QARK.net — Kluka je někdy potřeba nakopnout
Kluka je někdy potřeba nakopnout

Kluka je někdy potřeba nakopnout

Dívky, které balí kluka, si občas stěžují, že si jich nevšiml, přestože na něj házely oči, když procházely kolem něj. Jak si to jen mohl dovolit? Vždyť ony se tolik snažily, aby vypadaly dobře a jemu nestály ani za pohled. Není divu, že mohou klidně dojít k závěru, že dotyčný o ně nemá zájem, protože jinak by si jich určitě musel všimnout.


Ale tak to není. Jsou prostě situace, kdy jsou muži ke svému okolí jako slepí. A nebývá to tím, že by o holku neměli zájem. Prostě třeba zrovna o něčem přemýšlejí a tak se kolem tolik nerozhlíží. Je totiž známo, že nemohou dělat více věcí zaráz. Přemýšlet o nějakém problému, chodit a ještě se rozptylovat stálým pozorováním okolí, to prostě nejde.

Vím moc dobře, jak chodím po městě já a přitom se mi v hlavě honí plno myšlenek. Někdy třeba sestavuji článek, jindy řeším problém v programování nebo něco plánuji. A když se dostanu k cíli, ani nevím, koho jsem po cestě viděl, pokud nějakým způsobem neupoutal moji pozornost a nepřerušil moje přemýšlení. Maximálně si vzpomenu na nějaké postavy, ale ani náhodou jsem se nedíval na tváře. Navíc mám při chůzi značně omezený rádius viditelnosti, pravděpodobně abych svůj pracující mozek zbytečně nerozptyloval, takže si většinou uvědomuji lidi jen v bezprostřední blízkosti. Takové přemýšlení má samozřejmě obrovskou výhodu. Cesta krásně uteče a za tu dobu vyřeším plno věcí, které jsem vyřešit potřeboval. Jenže každá mince má dvě strany.

Vzpomínám si, jak jsem šel jednou s kamarádkou něco nakupovat, povídali jsme si a najednou mi řekla: „Viděl jsi, jak ta holka na tobě mohla oči nechat? Když jsi ji míjel, zastavila se a dívala se na tebe.“ Já pochopitelně nic neviděl, i přesto, že prý stála kousek ode mě. Docela mě zamrzelo, když jsem si uvědomil, o kolik příležitostí jsem asi v životě přišel. A že tomu tak doopravdy je, jsem si ověřil hlavně na Velkých testech, kdy se dívám kolem sebe a všímám si lidí. Jenže přesto i dnes, když se mám dostat z místa A do místa B, někdy pustím do uší MP3 přehrávač a vyrazím s plnou hlavou myšlenek, než abych se rozhlížel okolo. A myslím, že nejsem samotný muž, který při chůzi občas místo dění kolem sebe, sleduje dění ve své hlavě.

A v tom je právě ten problém. Pokud o vás takový chlap nezakopne, nemusí si vás vůbec všimnout. Ale to neznamená, že pro něj nejste dostatečně zajímavá, ale spíše to, že neumíte upoutat jeho pozornost. Muži nemají periferní vidění a tak si vás nevšimnou, když půjdete tiše kolem, zatímco oni si budou ťukat sms do mobilu. Ani vás nezaregistrují, když se budete míjet na chodbě a na protější straně na něj bude mávat kamarád. Pokud se muž za chůze nerozhlíží kolem sebe, je šance minimální. Ale zkuste ho zastavit, nebo na něj promluvit a začne vnímat okolí intenzivněji. Začne vnímat vás.

