QARK.net — Jak sbalit holku na koupališti
Jak sbalit holku na koupališti

Jak sbalit holku na koupališti

Sluníčko pálí a láká nás k vodě. A u vody, jak známo, bývá plno krásných děvčat. Pokud hledáte pár triků, jak holku sbalit, třeba na koupališti, jste na správné adrese.


Balení u vody má plno výhod. Holky tam totiž bývají ve skupinkách a ani vy tam nejste sami. Takže se balí lépe, než tváří v tvář jedné jediné. Navíc, na koupaliště se lidé chodí bavit a koupat se, a tak tam panuje lepší nálada, než když balíte holku v přeplněné tramvaji.

V první řadě se musíte nějak zviditelnit. Když jdete kolem holek, můžete je třeba pro začátek pozdravit, a potom už není takový problém za nimi přijít a vzít je s kamarádem třeba na zmrzlinu. Možností je víc, můžete jim navrhnout hrátky s míčem, nebo jim říct i úplně obyčejnou větu „Holky, pojďte s námi do vody.“

Moc nedoporučuji, zajít za skupinkou holek a oslovit jen jednu a tu pak někam zvát. Ta jedna prostě nepůjde, protože jí to přijde před kamarádkami hodně blbý. Musíte vzít všechny, nebo je aspoň nějak oddělit a té jedné vyvolené se zeptat někde o samotě. Pro tento případ platí, že se musíte hodně zviditelnit, aby měla důvod jít. To znamená hodit s ní řeč někde u bazénu nebo jinde, když bude sama. Nemusíte mluvit dlouho, jen na sebe trošku upoutejte pozornost. Stačí něco obyčejného. „Ahoj, máš skvělý plavky…“ Prostě cokoliv, aby o vás věděla. Potom ji nechte chvilku o vás přemýšlet, a pak můžete zaútočit a někam ji vzít. Hlavně se nezapomeňte usmívat!

Zkoušejte holky balit i očima, svádějte je gesty a snažte se tak na sebe soustředit jejich pozornost. Hodně holek na to zabere. Nemusíte hned přemýšlet o tom, jak vstát z deky, zajít za holkou a čím ji oslovit. Stačí nevinný pozdrav, pár úsměvů, pozitivní oční kontakt a vše půjde lehčeji. Potom stačí potkat ji třeba ve vodě a jakmile ji oslovíte, nebude už žádný problém pozvat ji na zmrzlinu.

Víc rad vám nedám. U balení je totiž potřeba vypěstovat si určitý cit na to, jestli jste té druhé osobě příjemní, nebo jí vadíte. Tento cit vás povede a vy budete vědět, kdy jste na úrodné půdě, i kdy je třeba odejít. To je velmi důležité. A to nezískáte návodem, ale praxí.


Hodně štěstí!

Qark | 04. 07. 2005 21:59 | Komentáře: 53 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Navi 06. 07. 2005 01:00

tak balit i kamaradky mi pokazde prijde jako mor, radsi vyloudim cislo a zbalim si ji nekde sam (treba az ji vytahnu k vode), ale celou skupinku… ee :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 06. 07. 2005 01:12

Reakce na Navi #1Načítám náhled komentáře...: No já předpokládal, že na koupališti taky nebudeš sám. Pak není problém přijít za tou skupinkou holek i s kamarádama a někam holky vytáhnout.

Reakce na komentář: vorm #3Načítám náhled komentáře...

3
vorm 06. 07. 2005 01:48

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Už nějaký čas sleduji tyto stránky a přitom zde nebyla zmínka o balící metodě, která nemá absolutně konkurenci. Je to pes… pes balič. Jakákoli roztomilá rasa nízkého vzrůstu připomínající štěně s červeným šátkem místo obojku a lesklou srstí udělá 1000 000krát lepší službu než kopa kamarádů. Na koupališti to samé… tam snad ještě více, neboť děvčata sedící na ručnících po trávníku neodolají pomazlení s takovým chomáčkem chlupů. Jednoduše mu házíte míček, který zrovna "náhodou" dopadne mezi ty nej holky na koupališti a on pro něj poběží. O zbytek se postará pejsek, neboť vy se za něj půjdete omluvit, že je tak neukázněný… že je vyrušil… No a už neodejdete. Děvčata ho budou omlouvat "on nás neruší"… Pak začnou otázky "co je to za rasu", "jak je starý"…? No a to je chvíle na představení. Pak může naopak muž sám začít klást otázky "jestli mají ještě dnes něco v plánu"…atd.??? A je ruka v rukávě jak se říká. Kdo někdy venčil svého či cizího psa, pak mi potvrdí, že bezprostřednost čtyřnohého kamaráda je k nezaplacení. Děvčata se před psem chovají daleko uvolněněji a to jak s ním zacházíte vy a jak vás poslouchá je klíč na zámek k dívčímu srdéčku. Doufám, že se po těchto řádcích nenajde blázen, co si honem koupí štěně na léto, protože díky takovým jsou plné útulky…

Reakce na komentář: Qark #4Načítám náhled komentáře..., Nixi #41Načítám náhled komentáře..., Mambik #47Načítám náhled komentáře...

