QARK.net — Váš Velký test
Váš Velký test

Váš Velký test

Je na čase, abyste se trošku snažili i vy. Vím, že moje testy zkoušíte v praxi. A taky vím, že vycházejí.

Dneska mě napadl další test a hned jsem si ho ověřil, s úspěchem. Jenže rád bych to nechal na vás. Já otestoval asi pět holek a bylo to fajn. Přiznávám však, že by mě potěšila vaše spolupráce. Zapojte se. Prosím, zkuste to.


V čem to spočívá? Četl jsem si na letince jeden článek a dostal jsem nápad. Co třeba oslovit holku s tím, že je špinavá na zádech a vy ji očistíte. Je to naprosto jednoduché a neskutečně účinné. Žádná holka vás nepošle někam. Každá se nechá a s vděčností se s vámi bude bavit. Nevěříte? Otestujte sami a pošlete mi výsledek do středeční půlnoci, do kontaktu. Ve čtvrtek vaše pokusy zahrnu do testu včetně informací o vás, které budete chtít zveřejnit (jméno, přezdívka, váš web, mail, cokoliv) Na vaše pokusy se těším, ať už dopadnete jakkoliv.

Držím palce a doufám, že se někdo odváží. V pondělí budu výsledky publikovat včetně mého úsilí. Možná konečně pochopíte, že holky doopravdy nekoušou.

Poznámka: Pokud dáváte přednost prezentaci výsledku na svém webu, není to problém. Pošlete mi odkaz na váš článek a já ho uveřejním. Hlavně se zapojte.



Související články:
Qark | 30. 11. 2005 21:56 | Komentáře: 35 | ::Velký test v terénu


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
brokenheart 30. 11. 2005 22:49

Kdybych nebyl cerstve zakoukany do jedne uzasne divky, tak bych to klidne prubnul, jenze takhle..nevim. Co si myslite o tomto testu vy, kteri jiz nejakou partnerku mate nebo se o nejakou snazite tak jako ja..myslite, ze je to vuci nim fer? A co svedomi?

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře..., kalamajka mik mik mik #3Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 30. 11. 2005 22:55

Reakce na brokenheart #1Načítám náhled komentáře...: Podívej, pokud chceš zahýbat holce je to špatné. Ale chceš-li jen testovat a popovídat si, tak to ti přece nikdo nemůže zakázat.

Reakce na komentář: brokenheart #4Načítám náhled komentáře...

3
kalamajka mik mik mik 30. 11. 2005 22:56

Reakce na brokenheart #1Načítám náhled komentáře...: Prosim te. Tim, ze nejaky holce "ocistis" treba bundu, jeste svy holce vazne nezahybas . . .


4
brokenheart 30. 11. 2005 23:34

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Jasny, zahybat nechci. Jde mi spis o to, jak by to mohlo vypadat pro nejakou treti osobu, ktera by z nevelke vzdalenosti sledovala me pocinani(treba uz treti pokus) a pak to vyprdelila te moji vyvolene.. To vysvetlovani by nebylo nejjednodussi a stizene by to bylo i tim, ze se teprve poznavame, nechodime spolu. Predpokladam, ze 95prc holek by nepobralo skutecnost, ze to byl jen test, kde jsem zkousel jednu z technik baleni..ze sledu a mnozstvi otazek a pripominek bych se asi jen tak nevzpamatoval a nebo by se se mnou uz nikdy nebavila. Co vy na to? Jen me zajima nazor nekoho jineho. :-)

Reakce na komentář: OKi98 #5Načítám náhled komentáře..., black lemon #6Načítám náhled komentáře..., Frank #13Načítám náhled komentáře...

5
OKi98 01. 12. 2005 00:14

Reakce na brokenheart #4Načítám náhled komentáře...: ale no tak, ty přece jen čistíš bundu, nehledě na to, že vždycky můžeš použít okřídlené "Ty mi snad nevěříš?" pokud by tě tvoje dáma načapala.

Já vždycky říkám "Nevěru nikdy nemůžeš 100% prokázat, když toho druhého nenačapáš v posteli s někým jiným a i pak se to dá nějak vysvětlit.".
To jen pro informaci pro chudáky, kteří svou drahou polovičku špehují, prolézají ji mobil, čichají k beruně (i takoví jsou) apod.