Úplně nejlepší je pro tento účel jednoslovné oslovení. Procházíte kolem něj a pozdravíte ho prostým: „Ahoj.“ Hodně lidí podceňuje pozdravy. Když někoho cizího začnete zdravit, tak určitě bude přemýšlet odkud se znáte a začne si vás více všímat. Přitom pozdrav nic nestojí a zvládne ho každý. Další věci jistě znáte z filmů. Rozsypané papíry, nebo učebnice přímo před něj. Protáhnutí se kolem něj s „Pardon“ a lehkým dotekem, a další. Tohle všechno jsou možnosti, jak muže vytrhnout z jeho světa a upoutat pozornost na vás, takže máte šanci na úsměv a oční kontakt. A pokud ani tohle nezabere, tak se s ním budete asi muset příště srazit, nebo ho doopravdy nakopnout :-)

Qark | 27. 02. 2006 19:36 | Komentáře: 60 | ::Jak na chlapy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Zavos 27. 02. 2006 19:47

V pohode clanek
Vsadim se ze te napadl kdyz si sel z bodu A do bodu B :-)


2
Michal 27. 02. 2006 20:31

MP3 rules, mp3 me odpoutavaj odevsech lidi nemusim poslouchat ty reci co rikaj ve vlaku, tranvaji atd :-), mohu se lepe soustredit nekdy na myslenky nekdy na holkyy a jak se lidi chovaj a ze kolikrat vidim moc zvlastni lidi :-D,ale kazdej je nejakej :-)

Reakce na komentář: sinner #4Načítám náhled komentáře..., Brepta #30Načítám náhled komentáře..., Brepta #31Načítám náhled komentáře...

3
Smaky007 27. 02. 2006 20:54

Noo,na tomhle je něco hafec pravdy… Ale zase to záleží na lidech,znám takový,co jdou po městě a prostě všimnou si věcí,kterých by si všiml málokdo… A naopak zrovna nedávno se povedlo přímo mě přehlédnout vlastní mamku a babičku… :-)


4
sinner 27. 02. 2006 20:58

Reakce na Michal #2Načítám náhled komentáře...:
ano…presne tak! Jinak uz sockou skoro necestuju, nez s MP3 prehravacem v kapse a sluchatkama na usich. Je to jednak paradni relax a hlavne se tim dokonale izoluju od "spolucestujicich", ktere v 95% pripadu netvori slecny…a uz vubec ne ty zajimave. Kdyz to vezmu ad absurdum, tak mi nekteri lidi v tramvaji "jen" smrdej…a aspon nemusim poslouchat, jak funej nebo co melou za kraviny :-)
Zvyknul sem si na to a kdyz prehravac nemam, citim se skoro nesvuj…asi abstak :-)

Reakce na komentář: Brepta #31Načítám náhled komentáře...

5
Mawe47 27. 02. 2006 21:00

taky kdyz jdu po ulici tak nevnimam a a premyslim
mnohdy si nevsimnu a to sem zenska :-) co maj teda potom rikat ti chlapi… :-)

Reakce na komentář: Marek Štembera #40Načítám náhled komentáře...

6
llook 27. 02. 2006 21:09

Když něco potřebuju promyslet, tak se jdu projít. Nejen že si pak nepamatuju, koho jsem potkal, ale často si ani nepamatuju, kudy jsem vlastně šel.


7
Johnny 27. 02. 2006 21:09

No většinou chodím taky se sluchátkama v uších a skoro nic nevnímám, ale když pěknejch holek po cestě si všímám :-)

Reakce na komentář: Brepta #31Načítám náhled komentáře...

8
Zivan 27. 02. 2006 21:30

To ja obcas v zamysleni zapomenu vystoupit z tramvaje, prejdu cil cesty 2× tam a zpatky nez konecne na spravnem miste zastavim… :-)


9
Ta-jemna 27. 02. 2006 22:00

Jojo,hlasuju pro!!!Kluka je potreba nakopnout…obrazne receno. Souhlasim, ze kluci nezvladaji vice veci najednou,takze pokud muj pritel zrovna pise zpravu,radsi mlcim.Ikdyz naposled jsme malem bourali-snazil se stelovat radio :-)

Reakce na komentář: Ash #11Načítám náhled komentáře..., Luki #12Načítám náhled komentáře...

