QARK.net — Neflákám se - druhý týden
Neflákám se - druhý týden

Neflákám se – druhý týden

Hned od začátku týdne jsem měl skvělou náladu a byl jsem plný energie. Venku vysvitlo sluníčko a já si to doslova užíval. Ke konci týdne mě však schvátila chřipka a tak jsem celý další týden proležel v posteli, proto celý report přináším až teď.


Den první

Šel jsem z práce a při nakupování v Tescu jsem uviděl nádhernou blondýnku, která tam něco doplňovala do regálů. Popásl jsem se na ní krátce očkem, jako koloušek na šťavnaté jarní trávě, a vykročil k ní, abych ji oslovil. Byl jsem od ní zhruba tři kroky a tvořil jsem strategii doslova za chodu.

  • První krok – rozhlídnul jsem se kolem sebe a vyhledal něco, co odráží místo a situaci. Napadla mě k oslovení věta: „Odkdy v Tescu dělají tak pěkný prodavačky?“
  • Druhý krok – z této věty jsem odstranil to, co bylo naprosto hloupé (říkat pěkné holce, že je pěkná je totiž blbé a neoriginální!) a ponechal si to, co bylo situační a přirozené (a to ještě upravil a zkonkretizoval).
  • Krok třetí – to už jsem u ní stál a oslovil jsem ji: „To vidím prvně. Prodavačka v Tescu a nemá na sobě to modrý tričko, jako ostatní. To se může? Nebudeš z toho mít nějakej průšvih, až tě uvidí šéf?“

Dívka samozřejmě (o to mi právě šlo) tvrdila, že není prodavačka v Tescu, ale že tam jen doplňuje zboží. Tak jsem pokýval hlavou a řekl, že je tedy skladník, nebo něco takového.

Když mi začala říkat, že není v Tescu zaměstnaná, ale že tam jen doplňuje jedno zboží, přerušil jsem ji, pohladil konejšivě po rameni a pokýval hlavou se slovy: „Já to chápu, ty se stydíš za to, že pracuješ v Tescu. Ale to přece není žádná hanba, plno lidí tu začínalo. Nemáš důvod se stydět, jsi ještě mladá a určitě si brzo najdeš jiné zaměstnání.“ Tím to jsem ji dostal na lopatky. Během toho, jak se potom urputně hájila, aby mi to vysvětlila, že není prodavačka – prozradila, co studuje, odkud je, kde bydlí, kolik jí je, co čte, jak se jmenuje a další věci. Skvěle jsme si popovídali. Telefon jsem si nevzal, protože bych byl v pokušení jí zavolat. Byla opravdu pěkná.

Den druhý

Jel jsem za kamarádem do práce a na zastávce uviděl dvě policistky. Kolem nikdo další nebyl, tak jsem je šel oslovit. Strategii jsem zvolil takovou, jak tyhle dvě jistě běžně nikdo neoslovuje – tykání a lehká drzost.


„Ahoj, kolik je hodin?“ – vypálil jsem na ně.
„Půl jedné.“
„Díky.“ – prohlížel jsem si jízdní řád. „Tak to je super, to ještě stihnu vybrat v bance peníze. A nebo, že bych se stavil doma pro kuklu a pistoli a vybral si rovnou všechno?“ – mrknul jsem na ně šibalsky.
Dívaly se na mě snad minutu a já se díval na ně. Pak se jedna usmála.
„Nechcete jít se mnou, aby zase lidi neříkali, že policie dojde jako poslední?“
„Jít kam?“, řekla ta, co se usmívala. – teď mi došlo, že mě asi předtím plně nevnímaly, takže to rádoby vtipné vykradení banky asi neslyšely.
„Na kafe.“ – změnil jsem téma.
„Nemůžeme, jsme ve službě.“ – řekla ta druhá.


Nějak mě nenapadlo, co dál. Oslovil jsem je vlastně jen tak a neměl jsem žádný cíl a teď se to projevilo. Naštěstí mi jela právě tramvaj, ale protože ony nenastupovaly, tak jsme se rozloučili. Zamával jsem jim a ony krátce mávly na rozloučenou mně.

Den třetí

Bederky

Setkal jsem se s několika dalšími lidmi, se kterými jsme šli oslovovat holky do Vaňkovky a pak i do města. Vybírám z tohoto setkání jen jedno oslovení, které se váže k předchozímu článku a tomu, že nesnáším, když holky mají bederky, ze kterých jim často leze kus zadku.

Ve Vaňkovce, na lavečkách uprostřed, seděla holka s bederkama a s nechutně lezoucí zadní částí (viz. foto). Vzal jsem mobil, zapnul na něm foťák a šel si tu hrůzu vyfotit z několika decimetrů tak, aby mě všichni ostatní okolo dobře viděli. Potom jsem se otočil a oslovil s touto právě pořízenou fotografií první dvě holky, které seděly naproti fotografované dívce (a měly na fotografovanou i na mě dobrý výhled) a zahájil konverzaci na téma bederky a lezoucí zadek. Během chvilky jsme si báječně povídali a laškovali na různá témata. Nakonec jsem v průběhu konverzace s omluvou odešel a na holkách bylo vidět, jak je to děsně mrzí a jak by si chtěly povídat ještě dál.

Den čtvrtý

Dneska byl Valentýn. Oslovení se přímo nabízelo. Ptal jsem se dívek na to, co dostaly, anebo co by mi doporučily koupit k Valentýnovi někomu jinému. Povídat si chtěly bez problémů úplně všechny, bylo to naprosto jednoduché oslovování a konverzování. Namátkou vybírám pár odpovědí, co by holky k Valentýnovi chtěly:

  • Cokoliv, ale musí to být ručně dělané,
  • dort – červenej,
  • spodní prádlo,
  • něco originálního (To by mě fakt nenapadlo. Ještě, že si můžu nechat poradit od ženy!),
  • stříbro,
  • květiny,
  • přáníčko (to říkaly snad všechny),
  • večeři,
  • keramiku.

Osobně si myslím, že je nejlepší koupit přítelkyni k Valentýnovi kopačák. A kdyby ho ta ženská otravná, nevděčná, nechtěla – no co už – tak si s ním z trucu zakopete aspoň s kamarádama vy!

Den pátý

Zašel jsem do několika brněnských klubů (na Club game) a povídal si za večer s mnoha dívkami. Na ukázku vybírám jednu s delšími vlasy (Hanka).


Q: „Pojď, půjdeme a vyvraždíme všechny lidi s krátkými vlasy!“
H: „Proč?“
Q: „Protože je to hnusný a trapný, mít krátký vlasy. Správnej člověk má mít pořádný dlouhý vlasy! Jen se podívej na mě.“
H: (po chvilce ticha) „Ty seš nějakej vlasovej rasista?
Q: „Jasně, právě jsem založil Společenstvo vlasové gumičky, přidáš se?“
H: smích


Ve stejném duchu jsme pokračovali dál. Nakonec mi však utekla s kamarádkou tancovat.

Den šestý

Večer, ve znamení plesu, vypadal slibně. Na plese bylo nemálo zajímavých objektů. Mě osobně ale nejvíce upoutala dívenka v lehkých šatech, která budila zepředu dojem, že je nahá. Seděla u stolu s maminkou a tatínkem, kteří ji hlídali, jako oko v hlavě. No, co dodat – slintali na ni snad všichni rybízci v sále. Dokonce pět kluků za ní přišlo ke stolu a žádalo ji o tanec. Byla docela legrace je sledovat. Skoro každý z nich měl přitom ruce trapně v kapsách a čelem servilně luxoval podlahu, jak chtěl zapůsobit. A každý byl ihned po oslovení poslán … v pryč. Neodolal jsem, byla to výzva.

Přišel jsem ke stolu, pozdravil a posadil se. Následně jsem si rozšafně povídal s maminkou vyvolené a jejím otcem na téma ples a další věci okolo. Pak jsem nastínil fakt, že ples je poněkud slabý a poté vyzval maminku k tanci – šla. Potom jsem vyzval dcerušku a ta šla taky. Vlastně to bylo poprvé, co jsem jí za večer věnoval pozornost. Dali jsme jeden ploužák, vyměnili si čísla a já ji poté vrátil zase její rodině – na hlídání. Byla pro mě velmi mladá, ale jinak opravdu rozkošná.

Den sedmý

Ve městě na zastávce stála blondýnka a tak jsem šel za ní:


„Ahoj, kde dělají v Brně nejlepší pizzu?“
„Nevím?“
„Neříkej, že jsi tu nikdy nebyla někde dát si pizzu!“
„No nevím, asi jo.“
„A kde to bylo?“
„Už nevím.“ (znejistěla)
Za ní se objevil tmavovlasý kluk a hned ji objal a dal jí přede mnou teatrálně pusu.
„To je Michal“ – pípla dívenka.
„Ahoj Michale, já jsem Qark.“, nenechal jsem se rozhodit a podal mu ruku. „Já už musím běžet, mějte se výborně!“, zahlaholil jsem vesele a zmizel pryč.


Kluk nestíhal, asi si myslel, že jsem nějaký kamarád jeho přítelkyně. Mimochodem, toto se mi nestalo poprvé, takže už vím, jak rychle reagovat.



Související články:
Qark | 05. 03. 2008 22:05 | Komentáře: 128 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Blah 05. 03. 2008 22:27

Ok, unbook. Zprvu se mi zdalo, ze by Qark mohl byt nekdo jako ja, neco jako preuceny introvert. Toto je ovsem dukaz, ze je prachsprostej extrac a ma to vrozeny. To se mu to potom bali.

