QARK.net — Kluci jsou pěkní a holky tlusté
Kluci jsou pěkní a holky tlusté

Kluci jsou pěkní a holky tlusté

Znám plno kluků, kteří o sobě s klidným svědomím prohlásí, že vypadají dobře, i když to není žádná pravda. Ale na tom nesejde, oni jsou se sebou spokojeni, a ta spokojenost jim umožní dosáhnout úspěchu.

Znám plno dívek, které o sobě prohlašují, že pěkné nejsou. Mají krátké nohy, velký zadek, jsou tlusté… Zůstává mi nad tím rozum stát, protože to o sobě tvrdí většinou velmi krásné holky. Možná vás napadlo, že tak o sobě mluví aby je kluk přesvědčoval, jak jsou dokonalé. Ano, částečně máte pravdu, ale já přesto ve svém okolí neznám skoro žádnou holku, která by se sebou byla alespoň tak spokojená, jako průměrný kluk.


Chápu, na holky se vyvíjí velký tlak. Štíhlé modelky, pořádná prsa, dlouhé nohy, pevné a lesklé vlasy, dokonalá pleť… a děvčata přestávají jíst, pijí jen vodu bez bublinek a utrácejí nekřesťanské peníze za kosmetiku a plastiku. A to všechno jen proto, že se nikdy nezeptaly kluků, jestli po něčem takovém opravdu touží. Asi by se divily. Místo toho se honí za kapkou sebevědomí a jejich cíl je s každou metou víc a víc v nedohlednu. Holky se totiž snaží vyrovnat všem ostatním, kdežto klukovi stačí vyrovnat se jen sám se sebou, a tak to má jednodušší.

Opusťme ale už něžné pohlaví a zaměřme se teď na kluky, kteří se sebou také nejsou spokojeni a myslí si, že jim to brání v kontaktu s holkama. Pokud si něco takového o sobě myslíte právě vy, tak lžete jen sami sobě a jste líní s tím něco udělat.

Když se vám nelíbí vaše postava, choďte do posilovny. Nelíbí se vám vaše pleť, zajděte na kosmetiku, není to hanba. Kupte si nové oblečení, nechte si poradit s účesem. Udělejte něco proto, abyste se cítili dobře. Protože při balení není důležitá vaše krása, ale vaše duševní pohoda a sebevědomí.

Nejde o to, jestli vám skvělou tvářičku a postavu nadělila příroda. Se vším se dá něco dělat, jen musíte chtít. Ale prozradím vám tajemství. To jestli jste krasavci vám partnerku neuloví. Podívejte se kolem sebe. Plno krásných děvčat nemá pěkné kluky a vůbec jim to nevadí. Vždyť na tom nesejde. A víte jak ti kluci takové holky sbalili? Jednoduše, nebáli se je oslovit a věřili si.

Qark | 03. 08. 2005 21:48 | Komentáře: 46 | ::Muži a ženy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Navi 04. 08. 2005 00:55

Holky se mj. snazi stoupat v zebricku – takze jakmile ji jeden presvedci, ze je krasna, za nejaky cas potrebuje jineho (vys na zebricku), ktery ji bude presvedcovat atd…

A pak plati umera, ze cim vice penez do kosmetiky vrazila, tim nafoukanejsi je :-)

Reakce na komentář: Marsse #32Načítám náhled komentáře...

2
lUpa 04. 08. 2005 10:40

No tom asi něco bude


3
Tony Hawk 04. 08. 2005 11:16

Navi: Všechny takový nejsou

Reakce na komentář: Alisa #7Načítám náhled komentáře...

4
Mates 04. 08. 2005 13:25

Je to přesně tak jak píšeš Qarku, já nejsem žádnej krasavec, ale vždycky jsem měl ty nejhezčí baby který mi kámoši záviděli a jen proto že jsem se jich nebál a nestyděl se.

No a ty holky jsou už prostě takový, s tím mi chlapi asi už nic nenaděláme :-)


5
OKi98 04. 08. 2005 18:37

Budu jenom reagovat, protože většinu věcí jsem zmínil v ostatních svých komentářích.

