co nejdřív né ;-)


41
FireStorm 14. 05. 2006 16:01

Jsem jen prekvapenej, nemam slov. Priklady jsou debilni, souhlasim. Ale rikat ze technika je dobra kdyz ji ani neskusis anebo zkusis ale uplne blbe jetoproste, nemam slov. Pouzivaji ji nejlepsi balice sveta jako R. Jefrson, Mystery, Gunwich, Lesly, C-M-Dan, Duracula a mnoho dalsich. Ale asi mate recht, je na nic. Qarku sorry jestli jesm zklamal.

Reakce na komentář: wAs #43Načítám náhled komentáře..., Klea #45Načítám náhled komentáře..., crusader #46Načítám náhled komentáře...

42
OOO 14. 05. 2006 16:45

Reakce na LUKY #39Načítám náhled komentáře...: Jedna vec je, ze holky co nemaji zajem nereaguji. Druha vec je, ze ty slusne vychovane reaguji, i kdyz nemaji zajem, ale jen odpovedi v rozmezi hole vety. Neznamena to, ale ze je vse ztraceno – ICQ je pro baleni holek spatne zvolene medium – zkus ji vytahnout ven a tam teprve poznas jestli si rozumite – neni nad osobni kontakt. Jestli si nebudete mit co rict ani tak a nenajdete zadne spolecne tema za cele odpoledne /vecer, proste za spolecne stravenou dobu/, tak ruce od ni – z dlouhodobejsiho hlediska to rozhodne nema cenu, kdyz spolu uz na zacatku nemate o cem spolu mluvit… /muj skromny nazor/


43
wAs 14. 05. 2006 17:17

Reakce na FireStorm #41Načítám náhled komentáře...: Ale hovno.. nezklamal si… ja tuhle metodu taky pouzivam, akorat sem si to ted uvedomil… zalezi hlavne na tom jak to podas jak se u baleni tvaris, jak reagujes, jaky pouzijes ton hlasu atd atd…, na tom o cem mluvis zase tak extra nezalezi (pokud vylozene nemeles sracky)… veta typu "nejsem na vyslechu" se muze hodit k urcitemu cloveku, ktery to poda jaksi ironicky roztomile… tenhle clanek z vas extrasuper balice asi neudela (asi jako kazdej clanek) ale muze pomoct a motivovat!


44
MiC 14. 05. 2006 19:10

Ty priklady jsou teda docela brutalni, ale predpokladam ze autor to chtel podat trochu polopaticky a s nadsazkou. Jako ilustrativni priklad je to myslim celkem prinosne. Byt tajmeny myslim neni vubec na skodu…a je na vas, aby jste si vymysleli svoje napaditejsi a citlivejsi reakce.


45
Klea 15. 05. 2006 00:22

Reakce na FireStorm #41Načítám náhled komentáře...: koukám, ironie je jediný(?) způsob, kterým komunikuješ… škoda….


46
crusader 15. 05. 2006 12:29

Reakce na FireStorm #41Načítám náhled komentáře...:
Já jsem si z tvého článku vzal to nejdůležitější a to, že není potřeba na sebe hned od začátku vše vyslepičit. Někdo to dokáže holce říct jako ty a někdo zase jinak, prostě záleží na podání. Takže jsi nezklamal :-).


47
FireStorm 15. 05. 2006 14:36

Jsem rad ze ste to pochopili. =)

Vsechny co si myslite ze tahle technika je jedina kt. pouzivam je omyl, technik na baleni je strasne moc, tohle je jen finta kt pomaha. Nekteri to pochopili tak ze nekomunikuju a neodpovidam na otazky. To se dela kdyz uz vis ze je zaujata, rozhodne ne kdyz nemate o cem se bavit nebo kdyz holka nema zajem.


48
Mir. 15. 05. 2006 15:58

neviem o com prebehla diskusia vysie, nexe sa mi to ciitat, ale milii paani, takymto chovanim len odradiite :-) a zaskatulkujete sa ako sarkasticky iteckaar … teda jedinec mierne zakomplexovany neschopny viest konverzaciu, podpichovacny, taky ten typek, co ma pocti ze vsetko je nametrene proti nemu a bla bla bla :-)


49
Mir. 15. 05. 2006 16:01

namatrene je namierene :-) … a musiim este nieco … je to fakt ze zuufale chovanie sa a neveriim,ze na niektoru z nas funguje! :-) neexistuje! vyvolavat takymto patetickym sposobom zvedavost? pche :-)


50
Mir. 15. 05. 2006 16:03

ehm, ehm .. som sa nejak rozohnila :-) ale prave takyto pripad riesim s kamaratkou … ze tyypek presne takeeto kraviny robii .. no aspon viem kde na to chodiite, tak vas tu budem checkovat pre istotu :-)


51
i 15. 05. 2006 16:05

Tak nam povedz, co zabera, nech nemusime spekulovat :-)


52
Mir. 15. 05. 2006 16:10

myslis ze je nieco univerzalne? prva chyba!!


53
Scrand 15. 05. 2006 20:09

Reakce na Nora #6Načítám náhled komentáře...: Hehe taky zajímavý :-) tak štastně to dopadlo tak se na to usměj :-)


54
Lenka 15. 05. 2006 23:28

Jsem taky holka a souhlasím s těmi, kteří si myslí, že tenhle článek je dost mimo. (Ale i negativní příklad poslouží.)Možná, že ty rádoby tajnůstkářské triky na některé zabírají… Jenže ono jde o to, co je cílem baliče. Pokud potřebuje kvůli svému sebevědomí jen další čárku, že na něj na chvíli! nějaká zabrala, pak dobře, dejme tomu, možná, na některé méně inteligentní, co si sebe ani moc neváží a zkoušejí to s kluky stejně. Pokud ale chce kluk získat dívku na chození, lásku a pokud možno na dlouho, skvělé děvče, se kterou se nebude nudit, pak to chce určitě něco víc. Začala bych tím, že nebudete sami nudní, že budete mít o sobě co povídat a holka bude moci celé týdny valit oči, co všechno umíte, v čem jste dobří, co vás zajímá, jaké máte koníčky, jak dokážete i porozumět jí, bavit se s ní o jejích zájmech či starostech…Takže během prvních pěti minut bych – být vámi – skutečně nevystřílela všechen prach… Ale musíte ho mít v zásobě hodně, to je celé. Pokud tedy chcete zaujmout dívku, buďte zajímaví (a jenom si na to nehrajte) a zajímejte se (a jenom si na to nehrajte). Neříkám, že je to rychlé a jednoduché. Ale má to cenu.

Reakce na komentář: Cadet #55Načítám náhled komentáře..., OKi98 #58Načítám náhled komentáře..., J1rik #75Načítám náhled komentáře...

55
Cadet 16. 05. 2006 08:51

Reakce na Lenka #54Načítám náhled komentáře...: Myslím, že tenhle případ platí i přesně opačně, protože holka, která není zajímavá… tak je prostě nezajímavá a většinou za to nestojí.


56
Lenka 16. 05. 2006 21:15

Samozřejmě. Díky za doplnění. Ale zajímavými se činíme ne pro jednu holku, kluka, ale hlavně pro sebe (život si děláme zajímavý) a všechny ostatní, se kterými se jednou setkáme.

Reakce na komentář: BERmaestro #57Načítám náhled komentáře...

