QARK.net — Nejde o krásu, ale o přitažlivost
Nejde o krásu, ale o přitažlivost

Nejde o krásu, ale o přitažlivost

RejnyNa vzhledu sice holkám záleží, ale trochu jinak, než si my muži myslíme. Ano, líbí se jim krásní, vysportovaní chlapi s hezkým zadkem, ale chodit by s nimi třeba ani nechtěly. Aspoň ty rozumné, které chceme my. Ti preferují osobnost, charisma, sebevědomí, inteligenci, upravenost, vůni… A krása (podle našich chlapských měřítek) je někdy na škodu.

Ženy nemají tendence hledat chlapa, se kterým by se mohly ukazovat a chlubit se jím. Hledají někoho, na koho by se mohly spolehnout, někoho, kdo není „děvkař“. Přitažliví chlapi většinou svého vzhledu umí využít, a využívají, takže tu nálepku plejboje mají automaticky za to, jak vypadají. A to spoustu holek odradí. Sice se podívají rády, ale to je asi tak všechno. Doma by takového chlapa mít nechtěly.


Ženy jsou jiné než my, krása pro ně znamená něco jiného než pro nás. Nemusíme být proto žádní krasavci, ženy si na nás najdou nějakou pěknou věc, pro kterou nás budou milovat. Některé ženy „ulítávají“ na zadcích, jiné na rukách, očích, dolíčcích ve tváři, chlupatých hrudnících a dalších věcech. Proto se často sami divíme, co na tom ošklivém chlapovi ta krásná holka vlastně vidí. Vždyť má pleš, větší bříško, křivé zuby a kdoví co ještě.


Ano vzhled je důležitý, ale pro kontakt s ženami je na prvním místě důležité charisma, osobnost a sebevědomí. Ostatní jsou podružné věci, které hrají větší či menší roli, ale nikdy ne rozhodující.



Související články:
(externí autor) Rejny | 05. 05. 2006 14:42 | Komentáře: 286 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 286 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 137–286)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

137
BERmaestro 08. 05. 2006 19:25

Reakce na Tosi #136Načítám náhled komentáře...: O něm řikaji že je moula….je to muj kamarad…na rovinu byt hodny na holu se ti vymsti..mozna i vic než ji mlatit…,,On mně mlati" ,,A proč s nim jsi?" ,,Protože ho miluju" ačkoliv se nakonec stejně rozešli protože na ni byl ten borec hodnej(diky mně a dalšim lidem) a kdyby ji mlatil dal byla by s nim doted..protože zrovna ona potřebuje mantinely…


138
Ash 08. 05. 2006 19:30

Reakce na Tosi #132Načítám náhled komentáře...: Ale jen klidně komentuj…

Pokud jsi normální kluk, rozhodně se nemusíš bát toho, že budeš moc hodnej.
Bát by se měl. Normální kluk taky může být houby stratég, takže to může být opravdu ten "hodný blbec", co se do holky zamiluje, pak jí to vyklopí, průběžně je pro ni ochoten udělat úplně cokoliv (ne že začne rušit svoje zájmy, no ale čas se dá také přeorganizovat, že ano. No a proč slečně nevyhovět… když ona teď "nemá moc času"… atd… umíš si to snad představit – je to přesně ten kluk, do kterého se nezamiluješ.

A taky je to přesně ten kluk, kterého holka nepošle do háje, protože – proč by to dělala. Nemá důvod. Ale taky s ním nebuce chodit. Důvod je stejný – není proč, nemá důvod.

Do kluka se jeho vyvolená musí také nejdřív zamilovat, také po něm toužit. K tomu nestačí, že je hodný. Někdo měl třeba hodnou maminku, a jistě mi dá za pravdu, že "hodný" v tomto smyslu někdy (často) není přesně to, co chceme. To ale také neznamená, že by měl ten hodný člověk být zlý. To přece nikdo (duševně zdravý) nechce.

Já třeba, když jsem teď "hodný", tak se Ti tady snažím něco pěkně vysvětlit. Kdybych nebyl "hodný", ale pořád ještě hodný, možná bych jen napsal, že jsi asi prima holka, ale bohužel tomu… akorát prostě nerozumíš. Kdybych byl zlý, napsal bych, že taková blbá kráva jako Ty tomu ani rozumět nemůže.

Doufám, že rozdíl všech třech scénářů je dostatečně zřejmý ;-)

Reakce na komentář: Tosi #139Načítám náhled komentáře..., Venca #143Načítám náhled komentáře...

139
Tosi 08. 05. 2006 20:37

Reakce na Ash #138Načítám náhled komentáře...:

přesně ten kluk, do kterého se nezamiluješ.

A já jsem se zrovna přesně do takového zamilovala ;-)
Samozřejmě ne jen kvůli tomu. Naprosto souhlasím v tom, že nestačí být hodný. To je přesně to, co se celou dobu snažím říct. Pokud bude kluk hodný, ale jinak mě nezaujme (tady jsem původně použila nešťastné slovo "moula"), tak ho prostě chtít nebudu a tečka. Víc než kamarád z něj nebude, i kdyby se na hlavu postavil.
Na druhou stranu, pokud mě kluk zaujme, je to "moje krevní skupina", pak rozhodně nemůže být na škodu, když je zároveň hodný. To naopak beru jako plus.

Já zkrátka ten rozdíl nevidím mezi moc hodný, normálně hodný a zlý – ale mezi "nezaujal" (neberu), "zaujal a je normálně/až moc hodný :-)" (beru) a "zaujal, ale není hodný" (neberu – moje osobní preference, tím netvrdím, že je to tak u všech holek).

Reakce na komentář: Portio #141Načítám náhled komentáře...

140
Tosi 08. 05. 2006 20:45

Ještě dodatek – pokud se tady bavíme o tom, že holka nemá zájem, pokud se jí zdá, že "má navrch", potom souhlasím. Ale to podle mě nemá co dělat s hodný/zlý.
Chlap pro mě musí být rovnocenný partner, pokud se přede mnou bude plazit, tak mě to samozřejmě odradí.
Rozhodně mi ale nevadí, pokud je ochoten přizpůsobit svůj rozvrh, nabídnout pomoc, "vyklopit", že se zamiloval, atd.


141
Portio 08. 05. 2006 21:44

Reakce na Tosi #139Načítám náhled komentáře...:
Tak jsi asi vyjímka potvrzující pravidlo :-)
BTW: co si ty konkrétně představuješ pod pojmem, že "holka má navrch"?

Reakce na komentář: Tosi #144Načítám náhled komentáře...

142
Venca 08. 05. 2006 22:07

Reakce na BERmaestro #134Načítám náhled komentáře...: Právě. Tak to myslim


143
Venca 08. 05. 2006 22:08

Reakce na Ash #138Načítám náhled komentáře...: Velmi pěkně popsáno!


144
Tosi 08. 05. 2006 22:18

Reakce na Portio #141Načítám náhled komentáře...:

To je možné, můžu mluvit jen za sebe, maximálně za některé dobré kamarádky, které mají stejný názor.

co si ty konkrétně představuješ pod pojmem, že "holka má navrch"?
Hmm.. jak to definovat, aby to zase nevyznělo jinak? :-) V podstatě to můžou být dva případy:
1) (tohle nevím jestli vůbec uvádět, aby se na mě nesesypaly reakce, jak jsem namyšlená)
Kluk je třeba sympaťák, ale v porovnání se mnou nemá moc rozhledu, přirozené inteligence, vzdělání… Netvrdím, že je proto něco míň, ale nedá se s ním mluvit o určitých věcech a nemůžu ho v jistém smyslu "obdivovat" (což je u mě jeden z předpokladů zamilování).
To jsem ale teď neměla na mysli, spíš případ
2) Kluk může být naprosto dokonalý, ale dává mi najevo, že se ve všem podřídí, udělá cokoli, jen aby mě získal. To potom zase znemožňuje ten obdiv. Takový člověk ztrácí sebeúctu a to je špatné.

Takže bych neviděla jako problém, když kluk dává najevo zájem a snaží se, ale když se snaží moc křečovitě a "zoufale". Možné tohle jste mysleli pod pojmem "moc hodný"?

Reakce na komentář: Venca #146Načítám náhled komentáře..., Portio #158Načítám náhled komentáře..., rejny #167Načítám náhled komentáře...

145
mil_ 08. 05. 2006 22:19

Reakce na viperp #113Načítám náhled komentáře...: Tak prestan chodit okolo te holciny jak cokel okolo horky kase a o neco se pokus. V nejhorsim pripade dostanes po cenichu, ale to se da prezit. Tak do toho


146
Venca 08. 05. 2006 22:25

Reakce na Tosi #144Načítám náhled komentáře...: Takže já to chápu tak, že bych se k dívkám měl chovat, spíše nijak nechovat? Nevšímat, nic pro ni nedělat, brát ji jako nějakou věc?A pak mám zaručenou jeji lásku? A já debil se snažim a ono je to tak jednoduché. Už vím v čem dělám chybu, snažím se být lidský…. Smutné

Reakce na komentář: Tosi #147Načítám náhled komentáře...

147
Tosi 08. 05. 2006 22:35

Reakce na Venca #146Načítám náhled komentáře...:

To teda chápeš úplně špatně. Naopak pokud se snažit nebudeš, tak šanci nemáš. Jde o to zachovat si při tom snažení hrdost ;-)

Reakce na komentář: Venca #148Načítám náhled komentáře..., Portio #157Načítám náhled komentáře..., DanielMadr #181Načítám náhled komentáře...

148
Venca 08. 05. 2006 22:39

Reakce na Tosi #147Načítám náhled komentáře...: Jak se dá snažit a zachovat hrdost??Dá se to vůbec??Ono mi to připadá jako by ty ženský si nechávaly takové velké zadní vrata…. Jednou tak a podruhé zase onak :-)

Reakce na komentář: Tosi #149Načítám náhled komentáře..., Portio #157Načítám náhled komentáře...

149
Tosi 08. 05. 2006 22:46

Reakce na Venca #148Načítám náhled komentáře...:

Mám pocit, že moje příspěvky vždycky pochopíš úplně opačně, takže už moc nedoufám.. ale zkus si přečíst, co jsem tady napsala jako první příspěvěk:

Ale docela by mě zajímalo, kde pořád berete ty teorie o tom, že hlavně nesmíte být na holku "moc hodní". Osobně teda neznám žádnou, která by si na to stěžovala, spíš naopak. Nějak si nedokážu představit ten extrém, kdy by to mohlo vadit… Mohli byste uvést nějaký konkrétní případ? ;o)
Můj přítel pro mě dělá hodně hezkých věcí (ostatně já pro něj taky) a rozhodně si ho pro to nevážím míň a nehledám si bokem někoho, kdo mě bude "mít na háku".


A jestli se dá snažit a zachovat si přitom hrdost? Tuhle otázku snad nemyslíš vážně. Přece proboha tvůj život nestojí a nepadá s tím, jestli tě nějaká holka odmítne. Stane se, je to smutné, ale život jde dál.
Ponižováním se holku rozhodně nezískáš, to ale neznamená, že se k ní nemáš chovat hezky, naopak.

Reakce na komentář: BERmaestro #150Načítám náhled komentáře..., Venca #151Načítám náhled komentáře...

