QARK.net — Lovecký seznam
Lovecký seznam

Lovecký seznam

Když se chystáte na balení, není od věci si v hlavě trošku srovnat, jakou holku vlastně chcete.

Nejlepší je vzít si kus papíru a na něj si vypsat pod sebe všechny vlastnosti, jaké by měla mít vaše ideální holka. Potom zakroužkujte první tři řádky a zbytek škrtněte. Dostanete holku, která vám bude vyhovovat. Ostatní vlastnosti (ty škrtnuté) nejsou důležité.

Zdá se vám to divné? Proč psát seznam a nakonec vybrat stejně jen první tři? Je to jednoduché. Psaním si v hlavě vytvoříte obraz ideální dívky a získáte ucelenou představu. Vy však hledáte člověka, a ne počítačový model. První tři vlastnosti, které vás napadly, jsou nejdůležitější. Těch se držte. Pokud dívka nesplňuje vaše tři podmínky, nemá cenu v balení pokračovat.

Příklad seznamu tu dávat nebudu, abych vás neovlivňoval. Jen se přiznám, že u mě je na prvním místě „Nekuřačka“. Kuřačku prostě nesnesu.


Qark | 27. 03. 2005 12:33 | Komentáře: 23 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Salda 12. 07. 2005 22:17

Myslim si, že tady to bude u všech podobné
alespoň u mě je to takto: 1.Nekuřačka (není co vysvětlovat)
2.Milá (prostě milá, hodná)
3.Hezká (samozřejmě že ne ňáká sexbomba, ale ni ne ošklivka)

I když vlastnosti jako upřímnost, aj. taky nejsou k zahození

Reakce na komentář: Marwel #2Načítám náhled komentáře...

2
Marwel 12. 03. 2006 14:12

Reakce na Salda #1Načítám náhled komentáře...: mas pravdu ve vsech bodech ale nesmis zapominat na intelekt jak se mas bavit nekolik hodin v kuse s holkou ktera nevi ze Merkur je nejblize Slunci… :-D inteligence hraje taky svou roli…


3
Sascha_Konietzko 12. 03. 2006 15:10

Mě se tři body zdají strašně málo.. Pro mě jsou nutný následující vlastnosti:
Hezká(vzhled tam bude mít každý)
Inteligentní(viz Marwel – nemusí být vědátorka, ale aby s ní bylo o čem kecat)
Upřímná(na tom si zakládám)
Milá(taky bez diskusí-co s holkou která mi bude svym chováním protivná)

no to jsou čtyři body, který pokud holka nesplňuje tak na ní ani nepomyslim.. plus vlastně to nekouření, takže pro mě je minimum pět bodů seznamu :-) :-) :-)


4
Darja 12. 03. 2006 18:40

tak to jsou třeba body, který já bych si tam nedala. až na inteligenci, blbce bych nesnesla. ale jinak se mi popisy jako "milá" zdaj strašně zavádějící, protože milej je někdy každej a na zabití taky. a nikdy neovlivníte, jestli třeba nebudete šíleně zamilovanej do kuřačky, a ztratit velkou lásku, tu životní, pro takovou blbost, jako že kouří, je padlý na hlavu. navíc všechny vlastnosti se daj vykládat několika způsobama. hledejte prostě toho, kdo vám sedí z toho vnitřního pocitu, to je všechno.

Reakce na komentář: Sascha_Konietzko #5Načítám náhled komentáře..., Ash #6Načítám náhled komentáře...

5
Sascha_Konietzko 12. 03. 2006 20:50

Reakce na Darja #4Načítám náhled komentáře...: No si holka tak to máš asi jiný :-) Ale neřikej že bys tam vážně neměla vzhled…

Reakce na komentář: Darja #7Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #11Načítám náhled komentáře..., Sascha_Konietzko #15Načítám náhled komentáře...

6
Ash 12. 03. 2006 21:38

Reakce na Darja #4Načítám náhled komentáře...: a ztratit velkou lásku, tu životní, pro takovou blbost, jako že kouří, je padlý na hlavu
No.. padlý na hlavu… Nekuřák to vidí jinak. Nekuřáci to maj většinou dobře rozmyšlený. Když si někdo zakládá na nekuřačce, tak prostě bere ze seznamu možných životních lásek tu první shora, která nekouří. Kuřačku by nesnes, láska neláska. Ono kouření je stejně silné jako láska ;-) Je to fakt držák. A nepustí člověka – sviňa – a nepustí. Jde změnit značka cigaret, stejně jako holka, ale kouření, stejně jako láska, je tu furt :-(

Je to trochu na jiné úrovni, než když někdo …třeba háčkuje ;-)

Reakce na komentář: Darja #7Načítám náhled komentáře...

