QARK.net — Velký čistící test v terénu
Velký čistící test v terénu

Velký čistící test v terénu

Oslovit holku je tak strašně prosté. Stačí jen trošku chtít, témat je totiž plno. V tomto testu jsem například zkusil naprosto jednoduchou věc, kterou zvládne každý. Nevyžaduje totiž žádné vtipné nápady, vymýšlení oslovení a strachování se: „O čem se s ní mám bavit?“ Seznámení a oslovení v tomhle testu probíhá tak, že přijdete za holkou a upozorníte ji třeba na šmouhu na zádech a tu v zápětí utřete (oprášíte). Holka vás rozhodně neodpálí, protože bude ráda, že nechodí špinavá po městě a vy budete tím pádem její zachránce, který se dočká (minimálně) poděkování. Mimochodem, je doufám pochopitelné, že očišťovat můžete i naprosto čisté dívky, protože si špínu vymyslíte? Kdybyste totiž běhali po městě a hledali opravdu špinavou holku, tak takovým úsilím strávíte kus života.


Ze svého testu dnes předkládám jen dva úlovky. Původně jsem zamýšlel vytvořit článek s vašich úspěchů, ale poslal mi je jen jeden člověk. Je to škoda, mohli jste si všichni zatestovat a dokázat, že to opravdu není tak těžké. Mimochodem, tento test je dobrý i pro ty z vás, kteří se pořád oslovování bojí. Stačí očistit pár holek a pochopíte, že vás žádná neukousne.

Klára, tramvaj, 22 let

Dívenka stála v tramvaji a četla si reklamy u stropu. „Ahoj, promiň, že tě otravuju,“, vyrušil jsem ji, „ale jsi špinavá na zádech.“ „Jo? Kde?“, zeptala se a otočila se ve snaze prohlédnout si záda. Fikaně jsem ukázal na místo, kam si jen tak někdo nemůže dohlédnout, ledaže by byl holub. „Počkej, já ti to očistím.“, nabídl jsem se a začal pucovat. Krásně mi poděkovala a usmála se, tak trošku s vděčností. „Už je to v pořádku. Máš pěknou bundu, to by byla škoda, abys ji měla takhle špinavou. Mimochodem, jak se jmenuješ?“ „Klára.“, vypadlo z ní okamžitě. Taky jsem se představil a pak hádal věk. Přestřelil jsem o rok, bylo jí 22. Bohužel za chvíli vystupovala, tak jsme se docela rychle rozloučili. Moc fajn holka, dokonce mi ještě krásně zamávala.

Jana, tramvaj

Na tuhle jsem to zkusil trošku jinak. Nastoupila do tramvaje a šla si směrem ke mně štípnout jízdenku. Jak se zastavila, očistil jsem jí záda. „Co děláš?“, řekla trošku naštvaně a překvapeně. „Promiň, byla jsi špinavá od zdi nebo od čeho. Tak jsem ti to očistil. Lidi se ti smáli hned, jak jsi nastoupila, tak mi to bylo blbý tě tu nechat takhle pobíhat.“ „Jo fakt?“, rozhlížela se kolem. „Jo, už je to dobrý.“, říkám jí. „Vlastně ne, ještě tady.“, pokračuji v čistění. „Tak díky.“, poděkovala mi. „Nemáš zač. Jak to, že jezdíš na lístky?“, rozvíjel jsem konverzaci. „Ale mám auto v opravně…“, začala se přiznávat. Dostal jsem z ní všechny podrobnosti, i jméno. Dokonce mě chtěla za tu záchranu i pozvat na kávu.


Balení tímto způsobem je asi největší pohodička, protože holka není ve střehu. Ani vy nemusíte mít strach, že něco zvoráte. Pokud vás nenapadne nic dalšího co říct, nemusíte říkat nic. Vždyť jste jen byli hodní, očistili jste ji a hotovo.



Že to oslovit holku touto metodou opravdu není problém, jde vidět i z testu, který provedl Glenn, kterému tímto děkuji a jeho verzi přikládám:

Jedna holka, která neměla na sobě batoh, a mohl sem použít ten fígl, stála na tramvajový zastávce. Nechala se očistit, dokonce se snažila i očistit sama, takže sranda. Rozpovídala se o tom, že je z Ukrajiny a že tady pracuje, a že se těší, až za rok odjede zpátky domů. Byla fajn, ale o číslo jsem si neřekl.

