QARK.net — Velký DOUBLEtest v terénu
Velký DOUBLEtest v terénu

Velký DOUBLEtest v terénu

Před několika týdny jsem byl požádán, abych zrealizoval balení dvou dívek zaráz. Přišlo mi to zajímavé a předpokládal jsem, že všechno půjde skvěle a hladce, bez problémů. Zmýlil jsem se. Balit dvě holky je těžší, než zkoušet balit jednu. Je to mnohem obtížnější, protože jakmile se nevěnujete oběma stejně – což opravdu nejde, může začít jedna brzy vyšilovat a dělat problémy. No jen čtěte dál.


Nevím jestli jsem se zaměřil v prvním příspěvku na špatné kamarádky, ale poznal jsem, že jakmile začnu zvýhodňovat jednu, tak druhá na sebe začne upozorňovat. A tím upozorňováním myslím fakt, že třeba začne házet špínu na tu druhou. Provalí, že ona má přítele, a další věci. Možná vám to přijde jako skvělá taktika, ale tohle mi nesedí. Podobnou rivalitu jsem cítil i u dalších dvojic. Balit sám dvě holky se mi nelíbilo, raději zůstanu u jednoho objektu zájmu. Mám tak možnost zaměřit se lépe na cíl. Na druhé straně může být fajn takové balení dvou děvčat spolu s kamarádem. Dvě na dva. Každý se doplňujete… No o tom možná zase v nějakém z dalších testů. Zkusím příště vzít kamaráda a balit s ním holky ve městě. Uvidíme, jak to dopadne. Dneska se musíte spokojit jen se mnou samotným a dvěma děvčaty.

Katka a Jana, autobus, věk hádám okolo 22 let.

Nastoupil jsem do autobusu a uviděl je. Jedna velmi pěkná blondýnka, druhá spíše obyčejná, ale i tak docela zajímavá. Šel jsem za nimi.
„Ahoj holky, můžete mi poradit?“
Totální ignorace. Zjistil jsem, že některým holkám je potřeba nafackovat – pardon, zaklepat na rameno, aby si vás všimly. Takže klepu, se stejnou větou na rtech.
„A s čím jako?“, prořízne vzduch otázka jedné z nich.
Připadám si jako podomní prodavač ponožek. Obě dvě si mě měří učitelským pohledem, kterým kantoři častují žáka, který nemá svoji domácí úlohu. Docela mě to naštve, nemám rád takový stupidní odpal.
„Moje sestra má zítra narozeniny a já nevím co jí vybrat za dárek, tak jsem si říkal, že byste mi mohly poradit.“ Nadechnu se a celkem záměrně dodávám, „Teda jestli vás neruším.“
Tu hezčí, přívětivější, jsem viditelně docela zaujal. Asi si vybavila spousty zbytečných dárků, které dostala od svých blízkých a tak se netajila chutí mi vřele poradit.
„Kolik je sestře?“
Vymýšlím věk pro svoji fiktivní sestru tak, aby ladil s věkem oslovovaných dívek. „Dvacet tři.“, plácnu a tvářím se nevinně jako Jezulátko. „Mimochodem, já jsem Qark.“, hrnu se do představování. Blondýnka je Jana, ta druhá je Katka. Při představení se s Janou vzájemně zadíváme dlouze do očí. Katka asi začíná zuřit, takže se ihned chce zviditelnit větou: „No a co tobě koupil Milan na narozky, Jani?“ Jana zalapá po dechu a mně dochází, že Milan je její přítel.
„Kdo je Milan?“, ujišťuji se. „No Jančin kluk.“, sděluje mi rádoby nevinně Katka. Jana se tváří hodně zařezaně. Nemám tohle chování rád, stejně už musím vystupovat, tak všecko vsázím na jednu kartu. Otáčím se na Katku a říkám jí: „Zdá se ti úplně v pořádku to, co o Janě říkáš? Co kdyby moje sestra byla jen záminka, jak sbalit Janu, protože se mi strašně moc líbí a mám pocit, že je to skvělá holka?“ Potom se obrátím na Janu a pokračuji: „Můžeš mi dát svoje číslo? Rád bych ti zavolal a setkal se s tebou. Jsi moc fajn holka.“ Číslo dostávám prakticky okamžitě.

Jména nezjištěna, zastávka tramvaje, věk nepoznán

Dvě holky si o něčem povídaly. Přišel jsem za nimi a zeptal se na čas.
„Ahoj holky, nevíte náhodou kolik je hodin?“
„Půl jedenácté.“, odpověděla jedna z nich. Otočila se na kamarádku a bavily se spolu dál.
Docela nezájem. Přiznávám, že v takových situacích jsem bezradný. K lovení potřebuji nějakou reakci. Oční kontakt, náznak další možné diskuze. Tady to balím, pokud vás napadá jak dál pokračovat, klidně se svěřte do komentářů. Mně je jasný, že jsem to projel už tou první otázkou.