Mají krátké nohy, velký zadek, jsou tlusté… Zůstává mi nad tím rozum stát, protože to o sobě tvrdí většinou velmi krásné holky. Možná vás napadlo, že tak o sobě mluví aby je kluk přesvědčoval, jak jsou dokonalé.
Ano, přesně proto to říkají.
Napadá vás, že asi nejlepší odpověď je "Ale Mileno, tvůj zadek je krásný…", ale to je CHYBA!.

Proč?
Protože se jedná o test. Pokud je dáma opravdu krásná, ví to o sobě velice dobře. To, že se ji budete snažit uchlácholit, bude klasifikovat jako podlézání. Jste v háji, protože ona je na podlézání zvyklá. Každý muž jí podlézá a proto vás zařadí mezi tu hordu zoufalců, co má pod palcem.
Vy musíte být jiní. Správně je to třeba takto:
Chvilku si vykládáte a ona si usmyslí, že vás otestuje.
Ona: "Můj zadek je tlustý"
Vy: (vážný výraz) "Ale, Mileno, tvůj zadek vypadá dobře."
trochu se přibližte a podívejte se zblízka
Vy: (rošťácký úsměv) "Teda aspoň z dálky."

Štíhlé modelky, pořádná prsa, dlouhé nohy, pevné a lesklé vlasy, dokonalá pleť… a děvčata přestávají jíst, pijí jen vodu bez bublinek a utrácejí nekřesťanské peníze za kosmetiku a plastiku.
To je pravda, protože se snaží vypadat dobře téměř bez jakékoliv námahy. Většinou, když se zeptám nějaké dámy, proč nechodí cvičit, odpoví "Blázníš? Nechci vypadat jako kulturistka".
Nejde o to, že ženám rostou svaly pomaleji než mužům, takže aby vypadaly jako kulturistky musely by poctivě dřít mnoho let a nejspíš by ani to nestačilo. Nepotřebují vědět zdali je jejich obava opodstatněná, stačí jim to jako výmluva.
Proto dámy, co cvičí, u mě mají body navrch.

Holky se totiž snaží vyrovnat všem ostatním
To platí pouze pro dámy s nízkým sebevědomím. Viz můj komentář k Den odpuštění.

klukovi stačí vyrovnat se jen sám se sebou, a tak to má jednodušší
Nemá, nevidím důvod pro toto tvrzení. Ano z evolučního pohledu máme rozdílné strategie (muž může mít skoro nekonečně mnoho potomků , kdežto počet dětí, co může mít žena je daný), ale to neznamená, že jedna je výhodnější než druhá. Kdyby tomu tak bylo, tak existují pouze muži (nebo žen by byla menšina). Doporučuji přečíst knihu Sobecký gen od Richarda Dawkinse, tam je vše vysvětleno.
Přestanťe ženy stavět na podstavec a začnete s nimi jednat jako jednáte třeba s kamarádem.

Reakce na komentář: Jossh #8Načítám náhled komentáře..., Qark #9Načítám náhled komentáře...

6
feader 04. 08. 2005 20:48

když si vzpomenu na osoby nevybavim si ani tak jejich tváře jako spíš jací jsou a co kdy udělaly.

BTW jsem narcisista


7
Alisa 05. 08. 2005 11:47

Reakce na Tony Hawk #3Načítám náhled komentáře...: Rozhodne takovy vsechny nejsou. Napriklad (ac to bude znit asi nafoukane) ja, myslim, nafoukana nejsem. A za kosmetiku utracim jednoduse proto,ze me to bavi. A utraceni, to je taky pojem… Dneska stoji kvalitni krem okolo 700, napr. takze kdyz si ho koupim, musim zakonite utracet?

Reakce na komentář: Spike #31Načítám náhled komentáře..., pavel #41Načítám náhled komentáře...

