QARK.net — Už nikdy přepravní službu PPL
Už nikdy přepravní službu PPL

Už nikdy přepravní službu PPL

Objednal jsem si paměťovou katu v jednom e-shopu, v pátek, v 17h večer. Z možností dopravy jsem si vybral přepravní službu PPL. Velmi mě potěšilo, že za dvě hodiny od odeslání objednávky mi z elektronického obchodu přišla informace, že zásilka je expedována, a že ji mohu čekat ráno následující pracovní den, to znamená dnes. Takovou rychlost jsem vážně nečekal.


Dneska ráno snídám, když v tom uslyším před barákem auto. Jdu se podívat z okna a je to bílá dodávka s písmeny PPL na boku. Beru peníze, jdu otevřít, a to už jen zahlídnu jak bílé auto mizí v dáli. V poštovní schránce se na mě směje lísteček s „Adresát nezastižen.“ Okamžitě volám na telefonní číslo z lístečku, vysvětluji operátorce, že jsem byl doma a řidič se ani neobtěžoval zazvonit. Ta mi proto dává na řidiče číslo mobilního telefonu. Volám řidiči a informuji ho kdo jsem a divím se, že ani nezazvonil. Na to mi řidič bez jediné omluvy či vysvětlení říká, že je bohužel (bohužel pro mě) o několik ulic dál a „že už valí pryč.“ Žádám ho tedy jestli by mi mohl zásilku dovézt zítra a on mi na to milostivě odpovídá „Pokud mi to zítra vyjde, tak se stavím.“

Tak sakra kde to jsme? Řidič vám hodí do schránky lístek, že vás nezastihl a přitom se o to ani nepokusil. Místo aby se alespoň omluvil, kašle na vás a řekne vám, že je bohužel už od vašeho baráku necelé dvě minuty daleko a jede pryč, ale pokud se mu bude chtít, tak vám to přiveze druhý den.

Doufám, že zítra řidiči z Professional Parcel Logistic vyjdou jeho pracovní povinnosti, a že mi balíček doručí. Jedno však vím zcela jistě, okamžik doručení bude mým posledním setkáním s touto přepravní službou.

Qark | 11. 07. 2005 14:39 | Komentáře: 135 | ::Různé


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Jódlující bernardýn 11. 07. 2005 15:07

Dnes mi má PPL taky něco přivézt. Celý den jsem kvůli tomu doma, tak jsem zvědav, jestli se mnou bude PPL jednat podobně…


2
LUKiO 11. 07. 2005 16:29

Ja si nechal nedávno také něco poslat přes PPLko a naopak mám opačnou zkušenost. Řidič mě nezastihl doma, a tak mi volal že stojí před naším barákem, ale jelikož jsem byl v práci, tak jsme se bez problémů domluvili po delším rozhovoru a zkoumání optimální varianty, že mi to přiveze tam, jelikož kousek ode mě do vedlějšího baráku vezl nějakou jinou věc.

Reakce na komentář: Qark #5Načítám náhled komentáře...

3
Pavel 11. 07. 2005 16:46

Asi nějaký osobní selhání, protože já mam téměř vždycky všechno přes PPLko a nikdy žádnej problém, řidič vždycky ráno předem zavolá, domluvíme se, v kolik u mě bude a hotovo.No problem. Záleží holt na tom,kdo má ten tvuj obvod na starost…


4
Čelo 11. 07. 2005 16:59

já taky celkem spokojenost. Den předtím mi oznámila operátorka (či co to měla za pozici), jestli budu v tu a tu dobu doma, řekl jsem že ne a tak se zeptala, kde by mne mohli zastihnout. Nahlásil sem adresu do práce a druhý den opravdu přijel a to dokonce o hodinu dříve :-)

Reakce na komentář: Qark #5Načítám náhled komentáře...

5
Qark url 11. 07. 2005 17:05

Reakce na Čelo #4Načítám náhled komentáře...: Reakce na LUKiO #2Načítám náhled komentáře...: Tak to tiše závidím. Mně nikdo netelefonoval. Dokonce jsem jim psal na jejich web na reklamace a doteď mi ani neodpověděli. Každopádně operátorka byla fajn, řidič ne.


6
Navi 11. 07. 2005 18:34

nejspis se jedna o extremni pripad ridice – vyuzivam jak PPL tak DLP a zatim jen spokojenost – do objednavek vzdy pisu, at se se mnou ridic spoji aspon hodinu pred dorazenim k cili a i se tak stane – dohodnem se co a jak, proste pohoda.

na ceskou postu uz nejakou dobu dlabu, zvlast kdyz ceny jsou srovnatelne :-)


7
puz 11. 07. 2005 21:11

Toz ja jsem sluzbu PPL u objednavky z internetu pouzil uz 2× a byl jsem spokojen. Vzdy mi rano zavolali jestli misto doruceni stale plati a poprve mi objednavku dovezli az pred skolu a podruhe ke kamosovi do prace, takze plna spokojenost. Asi se pan ridic vyjimecne hodne spatne vyspal a nebo je silne neprofesionalni.


8
lookyn 12. 07. 2005 01:50

Chlapi, kámoš děla u PPL a vězte, že někdy je takovéto chování u nich nevyhnutelné. Oni co od něj vím nemají pevnou pracovní dobu. Dostanou auto plné balíků a až to rozvezeš máš padla. On začíná v šest ráno a vetšinou končí kolem páté a šesté odpoledne. Je to hodně náročná práce, pořád někam trajdat. peníze nejsou nic moc na to, že vám jde denně o kejhák na českých silnicích. Tohle není samozřejmě omluva jednání řidiče, jen jsem si myslel, že by se hodil i pohled na věc z druhé strany břehu…

Reakce na komentář: aknel.ko #44Načítám náhled komentáře...

9
Qark url 12. 07. 2005 11:34

Takže balíček už mám doma. Ten řidič se mi dokonce omluvil a vysvětlil mi, že včera zvonil 3×. Když mi ukázal jak zazvonil, bylo evidentní, že mačká na špatnou stranu zvonku. Správná strana je sice označená, ale je možné, že z jeho pohledu to případně nemuselo být vidět.


10
X 15. 07. 2005 22:11

V PPL jsem pracoval brigádně dva dny a víc se to nedalo. Je tam jeden takovej blbeček jménem Kamil, to je hroznej magor. Vůbec celá ta firma stojí zaprd, fakt tam dělají lidi IQtykve. A kolikrát jim tam ty věci spadly za ty 2 dny co jsem tam byl, když jsem to viděl, tak bych si od nich nenechal přepravit ani balíček žvýkaček.

Reakce na komentář: depo02 #29Načítám náhled komentáře...

11
Qark url 15. 07. 2005 22:19

Co se týče PPL, je zvláštní, že druhej balíček jsem si nechal dopravit Českou poštou a došel mi za 24 hodin!!. Spokojenost veliká. Od PPL mi došel balíček později, zaplatil jsem víc, řešil s řidičem stupidní věci… atd. Nejenom, že řidič České pošty uměl zazvonit, ale byl i naprosto v pohodě.


12
Pavel Bureš 18. 07. 2005 08:17

Co se týče PPL, tak mám vesměs dobré zkušenosti, neboť řeším vše přímo s řidičem. Na dispečinku se s vámi nebaví, lžou vám (volám v 18,30 že jsem měl od 12–18 objednaný svoz a oni že řidič to ještě stihne v zadané době). Hlavně dispečink nedává řidičům časy, kdy se svoz objednává atp. Takže pokud máte rozumnýho řidiče ve vaší oblasti, vyřešíte vše s ním.


13
swamp 20. 07. 2005 17:46

S PPL mam dobre zkusenosti jako s celkem. Zalezi, jestli ridic je clovek, ktery se spatne vyspal, zjistil, ze mu manzleka zahejba a k tomu ma blbe deti nebo normalni chlap, ktery praci bere tak, ze to je holt prace…


14
dendy 24. 07. 2005 08:00

Proč má odnést nevinný člověk blbou náladu řidiče? Taky mám zkušenosti s přepravními společnostmi, a vždycky je to na lidech. Chápu řidiče, že je nervózní a toleruji to. Nemusí se usmívat, nemusí být příjemný (i když to člověku zlepší náladu) ale MUSÍ MI TO DORUČIT. Hlavní důvod proč píši je ten, jestli je takový dareba nějak zaměstnavatelem potrestán-teď nemyslím toho o kterém psal Qark, protože se ukázalo, že řidič pouze mačkal zvonek na špatné straně. Taky nechápu, proč některé společnosti (nevím jestli všechny) nehradí řidičům hovory. Je přece nelogické, aby řidiči volali zákazníkům na svoje náklady, To se potom nedivme, že se jim moc nechce. A pokud to dělají, měli bychom na ně pamatovat s nějakým "spropitným".Co myslíte?


15
Kráťa 24. 07. 2005 15:50

Asi nejdůležitější otázka zní: "Stále ještě máte zvonkové tlačítko, které při stisknutí na "nesprávné" straně nefuguje ?" Pakliže ano, měl byste si ho opravit – když už o té závadě víte. Bude to první krok k zamezení vzniku budoucích nedorozumění.
Ale jinak – jednou mi z PPL volali, že zásilka bude doručena mezi 13:00 a 16:00, tak ať sem včas doma. A pak mi chvilku po desáté volal řidič, že na mě čeká před barákem …

Reakce na komentář: Qark #16Načítám náhled komentáře...

16
Qark url 03. 08. 2005 12:28

Reakce na Kráťa #15Načítám náhled komentáře...: Ano máme. Jde totiž o tmavý zvonek na kterém je bílé kolečko s tečkou. Na ni běžný člověk strčí prst a zmáčkne. Nejedná se o chybu zvonku, když někdo strká prst jinam, takže není co opravovat.
Pošťačka to umí, řidič od České pošty to dokázal, i sedmiletý kluk od sousedů zvládl zazvonit. Řidič od PPL stál pod schody, natáhl ruku nahoru ke zvonku a mačkal. Z té pozice je možné, že označení neviděl.