Reakce na komentář: brokenheart #8Načítám náhled komentáře...

6
black lemon 01. 12. 2005 00:14

Reakce na brokenheart #4Načítám náhled komentáře...: Jen proto, zes zacal s necim chodit neznamena, ze se musis rozejit sam se sebou. Kdyz to chces delat, delej to. Zadna Ti za to nestoji.

Reakce na komentář: brokenheart #9Načítám náhled komentáře...

7
Kyklop 01. 12. 2005 00:56

O číštění bundy cizé / jiné ženě než mám doma není proč mluvit – není problém. Ale rád bych si nechal poradit, když budu přostižen v posteli s někým jiným, jak se to dá NĚJAK vysvětlit!? :-) Děkuji pěkně.


8
brokenheart 01. 12. 2005 01:16

Reakce na OKi98 #5Načítám náhled komentáře...: Heh, ta beruna me vazne dostala :-D Mne nejde o to, abych mel pred ni stoprocentni alibi, spis o to, jak by se k tomu stavely divky..co by se jim honilo hlavou, k cemu by dospely. Urcite je to individualni, presto si vsak myslim, ze par spolecnych znaku by se v jejich chovani vyskytnout mohlo. Chtelo by to prispevek nezneho pohlavi…


9
brokenheart 01. 12. 2005 01:21

Reakce na black lemon #6Načítám náhled komentáře...: Hodne kvalitni prispevek, vazne! Souhlasim s tebou.


10
Bubák 01. 12. 2005 22:29

Podle mě je to dost dobrej způsob jak navázat kontakt. Pokud se naskytne příležitost, du do toho… QARK NA HRAD!


11
Jossh 01. 12. 2005 23:27

Jestli ti to stihnu do té doby poslat na mail počítej se mnou.A vymyslím si k tomu ještě nějaké zajímavé podmínky :-)

Reakce na komentář: Qark #12Načítám náhled komentáře...

12
Qark url 01. 12. 2005 23:37

Reakce na Jossh #11Načítám náhled komentáře...: Já si nějak neuvědomil, že sobota je za pár dní. Takže ten termín asi prodloužím do středy. Ať je čas na testování.


13
Frank 02. 12. 2005 09:37

Reakce na brokenheart #4Načítám náhled komentáře...: Podle me ses uplne vyrizenej koren, nemas odvahu ocistit blbej kabat cizi holce a jeste k tomu ani zadnou nemas a jenom v tvy hlave je nejaka radoby vyvolena. Nikdy nebudes dobrej na holky nemas zadnej potencial, je videt ze jsi si tady o tom baleni nic necetl a jestli jo a nepochopil, tak ses natvrdlej. Zbal se oslov jich deset, jinak se z toho tvyho neprubojny uvazovani nikdy nedostanes.Zdravim oki98

Reakce na komentář: brokenheart #15Načítám náhled komentáře..., Ives #17Načítám náhled komentáře..., OKi98 #27Načítám náhled komentáře...

14
Frank 02. 12. 2005 09:50

Snaz se uvazovat realisticky, myslis si ze tvoje vyvolena je typ, ktery ma tak vyvinuty svedomy ze by ji to zajimalo, 90% holek vubec nebude resit jestli jsi nekomu cistil kabat nebudou nad premyslet radsi si pujdou udelat nechty a nevera je taky moc nezajima, nikdy te nebudou resit pro je nevera normalni, zatimco ty budes resit jestli jsi nekomu cistil kabat a chytat se za hlavy tvoje druha polovicka je zrovna na kafe a chysta se ti dat kopacky, takhle to chodi. A tech 10% na to asi nenarazis, krome toho ze 5% s tech 10% by bylo spis nastvanych zes jim zahnul a nestihli ti dat kopacky a dalsich 5% bude opravdu mrzet ze o zahybani na svete existuje. Takze je ta tvoje z tech 5% poslednich procent jak dobre ji znas?

Reakce na komentář: brokenheart #16Načítám náhled komentáře...