8
Jossh 05. 08. 2005 13:52

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: S tim zadkem souhlasim :-) ja vetsinu rikam slovo ,,celkem,, hmm celkem dobre libas-pusobi to magicky,a kdyz jde o zadecek-kdyz vim ze muzu a holka mi nic neudela klidne na nej sahnu a pak prohodim celkem hezky,ale mohla bys trochu cvicit :-) ale s tim dotykanim musite byt opatrni a vycitit to – fajn figl pro ulet je treba fricso – kdyz citite ze holku chcete polibit a verite si protoze to z ni citite,date si frisco bavite se a po case az to jiskri se zeptate jestli vi jak funguje seznamovani s friscem – kdyz rekne ze ne tak si tuknete hrdlem a reknete ze to znamena ahoj jak se vede,kdyz si tuknete hrdlem a spodkem znamena to-ahoj zajimas me, no a kdyz si tuknete hrdlem spodkem a prostredkem lahve,doporucuji udelat tak nic nevysvetlujte poadnete ji rukou za hlavu a nez se vzpamatuje ji dejte pusu a drzte ji rukou hlavu-cim dele a vasniveji tim lepe-tak jsem se trochu rozepsal o uletech :-)


9
Qark url 05. 08. 2005 15:32

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: Já být ženská, a ty by ses ke mně choval jako ke kamarádovi, tak bych tě asi pěkně hnala :-)
Tak stejně bych asi trpěl, kdyby se ke mě přítelkyně chovala jako ke své kamarádce. To by byla hrůza. Je lepší, když se muži chovají k ženám jako k ženám a naopak.

Reakce na komentář: Navi #10Načítám náhled komentáře...

10
Navi 06. 08. 2005 11:43

Reakce na Qark #9Načítám náhled komentáře...: ale je to dlouhodobe neujuspokojivejsi stav i z hlediska stability :-) pritelkyne je proste trochu duvernejsi kamaradka, kterou mas moznost potesit i kvalitnim sexem…


11
Gorr GrimWolf 07. 08. 2005 10:06

Heh. Jsem pihatej, docela dost, ale ty pihy jsoi nevýrazný. S tím si nic nedá udělat, jako se špatnou postavou… To mají oproti mě ostatní jednoduší, nelíví se jim postava, začnou cvičit, nelibí se jim pleť zajdou na kosmetiku. Nelibí se ti pihy? Smiř se s tím :-)

Je pravda zvyknul jsem si, asi bych si neuměl přestavit žít bez nich, jsou mojí součástí. Ale narazil jsem na holky který se mnou nechtěli chodit pouze kvůli pihám, i když jsem se jim líbil (Ač se Vám to třeba nebude zdát nejsem zrzavej a vypadám celkem dobře), tak nad takovejma mávnu rukou a řeknu nestojí za to… Smysl příspevku? Asi žádnej :-)

Reakce na komentář: OKi98 #12Načítám náhled komentáře..., Qark #13Načítám náhled komentáře..., hebron #36Načítám náhled komentáře...

12
OKi98 07. 08. 2005 22:51

Reakce na Gorr GrimWolf #11Načítám náhled komentáře...:
Ale narazil jsem na holky který se mnou nechtěli chodit pouze kvůli pihám, i když jsem se jim líbil
Omyl!! Nechtěli s tebou chodit, protožes to posral.

Smysl příspevku?
Poskytls nádhernou ukázku racionalice, o kterých jsem psal v komentáři k článku Jak sbalit holku na koupališti. Jinak řečeno, to žes ty dámy nedokázal svést jsi raději svedl na něco nad čím nemáš kontrolu (pihy), než aby sis přiznal to, co to skutečně způsobilo (neumíš se ženami komunikovat).

Reakce na komentář: Gorr GrimWolf #14Načítám náhled komentáře..., Ash #20Načítám náhled komentáře...

13
Qark url 07. 08. 2005 23:57

Reakce na Gorr GrimWolf #11Načítám náhled komentáře...: Jednou mi jedna holka řekla, že se mnou nebude chodit, protože mám vousy a jí se vousy nelíbí. Holit jsem se nehodlal, ani jsem ji nepřemlouval. V té chvilce mě přešla chuť, mít cokoliv s tak povrchní husičkou.
Fakt je, že někteří lidé hledají partnera podle barvy vlasů, velikosti bot a podobně. Ale takoví lidé nehledají lásku, honí se za svým fantomem. Ten kdo jim nevyhovuje za to nemůže. Na světě je plno holek, proč ztrácet čas s těma povrchníma.