150
BERmaestro 08. 05. 2006 22:54

Reakce na Tosi #149Načítám náhled komentáře...: Spatně řečeno..spiš jinak nepln ji každy přani neomlouvej se ji zbytečně…měj nadhled nad tim kam se ten vztah žene…ono ti defakto je jedno jestli to bude tahle nebo nějaka jina…pochval ji ale nesmiš nic přehanět občas dělej nastraneho abys zvyšil svoji hodnotu….mnoa když to nevyjde tak jde nějaka další…je to život…

Reakce na komentář: Tosi #152Načítám náhled komentáře...

151
Venca 08. 05. 2006 22:56

Reakce na Tosi #149Načítám náhled komentáře...: Proboha jen to ne, aby mě stál život na rozhodnutí nějaké ženské…
Jen mě zajímalo to chování jak to vlastně berete… :-)


152
Tosi 08. 05. 2006 22:58

Reakce na BERmaestro #150Načítám náhled komentáře...:
občas dělej nastraneho abys zvyšil svoji hodnotu

Vážně myslíš, že tohle zvýší tvoji hodnotu? :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #154Načítám náhled komentáře...

153
BERmaestro 08. 05. 2006 23:02

,, Nějak si nedokážu představit ten extrém, kdy by to mohlo vadit… Mohli byste uvést nějaký konkrétní případ? ;o)"

ja nevim takovej člověk ti asi splni každy přani od pověšení bundy až po donešení piva…no coment..a jak je skvělej tak je zněj skvělej kamarad…na nakupovani..ja nevim přemýšlite vy někdy že když se mně nějaka holka pta jestli s ni pujdu nakupovat(to je činost kterou nenavidím važně) tak asi musi byt celkem jasne ze z toho neco bude jinak nemam cas…zrovna mi do toho neco vlezlo..nebo tak nejak…a kdyz uz tam jdu a ji to vubec nesroti ze pro ni obětuju svuj cas tak je tu věta,, kdyby nechtěl tak to nedělá" (jo tohle mi rekla kamoska kdyz ji dal borec naramek asi za 2 litry a ona ho brala jako kamarada…)

Reakce na komentář: Tosi #156Načítám náhled komentáře...

154
BERmaestro 08. 05. 2006 23:02

Reakce na Tosi #152Načítám náhled komentáře...: jj funguje to..

Reakce na komentář: BERmaestro #155Načítám náhled komentáře...

155
BERmaestro 08. 05. 2006 23:04

Reakce na BERmaestro #154Načítám náhled komentáře...: ale nesmi se to přehanět.


156
Tosi 08. 05. 2006 23:10

Reakce na BERmaestro #153Načítám náhled komentáře...:

Sice jsem to myslela spíš ve vztahu, ale co se týče balení holek, tak s těmihle příklady souhlasím.
Chodit s ní nakupovat, přestože tě to nebaví je opravdu jedna z těch věcí, která nefunguje.
Dělat poskoka je taky mimo. A "uplácení" šperky, návrhy na exotickou dovolenou a podobně… to už hraničí s šílenstvím.

Ten návod na "zvýšení hodnoty" – no comment. Ale myslím si, že ve vztahu by neměl být důvod si uměle zvyšovat hodnotu, partneři by si snad měli vážit jeden druhého přirozeně.


157
Portio 09. 05. 2006 00:03

Reakce na Tosi #147Načítám náhled komentáře...:
Když je člověk zamilovanej, je hrdost to poslední, na co je v dané situaci schopen myslet.
A zase se dostáváme k tomu, co už jsem tady psal. A sice že když je kluk do holky fakt zabouchlej, tak jí přestane bejt dost recht a holka se na něj často vykašle.
Reakce na Venca #148Načítám náhled komentáře...:
Upravil bych to na otázku: "Je schopen být člověk zamilovaný a přitom řešit svoji hrdost? A pokud ano, nemiluje málo a povrchně?" toť otázka…

Reakce na komentář: Da Vinci #170Načítám náhled komentáře...

158
Portio 09. 05. 2006 00:10

Reakce na Tosi #144Načítám náhled komentáře...:
"ale když se snaží moc křečovitě a "zoufale"…"
hehe, to by mě zajímalo co si představuješ zse pod pojmem snažit se ZOUFALE… já si vždycky myslel, že v tomhle případě je zoufalost pouze otázkou úspěchu či neúspěchu, neboli zájmu/nezájmu té holky…

Reakce na komentář: crusader #169Načítám náhled komentáře...

159
OKi98 09. 05. 2006 00:13

Reakce na sinner #30Načítám náhled komentáře...: Přestaň tady pořád dokolečka omýlat ten svůj blud se vzhledem. Nedokážeš pochopit, že holky chtějí, aby jejich partner byl sexy (přitažlivý), nikoliv krásný.
Holka se s tebou prostě musí chtít mazlit a pak tě pořádně ošukat. Pokud jseš asexuál (z tvých příspěvků to vyplývá), tak mužeš vypadat jak chceš a nezašukáš si ani v bordelu.

Reakce na Portio #48Načítám náhled komentáře...: Chyba, tys ji nepochopil, ona toho kluka nechala, protože ji nesvedl. Byl pro ni poouze zaopatřovatel. To samé i ten druhej, co před ní vyjevil své city. Naopak ten "namyšlenej frajírek" je svůdce a proto ho chce.

Reakce na komentář: sinner #160Načítám náhled komentáře...

160
sinner 09. 05. 2006 00:24

Reakce na OKi98 #159Načítám náhled komentáře...:
Milej OKI, nemyslel sem, ze se snizim k tvemu slovniku, ale skutecne uz di do prdele! Nikdo te nenuti moje prispevky cist a uz vubec na ne reagovat, takze toho laskave nech! Ja svoje tvrzeni dokladam argumenty, ktere vychazeji ze zkusenosti mych a toho, co vidim kolem sebe, zatimco ty jen meles dokola to, stejne – ze jde o blud. Uz to vsichni od tebe vime, takze si muzes hledet konecne svyho.

Reakce na komentář: Da Vinci #163Načítám náhled komentáře..., John #166Načítám náhled komentáře..., ahoj #172Načítám náhled komentáře...

161
OOO 09. 05. 2006 01:00

Trosku to tu ujizdi ne? Vsici mluvi o hrdosti a pak si stezuji, jak jim strasne holky ublizili, kdyz na ne byli moc hodni – no fakt – chudinky malinke… Zamyslete se nad sebou trosku a vzpamatujte se! Neni to jen problem "hodneho kluka"! Za mnou taky litala jedna holka az mi to bylo neprijemne a kdyz jsme sedli v hospode s partiou a rekl jsem, ze bych dal pifko, tak jsem ho mel pred sebou pomalu drive nez jsem to dorekl ani ji o to nepoprosil – dyt to cloveka akorat otravi. Ja nechci za holku sluzku, ale nekoho kdo ma trosku dustojnosti, nevali se v prachu a muzu si vazit jeji osobnosti. Kdyz mi pomuze, kdyz ji poprosim, tak super a udelam to same pro ni, ale vsechno ma prece sve hranice a nebudu nikomu delat cokla co posloucha na slovo nebo dokonce lita jeste drive, nez si na to panecek vubec pomysli…(a je rozdil prekvapit holku ruzi a nebo dat holce diamantovy prstynek, aby se na me konecne usmala – darky: ano – prekvapit a okouzlit, kdyz uz je videt zajem, ale ne pro upoutani pozornosti nahdrelnikem za 2.000 – na to mate osobnost a zadne dary nepomohou) Hodnou holku – ano, ale ne sluzku. Hodny kluk – proc ne, ale ne vycviceny pejsek…

Reakce na komentář: Engeor #164Načítám náhled komentáře..., Tosi #165Načítám náhled komentáře...

162
Scrand 09. 05. 2006 08:55

Ono je to jak kdy, znam ženský kterejm se libí spíš nějaká dutá korba, ale taky znám ženský, kterejm se třeba nelíbí někoho chování a hned sou nepřípustný .)


163
Da Vinci 09. 05. 2006 09:16

Reakce na sinner #160Načítám náhled komentáře...: Ja svoje tvrzeni dokladam argumenty, ktere vychazeji ze zkusenosti mych a toho, co vidim kolem sebe
By mě zajímalo jaké to jsou zkušenosti. Nechci číst příspevky někoho, kdo už roky neviděl nahou ženskou a nedělá nic proto aby to změnil jenom pi*uje. Myslím že potom by nikdo tvoje příspěvky neměl číst.

Pokud to není pravda a máš třeba přítelkyni nebo alespoň zkoušíš oslovovat holky tak mě vyveď z omylu a napiš nám o tom radši než omlílat pořád to stejné ;-)

Reakce na komentář: Mikey #190Načítám náhled komentáře...

164
Engeor 09. 05. 2006 09:58

Reakce na OOO #161Načítám náhled komentáře...: Patologicky hodný, alespoň takhle tomu říká jedna medička na svém blogu, kde si onehdá stěžovala, že jestli ten její na ní bude takhle hodný, tak mu uteče.


165
Tosi 09. 05. 2006 10:04

Reakce na OOO #161Načítám náhled komentáře...:

Tak s tímhle přesně souhlasím ;-)

Nechápu, proč by člověk zamilováním měl ztrácet svou hrdost. Nemám naprosto nic proti milému chování, naopak to od začátku obhajuju, ale pokud se člověk stane otrokem, tak to už je spíš známkou nějakého duševního problému, ne zamilování :-/


166
John 09. 05. 2006 10:17

Reakce na sinner #160Načítám náhled komentáře...:
Tebe taky nikdo nenutí reagovat, a přesto tu spammuješ nesmysly a jdeš na nervy všem, kdo tu musí ty zoufalé bludy číst. A to už pěkne dlouho, jenom se mi nechtělo na to radši ani reagovat, protože by následoval další příspěvek přes dvě strany s nulovou informační hodnotou.


167
rejny 09. 05. 2006 10:54

Reakce na Tosi #144Načítám náhled komentáře...: Kluk může být naprosto dokonalý, ale dává mi najevo, že se ve všem podřídí, udělá cokoli, jen aby mě získal. To potom zase znemožňuje ten obdiv. Takový člověk ztrácí sebeúctu a to je špatné.
Takže bych neviděla jako problém, když kluk dává najevo zájem a snaží se, ale když se snaží moc křečovitě a "zoufale"

Nejak takhle to asi bude. Probiral jsem to se svoji byvalou (4 lety vztah), zrovna vcera. Jsme porad nejlepsi kamaradi a kdyz mi rekla, ze me porad povazuje za nejlepsiho chlapa co zna, tak jsem chtel vedet, proc teda neni porad se mnou. Odpoved byla jak asi spravne tusite – ty jsi na me byl moc hodny…
Jde o to, ze ta holka vas muze mit porad rada, muze si vas vazit, ale vytrati se obdiv a přitažlivost. Jsou to treba drobnosti, ktere delate, ale mohou vas vztah totalne pohrbit…
Uvedu jeden priklad: Myslel jsem si treba, ze kdyz ma pritelkyne takove problemy udelat po hadce prvni krok, ze je spravne abych ho udelal ja. Me to problemy nedela a pokud mi na tom vztahu zalezi, snazim se to urovnat ja a usmirit se. Pokud to ale budu delat pokazde, nedam ji sanci aby na tom vztahu pracovala i ona, odsuzuju ji vlastne do role divaka. Nemusi se snazit, nemusi o neco bojovat a usilovat, vsechno dostane…

Jinak z toho mam docela vitr, moje soucasna pritelkyne mi uz parkrat rekla, ze jsem strasne hodny, v tu chvili mi vstaly vsechny chlupy na krku a polilo me horko. Jsem jeste porad hodny akorat, nebo uz moc? :-)

Reakce na komentář: Tosi #168Načítám náhled komentáře..., E. #171Načítám náhled komentáře..., Jossh #176Načítám náhled komentáře...