Tři holky v tiskovém oddělení na BVV

Přiznám se, že mi šlo jen o jednu. Šikovná blondýnka, překrásné oči. Seděla u počítače a kolem stály další dvě.
Přišel jsem za nimi. Jedna ze dvou, které stály, se na mě otočila a ptá se mě: „Potřebujete nějakou informaci?“ Napadla mě skvělá blbina. „Ano, zajímalo by mě, kde je tu sever.“, ptám se naprosto klidně. Holka znejistí. Běhá kolem pultíku a hledá mapku. Nakonec ji najde a vítězoslavně ji nese ke mně. Divně ji natočí, ukáže před sebe a říká „Když tu mapku držím takhle, tak sever je tam.“ Nahnu se a dívku trošku otočím doprava se slovy: „A co když budeš stát takhle?“

Holka je bezradná. Do hovoru se přidává druhá a z ničeho nic mi vysvětluje, jak se s hodinkami, a pomocí slunce, dá určit sever. Udiveně se ptám, jestli to jde, i když je dneska zataženo. Mlčí. Nakonec se ty dvě domluví, na stejném směru, kde se sever nachází. Tváří se naprosto jistě a spokojeně, že vyřešily moji otázku. Pak se usmějí a odcházejí. Ani jedna se přitom nezeptala, proč to chci vědět. Nechávají mě o samotě s tou sedící kráskou, která si čte. Ptám se jí, co si čte, a potom se naše konverzace zvrhne v diskuzi o časopisech. Vyká mi. Navrhuji tykání a představuji se. Jmenuje se Vlaďka a je jí devatenáct let.

Dvě holky na zastávce

Obě dvě kouří, jsou docela mladé, ale pěkné. Stejně jde jen o test. Jde o zábavu, komunikaci, konverzaci. Balení je druhotná věc. Nikdy neberte balení jako jediný cíl, na který se začnete upínat. Kašlu na to, že kouří, i přesto, že bych si normálně kuřačku nikdy nevybral.
„Ahoj holky, jak se máte?“
„Dobře.“, odpovídají sborově. Podle tónu soudím, že se chtějí bavit.
Já: „Na co čekáte?“
Ony: „Na jedničku.“
Já: „To každá čekáte na jedničku?.“
Ony: „Ano.“
Já: „Tak to vlastně dohromady čekáte na dvojku, stejně jako já.“
Smích.
Já: „Jak se jmenujete?“
Ony: „Romana a Klára.“
Já: „A co děláte o víkendu?“
Klára: „Nevím.“
Romana: „Musím se učit.“
Já: „Nezašly byste někam?“
Klára: „Jo klidně.“
Já: „Tak mi dejte číslo a můžeme o víkendu něco podniknout.“
K mému překvapení dostávám číslo od Romany, která jevila nejmenší zájem.

Dvě kamarádky na poště

Děvčata stála přede mnou ve frontě na poště. Stál jsem za nimi a nevěděl na co se zeptat. Poučen předchozím nezdarem jsem se vykašlal na dotaz: „Kolik je hodin?“
Klepu jedné na rameno, a když se otáčí říkám: „Holky, nešly byste na kafe?“ Hnedka mi dochází, jak debilní je to dotaz.
„Nešly.“, odpálkuje mě jedna.
„Proč?“, nedám se.
„Nemáme zájem.“, říká jedna.
„Ty mluvíš za obě?“, ptám se překvapeně.
„Jo.“, dodává druhá.
No prostě totální útěr. Frontu jsem si vystál, složenku zaplatil a obohatil se zkušeností, že tuhle hloupou a nezáživnou otázku mám příště z repertoáru vynechat.



No snad jsem vás dneska zase trošku inspiroval. Hodně zdaru v balení. Hlavně, ať to s vámi nedopadne jako v tom vtipu, kde se žid celý život modlí, že chce vyhrát v loterii, a po mnoha letech modlení se mu zjeví Bůh se slovy „No tak dej mi šanci, a konečně si jednou vsaď!“ Prostě se přestaňte modlit a začněte v té loterii života sázet. Můžete v nejhorším případě pouze NIC nevyhrát.



Související články:
Qark | 31. 10. 2005 23:27 | Komentáře: 45 | ::Velký test v terénu


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Ash 01. 11. 2005 00:55

Jó staly se i horší případy, než ten sázkař :-) Třeba jak ta babka za komínem, povodně byly, kolem jeli už potřetí hasiči, babka že né, že jí Bůh pomůže, no dopadlo to jak by se dalo čekat a když si u sv. Petra stěžovala, že jí Bůh nepomohl, sv. Petr jen lakonicky poznamenal: "A kdo si myslíš, že ti tam poslal ty hasiče…"


2
Navi 01. 11. 2005 01:44

NIC nevyhrat ? naopak, prohrat kalhoty a dum nad hlavou, sazeni nebyl nejlepsi priklad :-)


3
pjotr 01. 11. 2005 10:01

Qark, v tom druhom prípade, kde sa pýtaš koľko je hodín a je Ti odpovedané a nič viac, skús nasleodvné:

"Ó, máte rovnaký čas ako ja..;-)"

Na to sa myslím, už bude dať pokračovať ďalej..