10
Marcy 27. 02. 2006 22:36

Pro me je procistenim hlavy samotna chuze a vsimani si lidi, a vubec sveta kolem :-) Jinak…pekne jsi jim to vysvetlil Qarku…ted jim jeste nejak rekni, ze NEJSME TELEPATI :-D


11
Ash 27. 02. 2006 23:04

Reakce na Ta-jemna #9Načítám náhled komentáře...: Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem vedle sebe babu v posledním modelu BMW, ktera si to frčela 150, a přitom si ve zpětnem zrcátku soustředěně malovala oční linky.
Na chvíli jsem se zadíval jinam, jestli se mi to jako nezdá, a když jsem se po ni znova ohlědl, byla ta baba napůl v mem jízdnim pruhu – a pořád si cosi malovala na ten ksicht!
Já teda něco vydržim, ale tohle mě fakt vyděsilo.
Leknutím jsem upustil holící strojek, který mi při pádu vyrazil z pravé ruky koblihu. Strojek ten něco vydrží, což o to, ale jak jsem se v tom zmatku snazil vycentrovat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyrazilo mi to samozřejmě mobil od ucha, a ten spadl přesně do kelímku s kávou, ktery jsem mel mezi nohama.
Kafe se vylilo, pálilo jak čert, zničilo mi mobil, a přerušil se mi tak velmi důležity hovor.
Zatracené baby za volantem!

Reakce na komentář: Ta-jemna #15Načítám náhled komentáře..., Fix hymlhergot #20Načítám náhled komentáře...

12
Luki 27. 02. 2006 23:55

Reakce na Ta-jemna #9Načítám náhled komentáře...:
Nemyslím si, že by člověk nedokázal dělat více věcí najednou. Maximálně soustředit se však dokáže jen na jednu. Mě a občas u jiných lidí jsem se setkal s tím, že pokud provozuje nějakou činnost, na kterou se maximálně soustředí (třeba čtení) a někdo na něj promluví, tak tu informaci odloží, ale nezapomene, odpoví až za nějakou chvíli.
Článek je jinak super a platí i obecně. Když o něčem dlouho přemýšlím a už to mám důkladně promýšlené, tak je hloupost považovat za samozdřejmost, že ostatní o tom nedávno přemýšleli, tak jako já.

Reakce na komentář: Ash #14Načítám náhled komentáře...

13
johny 28. 02. 2006 00:14

No nevím. Člověk (tedy muž, ne že by ženy nemohly ale u nich to bude asi trochu jinak) je schopen vykonávat efektivně 3 věci naráz. Je to extrém, ale jde to. V našem případě vykonáváme naráz dvě, tj. chůze a přemýšlení o nekonečnosti vesmíru, nebo nesmrtelnosti chrousta. Ale na tyhle dvě činnosti se soustředíme, tedy pátrat po svém okolí jestli se náhodou na nás nekření nějaká holka je značně nepratkické a neefektivní. Buď bychom museli přestat vykonávat jednu z již započatých činností, nebo k nim přidat novou. To je už opravdu velká zátěž, která se nedá vykonávat pořád (do bodu B bychom dorazili značně vyčerpaní). A je tu poslední věc. Upřímně jaká je pravděpodobnost, že se na mě na ulici usměje holka za účelem seznámení? Mě se to nestává ani když to vyloženě vyhledávám a to se navíc nacházím na místech kde je to přirozené (tedy ty úsměvy dívek za účelem seznámení). Co z toho plyne? Přesně ten závěr ke kterému došel Qark.


14
Ash 28. 02. 2006 00:19

Reakce na Luki #12Načítám náhled komentáře...: odpoví až za nějakou chvíli …jo, a během odpovídání přestane číst :-D

Pak se jedná se o multitasking (dělání více věcí najednou), realizovaný pseudoparalelisem (věci jsou sice rozdělané, ale v libovolném časovém okamžiku se aktivně pracuje vždy jen na jedné z nich), zde konkrétně v podobě context-switching, tedy přepínání kontextu (člověk si určuje, kdy bude co dělat).

Jestli opravdu zvádne číst a přitom i pomaloučku polehoučku přemýšlet a následně odpovídat, tak by to mohl být multitasking s plnohodnotným paralelismem (čert ví, třeba je mozek vícejádrovej :-D ), ovšem vzhledem k omezeným zdrojům (když se maximálně soustředí na jednu úlohu, nemůže současně ostatní zpracovávat na víc jak třeba 1–5%)…

…je to prašť jak uhoď, takže je ho stejně jistější nakopnout :-D

Reakce na komentář: BZimage #48Načítám náhled komentáře...