Reakce na komentář: Gorr GrimWolf #14Načítám náhled komentáře...

14
Gorr GrimWolf 09. 08. 2005 19:55

Reakce na OKi98 #12Načítám náhled komentáře...: Ale já se jím líbil, sbalil jsem je lumíku :-) Jenomže ono by to vypadalo blbě kdyby chodili takový krásný s pihatým. To by jí kámošky pořádně pomluvili… Tak se na mě radši vysrala.

Reakce na Qark #13Načítám náhled komentáře...: Jo máš úplnou pravdu. Znám spustu holek, který rádi přehlídnou chybu partnera, protože ho milují. Stejně tak jsou i ty druhé. "On má jednu nohu delší. Sice se mi líbí, ale já nechodím s těma co mají jednu nohu delší". O ty nestojím

Mimochodem: Ta noha byla příklad ;-)

Reakce na komentář: Sanchez MC #15Načítám náhled komentáře..., OKi98 #16Načítám náhled komentáře...

15
Sanchez MC 09. 08. 2005 21:31

Reakce na Gorr GrimWolf #14Načítám náhled komentáře...: Ten problém s pihama je dost individuální. Většina lidí to považuje za vadu, taky jsem to dřív viděl docela negativně, ale že by mi to vyloženě vadilo to zas ne. Až do tý doby, než jsem uviděl jednu zrzku, která byla pihatá snad od hlavy k patě (obličej komplet). Měla takový krásný dlouhý vlnitý vlasy, ale nebyla nijak extra hezká. Nejdřív jsem se musel jen usmát když sem ji viděl, vypadala hrozně roztomile, hned jsem si vzpomněl na Pipi dlouhou punčochu :-O). Pak jsem ji ale potkával častěji, jezdila se mnou asi 2× týdně MHDčkem na nádraží a nevim co se to stalo, ale teď o prázdniny na ni pořád musim myslet a za boha ji nemůžu vyhnat z hlavy. A to i přesto, že sem ji viděl kouřit :-(. Už jsem potkal hafo holek, ale že bych byl z nějaký tak hotovej, to se mi ještě nestalo, docela mě to děsí. Až začne škola a já ji ještě potkám, MUSIM to aspoň zkusit :-).

Smysl mýho příspěvku? Je dost možný že některejm holkám se pihatý kluci taky líbí, ale pokud narazíš na nějakou který by se to nelíbilo a nějak to naznačila, nemá podle mě cenu se s ní zahazovat. A nemusim snad řikat, jakou roli u těchhle "vad" hraje láska…

Reakce na komentář: pavel #41Načítám náhled komentáře...

16
OKi98 09. 08. 2005 23:46

Reakce na Gorr GrimWolf #14Načítám náhled komentáře...: Jo to určitě. Vždycky mě dokáže vytočit, když mně někdo tvrdí, že dámy jdou jen po vzhledu a prachách. Nejdou a konec debaty.

Celá ta věc je hodně komplexní a myslím si, že by stálo za to, aby tady konečně někdo napsal článek, kterej se toho týká.

Tvoje balení probíhá takto:
1. Vidíš pěknou dámu
2. Řekneš si, ta je fakt pěkná, ale ty moje pihy mě zase potopí, protože kdybych je neměl, tak bych ji mohl mít, protože jsem ve svádění dobrej
3. Pár týdnů si dodáváš odvahu
4. Tak na 5% se odhodláš do toho jít
5. Zahájíš konverzaci, ta možná ze začátku jde dobře, protože se vnímáš jako dobře vypadající
6. S prohlubující se konverzací si víc a víc uvědomuješ, že vlastně nejseš ani tak hezkej a ještě k tomu máš pihy, na který se dáma pořád tak divně dívá
7. Nakonec zjišťuješ, že jseš vlastně docela škaredej a ještě k tomu máš pihy
8. Během bodu 6–7 konverzace krachuje, ty nevíš co říct, potíš se a víš, že se to zase stalo, uviděla tvoje pihy a kvůli nim tě nechce
9. Na měsíc se stáhneš do ústraní a pak to možná zkusíš znovu a začneš zase od bodu 1

Místo toho by měl tvůj přístup být takový:
1. Vidíš pěknou slečnu
2. Okamžitě ji oslovíš a prohodíš pár vět
3. Prohloubíš konverzaci, vybuduješ zájem a čekáš na příležitost
4. Jakmile příjde příležitost setkání hned uzavřeš (telefon, email, líbání, šukačka)

Hotovo, během toho celýho nemáš čas na nějaký uvažování o pihách.

