QARK.net — Neflákam se - prvních šest dní
Neflákam se - prvních šest dní

Neflákam se – prvních šest dní

Slíbil jsem si, že zaberu a tento měsíc oslovím jednu holku denně, abych nevyšel ze cviku, protože jsem se v poslední době nezřízeně flákal. Já vím, jedna je málo, ale na udržení, tedy spíš na přípravu na další měsíc, kdy jsem se rozhodl udělat 1500 oslovení (teď trošku předbíhám), se to dá.

Jsem rád, že se zapojilo i několik čtenářů a přidali se. Každopádně, jak jsem slíbil, přináším tu na konci týdne pár kousků z terénu. Je jich opravdu jen pár, protože na víkend jsem nějak ochořel a tak, bez energie, to stálo za… no za nic. Ale už je mi dnes lépe a tak si to zase od pondělí skvěle užiju, vždyť do konce měsíce je ještě fůra času a krásných holek.


Den první

Dvě holky šly proti mně, nepříjemně se tvářící, jedna v krátké sukýnce. Zastavil jsem je a tu v sukni spontánně oslovil s tím, že jí určitě musí být zima. Už v půlce věty jsem si však dal v duchu pořádnou facku za blbost. Ano, to je ten důvod, proč jsem si dal za úkol udržet se ve formě. Začínám totiž dělat školácké chyby.

Pravidlo komunikace říká: „Bez negativních emocí!“ a oslovit holku, která se naštvaně tváří útokem na její rozhodnutí si obléci v zimě takovouto sukni, to je cesta do pekel. A oprávněně jsem si tu cestu vychutnal. Holka mi očekávaně vpálila, že jí zima není – hájila svoji pozici. Změnil jsem prudce strategii a řekl jsem jí, že to vím, že jsem si dělal srandu a že hlavním důvodem oslovení bylo, že se mi líbila – a už jsem si ihned vrazil druhou facku. Bože já jsem vůl, co to plácám za hovadiny! Dál jsem to nerozvíjel, ale poučil jsem se. A to je podstatné.

Den druhý

Šel jsem do hypermarketu a uviděl tam dívčinu, jak lačně hypnotizuje kolemjdoucí a hledá někoho, koho by mohla oslovit. Sundal jsem sluchátka, nasadil výraz „Rád se zastavím a pokecám.“, a s úsměvem s ní navázal oční kontakt. Okamžitě mě zastavila a dala mi nějakou anketu ohledně mobilního telefonu. Hned první otázka mě ale zničila. Ptala se totiž, jaký mám telefon a já si uvědomil, že mám mobil doma a přemýšlel jsem, kam jsem ho položil. Zbytek otázek mě to nepustilo, tak jsem jen suše odpovídal. Nakonec jsem jí pochválil písmo a krátce jsme prohodili pár vět a šel jsem. To mě naštvalo, taková krásná příležitost a já to projel. Takto to dneska nenechám.

Vlila se do mě energie a hledal jsem oběť, se kterou bych si zahrál hru na Semtele. Oběť na sebe nenechala dlouho čekat, mladičká prodavačka něco doplňovala do regálů.

Mimochodem, znáte hru na Semtele? Cílem je nechat druhého zopakovat slovo Semtele a pak…


„Dobrý den, kde prodáváte Semtele?“
„Cože?“
„Co, cože?“
„No, kde prodáváme co? Nerozuměla jsem vám.“
„Co myslíte?“
„No to, co jste říkal.“
„A co jsem říkal?“
„No Semtele, nebo tak nějak.“
„Hmm, to se divím, nevypadáte tak.“
„Cože?“
„No říkala jste, že jste tele, ale mně přijdete jako docela fajn holka.“


Když to pochopila, začala se tomu strašně smát. Povídali jsme si snad deset minut, nakonec mi dala telefon, aniž bych si o něj nějak významně řekl.

Den třetí

Jel jsem ráno do práce a dívka vedle mě si četla noviny. Bylo to jednoduché, konverzaci jsem zahájil na téma „Volba prezidenta.“, a povídali jsme si čtyři zastávky, než vystoupila.

Den čtvrtý

Tady jsem se flákal. Nebylo mi dobře, takže jsem nikam ani nešel. Už od rána mě to štvalo, ale další den jsem toho měl moc, musel jsem být co nejvíc v pohodě, tak jsem se potřeboval vyležet.

Den pátý

Čekalo mě v ateliéru focení kamaráda a jeho přítelkyně. Nebylo mi sice zrovna dvakrát nejlíp, ale slíbil jsem to a tak jsem jel. Po cestě jsem si uvědomil, že ve městě je strašně moc kočiček. A jako by věděly, jak moc spěchám, samy se mi nabízely! Jen během cesty mě zastavily snad tři (a něco mi chtěly nabídnout, vypadalo to na pojistku a nebo ultra výhodný tarif) a já je odmítal, s tím, že spěchám. A opravdu jsem spěchal pro klíče od ateliéru.

Po focení – večer – jsem jel tramvají domů a najednou bylo ve městě holekprázdno. Už jsem se bál, že nikoho neoslovím, ale stal se zázrak. Tramvajákovi se na jedné zastávce přestaly otevírat dveře a taková blbost najednou sjednotila všechny lidi okolo. Společně měli cíl, dostat se z vozu a začali si všemožně pomáhat a bavit se spolu. Řidiči se nakonec s vypětím sil svých dětských ručiček (neboť vážil snad 30 kilo i s botama) za soustavného křiku „Dveře, dveře!“ několika méně inteligentních, ale o to hlučnějších cestujících, podařilo jedny dveře otevřít. Lidé vyběhli ven a nasávali do nozder venkovní vzduch jako o život, přitom se naprosto nic nestalo a ve voze byli zavření snad minutu. Řidič si po dobře vykonané práci ležérně protáhl unavené svaly ze silového vypětí, které si užil v zápalu boje s dveřmi a zavolal pro posilu.

Než dojel spásný autobus, který nás vezl dál, měl jsem skvělou možnost pokecat si s jednou blondýnkou stojící na zastávce. Rozhovor jsem zahájil tak, že jsem za ní došel a řekl jsem „Dveře!“ a ona se začala strašně smát a já to ještě přikrmil tím, že jsem jí tvrdil, že to slovo „Dveře.“ považuji za zlatý hřeb večera, který se skvěle hodí pro seznámení, když ho tam každý opakoval snad 5×. Povídali jsme si několik zastávek a byla to fakt legrace. Opět jsem dostal telefon.

Den šestý

Venku bylo jako na jaře, tak jsem se pěšky vypravil do jednoho blízkého hypermarketu. Náladu jsem měl přímo úžasnou a po cestě jsem hbitě oslovil dvě maminky (rollerky) s kočárkem. Bavili jsme se o počasí a o tom, jak se dělá Šopský salát a připravuje kuře. Tímto bych rád vzkázal jejím manželům, že pokud si dneska pochutnali, bylo to hlavně kvůli mně!

Skvělá nálada mi zůstala a tak jsem se v pasáži hypermarketu vyřádil v jedné cestovce. Seděla tam znuděná slečna, takže jsem neodolal a šel za ní. Vešel jsem dovnitř, pozdravil a dával si na čas. Dívka se mě zeptala, co mi může nabídnout. Velmi pomalu jsem si sundal kabát a dal ho na židli, naprosto beze slova jsem si rozepnul svetr a usadil se. V tom momentě mi vše patřilo. Když jsem si sedl, řekl jsem jí, že jsem ji přišel svést, ale že ji žádám, aby mi ze všech sil odolávala. Pak jsem ji poprosil, aby mi řekla ty klasické pohádky o tom, že má přítele a že je s ním šťastná, že se na ně těším. Když se nadechla, aby něco pronesla, požádal jsem ji o jeden katalog, který měla vedle sebe. Zalistoval jsem, změnil vykání na tykání a pohovořil si s ní o dovolených a o tom, kam by si přála jet ona.

Povídali jsme si naprosto nenuceně asi hodinu! Holčina se dosud citelně nudila a tak vcucávala každou moji větu jako houba vodu. Rozhodl jsem se, že to udělám tak, aby mě sama poprosila o kontakt. Bohužel toto předsevzetí vzalo rychle za své, když jsem viděl, jak se shýbá pro jeden prospekt a na sobě má bederky, které ji při shýbnutí odhalily na zadku hnusnou rýhu.

Jestli něco nesnáším, tak je to dívat se na lezoucí část zadku z miniriflí, na naprosto neerotickou a lehunce tmavě ochlupenou rýhu, která se tlačí z nízkých kalhot dívek, když se sehnou. Nemám problém pomazlit se lascivním očkem na celém zadečku, ale vidět jen tu pěticentimetrovou „rýhu“, kterou holý zadeček (nepřirozeně obtažený) začíná a která se vypíná u některých holek při sehnutí z kalhot – tak to fakt děkuji, ale nechci. Vyporoučel jsem se domů a nechal hru rozehranou. Možná někdy příště.


To je z tohoto týdne vše. Nebojte se také zapojit, je to vážně jednoduché! Jediné, co můžete ztratit je – NIC!