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., Labe #3Načítám náhled komentáře..., Death_Angel #6Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 05. 03. 2008 22:33

Reakce na Blah #1Načítám náhled komentáře...: Pracoval jsem na sobě mnoho let, takže jediný důkaz, který z toho plyne je, že se to dá zvládnout!

Reakce na komentář: Hex #119Načítám náhled komentáře..., Jarek #126Načítám náhled komentáře...

3
Labe 05. 03. 2008 22:34

Reakce na Blah #1Načítám náhled komentáře...: No, podle mě to neni vrozený … Dá se to naučit (natrénovat)


4
Thyrael 05. 03. 2008 22:40

:-D


5
Artur 05. 03. 2008 22:47

Především jsem si až doteď myslel (ani nevím proč), že Qark je pražák (promiň Qarku :-) ). A až teď jsem poznal, že je to náš jihomoravák :-) A to jsem měl vždycky pocit, že tady jsou lidi trošku chladnější než jak o nich tady píše. Očividně jsem se pletl a ještě se musím hodně učit… :-) Jinak díky za další inspirativní článek.


6
Death_Angel 05. 03. 2008 22:48

Reakce na Blah #1Načítám náhled komentáře...:
jakože…. já osobně jsem přeučenej introvert… a dělám věci podobně jako Qark.. a problémy mi to až tak nedělá :-) takže řeči.. to se mu to pak balí… chce to práci, dřinu… učit se a hlavně zkoušet s lidma komunikovat.. potom ti to začne jít stejně dobře jako Qarkovi… introvert je jenom slovo, který zastiňuje vlastní lennost otevřít (s prominutím) hubu…


7
Carl114 05. 03. 2008 23:06

No jasně, že dá. Nejtěžší jsou ovšem začátky. Když se pak člověk tak nějak oklepe (nebo jak bych to řekl) tak už je to v pohodě. Škoda, že u nás není pěkně. Je tu hrozně a vůbec kvůli počasí nemám náladu. Jinak Qarku docela super věty co jsi stvořil ;-) Hlavně se mě líbí ty tvoje pohotové reakce…


8
SPike 06. 03. 2008 00:07

kao nomrálně by mě zajímalo jestli to je fakt pravda, a nebo si to vymýšlíš :-D … a není to myšleno ššpatně :-)

Reakce na komentář: Qark #16Načítám náhled komentáře...

9
Anonym 06. 03. 2008 00:07

Ja bych se byt Vami zameril na obsah clanku.

Prvni co me u te divenky s rodicemi napadlo, ze se to musi hrat prave pres rodice. A stalo by to hodne namahy je presvedcit.

Opravdu si myslite, ze staleti vyzkumu lidske osobnosti a vysledku, ze tu mame introverty a extroverty, lze takto zpochybnovat? Tu rikate temer, ze introvert neexistuje a je to obycejny srac…to je blbost

Reakce na komentář: fero #10Načítám náhled komentáře..., Death_Angel #12Načítám náhled komentáře...

10
fero 06. 03. 2008 00:42

Reakce na Anonym #9Načítám náhled komentáře...: Taky mi to prijde divny, ze introverti, nebo lidi co nejsou empaticti, jsou lini apod.


11
archie 06. 03. 2008 00:57

Musím se přiznat, že u mě si zase stoupl s těma vlasama :-)
Mám jeden takový dotaz, setkáváš se někdy s odmítnutím kvůli dlouhejm vlasům nebo myslíš, že to mě nějakej vliv ?

Reakce na komentář: Qark #16Načítám náhled komentáře..., Kanvoj #34Načítám náhled komentáře...

12
Death_Angel 06. 03. 2008 07:26

Reakce na Anonym #9Načítám náhled komentáře...:
všechno je to tak nějak o tom v jakým prostředí vyrůstáš.. přece jenom když se narodíš.. tak máš v hlavě vygumováno.. a informace, který se ti tam zapíšou se ti tam zapíšou z tvýho okolí… ať už jsou to rodiče nebo kamarádi se kterýa se stýkáš :-) pokud by si ale vyměnil prostředí, tak by si byl uplně jinej… a funguje to, i když je člověk už větší… že nejlepší způsob jak něco změnit je.. změnit tomu dotyčnýmu prostředí :-) on se po nějaký čase přizpůsobí :-) introvert a extrovert.. sou jenom nějaké momentální stavy, ehm.. jak se člověk cítí… ale všechno de změnit.. pokud to opravdu člověk chce a není línej otevřít tu hubu a pracovat na sobě.. místo toho aby si stěžoval na lidi kolem sebe, že oni sou takoví a makoví.. :-) – což je přirozeně daleko snažší říct, že něco nedokážu…

Reakce na komentář: Zed #18Načítám náhled komentáře..., MaKoW #26Načítám náhled komentáře...

13
m. tom 06. 03. 2008 08:45

Teda s ou holkou a tema rodici. klobou dolů.
takže abych to zrhnul strategie je taková že věnovat se všem u stolu jen né té holce. a poté jen ji a ona půjde.

no jen by mě nenapadlo asi nic jak navázat konverzaci s rodiči a nevšímat si té dcery.

Qarku jak si začal po tom pozdravu?
Nebo statní jak byste začali? :-)

Reakce na komentář: Qark #16Načítám náhled komentáře...

14
Peca 06. 03. 2008 08:45

Wow, Qark je z Brna, no tak to mi vymetá teritorium :-D Jsem rád, že jsou v Brně tak fajn lidi ;-) Co si myslíte o online seznamkách ?

Reakce na komentář: venca #46Načítám náhled komentáře...

15
Tommy 06. 03. 2008 08:49

Taky už začínám pomalu,ale jistě,přicházet na to,že na oslovování neznámých dívek není nic zas tak složitého.V podstatě stačí jen sebevědomí a úsměv,ten zbytek se většinou už nějak sám dořeší.Člověk je od přírody spontánní tvor…Tak proč se tomu bránit??? :-D


16
Qark url 06. 03. 2008 09:24

Reakce na SPike #8Načítám náhled komentáře...: Chodím občas oslovovat holky s několika dalšími lidmi, takže mě u toho viděli/slyšeli. V tomto případě to bylo konkrétně u těch bederek a u několika valentýnských oslovení.

Reakce na archie #11Načítám náhled komentáře...: Na vlasech nezáleží, nikdy o nich nepadlo ani slovo. Kdyby ti snad někdy nějaká na toto téma něco řekla, tak jí odpověz, že "Správný lev má mít pořádnou hřívu.", a máš to :-)

Reakce na m. tom #13Načítám náhled komentáře...: No bylo to na plese, takže jsem pozdravil, přisedl a zeptal jsem se jich, co na ten ples říkají. Přesně už nevím. Ale bavili jsme se pak o tom, že je to slabý ples a že jsme mysleli, že to bude lepší, atd.


17
Mikys 06. 03. 2008 10:13

Qarku ty jsi prostě borec. :-D Jak tě tak rychle můžou napadnout tétama k rozhovoru, nebo reakce na nějaké odpovědi, ze kterých bych třeba já byl ztracen. Nemáš strach že se před někým ztrapníš? To je moje hlavní obava proč se do toho nepouštím, i když to vypadá lákavě. A ještě mám jednu otázku. Jsi z velkého města, máš jistotu že když se s někým nepohodneš, je už pak malá pravděpodobnost že ho znovu potkáš. A co když je někdo z menšího města. To už je pak horší.

Reakce na komentář: gOTH #21Načítám náhled komentáře...

18
Zed 06. 03. 2008 11:31

Reakce na Death_Angel #12Načítám náhled komentáře...:
Ne! Introverze a extroverze nejsou momentální stavy. Jedná se o rys osobnosti, nikoliv vzorec chování. Zároveň je třeba dodat, že tento rys má v populaci normální rozložení (opravdu vyhraněný intro/extrovertů je jen pár procent ten zbytek je mixem s největším zastoupením 50/50). A právě to dává prostor pro sebevýchovu a možnost něco změnit.

Při změně prostředí nejsi úplně jinou osobností. Už jsem několika radikálními změnami prostředí prošel a ikdyž z počátku je změna mého chování posunuta výrazně k chování extrovertnímu(bylo to mým cílem), časem mě toto jednání vyčerpalo a měl jsem potřebu trávit čas sám se sebou. Při delších obdobích samoty cítím potřebu či touhu jít mezi lidi, ale nejedná se o stav VYČERPÁNÍ, který mi přináší intenzivní společenský život.

Moje oblíbená psychologická definice introverze/extroverze říká, že introvert čerpá energii v samotě a ve společnosti ji ztrácí, zatímco u extroverta je tomu naopak.

A jen aby nedošlo k omylu, nekladu vinu za osobní úspěchy/neúspěchy svému okolí, osudu, špatnému počasí (to je zase jiný psychologický rys, viz. locus of control) a šlápnu-li vedle, dokážu si to přiznat. To mě ale nepřímo vede k přesvědčení o introverzi a extroverzi jako osobnostním rysu. Extrovert se nemusí učit komunikativnosti (ti se musí učit naslouchat a mlčet ;-). A pokud já dělám chyby a musím pracovat spíše na mluvení, než na naslouchání, pak jsem introvertem.

Dnes mě okolí vnímá spíše jako extroverta. Psychologické testy mi výcházejí 50/50, ale to nejdůležitější k čemu jsem se dopracoval je, že jsem introvert a mám se rád.
Mějte se rádi a pracujte na sobě.

Reakce na komentář: Death_Angel #19Načítám náhled komentáře..., Sagi #23Načítám náhled komentáře..., Snake #48Načítám náhled komentáře..., Snake #112Načítám náhled komentáře...