15
Ta-jemna 28. 02. 2006 12:02

Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: Takze je vzdycky lepsi, kdyz v tom aute sedi dva, tvuj pribeh me pobavil-kde ja uz sem tohle jenom videla!? :-) To vase pokladani veci pri jizde mezi nohy…koukam, ze to delate asi vsichni…

Reakce na komentář: Kráťa #21Načítám náhled komentáře..., fL@Sh #59Načítám náhled komentáře...

16
medvídek 28. 02. 2006 14:37

Jé, to znám :-) Nasadit si sluchátka do uší a žít si v takovém vlastním světě izolovaná od ostatních. Pak člověk těžko vnímá okolí. Někdy se mi stane, že kolem mě projde někdo známý a já ho vůbec nezaregistruju. Nejhorší je, že si pak může ten dotyčný myslet, že nejsem slušně vychovaná, že nezdravim. Se mi stalo několikrát. Mrzí mě to, ale co se s tím dá dělat ;-)


17
merida 28. 02. 2006 19:09

joo, já jsem takhle díky sluchátkům přišla o jakéhosi mladého muže, co mě zastavil v metru :-D byla jsem zahloubaná do nekonečna a samozřejmě jsem měla na plný volume svůj předpotopní discman;-) a tento mladý muž mě zastavil a pozdravil(nejspíš), ale já ho samozřejmě přes dunící tóny kytar neslyšela. pak jsem zaznamenala pouze to, že se otočil a odešel, a o pár metrů dál na něho čekali samozřejmě vysmátí kamarádi.. asi jsem mu udělala ostudu :-D


18
Maňas 28. 02. 2006 20:31

mám takové tunelové vidění, vidím jen tak 5m před sebe (kvůli hnědým minám) ve velmi úzkém kuželu. Chce-li mne nekdo oslovit, musí na mě mávat nebo lépe zkřížit mi cestu s obličejem proti mně :-)


19
simple 28. 02. 2006 20:46

zdravim,
ja to vidim tak. normalny den, stale sa niekam ponahlam, vzdy mam vsak zapnuty radar, ktory hlada vsetko esteticke. ale niekedy fakt potrebujem vypnut alebo len si zoradit myslienky, vtedy chodim ako vlak po moste, niekedy prejdem cez cele mesto a ani to nejak nevnimam.
zvlastne je, ze take dni si vsima vela ludi z okolia, ale tie "normalne" uz nie.

inac fajn clanok, asi nabuduce uz nebudem na ulici vypinat radar. nahoda je blbec


20
Fix hymlhergot 28. 02. 2006 22:35

Reakce na Ash #11Načítám náhled komentáře...: A volas tou rukou ve ktere zaroven drzis koblihu nebo holici strojek?

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře...

21
Kráťa 28. 02. 2006 23:10

Reakce na Ta-jemna #15Načítám náhled komentáře...: Ne, všichni ne. My, co se bojíme dát si horké kafe mezi kolena, my jsme si pořídili na to kafe držák.
A když už jsem byl v tom nakupování, tak jsem si koupil hands-free a extra držák na koblihu.
Jo – a protože jsem líný, tak se raději neholím. Stejně bych to na tom kilometru, co jedu do práce, nestihl…

Reakce na komentář: Ash #23Načítám náhled komentáře...

22
Ash 01. 03. 2006 00:36

Reakce na Fix hymlhergot #20Načítám náhled komentáře...: Volám mobilem ;-)

Reakce na komentář: Fix hymlhergot #24Načítám náhled komentáře...

23
Ash 01. 03. 2006 00:49

Reakce na Kráťa #21Načítám náhled komentáře...: Znal jsem jednoho, ten byl tak líný, že koupil partnerce robertka… jak už byl v tom nakupování…
Jinak držet plastový kelímek s kafem mezi "kolenama" fakt nejde, to se musí dát jinam.. Naprosto vyhozený prachy za držáček :-D

Extra držáček na koblihu ovšem závidím. Uvažoval jsem o extra asistentce (operátorka koblihy) do auta, ale zatím se nenašla vhodná adeptka :-D

Promiň Qarku za OT, ale tahle diskuze už je stejně celkově zabitá :-D


24
Fix hymlhergot 01. 03. 2006 09:10

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: Nerikej, FAKT???