57
BERmaestro 16. 05. 2006 21:59

Reakce na Lenka #56Načítám náhled komentáře...: hezká myšlenka…a podporuje to me že mi je zcela jedno co si o mně lidi myslí jaky je nazor na to co nosim na sobě duležitej je ten muj.

Reakce na komentář: chleba #95Načítám náhled komentáře...

58
OKi98 25. 05. 2006 23:43

Reakce na Lenka #54Načítám náhled komentáře...:
tenhle článek je dost mimo
není mimo, jen je pro trochu pokročilejší.

Možná, že ty rádoby tajnůstkářské triky na některé zabírají
Zabírají na všechny – muže i ženy. Má oblíbená povídka od Oskara Wilda je Sfinga bez záhady.

Jenže ono jde o to, co je cílem baliče
Nejde o cíl. Většina klučinů příjdou za holkou všechno o sobě vykecají a za pár minut neví o čem mluvit. Holka se pak s nimi už nesejde. Proč by taky měla? Vše co potřebovala už ví.

možná, na některé méně inteligentní, co si sebe ani moc neváží a zkoušejí to s kluky stejně
Jasně, takže klasiku:
On: "Co se ti stalo?"
Ona: "Nic."
opakovat 200×, pak se možná něco dozvíte dělají jen méně inteligentní dámy, co si sebe neváží.

Začala bych tím, že nebudete sami nudní, že budete mít o sobě co povídat a holka bude moci celé týdny valit oči, co všechno umíte
Ano jenže k tomu je nejdřív potřeba vybudovat zájem dotyčné dámay, aby něco chtěla vědět. Tajemství je jeden z klíčů.
Mimochodem věřím, že ty určitě máš něco, na co bych celé týdny valil oči.

Takže během prvních pěti minut bych – být vámi – skutečně nevystřílela všechen prach. Ale musíte ho mít v zásobě hodně, to je celé.
Přesně tak, takže FireStormův článek je správný a tvůj závěr ho jen potvrzuje.

Pokud tedy chcete zaujmout dívku, buďte zajímaví
Pro dámy platí to stejné

Reakce na komentář: Deni #59Načítám náhled komentáře..., Ash #60Načítám náhled komentáře..., Mikey #62Načítám náhled komentáře...

59
Deni 26. 05. 2006 00:28

Reakce na OKi98 #58Načítám náhled komentáře...: jsi na Lenku trochu ostry, kritika je fajn a nerikam, ze s tebou nesouhlasim, ale sarkasticke odpovedi typu 'Mimochodem věřím, že ty určitě máš něco, na co bych celé týdny valil oči & pro damy plati to stejne', nejsou diplomaticke ba primo ukvapene a pokud bys to nejake divce rekl(namisto psani) do oci, tak se urazi a mas po svestkach milovniku ;-)

Reakce na komentář: chleba #96Načítám náhled komentáře...

60
Ash 26. 05. 2006 08:12

Reakce na OKi98 #58Načítám náhled komentáře...:
Zajímavé, skoro vždycky, když narazím na slabší článek, tak se od někoho dozvím, že je vlastně "pro pokročilejší". Asi je jasné, že ten, kdo takový článek považuje za podprůměrný, po takovém argumentu následně spadne smíchy pod stůl. Nicméně ta formulka se prostě vždycky nějak zákonitě objeví :-D

Myslím že tenhle článek je psaný velice dvojsečně, myšlenky jsou dobré, příklady jsou špatné, no a teď se v tom vyznejte… Jo, je možná pro pokročilejší, ale není pokročilý.

Pokud tedy chcete zaujmout dívku, buďte zajímaví (a jenom si na to nehrajte) a zajímejte se (a jenom si na to nehrajte).
Tuhle větu jsi vynechal, ale podle mne vystihuje to, co Lenka chce. "Náročnější" je tady v tuto chvíli jednoznačně Lenka, a náročnější dívku nemůžeme odbýt tak, aby si o nás myslela, že vlastně nemáme co říct :-)

V článku jsou príklady leděné jednoznačně negativně (=neřeknu Ti co dělám mimmo školu, neřeknu Ti kolik jsem měl holek, atd. a iniciativa k povídání je následně předávána té holce.

Tím myslím, že článek klade řekněme poměrně velký důraz na fantazii čtenáře, kterému by mělo dojít, že nejdřív by měl opravdu říct něco, co ten zájem vyvolá. Při letmém přečtení má čtenář, obzvlášť dívka, pocit, že ji kluk párkrát odbude, místo aby jí řekl něco zajímavého, a v ní by to jako "mělo vyvolat zájem".

Autor tam říká "osobně doporučuju dvě věci", a pak ty příklady jsou …na dvě věci, prostě neodpovídají těm doporučením.

Osobně myslím, že odpovědět na normální otázku by se prostě mělo, jinak člověk vypadá, že je arogantní, hloupý, nebo nezajímavý (když to tedy trochu přeženu).

Takže ne
"co děláš"?
"to Ti nemůžu říct", případně "proč Tě to zajímá, mluv raději ty"

no ale aspoň naznačit, já nevím tak když člověk někde v posledních 3 týdnech byl, tak ať to řekne, třeba se byl podívat na leteckém dnu nebo já nevím na nějaké výstavě fotek, nebo si byl třeba jen zaběhat, no tak nechť to řekne, ale nemusí to rozvádět.

V článku je to naznačeno jako "odpovídání na část otázky nebo prvek tajemnosti", ale pak už tam žádný příklad není. Něco jako
Cos děláš mimo školu?
Tak různě, minulý týden jsem se byl s kamarádem podívat na leteckém dnu.
Jo? Proč? (slečna k letadlům asi vztah nemá :-) nebo je zvědavá, jestli se o letadla zajímá spíš kamarád a nebo vy)
Bylo to tady kousek od Prahy v XY. Už jsi tam někdy byla?
Ne.
No stálo to za to. Cos dělala ty?
FOO.
Neříkej! Fakt FOO? FOO tě baví? To je zajímavé (jen pokud opravdu je. Pokud je FOO například "četba", tak bych to nepřeháněl :-D ) Děláš FOO často? No a pak z ní půl hodiny taháme jak k FOO přišla, proč dělá FOO, jestli bude dělat FOO i v budoucnu, a občas během hovoru prohodíme něco zajímavého o sobě, čím se pochlubíme, ale opět se rychle vrátíme k ní a jejímu FOO.

Nevím, připadá mi to lepší, než její zájem smést ze stolu a vrazit iniciativu jí, "ať nás bavi".

Info pro Lenku: smůla je, že kluci jsou buď nezajímaví (rozhodně 100% z pohledu dívky, která má vysněného toho pana Božského :-D a navíc letadla ji nezajímají, i kdyby si ten kluk doma postavil z haraburdí proudovou stihačku), a nebo pokud jsou zajímaví, tak to zase neumí podat. Buď neumí vyprávět a mlčí, nebo Tě naopak utlučou historkama k smrti :-) Takže umět se dělat zajímavým je dobré v každém případě, škodit to nemůže tak ani tak..

Rozhodně ale z vlastní zkušenosti musím říct, že zajímavější je člověk, který něco nadhodí, než ten, který řekne že "o tom nechce mluvit", nebo "proč se ptáš, řekni taky něco ty".

Teoreticky by to podle názoru některých mělo vyvolávat zvědavost a zájem, ale mně spíš připadá, že to ničí jakýkoliv pocit souznění, a v životě to navíc většinou říkají sami od sebe lidé, kterým to tak zůstane už na vždycky (vždycky budou tajnůstkáři a řeknou vám vlastně prd… čili možná zajímaví, ale nudní).