168
Tosi 09. 05. 2006 11:28

Reakce na rejny #167Načítám náhled komentáře...:

Já bych řekla, že neexistuje žádné rozdělení, co je ještě OK a co už je moc. Nezáleží tolik na tom, co konkrétně děláš, ale spíš jak to působí.
Pokud je vidět, že to ten kluk dělá prostě aby mi udělal radost a je to pro něj přirozené, tak mi to rozhodně nevadí.
Ale když se vyloženě snaží postavit vztah na tom, že se vždycky podřídí, všechno udělá, jen abych ho neopouštěla – to je špatně.

Být tebou, tak se přítelkyně zeptám, jestli jí to vadí :-) Já třeba když řeknu příteli, že je strašně hodný, myslím to jako poklonu ;-)


169
crusader 09. 05. 2006 11:29

Reakce na Portio #158Načítám náhled komentáře...:
To, že se snažíš ZOUFALE poznáš sám, až ti bude ze sebe samýho nablití za to, jak se chováš. A už zbytečně nerozpitvávejte slovíčka, nemá to cenu. Buď tě holka chce a nebo ne a o tom asi ten článek je, ne?


170
Da Vinci 09. 05. 2006 11:39

Reakce na Portio #157Načítám náhled komentáře...: Podle mě by chlap měl mít své emoce pod kontrolou. Měl by si stát za svým a mít své cíle, a neměl by si od nih odklánět na úkor vztahu.

Pokud se muž nechá ovládnou emocemi a podřídí vztahu všechno tak žena nebude šťastná.

Reakce na komentář: E. #171Načítám náhled komentáře...

171
E. 09. 05. 2006 13:08

Reakce na Da Vinci #170Načítám náhled komentáře...: Mám stejný názor, ale je to těžký udržet se pod kontrolou, když jste po uši zamilovaní jak psal Portio. Kdo poznal dá mi za pravdu. Jde o to "přežít" tu první fázi "bezhlavé zamilovanosti", která když přejde, máme hned čistší rozum a uvažování.

Reakce na rejny #167Načítám náhled komentáře...: Tak to bude určitě. Mám podobnou zkušenost – prostě jsem byl moc hodnej.
Tvým a komentářem Tosi by se asi dalo téma "hodnej/zlej" uzavřít, protože je to tak, jak píšete.


172
ahoj 09. 05. 2006 15:19

Reakce na sinner #160Načítám náhled komentáře...: Oki98 je náhodou v pohodě týpek =) jeho sebevědomí je bezmezné a rád si vždy přečtu jeho komentáře


173
Benik 09. 05. 2006 18:26

Reakce na Mr.Default #135Načítám náhled komentáře...: Jn nejak my Qark dodal sebevedomi


174
Lia 09. 05. 2006 19:44

Chlap by měl být hlavně chlapem a ne nedozrálým klukem. Musí vědět co chce, ne že se hned sám sebe lekne, že se zamiloval a teď neví co s tím. Být přirozený, trochu seběvedomý a hlavně ne ublížený, nebo křečovitě nafoukaný…

Reakce na komentář: so many moms, so little time #175Načítám náhled komentáře...

175
so many moms, so little time 09. 05. 2006 21:20

Reakce na Lia #174Načítám náhled komentáře...: doufam ze nikdy nedozraju, protoze svet by pak byl mrte nudnej. myslim ze je umeni zustat ditetem co nejdyl. dospelost nikomu neutece :-)

Reakce na komentář: Lia #177Načítám náhled komentáře...

176
Jossh 10. 05. 2006 16:10

Reakce na rejny #167Načítám náhled komentáře...: něco ti poradím, rozbreč ji a pak se s ní udobři,nejlépe zakončeno dobrým sexem… to,že se rozbrečí,znamená,že tě má ráda – to,že se s ní udobříš,znamená,že jsi hodný,ale ne moc,protože jinak bys ji nerozbrečel…jestli ji nedokážeš rozbrečet,tak tě buď nemá ráda,nebo jsi moc hodný.


177
Lia 10. 05. 2006 18:27

Reakce na so many moms, so little time #175Načítám náhled komentáře...: dospělost určitěte ne, takový malý Jarda v těle velkého Jarka je sexy. Ale velký i malý ( :-) si musí být jistý, že chtějí být sexy, a ne se za chvilku schovat pod máminu sukni.

Reakce na komentář: so many moms, so little time #178Načítám náhled komentáře...

178
so many moms, so little time 10. 05. 2006 19:34

Reakce na Lia #177Načítám náhled komentáře...: hm, vis ze ted to od tebe vyznelo uplne jinak nez predtim?chlap by mel byt hlavne klukem a porad si hrat, tot muj nazor :-) kazdopadne za tenhle komentar mas u me velke + :-)

Reakce na komentář: Lia #179Načítám náhled komentáře...

179
Lia 11. 05. 2006 17:50

Reakce na so many moms, so little time #178Načítám náhled komentáře...: no to me tesi, ja se bala cervene karty :-)

Reakce na komentář: so many moms, so little time #180Načítám náhled komentáře...

180
so many moms, so little time 11. 05. 2006 19:38

Reakce na Lia #179Načítám náhled komentáře...: :-) jeste dotaz… kolik ti je? jen abych tak mel predstavu :-) dik

Reakce na komentář: Lia #182Načítám náhled komentáře...

181
DanielMadr 11. 05. 2006 22:06

Reakce na Tosi #147Načítám náhled komentáře...:
To nema cenu…nekdo to nepochopi ani za sto let….koukni se na 50niky. Osobnost se da vytribit ale jenom do urcity miry…nekomu to proste nesecvakne. Problem bejva, ze nevime jak presne dat najevo, ze mame pater….co si muzem dovolit – kdy vas utnout, aby sme vas nenasraly….a kupodivu si toho muzem dovolit hodne…to zjisteni je osvobozujici :-) Problem je, ze nekdo se preklopi z noumy na arogantniho hajzla. No Don Juani nemuzou bejt vsichni ;-)


182
Lia 12. 05. 2006 18:33

Reakce na so many moms, so little time #180Načítám náhled komentáře...: ta mala skotačiva holka se obcas citi na deset, kdyz se jdu vyblbnout na hory, ubulena na 4, kdyz si nevim rady s velkym svetem, ale v obcance mam 28 :-) ale obcas je prusvih k tomu aktualnimu veku najit vhodny protejsek :-)

Reakce na komentář: so many moms, so little time #183Načítám náhled komentáře...

183
so many moms, so little time 12. 05. 2006 18:59

Reakce na Lia #182Načítám náhled komentáře...: to si nedelaj ani legraci, ze nikoho s touhle povahou nemuzes najit :-)to bych se spis bal o holky, ktery uz jsou po dvaceti prilis dospely a hledaj solidniho partnera pro zalozeni rodiny… a vetsinou jsou uz od pohledu ultra nudny. diky bohu za lidi jako ses ty.

Reakce na komentář: Lia #184Načítám náhled komentáře...

184
Lia 12. 05. 2006 19:10

Reakce na so many moms, so little time #183Načítám náhled komentáře...: asi spatne ctes Mr. Quarka, kazda ktera Ti rekne, ze je mala rostanda, Te prece chce jen zmast a vtahnout do hry na mamku a tatku :-) hezky vikend

Reakce na komentář: so many moms, so little time #185Načítám náhled komentáře...

185
so many moms, so little time 12. 05. 2006 21:08

Reakce na Lia #184Načítám náhled komentáře...: :-D tak k tomu neni co dodat. taky peknej vikend preju

Reakce na komentář: Lia #187Načítám náhled komentáře...

186
vrča 15. 05. 2006 13:24

Tak já myslim že to Qark vystihl přesně.Mě osobně na tý kráse taky moc nezáleží samozdřejmě že mě ten chlap musí trochu přitahovat i fyzicky,ale nejvíc bodů dostává za to jak se chová.


187
Lia 15. 05. 2006 18:13

Reakce na so many moms, so little time #185Načítám náhled komentáře...: to už fakt není co dodat ? :-) to je mi skoro až líto …. :-(

Reakce na komentář: so many moms, so little time #195Načítám náhled komentáře...

188
Ash 15. 05. 2006 21:17

Někdy nejde ani o krásu, ani o přitažlivost, ale o kilometry. Ale od komentáře 178 stejně fandim Ostravě haha :-)

Reakce na komentář: Lia #189Načítám náhled komentáře...

189
Lia 15. 05. 2006 23:19

Reakce na Ash #188Načítám náhled komentáře...: :-) tak tu hoši udělejte výjezdní zasedání, je tu výborné klima :-)


190
Mikey 16. 05. 2006 16:18

Reakce na Da Vinci #163Načítám náhled komentáře...: Souhlas.


191
myisa 17. 05. 2006 17:39

tak s tím jako holka naprosto souhlasím


192
Nickmaster 17. 05. 2006 21:11

No, možná to je pravda, to fakt nevim….. řek bych, že hlavní je ale jak se chováme… a že krása hraje taky dost velkou roli….


193
Friko 18. 05. 2006 01:33

Tak clanok sam o sebe je celkom fajn. Dava nadej aj uplnym zufalcom (ako som ja?!, ale zufaly nie som) a komentare, uff, kopa zabavy a sem tam blbosti, no to je len moj nazor. Tak teraz nejaky ten moj nahlad na baby:
viem ze kazdy z Vas ma pravdu ,ale …
ale XX – zenske pohlavie, sa musi rozdelit na pubertalne vyjavy zivota a potom dospele(20+) -> "rozumne" ale na taku som este nenarazil ;-)

tym prvym sa nebudem venovat, skoda reci, a to druhe, moja cielova skupina

Krasny neznamena byt pritazlivy <=> pritazlivy neznamena byt krasny

Je pravda ze prvy dojem je 80% uspechu, a vyzor je asi 70%
no i toto sa da obratit v prospech tych co nie su az taky krasny,
takze, ak chces byt pritazlivy a krasa sa ti pri narodeni vyhla, nezufaj, mohlo byt aj horsie :-D

Co si podla mna zena vsimne na muzovi ako prve??
chodzu, postavu – na postave ako prve oci, potom ruky a ked sa otocis tak urcite aj zadok

ale to najdolezitejsie nie je ako clovek vyzera, ale ako ju oslovite, a co jej poviete
asi to tu uz odznelo ale
Nie je dolezite co, ale ako!

Budte sami sebou, pretvarku dlho nevydrzite a vztah na dlho, dlho, az do konca zivota, bude v haji a zas skoncite tam kde ste boli.

