QARK.net — Jak využít SMS
Jak využít SMS

Jak využít SMS

Zajímá vás jak sbalit holku pomocí jedné SMS? Tak v tom vám neumím poradit. Dávám v balení přednost osobní komunikaci. SMS je totiž příliš krátká a neobsahuje ani kapku citu, tudíž je k balení nevhodná. Přesto se přes textovky dá flirtovat, jenže stejně nakonec musí dojít na osobní setkání. Navíc takový SMS flirt je pěkně drahý, lepší je zavolat, nebo se prostě někde sejít a popovídat si tváří v tvář. Ale pozor, flirtovat přes mobil je možné, když se už trošku znáte a ne když vám dá její číslo kamarád.

A teď vzhůru k několika základům, jak správně s textovkami zacházet.


  • Když balíte dívku a vyměníte si telefonní čísla, nečekejte, že vám ona sama zavolá. Veškerou iniciativu musíte vyvinout vy. Chcete-li k tomu použít SMS, jděte rovnou na věc. Navrhněte místo a čas, na to vám bude muset odpovědět.
  • Jdete s holkou na rande, dobře se bavíte, rozloučíte se a odejdete domů. Nezapomeňte jí potom poslat SMS, kde jí poděkujete za krásný večer. Pokud odpoví, že se jí to taky líbilo, máte vyhráno.
  • Když se s holkou hádáte, zavolejte jí. Neřešte to přes SMS. Textovka je bez citů a holky mají navíc tendenci chápat vaše věty úplně jinak. Někdy mám pocit, že to dělají schválně. ;-)
  • Není na škodu občas poslat své přítelkyni na dobrou noc pěknou a milou textovkou. Ocení, že jste si na ni vzpomněli.
  • Upřesňovat si s holkou místo a čas srazu pomocí SMS je sebevražda.
  • Chcete se s holkou rozejít? Nepoužívejte k tomu ale SMS. Přijde mi to totiž jako zbabělost.
Qark | 07. 05. 2005 22:17 | Komentáře: 10 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Ash 07. 05. 2005 23:27

Tedy já nevím, ale mně se zatím skoro nejlíp flirtovalo s dívkami, které jsem neznal. Rozhodně bych nezatracoval možnost s dívkou pár dní flirtovat a až pak ji pozvat na rande.

Že je dobré být při domlouvání rande via sms věcný, to beru. Jinak by si člověk někdy domlouval rande třeba týden :-)

Na bod dvě malinko rezignuji. Je to trochu adrenalinový sport. To pak člověk akorát čeká na sms a běda když dlouho deodpovídá – hotová muka. Když člověk za hezký večer poděkuje ještě před rozloučením, nic ho do smskání nenutí a ze zkušenosti vím, že když dívka chce, dokáže za hezký večer poděkovat sama od sebe. O to víc pak taková sms potěší :-)

Hádat se smskama mi přijde jako hádat se mailem :-) Já se sice tak nějak od přírody nehádám, ale když si to představím, připadá mi to docela komické.

Napadá mne čím by se tak dívky daly charakterizovat – např. jim při sms rozhovoru bez varování dochází kredit (snažme se tomu věřit), pokud při hovoru dojde kredi vám a vyměníte simku, je zcela normální, že už se pak nedovoláte, neb je nedostupná (přesně to se mi stalo teď :-) – a není vůbec potřeba si z toho dělat hlavu), když si domluvíte sraz na určitou hodinu s dovětkem "není to moc brzo", nemusíte ani nikam jezdit, protože by vám přesně v půlce cesty přišla zpráva že je to opravdu trochu brzo (dívky prostě využívají nabídnuté šance), no myslím že ve výsledku asi nejlépe odpovídá představa HODNĚ nestabilního a padajícího spojení na nějaký server v tichomoří, na kterém potřebujete během čtvrt hodiny provést nějakou životně důležitou administraci. Enjoy!