19
Death_Angel 06. 03. 2008 13:27

Reakce na Zed #18Načítám náhled komentáře...:
celkem pěkně popsané :-) ono je dobré, když se člověk snaží se změnit.. třeba z velkého itroverta na extroverta trávit i ty chvíle sám… já se třeba považuju taky za extroverta..ale občas být doma :-) a jenom si tak přemýšlet co chci,… a prostě tak nějak přemýšlet sám… taky potřebuju :-)
Jinak dobrej popis :-)


20
Michalangelo 06. 03. 2008 15:16

kopačák je lopta? (míč?) :-)

Reakce na komentář: Dan #25Načítám náhled komentáře..., Kanvoj #32Načítám náhled komentáře..., StaNov #114Načítám náhled komentáře...

21
gOTH 06. 03. 2008 15:22

Reakce na Mikys #17Načítám náhled komentáře...: ŘEKL bych že schopnosti qarka(ať už sou jakékoliv;)),nejsou získány jen jeho vrozenou extroverností a umem,ale taky za nimi stojí velká dřina(mnoho oslovených holek,mnoho seznámení,mnoho balení etc.).
Můj osobní názor je,že ztrapnění je pouze v naší hlavě.
Co je trapas?
když běžíte venku nazí,a lidé vás vidí?
Asi ano,řekne každý,ale zarověň ostatní neví,proč běžíte nazí a z jakého důvodu(třeba po dlouhém a uzemňujícím sexu s vám v pulce pratnerka začne kolabovat,a vy nevíte co dělat,jste ve vesnici nemáte u sebe mobil a vesnický doktor je třeba 100 metrů daleko a jako zdravotník víte že rozhoduje každá sekunda,takže se nezdržujete oblekáním a rychle běžíte pro pomoc,samozřejmě ostatní lidi vás vidí, a říkají sim co to je vola,a v duchu si myslí,že by nechtěli by být ve vaší situaci,protože by se cítili hrozně trapně.Jenže vy díky tomu zachraníte své partnerce život,a tím pádem se trapně cítit nebudete…. :-D :-D),ve zkratce de o to,že když to ,jestli se ted cítit trapně nebo ne zaleží jen na vás,takže např.James Bond se nikdy necítí trapně,ani když nezabije nepřitele hned napoprvé :-D

Reakce na komentář: Sagi #23Načítám náhled komentáře..., archie #37Načítám náhled komentáře...

22
gOTH 06. 03. 2008 15:24

přehledněte prosím par stylistyckých chyb


23
Sagi 06. 03. 2008 16:27

Reakce na Zed #18Načítám náhled komentáře...: Jak říkáš, (téměř) nikdo není čistý introvert, nikdo není čistý extrovert. Četl jsem knihu Jak manipulovat s lidmi a tam si autor myslí, že podle běžného smyslu toho slova je introvertů vzhledem k extrovertům 70/30 :-)

Reakce na gOTH #21Načítám náhled komentáře...: Mě to přijde všechno o sebevědomí… :-P


24
ThomasK 06. 03. 2008 17:04

No Qarku.. Že teda často nepřispívám do diskuze, zato čtu každej článek.. Ale po přečtení tohodle článku od A do Z jsem řek poze "tyy vole"..
Seš borec a to se musí nechat! Nejlepší ten den 6, to se ti fakt povedlo, no.. ale všechno to nemá cybu, tebe by jsem chtěl poznat osobně :-)
Mějte se všeci fajn, a ať to s těma holkama vychází.


25
Dan 06. 03. 2008 17:10

Reakce na Michalangelo #20Načítám náhled komentáře...: Natürlich :-)


26
MaKoW 06. 03. 2008 17:54

Reakce na Death_Angel #12Načítám náhled komentáře...: jen bych dodal za ta zmena neni ze dne na den ale trva to mesice nekdy i roky, nez se introvert stane extrovertem. Pokud clovek vytrva tak v konecnem dusledku je casto schopnejsi v rozhovoru nez "vrozeny" exrovert


27
Artur 06. 03. 2008 18:45

Takže, Qarku, neplánuješ někdy v dohledné době workshop? :-)


28
mr X 06. 03. 2008 19:09

Je vsak otazkou, jak je mozno dosahnout toho,aby se uplny introvert zmenil v extroverta?

Reakce na komentář: Artur #29Načítám náhled komentáře..., MaKoW #44Načítám náhled komentáře...

29
Artur 06. 03. 2008 19:23

Reakce na mr X #28Načítám náhled komentáře...: Minimálně se můžeš naučit v určitých situacích chovat jako extrovert. To – myslím si – stačí. Že pak zase potřebuješ zalézt do soukromí a dobít energii, to je Tvá věc a ničemu to nevadí. Já osobně od doby, co se fakt snažím, dělám v tomto obrovské pokroky a i když jsem pořád introvert (a asi pořád budu), komunikace s lidmi mi už dávno nedělá takové problémy jako dřív, kdy jsem se lidí doslova bál…


30
qed 06. 03. 2008 20:04

Vzal jsem mobil, zapnul na něm foťák a šel si tu hrůzu vyfotit z několika decimetrů tak, aby mě všichni ostatní okolo dobře viděli.
Tak sa to robí. Nasadiť blesk a pustiť hlasnú spúšť.

„Ahoj Michale, já jsem Qark.“
Tak toto si patentujem!

introvert je jenom slovo, který zastiňuje vlastní lennost otevřít
Beriem ťa za slovo. Asi si začnem hľadať prácu, v ktorej budem musieť komunikovať.

Reakce na komentář: Dzejen #33Načítám náhled komentáře..., MaKoW #44Načítám náhled komentáře...

31
Starwalker 06. 03. 2008 20:25

Tak tohle je už druhý tip v týdnu na Vaňkovku jako na balící místo. Nevylov to tam všechno, Quarku! }:->


32
Kanvoj 06. 03. 2008 20:43

Reakce na Michalangelo #20Načítám náhled komentáře...: Přesně tak. Na fotbal, na kopání.


33
Dzejen 06. 03. 2008 20:54

Spíš, než si hned hledat práci, kde budeš neustále v kontaktu s lidma, tak doporučuju, abys začal radši po malých krocích. Ono se totiž občas stává, že když do toho vlítneš po hlavě, tak ti po pár neúspěších (nebo trapasech) může vzít vítr z plachet a začneš rezignovat. Když na to půjdeš pomalu, tak to je lepší a člověk v tý komunikaci jakoby vyroste. Práci si pak vezmi na upevnění a další rozvoj. Alespoň moje zkušenost…
Reakce na qed #30Načítám náhled komentáře...:


34
Kanvoj 06. 03. 2008 20:56

Reakce na archie #11Načítám náhled komentáře...: Já si myslim, že když má kluk douhý vlasy a nemá je plný vší atp., tak spoustě holek se to líbí. Tim, že je trochu jinej, zajímavej. Znám to z vlastní zkušenosti. Mám vlasy dlouhý krapet nad 30 cm už asi rok a pokud si zrovna nemyslej, že jsem holka :-D, tak řikaj, že se jim to líbí. Minimálně to může být téma k hovoru. Já o mejch, a vůbec dlouhech vlasech napovídal s holkama docela dost.

Reakce na komentář: ligy #35Načítám náhled komentáře..., archie #37Načítám náhled komentáře...

35
ligy 06. 03. 2008 22:48

Reakce na Kanvoj #34Načítám náhled komentáře...:

Téma k hovoru se dá vždy nějaké najít, stačí trochu zapřemýšlet…hlavně kolikrát je mnohem důležitější, jak to říkáš, než co říkáš :-)


Každopádně další pěkný článek a zároveň další pěkná ukázka umění komunikace v praxi…;)


36
Peca 06. 03. 2008 23:32

Tak dneska jsem po 100 letech oslovil slečnu a ani to tak nebolelo :-) Sice je zadaná, takže mě odmítla, nicméně jsem si potvrdil, že to není nic tak hrozného a že fakt stačí nadhodit sebevědomý úsměv, nějaké téma, které vás zrovna napadne a jde to celkem samo…
Těm, kteří se bojí trapasů doporučím ať na to prostě kašlou, vůbec o nic nejde. Když vás odmítne, budete na tom jak jste byli předtím (takže nic neztratíte), když se nechá někam pozvat, zvednete si sebevědomí a třeba sbalíte nějakou fajn holčinu ;-) Hlavy vzhůru, není to takový problém jak to vypadá , chce to udělat jenom první krok ! :-)


37
archie 06. 03. 2008 23:46

Reakce na Kanvoj #34Načítám náhled komentáře...: jj souhlas, mě na to spíš zajímal qarkův názor.já osobně se za svou "lví hřívu" nestydím, naopak, člověk trochu vybočuje z davu a to se někdy hodí..jindy zas trochu překáží, ale člověk vždy se vžycky musí snažit takový věci využít.

Reakce na gOTH #21Načítám náhled komentáře...: Podle mě tohle není jen o balení holek, ale člověk si tím může i zvednout sebevědomí a bude si pak jistej sám sebou až opravdu o něco půjde (třeba zrovna o balení slečny, nebo třeba o pohovor v práci nebo cokoliv jiného)
trapas podle mě není, ztrapnit se člověk nemůže, když se člověk ztrapní před někým cizím, už ho v 99% nikdy neuvidí a  může mu to být šumák, no a trapas před přáteli se většinou změní v dobrý vtip, pokud ne, jsou to špatní přátelé ve zkratce


38
Lolecek 07. 03. 2008 04:58

Vis co Qarku, chtel bych videt jak vypadas…. vazne jo… . Tyhle pribehy mi prijdou tak strasne nerealny… . Vsechny skonci tim, ze jste si skvele pokecali a pak kafe, čísla, holky byly zklamané, že si odešel atd. atd. Sam to zkousim… a taky si vymyslim ruzne nesmysly k osloveni… podobne tem tvym… protoze obcas zde beru inspiraci… . Ale navic si pocitam skore… . Kolik holek me rovnou poslalo pryc a kolik si se mnou vubec povidalo. To skore je pokazde uplne jine. Jednou kladne, po druhe zaporne apod. Jenze ty mas snad porad 100% uspech. Coz je nesmysl, ….. aspon pro me.. uspech = aspon pokec.