Související články:
Qark | 10. 02. 2008 23:20 | Komentáře: 132 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Baldy 11. 02. 2008 00:25

No Qarku, musim říct že na tobě ani nebylo moc znát že by ses flákal :-D Umíš si opravdu moc hezky hrát,… je mi ze mě zle, protože já se ted flákam ve všem…


2
wenda 11. 02. 2008 00:49

Teda qarku, klobouk dolu :-) asi začnu hrát hru semtele :-D


3
Fedajkin 11. 02. 2008 01:07

Tak ,,Dveře" mi přišly naprosto dokonalý a na holku z bederkama si vyrazil pěkně drze, fakt čumim, že si nepomyslela něco o divnym typánkovi. Každopdáně pěkný, vítej zpět mezi námy :-)


4
LordAli 11. 02. 2008 09:34

Qarku? Doufám, že pro čtenáře zdokumentuješ všech 1500 oslovení až to budeš mít hotové }:-> :-P


5
Tommy 11. 02. 2008 09:55

já sem se bohužel flákal, nějak nebyly ty správný příležitosti :'-( A s tím předposledním odstavečkem souhlasím… }:->


6
Tom 11. 02. 2008 14:06

Prijde mi to, jakoby si slecny stezovaly ze si jich nikdo nevsima (neni divu, prehnane naroky, zkuste si pokecat se slecnou z trochu vetsi dalky, nez sousedicich zemi :-) ) a tak jim Qark zajistuje, ze se s nimi zacnou chlapi aspon mluvit :-)


7
Kingkong 11. 02. 2008 15:35

Fajn reportáže… :-)

Jenom by mě zajímala jedna věc. Ten poslední případ je podle mě docela riskantní.

Protože když nejsi její typ, může bejt tý holce takový chování nepříjemný.

Řikám si totiž, jak bych se asi zachoval já, kdybych takhle seděl v nějakym kanclu, nudil se a pak přišla nějaká holka a začala se chovat jako Ty. Pokud se mi líbí nebo je to tzv. můj typ, neni problém.

Ale pokud by mi byla už od pohledu nesympatická (a stát se to může) a já měl dobrou náladu, tak bych se v duchu asi usmíval, že slečna je přehnaně sebevědomá a nemá proč a schovívavě bych jí naznačil, že se může vzdálit.

Pokud bych neměl dobrou náladu, čekala by jí nejspíš studená sprcha…


8
Tedy 11. 02. 2008 16:33

Quarku čoveče si třída … fakt vejrám, ty se na tebe lepí uplně sami :-)


9
Farei 11. 02. 2008 17:55

Velmi zajímavé,musím říct… Jen bych se chtěl zeptat, Qarku, co takhle děláš s těma číslama, co ti holky dají? Počítám, že málo jich asi nebude…. To každé potom opravdu zavoláš nebo se vůbec neozveš nebo jak?

Reakce na komentář: Wraithy #10Načítám náhled komentáře...

10
Wraithy 11. 02. 2008 18:10

Reakce na Farei #9Načítám náhled komentáře...: třeba je dává dál :-) (nic ve zlém Qarku)


11
X 11. 02. 2008 18:10

Tak jsem se do toho taky konecne pustil. Po rocnim studovani vsech moznych materialu a neustalych vymluvach nastal spravny cas. Zatim mam za sebou sest osloveni, sam jsem byl prekvapeny, ze to slo docela snadno. Takze se budu snazit minimalne jednu holku denne oslovovat dal, ne proto, abych nevysel ze cviku, ale abych se do nej vubec dostal. Opravdu se neni ceho bat, muzete jedine ziskat.


12
Hashar 11. 02. 2008 18:57

Dotaz:
Co se počítá jako oslovení?

Musí být ta dívka naprosto neznámá anebo taková, se kterou jsem nemluvil? Musí to být dívka zvenku, anebo se počítají například holky z práce, ze školy atd.? :-) O co mi jde… pracuju ve firmě, kde je dost dívek, často s nimi pár slov prohodím, aniž bych vůbec věděl, o koho se jedná… je to oslovení anebo není? Musí oslovení k nečemu vést anebo se počítá i ten pokus? ;-)

Reakce na komentář: elwex #33Načítám náhled komentáře...

13
elwex 11. 02. 2008 19:44

dnešek byl úžasnej, skvělej, výbornej, všechno z The Game funguje :-D …viz dále :-)

Ale nejdřív: Qarku, oceňuju, žes dodržel slib a fakt pilně oslovoval, jsem zvědavej na další tvoje články. Den šestej (až nakonec) se mi fakt líbí – to, jak si jí dopředu všechno řek, to je prostě bomba :-)

Všechno už mám ve škole hotový, ale zkouškový ještě neskončilo a tak jsem vzal Qarkovu knížku, NLP, řeč těla a The Game a počmáral je zvýrazňovačem, udělal sem si z toho prostě skripta.

Dneska (pondělí) jsem vyrazil se zmatkem a zároveň sebedůverou a radostí do obchoďáku na smícháči. Paví teorie: Tyrkysovej kulich, žlutá košile, červený hodinky, no prostě příšerný, ale tolik holek se na mě ještě nikdy v mhd nekoukalo :-D …a oplácely i úsměvy :-)

Nejdřív dvojice holek (8,9). Zeptal jsem se "Ahoooj, znáte to tady?" / "No to určitě (ironickej úškleb)"… Pak sem se ptal na cestu a dozvěděl se, že jsou z Hodonína. Takže sem zkusil první srandičku (Pánové z Moravy snad prominou, je to přeci jenom u hranic, na to sem musel reagovat :-). "Západní Slovensko? tam to mám rád". Po chvilce jsem navázal dalším negem: "Máš super kabelku, ta se teď hodně nosí, viď?"., A pak jsem jim udělal "test nejlepších kamarádek" :-) Podle jejich reakcí všechno to škádlení fungovalo na jedničku, vesele jsem v tom pokračoval dál s dalšíma holkama :-)

V Tescu u regálu se svíčkama stála holka (kozačky, kožená blejskavá kabelky, uzoučká bundička s kožešinou… přesně ten typ, který jsem se vždycky bál oslovit)
Přepis z diktafonu:
"Počkej, nehejbej se." A pak jsem ji "sundal" (samozřejmě můj) kousek nitě ze zad a ukázal jí ho.
Širokej úsměv a "Jé, moc děkuju" (IZ)
"Koukám, že máš plnej košík svíček. Uplně mě děsíš, vypadáš jako čarodějka" (úsměv, neg)
Cože? (úsměv)
"možná to dělaj jenom ty tvoje zářivě modrý oči, to jsou čočky?" (další neg)
"Jo, jak jsi to poznal? A mimochodem, doma občas fakt čaruju :-)"
"Ségra má taky ráda svíčky, proto jsem vlastně tady, chtěl jsem jí udělat radost nějakym dárečkem."
"Já bych se teď měla hodně učit, tak radši nakupuju nesmysly"
"To mi někoho připomíná."
"Tvoje ségra taky čaruje?" (IZ :-D)
"Někdy zajdem na kafe." (schválně je tam tečka)
"Jo, ráda, to by bylo fajn"
Beze slova jsem sundal batoh a podal jsem jí papír a tužku.
"Počkej já si svoje číslo nepamatuju, mám nový, podívám se do mobilu … jak se jmenuješ?" (Pochopila. IZ)

Dala mi číslo, aniž bych jí položil za celej rozhovor jedinou otázku, to mě na tom všem potěšilo nejvíc :-) :-D

Reakce na komentář: qed #15Načítám náhled komentáře..., qakk #17Načítám náhled komentáře..., Sagi #24Načítám náhled komentáře..., Fedajkin #26Načítám náhled komentáře..., StaNov #29Načítám náhled komentáře..., Cid #79Načítám náhled komentáře...

14
Yipee 11. 02. 2008 21:06

Den třetí je pitomost.. ještě neviděl jsem holku co by v autobude četla noviny :-D


15
qed 11. 02. 2008 21:30

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...: Skvelé! Keby viac ľudí písalo takéto terénne správy, to by sa z toho učilo ;-). A vziať si diktafón, to je samozrejme dobrý nápad. Ja mám handsfree (dá sa cez to počúvať aj hudba) a skvele to nahráva. Keď moja úroveň pokročí, tak si aj ja rozhovory začnem nahrávať. Ešte: môžeš mi vysvetliť, čo je to ten test najlepších kamarátok? Vopred ďakujem. Určite si aspoň rAFC, ale tipoval by som ťa skôr medzi RAFC a GPUA.

Reakce na komentář: elwex #20Načítám náhled komentáře...

16
Gustaw 11. 02. 2008 21:58

No to se všichni máte když potkáte za den 1000 neznámých holek. Např. já žiju na malé vsi kde se každej zná s každým a do školy jezdím do blízkýho malýho městečka, kde taky většinu lidí aspoň od vidění znám. Takže takovéhle trénování je mi asi k ničemu… :-(


17
qakk 11. 02. 2008 22:16

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...: hezkýý;) Ale jednu otázku si stejně položil – jestli má kontaktní čočky :-)

Reakce na komentář: elwex #20Načítám náhled komentáře...

18
Larry Flynt 11. 02. 2008 23:08

A dneska mi ujel autobus, avšak za dvacet minut jel další. Inu nastoupil jsem do něj, pravda, co jsem mohl tak dělat. No u prostředních dvěří stála dívčina, velkou cestovní tašku s sebou měla a nějakej batůžek, přijdu k ní a povidám: "Ahoj, kam cestuješ?" no a byo jí 25 let, studuje v Praze na právech, bydlí sama na koleji s kamarádkou, má ráda Bon Jovi a Mobbyho, ráda jezdí na koních, věří v mír, doufá že zvolí Švejnara, stěžovala si na ceny kolejnýho, no strašný… mám telefón a mám se prej někdy stavit, že můžu přespat.. haha, to jsem zvědavej.