4
Siska 01. 11. 2005 11:23

Dožaduji se pokračování první "story" – docela by mě+ zajímala odpověď té závistivější kamarádky a jak se k ní pak zachovala ta blonďatá :-O).


5
Jossh 01. 11. 2005 11:56

S tím,že na sebe začnou házet špínu to sedí,taky jsem parkrát balil dvě najednou a když jsem zůstal s jednou o samotě hned tu druhou začala pomlouvat – nejhorší je slabost některých holek podívat se pravdě do očí,když jim vpálím jejich chování do očí a řeknu co si o tom myslím,tak to neustojí,řeknou že to není pravda a do očí se mi už nedokážou podívat a přeruší se mnou kontakt – naštestí existují i charakterní holky :-)

Reakce na komentář: Siska #6Načítám náhled komentáře...

6
Siska 01. 11. 2005 14:25

Reakce na Jossh #5Načítám náhled komentáře...:
Na druhou stranu… vem si, že takhle aspoň snadno poznáš od koho ruce pryč :-O)

Reakce na komentář: Jossh #14Načítám náhled komentáře...

7
Kavity 01. 11. 2005 14:27

Qarku jsi borec….


8
lUpa 01. 11. 2005 17:24

S tema dvema na zastavce bych tozkusil dal, tereba: Pul jedenacty? "Tak to mam dos casu abych vas pozval. Co treba na kafe :-)"


9
McCoy 01. 11. 2005 18:51

To poslední bylo fakt docela zoufalý, je to podle mě moc přímý, hned, aniž odpoví na pozdrav je zvát na kafe. Ale je supr Qarku, že to bereš takhle na pohodu, když tě odmítnou. Seš na tohle asi i tak trochu zvyklej, na ten neúspěch, když často balíš, že jo? To by mě docela zajímalo, když tě nějaká (nebo víc najednou) takhle z fleku odpálkujou, juknou po tobě ještě když odcházej a jaký maj pohledy, jestli třeba "Bože já sem kráva, proč sem s nim nešla" nebo spíš "Chudák, je mi ho líto". Co když pak někdy později potkáš holku, která tě před tím odmítla, zkusíš to znovu, koukáš po ní, nebo ji ignoruješ?

Jinak celkově supr, ale nevíš chlape takhle náhodou, kdo tady do každýho hustí, aby nikdy nepřestával a pak se nechá takhle zaskočit jako v tý situaci na zastávce? :-). Ne, v pohodě, když nebyl oční kontakt tak to i chápu, ale možná si moh' zkusit nějakou otázku na téma, o kterym se bavili, jestli si je teda zasleh'.
Ale gut, líbí se mi to, mimochodem jsem to byl já, kdo tě v diskuzi ke článku "Velký test v terénu – 3. část" pobídl k tomuhle doubletestu, takže fakt dík :-).

Reakce na komentář: Qark #12Načítám náhled komentáře...

10
menken 01. 11. 2005 19:35

imho toto "ferove" chovani neni typicke jen pro holky, dva kluci si delaji to samy a mozna jeste horsi…

Reakce na komentář: Lvica #11Načítám náhled komentáře..., ed #41Načítám náhled komentáře...

11
Lvica 01. 11. 2005 21:50

Reakce na menken #10Načítám náhled komentáře...: Hele, ten taky vleze všude :-) Ale souhlasím s tebou.. i největší kámoši se dokážou jeden před druhým pěkně zhazovat, když jim jde o kořist :-)..

Reakce na komentář: Jossh #15Načítám náhled komentáře...

12
Qark url 02. 11. 2005 00:23

Reakce na McCoy #9Načítám náhled komentáře...: Holky, který tě ignorují, nebo nejeví zájem, už po tobě moc okem nehází. Nevím co jim jede v hlavě, ale hodněkrát mám pocit, že se nedívají jakoby na truc. Když mě nějaká odmítne, pouštím ji z hlavy. Nemá smysl se tím zaobírat dál. Prostě, stalo se. Každému do oka nepadneš.

Já "hustím" do lidí spíš to, aby se nikdo nenechal odpálit, protože většinou holka v začátku balení na ruku moc nejde a hodně lidí to zabalí. Nebo když mají kluci pocit, že půjdou za holkou a nic neřeknou. To je kravina, potože jakmile upoutáte pozornost, tak se donutíte pokračovat a něco vždy řeknete. V tomto případě byl problém trošku jinde, prostě jsem nevěděl jak podruhé znovu vstoupit do děje. Asi jsem příliš předpokládal jinačí reakci.

Ten nápad s doubletestem nebyl vůbec špatný, díky ;-)

Reakce na komentář: putanero #13Načítám náhled komentáře...