4
Qark url 06. 07. 2005 20:21

Reakce na vorm #3Načítám náhled komentáře...: Máš naprostou pravdu! Já pejsky úplně opomenul. Asi je to tím, že žádného nemám. Každopádně souhlasím, že na psa se dá holka utáhnout velmi dobře. Ale jde to i naopak. Když je v dohledu holka s pejskem, tak honem pejska hladit a chválit, případně se zeptat na pejskovo telefonní číslo :-)


5
OKi98 14. 07. 2005 23:52

Nechci nijak kritizovat, ale pokud se už snažíš pomáhat v oblasti svádění, tak bys měl uvádět rady, které skutečně fungují a které máš odzkoušené, nikoliv ty o kterých si pouze myslíš, že by mohly fungovat.

Například:
Balení u vody má plno výhod. Holky tam totiž bývají ve skupinkách a ani vy tam nejste sami. Takže se balí lépe, než tváří v tvář jedné jediné.
Proč bych měl balit slečny, pouze když jdu s někým? Téměř nikdo z mých známých není na mojí úrovni ve svádění, takže jediné, čeho bych docílil je, že by mně to pokazil.
Proto se radši budu snažit do skupiny sám proniknout a až potom, co mě vezmou v úvahu a budou mě milovat, provedu "útok" na dámu, o kterou mám zájem.

V první řadě se musíte nějak zviditelnit. Když jdete kolem holek, můžete je třeba pro začátek pozdravit, a potom už není takový problém za nimi přijít a vzít je s kamarádem třeba na zmrzlinu.
To jako mám holky na něco pozvat, aby mně dovolily se s nima bavit? V žádném připadě, ale ony mohou pozvat mě.

Stačí něco obyčejného. „Ahoj, máš skvělý plavky…“
Viz výše, proč bych měl dámě podlézat? Dělá to tak 95% kořínků, co znám a jejich úspěch je zanedbatelný.

Aby to nevypadalo jako zdrcující kritika, tak některé rady jsou dobré, ale stálo by zato, abys ozřejmil, proč tomu tak je.

Např.
Moc nedoporučuji, zajít za skupinkou holek a oslovit jen jednu a tu pak někam zvát. Ta jedna prostě nepůjde.
Ta jedna prostě nepůjde, protože při útoku na skupinu platí pravidlo, že všichni v dané skupině vás musí schválit a až potom s vámi někam půjde. To znamená musíte oslovit celou skupinu a až potom, co se osvědčíte, můžete jít po té nejlepší z nich.

Zkoušejte holky balit i očima, svádějte je gesty a snažte se tak na sebe soustředit jejich pozornost.
Protože většina komunikace probíhá na neverbální úrovni, takže musíte dát najevo, že vy jste ten muž po kterém všechny ženy šílí a pokládáte za samozřejmost, že ona má zájem o vás.

Reakce na komentář: Qark #6Načítám náhled komentáře..., Klea #11Načítám náhled komentáře..., Sn #18Načítám náhled komentáře...

6
Qark url 15. 07. 2005 12:03

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: Já třeba k vodě nechodím sám, sám se můžu válet doma. A taky asi nemám balení neschopné kamarády, tak jsem se nechal unést. Navíc vím, že plno kluků nedokáže jen tak se zvednout a jít za skupinkou nebo jednou holkou a začít ji balit. Proto jsem raději zvolit balení s kamarádem. To že kamarád není na tvé úrovni svádění, může být i výhoda. Ale vzhledem k tomu, že s balením nemáš problémy, nebyl ten návod určen přímo tobě. Hodně klukům dělá problém se třeba jen osmělit, tak jsem nabídl řešení skupinkové.

Zvát je kvůli sbalení nemusíš. Ale nevím jak je moudré bavit se s holkou a čekat až tě někam pozve ona. Holky tě pozvat mohou, ale jen málo jich to udělá. Asi musíš mít obrovské štěstí, jestli tě holky zvou. Když už jsme u toho zvaní, tak nevidím nic špatného na tom, že ji někam pozveš na zmrzlinu. Není to žádná drahota, pokecáte si u toho a nijak tě to nezavazuje k tomu, abys od té doby platil zase jen ty.

S podlézáním se to nesmí přehánět, ale pochválit je, je přece moc pěkné. Úspěch "chváličů" je zanedbatelný, protože kromě chválení nepředvedou nic jiného. Naopak takový "balič" pochvalu využije třeba jen jako upoutání pozornosti a potom může svůj koncert rozehrát naplno.
Moc dobře vím, co dokáže i úplně hloupá věta "To je ale pěkný zadeček" pronesená směrem k předvámistojící holce.

Protože většina komunikace probíhá na neverbální úrovni, takže musíte dát najevo, že vy jste ten muž po kterém všechny ženy šílí a pokládáte za samozřejmost, že ona má zájem o vás.
s tím vysvětlováním je to těžké. Kdybych to vysvětlil třeba takhle, tak mi zase někdo jiný může napsat do komentáře, že jsem nevysvětlit jak dát najevo, že vy jste ten muž… :-D

Na kritice není nic špatného. Naopak, člověk tak může uvidět věc i z jiného úhlu a zlepšit se. :-) Děkuji ti za ni.