Reakce na komentář: Mikey #62Načítám náhled komentáře..., Friko #65Načítám náhled komentáře..., OKi98 #78Načítám náhled komentáře...

61
Deni 26. 05. 2006 09:27

foo muze byt pochopeno dvojznacne, pokud si vybere foo, ktere ti neco rekne(tedy zamerne,protoze uz pred tim trochu testovala teren) je to fajn, pokud se ovsem snazi o zajimave foo jenom kvuli tobe a tobe to dojde, muzes se zachovat, jak rekl firestorm prooze uz vis, ze se snazi a tuis ma zajem..


62
Mikey 26. 05. 2006 12:00

Reakce na Ash #60Načítám náhled komentáře...: Jo; s tim presne souhlasim.
Reakce na OKi98 #58Načítám náhled komentáře...: Clanek je pro pokrocilejsi? Mohl bys uvest nejaky konkretni priklad, kdy se tento trik ukaze jako skvela finta ktera ti o hodne urychli sbaleni holky? +ukazku dialogu, ty v clanku mi neprijdou dobry…


63
Friko 26. 05. 2006 14:07

TAK sorry Q, ale ten clanok stoji za dve veci, a ani jedna z nich by sa ti nepacila, malo si tomu venoval,

ASH ten spravil to, ako by to malo aj podla mna vyzerat,

to ako ja vytvaram zaujem u slecien, je nasledovne,
zo zasady im nehovorim plnu pravdu, nieco na ten sposob ked sa vas matka spyta "kolko si toho vypil?", moja univerzalna odpoved, "tri" (jedno ze druhym =3), alebo "jedno dve" (jednym slovom dvanast), je to polopravda a neklamem,
a preco im odpovedat na vsetky otazky??
preto aby mali zaujem, ale odpoved otazkou je tiez odpoved
;o)
to znamena ze im nepoviete vsetko,
"kolko si mal dievcat?"
 – "myslis v posteli? alebo pre zabavu??"
 – "vzdy len jedno"
 – po zamysleni "aka bola otazka?"
 – "pokial to neboli chlapci, …"
staci vediet improvizovat,
"mozno som perverzny ako je malo kto, ale perverznejsi je ten kto to pochopi a nie ten kto to povie, lebo ten kto to povie to castokrat tak nemysli"
podla mna staci hovorit viaczmyselne slova,
trocha im lichotit:
"to je ale pekny sveter"
 – "dik"
"myslel som ten za tebou"
 – "???" (zrejme sa otoci a za nou nebude nikto vo svetri)
 – "kde je ten sveter?"
"neuveris ale sublimoval" (pevna latka sa zmeni na plyn, kludne pouzite _vyparil sa_)
vsetko hovorim s usmevom, prijemnym pohladom, mozno danu slecnu dostanem do rozpakov = vysledok bolo zaujat, urcite som zaujal

to ako dalej je know-how, ktory … chrrrrrr ……
VOLANA LINKA ALEBO STANICA JE DOCASNE ODPOJENA, VOLAJTE NESKOR PROSIM

inac este jedna vec na zaver, zeny su od prirody zvedave,
takze sanca ze neuspejete je mala,
skusajte skusajte skusajte, tiez som sa TO nenaucil na gumenej Anci ;o)

Reakce na komentář: Qark #64Načítám náhled komentáře..., dionelos #68Načítám náhled komentáře...

64
Qark url 26. 05. 2006 14:14

Reakce na Friko #63Načítám náhled komentáře...: TAK sorry F, ale ten článek jsem nepsal já. :-D

Reakce na komentář: Friko #66Načítám náhled komentáře...

65
Friko 26. 05. 2006 14:14

Reakce na Ash #60Načítám náhled komentáře...: Mas ICQ?? nechcem ta zbalit, len mi pripadas ako clovek co sa trochu rozumie problematike o ktorej rozprava,
moje ICQ je 322933760


66
Friko 26. 05. 2006 14:15

Reakce na Qark #64Načítám náhled komentáře...: sorry, som trochu nevsimavy, mam 39°C a ked som to docital tak som uz ani nevedel kto to pisal, ale vacsinou to pises ty, prijmy moju uprimnu sustrast :-D


67
dionelos 30. 05. 2006 20:48

Mám univerzální řešení – bylo zde řečeno že je důležitý způsob (VÝRAZ VE TVÁŘI, TONALITA HLASU, NENUCENOST). Jenže jak se to naučit? DOMA SE TO JEDNODUŠE N E N A U Č Í T E. Kde ale?
Je to jednoduché. Přihlašte se do kroužku HERECTVÍ. Tam se totiž všechny tyto záležitosti učí. Zlepší vám tam i PAMĚT a SLOVNÍ ZÁSOBU, abyste si zapamatovali co nejvíce podrobností o slečně kterou chcete PROMLASKAT, OŠUKAT…. :-) Když tyto záležitosti zvládnete, tak je další čtení tohoto webu i jiných PLÝTVÁNÍ ČASEM a zbytečnou frustrací. Dionelos

Reakce na komentář: Skeewiff #69Načítám náhled komentáře...

68
dionelos 30. 05. 2006 20:58

Reakce na Friko #63Načítám náhled komentáře...: Jsi zatím nejblíž – máte to na slovensku asi líp zmáknutý. Jen jedna věc – jak se naučit improvizovat? To si myslím že je jádro pudla. Jinak super.

Reakce na komentář: Friko #70Načítám náhled komentáře...

69
Skeewiff 01. 06. 2006 16:33

Reakce na dionelos #67Načítám náhled komentáře...: No já nevim, ale každej normální kluk se to učil v terénu. Ty holky, na kterejch si budeš zkoušet oslovování, už nemusíš nikdy v životě vidět, takže tě nemusí nějak extra zajímat, co si budou myslet, když se nějak ztrapníš nebo se ti nepovede to, co si měl v plánu, tedy PROMLASKAT a OŠUKAT.
Ale z toho mi vzniká otázka: Kde mam shánět tolik neznámejch holek? Je jich hodně, ale těch, co se mi líbí je málo. A já bohužel nedokážu jít za holkou, která se mi nelíbí a o něčem se s ní bavit. Neřikám, že pro jakoukoliv konverzaci se slečnou ji musim chtít sbalit, ale když mi holka neni sympatická, neřeknu ji bohužel ani AHOJ :-(. A kdybych se měl nějak přemáhat a páčit ze sebe rádoby vtipný kecy a musel bych se přitom ksichtit já nevim jak nadšeně a předstírat zájem, sice bych si pak třeba řek' "jo dobrý chlape, oslovil si další babu", ale takhle bych si konverzaci s holkama jako takovou pravděpodobně znechutil, ale hlavně, nemělo by to žádnej smysl. A teď babo raď.

Legenda:
baba = Ash, OKi98, Qark

Reakce na komentář: Friko #71Načítám náhled komentáře...