13
putanero 02. 11. 2005 09:06

Reakce na Qark #12Načítám náhled komentáře...: Pises "Když mě nějaká odmítne, pouštím ji z hlavy. Nemá smysl se tím zaobírat dál. Prostě, stalo se. Každému do oka nepadneš."
Nie je ale prave toto odmietnutie dobrou prilezitostou na skutocne balenie, dobyvanie, ktore ak sa podari, tak mozes mat zo seba naozaj dobry pocit, ze si skutocny zvodca? Podla mna totiz podstata skutocneho zbalenia zeny spociva v tom, ze sa Ti podari ziskat si ju psychicky, spustit v jej mozgu chemicku reakciu, ktora sposobi, ze sa do Teba zalubi, ale aspon Ti bude naklonena ("padnes jej do oka"). Skutocny zvodca je podla mna ten, kto toto dokaze spustit, hoci na prvy, ani na druhy pohlad dotycnej do oka nepadol a nijake reakcie vo vztahu k nemu neprebehli.
Ak zene padnes do oka na prvy pohlad, tak dalsie pokracovanie je uz len hra macky s mysou a nie je problem ju ziskat (ak nie si vyslovene nemozny).
Skus ale ziskat zenu, ktora k Tebe nic neciti, to je podla mna skutocne umenie….

Reakce na komentář: Ash #16Načítám náhled komentáře..., Qark #17Načítám náhled komentáře...

14
Jossh 02. 11. 2005 10:24

Reakce na Siska #6Načítám náhled komentáře...: Já to tak beru a neřeším tyhle lidi,ale je škoda,že jich je tak moc v ČR – na západě se mi to skoro nestalo.


15
Jossh 02. 11. 2005 10:34

Reakce na Lvica #11Načítám náhled komentáře...: Tak to máš pravdu :-) sice jsme nebyli nej kámoši,ale byli jsme kámoši 10let – jeho holka mi dala příležitost ji svést a já jí řekl,že je hezká,ale vážím si jejího přítele a rezolutně řekl ne. On mi do očí slíbil,že s mojí bývalou nic mít nebude(prej to neměl zapotřebí a já ho o to poprosil,protože by mi to v té době nebylo příjemné) No co se nestalo,bývalá nerozchodila rozchod tak se jala svádět mého kámoše(mimochodem řekla,že to neudělá) a on se samozřejmě nechal – a jak to dopadlo – ztratili mou důvěru navždy – a bývalá taky nemůže být moc štastná,když jsem viděl jak jí ten její podvádí – ponaučení – ruce pryč od těhle lidí.


16
Ash 02. 11. 2005 15:06

Reakce na putanero #13Načítám náhled komentáře...: Neblázni putanero. Pak se jí nezbavíš… ;-) ;-) ;-)

Jinak je asi rozdíl se o něco takového snažit na holku ve frontě u pokladny cestou z práce, a na někoho, s kým se třeba vídáš pravidelně. V tom druhém případě to určitě má smysl, i šanci na úspěch. Ale musí na to mít člověk nervy a nespadnout do toho… :-)


17
Qark url 02. 11. 2005 19:15

Reakce na putanero #13Načítám náhled komentáře...: No já vím, že je takové dobývání skvělé, jen to není předmětem Velkého testu. V něm jde spíše o oslovování. Cílem testu je ukázat, že holka se dá oslovit i úplně obyčejně. Když to nevyjde, tak to neřeším a jdu oslovovat dál. Netrápím se odmítnutím a navíc nemám ani dostatek času na "skutocne umenie".


18
Richi 02. 11. 2005 20:57

Nejlepší je po pořádné práci dát si pořádného panáka :-)


19
Michal 02. 11. 2005 22:57

Ten Qark je mafian, ma velkou kuras. to bude asi tim


20
Jarka Metelka 03. 11. 2005 02:05

Tak tohle trochu nechapu, ale Qark je teda pekne kanec, ja bych na to kuraz nemel..Ale jen tak dal!