Další šmouha nebyla špína, ale dírka na bundě :-). Takže jsme se zasmáli, že to už očistit asi nepůjde. Prozradila mi, že se to stalo v klubu při tancování, že ji někdo propálil bundu cigaretou. No ale pak mi nějak došla řeč a šel jsem pryč…

Jinou dívku jsem oslovil zase na vánočním trhu. Koukala na mě hodně překvapeně, tak jsem čistil a čistil a najednou na mě promluvila anglicky :-) Na to jsem teda fakt nebyl připravenej a za Boha jsem si nemohl vzpomenout, jak se anglicky řekne šmouha :-) Nicméně poděkovala mi, odměnila mě pěkným úsměvem a šla si dál vybírat svíčky a vánoční cukroví.

Další dívku jsem si vyhlídl, když kráčela po náměstí, oslovil jsem ji a očistil. Byla očividně překvapena a s rychlým díky se vzdálila. Holt, ne vždy se to povede, ale je vážně pravda, že holky nekoušou.

Další bundu jsem oslovil na zastávce :-) Byla ze všech testujících nejmladší, nádherně se červenala a vypadala vystrašeně. Zeptal jsem se jí, jestli by mi neporadila nějaký tip na vánoční dárek mamce. Nejdřív nevěděla, ale svoji mamce prý koupí olejovou lampu.

Jak jsem byl v té čisticí náladě, spatřil jsem kluka s opravdickou šmouhou na bundě. Takže jsem test zakončil i s jedním dobrým skutkem.



Související články:
Qark | 11. 12. 2005 10:22 | Komentáře: 37 | ::Velký test v terénu


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
HydranDT 11. 12. 2005 11:20

To s tou angličankou je fakt zajímavé, taky bych byl asi trochu mimo :_) Ale na dirty bych si snad i vzpoměl :_)


2
Siska 11. 12. 2005 12:56

Chválím Glenna za hezký konec… :-)


3
NesKost 11. 12. 2005 13:01

Jo, anglicanka :-) Jinak veta "Další bundu jsem oslovil na zastávce :-)" je uplne rozbijejici, diky za pobaveni :-D


4
Bubákl 11. 12. 2005 16:31

Glenn: Takže si nabalil i toho kluka? :-)Ne, dělam si prdel. Respekt!


5
pegas 11. 12. 2005 18:56

Raz som v skole jednej babe povedal ze ma chrbat asi od omietky (co bola pravda mimochodom) no a ked som jej to chcel ocistit, tak si kabat zhodila a ocistila si to sama.
Neviem ako by som sa zatvaril, keby tam nic nemala :-D

…dufam ze som tymto nikoho neodradil od cistiaceho balenia

Reakce na komentář: K1NG_of_L4M4S #28Načítám náhled komentáře...

6
Bubák 11. 12. 2005 19:38

Pegas: Ty seš eště větší Bubák než já! – V takový situaci se ale pořád ještě nabízí možnost utéct! :-)

Reakce na komentář: Smaky007 #8Načítám náhled komentáře...

7
James 11. 12. 2005 22:31

mě to připadá jako celkem průhlednej tryk, pokud následuje pozvání na kávu(popř.číslo). ale podle výše uvedených příkladů to přesto vypadá že funguje.. jde o to jak se to zahraje. asi ho taky někdy vyzkoušim.


8
Smaky007 12. 12. 2005 07:16

Reakce na Bubák #6Načítám náhled komentáře...: Proč utíkat?! Vždycky se dá vykecat… "Ježiš,promiň,asi se mi to jen zdálo… Fakt sorry…"


9
Macek 12. 12. 2005 13:29

Ja si myslim, ze i pruhledny trik bude fungovat pokud se budete te dotycne libit, pokud ne tak se obavam, ze budete mit smulu. Jinak jestli ten trik neni uplne blby jako treba otazka kolik je hodin?, tak to aspon potesi :-)


10
Lingvista 12. 12. 2005 13:36

"Mas spinava zada" se myslim rekne "You are dirty bich". Nebo tak nejak ;-).

Reakce na komentář: Mára #11Načítám náhled komentáře..., Englishman #12Načítám náhled komentáře...

11
Mára 12. 12. 2005 15:09

Reakce na Lingvista #10Načítám náhled komentáře...: Osobně si myslím, že by tam nemělo být you are, ale you have ;-) a tipnul bych to na: You have dirty back. Ale nevim jestli bych dal i tuhle primitivní větu dohromady v tehle situaci :-)


12
Englishman 12. 12. 2005 15:14

Reakce na Lingvista #10Načítám náhled komentáře...: Je to "You are dirty bitch". No ale takhle bych nikoho radeji ani balit nezkousel…
:-D

Reakce na komentář: Mll<>lE #30Načítám náhled komentáře...