19
Kobliha 12. 02. 2008 10:08

1500 oslovení denně příští měsíc? To máme přes 48 oslovení denně, tedy kolem dvou oslovení za hodinu (počítáno ve dne v noci, soboty neděle). Uff, pěkná fuška! :-D


20
elwex 12. 02. 2008 11:49

Reakce na qed #15Načítám náhled komentáře...: Já jsem to nahrával přes handsfree u mobilu (že máš sluchátka kolem krku si nikdo nevšímá) a hlavně proto, abych si to pak poslech a uvědomil si chyby. Ale nejvíc nervózní sem byl, když mi na rychlo nešlo zapnout nahrávání, protože se zamkla klávesnice :-D
Test nej kámošek je rutina z tý knížky The Game. Řekneš jim, že se znaj dlouho. Nejspíš se zeptaj, jak to víš. Ty jim řekneš, prostě to vim a zeptáš se "Chcete abych vás podrobil testu nej. kámošek?" No a pak se zeptáš, jestli používaj stejnej šampon. Když se předtim než ti odpověděj na sebe podívaj, tak sou dobrý kámošky :-) A popovídáš jim o tom, jak je super, že mezi sebou dokážou domluvit telepatií.
Nenech se zmást, já sem teprve na začátku rAFC ;-)

Reakce na qakk #17Načítám náhled komentáře...: sakra, máš pravdu, byla tam otázka, mám se ještě co učit :-D sem na tebe zvědavej s těma 1500 holkama, taky si to vůbec nedokážu představit. To jedině, že bych prošel centrem a uplně každý bych řek jenom ahoj. Ale doufám, že ty tim oslovením myslíš něco víc :-)

Reakce na komentář: Kingkong #22Načítám náhled komentáře...

21
Kanvoj 12. 02. 2008 14:50

Pěkný článek. A konečně to půjdu taky vyzkoušet. Docela se těsim. Taky bych o tom napsat, co? Tak se zatim mějte. :-D


22
Kingkong 12. 02. 2008 15:24

Reakce na elwex #20Načítám náhled komentáře...: Hele asi mi něco uniklo. Jak dokazuje to, že se na sebe před odpovědí podívaj, že jsou dobrý kámošky…?


23
NetAtled 12. 02. 2008 17:53

heh… fakt promiň Qarku, ale já ti nevěřim ani slovo :-D


24
Sagi 12. 02. 2008 18:03

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...: Pěkný. Jakou knížku o NLP? :-)

Reakce na komentář: elwex #32Načítám náhled komentáře...

25
hmmm 12. 02. 2008 18:13

pěkný článek,ale pořád čekám na další článek o kouzlu osobnosti


26
Fedajkin 12. 02. 2008 18:32

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...: kámo tak ty nejses žádný máslo, dostal si zaslouženou odměnu za tvrdou práci. Doufam že ted už nikoho ani nenepadne psát ty kecy o Bradu Pittovi jako obvykle :-)

Reakce na komentář: elwex #32Načítám náhled komentáře...

27
Budovatel01 12. 02. 2008 18:36

Qarku oslovit 1500 dívek za měsíc je jako stranický ukol!Říká ti něco Stachanovské hnutí?Nejsi náhodou Komunista?


28
X 12. 02. 2008 19:49

Jdu do toho s váma.
Den 1) Na začátek jsem si vybral neděli, což se neukázalo jako příliš šťastné řešení a nakonec jsem ve městě strávil skoro 4 hodiny. Oslovil jsem 2 holky, každé jsem se zeptal, kde tady najdu optiku. Obě ochotně poradily a dokonce mě ani neposlaly na druhý konec města;-)
Den 2) V pracovní den už byla situace o poznání lepší. První holku jsem oslovil bez přípravy:
Já: "Ahoj, můžu se tě na něco zeptat?"
Ona: "Spěchám" a šla dál. Po dvou krocích se ale otočila, vrátila se ke mně a zeptala se na co? Teď jsem nevěděl co říct, takže jsem odpověděl na nic a šel jsem pryč.
Na druhou holku jsem zkusil, ať mi poradí co bych měl koupit sestře k narozeninám, že mě nic nenapadá. Měla sluchátka v uších, což se ale neukázalo jako překážka. Něco pro mě vymyslela, chvíli jsme povídali a pak jsem šel pryč.
Na třetí holku jsem zkusil očištění kabátu. Ta chvíli nereagovala a pak když jsem jí doběhl a řekl znova, tak na mě vybafla anglicky. Tak znova a English, ale ani nepoděkovala a zmizela.
Čtvrtá a pátá holka šly společně, odchytil jsem je v obchoďáku a chtěl opět poradit, co sestře k narozeninám. Tady jsme už kecali déle a nakonec mi poradily, ať koupím nějakou keramiku.
Den 3) Dnes jsem oslovil poprvé holku, která se mi opravdu líbila. Stálo to asi deset minut přemáhání, protože za mnou stála ve frontě, ale musel jsem splnit limit, takže šly výmluvy stranou. Kupoval jsem lítačku na metro a pokladní mi nechtěla vzít ISICa, protože se jí zdál propadlej. Chvíli jsem s ní diskutoval, protože jsem si jist, že platí, ale co naplat, prostě mi lítačku prodat nechtěla a hotovo. Využil jsem toho, že během diskuze s prodavačkou mi holka za mnou strčia pod nos její lítačku a zeptala se mě, jestli nemám aspoň tohle, že mi to možná pomůže. Neměl jsem, odešel jsem od okýnka, abych nezdržoval, počkal jsem na ni, řekl jí, ať mi to ještě jednou ukáže, pak jsme si chvíli povídali, pořád mi říkala něco o její kámošce, ale bohužel si už nepamatuju co a nakonec jsem se zase bez čísla rozloučil a odešel.

To číslo je pro mě zatím problém, ale uklidňuju se tím, že je to teprv sedmé oslovení v životě, takže není kam spěchat. Každopádně chci zapracovat a přístí týden získat i nějaký kontakt.

Reakce na komentář: elwex #32Načítám náhled komentáře...

29
StaNov 12. 02. 2008 20:00

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...: Čau chlape. Super práce. Asi si sedim na vedení, ale absolutně mě nenapadá, co je IZ.

Reakce na komentář: Sagi #30Načítám náhled komentáře..., qed #31Načítám náhled komentáře..., elwex #32Načítám náhled komentáře...

30
Sagi 12. 02. 2008 20:25

Reakce na StaNov #29Načítám náhled komentáře...: Pravděpodobně indície zájmu :-)


31
qed 12. 02. 2008 21:12

Reakce na StaNov #29Načítám náhled komentáře...: Indikácia záujmu (angl. IOI – Indication Of Interest).


32
elwex 12. 02. 2008 22:25

No tak dneska sem se zakecal s brigádnicí u stánku s kosmetikou. Po chvilce řikala, že má přítele, tak sem si řek, že nemám co ztratit a řek sem jí potichu: "Já většinou poznám, když mi holka neříká pravdu" Nevim, jak mě taková blbost napadla, ale ona se začala smát a řekla, že sem jí prokouk. Jenže číslo mi stejně nedala :-D

Reakce na X #28Načítám náhled komentáře...: super začátek. Podle mě už k číslu pak neni moc daleko, když si s ní chvíli budeš takhle povídat a budeš ji trochu škádlit ;-) Když ti dojdou slova tak prostě řekni "Zajdem někdy na kafe" a pak se zeptej na číslo. Většinou řekne NE (ať už to řekne jakkoli). Pak stačí dělat, žes to neslyšel a říct ji o číslo znova. Třeba takhle: Jasně, můžeš odmítat a taky můžeš celou tu dobu přemejšlet, jak hezký by to naše další setkání mohlo bejt :-D A s tou ve frontě to teda klobouk dolu. Já když do toho nejdu hned bez přemejšlení, tak pak už se jen tak neodhodlám…

Reakce na Fedajkin #26Načítám náhled komentáře...: Díky ;-) Ještě před dvěma měsícema bych si vůbec nedokázal představit, že bych se vůbec nějaký holky třeba jenom zeptal na cestu nebo, že bych navázal třeba v mhd oční kontakt na dýl než na vteřinu. Píšu to sem, abych vás ostatní motivoval, fakt to jde, chce to jenom se k tomu dokopat a trénovat pěkně od začátku :-)

Reakce na StaNov #29Načítám náhled komentáře...: jj, už sem z tý knížky uplně zblblej :-D IZ kolegové vysvětlili a neg je takovej "jako jako omylem" nepovedenej (zápornej) kompliment, kterym ji škádlíš.

Reakce na Sagi #24Načítám náhled komentáře...: no přiznám se, že to NLP sem ještě nezchroustal natolik, abych to zkoušel v praxi, mám nějakou knížku z výprodeje "NLP pro manažery". Sháněl sem "Úvod no NLP" ale marně…

Reakce na komentář: starý paprik #34Načítám náhled komentáře...

33
elwex 12. 02. 2008 22:27

Reakce na Hashar #12Načítám náhled komentáře...: já bych řek, že když začneš takhle špekulovat, tak zapomínáš, že to děláš předevšim kvůli sobě ;-)


34
starý paprik 13. 02. 2008 12:29

Reakce na elwex #32Načítám náhled komentáře...: The Game mám způlky přečtenou, nevim co si o tom mám myslet. Je to takový trhlý, používat předem připravený začátky rozhovorů, postupovat podle nějakýho plánu, koukat po IZ.. a nakonec to uzavřít převzetím čísla… Trochu to tu holku deklasuje jen na cíl tvejch útoků a taktik..
Ale zas na druhou stranu, koho to žere, když si to dotyčná nechá líbit a ještě ti u toho zobe z ruky, musí to bejt fajn pocit, mít takovou kontrolu nad situací.

Opakuju dotaz na Qarka na Elwex: Co děláte s těma číslama? Voláte na ně, když ta holka za to stojí a jdete pak na nějaký rande, nebo jenom sklízíte čísla, který si pak vystavujete doma ve vitrínce? :-D

Reakce na komentář: Qark #35Načítám náhled komentáře..., elwex #37Načítám náhled komentáře...

35
Qark url 13. 02. 2008 12:48

Reakce na starý paprik #34Načítám náhled komentáře...: Když nemám přítelkyni, tak na ta nejzajímavější čísla volám a domlouvám si schůzku. Když přítelkyni mám, beru čísla jen jako jeden ze způsobů uzavření rozhovoru (=dívka o mě měla zájem). S čísly nic dál nedělám, mám je na papírcích v kapse, dokud si v ní neudělám pořádek a nevyhodím je. Nevyhazuji je jako čísla, ale jako papírky. Rozhodně si je nevystavuji, ani je jinak nesbírám.