70
Friko 03. 06. 2006 08:15

Reakce na dionelos #68Načítám náhled komentáře...:
pytas sa ma ako sa naucit improvizovat, niekto tu napisal prihlasit sa na "herectvo", je to celkom zaujimavy napad,
lebo musim priznat, ze ked som si zvacsil svoju slovnu zasobu, trebars i len obycajnym citanim, a moj mozok je na ukladanie hocijakych veci, tak komunikacia bola jednoduchsia, a improvizacia pride bohuzial len casom,
cim viac ich oslovis, tym viac budes vediet co a kedy si mozes dovolit,
trenuj a odmena ta neminie,
na zaver jeden pekny citat:

"Žena, která chce odmítnout, řekne pouze ne. Žena, která vysvětluje, chce, aby ji přemluvili."
Alfred de Musset


71
Friko 03. 06. 2006 08:20

Reakce na Skeewiff #69Načítám náhled komentáře...:
inac mozno by si sa obcas mohol premoct a oslovit aj nie peknu babu, krasa nie je vsetko, a je to tvoje minus ked sa nedokazes len tak s niekym porozpravat,
that's all

Reakce na komentář: Skeewiff #72Načítám náhled komentáře...

72
Skeewiff 03. 06. 2006 11:59

Reakce na Friko #71Načítám náhled komentáře...: To jenom hraješ, viď? Jestli ne, tak si muj příspěvěk přečti znova

Reakce na komentář: Friko #73Načítám náhled komentáře...

73
Friko 04. 06. 2006 16:11

Reakce na Skeewiff #72Načítám náhled komentáře...:
ja negramotny, ja ospravedlnit, ja nasadit brile a videt moja chyba, snad odpustit ;o)


74
Patch 19. 06. 2006 20:42

cau jak donutim holku castejnc se libat ?

Reakce na komentář: chleba #97Načítám náhled komentáře...

75
J1rik 23. 06. 2006 05:02

Reakce na Lenka #54Načítám náhled komentáře...: a co trocha iniciativy od Vás dívek? Píšeš, že abyste jenom vy valily oči. My přece taky! Má to být vzájemné nebo se pletu?


76
jiri.dco 04. 07. 2006 09:11

no ja nevim.. komunikace by se mela odvijet od toho, jaky k dane osobe citim celkově sympatie a ne premejslet nad tim co a jak rict abych byl zajmavej.toho si holka musi vsimnout si myslim..a taky chci aby si se mnou holka povidala protoze se ji libi jakej sem a ne jakej bych chtel byt… bohuzel v realu to byva o mnoho tezsi..


77
Aimi 07. 07. 2006 16:27

Jak komunikovat se ženami a vytvářet zájem? Vzhledem k tomu, že sem přispívají i ženy, máte zpětnou vazbu. Nelíbí se mi jen nelaskavé výrazy a snaha některých prosadit za každou cenu svůj názor.
Ashi a J., Vaše odpovědi se mi líbily nejvíc.


78
OKi98 08. 07. 2006 10:20

Reakce na Ash #60Načítám náhled komentáře...:
Tím myslím, že článek klade řekněme poměrně velký důraz na fantazii čtenáře
Právě, že někomu pokročilejšímu je jasné o co jde.

Osobně myslím, že odpovědět na normální otázku by se prostě mělo
Na normální otázku ano, jenže zde se jedná o tzv. screeningové otázky a u těch je toto řešení nejlepší.

V článku je to naznačeno jako "odpovídání na část otázky nebo prvek tajemnosti", ale pak už tam žádný příklad není.
Proto jsem psal, že článek je pokročilejší. Pořád tady píší nezkušení kluci, co chtějí nějaký dokonalý návod, podle kterého postupovat.
Něco jako:
1. Řekni "ahoj"
2. nahoď uvolněný výraz číslo 3 ze strany 50
3.
x. nech si nasadit kondom
x+1. soulož

Každý trochu zkušený člověk ví, že žádný takový postup neexistuje, pouze existují techniky, které poradí, jak v které situaci postupovat. Souhra všech těchto technik pak vede k úspěchu.

Cos děláš mimo školu?
Tak různě, minulý týden jsem se byl s kamarádem podívat na leteckém dnu

To je přesně proti čemu článek je. Jeho smysl tkví úplně jinde. Zabraňuje přeskočení důležité části – té, kde klučina musí zaujmout nejdřív sám sebou (bez leteckých dnů). Tzn. dovede udržet konverzaci a jakékoliv osobní otázky na svou přejde jednoslovnou odpovědí. Potom je dáma postavena do situace, kdy si říká "Ten je úžasnej a vůbec nic o něm nevím, chci ho poznat víc.". A to je nosná myšlenka. K tomu, aby toto čtenáři došlo je potřeba, aby měl zkušenosti a věděl, že pokud nezaujme nemůže defacto o sobě nic říct. Jinak bude schéma konverzace takovéto:
On: "Skáču s padákem."
Ona: "Hmm"
On: (zkusím něco jiného) "Taky jezdím na motorce."
Ona: "Hmm."
On: (potí se, červená, přemýšlí a vytahuje poslední zbraň) "Včera jsem byl na leteckém dnu."
Ona: "Musím jít na záchod."

Rozhodně ale z vlastní zkušenosti musím říct, že zajímavější je člověk, který něco nadhodí, než ten, který řekne že "o tom nechce mluvit", nebo "proč se ptáš, řekni taky něco ty".
Z mužského pohledu ano.

mně spíš připadá, že to ničí jakýkoliv pocit souznění
Právě, že naopak, vyvolává to zvědavost. Zkus jít za holkou a říct ji "Slyšel jsem, že prý máš žárlivýho přítele.". Odpoví "Ne." nebo se zeptá "Kdo ti to řekl?"?

Reakce na komentář: Tygrik #79Načítám náhled komentáře...

79
Tygrik 08. 07. 2006 15:14

Reakce na OKi98 #78Načítám náhled komentáře...:
Re: Oki98
Rozhodně ale z vlastní zkušenosti musím říct, že zajímavější je člověk, který něco nadhodí, než ten, který řekne že "o tom nechce mluvit", nebo "proč se ptáš, řekni taky něco ty".
Z mužského pohledu ano.

Z pohledu normalni primerene sebevedome baby taky.

--------------------------------------------------------
Ahoj vsichni, clanek mi – z pohledu baby – prijde ponekud zmateny. Obsahuje trochu pravdy i naproste nesmysly.
---------------------------------------------------------
I. Dialog typu "Otazka ze strany divky, odpoved Ano/NE ze strany kluka"

Tento dialog je pro divku opravdu nezajimavy, ale nikoliv proto, ze postrada tajemno, ale proto, ze kluk porusuje zakladni pravidla vedeni spolecenskeho dialogu (tj. rozhovoru dvou lidi, kteri se prilis neznaji a snazi se presto spolu mluvit). Tato pravidla rikaji:

PRAVIDLA VEDENI SPOLECENSKEHO ROZHOVORU

1. Vzdy odpovidej tak, abys svoji odpovedi otevrel prostor pro dalsi konverzaci. Tj. tak, aby tvuj konverazcni partner mohl plynule navazat na tvoji odpoved, nebyl pokud mozno nucen klast otazku, vymyslet nove tema, atd.. {Odpoved ANO/NE nebo strucna odpoved toto pravidlo porusuji, protoze neumoznuji konverazcnimu partnerovi plynule navazat hovor.}

2. Pamatuj si, ze cilem spolecenske konverzace je vlastni konverzace (aby hladce plynula) a navazani vztahu (partnerskeho, pratelskeho, pracovniho, diplomatickeho), nikolov sdelovani informaci. To samozrejme neznamena, ze sem tam si tu nejakou informaci osobe nesdelite, ale neni to cilem spolecenske konverace provozovane na prvnim randeti.