13
Salda 12. 12. 2005 16:37

No tak "You are dirty bitch" to rozhodne neni, to by vam spis vlepila facku!
Rekne se to tak, jak rika Mára: "You have dirty back"


14
crusader 12. 12. 2005 19:47

You have a stain on your jacket.


15
Kade 12. 12. 2005 20:15

Přestože Qarka čtu už hodně dlouho, ještě jsem sem nikdy nenapsal příspěvek, ale tentokrát mě to nedá. Ale v poslední době mě to připadá spíš taková honba za holkama. Přijde mi, že v tom není cíl získat tu, která člověku nejvíce sedne, ale spíš jde o to získat kdejakou. Docela by mě zajímaly příklady toho, kdy jste sbalili holku, o trvala to opravdu dlouho … tzn. nejdřív vypadalo, že u ní nemáte šanci a pak jste ji něčím dostali a od té doby nemohla na vás oči nechat… Já moc dobře vím, že pokud nejde o nic, tak je to při balení nejlepší, ale někdy to tak prostě nejde.

Reakce na komentář: Smoky la moka #18Načítám náhled komentáře..., DuckDaffy #29Načítám náhled komentáře...

16
Hondrej 12. 12. 2005 22:37

Mrzi me, ze jsem si precetl moznost "soutezeni" v ramci Qark.net pozde, jinak bych se moc rad zapojil a testoval a pripadne i test dlouhodobeji zuzitkoval…

veta "You're dirty bitch" a "dalsi bunda" me fakt dostala :-)

Slo by i 'You have dirt on your back (by the way, do you know? Just there…)'

Reakce na komentář: black lemon #17Načítám náhled komentáře...

17
black lemon 12. 12. 2005 23:02

Reakce na Hondrej #16Načítám náhled komentáře...: Dalsi bundu jsem oslovil na zastavce…

Na jistem radiu pouzivaji slovo bunda pro damske prirozeni, mozna proto.


18
Smoky la moka 13. 12. 2005 19:40

Reakce na Kade #15Načítám náhled komentáře...: Můj názor jest takový, že nikdo by neměl získat svoji vyvolenou podle návodu nebo článku. Když to má být fakt holka na pořádný vztah, budu se řídit srdcem, ničim jinym :-).
Tyhle testy a soutěže jsou podle mě pro zábavu, určitě to neni žádný "děvkaření". Jinak dalším smyslem kromě pobavení bude zřejmě oklepat se před holkama. Dost lidí co tohle čtou se totiž neuvěřitelně stydí a právě tohle očištění bundy je dobrej způsob, jak promluvit k holce s nějakym rozumnym důvodem.
Ale na druhou stranu ty příběhy co bys tu chtěla by měly nějaký přínos, to asi určitě a já bych si je taky s chutí přečet' :-).

Reakce na komentář: Levis #19Načítám náhled komentáře...

19
Levis 14. 12. 2005 07:42

Reakce na Smoky la moka #18Načítám náhled komentáře...: Podívej se Smoky, vsechny tyto clanky slouzi jako inspirace. Ver, ze az prides ke svy vyvoleny rozhodne nebudes schopen mluvit podle navodu, protoze to proste ani nejde :-) Koukni se na film Hitch a pochopis. Qarkovi jde v podstate o to nas vsechny postrcit a ukazat jak je to snadne a ze na tom v podstate nic neni, protoze vse je v nas :-) Aloha Levis.

Reakce na komentář: Kade #21Načítám náhled komentáře..., Smoky la moka #25Načítám náhled komentáře...

20
Mikin 14. 12. 2005 07:42

V každém případě: You have GOT some … , ale jinak pohoda klídek. Chtěl bych vidět kdyby tatík jako já oprašoval mladý holky, copak by se asi dělo…? :-)

Reakce na komentář: Mll<>lE #31Načítám náhled komentáře...

21
Kade 15. 12. 2005 07:31

Reakce na Levis #19Načítám náhled komentáře...: Film Hitch je pekna kravina … Myslim, ze by bylo skvele, kdyby holky obcas Qark ukazal v jinem svetle nez jen jako "lovnou" zver.

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře...

22
Ash 15. 12. 2005 09:23

Reakce na Kade #21Načítám náhled komentáře...: Já myslím, že tu klidně udělá… ale až po sezóně ;-)

Reakce na komentář: Kade #24Načítám náhled komentáře...