Ak vam nejde o "kravu" ale iba o "mlieko" tak
je to uplne jedno, staci im lichotit a tlacit kaleraby do hlavy,
mozem uprimne povedat, ze sice mam len 20 a nie som najkrajsi chalan na svete, ochunal som viac nez je zdrave.
No zivot je zmena, a potom, v istej fazi zivota clovek nebude chciet to skvele mlieko ale bude chciet kravu.
ja chcem a neviem si vybrat ci bledohnedu alebo ciernu

Moj recept ako byt pritazlivy je:
1.) byt sam sebou, byt sebavedomy
2.) upraveny a vonavy
3.) vediet improvizovat

Moje skusenosti su take, ze ked som mal urcity postup, tak vecsinou stroskotal, a to asi tymto sposobom:
v priebehu "konzervacie" s dievcinou bolo vsetko v poho, na kazdu odpoved mojej otazky som sa ako tak pripravil, no vzdy sa nasla nejaka necakana, popripade odpoved bez zmyslu,
preto som zacal rozpravat s babami, pytat sa ich, na hoci co, bolo to jedno, potom sa mi uz ani nezdalo take tazke sa s nimi rozpravat, popripade ich oslovit
podla mna to chce prax,
Nikdo sa neuci sex na gumenej Anci, a ak hej, tak real bude o dost inaksi.

tot vse, hlavy hore, vypnut hrud a sup ho do krcmy, alebo na baby???


194
Terka 18. 05. 2006 14:53

No to je pravda, ale řekla bych že chytrý kluci taky nehledají jenom krásu. I když není na škodu.


195
so many moms, so little time 19. 05. 2006 20:37

Reakce na Lia #187Načítám náhled komentáře...: nebud smutna rostando. czdy kdyz neco konci,tak neco novyho zacina;-)a jaky ty hledas protejsek? mladsi, starsi, bohaty, zabavny,… vyklop to sem, at mam o cem premyslet :-)


196
matuliatko 21. 05. 2006 08:45

som baba a presne suhlasim…posilnovna je dolezita ale nie je prvorada!!!je zeriem velke ruky a tie musia byt proste dane!!! :-)


197
Tomek 21. 05. 2006 17:40

No tak tento článek se týká opravdu jen málo žen,dívek a puberťaček už vůbec ne.Ta doba kdy tak ženy uvažovaly je dávno pryč.Podívejte se kolem sebe.Vždyť drtívá většina z nich kouká na laciné telenovely,kde chudá dívka najde svého prince.Nejenom,že je bohatý,ale hlavně KRÁSNÝ.Tak proč by i ony neměli mít štěstí?Kolik žen je nešťastných ze svého partnera,ktery jim zahýbá na každém rohu a je to prvotřídní gauner,ale zato fešák.Stejně se ho budou držet jak klíště.A kolik můžu byť by ne tak atraktivních,kteří se snažili co jim kázalo srdce,bylo odmítnuto,nebo vyměněno za KRASAVCE Z POSILOVNY.Taky jde hodně o peníze!Jenže pokud je chlap má,může si dovolit fitka solárka drahé parfémy,ošaceni,super auto a kdoví co ještě.A pokud je má a není tak atraktivní,může počítat s tím,že ho jeho milovaná brzy začne podvádět(s krasavcem).S tím vším mám osobní zkušenosti a navíc pracuji v kolektivu,kde je drtívá převaha žen.Znám jejich názory a nejednou jsem slyšel jak není krása důležitá a jak jsou šťastni se svým partnerem který je hodný a spolehlivý,což je pro ně důležité.Tak duležité,že ho nakonec podvede s místním lamačem srdcí!!!Pak nemá nic důležitějšího na práci,než spálit mosty a svého bývalého hodňáska potopit až na dno.Ten jemuž byla dána krása od přírody to má ve všem jednodušší bez rozdílu pohlaví.To spýše chlapi chcou krasavici do postele,ale pro život?A moje rada :-PÁNOVÉ NEINVESTUJTE DO BAB INVESTUJTE DO SEBE VYPLATÍ SE TO!!!!!

Reakce na komentář: Friko #200Načítám náhled komentáře..., Asitak #208Načítám náhled komentáře...

198
dacci 22. 05. 2006 07:50

Reakce na Portio #11Načítám náhled komentáře...: "musíte mít holku za všech okolností dostatečně na háku"
nevím, jak jsi na to přišel, ale je to velká "nezralost" :-)


199
paznecht 23. 05. 2006 19:32

Vyjimkou je vsak pubertalni holka, ktera nevi co chce tak se orientuje krasou. To jsou vlastne ti sladaci chlapy, kteri si tu pubertu uzijou. Ja k nim nikdy nepratril, a proto asi zacnu lovit vlastni silou (musim).


200
Friko 24. 05. 2006 18:43

Reakce na Tomek #197Načítám náhled komentáře...:
tak v niečom s tebou súhlasim, to niečo je to, že treba investovať do seba


"musíte mít holku za všech okolností dostatečně na háku"
je to pravda lebo
"Žena je jako tvůj stín, bež za ní a bude před tebou ustupovat, utíkej před ní a poběží za tebou"

a mal som to možnosť na sebe otestovať,
bol som na "opekačke", kde hlavnym cieľom bolo ožrať sa do bezvedomia, poprípade si užiť ako len chceš,
kamoš1 – poznám ho od škôlky, 22, trochu posiluje,
kamoš2 – poznám ho asi 6 mesiacov, 20,veľa penazi
pekná baba – poznám z diskotéky, pred 5 rokmi by o mňa ani nezakopla,
JA, 20, za 5 rokov som sa naučil tancovať a rozpravať s babami o hocičom,

obaja mali záujem, keď boli v nálade a bez ostychu, išiel som sa prejsť s kamarátkou aby som to TRIO nechal napokoji,
vrátil som sa, a oni jak solné stĺpy, ani za ruku ju nedrzali,
ked som to videl, tak som sa v duchu smial, vyzerajú lepšie ako ja, a i tak nič,
tak som sa išiel "osviežiť božou krvou",
na to za mnou prišla, že si dá aj ona, potom som sa chcel ísť prejsť už osamote, no ona za mnou pribehla,
povedal som že chcem byť osamote, ale ona ako by to nepočula, tak čo som mal robiť, išiel som s ňou, trochu sme sa rozpravali, za 5 minut som sa s ňou vrátil, nechal som ju tam aby si ju zase užili, potom som si dal zas rozhovor o tom s kamaratkou, akonáhle som sa vrátil, pekná baba sa mi hodila okolo krku, pohľad kamoša 1 a 2, bol nepríjemný,
keď sa ona išla na potrebu, tak jeden ku mne prišiel
a už som videl že mi spraví moderné okuliare na obe oči vlastnoručne, nebyť dalších čo tam boli, mam to tam,

"já nic nedelal, to ona delala, co sem mnel delat?!"

mal som na háku, a potom som mal …


201
Dr@sticman 26. 05. 2006 20:51

No nevim nevim :-P


202
siver 28. 05. 2006 05:37

Ahoj,je to moc krásný článek qarku ale jak někdo může mě vyvést z omylu že nejde o krásu vypadat jako já tak by mě zajímalo jak by jste to řešili nebo stím byli vyrovnání,zajímá mě váš názor docela a i qarka kterýmu sem psal přímo @.
zde je mé foto,nejaka rada?
http://home.karneval.cz/0165828501/hl/100_0266.JPG

Reakce na komentář: Čak Norys #204Načítám náhled komentáře..., crusader #205Načítám náhled komentáře..., nextwave #241Načítám náhled komentáře...

203
ra 01. 06. 2006 18:34

a musí být bohatý !!!


204
Čak Norys 01. 06. 2006 20:04

Reakce na siver #202Načítám náhled komentáře...: Než sem kliknul na ten odkaz, tak sem čekal nějakou nestvůru s dvěma hlavama nebo něco takovýho :-) Podle mě takhle vypadáš jako drsňák co se s někym popral :-)… ne jako vážně, moc bych tohle neřešil, jsou i lidi co nemaj ruce nebo nohy a ty se třeba nelitujou. Každej jsme nějakej a tohle určitě neni žádná vada kvůli který by ses měl stydět oslovit holku. Jestli seš jinak v pohodě člověk, myslim psychicky, je s tebou prdel apod., tak na to prostě ser… jednoduchý, ale účinný


205
crusader 02. 06. 2006 09:27

Reakce na siver #202Načítám náhled komentáře...:
Na chlapa vypadáš ještě dobře. Čak Norys má pravdu. To neřeš :-).


206
Siver 02. 06. 2006 21:06

no sem společenskej člověk,mám rád společnost nestydim se oslovit dívky,ale prostě mám strach jak budou reagovat u nás sou prostě samý káčy :-(

Reakce na komentář: Friko #207Načítám náhled komentáře...

207
Friko 03. 06. 2006 08:29

Reakce na Siver #206Načítám náhled komentáře...:
ako hovoria naši vietnamci:
 – zob(r)at domú, neskusat
 – vác pásik, vác značká
otazka na vietnamca:
"kolko?" – "500", "300" – "nenene, 500", "a máš ty povolenie k pobytu??" – "zobat domu, naš zakazník naš pán"

ser na pocity, za pokus nic nedas a mozno este aj "dostanes"


208
Asitak 04. 06. 2006 11:50

Reakce na Tomek #197Načítám náhled komentáře...:
S tim nemuzu nez souhlasit.Kdyz se rozhlednu objektivne kolem sebe a nejsem slepy tak to musim videt.Zeny(dokud jsou atraktivni) daji na krasu a daji na ni hodne,pres jejich velkohube ujistovani o opaku.Pokud nekdo ma to stesti,baby se na nej budou lepit a muze si s nima delat co se mu zlibi(doslova).Ze je strida casteji nez ponozky?-to je v poradku,on na to ma a casto prave tim imponuje,takze zalet s nim je vlastne trofej.Ze se k nim nechova zrovna vybirave?-to nic,kdyz on zesmesnuje s tak okouzlujicim usmevem a kopanec od nej,to je pocta.Ze je hloupej a rozhovor s nim je o nicem a nevede nikam?-skvele,to si budem rozumet,hlavne kdyz se porad tlacha.Ze nema prijem a asi nikdy delat nebude?-to se ted neresi,stejne to nema budoucnost a pak si najdu nejakyho vola co se o me postara.
To byl jenom maly vycet vlastnosti,ktere by nas ostatni diskvalifikovaly ale krasavcum se toleruji.Nezbyva nam tedy nez potlacit svou dustojnost,obrnit se trpelivosti,odpoustet neodpustitelne a studovat vsemozne prirucky o zenach abychom se vyvarovali sebemensim chybickam,ktere se v nasem pripade netoleruji.
Samozrejme nechci generalizovat a uznavam ze se najdou vyjimky od pravidel ale je jich sakra pomalu.

Reakce na komentář: Tomek #209Načítám náhled komentáře...

209
Tomek 05. 06. 2006 04:16

Reakce na Asitak #208Načítám náhled komentáře...: To víš,že to tak je.Ukaž mi holku ktérá má plakát,fotku nebo nějký obrázek svého idolu na kterém je obtloustlý málovlasý nevýrazný chlapík s dobrým srdcem,věrný a hodný.To,že nejde o krásu budou tvrdit jen ty o které takový hezoun nezakopne.Kdyby to udělal tak tradá a s bohem můj bývalý.Ty se budeš snažit aby tvá holka byla s Tebou šťastná a nakonec budeš jen za vola.Jo jiná by byla kdybys měl obličej podobný medialní hvězdě.


210
fishfucker 19. 06. 2006 17:25

Netvrdím, že celej tenhle článek je blbost; netvrdím, že krása je to jediný, o co holkám jde. Ale když se podívám po svým okolí tak mám přece jen určitý pochybnosti.