7
Tim 16. 07. 2005 02:35

OKi98: Sice to pusobi trochu jako vytahovani, ale uprimne ti tvou suverennost v baleni a uspechy u holek zavidim. To se tak nekdo ma ;-) Ja jsem bohuzel takovy trouba jak tu zminil Qark, pro me je problem se osmelit a vubec nejakou holku oslovit. A  priroda ke mne taky byla ponekud skoupa co se krasy tyka. Takze nevim, na co a jak balit :-(
Ale jinak pejsek (ani nemusi byt mrnavy, muze to byt i velky, dobracky vypadajici nemecky ovcak) je opravdu dobry nastroj ve spojeni se spravne proriznutymi usty :-)


8
pepik 17. 07. 2005 02:07

U balení je totiž potřeba vypěstovat si určitý cit na to, jestli jste té druhé osobě příjemní, nebo jí vadíte. Tento cit vás povede a vy budete vědět, kdy jste na úrodné půdě, i kdy je třeba odejít. To je velmi důležité. A to nezískáte návodem, ale praxí.

Tohle je hodne dulezity, ale nevim, jestli se to da naucit. Nekdo (zensky i chlapi) jsou v tomhle ohledu naprosto necitelni, takze clovek spis musi napred trochu poznat tu kterou osobu, aby dokazal rozumet reci jeji/jeho tela. A nekdo zase tohle nevnima nebo neumi vnimat. Kazdej jsme nejakej :-)


9
OKi98 27. 07. 2005 15:05

Time:
Ja jsem bohuzel takovy trouba jak tu zminil Qark, pro me je problem se osmelit a vubec nejakou holku oslovit.
Nejde o to, že bys byl trouba, máš problém ve svém přístupu.
Možná to ze začátku nepochopíš, ale zkus se nad tím, co tady teď napíšu, hluboce zamyslet a pak postupně budeš zjištovat, že mám pravdu.
Problém je v tom, že ty si myslíš, že se ženami máš úspěch.
Uvažuj se mnou, když se rozhodneš oslovit nějakou slečnu tvůj jediný strach je, že tě okamžitě pošle někam. Proč máš tento strach? Protože, když tě odmítne bude to znamenat, že se ženami nemáš úspěch. Pokud by sis toho byl vědom, tak je to jenom logickým potvrzením a motivátorem pro zlepšení – tzn. oslovil bys další.
Tím, že se ani o oslovení nepokusíš se bráníš tomu, že bys zjistil, že se ženami opravdu úspěch nemáš. Proto se raději držíš ve vlastní lži a vyřazuješ se z výběru.
Je to jako by ses měl v první třídě na základce naučit malou násobilku, ale měl bys strach otevřít učebnici, protože bys zjistil, že násobilku prostě neumíš. Místo toho se na to vykašleš, na hodinách nedáváš pozor, když tě jednou za čas učitel vyvolá dá ti kouli a na konci roku propadneš.

A priroda ke mne taky byla ponekud skoupa co se krasy tyka.
No a co? To je jen další hloupá racionalizace, kterou často slýchávám.
Jsem s někým třeba v klubu a vidím nádhernou dámu, řeknu dotyčnému aby za ní šel.

On mně odpoví jednou z těchto idiotských racionalizací:
- určitě je namyšlená
- určitě je na peníze
- chce frajera, co vypadá jako Brad Pitt
- pošle mě do prdele a všichni se mně budou smát
-

Všechno to jsou trapné lži, které jsou jen obranou před zjištěním, že nejsou úspěšní se ženami.
Dám ti příklad:
Jdeš po ulici a vidíš slečnu. Její bílá minisukně jí obepíná její nádherně vypracovaný zadeček a odhaluje do čokoládova opálené svalnaté nohy, které svědčí o častých návštěvách fitness centra. Když projde kolem tebe očima popojedeš výš a vidíš nádherné obeplé tričko, které zdůrazňuje její pevná velká prsa. Ty začínáš pociťovat vzrušení a představuješ si, jak jste spolu někde sami. Ona je nahá sedí na tobě a ty jí hladíš po těch svalnatých nohách a pomalu přejdeš na její nádherná prsa. Pak popojedeš očima ještě výš a podíváš se jí do obličeje a zjistíš, že není zas až tak hezká (třeba 5–6). Nic ti ale nebrání tomu, abys jí vyšukal.
A o tom to je, co se týče vzhledu jde o to abys zlepšil věci co máš pod svou kontrolou (postava, oblečení). Nicméně to jak vypadáš pouze ovlivní první část balení. Dá ti právo audience.
Zbytek (90%) už záleží na tom co máš v hlavě, jak vystupuješ, jak tě berou ostatní apod.
Znám lidi, co vypadají hůř než já, ale pokud bychom v balení soutěžili roznesou mě na kopytech – a to nejsem žádný béčko!

Přestaň se vymlouvat a začni s tím něco dělat!!

Reakce na komentář: Dandous #33Načítám náhled komentáře...