17
klima 03. 08. 2005 17:23

je to tak rychlá služba že nestačí předávat zásilky v tý rychlosti,šofér nepočkal ani 5 minut na peníze které měl dostat za zásilku tak odjel stim že možná jindy.


18
Tracy 23. 08. 2005 11:18

Já jsem pracoval u PPL a řeknu Vám,že to není vůbec lehká práce.Když máte rozvést přes 60 adres,tak je pro vás každá minute dobra a otáčet se někam kde jsem byl a zvonky nefungují,tak to by museli všichni šoféři jezdit po desáté hodině večer.Někteří mají aji rodiny.Je to velmi dobrá firma.


19
tOm 05. 10. 2005 10:07

Zrovna čekám balík s PPL a krátím si čas čtením… Já kurýrní služby nepreferuju a pokud to jde, vyžaduju doručení Českou poštou, vemte to takhle:
Kurýři tvrdí, že jejich firmy rozváží cca 9–17hod ale od řidiče se ale dozvíte, že jen v dopoledních hodinách (DPD), ovšem přibližnou hodinu se od něj nedozvíte, dispečink vám vždycky něco nalže, něco, na co se nedá spolehnout. Řidič a dispečer totiž žijí každý v jiným světě. Fajn, takže trčíte doma (nebo na jednom místě), čekáte a  trnete, jestli bude fungovat zvonek i když jste v poznámce pro dopravce uvedli, že mají volat na mobil, což i za ty prachy, která to doručení stálo (zpravidla kolem 150Kč), rádi ignorují. Pak máte, ve schránce lístek o nezastižení, voláte dispečink a dozvíte se, že zítra byste si mohli celou proceduru prožít znovu anebo si přijet do depa na druhém konci města… Skvělý! Zlatá pošta! A je mi úplně fuk, že je to těžká práce a že kurýři mají rodiny, ať jdou do háje…


20
MC 07. 10. 2005 08:59

všechno je to o lidech … já mám s PPL taky dobrou zkušenost, ikdyž sem občas slyšel něco špatného … ale za to mohou jednotlivci a ne firma jako taková … příště doporučuji napsat stížnost na řidiče a firma si to s ním vyřídí


21
Kris 08. 12. 2005 10:12

Stejnou zkušenost mám já s Českou poštou, pošťačky také nezvoní a rovnou hodí lístek do schránky a o vyřizování na
naší poště /obec u Přerova/ ani nemluvě – to je opravdová lahůdka – úřednice není schopna se za 3 roky naučit vůbec nic. No radost.
Kris

Reakce na komentář: Arwen #32Načítám náhled komentáře...

22
Martin 11. 12. 2005 22:39

Dobrý večer.Když si přečtu tyto názory o tom,že co všechno přepravní služba musí před doručením zásilky udělat,tak musím upozornit na obchodní podmínky systému PPL,které jsou zcela veřejně dostupné.Je zde zmínka o doručování zásilek na adresu soukromého bydliště.Je totiž zřejmé,že ten kdo tady kritizuje práci doručujících dopravců,nemá o těchto podmínkách ani tušení.


23
majklos 15. 12. 2005 17:39

Joooo, to nejni nic proti tomu co se prihodilo a stale nejni doreseno mně. 11.12.05 jsem si objednal 4ks zimnich pneumatik…Co se nestalo panacek z PPL, dovezl pouze 2 – ze prej mu dali 2,tak veze dvě, ovšem zaplatit chtěl všechny pac to tak bylo v papirech, po chvili handrkovani a telefonatu s dodavetel jsem to zaplatil – když mi bylo slíbeno, že zbylé 2 dorazí ještě ten den, nejpozději však zitra…dnes je to 14 dní a telefonuju si s PPL každý den a žádné pneumatiky nedorazily, nejdřív je nemohli najít, pak byly definitivně ztraceny, pak se nasli atd…, ovšem přesto že mi již 5× bylo slíbeno, že do druheho dne je budu mít, nemam stále nic a komunikují sem nou jen kdyz zavolám. PPL is the best off…m.


24
PPL 15. 12. 2005 22:28

to majklos:Abych tě vyvedl z omylu,tak podle toho jak popisuješ tak je tvůj případ jednoznačně chyba odesílatele,protože pouze jeden svazek pneu označil dobírkou a ten ti došel.Samozřejmě řidič požadoval cenu za všechny 4 pneu,protože tak to žádá odesílatel.správný postup je ten,že co 2 pneumatiky ve svazku to cena za 2 pneumatiky.Co se týká ztracených pneumatik,tak bych tipoval,že se z nich strhla etiketa s adresou a pak se zásilka stane zcela neidentifikovatelnou.To je u pneumatik bohužel častý problém.Máš možnost se obrátit na reklamační oddělení depa PPL ve tvém regionu /mail najdeš na www.ppl.cz/ a zde ti s tvým problémem jistě rádi poradí.


25
xy 27. 12. 2005 15:24

neni to jen o radovych pracovnicich ale hlavne o jejich nadrizenych


26
Stifler 30. 12. 2005 08:33

Zdravím. Nedělám u PPL ale u konkurenční firmy General Parcel. Takové to chování by být samozřejmě nemělo ale svým způsobem to chápu. Má ppracovní doba začíná v 5,00 a končí v 20,00. 5 dní v týdnu, mezi svátky zkrátka skoro pořád. denně najedu 420 Km a kolikrát lidé opravdu příjemní nejsou a proto se nemůžete divit tomu že řidič selhal. Berte to tak že jsme taky jenom lidi a ty nervy to bohužel párkrát nevydrží…..


27
Kleopatra 20. 01. 2006 10:52

Bohužel i já mám špatné zkušenosti s touto firmou.Ačkoli byl dohodnutý den dodání balíčku,čekala jsem na něj ještě další dva dny,aniž by mi někdo zavolal a vyjasnil situaci.Také telefonovat se musí vícekrát,neboť telefon nikdo nebere.


28
lucie 20. 01. 2006 13:31

taky právě čekám na jednu zásilku,krátím si čas čtením těchto příspěvků a modlím se, aby ten můj řidič uměl zvonit na zvonek, číst v mapě a nejlépe i ovládat mobil.jo a čekám už od osmé rána a teď je půl druhé, za dvě hodiny musím z domu pryč,tak doufám, že to stihne.


29
depo02 31. 01. 2006 15:56

Reakce na X #10Načítám náhled komentáře...: Drahý příteli, když jsi vydržel pracovat u PPL 2 dny,byl bych moc zvědavý, jak dlouho vydržíš pracovat někde jinde, jinak, že jsme magoři nechávám bez komentáře, stačí když si někdo přečte tvůj příspěvek.

PPL


30
Lenka 08. 02. 2006 10:16

I já mám s PPL podobné zkušenosti, balík urguji již osmý den, mám za sebou již asi dvanáct telefonátů, nikdo nechce říct, kdo chybu zavinil, vypadá to na řidiče. I s ním jsem už měla několik telefonátů, naposledy řekl, že přijede, až bude mít cestu. Neuvěřitelné. PPL již nikdy více!!!


31
Vratislav 04. 03. 2006 11:12

Asi jste naštvaný jen na řidiče a ne na firmu. Vše záleží na lidech, kteří v té firmě pracují a většinou ne na celé firmě, která by měla sjednat pořádek. Jsem automechanik a pár let jsem řídil servis. Vím, že není vše, tak jak to člověk vidí ve stavu naštvanosti. Kdysi jsem pracoval u pošty ( jako řidič ) a není to žádný med.


32
Arwen 22. 03. 2006 18:05

Reakce na Kris #21Načítám náhled komentáře...: zajimalo by me,kde jsi prisel nebo prisla na to,ze postacky taky vubec nezvonej???Mozna tak v nejakym prdelakove,ale tady v praze by si to trouflo malo postacek..Vim to,protoze tam osobne jako dorucovatelka pracuju.Hodne lidi si rado stezuje a nez pak poslouchat ty kecy,verte ze zazvonit na zvinek neni zas takovej problem.A plus to,ze dorucovatelka ma pak na poste o 90% mene prace kdyz je zasilka dorucena.Tot vse k tomuto nazoru.

Reakce na komentář: Martan #33Načítám náhled komentáře...

33
Martan 22. 03. 2006 19:18

Reakce na Arwen #32Načítám náhled komentáře...: Uz se mi mockrat stalo ze se objevil ve schrance listecek i kdyz jsem byl cely den doma. Znama postacka me informovala ze to delaji brigadnice ktere obcas najimaji.


34
Milous 21. 04. 2006 14:20

Jsou pomali a nemaji informace uplne v poradku


35
Ji 10. 07. 2006 22:56

Od rána jsme s manželem doma a čekáme na zásilku od PPL,je vedro,okna dokořán,zvědavě vyhlížím dodávku.Už je 19:00 a dodávka nikde,ani nikdo nezvonil,na náš 100% fungující zvonek.No co,dorazí zítra.Klídek střídá velká zlost,na stránkách PPL-sledování zásilek,zjišťuji,že můj balík NEBYL DORUČEN Z DUVODU ZMEŠKÁNÍ ZÁSILKY!!Schránka prázdná!ZLATÁ POŠTA!!!

Reakce na komentář: pilot #95Načítám náhled komentáře...

36
Radek 27. 07. 2006 13:00

PPL je naprosto OK. Bydlím v Litoměřicích a zásilka mi byla doručena 12:35 následující den po odeslání. Nicméně nebyla na dobírku (možná nemají rádi braní peněz).


37
Clair 04. 09. 2006 15:07

PPL to sou pekny svinaci objednala jsem si pred tejdnem vodnici.. po PPL pac jsem si myslela ze to bude nejrychlejsi.. mno a do tedka ji nemam.. a uz mam z toho abstak

Reakce na komentář: HONZA #39Načítám náhled komentáře..., pilt #96Načítám náhled komentáře...