Začnu oklikou: Jak odpoví ženská na otázku, jakej má být ideální partner? Hodný, milý, chytrý, chování na úrovni etc. (pohlednost bývá uváděna až někde na konci).
Sám sebe teď nebudu hodnotit, ale mám dost kamarádů, kteří tohle splňují, ale ženský si o ně ani neopřou kolo. A přitom není pravda, že by se o ně nesnažili.
Na druhou stranu existuje spousta týpků, na kterých člověk hned vidí, že jsou primitivní, bez zájmů, namyšlení a často i agresivní křupani, ale o ženský nemají nouzi.
V čem jsou moji kamrádi "horší"? Rozdíl vidím zejména v množství značkového oblečení, množství času, kterej můžou a chtějí věnovat návštěvám posilovny, množství gelu na hlavě a taky určitých vrozených dispozicích jako je přitažlivost obličejových rysů.
Že by na tu otázku holky odpovídaly tak jak odpovídají jenom protoy aby nevypadaly jak krávy? Co myslíte?
IMHO ty, kterým jde opravdu o někoho chytrýho a hodnýho, už nejspíš myslí na vdavky. Na tohle téma dokonce proběhl nějakej vědeckej výzkum – dopadlo to tak, že samice u  primátů, tedy i u lidí, si pro plození potomstva vybírají inteligentnější samce, ale na samoúčelný sex ty atraktivnější (třeba silnější).
Holt, kluci, my co radši čteme, než zvedáme činky, si na pořádnou mrdačku musíme počkat do doby, kdy se po nás bude chtít výroba a ekonomický zajištění nějakýho toho fakana :-(
Mluví ze mě hořkost? A co jako?

Reakce na komentář: def #211Načítám náhled komentáře...

211
def 19. 06. 2006 19:31

Reakce na fishfucker #210Načítám náhled komentáře...: V čem jsou moji kamrádi "horší"? Rozdíl vidím zejména v množství značkového oblečení, množství času, kterej můžou a chtějí věnovat návštěvám posilovny, množství gelu na hlavě a taky určitých vrozených dispozicích jako je přitažlivost obličejových rysů.
Omyl. Rozdil je v tom ze tito chlapici jsou sebevedomi a umi holky balit. Vsechny ty dalsi veci jsou mene dulezite, ale je podstatne, ze jejich sebevedomi dale zvedaji.
Znackovy hadry? Vsadim se s tebou, ze kdyz bude mit holka na vyber ze dvou slusne upravenech borcu tak jeji vyber ovlivni vic jiny veci nez cena tricka.
Posilovna? Holkam se vetsinou nelibi moc namakani typci. A normalni sportovni postavu muze mit kdokoliv (behat, jezdit na kole nebo plavat snad umi kazdej a nekdy to aspon pro odreagovani dela)
Gel – sry, ale na tomhle podle me nezalezi vubec…najdes stejne holek, co se jim to moc libi jako tech, co se jim to vubec nelibi a ty ostatni zajimaji jiny veci.

Nebo vis co – zkus si nagelovat hlavu, makej v posilce (zer steroidy) a kup (pujc) si znackovy hadry a uvidis, ze ti to bude na prd…dokud nesebers odvahu, nezacnes s holkama komunikovat a nenaucis se je balit. A az budes fakt dobrej (coz je podle me otazka hodne mesicu (let?) – oni maji trochu naskok protoze slecny uz delsi dobu bali) tak ty nagelovany namakany typky porazis naprosto bez problemu.

Ad primati: ja teda nevim jak se meri inteligence opici ale fyzicka sila u nich urcite hraje roli. Uvedom si ale, ze lidi maji ponekud jiny zpusob zivota a verbalni komunikace je u nas mnohem dulezitejsi nez u opic – treba na tohle by se nemelo pri hodnoceni vyzkumu zapominat.

Reakce na komentář: Tomek #212Načítám náhled komentáře..., fishfucker #214Načítám náhled komentáře...

212
Tomek 19. 06. 2006 21:34

Reakce na def #211Načítám náhled komentáře...: To by ses divil co to udělá když máš vypracované tělo,super hadry a značkovou vůni.Zkus se zeptat holek jaký má být chlap.Budou přesně popisovat povahu jako hodný,věrný,hlavně spolehlivý a jiné bláboly.Když to srovnáš se sebou a zjistíš,že splňuješ většinu jejich priorit.Pak se stačí zeptat proč teda nechce Tebe a odpoví Ti:NEJSI MŮJ TIP.Chlap mě musí něčím zaujmout. Tak co vlastně chcou?

Reakce na komentář: afi #213Načítám náhled komentáře..., def #219Načítám náhled komentáře..., Tlapka #222Načítám náhled komentáře...

213
afi 19. 06. 2006 22:04

Reakce na Tomek #212Načítám náhled komentáře...: musis ji odpovedet: ale ja jsem tvuj typ, vim to, jen ty jsi na to jeste asi neprisla…
a uvidis jak bude cumet :-)az uvidi ze mas velky sebevedomi(zalezi, jak to reknes) tak te bude brat hned jinak. a timhle uz jsi ji zaujmul a jsi za vodou :-)


214
fishfucker 19. 06. 2006 22:11

Reakce na def #211Načítám náhled komentáře...: Máš pravdu, že to s tím gelem, svalama a značkovýma hadrama byl fakt nepříliš výstižnej příklad. Já sám třeba nemám úplně špatnou postavu a oblíkám se docela vkusně, i když ne tak abych byl za každou cenu in. Takže v tomhle problém není. Ale zrovna ten xicht svoji roli hraje, protože spíš než k roztomilýmu hoškovi nebo k antickýmu krasavci mám blíž ke skřetovi z Pána Prstenů (teď přeháním, ale opravdu v tomhle ohledu se sebou spokojenej nejsu).
Není pravda, že bych jenom čuměl a nic nezkoušel. Problém je, že moje dosavadní úspěšnost 0,0% mi sebevědomí opravdu zvedne jenom těžko. Nedělám sice zrovna takový to balení na ulici jako Qark, ale zrovna v tomhle případě neznám osobně skoro nikoho, kdo by to tak prováděl. Prostě čas od času nějakou slečnu někam pozvu a ona třeba aj jde, pokecáme, je nám fajn, ale v konečným důsledku je z toho vždycky hovno.
Zamilovanej jsem byl jenom jednou – nějakej čas jsem se o ni snažil, vídali jsme se tehdy docela často a vypadalo to zpočátku velice dobře. Skvěle jsme si rozuměli, dokázal jsem ji rozesmát a když párkrát došlo na postel (ale nikdy přímo na sex) tak si chválila, že dokážu být úžasně něžnej. Tak v čem jsem jí nebyl dost dobrej? Ne, že bych byl přehnaně hodnej; to když došlo na věc, jsem si stál za svým a dokázal jsem ji aj lehce setřít. Prostě mě nikdy nemilovala a já mám pocit, že kdybych vypadal jinak, tak by to mohlo aj jinak dopadnout.
Sorry, že otravuju svým životním příběhem, kdyžtak to smázněte.

Reakce na komentář: afi #215Načítám náhled komentáře..., def #218Načítám náhled komentáře...

215
afi 19. 06. 2006 22:17

Reakce na fishfucker #214Načítám náhled komentáře...: musis bejt pro holku i trochu nedostupnej. ne vzdy mit na ni cas, vidat se i s jinyma holkama, mit spoustu konicku, aby si te mohla vazit… smat se muze s kamaradkou, tebe musi respektovat a touzit po tobe, proste si tebou nesmi byt tolik jista

Reakce na komentář: fishfucker #216Načítám náhled komentáře...

216
fishfucker 19. 06. 2006 22:35

Reakce na afi #215Načítám náhled komentáře...: Nejrůznějších zájmů mám opravdu hodně a dělat se nedostupným jsem na ni taky zkoušel. Výsledek negativní

Reakce na komentář: afi #217Načítám náhled komentáře...

217
afi 19. 06. 2006 22:41

Reakce na fishfucker #216Načítám náhled komentáře...: blbe se radi, kdyz neznam ten vas konkrteni pripad :-) budes muset pockat n profiky, jako je qark, ash a oki :-) ty se umej sakra rozkecat


218
def 20. 06. 2006 08:43

Reakce na fishfucker #214Načítám náhled komentáře...: Myslim, ze to tvoje mineni o sobe a svem vzhledu ti podkopava sebevedomi a navic mas tendenci na svuj vzhled hazet neuspechy pri baleni (i kdyby to bylo treba necim jinym). Ale pritom nemas problem holky oslovit a klidne se s nimi i bavit, ale mam pocit, ze vzdycky si v duchu rikas: "stejne se na me vykasle, protoze vypadam hrozne"

Pokud veris tomu, ze hraje tvuj vzhled zasadni roli ver, ze priroda (buh) k tobe nemohli byt nespravedlivi, takze zas musis umet jiny veci, nez kluci, co sou "krasni". O svem vzhledu asi premyslis casto, zkus premyslet i o svych jinych dispozicich a schopnostech, zkus je rozvinout a tak nejak si uvedomit sam sebe jako celek – i to dobre i to spatne – ted to vypada, ze si uvedomujes hlavne to negativni. Ja vim dobre se o tom keca, ale hur se to dela (kdyby to bylo snadne, prisli by vsemozni psychologove, poradci a jini brzy o praci :-).

Zkus prostudovat tenhle web dozvis se zajimavy veci (sediva je teorie a zeleny strom zivota, tak to zkus hned aplikovat v praxi)
Chod na ruzny party co poradaji kamaradi a kamaradky (i kdyz nikoho nesbalis muze to byt sranda) Je leto tak vyraz s kamardama ven se koupat. I kdyz by se ti nechtelo zadny slecny lovit spousta se jich opaluje bez vrchniho dilu plavek tak se je aspon na co divat;-))
BTW – ty zastavky a MHD. Zkus to taky a ber to jenom jako srandu :-)

Kdyby byla pravdepodobnost, ze se ti podari dostat 1% holek, co oslovis do postele, je lepsi vyrazit a oslovit 100 slecen nez se litovat pri pohledu zrcadla.

Zalezi to jenom na tobe, na tve vuli a tvem sebevedomi. Znam par kluku, co nikdy nemeli holku. Ale NEZNAM ani jednoho, co by balil holky a nikdy se z zadnou nevyspal.

Reakce na komentář: fishfucker #220Načítám náhled komentáře...

219
def 20. 06. 2006 09:24

Reakce na Tomek #212Načítám náhled komentáře...: Pak se stačí zeptat proč teda nechce Tebe a odpoví Ti:NEJSI MŮJ TIP. (
Pokud muzu poradit, tak tohle nedelejte. Takhle zadnou holku nikdy nesbalite. Uz vidim jak ti namakani typci taky chodi za slecnama ptat se jich, jaky ma byt chlap. Kdyz se dozvi ze ma byt hodný,věrný,hlavně spolehlivý a jiné bláboly. tak reknou "aha, tak promin chces nekoho jinyho". Dyt je to blbost.
Pri dobyvani damskeho rozkroku se nemusite ani jednou na nic takoveho ptat. Ona se vas bude mozna bude ptat jestli ji milujete etc. a vase odpoved bude vzdy kladna, at uz mate umysly jakekoli…


220
fishfucker 20. 06. 2006 11:18

Reakce na def #218Načítám náhled komentáře...: Hm, teď už znáš ;-)


221
Johny 20. 06. 2006 14:59

Ano je to pravda, ale spon z větší části…holky nevnímají jen krásu vzhledovou. Charisma je velice důležité a myslím, že se dá i z části naučit.
Každá holka má trošku jiné nároky, ale je fakt, že jsou kluci, kteří jsou pro většinu holek přitažlivý a jsou schopné i kvůli tomu riskovat a pak se samozřejmě můžou spálit….bla bla, to už přece každý zná.
Jsou kluci, kteří jsou opravdu perfektní, ale nemají holku, protože se nedokážou ve společnosti prosadit. A proto kluci…snažte se, protože na tomhle světě je nejdůležitější umět prodat co v sobě máte, pokud to budete držet v sobě, nikdy nebudete spokojení.