3. Nech druheho povidat. Vytvor podminky pro to, aby se konverzacni protejsek osmelil a povidal.

4. Nemusis se vyhybat hovoru o sobe, sve praci, svych zajmech, apod. Hovor o nich ale pouze tehdy, pokud o ne konverzacni protejsek projevi zajem a to v primerenem rozsahu bez soukromych detailu typu "kolega v praci je kreten", "sef spi se svoji sekretarkou" ci "minulej tejden to byl mazec, byli jsme s deckama v hospe, udelal jsem deset kousku a pak jsme blil v parku" … :-).

5. Vyhybej se vyrokum , ktere by mohli vyznit urazlive.

6. Pri spolecenskem rozhovoru s osobou, kterou moc neznas, v zadnem pripade nesdeluj niterne a soukrome informace, sny, plany, problemy. Nepopisuj trable v praci, ve skole apod. Pusobi to nesmirne nevyzrale a neni to moc ohleduplne.
To neznamena, ze bys nemel mluvit o sobe, ale pouze v obecnejsi rovine.
Tohle pravidlo ale vetsinou porusuji spis divky nez kluci.

7. Chovej se primerene sebevedome. Oba extremy (prehnane sebevedomi, vytahovani se na strane jedne a sebepodcenovani se, neschopnost zakryt tremu, nizke sebevedomi na strane druhe) jsou predpokladem k tomu, aby se konverzace nevyvijela dobre.

-----------------------------------------------------------------
II. TAJEMNO, VYVOLAVANI ZAJMU

Reakce na:
# Odpovědět jen na část otázky – což vyvolává větší zájem, protože se potom bude chtít dívka dozvědět, co se za tím skrývá a napadne ji: „Proč to tají? Proč na to neodpověděl?“ Nenechá ji to spát, a může prožívat různé emoce…

Toto je ponekud naivni predstava. Existuji samozrejme baby (stejne jako borci), na ktere takoveto vyvolavani zvedavosti bude pusobit, ale jedna se jen o cast zenske populace.
Na osobnostne vyzralejsi divku nebo zenu bude mit popsane chovani opacny efekt ("Ten je divnej, ani se neumi vyzvejknout" nebo "Hmm, to nevypada, ze by mel zajem, ztrata casu se s nim dale zabyvat").

Ma to ale i sve meze. V zadnem pripade byste nemeli na prvni schuzce otvirat sve nitro a povidat o svem soukromi nad ramec informaci, ktere byste sdelili jakekoliv jine cizi osobe. Vim, ze je to tezke, pokud vas divka zaujme, ale je treba to dodrzet.

# Docela vhodné je přidat k tomu ještě nějaký tajný\záhadný prvek. Tajné věci jsou ještě víc zajímavější, protože vzbuzují zvědavost. Člověk vždy touží po rozluštění nějakého tajemství. A dokud ho nerozluští, tak o něm hodně přemýšlí.

V zacatku vztahu, po seznameni, na prvni schuzce to plati opet pouze pro urcitou skupinu holek – bohuzel prevazne pro osobnostne neodspele holky. Pro normalni primerene sebevedome zeny to plati az od okamziku navazani hlubsiho vztahu.

Zralejsi divky uvazuji spis zpusobem "Jestlize se setkam s nekym, koho moc neznam, a on ma nejake tajemstvi, je to jen jeho vec a me do toho nic neni, tak proc se tim zabyvat. Radsi pujdu na kafe s Jirkou, minule mi povidal o tom jak procestoval s kamaradama Turecko, bylo to zajimavy…." nebo "Pokud se mi bude chtit sverit, tak se mi sveri. Pokud se mi nebude chtit sverit, tak se mi nesveri, takze si jdu s deckama zahrat volejbal."

---------------------------------------------------
III. Hovorit o sobe, o koniccih o traveni volneho casu na prvni schuzce – Ano nebo Ne?

Hovorit o sobe je hodne siroky pojem zahrnujici sirokou skalu informaci. Na prvni schuzce s holkou byste nikdy nemeli hovorit o svych problemech, intimnich detailech z minulosti, vylevat si srdicko, apod.

Na druhou stranu neni vubec na skodu, pokud budete povidat o svych zajmech. Zeny maji rady muze, kteri maji konicky. Je jedno jestli plavete, delate karate, satvite modely letadel, lezete na skaly, skacete s padakem (a zejmena, jestli jste v tom dobri nebo toho o dane oblasti hodne vite), zavedte na dane tema nenapadne hovor. Nesoustredte se ale na to, co z oblasti vaseho konicku zajima vas (kdo kdy kde vyhral, jak je kdo dobrej, ta hydraulicka prevodovka to je teda narez), ale nenapadne tukejte, co vasi partnerku zajima. A HLAVNE:
Porad mejte na pameti, ze nejde o obsah konverzace, ale o formu – konverzace na prvni schuzce slouzi k navazovani kontaktu. Neustale take msylete na to, ze je treba konverzacni partnerku zatahovat do debaty, tj. pouzivat otazky, nebo lepe – pronaset vety, na ktere nelze neodpovedet apod. Jestlize skacete s padakem, je lepsi se divky zeptat zda nekdy skakala s padakem (je jedno jestli ano nebo ne) nez ji primo oznamit, ze skacete s padakem. Veta skacu s padakem, je uzavrena, nenechava divce prostor pro navazani konverzace (pokud divka nevi nic o skakani s padakem ani o umeni vest dialog, tak nejspis rekne Hmmm, a to i v pripade, ze o vas bude mit zajem).

---------------------------------------------------

Priklad 1: – divka znala spolecenske konverzace

Ona: "Co delas mimo skolu?"

On: "Skáču s padákem."

Ona: (mile se usmeje) "Opravdu?"

On: "No jasne. Neveris?"

Ona: "Ne, jenom me to prekvapilo. Neni to sport, ktery by delal kazdy. Neni to nebezpecne?"
[divka samozrejme neni hloupa a vi, ze skakani s padakem muze byt nebezpecne, pokud to dotycny zvore nebo je spatne pocasi, ale zepta se, protoze jde o konverzaci. Vsimnete si, ze odpoved divky obsahuje dve veci dulezite pro vedeni spolecenskeho dialogu: 1. povzbuzeni (nedela to kazdy, tj. nadhodil si dobre tema a ja se o nem rada budu bavit) a 2. otevreny konec sdeleni,ktery nuti konverzacni protejsek odpovedet].

On: (povzbuzeny): "No ani ne. Ale kamos, kterej uz to dela roky, rikal, ze se tam jednou jeden borec zabil."
(Porusil pravidla vedeni dialogu, protoze rekl ukoncene sdeleni, divce nenahral na odpoved)

Ona: "To je smutne. A jinak je to asi bajecny pocit, neee, letet vzduchem, koukat se na krajinu shora?"
(opet se pta pouze proto, ze vede konverzaci)

On: (nechape, proc se ho pta na takovou samozrejmost) Jo, jasne.

Ona: (uz se ji fakt chce): Mas fakt zajimavy konicek. Ja si ted zajdu na záchod. Me uz se chtelo predtim, jenze jak jsme si zacali povidat o tom skakani padakem, tak me to tak zaujalo, ze jsem na uplne zapomnela jit" (smich)
(nezaujalo ji to, ale nechce neomalene odejit uprostred konverzace)

--------------------------------------------------------------
Priklad 2: divka neznala spolecenske konverzace, muz znaly konverzace.