15
brokenheart 02. 12. 2005 11:13

Reakce na Frank #13Načítám náhled komentáře...: Jak v prvnim, tak i v druhem prispevku jsi totalne mimo..a vis co? Bud si tam… Koukam, zes ani trochu nepochopil, ze tady nejde o odvahu a kam jsem tim miril. A co se tyce holek, nestridam je sice jak fusky, ale lepsi baby nez s kteryma jsem chodil(a slovem chodil myslim dlouhodobe..zadny ulety nebo max 2–3 mesicni chozeni, ktery frajeri jako ses ty mozna jeste zvladnou) si neumim predstavit a ted si nedelam ani trochu prdel, tak se priste krot ve svych soudech(jestli to dokazes).
Tvuj prispevek no.2 je podle me taky uuplne out a opet by me zde zajimal nazor divek, nikoliv dacanu jako ses ty. Cus bus, "lovce" :-D

Reakce na komentář: Frank #18Načítám náhled komentáře...

16
brokenheart 02. 12. 2005 11:15

Reakce na Frank #14Načítám náhled komentáře...: A jeste k prispevku no.2 – jj, vyhledavam holky s charakterem, jestli ti to slovo neco rika;)

Reakce na komentář: Frank #19Načítám náhled komentáře..., Frank #21Načítám náhled komentáře...

17
Ives 02. 12. 2005 17:33

Reakce na Frank #13Načítám náhled komentáře...: Hele Frenku, teď seš asi fakt ..trošku out :-)
…Je zatraceně velký rozdíl mezi odvahou a snahou něco nepokazit ..(občas jsou i ženy, které mají svědomí ..dokonce i ten charakter a někteří lidé si jich váží natolik, že se občas snaží předejít jakékoli možnosti se dotyčné znelíbit – i když to může být jen milná představa …dá se to pochopit)


18
Frank 02. 12. 2005 22:17

nepasal jsem to sem proto, abych se krotil ve svych soudech, s nikym se tu na nicem nedohaduji a ani v nicem neobchoduji, neni zapotrebi byt kompromisni tak nejsem. Ale nazor Ives se mi libi i ja mam stejny: ..(občas jsou i ženy, které mají svědomí ..dokonce i ten charakter a někteří lidé si jich váží natolik, že se občas snaží předejít jakékoli možnosti se dotyčné znelíbit – i když to může být jen milná představa …dá se to pochopit)– ale jak rikam je jich malo a takovym se to nedela ostatni muzes klidne resit tvrdsim stylem, snad kazdy z nas pozna kdo proti s kym ma tu cest. A moc zahrnuje i odpovednost, pokud se s nekym poznate a vite jaky chovejte se tak k nemu půodle toho. Ale opravdu me uz otravuj s tim ze jsem brokenhearte, je to nejjednodussi stupen protestu v necem co se neda prokazat, a neodpovedels na otazku. Znas ji a jak dobre ji znas? Pokud si myslis ze za to stoji, nevim proc to resis.
Reakce na brokenheart #15Načítám náhled komentáře...:


19
Frank 02. 12. 2005 22:29

podivej se nevim proc se nekoho ptas na jeho nazor, mas tady svou uzasnou divku, o ktere jsi prece presvedceny ze je nej, tak ji udelej nabidku nekam ji pozvy nezracej cas. nekter veci potrebuji svuj cas ale ty mas uz jasnou predstavu jaka kdyz vis jaka je tak nemusis asi uz moc cekat a pripravovat se roky, venuj tedy svuj cas ji, a necti testy na foru, a uzivej si. Zrejmne ale pracujes s pocitacem vice jak s lidskym faktoremReakce na brokenheart #16Načítám náhled komentáře...:

Reakce na komentář: Frank #20Načítám náhled komentáře...