21
Portio 03. 11. 2005 22:09

No, to baleni dvou holek s kamaradem je docela zajimavej napad. A vubec, baleni s kamaradem… Qarku, mozna by nebylo od veci udelat podobnej test baleni s kamaradem. Ale bacha na vec, vyber si radsi fakt nejakyho ne-tak-dobryho kamose, protoze se Ti muze zhnusit, pokud Ti pri tom pujde o vic nez o srandu.
To ja jsem takhle jednou ve svych nesmelych a neuspesnych zacatcich mel podobnej napad. Byla jedna holka, obcas jsme se potkavali na diskotece, fakt dost se mi libila. Jenze ja, tenkrat jeste stydlivej, nezkusenej a s malym sebevedomim doufal, ze mi pomuze kamos. Byli jsme i tak domluveny, ze si budeme ten vecer vzajemne pomahat. A taky jsme udelali s kamosema tzv. pakt, ze jako ten vecer kazdej sbalime jednu holku.
Takze jsem si vyhlid tu moji milou, BTW byla tam i s kamoskou, takze to vypadalo ze rozehrajeme hru 2 na 2. A CO SE ASI NESTALO! Dopadlo to tak, ze mi ji normalne sbalil, nejdriv jsem se ho ptal co jako dela… on ze se mu uz zacina libit taky atd. Nakonec mi zbyli jenom oci pro plac a kdyz uz jsem videl, ze to fakt nema smysl tak jsem to zabalil a odejl. A ten blbecek se pak jeste zacal vychloubat ze jako jedninej ze vsech splnil pakt…
Takze takova je moje zkusenost s balenim s kamosem… Pokud o nic nejde, ano. Ale pokud vam jde o hezkou holku a dofate ze kamos podpori vase sebevedomi, ani to nezkousejte!
Nejdriv mi to bylo desne lito a byl jsem smutnej a vycital si, ze to vsechno mohlo dopadnou jinak nebejt jeho… Kdyz jsem se nad tim pak zamyslel tak to stejne nemelo cenu: 1. jsem se ty holce nelibil, pak to nemelo cenu (BTW stejne tomu moc neverim), nebo 2. to byla holka ktera se nech sbalit odvaznejsim, sebevedomejsim, nebo obratnejsim…jedno jakym proste kdo ji bali lip… na vaznejsi chozeni by to taky nebylo nejlepsi.
Ale je fakt, ze teto zkusenosti nelituju, podobny zkusenosti jsou pro zivot dost dulezity (je mi lito jenom ty doby… cca. tejden kdy jsem z toho byl trochu spatnej, to byla dan za tu zkusenost kterou vam tady nezistne poskytuju, i kdyz byste si meli projit vsim co ja (a nejen ja ale skoro kazdej).
Tedy… Poprvy si nabijes hubu, podruhy taky, ale potreti si uz das pozor.

Reakce na komentář: Qark #22Načítám náhled komentáře...

22
Qark url 03. 11. 2005 23:48

Reakce na Portio #21Načítám náhled komentáře...: O tom balení holek s kamarádem se chystám zítra rozepsat trošku podrobněji.


23
mikeeeee 10. 11. 2005 17:58

Dávejte si pozor na čtyři ženy v posteli.
Nechci se zde zmiňovat o tom, jak jsem dostal čtyři ženský do jedne postele (+ moje maličkost). Jenom bych vás rád upozornil na jednu technickou nepříjemnost, která mi to celé zkazila.

Vše samozdřejmě začalo nad lahví vína, při nenucené konverzaci na pracovní cestě. Tenkrát jsme se všichni viděli poprvé. Víno a příjemný rozhovor přesvědčil holky, že by bylo dobré, kdybych přespal u nich na pokoji. Lehl jsem si na manželskou postel a holky za mnou. Atmosféra začala být jemně erotická a já si už v mysli představoval scény jak z nepřístupnýho filmu. Ležel jsem uprostřed a na každé straně jsem měl dvě dívky.
Protože jsem "hamoun", tak jsem se chtěl dotýkat všech naráz , proto jsem ruce rozpažil a všechny holky jsem objal naráz. V této poloze jsme rozvedli intimní rozhovor.
To byla ta příležitost, kdy s jednou dívkou přikročíte k mazlení a dále rozvíjíte situaci podle jasného scénáře.
Já měl smůlu. Protože mi holky leželi na rukou, tak jsem mohl operovat maximálně se zápěstím a to bylo všechno. Místo čtyř děvčat jsem byl rád za jednu, se kterou jsem proceduru opakoval druhy den. Ale uz jen ve dvou.
Stejně se mi ještě dnes zdaji sny, kdy mam obě ruce volné a příjemná romantická atmosféra se mění v nádherný … no však víte.

Reakce na komentář: OKi98 #24Načítám náhled komentáře...

24
OKi98 10. 11. 2005 18:54

Reakce na mikeeeee #23Načítám náhled komentáře...: dobrej příběh, ale měls zůstat u toho, žes dostal všechny 4.


25
OKi98 10. 11. 2005 19:45

Report z 4.11.2005 – skupinová strategie
Reálný příklad, jakou zvolit strategii pro svedení dámy, která je v menší skupince..

Místo: klub v Brně
Popis situace: do Klubu přišly tři dámy – 3, 8, 9 (dále D3, D8, D9). D9 jsem prošvihl, protože jsem se věnoval jinému dění, ona se nudila a za nějakou dobu odešla. Zbyly tam tedy D3 a D8. Do D8 začal dělat náhodný zoufalec (dále NZ). Náhodným zoufalcem jsem ho nazval, protože dělal klasické chyby – kupování pití, vlezlost, byl přehnaně sladkej apod.
Já jsem měl samozřejmě zájem o D8.