Vyjdi ze své vlastní hlavy a podívej se pravdě do očí:
 – vzhled neznamená téměř nic
 – komunikace znamená téměř všechno
 – tvůj styl stojí za hovno

Reakce na komentář: Jakub #17Načítám náhled komentáře..., Gorr GrimWolf #18Načítám náhled komentáře..., Ash #19Načítám náhled komentáře..., lucik #23Načítám náhled komentáře...

17
Jakub 10. 08. 2005 09:15

Reakce na OKi98 #16Načítám náhled komentáře...: Já nemám problém s tím, že bych se obával holky oslovovat. Ale zahájit takhle najednou nějakou konverzaci, která ji upoutá a přitom nepozná, že jí balím, je pro mě dost těžko představitelný. Chápu, uvidím ji, že si čte něco, o čem trochu něco vím atp. – tak to jo.. Ale když jde proti mně na ulici, tak fakt nevím..

Reakce na komentář: Jossh #22Načítám náhled komentáře..., pako #37Načítám náhled komentáře...

18
Gorr GrimWolf 10. 08. 2005 09:40

Reakce na OKi98 #16Načítám náhled komentáře...: Pokud balím tak na svůj vzhled nemyslím :-) pouze pokud stojím před zrcadlem :-D A to tam není.

U mě rozhodně konverzace problém není. Ne to rozhodně spíše naopak. Já umím zaujmout nečí mi problém se s holkama bavit.

Sám se svojím stylem spkojený sem, díkes za přednášku. Možná tak zlepšit oslovování víc nic.;)


19
Ash 12. 08. 2005 01:29

Reakce na OKi98 #16Načítám náhled komentáře...: Já tedy nevím, ale nějak mi nepřipadá pravděpodobné, že by GGWolfovi nějaká holka řekla někde mezi body 6–8, že s ním nechce chodit, protože má pihy. Jestli nějaká něco takového řekla (místo toho aby si šlápla na jazyk), tak to už se spolu asi párkrát viděli, řeklbych. Takže jeho styl bych hodnotil spíš podle toho, jak daleko to s ní dotáhl – ještě než zakejhala o těch pihách ;-)

Reakce na komentář: OKi98 #21Načítám náhled komentáře...

20
Ash 12. 08. 2005 01:43

Reakce na OKi98 #12Načítám náhled komentáře...: Ono když člověku holka explicitně řekne, že to s ním bylo fajn, ale vadí jí ty pihy, takže s ním chodit nechce, tak takovej člověk nic na nic nesvádí. O schopnosti komunikace to už neříká vůbec nic. Spíš to něco říká o té dívce.

Ale jinak hecuj dál, ono to neškodí… ;-)


21
OKi98 12. 08. 2005 10:45

Reakce na Ash #19Načítám náhled komentáře...:
Napsal jsem to ve zkrácené formě, ale klidně uvedu z čeho jsem vycházel:

1. je možný, že na světě jsou slečny, co kluka s pihama nemůžou ani cítit (třeba jim připomíná někoho koho nemají rády)
2. to, že je dáma při rozchodu takto upřimná je opravdu velice vyjímečné
3. když se někdo rozepisuje nad tím, jak se s něčím vyrovnal a už se nad to povznesl, tak tomu většinou bývá právě naopak, protože jinak by o tom ani nepsal


Proto pokud vezmu dámy z 1. bodu, tak ty by se s ním ani nebavily, takže máme dámu, které ty pihy nevadí.

Podle 2. bodu, by mu dáma řekla spíš něco jako:
 – "Teď nikoho nehledám."
 – "Já nemít Pepu, tak tě beru všema deseti."
 – "Budeme raději kamarádi."
 – "Jsi na mě hodnej až moc.".
Proto si myslím, že důvod pihy si prostě sám vymyslel, aby si zdůvodnil svůj neúspěch.