Reakce na komentář: qed #39Načítám náhled komentáře..., Carl #40Načítám náhled komentáře..., masty #94Načítám náhled komentáře...

39
qed 07. 03. 2008 10:32

Reakce na Lolecek #38Načítám náhled komentáře...: Qark vypadá dobre, neúspechov naozaj veľa nemá a moc o nich nepíše (zmieňoval to tu v jednom článku). Podstatné je, že takmer všetko pokladá za indikáciu záujmu, takže aj keď ho nejaká holka totálne odpíše, tak preňho to bola IZ a pokračuje ďalej ;-). A keď chce skončiť, tak skončí – aj keď holky nechcú. Proste jedná tak, ako to jemu vyhovuje. Aspoň toto je môj dojem z jeho sarge.


40
Carl 07. 03. 2008 12:12

Reakce na Lolecek #38Načítám náhled komentáře...: To dá rozum že qark není obrýlený vychrtlý jebákama obsypaný nikdo. Na to co tu popisuje musí mít určité dispozice.

Reakce na komentář: Death_Angel #41Načítám náhled komentáře...

41
Death_Angel 07. 03. 2008 14:12

Reakce na Carl #40Načítám náhled komentáře...:
ani si nemylsím… podívej se na Seduction School na YouTube.. teda snad sem nepopletl ten název :-)


42
k 07. 03. 2008 17:19

nemuzu si pomoc, ale tohle mi prijde hodne slaby. hlavne ta scenka s vankovkou (nebo cim – at uz to je cokoli). Myslim, ze ses vuci te holce mohl zachovat trochu taktneji…


43
Jackxl 07. 03. 2008 18:05

Introvert nebo ne,hlavně je mít dobrou náladu.Jinak to nikdy nepude.


44
MaKoW 07. 03. 2008 19:13

Reakce na mr X #28Načítám náhled komentáře...: jde se z uplného introverta předělat na ulpného extroverta, ale jak už jsem psal je to běh na dlouhou trať a hodně lidi to vzdá hned po startu někteří doběhnou do půlky a čim víc se cil přibližuje tím méně je běžců. Sám jsem někde před polovinou a to už "běžím" téměř rok
Reakce na qed #30Načítám náhled komentáře...: dělám obchodního zástupce a denně oslovím desitky lidi, na změnu v extroverta to nejlepší ;-)

Reakce na komentář: mr X #55Načítám náhled komentáře..., Snake #58Načítám náhled komentáře...

45
Petr 08. 03. 2008 10:14

Ahoj,články od Qarka se mi líbí. Nevíte někdo kolik je zhruba Qarkovi let. Je mi 34 a připadne mi ,že tento způsob balení holek je spíš pro mladší.


46
venca 08. 03. 2008 10:47

Reakce na Peca #14Načítám náhled komentáře...: nevím, co je na tom pravdy, ale slyšel jsem, že prý je Quark někdo z naší univesity. Quark je i uživatel na neoficiálních školních stránkách http://www.pefka.net/
Chodím na MZLU v Brně. Klidně to může být i Ing. Popelka (https://is.mendelu.cz/auth/lide/clovek.pl?id=22586) podle těch dlouhejch vlasů :-D .Tohle podezdření mám už delší dobu…

Reakce na komentář: Artur #49Načítám náhled komentáře..., vitek #56Načítám náhled komentáře...

47
Peca 08. 03. 2008 11:34

Qarku, tos na sebe něco bonzl, teď se tu povede teorie o tom, kdo vlastně jsi :-D


48
Snake 08. 03. 2008 11:42

Nevím, kdo to tvrdil, ale mezi introvertem extrovertem není rozdíl jen v "lenosti". Já jsem toho živým důkazem.

Reakce na Zed #18Načítám náhled komentáře...:
Pěkně popsáno.
Jsem si jist, že jsem (byl) introvert a když opravdu nemám náladu (energii) tak ze sebe nevydam ani slovo… Není to o tom, že bych se bál, ale o tom, když tedy jde o nějakou slečnu, že vaše řeč těla (když jste bez energie) na vás prozradí snad i to, co o sobě nevíte. (to může být u extroverta jiné) Rozhodně i když se budete snažit být příjemní bude na vás vidět únava a to slečny odrazuje.
Má teorie je, že introvertem/extrovertem se člověk nenarodí, ale že se jím stane v prvních letech života… (Za což mohou rodiče :-D)

Reakce na komentář: Peca #52Načítám náhled komentáře...

49
Artur 08. 03. 2008 11:50

Reakce na venca #46Načítám náhled komentáře...: Proboha, na tomto webu dole: Copyright © Qark aka Bohumil Přecechtěl

Co chcete víc?

Reakce na komentář: Artur #50Načítám náhled komentáře...

50
Artur 08. 03. 2008 11:53

Reakce na Artur #49Načítám náhled komentáře...: A nebo: Knihu napsal Bohumil Přecechtěl. Narodil se v r.1978, vystudoval Systémové inženýrství a informatiku na univerzitě v Brně. V současné době podniká a pracuje jako programátor. Od roku 2004 se věnuje psaní na svém internetovém serveru. Jedná se o články převážně o ženách, mužích, lásce, balení a vztazích, které si získaly značnou oblibu u desetitisíců čtenářů, proto se autor rozhodl publikovat ty nejzajímavější v knize „Ulovte si ji aneb jak na lásku“ a nabídnout je tak čtenářům v ucelené formě.

Doufám, že další důvod k nějakým mýtům o Qarkovi není, ne?

Reakce na komentář: Peca #52Načítám náhled komentáře...

51
gOTH 08. 03. 2008 11:55

A ČLOVĚK BY se řídil serialem the it crowd,co it to ženský antitalent :-D


52
Peca 08. 03. 2008 13:14

Reakce na Artur #50Načítám náhled komentáře...: Wow ! Taky studuju IT, a když vidím sebe a svoje asociální spolužáky, v životě bych neřekl, že mezi nima může být někdo kdo má takový um skrz ženy :-O
No je vidět, že Qvark nekecá, i takový skill se dá natrénovat.
Co se týče intro vs extro, dřív jsem trávil fakt přiliš času u PC na úkor sociálního kontaktu a bylo to vidět, nebyl jsem vůbec schopný se s lidma normálně bavit, měl jsem psychologické bariéry na úplné kraviny (jé, to bych se ztrapnil, to ani nebudu říkat), ale časem se to docela zlepšilo, mozek je jak svaly, čím víc se trénuje, tím líp to jde…
Reakce na Snake #48Načítám náhled komentáře...: Taky jsem býval bez šťávy, na to je podle mě nejlepší začít chodit někam sportovat (osobně velmi doporučuju bazén, člověk se tam nejenom celej protáhne ale i přirozeně uvolní ztuhlé klouby) a trochu se tam unavit, tělo si pak udělá energetický rezervy a člověk je takovej živější… fakt to jde poznat. Taky dost času věnovat spánku a zbytečně se nedopovat kofeinem a spol…

Reakce na komentář: Snake #58Načítám náhled komentáře...

53
Peca 08. 03. 2008 13:15

Z toho, že studoval IT si vyvozuju, že si tenhle web psal sám, v tom případě poklona, je fakt vychytaný :-)


54
Fuujin 08. 03. 2008 14:01

Bych si ani introvertnost tolik nespjoval s komunikací.. Introvertní člověk, třeba dokáže člověka oslovit, povídat si, ale snaží se neříkat o sobě tolik co extrovert (který vás mnohdy zaplaví svými zažitky apod), kvůli své uzavřenosti..


55
mr X 08. 03. 2008 16:54

Reakce na MaKoW #44Načítám náhled komentáře...: To je hodne abstraktni. Zkus byt konkretnejsi.

Reakce na komentář: MaKoW #75Načítám náhled komentáře...

56
vitek 08. 03. 2008 18:25

Reakce na venca #46Načítám náhled komentáře...:
"Tohle podezdření mám…"

hele radsi nechte toho hadani kdo qark je a neni, urcite to neni prijemny…


57
Jura18 08. 03. 2008 19:55

No tak introvert versus extrovert, dalo by se říct že to je i prostředím… já byl do šestnácti uzavřenej člověk… pořád jen vysedával u počítače, komunikovat s lidmi mě dělalo problém, pak mě kámoš vytáhl na jednu vesnickou zábavu, a začal se ze mě stávát extrovert… teď je mi 18 a první co udělám když přijdu na nějakou akci si vyhlídnu objekt a jdu ho oslovit. No ale u mě jak kde jsem extrovert třeba na těch akcích při tom oslovování jsem jak ryba ve vodě, no a na ulici vubec, to se mě vždy zmocní nervozita :-D :-)

Reakce na komentář: Snake #58Načítám náhled komentáře...

58
Snake 08. 03. 2008 21:17

Reakce na Jura18 #57Načítám náhled komentáře...:
Tj. prostředím – jednou oslovíš na ulici, pak podruhý a zjistíš, že to jde stejně snadno. Jen možná bude více NE.

