QARK.net — Velký rychlotest v terénu
Velký rychlotest v terénu

Velký rychlotest v terénu

Vždycky mě zajímalo, jestli má nějaký smysl oslovovat holky, které kolem vás jen procházejí a jestli je možné je nějak v té krátké chvíli zaujmout natolik, že by neodmítly i okamžité pozvání na rande. Rozhodl jsem se to proto během uplynulých čtrnáct dní testovat, abych zjistil, jaké jsou šance. A protože krásné počasí vytáhlo do ulic plno pěkných děvčat, dalo se testovat skoro na každém kroku.


Začalo to na přechodu

Slečna stála na druhé straně ulice a oba jsme čekali na zelenou. Pokukoval jsem po ní, a když blikla zelená a my se míjeli, usmála se na mě. V tu chvíli mě vlastně napadlo zrealizovat tento test a vyzkoušet, jestli jde pozvat na rande i slečny procházející kolem vás, a tak jsem to zkusil a promluvil na ni.

„Ahoj, spěcháš moc?“ – překvapil jsem ji otázkou.
„No ano… já nevím, ani ne.“
„A nešla bys se mnou někam na kafe?“
„Na kafe? Asi ne…“ – Chvilka přemýšlení – „Jako teď?“
„Teď hned. Pojď, zvu tě. Můžeme si v klidu popovídat a pár minut tě určitě nezabije.“

Slečna souhlasila a tak jsem šli hledat nějakou blízkou kavárnu. Tam jsem se dozvěděl, že nikoho nemá, že se před několika měsíci rozešla a zatím kvůli práci ani nějak neměla čas a chuť si hledat někoho jiného. Každopádně ta dívka byla moc fajn.

Když přišlo na placení, sáhl jsem do kapsy a zjistil, že nemám u sebe ani deset korun. Ráno jsem totiž platil nějaké složenky a pak jsem si chtěl vybrat z karty a úplně jsem na to zapomněl. Ona se tomu zasmála, zaplatila a brala to zcela s humorem. Dokonce měla legraci z toho, jak jsem při placení zblednul. Pak mi navrhla, že jí to můžu vrátit někdy příště… a tak jsme se další den setkali znovu. (ale to už je jiná kapitola)

Kdy jsou šance minimální?

Docela často se mi stalo, že jsem na procházející dívku promluvil a ona mě zcela ignorovala, i přestože musela vědět, že mluvím na ni. Prostě jen nasadila takový pohled, kterým se podívala skrz mě a šla dál. Přiznám se, že já občas podobně reaguji, když mě oslovují nějací cizí lidé a já nemám chuť se bavit, protože právě nad něčím přemýšlím.

Nejdůležitější tedy je nějak zařídit, aby si vás dívka všimla. Nejlépe se mi osvědčilo, upoutat pozornost dívky letmým dotekem na rameno. Ale to zase u některých aktivuje nedůvěřivost a obranu, protože jim narušíte jejich osobní prostor.

„Ahoj, mohl bych…“
Divný pohled typu „Co chceš?“
„…nevíš náhodou, kde je tu nějaká skvělá kavárna?“
„Ne.“ – a šla dál

V případě, že se tak stane, zvolte jako oslovení raději nějakou žádost o pomoc, čímž její obrannou reakci neutralizujete. V té chvíli byste ji spíše neměli hned balit, protože vás tak blízko k sobě nepustí, ale zkuste ji raději o něco požádat.

„Ahoj, počkej chvilku.“
„?“
„Můžeš mi poradit, jak se dostanu na Náměstí Svobody?“
„No to je tam.“ – ukázala prstem někam před sebe, nahoru, skoro do nebe.
„Až tak vysoko?“ – Začal jsem významně sledovat ubíhající mráčky na obloze.
„Ne“, usmála se, „musíš rovně a pak doprava.“
„Díky, jsi hodná. A nezašla bys se mnou ještě na kafe.“
„No já musím do práce.“
„Tak přijdeš trošku později. Přece každý den neradíš zoufalým pocestným, kteří tě potom zvou někam na kávu.“
„Tak dobře…“
– Docela pěkně jsme si popovídali, ale měla přítele. Dokonce plánují svatbu.

Další problém je, že musíte zařídit, aby dívka přestala mít tendenci odejít pryč. Když totiž lidi zastavíte nějakým oslovením, může se stát, že mají chuť pokračovat ve svém směru někam dál od vás a při odchodu vám tak na půl huby odpovídají. V tom případě se mi osvědčilo místo „mohl bych“, použít něco přímého, to je spíše zastaví. Zbytek už je na vás a na ní.

„Počkej chvíli, potřebuji se tě na něco zeptat.“
„?“
„No rád bych tě pozval na kafe.“
„Cože, no raději ne.“
„Proč? Máš teďka něco důležitého, že nemůžeš jít ani na chvilku na kafe? Zvu tě. Jedno kafe tě nezabije a přijdeš na jiný myšlenky.“
„Já teďka nemám čas a taky někoho mám.“

Dobré šance

Takovou šanci máte, když narazíte na dívku, která se bavit chce, nebo jste ji nějak zaujali. Například, když jdete proti ní, setkáte se spolu očima a usmějete se na ni. Tímto jste už na sebe upozornili a potom stačí jen oslovit, a když bude vstřícná, můžete klidně rovnou zvát na rande.

Tahle dívka se na mě podívala, když jsme kolem sebe procházeli. Usmál jsem se a ona mi úsměv opětovala.

„Ahoj… Počkej chvilku.“ (doběhl jsem ji)
„Proč?“
„No rád bych tě teď pozval na kafe.“
„Já kávu nepiju.“
„A co piješ?“
„Spíš čaj.“
„Dobře, skočíme někam na čaj, ale musíš mě navigovat…“
Podívala se na hodinky a pak souhlasila a vyrazili jsme.

Rekapitulace

U velkých testů občas lidé získávají dojem, že mi všechno jde skoro samo a bez problémů. Je to samozřejmě tím, že prezentuji často jen úspěchy. Neúspěch totiž nebývá zajímavý pro čtenáře, zvláště, když z dívčiny strany třeba nepadne ani žádné slovo. A jak má potom člověk takový monolog prezentovat, že :-) Vzhledem k tomu, že většinou používám stejné věty v úspěšných osloveních i v neúspěšných, tak vlastně o nic moc nepřicházíte.

Každopádně si myslím, že si alespoň tento test zaslouží nějakou rekapitulaci.

Takže tady je:

  • Oslovil jsem celkem 25 holek,
  • 7 z nich dělalo, že si mě ani nevšimlo a šlo dál,
  • 18 dívek mi však nějak odpovědělo,
  • ale jen 12 z těch osmnácti se mnou potom dalo do řeči.
  • Z dvanácti dívek šlo na okamžité rande jen 7 (ostatní se často vymlouvaly, že zrovna teď nemůžou, jinak by šly).
  • Ze sedmi dívek byly volné jen 4, další dvě měly přítele a zbývající jedna ho pravděpodobně zapřela, nebo nebyla vyrovnána s bývalým vztahem.
  • Ze čtyř volných dívek byly dvě kuřačky, takže pro mě zcela nezajímavé.
  • Ze zbývajících dvou dívek pro mě byla jen 1 natolik skvělá, že jsem měl chuť ji vidět znovu.

Když si to shrneme, z dvaceti pěti dívek, které jsem oslovit v tomhle testu, šlo na okamžité rande sedm a jen jedna z nich byla pro mě natolik zajímavá, že jsem měl chuť jít i na schůzku další. (což samozřejmě záleží i na mojí vlastní vybíravosti)

Ovšem posouzení, jestli je takový jeden úspěch málo nebo dost, to nechám na vás. Já osobně to celé vidím tak, že jedna je o hodně víc, než žádná.

Navíc, kdybych dívky oslovoval v lepších podmínkách a ne jen při chůzi na ulici, šance by určitě mnohonásobně vzrostly. Dívku, která není v pohybu, je opravdu lehčí nějak zaujmout, než tu právě procházející kolem vás. Přesto i takové rychlé oslovení má smysl.



Související články:
Qark | 27. 04. 2006 22:45 | Komentáře: 169 | ::Velký test v terénu


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 169 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 20–169)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

20
ailyn 28. 04. 2006 15:04

jako holka můžu říct, že fakt nejde o vzhled modela, kluk musí mít spíš něco "v sobě", obvykle se tomu říká charisma :-) plus holky si všímají spíš detailů, mě třeba vždycky na klukovi zaujmou oči (nemusí být velké, malé, zelené, modré, černé… ale jsem prostě na "krásný pohled")

Reakce na komentář: sinner #45Načítám náhled komentáře...

21
Benik 28. 04. 2006 15:16

Reakce na sinner #19Načítám náhled komentáře...: Mno to jo nosi to asi 50% lidi, ale pokud vydis nadhernou holku, co vypada mile atd…a ma sluchatka tak prece si nebudes vybirat slecny bez sluchatek…
A zajimalo by me jak jsi myslel to jinak nez verbalne, to ji jako mam skocit kolek krku, a nebo mavat rukama ? netusim

Reakce na komentář: sinner #44Načítám náhled komentáře...

22
Lischai 28. 04. 2006 15:33

Z vlastní zkušenosti. Mnohem lépe to jde, pokud oslovujete dívky vám typově podobné.
Takže jste-li veselý hippí, vaše šance při oslovování dívky v květovaném tričku a zvonáčích s kopretinami, jsou asi desetkrát větší, než když to budete zkoušet (třeba) na slečnu v elegantním kostýmku.

Jak jsem zahlédl tady v diskusi… Slečna měla taky na uších sluchátka, ale světe div se, moje: "Ahoj," slyšela. Doporučuju vyhledávat kontakt očima. Když uvidí, že hýbáte pusou, ty pecky z uší většinou alespoň ze zvědavosti vytáhne.


23
Seeger 28. 04. 2006 16:32

Reakce na Benik #18Načítám náhled komentáře...: Já bych to neviděl nijak černě. Sluchátka na uchu je další faktor, který ti sníží šance. Nebo jinak – kdyby byl test o oslovování holek se sluhátky, tak hluchých bude dvojnásobek. Jenže jich pořád zbylo dost :-)
Mimochodem sluchátka nemusí znamenat vůbec nic. Já sám občas chodím po měste se sluchátky, ale bez hudby. Prostě si vychutnávám prostředí. A kdybych byl náhodou balen, hluchého bych nehrál;)


24
kulik 28. 04. 2006 17:03

hmm, 25 holek a 7 slo na rande, to je slusny. ovsem quark uz ma nejakou tu praxi, sebevedomi, umi komunikovat a neni zrovna nevtipnej. tak kolik jich pujde s tim nesmelym zbytkem muzske populace, ktery na ne vyklopi "kakakakáva?" :-)


25
ahoj 28. 04. 2006 17:42

Qarku neměl si náhodou fotku na starym webu? já myslim že jooo =) (ikdyž se dost možná taky pletu)

jinak super test jsi borec!


26
Ash 28. 04. 2006 19:33

Reakce na Benik #18Načítám náhled komentáře...: MP3many bychom mohli zařadit mezi časté výmluvy :-D Když má slečna muziku, tak je to přece naopak jednodušší. Musíš ji zastavit (mysli si, že máš kudlu v zádech a potřebuješ do nemocnice) čili chytit za rameno, rukáv atd, no a slečna si musí sundat sluchátka, případně vypnout přehrávač a začít se Ti věnovat. Nemůže pak dělat, jako že si Tě nevšimla. Já to vidím jednoznačně jako výhodu ;-)

Reakce na komentář: sinner #43Načítám náhled komentáře...

27
Lidohan 28. 04. 2006 20:28

Reakce na Qark #5Načítám náhled komentáře...: Reakce na Qark #8Načítám náhled komentáře...: Qarku, alespon by jsi mohl ohodnotit sam sebe na stupnici od jedne do deseti [s presnosti na dve desetina mista a nejak tak, aby to byla pravda]. Tim bys alespon dodal jeden z podkladu k tvemu testu a mohl bych vedet, jak se na ty testy mam divat. Ale kdyztak uprime, ne zadny: "no, jsem tak 4ka, na vzhledu vubec nezalezi".

Reakce na komentář: Ash #29Načítám náhled komentáře...

28
Jarko 28. 04. 2006 20:38

Reakce na Mek #17Načítám náhled komentáře...: suhlas,ked si s dotycnou nemam co povedat … ide bokom .. vedlajsia kolaj. proste ja sa rad rozpravam, o kadecom. :-)


29
Ash 28. 04. 2006 21:46

Reakce na Lidohan #27Načítám náhled komentáře...: Já bych navrhoval, aby se někdo, kdo se považuje za např. zmiňovanou 4ku, udělal podobně jednoduchý test, jako Qark, a srovnaly se výsledky. Problém je ale v tom, že když se někdo považuje za 4ku :-D tak to je problém se sebevědomím, nikoliv se vzhledem. Chodím po městě dost často na to, abych věděl, jak lidé vypadají. V naprosté většině jsou "v pořádku". Jestli na sebe někdo nedbá, tak to je už pak jeho problém.

Také si nemyslím, že by to hezkej kluk měl výrazně snažší, protože tomu se zase vyhnou ty, které hledají "jistotu". A že to jsou často velice hezké (leč z různých důvodů poněkud ušlápnuté) dívky, to asi ví každý. A není jich vůbec málo. Rozhodně bych každému doporučil nejdřív zkusit oslovit těch 25 holek jako Qark, a pak si Qarka ohodnotit. Relativně vůči sobě ;-) Jinak se ničeho nedoberete. U chlapa je těžké najít univerzálního fešáka. Qark je hezkej kluk, ale mám dojem, že si tady někteří pisatelé představují idola, kterému padají divky k nohám samy nebo co :-D To si to ale fakt zjednodušujete.

Řeknu vám všeho moc taky škodí. Včera jsem poznal jednu bojácnou slečnu, a vsadím se, že ji moje oportunisticky získaná smělost rovnou odradila. Co je mi pak platné, že jsem hodnej slušnej kluk, když ona získá jiný dojem.

Stejně tak když je někdo hezkej, řada holek si řekne "radši ne". A pak doma přemýšli, jestli udělala dobre, nebo ne, ale to už tomu dotyčnému může být jedno. Moc na tu krásu nespoléhejte.


30
bflmpsvz 28. 04. 2006 23:07

Byla tam velice hezká servírka. Sednul jsem si k baru, otevřel učebnici a objednal si pivo. V baru bylo málo lidí a tak byl čas na věci. Když přede mnou utírala sklenice, zvědavě pokukovala po učebnici. Řekl jsem jí, že se musím učit na písemku (ale teď jsem měl knihu spíše jen proto, abych byl trochu zajímavej :-) )Po pár větách jsem jí řekl, že je velice hezká. Ona na to, proč ji to říkám a já že proto, že je to pravda. Když jsem ji později pochválil její přívěšek, převrátila oči v sloup a s ůsměvem řekla, že ji furt jenom chválím. No, uznám, to tam asi dělá každej jeden a půltej týpek. Když došlo na placení, tak jsem jí řekl: "Mimochodem, ten přívěšek je děsnej". Začala se smát a až do mého odchodu ze mě nespustila oči a jen se usmívala. Škoda, že už jsem musel jít. No, myslím, že tam ještě pudu.


31
f222 28. 04. 2006 23:32

Reakce na Frankie #4Načítám náhled komentáře...:
tak Frankie, presne to napadlo pri citani aj mna: Qark ukaz foto!