20
Frank 02. 12. 2005 22:32

Co si myslis o tomto poslednim nazoru Ivesko, muzem se sejit a probrat celou problematikuReakce na Frank #19Načítám náhled komentáře...:


21
Frank 02. 12. 2005 22:36

Brokenhearte ver mi ze charakter mi neco rika. Ale taky mi neco rika znalost poznat charakter a tohle mozna by jsi mohl nastudovat i ty, nejde o to jaky charakter jsi si vysnil ale jaky doopravdy je. Napis tedy jaky ma tvoje nej charakter a u kazde vlastnosti uved zjisteni z ceho na tuto vlastnost usuzujes a co dalsiho na ni poukazuje ze ji tvoje nej ma. Prokaz tedy cistou dusi tve nej. myslim ze to bude neco ve stylu jeji kamaradka rikala ze je tohle a tohle…chci tvoje vlastni nazory jenomReakce na brokenheart #16Načítám náhled komentáře...:


22
brokenheart 04. 12. 2005 02:23

Jak Ives, tak Frank, diky za prispevky, vypada to, ze jste se nad tim zamysleli trochu hloubeji a pokrocili tak od prvotnich ustepacne-mylnych zaveru na uroven plodne diskuze. V prvni reakci to Ives skoro uplne vystihl. A Franku, nerikam byt za kazdou cenu kompromisni, nikomu tady jeho nazor neberu(jste to vy), jen si myslim, zes byl trochu extremni v soudech.. Nebudu vam tady popisovat podrobne jaka je a vypisovat jeji vlastnosti(je to pro me zkratka moc osobni). Zname se pres dva mesice a je to nejen srdecni zalezitost-je uzasna po vsech strankach aj v tom, ze je drobet nedobytna. Jak jsi spravne predepsal, je to jedna z veci, ktere vim od jejich neblizsich nebo jsem na to spis byl upozornen. Take nema zrovna nejlepsi vzpominky na predesle vztahy, proto mozna ta opatrnost a z toho vychazela i ma uplne prvni otazka teto diskuze. Asi jsem to mel vice upresnit, ale zajima me reakce spise vseobecna. Na konkretni situaci si to dokazu predstavit sam. Nemam duvod ti neverit, ze ti charakter neco rika, neznam te. Poznamka o nastudovani byla trefna, pac psychologicka literatura patri mezi me oblibene a ver mi, ze kdyz na neco podobneho v knihovne narazim, tak to tam nenechavam lezet.. Myslim, ze se v lidech vyznam vic nez ostatni a casto se stava, ze se vice soustredim na pocity lidi okolo me, nez na sve vlastni, cehoz jsou potom nasledkem tyto, pro vas mozna zbytecne diskuze. Pro nekoho jineho vsak zbytecne byti nemusi!

btw Franku, ty jsi me vubec neodhadl..nejsem zadnej pc manik, co u kompu travi sva nejlepsi leta, uzavira se pred venkovnim svetem, hlta pc porno hned jak rodice zabouchnou dvere, cte clanky na qark.net a pak tak maximalne chodi po meste a slinta z pusou dokoran na vsechny samice okolo a sem tam vyzkousi nejakej ten osvedcenej trik. Mam pc+net, tak prochazim a ctu diskuze a temata, ktera me zajimaji. Je tu toho spousta a puvodne jsem na tento web priplachtil pres odkaz na zajimave fotky mistra Qarka(good job) a verim, ze kdybys mel pred sebou 10 fotek mistnich prispevatelu, krome tech ktere znas z fotek, tak by ses vubec necapal, kterej ze ja to jsem.


23
brokenheart 04. 12. 2005 02:26

ps: good night, narocnej vikend.. :-)


24
rod 05. 12. 2005 19:59

brokenheart:
pro tvoji informaci, vyznat se v lidech a vyznat se v baleni holek sou dve odlisny veci. a podle tvoji prvni reakce ses naprosto mimo. nevim sice jak by ses choval kdybys byl s holkou, ale timhle stylem by ses u ni brzo zaradil do kolonky : "nezajimavej, ale jako pejsek je dobre, chvilku si budu uzivat jeho trapnejch komplimentu a pak ho nakopnu do prdele. pro jistotu opakuju, ze nevim jak by ses choval kdyby ses bavil skutecne s holkou. rikam ti jen, ze se nemuzes divit frankove reakci.


25
Cell 05. 12. 2005 22:42

Ve stredu vecer ti to poslu qarku :-O))


26
OKi98 05. 12. 2005 23:00

Nechte brokenhearta být, je to jeho věc. Třeba jen ctí zásadu – "Nečiň druhým to, co nechceš, aby oni činili tobě.".