Ona: "Co delas mimo skolu?"

On: "Skáču s padákem. Zkoušela jsi to někdy?"
(Pronáší otevřenou větu, kterou vtahuje dívku do rozhovoru. Dívka je vtažena do konverzace, nemůže říct Hmm)

Ona: "Ne"

On: "To si slozis padak, pak te vyvezou ve vrtulniku (letadle) do vzduchu a kdyz jste dostatecne vysoko, tak se otevrou dvere a skocis do prazdna. A pak otevres padak.."
(Jasme ze rika notoricky zname veci, ale jeho ukolem je divku bavit, konverozvat, ne predavat informace)

Ona: (pokud se s vami chce bavit, tak se chyti): A muzes otevrit padak jeste v letadle? nebo "Jak daleko od letadla muzes otevrit padak?"
Konverzace se ubira smerem ke skakani padakem.

V krajnim pripade to muze odoved divky vypadat i takto:
Ona: "Hmm."
Pak nezbyva nez pokracovat. Nesmite se ale rozpovidat a prejit v monolog typu Nic nevidim, nic neslysim. Lepe je rict dve tri vety, pridat otazku nebo otevreny konec prohlaseni a nechat prostor divce, zda se v konveraci chyti.

Ona: "Musím jít na záchod."

On: "V pohode. Tak ja Ti zatim objednam dalsi piti. Co by sis dala?"

(On je primerene sebevedomy, takze vi ze holky chodi na zachod casto a to i uprosted rozhovoru, takze na ni v klidu pocka.)





Reakce na komentář: OKi98 #80Načítám náhled komentáře..., FireStorm #87Načítám náhled komentáře..., FireStorm #87Načítám náhled komentáře...

80
OKi98 09. 07. 2006 00:36

Reakce na Tygrik #79Načítám náhled komentáře...: Tys asi moc nepochopila o čem je řeč. Vzhledem k tomu, že jsi holka, tak se to dá pochopit. Uvažuješ pouze případ, kdy dáma má zájem o klučinu. V tom případě je vše jasné.
Tyto stránky se ale naproti tomu snaží poskytnout rady, kdy dáma zájem nejeví.
Nejvíc se mi líbí, jak umíš sama sobě klást otázky a rovnou si na ně odpovídat.

Vzdy odpovidej tak, abys svoji odpovedi otevrel prostor pro dalsi konverzaci
Pokud se jedná o screeningovou otázku je lepší se odpovědi vyhnout. Nebudu zmiňovat pravidlo kongruence (zabralo by to velký prostor), proč je to lepší.

Pamatuj si, ze cilem spolecenske konverzace je vlastni konverzace (aby hladce plynula) a navazani vztahu
Zde se nejedná o společenskou konverzaci nýbrž o svádění, takže cílem je samotné svedení. Mimochodem konverzace pro konverzaci je obrovská chyba, co dělají nezkušení klučinové. Snaží se, aby prostě nenastalo ticho, což je pak nutí zůstavat u povrchních nezajimavých témat. Moje pravidlo zní:
Vždy, když něco říkáte, mějte na mysli směr, kterým se chcete ubírat.

Ostatní pravidla plus minus platí, jen bych je asi shrnul do jediné věty:
Vyhni se jakýmkoliv tématů, které s sebou nesou negativní pocity nebo kazí propojení (rapport).

Odpovědět jen na část otázky – což vyvolává větší zájem…
Na osobnostne vyzralejsi divku nebo zenu bude mit popsane chovani opacny efekt

Nechápu, jak jsi na to přišla. Je to naprosto jednoduchá kongruence. Čím víc se ptám, tím větší mám zájem. S vyzrálostí to nemá žádnou souvislost.

Zralejsi divky uvazuji spis zpusobem "Jestlize se setkam s nekym, koho moc neznam, a on ma nejake tajemstvi, je to jen jeho vec a me do toho nic neni, tak proc se tim zabyvat.
Něčí tajemství budeš řešit, pokud tě dotyčný bude zajímat. S vyzrálosti zase nulová souvislost.

Radsi pujdu na kafe s Jirkou
takovou dívku charakterizuji jako nesebevědomého retarda.

III. Hovorit o sobe, o koniccih o traveni volneho casu na prvni schuzce – Ano nebo Ne?
Ty pořád nechápeš, že o těchto věcech se dá hovořit, až co dáma má o dotyčného projeví zájem. Ten ho nejdříve musí vybudovat.
Pokud se ho někdo snaží budovat přes své koníčky vyzní to jako vychloubání a končí to obrovským výbuchem.
Všechny tvé příklady tomu odpovídají. Pokud by dívka reagovala způsobem jakým ty uvádíš, tak už po první reakci si kluk může říct "Misson complete, kde mám kondom?"

konverzace na prvni schuzce slouzi k navazovani kontaktu
My se nebavíme o první schůzce, ale o seznámení

zatahovat do debaty, tj. pouzivat otazky
Budete se pořád na něco ptát a dáma se vás zeptá jestli náhodou není u výslechu.

Reakce na komentář: Tygrik #81Načítám náhled komentáře..., Tygrik #82Načítám náhled komentáře..., Mikey #84Načítám náhled komentáře..., Hombre #101Načítám náhled komentáře...

81
Tygrik 09. 07. 2006 11:09

Reakce na OKi98 #80Načítám náhled komentáře...:

Ahoj, nejspis kazdy piseme o necem trochu jinem.

Muj prispevek se vzhledem k zacatku clanku Firestorma tyka
situace, kdy uz divka pripustila, ze bude s muzem komunikovat a sla s nim na kafe nebo dokonce souhlasila se setkanim. Firestormuv clanek zacina "Stalo se vám někdy, že jste se vraceli domů z „rande“ a věděli jste, že to mezi vámi už nikam dál nepovede? Na první pohled se sice zdálo, že slečna zájem měla, ale když jste seděli v kavárně a popíjeli kafe, měli jste pocit, že konverzace byla taková „suchá“.

Pokud hovoris pouze o "osloveni" divky, tak mas pravdu ty – do doby nez divka/zena vubec pristoupi na to, ze se bude rozhovorem s muzem vubec zabyvat, tak ma smysl pouze upoutavat jeji pozornost, protoze jinak je to zbytecne mrhani energii.
================
Re:
Vzdy odpovidej tak, abys svoji odpovedi otevrel prostor pro dalsi konverzaci

Pokud se jedná o screeningovou otázku je lepší se odpovědi vyhnout. Nebudu zmiňovat pravidlo kongruence (zabralo by to velký prostor), proč je to lepší.



Určité typy otázek by samozřejmě neměly zaznít nikdy a pokud je protějšek natolik netaktní, že se zeptá hned při seznámení, tak je samozřejmě lepší, resp. nutné se odpovědi vyhnout. Tyto otázky jsem ale při sestavování předchozího komentáře neuvažovala, nejspíš proto, že pokládám za jaksi implicitně dané, že se člověk na tyto věci neptá. Do této kategorie patří např. dotaz na počet předchozízch partnerek – Můj názor: Je to čistě soukromá věc dotyčného, do které mě nic není, a to ani v případě delšího vztahu.