36
X 13. 02. 2008 22:54

Den 4) Dnes to byla tragedie, dopoledne se mi nechtelo nikam chodit, tak jsem zustal na private. Odpoledne jsem mel rustinu, tak jsem vyrazil o neco driv a sel jsem zkusit stesti na Chodov. Nejak jsem ale nemel naladu a navic jsem nepotkal moc cilu, takze jsem se k osloveni dostal az ve skole. Prvni hodina noveho semestru je idealni prilezitost. Do tridy jsem prisel dost pozde, takze na me zbyvalo posledni misto vedle docela hezke holky. Nejdriv me nic nenapadalo, ale pak jsem vyuzil toho, ze mela na stole ucebnici, takze jsem ji poprosil, jestli se do ni muzu kouknout. Pak jsme chvili povidali o skole a tim to skoncilo. Ja vim, jde o cislo, ale proste na to zatim nemam. Uvidime co prinese vikend, nekam vyrazim doma, tam se citim o neco lip nez v Praze, tak snad.

Reakce na komentář: S #44Načítám náhled komentáře...

37
elwex 13. 02. 2008 23:39

Reakce na starý paprik #34Načítám náhled komentáře...: Holky maj zase přirozený taktiky, jak tě po první větě odpálit, který si vytvořily v průběhu let, kdy se je hromada chlapů pokoušela svést a ony se prostě nechtěly nechat svést každym. A tohle je všechno jenom adekvátní reakce. Tak to vidim já. A v mym případě jde opravdu jenom o to, překonat taktikou u holky prvotní odpor (a u mě překonat trému/strach z oslovení) :-)

Některý holky oslovuju jenom proto, abych z oslovení pak neměl takovej strach, ale po nich nechci číslo. A ty, od kterejch číslo dostanu, těm sem zatim vždycky po pár dnech zavolal. A se dvěma už sem byl na kus řeči… :-) já hledám vztah a ne nástěnku s číslama… ;-)


38
X 14. 02. 2008 21:50

Den 5) Jedna holka denně je málo. Pro někoho, kdo jich už má za sebou pár stovek to možná stačí, ale pro absolutního začátečníka, jako jsem já, je to málo. Pak to dopadne jako dneska, k tomu, abych nějakou oslovil, jsem potřeboval třičtvrtě hodiny. Běhal jsem jak idiot po Chodově, některé holky jsem potkával podruhé, potřetí, ale prostě to nešlo. Nakonec jsem oslovil docela hezkou brunetku, odhadem tak 18 let, na kterou byl zezadu moc hezký pohled. Použil jsem očištění fleku na zádech a odměnou mi bylo poděkování a krásný úsměv. Pokaždé, když se mi nějaké oslovení povede, zaplaví mě opravdu úžasný pocit, ale bohužel to nevydrží do dalšího dne a víc než jednu jsem prostě oslovit nestihl.

Reakce na komentář: Tm #39Načítám náhled komentáře..., 5054a #40Načítám náhled komentáře..., samu #88Načítám náhled komentáře...

39
Tm 14. 02. 2008 23:02

Reakce na X #38Načítám náhled komentáře...: z toho si nic nedelej ja tu behal po meste cele odpoledne z toho jsem potkal 3 pekne a samotne holky, ani jednu jsem neoslovil, ale myslím že jsem získal zas o trochu více odvahy, hold asi musím casteji opakovat todle aby se mi to povedlo a prekoval bych tu nebilni zabranu osloveni neznameho.


40
5054a 14. 02. 2008 23:48

Reakce na X #38Načítám náhled komentáře...: já jsem vpodstatě taky začátečník, ale nědělá mi vcelku problém jakoukoliv holku oslovit. Ono to asi bude tím že tvůj jediný cíl byl sbalit holku a to je chyba. Musíš si vytyčit něco jiného, jít na nákupy, do knihovny atd. Prostě někde kde přirozeně holky potkáváš a brát je jako druhou důležitou položku v diáři. Když na takovou narazíš, nemysli usměj se a pozdrav jakobys jí znal odjakživa! Rozhodně se člověk nemusí bát, vždyť jde jenom o pozdrav. Dál stačí plácnout nějakou větu na otevření rozhovoru a snažit se být přirozený! Při balení si nikdy neříkám že ji chci sbalit, ale říkám si že si dobře pokecám a to je důležité. Sehnat dobrého kamaráda je těžší než sbalit holku. Takhle mi to připadá a to jsem začal balit holky aktivně tak před třema týdnama a stále v tom pokračuju i bez Qarkova článku Neflákám se! Dnes se mi dokonce přihodilo, že mě jedna holka balila a byl jsem tím dost zaskočen. A řeknu to takhle už si to nikdy nepřeju zažít, moc se mi to nelíbilo, prostě to není ono. Já rád dobývám a tak i přesto, že mi dala číslo na ní hned zapomenu, přešla mě chuť! Každopádně si čti a opakuj věci které tu Qark krásně vysvětluje i mě pomohly za což jsem mu vděčny.

Reakce na komentář: X #41Načítám náhled komentáře..., *** #67Načítám náhled komentáře...

41
X 15. 02. 2008 00:20

Reakce na 5054a #40Načítám náhled komentáře...: Ale já tohle všechno vím, sám jsem to sem někde nahoře psal, já se pak rozjedu když oslovuju třetí čtvrtou holku. Ale k tomu se musím dostat přes tu první a to mi dělá největší problém. Já samozřejmě nejedu do města s cílem jenom balit, mám školu na dvou místech a musím přejíždět mezi ní a bytem, takže využívám volnou chvíli k oslovení aspoň jediné holky, ale prostě ta první je nejhorší. Ale když si vezmu, kde jsem byl před týdnem a kde jsem teď, tak to je vzestup o 1000%. Bude to chtít ještě hodně času, ale aspoň jsem se přesvědčil, že to opravdu jde, to bylo podle mě to nejdůležitější a na tom se dá dál stavět. Uvidíme, co přinesou další dny.

Reakce na komentář: elwex #42Načítám náhled komentáře...

42
elwex 15. 02. 2008 14:38

Reakce na X #41Načítám náhled komentáře...: přesně tak, nikdy bych si nemyslel, že se to bude takovym tempem zlepšovat. Já mám za sebou necelý dva měsíce, teda s pauzama a vždycky když se ohlídnu třeba jenom tejden zpátky, tak si řikám, jakej jsem byl před tejdnem "negramot" :-D takže i tobě hodně úspěchů ;-)

Reakce na komentář: X #46Načítám náhled komentáře...

43
knyttr 15. 02. 2008 15:20

Tak balení by Ti třeba šlo a určitě rady rozdávat můžeš, ale co třeba rady jak potom s těma všema holčinama vydržet? :-)



45
S 15. 02. 2008 23:50

Reakce na S #44Načítám náhled komentáře...: a ještě uplně btw, informatika? :-D


46
X 16. 02. 2008 00:01

Reakce na elwex #42Načítám náhled komentáře...: Tak já ani nevěřil, že se jednou vůbec pokusím o něco jako pickup. Ale zhruba před týdnem jsem dospěl k závěru, že takhle to dál nejde a zajistil si asi tu nejlepší motivaci, jaká existuje. Půjčil jsem kámošovi poměrně dost peněz jako pojistku za to, že začnu oslovovat holky. A světe div se, ono to funguje. Je to docela drastické řešení, ale nemohl jsem jinak. Ale akonec jsem hrozně rád, že jsem to udělal. Tobě taky přeju co nejvíc úspěšných oslovení. Máš přede mnou náskok, tak doufám, že tě brzo doženu;-)
Reakce na S #44Načítám náhled komentáře...: Jasně, spolužák?

Reakce na komentář: S #47Načítám náhled komentáře..., com #48Načítám náhled komentáře...

47
S 16. 02. 2008 00:15

Reakce na X #46Načítám náhled komentáře...: jj. Když se podíváš na škole kolem sebe, tak zjistíš že těch šancí je tam docela dost, nebo ne docela, ale uplně nejvíc, akorát ne na našem oboru :-D. Proto radši trávim volný hodiny v budově ostatních fakult kromě 4

Reakce na komentář: M #51Načítám náhled komentáře..., X #55Načítám náhled komentáře...

48
com 16. 02. 2008 01:18

Reakce na S #44Načítám náhled komentáře...: Reakce na X #46Načítám náhled komentáře...: Kolegové :-)
Zde je taky vidět cílová skupina tohoto webu – kluk co umí s PC a najde si info, ale pořád u něj sedí :-)
Jinak hezký článek, jako ostatně skoro vždy. Quark thumbs up!

Reakce na komentář: X #55Načítám náhled komentáře...

49
P. 16. 02. 2008 12:50

Bezva článek a geniální web! Přesně to co kluk potřebuje aby se sebou něco udělal. Stránku jsem objevil asi před třemi dny a pomohla mi k prvním úspěchům! Fakt to funguje! Qarku dík :-D


50
J. 16. 02. 2008 16:18

Nazdar pickupeři,
mám takovej problém. Asi rok znám jednu slečnu, ale poslední 2–3 měsíce jsme se vídali nějak častěji(2krát do měsíce). Cca před týdenm jsem si uvědomil, jak se mi líbí. Na Valentýna, protože neměla čas nikam jít, jsem jí to napsal. CHYBA Prostě dosáhla čeho se jí chtělo a jsem úplně v její moci. Jak tp tak vypadá ven se půjde až ona bude chtít. Nevíte způsob, jak převést iniciativu na moji stranu? Jako je to v The game, aby poznala, že si to musí zasloužit.

Reakce na komentář: AgentSvr #64Načítám náhled komentáře...