32
Benik 29. 04. 2006 02:48

Myslim ze jsem prisel na to, ze seznamovani v klubu neni az uplne to nejlepsi…a ze hezci to taky nemaji lehci

Vcera jsem byl v jednom mistnim tanecnim klubu s prateli, parada,zabava,tanec a krasne holky…
Tak po par proparenych pisnickach, jsme se se svym kamosem rozhodli porozhlidnout se po nejakych holkach…Podle meho mineni je ten kamos o hodne skaredsi nez ja, aspon podle mineni nekolika holek, je maly a celkem zakulaceny…
A tak kdyz jsme si vyhlidli 2 nadherne holky ktere nemeli v obliceji 145 000 000 nausnic tak jsme k nim nenapadne pritancili… Nejak tak jsme parili a cim dal bliz k nim az jsme byli uplne u nich a nejak jsme se pridali k jejich tanci. Stali jsme vedle nich a parili, holky si nas evidente nevsimali a tancili dal. Az pak jsem se jedne podival do oci a cekal jsem az se ona podiva na me. Otocila se a ja jsem zachytil jeji pohled, mela kamenou tvar a tvarila se na me, jako bych udelal neco nezakoneho, usmival jsem se na ni jak debil a ona jenom cekla a odesla i s kamoskou pryc. Prvni neuspech.

Druhy pripad: Opet jsme si s tim stejnym malym pritelem vyhlidly 2 holciny, pritancili jsme opet k nim a az jsme se jich skoro dotykaly jak jsme byli blizko tak se na me ta u ktere jsem byl ja a nejak tak tancil kolem jejich boku,podivala a normalne delala jako tam nejsem, usmal jsem se a ona me prejela ocima, ze vypadalo jako bych tam nebyl.Druhy neuspech

Treti pripad: Stala banda 3 holek, opet jsme nejak tak pritrsali k nim, a ony okamzite zpozornili, a kdyz jsem zachytil pohled te jedne, tak jsem byl tak prekvapen, nikdy jsem tak skaredy pohled nevidel, normalne me fakt zabijela pohledem,to jsem se tak lekl, ze jsem radsi sel pryc.

Ctvrty pripad: 2 krasne holky v cernem staly kousek od nas, my jsme prisli k nim a pridali se k jejich tanci,a ten maly blbec stipnul jednu z nich do zadku… Mno samozrejmne ze jsem to schytal ja, hnusny pohled a odchod dvou krasek pryc.

Tak ted jsme se rozdelili: Ja jsem sel sam hledat holky, a muj maly tlusty pritel taky…

Prvni pripad: Uvidel jsem krasnou holku ve zlutem tricku, jak sama tanci na schodech a byla ohrome sexy jak se vlnela.
Prisel jsem k ni a postavil se na nizsi schod, a zacal napodobovat jeji pohyby, kdyz v tom se usmala sestoupila o schod niz ( ja cely prekvapeny ) a v tom polibila sveho pitele ktery stal za mnou.

Druhy pripad: TAncili 2 holky v ruzovem, pridal jsem se k nim, ony to nepostrehli, protoze tam bylo tolik mista ze se vseci na sebe lepili, kdyz uz nejak zacali chapat ze chci zancit s nima, tak jsem zakopl o neci nohu a hodil masku na zem.Mno tak tohle jsem vzdal.

Kdyz jsem sel dal :-Potkal jsem sveho maleho tlusteho kamarada jak sedi mezi dvema holkama a ony se predbihaji kdo se s nim vydrzi dyl libat, myslel jsem ze me padne, on ktereho ani duchodkyne nechteji…Pak my to vysvetloval, potkal jsem kamosku, a ta me seznamila s temahle dvema , kamosce jsem dal pusu na privitani a ty dve ze chteji taky a tak to dopadlo takhle.

Tak nakonec byl nejvetsi zazitek tanec s pritelkyni kamarada o 4 roky starsi,zkusenou a krasnou 19ctkou. Fakt jsem si s ni mega dobre zaparil, ale bohuzel jaxik jsem k ni nemohl nic citit.Jo a taky byla dobra holka co tancila na baru, nahore bez, jo ta je mela, ale toho alkoholu v krvi taky.
Potom kdyz druhy kamos malem dostal pres hubu za to ze tancil s nejakou holkou a uvidel je jeji kluk, a kdyz zacali hrat jenom techno, tak jsem to zabalil a sel domu…

Myslim ze disco neni zrovna nejlepsi misto k seznameni s fajn holkou 1.neslysi vas ani slovo jaky je tam rachot, takze maximalne zatancite a pak uz ji nikdy neuvidite.A nemuzete udelat dojem mluvenim.
2. 60% holek jsou zadane
3. 10%holek jsou fetky, kuracky a nebo v lihu a to me odpuzuje
4.20% holek se nema zajem bavit
5.poseldnich 10% by se mozna chtelo bavit ale kvuli bodu cislo 1 se bavit nemuzou a tancuji radsi s prateli a kamaraday pac se stydi a bez mluveni asi tezko zaridite aby vam verila.

Proste kluby jsou o zapareni a ne o hledani vztahu.
A jak rikala moje kamoska, Kluci tam hledaji jenom sex a kde by jak mohli nejakou osahat, tohle se mi stalo uz tolikrat ze na kluky seru a odejdu pokud nekdo chce navazat kontakt.
Ale tohle je pripad te poloviny kluku kteri nam to u holek kazi a znemoznuji seznameni se, holky pochopte ze kazdy jsme jiny a ne vsichni berou holku jako "nosic na kundu" ( jak rikal jeden hnup ze skoly ) podle me jsou holky nejuzasnejsi a nejkrasnejsi stvoreni na svetea bez nich bych nechtel zit.
A vztah neni jenom o tom ze strcite holce jazyk do pusy a dobry, je to o laskani, neznosti a citu jeden k druhemu.

Tak zkuste zapremyslet…


POZNAMKA: Snazil jsem se seznamit s vice holkama, ale vzdycky to dopadlo podobne a tak jsem vybral jenom nejake.

Reakce na komentář: dan #33Načítám náhled komentáře..., Ash #34Načítám náhled komentáře...

33
dan 29. 04. 2006 09:00

Reakce na Benik #32Načítám náhled komentáře...:
ROFL…nejdrive jsem se chtel pokusit o nejaky delsi komentar, ale jen do chvile, nez jsem si precetl tuto vetu, cituji:
"Tak nakonec byl nejvetsi zazitek tanec s pritelkyni kamarada o 4 roky starsi,zkusenou a krasnou 19ctkou."

Z toho vyvozuji, ze inkoust na tve obcance je este mokrej, v dusledku cehoz ti asi logicky pripada 19ti leta holka zkusena. To samozrejme v porovnani s tebou asi bude, ale vzhledem k tvemu veku toto nema velkou vypovidajici hodnotu. Tim te nechci urazit. Jen mi pripada, ze uz zde bylo mnohokrat probirano, ze v restauracnich zarizenich a diskotekach se skutecne divka na vztah najit neda. A to jednak proto, ze je navstevuji zejmena osoby veku bud velmi nizkeho, coz je pochopitelne a nebo osobny veku vysokeho, coz uz je pochopitelne mene (neco ve stylu filmu VRAT SE DO HROBU :-) )
A druhak proto, ze clovek, ktery nepovazuje tancirny za prostor, kde by se bavil, by tam hledat nemel proto, ze divky, ktere tam potka pravdepodobne na tato mista chodi casto a v momente, kdy by clovek nejakou takovou sbalil, nastal by problem – jak resit "rozpory" mezi partnery, jak a hlavne kde travit volny cas.


34
Ash 29. 04. 2006 09:25

Reakce na Benik #32Načítám náhled komentáře...: Já bych vřele doporučil tohle vydat jako článek. Já byl v tanečním klubu přesně jednou, jsem jak jsem pochopil o nějaký ten rok starší než ty, takže dívky na které jsem se usmíval byly také přiměřeně starší a místo tupých pohledů náctiletých se na mne také usmívaly, ale ani já ani ony imho rozhodně neměly chuť se zrovna seznamovat. Bylo to čistě o tom si tam zatančit a uvolnit se, pobavit se.

Byl jsem tam s kamarádem, jednou slečnou z Qark.net a její kamarádkou, a kupodivu ani ony se s námi nijak bavit nechtěly :-D Zato s kamarádem jsem si nakonec zatancoval docela dobře a příště bych tam šel rovnou s ním spíš než s cizí holkou, kdybych musel a měl si vybrat.

Pobavit se tam člověk může s někým, koho dobře zná, s někým cizím je to podle mne mizérie. "Kamarádka kamarádky" je samozřejmě také někdo koho "dobře znáte" :-D a s takovými dívkami mám ty nejlepší zkušenosti. Uvolněné, spontánní, nebojácné… když je člověk kamarád její kamarádky tak je dívka mnohem víc v pohodě a nehledá za vším bůh ví co, jako řada jiných bojácných holek. Bo ostatní se bojí a neví.

Pro rozené děvkaře je to ok, protože jim jde o to je přesvědčit. Já bych s nimi chtěl prostě strávit prima večer (třeba jako s kamarádem), a jsem docela líný první ze všeho řešit jejich záměrný odstup a chlad. No to víte, holky těžší to maj…

YMMV, jak říkám byl jsem tam jednou. Jako zábavní podnik nebo laciný bordel ok, ale normální kluci by tam snad ani nic hledat neměli :-D protože s někým cizím je tam i ta zábava komplikovaná.

Reakce na komentář: sinner #39Načítám náhled komentáře...

35
madbanana 29. 04. 2006 10:15

Reakce na Ocean #9Načítám náhled komentáře...: jojo, zvukova nahravka by byla fajn… :-D


36
Klea 29. 04. 2006 10:42

Reakce na sinner #15Načítám náhled komentáře...: Podle nejmodernějších výzkumů holce stačí 30 vteřin, aby zhodnotila, zda je pro ni ten kluk "vhodný" a jeslti má smysl se s ním zabývat či nikoli. Chlapům to samé prý trvá podstatně déle.

Reakce na komentář: sinner #37Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #38Načítám náhled komentáře..., Cadet #78Načítám náhled komentáře...

37
sinner 29. 04. 2006 11:02

Reakce na Klea #36Načítám náhled komentáře...:
To je zajimavy :-) A muzes sem hodit vodkaz na nejakej ten "nejmodernejsi vyzkum"? Nebo treba priblizit, na zaklade ceho to ta divka za tech 30 vterin dokaze rozkodovat :-)? Aby clovek vedel, jaxe na to pripravit :-)

Reakce na komentář: Klea #66Načítám náhled komentáře...

38
Da Vinci 29. 04. 2006 11:02

Reakce na Klea #36Načítám náhled komentáře...: A není to náhodou obráceně? Mně to trvá asi kolem 1–2 sekund :-)

Reakce na komentář: sinner #40Načítám náhled komentáře..., Klea #66Načítám náhled komentáře...

39
sinner 29. 04. 2006 11:09

Reakce na Ash #34Načítám náhled komentáře...:
odstavec cislo 1, 3, 4, 5 naprosty souhlas


40
sinner 29. 04. 2006 11:20

Reakce na Da Vinci #38Načítám náhled komentáře...:
Jojo, s tim se taky da castecne souhlasit! Jenze ono je to taky tim, ze slecny (zejmena ty mladsi) jsou pomerne jednoduse citelne a daji se relativne snadno rozdelit do nekolika skupin :-) Nekdy mne az mrazi, jak mi skoro kazda…podotykam SKORO KAZDA…slecna zapada do jedne ze skupin, ktere jsem si soukrome vytvoril. A zpravidla je tato kategorizace mozna behem nekolika malo vterin pouze na zaklade vizualniho kontaktu. Kdyz si nejsem jisty, nebo kdyz si rikam, ze to vizualne vypada slusne, staci par minut rozhovoru a je definitivne jasno :-)

Reakce na komentář: Benik #42Načítám náhled komentáře...

41
Benik 29. 04. 2006 11:24

Ehm, no to vetou "Tak nakonec byl nejvetsi zazitek tanec s pritelkyni kamarada o 4 roky starsi,zkusenou a krasnou 19ctkou." ze holky v 15cti letech jsou jeste bojacne, naivni a cizi kluk je pro ne jenom trapny balic a nechtei se v zadnem pripade seznamovat. A ten clanek jsem napsal protoze. tady nekde Qark rikal ze lip nez na ulici se bavi v nejakem klubu, tak jsem to sel otestovat, a nejak se nezdarilo…

BTW : a jestli myslite ze jsem moc mlady na seznamovani, ja nevim ja si to nejak tak nemyslim…


42
Benik 29. 04. 2006 11:26

Reakce na sinner #40Načítám náhled komentáře...: A muzes nam ty skupiny prozradit, pac ja jsem si neco podobneho taky vytvoril… A muzu rict ze to taky sedi, a tak hledam holku ktera sedet nebude..

Reakce na komentář: sinner #58Načítám náhled komentáře...

43
sinner 29. 04. 2006 11:27

Reakce na Ash #26Načítám náhled komentáře...:
Nevim, jak ostatni a zejmena slecny, ale ja kdyz mam narazeny sluchadla a prehravac na plny kule, tak nevnimam realitu a velmi casto premyslim takovym zpusobem, ze se moje mysl potuluje uplne nekde jinde nez je pritomno telo a v momente, kdy mne nekdo z tohoto fantazirovani vytrhne, mam chut ho uskrtit snurou vod sluchatek :-)
I kdyz priznavam, ze kdyby mne takto vytrhla z premysleni nejaka slicna slecna, asi bych se nezlobil :-) Ale nevim, zda to slecny takto maji nastaveny podobne a pak taky to vnimani slicnosti asi taky bude na jine urovni…

Reakce na komentář: Ash #46Načítám náhled komentáře...

44
sinner 29. 04. 2006 11:32

Reakce na Benik #21Načítám náhled komentáře...:
No to ja prave nevim, jak konkretne – spise jsem to daval jako alternativu, ze kdyz to nelze verbalne, tak jinak :-)


45
sinner 29. 04. 2006 11:34

Reakce na ailyn #20Načítám náhled komentáře...:
No chtela si asi rict, ze musi vypadat k svetu, ne :-)?
Taxe to nestyd priznat, je to normalni :-)

Reakce na komentář: Ash #47Načítám náhled komentáře...

46
Ash 29. 04. 2006 12:01

Reakce na sinner #43Načítám náhled komentáře...: Právě. Nezbývá než metoda pokus-omyl :-D

Reakce na komentář: sinner #48Načítám náhled komentáře...

47
Ash 29. 04. 2006 12:15

Reakce na sinner #45Načítám náhled komentáře...: To se těžko říká :-) Člověk X se na tebe podívá, a máš pocit, že "v sobě" něco má. Člověk Y se na tebe podívá, a nemáš pocit žádný. Líbit se ti nemusí ani jeden z nich.

Bez ohledu na to, pozitivní je, když se na tebe člověk podívá "se zájmem". To prostě automagicky zabírá, je ti v tu chvíli sympatičtější ;-) i když se ti třeba nelíbí a já nevím co všechno.

Reakce na komentář: sinner #48Načítám náhled komentáře...

48
sinner 29. 04. 2006 12:30

Reakce na Ash #46Načítám náhled komentáře...:
No, tak na todle ja nejsem prave zavedenej. Jestli bohuzel, nebo bohudik, to uz tezko rict.
Reakce na Ash #47Načítám náhled komentáře...:
Mam pocit, ze tohle kazdej omyla jako kolovratek a uz se to kapku devalvany.
Podiva SE ZAJMEM…no tak to je taky dobra floskule, na kterou se da navliknout spoustu veci…

Reakce na komentář: Ash #49Načítám náhled komentáře...