Reakce na komentář: Ash #25Načítám náhled komentáře...

25
Ash 01. 03. 2006 16:16

Reakce na Fix hymlhergot #24Načítám náhled komentáře...: Fakt. Je to taková ta věc se třemi výkyvnými hlavami Quadra Action co bzučí. To ví každý blbec!

Reakce na komentář: Fix hymlhergot #28Načítám náhled komentáře...

26
Zd75 01. 03. 2006 18:01

Sory, že odbíhám od tématu, ale já mám bohužel pořád ten problém, že když ty očka zachytím, tak k ní prostě nepříjdu a nedám se s ní do řeči. Dneska se mi to stalo zase. Dívala se po mě v metru a pak přešla očima jinam. Zadíval jsem se na ní, abych zjistil, jestli to byla náhoda. Nebyla. Za chvíli na mě upřela oči zase a když zjistila, že ji sleduju, ucukla. Jenže já k ní nešel a nezkusil ji zbalit!!! Chyběla mi kuráž. A teď mi je mizerně.

Reakce na komentář: Ash #27Načítám náhled komentáře...

27
Ash 01. 03. 2006 20:30

Reakce na Zd75 #26Načítám náhled komentáře...: Třeba jsi to nezkusil schválně… Třeba jsi masochista…
Příště dopourčuju buď strategický přesun, tedy přijít k ní tak blízko, že už Ti pak bude trapné něco neříct (vhodné pro lidi, co věci dělají až když "už prostě musí"), no a nebo pokud není manévrovací prostor a na nic se nezmůžeš, tak aspoň něco zahalekat až vystoupí. Jen tak, bez rozmyslu. Ono už jí dojde, o co jde. Holky nejsou úplně pitomý.

Teda jestli o to seznámení vůbec stojíš, jestli nejsi jen pod tlakem dojmů a momentálních pocitů, či četby Qark.net :-)

Pro baby:
Dívkám halekání asi moc nesedne, ale těm stačí prostě z dostatečné blízkosti říct cokoliv. "Kolik je hodin" je pro započetí hovoru úplně dostačující :-) Je-li oslovena dívka, po příliš "nevinné" otázce může začít dělat, že tam vlastně vůbec není a nic se jí netýká, aby si náhodou nezadala, ale kluk, ten spíš vycítí šanci zapřést hovor, ten si zadá rád. AFAITIW.


28
Fix hymlhergot 01. 03. 2006 21:27

Reakce na Ash #25Načítám náhled komentáře...: LOL tak ted si me dostal…
Ja: A volas tou rukou ve ktere zaroven drzis koblihu nebo holici strojek?
Ash: Volám mobilem ;-)
Ja: Nerikej, FAKT???
Ash: Fakt. Je to taková ta věc se třemi výkyvnými hlavami Quadra Action co bzučí. To ví každý blbec!
Mno, jaky to je typ? A ma to i fotak?

Reakce na komentář: Mawe47 #34Načítám náhled komentáře..., Ash #38Načítám náhled komentáře...

29
Brepta 01. 03. 2006 23:36

jop! :-)
přesně tak, jet nočním brnem, někde osmičkou na líšeň, mít brno jako na dlani a k tomu hraje yann tiersen (amélie z montmartru) a vzápětí se podívat na ty znuděné lidi uvnitř. heh.

Reakce na komentář: Brepta #30Načítám náhled komentáře..., Smoky la Moka #36Načítám náhled komentáře...

30
Brepta 01. 03. 2006 23:37

Reakce na Brepta #29Načítám náhled komentáře...: heh, to měla být odpověď na Reakce na Michal #2Načítám náhled komentáře...: Michal


31
Brepta 02. 03. 2006 00:00

Heh, teď k článku: musím potvrdit Qarkovo pozorování, pokud je člověk zahloubaný, tak se do jeho vědomí dostává jen minimum informací. Je to takové filtrování vjemů a každý ho má trochu jiné. Jeden spíš nevidí, druhý spíš neslyší.