38
roonnie 15. 09. 2006 19:18

Taky jsem si objednala balík, měla mi ho dovést PPL, právě musím volat na asi tisíc čísel, dalších tisíc čísel hlásit, páč řidič, který mi ani nezavolal, rovnou na balík napsal odmítnuto, jsem strašně ráda, že teď musím přesvědčovat depo, že mám stále zájem a chci to doručit…a řidiči…radši nemluvit-ochotní jak…


39
HONZA 05. 10. 2006 08:40

Reakce na Clair #37Načítám náhled komentáře...: Ja cekam uz 15.den (vcetne jednoho svatku), takze 10 pracovnich dni, asi 8 urgenci, 8 slibu, atd. a dodnes nemam balik. Jde o Depo 3 Nyrany, tem se vyhnete, jsou to ignoranti. Sice se mi omluvili, resi to asi 4. clovek, ale situace stale stejna!


40
Amik 03. 11. 2006 10:38

Take uz tyden cekam na balik od PPL.Prestoze tvrdnu doma, zadny listek ve schrance, tak mi odesilatel oznamil, ze jsem balik ODMITLA. Nechapu s kym ridic mluvil, ale ja to rozhodne nebyla. Cekam na balik jak na smilovani a rozhodne ho ODMITAT nehodlam.Na info lince mi dali novy pozadavek na dodani, tak uvivime.


41
ichta 04. 11. 2006 16:46

Porad lepsi zmeskany zasilky nez zmizely.Vsechno je lepsi nez ceska posta,pres tu mam osobne i s firmy par zkusenosti,ze se to proste strati nadobro,sice vam zaplati pojistenou castku,ale to vyrizovani a pak nikdo neresi,ze se u nich na poste krade,proste vyplnte si lejstra a dostanete penize,sak z mojeho to neni.


42
milan 06. 11. 2006 18:56

Moje zkušenost (bydlím na vesnici, přes internet korektně objednávám, 2.11. předáno PPL).
z webu koukám že přijali ten den, tak hurá, v pátek bude. Odpoledne (nikdo nejede) koukám na web, stále stejné (trochu mě zaráží, že to neprochází centrálou, ani výstupním depem?). V osm večer (ano, stále nikde nikdo) koukám na web – centrála stále nic, ALE nedoporučeno před deseti minutami! Letím ven, auto už nikde :-). Koukám, lístek také žádný, vracím se a zírám na datum – 4.10. (!?!).
Telefony neberou (šak je taky večer). Píšu na dispečink, co to znamená (to divné datum, a celkově zmatené chování sledování zásilky na webu), a co se zásilkou. Dostávám odpověď (zkrácená forma): "Omlouváme se, chyba řidiče, dovezeme zítra." Jsem potěšen, že rozváží i v sobotu, ačkoliv mi nebyl zodpovězen jediný dotaz. Ptám se ještě, je-li to možné dovést dopoledne, odpověď? – "Omlouváme se, chyba řidiče, dovezeme v pondělí"… Jdu se na to radši – vyspat.
Přes víkend tam visí, že je další rozvoz v pátek 3.11. … Pondělí – po ránu koukám na web, zásilka podruhé (?!) nedoručena, třetí rozvoz na dnešní sedmou hodinu (už je po). Volám na info, neberou, zkouším další čísla, neberou, zelenou linku… neberou. Jsem znechucen a nemám vůbec náladu na nějaký balík.
Otravuji firmu kde jsem objednal, dá-li se jak zrušit dovoz), prý až se jim to vrátí, tak mi pošlou prachy zpátky (dokonce telefonem nechtěli ani poplatek za poštovné, ale to by mě stejně netrápilo – jen ať už nemám nic s PPL). Hurá, píši PPL, ať mi to už neposílá a oznámí řidiči, aby nejezdil, případně mi poslali kontakt na něj (ne, telefony stále neberou). A kdyby se někdo stavil, hodlám odmítnout přijetí. Odpověď? Řidič je na cestě, do hodinky je tam, ozve se.
Chci ihned napsat, ale pak si říkám, že bude spravedlivé počkat do večera. Řidič se kupodivu asi za hodinku ozývá, a tady se to celé láme, neb dále už to probíhá příjemě, jak by podle mě mělo (za pár minut rozbaluji zásilku).
Závěr? V této fázi neprofesionální firma. Naprosto zmatená a nedotažená služba sledování zásilek na internetu (příliš funkčnosti a neběhá ani základ), naprostá neschopnost komunikovat. Webové stránky nekvalitní (žádné řádné informace, k postupu dopravy je tam jeden marketingový flash).
A po závěru? Dám si čajík, a shrnu si to – balík mám druhý pracovní den po odeslání, to je dobré. S balíkem jsem velmi spokojen, to je výborné. Tak jen ta pachuť z komunikace a zkušenost – PPL raději v dohledné době NE! Konec dobrý, všechno dobré…
brý čaj!


43
Bohumil 16. 11. 2006 18:03

NIKDY SI NEOBJEDNÁVEJTE SLUŽBU PPL JE TO NEJHORŠÍ SLUŽBA JAKÉ MŮŽE BÝT


44
aknel.ko 23. 11. 2006 17:10

Reakce na lookyn #8Načítám náhled komentáře...: mne jako zákazníka nezajímá jak řidič maká já dělám taky nad rámec a mám rodinu,zajímavé je,že jinde zavolají,někde ne.Také mi bylo řečeno-kam by přišel kdyby volal,dále pak po4dnech mi oznámil,že nepřijede,že mu selhaly brzdy a pod.vše je v lidech ale myslím,že když nechce volat,tak ať pošle sms.Chybí mi kontakt na tu ppl službu,ráda bych jim řekla,že je to služba placená a mněli by se dle toho chovat a ne aby si lidé brali dovolenou na příjem balíčku a pak koukali že den nestačí,že je třeba vzít taxi a honit je po regionu!!!!!


45
Evja 27. 11. 2006 19:39

Uz nikdy sluzbu PPL!!!! Souhlasim!!!! Moje zkusenost je nasledujici. 23/11 jsem si objednal doruceni zasilky Liberec-Praha. Bylo mi sdeleno, ze doruceni probehne do 24hodin. Prevzeti zasilky ridicem PPL v Liberci probehlo naprosto v poradku s potvrzenim lhuty doruceni. Jelikoz mi firma PPL byla doporucena, nepredpokladal jsem jakekoliv potize. Opak byl pravdou. 27/11 jsem zjistil, ze zasilka nebyla dodana. Zacal jsem tedy zjistovat, kde je problem. Na pobocce PPL Liberec mi bylo po dlouhem rozhovoru sdeleno, ze moje zasilka ma nadmerne rozmery, tudiz ji nemohou dorucit a zasilku mi vrati – kdy to mi pry zavolaji. Po teto informaci a uklidneni z velkeho rozcileni jsem zavolal do PPL znovu. Na opetovny dotaz proc zasilku prevzali a nedorucili, aniz by me o tom informovali, jsem se dozvedel, ze zasilka neni nadmernych rozmeru, nybrz nedostatecne zabalena. Dotaz jsem zopakoval. Uspokojive odpovedi jsem se nedockal. Namisto toho jsem se odpoledne po dalsi opakovane komunikaci s milymi clovicky na pobocce v Liberci dozvedel, ze je moje zasilka znicena. Vydal jsem se na pobocku tedy osobne, abych si zasilku prevzal a sam dopravil na misto urceni. Jelikoz byla opravdu poskozena, chtel jsem sepsat reklamacni zapis o rozsahu poskozeni a zasilku si odvezt. Jake bylo moje zdeseni, kdyz jsem byl informovan, ze na reklamacni rizeni ma spolecnost PPL 3 pracovni dny a zasilku mi do te doby nevydaji, si asi dovedete predstavit. Suma sumarum, kdybych vyuzil standardni balikovou postovni sluzbu, zasilka by dorazila drive a predpokladam i v poradku, nez s UZASNOU EXPRESNI POSTOU PPL!!!


46
Majkl 07. 12. 2006 19:36

Lidi co tomu nerozumi, by rozhodne nemeli komentovat , chovani ridicu, dispeceru, atd… jedine moje doporuceni : domlouvejte se VZDY s ridicem! :-)


47
mirka 11. 12. 2006 16:57

jsem na tom úplně stejně..


48
Mirka 11. 12. 2006 20:36

Dnes čekám celý den na zásilku a zbytečně…jsem pěkně naštvaná…


49
Stanislav 13. 12. 2006 19:55

Mam podobný problém.Celý den jsem zavřenej doma a čekám na zásilku a vono nic.Příště radši použiju dodání poštou


50
PPL 14. 12. 2006 07:11

lidičky, uvědomte si, že PPL nejezdí jenom s Vaším balíčkem…

Reakce na komentář: gaminn #53Načítám náhled komentáře...

51
AkinoM 16. 12. 2006 11:32

Ahojte. Tak před 3mi dny jsme si objednala mp3 s dovozem od ppl. Tak dnes jsem volala do datartu – páč to mám z datartu a ptala jsem se kde k čertu je balík. Tak mi madam řekla, že včera jsem to měla dostat. Já dostatla tak h…o. A dnes je sobota, tak to bude taky velký h…o a v neděli?? Tak to už se s mp3 můžu rovnou rozloučit. A objednávky z ppl jsou v pr…!!! Hezký den. AkinoM


52
gaminn 21. 12. 2006 17:05

Včera mi měl být doručen balík, nějakou mně neznámou příčinou se u sledování zásilky objevilo, že mi balík nemohl být doručen z důvodu nepřipravenosti hotovosti. Trochu mě překvapilo, že jsou zaměstnanci PPL na dálku schopni odhadnout hotovost, kterou mám u sebe. Bohužel ji ale odhadli špatně, protože jsem opravdu byl schopný za balík zaplatit. To by se ale musel někdo s tím balíkem stavit. Nu a dnes to také nevypadá, že by mělo k doručení dojít, takže mi nezbývá než začít trochu nervóznět. Myslím, že zítra budu již vskutku nasraný. PPL už nikdy více!!! To je poprvé, co jsem tuto společnost vyzkoušel, vždy mi doručovali DHL, DPD apod., nikdy žádné problémy, jen PPL nemůže fungovat, tak jak má. Je opravdu vrcholem, pokud si dovolí uvést na své stránky, že balík nemohl být předán, protože jsem neměl připravenou hotovost, když tu ani nikdo nebyl, nikdo se o doručení nepokusil. Doma u nás stále někdo je a zvonek nám funguje. Řidiči PPL zřejmě nestíhají doručovat, takže raději některé balíky odepíšou předem, aby si mohli večer dříve válet šunky před televizí a s lahváčem v ruce. Tomu říkám profesionální servis.