49
Ash 29. 04. 2006 14:01

Reakce na sinner #48Načítám náhled komentáře...: Nojo, ale zkus to popsat :-D Zahrnuje to všechny ty 100× omýlané věci…

Reakce na komentář: sinner #53Načítám náhled komentáře...

50
Marek 29. 04. 2006 14:59

Tak jsem se rozhodl tady taky napsat sve zkusenosti z ulice.
Nahodne jsem to zkousel v prubehu asi cca. 2–3 tydnu a uspesnost byla miziva (vzhledem k poctu osloveni), co se oslovovani na ulici tyce a take jsem divky nezval nikde hned, ale mojim cilem bylo ziskat na divku kontakt a domluvit si schuzku pozdeji.
Pouzival jsem zamerne klasicke fraze, zadne originality.
Celkem jsem oslovil 8 divek ve veku 20–30 let. Vysledek?
Jedna razne, ale presto mile a s usmevem odmitla, i kdyz uz to prvne vypadalo nadejne :-), 4 se dosti vykrucovaly, ale povidaly si rady, dalsi 3 nadiktovaly kontakt (telefon) bez problemu a kupodivu i funkcni, z tech 3 potom 2 pozdeji na zvoneni ani sms nereagovali (asi si to rozmyslely :-) ).
Ale jedna fajn holka se prece jenom chytla, ale ma to jednu podstatnou chybu na krase – je vdana, takze nic. Skore je tedy pro me zatim 8:0 :-)
Zkusim to ovsem znovu, ale tentokrat ve vetsim poctu osloveni divek a porovnam vysledek :-). Zacina byt vice hezky, takze uvidime.

Pozn. Zameroval jsem se cilene na peknejsi holky v uvedene vekove kategorii a vesmes byly zadane, spise bych se divil kdyby ne.
Nicmene vsechny holky se bavily pomerne rady a zadny odpal se kupodivu nekonal. Nebyl problem, aby se o sobe vice rozpovidaly, az jsem se divil, ze uplne cizimu cloveku to vsechno ochotne a nenucene vyklopi (jmeno, vek, skola/zamestnani, svobodna/vdana a jine osobni informace), u nekterych je to trosku fuska, ale jde to. O me se toho pritom dozvedeli opravdu minimum, coz je jmeno.
Nicmene na telefon byly dosti skoupe vsechny :-). Nekdy jsem mel pocit, ze bych z nich spise dostal adresu nez telefon :-).
Taky mam pocit, ze dnesni holky maji mobil jako nejakou relikvii, dosti casto i za chuze telefonuji nebo smskuji, celkem mi to zacina vadit, protoze takova holka prestava absolutne vnimat okoli a tezko se navazuje nejaky verbalni kontakt, navic pokud ji oslovite, je dle me vetsi pravdepodobnost, ze vas odpalkuje, protoze ji cizi clovek vyrusi z jeji oblibene cinnosti, takze na tyto holky to ani nezkousim. Spise to planuji schvalne vyzkouset na nejake s mp3 playerem, sam jej dosti casto pouzivam, ale nemam problem vnimat okoli a lidi kolem sebe, spise se mohu diky tomu vice soustredit na detajly.

Kazdopadne uspesnost nekde v baru nebo nekde, kde se chodi lide bavit se mi zda vetsi. Podle me jsou i zastavky na toto lepsi nez ulice, holka neni v pohybu a jen tak neutece :-). V MHD jsem to zatim nezkousel…
Urcite tady v tomto zpusobu baleni hraje vyznamnou roli prvni dojem a vzajemna sympatie, coz mimo jine hodne ovlivnuji i faktory jako vzhled, obleceni, decentni vune, ale take usmev (to se priznam mi stale ponekud dela problem, aspon v prvni chvili). Ale je pravdou, ze holky si hodne vsimaji detajlu, jak jsem se dozvedel od kamaradky mimo jine krome nehtu, treba i tvaru rukou a dokonce i zubu :-) .
Co se meho vzhledu tyce, osobne si pripadam jako bezny prumer, ale dle nekterych mojich kamaradek mohu prej pusobit spise jako holkar, ale zrejme to bude tim, ze jsem trochu zmenil i image.
Kazdopadne je potreba mit v danou chvili dostatek sebevedomi a nebat se onoho pripadneho odmitnuti. Take me prekvapuje, ze holky v Qarkovem testu se delaly, ze neslysi, asi moc mlade a nesmele zabky :-) .
Jednoznacne souhlasim s Qarkem v tom, ze byt moc sik neni prilis dobre, v holkach to budi neduveru a maji pocit, ze je chcete dostat jenom do postele a pak si to muzou nakonec jeste rozmyslet…

Takze lovu zdar :-)

Reakce na komentář: sinner #52Načítám náhled komentáře...

51
Lukáš 29. 04. 2006 16:10

Qarku, zajímalo by mě, v jaké věkové kategorii (zhruba) jsi ten test dělal?


52
sinner 29. 04. 2006 16:32

Reakce na Marek #50Načítám náhled komentáře...:
"Kazdopadne uspesnost nekde v baru nebo nekde, kde se chodi lide bavit se mi zda vetsi." – no to je mozny, ale ne kdyz clovek chce babu na seriozni vztah :-)

"Take me prekvapuje, ze holky v Qarkovem testu se delaly, ze neslysi, asi moc mlade a nesmele zabky." – a nenapadlo Te, ze proste jen nemely naladu se vybavovat s cizim clovekem? Mne dostava, jaxe tady razi to, ze kdyz tohle holka (ne)udela, tak je to hned hodnoceno jako, ze je to mlada slepice, ktera ma akorat srandu z toho, ze ji nekdo bali. Kazdej mame svoje dny a nalady a tak mam celkem pochopeni pro takovou ignoraci :-) Navic v dnesi dobe, kdy cloveka na ulici (bydlim v Praze) denne obtezuje takovejch lidi – santusákama pocinaje, pres rozdavace letaku, vrstevniky somrujici cigaro a jehovistama konce – je tezky rozlisit normalniho cloveka a poznat, ze to necim nesmrdi.

"Urcite tady v tomto zpusobu baleni hraje vyznamnou roli prvni dojem a vzajemna sympatie, coz mimo jine hodne ovlivnuji i faktory jako vzhled, obleceni…" – no jiste, to ja tady celou dobu rikam a jini se mi to snazi vyvratit recma typu ze tam NECO musi byt. Pritom je to to stejne, jenom to schovavaji do tehle reci a nereknou to naplno :-)

"Jednoznacne souhlasim s Qarkem v tom, ze byt moc sik neni prilis dobre, v holkach to budi neduveru…" – no tak s timhle nesouhlasim teda. To by cloveka az dojalo, jak takovi krasavci skoro placou, ze to maji u holek tezky atd. To sou vsecko kecy, kterejma se pokousej sami sobe omluvit to, ze i presto, ze vypadaj tak, ze se za nima kazda druha ohlidne, tak zadnou nemaj. Pokud je to tak, ze si o nem ta baba automaticky mysli, ze je devkar (to je dalsi takova fraze), tak by se ten clovek mel mozna trosku zamyslet nad tim, jestli se tak nechova, nebo jestli svym vystupovanim nezavdava pricinu k tomu, aby si to nekdo mohl myslet. Co ja znam muzsky krasavce, tak s timhle maji problem pouze a jenom ti, kteri si image kurevnika cilene pestuji a nebo se tak chovaji a nevedi o tom. Ti, co se chovaji normalne, zadne problemy nemivaji. Mozna to bude taky tim, kolik rozumu pobrala inkriminovana osoba zenskeho pohlavi.
A argument, ze to zensky zacne byt hnedka podezrely, kdyz se o ni zacne zajimat nejakej ten krasavec, ze ji asi bude chtit akorat prefiknout – to je hovadina! Vsude se tu vyklada, jak rychle dovede zenska chlapa vodhadnout, jakou maji baby intuici atd. Takze to podle meho nazoru taky nehrozi. Vsecko je prece v jeji moci – chlap se zajima o ni, ne ona o nej, takze ona urcuje, co jeste ano a co uz ne! Ony nektere slecny, zvlast urcity druh, mivaji tendence svoje kurveni se svadet na toho chlapa, kdyz je po vsem – ona prece za nic nemohla, to vsechno on – sice ji primo nenutil, ale copak mu slo odolat :-)?
No nic, radeji toho nechme, skoda slov.

Reakce na komentář: BERmaestro #72Načítám náhled komentáře..., sinner #77Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

53
sinner 29. 04. 2006 16:32

Reakce na Ash #49Načítám náhled komentáře...:
Njn…ale treba na to nekdo kapne… :-)


54
Jarda 29. 04. 2006 16:32

Mám takový problém.
Jezdím do školy vlakem (do Prahy) a pravidelně si v půli cesty nastoupí jedna holka. Vystupuje na konečné a chodí pak na metro – jako já. Už delší dobu po ní pokukuju a toužím se s ní seznámit. Bylo by to snazší, kdyby nastupovala dříve než já. Přišel bych k ní, zeptal se, zda si můžu přisednout a snad bych se i odhodlal se představit a někam ji i pozval. Jenže nastupuju dříve a připadámi trochu divné přesednout ze svého místa k ní. Včera jsem si řekl, že musím sebrat síly a jít na věc. Při cestě do metra jsem šel poměrně blízko ní a chtěl jsem ji oslovit, ale nevěděl jsem jak, nevěděl jsem, co jí říct. Jsem prostě debil, bojím se jí oslovit. Možná, že se ani nebojím odmítnutí, ale spíše opaku. Ještě jsem nikdy s žádnou holkou nechodil. Chtěl bych jen poradit, jak takovou holku oslovit, co jí říct. Děkuji za odpovědi.

Reakce na komentář: Benik #55Načítám náhled komentáře..., Ash #57Načítám náhled komentáře..., Jossh #59Načítám náhled komentáře...

55
Benik 29. 04. 2006 16:57

Reakce na Jarda #54Načítám náhled komentáře...: Vsak ji nemusis hned oslovit , zkus se na ni jenom tak usmivat a po par takhle stravenych jizdach uz podel me osloveni pude samo… A pokud ne tak se musis prekonat a rict jenom : Ahoj, vsiml jsem si ze casto jezdiis do Prahy, ty tam studujes ?? Zadne baleni, jenom nevinna otazka.


56
SYRUP 29. 04. 2006 17:09

jedna je o hodně víc, než žádná..tato veta je z celeho textu najlepsia, naozaj, vystihol si to Qark


57
Ash 29. 04. 2006 17:48

Reakce na Jarda #54Načítám náhled komentáře...: Jo na téma přesednutí si ve vlaku mě jednou napadlo tohle ale ber to jen jako vtip, pokud se s ní chceš opravdu seznámit, tak to nedoporučuju :-D Méně je více – takže zmiňované "ahoj všiml jsem si že…" je rozhodně nejlepší volba!


58
sinner 29. 04. 2006 17:53

Reakce na Benik #42Načítám náhled komentáře...:
Mno… jaxi prejes, ale je to na Tvoji zodpovednost :-)
Tak treba jedna skupina – soukromě jsem si ji pojmenoval jako MOC BLOND, MOC RŮŽOVÁ A MOC PUMA.

Zastupkyne teto skupiny byvaji zpravidla dlouhovlase blondyny (nakolik prirodni, to uz je jina otazka) vyssiho vzrustu. Nekolikrat tydne navstevuji solarko takze ve veku lehce pres dvacet budou vyschle jako kdyby jim bylo dvakrat tolik. Zpravidla se jedna o slecny az nezdrave hubene, svirajici ruzne tasky modnich tvurcu, ktere nosi sikovne natoceny tak, aby byla videt velka pismena MNG, KOOKAI, ZARA nebo Sephora. Zhruba kazdych 20 sekund nahmatne takova slecna mobil ,ktery se ji houpe na krku (vetsinou se jedna o nejake "véčko" od Samsungu, ridceji o NOKII 6230i), aby se podivala, jestli ji nepise kamaradka.

Tela techto slecen byvaji casto ozdobena nejakou kovovou "ozdobou" ci tetovanim – nutno ovsem podotknout, ze casto ne prave vkusne. Co se tyka make-upu, je nekdy tristni muset se divat na to, jak zoufale se ona divka snazila si rano na xicht namalovat oblicej a nahradit prilis vyskubana oboci nejakym malovanim.

Co se obleceni tyka, da se vyvodit jiz z nazvu teto skupiny. Barvam dominuje ruzova (bundicka, tricko, mikina) a na nohou zasadne nejnovejsi model salovych kopacek znacky PUMA. Kalhoty zpravidla bokovky ze kterych se pri sebemensim pohybu derou ven tanga takovym zpusobem, ze si az clovek rika, proc by se o ni mel pokouset, kdyz takove staci rict, ze ma rozvazanou tkanicku a uvidi vse, po cem touzi :-) Ovsem pohled zepredu nedoporucuji, protoze dziny obtazene pres vystupujici kycle (pripominajici lavor) skutecne pritazlive nevypadaji. Kdo netusi o cem mluvim, at si vzpomene na fotky Diany Kobzanove pro casopis LEO.

Tyto slecny se pohybuji bud v houfu sobe rovnych a nebo vzdy jde jedna a sebou ma zpravidla jednu (nebo vice, to kdyz dela sefku tlupy) kamaradku/spoluzacku, ktera zpravidla pusobi uslapnutym dojmem a dotycna si v jeji pritomnosti pripada velmi krasna.

Kdyz nastoupi takove devce do MHD, svym vyrazem vsem ostatnim naznacuje, ze ona by vlastne vubec nemela jezdit sockou, ale minimalne v Audi TT – bohuzel se zatim jeste nenasel sponzor, ktery by toto svezeni mohl zajistit a tak na nakupy zatim vyrazi metrem. Ovsem vseho docasu.

Oblibenou zabavou techto divek je navstevovani novodobych chramu konzumu, tj. obchodnich center a veri hlavne ve vsemohouci dolar (i kdyz pri soucasnem kurzu jiz spise v euro :-) ). Na mistech jako je "flóra", "smícháč" nebo "chodov" jsou schopny travit cele dny aniz by neco koupily. Nezridka to probiha tak, ze hodiny prolezaji obchody typu Clockhouse, C und A, H a M, KENVELO atd., ve kterych si nakonec nic nekoupi s oduvodnenim, ze prece nejsou zadne socky.

Tyto divky, pokud nestuduji (kdyz takovou vidim s indexem v ruce, zacinam pochybovat o urovni skolstvi vice nez obvykle), obvykle pracuji jako personal assistants v nejaky firme, nebo jako konzultantky prodeje v nejakem predrazenem butiku v centru Prahy (to jsou takove ty male kramy, kde sedi nekolik techto slecen a za cely den tam neni videt jedineho zakaznika). Samozrejme, ze prvni pozice je normalni sekretarka a ta druha je zase obycejna prodavacka, ale anglicky novotvar je holt lepsi pro ego.

Pri pohybu po ulici (na priklad cestou na salatek k Mc Donald´s k obedu) ma tato divka presne tak nezavisly a tajuplny vyraz jak to radili v poslednim Cosmopolitanu/Cosmogirl (to podle veku dotycne) a v rozhovoru s nebohym brigadnikem ve fastfoodu se objevuje takovy ten blahosklonny ton a netrpelivost, jako kdyz pani knezna mluvila s Proškovými a hlavou se ji honi slova jako socka atd.

Mno, tak to by snad stacilo – doufam, ze mne nekdo jeste treba doplni a popripade doda svuj nazor, kterym se zkoriguje ten muj :-)

Reakce na komentář: Benik #61Načítám náhled komentáře...