No a pokud vezmu bod 3., tak ten jen podtrhuje to, že to díky své nejistotě posral.

Reakce na komentář: gambler #24Načítám náhled komentáře...

22
Jossh 16. 08. 2005 08:15

Reakce na Jakub #17Načítám náhled komentáře...: Tak to neres – normalne za ni prijd postav se pred ni podivej se ji do oci a rekni ,,Slecno mohl bych Vas osukat?,, koukej ji do oci a usmivej se a cekej co udela – kdyz rekne jo tak fajn,kdyz rekne ne tak ne – facku ti vetsinou neda no a po jeji reakci dodej tohle. A slecna na to:A mladiku pres hubu jste jeste nedostal? A mladik na to,ale dostal slecno,ale vite kolikrat jsem si uz zasukal :-) lehce se usmejte,reknete ze jste ji chtel pobavit vtipem a ze doufate,ze si nemyslela neco vic-no pak se staci predstavit a zacit dalsim vtipem a pak uz jde kecani samo-je to hodne drze a ne moc slusne,ale taky zajimava moznost a uz mi par holek odpovedelo ano,o dost vic ne,par ze jsem sprosty nez to pochopily,ale facku jsem jeste nedostal :-)


23
lucik 17. 08. 2005 15:54

Reakce na OKi98 #16Načítám náhled komentáře...: …panove,PROC jste tak povrchni???…vzdyt to jsou jen pitome pihy…kazdy najde na svem tele nejaky handicap,protoze chce!!!v zivote jsou mnohem dulezitejsi chyby…kdyz ctu vase nazory,obcas se u toho klatim smichy,je zvlastni,jak VY muzi vnimate zeny.

Reakce na komentář: kalda #34Načítám náhled komentáře...

24
gambler 23. 08. 2005 03:31

Reakce na OKi98 #21Načítám náhled komentáře...: cece napis mi v % kolik oslovenych objektu skoncilo sukackou? :-)

Reakce na komentář: OKi98 #25Načítám náhled komentáře...

25
OKi98 27. 08. 2005 17:12

Reakce na gambler #24Načítám náhled komentáře...:
Myslím, že to není podstatné, ale tak 5%.


26
martin 05. 01. 2006 16:18

jsem taky tlustý a moje holka která má 15 let tak váží kolem 102kg je hezká ,hodná,usměvavá a to mě stačí .

Reakce na komentář: John #27Načítám náhled komentáře..., Mikey #38Načítám náhled komentáře...

27
John 05. 01. 2006 16:53

Reakce na martin #26Načítám náhled komentáře...:
No dyž vám to oboustranně vyhovuje, je to OK. :-)

Já si na tvary á la modelka nepotrpím, ALE nesnesl bych být vysloveně tlustý nebo s tlustou chodit, když ne pro krásu tak aspoň pro zdraví, a zdraví mojich (potenciálních) budoucích dětí.

Ze stejného dúvodu bych neřešil kuřačky, alkoholičky, nebo nějaké s oblibou stresující-se slepice.

Reakce na komentář: Mawe47 #33Načítám náhled komentáře...

28
dencuska 26. 01. 2006 19:18

hej tak vy mate teda problemy s pihama.No ja bych souhlasila s tim ze nezalezi vzdy jen na vzhledu ale na tom co ma clovicek uvnitr a muj kluk tam neco zajimaveho ma.A ne jenom muj kluk ma to kazdy ale jen to neumi dat najevo nebo si toho vsimne az pozde.Ale jestli te holka nechce jen kvuli piham coz sice nechapu ale to je jeji vec tak se na ni fakt vykasli tohle totiz neni duvod proto aby se s tebou rozesla!Ja bych se ji vysmala do ksichtu.Nebo kdyby to byla nejaka nacancana pica tak bych ji rekla ze ma sikmy nos a ona by hned letela k zrcadlu a ty by ses mohl v klidu zasmat a nechat ji plavat… tot vse ale je to muj nazor :-) mej te se krasne a vyserte se na pihy :-)


29
triss 29. 01. 2006 22:07

jo vůbec co si tak myslíte o pihách na holkách??já třeba mam komplet celej ksicht pihatej a hodně záda..no na ten vobličej už sem si zvykla..ty záda sou fakt ale ošklivý,protože je to samozřejmě dohromady s hodně světlou pletí co se špatně opaluje :-(….