53
gaminn 21. 12. 2006 17:07

Reakce na PPL #50Načítám náhled komentáře...: Jak nejezdí jen s mým balíčkem? Já se jich neptám s čím jezdí, jak doručují, na nic kolem se jich neptám. Mně má být doručen balík, to je vše, žádné složitosti. Je to přepravní firma, má přepravovat zásilky, tak ať to dělá. A když to neumí, ať se na to vykašlou a nechají to dělat jen ty, kdo to umí.


54
gaminn 21. 12. 2006 21:18

Story pokračuje, dnes mě pro změnu nemohli zastihnout, prý jsem byl nepřítomen. Zřejmě si spletli dům a zvonili u sousedů. Ať žije PPL!!!


55
jarik 22. 12. 2006 07:53

jsou to parchanti líný mám s nima taky špatnou zkušenost.


56
Coko 22. 12. 2006 15:43

Teda do pr..le, sem si obednal vyrobek u firmy Univox, doruceni do 24hodin, no super, sem se jich ptal esi to fakt dorucijou, tak sem se dozvedel, ze nedorucujou pres Ceskou postu, u ktere sem to mel doruceny druhej den bez problemu, ale pres PPL, no a co tady ctu tak se mam teda na co tesit a
to sem si to mohl zajet koupit osobne, ale rikam si to bude vklidu, doricujou a zadnej problem, no ale uz je pul ctrvte ze…


57
Freddy 28. 12. 2006 13:18

No…tak to je teda super.před 5 dny jsem si objednal botky z e-shopu a netrpělivě čekám a když tady to všechno vidim.tak sem teda zvědav na toho řidiče jestli se ho vůbec dočkam.máte recht lidi,už nikdy PPL!!!


58
Petr 29. 12. 2006 17:03

Toto jsem dnes odesilal rediteli pobocky v HK.

Dne 20.12.2006 jsem si objednal zboží u firmy Amilo s tím ze mi bude dovezeno službou PPL. Druhý mi přisel e-mail že byla zásilka odeslána. Dále pak viz sledování zásilek z Vašeho webu. Za více jak týden jsem se zboží nedočkal i když jsem byl po celou dobu doma tudíž se u mne nezastavilo ani jedno z Vašich aut. Ve středu poté co jsem se nedovolal na ani jedno z uvedených čísel centrály v Hradci Králové jsem volal na centrální správu dobírek 420225990742 kde mi sdělili číslo mobilního telefonu 724035711. Na tento jsem se konečně dovolal a bylo mi řečeno že řidič který mel zásilku dovézt se na to (cituji vyprdnul) a že mi tato bude URČITĚ doručena následující den tj. ve čtvrtek. Je pátek 16:30 a před malou chvílí jsem mluvil s řidičem na tel. č. 777687065 který měl zásilku naloženou a ten mi sdělil že dnes mi tuto nedoručí a že si budu muset počkat do příštího týdne tj. min. do 2.1 2007. To co jsem zde popisoval přesně vystihuje to co mate na vašem webu v sekci o nás. Jen by jste měli předělat poslední dvě slova na "kalendářní rok."

"Systém PPL – Professional Parcel Logistic,
byl založen v roce 1995. Specializuje se na expresní přepravu balíků z domu do domu pro podniky, firmy a podnikatele (business-to-business) s doručením následující pracovní den."

Pro úplnost ještě číslo balíku: 80880815701


Datum vstupu 21.12.06 17:18 
Datum vážení 21.12.06 19:48
Datum centrála
Datum výstupní depo 22.12.06 07:29 
Datum rozvozu 22.12.06 08:39 
Datum nepředání 27.12.06 11:28
Důvod nepředání Nepředáno – zmeškáno doručení zásilky
Datum dalšího rozvozu 29.12.06 08:26 – 3. pokus
Datum předání
Převzal



Dobírka Částka 1 030.00 CZK
Převzetí peněz od adresáta
Vystavení plat. příkazu
Odvedeno zákazníkovi







S pozdravem Váš bývalý zákazník Petr Stodola. PS: Všem vás budu vřele doporučovat.


59
Libor 03. 01. 2007 09:46

PPL už nikdy více!!!Za 14 dnů (14.12–28.12.)nebyl učiněn ze strany PPL ani jediný pokus o předání.Pouze se na jejich stránkách k číslu zakázky objevovaly různé lži.Poslední byla údajně,,nepřipravená hotovost" – přitom zde nikdo ani nebyl!Papírově se kilometry určitě najely.(depo Č.B.)


60
Koksa 05. 01. 2007 11:52

Taky mi doručuje zboží PPL.
Byl jsem taky naštvanej když mi "expresně" dovezli zboží za týden.
Pak jsem na to vyzrál. Vdycky jsem zavolal na centrálu a dali mi číslo řidiče, tak jsem mu zavolal a domluvili jsme se kde bude za půl hoďky, že si pro to přijedu.
Bohužel asi měsíc už telefony na řidiče nedávají, tak musím všechny dodavatele přesvědčit, aby zvolili jinou firmu.

Vždycky mě pobaví, když teď volám na centrálu a oni řeknou, že dnes mě bude doručena zásilka. Kdyby to byla pravda a neříkali to několik dnů za sebou. Člověk čeká celej den na balík a pak se z jejich stránek dozví, že nebyl doma.

Ale jak už to tady bylo, hodně záleží na řidiči. Někdy pošlou SMS-ku a pak to je v pohodě. Škoda, že už dlouho SMS-ku neposlali.


61
Frutexx 19. 01. 2007 16:43

Cabas lidi
Jezdil sem pro PPL zhruba 4mesice nez sem nasel lepsi job.
A reknu Vam dost zalezi na tom jestli Vas smer a zasilku ma nastarost kmenovej ridic PPL, nebo soukromej autodopravce (kterych jezdi pro PPL pozehnane). Soukromnicci maji k teto praci jiny pristup. Jinak verte, ze pokud mate rozvest kolem 50 adres neni mozne se s kazdym telefonicky spojovat ohledne upresneni informaci o doruceni, vemete-li v uvahu ze hovory z Vaseho soukromeho telefonu Vam nikdo nehradi!! Ja osobne jsem posilal vzdy hodinu pred dorucenim sms a nemel sem problem. Jinak s tema zvonkama opravdu dost casto byva problem NEZVONI!!– ridic zazvoni – nikdo nevyleza (i pres predchozi upozorneni smskou) ceka max. 5min strci listecek s oznamenim a vyjizdi dale a nahle telefonat ze kde jsme a ze sou celou dobu doma – ale jak to ma ridic vedet kdyz pet minut neni nikdo schopnej vylezt alespon z okna a houknout ze uz bezi nebo alespon dat vedet smskou ze cekaji a ze jsou doma . . . .
No a ted si vemte ze z tech 50 adres mate 10 adres problematickejch a uz litate v case a harmonogram kterej si clovek rano tak nak zhruba pripravi je celej v prdeli!
Tak se necertete a volejte dispecink ze chcete cislo na ridice kterej ma Vasi zasilku a pokud ten ridic je normalni clovek a Vasi zasilku ma na aute tak se s Vami rad domluvi pokud je to v mezich prijatelnosti – pokud nekdo zavola ze misto adresy A v meste B to chce na adresu X ve vesnici Y vzdalenou 35km od puvodni adresy tak jako to uz v mezich prijatelnosti jiste neni.
Jinak PPL ma v blizke dobe spolknout pravdepodobne DHL tak snad kvalita sluzeb z hlediska Vas zakazniku zlepsi . . . .
S pozdravem byvaly kuryrXY
Ps: hacky,carky a souveti


62
Honza 25. 01. 2007 15:41

PPL už nikdy! 2dny se zásilka nepohla ze vstupního depa. Pak přišla po 3dnech na výstupní depo a rozvezou ji zítra 4den. Expres jako prase!!!! Už nikdy!!!


63
georg 31. 01. 2007 22:52

DHL už rok vlastní PPL a ještě se nic nezměnilo,spíš naopak,protože jem přibyli balíky

Reakce na komentář: Rymelová #73Načítám náhled komentáře...

64
Renca 05. 02. 2007 20:12

PPL už nebrat! Objednala jsem si autosedačku, měla přijít do 3 – 14 dnů. Dneska po 14 dnech nic nepřišlo tak jsem volala na tel.č. kde jsem jí objednala. Ty mi řekli že mám volat do DEPA. V depu mi řekli,že byla vyslána a že k nim se nevrátila a že se mám podívat na internet, kde se můj balík nachází. Na internetu jsem si našla číslo mýho balíku a tam bylo napsáno, že jsem ho nepřevzala z důvodu NEPŘIPRAVENÉ HOTOVOSTI. Jsem doma s dítětem, nikdo nezvonil, nikdo nevolal, že už s balíkem jede nebo že stojí před barákem, zkrátka nic. Tak jak můžou zaměstnanci PPL uvést do "sledování balíku" takovou věc jako že nemám připravenou hotovost!! Volala jsem proto na jejich číslo a tam mi řekli, že kromě té poznámky o nepřipravené hotovosti mají ještě uvedeno, že zavolám. Přitom jsem však vůbec s nikým od nich nemluvila. Poradila mi,že mám volat do depa. Taktně jsem jim vysvětlila, že už nebudu nikam volat a ať ten balík najdou sami. Slíbila mi,že se ozve. To bylo dneska ve tři hodiny a do večera se zatím nikdo neozval. Tak jsem zvědavá, co bude zítra?!!