222
Tlapka 20. 06. 2006 23:25

Reakce na Tomek #212Načítám náhled komentáře...: Chlap mě musí něčím zaujmout
Ten prvotní filtr je naprosto jednoduchý – jde o pohled z očí do očí. Pokud to vzájemně zajiskří a očima se setkáme na stejné vlnové délce, je mi jedno, jak vypadá.


223
chleba 21. 06. 2006 20:06

No prostě závěrem: Nebát se, zkoušet to a učit se z chyb.


224
siver 22. 06. 2006 00:24

nebat se,ale vypadat jako ja tak by ste se bali neni to zadna prdel i presto ze sem spolecenskej a beru to jako hru a oslovuju holky ale nejak nemaj zajem :-(

Reakce na komentář: def #225Načítám náhled komentáře..., crusader #237Načítám náhled komentáře...

225
def 22. 06. 2006 09:34

Reakce na siver #224Načítám náhled komentáře...: No nevim s cim konkretne mas problem ale oblicej (vlasy, plet, zuby) a postava se daji celkem v pohode vyresit.
Esi mas problem s postavou zkus sportovat (behat, jezdit na kole, plavat, doma muzes delat kliky – sou pohode na tricepsy aji na prsni a zadovy svaly).

Oslovit holku je prvni vec, sbalit ju je vec dalsi. Tenhle web je plnej navodu jak to udelat, nema cenu to tady opakovat.

Reakce na komentář: siver #231Načítám náhled komentáře..., siver #232Načítám náhled komentáře...

226
Mawe47 22. 06. 2006 10:36

Reakce na arnold #121Načítám náhled komentáře...: ja dala na libimseti docela peknou fotku, hodnoceni prumer 7.5 takze asi nic moc, ale hodne mi vetsinou psali jen kluci jako ze podle fotky hezoun, frajirek…
odpovidala sem jen klukum, kteri vypadali obycejneji a meli v zalibach treba prirodu nebo pocitace…
kluci co byli hezouni se zalibou v sexu a fitnes, tak sem ignorovala…

a stejne mam diky libimseti kluka, seznamila sem se tam s jednim vysokoslakem a on mi dohodil jeho kamose;)

Reakce na komentář: afi #227Načítám náhled komentáře...

227
afi 22. 06. 2006 14:38

Reakce na Mawe47 #226Načítám náhled komentáře...: prumer je 5, ty ses naprumer :-) ikdyz podle se podle libim seti moc orientovat neda, spis se tam hodnoti ta ktera fotka nez primo ten clovek

Reakce na komentář: Mawe47 #228Načítám náhled komentáře...

228
Mawe47 22. 06. 2006 17:33

Reakce na afi #227Načítám náhled komentáře...: no prave, vetsina jich psala stylem "ses pekna kocka, nezajdem na panaka a treba neco vic" takze i byli lini si v profilu precist ze sem abstinent :-)
proste podle me takovy servery k seznameni moc dobry nejsou, teda pokud se zrovna neseznamuje meneinteligentni kraska s namakanym tupcem

Reakce na komentář: afi #229Načítám náhled komentáře...

229
afi 22. 06. 2006 18:38

Reakce na Mawe47 #228Načítám náhled komentáře...: originalni kluci :-)a jakej mas profil? no asi to sem nenapises :-)neboj seznamovat se nehci

Reakce na komentář: Mawe47 #230Načítám náhled komentáře...

230
Mawe47 22. 06. 2006 19:00

Reakce na afi #229Načítám náhled komentáře...: stejne sem zadana :-)
no ted uz zadnej, sem se na to vykaslala, nepotrebuju aby mi nejaky cizi lidi hodnotili fotku :-)

Reakce na komentář: afi #233Načítám náhled komentáře...

231
siver 22. 06. 2006 19:20

Reakce na def #225Načítám náhled komentáře...: problem s obličejem už sem se hazel foto,a to jen tak vyřešit nejde takže to neni prdela cvičil sem osm let tak t oby nebyl problem,ale s ksichtem je


232
siver 22. 06. 2006 19:21

Reakce na def #225Načítám náhled komentáře...: tady je z novu to foto
http://home.karneval.cz/0165828501/hl/david_trida.jpg

Reakce na komentář: Pako #255Načítám náhled komentáře...

233
afi 22. 06. 2006 20:09

Reakce na Mawe47 #230Načítám náhled komentáře...: to je zmena pristupu panecku :-D

Reakce na komentář: Mawe47 #234Načítám náhled komentáře...

234
Mawe47 22. 06. 2006 20:57

Reakce na afi #233Načítám náhled komentáře...: jinak teda mawenzi, mozna ti google vyhodi nejakej strarej zaindexovanej odkaz, kterej na libimseti davno neni :-)

Reakce na komentář: afi #236Načítám náhled komentáře...

235
Tomek 25. 06. 2006 09:26

Nejde o krásu,ale o přitažlivost.(NENÍ DŮLEŽITÉ VYHRÁT,ALE ZVÍTĚZIT)


236
afi 25. 06. 2006 10:28

Reakce na Mawe47 #234Načítám náhled komentáře...: no tak na libim se ti me to vazne nic nenaslo, asi tam uz fakt nejses :-D

Reakce na komentář: Mawe47 #239Načítám náhled komentáře...

237
crusader 26. 06. 2006 11:34

Reakce na siver #224Načítám náhled komentáře...: Def (225) má pravdu. Vizáž ti dají do pořádku v kosmeťáku, tělo v posilovně a intelekt si zkus dobýt v knihovně. Nejhorší co pro sebe můžeš udělat je se sebelitovat. Jinak si myslím, že kdyby si holky vybíraly kluky jen podle vzhledu, tak se může jít spousta kluků klouzat. Ale o vzhledu u kluků už tady jeden článek pojednává http://www.qark.net/clanek/nejde-o-krasu-ale-o-pritazlivost

Reakce na komentář: crusader #238Načítám náhled komentáře...

238
crusader 26. 06. 2006 11:36

Reakce na crusader #237Načítám náhled komentáře...: Správně má být DOBÍT, pardon. Asi budu muset taky zajít do knihovny :-)


239
Mawe47 26. 06. 2006 12:28

Reakce na afi #236Načítám náhled komentáře...: no jeste pred dvema az trema tydnama to google nasel, no tesi me, ze ted uz konecne ne;)


240
J1rik 01. 07. 2006 18:52

a jaký je vlastně rozdíl mezi krásou a přitažlivostí?


241
nextwave 02. 07. 2006 02:11

Reakce na siver #202Načítám náhled komentáře...: Vypadáš sympaticky a zajímavě.


242
hebron 26. 07. 2006 14:02

Zdravim vsechny kolegy, chci se tady s vama podelit o jednu zajimavou vec, ktera se mi stava, ale je to ponekud jinak, nez to, co zde autor pise : Na vzhledu sice holkám záleží, ale trochu jinak, než si my muži myslíme. Ano, líbí se jim krásní, vysportovaní chlapi s hezkým zadkem, ale chodit by s nimi třeba ani nechtěly. Aspoň ty rozumné, které chceme my. Ti preferují osobnost, charisma, sebevědomí, inteligenci, upravenost, vůni…
Moje zkusenosti jsou casto takovy, ze ty rozumny holky me radi mezi ty, co delaji, ze jsou chytry a tak, ale jde jim o to jedno, ikdyz jsem PRAVEJ opak… Ovsem pro holky, ktery se zas MOC koukaji na vzhled, jsem zas malo hezkej…Co to teda jako ma bejt? :-) Je to znameni toho, ze nejsem dostatecne dobrej ani v jednom? Jestli se totiz pocita uspech jen tehdy, kdyz holku dostanu do postele, pak mam uspech temer mizivej… ;]]]

Reakce na komentář: Marekx #243Načítám náhled komentáře...

243
Marekx 26. 07. 2006 15:26

Reakce na hebron #242Načítám náhled komentáře...:
Řekl bych, že tohle je dosti závislé od věku, rozumové vyzrálosti, ale také vzhledu samotné ženy a nelze jednoznačně říci, že platí do puntíku co napsal Qark, onu pravdu je dobré hledat spíše někde uprostřed.


244
Ivanka 06. 08. 2006 21:32

já bych to taky hledala někde uprostřed. neuvědomuju si že byh si někdy řekla….panebože…ten je moc hezkej…záleží na chování toho chlapa…jestli je to egoistikej kretén nezáleží na vzhledu. nevím proč ale spíš ti méně přitažliví jsou hnusný oplzlý prasata. omlouvám se za ten výraz ale prostě méně hezcí chlapi si jakoby potřebujou něo dokázat a na to si myslim že ženský moc neletí. mě osobně se líbí když muž chodí upravenej navoněnej a tak. a tím se stává hezkej. a hraje to dost velkou roli.žena se možná nechce s chlapem chlubit ale nechodila by přece se zanedbaným špinavým šelestou.to bych se teda aspon já bála vytáhnout paty z domu. ženy jsou větší mrchy než se zdá a proto být chlapem tak se neutěšuju no tak proč bych se o sebe staral když mám trochu toho šarmu. na to možná skočí ta co má nouzi o chlapy.jinak si myslím že když se muži budou o sebe starat tak budou všichni hezcí a přitažliví podle toho si jich holka všimne a pak mužou uplatnovat ten svuj šarm a osobnost. nebo vy někdo poznáte osobnost na první pohled?nejdřív je potřeba zaujmout a to příjemným vzhledem. tak se chlapi snažte.. :-)

Reakce na komentář: Martin #245Načítám náhled komentáře...

245
Martin 15. 08. 2006 11:36

Reakce na Ivanka #244Načítám náhled komentáře...: Zaujmout prijemnym vyhledem nebo naditou penezenkou – moje rec. Chlap ne extra hezkej a ani ne bohatej nema moc sanci najit holku. A na povahu a osobnost – na to divky s prominutim serou jak na placatej kamen.

Reakce na komentář: hebron #246Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #247Načítám náhled komentáře...

246
hebron 20. 08. 2006 15:02

Reakce na Martin #245Načítám náhled komentáře...: Pak mas asi zajimavou rec :-D Me by akorat zajimalo, do kterej chlap ses ty :-)


247
BERmaestro 22. 08. 2006 11:24

Reakce na Martin #245Načítám náhled komentáře...: jak které holky na ot serou. Jde o to jakou hledáš. holku kterou nezajímá má povaha ja vubec nechci..protože v dusledku mi stejně nakonec nerozumí…a ja chci aby mi holka i rozuměla. to těžko pochopíš zpusobem kilostik a poodbně je to o tom že se s ní moc nehadam a podobně a když ti nerozumí tak tě necháope…a to je naprosto nejhorší.