51
M 16. 02. 2008 16:26

Reakce na S #47Načítám náhled komentáře...:
hele, ale na JM se bali holky uplne easy :-) Dole na tech sedackach, tam vzdycky nejaka zajimava sedi a skoro vzdycky z ni dostanes cislo :-) A co se tyce te rustiny, tak to je v poho,ne? Na dalsim cviku tam zase bude a muzes se ji zeptat na cislo :-)
btw: na zizkove je to s balenim horsi :-)

Reakce na komentář: B #52Načítám náhled komentáře..., X #55Načítám náhled komentáře..., qq #58Načítám náhled komentáře...

52
B 16. 02. 2008 21:03

Reakce na M #51Načítám náhled komentáře...: Jj žižkov je naprd :-)

Reakce na komentář: M #53Načítám náhled komentáře...

53
M 17. 02. 2008 00:57

Reakce na B #52Načítám náhled komentáře...:
i kdyz jsem objevil super zpusob baleni na zizkove, ale rikat Vam ho nebudu,pak bych tam mel konkurenci :-)

Reakce na komentář: com #54Načítám náhled komentáře...

54
com 17. 02. 2008 12:17

Reakce na M #53Načítám náhled komentáře...: Nedělej Zagorku. To je jak kdyby sem Qark napasl, že ví jak na to ale nebude nic psát že by měl konkurenci 8-)


55
X 17. 02. 2008 12:25

Reakce na S #47Načítám náhled komentáře...: Ja jsem na 5. Jinak jasně, holek je tam spousta, ale radši balím jinde než ve škole
Reakce na com #48Načítám náhled komentáře...: Nene, že bych byl expert přes počítače, to rozhodně ne, info zdaleka nehledám jen na internetu a jak je vidět z mých příspěvků, u počítače netrávím zrovna moc času;-)
Reakce na M #51Načítám náhled komentáře...: Nevím, ve škole jsem to zatím nezkoušel. Ja od té z ruštiny ani číslo nechci, ani se mi extra nelíbí, to byl jenom obecně povzdech, že mi zatím sbírání čísel dělá problém.


56
S 17. 02. 2008 16:07

Ha, takže nakonec všichni chodíme na stejnou školu :-D


57
M 17. 02. 2008 19:16

jj, presne :-) Vsichni ze stejne :-)
X: kazdopadne, to co si napsal, ze se ti az tak nelibi, tak si myslim, ze se bojis zeptat se ji a obhajujes si, proc to neudelas :-)


58
qq 17. 02. 2008 19:25

Reakce na M #51Načítám náhled komentáře...: no, Žižkov taky není tak špatnej (na oslovování). v 1. a 2. patře sb jsou křesla, a pak je tam stůl pro notebooky. To byste koukali, kolik holek nemá nastavenej eduroam :-D (stačí jen sundat sluchátka a poslouchat ;-)

Reakce na komentář: M #59Načítám náhled komentáře...

59
M 17. 02. 2008 21:42

Reakce na qq #58Načítám náhled komentáře...:
tak tam je moznost balit :-) Ale rekni mi, jak casto tam vidis nejakou peknou holku,co by stala za osloveni :-) Ja tak 1× do tydne, maximalne… a to jsem ve skole kazdy den :-)

Reakce na komentář: qq #60Načítám náhled komentáře...

60
qq 17. 02. 2008 23:08

Reakce na M #59Načítám náhled komentáře...: asi záleží na vkusu. Myslím si, že hezkých holek je (tam) spousta, rozhodně víc, než 1 týdně. To, jestli jsou nejen hezké, ale i sympatické, milé a jestli jsou volné, je ovšem věc jiná, to bohužel :-(


61
5054a 18. 02. 2008 07:51

zdravim, ještě dříve než qark vydal článek Neflákam se (cca 2 týdny)jsem taky začal oslovovat dívky za jakékoliv záminky, plnil jsem to každý den, bohužel jsem si to nezapisoval, čili bych musel dlouze vzpomínat. Ale co vždyť je to pořád téměř stejné. O číslo jsem si nikdy neřekl jelikož se s těma holkama potkávám ve vlaku nebo někde při cestě. A od těch co jsem dostal tak na ně raději zapomenu. Asi před týdnem mě nabalovala holka sama od sebe! Čili nemusel jsem nic dělat a veškeré snažení jsem přenechal na ní! Zajímalo mě co se z toho vyklube, jelikož mi tohle chování bylo odpudivé tak jsem její titěrné pozvání na sex odmítnul. Nechápu tudíž muže kteří si přejou aby za ně vše holky udělaly, protože bez boje čili uhánění mě to ani v nejmenším nebaví. A podobnou zkušenost raději zažít nechci! Kdyby někdo měl zájem tak sepíšu jak to probíhalo…. Dnes je pohodový den a už ve vlaku mě zaujala jedna holka ale s kámošema jsem šel dál, rozmyslel jsem si to a vrátil jsem se abych ji oslovil. Sekl jsem se a vzpoměl si na qarkův článek kde popisoval jak se odhodlat, čili tři, dva jedna, teď je vážně dobrá taktika a tak jsem ji oslovil kam jede, cíl cesty jsme měli stejný akorát každý na jinou školu ve stejném měste. Prostě pohodový pokec čítajicí 15 min. Jelikož je to vlak tak se tam jistě zase někdy střetnem. Nerad si beru čísla, tak to nechávámm náhodě… Poté před školou stála pěkná holka ale neměla přístupovou kartu tak jsem ji ochotně pustil a na pár slov taky došlo… Tak to je můjj den a to jsem do školy musel jít jen na 2 hodinky ráno :-) ale i tak jdou takticky využít. jinak Neflákám se splňuju téměř pořád kromě nedělí kdy jsem většinou doma… čili to se snad pochopit dá.. mějte se a přeji dobrý lov. ps. díky Qarku za supr články.


62
qq 18. 02. 2008 08:45

Jinak tyhle 2 články (Neflákej se a Neflákám se – prvních šest dní) mě asi zaujaly ze všech článků nejvíc. Patrně tím, že je v nich vidět i troška neúspěchu, nebo chyb, které se přihodí prostě každýmu, Qarkovi nevyjímaje.


63
J 18. 02. 2008 14:09

Tak teda dík za pomoc všici se na mě vykašlali :-)


64
AgentSvr 18. 02. 2008 14:38

Reakce na J. #50Načítám náhled komentáře...:
Hoj, můžeš to prosim upřesnit?? Jak víš, na čem u ní jsi, měl bych už pro tebe jednu radu, ale potřebuju znát torchu víc podorobností. Rozvin to trochu od toho Valentýna. Jaká další komunikace mezi váma byla tak…popř. mi do mejla pošli ICQ..

Reakce na komentář: J #65Načítám náhled komentáře...

65
J 18. 02. 2008 18:02

Reakce na AgentSvr #64Načítám náhled komentáře...: tu radu uvítám v každym případě :-)
klidně jí sem napiš, když by nevyhovovala napíšu toho víc


66
Tommy 18. 02. 2008 19:28

Čuz!Tak už sem se taky odhodlal a začal sem "posilovat" :-D
Sice mám trošku pozvolnější tempo než tady Qark,ale přece nějak se začat musí.Postupně začnu stupňovat…Je potřeba se udržovat ve cviku,zvláště když je jaro za dveřmi.


67
*** 20. 02. 2008 19:31

Reakce na 5054a #40Načítám náhled komentáře...: Klidně to popiš, přeci jen nestává se to tak často, že holka balí kluka. Teda pokud někdo nevypadá zrovna jako Brad Pitt :-)

Reakce na komentář: 5054a #71Načítám náhled komentáře...

68
P. 20. 02. 2008 22:19

Taky se musim přestat flákat. Už jsem začal s dotazy a zjistil jsem, že holky nekoušou :-) Jen to někdy nevyjde(jako tentokrát), ale když si člověk řekne: špatná zkušenost taky zkušenost, tak všechno hned bere líp. Každopádně zlepšení je evidentní.
Díky a uzdrav se nám Qarku! :-D

btw. Brad Pitt podle mě není takovej krasavec.


69
elwex 20. 02. 2008 23:07

dneska to bylo super :-) nejdřív jsem zajel na druhej konec Prahy, někam kde to moc neznám, ale ke stanici metra, kde chodí hodně lidí. Měl sem z toho takovej lepší pocit než na "domácí půdě" :-) A pak sem jel do jednoho velkýho obchoďáku, kde prodávala v jednom stánku s pečivem naprosto nádherná holka, asi nejhezčí, co jsem za poslední rok viděl, přesně můj typ :-) Číslo sice nemám, ale aspoň si nevyčítám, že jsem nic nezkusil. Bylo to uplně nejšílenější "oslovení"… Za mnou byli lidi čekající ve frontě, vedle ní za pultem byly dvě starší ženský (asi vedoucí) a ještě jedna holka. Při prvních pár větách jsem měl tep tak 200 :-D Sakra, na tuhle Verču asi jen tak nezapomenu :-)

Qarku: To bude šílenej fofr, těch 1500. Zajímalo by mě, kde je budeš shánět. Dneska jsem během celý hodiny u zmíněnýho metra potkal aspoň trochu hezkejch holek jenom pět a dvě z nich tam prošly dokonce dvakrát :-D


70
Tm 21. 02. 2008 15:12

zdravim. jak oslovujete holky na ulici? zezadu nebo zepredu?
ja zatim oslivil jen zepredu. kdyz se plizim na ni zezadu tak mi to prijde blbe ji jen tak oslovit, jak to teda delate?

a dale kdyz jde holka naproti ale ulice je siroka a kazdy jdete na jinem konci tak se pretlacite pres ty lidi lidi a oslovite ji? ja totiz tahkle propasl uz hodne sanci.

Reakce na komentář: 5054a #71Načítám náhled komentáře..., qed #72Načítám náhled komentáře..., orel235 #85Načítám náhled komentáře...

71
5054a 22. 02. 2008 14:38

Reakce na *** #67Načítám náhled komentáře...: popsané to mám jen vytvořím kratší verzi i tak aby nebylo zřejné odkud sem..