Reakce na komentář: Ash #30Načítám náhled komentáře...

30
Ash 29. 01. 2006 22:42

Reakce na triss #29Načítám náhled komentáře...: Jak jako co si myslíme o pihách?

1) Stačí pár pus a můžeš mít třeba rohy.

2) Bod 1) neplatí pro kluky, kteří o Tebe nestojí, a pro nekvalitní jedince. (=Tedy lidé, kteří Tě nemusí zajímat. Ani jejich názory.)

Jestli je Ti víc než 14, mela by ses již pohybovat ve společnosti, která na pihy nemá názor. Vyjma profesionálů z různých oborů, kteří ovšem zase patrně nečtou Qark.net. S opalováním to nepřeháněj, pokud z toho máš sama špatný pocit, vol přiměřené oblečení, ať Tě to neznervózňuje.. a časem se tím stejně přestaneš zabývat. Vím to určitě.


31
Spike 31. 01. 2006 00:08

Reakce na Alisa #7Načítám náhled komentáře...:
No pokud si jich kupujes pet tydne a jeste k tomu hordu rtenek a vseho mozneho tak ano :-)

Plati vseho s mirou. A me osobne s elibi vic holky nenalicene nebo jen lehoucce (rasy, stiny)..


32
Marsse 02. 02. 2006 13:03

Reakce na Navi #1Načítám náhled komentáře...: maš pravdu,ale co kdy jsou nektere holky pekne a ty je
takle soudis?Tobě to nepripada nefér?Jo a některe holky nejsou tak spatny,ale urcitě maš i vněčem provdu ahoj amej sse pekne


33
Mawe47 22. 04. 2006 08:36

Reakce na John #27Načítám náhled komentáře...: nektere slecny ale mohou mit vazne zdravotni problemy a proto vypadaji tak, jak vypadaji… a je fajn, ze ne kazdej prijde a rekne ze s holkou co neni pekna a stihla (+/– tech par kilo tolerance) nic mit nechce.

Spousta z vas bude mit radsi postavou peknou holku ktera ma vice povahovych vad nez aby si zacali s usmevavou pohodarkou, ktera je dvakrat takova jak vy…

Navic ta pekna holka vi ze je pekna a proto si temito recmi "vynucuje" lichotku. ta silnejsi pohodarka si pri koupi plavek udela srandu ze chce plavky na velrybu a nebere to tragicky.


34
kalda 25. 06. 2006 11:23

Reakce na lucik #23Načítám náhled komentáře...: Lol nahodou sem tohle nasel na netu,ctu to s velkou radosti a smichem,kdyz si to tak vezmete kolem a bokem pres stred a na kraj tak ste jako zenske ktere uz od dectvi ctou bravicko jak na kluka, a neb ….
Mno berte to tak kazdej je takovej a onakej nikdo nemuze mit vse a kazdou a vsichni maji sve chyby a najdou si casem tu pravou budte svi a nedelejte ze sebe nekoho jineho jinak to muze skoncit hoodne spatne


35
Radkus 24. 07. 2006 19:14

Hmm, mam kamosku, fakt hodne hezka. Jeji nejoblibenejsi veta je: "Jsem tlusta". (Jen pro doplneni 178cm 52kg). Tak jsem si jednou rekl ze ji poradim at zacne cvicit. Odpoved: "Jsi blby, to radsi nebudu jist". Asi jsem fakt blby. Priste ji poradim at si radeji kupuje volnejsi obleceni :-).