248
tetička 31. 08. 2006 19:25

ten borec má v něčem prawdu… kluk nemusí být krásnej (až oči přecházej) ale musí každopádně umět najít na sobě něco pěknýho a s tím pak jít ven… na to že má např. odstátý uši nebo křivý zuby se vykašlat… třeba mě se to pokud se tím kluk netrápí většinou na něm třeba začne líbit…
P.S.: Muži,kluci, chlapi, borci noste prosím košile!! Tak trochu rozepnutou, trochu odhalenej hrudník… Prosím!!! Je to zatraceně sexy!!!

Reakce na komentář: afi #249Načítám náhled komentáře..., Ash #250Načítám náhled komentáře...

249
afi 31. 08. 2006 19:35

Reakce na tetička #248Načítám náhled komentáře...: jasne, vezmu si boty dc, kalhoty globe a bilou kosili :-D koho sakra zajima ze to je sexy? ze se to libi tobe neznamena, ze vsem holkam… prosim nenoste nikdo kosile, vypada to fakt divne, tak nak teple :-) radsi si kupte poradny triko, udelate lip. mate jistotu, ze se vam nikdo nebude tlemit a ucite budete sexy i tak. nebo taky ne, to zalezi i na jinych vecech :-O)

Reakce na komentář: nextwave #252Načítám náhled komentáře...

250
Ash 31. 08. 2006 21:42

Reakce na tetička #248Načítám náhled komentáře...: kluk nemusí být krásnej (až oči přecházej) ale musí každopádně umět najít na sobě něco pěknýho a s tím pak jít ven
Tak tak, osobně už mám vytipovaných pár věcí, které tak nějak "vždycky zabírají" :-) a i u jiných lidí vím, že když si vezmou nějakou konkrétní věc, co jim "prostě sedne", tak se to zcela plošně většině ostatních líbí a zaujme. A vůbec nejde o to, jestli to je značkové, jde čistě o barvu, střih, sladění… Každému sluší něco jiného.

Reakce na komentář: nextwave #251Načítám náhled komentáře...

251
nextwave 31. 08. 2006 21:57

Reakce na Ash #250Načítám náhled komentáře...: a jaký to jsou věci, který zabírají? Naposled jsi moc sladen nebyl..

Reakce na komentář: Ash #253Načítám náhled komentáře...

252
nextwave 31. 08. 2006 22:28

Reakce na afi #249Načítám náhled komentáře...: jo, mám stejný názor. Triko je sexy


253
Ash 01. 09. 2006 00:48

Reakce na nextwave #251Načítám náhled komentáře...: Ahoj :-) Teď jsem trochu zagoogloval a zjistil, že jistá arteterapeutka Slámová uvádí, že deprivační kombinace černé a zelené se často vyskytuje u lidí s poraněním mozku. Tato kombinace podle zmíněné autorky vyjadřuje regres a zároveň negativismus, protože pacient regres těžce nese.

…toliko k Tvým plavkám :-D

Pokud jde o mne, černá s bílou mi (částečně z pohodlnosti) docela vyhovuje – tam se moc nic zkazit nedá. Takže netuším, na co konkrétně narážíš? Já už vím… asi na ten můj zelenej Mercedes, co? No jo, to mě fakt mrzí, detaily já někdy opomenu :-( Zatím pa :-D

Reakce na komentář: nextwave #264Načítám náhled komentáře...

254
Michal 01. 09. 2006 13:49

Reakce na Honza #17Načítám náhled komentáře...: Pozri,predpokladas,ze ta divcina ma vacsie sebavedomie ako ty. Ako to mozes vediet? Ved ona je tiez len clovek a mozno caka len na to,ze ju uz konecne niekto pozve… My sa stale bojime toho ako budeme vyzerat,ci mame na to,ci sme dost dobry. Poviem ti jedno,ak si myslis,ze si super,tak pravdepodobne nie si,ale ak si myslis,ze si uplny trapko,tak ani to nie je vyhra. Musis sa dostat niekde medzi to a vyrovnat sa sam so sebou. Sebavedomie patri muzom. Treba ho ziskavat. Ako? Zacni hladat na sebe klady. A pozeraj sa na zeny nie ako na bohyne,ktore maju tvoj zivot vo svojich rukach. Su to ludia ako my a tiez maju podobne pocity,preto nemas dovod im pridavat hodnotu len koli tomu ako vyzeraju,alebo ako na teba posobia. Si lepsi. Tak si ver!!!


255
Pako 01. 09. 2006 20:07

Reakce na siver #232Načítám náhled komentáře...: Už s tim jdi do prdele a neskuhrej. Znám kluka (teda spíš chlapa), co nemá nohy a másto rukou jenom pahýlky a ženský se o něj můžou přetrhnout. Dokud nudeš sám myslet na to, že máš blbej xicht a jakej seš chudák, všichni si o tobě budou myslet, jakej seš chudák. A S CHUDÁKEM NECHCE CHODIT VŮBEC NIKDO!!! Když budou vědět, že seš frajer, co se s tim dokázal vyrovnat, budeš frajer.


256
Pako 01. 09. 2006 20:19

Reakce na Norwaiz #77Načítám náhled komentáře...: Je mi to líto;) ale když k ní přijdeš a řekneš jí "Ahoj, si krásne dievča, nechcela by so mnou ísť niekedy na kávičku?", tak tvoju charizmu, osobnosť, inteligenciu pozná asi těžko. Protože kdybys to trošku uměl, tak začneš pomalu. Holky jsou bázlivý a musíš je nejdřív přesvědčit, že jsi OK.

Reakce na komentář: Signum #257Načítám náhled komentáře...

257
Signum 01. 09. 2006 21:54

Reakce na Pako #256Načítám náhled komentáře...: Jo a jak je během několika sekund/minut přesvědčiš že jsi OK?


258
Pako 01. 09. 2006 23:27

Třeba tim, že je hned nebudeš někam tahat, dáš jim čas na to, aby se vzpamatovaly z toho, že je najednou někdo oslovil. Během několika sekund to skutečně jde hodně těžko. Tady skutečně funguje první dojem. Jde o to, jestli jsi upravený, jak působíš,e o to tu holku pozitivně naladit. Většina je nepřipravená a řelka by ne úplně komukoli, bezohledu na vzhled. Omlouvám se, asi to znělo arogantně. Podle mě to prodtš není způsob, který by mohl mít moc velkou šanci.

Reakce na komentář: Signum #259Načítám náhled komentáře...

259
Signum 02. 09. 2006 00:22

Reakce na Pako #258Načítám náhled komentáře...: takže je podle tebe lepší ji rovnou nezvat ale řikat si o číslo připadne jinej další kontakt?

Reakce na komentář: Ash #260Načítám náhled komentáře...

260
Ash 02. 09. 2006 01:37

Reakce na Signum #259Načítám náhled komentáře...: Nejlepší a hojně doporučovaná možnost je ji nejdřív sbalit… Tedy to znamená (pro laiky :-D ) vzbudit v ní jisté sympatie a náklonnost ke své osobě, které budou mít za následek přijmutí případného pozvání či sdělení čísla na požádání, či obecně vyhovění nějakému podobného požadavku balitele :-D např. krátká ad hoc procházka a podobně.

Důvody k tomuto jsou zcela zřejmé – když člověk (ať už holka nebo kluk) přijde k vyvolené osobě a požádá ji o schůzku nebo o telefon, jsou jeho šance výrazně menší, než když ji nejdřív sbalí a pak ji požádá, což bylo zjištěno empiricky.

No.. empiricky.. já osobně to vím spíš z doslechu a tak nějak laickým rozumem :-), faktem je že jsem ještě nikdy nepřišel k dívce na rtech se slovy "Jsi … šla bys někdy …" či "Jsi … dala bys mi … " takže nemohu srovnávat. V každém případě výše uvedenému neříkám sbalit dívku, tomu říkám kupování rohlíků.

Napsal bych ještě stručné howto jak tedy sbalit dívku, než si člověk domluví schůzku nebo požádá o kontakt, ale už se mi chce nějak spát ;-)

Reakce na komentář: Signum #261Načítám náhled komentáře...

261
Signum 02. 09. 2006 11:17

Reakce na Ash #260Načítám náhled komentáře...: "ale už se mi chce nějak spát ;-}" no ashi to je vymluva :-) pisni sem howtu misto qarka kterej je momentalne nejak indisponovanej :-P jeho frekvence članku přichází do útlumu tak by to chtelo někym schopnym doplnit… GoOn


262
Kačka 07. 09. 2006 20:25

pravda


263
Káčka 07. 09. 2006 20:33

Reakce na GSX-R #27Načítám náhled komentáře...: dobrý….souhlas


264
nextwave 08. 09. 2006 23:55

Reakce na Ash #253Načítám náhled komentáře...: ne na ten nenarážím. Premýšlej víc a zkus to bez použití googlu.


265
Cookie 13. 10. 2006 22:17

Ahojky hele jsem si to četla a musím s tebou jen a jen souhlasit máš ve všem pravdu jo podívám se na pěnkou prdelku a pěknýho chlapa s záhadnejma očíčkama to jo ale nejdůležitější je charisma povaha a aby mi nezahejbal na každém rohu jo a mužu ještě doplnit já nesnáším vysolárkované promelírované svalnaté chlapy co jsou za každou cenu středem pozornosti každá se ženská po nich otočí jsou až moc namyšlení a tím pádem to dávají i víc najevo..já bch asi takového chlapa musela umlátit ptž by mě sral..No jak jasný že se mi taky líbí typi kluků jsem celekm vysoká no asi 175 njn nic moc ale nesnesla bych vedle sebe malého chlapa nejhezčí jsou bruneti jsou něčím zajímaví..njn ale co je uvnitř to je nedůležitější…

Reakce na komentář: sona #266Načítám náhled komentáře...

266
sona 15. 10. 2006 12:04

Reakce na Cookie #265Načítám náhled komentáře...: Mužu vám říct, že jsem docela pěkná ženská no a líbí se mi docela obyčejný kluk, žádný krasavec. Prostě mě to k němu táhné už asi 2 měsíce. Ale je pravda, že si všimnu roukou a nehtů, dále jestli nosí jedno tričko celý týden atd…. V případě


267
Pan Jan 20. 10. 2006 17:21

Reakce na sinner #84Načítám náhled komentáře...:

Píšeš nesmysli.V pravěku chlapové nebyly vůdčí typy.Říkají Ti něco pojmy matriarchát a patriarchát?V pravěku platil ten první pojem, což znamenalo, že žena byla vůdce.Ona byla osoba, která držela smečku pohromadě, protože rodila ženy.Proto ty Věstonické venuše a podobné předměty,malby na zdích.Žena měla výsostné postavení.To se poté změnilo.Tak tu nekecj blbosti ty ho*ado, když neznáš historii

Reakce na komentář: Pako #269Načítám náhled komentáře...

268
Míša 29. 10. 2006 14:35

Pánové,my ženský nejsme až takové mrchy jak si myslíte….My na chlapech milujeme krásné-uhrančivé oči…všechno…my se nezamilujeme jen proto,že je chlap krásný ale proto jak se k nám chová….a jestli je pro nás přitažlivý-tak si to pamatujte…


269
Pako 22. 11. 2006 17:48

Reakce na Pan Jan #267Načítám náhled komentáře...: Tak mě napadá, že kdyby za deset tisíc let našli kalendáře s nahotinkama, jestli by z toho taky vyvodili, že jsme tady měli matriarchát :-D (To je jen vtip. Nechci zlehčovat tvůj názor, má ho hodně lidí, nerozumim tomu a tak nevim, proč si myslí, že to tak bylo.)