Reakce na Tm #70Načítám náhled komentáře...: Oslovuju jen zepředu jelikož je to jednodušší a zatím nemám tolik drzosti abych si to mohl dovolit i když jsi mi dal dobrou záminku proto abych ihned vyrazil do města dokud tu jsem. Jinak o tom jak oslovit holku kdyz je na druhé straně popřemýšlím. Jediné co mě tak napadá je puberťácky vyšším hlasem pozdravit! :-) A vrhnout se za ní že jsi jí dlouho neviděl a pak se postupně vymotávat z toho že jsi si ji nejspíše spletl, prostě něco v tom smyslu. Problém je v tom že k tomuto člověk opravdu potřebuje hodně kuráže a pohotovosti. Ovšem pokud přežijete prvních 20–30 sekund tak vše bude v pohodě. Jinak do tohodle se určitě nepouštějte pokud nejste sběhlí ani při balení v knihovně které považuji za jedno z nejjednodušších.


72
qed 22. 02. 2008 15:22

Reakce na Tm #70Načítám náhled komentáře...: Keď oslovíš holku zo zadu, tak ju úplne vydesíš. Ony sú dosť vydesené aj keď ich oslovíš spredu.


73
Ivo 23. 02. 2008 15:44

prosím chci se jenom zeptat…když se s holkou takhle často vídam nějaké to líbani je ,mám se jí normálně zeptat jestli se mnou nechce chodit?Nebo jí to dojde a půjde to samo? protože takhle spolu něco máme ale nedáváme to najevo.Tak jak to udělat aby sme spolu prostě regulérně chodily?Drželi se za ruce apod..díky za odpovědi..


74
Snake 23. 02. 2008 21:20

Eště sem sem nic nenapsal takže premiéra :-) … Ono nejde jen oslovit, ale cítit se dobře a usmívat se – například dneska … to byl zajímavej den:

Zprvu jsem šel do obchodního centra (přiznávám že i s jinými postranními úmysly) když se mi zahákla za ruku slečna a šla se mnou jakoby nic ( :-D). já, trochu vylekaný, ale nedal jsem na sobě nic znát a šel jsem dál, jsem se zeptal: Co? (Fakt inteligentní :-D)
Ona: Co co?
Já: Co co co co co? (postavila se proti mě a tím mě zastavila)
Ona: Co na mě tak koukáte?
Já: Tak nic no (a sklopil jsem zrak)
Ona: (zasmála se) Ty seš rostomilej
--– zajímavá chvilka, ale možná je jenom škoda že patřila k tomu "bublinovému" operátoru …


75
bestial 23. 02. 2008 21:21

nikdy som sa ziadnej holky nespytal ci chce so mnou chodit…..a uz som s par chodil tomu ver :-D

nechaj to prerast :-)


76
archie 23. 02. 2008 23:22

heh, já mám trochu opačnou zkušenost.
Jel jsem autobusem jedné nejmenované firmy co má v názvu student, což je mimochodem výborné místo na konverzaci když vám osud posadí vedle vás nějakou pěknou dívčinu.
A právě to se mi stalo, jenže to ráno jsem byl trochu rozespalej a na konverzování jsem neměl moc náladu…a ta slečna začala ohraným jestli nevím datum a pak už to jelo nějak samo…zjistil jsem že chodíme na stejnou vejšku a celou cestu jsme strávily v družné konverzaci a sama mi pak "vnutila – nabídla" číslo když jsem obdivoval její mobil… docela mě to potěšilo, protože já byl tentokrát na té straně která byla "balena", což se mi vlastně stalo poprvé.
Myslím že takovým dámám, které na tohle mají odvahu patří potlesk

Reakce na komentář: Snake #77Načítám náhled komentáře..., Danny #78Načítám náhled komentáře...

77
Snake 24. 02. 2008 07:27

Reakce na archie #76Načítám náhled komentáře...:
Taky se mi to už jednou stalo, ale vůbec se mi to nelíbilo, protože jak už tady měkdo řekl, bě baví, když je slečna dobývána a kyž dělá trochu drahoty, protože pak si člověk může říci, že něco dokázal …


78
Danny 24. 02. 2008 10:32

Reakce na archie #76Načítám náhled komentáře...: archie, a na jaké VŠ/fakultě studuješ? Já se momentálně rozhoduju a hledám trochu inspirace.. :-)

Reakce na komentář: archie #90Načítám náhled komentáře...

79
Cid 24. 02. 2008 11:35

Reakce na elwex #13Načítám náhled komentáře...:
Taky jsem si obstaral tu vybornou knizku The Game a muzu potvrdit ze to SKUTECNE funguje. Kdyz si to prectete tak jste tak nabuseny sebevedomim a virou ze je mozny uplne vsechno a vcera jsem to vyzkousel nazivo a vysledek dve telefonni cisla :-D Sam jsem tomu nemohl uverit je to tak snadny kdyz vite ze o nic nejde. Hlavni vec usmev a dobra nalada dela divy.
BTW zkousel jsem takhle oslovovat poprvy, date si panaka na povzbuzeni a jde to.
cislo jedna mela neco napsanyho na satech: Ja : (cetl jsem co tam ma napsanyho ale schvalne ze to nemuzu precist)
Ona: (precetla to sama) smich
chvili jsme si povidali, pak jsem odesel…
druha: predbehl jsem celou frontu k piti kde si zrovna chtela objednat a objednal jsem pro sebe a otocil se na ni a rekl: a co pro tebe? Ona: videl jsem ji na ocich jak chtela rict neco jako tys me predbehl ale rekla jen: dzus, pak jsme si tukli, chvilku pokecali, zadny cislo…
treti: tancuje s kamaradkou, postavim se tak dva tri kroky a koukam ji do oci a usmivam se, sama se prisla zeptat odkud se zname (neveril jsem), plouzak, pokec, prvni cislo
ctvrta: zkusil jsem trik s niti, podekovala, odesla,…
pata a sesta (asi kamosky, sedely na zidlich): ocni kontakt na obe, zeptal jsem se proc sedej a netancujou, jedna se zacala vymlouvat ze jsou unaveny ze je bolej nohy a jeste se nadechovala ze neco rekne tak jsem se otocil na tu druhou a zeptal jsem se: Vzdycky si takhle stezuje?
Tancovat sly obe, chvilku jsem jednu ignoroval a povidal si s tou druhou a ta prvni se sama zacala snazit o moji pozornost (presne jak pisou v ty knizce, opet jsem nemohl uverit). Chvilku jsem si ji jeste "nevsimal" a pak ji chytil na plouzak, sama mi propletla prsty a stiskla ruku, vysledek druhy cislo…

Reakce na komentář: elwex #83Načítám náhled komentáře...

80
Liner 24. 02. 2008 20:25

Co je to za knihu ta The Game, uz som to tu viac krat videl spomenute, da sa to niekde zohnat, od ktoreho autora to je?

Reakce na komentář: Snake #81Načítám náhled komentáře...

81
Snake 25. 02. 2008 07:55

Reakce na Liner #80Načítám náhled komentáře...:
Qark jí "nahodil" v předchozím článku: Hra (The Game) Neil Straus


82
Liner 25. 02. 2008 18:59

Nemá to niekto ako ebook? The Game Neil Strauss. Keby sa našla nejaká dobrá duša, tak mi ho prosím pošlite na Liner2@zoznam.sk
Dakujem

Reakce na komentář: elwex #83Načítám náhled komentáře..., Jamess #84Načítám náhled komentáře...

83
elwex 25. 02. 2008 22:44

No tak dneska sem nějak neměl náladu, byl sem z prvního školního dne nějak vyřízenej, tak sem se o nic nepokusil, měl bych se nějak potrestat :-D

Reakce na Cid #79Načítám náhled komentáře...: Super :-) Jen tak dál… přesně jak řikáš, i kdyby v tom nebylo tolik výbornejch návodů jak se seznamovat, tak i tak by to byla super knížka, protože dodá ohromný sebevědomí. Člověk si uvědomí, že je možný všechno :-)

Reakce na Liner #82Načítám náhled komentáře...: Má to skoro 500 stránek, to by se mi teda na kompu číst nechtělo a tisknout už vůbec ne. Radši si to objednej ;-)

Reakce na komentář: Sagebus alias Louis Cyphre #94Načítám náhled komentáře...

84
Jamess 25. 02. 2008 22:50

Reakce na Liner #82Načítám náhled komentáře...:
Neblázni človeče, šup šup do obchodu, toto je jedna z kníh ktorá musí byť v každej dobrej knižnici (tej domácej samozrejme…)


85
orel235 28. 02. 2008 00:35

Reakce na Tm #70Načítám náhled komentáře...: Mám otestováno, že nezáleží jestli tu holku oslovíš zezadu, zepředu nebo z boku. Dále pokud uvidíš holku, která se ti líbí a jde po druhé straně ulice, rozběhni se za ni a zastav ji. Řekni, že se ti líbí a zeptej se jí na jméno, kam jde, něco a navaž na to další konverzaci.

Ve svý době jsem se na dobíhání holek specializoval a měl jsem v tom celkem slušnou úspěšnost. Jedna z pěti holek se mnou šla na rande }:->

Reakce na komentář: Darken #131Načítám náhled komentáře...

86
jana 28. 02. 2008 20:01

hehe chvíli jsem přemýšlela jestli ta slečna z prvního dne nejsem já, ale myslím že mi tehdy při brigádě nikdo písmo nepochválil takže :-) jinak tento blog jsem objevila nedávno a hodně mě to tu zauajlo, hezky se to čte a pokaždé mám pocit "právě uhodil hřebík na hlavičku!" takže díky za to, piš/te dál pane qarku! ;-)

Reakce na komentář: jana #87Načítám náhled komentáře...