Reakce na Peca #52Načítám náhled komentáře...:
Já si na svou tělesnou kondici nestěžuju (vlastně bych řek, že sem s ní spokojenej :-) )

Reakce na MaKoW #44Načítám náhled komentáře...:
myslím, že se z introverta NIKDY nestane "plnohodnotný" extrovert


59
Ash 09. 03. 2008 00:50

Ad introvert/extrovert, osobně myslím že být trochu introvert je výhoda. Introvert většinou neznamená být nutně nesebevědomý či neumět si s někým popovídat, spíš to znamená že člověk místo veselé mnohočetné společnosti kde by měl naplno rozvinout své exhibicionistické potřeby, dává přednost samotě, nebo společnosti čítající tak dvě, tři osoby, kde nijak exhibovat nemusí. Takže třeba já, pokud si mám vybrat, tak nejraději například sportuji nebo pracuji, to si vystačím buď sám či s nějakým kamarádem/kamarádkou, no a ve společnosti lidí, které třeba až tak dobře neznám, dám vždycky přednost se seznámit s nějakou případně přítomnou sympatickou slečnou, se kterou tu společenskou akci tak nějak výrazně snáz "přežiji". Kupodivu se tak v polovině případů nějaká najde. Takže si nemyslím, že by se člověk musel nějak příliš snažit předělávat, spíš jen odstranit případné překážky, které mu brání oslovit a trávit čas s osobou opačného pohlaví, no a pak třeba už jen využít toho, že jako introvert o lecčems rád přemýšlí, takže už třeba i něco vymyslel, o čem si může s danou slečnou popovídat. Většina introvertů MÁ o čem mluvit, většinou se jim jen nechce, protože jim to tak vyhovuje. Ale pro seznámení se sympatickou slečnou stojí za to se jednou za čas přemoct ;-)

Být schopen se s někým seznámit neznamená že musí být člověk extrovert, to vůbec ne. Může prostě jen introvertně a nezúčastněně chodit mezi lidmi, a až najde tu, která se mu zamlouvá, tak si ji bez velkého humbuku a hluku prostě a jednoduše zkusit odlovit.


60
american 09. 03. 2008 01:48

caute, rozhodol som sa sem prispiet lebo vdaka tomuto clanku som sa znovu rozbehol…nikdy som problem so zenami nemal kym som bol doma na slovensku. nemal som vela vztahov ale vždy sa nieco naslo…lenze problem vznikol kde som odisiel studovat do usa na vysku a zrazu nic. neodvazil som sa oslovit ziadnu babu . cez net to nejde lebo oni sa tu nestretavaju s cudzincami tak som si povedal ze kaslat na to a idem do terenu. dal som si limit ze ak ma pat bab po sebe odmietne tak koncim :-D
tak kamarati tu mate moje vysledky. btw rozhovory som volne prelozil do slovenciny . original bol samozrejme po anglicky…

nakupne centrum blondinka , cca 20 rokov, 9/10 (tazky objekt na uvod),
mala sluchatka na usiach tak som sa evidentne před nu postavil aby ma videla
ja: prosimta kolko je hodin? (ano trapne , nic lepsie ma nenapadlov tej chvili)
ona: 8.30 p.m.
ja: a nevies kedy to tu zatvaraju?
ona: 30 minut.
(absolutny nezaujem, nevedel som co viac povedat, citil som sa jak debil, nevadi :-D)

bazen, 17 rokov, 8/10
ja: vidim ze plaves rychlo, dame si preteky?
ona: (smiech) nie, som unavena
ja: dobre tak mas minutu pauzu a ideme na to
ona: nie fakt
ja: chodis sem často?
(rozhovor pokracoval asi 10 minut, dobře sme si pokecali ale cislo som si nevypytal, zas som to pokaslal :-)

dve baby v nakupnom centre . cakaju na nieco, 17 a 18 rokov
ja: nemusite cakat, uz som tu
oni: (teda jedna z nich) my ani necakame na teba
ja: aha, a na koho teda?
oni: kamaratku (povedela friend, tak som dufal ze nemysli chalana)
ja: tak zavolajte jej ze sa nemusi ponahlat lebo teraz ideme na kavu
oni: (smiech a pozreli sa na seba) ok
Zostal som uplne prekvapeny, fakt som necakal tuto odpoved. sme si sadli dosla ich kamaratka asi o 10 minut ku nam. kecali sme asi hodinu. na jednu mam cislo a zajtra s nou idem do kina. tak som zvedavy… A ked nic z toho tak mozem pokracovat v testovani :-)

drzim palce kamaradi

Reakce na komentář: Peca #61Načítám náhled komentáře..., Lykan #62Načítám náhled komentáře..., Antaios #66Načítám náhled komentáře...

61
Peca 09. 03. 2008 09:32

Reakce na american #60Načítám náhled komentáře...: To s tou kávou bylo dobrý :-D


62
Lykan 09. 03. 2008 10:18

Reakce na american #60Načítám náhled komentáře...: To první je klasická chyba, ale druhý a třetí případ jsou super. Jen tak dál;-)

Reakce na komentář: Antaios - AFC #63Načítám náhled komentáře...

63
Antaios - AFC 09. 03. 2008 10:56

Reakce na Lykan #62Načítám náhled komentáře...: V cem je to první chyba? Neprijde mi to jako nevhodne, jen mel dale pokracovat.

Reakce na komentář: Lykan #64Načítám náhled komentáře...

64
Lykan 09. 03. 2008 11:47

Reakce na Antaios - AFC #63Načítám náhled komentáře...: "Kolik je hodin?" je otázka, na kterou se ji může zeptat kdokoliv, je to naprosto běžná věc, ničím nezaujme. Navíc je to otázka, která automaticky předpokládá jasnou stručnou odpověď – žádné předpoklady k dalšímu rozhovoru. Určitě není chybou samo o sobě to, že se zeptal kolik je hodin (tím se asi nic moc zkazit nedá), ale to, že ve stejném duchu pokračoval. Druhá otázka zase předpokládá jasnou stručnou odpověď. A ve chvíli, kdy jede rozhovor podle schématu kluk :-Otázka, holka :-Odpověď, kluk :-Otázka, holka :-Odpověď,…, moc šancí není. Není ani zábavné a ani příjemné, když holku najednou zastaví cizí člověk a začne ji vyslýchat…

V druhých dvou případech už je trochu drzejší, ale taky zajímavější. Kolik cizích lidí ti v bazénu nabídne závod? To byl podle mě naprosto skvělý nápad. Je to originální a je to zábava (i když třeba nakonec k závodu nedošlo).


65
Tom / Barney 09. 03. 2008 11:58

Wow, fakt si mě dostal s tou zapovězenou princeznou na plese…
Naprosto smekám, geniální! :-)


66
Antaios 09. 03. 2008 16:55

Reakce na american #60Načítám náhled komentáře...: chcu se zaptat, jak dlouho jsi mimo? jak jsi na tom s anglictinou? ja jsem jsem v holandsku a mym problemem je i anglictina. ne ze bych neumel, ale e to prece jen o dost tezsi priblizovat se k zenskym v jazyku, ktery neni muj matersky

Reakce na komentář: american #69Načítám náhled komentáře...

67
Vyhulmismas 09. 03. 2008 20:01

Dobrej článek Qarku, musím říct že hlavně to jak jsi zvládl tu situaci s přítelem se mi hodně líbílo.
A na závěr bych rád uvedl svůj zážitek s oslovováním holek na jednom plesu, aby bylo vidět že se taky neflákam. :-)

Aneta, tmavovláska, 19, u šatny, čekala až si bude moct vzít věci, já si je tam zrovna dával a tak jsem ji zkusil oslovit.
Já: Proč už odcházíš? Teď když už jsem konečně přišel. (samozřejmě se sebejistým usměvem :-D)
Ona: Byla už tu nuda a stejně musím domů.
Já: No právě, teď tu jsem já, tak můžeš pařit se mnou.
Ona: To si hodnej, ale já ani nevím jak se jmenuješ.
Já: Filip a ty?
Ona: Aneta.
Já: Těší mě.
Ona: A nechceš jít se mnou na chvíli ven?
Já: (jsem už nic neřekl, protože kámoška s kterou jsem na plese byl si pro mě přišla a začala mě tahat pryč :-( )
Ona: Ty jsi tady s holkou?
Já: Ne to je jen kámoška.
Ona: Aha.
Já:Promiň už musím jít, ale zítra by jsme mohli jít ven.
Ona: Tak dobře, ahoj.
Já: Ahoj.
Výsledek: Číslo na ICQ, pusu na přivítanou a rozloučenou a asi deseti minutový rozhovor.

Na závěr bych měl dotaz pro trošku zkušenější lovce žen než jsem já. Když poznáte holku, teda dozvíte se její jméno, dáte jí pusu, nebo si jen podáte ruce? A pokud jí dáte pusu, tak na tvář nebo na rty. Díky za odpovědí. :-)

Reakce na komentář: M #68Načítám náhled komentáře...

68
M 09. 03. 2008 20:16

Reakce na Vyhulmismas #67Načítám náhled komentáře...:
Ja si myslim, ze pusou na tvar nikdy nic nemuzes zkazit :-) Ja pusu na tvar davam vzdycky :-)

Reakce na komentář: Vyhulmismas #73Načítám náhled komentáře...