Otázka typu Co děláš po škole, Jaké máš zájmy apod. už podle mě screeningová není (záleží samozřejmě i na tónu, jakým byla pronesena a na kontextu, tj. připouštím, že jsou situace, kdy může být screeningová). Může to být vážně míněná otázka (opravdu jí to zajímá) nebo dotaz od holky, kterou dotyčný zajímá, tak se na něco chce zeptat a neví na co, a tak plácne první obecnou věc, která ji napdane a kterou pokládá za konverzačně vhodnou.

====================================

Něčí tajemství budeš řešit, pokud tě dotyčný bude zajímat. S vyzrálosti zase nulová souvislost.


Podle mě to s vyzrálostí souvisí v tom smyslu, že vyzrálejší lidé se prostě nenechají tajemnem manipulovat, tj. nemá to na ně účinek. Nejenom ze je to nepritahuje, ale pokud mají zájem, tak ho ztrati. Proste rada zen by muze, ktery by se takto choval rovnou poslala do haje.
Podle mě to potvrzují i odpovědi žen na tomto foru.

==================================
Radsi pujdu na kafe s Jirkou
takovou dívku charakterizuji jako nesebevědomého retarda.

V tomto kontextu neopravnene. Schuzka s jinym muzem je projev nesebevedomi v pripade, ze divka je zadana/ma pritele a pravidla vztahu jsou nastavena tak, ze je to vec "ktera se nedela" (coz je nejvice rozsireny konsensus). Pokud je sama, tak se o projev nesebevedomi nejdna. Hleda partnera (=vybira si) a  prijme zakonite pozvani na kafe/rande od toho kluka, ktery ji nejvice zaujal, tj. pri seznameni, nezavaznem setkani, pokecu v hospode apod. se nejlepe prezentoval, nejzajimaveji komunikoval, libi se ji z jineho duvodu apod.
Pokud ji bude zajimat i nadale po prvni otukavaci schuzce, tak vsechna ostatni pozvani zacne odmitat a bude se schazet jen s nim.


82
Tygrik 09. 07. 2006 13:59

Reakce na OKi98 #80Načítám náhled komentáře...:

Jo ješte měnapadlo, že pokud se holka po oslovení naprosto odmítá s klukem bavit a i po několika minutách ignoruje jeho prohlášení nebo odpovídá hmm apod.,tak je to spíš případ pro ostříleného baliče-profíka (který má za cíl dokázat si co zvládne, tj. jakou bariéru nezájmu dokáže prolomit a který má za sebou řadu seznámení s holkama – prostě praxi) než pro průměrně zkušeného kluka. Průměrně zkušeným klukům bych spíš radila neplýtvat energií, změnit objekt svého zájmu a najít babu, která bude svolná se s nimi bavit.


83
RS Turbo 20. 07. 2006 17:33

Reakce na OKi98 #80: presne kdyz ma zenska zajem de to i bez kecu ;-) A obracene ;-)


84
Mikey 20. 07. 2006 23:00

Reakce na OKi98 #80Načítám náhled komentáře...: Všechny tvé příklady tomu odpovídají. Pokud by dívka reagovala způsobem jakým ty uvádíš, tak už po první reakci si kluk může říct "Misson complete, kde mám kondom?" Ehh..? Tvrdíš, že jakmile o tebe holka začne mít a jevit zájem, že je hned ochotná se s tebou vyspat? Mimochodem…moc by mne zajímala tvoje úspěšnost při svádění, mám takový pocit že holky balíš s tím že se s tebou hned vyspí a nevěřím že každá holka který se líbíš ti hned první večer dá. I přestože tvoje metody jsou nejspíš založené na vybudování sexuálního vzrušení u dámy, je spousta holek co se ze zásady s klukem nevyspí dřív než například po tejdnu vztahu nehledě na míru jejich vzrušení. Leda že bys je opil, ale to doufám není tvůj případ. Tak povídej, jak řešíš zásadový slečny..? Neříkej že ti každá podlehne, holky mají taky svůj rozum a uvažují racionálně…zvlášť když mají přítele. Nedokážu si představit jak bys mi dokázal přebrat holku že by ti dokonce hned dala…aniž by to bylo ňáký "poloznásilnění".

Reakce na komentář: BERmaestro #85Načítám náhled komentáře..., FireStorm #87Načítám náhled komentáře...

85
BERmaestro 21. 07. 2006 00:05

Reakce na Mikey #84Načítám náhled komentáře...: i chlap ma svuj rozum hele ale kdyxž se totalnězblazníš do holky nějake zasady jsou out…

Reakce na komentář: Mikey #86Načítám náhled komentáře...

86
Mikey 21. 07. 2006 09:30

Reakce na BERmaestro #85Načítám náhled komentáře...: No samo. Ale že by se zkušená holka "totálně zbláznila" do Okiho za jeden večer…tak že by nebyla schopná racionálně uvažovat…


87
FireStorm 21. 07. 2006 17:53

Reakce na Tygrik #79Načítám náhled komentáře...: Existuji samozrejme baby (stejne jako borci), na ktere takoveto vyvolavani zvedavosti bude pusobit, ale jedna se jen o cast zenske populace.

Heh, je fascinujici sledovat jak skoro kazda holk rika tohle (ze to funguje na urcity typ holek ale ne na ni). Rika to uplne kazda protoze si mysli ze je vyjmecna. Delej z kazdeho nedostatku dostatek rikaval nekdo. Tim je pak lehci nejakou sbalit, staci rict ze je v necem vyjmecna (nerikam ze hned potom ti skoci do postele).

Reakce na Tygrik #79Načítám náhled komentáře...: Pokud hovoris pouze o "osloveni" divky, tak mas pravdu ty – do doby nez divka/zena vubec pristoupi na to, ze se bude rozhovorem s muzem vubec zabyvat, tak ma smysl pouze upoutavat jeji pozornost, protoze jinak je to zbytecne mrhani energii.

Tohle se da pouzit behem seznameni a behem rande, vlastne skoro kdykoliv.

Reakce na Mikey #84Načítám náhled komentáře...: Everything is possible. Podle mych zkusenosti holky casto ani nezmini ze maji pritele behem seznameni, vlastne ani behem svadeni. Docela casto se stava ze ho i pomlouvaji :-) casto sedim ve spolecnosti holek a posloucham jak skoro kazda pomlouva svyho a rika o nem jaky je debilek. Pak se div ze te podvadi.

Vetsina ctenaru na techto strankach vychazi z nejakych zasad spolecnosti kde jsou hranice ktera je jen omezuji, coz je skoda… njn, nam s OKim toho zustane vic :-)

Reakce na komentář: Mikey #88Načítám náhled komentáře...

88
Mikey 21. 07. 2006 20:18

Reakce na FireStorm #87Načítám náhled komentáře...: Jo, taky jsem si přes půl roku užíval zvířecího života a každý víkend měl jinou; bohužel mi to nepřináší zdaleka takovou radost jako exkluzivní vztah.
A opravdu nevěřím že ten tvůj popis dívek sedí na všechny, na víc než 50% těch inteligentních a dospělých to platit nemůže. IMHO.

Reakce na komentář: FireStorm #89Načítám náhled komentáře...