87
jana 28. 02. 2008 20:02

Reakce na jana #86Načítám náhled komentáře...: ehm pochopitelně jsem myslela druhý den. jsem detailistka ale tohle mi uniklo :-)


88
samu 28. 02. 2008 23:32

Reakce na X #38Načítám náhled komentáře...: to co nevyuzijes prave to, ze kocku stretnes opakovane? mal by si za nou zajst a povedat jej, ze si ju uz druhy krat stretavas a urcite to chce osud, aby ste si isli pokecat niekam na kavu ;-)


89
petr 29. 02. 2008 11:19

musím říct že když sem včera šel přes Václavák kolem Luxoru tak sem taky neodolal a knihu Hra(the game) si koupil,no ale překlad občas není nic moc anglické zkratky se taky překládaj do češtiny(AFC=PFU),rozhovory přeložené do češtiny taky žádnej zázrak(měli by bejt v závorce v angličtině) asi to budu porovnávat s anglickou e-book.Ale jinak je kniha hodně dobrá doporučuju.Neví někdo kde by na netu najít ty triky něco takovýho by se hodilo.Zastavení hodinek apod..

Reakce na komentář: Jono #91Načítám náhled komentáře...

90
archie 29. 02. 2008 19:58

Reakce na Danny #78Načítám náhled komentáře...: V Plzni na ZCU filosofickou fakultu. Plzen je fajn a to sem zapřísáhlý Pražák.

Jinak mám další zážitek.
Holky oslovuju většinou spíš jen tak, třeba když se nudím nebo se mi nějká líbí. Žádný sport si z toho nedělám.
Ale tentokrát se mi naskytla dobrá příležitost, která skončila dost zábavně.
Jel jsem domů obtěžkán taškami a šel sem metrem. Uviděl jsem jednu pěknou holčinu která se tvářila strašně unudeně a vcelku se mi zalíbila. Hned sem dostal nápad. Přišel jsem k ní a povídám, že nejsem z Prahy a že bych potřeboval trochu poradit, že se v metru vůbec nevyznám. Nejdřív se tvářila dost nepříjemně ale pak se v ní něco zlomilo a stala se strašně ochotnou. Ukázalo se, že máme půlku cesty společnou. Jenže pak na jedné zastávce nastoupili revizoři a to mi vytvořilo trhlinu v plánu :-O) musel jsem vyndat tramvajenku a ty většinou nePražáci kteří jedou poprvé metrem nemají.
Nakonec z toho byla vcelku vtipná situace když sem jí to celé vysvětloval, ale slečna to vzala strašně v pohodě.


91
Jono 01. 03. 2008 02:58

Reakce na petr #89Načítám náhled komentáře...: cau peto , mas The game ako e-booooook ? mohol by si mi to poslat ? ;-)

Reakce na komentář: SqEEz #92Načítám náhled komentáře...

92
SqEEz 01. 03. 2008 08:32

Reakce na Jono #91Načítám náhled komentáře...: čau Jono, máš to na mailu ;-)

Reakce na komentář: Jono #97Načítám náhled komentáře...

93
Tm 01. 03. 2008 08:48

SqEEzi mohl by jsi mi to taky prosím poslat na mail tu knihu the game. dík

Reakce na komentář: SqEEz #96Načítám náhled komentáře...

94
Sagebus alias Louis Cyphre 01. 03. 2008 10:01

Reakce na elwex #83Načítám náhled komentáře...: Cus chlape nechtel by ses podilet na ceske verzi mysteryho stranek?

Reakce na komentář: elwex #98Načítám náhled komentáře..., Artur #104Načítám náhled komentáře...

95
Sagebus 01. 03. 2008 10:04

Vcera jsem zkousel Stylovu historku LTR, ktera ho nikdy nezradila, me teda vcera ano. SHIT!!! Nevim jestli sem to zkurvil ja nebo by to dopadlo stejne i tak.


96
SqEEz 01. 03. 2008 10:27

Reakce na Tm #93Načítám náhled komentáře...: pánové mám ale anglickou verzi :-) a stejně si koupím knížku, protože pro mě něco číst na pc je utrpení :-)ještě k tomu to má 468 stran


97
Jono 01. 03. 2008 18:18

Reakce na SqEEz #92Načítám náhled komentáře...:
dik moc…no jasne ja by som si tiez radsej kupil knizku , ale zatial sa tak zda ze na slovensku ju nemaju , i ked priznam sa vela prace s patranim som si nedal
este raz dakujem :-)


98
elwex 01. 03. 2008 22:32

Reakce na Sagebus alias Louis Cyphre #94Načítám náhled komentáře...: klidně… ale nevím, co si přesně představuješ pod pojmem "podílet se". Klidně bych moh něco vytvořit, v php umim… Otázkou je, kdo by tam chodil. Mysteryho místnost byla jenom pro vybraný lidi. A kdo by ty lidi vybíral? Jak by se posuzovalo, kdo tam může a kdo ne?

Reakce na komentář: Sagebus #101Načítám náhled komentáře...

99
Impy 01. 03. 2008 22:45

Lidi, hledám někoho, kdo by se chtěl podílet na svém zlepšování v balení ženských, komunikaci, vytváření charisma apod. Nejlépe z Plzně.Je mi 19 let a chci začít se sebou něco dělat.

Pokud má někdo zájem spojit síly, ozvěte se na mail ;-)

Reakce na komentář: Snake #100Načítám náhled komentáře...

100
Snake 02. 03. 2008 08:10

Reakce na Impy #99Načítám náhled komentáře...:
myslim, že to sem nepatří … zkus to na fóru


101
Sagebus 02. 03. 2008 09:15

Reakce na elwex #98Načítám náhled komentáře...: no přesně tak. jen pro vybrane lidi. to by znamenalo maly okruch osob, lepe by jsme se poznali resp. mohli by jsme poznavat techniky druhych a rozebirat je osobneji.kdyz tak napis na baraba22@seznam.cz, muzem to prodiskutovat.


102
wertikal 02. 03. 2008 11:43

Kdo chce videt mistra Mystery v akci Pickup Artist Reality show
Sice se to musi brat "s odstupem" je to televizni show pro amiky, ale par dobrych postrehu tam je.

Kdo ma ebook the Game prosim poslete mi to na mail

JD

Reakce na komentář: pjotr #103Načítám náhled komentáře...

103
pjotr 02. 03. 2008 12:58

Reakce na wertikal #102Načítám náhled komentáře...: z te stranky na kterou odkazujes to stahnout nejde. stahne to jen maly rar soubor

Reakce na komentář: wertikal #118Načítám náhled komentáře...

104
Artur 02. 03. 2008 16:56

Reakce na Sagebus alias Louis Cyphre #94Načítám náhled komentáře...: Nevím jestli on, ale pokud chcete, můžu vám s tím pomoct já :-) artur.dion@seznam.cz


105
Baraba 03. 03. 2008 09:43

Ahoj lidi, mám na vás otázku. Co by jste poradili člověku, který trpí a "one-itis," syndromem (i.e obsessive crushes). Kamarád mi poradil čas + jiné ženské, ale to nefunguje. Časově už je to tak měsíc a půl co s ní nejsem a ženské sem měl od té doby 3 – pokaždé,když pak s nima sem, myslím je na one-itis. Dozvěděl jsem se, že už má přítele, ale ani to mě od myšlenek na ni neodradilo. Poradil by někdo něco?

Reakce na komentář: Artur #107Načítám náhled komentáře...

106
Artur 03. 03. 2008 13:53

Měsíc a půl je hrozně málo. To je naprosto nic. Já jsem ani po dvouletém vztahu s úplně jinou holkou na tu svou dávnou one nezapomněl a jakmile jsem se s přítelkyní rozešel, začal jsem zase balit ji :-) Myslím si, že bys především měl přestat brát na ni nějaké ohledy, myslet na to, že máš tu svoji one-itis atd. Kašli na ni, na to co si o Tobě myslí, na to jestli někoho má (Jak jsi se dozvěděl, že má přítele? Zjišťoval jsi snad o ní něco? Bavil ses o ní s někým? Chyba!). Soustřeď se na práci, školu, na zdokonalování se v oslovování a balení jiných (The Game je v tomto ohledu opravdu inspirativní :-) ) a kašli na ni. A když ji náhodou potkáš, ignoruj ji, nebo na ni zkus stejné techniky jako na ostatní. V případě, že to nevyjde, nemáš co ztratit. A v případě, že to vyjde, si aspoň uvědomíš, že zdaleka není tak výjimečná a jiná jak sis myslel, protože na ni platí to co na ostatní. Ale pamatuj, že Ty nezačínáš s čistým štítem, tzn. nemůžeš do toho jít s tím záměrem, že ji nakonec sbalíš…

Reakce na komentář: Artur #107Načítám náhled komentáře..., baraba #108Načítám náhled komentáře..., baraba #109Načítám náhled komentáře...

107
Artur 03. 03. 2008 13:54

Reakce na Artur #106Načítám náhled komentáře...: Se omlouvám, to měla být Reakce na Baraba #105Načítám náhled komentáře...:


108
baraba 03. 03. 2008 14:15

Reakce na Artur #106Načítám náhled komentáře...: To je docela zajimava myslenka, zkusit na ni Routines (kdyz to vyjde a dostanu ji zase, nebudu ji uz chtit, urcite ne tak moc, protože si uvědomim, že neni tak vyjimečna. Když to nevyjde nebudu mit sice ji, ale diplomaticky řečeno – bol na srdci). btw. ja se o ni bavil s jeji kamaradkou, kterou permanentne potakvam a ona zacala ten rozhovor. The One tady potkam nemuzu, je je v CR tisice kilometru ode me, což je asi lepši. Kazdopadne dik za radu (v podstate si me utvrdil, podpořil v tom co sem si myslel).


109
baraba 03. 03. 2008 14:17

Reakce na Artur #106Načítám náhled komentáře...: a ještě otázka. Začal jsi pak balit zase tu ONE. Povedlo se?

Reakce na komentář: Artur #110Načítám náhled komentáře...