10
Klea 21. 08. 2005 23:36

tak tedy nevím… znám spousta holek, které psy nemají rády. Jsem jedna z nich. Nebojím se jich, ale rozhodně se s nimi mazlit nnehlodlám… jo to kdybyste přišli s kočkou…. ale ta se k tomu dá jen ztěží zneužít, že ;-)

Reakce na komentář: vorm #12Načítám náhled komentáře...

11
Klea 21. 08. 2005 23:37

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: páááni, Tvoje sebevědomí myslím přerostlo realitu.. zkus se tu a tam na sebe dívat z pohledu druhých….

Reakce na komentář: OKi98 #14Načítám náhled komentáře...

12
vorm 25. 08. 2005 10:42

Reakce na Klea #10Načítám náhled komentáře...: A já jich zase znám spoustu, co psy mají rády… tohle je prostě dílo náhody… nebylo tam psáno o balení jedné určité holky, ale o tom, že se v té skupince minimálně jedna najde, co bude pejskem jednoduše nadšená :-)
Ale jsou i metody na balení pejskem jedné určité dívky… třeba na zastávce autobusu a tak…
Mimochodem kočky mám a poslouchají líp než psy, ale to je výchovou, protože nás mají rády :-) Ale někdče je tahat, to bych jim neudělal…
No, ale už jsem viděl i balení přez fretku… vše se dá použít… pokud je muž slušný a vtipný, vše je nenucené… tak proč né… :-)
Tohle je stejně o překonání jen toho prvního kroku, pak stejně vždy záleží na tom jak je "balič" obratný…
Hezký den :-) přeji…


13
Jossh 25. 08. 2005 11:31

Tak na koupaku jsem balil dvakrat – jednou ve svycarsku u jezera neuchatel-lezim si tak sam na plazi a kousek vedle lezely dve holky,jedna nic extra a druha docela fajn,po chvili koukani na ne mi to nedalo a uz tady byla akce :-)zasel jsem za nema,koukl na ne a zeptal se jestli se s nema muzu seznamit a popovidat si-rekly ze ano,takze nasledovalo prijemne popovidani,pak me ta co se mi libila vyzvala jestli si nechci dat rucnik k nim,rucnik byl u nich a uz jsem ji zval do vody-pak jen telefon,vecer rande a… :-)
Podruhe u nas ve meste na koupaku,byl jsem sam a byla tam nadherna slecna-modelka prvni tridy s kamaradkou,ktera tam mela sveho kluka.Napsal jsem ji basnicku,zasel za ni,sedl vedle ni,podival se do oci a rekl ahoj-jak se jmenujes? rekla proc to chces vedet? ja rekl,protoze jsem ti slozil basnicku-Ona na to s cervenanim-pro me-to snad ne-a ja ze na tom nic neni a rekl jsem sve jmeno a i kdyz se to nedela podal jsem ji ruku-podala mi ji taky a rekla jmeno-napsal jsem tedy pred ni pred basnicku: Pro Veroniku,predal ji ji,rekl,ze si ji muze nechat jestli chce a odpovedet a odesel na deset minut. Za deset minut jsem se vratil a na dece jsem mel vzkaz– Basnicku si necham jako peknou vzpominku,ale mam pritele.Jestli chces muzes za nama prijit na pokec. Veronika Takze jsem prisel,seznamil se s ostatnima a vyborne jsme se bavili a doted se zdravime s usmevem – bohuzel vim, ze po tom co mi napsala,jsem se to snazil zahrat tak at si nemysli,ze jsem ji chtel sbalit,ale jen si chtel s nema popovidat a mnou zvolena metoda seznameni byla dost netradicni :-) PS: slovo jsem jsem pouzil trochu vickrat :-)


14
OKi98 28. 08. 2005 02:44

Reakce na Klea #11Načítám náhled komentáře...:
Nevím moc v čem, vycházím z praxe. Jde o to, že pokud se snažím svést nějakou dámu, tak velice záleží na tom jestli je sama nebo ne.
Začátečníci zásadně jdou jen za samotnou dámou a proto nechápou, že dynamika celého procesu se zásadně změní když je dáma není sama.

Všechny osoby kolem slečny nazývám "kazimrdy". Jejich kazimrdnost se musí neutralizovat předtím než uděláte útok na svůj cíl.

Rozlišuji 3 typy situací:

1. Dáma je se svou kamarádkou. Tato situace se už mnoha lidem přihodila. Bávíte se se slečnou, v určité chvíli se do konverzace vloží kamarádka a začne ji tahat pryč, nebo jinak kazit komunikaci – stává se z ní kazimrdka.
Řešení: musíte zabavit obě slečny dokud si vás kamarádka neoblíbí.

2. Dáma je ve trojci. Většinou je daná hierarchie, kdy jedna dáma je nejhezčí, druhá je o fous horší a třetí je škaredá. Váš cíl je samozřejmě ta nejhezčí.
Řešení: jděte za tou prostřední, bude vám vděčná za pozornost (mezi ní a tou nejlepší totiž panuje rivalita). Postupně zapojte i tu škaredou. Nejhezčí se bude divit, že se jí vůbec nevěnujete a sama na sebe začne upozorňovat. To je nejlepší čas pro provedení útoku.