59
Jossh 29. 04. 2006 18:01

Reakce na Jarda #54Načítám náhled komentáře...: Kámo tak jdi na to jinak – počkej si až bude poblíž ní jiná holka a začni se bavit s tou druhou – popíšu jak se to stalo mě ve vlaku – vedle sedí průměrná holka a naproti kráska(namyšlená) občas po ní kouknu,ale spíš si ji nevšímám – přišla kontrola a já si všiml,že holka vedle mě má nějakou studenstkou průkazku,takže ji oslovuju a ptám se jí co je to za průkazku,kde se dá sehnat,kolik ušetřím,jaké musím mít potvrzení a furt melu,pak už o tom kde jede,co dělá za školu atd.. krásky naproti si nevšímám,ale ona si všímá mě – já ji ignoruju – holka vedle mě vystupuje a já zůstávám sám s kráskou – kdybych věděl,že ji zas uvidím tak ji neoslovím a udělám to za týden – chtěl jsem v ní zanechat dojem,že jsem sympaťák a to se asi povedlo,ale musím jí oslovit,takže koukám co na ni vybalit – stačí něco normálního a pak už jen kecat a rozpovídat ji,ale v tom mě překvapila a sama mě prosí jestli jí pohlídám tašku,že jde na záchod – šup a je tady náznak,když přišla tak jsem jen nadhodil,že má hezky sladěné oblečení s taškou,kde jede atd.. a už jsme si povídali – zkus to a uvidíš GL


60
carfisch 29. 04. 2006 19:01

Reakce na Frankie #4Načítám náhled komentáře...: tak quarka sice osobne neznam, ale kazdy moula si muze pomoci techto stranek jeho fotku najit… Ja jsem si ho drive kdyz jsem nevedel kdo je idealizoval, ale ted kdyz jsem o neco chytrejsi tak si rikam kdyz to dokaze on tak proc ne ja a vcelku to pomaha :-) osobne bych ale rekl ze nejdulezitejsi je mit na baleni naladu. Kdyz to beres optimisticky s humorem odmitnuti te vubec neboli a cim vetsi blbost reknes tim si podle mne pro holky zajimavejsi takze asi nejak tak :-)


61
Benik 29. 04. 2006 19:18

Reakce na sinner #58Načítám náhled komentáře...: Mno tohle je jedna skupina, a myslim ze jsi se trefil presne… Ja jsem si to rozdelil do skupin : Kurvy
Fetky
Namyslene damy
Normal. holky
Slusnacky
Sprtky

Mno napsal jsem to jenom tak jednodusem aly myslim ze nejak to bude sedet na kazdou, samozrejmne ze nic neni jenom cerne a bile.


62
OKi98 29. 04. 2006 20:59

Reakce na sinner #15Načítám náhled komentáře...:
Nepokoušej se mi tvrdit, že za pár vteřin míjení se na přechodu stačí ta holka rozpoznat, že si s klukem bude rozumět a podle toho usoudit, zda stojí za to! Prostě dá na první dojem – a není se čemu divit, je to normální a přirozené.
Toto téma se tady omýlá pořád dokola, dokonce o něm bylo napsáno několik článků.

Podle mého názoru by tady měla existovat sekce Často kladené dotazy, kde by toto téma společně s dalšími (jak mám sbalit určitou dámu? jak mám nazpět získat přítelkyni?, ..) bylo vysvětleno, aby se tady neustále nerozvíjely podobné diskuse.

Reakce na komentář: Benik #63Načítám náhled komentáře...

63
Benik 30. 04. 2006 16:37

Reakce na OKi98 #62Načítám náhled komentáře...: A ty myslis ze je kazda holka stejna aby na ni platili stejne odpovedi na otazky a nejake FAQ myslim ze by neuspelo…. A naco by tady pak bylo forum

Reakce na komentář: OKi98 #64Načítám náhled komentáře...

64
OKi98 30. 04. 2006 19:23

Reakce na Benik #63Načítám náhled komentáře...:
A ty myslis ze je kazda holka stejna aby na ni platili stejne odpovedi na otazky
Nevím jak to s tím souvisí. Jedná se mně o to, že se vždycky objeví někdo, kdo tvrdí, jak je vzhled důležitý. Na to se pak rozvine vždy stejná debata.
Stejně tak to platí i dotazy na fotku Qarka – co vám je kurva do toho jak vypadá?

Všechno to je jen hledání důvodů proč nejít ven a aplikovat zde zmíněné rady.

Reakce na komentář: sinner #65Načítám náhled komentáře..., Benik #68Načítám náhled komentáře...

65
sinner 30. 04. 2006 20:15

Reakce na OKi98 #64Načítám náhled komentáře...:
No a co?! Taxe tu rozvine debata, dyk vod toho snad diskuzni fora jsou, ne? Kdyz ti to vadi, nikdo te nenuti se ji zucastnovat.

A ze lidi zajima Qarkovo fotka? To je docela logicke, ze lidi zajima, jak vlastne vypada ten, kdo jim tady kaze (v dobrem slova smyslu).

Nikdo na ferovku nerekne, ze VZHLED JE DULEZITEJ…a lidi jako ty se pak ohani tim, ze to tady nezaznelo a ze je to kec.
Proste se to rekne nejak sikovne jinak, ze to primo receno neni, ale podtextu to je jasne zretelne.
Ja sem ale zvyklej rikat vsecko na plnou hubu a tak rikam, z toho co vidim kolem sebe a z toho, co sem sam zazil, ze vzhled je proste DULEZITEJ (u kazdeho do jine miry, ale je) a kdo rika ze ne, tak si podle meho nazoru nevidi do pusy, co rika. Vzdyt na tom neni nic spatnyho, pripada mi to logicky, jenomze se k tomu lidi bojej priznat, aby nebyly oznaceni za povrchni atd. atd. atd.

Reakce na komentář: OKi98 #70Načítám náhled komentáře..., OKi98 #70Načítám náhled komentáře...

66
Klea 30. 04. 2006 20:51

Reakce na sinner #37Načítám náhled komentáře...: nečetla jsem to na netu, ale jako "psychovýzkum" v jenom psychologicém časopise…
Reakce na Da Vinci #38Načítám náhled komentáře...: ne, není (nepsali) to obráceně.

Reakce na komentář: Da Vinci #67Načítám náhled komentáře..., sinner #71Načítám náhled komentáře...

67
Da Vinci 30. 04. 2006 21:07

Reakce na Klea #66Načítám náhled komentáře...: No je to asi podle toho co se bere jako "má smysl se zabývat" :-) Když vidím nějakou holku tak hned vím jestli ji chci nebo ne…ale když chci vztah tak to opravdu trvá podstatně déle :-) Nemáš náhodou odkaz na víc info o tom výzkumu?


68
Benik 30. 04. 2006 21:43

Reakce na OKi98 #64Načítám náhled komentáře...: A ty jako kdyz jdes po meste tak oslovis, 150ti kilovou holku co ma xicht jak zaba a telo jak Rancorn z Jedi Knight II ? A tohle je vzhled a ten je dulezity….Rikam to tak jak sinner, VZHLED JE DULEZITY ale jenom asi na 40%, zbytek je povaha cloveka ale vzhled je dulezity, pochybuju ze budes chodit s holkou ktera te fyzicky nepritahuje, A presne podle sinnera kdyby tady byly FAQ tak forum je prazdne…

Reakce na komentář: OKi98 #70Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #72Načítám náhled komentáře..., sinner #73Načítám náhled komentáře..., Jarko #82Načítám náhled komentáře..., Ash #93Načítám náhled komentáře...

69
Radek 30. 04. 2006 22:38

Nazdar Qarku, jenom by me zajimalo, jestli sis svou pritelkyni nasel podobnym postupem jako tady popisujes. A jeste jestli ti tohle tvoje pocinani (tedy "baleni" holek na ulici) tvoje pritelkyne respektuje/v pohode stravi…


70
OKi98 30. 04. 2006 22:41

Reakce na sinner #65Načítám náhled komentáře...:
Taxe tu rozvine debata, dyk vod toho snad diskuzni fora jsou, ne?
To je právě omyl. Právě proto jsou na diskuzních fórech připínáčky (sticky thread), neustále se objevují nováčci, co po padesáté objevují Ameriku. Díky tomu pak zanikají příspěvky, které přinášejí nějakou hodnotu.

Reakce na sinner #65Načítám náhled komentáře...: Nikdo na ferovku nerekne, ze VZHLED JE DULEZITEJ…a lidi jako ty se pak ohani tim, ze to tady nezaznelo a ze je to kec.
Reakce na Benik #68Načítám náhled komentáře...: Rikam to tak jak sinner, VZHLED JE DULEZITY ale jenom asi na 40%, zbytek je povaha cloveka ale vzhled je dulezity, pochybuju ze budes chodit s holkou ktera te fyzicky nepritahuje,
To jsou právě ty objevy Ameriky, které tady byly zmíněny mnohokrát. Chápu, že asi nikdo nemá náladu prolézat všechny články a komentáře k nim. Proto je vhodný FAQ, kde by tato a jiné podobné výmluvy byly vysvětleny jednou pro vždy.

Pokud bych vypíchl pouze své komentáře na které jsem zběžně narazil, tak by FAQ obsahoval:
Q: Hraje vzhled důležitou roli?
A:
příspěvek 1 – delší verze
kratší verze

Reakce na komentář: sinner #73Načítám náhled komentáře...

71
sinner 30. 04. 2006 22:55

Reakce na Klea #66Načítám náhled komentáře...:
No a nepovis nam o tom neco vice prosim? Nebo alespon, co to bylo za casopis…urcite bude mit webovou stranku…


72
BERmaestro 30. 04. 2006 22:56

Reakce na sinner #52Načítám náhled komentáře...: mluvíš mi z duše. ne važně to s těma holkama to ser tak i tak si ten bastrd ty ty ten co za to muže. Neřeš to dej si pivo a bud v klidu vis kolik jich je(je jich tolik ze jedna co o tobě říká že jsi egoistický hovado tě nemuže rozházet) tak neřeš kdo za co muže…nezatěžuj svuj mozeka nečekej an to až to ta holka ukončí.


Reakce na Benik #68Načítám náhled komentáře...: Souhlasim vzhled je jednoznačně duležitý a to nejvíc dle mně takovej ten image..a to dělá iksicht

Reakce na komentář: sinner #74Načítám náhled komentáře..., Jossh #75Načítám náhled komentáře...

73
sinner 30. 04. 2006 23:55

Reakce na Benik #68Načítám náhled komentáře...:
Aspon nekdo s nohama na zemi, kdo je uprimnej.
Reakce na OKi98 #70Načítám náhled komentáře...:
Takze na zacatek znova opakuju, ze te prece nikdo nenuti ty prispevky cist!

Omyl? Tak to nevim! Na stickach se umistuji pravidla a odpovedi na specificke otazky. Tato problematika mezi tyto temata rozhodne nepatri.
Zde nejde o nekolikate objevovani Ameriky, ale o jasne vyjadreny nazor podporeny zkusenostmi. O nazor receny uprimne, na plnou hubu s vedomim toho, ze mezi vetsinou lidi neni uprimnost v urcitych tematech zrovna popularni.

Mam ten pocit, ze kdyz nekdo vyjadri nazor, ktery se neztotoznuje s obsahem zdejsich clanku a hlavne komentaru nekolika osvicenych jedincu (kteri ostatni nazyvaji novacky), okamzite je tento nazor oznacen za vymluvu, hledani duvodu atd.


74
sinner 01. 05. 2006 00:04

Reakce na BERmaestro #72Načítám náhled komentáře...:
No tak to je jasny, ze za vsecko vzdycky muze chlap a nejhorsi na tom je, ze nejvic za to ten chlap muze tehdy, ma-li na tom nejmensi podil viny.
Sem to tak nejak zacal probirat v reakci na jeden z vyse uvedenych prispevku, takze se za to omlouvam.

Aha…ze by dalsi duse, ktera se nestydi priznat, ze na vzhledu zalezi :-) Jojo, myslim, zes to vystihnul – libivej xichtik, to je vono…


75
Jossh 01. 05. 2006 17:16

Reakce na BERmaestro #72Načítám náhled komentáře...: Vzhled je důležitej no – kámoš vypadá jak Mádl ze snowboarďáků a taky se tak chová a holky mu dávají číslo samy od sebe,a když náhodou nějakou osloví tak z ní to číslo vytáhne minimálně,ale zase jsou to holky tak do 25-ti let.


76
Daves 01. 05. 2006 17:19

Neřekl bych ani nahodou že je vzhled nejdůležitější a jak psal i qark vzhled je mnohdy na obtíž … já začínam s modelingem … jsem brán jako hezký když jdu po ulici … všímám si pohledu všech okolo …. ale upřímně … můžu mít ksicht jak Brad Pitt nebo ještě lepší perfektnější a skvělejší !!! ale pokud chci nějakou holku … tak se MUSÍM HLAVNĚ SNAŽIT JÁ … a tím že vypadate hezky se vám někdy může stat že k vám přijde buchta a bude se vás snažit sbalit … ale musíte mít to štěstí že to bude zrovna ta kterou chcete vy :-D … prostě ksicht nic neřeší …. vypadam sice dobře … ale hlavní je to sebevědomí a ta ODVAHA…. na co by mi bylo vypadat dobře když bych byl zesra**j z toho říct neznáme holce obyčejné ,,čau'' … uplně nanic … a tak se nevymlouvejte na to že vypadate špatně a proto nemůžete žadnou sbalit …. je to většinou jenom hodně špatna vymluva ….

Reakce na komentář: sinner #77Načítám náhled komentáře...

77
sinner 01. 05. 2006 18:01

Reakce na Daves #76Načítám náhled komentáře...:
Pokud vim, netvrdim tady (a ani Benik atd.), ze vzhled je NEJDULEZITEJSI, ale ze je DULEZITEJ a to je sakra velkej rozdil!
A reci o tom, ze je pekny vzhled na obtiz, to sou kecy a klise – o tom proc to tak je se zminuju v prispevku Reakce na sinner #52Načítám náhled komentáře...:
Ver mi, ze daleko vic na obtiz je, kdyz dneska clovek nevypada tak, jak diktuji modni trendy, media atd.

Ksicht nic neresi? Jezismarja, no to je kec teda! Kurna chlape, oba vime, ze to neni pravda :-) Pokud mas pro baby libivej xicht a/nebo telo, neznamena to sice, ze ti samy polezou do postele (i kdyz takovejch se taky par najde – ty vsak vetsinou nestoji za nic), ale znamena to, ze ti doslova budou zobat z ruky, budes mit vsecko mnohem jednodussi a budes si moct vybirat – oproti ostatnim, kteri nemeli to stesti vypadat tak, ja je zadouci.

Zrejme ti poradne nedochazi, ze vzhled a to tebou zminovany sebevedomi/odvaha jsou spojite nadoby! Kdyz ma bejt clovek na co pysnej a sebevedomej, jde to samo! To same s odvahou! Je logicke, ze "hezci" lide s timto problem nemaji, protoze jsou svym okolim od malicka infikovani velkymi davkami pochval, komplimentu atd. Toto prirozene zpusobi dostatek sebevedomi a onu odvahu.

Mne pride vazne zajimavy, jak tyhlety rozumy o tom, ze se clovek, kterej tvrdi, ze vzhled je dulezitej, jenom vymlouva a ze se nema bat, stelou vzdy lide, kteri "zacinaji s modelingem", "jsou povazovani za hezke" atd. Ono se to keca, ale chtel bych vas vsechny videt v kuzi nekoho, kdo takovy stesti nemel!