27
OKi98 05. 12. 2005 23:04

Reakce na Frank #13Načítám náhled komentáře...: Zdravím Franka T.J. Mackeyho. Jestli se chceš pořádně vyřádit doporučuji:

koutek zoufalců č.1 (aka Jak přežít rozchod)
nebo
koutek zoufalců č.2 (aka Nejčastější věty po rozchodu)


28
simon 06. 12. 2005 14:48

taky bys mohl udělat nějakou galerii neúspěchů


29
Ymberka 07. 12. 2005 16:03

To je hezký, jak se tu pánové zuřivě dohadují, jaké ženy jsou a nejsou :-D Každá je jiná, vážení, všeobecné soudy čistě na základě ženského pohlaví mohou vyjít tak na 50, možná 60%. Můžu tedy mluvit především za sebe, ale myslím, že očistit cizí dívce skrvnu na zádech není nijak závadná věc (samozřejmě pokud u toho můj přítel očividně neflirtuje). I kdybych viděla na vlastní oči, že tam žádnou skvrnu neměla, a partner by mi vysvětlil, že to byl Quarkův test, asi bych se ještě šla schovat za roh a navedla ho na další pokusy :-)

P.S.: Těším se, že mi dnes někdo bude chtít očistit kabátek… ;-)


30
sem 09. 12. 2005 23:56

tak kde je ten testik:??? už je patek a stale nic :-(

Reakce na komentář: Qark #31Načítám náhled komentáře...

31
Qark url 10. 12. 2005 00:01

Reakce na sem #30Načítám náhled komentáře...: Bude o víkendu, jednak mi poslal svůj test jen jeden člověk a taky jsem teď neměl moc času dát to dohromady :-( Zatím to mám rozepsané.


32
Ives 10. 12. 2005 03:13

Rád bych také přispěl do Velkého testu :-( Ale přes mou snahu i aktivitu a především všudypřítomnou připravenost:
Pokus č.1: Nádraží Ústí nad Labem asi šest hodin ráno, děvčata se chystají do školy a já jsem si vyhlédl oběkt testu. Sympaticky vyhlížející slečna otočena zády ke mě. Již jsem se přibližoval s nataženou rukou, když v tom se slečna otočila, v koutku cigaretu, pytle pod očima a začala mým směrem chroptět, kašlat a dusit se tuberáckým chrchlem …jako kdyby denně vykouřila dva kartony… Tak nějak mě pokus o konverzaci přešel :-( (Snad se to dá pochopit?)
Pokus č.2: Ve vlaku někde v oblasti Teplic kolem osmé hodiny rano. Přisedl jsem si (záměrně) ke třem sympaticky vyhlížejícím slečnám, dvě odpočívaly a měly zavřené oči. Přemýšlel jsem jak je vzbudit a vysvětlim alespoň jedné, proč jí zrovna sahám na rameno, když v tom se dívky probudily a jejich vzhled, zralých dvaadvacátnic, se rázem změnil přibližně na dvanáct díky slovníčku, kterým se mezi sebou začaly dorozumívat… :-( (Bohužel to člověka také občas odradí..?)
Bohužel další pokusy se nekonaly ..jelikož jsem nenarazil na vhodný subjekt opačného pohlaví (opravdu žádný) – ač nepatřím k lidem co by se přímo vyhýbali společnosti, aktivně sportuju, studuji na plný úvazek, mám dvě zaměstnání a rád se zajdu s přáteli někam bavit, nikde jsem nenarazil na nikoho, koho bych mohl oslovit, síla že..? :-) (A asi stejným způsobem jsem na tom se ženama celkově) – PROSTĚ SE MI VYHÝBAJÍ! :-)


33
Brazilec 10. 12. 2005 04:59

není to sice k tematu ale dneska se mi podařilo dostat 28× košem během 3 hodin….vykon…mno a na 29 té se to povedlo

Reakce na komentář: streetrock #34Načítám náhled komentáře...

34
streetrock 11. 12. 2005 10:37

Reakce na Brazilec #33Načítám náhled komentáře...: jak se ti to povedlo???


35
Haf 29. 05. 2006 19:40

Můžu ti očisti bundu od komára?
F L Á K  :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.