Reakce na Michal #2Načítám náhled komentáře...: Reakce na sinner #4Načítám náhled komentáře...: Reakce na Johnny #7Načítám náhled komentáře...:
K muzice v MHD a podobně: v tramvaji většinou vychutnávám muziku se zavřenýma očima, jen občas zkontroluju kde už jsem, což určitě odrazuje kohokoliv od nějakého vyrušování…
Na druhou stranu, když jedu v Brně na hlavák, tak s oblibou vystoupím na české a jdu dolů pěšky. Do uší mi hraje muzika, kráčím relativně pomalu, rozhlížím se na všechny strany a vnímám vše pečlivě a pozorně, je to zvláštní a hodně účinná relaxace. :-) V tomto případě si snad všimnu i mávání ruky z pátého patra. :-D


32
Boris 02. 03. 2006 18:00

No vy ste vostrý tak vy to zabíjíte mp3kou abyste nemusely poslouchat lidi v tramce hehe to je hovadina protože trávim v tramce každej den 2 hodiny už 4 roky a za tu dobu sem se naučil že lidi nebo alespoň Češi toho v tramce moc nenakecaj…já tam tu mp3ku poslouchám abych se ty 2h neunudil k smrti čučenim na nicnedělajicí lidi…jo to kdyby žvanily tak by to bylo něco jinýho!!


33
Boris 02. 03. 2006 18:01

Hh přál bych vám vidět mojí tramku každej den po ránu…takovej pohřebák na kolejích ze kterýho se ozývá randál mp3ek…


34
Mawe47 02. 03. 2006 18:34

Reakce na Fix hymlhergot #28Načítám náhled komentáře...: Ash ma zcela jiste mobil s technologii EDGE ;-)

Reakce na komentář: Fix hymlhergot #35Načítám náhled komentáře...

35
Fix hymlhergot 02. 03. 2006 19:09

Reakce na Mawe47 #34Načítám náhled komentáře...: No spis by me zajimalo jake vyhody prinas mit na mobilu tri vykyvne hlavy… A taky, proc se to menuje Quadra Action kdyz sou ty hlavy jenom tri? ;-)

Reakce na komentář: Mawe47 #37Načítám náhled komentáře..., Ash #39Načítám náhled komentáře...

36
Smoky la Moka 02. 03. 2006 19:15

Reakce na Brepta #29Načítám náhled komentáře...: Tiersen rulezz…. Soir de Fete nebo Mouvement Introductif fakt nemaj chybu a to sem odkojenej na rapu :-)


37
Mawe47 03. 03. 2006 13:23

Reakce na Fix hymlhergot #35Načítám náhled komentáře...: treba je ctvrta hlava jako externi prislusenstvi a da se podle potreby dodat :-)


38
Ash 03. 03. 2006 15:42

Reakce na Fix hymlhergot #28Načítám náhled komentáře...: Nevim, jestli má foťák. Možná jo. Já se s ním holím.

Reakce na komentář: Fix hymlhergot #44Načítám náhled komentáře...

39
Ash 03. 03. 2006 15:54

Reakce na Fix hymlhergot #35Načítám náhled komentáře...: Nevím, předpokládám že to je reklamní trik. A nebo je to neco jako trojhmat Ctrl+Alt+Delete dvema rukama.


40
Marek Štembera 03. 03. 2006 17:20

Reakce na Mawe47 #5Načítám náhled komentáře...: uplna pravda


41
ally 03. 03. 2006 20:11

když jsem si přečetla ten začátek,tak se mi přesně vybavily me zkušenosti s tímto tématem. Strasne se mi libil jeden kluk a znali jsme se,ale zas ne moc…porad jsem se na nej divala, usmivala se a zdravila ho…mela jsem pocit ze se mu taky libim,ale kdyz po mesici nic,tak jsem to vzdala a pak dalsi mesic zacla chodit s jinym. Asi po roce se mi ten idol ze zacatků ozval a pozval me na kafe(porad jsem byla za toho puvodniho),na kafe jsem sla a jak jsem zjistila tak jsem se mu libila od sameho zacatku,jen v te dobe nekoho mel,ale rekl mi,ze kdybych se mu tehdy ozvala,tak z toho neco mohlo byt.No zkratka jsme oba propasli uplne zbytecne sanci byt spolu,protoze ani jeden z nas nemel odvahu udelat nejakej krok.