Reakce na komentář: Mikey #79Načítám náhled komentáře..., Benik #81Načítám náhled komentáře..., OKi98 #87Načítám náhled komentáře..., Daves #98Načítám náhled komentáře...

78
Cadet 01. 05. 2006 18:03

Reakce na Klea #36Načítám náhled komentáře...: Tedy já si nemyslím, že je to nejnovější průzkum, ale je to pravda … :-)


79
Mikey 01. 05. 2006 18:13

Reakce na sinner #77Načítám náhled komentáře...: Sorry, ale s timhle fakt nesouhasim. Holka totiz vnima to jak vypadas podle toho jak se chovas. Nemusis ani nic rikat – mimika, usmev, rec tela, sebevedomi… Taky kazdymu se libi neco jinyho takze ksicht z kteryho nekdo muze bejt odvarenej po prvnim pohledu druhymu nemusi rikat vubec nic, ba naopak.
Ja se snazim vypadat dobre a casto si tak vytvarim image "hezkyho blbecka", kterou samozrejme vyvratim, ale ten prvni dojem v lidech zustava…


80
Benik 01. 05. 2006 21:24

Mam problem, dneska jsem se seznamil s jednou holkou, dala mi cislo, mam ji hned dnes napsat nebo ne???

Reakce na komentář: sinner #85Načítám náhled komentáře..., black lemon #86Načítám náhled komentáře...

81
Benik 01. 05. 2006 21:25

Reakce na sinner #77Načítám náhled komentáře...: Ano vzhled neni nejdulezitejsi ale duklezity….


82
Jarko 01. 05. 2006 22:37

Reakce na Benik #68Načítám náhled komentáře...:
… pochybuju ze budes chodit s holkou ktera te fyzicky nepritahuje, …

A predstav si, ja som s takou chodil, a  dokonca som ju lubil (a stale lubim aj ked je koniec uz peknych par piatkov). To je co :-)

Sme spolu boli uz nieco viac ako mesiac a mna proste fyzicky nepritahovala. Vravel som si … mohla by byt aj krajsia, ale to som rychlo zapudil, pretoze som vedel (viem) aka je krasna vo vnutri (pre neznalych – povahou) a co vsetko mi este moze ukazat. Po tom cca mesiaci prisiel zlom, ked mi nejak doslo ze mam veeelmi peknu babenku, neskutocne ma pritahuje aj jej telo, a ze ju cem este viac :-P … to bolo zistenie na nezaplatenie => velka radost.

Takze dojem ako dojem. Nic v zlom. :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #84Načítám náhled komentáře..., Benik #91Načítám náhled komentáře...

83
Tavares 01. 05. 2006 22:38

Ne, nepiš ji hned, pokud to vypadá nadějně, tak rozhodně ne, páč čím víc na ženskou se.eš, tím víc tě pak chce, to je zákon. Ovšem jakmile projevíš extra zájem, omotá si tě kolem prstu ona.


84
BERmaestro 01. 05. 2006 22:53

Reakce na Jarko #82Načítám náhled komentáře...: vidis to a ja znam holku ktera mně fyzicky nepřitahujeje to moje kamoška protože mně je ji lito ma skvělej charakter ale abych s ni chodil nevim co by musela udělat musela by počkat na nějakou vhodnou chvíli ale to bych musel byř moc zoufalý prostě je to blbost..ona tě nepřitahovala ale nebyla ti odporna to je ten problem a pak ses zamiloval to znam..ale pokud ta baba je takova ze ma sice skvělej charakter ale ty se s ní bavíš len proto že ti ji je lito nikdy z toho nebude vaznej vztah nikdy. Ja nevim co byse muselo stát ja bych musel být asi na dně. Chapes to?


85
sinner 01. 05. 2006 22:58

Reakce na Benik #80Načítám náhled komentáře...:
Rady tady najdes :-)
De vo to, na co ji chces – jestli na vztah nebo pouze na vymenu geneticke informace :-)

Napis vic o tom tvem pripadu :-)


86
black lemon 01. 05. 2006 23:02

Reakce na Benik #80Načítám náhled komentáře...: ZAVOLEJ ji ve stredu.


87
OKi98 01. 05. 2006 23:04

Reakce na sinner #77Načítám náhled komentáře...:
Pokud mas pro baby libivej xicht a/nebo telo, neznamena to sice, ze ti samy polezou do postele, ale znamena to, ze ti doslova budou zobat z ruky, budes mit vsecko mnohem jednodussi a budes si moct vybirat
Asi sis popletl spojky, "ale" znamená vyloučení předchozího tvrzení. Tys napsal:

mas pro baby libivej xicht a/nebo telo=budou ti zobat z ruky, budes mit vsecko mnohem jednodussi a budes si moct vybirat

Zrejme ti poradne nedochazi, ze vzhled a to tebou zminovany sebevedomi/odvaha jsou spojite nadoby!
Ty dva pojmy spolu nesouvisí. Je mnoho lidí, co vypadají skvěle, ale duševně jsou na dně.

Je logicke, ze "hezci" lide s timto problem nemaji, protoze jsou svym okolim od malicka infikovani velkymi davkami pochval, komplimentu atd. Toto prirozene zpusobi dostatek sebevedomi a onu odvahu.
Nezpůsobí to nic jiného, než chvilkové zvýšení sebedůvěry. Tyto externí fakory mají prchavý charakter a s množstvím takovýchto komplimentů se účinek snižuje.
Pokud by to bylo jak píšeš, stačilo by takového člověka urazit a jeho sebevědomí by bylo na nule (což není charakteristika sebevědomého člověka).

Výmluva na vzhled je racionalizace zoufalce, který nemůže sbalit holku. Místo toho, aby si uvědomil, že něco dělá špatně, shodí raději svůj neúspěch na něco, co je (podle jeho názoru) mimo jeho kontrolu.

O tom Qark psal v
tři nejčastější výmluvy.

Je směšné jak ten, kdo tyto racionalizace vyznává, je slepý ke všem argumentům, které by mu je mohlo vyvrátit.
Je slepý, protože pokud by připustil, že tyto úvahy jsou nesprávné, musel by přistoupit na to, že je zamindrákovanej zoufalec, kterej si jen hledá důvody, aby nemusel oslovit nějakou dámu a náhodou se mu nepotvrdilo, že je ještě větší zoufalec, tím se dostává do začarovaného kruhu.

Pokud mně tedy někdo tvrdí, že pro holky je nejdůležitější
vzhled/peníze/obrovský penis, odpovídám takto:
"Představ si, že vypadáš jako Brad Pitt/máš prachy jako Bill Gates/máš ptáka jako Rocco Siffredi. Jseš v baru a vidíš nádhernou dámu, která ale neví, že jseš herec/nejbohatší muž na světě/máš obrovskýho klacka. Jak jí tedy díky této své obrovské přednosti sbalíš?"

Nemusím snad rozvíjet jednotlivé scénáře, aby se přišlo na to, že tyto "přednosti" hrají mizivou roli (viděl bych to tak na 5%).
Mám na mysli přesně to, co napsal Daves.
Samozřejmě, že se najdou dámy, kterým pouze stačí, že muž vypadá skvěle/má peníze/má velkýho ptáka. Jenže těch je málo a je ještě menší pravděpodobnost, že se ti budou zamlouvat.
A hlavně – zde se nejedná o svádění (dáma už je svedená dopředu), což mě osobně naprosto nebaví.

Proto bych chtěl FAQ, protože zde se nejedná o žádnou nosnou myšlenku, nýbrž o prachobyčejný blud, který zde byl už mnohokrát vyvrácen.

Reakce na komentář: deleted #88Načítám náhled komentáře..., Qark #89Načítám náhled komentáře..., Fix hymlhergot #90Načítám náhled komentáře..., Radim22 #103Načítám náhled komentáře...

88
deleted 01. 05. 2006 23:21

Reakce na OKi98 #87Načítám náhled komentáře...: no myslim,ze takovych slepicek, ktery jdou po penezich a peknym xichtu je vic nez 5%…bohuzel. Ve vekove kategorii 20–25 let je, myslim, vetsina normalnich holek uz zadanych, co ze jelka skoda (pro svobodny hosany)…


89
Qark url 01. 05. 2006 23:31

Reakce na OKi98 #87Načítám náhled komentáře...: S tím FAQ souhlasím, něco s tím budu muset udělat. I do mailu mi chodí pořád stejné otázky.
Na vzhled ale napíšu celej článek, protože se k tomu nechci vyjadřovat do komentářů a je to na delší povídání. Snad se mi povede konečně popřít i tento mýtus (krása=úspěch), i když mám obavy, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde a tak to bude dál i s chronickými stěžovači. Bohužel teď ležím v posteli s chřipkou a nevím kdy budu schopnej ten článek sepsat, každopádně ale sepsanej bude co nejdřív.

Taky bych chtěl poprosit všechny tady, aby téma vzhledu už uzavřeli a počkali si raději na ten článek. Protože sem to nepatří a taky mám pocit, že se pořád jen opakují stejné věty dokola a nikam dál to nevede.


90
Fix hymlhergot 01. 05. 2006 23:34

Reakce na OKi98 #87Načítám náhled komentáře...: …nýbrž o prachobyčejný blud, který zde byl už mnohokrát vyvrácen.
No ja bych si teda kvuli prachobycejnemu bludu nepostel klavesnici na spacir takovym zpusobem jako ty… To te tak bavi srset rozumem nebo se jenom nudis? (Nerikam ze to cos napsal neni pravda)


91
Benik 02. 05. 2006 01:35

Reakce na Jarko #82Načítám náhled komentáře...: Tak si divny :-D ne proti gustu zadny dysputat ale ja bych to nezvlad


92
Benik 02. 05. 2006 01:38

Tak jsem to vyreil :-D napsal jsem ji hned vercer, pac me prozvonila.Ne o vymenu gentickych informaci fakt nejde :-D jde o to ji poznat vic a pak se uvidi, ale v 15cti abch holky balil do postele :-D :-D

Reakce na komentář: Ash #94Načítám náhled komentáře...

93
Ash 02. 05. 2006 08:23

Reakce na Benik #68Načítám náhled komentáře...: To je asi bude brzy opravdu FAQ, protože v podstatě na totéž už jsem taky jednou odpovídal.

Trochu nešťastné vydím to nadsazování, ty hyperboly. 150kg, xicht jak žába. Co to má bejt? V 15ti si umíš jistě představit spoustu holek, které Tě doslova odrazují, ale naštěstí žádná taková zase nevyjede po Tobě, takže klid. Možná po Tobě vyjede holka, která se Ti nebude líbit, ale nebude mít 150kg a nebude připomínat žádné fantasy monstrum z Tvých zlých snů. O vo tom to je. To tu řada ostatních lidí, co se drží nohama na zemi řeší.

Že i ta, co se Ti nelíbí, u Tebe má šanci. (I když třeba ne hned teď.) Já se se sympatickou dívkou třeba minimálně rád vídám. Nemusí se mi kvůli tomu líbit. O chození nemluvě. Což je docela dobrej začátek.

Pletete tu dvě věci:
1) vzhled
2) to, jestli se jednomu ten druhý líbí, nebo ne

Nemá smysl hnát věci do extrému :-) například k Benikovi přifařit 150ti kilovou slečnu a podobně. 150 přifaříme někomu jinému, Benikovi dáme nějakou sympatickou… talentovanou ;-) slečnu, co on nepovažuje za hezkou a uvidíme… ;-)

Člověk tady chvíli není, a vy tu nasekáte kilo příspěvků. Slušný :-D Kdo si připadá ošklivý, musí si pořídit lepší zrcadlo. (Může to být i nějaká holka.)

Reakce na komentář: Benik #95Načítám náhled komentáře..., Denton #97Načítám náhled komentáře...

94
Ash 02. 05. 2006 08:51

Reakce na Benik #92Načítám náhled komentáře...: Tohle je asi nejhorší věc, v jaké se má člověk rozhodnout. Technikou tsunami se holka sbalit dá, ale na jinou zas platí, když na ni člověk spíš buď kašle, nebo prostě ji neuhání moc, aby si nepřipadala najednou moc zahákovaná.

Osobně mám docela rád ty, které jsou spíš pro to tsunami, protože taková se zpravidla moc nebojí, je bezprostřednější, taky dostatečně sebevědomá, aby věděla, že to, že budem v denním kontaktu, místo v týdenním, neznamená, že se semnou musí 7× dříve vyspat :-D a tak podobně.

Mně osobně to také pomáhá zjistit, jestli o zmiňovanou opravdu stojím – což v případě, že na ni "budu kašlat" bohužel zjistím třeba až za měsíc (v případě, že ona zvolí podobnou strategii tak ještě později :-D) a to mi připadá hloupé, když jsem to mohl vědět třeba za pár dní ;-)

Třeba o sobě vím, že bych se měl spíš brzdit. Jenomže pak si to zase nemůžu tak užít a nakonec tím paradoxně odradím třeba – sebe.

Kupodivu naprosto nevyznávám teorii "volat až za pár dní", protože to je právě taková ta opatrná a připadá mi moc dospělá a nepřirozená :-D, kdežto já jsem hravej člověk. Tři dny si budu v katalogách vybírat třeba auto, než zajdu někam do autosalonu zeptat se. Ale když uvidím auto, které mne zaujme, tak si s ním chci hned vyjet na pár dní a užít si ten příjemný pocit, jaký z toho člověk většinou má. Neberu to jako něco závazného ani pro mne, ani pro auto, a když z toho já nebo auto bude mít nějak zásadně špatný pocit, tak se prostě rozloučíme a je to.

Samozřejmě tohle je strategie "hledám dívku pro sebe", nikoliv strategie "chci sbalit každou kočku". Ono to jsou dvě docela rozdílné strategie a také se to občas dost míchají :-D

Reakce na komentář: Norwaiz #96Načítám náhled komentáře...

95
Benik 02. 05. 2006 14:19

Reakce na Ash #93Načítám náhled komentáře...: No to asi jo, kazda holka se podle me nekomu musi libit, ale ja jenom rikam ze bych s takovou chodit nemohl, vzhled pro me nehraje zasadni roli, ale pritahovat me musi…
Benikovi dáme nějakou sympatickou… talentovanou slečnu, co on nepovažuje za hezkou a uvidíme… no tak pokud nejakou takovou znas :-D ale myslim ze zas takova uzasna by me nechtela :-D Nejsem nejaky krasavec, ale po svem boku si predstavuju holku, ktera se bude libi hlavne me – jak jsi jiz zminil v tvem clanku… takze mas pravdu


96
Norwaiz 02. 05. 2006 16:28

Reakce na Ash #94Načítám náhled komentáře...:
Třeba o sobě vím, že bych se měl spíš brzdit. Jenomže pak si to zase nemůžu tak užít a nakonec tím paradoxně odradím třeba – sebe.

Aj ja mám rád "Tsunami Style". Zatiaľ sa mi ešte nestalo, že by som odradil sám seba (pretože som nikdy nespomalil resp. nepribrzdil), no zase sa mi stalo to, že som odradil ju, pretože to bolo "2 fast 2 furious" a ja som zabudol resp. sa mi nechcelo stlačiť plynový pedál, pretože tá "jízda byla fakt mažec" ;-)
No nabudúce, keď si už budem získavať moju budúcu "vyvolenú" tak budem zrychlovať pomalším tempom resp. sadnem si do Škoda Favorit, v ostatných prípadoch si sadám do Mitsubishi EVO XI…a užívam si jazdu;-)


97
Denton 02. 05. 2006 19:55

Reakce na Ash #93Načítám náhled komentáře...:
Jojo, lepsi zrcadlo :-) Hehe….
Pripadne doporucuju obdobu ceskeho libimseti.cz – http://www.uglypeople.com/.