69
american 09. 03. 2008 21:44

Reakce na Antaios #66Načítám náhled komentáře...: cau. no som tu pol roka.. s anglictinou problem neni ked sa rozpravam s beznymi ludmi tak sa stava ze neveria ze som z europy..ale stale su veci ktore neviem vyjadrit po anglicky.. lebo neni rozpravat a rozpravat to iste :-) ale v holandsku to mozes mat trochu lahsie lebo pre nich tusim neni anglictina ako prioritny jazyk a preto to bude aj pre nich cudzie …


4all . no btw, idem buduci vikend od piatku do jedneho velkeho mesta a tak mam taky napad ze za tie tri dni oslovim 20 bab. chcem zobrat diktafon aby som potom zistil kde robim chyby. nemusi byt ani cislo ani nic. len si proste pokecat a prekonat tremu :-) tak potom keby niekto xcel tak mozem napisat report

Reakce na komentář: Peca #70Načítám náhled komentáře...

70
Peca 09. 03. 2008 22:41

Reakce na american #69Načítám náhled komentáře...: Super nápad, pak to postni sem :-)

Reakce na komentář: Antaios #71Načítám náhled komentáře...

71
Antaios 09. 03. 2008 22:53

Reakce na Peca #70Načítám náhled komentáře...: jj, taky bych si to rad precetl, ale i poslechl!!

to mas pravdu, neni to jejich native language, tak to mam trochu lehci nez ty. ale stale …


72
StaNov 10. 03. 2008 12:36

Onehdá jsem se po dlouhé době díval na Harryho Pottera jedničku a všiml jsem si jedné nádherné věci – Voldemort na konci říká "Neexistuje dobro a zlo, existuje jen moc!" a já z toho vyvodil druhou skutečnost: "Neexistuje nic jako extrovert a introvert nebo komunikační schopnosti – je to všechno o sebevědomí!" Zatím se mi to potvrzuje.

Reakce na komentář: Snake #74Načítám náhled komentáře...

73
Vyhulmismas 10. 03. 2008 16:49

Reakce na M #68Načítám náhled komentáře...: Já pravě taky dávam většinou pusu na tvář, pokud teda sama holka nechce na pusu :-) ale mám zase kámoše a ten dává každé holce normální pusu, i když ji třeba vidí poprvé v životě. To mi zase přijde, až moc osobní na začátek a spíš bych se bál, že to tu holku odradí.


74
Snake 10. 03. 2008 18:09

Reakce na StaNov #72Načítám náhled komentáře...:
Nechtěl bych ti brát iluze, jenomže dobro a zlo je relativní, kdežto introverze a extroverze ne ..

Reakce na komentář: StaNov #110Načítám náhled komentáře...

75
MaKoW 10. 03. 2008 18:32

Reakce na mr X #55Načítám náhled komentáře...: Zakladem postupne premeny je KOMUNIKACE, O tomhle je podle meho nazoru 90%(ne li vic) clanku na tomhle webu. Využivej každou přiležitost k rozhovoru. A zároveň si příležitosti vytvářej. Snaz se tak aby clovek potom co s nim prohodis par slov pocitoval radost s rozhovoru s tebou. Timhle pristupem si te lidi zapamatuju a budou se k tobe priste hlasit. To ti zvedne sebevedomi. atd nemam cas se dal rozepisovat omlouvam se za pravopis a hrubky. splacal sem to za minutu. jestli chces tak se ozvi na mail


76
King666 10. 03. 2008 20:40

Jaký máte názor na přímou otázku týkající se posezení u kafe hned na začátku osloveni na ulici? Co jsem zatím zkoušel tak mám pocit, že je to možná jednodužší než využíváni vtipných situací a při správném výběru možná stejně efektivní… :-D

Reakce na komentář: Snake #77Načítám náhled komentáře..., petr #79Načítám náhled komentáře..., Peca #81Načítám náhled komentáře..., petr #83Načítám náhled komentáře...

77
Snake 10. 03. 2008 22:12

Reakce na King666 #76Načítám náhled komentáře...:
Já myslím, že jde o zábavu – když bych takhle oslovil 10 holek za sebou, tak by mě to asi už moc nebavilo … ale jednou, dvakrát – proč ne..


78
petr 11. 03. 2008 12:26

já teďka dělám ten test co je popsanej v kize The game s tim jak si má holka myslet číslo od 1 do 10-nedělám to abych je sbalil(upřímě to myslim ani moc nezabírá,i když trochu jo když se to podaří)jen mě zajímá jestli fakt většinou řeknou 7.Zatím sem to vyzkoušel na 20 holkách z toho 5 si myslelo opravdu sedmičku,dalších 5 nebo 6 mělo svoje oblíbený číslozbytek byly náhodný čísla.Takže buď je to tim že to sou češky nebo je jich zatim málo.

Reakce na komentář: Lykan #80Načítám náhled komentáře...

79
petr 11. 03. 2008 12:42

Reakce na King666 #76Načítám náhled komentáře...: tak tenhle způsob sem skoro nepoužil,kdyby to na mě náhodou zkusila holka tak bych šel jenom kdyby se mi fakt hodně líbila.Zkusil sem to 2× a mám 50% úspěšnost,ale bylo z toho jenom kafe a nic víc.Měl sem kamaráda,kterej šel někde po Praze cestou to zkusil na každou holku,která se mu líbila,prostě to neřešil a nepamatuju si že by mu to někdy nevyšlo.Já zas nejsem tak splachovací,kdyby mě odmítlo třeba 10 za sebou tak mi to bude vadit a vykašlu se na to.


80
Lykan 11. 03. 2008 14:42

Reakce na petr #78Načítám náhled komentáře...: Ale při balení se dá využít i toho, že to nevyjde. Vlastně je úplně jedno, jestli to vyjde nebo ne.

Reakce na komentář: petr #83Načítám náhled komentáře...

81
Peca 11. 03. 2008 16:04

Reakce na King666 #76Načítám náhled komentáře...: Podle mě u navázání konverzace jde o to aby si o tobě holka udělala dobrý obrázek. Pokud z tebe má dobrý pocit (jsi vtipný, všímavý, milý…), spíš s tebou někam zajde, než když se odnikud vyřítí neznámý a hned ji někam pozve.

Reakce na komentář: Antaios #82Načítám náhled komentáře...

82
Antaios 11. 03. 2008 18:17

Reakce na Peca #81Načítám náhled komentáře...: souhlas. proto si myslim ze je dobre pouzivat okolnosti, jak to ukázal qark u te prodavačka-skladnice. Nebo použít osvědšené openery např. žárlivá přítelkyně, duran duran, atd..

Reakce na komentář: petr #83Načítám náhled komentáře...

83
petr 11. 03. 2008 21:27

Reakce na Lykan #80Načítám náhled komentáře...: úplně jedno to neni větší úspěch je když se zadaří,ale dá se použít oboje,říkám tohle beru spíš jako test jestli to platí i u nás.Až jich bude stovka tak napíšu výsledek to už je směrodatný

Reakce na Antaios #82Načítám náhled komentáře...: duran,duran neznám poučte mě i když se snažim neřikat nacvičený fráze,ale když mě nic jinýho nenapadne..

Reakce na King666 #76Načítám náhled komentáře...: U okamžitýho pozvání na ulici je podle mýho nejdůležitější se tý holce líbit-pak už stačí jí nějak zaujmout a je to.Pokud se jí nebudeš líbit tak ta šance je o hodně menší.

Reakce na komentář: M. #85Načítám náhled komentáře...

84
Antaios 11. 03. 2008 21:33

(Swinggcat) Hey guys, I need a quick opinion about something. My friend just got two puppies. She wants to name them after an 80’s pop duo… she wants to name them… DURAN DURAN… I think that’s a horrible idea… you can’t have two dogs with the same name. Do you guys have any ideas?


85
M. 11. 03. 2008 21:46

Reakce na petr #83Načítám náhled komentáře...: zdravim, to s tim cislem, videl si nekdy, jak to Mystery dela, nejaky video? podle me tam ma dost velkej vyznam ta cast, kdy luskne prsty (naznaci osu od 1 do 4 a luskne priblizne do mista kde je 3, to same 1–10 a 7).

Reakce na komentář: petr #86Načítám náhled komentáře..., petr #88Načítám náhled komentáře...

86
petr 11. 03. 2008 22:31

Reakce na M. #85Načítám náhled komentáře...: tak video sem neviděl,ale v knize se o ničem takovym nepíše,i když jí nemám dočtenou.Nedávno sem stáhnul skoro 4 giga Mysteryho a Styla na videu(tam to možná bude)ale nemám čas se tim prokousávat a když mám tak se mi do toho vůbec nechce,radši si pustim hudbu,nebo normální film.Takže sem viděl asi 5 minut kde přednáší.
btw:ze spousty filmů se toho dá hodně vzít

Reakce na komentář: Lykan #87Načítám náhled komentáře...

87
Lykan 11. 03. 2008 22:47

Reakce na petr #86Načítám náhled komentáře...: A můžeš prozradit o jaký videa se jedná (příp. i zdroj, pokud to není P2P síť :-)

Reakce na komentář: petr #89Načítám náhled komentáře...

88
petr 11. 03. 2008 22:50

Reakce na M. #85Načítám náhled komentáře...: právě koukám už potřetí na Atonement(pokání)-výbornej film
všem doporučuju
reklama :-D :
http://www.csfd.cz/film/224935-pokani-atonement/
tak se nedivte že radši koukám na Keiru Knightley než na Mysteryho s černejma nehtama.No,ale zejtra se na něj aspoň na chvíli kouknu


89
petr 11. 03. 2008 23:05

Reakce na Lykan #87Načítám náhled komentáře...: no je to torrent,ale teď sem to rychle projížděl a sou to jakoby přednášky žádná akce to neni dyžtak stačí zadat na torreentz.com mystery and style.