65
Igor 05. 02. 2007 20:29

Specializuje se na expresní přepravu balíků z domu do domu pro podniky, firmy a podnikatele (business-to-business) komu by to nebylo jasné tak to znamená firma – firma !

Reakce na komentář: Ash #67Načítám náhled komentáře...

66
legionczech 07. 02. 2007 20:16

Myslím,že kvůli neochotě nebo neschopnosti řidiče zatracovat celou firmu je nekorektní.


67
Ash 07. 02. 2007 20:49

Reakce na Igor #65Načítám náhled komentáře...: Jen škoda že se na to nespecializuje výhradně :-)


68
Sisi 08. 02. 2007 09:39

Nemůžu prostě jinak než reagovat.S PPL jsme jako firma uzavřeli cca před14 dny smlouvu.Posíláme docela dost zboží a s Českou Poštou jsme měli špatné zkušenosti ( rozbité zásilky, přeprava letecky do Vídně týden ….. atd)
No a dneska jsem s PPL Brno řešila, opětovné nepřijetí …Během 14 dnů jsme měli 4 x objednanou přepravu a z toho pouze 1 přijeli.Tak mi tady na chodbě čekají 2 balíčky na odvoz a nevím kdy odjedou ( měli už včera).Připadá mi , že na depu pracují samí idioti( omlouvám se za ten výraz, ale kdy ž 20 minut někam voláte a pak se konečně dovoláte a oni Vám sdělí, že neví ….)Pracovala jsme 2 roky ve službách a takhle se chovat – tak letím na hodinu.

Reakce na komentář: Igor #87Načítám náhled komentáře...

69
Mikey 08. 02. 2007 18:39

Ale za to snad může spíš řidič sám; nikoliv PPL jako firma.

Reakce na komentář: pilot #97Načítám náhled komentáře...

70
Sisi 09. 02. 2007 11:16

A řidič je zaměstnancem koho ???!!!!!Snad PPL.
Včera jsme zkusili firmu General Parcel Čechy a přesto, že s nimi nemáme(zatím) smlouvu, dneska ráno přijel řidič, naložil a odvez do Vídně bez problémů a za slušný peníze.


71
Leji 12. 02. 2007 20:17

Jezdim pro PPL cca 7 mesicu.Pral jsem si tuto praci delat a bavi me..Jen se Vám pokusím pomoct trošku nahlednout do prace ridice.
Zacatek pracovni doby je v 5:30 rano.(vstavam ve 4)..ridic si musi sam rostridit zasilky…seskladat je,nalozit..rozvezt..konec 14–21h
V každem pripade MUSIM upozornit na to ze pokud ridic zasilku nedoruci..tak se mu to pocita do kvality…spatna kvalita…penize dolu.V jeho nejvetsim zajmu je zasilku dorucit!Jenze lidicky berte to takto.Kdyz mate treba na etikete nekompletni adresu,nebo tam neni uvedeny telefon,tezko Vas muze ridic vyrozumet.Nehlede na to ze ridic projizdi Vasi adresou v urcitou dobu kdy treba Vas opravdu nezastihne doma.Pokusi se vratit.Ale menit mu terminy dodani,hodiny nebo dokonce adresu..to uz je fakt o nervy.Nehlede na ten stres ktery zazivame,aby jsme zakaznika zastihli doma kdyz uda sibenicni termin do kolika hodin bude treba doma.Do toho rozvoz baliku na firmy ktere treba v urcitou dobu jdou na obed a pres to nejde vlak.Na silnici se da lehce dostat do casoveho skluzu.Neboli ze zkusenosti napisi i o tom ze treba se s nekym domluvite na urcitou dobu a fakt tam jste a on neni doma,nebo nema penize,ci premysli co to je vubec za balik,jestli si ho objednal apod.Dokonce se mi stalo ze jsem dostal tezce nadano ze co si to vubec dovoluji posilat sms ze vezu nejaky balik,ci budit nekoho rano abych se s nim domluvil na doruceni.Kolikrat,se setkame se zakazniky kteri se k Vam chovaji arogantne,sproste a mysli si ze jsme jen nejaci poskoci.Nedivte se kdyz pak proste nekdy clovek zdrave bouchne.Bohuzel se to ale stane vetsinou nekde jinde,mozna prave u vas.Proste posledni kapka.Chapu ze je to neprofesialni ale vsichni jsme jenom lide.Proste kdyz se to nakupi…Takze hlavni vec jak urcite obdrzet svou zasilku jsou dulezite tyto body.Mit v poradku dodaci adresu ( donutit dodavatele aby byla spravne uvedena)Uvest platny telefon!!!Byt na prijmu.Opravdu se zdrzovat doma,mit fungujici zvonek,spravný stitek s jmenem na zvonku,mit nachystanou presnou hotovost.Nekdy proste navraceni opravdu u sebe nemame.A pokud mozno co nejmene zdrzet ridice,fakt je toho kolikrat opravdu nad hlavu.|Ja osobne jeste nez jsem zacal tuto praci delat a neco si objednal tak jsem se jako vetsina Vas nemohl zasilky dockat a nikdy jsem s tim nemel problem.Zasilku jsem dostal v poradku a byl jsem vyrozumen.Tohle vse pisi z pozice ridice.Je toho opravdu strasne moc.Takze ted klidne do mne !


72
Renca 14. 02. 2007 10:35

Úplně řidiče chápu, že to nemají lehké, ale proč ty lži na stránce "sledování balíku"?!?


73
Rymelová 15. 02. 2007 09:06

Reakce na georg #63Načítám náhled komentáře...: Hele, každý může kritizovat, napsat svůj názor, ale s HRUBKAMA, to je ostuda…..

Reakce na komentář: pilot #97Načítám náhled komentáře...

74
drejk 15. 02. 2007 13:40

hmm, tak sem si tak pročítal tydle stránky čekáním na balík od PPL s jakýmsi vědomím toho, že mě se to absolutně netýká, mě přece vždycky každý jiný dopravce (vyjma Pošty) balík doručil. Chyba lávky. PPL evidentně není každý dopravce. Důvod nepředání – neznámá adresa. To jsou věci… člověk pak aby obvolával… achjo.


75
Renca 15. 02. 2007 14:14

Drejku dočkáš se, buď trpělivej. Mně dorazil balík hned druhý den poté, co jsem si na jejich telefonu postěžovala (text č. 64 výše)

Reakce na komentář: drejk #79Načítám náhled komentáře...

76
vajkiki 15. 02. 2007 17:00

jak vydím,tak zpousta lidí má špatné zkušenosti s firmou ppl
já mám na oplátku stížnost na vaše vyjadřování vůči této spoleščnosti,vůbec od vás není pěkné když se snažíte nařknout řidiče či operátory této firmy. za prvé:řidiči jsou možná nevrlí nebo neochotní,ale sáhněte si na srdce a přiznejte že když denně mluvíte s lidmi a z toho jsou třeba 4 dosti nevrlí,tak vaše nálada prudce klesá a už nejste schopni vydat ze sebe něco přívětivého(vžijte se do jejich role)oni mnohdy nemohou za to že nasněžilo a uvízly kamiony někde na dálnici a td… za druhé :-Operátoři se snaží pomoci každému kdo zavolá a opravdu si nezaslouží poslouchat vílevy vašeho dotčeného srdíčka,sice vás vyslechnou ,ale zdaleka jim to není příjemné,oni tam jsou čistě jen pro to aby vám poskitly informace o vaší zásilce,za nic z důvodů nedoručení NEMOHOU!tak budte natolik laskaví a mluvte s nima normálně a věřte tomu že se celá komplikace se bude řešit pro obě strany příjemněji.a za třetí:at nastane jakýkoli problém,není vyna vždy na straně ppl,nmohdy se stane že chybu způsobí odesílatel nezprávným zadáním adresy.Tak že budtě tak milí a nechte si své výlevy na někoho kdo si to opravdu zaslouží!!!!!!!!s pozdravem Vajkiki

Reakce na komentář: renca #77Načítám náhled komentáře..., Sisi #78Načítám náhled komentáře..., Igor #80Načítám náhled komentáře..., Krupa Petr #91Načítám náhled komentáře...

77
renca 15. 02. 2007 20:19

Reakce na vajkiki #76Načítám náhled komentáře...: To si taky uvědomuji a taky jsem s nimi mluvila normálně!! Až potom, co mě chtěli donutit volat na další tel.číslo jsem jim vysvětlila, že už nikam volat nebudu, protože mě to stojí peníze.Balík jsem mohla mít tou dobou už dávno doma bez jedinýho telefonátu!! Mně nevadí ani řidiči ani operátoři na telefonu, mě vadí, když ze mě dělají blbečka a uvedou, že jsem neměla připravenou hotovost!!!!!!!!!!!!!!


78
Sisi 16. 02. 2007 12:27

Reakce na vajkiki #76Načítám náhled komentáře...:
To může napsat jenom IDIOT !!!!!!

Reakce na komentář: Jana #82Načítám náhled komentáře...

79
drejk 16. 02. 2007 16:56

Reakce na Renca #75Načítám náhled komentáře...: Tak jo, tak nakonec to teda opravdu dovezli.. ale je to boj.


80
Igor 18. 02. 2007 10:51

Reakce na vajkiki #76Načítám náhled komentáře...: vajkiki bohužel tohle není ta spousta lidí tohle není ani 1% objemu přepravených zásilek, ale většinou to nic bývá nejvíce slyšet :-)

Reakce na komentář: Renca #84Načítám náhled komentáře...

81
Jana 19. 02. 2007 07:11

Lidi, děláte něco, třeba s chybama??? Nebo sedíte doma na podpoře a jen kritizujete práci jiných?


82
Jana 19. 02. 2007 08:25

Reakce na Sisi #78Načítám náhled komentáře...: Jen IDIOT může napsat o někom, kdo vyjádřil svůj názor že je idiot. SISI, asi by to stálo za zamyšlení.

Reakce na komentář: Renca #83Načítám náhled komentáře..., Sisi #85Načítám náhled komentáře..., Igor #88Načítám náhled komentáře...