270
LoL DoG 29. 11. 2006 19:25

:-P myslím že to je pravda, páč nejsem žádnej krasavec(myslím si) a i tak celkem holky dávám;-)


271
Reivn 24. 01. 2007 00:15

Tak nějak jsem to tu prolít a kouknul na názory…To s tím mít holku na háku,je skutečně přehnaný,pač to pak není v tom případě holka kterou milujem,ale tak nějak zastávám názor,že pokud je z jedné strany přemíra lásky,tak na straně druhé začne ubývat,až v některých případech,zmizí úplně…Takže jediné řešení je uvědomit si to a snažit se holku mít rád tak jak ona vás…Samo,že to nepůjde udržet stále ve stejné hladině,ale snažit se vztah tak nějak vyvažovat…Je to z vlastní zkušenosti…Sám jsem se tímto ponaučil a teď toho lituju…!!!Nemusíte se mnou souhlasit…Každý to má jinak,ale jako odstrašující případ to použít můžete…


272
Hookii 24. 01. 2007 14:38

njn tak to je a tak to bude komu by se nelíbilo, krásku mýt. já cu jen jednu bo jí miluji ale nevím jak to cítí ona. A Reivn má vždy pravdu, tak ho poslouchejte


273
Lonely One :P 29. 01. 2007 04:15

[mluvim z vlastní zkušenosti|ja věk 20|holky 16–19]Já mam pocit, že tu řešíte hezký/ošklivý, ale ono ve skutečnosti je to spíš chlap/nechlap :-) Je to krásně vidět na přikladu sivera. Když má chlap pořádné rysy, tak se nehledí na kdejakou nesrovnalost. Ale čim jemější "ženské" rysy chlap má, tím každá blbost získává na významu. Abyste presne pochopili o čem mluvím, hodim sem i fotku ;-) fotka nemam pocit, že bych "nebyl hezkej", ale … ;-) A asi ste si taky všimli, že nevypadam na 20 ;-) A to je další důležitý aspekt který rujnuje celou mojí snahu s holkama. A to, že zájem mají JEN ty z kategorie 15–16, 17 vyjímky, které zase nesedí mně ;-) Tak co vy na to? Ha? :-D (OT: škoda, že tu neni odebírání reakcí mailem :-( Protože těch příspěvků přibejvá jak hub po dešti :-) )


274
afi 23. 02. 2007 09:59

jakyho sivera?? jinak mozna mas pravdu… zkus zmenit razantne uces… a hlavne ty brejle sou podle me strasny… nic proti, jen muj osobni nazor :-)


275
Káťa... 07. 04. 2007 14:48

článek je pravdivý :-) Na ženu chlap musí zapůsobit nějakým kouzlem, sympatie, charisma, hrají roli. Trocha toho gentlemanství se taky neztrátí. Každý je přitažlivý pro každou něčím jiným, i když třeba ne na první pohled. Co se líbí mě nemusí se líbit jiné. Záleží na stylu, vkusu. Krása sama o sobě nikdy nestačí :-) Ale je jasné, že za pěkným mužským se každá ráda otočí…možná je to ale všechno


276
aussie 13. 04. 2007 15:38

Reakce na kulik #46Načítám náhled komentáře...: Ostrihaj sa dohola. To pomoze. :-)


277
Jirka 01. 05. 2007 17:33

Myslim si, že věšina co v tomto článku byla napsána je pravda, ale stejně jsou tu vyjímky, a že jich není málo. Prostě holky, ktreé hledají hezkého přitažlivého kluka, aby se s ním mohli vytahovat a někdy jej před kámoškami schazovat!! Nejsou všechny holky stejný, chci jen říct, že není moc tě
ch co koukají na vnitřní vlastnosti kluka.


278
Milan 29. 06. 2007 09:06

Děkuji za pěkný článek.Nechci být kritický,ale bohužel se mě zdá,že v životě to bývá jinak.Já sám bych si moc přál,aby to bylo tak,jak je to v článku napsané.Přiznávám,že jsem u žen naprosto neúspěšný.Říkáte,že vzhled není nejdůležitější.Pak se ale ptám:Jak je možné například,že píši-li do seznamky,tak zdrcující většina žen bezpodmínečně trvá na fotografii muže.A jestliže jí nedostane,okamžitě ukončí komunikaci.Je to jejich základní podmínka.A také je pravda,že po mužích -krasavcích ženy a dívky doslova šílí.Muž krasavec si v žádném případě nemůže na nezájem žen stěžovat.A co se týče duševní krásy?Opravdu to nemyslím ve zlém,ale zkušenosti ukazují že to,že ženy dávají přednost duševní kvalitě je jenom fráze.Znám se s dívkou,velmi pěkně si povídáme a já jí rád pomáhám s matematikou.Ale zdá se mě,že o mě ztratila zájem,přestože jsme si vždy měli o  čem povídat.Snažil jsem se být k ní pozorný a zdvořilý.Není to vůbec nic platné.Ale stačí,aby se objevil krasavec a vše skončí.A takto je to vždycky.


279
Aram 16. 07. 2007 11:14

Zdravim,Qarku a pánové. Měl bych zajmavý poznatek, který mě udivil. V poslední době jsem se seznámil a vystřídal pár slečen, skutečně nádhérné a inteligentní holky, fyzicky na úrovni modelek a moc mě překvapil jejich, řekl bych dnešní pohled na chlapy. Vyloženě se jim všem líbí oplácaní chlapi a vytkli mi, že jsem moc hubený. Přitom si osobně myslim, že jsem tak akorát. Moc mi to nehraje s obecnou představou, která byla ješťe před pár lety ? Tak mě zajmá, jestli ostatní taky zaznamenali u holčin v poslední době podobný názor ?


280
Lada 25. 09. 2007 18:32

Opravdu je tomu tak jak se zde píše??


281
Reinhard 07. 11. 2007 00:57

Pokud ma jeho charisma aspon 6 nul, tak je favoritem i tlustej a plesatej…

Reakce na komentář: Alex #282Načítám náhled komentáře...

282
Alex 07. 11. 2007 10:02

Reakce na Reinhard #281Načítám náhled komentáře...: Bingo.
Některým záleží na charisma: aspoň sedmiciferné.
Jiným záleží na charakteru: aspoň 20 čísel dlouhej.


283
praded 17. 02. 2008 19:46

Ahojte, precital som si to tu cele.
Bolo to pre mna zaujimave a zopar veci novych .
Vlastne som sa sem dostal, lebo som hladal odpoved ,alebo pricinu preco mam problem udrzat si vztah s holkou.
Dosiel som k zaverom:
Bol som k nej prilis "moc hodny" ,alebo mekky,nechcel som jej ublizit,velakrat v dobrej voli(z lasky)som sa prisposobil (nerobte to zeny to aj tak nedocenia)
Pre komplex menejcennosti a nezdary vo vztahoch mi chybalo sebavedomie co ma robilo v jej ociach chudakom.
Pritazlivost nie je o krase fyzickej.
Mal som zaujimavu skusenost ak som siel do vztahu zo srandy,pre zabavu tak sa do mna dievca buchlo.Ak som sa buchol ja ona to skoncila .Ze vraj nie som chlap :-|.
Nemam velke skusenosti z pritazlivostou ,ale vetsinou sa to koncilo asi tym ze ma velmi rychlo alebo lahko dostala a potom som uz nebol pre nu zaujimavy, ale urcite aj koli hore spomenutym minusom.
Nechapem preco ked chlap :-D vyklopi to co k zene citi tak sa zena stiahne ,ved kazdej zene dobre padne pocut ze ten druhy ju ma rad ze o nu stoji…Mozno to bolo skoro,ale zeby po 2mesiacoch bolo skoro?Pre zenu po 30/tke?
Tiez by som bol zvedavy chlapi na vase rady ako sa zbavit tych dosledkov komplexu a akym sposobom ziskat stratene sabavedomie.
Takze zatial sa drzim hesla o tieni ktory ked nahanas stale pred tebou unika a ak pred nim unikas ty bezi za tebou. :-)To mi snad pomoze udrzat hranice na uzde.Vse dobre.Pjotr


284
Jirka 01. 03. 2008 13:19

Reakce na Pjotr #9Načítám náhled komentáře...: :-D :-D lol, kombajna :-D
P.S. Qarku, tvůj hlídač diakritiky mě tu buzeruje, že nebyla nalezena žádná, ale to je proto, že příspěvek ani diakritiku obsahovat nemohl :-D


285
Kaťule 30. 06. 2008 16:21

Tento článek mi nepřijde objektivní. Jak může autor z pohledu muže tvrdit, že ženy nechtějí chodit s krasavci? Mně osobně imponují sukničkáři a frajeři. Ne, že bych byla spokojená s tím, že chtějí mít každou holku, ale holt si na takové muže potrpím. Chemii se nedá ovlivnit. Ráda se ve společnosti předvádím, jakého mám atraktivního chlapa. Není to pouze mužskou výsadou. Myslím, že touha žen po sukničkářích je pudově zakořeněná. U zvířat, které žijí ve stádech má nejsilnější = tudíž nejpřitažlivější samec právo se rozmnožovat se všemi samicemi. Mám pocit, že ženy si namlouvají, že se jim tito muži nelíbí, protože každá žena přece nemůže mít frajera…tolik jich není.


286
EVA 02. 07. 2008 19:46

Naprostý souhlas s Kaťulí. Co Vy, chlapi? Je Vaším životním snem mít za přítelkyni šeredu? Prostě s tím začněte něco dělat. Fňukat umí každý. Opravdu Vás nechápu. Vemte si, že muž si alespoň tělo může vypracovat, zatímco žena s tím může dělat minimálně. Vemte si, že na ženě zpravidla oceňujete velká prsa, plochý břicho, hezký zadek. Chudáci holky, které by pro dokonalou postavu udělaly cokoliv, ale můžou jít maximálně na plastiku, protože co udělá s tím, že její prsa pomalu nabývají záporných hodnot? Mohou tvarovat postavu cvičením, ale uznejte, jak si posilováním můžou např. z 1 vycvičit 4? Víte, já jsem dost atraktivní, jsem se sebou spokojená, zato moje kamarádka mi v tomto směru otevřela oči. Chce, ale stejně si vysněnou postavu nevycvičí. Chudák, má z toho komplexy. Vezměte si, že jako muži, si můžete z daleko větší části zajistit vzhledovou atraktivitu sami. :-) Vypracovat postavu si můžete, někdo psal, že má řídké vlasy, kdyby se poradil s kadeřnicí, tak určitě něco vymyslí, kdo Vám brání si nagelovat sexy háro a našetřit si na úkor něčeho jiného na značkové oblečení? Holky to dělají úplně stejně, myslím, že byste se dost divili, kdybyste někdy viděli tu Vaší sexy kočku bez make-upu a všelijakých zkrášlujících procedur. Na tom je postaveno hodně telenovel, protože to tak opravdu je. Málokterá žena je přirozená krasavice, osobně neznám žádnou. Pokud si stěžujete, tak s tím něco dělejte (jde aspoň o snahu), jinak nemáte právo si na něco stěžovat. Myslím, že člověk může depky ze vzhledu, až když na sobě zapracuje. Nemyslím tím samozřejmě extrémy (plastika…), zato Vám stejně žádná ženská nestojí (a obráceně :-) ). Tak se zatím mějte a držím palce.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.