Postup:
1. Oslovení D3 + vybudování konverzace
Oslovil jsem D3, povšechně jsem se s ní bavil, během toho jsem zjistil, že bydlí v přilehlé čtvrti, čehož jsem okamžitě využil a řekl jí, že ji znám od vidění. Dále jsem vedl konverzaci ve smyslu
jsme skoro ze stejné čtvrti + znám ji od vidění = jsme vlastně dobří kamarádi

2. Zapojení NZ
Během hovoru jsem D8 ignoroval a do hovoru zapojoval NZ, který mně za to byl vděčný protože nevěděl jak dál.

3. Vyblokování konkrurence + získání schválení od NZ
Dále jsem se věnoval D3, ale pak jsem si všiml, že do D8 začal dělat schopnější balič a NZ stál zklamaně mlčky opodál. Nechtěl jsem aby mně schopnější balič kazil hru, takže jsem se ho rozhodl vyblokovat. Šel jsem za D8, stoupl si mezi ni a baliče (moje oblíbená technika) a začal se s ní bavit. Zjistil jsem, že je neuvěřitelně namyšlená (což mám rád), pak jsem do hovoru jsem zapojil NZ.

Já: „Jaktože netancuješ?“
D8: (myslela si, že si s ní chci zatancovat) „Zatím mě nikdo nevyzval.“
Já: „Ne? Já bych si s tebou rád zatancoval, ale bolí mě noha, takže to nechám na NZ.“
.. šli tancovat, balič odešel s ocasem staženým mezi nohama a z NZ jsem měl kamaráda.

4. Dobírání (snížení sebevědomí)
Během tance byl NZ dotěrný a D8 začala utíkat za D3. Rozhodl jsem se, že je nejvyšší čas udělat finální krok – dobírání.

Odvedla si D3, já šel za nima.
Já (na D8): „D3 je moje, tak mně ji nekraď.“
D8: „S D3 se znám dlouho, takže je moje.“
Já: „To určitě, mně má radši.“
D8: „Tak se D3 zeptáme. D3, koho máš radši mě nebo OKi98.“
D3: „Tebe.“
Já (na D3): „To určitě, přiznej barvu.“
Já (na D8): „Když mně koupíš balantinku, tak ti D3 na chvíli půjčím.“
D8: „Nic ti nekoupím.“
… chvíli jsme se dohadovali a já viděl jak její antipatie ke mně rostou – což byl účel.


5. Vyrovnání komunikace na stejnou úroveň + normální průběh svádění
Zásadní zlom po kterém jsem viděl silné znaky zájmu nastal:
D8: „Víš co pro mě seš?“
Já: „Moc mě to nezajímá, ale ty mně to určitě řekneš, že?“
D8: „Jseš pro mě zajda.“
Já: (smích)
Ona: (myslela si, že nevím co to znamená :-) )„Myslím to vážně, prostě mladej zajda.“
Já: (nejvyšší čas přejít na další level – empatie ) „To, že ti někoho připomínám neznamená, že mě musíš hned nesnášet.“
D8: (užasle) „Máš dobrej odhad.“
Já: „Já vím.“
D8: „Víš jak tady byla i ta třetí holka?“
Já: „Jo.“
Ona: „Její bývalej vypadal jako ty a byl to pěknej čůrák.“

.. dělal jsem uraženýho, že si to o mně myslí. Měla dojem, že to přehnala, snažila se to urovnat a během toho mně začala podlézat (přesvědčovala sama sebe, že jsem jiný).

Pak už šlo o klasické svádění jedné dámy (D3 ani NZ do toho nezasahovali, protože mě brali jako kamaráda, čímž jsem získal dostatečný prostor).

Reakce na komentář: el kapone #26Načítám náhled komentáře..., wildboy #27Načítám náhled komentáře..., Jossh #39Načítám náhled komentáře...

26
el kapone 10. 11. 2005 20:06

Reakce na OKi98 #25Načítám náhled komentáře...: a jak to pokracovalo dalej a s akym vysledkom???


27
wildboy 10. 11. 2005 20:35

Reakce na OKi98 #25Načítám náhled komentáře...: by me taky zajimalo jak to pokracovalo, kdyz ti rekne ze ji pripominas nekoho kdo je curak mi zrovna neprijde jako dobra vychozi pozice.

Reakce na komentář: lily #28Načítám náhled komentáře...

28
lily 10. 11. 2005 22:25

Reakce na wildboy #27Načítám náhled komentáře...:
on si s tím oki určitě poradí… :-)


29
powalec 11. 11. 2005 02:05

Mě se líbí jedna holka z pošty, ale nevím jak ji pozvat, aby to neslyšela celá pošta. A čekat na ni po práci se mi moc nezamlouvá. Napadá mě šoupnout jí do okýnka papír s napsaným nejakým pozváním, něco ve stylu "Ahoj, dáš mi své telefonní číslo? Chci tě pozvat o víkendu na kafe" atd. Nebo máte někdo lepší nápad?


