QARK.net — Našité cedulky s pokyny pro praní
Našité cedulky s pokyny pro praní

Našité cedulky s pokyny pro praní

Sedím si tak v práci u počítače, když dovnitř vejde moje pěkná šéfová. Je to šikovná, štíhlá blondýnka. V ruce drží tašku napěchovanou bagetama. Moje chlapské oko ohodnotí její postavu. Pozdravíme se, šéfka se ke mně otočí zády, čupne si a vkládá bagetky do ledničky. Při čupnutí se jí vzadu trošku shnou rifle a poodhalí se její pevný zadeček. Olíznu si své prudce vysychající rty a pohled mi sklouzne na její kalhotky. Tři tenké černé šnůrky spojuje vzadu malý průhledný trojúhelníček. Moje bojuje s představou, že ji popadnu a pak se s ní vášnivě miluji na ledničce plné jídla. Když v tom si toho všimnu – z trojůhelníčku na kalhotkách vyčuhuje bílá cedulka s pokyny pro správné praní.

Celá erotická chvíle je naprosto zdevastovaná a rozcupovaná na kousky. Srdce se mi zase uklidňuje, šéfka vstává. Cedulka se shrnuje do kalhotek, kalhotky do riflí a rifle se zase přetahují přes pevný zadeček.


Nechápu proč ten malý lísteček bílé látky, potištěný informacemi o způsobu praní, musí hyzdit každý kousek oblečení. Přijde mi desně neerotický. Já ho vždy odpárám, protože u triček mě kouše za krkem a u trenek se mi mazlivě vtírá mezi půlky. Přiznávám, že to chce trošku snahy lísteček odpárat tak, aby po něm nezůstala žádná stopa. Ale snaha se vyplatí. Trička ani košile mi potom nedrápají krk a spodní prádlo si se mi nenutí do míst, kam nepatří.

Většina děvčat si tam ovšem ty lístečky nechává. Cedulky jim potom vykujují z kalhot, kalhotek a obtažených triček. Ničí jejich erotické kouzlo a tak i nádherně oblečená dáma vypadá směšně s povytaženou ceduličkou za krkem. Děvčata, vemte do ruky malé nůžtičky a párejte a párejte!

Epilog

Doma mám pár kalhotek, které mi moje bývalé strkaly ještě teplé a vlhké do kapsy, abych na ně vzpomínal, až nebudu s nimi… Některé jsou vážně skvostné a byly určitě drahé. Vynikající jemný materiál, perfektní tvar.. a všechny mají v zadu cedulku.

Qark | 10. 01. 2005 22:31 | Komentáře: 6 | ::O ženských


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Navi 02. 04. 2005 18:05

kua, jak to delas ? pri jakemkoli nevinnem naznaku, ze by u me mohly zustat kalhotky jsem byl poucen o jejich cene :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., Kyklop #3Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 02. 04. 2005 18:16

Reakce na Navi #1Načítám náhled komentáře...: Vždyť říkám, že jich mám jenom pár (přesněji 8) :-)


3
Kyklop 22. 10. 2005 12:02

Reakce na Navi #1Načítám náhled komentáře...: Já mám doma sice jen dvoje ale problém to vůbec nebyl.. prostě se musí člověk trošičku snažit :-O)


4
myisa 17. 05. 2006 21:27

zajímavý téma, to by mě asi nikdy nenapadlo..i když je fakt, že já se taky těch cedulek většinou zbavuju :-)


5
Gablenz 30. 04. 2007 22:55

Kámo, tak to jsi mně šokoval a potěšil zároveň. Já ty věci, které popisuješ nenávidím!!! A dosud jsem si myslel, že jsem jediný na celém světě. Já si nedokážu představit, že bych to z vlastních hadrů (často dost pracně) neodstranil. Nejhorší hrůza je, když je těch informačních cedulek (já pro to ale nemám název…přebírám tedy…haha) víc než hadrů samotných. Třeba miniaturní tanga a na tom vyčuhuje TO. Celý život se toho štítím a u holek mně to přivádí k šílenství. Je to tak odpudivé až mi to několikrát úplně zkazilo sex…tedy ono k němu ani nedošlo. Fakt. MAzlím se s holkou a už ji svlíkám a najednou mám před očima jenom záplavu těch všelijak pokrčených a roztřepených "věcí". Fuj….kdyby ta holka jenom věděla, proč jsem utíkal….určitě přemýšlela jinak…ten mě nechce protože nejsem chytrá a pěkná….no, ten pravý důvod by asi nedokázala pochopit….podle mých zkušeností asi jako 100procent dalších holek. Tahle causa je zvláštní, ne?


6
Gablenz 30. 04. 2007 23:03

Jo a ještě detail..mně to prostě k hadrám nejde….připadá mi to jako takový nechutný úlet. Proč to lidi nepíšou třeba na obal hadrů? Ale takhle? Když to je striktně skryté, tak ať. Ale ono to často všlijak vyčuhuje a zkazí to absolutně celkový dojem. Ten člověk působí tak nějak jako špína, která se o sebe nestará. I když jsem byl děcko a nemohl jsem to ustřihávat a párat, tak jsem alespoň dbal na to aby to nebylo vidět a lidi, u kterých to trčelo třeba i na více místech jsem považoval za divné…a zajímavá věc!!!! Dost často to i divní lidé byli, protože ti normální si to dokázali ohlídat….někdy se sice stalo…třeba díky nešťastnému "technickému" řešení…že to samo vylézalo. Je to zvláštní…Ono, často to bývá i opotřebené a takové roztřepené a jak to trčí ze svetru nebo kalhotek (a bývá to bohužel skoro 100procent případů) tak to je stejně hnusné (pro mně) jako kdyby ze zadku trčel kus místy hnědého hajzlpapíru. Toť vše. Dík za pozornost.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.