83
Renca 19. 02. 2007 09:28

Reakce na Jana #82Načítám náhled komentáře...: Pokud jsem SISI dobře pochopila, tak termín IDIOT nepoužila kvůli názoru, ale spíše kvůli pravopisu. Sama se ptáš, jestli něco děláme s chybama a pak se zastáváš člověka,který je schopen napsat třeba: vydím, zpousta, poskitly, vyna, nezprávným.. a to jsem možná ještě něco přehlídla a to ještě neuvádím např. čárky…

Reakce na komentář: Sisi #86Načítám náhled komentáře...

84
Renca 19. 02. 2007 09:38

Reakce na Igor #80Načítám náhled komentáře...: Máš Igore pravdu a souhlasím s tebou, ale zase musíš pochopit, že tyto stránky navštíví většinou ten, kdo je nespokojen, kdyby v mém případě proběhlo všechno jak má, tak bych ani nevěděla, že tyto stránky existují. Pokud někdy zase využiji službu PPL a budu spokojená, tak to sem uvedu, slibuji, řidiči?!


85
Sisi 19. 02. 2007 11:54

Reakce na Jana #82Načítám náhled komentáře...:
Jenom že jsou do očí bijící ty chyby !!!!Hold deformace z povolání…..
A mimo jiné jsem 2 roky pracovala ve službách a pokud bychom nectili heslo ,,Náš klient, náš pán,, , tak letím na hodinu.A jak jsem psala již dříve, přes PPL jsme měli objednáno 4× a přijeli pouze 1×.pokud jsem se snažila někde zjistit, proč tomu tak je, nikdo mi to z celé PPl nedokázal vysvětlit!!


86
Sisi 19. 02. 2007 11:55

Reakce na Renca #83Načítám náhled komentáře...:
Pochopila jsi správně :-)Alespoň někdo ….


87
Igor 19. 02. 2007 18:22

Reakce na Sisi #68Načítám náhled komentáře...: Jen na okraj s PPL "zatím" není možné posílat zásilky do Vídně možná v tom bude ten problém :-D

Reakce na komentář: Sisi #89Načítám náhled komentáře...

88
Igor 19. 02. 2007 18:28

Reakce na Jana #82Načítám náhled komentáře...: Klávesnice snese všechno :-D


89
Sisi 21. 02. 2007 12:41

Reakce na Igor #87Načítám náhled komentáře...:
No to smazřejmě vím.Nikde jsem zatím netvrdila, že jsme přes PPL chtěli něco poslat do Vídně.Pouze jsem srovnávala s konkurencí.A pochybuju, že se na to někdy zmůžou, když jim ,,nejde,, doručování po ČR :-)


90
PIŠTA 21. 02. 2007 18:46

To co si dovolil řidič při expedici pam. karty a stalo se to tak jak popisujete je na vyhazov pro hrubé porušení prac. kázně.


91
Krupa Petr 23. 02. 2007 06:58

Reakce na vajkiki #76Načítám náhled komentáře...: PPL mi už několikrát balíky přivezlo, bez nějakých problému, ale po přečtení tohoto, kde je jasné, že to psala nějaká "operátorka" z PPL začínám pochybovat o IQ zaměstnanců. Jestli jsou všichni na této úrovni, tak se bojím, že časem nedoručí nic nikam……

Reakce na komentář: michal #108Načítám náhled komentáře...

92
Petra 24. 02. 2007 12:33

Nevím, co tady pořád řešíte. Já posílám zásilky po ČR přes UPC, jedna zásilka mne stojí cca 2000Kč, když je zásilka do 5 kg, a ještě se mi nestalo, abych měl sebemenší problém. Hold, za málo peněz málo muziky.

Reakce na komentář: Igor #93Načítám náhled komentáře...

93
Igor 24. 02. 2007 16:59

Reakce na Petra #92Načítám náhled komentáře...: No oproti 150,– trošku rozdíl ne? To si radši počkám :-D


94
Edwin 01. 03. 2007 20:10

Tak přesně tohle se mi stalo dneska (objednával jsem procesor). Řidič se neobtěžoval ani zazvonit. Ještě speciálně pro něj jsem dost viditelně označil zvonek, protože vím, jací dementi většinou jezdí. Volal jsem na dispečink, seřval je a vůbec jsem byl dost nepříjemnej, jelikož je to asi potřetí.
Pro kombo k elektrické kytaře jsem si musel přijít k benzince, řidič mi sdělil, že jestli ho skutečně chci, tak ať si zajdu na kilometr vzdálenou pumpu, jinak že mám prý smůlu.

Vážně žasnu, jak tohle může být možné. Tuhle shit firmu už nikdy víc.

Jsem zvědav, zda mi tam zítra taky hodí lísteček nebo si pro to zas budu muset zajít přes celé město.

Reakce na komentář: fontana #131Načítám náhled komentáře...

95
pilot 02. 03. 2007 20:42

Reakce na Ji #35Načítám náhled komentáře...: hele zrovna ve vasem pripade za to ridic nemuze balik nedorazil na to spravne depo a tak ani nemohl vedet , ze na neho nekdo ceka v horku do 19:00 kdyz rozvoz je pouze do 18:00


96
pilt 02. 03. 2007 20:45

Reakce na Clair #37Načítám náhled komentáře...: pani kdyz si chcete stezovat tak napiste alespon odkud jste. Kdyz si to bude cist ten ridic tak se nad tim urcite zamisli


97
pilot 02. 03. 2007 20:53

Reakce na Mikey #69Načítám náhled komentáře...: Reakce na Rymelová #73Načítám náhled komentáře...: na tehle strance nejde o hrubky ale o PPL mila pani pravopis opravujte detem ve skole

Reakce na komentář: Sisi #99Načítám náhled komentáře...

98
pilot 02. 03. 2007 21:00

mily pane nebo pani kdyz ridic uvede ze balik nebyl dorucen diky nezname adrese tak to neni jen diky adrese, ale i tim ze tam treba neni telefon na danem miste byl ale nebylo tam treba vase jmeno nebo cislo popisne. Nebo vam napisu priklad: jmenuji se Prokop a bydlim u pritelkyne a ta se jmenuje Holanova a taky to ma na zvonku a na schrance, a na baliku neni tlf. kam s tim balikem ma ten ridic jit. Tak napiste.


99
Sisi 05. 03. 2007 19:32

Reakce na pilot #97Načítám náhled komentáře...: Asi děláš pro PPL, ne ?!!!! :-(

Reakce na komentář: Igor #100Načítám náhled komentáře...

100
Igor 07. 03. 2007 14:43

Reakce na Sisi #99Načítám náhled komentáře...: Myslíš že je na tom něco špatného dělat pro PPL?


101
pistalka 08. 03. 2007 08:17

Je smutny,ze soudis a ani nevis,jak to u nich chodi.Ja s nima obcas jezdim,dela tam kamarad,a nemaji to vubec jednoduchy.Litaji jak idioti porad sem a tam.A m uzu rict,ze co ja vim,tak zvoni pokazde.Takze jsi to treba jen neslysel.ALe hadat se s tebou nebudu.Jen chci rict,abys neodsuzoval,kdyz nevis,jak to chodi


102
Nanu 12. 03. 2007 11:04

Zkuste si někdo vstát každé ráno ve 4.00, naložit 15.kubíků zboží do auta, rozvézt je po Praze v hustém provozu na 70.adres a přitom každého obvolat (platit si to) a nesetkat se s problémem. Kritizovat je jednoduché. Netvrdím, že každý řidič je dokonalý ale neházejte všechny do jednoho pytle.

Reakce na komentář: pája #103Načítám náhled komentáře...

103
pája 16. 03. 2007 07:30

Reakce na Nanu #102Načítám náhled komentáře...: To jsou argumenty jak poďnamězboku. Zkus si kamaráde vstát každé ráno ve 4:30, naklusat do rachoty, celý den utírat zadky a zvratky 80ti letým dědkům, poslouchat jejich senilní výbrky a to všechno s milým úsměvem na rtech, aby tě příbuzní při pravidelné každoroční návštěvě nepomluvili, že se k dědečkovi nechováš lidsky.
Zdravotní sestra z oddělení následné péče.


104
Leji 17. 03. 2007 00:43

a prijde Vam normalni…dovezte mi to po 18 to uz budu mozna doma..MOZNA ?! Nebo to jsou volove,oni to poslali uz dnes,ja nemam penize.A proc mi volate kdyz tady jeste nejste ?!Nebo,ano na adrese jste spravne,ale ja to chci jinam!Co jste to za sluzbu ze mi to jinam nechcete dovezt ?Ted nemuzu zvednout telefon,jsem ve skole,zavolam vam za 45 minut.Ja jsem to ale odesilateli hlasila ze tam ma napsat jinou adresu.tohle je fakturacni,doruceni ma byt o 30km jinam.kazdou hodinu telefon,chci ten balik(mate ho opravdu jako posledni a zaskladany na aute.ja ho potrebuji,ja vam pomuzu vyskladat auto…cca 148 baliku,68 adres,obskladane 11 balikama po 25 kg.jen pro predstavu pres 250kg v rukach jen na tomhle a co ostatni baliky.Navic domichani baliku a trasy.Zavolam vam jak se k tomu baliku priblizim.kdyz uz se to podari,volate…no ja uz ho nechci.Dovezte mi to v 15h,to budu pul hodiny doma,pak mate smulu.Musite vic jest aby jste ten balik unesl 48kg 80×80×80( reknete kdy v tom stresu a shonu ma cas se ridic najist ? )Jste vy vubec normalni mi to dovezt ve 12,to jsem v praci !Nebo ne v 12–13 h mi to nevozte,to jsem na obede.On si musel odskocit, za pulhodky je tady.A diky temto situacim neni mozne Vam to dorucit v cas,nebo presne v danou hodinu.
Ja vim je to nase prace ale na tady ty vsechny priklady co jsem vypsal,bych cloveka posadil do auta at vidi co to obnasi.Tim neobhajuji chybu nejakeho ridice..ale zkuste byt prosim trosku tolerantni.Jestlize delate ve zdravotnictvi,v obchode,fabrice,nikde nechcete aby po Vas nekdo rval,tak to nechce ani ridic ktery je pak jeste vic vystresovany.