23
Ash 15. 12. 2005 09:24

Qarku kdy jsou vlastně holky hájený? Nemam teď u sebe kalendář :-D


24
Kade 16. 12. 2005 15:53

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: Tak to si pár let počkáme :-).


25
Smoky la moka 16. 12. 2005 16:02

Reakce na Levis #19Načítám náhled komentáře...: No Hitch jsem viděl před několika měsíci a nijak mě to nenadchlo.


26
reddragon 17. 12. 2005 18:56

hehe dobre s tou anglicankou…clovek aby se naucil rikat smouha ve vsech zakladnich svetovych jazycich ;-)

Reakce na komentář: Sumix #27Načítám náhled komentáře...

27
Sumix 19. 12. 2005 21:53

Reakce na reddragon #26Načítám náhled komentáře...: Mno jo, v ty anglictine bych to nejak okecal a pak druhej jazyk, kde bych to rekl bez problemu by byla francouzstina :-)


28
K1NG_of_L4M4S 22. 12. 2005 21:21

Reakce na pegas #5Načítám náhled komentáře...: heh zkus to rict nejake holce v 20 stupnovem mrazu…to by si asi bundu nesundavala… :-D


29
DuckDaffy 02. 01. 2006 03:59

Reakce na Kade #15Načítám náhled komentáře...: Qarka čtu krátce, zato docela rád. :-)
Je sice pravda, že se zde probírají především metody prvotních kontaktů a ne ty dlouhodobější zkušenosti, ale vzhledem k celkové obsahové kvalitě i rozmanitosti úhlů pohledu na věc mě tento jeden fakt neodrazuje. :-)
Pokud se to ovšem zvrhává jen a pouze ve flirtování ve špatném slova smyslu, kdy kvantita hraje prim, pak varovně zdvedám ukazováček. Dívky nejsou pouhá lovná zvěř a je třeba mít patřičnou úctu a pokoru ke své "oběti".

Aby Qark a spol. mohl psát o dlouhodobějších zkušenostech, musel by mít podstatně více autorů. Jeden člověk to objektivně provádět nemůže. :-)

Hlášky "Další bundu jsem oslovil…" jsem si prve ani nevšiml, ale po upozornění v diskuzi jsem se opravdu dobře zasmál. :-)


30
Mll<>lE 07. 02. 2006 01:13

Reakce na Englishman #12Načítám náhled komentáře...: Ne melo by to bejt :you have some shit on your back i really wanny put it out but your fuckin´ face look really scared so i cant look at you when i look at your back almost if i look at your face, asshole.
Doufam ze nikoho nenapadne tohle pouzit. By mel potom co vysvetlovat :-)

Reakce na komentář: Hydr0gen #32Načítám náhled komentáře...

31
Mll<>lE 07. 02. 2006 01:17

Reakce na Mikin #20Načítám náhled komentáře...: to tam musi bejt v britsky anglictine, amici to az tak nerikaj.

Reakce na komentář: chleba #33Načítám náhled komentáře...

32
Hydr0gen 15. 02. 2006 18:33

Reakce na Mll<>lE #30Načítám náhled komentáře...: Sorry, snazis machrovat, ale mam dojem, ze tam mas hned nekolik chyb…

Reakce na komentář: chleba #33Načítám náhled komentáře...

33
chleba 23. 04. 2006 21:10

Reakce na Mll<>lE #31Načítám náhled komentáře...: Reakce na Hydr0gen #32Načítám náhled komentáře...:
I really wanna
fuckin face looks
can't
a slovosled je celej tak nějak podivně zmixovanej
Nikomu nepřeju práci učitele angliny, naštěstí jsem to dělal jenom jako brigádu..


34
johny 26. 06. 2006 22:52

Ahoj, a cim si je cistil, kapesnikem? díky


35
warmmy 22. 08. 2006 23:12

Zajimalo by me jestli ste treba nezkusili ocistit naky takovy slecinky nafifneny, co by rekli CO NA MĚ HRABEŠ??!!


36
tomino 12. 02. 2007 21:11

Ak má objekt na sebe batoh a nedá sa teda očistiť doporučujem plán B – zatváranie batohu. Čo keby sa jej tie knižky rozsypali na chodník? :-D


37
Mario 23. 02. 2007 13:48

Chcem sa len opytat ci by sa tato metoda dala pouzit aj na dievca co chodi po ulici, alebo je s kamardkou? A ak ano, ako by som mal pokracovat?

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.