42
Gh0stah 03. 03. 2006 23:20

To mi připomělo jak kámoš viděl během jednoho večera asi 2–3 naše kamarádky/známé a já samozřejmě ani jednu,,,,,i když jsem kolem jedné údajně prošel ….


43
tomigu 04. 03. 2006 10:59

Nekdy je to opravdu tezky poznat,.. napr. vcera jsem byl na jednom koncertu,.. stal jsem na miste, kde jsem mel kolem sebe celkem volno.. pak prisla jedna slicna divka, stoupla si vedle me, tak, ze jsme se muj loket dotykal jejiho bricha,.. pritom jsem kolem bylo dost mista na to, aby mohla stat dal, snazil jsem se navazat ocni kontakt a jakoby me uplne prehlizela, nakonec jsem se k nicemu neodhodlal, ocni kontakt je pro me dulezity, ale ted toho trochu lituju.


44
Fix hymlhergot 05. 03. 2006 20:17

Reakce na Ash #38Načítám náhled komentáře...: Pokud sis dobre vsiml, ptal sem se ktreou rukou volas, tys rek ze volas mobilem, ja se zeptal jetli fakt a ty, jako ze jo, to je ta vec s tremi vykyvnymi hlavami… to mi jako popis mobilu moc nesedi, tobje jo?

Reakce na komentář: Ash #45Načítám náhled komentáře...

45
Ash 05. 03. 2006 21:14

Reakce na Fix hymlhergot #44Načítám náhled komentáře...: No já fakt nevím, Ty tomu určitě rozumíš líp. Holí docela dobře, to mi stačí.

Reakce na komentář: stroodel #47Načítám náhled komentáře...

46
Perrache 06. 03. 2006 18:38

Mam tiez zaujimavy zazitok s presuvanim sa z bodu A do bodu B. Ako so isiel do prace pozdravilo ma celkom sympaticke dievca. Celkom jednoduchym ahoj. ALE…. Ja som mal hlavu plnu myslienok o mojom poslednom rozpadnutom vztahu. Nejak som ju nevnimal a jej pozdrav ma zaskocil. Mozno to bolo z jej strany to nakopnutie. Ja som vsak zareagoval cisto reflexivne len zahuhnanim "dobry den" a siel som dalej. Az po chvily ma napadlo, vsak to bolo celkom mile dievca. A kto to vlastne bol? Bol to omyl? S niekym si ma pomylila? Neviem. A uz to asi nezistim. Nepamatam si ani ako vyzerala. Ale viem, ze moj mozog ju zaradil medzi pekne. Mal som idealnu prilezitost a nevyuzil som ju.


47
stroodel 13. 03. 2006 00:59

Reakce na Ash #45Načítám náhled komentáře...: Dokonale správnej postup Ash !! Jinak se člověk tadytěch blbců nezbaví….. :-)


48
BZimage 14. 03. 2006 20:56

Reakce na Ash #14Načítám náhled komentáře...: Předpokládám, že se bude jednat o multitasking preemptivní, kooperativní na to nemůžu nějak dobře napasovat.
Jinak periferní vidění se dá celkem lehce natrénovat, využívám toho při přecházení jedné méně rušné ulice, že se nemusím namáhat otáčením hlavy. :-)

Reakce na komentář: Ash #50Načítám náhled komentáře...