3. Dáma je ve větší skupině.
Řešení: oslovte osobu co se nejméně baví, pak oslovte zbytek skupiny, kromě vaší dámy. Až vás budou všichni milovat, tak oslovte váš cíl.


15
fair-man 16. 09. 2005 18:14

Moc hezký článek,ale sem tohle už několikrat udělal a zjistil sem že ona už má kluka.Nedá se tomu trapasu předejit?

Reakce na komentář: kWIk #16Načítám náhled komentáře...

16
kWIk 18. 10. 2005 00:32

Reakce na fair-man #15Načítám náhled komentáře...: Rysk je zisk


17
Ander 21. 12. 2005 10:48

lol…je tu někdo normální??????(Asi jedině ta slečna co psala, že nemá ráda psy….)sry..Ale nepřipadáte si uboze???


18
Sn 15. 01. 2006 12:24

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: Tak ty jsi drsně namyšlený


19
reno 29. 01. 2006 18:46

Snazit se na koupalisti pritahnout na sebe pozornost – zacit se topit, ale bacha aby vas pak nerozdejchaval plavcik – kulturista :-OD.


20
pavel 04. 02. 2006 16:39

to je hrůza tady to je furt dokolečka o tom samim skoro urážění no ale neřikám že mi nedělá problém z balením holek du po ulici mebo v metru či v nákupáku a oslovit holku která de proti mě to se mi zdá nad lickej ůkol vydim jí proti sobě ale nejsem schopnej nic udělat či promluvit
nejspíš se bojim toho že m+ pošle do prdele nebo se vysměje

Reakce na komentář: Já #38Načítám náhled komentáře...

21
Martin 10. 03. 2006 11:20

Njn, pro nekoho je naprosto snadne vydat se k nejake pekne holce, a zacit ji balit. Nekdo ma na to smysl, a nekdo zase nema (jako ja). Jsou lidi co na to nemaji odvahu, vsak vsude se rika, ze te v nejhorsim posle nekam, ale to nejhorsi co je, je se odhodlat se k vyvolene vydat. U vody jsem nabaloval mozna tak nejake francouzky. Je to o hodne snahsi nabalovat borky, ktere v zivote uz zrejme nepotkas :-) Navic jsou tu jiste jazykove bariery, a v tom byla vyhoda, ony umely nemecky stejne jako ja, a s kamosem jsme se o nich mohli bavit jak jsme chteli, a pred nima si domlouvat taktiku, coz s ceskama nejde, ze :-)

Reakce na komentář: ThePaulo #36Načítám náhled komentáře...

22
Mikey 17. 06. 2006 13:07

Včera jsem se vypravil na koupaliště za účelem balení; šel jsem sám. Balení sám mi tam přijde trošku nemožný – holky jsou tam buď v partě (4+ holek) nebo se svým klukem. Samotných holek tam nebylo víc než prstů na jedné ruce. Další problém je že jsou to povětšinou pubertální děvčata (do 16ti let), starší tam samy nebývají a když už tak jsou hodně starší, tak 40+ :-)
Heh…stalo se mi že jsem přejel pohledem po skupince holek co stála ve frontě na hranolky, otočil se a najednou slyším "Hej, seš ňákej magor?!" Otočím se a uvidím 2 holky (tak 15 let)jak na mě s milým (bez ironie; skutečně se tvářily jako by mne právě balily) úsměvem civí. Hodím na ně tázavej pohled a ony "Jo ty! Proč na nás pořád čumíš?" Tohle jsem skutečně trošku nepochopil, člověku to na náladě ani chuti někoho balit zrovna nepřidá. Moh by mi někdo vysvětlit tuhle reakci..?


23
HEAVY 11. 07. 2006 23:31

Tady ty mladý holky si myslí,že sou středem pozornosti,toho si nevšímej..


24
HEAVY 11. 07. 2006 23:33

Na koupáku nevim,ale na dýze se balí dobře,jenom ted o prázkách je trochu vylidněno,takže minulej týden se mi stala nepříjemnost…nezbalil sem ani jednu holku,což se mi normálně daří každej týden,treba i dve.


25
Shorty 01. 08. 2006 18:47

Jednou jsem si vsiml docela hezky holky v bazenu, a delal jsem, ze se nekam deru a jak jsem machal rukou pod vodou, sahl jsem si na jeji zadek (nenapadne), zrejme to poznala, protoze se otocila, ale sla dal. Pak ztratila pod vodou nausnici a ja mel nahodou potapecsky brejle, takze se me zeptala, jestli bych ji je pucil. A pak ji nasla a slo to jako po masle…


26
klotylda 07. 10. 2006 15:51

Drahý OKi, zavítala jsem na tyto stránky jen tak náhodou a přečetla si tvůj příspěvek.Koukám, že sebevědomí máš až nad hlavu, ale mohu tě upozornit, že tohle není úplně ten klíč k srdci vytoužené dívky. Frajírkům se už dnes každá holka s něčím v hlavě jen směje. Spousty namachrovaných blbců (tím nemyslím samozřejmě tebe) už tvrdě narazilo jak u známých, u kamarádek, tak i u mě…Pokud přítomní pánové stojí o dlouhodobou známost, s kterou si o něčem popovídají a ne o jednonočku po lobotomii, tak se na to musí trochu jinak, než že se před nima budeš natřásat jak kohout a ještě budeš čekat, že tě na něco pozvou…dej vědět, až ti to u nějaký holky vyjde, protože zatim se tu očividně jenom naparuješ a děláš, jako kdyby jsi spolkl všechnu moudrost světa