30
ASh 11. 11. 2005 19:31

Skvělí članek mám podobnou zkušenost jako vté poslední situaci . Stál jsem frontu na jizdenku na MHD a stála předemnou pjekná holka a taky sem použil otázku jestly nechce na kafe a taky neuspěch :-) hodně stěstí při balení


31
libor 11. 11. 2005 23:10

Qarku, a kdyby se Tě některá z těch holek na BVV zeptala proč chceš vědět, kde je sever, co bys jim odpověděl?

Ještě bych tu měl jeden námět. Co třeba zkusit takový test balení na holky které mají s sebou malé dítě. Je přece hodně svobodných matek, které by se třeba i rády seznámily. Vždyť když má holka dítě, tak to přece ještě neznamená že je zadaná. A taky, pokud bys chtěl najít ve 30 letech holku, tak dost holek kterým je tak 24 až 30 let (z těch nezadaných) už dítě má.

Reakce na komentář: Qark #32Načítám náhled komentáře..., OKi98 #33Načítám náhled komentáře...

32
Qark url 11. 11. 2005 23:36

Reakce na libor #31Načítám náhled komentáře...: Nevím, co bych řekl, ale asi bych se vyjádřil na způsob, že jsou v informacích a mě to opravdu zajímá. Prostě bych trval na zjistění severu.
Balit maminku mi nepřijde moc dobré. Přiznám se, že jsem v KISStestu políbil i jednu maminku a pak jsem z toho měl špatný pocit, že za to doma dostane hodně nadané, takže jsem to do výsledku nezařadil. Každopádně nemám nic proti ženě s dítětem.


33
OKi98 13. 11. 2005 17:25

Reakce na libor #31Načítám náhled komentáře...:
třeba zkusit takový test balení na holky které mají s sebou malé dítě
Minulý rok jsem to několikrát zkoušel a ani jednou neuspěl. Dámy mají strach, že by dítě doma řeklo o tom, jak si maminka dlouho povídala s tím milým strejdou.


34
dejwf 14. 11. 2005 02:30

mYSLIM si to samy kdyz pride holksa bud jeden ustoupy nebo neustoupi jako ja a pak jde o to jak 2hyho vysachovat. V tomto pripade doporucuji podpasowku typu nebo spis spon si na nejtrapejsi historku a pouzij to kdyz se bude branit tak wis jak. . . cus dik za vyslechnuti

Reakce na komentář: Ash #35Načítám náhled komentáře...

35
Ash 14. 11. 2005 08:44

Reakce na dejwf #34Načítám náhled komentáře...: Ještě že jsem nešel na mEddycýnu :-P


36
Aesen 14. 11. 2005 20:53

já vám řeknu, že balení s kámošešma je fakt lehčí, dyš sou sehraný…ale třeba tuhle: jel sem vlakem a viděl sem tam jednu fakt pěknou babu…byla celkem normální obyčejná, ale ¨pěkná – mno – já jsem byl sám a co – samozřejmě že sem se nezmoch na to jí říct ani čaau…zase sem zklamal, nevim jestli se někdy sám a já jedinej dokážu seznámit a sbalit fajnbabu…

co vy,, co byste udělali???

Reakce na komentář: Ash #37Načítám náhled komentáře...

37
Ash 14. 11. 2005 23:29

Reakce na Aesen #36Načítám náhled komentáře...: Asi bych koukal z okýnka… Ale jestli chceš, mám prima scénář.

Zvedneš se, půjdeš k ní, jestli si k ní můžeš přisednout. Ona že jo, a když nebude vyloženě nesympatická, dodáš omluvně na vysvětlenou, že bys býval byl zůstal na svém místě, ale že ona tu má lepší výhled. Podle toho poznáš, jestli má trochu smysl pro humor. Zeptej se co nejdřív, kdy bude vystupovat, ať máš přehled, kolik máš času. Pak okomentuješ to, co je venku, a ty žes to tam vůbec neměl, žes koukal pořád jen na les a tak. Případně se můžeš zeptat, jestli tohle místo není za příplatek a pod.

Zeptáš se jí, jestli jezdí ráda vlakem, ty že jo, že to máš už jako profesní zvyk. Že jsi totiž, kdyby to nepoznala, profesionální vlakový bavič. A jestli se dobře baví. Pokud ne, tak že dobře že sis k ní přisedl. Ale abys byl upřímný, tak že jsi vlastně bývalý prof.vlak.bav.

Pokud na tebe bude koukat jak na kreténa co ji otravuje, tak to zabal a jdi si někam číst knížku.

Pokud bude poslouchat, tak už jen vyprávěj příběh, jak ses zamiloval do jedné tajemné cestující, a žes celou cestu balil-totiž-bavil jen ji, takže tě kvůli tomu vyhodili, a od té doby že jen jezdíš nazdařbůh vlakem a hledáš tu neznámou. Nezapomeň jí občas upozornit, jak je milé, že se tě poslouchá, že se ti líbí její úsměv/oči/rty/něco.

Nedělej tam ale šaška, nejsi na divadle, tak to moc nedramatizuj, normálně vklidu seď, dívej se na ní a něco jí povídej hlasem klidného a vyrovnaného člověka. Tvař se, že to co říkáš, je zajímavé.