98
Daves 02. 05. 2006 21:02

Reakce na sinner #77Načítám náhled komentáře...: no to teda nejsou kecy ani klíše…. fakt dobrej vzhled je často na škoku …. u prostě normálních holek …

Reakce na komentář: Ash #100Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #101Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

99
BANE.OP 02. 05. 2006 22:01

Tak je to do pohody ale chce to odvahu první 3 sem málem nerozchodil, prostě sem šel oslovila a pak sem zadrhnul, prostě masakr nikomu nepřeju ale pak sem si zvyk a prostě pohodička ženský to poznaj když má kluk strach a tak sem přitvrdil a hle mám krásnou slečnu, ale dávám tomu 14 dnů dýl nevidržím mám rád volnost sem takovej ale mazec studie dost mě to heclo :-)


100
Ash 02. 05. 2006 22:23

Reakce na Daves #98Načítám náhled komentáře...: Podělím se s jednou zajímavou zkušeností. Šel jsem kamarádce na promoci, a vzal jsem si bílý oblek. Poměrně nápadně bílý. Tmavé brýle jsem si vzít netroufnul :-D nechal jsem je raději viset na kapse. Naivně jsem si, já blbec, myslel, že to projde bez povšimnutí. Nikoliv.

Po pár kilometrech jsem litoval, že jsem nejel autem.

I Praha je normální maloměsto. Včetně Václaváku. Jinak se to říct nedá. Dost mě to překvapilo, nejsem na něco takového zvyklý. Nebylo to nic, co bych si namlouval. Rozhodně poznám, když mě ženská sjíždí deset zastávek pohledem přes rameno. To se dost dobře přehlédnout nedá. Stejně tak když se otočí chlap :-D

Nevypadal jsem ani jako idiot, ani jako teplouš, ani jako dealer z václaváku, to jen tak pro úplnost. Vypadal jsem normálně jako vždycky, akorát jsem byl nápadněji oblečen. Resp. ne jako člověk, jezdící MHD. Oblek byl klasický, nic extravagantního. Tedy alespoň jsem si to myslel. Ale jak vidno, lidem stačí ke štěstí málo.

Když si to tak zpětně uvědomím, mě také stačí ke štěstí hezky/sladěně oblečená dívka, abych si jí všiml. Takže nejsem nijak jiný nebo "mimo".

Každopádně jsem si jednak docela přesně vyzkoušel, jak se así cítí pěkná holka, když po ní každej čumí. (To jsem si vyzkoušel už když jsem párkrát šel s jednou extrémně hezkou kamarádkou, ale to nebylo nic proti tomu, když lidi civí po vás.) Za druhé jsem si vyzkoušel, že vzhled opravdu je důležitý. Za třetí jsem zjistil, že lepší je být zase zpátky "normální". Já být hezká baba, nebo hezkej kluk, tak z toho asi pojdu.

Krásu rozhodně nedoporučuju. I kdyby to znamelalo "víc holek". Zbytečně to komplikuje situaci…

P.S. Nešlo vyloženě o krásu, to jste snad pochopili, podobné by to asi bylo, kdybych si vzal na hlavu živou žábu. Jen s tím rozdílem, že u žáby bych nějakou pozornost čekal. Ale z mého pohledu "blbej oblek" to bylo poněkud dost překvápko, to mi můžete věřit.

Reakce na komentář: Daves #111Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

101
BERmaestro 02. 05. 2006 23:00

Reakce na Daves #98Načítám náhled komentáře...: rofl fsakt mam ksicht jakbrad pit a tělo jak arny a nic panebože nevymouvej se…jděte s tim do prdele ..něco jako mam novou škodovku a je to horší než ta stara panebože!! vyjde to nastejno a  vhody nove škodovky nejsou tak vleke jde o řidiče!

Reakce na komentář: Mikey #102Načítám náhled komentáře..., Ash #104Načítám náhled komentáře...

102
Mikey 02. 05. 2006 23:06

Reakce na BERmaestro #101Načítám náhled komentáře...: ??? No a co se ti nelibi na tom co rek Daves??


103
Radim22 03. 05. 2006 01:03

Reakce na OKi98 #87Načítám náhled komentáře...: souhlasim s tebou, mozna bys to mohl publikovat tak, ze na vzhledu sice zalezi, ale to nic nemeni na tom, ze pokud slecnu bavis, urcite te neposle k sipku, a ikdyz ji sexualne nepritahujes, nevadi, muze z ni bejt dobra kamoska, zkusis to na jinou a tu treba pritahovat budes a kdyz budes vedet z te slecny predtim, ze to zabralo bude i to sebevedomi lepsi a jsou vetsi sance na uspech

ja mam akorat ten problem, ze nemam kamose, se kterejma bych vyrazil a nekdo s kym o tom muzu pokecat, kdyz jdu sam, tak se citim smutne a nikoho balit se mi ani moc nechce, protoze nemam za sebou nekoho kdo me do toho dostoucha jit oslovit slecnu a nekdo komu pak muzu rict jak jsem to cely zvrtal a nebo pozdeji vypravet jaky to bylo super :-)

Reakce na komentář: Ash #105Načítám náhled komentáře...

104
Ash 03. 05. 2006 08:28

Reakce na BERmaestro #101Načítám náhled komentáře...: Já myslím, že se nevymlouvá. Hezkej kluk může být stejně dobře jen "vhodný doplněk" pro holku jako i hezká slečna pro kluka.

Vem si, že začneš jezdit za holkama na rande místo ve škodovce třeba v Porsche 911 Carrera. A nebo je léto, tak třeba v pěkným kabrioletu, Mercedes CLK řekněme (i když může na někoho působit usedle). Možná řekneš, že v to není rozdíl…

Ale podle mne je, někdy okázalej bourák může být na škodu. Stejnětak někdy může být na škodu škodovka, případně žádnýauto. Jde o to, že jak vizáží, tak chováním, tak prachama co z tebe cákaj děláš na okolí určitý dojem, což se pak může odrazit i ve vztazích, které se ti daří navázat.

Lidi maj jednoduchý myšlení, leckterej kluk, kdyby ho začla balit suprsexybuchta, tak si řekne "no kolikátej už jsem asi v pořadí". Když ho začne balit holka, která se mu nezdá ani za mák hezká, tak si řekne… něco jiného. Ne každý je dost rozumný, aby se od takových myšlenek, které mu blesknou hlavou jednoduše oprostil. Že maj třeba zrovna holky často nízké sebevědomí a podceňují se, to je obecně známý fakt.

Holku nakonec sbalí každej, ale když to bude tak říkajc "na ten babolap CLK", nebo na xicht profláknutý v nějakém filmu pro telata, tak to opravdu nemusí být vždycky dobře. Tedy myslím. YMMV :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #109Načítám náhled komentáře...

105
Ash 03. 05. 2006 08:36

Reakce na Radim22 #103Načítám náhled komentáře...: To je zvláštní, já se nejraděj seznámím právě když jsem někde sám, nebo si připadám smutně :-) Připadá mi to jako dobrá záminka PRČ JO, nikoliv PROČ NE.

Že to nemáš komu vyprávět, na to se vykašli, neseznamuješ se kvůli kámošům, ale kvůli sobě. Když to vyjde, tak pak už právě nejsi sám, máš tam tu babu, ne? Akorát na ní nesmíš moc viset (jako bys visel na kámošovi), to je potřeba ohlídat – tak říkajc reciprocitně.

Je jasně, že samotnému se člověk nikam varážet nechce, a ani nevyrazí, ale na druhou stranu, do seznamování s dívkami jsem já kamarády teda nikdy netahal. To není jejich věc :-D (Leda když mě někde přepadli :-D )

Reakce na komentář: Radim22 #107Načítám náhled komentáře...

106
Der Fuhrer 03. 05. 2006 09:30

Čau,
je to fakt – holky ke sbalení potřebujou delší kontakt je to všechno na jedno brďo, za chůze na ulici se balí blbě – neni to otazka vzhledu, ale situace. O něco lepší to je třeba v metru nebo v autobuse kde člověk může navázat delší oční kontakt, úsměv atd. Ale žádnej stres pořád platí kdo se nezeptá nedostane odpověď :-O)

Gute Jag !!!


107
Radim22 03. 05. 2006 11:10

Reakce na Ash #105Načítám náhled komentáře...: no jo, ale kdyz jsi sam(nebo aspon u me to tak je), tak stale vaham… oslovit ci neoslovit… kdybych mel kamose, tak me podrzi psychicky, a "dostrka me k ni" a kdyz to nevyjde, tak se nebudu citit tak, ze to nevyslo a se sklopenou hlavou pujdu dal, ale vsechno to vyklopim jemu a ze je blba ze prisla o sanci bejt s tak skvelym klukem :-O)

a ani nevim na koho se zamerit, kdyz tak jdu po ulici a koukam, je tam spousty peknejch holek, ale ikdyz jsou hezky, nedokazu si s nima predstavit vztah, z jedny jsem aj dostal cislo ve vlaku, ale proste to nebylo ono…

Reakce na komentář: Ash #108Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #110Načítám náhled komentáře...

108
Ash 03. 05. 2006 13:49

Reakce na Radim22 #107Načítám náhled komentáře...:
stale vaham
Nojo, co na to říct :-) Ale lepší je buď do toho jít, nebo na to úplně kašlat a nezabývat se tím (vůbec). Váhání to je na nic.

nedokazu si s nima predstavit vztah
Já taky ne. Ale to nevadí, není třeba koukat tak moc dopředu, stejně nevíš, co bude.


109
BERmaestro 03. 05. 2006 16:01

Reakce na Ash #104Načítám náhled komentáře...: nevim proč by byl na škodu! vis co to je? zazit jizdu v porshaku ! neodolatelny :-) to je něco.. tohle prostě nikdy nenní na škodu..je to na škodu pokud jsi potom někod nepříjemný…nafuněný atd..(a to muže udělat i třeba jen to že jsi na vysoké-a jsi k tomu blond) A rikat ze ti hezčí to maj těžší je asi jako říct že je těžší vyhrat zavod ve formuli proti trabantu než vyhrat proti trabantu ve formuli…Nevim nemužu soudit jestli to ma ten nejhezčí vzorek nas chlapu lehčí nebo ne ale netvrďte tu nikdo ze to ma proboha těžší… nemusis uvadět auto ale motorku např..ne každá ale i na hloupou motorku se da baba ulovit..ne jejn na ni lae prostě da se o tom mluvit a td..a kdyz ji mas doma muzes ji ukazat a svizt ji..prostě libivej ksicht neni na škodu a ten kdo tohle tvrdi tak se vymlouva a vymlouva svou vlastní neschopnost.

Reakce na komentář: sinner #125Načítám náhled komentáře...

110
BERmaestro 03. 05. 2006 16:06

Reakce na Radim22 #107Načítám náhled komentáře...: i ja to radši dělam sam…protože takhle seznamuje i s tim kamaradem…a obcas to neni tak uplny looser jak bys cekal a taky se mu ta slečna muže libit…tradši sám navíc vypadáš silněji


111
Daves 04. 05. 2006 08:22

Reakce na Ash #100Načítám náhled komentáře...: jo tak přesně ty pohledy v naší male Karviné celkem znám no … zezačatku jsem byl z toho na prašky a po příchodu jsem se díval co mám na puse že na mě všichni prostě a jednoduše ČUMĚLI … ono se to zdá zezačatku to třeba některým typům může dělat dobře ( mě to dělalo naramně dobře) jenomže po par tydnech nebo podobně se ty pohledy už trochu … jaksik … není to už takovy a už to spíše otravuje … dokažu pochopit Vojku Kotka proč nemá rad svojí slavu díky tomuhle … Ale musím uznat že kdybych fakt nebyl hezkej kluk a četl bych co tu píšu tka bych tomu taky asi nevěřil …. ale jednou jsem měl nějakou vyražku nebo co … a měl jsem na tom nějakou mast …a šel jsem s tím do obchodu … všichni se na mě dívali … ael mě to už prostě přišlo naprosto normální … a až pak jsem si uvědomil proč se na mě tak dívali :-) …. sám ale musím říct že bych chtěl zůstat hezkej tak jak jsem …. prostě i přes ty pohledy, i přes ty lidi co mě odsuzujou dříve než mě poznaj, i přes tu šílenou zavist někdy obrovskou bych už prostě neměnil ….. ale přecejenom říkam že je asi lepší když ,,normální'' kluk má rád ,,normální holku'' než když si modýlek může vybírat a samou samolibostí by se někteří sami snědli :-) kašlete na vzhled dyt to pěkné je stejně uvnitř…. jenom musíte hledat uvnitř a né se dívat po tom jakou má kdo hezkou prdel a kolik má pupínku …. ale zase můžu jenom říct Kdo nezažil nepochopí … odpol tu když tak hodím moje fotky aby jste měli představu jak vypadam cca…. znám plno lidi kteří říkaj že by chtěli vypadat jak já … jenomže oni sami často mají větši uspěch v intimním životě než já … je to na dlouho … a já už musím do školy :-D

Reakce na komentář: Mikey #112Načítám náhled komentáře..., Ash #113Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

112
Mikey 04. 05. 2006 09:11

Reakce na Daves #111Načítám náhled komentáře...: Pak sem hod link na y fotky…sem zvedavej. Spousta lidi si mysli ze nejsou hezci a pritom sou casto krasni…

Reakce na komentář: Daves #114Načítám náhled komentáře...

113
Ash 04. 05. 2006 14:01

Reakce na Daves #111Načítám náhled komentáře...: Jo ale ty fotky hoď určitě civilní, ne ty od fotografa :-D Ať tu pak nepřibyla další nečastější výmluva "nevypadám jako Daves" :-D

Reakce na komentář: Daves #115Načítám náhled komentáře...

114
Daves 04. 05. 2006 14:03

http://libimseti.cz/index.php?a=s&id_photo=2354085679#imgBegin


toto jsou moje fotky … nemyslím si že jsou uplně mega krasné … ale jen tka pro představu jinak jsou foceny na book takže mám make up … ;-)Reakce na Mikey #112Načítám náhled komentáře...:

Reakce na komentář: sinner #125Načítám náhled komentáře...

115
Daves 04. 05. 2006 14:04

Reakce na Ash #113Načítám náhled komentáře...: takovej menší problem … já jiné než od fotografa opravdu bohužel nemám … jinak bych je tu dal … celkově vypadam stejně … se vším jako u fotografa myslím … akorát mám make up prostě … tzn že mám o dost lepší plet …

Reakce na komentář: Mikey #117Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

116
Daves 04. 05. 2006 14:12

nebo taky možnost

http://www.libimseti.cz/deiv97

ale to se musíte nějak postupně proklikat k sedmi fotkam :-O)


117
Mikey 04. 05. 2006 14:43

Reakce na Daves #115Načítám náhled komentáře...: Slusny…mas se mnou spoustu shodnych rysu. Myslim ze mam ale vypracovanejsi postavu (delam kulturistiku…). Kazdopadne slusny.

Reakce na komentář: Daves #118Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

118
Daves 04. 05. 2006 15:04

Reakce na Mikey #117Načítám náhled komentáře...: no já zase tak nějak na kulturistiku nemám čas :-) jaksik cvičím maximálně doma s 6kg činkama … v posilovně jsem ještě nebyl max. dvakrat :-) ale začnu … až bude časek :-)

Reakce na komentář: paul #119Načítám náhled komentáře..., Mikey #122Načítám náhled komentáře..., sinner #125Načítám náhled komentáře...