27
------------------------------------ 12. 10. 2006 18:36

Jo a ja skoncil ve vode! :-)


28
Robin 01. 11. 2006 20:29

je to dobrej napad to hnet skusim až budeme s klukama na koupaku možna že to výde


29
huk 05. 11. 2006 16:12

tyto rady zabrali


30
Martin 15. 12. 2006 11:49

Teda musím říct, že snad každej článek má aspoň trochu pravdy. O tom že je někdo moula, vým svý. I když už byla, jak říkáte ruka v rukávu, tak sem to posr… na plný čáře! A zase, mam kámoše kteří, střídají holky jako ponožky, a těm holkám to očivydně až zas tak taky nevadí! Zjistil sem, že nejen kluci sou všichní stejní, jak říkají holky, ale je to bohužel i naopak. Znám spousty holek který, jak tady zaznělo, touží jen a jen po tom kohoutovy co se natřásá. Ono i slušný holky můžou narazit. Mám kámoše kterej doposlední chýle je ten nejlaskavější, nej ochotnější, nej… a když náhle holka začne , mít jakou koli vadu, problém, nebo je jen nesmělá, tak jí řekne narovynu žeju chce (promiňte mi ten výraz) vyšukat, a ona řekne že zatím ne, tak ju pošle doprdele a začne ju pomlouvat kde může. Podle mě máte všici pravdu. Všichní sme jiní.


31
inkognito 26. 12. 2006 00:09

Zajimavý je že sou tu všici tak chytři ale nic konkretniho zde neni… :-D


32
gaga 24. 01. 2007 13:40

mam jedinecny plan jak sbalit holky pokazde zabere.staci mi 2 ci 3 pomucky balici papir,nuzky a stuzku.kdyz je na zachode hodim na ni papir o vazu stukou kus ji nacpu do huby aby nemohla rvat,nuzkama jo odpanim a odtahnu domu vzdycky to funguje pak ji zavru do klece a do 2 tydnu chcipne pak ji vratim zpatky na zachod jako by nic.moc me to zvrusuje


33
Dandous 16. 02. 2007 09:53

Reakce na OKi98 #9Načítám náhled komentáře...: Oki, myslím, že Tim o sobě nemá mínění, že by u žen štěstí měl a bojí se to si přiznat. Spíš si není jistý svou osobností, má strach se projevit před holkou, protože by ho ona mohla prokouknout a říct mu, že s ním nikam nepůjde a pak to třeba rozkecat mezi kamarádkama ve třdě nebo kdekoliv jinde, aby se mu všichni smáli. A z takového výsměchu má podle mě Tim strach. Já např. také. Co se týče krásy těla, ta je někdy překvapivě dost relativní. Já třeba nejsem žádnej namakanec, nemám výjimečný obličej, nosím brýle. Holky se za mnou na ulici neohlížejí. Ale byl jsem před jistou dobou na osm měsíců v Mexiku a musím říct, že tolik zájmu ze strany holek jsem do té doby v Čechách za celý dosavadní život nezažil. Byl jsem z toho úplně na větvi, nevěděl jsem jak s tím naložit, protože jsem nic takového předtím nepoznal. Dokonce mě jedna půvabná dívčina pasovala na úroveň Brada Pita, idola všech mladých Mexičanek. A stačili k tomu jen moje modré oči a světlé vlasy. U nás tak všední a průměrné, v Mexiku tak výjimečné a málokdy viděné. A vzhledem k tomu, že se mně osobně hodně tmavé holky indiánských rysů líbí víc, než kterékoliv jiné, cítil jsem se tam jako v ráji.
Takže Time, jestli máš modrý oči a světlý vlasy a jsi vyšší než metr šedesát, začni šetřit na cestu do exotických krajů, tam ti balení půjde samo.
A ty, Oki bys trochu potřeboval srazit hřebínek s tím svým přílišným sebevědomím, to se holkám taky až tolik nelíbí. A jestli jo, tak si radši ani nechci představovat, který typ holek po tobě šílí. U takových ti řeknu jediné: děkuju, nechci.


34
jusik 17. 02. 2007 08:57

tak ja to v lete zkusim mno…. :-P


35
:-) 23. 02. 2007 11:54

Ještě že jsem na tyhle dobrý stránky kápnul hodně sem se toho dozvěděl


36
ThePaulo 24. 02. 2007 17:59

Reakce na Martin #21Načítám náhled komentáře...: stebou souhlasím na 100%, já jsem příznivcem adrenalinových sportů a motorek takže co se týče zranění-to se nebojim….. ale když uvidím holku která se mi moc líbí.. mám problém a velkej…vím že bych ji měl oslovit,ale– a to asi nejsem sám, řeknu si : "ale co jí mám říct" ???
A pak je tu další odrážka v seznamu – budu se jí líbit ??, nemá borca ?? atd. Potom co mě proběhne v hlavě několik takových otázek – úsudek zní – nebude mě chtít a o tzv. útok se nepokusím….
Já taky nejsem žádnej Brad Pitt(nebo jak se píše), ale co se týče chování,vystupování atd. to bych asi vyhovoval. Prostě mi na balení chybí odvaha…

A co se týče verze, že nás ta vyhlídnutá pošle někam– tak to není to nejhorší = prostě odejdete a už vás nikdy neuvidí, a jestli se budou lidi okolo smát – to je jedno. Když budou mezi nimi vaši přátelé tak ti to pochopí, proně jste kamarád.