7
Darja 12. 03. 2006 22:36

Reakce na Sascha_Konietzko #5Načítám náhled komentáře...: Ne, vzhled není prvotní, jde o to, co vychází z duše toho člověka. Já to pořád opakuju dokola a nikdo mi nevěří,o)

Reakce na Ash #6Načítám náhled komentáře...: Já mluvim o Lásce s velkym L, o tý jediný, co přijde jenom jednou za život. Ta Láska, co převažuje životy!!!,o) Já si to moc nedovedu představit, já kouřim jenom občasně, ale jde o to, že když přijde láska, a je to ta Láska, tak to neznamená, že by ona nemohla přestat kouřit, ne? Pro Lásku uděláme všechno a kouření, který je stejně na pytel (tj. kouření cigaret,o) přece pustí. Nebo taky ne,o) Ale já si myslim, že pustí. Ale to jsme u tolerance, která musí být na obou stranách, a tam jsou ty dohody a tak.
A háčkování nepodceňovat!!,o)))

Reakce na komentář: Qark #8Načítám náhled komentáře..., Ash #9Načítám náhled komentáře..., Rado1 #18Načítám náhled komentáře...

8
Qark url 12. 03. 2006 22:57

Reakce na Darja #7Načítám náhled komentáře...: Vzhled není prvotní JEN pro ženy. Muži to berou opravdu jinak.

Já osobně jsem zarytý nepřítel kuřaček :-D Hnusí se mi to asi tak, jak by se tobě hnusilo milování se smradlavým, pozvraceným, špinavým chlapem. Proto mám v seznamu nekuřačku na prvním místě, stejně tak, jak to má v seznamu obrovské množství dalších kluků. Čím dřív si tohle kuřačky uvědomí, tím lépe pro ně.
Co se týče lásky s velkým L, tak kdyby mi někdo někdy řekl, že tím, že jsem nedal šanci nějaké kuřačce jsem se připravil o svoji životní lásku, tak budu jen rád. Mimochodem, proč by to někdo měl říkat tomu klukovi? Proč tvoje věta nezní spíš: "Kdyby někdo té holce řekl – právě jsi projela svoji největší životní Lásku jen proto, že kouříš. Stojí ti to za to?"
Pokud bych se zamiloval do kuřačky, stejně by to neklaplo. Nemohl bych si pomoci a snažil bych se ji kouření odnaučit.
Neumím si představit život s holkou, která kouří – smrdí ona, smrdí všechny věci v bytě, kazí si zdraví, kazí ho i mně i potenciálním našim dětem. Kouření je hnusnej a sobeckej zlozvyk a na rovinu říkám, že bych se nikdy nespolehl na to, že nějaká holka kouřit definitvě přestane. Většinou totiž přestane jen kouřit před svým klukem a jinde kouří dál (i když míň), nebo přestane jen dočasně. Ovšem čest všem, které kouřit přestaly, žel (zatím) neznám takovou ŽÁDNOU :-) Takže asi tak.


9
Ash 12. 03. 2006 23:22

Reakce na Darja #7Načítám náhled komentáře...: Ježišmarjá tak ty mluvíš o týhle Lásce, tý slavný lásce s velkým L? No tak to jó, já myslel že mluvíš o tý normální. Pro Lásku opravdu uděláme vše. První ze všeho ji vyzdvihneme tak vysoko, že na ní ostatní lásky ani omylem nemají šanci dosáhnout, a pak JI začneme označovat velkým písmenem. Sice jí to dodává na důležitosti, ale ve skutečnosti je to normální milostná diskriminace :-( Chudinky lásky, jak k tomu přijdou?!? Pokud jde o mne, lásky jsou si rovny.

A Láska s velkým L označuje sumárně množinu lásek s malým l.

