QARK.net — Kurvy se neusmívají
Kurvy se neusmívají

Kurvy se neusmívají

Občas, když stojím ve frontě u pokladny, tak poslouchám lidi okolo sebe. Člověk se může hodně přiučit. Jako třeba dneska. Přede mnou stála holka s klukem. Sourozenci. Holka docela pěkná a kluk docela chytrý. No však posuďte sami.


Kluk ukazuje k protější pokladně: „Podívej ségra, tomu borcovi se vážně líbíš. Dívej se, jak po tobě háže očima.“
Holka dívá se do země: „Já to vidím.“
Kluk: „Jak to můžeš vidět, když ses na něj ani nepodívala?“
Holka upřeně hledí do země: „Podívala jsem se, je pěknej.“
Kluk: „Tak se na něj aspoň usměj, honem než odejde.“
Holka: „Proč?“
Kluk: „Jaký proč? Usměj se na něj, ať ví, že o něm víš. Aspoň mu ukážeš, že máš o něj zájem. Doma pořád brečíš, že nemáš kluka a najednou, když je tam takovej fešák a dívá se po tobě, tak nic.“
Holka: „Ne, to ne, to je blbý.“
Kluk: „Proč ne? Co je na tom špatnýho.“
Holka po minutě ticha: „No připadala bych si jako kurva.“
Kluk s vytřeštěnýma očima: „Ježišmarja, proč jako kurva?“
Holka: „No kdybych ho balila. To přece nejde. Je to takový blbý.“
Kluk se smíchem: „Tak to nechápu. Já myslel, že kurvy jsou ženský, co šukají s chlapama za prachy, a ne ty, co se na ně jen usmívají.“

Holky, vaše telepatie prostě nefunguje

No jo, co dodat, ten kluk měl pravdu. Kéž by se z toho holky poučily a daly občas aspoň trošku najevo, že mají zájem. Chlapi to totiž těžko poznají z toho, že se dívky dívají jinam. V takovém případě totiž většina chlapů odejde pryč. Ale kdyby muži aspoň věděli, že tu šanci mají, protože by jim to děvčata dala najevo, tak by té šance mohli využít.

Holky, vždyť není nic špatného na tom, že se trošku usmějete.

Qark | 07. 07. 2005 21:17 | Komentáře: 15 | ::O ženských


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Navi 08. 07. 2005 00:46

na holky co neda najevo zajem od nejake doby nereaguju a musim rict, ze to bylo jedine dobre – predtim se me "damske okoli" sestavalo i z sedych mysek, ktere jsem musel rozpovidavat, ted jsou v nem jen zivejsi "samicky", ktere s tim problemy nemaji… a kdyz uvidim mysku, ktera se snazi, tak ji podporim, i kdyz ji to nejde – ukazala snachu, oddelila se od tech, co sedi a cekaji na modre z nebe…


2
Mike 15. 07. 2005 20:43

Jasně, taky se mi to stává – holka, která na mě lačně kouká a myslí si, že ji nevidím a když se na ni otočím, tak dělá jakoby nic a neprojevuje se. Poslední dobou ve štatlu potkávám jen samé pasivní baby, hrůza!!!


3
Kvejk 30. 07. 2005 03:17

K holčičí přirozenosti patří pasivita.Kluk a holka sou jiný stvoření,to je důležitý vědět!
Někde sem slyšel že zbraň co vystihuje muže je luk-míří přímo na cíl a de si za svym.
A holčičí?-je to past! Past je jim nejpřirozenější,vyčkávat a lákat,ale to lákání už jen u těch trošičku vypočítavejch.Kdyby holka nebyla takováhle jak píšete,nebyla by to holka.Nejlepří příklad toho jak holka dává najevo zájem:Všem u stolu dá jednu naběračku polévky a tomu co se jí líbí dvě.Holka neni kluk.