89
FireStorm 23. 07. 2006 00:06

Reakce na Mikey #88Načítám náhled komentáře...: heh, nevim. Stary baby nevedu. Inteligentky taky ne (vetsina z nich jsou osklivy), bavim se s peknyma holkama kolem 20 a ty mivaji prumerny IQ takze v mym pripade to funguje na 99%. Rikas ze si byl zvire? Spis kanec, bez urazky ale malo kdo bude mit kazdy tyden opravdu PEKNOU holku v posteli. Je to tezky i pro fakt dobre balice. Takdy muzu mit kazdy tyden mozna 2 nove holky v posteli ale nebudou pekne (intelektualky :-) njn vsichni zeny chteji pichat a intelektualky byvaji nadrzenejsi a moc po nich nejedou takze vetsinou skoceji na vyskytujici prilezitost). Me ta hra bavi kdyz muzu dostat do postele fakt peknou holku. Je to tezky, to jo. Predstav si ze prijdes sam do klubu a po 20 minutach odejdes odtad s nejkrasnejsi holkou co tam byla. Nemozny? Prece s nekym v postele stejne skonci… This is our game and we set the rulez. Mickey, driv jsem taky premyslel jako ty ale nebyl jsem moc uspesny. šalom

Reakce na komentář: Mikey #90Načítám náhled komentáře...

90
Mikey 23. 07. 2006 00:49

Reakce na FireStorm #89Načítám náhled komentáře...: No tak vidíš, shodli jsme se. Čili – né všechny holky se s tebou vyspí dřív než s nimi opravdu budeš chodit; ať děláš co děláš. Rád bych jen podotkl, že nevidím důvod proč by pěknou holku mělo bejt těžší sbalit než obyčejnou – tohle je spíš jeden z mýtů – možná bych spíš řek že je to jednodušší protože né tak hezký holky jsou nezkušený a nevěří si – takovou "typickou" kočku dostaneš do postele spíš než normální inteligentní dospělou holku. A ještě – proč je tak super píchat ultrakrasavice když je ta holka třeba úplně blbá? V sexu by člověku mělo jít spíš o prožitek druhýho…když tomu tak není tak mě to ani nebaví. A ještě – jestli chceš výzvu, tak to není sbalit do postele hezkou holku, ale sbalit holku co ví co chce, je dospělá, inteligentní a má rozhled. Viz tohle.

Reakce na komentář: FireStorm #91Načítám náhled komentáře...

91
FireStorm 24. 07. 2006 14:30

Reakce na Mikey #90Načítám náhled komentáře...: Tohle vizet nechci. Podle tve reakce predpokladam ze je ti vic jak 25, me min. Mas pravdu, hezkou holku je obcas lehci sbalit ale ne na diskotece. Proto jsem dal tamten priklad. Navic pulka lidi tady se netroufne na hezci holku, budou radi kdyz sbalej aspon neco.

A ještě – proč je tak super píchat ultrakrasavice když je ta holka třeba úplně blbá?

Jejda. Ty to nechapes? Takhle mluvej vetsinou holky. Tak jinak: proc nepichat skarede a inteligentni holky, fifinu maji vsichni stejnou…

V sexu by člověku mělo jít spíš o prožitek druhýho…

Jo, kdyz jsi zenaty, nebo tu holku milujes. Ale existuje jeste nezavazny sex

A ještě – jestli chceš výzvu, tak to není sbalit do postele hezkou holku, ale sbalit holku co ví co chce, je dospělá, inteligentní a má rozhled.

Tohle je mozna vyzva pro tebe. Me by tohle nebavilo. Mam jine cile ale az budu chtit se ozenit tak mozna to udelam.

Reakce na komentář: Mikey #92Načítám náhled komentáře...

92
Mikey 24. 07. 2006 14:58

Reakce na FireStorm #91Načítám náhled komentáře...: Dobře, v pohodě :-) Když jsi takhle spokojený a nijak ty holky nepodvádíš (nelžeš jim abys je dostal do postele, je to ok). Můj věk? O mnoho míň než 25. Kolik je tobě?

Reakce na komentář: FireStorm #93Načítám náhled komentáře...

93
FireStorm 24. 07. 2006 16:01

Reakce na Mikey #92Načítám náhled komentáře...: 11, vlastni za par mesicu 12, ale vypadam na 14, aspon to rikaji holky…

Reakce na komentář: Mikey #94Načítám náhled komentáře...

94
Mikey 24. 07. 2006 22:24

Reakce na FireStorm #93Načítám náhled komentáře...: Nedělej si prdel…myslím to vážně.


95
chleba 24. 07. 2006 23:17

Reakce na BERmaestro #57Načítám náhled komentáře...: Fakt dobrá myšlenka. (myslím, že to je z nějaký reklamy, ale přesto) :
"Nejdůležitější pohled je váš vlastní" .)


96
chleba 24. 07. 2006 23:21

Reakce na Deni #59Načítám náhled komentáře...: On ale Ash Lenku přes Qarkfórum nebalil, on ji zcela drze poučoval ;-)

Reakce na komentář: Ash #98Načítám náhled komentáře...

97
chleba 24. 07. 2006 23:33

Reakce na Patch #74Načítám náhled komentáře...: Drbej ji za krkem ;-)


98
Ash 25. 07. 2006 11:17

Reakce na chleba #96Načítám náhled komentáře...: S Lenkou zde diskutoval OKi98, ne já ;-)


99
Martin 12. 08. 2006 17:13

ty vole ja se stydim!!!


100
hombre 13. 08. 2006 14:27

ty si asi upad ROME tady se celou dobu resi proc holky odpovidaji stroze i kdyz se borecek snazi rozvijet tema a pritom se nebavi napr o fotbale tak neustale odpovidaji hm ano ne nevim HIHI tyhle stupidni odpovedi na holkach nesnasim


101
Hombre 13. 08. 2006 15:03

Reakce na OKi98 #80Načítám náhled komentáře...: Muzes mi vysvetlit prosim te vysvetlit, proc tak drsnym zpusobem dorazis na Tygrici?Vypada to ze mas hodne zkusenosti a tak nechapu proc do sve raekce vkladas agresivni reakce typu nechapes.Chapu, ze ji nechces zbalit, ale presto by jsi se mel chovat podle toho jak a o cem pises, nemyslis?Tady timto akorad dokazujes jaky jsi teoretik a ne praktik.


102
Jirka 23. 08. 2006 23:34

Muj zazitek: Domluvil jsem si pres net schuzku s jednou holkou. Na pohled obycejna, zadny zazrak, nicmene konverzace po pul hodine velmi vazla a tak jsem si z cele te situace zacal delat sradnu a zacal jsem si vykladat, jak jsem delal administracni interface k antismapu spamassassign, coz je v PERLu psanej program pro detekci spamu a podobny zvasty, ze kterych by normalni clovek nic nepochopil. Po 10 minutach monologu rekla, ze s kamaradama napsali neco podobneho v C++ a jestli taky pouzivam Linux i na desktopu. Vysledek: sme spolu uz druhy rok :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #103Načítám náhled komentáře...

103
BERmaestro 24. 08. 2006 11:25

Reakce na Jirka #102Načítám náhled komentáře...: WOW maso WOW nice…


104
Dusty 13. 01. 2008 22:42

Reakce na Ta-jemna #28Načítám náhled komentáře...: já znám hafec co se na to ptaj. Jinak mě už to pomalu štvou otázky typu ,,miluju tě co s tim udělaš,,?(co já vim si to snad rozmyslim a nenechám se tlačit jak auto) nebo jejich super kámošky,, suprově se k sobě hodíte tak mi řekni jestli se ti líbí a já to dohodnu,, ( jéžiš kdo s timhle přišel ? jestli jí chci snad umim mluvit abych to udělal sám a  jestli nwm tak si to rozmyslim a nebudu odpovídat pod nátlakem

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.