Reakce na komentář: a.c.a.b. #37Načítám náhled komentáře...

37
a.c.a.b. 01. 03. 2007 23:12

Reakce na ThePaulo #36Načítám náhled komentáře...: no s tim "co ji mam rict" je to u me celkem velky problem…


38
04. 03. 2007 12:53

Reakce na pavel  #20Načítám náhled komentáře...: mno tak to máš pravdu já se taky stydim oslovit holku :-(


39
james 08. 03. 2007 17:14

zdar nej je balit holku na konzerte nákýho metallu nebo jake koliv zkupiny doporučení ..keltská noc….nebo chvaleč …tam me mařenek zpousty .. pozvete na pívo a pak sní budete kecat z ruznejma kamošema tak jí pak budete klatit u sebe ve stanu známo z vlastní praxe ……


40
martin 11. 03. 2007 18:10

ahoj ja sem martin a nevim jak řict holce ře ji balim a nevim jak ji to uplně řict prosimvas pomožtemi dik martin.


41
Nixi 28. 03. 2007 21:38

Reakce na vorm #3Načítám náhled komentáře...: no jako dobry ale jak se dostat se psem na koupaliště ? hmm ? mno ale moc by mi to nevadilo dyby se tam nekdo zjevil :-)


42
Tomáš 02. 04. 2007 14:11

ty víš že mi to nefungovalo to balení holek ale přesto dík


43
Kuba 20. 05. 2007 20:05

hele draci mam problem s kamosema,baleni mi nedela problem ale vadi mi keci typu,tak delej vole,bez za ni.Proste chci aby probehl ocni kontakat a ty debilove to nemuzou pochopit,poradte mi jak je mam vylecit a jak se mam branit az to zase na me spustej :-)


44
petul 26. 06. 2007 16:46

ty wole co si myslis…. jako malo trapnej…. takhle te zadna nebude chtit tak laskeve nedavej rady jak na to jasny a nech ho at si to dela jak chce je to jeho vec se mu do otho neser a zaloz si svoje webovky :-/


45
Sam 18. 07. 2007 12:03

Ahoj. Ono balení holek je velice individuální věc. Každá holka je originál a každá je jiná a to ve všem, takže udávat zde nějaký přesný plánek na takzvané "sbalení" je zcestné. U nějaké slečny to zabere a druhá Vás pošle hezky k čertu. Podle mého názoru, když muž chce zaujmout ženu, nesmí to chtít přehnaně moc a nesmí se držet jakéhosi naučeného balicího plánku… Nejlepší způsob je být svůj a být přirozený (hlavně na holku moc netlačit a nebýt dotěrný, to je mnohdy odrazuje). A hlavně !!! Nejdůležitější je sám sobě si VĚŘIT !!!! Člověk musí mít v sobě notnou dávku vlastního zdravého sebevědomí a né se ubíjet kecama typu: ta mě chtít nebude, jsem ošklivý, nudný apod… Každý člověk má v sobě něco krásného když ne přímo na těle, tak v duši určitě. Takže chlapci, věřte si trošku a všechno půjde mnohem snadněji a i Vy budcete potom šťastnější. ADIOS.


46
Will 25. 07. 2007 18:47

Prosím Vás, když už řeknu holce takové to základní "Ahoj, jak se máš?" tak o čem se s ní mám potom bavit abych nevypadal jako nějaký debil, že se bavím s holkou třeba o fotbale nebo o hokeji.O čem by si se mnou popovídala?Děkuji


47
Mambik 29. 07. 2007 23:22

Reakce na vorm #3Načítám náhled komentáře...: myslim ze by me se psem na koupaliste nepustili ale u vody to neni problem a taky bych mozna nemel brat svoji dogu ale neco mensiho ze jo :-D

Reakce na komentář: fe #48Načítám náhled komentáře...

48
fe 29. 07. 2007 23:52

Reakce na Mambik #47Načítám náhled komentáře...: čistě hipoteticky: když tvá doga roztrhá všechny krom slečny snů, pak k ní můžeš pijít a švihácky začít rozhovor "co tak sama, slečno?" .. a mělo by to výhodu, že víš, že tam nemá přítele, ani kamarády či kamarádky, takže by se mohla věnovat jen a jen tobě ;-)



(ne že to budeš zkoušet)

Reakce na komentář: Mambik  #49Načítám náhled komentáře...