Reakce na komentář: Ash #106Načítám náhled komentáře...

105
Igor 17. 03. 2007 10:08

Vážení uvědomte si že PPL není kurýrní služba!Pokud má někdo z Vás pocit že to PPL dělá špatně zkuste si objednat kurýra jistě to poznáte na kvalitě doručení ale taky podstatně více šáhnete do peněženky.A ty rozdíly v cenách jsou opravdu markantní!


106
Ash 17. 03. 2007 19:31

Reakce na Leji #104Načítám náhled komentáře...: Obhajoba dobrá, ale myslím že v podstatě zbytečná. Nechce se mi zpětně pročítat diskuzi, ale myslím, že většina stížností:

1) byla na firmu PPL, nebo na službu PPL, nikoliv na řidiče. Například že měl 2 balíky místo 3 a přitom na faktuře 3, že se balík na dva dny ztratil a dispečink se vylhával, nebo balík prostě přišel dva dny po dohodnuté době, atd.

2) pokud byla stížnost na řidiče, tak to nebyl ten případ které vy popisujete. Například se objevilo, že balík nebyl dodán z důvodu nepřipravené hotovosti, ale to už byste chtěl po lidech fakt moc, aby "chápali, jaký to maj řidiči těžký, tak holt co nestihnou tak si do papírů něco vymyslej". Ono to snad lidi i pochopí, ale stejně si na to budou stěžovat a remcat :-) To se prostě nedělá.

Já tuhle viděl cedulku: "dnes ordinační doba 12:00–16:30" ovšem… ve vedlejší obci :-) Ptal jsem se "lékařky naproti" jestli tam má cenu jet jestli lékařku opravdu zastihnu (bylo před druhou). A ona vyvalila oči a začla říkala že teď už určitě néé. Když jsem se zeptal, jestli si je jistá, začala mi vysvětlovat jak SE MÁM ZKUSIT ZAMYSLET :-D, že lékařka má i spoustu papírování a vyřizování jiných věcí, že přece nemůžu chtít, aby byla ještě po druhé hodině v ordinaci.

Já to ale úplně CHÁPU, to mi nemusí vysvětlovat, fakt ne. A taky pro mne za mne ať si papíruje doma u televize při kafi. Ale ať nemá na dveřích napsáno ORDINAČNÍ doba do půl páté. Protože něčím se řídit musím, a když je tam 16:30 tak to je 16:30, ne abych z toho začal odčítat "má papírování, menstruaci, je unavená = řekněme 13:40 konec".


Takže myslím že dost lidí včetně těch co si stěžují chápe, že řidiči to nemají jednoduchý… nicméně to nic nemění na tom, že služba jako taková podle nich stojí za hovno. Ono přetěžovat řidiče, neplatit jim hovory, nemít pořadný systém v komunikaci dispečink-řidič, nabídnout nízkou cenu…, to by uměl leckdo… No ale taky by mu pak nadávali a on by se neměl divit ;-)


107
Riman 19. 03. 2007 11:32

Dnes se mi řidič ozval, že má pro mě zásilku. Bohužel jsem byl tou dobou už v práci, tak jsem se ptal, jestli to není možné doručit odpoledne (odešel bych z práce dříve). Není. Pak tedy, zda je možné doručit mi to na jinou adresu, pracoviště mám vždušnou čarou půl kilometru od místa doručení. Není, je to již jiný obvod. Domluvil jsem se tedy na doručení zítra přímo do práce, předá to kolegovi, který má daný obvod na starosti.

Po přečtení všech zdejších příspěvků jen doufám, že jsem si nezadělal na pořádný problém…


108
michal 22. 03. 2007 21:19

Reakce na Krupa Petr #91Načítám náhled komentáře...: ty vajco.ja delam ridice u ppl.a taky musim rychle premyslet a sem tam ze mne vypadne blbost tak jak se to muze stat operatorce.jsme lidi ze vajkiki!!!!!!!asi si bezchybny ze??


109
Michal 23. 03. 2007 08:40

Osobně se vždy snažím (pokud to je možné) využít služeb České Pošty, protože "dnes podáte-zítra dodáme" skutečně funguje i když to není prošpikováno žádnými anglickými synonymy (a tedy to není dostatečně in) ale pošťáci znají adresy, umí zazvonit a v případě, že jste mimo si zásilku můžete vyzvednout na poště.


110
Kerob 25. 03. 2007 21:20

Já mám osobní zkušenosti s PPL dobré a vím, že platí "zítra dodáme". Jako v každé jiné společnosti mohou vyvstat objektivní potíže a dojde ke zprodlení. To je, ale i na západě. A pošta mi tedy milejší není, poněvadž, stát večer frontu přes celou poštu na vyzvednutí et cetera et cetera


111
Sandra 10. 04. 2007 12:47

Zdravím,
velice se mi líbí komentáře a úražky na uvedenou firmu, ale nechala bych Vás všechny si to alespoň na jeden den vyzkoušet a nejspíš byste říkali něco jiného, ono to není žádná slast a je něco jiného sedět doma na zadku a komentovat tvrdou práci řidičů. Ale pokud neskusíte neuvěříte, tak aspoň hloupě nemluvte!!!!


112
sandra 10. 04. 2007 13:34

Jo a taky by byla k zamyšlení otázka proč tedy tolik firem jezdí s PPL? Hm no asi proto, že jsou s ní spokojeni nemyslíte? Jo a k doručovaní zásilek, řidič opravdu nemá křídla a nemůže doručit zásilky např. 3lidem v jeden čas! Tak buďte trochu tolerantní a nechte si hloupé poznámky pro někoho jiného, taky Vám není příjemné když Vám nadřízený nadává!!!!!! Trošku zamyšlení by neškodilo.

Reakce na komentář: Sisi #113Načítám náhled komentáře...

113
Sisi 15. 04. 2007 08:39

Reakce na sandra #112Načítám náhled komentáře...:
Právě že se zamýšlíme a to všichni tady.Každé povolání má své pro a proti.Jenom mi přijde trapné a hloupé se pořád na něco omlouvat a vymlouvat ! Píšeš, že bys nás tuto práci nechala vyzkoušet, já bych tě nechala vyzkoušet moji práci a myslím, že i ostatní by se přidali.Nikdo tady nepíše, že mám mít řidič křídla, ale pokud si DOBŘE přečteš příspěvky od nespokojených lidí, tak šlo o normální ,,případy,, , ale pro PPL to byl velký problém :-(Tak se možná zamysly ty!!!

Reakce na komentář: vajkiki #115Načítám náhled komentáře...

114
sandra 20. 04. 2007 09:54

[113hm no možná kdyby byla PPL tak špatná, tak by s ní asi nejezdilo tolik firem nemyslíš??????ale těžko vysvětlovat lidem, když nechtějí pochopit.Hezký den


115
vajkiki 23. 04. 2007 12:29

Reakce na Sisi #113Načítám náhled komentáře...: tak za 1:nic není tak jednoduché,jak to vypadá,tak že na pohled jednoduché problémy mohou mít složité řešení..
a za 2: žádné zaměstnání má tak lehké…sama musíš přiznat že i to nejtitěrnější zaměstnání skrývá i ty složitější záležitosti… Nemůžeme myslet jen na své EGO !…

Reakce na komentář: Sisi #116Načítám náhled komentáře...

116
Sisi 24. 04. 2007 09:50

Reakce na vajkiki #115Načítám náhled komentáře...:
Já rozhodně na své EGO nemyslím!!!
A nějak jem nepochopila to tvoje ,, za 2 ..žádné zaměstnání má tak lehké …,,
A pokud by sis dobře přečetl moji reakci, tak jsem psala, že KAŽDÁ práce má svoje pro a proti a rozhodně nechci ničí práci schazovat.Jenom jsem vyjádřila svůj názor na ,,služby,, PPL !


117
Sisi 24. 04. 2007 10:02

Nikdy jsem nenapsala, že PPL je ŠPATNÁ !!!Jenom jsem vyjádřila svůj názor a popsala zkušenost s PPL !


118
kaprkiller 24. 04. 2007 13:40

No tak holky,nechcete radši něco dělat,třeba se jít opalovat :-)

Reakce na komentář: Sisi #119Načítám náhled komentáře...

119
Sisi 25. 04. 2007 11:51

Reakce na kaprkiller #118Načítám náhled komentáře...:
No to bude taky, ale samozřejmě až po práci :-)


120
Sisi 27. 04. 2007 10:37

Já nechci rýt do vosího hnízda, ale včera jsem měli objednanou PPL, no a opět nepřijeli.Když jsme volali do depa, volali řidiči – ten na nás zapoměl a podle jeho slov už se prostě vracet nehodlá …..Zase špatná zkušenost, bohužel jsme zatím neměli dobrou :-(


121
radka 06. 05. 2007 18:14

Od jedné internetové firmy jsem si objednala náplň do tiskárny.Slíbili, že ji dopraví následující den(pátek)do 12,30hod na určené místo. Byla jsem nadšená vstřícností obchodníků.Jaké bylo moje překvapení, když mi dopravní služba( bohužel PPL) volala v 15,00, že jsou na místě, ať si převezmu zásilku. Na moji odpověď, že jsem měla slíbenou dodavku do 12,30 mi hrubě odpověděl řidič, že mi to tedy měl přivést prodávající sám a zavěsil. Ve 20.45 hod. mi volala jakási "dáma" aby mi sdělila, že náhradní termín dodávky bude v pondělí od 8,00 do 18,00 a že mám sdělit místo, kam mají dodávku dodat.Já nevím jak kdo, ale nebudu si brát v zam. volno, aby mi dopravce přivezl něco za pár korun, to si raději připlatím a koupím někde jinde. Je mi líto obchodníků i zákazníků. PPL už nikdy.