Až ti dojdou nápady, nebo až ji to začne nudit, tak se omluv, že už jsi mluvil moc dlouho, nato že se neznáte a zbytek cesty vyzvídej. Co dělá, co nedělá, co má ráda, jestli má radši déšť nebo vítr a pod.

Neber si na ní kontakt, protože s takovým bláznem si žádná holky nic nezačne. Smysl je ten, že ti cesta mnohem lépe uteče, nebudeš se nudit a nebudeš sám sobě připadat jako chudák, co se ani nezmohl pohnout, když viděl prima holku ;-)

P.S. No a nebo místo toho všeho seď a ani nedutej, já to tak dělám skoro vždycky.

Reakce na komentář: Aesen #38Načítám náhled komentáře...

38
Aesen 15. 11. 2005 22:02

Reakce na Ash #37Načítám náhled komentáře...: Prima nápad…třeba někdy najdu odvahu něco podobnýho vyzkoušet a podelim se s váma :-D, jinak díky Ashi za radu, aspon jeden :-D


39
Jossh 21. 11. 2005 00:20

Reakce na OKi98 #25Načítám náhled komentáře...: Paráda-výborná akce – na tyhle namyšlené slečinky se musí takhle-včera jsem jednu takovou deptal moc dlouho(peroxidová blondýna) a hlášku,že má ted zlevnit peroxid skoro neunesla – oki s tebou bych někdy vyrazil na lov,mohla by být zábava.


40
Snak3r 02. 01. 2006 02:27

Uz sem skusil oslovit dve holky jen tak na ulici vyslo mi to v obou pripadech ziskal sem telefoni cisla.Ale stale se nemuzu zbavit toho stresu a strachu z osloveni.Co mam delat.


41
ed 27. 01. 2006 10:55

Reakce na menken #10Načítám náhled komentáře...: neumim si predstavit, ze bych tohle udelal kamaradovi. kdyby byl uspesnejsi byl bych uprimne rad, ze se mu to povedlo. holek je spousta, kamaradu malo :-)


42
RADA DO ZIVOTA 27. 08. 2006 04:11

NIKDY nezacinajte otazku zaporom! :-) Dostanete zapornu odpoved…

priklad:
– nesla by si do kina?
– nesla, mam nejake povinosti .. bla bla

– podme do kina!
– kedy?

:-)

fakt funguje

a co z toho plynie?
Ak zena nieco nechce, povie iba NIE. Ak povie nieco ine, chce aby sme ju prehovarali :-)

Reakce na komentář: Katie #44Načítám náhled komentáře...

43
ManíkzBrna 03. 02. 2007 00:59

Qarku…ty seš z Brna že? hmmmm jednička a jednička=dvojka….stejná kolej docela ti to vyšlo ;-)


44
Katie 25. 03. 2007 15:03

Nezbývá než to potvrdit :-)Reakce na RADA DO ZIVOTA #42Načítám náhled komentáře...:


45
alča 01. 07. 2007 21:43

Sice jsou tyto stranky spise na to jak balit holky, ale ja mohu prispet se svym zazitkem, ktery se mi stal jednoho dne. Byla jsem se svymi kamaradkami v obchode, protoze si jedna z nich chtela koupit boty. Bohuzel si je ten den nekoupila, protoze je uz nemeli, ale to je jedno. Kdyz jsme sli z obchodu, uvideli jsme mlade hezke kluky, mohlo by jim byt tak 15–18, jak prodavaji ve stanku ruzna rychla jidla apod. Kdyz jsme kolem nich pouze prosli nesmel chybet usmev a kupodivu nam ho oplatili, ale neodhodlali jsme se jim neco rict. Ani nevim jak me to napadlo, ale kdyz uz jsme byli na zastavce premluvila jsem jednu svou kamaradku, at jde se mnou za nimi pod zaminkou, ze si potrebuji koupit piti. Ikdyz jsem se citila dost trapne nedala jsem to na sobe znat. Ma kamaradka stala opodal a jen prihlizela. Kdyz jsem se zeptala jestli nemaji piti do 17 kc, nabidli mi bonaqu, a tak jsem si ji koupila. Po te jsem se zeptala toho kluka co se mi libil kolik mu je, odpovedel 17 na oplatku jsem mu odpovedela take. Ale k me smule mi predstavil zrejme sveho strejdu nebo znameho, ktery s nimi pracoval, bylo mu cca 30. A misto toho pekneho 17 leteho kluka po me doslova vyjel ten 30 lety. Uz to vypadalo u toho mladeho nadejne, dokonce jsme se na sebe docela dost koukali, ale podlizat jsem rozhodne nechtela takze kdyz se nezeptal na cislo tak jsem normalne sla, ale stejne to byl opravadu drsny zazitek, protoze to bylo poprve co jsem se takhle odhodlala, sice s toho nic nebylo, ale me to vubec nevadi. :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.