36
hebron 25. 07. 2006 13:04

Reakce na Gorr GrimWolf #11Načítám náhled komentáře...:
Ted to bude uz trochu outdated, ale pihatej fakt znamena jenom JINEJ. Podle me to je v leccems lepsi nez obyc. Ja jsem treba taky jinej, ne pihama, ale vzhledem celkove…Pochazim z Ciny, takze si to kazdej umi predstavit…Pravda, v detstvi jsem s tim mel trochu problemy, ale ted je pro me rozhodne vyhodnejsi vypadat jinak. Treba s holkama mi to znami vetsinou zavidi, ale spis nez to, ze jsem ochotnej pro holku obetovat taky trochu casu a odhodlat se k akci, prisuzujou mym uspechum vetsinou "jen" exotickej vzhled…

Smysl komentare je to, ze u chlapu to o krase vubec neni, de spis o osobnost a to, jestli clovek dokaze zaujmout. A u holek stejne kazdej resime neco jinyho :-D


37
pako 25. 07. 2006 14:55

Reakce na Jakub #17Načítám náhled komentáře...: Proč by si neměla myslet, že jí balíš? (Trvalo mi dlouho, než sem to překonal.) Když si nebude myslet, že jí balíš, budeš mít jenom další kamarádku.


38
Mikey 25. 07. 2006 17:26

Reakce na martin #26Načítám náhled komentáře...: Hm to je hodně hustý…přes 100kg a 15 let…no hlavně že jste oba spokojení :-)


39
Maky 13. 09. 2006 15:58

Ahoj,já si na kráse nezakládám,vím,že sem tlustá,ale také vím,že se se mnou ty kluci alesponˇ baví…Měla sem pár kluků,ale dlouho sme s polu nebyli,kvůli tomu,že sem je nemohla mít ráda…prostě se mi nelíbyli…Každej kluk myslí jen na sex,ale když k tomu dojde,tak nic…
Chci jenom říct,že sem schopná všeho,ale ty kyla nejdou dolů a nejdou.Mám prostě smůlu…V prosinci až mi bude 15 let,tak budu zoufale toužit po někom,kdo by se se mnou líbal atd. Ale to je jedno,píšu sem proto,aby se holky nestyděly a s klukama se byvily,protože klukovi může bejt ukradený jek vypadáte,hlavně,když je s váma sranda…!!!
Zatim papík!!!


40
Maky 13. 09. 2006 16:00

A písněte mi na e-mail,co si o tom myslíte pls!!!


41
pavel 29. 12. 2006 05:57

Reakce na Alisa #7Načítám náhled komentáře...: já nemám rád makeup u žádné z dívek,slečen a žen,protože to nepotřebují.Mají jiné zbraně.divím se,že je všude okolo taková diskuse,když všichni víme,že žena vládne světu…………. Reakce na Sanchez MC #15Načítám náhled komentáře...:


42
pavel 29. 12. 2006 06:04

ted jsem zjistil,že je to 100 let starý,takže je to trochu do zdi.


43
Ashley 08. 04. 2008 23:53

ja sem taky docela tlusta a nekdy mam stoho fakt depky je mi 14 merim 164cm a vazim 74kg


44
Tinómë 14. 05. 2008 16:18

Ahojky sem tlustá jak prase :´-( a hrozně ně to prápí, měřím 168cm a vážím 58kg – jen abyste si mohli představit tu odpornou horu špeků – je mi ze sebe samotné nanic a nedaří se mi zhubnout i když třeba několikrát za sebou dva či více dnů nejím :´-( :´-( :´-(


45
Lucka 14. 05. 2008 16:48

Tinome --> ono nežrat je to nejjednodšší a nejblbější co můžeš udělat. Na zhubnutí platí jedině zdravá strava 5–7krát denně plus pohyb. A co myslíš, všimne si kluk spíš tlusté zakompexované holky nebo tlusté holky, která je vysmátá, užívá si jídlo i život a neřeší špeky? ;-) Btw. při tvojí výšce a váze přece nemůžeš být tlustá! Možná nemáš dokonalou postavu, ale kdo v dnešní době jo..Věř si trochu, sportuj a bude to v pohodě :-)


46
LUFFLE 24. 07. 2008 00:31

No je to tak, poznám veľa báb ktoré sú pekné a nechcú to o sebe počuť. Tiež sa aj chalani sa hanbia ( moji kamoši ) za to že je jeden tlstý a druhý nosí okuliare.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.