Reakce na komentář: Ash #122Načítám náhled komentáře...

122
Ash 06. 05. 2007 20:30

Reakce na radka #121Načítám náhled komentáře...: Tak to "obchodníci" poněkud přestřelili, jestli si vážně mysleli, že jsou schopni zajistit doručení v určitou hodinu :-) Podle mne si tu informaci spíš jednoduše vycucali z prstu, hlavně když objednáte. Jestli se jim to vrátí, tak si příště třeba takovéto nesmyslné sliby odpustí.

Postup dopravce, který dopravuje stylem "tak-jsme-tady-mladá -ani, jste doma??" to je ještě lepší vtip.

Podle mne se tady prodejce i dopravce pohybuje úplně mimo realitu :-O


123
marek kasny 24. 05. 2007 22:14

jeden priklad za vsechny… Pondeli:7,30hod zasilka od O2. volam na mobil,nikdo ho nebere… 10,00hod SMS : kdo jste,tohle cislo neznam. ODPOVED :-PL. ODPOVED:NECHAPU. podotykam ze uz jsem prisel o 3body za pouzivani tel.behem jizdy… dal jsem uz neodepisoval. Patek:18,30hod. vola pani,ktere byla zasilka urcena,ze byla na prodejne O2a ze az tam zjistila ze ji ma byt dorucena zasilka. proc nezvedla tel.kdyz jsem ji volal?? dobre mela jednani atd… ale mela neprijaty hovor? mela! proc nezavolala…? jeji odpoved mne uplne ODZBROJILA. ONA NA CIZI TEL CISLA NEVOLA…. a ze co jsme to za sluzbu…. bla bla bla. adr.na zasilce c.p.993 pritom ulice ma cisla 1 az 13…. jsem jasnovidec? muzu vas ujistit ze nejsem!!! takze to lidi berte trosku s rozumem. a to ze Operatori jiste tel.spolecnosti uplne normalne a sproste LZOU je taky dilo! jen aby ULOVILI ZAKAZNIKA tak jim do tel.nakecaji takove nesmysly,jakoze SMLOUVU jim priveze JEJICH clovek,pritom to vozime my…. a pek musime vysvetlovat ze nas jejich firma pouziva pouze k preprave…. a ze nemam cas cekat az si pan nebo pani SMLOUVU PRECTE,protoze na mne ceka dalsich X zakazniku…. HLAVNE ZE JE KSEFT. Jay Kay-depo OSTRAVA. DIKY.


124
Susu 07. 06. 2007 13:10

Fajn, jenže to, že je to taková práce, to ten řidič ví, tak když není spokojenej, tak ať jde jinam nebo sedí doma s podporou.

Reakce na komentář: Pilot #132Načítám náhled komentáře...

125
Clever 21. 06. 2007 08:27

Co si tady stěžuješ! Kdyby jsi nebyla líná, tak zvedneš prdel a tu náplň si koupíš v obchodě! stejně tě to i s přepravou vyjde dráž! Tak tady nenadávej!!!!! Je to jen o línosti lidí, kteří sedět u netu to jo, ale zvednout zadek a zajít si to koupit do obchodu to ne! Tak se lidičky vzpamatujte a nedohadujte se!!!! Je to i vaše chyba, že jste líní si zajít do obchodu! Myslím, že Vás, co si jen stěžujete a už si přes PPL neobjednáte je natolik málo, že už si vážně raději nic neobjednávejte a PPL bude mít klid od TROTLŮ! Vaše množství zásilek je fakt nevytrhne!

Reakce na komentář: Ash #126Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #127Načítám náhled komentáře...

126
Ash 21. 06. 2007 13:59

Reakce na Clever #125Načítám náhled komentáře...: Myslím, že byste si měl(a) v zít na nějaký čas dovolenou, načerpat nové síly a energii, a nepřispívat po tu dobu do internetových diskuzí. Nedělám si legraci.

Reakce na komentář: Norwaiz #127Načítám náhled komentáře...

127
Norwaiz 21. 06. 2007 14:30

Reakce na Clever #125Načítám náhled komentáře...: Víš ľudia dokážu používať aj svoj vlastný rozum (zistili, že nákup cez net (e-shop) je docela výhodný (cenovo i iné vymoženosti ako vrátiť tovar do 7ich dní bez udania dôvodu a atď. ) a pohodlný). Ja som si predvčerom obiednal z e-shopu mp3 prehrávač – v obchode by som to za takú cenu nekupil a ešte mi to príde domov do rúk.

Reakce na Ash #126Načítám náhled komentáře...: To znie ako rada od psychológa alebo doktora :-) Robíš si tu atestácie? :-D


128
Dusan 24. 06. 2007 00:19

Jsem ridic jedne male autodopravy zabyvaajici se rozvozem zasilek PPL.Momentalne vykonavam jinou praci ale vim jak slozite je posoudit praci PPL.Predevsim jde o to ze PPL nezamestnava ridice ale najima si soukrome dopravce a ti potom ridice.Jsou dopravci kteri maji zajem na dobre odvedene praci ale i taci kteri to maji takzvane na haku.Jezdil jsem na depu 03 Nyrany nyni Plzen a treba na tomto depu je dopravce ktery zajistuje rozvoz temer poloviny zasilek tohoto depa a presto ze jeho pristup k jeho povinostem je velmi spatny nikdo ho nemuze potrestat protoze kdyby odesel toto depo by nebylo schopno zajistit rozvoz techto zasilek.Navic manzel vedouci depa u tohoto dopravce pracuje.Na druhou stranu se musim zastat tech dopravcu a ridicu kteri svou praci plni dobre a svedomite protoze vim ze taci jsou a kolikrat obetuji doruceni zasilky vic nez by museli a verim ze to pochopi i vedeni PPL a spatnych dopravcu a hlavne spatnych vedoucich dep kteri toto umoznili se zbavi ke spokojenosti zakazniku i ostatnich dopravcu PPL kterych se to dotyka.


129
Clever 03. 07. 2007 22:34

Nevím proč bych si měla vzít dovolenou, když mám volno! 3měsíce! nevím jsetli si chtrolínku myslíš že dělám u ppl, tak jsi na omylu! takže si své rady strč někam, a myslím to taky vážně! a kdo nejste s ppl spokojení tak jí už nevyužívejte a dejte ji už konečně klid!

Reakce na komentář: Ash #130Načítám náhled komentáře...

130
Ash 04. 07. 2007 00:14

Reakce na Clever #129Načítám náhled komentáře...: Přisuzoval jsem primitivitu vašeho příspěvku za projev únavy. Tak pokud to tak není, zamyslete se nad dalšími možnostmi. Nejste z něčeho ve stresu? Co sexuální flustrace? Rodinné problémy? Kamarádi jsou? Nenudíte se?

Tím, že za každou větu přidáte jeden či více vykřičníků svým slovům důraz či větší váhu nedodáte. Pouze vyzní jako prázdné výkřiky do tmy. Nemíváte o bezměsíčných nocech pocit, že křičíte, ale nikdo vás neslyší? Možná jste už za hranicí, kdy byste byla ještě sto rozpoznat míru ohrožení svého duševního zdraví!

Ale jinak v pohodě, klidně nám zase poraďte, jak máme nakupovat. Ty poslední rady byly úžasné :-D


131
fontana 12. 07. 2007 13:59

Reakce na Edwin #94Načítám náhled komentáře...: Takovýhle mam nejradsi :-O) Pan vsude byl vsechno zna… Kazdej, kdo toci volantem je pro nej dement… Nejhorsi na tom je, ze tu soudite lidi, ktery vubec neznate… Nechci je omlouvat, ale nikdo z nas bohuzel neni dokonalej! Ten kluk je nekdy 12 hodin na nohach… denne mu rukou projde tolik baliku a ne kazdej je lehkej… Daleko domu a dalsi den nanovo… Hlavne, ze se mame na kom vykricet a nechat si na nekom zchladit sve nasrani… Pardon za to slovo… Tak si objednej konkurenty a nenervuj se ;o)


132
Pilot 13. 07. 2007 21:51

Reakce na Susu #124Načítám náhled komentáře...: Hele jestli jsi z ostravy tak tě jeden den vezmu s sebou na rozvoz a můžeš si to vyzkoušet na vlastní kůži. Tak napiš a udělej si volno od 5:50 do 18:00 od pondělí do pátku kterýkoliv den.


133
Jurys depo 07 Ostrava 15. 07. 2007 13:56

Vážení, jsem řidič u PPL už devátým rokem a jak to tady pročítám, tak uvažuji, zda se člověk jako takový dokáže s druhým člověkem vůbec domluvit. Vy se tady vzájemně napadáte a urážíte a vnucujete jeden druhému svůj názor a přesně tak to vypadá v praxi mezi řidičem a zákazníkem. dokud se ti dva mezi sebou nedokážou domluvit, tak to zákonitě nemůže klapat. Myslím si že se svými zákazníky v rajónu vcelku vycházím a všechno nám klape, ale co se týče soukromých adres, tak tam je to složitější, ale i tam platí že domluva je základ. Nebudu zastírat, že se domluvím vždycky, ale určitě se o to snažím a věřím, že se o to snaží i ostatní řidiči, protože zaplaceno dostanou vžy jenom za ty zásilky, které opravdu předají, takže je to v jejich dobrém zájmu. Sám si taky objednávám přes internet a je to asi u všech přeprav stejné, jsou lidi a lidi. Pokuste se každý kdo si stěžuje, at už je to řidič nebo zákazník, sáhnout do svědomí a říct si sme jenom lidi, tak by sme se mohli domluvit a pak se nám řidičům bude lépe rozvážet a vy zákazníci budete spokojenější. ps nikdo není dokonalý


134
ppl 07 15. 07. 2007 20:24

Igore drž se jsme s tebou 07


135
Onka 30. 07. 2007 18:32

Koukám jak blázen.Já jeden den ráno objednám,druhý den mám



Komentování bylo ukončeno. Již nelze přidávat žádné další komentáře.