49
Mambik 30. 07. 2007 00:15

Reakce na fe #48Načítám náhled komentáře...: :-D ale ta veta co tak sama slecno by jako fakt stala za zkousku


50
Cháron 29. 12. 2007 01:59

Nojo zase jeden machírek kterej si o sobě myslí že mu každá vletí do náručí ale, taklhle to nefunguje hochu.Možná nějaká na to zabere ale , věšina holek má radši nějaký hezký kluky než nějaký machírky, kteří pobrali mnoho rozumu a skut utek.
Já bych skusil něco jemnějšího a ne hned jí balit např. začít se sní o něčěm bavit ovšem co je bude bavit a né nějakej fodbal a hokej ale taky to jde.radči se sní začněte bavit o nějaké knize ať pozná že jste vášniví čtenář a né nějakej počítačovej manijak.Ale stačí to i předstírat že jste vášnivý čtenář.Ale kdzž to zebare tak hold platí pravidlo každá žena je jíná.Neřiďte se návodem ale svým sredcem anebo rozumem návody jsou pro debily anebo pro ty kteří nemají valstí rozum a nemají ani špetku sebevědomí ale ,není špatný si odcuť vzít nějaký skušenosti co sem tu četl tak nějaký napady nejsou špatný.No tak doufám že jsem vás povzbudil a inspiroval čus dobrý úspěchy.
Smajlíci :-)


51
Banderas 23. 02. 2008 21:46

Ahoj lidi všechny vás zdravim. Potřebuju pomoc stím , že jsem pozal jednu holku ktrerá bydlí v Mostě a já jsem z Ustí. Parkrát jsem byl uní doma , poznal její rodiče všechno v pohodě. I ona byla umě a taky v pohodě. Ale bojim se vážnýho vztahu,že se všechno změní. Já vim jak na holky stim nemám problém ,ale bojim se že se do ní zamiluju a ona mě podvede už se mi to stalo.Taky jsem měl sní domluvenej sraz a já nepřišel jr to jenom moje chyba , ale nemůžu bejt měkej taky jsem začal hulit a všechno je mi jedno. Mám ji rád ale v její přítomnosti jsem nesvuj nevim čim to je. Pomocte mi


52
fred 09. 04. 2008 00:49

baleni holek pohoda.jeste si pamatuju jak i ja sem si porad rikal ze sem tak hnusnej a ze me asi proto zadna holka nechce a ted si sbalim 95% holek kterych chci.krasa je jedna vec ale hlavni je umet mluvit vsechno zalezi na psychice a jak tu holku umite na sebe upoutat aby vas poslouchala,ta krasa vam pomuze upoutat pozornost ale jde to i bez ni.ten kdo je peknej tak muze vyuzit seznamovacich serveru jako libimseti lide atak mam v praxi overeny ze pokud uz umite s  holkama zachazet tak si jen najdete nejakou peknou pokecate pak si domluvite srazek a pak zase dulezity je umet s holkou zachazet osobne neni na to zadnej navod je to zkusenostma kdyz zjistite co holkam vadi a co se jim libi nemusito byt u kazde stejny ale vetsinou je to podobny u holek ktery maj urcitej styl napr skejtacky punkerky atak.nevyhodou je ze na tech serverech nemate moc sanci pokud nejste hezci protoze vetsina lidi tam da na prvni dojem podle fotek.jinak lip se bali na ruznych akcich za pomoci urcitych latek kdy to de samo :-D :-D :-D


53
Smajdak007 31. 07. 2008 13:19

zdravím no stala se mi taková zlášní příhoda přišel jsem na koupák s kámošema a skákali jsme flipy do vody
(ne že bych machroval ale jsem parkourista a flipy mě prostě strašně baví) no a př tom jak jsme skákali jsme si všiml dvou holek jak po mě furt civí no tak se si řekl že se asi dívají za mě nebo tak něco a skákal dále ale ony se na mě furt dívaly tak sem si řekl že stím něco udělám ale vždycky gdyž sem se otočil podíval na ně tak ony se otočily a dívali jinde ale a tak to dělaly furt tak sem se rozhodl že za nima zajdu ale bylo mi blbý tam jít skámošema chtěl jsem to skusit na vlastní pěst a tak sem šel přišel jsem za nimi a řekl jsem čau holky nešli byste do vody no a v tom se to všecko posralo jeda z těch holek řekla jo ráda a ta druhá ta oškilvější ne co si to dovoluješ … no tak sem se na sekundu zasekl a fakt sem nevěl co s tím ale po chviličce sem se zeptal té jedné co mi řekla že se mno pude do vody jestli teda pujde do té vody a ona se zvedla začla přemlouvat kamarádku ať de taky ale ona nechtěla a začli se hádat.. tak to jsem nechtěl ale ta jedna se mnou šla do vody
a bylo to fakt supr… a pak sem se jí zeptal jestli nepujdem z vody ven a pak na zmrzlinu ona řekla že už nemá peníze tak sem ji řekl že to je vklidu ale cestou jsme potkali tu druhou ta už nevypadala tak uraženě a začala se mi omlovat že mě nechtěla urazit já jsem řekl že to je v pohodě a pozval ji taky na zmrzlinu… no prostě super s tou jednou sem už přes rok a je to fakt ta nej holka co můžu mít :-) Na tohle nigdy nezapomenu to bylo jako z filmu :-D :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.