90
RaimoK 12. 03. 2008 01:13

Nemůžu si pomoct ale Qark by měl dostat snad všechny ceny na světě který člověk může získat, protože tohle se prostě jen tak nevidí…. chtěl bych být jako ty :-( :-) .. musím otestovat v pátek na plese! :-D

Reakce na komentář: petr #93Načítám náhled komentáře..., Jenda #101Načítám náhled komentáře...

91
Antaios 12. 03. 2008 14:01

nemáte někdo video s Mysterym v akci?

Reakce na komentář: Lykan #92Načítám náhled komentáře...

92
Lykan 12. 03. 2008 15:53

Reakce na Antaios #91Načítám náhled komentáře...: Něco málo je na Youtube. Ale opravdu málo.


93
petr 12. 03. 2008 17:48

Reakce na RaimoK #90Načítám náhled komentáře...: Qark je dobrej,ale dělat z něj boha? :-D Po pár letech cviku může bejt každej dobrej,ale chce tomu se věnovat.


94
masty 12. 03. 2008 18:16

Reakce na Lolecek #38Načítám náhled komentáře...: Já se musím smát když to tady čtu jak si tady většina lidí udělala z toho Qarka nějakýho poloboha ke kterýmu vzhlíží a cokoliv napíše mu slepě věří a obdivují.. na druhou stranu jestli ty historky někomu dodají seběvědomí tak proč ne.

Reakce na komentář: petr #95Načítám náhled komentáře...

95
petr 13. 03. 2008 17:29

Reakce na masty #94Načítám náhled komentáře...: nevim proč by si to vymejšlel.Taky moc nepíše moc neúspěchy, nikdo neni 100% ani mistři jako Mystery.Podle mého čtení moc sebevědomí moc nepřidá.Ale získá se odhodlání a největší nárust sebevědomí je po prvních úspěších,pak už to de skoro samo.Mě ty historky dodávaj nápady to co se mi hodně líbí tak si napíšu popř. trochu obměnim,ale zas se to neučim nazpaměť to pak vypadá strojeně a vůbec to nemá úspěch


96
LK 13. 03. 2008 17:30

QARK tebe sa frajeríí keď si sexoš a každá potebe ide :-D

Reakce na komentář: petr #98Načítám náhled komentáře...

97
petr 13. 03. 2008 17:32

To že Qark nepíše neúspěch je podle mě škoda,z neúspěchu si člověk odnese většinou víc.Samý články co a jak dělat.Ale naprostý minimum informací co nedělat.Člověk se to naučí
časem sám,ale pro začátečníky by to bylo hodně užitečný.


98
petr 13. 03. 2008 17:49

Reakce na LK #96Načítám náhled komentáře...: nemyslím si že to je v tom.když si model tak se na tebe holky lepěj,ale nevím jestli je tohle Qarkův případ.S průměrnym vzhledem můžeš mít hezkou holku jen se nevymlouvat,že ne ní nemáš,což chce sebevědomí.Sám si připadám reálně jako průměr no spíš nad(snažim se vtloukat do hlavy že sem hezčí než ve skutečnosti, pak to tak připadá i okolí).Dřív sem měl na libimseti profil,stránka sama o sebě skoro k ničemu,ale když už nic jinýho,Tak podle hodnocení zjištíš jak na tom zhruba seš,a ve většině případů se ti zvedne seběvědomí pokud zrovna nevážíš přes 100(ale i na tom se dá pracovat).Když vidíš jaký hezký holky ti dali 10 tak to potěší.


99
petr 13. 03. 2008 18:00

no ale co ked ti vsetci daju -10 :-D …nevem ako to tam je ale to moze zase tvoje sebavedomie zruinovat (ja nehovorim o sebe ja len tak vseobecne) ;-)

Reakce na komentář: petr #100Načítám náhled komentáře...

100
petr 13. 03. 2008 18:45

Reakce na petr #99Načítám náhled komentáře...: -10 ti nikdo nedá :-D,minimuj je 1 a to dávaj takový magoři a ani se to nepočítá.Většinou se dávaj ty vyšší známky,ale nevim jak je to teď,už tam nechodim,ale pro nikoho kdo se fakt neodhodlá nikam ven,tak je to dobrá možnost.
btw:napsal sis moje méno


101
Jenda 13. 03. 2008 19:47

Reakce na RaimoK #90Načítám náhled komentáře...:
V pátek na plese? ˇJá totiž na jeden taky jdu :-) I když vlastně třeba nejsi vůbec z Prahy


102
Jenda 13. 03. 2008 19:54

A plánuju tam praktikovat pick up :-D


103
luci 15. 03. 2008 14:36

Nenasla jsem o tom tady zadny clanek tak se omlouvam, ze pisu sem, i kdyz to moc nesouvisi…Co byste delali, kdyby jste znali icq holky/kluka, co se vam libi? Nevim, co mu mam napsat, je mi to trapne kdyz se zname jen od videni. Proste si ho pridat, napsat cau a nejak rozvest rozhovor o kravinach? Co byste si mysleli o holce, ktera by vam tak psala?

Reakce na komentář: Hanz #104Načítám náhled komentáře...

104
Hanz 15. 03. 2008 15:01

Reakce na luci #103Načítám náhled komentáře...: Nebylo by to nejhorší ale bylo by to zdlouhavý protože by tě moc neznal atd. a neměl by se moc do nějákýmu bavení se je lepší když při nějáký vhodný příležitosti za nim zajdeš a něják se seznámíš aby věděl kdo si a hned to bude lepší.Ale jestli se k tomu nemáš tak je to dobrý moje sestřenice se díky tomuhle z ničeho povídání skámošila s jednim klukem kterýho jinak vůbec neznala.


105
elwex 15. 03. 2008 20:49

terénní zpráva z diskotéky
Poprvé jsem v klubu použil Mysteryho metodu. Tomu jak to fungovalo jsem ani nechtěl věřit. Nejdřív jsme byli v jednom baru. Bylo tam u vedlejšího stolu 8 ženskejch 25–30 let. (mně je 21 jen tak pro úplnost).

Pomalu jsem k nim přišel, aniž bych projevil zájem nebo se na ně nějak podíval. Sedl jsem si mezi ně, ještě jsem jedný řek, ať se trochu šoupne. Opřel jsem se, udělal si pohodlí a pozdravil. Následoval otvírák "žárlivá přítelkyně", pak jsem vytvořil "tajemno" a celou dobu ignoroval cíl. Sám sem tomu nechtěl věřit, ale všechny ty holky mě se zaujatím poslouchaly, dokonce je to i bavilo a smáli se. Když na mě ignorovaný cíl začal sahat, lehce jsem ji odstrčil se slovy "Ale ale, ne tak rychle ;-)" a po chvíli ji NEGoval "Hodně mrkáš" "Toho jsem si nikdy nevšimla" "Ale já jo, je to roztomilý ;-)" Cíl se o mě začínala zajímat čím dál tím víc a začala si vynucovat mojí pozornost. Bohužel holek bylo opravdu hodně, takže jsem příliš brzo začal ztrácet pozornost ostatních, takže jsem se rozloučil a odešel.

Pak jsme šli na diskotéku, 80s a 90s, snad 70% holek. Postupně jsem se podobnym způsobem zapovídal se čtrnácti skupinkama. Mězi některejma byli i chlapi, což se nakonec ukázalo jako výhoda, nechal jsem se jim od holky představit a ze začátku mluvil hlavně s těma chlapama…

S odporem jsem se setkal jen u dvou skupinek. Byla to senzační noc. Nikdy bych nevěřil, že to tak hladce půjde. Počet získaných čísel radši neuvádím. Ale jedna z těch holek je mi opravdu moc sympatická :-)

Hodně štěstí i ostatním :-)

Reakce na komentář: Hydr0gen #106Načítám náhled komentáře...

106
Hydr0gen 15. 03. 2008 22:12

Reakce na elwex #105Načítám náhled komentáře...: No to je nářez. Openery znám, ale clubgame mi nejde…nic no, budu holt trénovat.

V pátek se mi nicméně povedl můj první daygame set (před tím jsem dělal maximálně jednotlivé targety) ovšem normálně ve dne, ne v klubu.

O co šlo? 3set, HB7,5, NG5, UG3
Sedl jsem si vedle HB v busu, zbytek setu seděl za námi a něco drbaly. Otevřel jsem je dotazem na žárlivou přítelkyni. Moc nežrali můj osobní pohled, všechny byly žárlivky, ale zajímalo je to a chytly se. Když nám došlo tohle téma, vedlesedící HBčko mě znovuotevřelo (IOI?), jestli se tak ptám často či co..blablabla, já pak komentoval její prsten na levém prsteníčku a došli jsme k našemu věku (řekl jsem, že by na zásnuby byla asi stejně moc mladá), což mi následně umožnilo negovat (ona vypadala strašně mladě ale byla starší než ostatní 2 holky) a všechny se smály (že prej propadla atd.), bylo to super . Ejectoval jsem, protože jsem musel vystoupit, číslo jsem si nevzal, ale udělalo mi to radost.

Reakce na komentář: elwex #107Načítám náhled komentáře...