110
Artur 03. 03. 2008 18:36

Reakce na baraba #109Načítám náhled komentáře...: Ne, zatím se nepovedlo. Ale průběžně na ní pracuju. Ne ani tak proto, že bych po ní pořád tak bezmezně toužil (to už mě přecejen asi přešlo), ale proto, že to je určitá výzva :-) Ale nijak to nehrotím (taky se nevídáme nějak moc často) a úplně normálně balím jiný holky :-)


111
Kony 04. 03. 2008 15:10

Zdar Impy, jsem taky z Plzně ale nevim, jestli je to dobrý nápad, podle mě asi nejlíp se zlepšíš sám ale je pravda, že je dobrý, když tě někdo dobře vyhecuje, to mi občas dost chybí

Reakce na komentář: Artur #112Načítám náhled komentáře..., Impy #115Načítám náhled komentáře...

112
Artur 04. 03. 2008 15:15

Reakce na Kony #111Načítám náhled komentáře...: Ono spíš mu jde možná o to, aby mohl vyrazit ven s někým, kde by se dalo balit, ne nutně aby ten člověk šel balit s ním. Spíš prostě přijít do toho baru sám a s nikým se tam neznat je jednak pro něj psychicky náročnější a pak taky to nepůsobí dobře na ty holky – osamělý lovec, který se tam jen tak potlouká.

Reakce na komentář: Sagi #117Načítám náhled komentáře...

113
Jono 04. 03. 2008 17:35

Inak pani , uvedomujete si ako budeme vyzerat ked sa o tomto vsetkom raz dozvedia zeny ? :-D
vytiahol som na nu routines … dal som jej neg :-D
atd atd

Reakce na komentář: Artur #114Načítám náhled komentáře..., Sagebus #116Načítám náhled komentáře..., Sagi #117Načítám náhled komentáře...

114
Artur 04. 03. 2008 18:13

Reakce na Jono #113Načítám náhled komentáře...: Samozrejme budeme vyzerat ako PUAs :-D


115
Impy 04. 03. 2008 18:46

Reakce na Kony #111Načítám náhled komentáře...:
Kony, tak se ozvy na mail impy[zavinac]email.cz a můžem hodit řeč.


116
Sagebus 04. 03. 2008 19:08

Reakce na Jono #113Načítám náhled komentáře...: Nijak spatne. Budou rady, ze s nima budem schopni lepe komunikovat, zabavit je i sebe, lipe si uzit zivot a vse co nabizi :-). Ony se pro nas stroji, my …


117
Sagi 04. 03. 2008 22:06

Reakce na Artur #112Načítám náhled komentáře...: No tam kde lidi chodí ve skupinách je lepší přijít ve skupinách, ale na druhou stranu tam kde lidi chodí samostatně není wing potřeba :-)
Reakce na Jono #113Načítám náhled komentáře...: Rozdíl je jestli si přečteš nějakou knížku (dejme tomu The Game), jdeš mezi lidi a používáš hlava nehlava rutiny, negy, openery nebo jestli si to prostuduješ a pochopíš to. Pak se chováš jinak a už tím ženy přitahuješ. (alpha chování, prize frame, cocky&funny,…) Negnout se dá skoro všechno a rutiny jsou minimálně do začátku užitečné, ale ani zdaleka to není o rutinách a negech :-)

Peace :-)

Reakce na komentář: Jono #119Načítám náhled komentáře..., Jono #119Načítám náhled komentáře...

118
wertikal 04. 03. 2008 22:20

Reakce na pjotr #103Načítám náhled komentáře...: ehm, ano protoze na rapidsharu muzes stahovat max po 100Mb, jeden dil je na 4 rar souborech, to je kompresni format vis.

Reakce na komentář: pjotr #120Načítám náhled komentáře...

119
Jono 04. 03. 2008 23:23

Reakce na Sagi #117Načítám náhled komentáře...: Reakce na Sagi #117Načítám náhled komentáře...: neboj som dostatocne chytry na to aby som to pochopil , a  nechodil po svete otvarajuc negmi a zatvarajuc openermi :-)
inak len tak cisto HYPOTETICKY , koluje tu este nejaky iny material na styl The Game ?

Reakce na komentář: Sagi #122Načítám náhled komentáře...

120
pjotr 05. 03. 2008 02:33

Reakce na wertikal #118Načítám náhled komentáře...: to ja vim. ono to stahne pouze nekolika kilobit. soubor. vis


121
Péťa 05. 03. 2008 10:12

Hmm néé fakt se neflákáš, jen je poslední článek starej skoro měsíc… Ale jinak se vůbec neflákáš, ty doslova dřeš!

Reakce na komentář: Qark #124Načítám náhled komentáře...

122
Sagi 05. 03. 2008 10:55

Reakce na Jono #119Načítám náhled komentáře...: Jde spíš o to pochopit proč to funguje, proč být alfou, aby to celé fungovalo nestačí jenom používat NEGy, naučené openery a rutiny, ale musíš změnit styl chování, vystupování, myšlení (inner game ovlivňuje body language, je to podvědomé, vědomě to lze ovlivňovat jen po určitou, nedostačující dobu…). Ženy jsou na tohle citlivější, lépe vnímají tyto signály a proto fo poznají, i proto to funguje…

Dají se stáhnout, ale povětšinou v angličtině… Mystery Method, Venusian Arts Handbook, Attraction isn't a choice, Double your date, Juggler method, RSD (Tyler Durden),… teď jsem si stáhl How to become an Alpha Male a Secrets of Alpha Male…

Neříkám, že to nechápeš, ale nesouhlasím s názorem, že by to ženám mohlo vadit, že jsme na ně "použili" poznatky plynoucí z genocentrické evoluce, psychologie, biologie… :-) (je to pouze můj názor, o pickup se zajímám velice krátkou dobu, samozřejmě se můžu mýlit… .)

Reakce na komentář: Artur #123Načítám náhled komentáře..., Jono #130Načítám náhled komentáře...

123
Artur 05. 03. 2008 11:11

Reakce na Sagi #122Načítám náhled komentáře...: Myslím, že se nemýlíš. (Ale taky se tomu nevěnuju nějak moc dlouho.) Vadit to bude tak maximálně zamindrákovaným feministkám, které nás stejně asi moc nezajímají. Ve chvíli, kdy nějakou holku sbalím, těžko mi bude vyčítat, že jsem ji sbalil na to či ono (možná tak z legrace). A kdyby snad, je to její problém – neměla se nechat, když jí to tak vadí, ne? :-)

Reakce na komentář: Sagi #126Načítám náhled komentáře...

124
Qark url 05. 03. 2008 11:37

Reakce na Péťa #121Načítám náhled komentáře...: Neboj, neflákám se, oslovuji pravidelně. Jen to musím sepsat. Čas na to zatím nebyl, protože vážně doslova dřu :-D

Reakce na komentář: Sagi #125Načítám náhled komentáře...

125
Sagi 05. 03. 2008 11:44

Reakce na Qark #124Načítám náhled komentáře...: Ale stíháš reagovat do půl hodiny… úctyhodné :-D


126
Sagi 05. 03. 2008 14:05

Reakce na Artur #123Načítám náhled komentáře...: Čím víc o pickupu získávám, tím víc mi to přijde jako předělání se na alfu + pár strategií a pochopení genocentrické evoluce :-) Nemůžu si pomoc :-D


127
Louise Cypher 06. 03. 2008 20:50

Právě jsem se dodíval na The Pickup Artists, máte li mžnost se na to podivat. Doporučuju. Neskutečně mě to nakoplo, snad více než kniha The Game. Vidíte to na živo, skutečné pokusy, úspěchy i selhání. Tak jsem se rozhodl, že dneska se pokusím minimálně o 5 setů (máme dneska univerzitní párty). PULL THE TRIGGER. A zitra tu napíšu co a jak.

Reakce na komentář: Louise Cypher #128Načítám náhled komentáře...

128
Louise Cypher 07. 03. 2008 12:03

Reakce na Louise Cypher #127Načítám náhled komentáře...: Nejak sem neziskal odvahu na celych 5 setu. Oslovil jsem jen jednu skupinku (3 děvčata z nichž 2 byly určitě nejméně HB9) s opener-Kissing-cheating, docela je to zajimalo. Mi bušilo srdce,že jsem se snad cely musel třást a dělal jsem neskutečne chyby v angličtině. Moc dlouho jsme se nebavili, hned jsem pak odesel. Ale i tak to považuju za úspěch! Příště (dneska-nejak mě to chytlo :-) ) musím oslovit více a neodejít tak brzy.

Reakce na komentář: Artur #129Načítám náhled komentáře...

129
Artur 07. 03. 2008 15:38

Reakce na Louise Cypher #128Načítám náhled komentáře...: I tak skvělá práce. Vůbec to odhodlání se je asi největší pokrok.


130
Jono 12. 03. 2008 22:32

Reakce na Sagi #122Načítám náhled komentáře...: A myslis ze by si mi to mohol vsetko poslat ? usetril by si mi kopec roboty :-)

jan.miklanek@gmail.com

Hm a nejaka rada kde najst nejake fajne routines ? :-)neze by som sa ich teraz planoval rad radom ucit , ale nejaka mila vec co potesi zenske oko i dusu


131
Darken 19. 03. 2008 18:49

Reakce na orel235 #85Načítám náhled komentáře...: Mohu potvrdit, že dobíhání se holek se opravdu vyplatí, ale ještě lepší je jiná věc. Bavit se s holkou, nedávat záminku balení, ale povídání.. pak odejít a najednou s z ničeho nic vrátit a říct ji o číslo (samozřejmě v ní musí kluk vyvolat před tím zájem).. v 90% to vyjde a je to zaručeně překvapení pro tu dívku! A rande nenechá na sebe dlouho čekat.


132
BOY 23. 04. 2008 17:09

Ty jo ty si celkem borec !!! kolik ti jen tak je ? :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.