119
paul 04. 05. 2006 18:30

Reakce na Daves #118Načítám náhled komentáře...: a jaky mas hodnoceni? nejak mi to nejde zobrazit. dik

Reakce na komentář: Daves #120Načítám náhled komentáře...

120
Daves 04. 05. 2006 18:34

Reakce na paul #119Načítám náhled komentáře...: mě taky ne :-)


121
OKi98 04. 05. 2006 18:56

Co říkáte na mě?

Reakce na komentář: Mikey #122Načítám náhled komentáře..., Ash #124Načítám náhled komentáře...

122
Mikey 04. 05. 2006 19:07

Reakce na OKi98 #121Načítám náhled komentáře...: Ty ses vul :-)
Reakce na Daves #118Načítám náhled komentáře...: Aha…6kg je fakt dost malo ;-) Ale vypadas dobre.

Reakce na komentář: Daves #123Načítám náhled komentáře...

123
Daves 04. 05. 2006 19:28

Reakce na Mikey #122Načítám náhled komentáře...: tak já nepotřebuju moc cvičit zatím mi svaly rostou skoro samy … ono ne uplně … ale prostě mám dobrou postavu … a že bych nějak extremě cvičil tak to určitě ne-e ;-)

Reakce na komentář: sinner #125Načítám náhled komentáře...

124
Ash 04. 05. 2006 19:29

Reakce na OKi98 #121Načítám náhled komentáře...:
Teda tys ten foťák musel držet asi nějak obráceně se mi zdá… ;D Jinak to ale musel bejt tenkrát strašnej mejdan…


125
sinner 04. 05. 2006 20:05

Reakce na Daves #98Načítám náhled komentáře...:
A co to teda je, kdyz ne kecy??? Proc to tak je, to pisu tady Reakce na sinner #52Načítám náhled komentáře...:
Reakce na BERmaestro #109Načítám náhled komentáře...:
Tak to je presne vono!
Reakce na Ash #100Načítám náhled komentáře...:
Tady jde o to, ze kdyz nekdo vypada tak, ze je povazovan za "hezkeho", je na pozornost zvyklej vod malicka – doma, ve skole, mezi kamarady atd. Je navic dokazano, ze rodice podvedome venuji vice pozornosti hezkym detem nez tem ostatnim. Nema to nic spolecnyho s tim, kdyz na sebe hodis naky kvadro nebo mantl – to mas chvili, nenarodil ses s tim a je to pro tebe pouze chvilkova "pozornost", na kterou nejsi zvyklej.
Navic takovi lide byvaji velmi casto obdareni slusnou davkou exhibicionismu, coz je videt na webech typu libimseti.cz a podobne, takze jim pozornost dela vlasnte dobre.
Reakce na Daves #111Načítám náhled komentáře...:
Jako ja nevim, na co si vlastne stezujes?! Mas fasádu, na kterou baby letej, tudiz mas vsechno daleko jednodussi. Zalezi uz totiz jen na tom, jakej budes clovek, coz lze ovlivnit, narozdil od fyzicke schranky, kterou kazdej dostaneme a nikdo se nas nepta, jestli se nam libi nebo ne.
Reakce na Daves #114Načítám náhled komentáře...:
Bez urazky, ale pokud sou zensky na hodne mlady zajicky, tak se po tobe asi muzou utlouct :-).
Reakce na Daves #115Načítám náhled komentáře...:
Nerikej mi, ze nemas normalni fotky, jako maji ostatni lidi – s kamaradama, s rodinou atd. To se mi nechce verit.
Reakce na Mikey #117Načítám náhled komentáře...: Reakce na Daves #118Načítám náhled komentáře...:
Mno, tak ja si o sobe myslim, ze sem teda rachitik nejvetsi, ale podle tech fotek zjistuju, ze tak hrozny to zase semnou neni :-) Ale to je tim, ze si este dost mladej, za 2–3 roky to bude jiny.
Reakce na Daves #123Načítám náhled komentáře...:
Aha, takze krom toho, ze si dostal do vinku dobrou fasadu, tak jeste mas tu kliku, ze budes mezomorf a porostes i dybys byl vo chlebu a vode a jako cviceni jen behal na autobus. No to se fakt nekdo ma teda :-)

Reakce na komentář: Mikey #126Načítám náhled komentáře..., Daves #133Načítám náhled komentáře...

126
Mikey 04. 05. 2006 20:49

Reakce na sinner #125Načítám náhled komentáře...: Jezisi prestan si stezovat na to jak vypadas…stejne bych se vsadil ze vypadas dobre jen se vymplovas na svuj vzhled :-) Jinak; ja jsem hodnotil kladne hlavne Davesovu vizaz, ta postava samozrejme neni nak moc namakana, ale to se holkam ani moc nelibi. Taky je pravda ze v jeho veku to moc do objemu ani jit nemuzu. Mne je 17 a…no mam nejvetsi svaly co sem u vrstevniku videl ;-)

Reakce na komentář: sinner #127Načítám náhled komentáře...

127
sinner 04. 05. 2006 21:02

Reakce na Mikey #126Načítám náhled komentáře...:
Pokud vim, nikde nebyla rec o tom, jak ja vypadam :-) Nestezoval jsem si tady na to. I kdyz je pravda, ze jako nic moc.
Na nic se nevymlouvam, jenom mam tu vlastnost, ze mam velmi vysoke naroky na ostatni lidi a soucasne take na sebe. Z tohoto titulu se nedomnivam, ze bych se mel cim chlubit na svem vzhledu. Ale beru to jako fakt, protoze zmenit se toho uz moc neda.
Vzdyt ja taky rikam, ze az bude starsi, tak nabere – ja v jeho veku mel tak 50 kilo a kdovi jestli :-) Krom toho v takle mladym veku hodne cvicit neni dobry pro pohybovej aparat.

Reakce na komentář: Mikey #128Načítám náhled komentáře...

128
Mikey 04. 05. 2006 21:14

Reakce na sinner #127Načítám náhled komentáře...: Aha…ja mam vysoky naroky na sebe; nikoliv na ostatni. Vim ale ze se holkam libim takze se snazim neresit to co ovlivnit nemuzu – treba ksicht. Jinak myslim ze v jeho veku uz klidne cvicit muzes naplno…kolik mu je..? 20? 19? Mne 17 a mam 80kg (z puvodnich 65).
Hele…ale myslim ze se mnou budes souhlasit kdyz reknu ze spousta lidi si rekne "Vypadam hrozne, nikomu se libit nemuzu" a ani se nepokusi nikoho balit…ikdyz sou to casto pekni lide…krom toho mne se ultrakrasavice nelibi, vzdycky jsem se zamiloval jen do normalni holky…cili ne zadny modelky.

Reakce na komentář: sinner #129Načítám náhled komentáře...

129
sinner 04. 05. 2006 23:26

Reakce na Mikey #128Načítám náhled komentáře...:
Jo jasne, takze na sebe mas ty nejvyssi naroky a u ostatnich je ti vsechno fuk, co :-)?
No tak vidis, sam rikas, ze se holkam libis, tak nemusis resit asi nic, ne? Nevim, proc uvadis xicht, kdyz s nim problem nemas.
Mno, pokud sem si dobre stacil vsimnout, tak je mu 15 roku a to je na cviceni v posilovne kapku brzo – aspon co se tyka cviku nadmerne zatezujicich pohybovej aparat, kterej v tom veku jeste ani zdaleka neni "hotovej".
A kolik meris na tech 80 kg?
Tak to s tebou klidne souhlasit budu, protoze je to pravda! Ale neni to tak jednoduchy, to vime oba, protoze proc by se pokouseli nekoho balit, kdyz jim to neustale snazeni neprinasi uzitek, ale spise naopak?
Vono taky zalezi na tom, co pro tebe znamena "normlani holka" a co "modelka" :-)

Reakce na komentář: Mikey #130Načítám náhled komentáře...

130
Mikey 04. 05. 2006 23:43

Reakce na sinner #129Načítám náhled komentáře...: Nemyslim si ze by na tom nekdo byl tak spatne aby nesbalil nikoho…treba na 30.pokus?
Proc uvadim xich? No protoze je to prave neco co zlepsit nemuzes…a uprime se mi nezda ze bych mel nejak extra hezky face. Jen se spouste lidem libi, tot vse. Ale urcite spouste taky ne…nevim :-) Tohle je neco co je vazne nejlepsi neresit…proste se upravovat, naucit se se hezky usmivat a je to…postava je neco co ovlivnit muzes . Kdyz to mam vzit podle sebe tak kdyz naka holka vypada tak ze bych s ni nesel ani na rande je prave kdyz je tlusta; v obliceji se mi drtiva vetsina holek libi (pokud nemaji moc akce/maste vlasy…).
Merim 190cm. Normalni holka? Treba tadytady hehe…no to je treba holka do ktery jsem prave zamilovany :-)

Reakce na komentář: sinner #131Načítám náhled komentáře...

131
sinner 05. 05. 2006 00:15

Reakce na Mikey #130Načítám náhled komentáře...:
Na tricatej pokus? Heh…na to musi mit clovek sebevedomi az na pudu a tim moc lidi neoplyva. A ti, kteri jim oplyvaji zase vetsinou maji byjt nejmene na co sebevedomi.
No jasne, zlepsit ho nemuzes, ale nechapu, proc ho teda resis, kdyz s nim problemy nemas a baby na nej letej, hm?
Hezky se usmivat? No kdyz clovek nema krivou hubu a ma krasny zuby, neni to problem, ale to taky kazdej nema.
Tak postava se da ovlivnit, ale jen do urcite miry – zase je to o tom, co ma kdo dano od prirody.
Jinak, mne jsou teda daleko vic proti srsti zensky, co vypadaj jak deti z Osvetimi. Takovy reklamy na hlad sou pro mne osobne horsi nez dyz ma holka par kilo navic. Navic, pokud ta kila umi nosit, tak je to docela radost pohledet :-) Holka, ktery lezou z bokovek kycelni kosti tak, ze to pripomina lavor a zebra by se na ni daly pocitat jak v ucebnici anatomie, to je muj zlej sen :-)
No tak ja merim lehce pres 180 cm a vazim kolem 70kg plus minus.
Aha, tak ty vodkazy na fotky se mi nejak nezobrazujou, takze se nemuzu vyjadrit

Reakce na komentář: Mikey #138Načítám náhled komentáře...

132
Benik 05. 05. 2006 06:54

Dobre, mam pro vas tip : Nikdy neoslovujte holku timto zpusobem : Ahoj prosimte nevis jak se odpojit z MATRIXU ??? Tak to presne jsem udelal, cumela na me jak na debila a myslela ze patrim do Jedlickova ustavu. No asi nemela smysl pro humor, ale stejne je to blby stejne jako: Dobry den slecno pucite mi zamrdat, ja vam to zitra vratm. a nebo Dobry den slecno vy mate ale hezkyho pejska, muzu si vas pohladit ??

Tyhle 3 metody nefunguji.. :-D


133
Daves 05. 05. 2006 07:27

Reakce na sinner #125Načítám náhled komentáře...: já říkam protože se mi nějak zdalo že vzhled není nejdůležitější … protože vím že někteří jistí kluci si myslí že když nevypadají dobře … tak že skoro nemaji šanci anebo spíše to VZDAJI … a to je ta nejhorší věc kterou můžeš v životě udělat: VZDAT NĚCO … prostě kluk kterej nevypada skvěle osloví tři holky a když ho všechny tka nějak pošlou někam … tak si myslí že už nemá šanci …

jinak pokud chceš vypadat dobře … tak se o sebe starej … často to pro některé typy uplně stačí …. kdyby jste mě viděli jak jsem vypadal před 4 rokama tak by jste řekli že jsem ošklivka první třídy …. opravdu … vypadat dobře není nic zas tak těžkého … pokud teda nemáte hodně plomb na předních zubech ….. chce to jisté předpoklady … ale většina lidí ho má …. já kdysi začínal s gelovaním vlasu … a dneska jsem prej metrouš jak svina :-D ;-) všechno je o tom Jak moc chceš ty chceš balit, tak bal a nevzdavej to!
Chceš vypadat dobře, tak se o sebe starej a nevzdavej to! :-)

Vypadá to jedoduše ale není to tak :-)

jak říkám znám lidi kteří vypadaji dejme tomu o třídu hůře než já …. ale maj holek taky o třídu více než já :-) ono to fakt o tom vzhledu zas tak není :-O) ale mám to lehčí to je pravda :-) ale víte jak se to říka :-D jen ta nejtěžší cesta ma smysl…

no už jsem se zase rozepsal a píšu blbosti:-!

Reakce na komentář: Honza #134Načítám náhled komentáře..., sinner #135Načítám náhled komentáře..., reznik #142Načítám náhled komentáře...

134
Honza 05. 05. 2006 17:59

Reakce na Daves #133Načítám náhled komentáře...:
Promiň ale já prostě nemůžu odolat :-) Ty máš právě ten obličej, který v poslední době letí. A neříkej že proto že se tyto typy holkám líbí to máš těžší. Když víš že si holce sympatický máš určitě větší sebevědomí nějakou oslovit že…? A nemluv mi jaké máš problémy najít v 15-ti holku. :-) Mě je dvacet a řeknu ti že už si měl stopadesátkrát víc holek než já.

Reakce na komentář: sinner #135Načítám náhled komentáře...

135
sinner 05. 05. 2006 20:44

Reakce na Daves #133Načítám náhled komentáře...:
Ono je to totiz dneska hodne o tom, ze kdyz nejsi presne podle trendu, tak mas smulu. Ty to znat nemuzes, protoze dle tvejch fotek spadas presne do toho mainstreamu, kterej dneska leti – bez urazky.
V tomhle pripade je tebou zminovany VZDAVANI SE pomerne problematicky. Zase z tebe mluvi clovek, kterej to nikdy nezazil, ale zkus kapanek empatie! Vzhledem k tvymu mladi toho jeste moc nevis, takze asi netusis, jaky dovedou bejt zensky svine a taky svine bejvaj, daleko vetsi nez chlapi a zvlast ty zensky, ktery sou pekny a sou si toho vedomy. A chlap, kterej neni prave ze zurnalu to u par bab zkusi a kdyz ho odmitnou, casto ne prave vybirave, taxi logicky rekne, ze to asi nema za potrebi si takle nechat dobrovolne ublizovat.

Ale to sou kecy, "kdyz chces vypadat dobre, taxe o sebe starej". Napriklad krivou hubu zadnym gelem nespravis! Kdyz metrosexual tvyho typu rekne, ze vypadat dobre neni tezky, tak to je fakt k pousmani. No a co se gelu na vlasech tyka, tak to fakt jako nee!

Fakt je zajimavy, ze takovejma rozumama tady stelou lidi, pro ktery jich neni potreba a neznaji jejich platnost v praxi.

Jiste, ze to mas lehci, aspon, ze to priznavas. A soucasne s tim teda prestan rozumovat o vecech, o kterych z vlastni zkusenosti nemuzes moc vedet.

Reakce na Honza #134Načítám náhled komentáře...:
Presne tak :-) Diky, zes to napsal za mne, abych nebyl nařčen z podjatosti :-)

Reakce na komentář: Daves #144Načítám náhled komentáře...

136
ahoj 05. 05. 2006 22:39

vy by jste chtěli vypadat jako Daves… mně přijde z toho co tu všichni píšete, že jste z něho uplně hotový… mno tak já teda ani náhodou tohle, že je typ co teď frčí? safra jak to víte?

Reakce na komentář: sinner #137Načítám náhled komentáře...