107
elwex 15. 03. 2008 23:10

Reakce na Hydr0gen #106Načítám náhled komentáře...: Super. Možná by ti to číslo i dala ;-)
My jsme měli původně jít na tu diskotéku s víc mejma kámošema. A protože sem se před nima dřív párkrát zmínil o The Game atd. měl jsem z toho trochu obavy, abych jim dokázal ukázat, že to funguje. A proto jsem si ty openery den předtim vyzoušel na d-game setech v nákupnim centru… Podle mě hodně dělá to "bejt nad věcí". Tedy to, že se ze začátku prostě pohodlně opřeš, předstíráš tak trochu nezájem a necháš je, ať se ony nakláněj k tobě. Když jim pak vykládáš něco jinýho (třeba test nej. kámošek) Chvilku se odmlčíš a gestem jim naznačíš, aby se k tobě naklonily blíž :-)


108
Petr 16. 03. 2008 09:59

Ahoj. Mohli byste mně prosím vysvětlit co znamená otvírák-žárlivá přítelkyně. Nějak tomu nerozumím. Díky


109
Antaios 16. 03. 2008 17:01

otvírák – prních pár vět jimiž si získáš pozornost. jsou 3 typy (názorové(žárlivá přítelkyně)– přistupujes s otázkou po jejich názoru;faktické-přicházís se zajimávým faktem,který si získá pozornost;neg-pokud jde o ženské 8 a výš můžeš otevřít i negem (hodně mrkáš))


110
StaNov 16. 03. 2008 20:36

Reakce na Snake #74Načítám náhled komentáře...: Jasně, ale viděl jsi někdy introverta s vysokým sebevědomím? Já o tom zatím nevím… Člověk je od přírody tvor společenský a tudíž je introverze něco jako populační choroba. Nevím, jestli pochopíte, co tím chci říct, ale asi tak to vidím.

Reakce na komentář: elwex #111Načítám náhled komentáře..., Snake #112Načítám náhled komentáře...

111
elwex 16. 03. 2008 22:41

Reakce na StaNov #110Načítám náhled komentáře...: Před třema měsícema jsem byl introvert, teď jsem extrovert. Nevím, co řešíte… ;-)

Reakce na komentář: Snake #112Načítám náhled komentáře..., M. #115Načítám náhled komentáře...

112
Snake 18. 03. 2008 19:24

Reakce na StaNov #110Načítám náhled komentáře...:
K tý otázce: myslim že ho vidim pokaždý, když se kouknu do zrcadla ;-). A plně souhlasim se "Zedem" – pěkně to vysvětlil (Reakce na Zed #18Načítám náhled komentáře...: )

Reakce na elwex #111Načítám náhled komentáře...:
To, že seš středem pozornosti neznamená že seš extrovert (bych řek :-) )

Reakce na komentář: elwex #113Načítám náhled komentáře...

113
elwex 18. 03. 2008 22:09

Reakce na Snake #112Načítám náhled komentáře...: Samozřejmě že tady implikace neplatí, doporučuju knížku "Kdo jsem já, kdo jste vy" od pana Čekrta… ;-)


114
StaNov 20. 03. 2008 10:33

Reakce na Michalangelo #20Načítám náhled komentáře...: A víš, jak si říká míčku (třeba v tenise)? "LOPTIČKA"! :-D


115
M. 20. 03. 2008 16:25

Reakce na elwex #111Načítám náhled komentáře...: Muzes se rozepsat o tom, jak se Ti to povedlo?


116
P. 20. 03. 2008 23:58

Zdravím,
S kámošem jsme to v poslední době docela rozjeli, sice jsme pořád na začátku, ale rozhodně velký pokrok. Už mi rozhodně nepřijde divné někoho jen tak oslovit. Provést to však není tak snadné ale i přes to jsme za poslední 2 týdny poznali více dívek než za předešlých 5 let :-D Autobus už máme téměř vysargeovaný, ale škola ještě skrývá spoustu pokladů ;-)
Osobně zatím testuju spíše Mysteryho metodu, ale openery si vymýšlím své. Žádné z našich pokusů za zveřejnění nejspíš nestojí… holky v česku na to asi nejsou moc zvyklé… Si zvynkou! :-P Až se dostaví nějaké výraznější úspěchy, tak se ozvu.


117
StaNov 22. 03. 2008 15:50

Zdravíčko, pánové.

Chtěl bych se zeptat, z kterýho jste kdo města. Třeba v naší Bruntálské prdeli si prostě netroufnu jít na náměstí a oslovovat holky. Přijde mi to, že na mě každej čumí a chláme se mi. Myslím, že až odejdu do Brna na vejšku, bude to lepší. Myslíte, že mám pravdu, nebo si to jen namlouvám?

Reakce na komentář: P. #120Načítám náhled komentáře..., Darken #122Načítám náhled komentáře..., Mr X #124Načítám náhled komentáře...

118
joke.joker 23. 03. 2008 16:06

Čau všichni úspěšní i neúspěšní
Tak teď vám písnnu něco o mim 2 seznámení..
Mno jako, že už pár let dojíždim do školy vlakem.Tak jednoho dne jedu ze školy..vybíram si volný místo a heleme se..dvě moc pěkný holky tak věk cca.16 let.A jako, že mi je 14 ,ale vypadam na 15.Říkal jsem si NO CHANCE.Tak si jdu sednout a protože byli tak pěkný musel jsem se na ně usmát.. A kupodivu muj úsměv byl opětován a ta druhá holka se jí ptá: ty ho znáš..?
Mezitim cesta ubíhala rychle..a už jsem musel vystupovat. Šel jsem kolem nich a tak sem řekl Čau..a umsál se na ně..
Už jsem vystoupil a říkal jsem si mno škoda.a vtom vidim jak ssi otevřeli okýnko a koukaj na mě..
Vlak se rozjíždí a já jim zamávam a voni taky.
Mno a poučení pro mě: příšte víc odvahy a zajít si pro číslo.. :-)


119
Hex 23. 03. 2008 19:18

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Btw qarku…založils sice společenstvo vlasové gumičky pro lidi s dlouhejma vlasama, ale sám tvuj avatar je má krátký :-D


120
P. 24. 03. 2008 00:29

Reakce na StaNov #117Načítám náhled komentáře...: Ahoj,
Spíš bych řekl, že si to namlouváš. Nesmíš moc myslet na to, co si o tobě jiní myslí. Ty si spíš můžeš myslet něco o nich, když se ti smějí. A navíc, když použiješ nějaký neutrální opener, tak ti nemůže nikdo nic vytýkat, ani kdyby chtěl.

Amatér začne ženu balit hned, profesionál 10 minut počká. ;-)

Taky mi přišlo blbé balit holky z autobusu, když tam jezdí pořád stejní lidé, které znám, ale teď už na to ohledy neberu. To samé ve škole. Takoví ti, kdo se ti posmívají ti nesahají ani po kotníky, protože na ženu ani nepromluví.

Reakce na komentář: Darken #121Načítám náhled komentáře...

121
Darken 25. 03. 2008 13:14

Reakce na P. #120Načítám náhled komentáře...: Čau, máš pravdu. Je uplně jedno při balení, svádění atd .. že si myslíš, že Tě někdo balí. Na to právě nesmíš myslet, musíš mít pohodový úsměv, být sebevědomý a jistý že ji chceš svést. A nekoukej na to, že Tě "někdo" pozoruje at už v metru, autobuse, na diskotéce, ulici. Ano, každý se dívá, ale na to kašli, nevšímej si toho.
Amatér se jen kouká, profesionál omrkne (velice malou chvilinku) terén a pak jde balit. Já např. mrknu, a jdu, nepočítám s neúspěchem, ikdyž také bývá. Poznám, když není zájem, ukončím rozhovor a jdu dál. Nezáleží mi na to, že takto, např. na diskotéce oslovím spoustu žen. Proč taky. Profesionál tyto věci neřeší, jde za svým cílem :-)


122
Darken 25. 03. 2008 13:24

Reakce na StaNov #117Načítám náhled komentáře...: Na to je dvojí pohled. První to, že pokud Tě všichni znají, máš určitý statut ve společnosti, tím se hůře balí ty a ty typy holek. Větší město, kor Brno a co vím, tak tam je opravdu dost holek. Druhý ale to, že už Tě někteří znají a pokud si něčím zajímavý, pak vyloženě svádíš holky kamarádky, které se navzájem znají. Proto lépe doporučuji počkat více na Brno, protože pokud se nebudeš bát, rozjedeš to ve velkém.


123
iluzia 01. 04. 2008 02:00

mam jednu otazku…vsetci tu hovoritte o the game
existuje tato kniha v lokalizovanej verzii ? po cesky alebo slovensky ? dakujem


124
Mr X 02. 04. 2008 18:03

Reakce na StaNov #117Načítám náhled komentáře...: Prijed do Opavy, je to kousek a mas tady siroky vyber

Reakce na komentář: ColiD #125Načítám náhled komentáře...

125
ColiD 09. 04. 2008 19:54

Reakce na Mr X #124Načítám náhled komentáře...:
Mr X ze bys byl z Opavy? Kdyztak se ozvi na mail, dame rec ;-)


126
Jarek 11. 04. 2008 02:35

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Qarku, tak podle mě jsi Borec Největší. Nejen pro tvé schopnosti, ale hlavně proto, že si to nenecháváš jen pro sebe a své postřehy zveřejňuješ a nám introvertům tak moc pomáháš.

Tyto stránky jsou super obsahem i propracovaností enginu. Jestli jsi to taky programoval, tak dvojitá poklona.

Naprosto mě dostalo s jakým přehledem jsi to sfouknul s tou holčinou na plese a jejími rodiči, to už chce fakt odvahu a schopnosti.


127
zpatky3 24. 04. 2008 05:38

přátelé-k diskuzi: chcete se někdo účastnit Pickup akce ve 2 lidech v Brně,pokud jo,komunikace meilem: ro.matejka@seznam.cz


128
Ostrava pick-up 25. 04. 2008 15:23

jelikož se mi tento nápad zamlouvá. Naplánoval bych s někým v Ostravě pick-up akci. nejlépe ve 2 lidech. pro domluvu piste na temil(zavinac)seznam.cz

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.