4
Marcela 14. 03. 2006 12:41

Myslím si, že milý úsměv nikoho neurazí :-)Ráda se na lidi usmívám, jen málokdo umí úsměv oplatit, lidi si to berou osobně a hned si každý myslí, že když se na někoho usměju, tak že hned vysílám balící signál :-)Ale nenene, pánové, tak to není, milounký úsměv nikdy nikoho neurazil, Když je to opětované, pak si myslím, že už chybí krůček k další komunikaci, tak se nebraňte,usmívejte se a seznamujte. :-) Já díky svému úsměvu našla svého milého a v srpnu plánujeme svatbu :-) takže držte palce, ať nám úsměv na tváři vydrží po celý život….

Reakce na komentář: jaro p #9Načítám náhled komentáře...

5
pavel 24. 06. 2006 18:06

holky jsou super,kdyby nebyly tak si budeme my chlapy do konce zivota honit klacky,

Reakce na komentář: Iseneg #11Načítám náhled komentáře...

6
poe 11. 10. 2006 17:48

Holka hezká, kluk chytrý?? Co kdyby to bylo naopak?

Reakce na komentář: def #7Načítám náhled komentáře...

7
def 11. 10. 2006 19:30

Reakce na poe #6Načítám náhled komentáře...: No tak by to bylo naopak. Mozna by si rikali neco jineho a tenhle clanek by nevznikl. Nejak kometar nechapu…


8
vtr81 13. 10. 2006 12:03

i holki jsou moc chytre,jsou i moc krasne,no proste jak ktere,znam i skarede a blbe.ale ti co pisi jsem jsou urcite osklivy a blby.

Reakce na komentář: FE #13Načítám náhled komentáře...

9
jaro p 20. 10. 2006 20:20

Reakce na Marcela #4Načítám náhled komentáře...:
Držím palce.
BTW na toto som viackrát došiel.
Myslel som si, že keď sa na mňa nejaká okoloidúca usmeje tak má o mňa záujem. Keď som ju niekam pozval, začala petičkovať.
Aké nepríjemné bolo to zistenie. Jednoducho som bol ješitný.
Ako sa dá v rýchlosti rozoznať baliace usmievanie od ostatného? Asi sa len opýtať.


10
Iseneg 20. 10. 2006 22:08

Z vlastní zkušenosti vím, že většina holek se usměje a ráda… Ale jsou i takové, které se na vás podívají jako kdyby jste je chtěli zabit… Ale to je možná tím, že se neumí usmát…. :-) holky smějte se dělá to dobrý dojem….


11
Iseneg 20. 10. 2006 22:11

Reakce na pavel #5Načítám náhled komentáře...: tak tohle nebylo zrovna moc dobré vyjádření… Holky nejsou jen na sex!


12
arne.diessel 16. 12. 2006 22:27

že jsou všechny ženské stejné?To si nemyslím,některé jsou i daleko horší


13
FE 04. 01. 2007 20:24

Reakce na vtr81 #8Načítám náhled komentáře...: hm, tak jsem absolitně nepochopil, co jsi chtěl říct – to že jsou holky hezký a chytrý, ošklivý a blbý a pak spousta dalších možností, to beru. Tu druhou myšlenku jsem ale nepobral? Těma ošklivýma a blbýma myslíš holky, který sem píší? Nebo kluky? Podle toho jak je to naspsaný bych tipoval na kluky. Ale podle pravopisu zase holky.

Každopádně – jestli chceš někoho kritizovat pro blbost, měl by sis nejdříve zamést před svým prahem a alespoň se naučit rozdíly mezi I/Y ! (učivo ze základní školy)


14
M.Y.R.a 13. 05. 2007 03:47

Dneska najit holku, kera se na Vas smeje jenom tak nebo ze se ji libite, je docela tezky. Bo sem ignorant. :-D Kazdopadne ja holku mam a to pousmati tam bylo, ale trvalo dlouho, nez z toho neco bylo. Chce to cas, ale funguje to. :-)


15
zbynek 24 22. 09. 2007 10:25

no ja se na holky usmívám rad a holky se taky rady usmějou na mě.jenže další případná konverzace nestojí za ni.Neví proč ale v přítomnosti hezké holky znejistím a nevím z které do které.Možná to má co dělat i s tím že jsem ještě panic.no nevím.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.