49
Dieg0 23. 03. 2006 13:38

No ja som typ co hodi sluchadla a rozmysla nad babami a problemami ale nekukam do zeme.Vsimam si vsetko…


50
Ash 23. 03. 2006 15:01

Reakce na BZimage #48Načítám náhled komentáře...: Jo preemtivní asi jo. Kdyby to byl kooperativní, tak to si taky neumím si představit, že by Tě nejaká činnost tak chytla, že dokud by sama od sebe nepominula / nepustila Tě, tak bys nebyl schopen přepnout na něco jiného :-D

No.. i když… :-D


51
Deni 18. 05. 2006 11:50

ha ha to me rozesmalo-mel bys to nechat patentovat misto blue tooth vysouaci holici ziletky ;-)


52
Bara 02. 07. 2006 20:38

Je to pravda. Muj nynejsi pritel kolem me chodil pul roku, nez vubec zaznamenal, ze existuju…


53
vojín nula 21. 10. 2006 01:02

Zajímavý, že je tenhle článek určen spíše pro dámy a píšou sem samí chlapi. Asi to bude tim, že je víc zoufalejch chlapů než ženskejch :-) Protože sbalit kluka je tak jednoduchý. Kdežto sbalit holku je tak složitý. Je to dáno tim, že ať jsme hodní, zlí, ať se smějeme ať brečíme, tak vždy myslíme na jedno :-D …(ale je to tak, nemůžeme za to)
Co se týče přesunu z bodu A do bodu B, tak mě to připomíná spíš nějaký vojenský cvičení a pozná se kdo byl na vojně :-D
Je fakt, že by do mě ta holka musela pořádně vrazit abych si jí vůbec všiml, okolí takřka nevnímám, jenom se koukám pod nohy abych nešláp do hovínka a jsem hluboce zamyšlenej nad čímkoliv.

Reakce na komentář: Rachel #54Načítám náhled komentáře...

54
Rachel 28. 10. 2006 14:04

Reakce na vojín nula #53Načítám náhled komentáře...: Sbalit holku je jednoduché, sbalit kluka o něco jenodušší – přesto na obou stranách jsou zástupy lidí, kterým to nejde :-)
Znám i nezadané, chytré a prima ženské, co jsou samy, a tak se vrhly na práci a koníčky, protože jim přijde pod úroveň balit chlapy někde na ulici nebo v kavárně (na koncertě, v divadle atd. – dosaď, co chceš). Říkají, že podle toho, jak ten chlap vypadá, se nedá moc odhadnout, jaký ve skutečnosti je – takže by si nerady naběhly. Aby zjistily, jestli je to ten pravý, potřebují ho líp poznat.

Reakce na komentář: ja #55Načítám náhled komentáře...

55
ja 28. 10. 2006 14:59

Reakce na Rachel #54Načítám náhled komentáře...: Tak přesně tohle platí i z druhé strany!!! Když teda pominu ty "baliče", kteří mají povahu a žaludek něco zkoušet na ulici atp. Mimochodem, ve svém okolí (obvykle VŠ lidé ve věku 23+) žádného takového baliče neznám ;-)

Reakce na komentář: Rachel #56Načítám náhled komentáře...

56
Rachel 28. 10. 2006 15:30

Reakce na ja #55Načítám náhled komentáře...: To vysvětluje, proč má celkem úspěch, když takové dva seznámí třeba kamarádi :-)
Pár baličů znám – ale pouze těch úspěšných, co to zkrátka s ženskými umí, takže ukecají skoro každou. Takové, kteří by to jen zkoušeli a pořád nic, jsem nepotkala.


57
aduska 25. 12. 2006 23:25

podla mna chlapa treba nekedy skopnut a ne nakopnut


58
04. 05. 2007 08:51

No, je pravda, že se muž nedokáže soustředit na více věcí najrdnou, ale periférní vidění má vivinutý dobře….. :-)


59
fL@Sh 04. 12. 2007 04:13

Reakce na Ta-jemna #15Načítám náhled komentáře...: asi jo :-P
kam jinam vrazit narychlo zvednuty hovor s hlasitym odposlechem kdyz z palubky pada? :-)


60
Tomáš 05. 01. 2008 10:18

no nemyslim ze hazet oci na kluka je zrovna ubec naky baleni…taky to chce delat neco viditelnyho ne jen cekat co spadne z nebes

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.