No ale lidi holt potřebujou hrdiny :-D


10
Darja 12. 03. 2006 23:23

"Kdyby někdo té holce řekl – právě jsi projela svoji největší životní Lásku jen proto, že kouříš. Stojí ti to za to?" Tak by mu řekla, že když nebyl tak tolerantní, že jí za to asi nestál. To je o pohledu na věc. Navíc kouření neni tak super, aby kvůli tý životní Lásce ta holka nepřestala. Teď jde o to, jestli mluvíš o prostěchození, nebo o lásce-na-celej-život. Já mluvim o tom druhym.

A jestli je pravda, že jde chlapům jenom o hezkou tvářičku, tak asi budu lesba, nebo v klášteře. Nebo lesba v klášteře,o) (nadneseno. Stejně je zvláštní, jakej je obrovskej rozdíl mezi ženami a muži)

Tak mě ještě napadlo-ještě existuje podle vědců tzv. ženskej a mužskej mozek, pozná se to tak, že mužskej má delší prsteníček než ukazováček a ženskej naopak. Tak třeba je to tak, že ženskej mozek (muže nebo ženy) dává na vnitřní kouzlo a mužskej mozek (muže nebo ženy) dává na vzhled. Hm. Hm,o)

Reakce na komentář: Ash #12Načítám náhled komentáře...

11
Da Vinci 12. 03. 2006 23:32

Reakce na Sascha_Konietzko #5Načítám náhled komentáře...: No si holka tak to máš asi jiný :-) Ale neřikej že bys tam vážně neměla vzhled…
Kámo pro holky vzhled zas tak důležitý není. Ale asi si říkáš co znamená "to, co vychází z duše toho člověka". Je to docela dost obecná definice…

Podle mě je pro ženy důležité aby muž byl "alfa" – tedy sebejistý, vyrovnaný, dominantní (ale ne agresivní) atd. a zároveň aby mu na ní záleželo, měl ji rád a nebál se jí to dávat najevo (milé dámy, pokud se pletu tak se ozvěte a vyveďte mě z omylu;)).

Reakce na komentář: Darja #14Načítám náhled komentáře..., Sascha_Konietzko #15Načítám náhled komentáře...

12
Ash 12. 03. 2006 23:57

Reakce na Darja #10Načítám náhled komentáře...: Ono je jedno, jestli jde o prostěchození, nebo Lásku, když si vemeš, že nejedna Láska se vyklubala i z prostěchození. Nebo se pletu?

Takže teoreticky by kluci museli i na prostěchození tolerovat kuřačky (to neudělaj), nebo by holky musely přestat kouřit (to by udělaly pro Lásku, jenže tak …zdánlivě nikde, takže to neudělaj). A je po Lásce :-P

Reakce na komentář: Ash #13Načítám náhled komentáře..., Darja #14Načítám náhled komentáře...

13
Ash 13. 03. 2006 00:01

Reakce na Ash #12Načítám náhled komentáře...: Osobně myslím, že nikoliv netolerance nekuřáků ke kuřačkám, alébržto kouření zabíjí lásku. (Názor nekuřáka :-D)


14
Darja 13. 03. 2006 13:34

Reakce na Da Vinci #11Načítám náhled komentáře...: alfa? nejsi ty z plzně?,o) já si myslim, že see to stejně nedá brát takhle celkově, protože každá holka hledá kluka jinýho. tohle bych třeeba já vůbeec nenapsala,o) a taky mi přijde, že do požadavků "vzhled" je docela povšechné tíma, protože každýmu see líbí někdo jinej. holky z diskoték nevyjeedou po hardcoree punkáčovi, a punkerky nevyjedou po klukovi v uplym svetříku, světlemodreejch džínách a bílejch botách. nedovedu si to moc přeedstavit.

Reakce na Ash #12Načítám náhled komentáře...: já jseem spíš myslela, že ja prostě chození j eeto vyhraněnější, protože tam o nic nejde, ale kvůli Lásce ta holka kouřit přestane. nebo já bych přeestala. ale já bych zase enikdy aktivně moc nekouřila,o) asi to moc řeešítee…,o)

PS: omlouvám se za dvojté e, jsem u blbý klávesnicee,o)

Reakce na komentář: Da Vinci #16Načítám náhled komentáře...