137
sinner 05. 05. 2006 22:50

Reakce na ahoj #136Načítám náhled komentáře...:
Pokud vim, treba ja sem se tady ani sluvkem nezminil, ze bych chtel vypadat jako on :-) Pouze jsem zminoval, ze ma proste kliku, ze vypada tak, ze ma proste potencial vypadat pro zensky krasne. To, ze se stylizuje do toho provarenyho mainstreamu, kterej je taky nejjednodussi, protoze vzdycky nejlip zblbnes teenagerky, je uz zase jina vec :-) On prestavuje to, co se na nas vali ze vsech moznejch casopisu, poradu pro "mladé" atd. Mne osobne je to hooodne proti srsti takovi lidi a jeste vis ti lide, kteri je obdivuji a maji je za vzory, ale o tom se zde nehovori :-)
A jak vime, co frci? Se staci podivat po netu, projit se kolem regalu s casakama v naky trafice, nebo si pustit telku a mas jasno!


138
Mikey 05. 05. 2006 23:12

Reakce na sinner #131Načítám náhled komentáře...: Hele fungujou nekomu ty linky na ty fotky..? Jen by me zajimalo jak moc se vam ta holka z objektivniho pohledu libi; jestli vam prijde jako superkraska nebo je to jen tim ze jsem do ni zamilovany :-)

Reakce na komentář: ahoj #139Načítám náhled komentáře..., sinner #146Načítám náhled komentáře...

139
ahoj 05. 05. 2006 23:26

Reakce na Mikey #138Načítám náhled komentáře...: Linky fungujou… normální holka, tak hlavně že se líbí tobě ty ses do ní zamiloval =)


140
xyz 06. 05. 2006 07:55

Teda, pokud mám bejt upřímná, mě se Daves nelíbí. A to je mi 17. Radši ňákýho normálnějšího…………

Reakce na komentář: ahoj #141Načítám náhled komentáře..., Daves #145Načítám náhled komentáře...

141
ahoj 06. 05. 2006 08:37

Reakce na xyz #140Načítám náhled komentáře...: Mno vidíš uplně takhle nějak mi to říkala kámoška když jsem ji posílal jeho fotku… wono bude něco pravdy na tom, že všeho moc škodí ;-)

Reakce na komentář: Daves #145Načítám náhled komentáře..., sinner #146Načítám náhled komentáře...

142
reznik 06. 05. 2006 09:47

Reakce na Daves #133Načítám náhled komentáře...:

takovy prototyp moderni vlny z ameriky nesnasim, myslim tvou vizaz.

Reakce na komentář: sinner #146Načítám náhled komentáře...

143
Honza 06. 05. 2006 14:30

A co nový námět na rychlotest v terénu? Mě jen tak napadlo… co koupit nějakou malou růžičku a zkusit ji předat sympatické slečně která se mi líbí jen tak na ulici? Samozřejmě společně s lichotkou jak ji to sluší a jak jsem nemohl odolat a s pozváním na kávu…

To by mohlo jít ne?

Reakce na komentář: CML #153Načítám náhled komentáře...

144
Daves 06. 05. 2006 16:20

Reakce na sinner #135Načítám náhled komentáře...: jasně že křivou hubu gelem nezpravíš … ale řeknu ti to tahle … znám hafo hodně přimo mega počet kluku … kteří kdyby se o sebe starali tak vypadají hodně dobře a o hodně dobře líp než já ( je to můj nazor) ale prsotě to nedělaj … a věř že takovych kluku je fakt hodně …

Jinak vím jaky jsou baby svině :-) protože vím že když sem byl zamilovanej tak jsem opravdu byl schopen snest modré z nebe a můj vzhled vůbec nehral roli protože mě přehraval pupkaty špekoun …. a celkově vím že jsou baby svině i tak :-)

Jo a ty říkaš o tom vzdavaní …. věř tomu že HODNĚ DOBŘE VÍM O ČEM MLUVÍM …. a to hlavně proto že jsem nevypadal nikdy takhle podle trendu … takhle vypadam opravdu od doby co jsem se o sebe začal naležitě starat (i když předpoklady musí byt) a jak říkam … před několika lety jsem byl největši ošklivka ze třídy … tedka to je jinak …. a jsem za to rád … :-)

Reakce na komentář: sinner #146Načítám náhled komentáře...

145
Daves 06. 05. 2006 20:10

Reakce na xyz #140Načítám náhled komentáře...: Reakce na ahoj #141Načítám náhled komentáře...: Jenom vám chci říct že na fotkach mám celkem dosti make upu :-) a tak nějak jsem takovej … prostě vypadam tam o dost líp než v normálu :-) i když je mi jasné že uplně ,,normální'' nejsem …. prostě metrosexualita … a tak :-D

Reakce na komentář: sinner #146Načítám náhled komentáře...

146
sinner 06. 05. 2006 20:40

Reakce na Mikey #138Načítám náhled komentáře...:
Mne to nefunguje :-(
Reakce na ahoj #141Načítám náhled komentáře...: Reakce na reznik #142Načítám náhled komentáře...:
No vono je to taky tim, ze se na tech fotkach tvari jak dyby si nas*al do gatí :-) Takovej unylej pokus vo to se tvarit drsne a svudne soucasne – na ctenarky Bravo Girl to ale asi ucinkuje, protoze kdyby nebyla poptavka, proc by vznikaly takovydle fotky.
Reakce na Daves #144Načítám náhled komentáře...:
Nevim nevim, ale mas podle mne kapicku jinak posunute vnimani – trpis predstavou, ze kdyz se tobe povedlo dostat se do stavu, kdy si sam o sobe myslis, ze si peknej a myslej si to otobe i zensky kolem tebe, tak ze je to pro jiny chlapy stejne snadny.

Nic proti tobe, ale vzhledem k tvemu veku o tom zrovna mnoho vedet nemuzes. Neda mi to si rejpnout, ale to jak mluvis o tom "starani se o sebe" :-) Pripada mi, že ze vsech moznych zpusobu sis vybral ten zdaleka nejzprofanovanejsi a nejmene namahavy. Ale fpohode, pokud te to naplnuje a dela ti to dobre, tak nic proti.

Reakce na Daves #145Načítám náhled komentáře...:
Jak je to mejkapem, to nevim, protoze ho nepouzivam, ale pokud tvuj nazor je, ze na tech fotkach vypadas mnohem lepe nez ve skutecnosti, tak to teda potes prdel :-) No a jestli to plati i pro ten vyraz tvare, tak to nemam slov :-)

Reakce na komentář: Daves #147Načítám náhled komentáře...

147
Daves 06. 05. 2006 21:19

Reakce na sinner #146Načítám náhled komentáře...: Sice nevím co proti mě máš, ale asi máš už takovou předem danou barieru proti mě :-) ale tak envadí no … já se s tebou o sobě nemínim tady handrkovat a hadat protože mě stejně neznáš :-)

ten vyraz tvaře je možná takovej … moje matka říkala že mě v životě neviděla se takhle tvařit … ale nevím no … těžko říct :-)

Reakce na komentář: sinner #148Načítám náhled komentáře...

148
sinner 06. 05. 2006 22:03

Reakce na Daves #147Načítám náhled komentáře...:
Nic proti tobe osobne nemam! Ani nemuzu mit, protoze nevim, co si zac. Jen ctu, co pises a videl sem par tvejch fotek…na zaklade toho se poustim do ruznych konstrukci jejichz pravdivost muze byt diskutabilni.
Bariera? No na zaklade tech fotek mozna jo, protoze z vizualniho hlediska mi pripominas typy kluků, ktery prave nemusim – a znam je ve veku od patnacti az do temer triceti let. Jsou vsichni stejni, az z toho jednoho mrazi v zadech.
O nicem se nehandrkuju, pouze polemizuju s tvymi nazory.

No ten vyraz tvare, to ti asi poradil ten clovek, co te fotil, nebo nekdo, kdo "rozumí" tomu, co mezi pubertackama leti, ne :-)?

Reakce na komentář: Daves #149Načítám náhled komentáře...

149
Daves 06. 05. 2006 22:26

Reakce na sinner #148Načítám náhled komentáře...: Jenom ti chci říct … že lidi co mě neznají o mě mluví že jsem debilní diskač ….. a ti co mě znají říkají že jsem jediný diskač se kterym se dá pokecat … ty budeš asi ten první typ ktery odsoudí člověka hned když ho vidí? ;o) Svým způsobem zařazení diskač nemám rad… poněvadž jsem hazen do jednoho pytle s lidmi ze kterych mi je na bliti … (to jsou asi ti lidi o kterych mluvíš a kteří jsou všichni stejní) ….

Reakce na komentář: Rory #158Načítám náhled komentáře...

150
sinner 06. 05. 2006 22:33

1) neodsuzuju te! pouze rikam svuj nazor, ktery je utvaren dostupnymi informacemi.
2) no je mozne, ze to oznaceni rad nemas, ale proc si teda tento image sam od sebe pestujes :-)?


151
Daves 06. 05. 2006 22:55

já si pěstuju SVŮJ image…. nenosím růžovou …. nenosím mega bryle …. nosím to co se mi líbí …. a chci vypadat tak jak se mi to líbí … … když diskači začnou nosit oranžové ryfle … a mě se to líbit nebude tak si je prostě nekoupím … ale je pravda že je to pro mě asi nejblížší styl … teda až na ty lidi :-)


152
reznik 06. 05. 2006 23:32

tuc tuc tuc , proste si diskogel a ticho uz :-)

Reakce na komentář: Daves #154Načítám náhled komentáře...

153
CML 07. 05. 2006 12:55

Reakce na Honza #143Načítám náhled komentáře...: Smele do toho!

Reakce na komentář: Honza #156Načítám náhled komentáře...

154
Daves 07. 05. 2006 15:22

Reakce na reznik #152Načítám náhled komentáře...: další povrchni :-)
no nic uzavřem to raději :-)

Reakce na komentář: sinner #155Načítám náhled komentáře..., Luke85 #157Načítám náhled komentáře...

155
sinner 07. 05. 2006 15:30

Reakce na Daves #154Načítám náhled komentáře...:
Mne se libi jaxe zcela vedome stylizujes do role takovyho povrchniho machýrka, sam se k tomu priznavas a kdyz te nekdo takto vocejchuje (dodavam ze na zaklade jemu dostupnych informaci o tobe), taxe certis a vykladas, ze ten clovek je povrchni


156
Honza 07. 05. 2006 16:25

Reakce na CML #153Načítám náhled komentáře...:
A kdo říkal že já budu tester? Na toto já nemám. Zatím se dokopávám oslovit jednu… vlastně moji první :-) tak kde kbych vzal odvahu na takový test?


157
Luke85 07. 05. 2006 20:36

Reakce na Daves #154Načítám náhled komentáře...: Ostatním říkáš že sou povrchní (jak tě hodnotí), ale jak tě mají hodnotit, když kromě pár tvých fotek a těch pár slov co jsi o sobě napsal o tobě nikdo nic neví? Ať o tobě napíšu cokoliv, tak protože tě vůbec neznám tak to bude samozřejmě povrchní.


158
Rory 07. 05. 2006 21:59

Reakce na Daves #149Načítám náhled komentáře...: Daves, myslím, že můžeš být v klidu. Řekla bych, že na svůj věk to máš v hlavě docela dobře srovnaný, podle příspěvků bych ti teda 16 nehádala. A tvůj styl oblíkání? – hlavně, že se to líbí tobě, ne? ;-)

Reakce na komentář: Daves #160Načítám náhled komentáře...

159
viperp 07. 05. 2006 23:32

Chlapi nehádejme se tu o povrchnosti… Dejme si radši pořádnej kus masa, zapijeme to nečím dobrým a pak společně budeme spekulovat o ženách, jak jsou složité a bude nám fajn :-) Jen pro uvolnění :-)Čauec


160
Daves 08. 05. 2006 10:39

Reakce na Rory #158Načítám náhled komentáře...: baba promluvila :-D a stálo to za to ;-) :-D


161
Merffyss 13. 05. 2006 20:42

Jsi frajer, smekam pred tebou, fakt dobry. :-)


162
banan 15. 05. 2006 12:31

kurva neni tu teho textu jaxi mooooooc =-O


163
Lia 15. 05. 2006 18:20

jak je teda možné kluci, že když to tady tak hezky čtete, že se tím neřídíte, huš do ulic a oslovujte, a nezapoměňte i na Ostravu ! :-)

Reakce na komentář: ahoj #164Načítám náhled komentáře...

164
ahoj 15. 05. 2006 19:57

Reakce na Lia #163Načítám náhled komentáře...: safra kdyby to takhle perfektně braly všecky holky :-)


165
Xman 25. 05. 2006 12:37

Zdar Quarku, hele jak si myslíš že na holky působí silnější kluci, nejsem zase nějakej obr a snažím se zhubnout, ale jde to dosti pomalu, každopádně něco je vrozeno, myslím že sebevědomí mám tak tak někdy si věřím a někdy ne, s holkama dokážu komunikavat na 1 ale vždycky to něčím pokazím a nevím čím a to bych potřeboval vědět. Díky PS: články absolutně super

Reakce na komentář: Mikey #166Načítám náhled komentáře...

166
Mikey 17. 06. 2006 12:56

Dnes jsem to zkusil; 2 oslovení – zatím bez úspěchu ale aspoň jsem sebral odvahu a zkusil to :-)
Reakce na Xman #165Načítám náhled komentáře...: Jasně; některejm holkám se líbí hubení, některejm až tlustí kluci…


167
Milan 16. 08. 2006 23:48

Reakce na Mikey #3Načítám náhled komentáře...:
Miky píše: Moc pekny! Hlavne diky za to ze jsi odhalil svoje "neuspechy"; spousta lidi (vcetne me…) mela tendenci po 2 vyhybavych reakci vsechno zabalit…

Jo, když to myslíš vážně a opravdu hledáš holku, tak jsi nervózní a neklidný a dva neúspěchy za sebou Tě pěkně srazí a se schlíplým peřím táhneš domů nebo do hospody. Ale když to bereš jako test – vědecký výzkum typu Quark, tak tě odmítnutí nerozhodí, protože není neúspěchem, ale jen čárkou v sčítacím formuáláři v kolonce "bez odezvy". Stejně tak jako Tě nerozhodí, když na ulici počítáš průjezd náklaďáků a ony jako na potvoru jezdí půl hodiny samé osobáky.

Tak se na obra musí: odpoutat se, neulpívat.


168
Martin 19. 08. 2006 10:28

Simona a Klaudia 14 let :-) (Moje prvni baleni)Sel sem jen tak po meste a predemnou 2 hezke holky .Pridal sem se k nim.
Ja:Ahoj jak se vede?
Simona:Jo dobre a tobe?
Ja:Jo jasne taky jak se jmenujete?
Simona:Ja sem simona
Klaudia:Ja sem…
Simona:to je klaudie
Ja:hele co by ste rekli na kino pristi tyden?
Simona:jo jasne dej mi cislo
Tak sem ji ho rekl a pak
Klaudia :-Pls jeste jednou
Simona: ne sory musime jit napisu to ahoj
Na prvni pokus to nebylo spatne jen me prekvapilo jak Simona nechtela pustit Klaudii k slovu.
Vecer mi Simona napsala a ze pry bez Klaudie muzeme sobotu jit do kina.Nevadi uz se tesim bo pozitri to bude presne rok co sem mel naposledy holku

Reakce na komentář: Norwaiz #169Načítám náhled komentáře...

169
Norwaiz 20. 08. 2006 21:17

Reakce na Martin #168Načítám náhled komentáře...: Nejak mi to nesedí s tým prvým balením, tú holku co si mal pred rokom si nezbalil? Padla ti k nohám? :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.