2
pif 08. 05. 2005 00:19

no ot hadani via sms je desny…. ty holky to asi fakt delaj naschval anebo jsou primo dementni :-)


3
Tim 16. 07. 2005 22:46

A co takovy sex pres SMS? Docela zvrhlost, co? :-) Samozrejmy predpoklad je, ze se znate uz nejaky ten patek. Tak nejak to na vas oba prijde a jste zrovna 150km od sebe. Klasicke volani nejdriv zavrhujete, protoze si myslite, ze divka to brzy vzda, ale ona to nevzdava a stale odpovida, ale pak nejak najednou sama vytusi, kdy skoncit (cca po trech hodinach) :-D Kazdopadne nezapomenutelny zazitek :-P


4
greaz 03. 05. 2006 16:20

Hlavne zapomente na ICQ … to je smrt. Moznost kontrolovat pritomnost cloveka u PC je nebezpecna zvlaste kvuli otazkam typu: "Jsi online a ani nenapises :-(".

g.

Reakce na komentář: Ash #6Načítám náhled komentáře..., Stoupa #7Načítám náhled komentáře...

5
matejcik 03. 05. 2006 17:57

"možnost kontrolovat" jsem vedl dva roky zpátky. před dvěma lety jsem se nastavil permanentně invis, a před rokem, kdy mi visible list přerostl povolenou velikost, jsem se nastavil permanentně visible. bez ohledu na to, jestli u počítače skutečně jsem nebo ne a co u něj dělám. takhle si můžu dovolit kohokoliv dle libosti ignorovat univerzální výmluvou "jsem zrovna nebyl u počítače"
stačí brát ICQ jako vylepšenej e-mail :e)


6
Ash 03. 05. 2006 19:03

Reakce na greaz #4Načítám náhled komentáře...: Co třeba "na Qark.net píšeš, a mně ne" :-D Mám k tomu docela blízko…

Jinak to je na hlavu – to by mohla rovnou vyčítat "máš kredit a nezavoláš". ICQ je fajn, krom případu že se tomu druhému chceš vyhýbat, no ale to je už o něčem jiném…


7
Stoupa 13. 05. 2006 00:46

Reakce na greaz #4Načítám náhled komentáře...: Taky mám určité výhrady k ICQ, pokud jde o situaci, kdy máš v kontaktech svůj objekt zájmu. Sice zadarmo pokecáš, zjistíš spoustu užitečných info, smysl zprávy se dá doplnit spoustou smajlíků atd. Jenže jakmile se z dotyčné stane přítelkyně, asi bych měl pořád takovou povinnost jí napsat, abych se nedočkal té ukřivděné zprávy "ani mi nenapíšeš, když jsi online, asi si píšeš s ostatníma radši". Holky tohle dělají rády, často potřebují, aby je kluk obletoval jak vosa flašku s kolou, jináč může být zle. Taková ICQ kontrola je blbá a asi to lze řešit jedině jako kolega matejcik výše – permanentně nastavit jeden status a hotovo ;-)


8
J1rik 24. 06. 2006 18:42

když na větu "děkuji za krásný večer" řekne "taky se mi to líbilo", tak nevím jestli mám vyhráno. Taky to mohla říct, aby mě neurazila nebo se mě nějak nedotkla.

Reakce na komentář: Ash #9Načítám náhled komentáře...

9
Ash 24. 06. 2006 18:52

Reakce na J1rik #8Načítám náhled komentáře...: Máš pravdu, na to bych také moc nesázel, ale – na druhou stranu – pokud odpoví obratem, že se jí to také líbilo, tak to není jen tak a rozhodně jí nejsi lhostejný. Pokud chce být jen slušná, tak si počká třeba do druhého dne (protože přece už tou dobou mohla spát apod…) a nebude ti chtít dávat přílišnou naději. Ověřeno praxí, myslím že to jako indikátor funguje dobře :-)

Jinak děkovat za krásný večer by měla holka, a také to většinou dělají, než se rozloučí, takže takovou sms nevidím jako nejobvyklejší případ.

Reakce na komentář: Ash #10Načítám náhled komentáře...

10
Ash 24. 06. 2006 18:59

Reakce na Ash #9Načítám náhled komentáře...: Aby mě baby nekamenovaly, samozř. děkovat může i kluk, neříkám že by holka měla děkovat, to je její věc :-D jen mi to že by děkoval kluk nepřipadá obvyklé, protože většinou prostě stepuje holka před barákem a neví co (říct), žejo, tak např. poděkuje a tak podobně. Leda snad případ, kdy se ti dva rozprchnou "už mi jede tramvaj tak letim ahooj", tak pak se logicky žádné děkování nestihne, ale stejně bych si počkal na sms od ní :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.