15
Sascha_Konietzko 13. 03. 2006 17:51

Reakce na Sascha_Konietzko #5Načítám náhled komentáře...: Reakce na Da Vinci #11Načítám náhled komentáře...: Vim že vzhled pro dívky není důležitý, ale v loveckym seznamu ho podle mě bude mít každá.. neříkej mi že by se normální dívka, co má v seznamu např. upřímnost,inteligenci a smysl pro humor začala něco s klukem který by sice všechny tyto tři vlastnosti měl, avšak měl by popálenou tvář, jedno oko a křivici…


16
Da Vinci 13. 03. 2006 20:01

Reakce na Darja #14Načítám náhled komentáře...: alfa? nejsi ty z plzně?,o)
Ne nejsem z Plzně :-D Myslel jsem "alfa" jako anglické "alpha male" – http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_male

každá holka hledá kluka jinýho. tohle bych třeeba já vůbeec nenapsala,o)
A co bys napsala ;o) Ale nevím která holka by chtěla kluka který neumí vyjádřit co k té holce cítí, nebo takového který je nesebejistý a neví co chce. Určitě má každá holka trochu jiné požadavky ale jsou některé věci které podle mně chtějí skoro všechny…

Ještě k tomu vzhledu – myslím že je důležité hlavně jaké má kluk oblečení. Když vypadá tak že mu všechno jeho věci koupila jeho máma tak to o něm rozhodně nic dobrého nevypovídá :-)

holky z diskoték nevyjeedou po hardcoree punkáčovi, a punkerky nevyjedou po klukovi v uplym svetříku, světlemodreejch džínách a bílejch botách
Já to beru spíš tak že každej když uvidí punkera, hoppera, nebo discotýpka tak si asi představí jaké má charakterové vlastnosti a zájmy. To může být důvod proč po něm nevyjedeou…

Reakce na komentář: Darja #17Načítám náhled komentáře...

17
Darja 13. 03. 2006 20:55

Reakce na Da Vinci #16Načítám náhled komentáře...: v plzni je prej nějakej klub diskofilní nebo co a prej to jsou alfáci… no nevadí,o)

já si pořád ten vzhled spojuju s tim vnitřnim kouzlem. u mě jde tohle ruku v ruce. když třeba vidim pěknýho kluka, tak za tim pěknym klukem si představim ten charakter, a třeba i všeobecně pro všechny pěknej kluk se mi může zdát úplně hnusnej, protože je třeba …? třeba blbej. prostě to vidim jako jedno a neodděluju to. je to divný moc???,o) já si připadám jak nějaká rarita,o)


18
Rado1 14. 03. 2006 23:32

Reakce na Darja #7Načítám náhled komentáře...: Blbost jak mraky. Iba minimum zien prestane fajcit kvoli Laske s velkym L. Ked vidim vsetky tie maminy, ktore fajcia a pritom vyfukuju dym na svoje rocne dieta v kociku…
Existuje vacsia Laska zeny ako k svojmu dietatu? Kazda mamina ti povie, ze chlapa miluje, ale dieta ma prednost. A napriek tomu kvoli dietatu neprestane fajcit. Dokonca je natolko tupa, ze fajci v jeho pritomnosti. A o 10 rokov sa divi, preco ma alergie…

Reakce na komentář: Darja #19Načítám náhled komentáře...

19
Darja 15. 03. 2006 00:25

Reakce na Rado1 #18Načítám náhled komentáře...: Jde o to, jak moc velkou sílu dáváš do slov Láska s velkym L. A taky jakou sílu do toho dává druhá strana. Ale máš pravdu, jsou takový krávy.

Nic se nedá definovat a na všechno bude mít někdo jinej názor, než ty. Ale já jsem taková hodná, milá, obětavá duše…!,o)))


20
ayya 16. 03. 2006 23:49

merkur?… aky merkur? tatko mi vravel, ze to je predsa stavebnica, ci nie? :-) a mamina – vraj to je obchod s priemyselnym tovarom, a co ja viem, tak povodne to meno mal boh obchodu …
a co take z tej uprimnosti vam chyba? napr. ze: "nebabri si tie bedare v jednom kuse – maz z toho nos ako hrusku" … take by sa vam pacilo? :-)
pekny vecer prajem vospolok :-)


21
Benik 18. 03. 2006 16:42

Poslechl jsem, sestavil seznam 2 mesice hledal a nenasel. To snad vsechny holky na svete huli jak fabriky ,??


22
DOVE 30. 04. 2006 14:26

Ahoj, já jsem holka a připadá mi, že najít kluka, kterej by nekouřil je teda taky nadlidskej úkol :-)


23
Reinhard 22. 02. 2008 17:13

To bys taky mohl byt panic jeste ve 40 letech :-P

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.